Česká liga - souhrn 17. kola

18.02.2017, 17:30, aktualizováno 20.02.2017, 18:55
Komentáře a souhrny
Sparta zvládla utkání s Bohemians 1905. Jarní část sezony české nejvyšší soutěže načaly dvě remízy - v Uherském Hradišti hrál Jablonec bez branek, Teplice doma spolu s Brnem diváky zabavily alespoň dvěma góly. Tři body získala až Slavia, ta si poradila s Jihlavou a čekala na odpověď Plzně, která porazila Příbram. Dukla v neděli zvládla výlet do Hradce, v pondělí branka nepadla...

Slovan Liberec - Fastav Zlín 0:0

20.02.2017 17:00

Góly: -

Pondělní dohrávka prvního jarního kola branku pod Ještědem nenabídla. Zatímco v prvním poločase měli více šancí Ševci, ve druhém byl nebezpečnější domácí Slovan. Tak jako tak ale žádná branka nepadla.

Utkání začalo pozvolna. Na cetr Matějova nikdo z hostujících nedosáhl a pro změnu Dúbravka musel jistit střelecký pokus Vukadinoviče z úhlu. Zachytal si i zlínský brankář Dostál, kterého tvrdou střelou prověřil Voltr. Jinak byl ale Zlín nebezpečnějším týmem, což ještě v prvním poločase dvěma slibnými příležitostmi dokázal. Nejprve těsně minul branku Diop a o šest minut později nevyužil perfektního pasu Vukadinoviče útočník Fantiš, jehož dobrým zákrokem zneškodnil Dúbravka. Až těsně před závěrečným hvizdem prvního poločasu se zase připomněl Liberec, konkrétně standardní situací po faulu na Voltra. Slovan z ní však nic podstatného nevytěžil.

Zatímco v první polovině byl o něco lepším týmem Zlín, po přestávce už to neplatilo. Více šancí si vytvořil Liberec, ale ke změně skóre to stejně nevedlo. Dostál lapil jak Potočného povedenou dělovku, tak i šanci aktivního Voltra. Když už se diváci nemohli dočkat branky, tak je alespoň pobavil estetickými nůžkami Ekpai. Bohužel změna skóre se až do závěrečného hvizdu neudála a nepomohl tomu ani nastavený čas.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 1:0

19.02.2017 17:30

Góly: 36. Aleš Čermák

Nezaváhal ani další favorit v boji o titul pražská Sparta. Domácí se ale na vítězství v malém pražském derby pořádně nadřeli. Rozhodla jediná branka Aleše Čermáka.

Oproti zápasu s Rostovem vyběhla na trávník trochu jiná sparťanská jedenáctka, ale její hra pořád nebyla optimální. Bohemka hrála aktivně, nebojácně a obrana Sparty se musela mít na pozoru.

Každopádně první šanci měli domácí, ale Néstora odzbrojil na poslední chvíli Švec. Na druhé straně střílel po závaru Bartek, hradbu těl však nepropálil. Mnohem nebezpečnější byla na druhé straně Dočkalova pohotová rána a skvělý Berkovec ukázal, proč jej Klokani angažovali jako svojí novou brankařskou jedničku. Jak už bylo řečeno, výkon Sparty rozhodně nebyl optimální, přesto skončil první poločas jejím vítězstvím. Aleš Čermák se šikovně obtočil kolem bránícího hráče a párádně z dálky vypálil. Berkovec na jeho pokus nedosáhl a Sparta vedla 1:0.

Klokani i přes nepříznivý stav nemuseli nic moc měnit, také do druhého poločasu vstoupili aktivně. Sám na brankáře Koubka postupoval útočník Markovič a sparťanský brankář předvedl výborný zákrok. Svěřenci Tomáše Požára chtěli kontrolovat hru a nejlépe vstřelit druhý gól, který by je definitivně uklidnil. Nic takového se ale nedělo, v dobré pozici sice byl střídající Juliš, ale branka mu byla malá.

Závěr utkání byl ještě pořádně dramatický. Bohemka se tlačila dopředu a její snažení ve vápně podpořil i golman Berkovec. K němu se sice balón nedostal, ale poměrně nebezpečně hlavičkoval do brankáře Koubka Lust. Hosté tlačili a Sparta zalezla před vlastní šestnáctku a hubené vedení nakonec zuby nehty ukopala.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Mladá Boleslav 1:1

19.02.2017 14:00

Góly: 73. Lukáš Budínský - 78. Ladislav Takács

Pouze remízu 1:1 si na půdě Karviné připisuje Mladá Boleslav. Středočeši dokonce museli dotahovat, neboť jako první se čtvrthodinu před koncem prosadil Lukáš Budinský. Konečnou plichtu zařídil přesnou trefou Ladislav Takács.

Utkání začalo pořádně divoce a velké šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Tu úplně první zahodili hosté, jmenovitě Lukáš Železník, který po Přikrylově sklepnutí trestuhodně přestřelil branku. Vzápětí na druhé straně selhal jiný útočník Tomáš Wágner, kterému z jasné pozice střela vůbec nesedla. Karviná ale zůstávala u balónu a zakrátko musel Šeda hasit nebezpečí Lukáše Budinského a hned dvojí příležitost Marka Janečka! Brankář Jan Šeda si neodpočinul ani v následujících minutách, domácí hýřili aktivitou a na branku mladoboleslavských pálili Košťál i Budinský, avšak bez úspěchu.

Karviná sice měla v první poločase navrch, ale na začátku druhé půle mohlo být všechno jinak. Takács překvapil Laštůvku dalekonosnou střelou a Lukáš Magera pohotovou dorážkou rozvlnil síť. Jeho radost ale byla marná, neboť se jednalo o ofsajdové postavení, což signalizoval praporek pomezního.

Po hodině hry se vydala opět útočit Karviná a byl z toho pořádný závar. Neuspěli ani Budinský, ani Wágner a dokonce ani Janeček. Na druhé straně se zase musel činit Laštůvka a jen o tři minuty později, v 73. minutě, už to na domácí straně klaplo. Na Puchelův centr si ideálně naběhl Lukáš Budinský a Šeda byl tentokrát bez šance. Radost na stadionu v Karviná ale netrvala dlouho. Ladislav Takács na hranici vápna přesně vypálil a bylo to 1:1.

Domácí měli možnost vzít si vedení zpátky, ale se standardkou z ideální pozice nenaložil Puchel dobře. Karviná tak před vlastními diváky remizovala s Mladou Boleslaví 1:1.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Dukla Praha 0:2

19.02.2017 14:00

Góly: 67. Jakub Podaný, 90. Jan Holenda

Dukla vstoupila do jarní části sezony vítězně. Na půdě Hradce Králové zvítězila zaslouženě 2:0. Hradec měl také šance, jenomže ani jednu z nich nedokázal přetavit v branku.

Hradec Králové tak prodloužil smutnou sérii na svém vlastním stadionu, kde prozatím nevyhrál. Také do tohoto utkání vstoupili lépe hosté, i když z rychlého brejku mohl udeřit Malinský, chybělo však lepší zakončení. Na druhé straně zase prováhal ideální možnost Holenda a obrana Votroků ho nakonec včas odzbrojila.

Každopádně Dukla zůstávala v tažení, Mustedanagič vyslal na Ottmara nepříjemnou přízemní střelu, ovšem brankář Hradce si s ní poradil. Střelecké štěstí vyzkoušel i Tetour, ale toho pro změnu zablokoval Chleboun. Ve 38.minutě pak nedosáhl na balón Holenda a počet promarněných šancí na hostující straně strmě přibýval. Před koncem poločasu se domácím divákům připomněli i Votroci, Pázler však sám před brankou nakonec nezakončil.

Podobný obraz hry byl k vidění i po změně stran. Více ze hry měla Dukla, ale také Hradec dokázal být nebezpečný. Až do 67.minuty ale oba celky zahazovaly jak jen to šlo. Zejména domácí trio Malinský, Martan, Černý se drželo za hlavu, ale pochválit je nutné skvělého brankáře Radu. Změna skóre nastala až v avizované 67.minutě a radovali se hosté. Jakub Podaný se postavil ke standardní situaci a ukázal, že má vynikající kopací techniku, na jeho střelu přes zeď Ottmar nedosáhl. Dukla pak měla velkou snahu o co nejrychlejší druhý gól, čímž by utkání definitivně získala na svojí stranu, ale musela si počkat a to až do nastaveného času. Hradec při závěrečném tlaku poslal Ottmara do soupeřovi šestnáctky, čehož rychlým brejkem Dukla využila a mezi střelce se zapsal Jan Holenda.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 1:0

18.02.2017 18:45

Góly: 70. Michael Krmenčík

Viktorka souboj s příbramským outsiderem zvládla a vrací se na první místo před Slavii. Západočeši na hřišti naprosto dominovali, jenomže ze svojí převahy dokázali vytěžit jen jeden gól. O ten se postaral dvacet minut před koncem střídající Michael Krmenčík.

Asi nikoho nepřekvapí, že Viktoriáni měli po celý zápas naprosto výraznou převahu, jenomže kamenem úrazu byla koncovka. V brance Příbrami sice stál výtečný Hruška, jenž sám několik šancí západočechů pochytal, ale domácí si nevěděli rady ani s prázdnou brankou.

Šance se na příbramskou branku valily jedna za druhou a hodně byla vidět nová akvizice z Rakouska, zkušený Andreas Ivanschitz. Ve 38. minutě měl ve vápně ideální pozici, ale trestuhodně poslal balón vedle branky! To už před ním zahodil podobnou tutovku stoper Hejda a v podobném trendu pokračovali i další hráči Viktorie. Před koncem prvního poločasu Kovařík přehodil Hrušku, ale zároveň s ním i celou branku.

Viktoriáni byli přesvědčeni, že podobný ofenzivní uragán nemohou Příbramští dlouho vydržet a že je jen otázkou času, kdy padne první branka. Svěřenci Romana Pivarníka vstoupili i do druhého poločasu naprosto stejně a to i co se týče koncovky. Ivanschitz v další ložence napálil břevno. Na druhé straně se Příbram dvakrát dostala do nebezpečné blízkosti Matúše Kozáčika, ale nic vážného z toho nebylo.

Nerozhodný výsledek udrželi hosté až do 70. minuty, kdy se prosadil střídající Michael Krmenčík. K vytáhlému útočníkovi se dostal balón po Petrželově nadýchaném centru a hraniční situace skončila brankou.

Radost domácích nemusela mít dlouhého trvání, Příbram se totiž vydala na zteč a proti pohotovému Rezkovi musel zasáhnout Kozáčik. Za chvíli se Rezek dostal do další šance a vybojoval pro hosty rohový kop, ze kterého následně nic nebylo. Krom tohoto "výpadku" jinak Plzeň na hřišti dominovala a to i ve zbytku zápasu. Další branku se už vstřelit nepodařilo. Plzeň porazila Příbram 1:0.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 2:0

18.02.2017 16:30

Góly: 28. Milan Škoda, 51. Milan Škoda (pen.)

Slavia dokázala bez problémů přehrát Jihlavu a navázala tak na povedený podzim. Sešívaní měli utkání plně pod kontrolou. Jihlava si vypracovala příležitosti až za dvoubrankového náskoku domácích. Obě branky obstaral kanonýr Milan Škoda.

Utkání nakonec začalo až s patnáctiminutovým zpožděním, neboť na stadionu v Edenu nesvítila všechna světla. Dobrou atmosféru v ochozech to však nenabouralo a přes 14 000 diváků nakonec vidělo pohlednou ofenzivní podívanou.

Dle očekávání začala lépe Slavia, ta velice přesně kombinovala a první velké šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Sýkora místo koncovky zvolil přihrávku, na kterou však Mešanovič nedosáhl. Jaroslav Šilhavý se odhodlal ke hře na dva útočníky, tím druhým byl vedle Mešanoviče pochopitelně Milan Škoda. A byl to právě on, kdo si vytvořil další šanci, když dobře hlavičkoval a ještě lepší zákrok předvedl Hanuš. Zakrátko se podobný souboj opakoval, po centru Frydrycha si Škoda naběhl do prostoru, zpracoval balón a tentokráte Hanuše překonal! Slavia mohla ještě do konce prvního poločasu skóre navýšit, ale zejména Mešanoviče několikrát fantasticky vychytal Hanuš.

Slavia měla utkání pod kontrolou a v 50. minutě si pojistila průběh zápasu druhou brankou. V pokutovém území byl faulován Sýkora a sudí odpískal pokutový kop. Milan Škoda předvedl pevné nervy, penaltu kopl technicky do šibenice a měl štěstí, že i s pomocí břevna skončil balón za zády Hanuše.

Až za tohoto stavu se dostala ke slovu také Jihlava. Pavlenka musel zasahovat proti Ikaunieksovi, na druhé straně zase minul branku Sýkora. Sešívaní se s dvoubrankovým mankem nikam nehnali, ze střední vzdálenosti zkusil štěstí Hušbauer, ale neuspěl. Jihlava se snažila alespoň o korekci výsledku, Rabušic se dobře uvolnil, ale ani on nedokázal trefit prostor mezi tyčemi. Pavlenku dokonce uchránila před čistým kontem tyčka, a to po dalekonosné ráně Novotného. Slavia nakonec porazila Jihlavu 2:0 a minimálně na pár hodin se posunula do čela celé soutěže.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Zbrojovka Brno 1:1

18.02.2017 15:30

Góly: 21. Martin Fillo - 34. Tomáš Vondrášek (vl.)

Nerozhodný výsledek se urodil i v Teplicích, kam zavítala Zbrojovka Brno. Vše podstatné se událo již v prvním poločase. Na vedoucí branku Filla odpověděli sami domácí nešťastným vlastencem.

Do prvních větších šancí se dostali možná trochu překvapivě hosté. Zbrojovka ale jak ve 14., tak v 17. minutě balón do sítě nepropasírovala. Nejprve se zaskvěl proti Zavadilově přímáků Grigar a o tři minuty později odzbrojila domácí defenzíva Jakuba Řezníčka. Teplice se úspěšně ubránily a vzápěti sami vstřelily branku. Martin Fillo se rozhodl vzít vše na svojí zodpovědnost a povedlo se. Pohlednou individuální akcí se dostal sám do vápna, kde překonal brankáře Melichárka.

Tepličtí se z vedení dlouho neradovali, hned ve 34. minutě si při bránění vstřelil nešťastného vlastence obránce Tomáš Vondrášek. Domácí si chtěli vzít vedení okamžitě zpátky, ale Vaněček překopl bránu. Na Stínadlech se hrálo ofenzivní utkání, diváci, kteří si našli cestu na teplický stadion určitě nemuseli litovat.

Zvláště poté, když ofenzivní radovánky pokračovaly i po změně stran. Po Nivaldově přistrčení nebezpečně pálil Kučera a o chvíli později doklepl do branky Nivaldův pokus Vaněček, jenže stál v ofsajdu. Útočník Vaněček byl vidět i v následujících minutách, ale branka jako by pro něj byla zakletá.

Utkání posléze pomalu a jistě směřovalo k nerozhodnému konci. Brno v závěrečných minutách ještě vycítilo šanci, po Olansunjanmiho příležitosti div, že si Vondráček nedal vlastňáka, a po střele Škody musel zasáhnout Grigar. Utkání tak nakonec skončilo nerozhodným výsledkem 1:1.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Jablonec 0:0

18.02.2017 15:30

Góly: -

Duel mezi Slováckem a Jabloncem nakonec divákům branku nenabídl. Zejména domácí si vytvořili několik zajímavých příležitostí, ale buďto minuli zařízení, nebo se předvedl brankář Hrubý. Na skóre se nic nezměnilo ani po vyloučení Daníčka, čtvrthodinu před koncem.

Oba celky začaly aktivně, ale o něco větší převahu měli domácí. Na první, opravdu stoprocentní šanci si museli diváci v Uherském Hradišti počkat až do 37. minuty. Tetteh byl v jasné palebné pozici, ale na poslední chvíli jeho střelu zablokoval výtečným obranným zákrokem Pernica. Slovácko ještě zůstávalo u balónu, ale rohový kop nezahrálo ideálně. O chvíli později zkusil střelecké štěstí pro změnu Koné, ale ani tentokrát nemusel brankář Hrubý zasahovat, neboť střela šla těsně mimo tyče.

Slovácko vstoupilo aktivně i do druhého dějství a hned ve 47. minutě se mohlo ujmout vedení. Koného centr odhlavičkoval Beneš jen k nohám Navrátila, jehož ránu musel až fantastickým zákrokem likvidovat Hrubý.

Jablonec se dostal do blízkosti Hečy až po hodině hry. Doležal dobře hlavičkoval a předvést se musel Heča, takřka vzápětí se na druhé straně nenechal zahanbit Hrubý a dalším dobrým zákrokem zmařil šanci Tetteha. Tetteh byl vůbec hodně vidět a defenzíva severočechů s ním měla velké potíže, naštěstí v jejich brance stále brankář Hrubý, jenž byl ústřední postavou celého utkání. Slovácko bylo lepší, ale v 72. minutě si zadělalo na problémy. Daníček nesmyslně fauloval Pospíšila a sudí Houdek vytáhl rovnou červenou kartu!

Hosté ale nebyli schopni nějak výrazněji ohrožovat Heču a to dokonce ani prostřednictvím někdejšího hráče Slovácka Diviše. Ten svojí střelou jen minul tyčku. Přesilovka zůstala nevyužita a Slovácko tak remizovalo v prvním jarním zápase s Jabloncem 0:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň16123127:939
2.Slavia Praha17115132:1238
3.Sparta Praha17105231:1335
4.Fastav Zlín1795327:1832
5.FK Mladá Boleslav1785429:1929
6.FK Teplice1765619:1623
7.MFK Karviná1764723:2722
8.Dukla Praha1754823:2219
9.1. FC Slovácko1747620:2519
10.FK Jablonec1646623:2518
11.Bohemians Praha 19051653815:2318
12.Slovan Liberec1737711:1716
13.Zbrojovka Brno17210520:2916
14.FC Hradec Králové16511017:2816
15.Vysočina Jihlava1727811:2513
16.1. FK Příbram17231212:329

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (591)

Přidat komentář
cink

Slavia a její světla

CIRKUS PRAHA!!!

Reagovat
Kaspar

to je Luftner o tolik lepsi nez Bilek ?

Reagovat
smazaný uživatel

Není, přišel mi dokonce horší jak Bílek. Obecně ta naše obrana nestál za nic, Jihlava si vypracovala poměrně dost šancí na nejhůř střílející tým ligy.

Reagovat
GabrielBatistuta
Reagovat
cink

To výběr a vsadila třeba za 700 solo

Reagovat
Bakary3

No pro mě ne moc přesvědčivý, dopředu dobrý až teda na proměňování šancí... Dozadu nic moc.

Luftner ne moc jistej, ikdyž v tý jedný situaci ho zalil Pavlenka.. Flo dopředu OK, ale měl tam dvě hloupý ztráty. Deli zbytečnej faul před vápnem, Frydrych výbornej, ale těch zbytečnejch faulů je až moc..

Sýkora potěšil, to bude dobrej kup.. útočníci a jejich souhra paráda, ale Mešanovič musí v koncovce hodně přidat.

Snad nepřijde uspokojení, protože tahle Jihlava nebyla měřítko.

Reagovat
cink

Mesanovic a přidávat v koncovce??? Jeden z něj útočníků v 16ce

Reagovat
Spalovač šancí

Dnes ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Mešanovič je hroznej spalovač... Je výbornej v tom, že se do šancí dostane, ale co on je schopnej nedat...

Reagovat
Spalovač šancí

Je horší než já.

Z vápna levačkou nedokopne k bráně, ze dvou metrů nedokáže míč kopnout pod břevno, navíc je docela pomalej

Reagovat
cink

Zase z něj nedělej úplného jantara

Reagovat
Wat

Reagovat
meno

To spíš měl Hanuš ubrat

Reagovat
Logan

Nesouhlasím

Do 55. minuty to byl naprosto dominantní výkon, kterýmu chyběly jenom goly z těch vytvořených šancí, mohlo too být klidně 4-5:0, hráli jsme fakt dobře.

Pak se teda po té Zmrhalově hlavičce nějak asi uspokojili nebo nevím a uplně přenechali iniciativu Jihlavě, což nechápu, měli tlačit dál ... pak začala ta defenziva trochu skřípat.

Nikdy nebudeš mít výkon bez chyb, ale celkově Flo byl dobrej.

Každopádně kdo byl hlavně výbornej, to byl Sýkora, celej zápas, technicky suprovej, na to že hrál přes nohu tak posílal krásný centry i pravou a jeho standartky taky nebezpečný, jestli takhle bude pokračovat tak si v Plzni může Pivarník plkat co chce, ale spíš si bude trhat vlasy ...

Je škoda že nepřidali víc branek, pak už tam měla šance i Jihlava...

Reagovat
Bakary3

To jo, ale stejne si myslim, ze silnejsi souper by ty chyby dokazal potrestat.

Flo se mi libil, Luftner moc ne..

A Sykora je super

Reagovat
Logan

Otázka je jestli proti silnějšímu soupeři takhle povolíme ... Tam podle mě zaspal Šilhavý který měl vystřídat dřív a dát signál že takhle teda ne. Nicméně si stejně nemůžu stěžovat protože jinak ten výkon byl prostě hodně kvalitní.

Luftner si do obrany svoje zvládnul a byl to jeho první zápas, na to jak vždycky ta obrana hořela když nehrál Bílek, tak si myslím že to Luftner zvládnul dost dobře a jsem rád že se koupil a zapracuje se ...

Sýkora fantastickej

Reagovat
Coutinho10

na to, ze to byla jenom Jihlava, tak 14 tisic lidi v takovy zime je parada skvela atmosfera a 3 body

jedina mala kanka byly ty svetla na zacatku, ale.jinak fajn, plno sanci...mozna golu mohlo a asi melo bejt vic, ale nevadi..prijdou priste

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeňská klasika. Hroznej výkon, ale podstatný jsou body, na zbytek se vyser. Nečekal bych, že budou doma s Příbramí tahat čas v rohu. Škoda toho debilního bránění u gólu, ve 2. poločase to byl celkem vyrovnanej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
db18

Až tak špatné to taky nebylo - hráli jsme i horší zápasy - a hlavně jsme se po dlouhé době nevysrali na dohrávání zápasu, i když jsme vedli... navíc šance na výhru 4:0 byli, ale Poznar (i když mimo koncovku dneska hrál dobře) a Ivanschitz sám "zajebal" dvě branky (minimálně))

Reagovat
Kang & Kodos

První poločas dobrý, tam to fakt akorát ukopali. Ale ten druhej, to už byla z vaší strany hrůza. Do gólu tam bylo akorát to břevno, a Přibram se tlačila víc dopředu. Hned po gólu vám pak zachránil prdel Kozáčik.

Vtipný byly akorát souboje Hubníka s Linhartem. To bylo jak táta se synem

Reagovat
db18

Škoda, že jsme nekontrovali Hlavatým k Jiránkovi.

Reagovat
czech_mira

Reagovat
smazaný uživatel

Takova ta spartanska klasika z dob minulych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

No z dnešního výkonu Příbrami nemám vůbec dobrej pocit, nevěřím tomu, že bychom v Plzni dokázali zahrát líp jak oni dnes. Pokud takhle budou pokračovat, budeme to mít ještě dost těžký.

Reagovat
Kang & Kodos

Však jste jim dneska utekli o bod!

Reagovat
Coutinho10

no a ja uz vubec ne, kdyz tam v pristim kole jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Však oni jsou jak Jihlava, sice v obraně teď už OK, ale v útoku nesmírně jalový.

Reagovat
Kang & Kodos

Jihlava v obraně OK? Však jste jim mohli nasázet tak sedmičku, kdyby Hanuš nezachytal jak pán.

Reagovat
Wat

Jeden zápas není měřítkem.

Reagovat
Posledni Kovboj

to jo, priste uz vas Hanus nezachrani a dostanete bura

Reagovat
Wat

Ok.

Reagovat
Coutinho10

jo, ale nakou sanci i dnes meli a jak pises vejs, tak i Jihlava mela nejaky neprijmny zavary, takze bych byl opatrnej...ale snad si opet poradime

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych se nebal, je rozdil hrat proti superfavoritovi kde o nic nejde nebo v zapase o vsechno...Teprve v nich se ukaze jak na tom Pribram doopravdy je, ta dnesni chvala na ne je dost prehnana

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako Baník vždycky

Reagovat
ZB 07

To možná jo, ale i tak by ten zápas mohl něco naznačit. Hlavně v porovnání s nimi máme podstatně horší los a v případě, že by nás dokázali stáhnout na rozdíl nějakých 2 bodů, tak to v závěru sezony (jak je zvykem) klidně můžou ukopat.

Reagovat
Coutinho10

si mi dal ve Fanlize 3 body zadarmo jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

To musi byt nejaka chyba v systemu

https://ctrlv.cz/S5vM

Reagovat
Coutinho10

aha...tak to jo...ja se prave divil i v diskuzi Fanligy pod tabulkou...tak tohle by nemel bejt snad problem napravit a zapocitat do skore, protoze nejsi jedinej, kdo ma ve skore 0...jeste Kazi, Miguel19 a urbis...tak zejtra snad to bude uz v poho

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je to cajk, muzes si radost z vyhry uzit naplno

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
soukup

já si od tebe snad ani nevzpomenu na žádnej nepesimistickej příspěvek

Reagovat
meno

Tak když fandí Brnu

Reagovat
ZB 07

no jako je pravda, že poslední dobou jsem trošku pesimistickej, ale to je i tím, že celkově z naší hry nemám moc dobrej pocit. Ale třeba loni jsem touto dobou šířil optimismus na všechny strany, tak snad se to zlomí

Reagovat
ratusek

Plzni se musí nechat to, že ikdyž hrajou tradičně hrozně, tak ty výhry uhraje a ubrání. Co na tom, že v Evropě je ta uroven uplně jinde. Ale tahat čas s Příbramí? No jestli to Pivarníkovi stačí taková uroven. Jinak od Příbrami sympatický výkon a jestli takhke budou hrát dál a sbírat body, tak sestoupí Jihlava a k ní někdo, možná Brno?

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram hrála slušně, tak snad na to navážou a záchranu ještě ukopou. Jihlava by mohla spadnout, pak třeba Brno nebo Hradec.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
martin1

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Spalovač šancí

Jo, Jihlava a Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Brna by byla škoda, konečně po letech začínaj mít trošku mančaft, akorát potřebujou pořádnýho trenéra. Hlavně ať zustane u ledu Sigma.

Reagovat
didosh

Proč zrovna Sigma?

Reagovat
Uwe háže buly

Protože tam potřebujou zůstat dýl, aby se probrali.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Starkov ven

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Jihlava a Hradec.

Reagovat
raduinho

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příbrami jsem naposled přál, když tam hrál Radek Mynář, asi jediný odchovanec České Lípy v Gambáč lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram si letos sestup zaslouží, bo Kukec

Reagovat
smazaný uživatel

Letos stejne jako pokazdy

Reagovat
smazaný uživatel

bylo pár sezon kdy hráli hezký fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice pravda ale to hrál i Jablonec nebo Dukla, který si ten sestup zaslouží taktéž. nejen za předvedený fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Peltonec chápu, ale proč Dukla ? že jsou Pražáci divní a nechodí na nejslavnější pražský klub, za to klub nemůže...

Reagovat
meno

,,nejslavnější pražský klub" srsly?

Reagovat
smazaný uživatel

o Dukle jsme se učili na zš v rámci literatury...plus úspěchy venku. Čekám protiargumenty, díky

Reagovat
Uwe háže buly

My ne, na rozdíl od Viktorky Žižkov nebo Sparty a Slavie, čekam protiargumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

by mně zajímalo, v jaké souvislosti jsou výše zmiňované kluby spojeny s literaturou - rád se dovzdělám a knížek není nikdy dost. dík

Reagovat
monty25

Dukla mezi mrakodrapy, Muži v ofsajdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Duklu jsem právě četl, za muže v ofsidu dík, na ty jsem pozapomněl

Reagovat
monty25

Není zač. Pak mi došlo, že na Duklu ses neptal...

Reagovat
Procvakanej Karel

Klapzubova jedenáctka - E.Bass uváděl jako svojí inspiraci fotbalovy klub Sparta Praha

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to bych rád viděl zdroj - vzhledem k tomu, že Klabzubáky napsal Bass v době, kdy železná Sparta teprve vznikala a oproti Slavii to zase až tak slavnej klub nebyl - nakonec vždyť Klapzubáci nejdřív rozsekají Spartu 6:0 a až pak Slavii "jenom" 5:0. Leda že by byl Bass sparťan...

Reagovat
Posledni Kovboj

to je kreten

Reagovat
Uwe háže buly

protože to neni nejslavnější pražský klub, ale lampasáckokomunistickej klub bez tradice?

Reagovat
Chlupatá máma

Sparta je bez tradice?

Reagovat
Kang & Kodos

Mohl jsi tohle napsat, aniž by ti neupadla ruka?

Reagovat
Uwe háže buly

Jablonec proč? Maj celkem prachy, chodí docela dost lidí (na to kolik maj obyvatel), navíc teď zapojují i vlastní odchovance..

Reagovat
meno

Chodí docela dost lidí? 14. v lize v návštěvnosti, průměrně 2513 lidí a řehtačka

Reagovat
Uwe háže buly

Taky je to třetí nejmenší město v lize, navíc hned za rohem maj Liberec..

Reagovat
meno

Furt je to město s 45k a stadion mají na 6. Liberec vůbec nezmiňuj tam nejde v průměru ani 4,5k.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
twl

Jestli bude hrát Příbram každý zápas jako v Plzni..To znamená poctivější fotbal tak 10bodů minimálně udělá...

Reagovat
Spalovač šancí

10 bodů bude málo na záchranu. Navíc nějaké závěry ohledně úspěšnosti lze dělat, až se začne snažit tlačit více do ofenzívy, aby udělala tři body.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Franz Ivanchitz

Reagovat
db18

A jinak vítěz dne je pro mne týpek, co si pár řad pode mnou na mobilu v 86. minutě s kursem 1,02 vsadil stovku na výhru Plzně Výhru mu přeji a doufám, že se za ní půjde oslavit dnešní výhru.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
ZB 07

Reagovat
Logan

Reagovat
Kang & Kodos

No, počkej. Tak ono to nebylo tak hrozný, ale ty ses na konci radši místo na hřiště koukal do cizího mobilu?

Reagovat
db18

Na druhou stranu hřiště už stejně nebylo vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pár řad pod tebe na číslo do mobilu ano?

http://d28mt5n9lkji5m.cloudfront.net/i/YIFxfFLUuX.jpg

Reagovat
db18

Pár = 2

Reagovat
Coutinho10

leda, jestli nehraje ten rocni maraton na Chanci/Tipsportu

Reagovat
lampas

Malý peníze dělají ty velké

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Není důležité se zúčastnit ale vyhrát.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
czech_mira

SLAVIA - JIHLAVA

Slavia hrála opravdu skvěle, dobré kombinace i přechod do útoku. Nebýt Hanuše, je to po poločase 3:0, i tak ale některou ze svých šancí Škoda, Mešanovič nebo Sýkora proměnit měli. Po druhém gólu však zápas naprosto bezdůvodně vypustila. Na co se jako šetří? Hrají snad v týdnu odvetu pohárového zápasu? Jihlava pak měla nějaké náznaky, kdyby proti Slavii hrál kvalitnější tým, tak mohla ještě dopadnout špatně.

Nejlepší hráči: Sýkora - Hanuš

PLZEŇ - PŘÍBRAM

Plzeň, tam šlo prostě o klasické ubojované vítězství, podobně vítězila i vloni v jarní části sezóny. Ale ano, o tom to je, dokázat vyhrát i zápas, kde týmu nepadá vše do klína. Příbram se celkem snažila a určitě se dá její výkon označit za sympatický a nebojácný, chce to však větší kvalitu a rychlost v přechodové fázi, pak už by tam něco spadlo. Zkušení hráči v Příbrami nechybí (Hruška, Jiránek, Pilík, Rezek, Kukec) a pokud se vyvarují velkých chyb v obraně, mohli by podobným výkonem proti slabším soupeřům rozhodně pomýšlet na body.

Nejlepší hráči: Poznar - Linhart

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii jsem viděl, s hodnocením souhlasím.

Co ale to hodnocení Plzně s Příbramí? To je vtip, ne? Nejlepší hráči? Nejlepší hráč Plzně byl jasně Kovařík.. Poznar se hledá, ale určitě patřil k lepším na hřišti. Několikrát dobrý výběr místa. Linhart je asi vtip..

Reagovat
San Iker

Bylo v tom samozřejmě víc štěstí než umu, ale jelikož jsem sváteční sázkař, tak se musí pochlubit

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-74583703129&idb=-1&hash=54168457&t=dGlrZXQgMjQuNDcgemEgNjdLxI0gT0s%3D%0A&affid=L0yAAdPHNFm5sL2nKPoVng%3D%3D&popup=1

Reagovat
db18

Pěkný (hl. ta remíza)

Reagovat
Coutinho10

hezka akovecka

Reagovat
risk je zisk

Pěkný, ale proč si to nevsadil aspoň za 70?

Reagovat
San Iker

Zaokrouhlený čísla mi nenosej štěstí

Reagovat
jaRys9

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
meno

Sýkora se uvedl skvěle. Škoda ukázal, proč je pro nás naprosto klíčovej hráč. Flo se taky uvedl celkem obstojně, nečekal jsem víc už kvůli tomu, že neměl s týmem celou přípravu. Lüftner taky nehrál vůbec zle, i když myslím, že s Bílkem by to bylo lepší. Zajímá mě, jak dlouho bude Frydrych hrát tak skvěle, jako hrál dneska a v přípravě.

No a Příbram taky potěšila

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se včera dívali někteří chachaři na Příbram potažmo na Kukece. Jako vždy loudavý, líný hráč, který byl už v prvním poločase zralý na střídání.

Ty bláho, Kukec, sorry jako.

Reagovat
ratusek

Dopředu jakštakš ale dozadu jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

V útočné fázi byl taky jalový. Měl tam jednu pološanci, kdy to ledabyle kopl do boční sítě. Ano, pak se snažil o nůžky, kdy k němu míč ani nedolétl. O defenzivní práci škoda mluvit, tam to byla naprostá zoufalost.

Ale tak víš co, někteří fanoušci Baníku se nechají opít rohlíkem, jim stačí, když Davor na sociální sítě hodí něco s tématikou Baníku a už ho chtějí zpět.

Teď sem četl rozhovor s Brabcem, kde se zmínil o tom zkurvysynovi Hábovi, že pracuje dobře pro Baník (což je samozřejmě i v současnosti lež) a zaregistroval sem od některých názory, že když to říká Brabec, tak že by ultraska měla v tomhle ustoupit a veřejně nebojovat proti tomu zmrdovi. Což je samozřejmě hloupost, Hába MUSÍ ven z Baníku, jinak se klub neuzdraví, když si majitel bude na prsou hřát tohodle hada.

Reagovat
ratusek

Tak já jsem taky Kukece ještě nedávno chtěl zpět Co se týče Háby, doufám, že ho Brabec vypakuje velmi brzy. Veškeré pozůstatky po hrobařovi musí pryč působí v klubu ještě třeba Bernady? Teď se dívám, že vede akademii v Karviné

Reagovat
frankiefcb

ten rozhovor byl fajn, ale s tím Hábou mě to sere.

Reagovat
smazaný uživatel

V druhém ale zabral, ale má to těžké, když si tam nemá s kým ťuknout.

Reagovat
smazaný uživatel

"Zabral". Kámo, schválně jen kvůli němu sem se díval na tenhle nezajímavý zápas. A potvrdilo se mi, co jsem o něm psal v přestupové zimě. Líny, neschopný, chodící. Kdyby Příbram měla široký a kvalitnější kádr, tak už by byl střídán před poločasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díval ses vůbec na ten druhý poločas? Asi dostal v poločase seřváno a v tom druhém už začal makat. Ale je na něm vidět, že ho to tam moc nebaví.. Což se ani nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ti píšu zápas, tak to znamená, že oba poločasy. Byl k smíchu v prvním, ve druhém špatný. Finito konec, díky bohu, že není v FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasně.

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl co dělá Kukec v Příbrami

Psal na FB že se vrací tak jsem myslel že se vrací do své prérie a místo toho vidím utrápenej ksicht na čt sport bože za co....

Reagovat
ratusek

taky sem čuměl jak puk, že vidím Kukece. Ty bláho Kukééc https://www.youtube.com/watch?v=MnawrivoOPQ

Reagovat
Kepy_FCB

finta FŇ

Reagovat
HorajzmAmmann

proti Plzni měl lepší, efektivnější, kdyby nezkurvil centr

Reagovat
Uwe háže buly

Ty bláho Kukec

Reagovat
smazaný uživatel

Dojel na ten svůj zkurvený přístup, ale asi mu to tak vyhovuje.

Reagovat
didosh

....byl nějaký strhany...jak po kalbě...

Reagovat
smazaný uživatel

Krmencik je frajer, neskutecnej tank. Neznam hrace kterej by mel vetsi tah na branu a chut jit do zakonceni, nez je on.

Jinak nas vykon byl k zbliti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Hlavně když pak říkali, že těch doteků při zpracování měl strašně moc

Reagovat
kezba1

Myslim, že je uplně stejný tank jako Milan Škoda. Jsou si hodně podobní, akorát Škoda je gólovější

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

PS skilzz

Reagovat
Hokaido

Véna style.

Reagovat
hefy

Viděl jsem teda jen poslední půlhodinu, ale přišlo mi to ok. Převaha jasná, akorát trochu smůla v zakončení.

Reagovat
rufus

Jo on to byl Prihoda, kdo nenechal odehrat zapas v prosinci na Bohemce a ted v Hradci naopak bez problemu..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
žrout

Konaté v základu proti Bohemce. Už jen tohle je důvod ten zápas zkoumnout

Reagovat
PlackaSKS

já si ten zápas snad i zaplatim, abych dobře slyšel skandování...

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná pekny vykon, klidne mohlo byt za 3 body

Reagovat
Figi

Co ten Seda pochytal bylo az neuveritelne. Zapas mohl.klidne skoncit i 5-1

Reagovat
dinss

Co Wágner?

Reagovat
Figi

Wagner patril k trem nejlepsim hracum domacich. Podal na hrotu hodne dobry vykon. myslim si ze splnil na 100% to co trener po nem chtel.

Reagovat
Figi

Karvina dneska super vykon proti Boleslavi. Pokud si jela Boleslav pro tri body muze byt rada a dekovat Sedovi, ze maji aspon bod.

Reagovat
Kang & Kodos

Šeda zachytal? To je dobře, tak snad jim žádnýho golmana posílat nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak návštěva na slavii paráda něco málo prez 14000 posledně na EL nás tam bylo 14000-16000 a to se na tu naši hru nedalo koukat.

Reagovat
PlackaSKS

takže sparta vlastně jediná z těch tří na špici kdo se nechal zatlačit a bál se do posledních minut... a to od bohemky. škoda, že to tam nepadlo

Reagovat
smazaný uživatel

A taky jediná z těch tří dokázala Bohemku porazit.

Ale výkon hroznej, to je fakt.

Reagovat
PlackaSKS

fakt? ani nevim jak jsme s nima hráli ale čekal jsem popravdě víc, že se hecnou po rostovu... snad takhle budete pokračovat

Reagovat
Tigerinho

a proto Plzeň zdržovala už asi 5 minut před koncem u rohovýho praporku...

Reagovat
PlackaSKS

zdržovala, ale všechny tyhle tři zápasy jsem viděl a reálně vypadal na vyrovnání jen ten na letný. jasně, že plzen taky nehrála ideálně a my posledních dvacet minut vyloženě sračku. o výsledek se strachovala jen sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

zaprvé jsme měli nejtěžšího soupeře a zadruhý jsme nebyli jediný.

Reagovat
PlackaSKS

my jsme se určitě strachovat nemuseli a co jsem viděl plzen, tak taky ne, i když zdržovala, tak to měla pod kontrolou... váš výkon byl reálně nejhorší. jediný v čem souhlasim, že jste měli nejtěžšího soupeře. hádám, že rostov tomu dvakrát nepomohl

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, tak Plzeň se nenechala zatlačit, ale přesvědčivá mi teda taky nepřišla.

Reagovat
PlackaSKS

přesvědčivá nebyla, ale rozhodně se nenechala zatlačit jako sparta. my jsme přesvědčiví taky ke konci nebyli, ale tři body byly jistý

Reagovat
Bex5

píčo, jsme chudáci, jestli se hádáme, jestli je venku silnější Jihlava, Příbram nebo Bohemka! a dost!!!

Reagovat
Uwe háže buly

Chudáci jsou v Hradci.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bohemka si bod zasloužila

Reagovat
ZB 07

Sparta slabá, Plzeň průměr, Bolka špatná...že by Slavia?

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto Sparta jako jediná dokázala Bohemku porazit...

Reagovat
smazaný uživatel

uz podruhy michale...

Reagovat
Kang & Kodos

Je to tak velkej úspěch, že to bylo třeba zopakovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Kdo něco čekal od Boleslavi?

Reagovat
Kang & Kodos

No jasně, baníkovci hypující Svědíka

Reagovat
ZB 07

Ptal ses kdo, tak odpovídám...

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra 17:00, Bazaly. Jestli tam nebudeš, kontumačně vyhrávám.

Reagovat
Kang & Kodos

Já tě upozorňuju, že já tam budu, protože musím po práci stejně na nákup do Tesca, všechno tam natočím na kameru a běda ti, jestli tam ty ubožáku nebudeš!!!!!Roznesu ten záznam tady a ty tu budeš za blbce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ženy, s kterými se scházím, by mohli být tvoje babičky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by mohli jít pod Svědíkem nahoru pořád věřím. Nebudeme tady přece na základě jednoho zápasu soudit celé jaro, že jo?

Reagovat
ZB 07

Jenom říkám, kdo mě v tomto kole přesvědčil nejvíc, nic víc

Reagovat
PlackaSKS

my jsme taky nehráli extra dobře

Reagovat
Hokaido

Do druhýho golu jste hráli super, pak už jste polevili a v klidu hlídali výsledek. Nebýt neschopnosti v zakončení, tak by to v 60. miutě bylo 5:0.

O parník nejlepší výkon z top 3.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PlackaSKS

právěže to v klidu hlídali výsledek tak moc jasně nevidim... jihlava klidně mohla jeden, dva taky přidat... z těch tří týmů nejjasnější výsledek i hra, ale těch posledních dvacet pět minut bylo špatných.

Reagovat
smazaný uživatel

no v tomhle kole se nikdo moc nevytáhnul :)

Reagovat
smazaný uživatel

sparta doma slusne tekla twl muzou dekovat cermakovy ze se ukop jinak nejslabsí vykon z top3 ve druhe puli jasne lepsi bohemka skoda ze tam jeden nespadl bod by byl spravedlivý

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť to hrajeme stejně jako na podzim, kdy zbylo 11 hráčů Co to mělo v tom 2. poločase znamenat? Nezasloužený tři body. Holek bez komentáře. Celou dobu hraje dobře, a pak udělá zase takovou píčovinu.

Ty osfajdy byly dost na hraně, ale bez osfajd lajny jsem neviděl ani hovno (stejně jako každej, kdo je tak zasraně chytrej pod preview), takže nemůžu soudit.

A Konaté Timhle se totálně rozesíráme sami mezi sebou. Jestli to těm kokotům ve vedení nebo trenérům nedochází, tak tam asi nemaj co dělat.

Reagovat
Aldeano

Bohužel to byla jen naděje, jak přijde po dlouhé zimní přestávce lepší tým. Dokonce to možná po prvních dvou zápasech vypadá, že tam není ani ta bojovnost z podzimu a herně to lepší není ani náhodou...

Reagovat
Aldeano

Nechat se doma přehrát Bohemkou a posledních 20 minut už ani nic nevymýšlet a držet 1:0...

Reagovat
Hokaido

Fakt ostuda.

Reagovat
goodbay

Velmi špatný výkon od Sparty, tohle na titul nebude stačit. Pořád stejná trapárna, od dob Řepky v týmu chybí lídr a vedení s tím nic nedělá. Takhle ten titul nikdy nevyhrajeme.

Reagovat
Aldeano

Lídr týmu sice chybí, ale tohle není jen o tom... Přece i bez lídra musíš s tím kádrem co je hrát daleko lépe. Plus zimní přestávka, která je delší než letní...

Reagovat
Hokaido

Navíc dneska se zase ukázalo, že nám chybí vítězná mentalita. Zalézt doma po poločasu za stavu 1:0? To není Sparta...

Reagovat
Aldeano

Hlavně je to už tolik let pořád dokola. Už to fakt začíná dost připomínat slávii 90. let až po Jarolíma, uspokojení z druhého místa a s uefou/EL...

Reagovat
Hokaido

Minulý týden jsem s hrůzou zjistil, že za posledních 9 sezon jsme byli 7x druzí.

Reagovat
Aldeano

Hlavně změna v nedohlednu...

Reagovat
Hokaido

No... Letos možná změna bude.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupost! Příští sezona bude naše...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jenže jak z toho ven? To bys musel vyhodit půlku kádru, protože polovina hráčů se psychicky položí i po jednom nepovedeným zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v to máš fuk ne? V lize je stejně rozhodčí podrží.

Reagovat
Aldeano

Nevim co s tím no...

Reagovat
Greny

to ale nikomu krome Spartanu vadit nebude, pokud titul nevyhrajete

Reagovat
Aldeano

A co všichni fans koeficientu? Až tam bude Bolka a tým "jsme zpět" nebo že by si Zlín zahrál jako v Intertoto proti Atletům?

Reagovat
Greny

A co ma spolecneho koeficient s titulem? ten muzete vylepsovat i ze tretiho místa, LM stejne znate poslední leta jen z televize a do EL se jde i ze 4. místa

Reagovat
Aldeano

Takže si myslíš, že ostatní týmy mají větší šanci uspět jo?

Reagovat
Greny

myslím si že momentalne na LM nemá žádnej českej klub, ale pokud bych měl rict nekoho z tech tri tak ano , myslim si ze Plzen i Slavia maji vetsi sanci nez Sparta uspet v predkole LM

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme letos viděli no... Z nemistrovský části nemá šanci nikdo, z mistrovský leda tak Sparta.

Reagovat
Greny

tak letos hrala Slavia predkola jeste s Uhrinem a GvK , to bych nejak neresil, Plzen predvedla v posledni dobe tak nejak klasiku, ale ve vzajemnych zapasech vas oba kluby jednoznacne prehrali o tom zadna

Reagovat
Aldeano

To jako všechno tohle píšeš na základě "odstřelŠčasného" derby? Podívej se na posledních 10 let.

Reagovat
Greny

tak jako ja se tu hadat nebudu ale za poslednich 10 let tituly : 4x Plzen, 3x Sparta, 2x Slavia, 1x Liberec z toho postoupila 2x Plzen do LM, Slavia 1x , Sparta a Liberec vzdy vypadli v predkolech

Reagovat
Aldeano

Jo a proto to teda Sparta netáhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy vypadli v předkolech teda spíš sedí na Slávii, hele...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň nás přehrála, jo? To myslíš tou jednou pološancí za celý zápas? Vy jste nás sice přehráli, ale zase to bylo v době, kdy nás pod Ščasným dokázala přehrát i Boleslav nebo Dukla. Takže úplně irelevantní, že jo...

Vy navíc nemáte žádnej koeficient, takže by vás čekalo nenasázení snad už od druhýho kola. Navíc to rozhodně nějak herně nedrtíte, takže moc nechápu to nadšení.

Reagovat
Greny

my jsme Vás urcite neprehrali, ale bod jsme urvali s pomoci Ratajové

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsi Slávista? No rozhodně tak zníš...

Reagovat
Greny

nene , já fandim Zbrojovce a pohárů se asi jen tak nedočkám,marne vzpominam na intertoto cup i když je pravda že se to pomalu blíží už x let rikam jak pujde vitez ligy primo do LM , nebo vitez poharu primo do EL , tak nejak uhaluzime ligu nebo pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba vyhrajete pohár, uvidíš... Ale poháry bych vám určitě přál, třeba by se to tam fakt hnulo k lepšímu. Navíc by to bylo takový osvěžení, místo neustálýho sledovaní na Boleslav apod.

Reagovat
Aldeano

Takže by Sparta táhla národní koeficient přes EL dál a kluby bez vlastního koeficientu to vytrhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

hele uvedom si tohle... kdyz sparta skonci napriklad ctvrta tak toho nasbira daleko vic - 2. 3. 4. predkolo - to mame 6 vyher + skupina el cca 4 vyhry + sestnactifinale a vosmifinale minimalne 2 vyhry = 8 vyher plus naky remizy a nikdo nerika ze tu el nemuze dokonce vyhrat! ale kdyz pude sparta do predkol lm tak akorat dostane a preradej ji rovnou do 4. predkola el coz je vo 4 zapasy (vyhry) min pro ceskej kofik. takze ano sem proto aby to sparta tahla vod spodnich pater.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

do tří sezon tam bude Sparta, Slávia, Plzen a Baník tak ten koeficient pojede nahoru

Reagovat
Chlupatá máma

Mogilev

Reagovat
HorajzmAmmann

co do toho taháš 15 let starou sračku?

Reagovat
Chlupatá máma

To je Baník Ostrava starší, ne?

Reagovat
Blasphemer

Tohle na titul stačit nebude... Tuhle větu tady čtu pořád, ať jde o Spartu, Plzeň nebo Slavii.

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Legia

Reagovat
smazaný uživatel

Typická polska liga no. Jakmile se to prostřídá ve větším počtu, skoro vždycky to skončí takhle. Jediný pozitivum tam vidím v nasazení 17ti-letého Szymanskiho.

Reagovat
smazaný uživatel

*nasazení do základu

Reagovat
Znalec

no Necid, no party

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilku bude střídat i tam, uvidíš...

Reagovat
Greny

Droppa na stoperovi to nemohlo skoncit jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Za to ho starosta nepochválí.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To starosta nebude rád.

Reagovat
smazaný uživatel

od chvile, kdy prisel Droppa: 3 zapasy, skore 3:11, body 0

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

poslednich 15 minut zdrzovat proti klokanum je na pokuty

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední roky jsou na pokuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi opravdu nechutné, že se mezi sebou musí prát fanoušci stejného klubu, kvůli jednomu průměrnému tragédovi. Tleskám vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, na druhou stranu se u nas fanousci mezi sebou prali i kvuli vetsim picovinam

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale dnes na té protilehlé bylo fakt celkem brutální. Fakt nevím, zda tohle máme zapotřebí.

Reagovat
Greny

pockej to jakoze fakt se tam mlatili mezi sebou ? jsem myslel ze si delas prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělám

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzes kazdopadne vinit vedeni.. pro ty sou naky strkanice na tribune hovno, oni tam vidi milion euro, kterej proste potrebujou.. takze Konate musi hrat, aby vubec nejaka nabidka prisla.. jinak nepochybuju o tom, ze ho pri prvni prilezitosti prodaji.. asi i klidne neco pod cenou

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to fakt potřebovali, prodali by Dočkala do Číny. Tohle mi připadá jako komedie, kde se vedení nemůžou shodnout na tom, co vlastně s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

na tom neco bude.. je dost mozny, ze i ve vedeni chce kazdej neco jinyho..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Takže nekoupit se na aklimatizaci na tribuně Vatajelu, tak se mohl Timy pustit?

Reagovat
smazaný uživatel

ten me taky sere,,, zajimalo by me, v cem je problem..

Reagovat
Aldeano

Taky.

Reagovat
Kang & Kodos

Co asi, neni aklimatizovanej Místo něj hraje Konate s podporou v zádech a Kadlec, kterej se pořádně neaklimatizoval od léta.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

To je podle mě blbost, Křéťá má těch milionů dalších asi 1500 a odměny jim z toho prodeje stejně nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jist, zda by jim mělo být jedno, že bitku mezi vlastními fanoušky musí na stadioně ukončovat těžkooděnci.

Reagovat
smazaný uživatel

jo az tak jo ? tak to je uz pomerne pruser.. a nekdo by se tam opravdu mel zamyslet.. ja myslel, ze to byla naka klasicka stouchacka..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, padaly tam dost slušné rány.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona od tý Steauy nepřišla? Tak proč tak trucoval, když ho vlastně nechtěli?

Reagovat
smazaný uživatel

si potkal Raraska?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TrueCommunist

Tak já se nedivím, když polovina lidí jsou naprostí idioti, co viděj černocha s hned bučej. Ti druzí mají alespoň nějakou inteligenci. Takže je jasný, že bude nějaká rozepře. Je to holt smutný vidět jak jsme jako Češi za národ blbců.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Člověk se skoro 3 měsíce těší na Spartu a během 2 zápasů už jsem zase znechucenej. To je fakt pořád dokola a dokola.

Jinak Koubka bych klidně posadil. Co dneska předvedl při hře nohama by byla ostuda i v divizi, natož ve Spartě. Asi půlka odkopů na hráče Bohemky a půlka do autu. Na hřišti nejlepší asi Kara. To je momentálně jeden z mála našich hráčů, kterej si dokáže udržet nějakej herní standard. Bořek taky nic moc, snažil se tu hru dirigivat, ale ostatní ofenzivní hráči mu to teda vůbec neusnadňovali. Dneska se mu bohužel moc nevedly ani standardky a centry - tam snad pokaždý trefil prvního hráče Bohemky.

Konaté hroznej. Bylo na něm vidět, že sebevědomí má úplně v hajzlu. Do osobních soubojů chodil minimálně, jen když už v podstatě neměl jinou možnost. Jinak furt posouval balony na Dočkala a Karu, takový křídlo je nám úplně k hovnu, to tam klidně může hrát Juliš...

Reagovat
smazaný uživatel

lepší je už nic neočekávat

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Koubkovi to ale taky zrovna neulehčujou. Když vidim, co mu posílaj za přihrávky a v jaký situaci, to bych je nakopal do prdele. Konate škoda mluvit, ten se většinou hned zbavil míče, aby na něj náhodou nezačli hučet.

Reagovat
Spalovač šancí

Konate už musí hrát jen venkovní zápasy. Tam se nebojí být aktivní a v pohodě zvládá mít už v 30. minutě odpracováno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

V primym souboji hokej porazil v navstevnosti fotbal.11 392 vs 11 974.

Jak privitali Konateho fans?

Reagovat
Uwe háže buly

Bučením a pokřikem Konaté.

Reagovat
Uwe háže buly

*ty jsi hovado!

Reagovat
smazaný uživatel

K zápasu dodám asi jen no, že se všude nadávalo, jak máme super tým a za všechno může Ščasný a o pár měsíců později pod jiným trenérem sledujeme úplně stejnou sračku. Možná by bylo na čase si přiznat, že žádný extra kvalitní tým nemáme.

Reagovat
Uwe háže buly

Chybí stoper k Mazuchovi a křídla no.

Reagovat
Hokaido

A Mazuch je jako stoper číslo jedna?

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? Jeden špatnej výkon na tom nic nezmění.

Reagovat
Hokaido

Já sám nevím... Ani jeden stoper mi nepřijde moc dobrej. I Mazuch je daleko za očekáváními, a není to jen o jednom zápase. Třeba v derby byl snad nejhorší hráč na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase si vezmi, že má vedle sebe neustále chybujícího Kadlece a někdy zase splašenýho Holka. Navíc od domácího zápasu proti Interu hrál min. spolehlivě, což o těch dvou prostě říct nemůžeš. Kdyby zůstal Brabec, tak by to byla skvělá dvojka. Aspoň bych teda řekl.

Reagovat
Uwe háže buly

uvidí se, jak na tom bude Hovorka, ale stejně bych tam chtěl ještě někoho. Škoda toho Brabce, to by byla dobrá trojice.

Reagovat
PISTOLERO

Odchodem Bráby se nám totálně rozsypala obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní tým máte, aspoň podle jmen. Kadlec hrál u vás před rokem a půl výborně, v tom Dánsku se taky na jaře celkem chytil; Dočkal je jeden z nejlepších hráčů ligy; Čermák hrál v Boleslavi výborně; Lafata nejlepší střelec posledních 5 sezon; Šural kterej hrál parádně několik sezon v Liberci; Nestor s Karavajevem, který hrajou dobře teď + 3. nejlepší český fotbalista tohodle tisíciletí.

To vůbec není špatný, těžko říct, proč hrajete dlouhodobě takovou píču. Protočili se trenéři, dokonce i nějaký změny ve vedení a stále nic, nicméně i tak si myslím, že kádrem to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kretinsky totalne neumi delat fotbal. To je jednoduche.

Reagovat
PISTOLERO

Jo on tam Křéťa běhá za ně

Reagovat
Aldeano

Asi změny ve vedení na špatných pozicích no. Protože výsledky stále nejsou

Reagovat
Aldeano

Kádr jako je nyní nepamatuju, to že se absolutně nedokáže využít není o kvalitě jednotlivců...

Reagovat
ZB 07

To pole, na kterým hráli v Hradci

Reagovat
Kang & Kodos

Zizu v základu Nekoukal někdo náhodou?

Reagovat
monty25

Já jo, hrál dobře. Byl aktivní a měl i jednu velkou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

neproměnil ji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Reagovat
TrueCommunist

Upřímně se stydím za kotel Sparty, nechápu, jak někdo může být tak jednoduchý a slaboduchý člověk, aby pískal a bučel na jednoho z nejlepších hráčů svého týmu, jako kdyby oni nikdy nějaké špatné rozhodnutí neudělali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TrueCommunist

Nevím čemu se směješ, vždyť je to největší ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

"jednoho z nejlepších hráčů svého týmu" tohle je uplna blbost

Reagovat
TrueCommunist

A kdo je podle tebe lepší na jeho pozici?

Reagovat
smazaný uživatel

i po hostovanich mame par lepsich hracu na jeho pozici

Reagovat
Uwe háže buly

Šural, Frýdek, Dudl, Nestor, Traoré, ani jeden by nezahrál hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Spalovač šancí

Nomen omen

Reagovat
Pyroman

Vás snad rarášek produkuje v nějaké továrně, ne? To není možný jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, já se zase stydim za to marný fandeni "konatehoničů" a potlesk při každym jeho doteku s míčem. Takovej ohlas neměl snad ani Rosa na podzim proti MB. Mam permici na protilehlou a přesně vim, jaký experti mu v mym okolí tleskaj, jako by se míče dotknul Maradona, přitom objektivně hrál tužku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musím říct, že D54 byla celkem proti Konatemu, aspoň u mladších ročníků, za to jsem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň někdo má rozum. Za náma je parta dedku, co si o kauze Konate přečetla v Blesku a nechápou ty "bce z kotle" co mu nadavaj. Nejhorší je, že jsem je za ty roky pořádně viděl fandit snad jen teď Konatemu, jinak jen sedej, čuměj a dělej se s širokym okolim o svoje moudra, ktery jsou většinou úplně mimo mísu. Hlavní je, jit proti kotli, protože 100% lidi z kotle jsou bezmozci...

Reagovat
Rarášek

Větrné Mlýny ..

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nejak nechapu, odkdy se povazuje Konate za jednoho z nejlepsich spartanu? Vzdyt to byl vzdycky hrac na hrane lavicky.

Reagovat
Uwe háže buly

za 4.5 roku se nikam neposunul.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
chytrejkluk

to Dohráno je fakt vo hovně, čekal jsem, že ukážou ty ofsajdy, který rozhodčí špatně odpískal v zápase Sparty s Bohemkou, stejně jako fauly Konatého (když ho tam tak řešili ) nebo ten neodpískanej roh v utkání Plzně s Příbramí, aby se k tomu mohl někdo vyjádřit

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

a co tam teda ukázali?

Reagovat
chytrejkluk

Jestli myslíš u Konatého, tak tam dvakrát ukázali ten faul na něj za hranicí pokutového území a pak tam žvanili o bučení fanoušků na jeho osobu

Reagovat
monty25

OT: Další moje oblíbená sportovkyně na bezfrazi.cz

https://twitter.com/bezfrazi/status/833399650849792001

Reagovat
Hokaido

Hradec co nedal ty vole. Martan to z malýho vápna pošle až na Flošnu, Malinský šance na hattrick.

Alespoň že goly dali dva z největších sympaťáků v lize - Johnny a Kuba Podaný.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Snad sis nad ni aspoň zase vyhodil.

Reagovat
monty25

Co bych měl vyhazovat?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

*vyhonil

Reagovat
Znalec

z kopejtka

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ale hnus..Defenziva hoří a horší je,že není nikdo,kdo by to mohl zvednout,nicméně tři body jsou hlavni,krásnej Čermákův gól a to je všechno..

Atmosféra a fandění od obou táborů docela špatný,atmosféra taková nemastna,neslaná..

Nevím jak zákroky vypadaly v TV,ale přišlo mi,že Konate převedl něco podobnýho jako s Rostovem,jinak v zápase až na jeden průnik nulovej a nebyl střídání jenom proto,aby ho trochu ušetřili..

Jinak pro půlku protilehlý,která na nás pískala a Konatemu tleskala- je skoda,že nejste takhle aktivní i v běžných zápasech,kdy máte problém tlesknout nebo se zapojit do odpovídacky..Vedení a trenéry naprosto nechapu,že Konateho procpou do základu,když je jasný jak se k tomu dost fanoušků staví,díky vám se poperou lidi na protilehlý až musej zasahovat kosmonauti,bravo,tohle přesně potřebujeme..

Od čtvrtka jsem čekal,že si ten zápas užijem bez nervů a dobrým výkonem se rozloucime,po dnešku nevím nevím,ale minimálně ten support bude lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a rozehrál dneska Koubek aniž by to letělo do autu nebo to byl takovej balón,aby šel zpracovat?

Nicméně nas pak podrzel,ale z ty rozehravky jsem silel..

Reagovat
djwenca

pane bože, přestaňte už si jako fanoušci myslet, že máte právo rozhodovat, kdo bude hrát a kdo ne, je to směšný

Reagovat
smazaný uživatel

uz nekolikrat se ukazalo, ze fanousci sou schopni z klubu dostat urcity lidi, takze nevim cemu se divis

Reagovat
r.mrazik

a to je prave to nejhorsi,kdyz si parta troubu mysli,ze jsou neco extra

Reagovat
smazaný uživatel

jak se to vezme.. oni pro klub ziji.. hraci, treneri a vedeni se meni, oni ale zustavaji.. maji pravo si to myslet a taky to tak nekdy bejva..

Reagovat
r.mrazik

nikdo je preci k te podpore a k tomu ziti pro klub nenuti...jestli to pak pro ten klub neni spis pritez,mit takovy fanousky...samozrejme nektery a nekdy...ale snad chapes

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba až kluby přestanou říkat, že fotbal hrají pro lidi, přestanou mít i lidi pocit, že mají právo rozhodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

pověz to zemanovcům

Reagovat
smazaný uživatel

Dědci tam v jednom kuse kritizují, nefandí, ale jak si tam borec před nima dovolil zapískat na Konateho, to bylo hned z jejich strany reakcí. O tom, že jeden chlap vstal s začal vyvolávat Konateho jméno ani nemusím psát. Mohl být rád, že na něj přiletělo jen pivo. Ta bitka byla vrchol, měl jsem ji skoro před sebou a bylo mi z toho špatně. Pěkně jsme to dopracovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vzniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek jsem neviděl, najednou ale začali lidé vstávat a utíkat, tak jsem zaostřil a borci se tam řezali hlava nehlava. Nevím zda je to pravda, ale údajně se jednomu z nich nelíbilo nadávání Konatemu a tak si to chtěl s druhým vyříkat, jenom si vybral špatného člověka. Na konci akce jsem tam zahlédl nejmenovaného člena Falangy, ale ten tam myslím dorazil až právě po akci. Těžko říct kde je pravda. Faktem je, že za týden v Jablonci to může být ještě horší....

Reagovat
smazaný uživatel

Mazec. Viděl jsem to z H58 a slušná podívaná. Smutný, jak jeden průměrnej a nevděčnej zrádce, dokáže rozeštvat fanoušky. Už se těším do Jablonce.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to měl ob sektor no, bylo to v D53, ale ono bylo už během zápasu celkem jasný, že se něco stane. Podporovatelé Konateho dost těžce nesli jakýkoliv pískot natož pokřík "Konate, ty si hovado". Já tedy byl v klidu, zapískal jsem si na něj jen při hlášení sestavy, jinak to byl pro mě vzduch, ale když tam nějaký frajer vstal a začal řvát "Timy Konateee", tak to jsem nesl taky dost těžce. Co dodat, v Jablonci mu snad nikdo tleskat nebude, proto se tam těším víc jak na domácí zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Já se k tomu vyjadřoval jen během zápasu, ale jako reakci na lidi, co ho vyvolavaj. To už mi fakt rvalo uši. Horší je, ze support stál dneska fakt za hovno. Jestli se celej půlrok bude řešit jeden zrádnej průměrák, tak už aby bylo radši léto...

Reagovat
San Iker

Druhej poločas byl na úrovni druhý ligy... Asi brzy splaskne Holoubkova bublina... Sedět mezi zastáncema Konatého, kteří celej zápas nadávaj na ultras, taky zážitek... Toho Konatého, kterej za celou tu dobu ve Spartě odehrál sotva pět zápasů na vysoký úrovni... Koubkovi to neusnadňovali, ale stejně ty jeho výkopy Ze stadionu vypadal nejlíp Costa, slušnej Nestor a Čermákův gól lahoda... Ale to byla tak jediná radost celýho večera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

"Až přišel na hřiště Lukáš Juliš a s lehkostí Lindsey Vonnové si rozjel slalom mezi klokaními tyčkami..." Ten Štěpán je fakt vůl.

https://youtu.be/Jog9JGEyvaI?t=32m6s

Reagovat
andrew96

Ale za vačnatce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Takhle utrápená výhra s Bohemkou, to byl hnus. Koubek je šílenej, jeho hra nohama absolutní katastrofa. Ten závěr, kdy vyběhl na roh Berkovec a on stál a čekal než se vrátí zpátky do brány, aby mu ten balon pak víceméně kopnul, byl snad ještě horší než fandění. A stoperská dvojice Kadlec - Holek a jejich rozehrávka, to je taky něco příšernýho. Požár říkal, jak chceme v lize dominovat herně. To si teda představují asi jinak než já..

Každopádně fandění včera hrůza, dalo se to ovšem očekávat. Že se bude na Konateho pískat, s tím sem počítal a to mi nevadí. Ale že se bude proti němu i hromadně křičet.. Celkem mě příjemně překvapila reakce protilehlý, která v reakci pískala. To jsem ani nečekal.

Nejhorší na tom je, že to opět rozdělilo fanoušky. A že to dojde až tak daleko, že se mezi sebou lidi kvůli tomu perou..

V Jablonci to snad tak hrozný nebude. Tam každý kdo Konateho podporuje má snad víc rozumu než zbytek a bude radši zticha. Nepotřebujeme mezi sebou žádný další bitky.

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že v Jablonci do kotle půjde drtivá menšina podporovatelů Konateho. Ostatně, když jsou pro ně lidi v kotli vypatlanci, co škodí Spartě, bylo by divné, kdyby s nimi byli na jednom místě. A takhle to třeba bude na všech výjezdech.

Reagovat
rufus

Ne vždy na výjezdu jde jít mimo kotel, ale v Jablonci to problém není, no. Na druhou stranu, kdo jede na výjezd, většinou nechce být mimo kotel nebo hlavně ne moc daleko od něj, aby si mohl zafandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si momentálně neumím představit, že by spolu mohli být tyto 2 skupiny v jednom sektoru. Včera to bylo víc jak patrné. Část protilehlé se na protest proti nadávání Konatemu nezapojovala do fandění a když došlo na rozpor, byla z toho bitka, sprcha pivem a v lepším případě jen nadávky...

Reagovat
rufus

Mohli by být spolu, ale ta menší a slabší skupina bude muset dělat jako, že se nic neděje. Nebo to nedopadne dobře a bude bitka.. Ale myslim, že na výjezdu tohle nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by měla příště hrát přípravu opravdu v zimě a ne ve vedrech na pláži na písku, kde klukům ze Zenitu zteplala vodka jako hra Sparty zteplala nám minulý týden.

Reagovat
Frick

Taky se vám stává, že se vám pomalu načítaj videa na iSportu? Mne se to načítá možná tak 0,5 Mb/s, což pochopitelně na real-time přehávání 720p videa nestačí...

Reagovat
C-M@ster

Někdy, ne vždycky. Přišlo mi, že to bývá v době, kdy je tam to video nově.

Ten web je fakt zkurvenej, takže tam to může být čímkoliv.

Reagovat
ZB 07

Mně se zas někdy stává, že čekám třeba minutu, než se to načte, jenže pak se to stejně totálně seká. Jinak jsem teda úplně alergickej na ty jejich reklamy, to se fakt nedá

Reagovat
ratusek

Tak na Clavin to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Seká se to hodně. Minutové video se načítá tak půl minuty. Pokud ho nestopnu a nechám běžet, sekne se každé 2 s.

Reagovat
Coutinho10

problem tam je, ze krom toho se ty videa napr. po 10-15 vterinach nachvilku pozastavej a cekam dalsi 4-5 vterin nez to bude pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kypřící prášek

je to snad diky problemum mezi serverama isportu a upc serverama, mozny reseni je jet pres operu, kde si jednoduse muzes zapnout vpn

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, konečně jsem střízlivý na tolik, abych napsal objektivní názor :D

Byl jsem sice na Kometě a ne na Letný pro tentokrát, ale pročetl jsem a prokoukal snad vše co šlo. Konaté je píča a je dobře, že dostává.. co není dobře je, že to rozděluje naše fans.. slova jsou OK, to se děje často, ale aby lítaly pěsti? shit. Těžkooděnci na protilehlý 1312.

Návštěvy docela slušný, 12k na obou utkáních, z toho tak 600 bohemky, cca 1000 Komety.. smutný je, že SKS vylezli po letech z nor a už nás zase dávaj v návštěvnosti i supportu.

Obecně v tomhle kole - SKS naprostá dominance, Plzeň marnost nad marnost, mnoho nechybělo a Sparta, no.. horší výkon jsem viděl naposledy v derby asi

A poslední výkřik do tmy, nemám nic proti hools, ale ať se bijí mezi sebou. Včera dva naši zbušili normála Bohemky, smutné. Na konflikt se nabízela chuligánka Komety, která chvíli oxidovala v Praze

Reagovat
smazaný uživatel

takze sme dostali na Dockala dalsi (vylepsenou) nabidku z Ciny.. vypada to, ze to asi prijmeme a koupime misto nej Maska z Bohemians

Reagovat
smazaný uživatel

Za 200 mega ho prostě prodat musíme..To se nedá nic dělat, taková nabídka se neodmítá.

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikas..

Reagovat
off-olda

A Vám nevadí, že za toho hráče není absolutně žádná náhrada?

Reagovat
smazaný uživatel

vadi.. mne nezajima nakejch 200 mega.. ja sem fanousek, ne bafunar, ale koukam se na to z jejich pohledu.. titul uz je v podstate v hajzlu, takze proc nezkusit uz tuhle pulku sezony hrat bez nej a pripravit se na predkola poharu (snad )

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je jedná o takovou nabídku, že se na to musíme koukat trochu jinak. Navíc hrajeme už pouze jednu soutěž, kde navíc titul je spíš přání než realita, šanci na jeho postu mohou dostat Čermák, Sáček, možná Havelka...Navíc bych si tam uměl představit i Nestora. Pokud to nebude fungovat, budeme mít v létě dostatek financí na to, abychom přivedli adekvátní náhradu.

Reagovat
Posledni Kovboj

to by me zajimalo, kde ji kurva vezmem

Reagovat
Spalovač šancí

Dočkal. Přijde z Číny zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vatajelu stal 35 a sedi na tribune, takze za kvalitniho tvurce hry do zakladu vysazime 150 mega a vono to pude.. Pripadne mame Rosu ne .

Reagovat
Posledni Kovboj

k, tak sem v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Požár a spol mají dost času na to, aby ji našli. Že jsi skeptický ovšem naprosto chápu.

Reagovat
Posledni Kovboj

mozna jsem naivni, ale takovejch hracu je podle me strasne malo. On i Borek kdyby na to obcas nesral, vic behal, branil a neflusal, tak by taky hral nekde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

V zahraničí je takových hráčů mnoho, bohužel je dlouhodobě nejsme schopni skautovat.

Reagovat
smazaný uživatel

takovejch hracu je malo...

Reagovat
Posledni Kovboj

ok, berem te. V sobotu se hlas Pozarovi na trenink.

Reagovat
smazaný uživatel

nani vomylem. deda by me povesil za fligr. ne vazne. ja vim ze ste na dockala zvykly a nedokazete si bez nej hru sparty predstavit ale zaroven si nedokazete predstavit ani lepsiho fotbalistu za 2 3 4 mega euro kerej by krome kopaci techniky a nakejch posranejch centru komplet vetral vobrany. vsichni ho mate za boha pritom je to hrac minimalne pro minulou dekadu. proste dokad se cesky kluby budou spolihat na vychcanou hru bez individualnich pruniku tak to bude porad stejny a stejnejsi. jenom ted nevim jesli si mam prat aby zustal = sparta v zacarovanym kruhu (hajzlu). nebo pude do ciny = konecne vypadne z reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

* ani vomylem...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

To je dokonalý.

Reagovat
andrew96

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Adekvátní náhradu ze zahraničí, která prvních 5 kol bude sedět, pak dostane půl hodinu a jelikož logicky nic nepředvede, tak ji prodáte po půl roce

Reagovat
r.mrazik

proc by jsme se na to museli koukat trochu jinak? copak ty penize jdou do kapsy divaku?

adekvatni nahradu neprivedes

Reagovat
smazaný uživatel

Měli bychom na to koukat z pohledu klubu, 200 mega prostě odmítnout nemůžeme. Zvlášť když jsme z pohárů už venku a šance na titul je minimální.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

jo, to, ze jsme mimo EL beru jako asi nejvetsi argument, proc ho prodat ted.

Reagovat
San Iker

Reagovat
r.mrazik

Z pohledu klubu to je taky jedno,pokud na to hrac netlaci...kreta ma penez dost a tu kvalitu proste nenahradis...

Kaslu na prachy,stejne z nich nic nemam

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Manik...

200 mi přijde prostě málo ... Má mnohem větší hodnotu, i když ne tržní

Reagovat
Shevchenko

Maška

Reagovat
Greny

To chapu, vyhodny pro klub i Dočkala, ale je otázka co ten Mašek , proč by mel jit do Sparty? Nedavno jsem s nimním cetl rozhovor, kde rekl ze nabidky v zime odmitl, a ze uvidi po euru 21

Reagovat
smazaný uživatel

no tak znas to, veci muzou nabrat rychlej spad..

Reagovat
Greny

Jo o tom zadna., ja osobne Spartu moc nemusim, ale myslim si ze paradoxne vam muze odchod Dockala prospět takze kdyby zustal zlobit se nebudumi, protoze kdyz odejde ostatnich 8 lidi nebude moci spolihat na to ze to posunou Dockalovi a ten najde Lafatu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to silne pochybuju, ze by nam to pomohlo.. pokud by byla nahrada, tak mozna, ale ted proste zadna neni

Reagovat
Greny

Podivej se na nas loni na jare zranil se nam Zavadil a paradoxne jsme hrali bez nej lip

Reagovat
smazaný uživatel

verim ti, ale my mame jaksi vetsi naroky

Reagovat
Manik...

Reagovat
rufus

Snad ho neprodáme, protože bez něj budeme poloviční.

Na druhou stranu, za ty prachy.. Chápal bych jak klub, tak i Dočkala, když budou chtít přestup uskutečnit.

Reagovat
db18

Jablonecký tábor nesouhlasí s přestupovou politikou a chystají rozsáhlý bojkot.

http://tinyurl.com/zpadyyj

Reagovat
Kang & Kodos

Snad to nebyl ten s řehtačkou

Reagovat
smazaný uživatel

kde je zbytek ty konverzace?

Reagovat
db18

Tu Wágner nesdílel.

Reagovat
db18

Zklamání... kdyby Zlín dal gól, tak je Páník snad i seřve...

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho fotbalu dneska bolí oči.

Reagovat
Tigerinho

děsný, skoro sem u toho usnul...

Reagovat
smazaný uživatel

No, tohle kolo bylo po fotbalové stránce dost bídné, tak snad se to zlepší.

Reagovat
exse

Tak tohle byla řádná sračka, korunovaná střídáním. Než aby tam dal Miloše, tak tam dá Ševčíka, který v přípravě neodehrál snad ani minutu. To už fakt vypadá jako kdyby Sparta dala Trpišovi podmínku, že ho vezmou jen pokud nás potopí.

Reagovat
kalla

Co bylo na těch transparentech, že hráči řvali na fanoušky?

Reagovat
Kang & Kodos

Liberec už na 12. místě Stíhací jízda na evropský poháry zahájena.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin zacal spanilou jizdu za sestupem

Reagovat
Spalovač šancí

Ani ne. Zachoval si odstup na Bolku i Teplice. A v příštím kole 3 body na pohodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

lol

Reagovat
Rarášek

Nestačím zírat, co se poslední dobou děje. Jasně, prodejte Timyho, Dočkala, klidně střelte i Lafatu, Sáčka, Costu, Karu ještě

Reagovat
smazaný uživatel

To by se jako opravdu našel fanoušek Sparty, který by nedokázal pochopit prodej Dočkala za 200 mega, jo?

Reagovat
Uwe háže buly

Já třeba.

Reagovat
Rarášek

Myslím, že jo. Dočkala prostě nemůžeme prodat .. Ani za 500.

Reagovat
Rarášek

Nebo takhle .. Ne do Číny.

Reagovat
Shevchenko

Proč na tom záleží kam? Nebo spíš proč by na tom mělo záležet vedení?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, asi na to mám zcela jiný pohled. Vy jste si již prostě zcela navykli na to, že za éry Křetínského nemusíte absolutně řešit peníze a zajímáte se pouze o tu fotbalovou stránku.

Reagovat
Kang & Kodos

Což je v podstatě pravda. A nejde o to, že bysme peníze neřešili my. Hlavní je, že peníze neřeší Křetnský. Což je na jednu stranu super, protože jsme pořád nahoře, narozdíl od Slavie, Baníku, Sigmy nebo Liberce. Jenže na druhu stranu u nás pracujou neschopný čuráci, kterejm je jedno, že vyhodí desítky milionů někam do prdele, protože ví, že to je jedno šéfovi. A ten nemá čas řídit Spartu 24/7. Takže máme místo jednoho šéfa spíš několik kašparů, který se dohadujou mezi sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na oko tento stav vypadá strašně fajn, ale o to horší by to byl pád na držku. Jakmile nedokážete ty tituly a LM vymáčknout ani v tuto dobu, kdy do toho Křetínský lije tolik peněz, tak si nedokážu představit, co by to s vámi udělalo bez něj.

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem si jistej, že kdyby chtěl Křetinský Spartu prodat, tak zájemci budou. Tam pak jde o to, jestli to bude podobnej zkurvysyn jako v Baníku nebo Slavii, nebo někdo na styl Paclíka, nebo nějaký boháči z ciziny (Čína, arabové...). Ale nemyslim si, že by se na to chtěl Křetinský vysrat. Že by mu došly peníze, to bych se nebál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejde vždy jen o peníze. Není to člověk, který by si jen užíval peníze, ale má jistě ještě velké ambice v tom "skutečném" byznysu a kdo ví, co vše by tomu musel obětovat. Třeba i Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on má Spartu spíše jako svou reklamu v byznysu, není to díky tomu pro ostatní no-name manager, ale majitel nejslavnějšího českého klubu, takže se mu asi z této pozice lépe jedná a to co ve Spartě utopí zase i díky ní vytěží jinde....

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co je tady k smichu..

Reagovat
smazaný uživatel

Za 500 bys sehnal 3 takové Dočkaly, kteří ti budou hrát pravidelně dobře a ne jen proti slabým týmům a ještě o 3-4 roky mladší..

Reagovat
Kang & Kodos

A Emenikeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

500 tvl, vždyť to je 20M v eurech

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdyby jste za ně koupili zpátky Matějovského a Timmimu prodloužili smlouvu?

Reagovat
SpartaOvenka

Dočkal je náš nejlepší hráč od svého příchodu, udává naší hře řád, je minimální množství zápasů, kdy by nevytvořil golovou situaci, spoluhráči jsou na něj zvyklý, stejně tak on ví, kde je má hledat. Po jeho odchodu může nastavit několik možností, buď se z Čermáka nebo Sáčka stane tvůrce hry jeho úrovně, jinak se hra ještě zhorší, Čermákovi bych věřil, ale třeba až tak za rok, kdy odehraje aspoň celou sezonu za nás. Nebo se koupí posila, ale Čech takový jako on asi není a nejsem přesvědčený o tom, že cizinec by byl na první pokus vybrán správně tak, aby ho hned nahradil. Velkou výhodu Dočkala taky vidím v tom, že téměř vůbec nebývá zraněný, což je dost důležitý atribut u klíčové hráče a díky tomu, ač se kádr někdy zúží, tak on tu je a stále můžeme věřit v kvalitní hru.

Reagovat
smazaný uživatel

hadej proc neni skoro nikdy zranenej...

Reagovat
chytrejkluk

vtipné, jak většina "fans" Sparty vůbec nemluví o Rosickém, jako případné náhradě za Dočkala

Reagovat
SpartaOvenka

Protože se o něm příliš mluvit nedá, když je dost možné, že už nenastoupí.

Reagovat
Manik...

Já též, jé to klíčový hráč. Takových techniků moc v ČR není.

Reagovat
Hokaido

Já bych to chápal, ale stejně by mě to strašně sralo.

Reagovat
r.mrazik

Chapat a byt proti je ruzna vec...

Reagovat
Hokaido

Proč dáváš do jedný roviny Konatého, Bořka nebo dokonce Lafatu? Fakt si u toho nepřipadáš jako idiot?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že teď je nejlepší doba na prodej Dočkala. Z evropský ligy jsme vypadli a řekněme si na rovinu, letos z toho titul nebude. Alespoň třetí místo ukopeme i bez Dočkala a tým si může zvykat na hru bez něho. Lepší než ho prodat v létě. Před předkolama by nebyl takový zásah do týmu dobrý. Navíc pokud nám číňani nabízejí takové prachy - v létě bychom tolik ani dostat nemuseli. A když to bez Dočkyho nepůjde, tak někoho přivedem v létě. Vedení by mělo dost času někoho vyskautovat.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Miguel19

6. místo v Sazka fantasy Poukaz do Alzy za 500 Kč doma

Sazka fantasy > Fanliga

Reagovat
smazaný uživatel

Hej Hej Hej, tak si ho deeej.

Reagovat
Coutinho10

ja mam za 24. misto v minulym kole PL za 200 kc Alzu

ale jinak je o parnik Fanliga top dlouhodoba soutez = kvalita

Reagovat
C-M@ster

Co to je sazka fantasy? Starliga?

Reagovat
Coutinho10

ne ne, ale je to podobny...na kazdy kolo skladas sestavu a tam hrajes bud o naky bodiky nebo o drobny ceny (slevy do Alzy 100, 200 nebo 500), videl sem tam i listky na Spartu proti Rostovu a ted tam byly i na Duklu (protoze to je jejic sponzor)...zacalo tonl nekdy na prelomu prosince/ledna, ale to tam bezela jenom NHL, ktera tam je dotedka, ale od minulyho vikendu tam je i PL a tedka LM a i nase liga, takze na kazdy kolo si muzes slozit sestavu...mas 100 mega jako bylo na seznamu a pro toho, kdo hraje i Fanligu, tak se nemusi nijak registrovat, protoze spolu trichu spolupracujou

tady link: https://sazkafantasy.isport.blesk.cz

Reagovat
PavlíčeQ

To asi zkusim

Reagovat
Coutinho10

ta NHL me nebavila, tak jsem zkusil az minulej vikend tu PL a bylo to rozdeleny na sobotni zapasy a pak ty nedelni a pondelni dohravka a bingo

http://imgur.com/a/A8RBP

zejtra tam bude LM na utery a stredu, tak snad to bude lepsi nez posledne

Reagovat
smazaný uživatel

co za to koupis? nakou redukci na jacky nebo?

Reagovat
C-M@ster

Umístí se ještě párkrát a koupí novej telefon.

Reagovat
smazaný uživatel

ty na me nemluv.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
C-M@ster

No, my bílí si telefony kupujem. Nebyla to narážka na to, že vy ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si taky telefony kupuju vo to nejde ale minule si to na me zkousel. nedelej to.

Reagovat
C-M@ster

Kolik mi je? Vás totiž taky.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze to bylo neco jinyho. owny nema na cinzi tak to bohuzel nenajdu.

Reagovat
C-M@ster

Ne, takhle vy chodíte na férovku.

Reagovat
smazaný uživatel

mne nemusis vykat. pokud myslis legendu vo "cf" tak to ze se udela kruh deseti dvaceti lidi podle me neni na skodu. v tom kruhu si to ty dva vyrikaj bez dalsiho vmesovani a pripadnejch cumilu. muzes to videt i v americkejch filmech. beznej postup.

Reagovat
C-M@ster

Označuju vás jako komunitu, nevím, jak to konkrétně děláš ty. Někdo tahá kudlu rovnou.

Jo, v americkejch filmech to vidíš u černejch a u vězňů.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste u hispancu a mozna i iru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Já byl třetí ve fanlize a stejně mi dali hovno.

Reagovat
HorajzmAmmann

já taky nějak tak, vyhrál jsem dres, 2 šálu a poukaz na sud

Reagovat
lampas

Bylo jasné že si Zlín přijede pro bod. Bohužel naše potence v útoku je úskalí i na jaře. Každopádně druhou půli jsme projevili kvalitu. Jasné je, že po tomhle výsledku budeme na poháry definitivně útočit jen skrze pohár, ale tím spíše víme kam se koncentrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

voltr si to dneska celkem daval pravda?

Reagovat
HorajzmAmmann

Prý tam měl kotel na konci zápasu něco proti Kouřilovi? Transparent odchovanec Jablonce, nezvaný host

Jsou k smíchu čím dál víc, takhle podpořit hráče hned na začátku A hlavně, že toho za Jablonec odkopal To je jak kdybych začal plivat na Suse, že je sparťan Navíc ta směšná "rivalita" mezi Jabloncem a Libercem A ještě k tomu tomu tam mají ty kotle dva a ani jeden neumí pořádně zafandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec + Liberec + Banik Most!

Reagovat
Chlupatá máma

Směšný jsou lidi jako ty, co "prožívaj" rivalitu klubu, na kterej jdou jednou za sezonu nebo na něm ani nikdy nebyli. Stačí se občas podívat třeba pod souhrn PL, kde jsou "hrozně vyhecovaný" diskuze například mezi pseudofans Tottenhamu a Arsenalu. Za takový hovna, který nemaj páru vocogou, mi je stydno a trapno.

Běž si pohonit na "jebat Opavu" a "fuck Liverpool" a do derby s předměstím se laskavě neser.

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhý největší Krkonošský derby hned po Harrachov : Kořenov seš nějakej moc drsnej

Reagovat
HorajzmAmmann

ale dáme sázku, až bude fanoušků Slovanu v Jablonci víc než příští sezonu fanoušků Baníku, tak se ti omluvím

Reagovat
Chlupatá máma

Liberec nemá s Krkonošema nic společnýho. Měl by ses radši nahecovat na ňákej třaskavej souboj United v PL. Určitě jsi v Manchesteru žil minimálně 10 let, tak víš, co to pro klub a OPRAVDOVÝ fans znamená, arogantní z reality vytrženej vošouste od monitoru.

Reagovat
HorajzmAmmann

Na United jsem nikdy nebyl, taky to nijak moc neprožívám. Ale na Baník jsem jezdil do každé prdele zatím co drtivá většina těch, co dneska vytáhli transparent proti Kouřilovi beztak nevytáhla paty mimo fgn a ani nevědí kdo je Kouřil a odkud je

Reagovat
HorajzmAmmann

Mimochodem, ani jsem tak nějak neřešil rivalitu mezi Libercem a Jabloncem, ale určitě uznáš, že ta rivalita tam není taková, aby se hned na začátku odepsal týpek co přišel skoro z juniorky Jablonce Můj názor. Mimochodem už 7. rok bydlím v Liberci a možná víc o té vaší "válce" víc než myslíš - jo a na rovinu, nic moc

Reagovat
Chlupatá máma

Drtivá většina těch, co dneska vytáhli transparent proti Kouřilovi, má za sebou desítky (někdo i stovky) zápasů nejenom v republice, ale i v Evropě (narozdíl od lopat z Ostravy).

Příznivců má Slovan na předměstí víc než Ostrava každej rok, což není nic zvláštního díky geolokaci. Jo a o omluvu nestojim, stejně si za ni nic nekoupim.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vsak jo si z tebe delam prdel Na druhou stranu bych chtel docela videt pocty Slovanu v Liberci...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale pokud porad resime Kourila (Jablonec-Liberec) tak treba Holzer by byl uslapanej v metru prvni den. Nemluvim o prestupech prazskych S.

Navic Kouril je zrovna kluk, co mu je jedno kde hraje. Dejte mu cas a nw ho hned takhle sundat. Ted nebude vychazet z domu zase

Reagovat
KingMaster13

Za ty pseudofans. My v Čechách co chodíme na svoje kluby alespoň víme co je to rivalita

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, i tady na EF to začalo bejt mezi JBC a LBC poslední dobou nějak vyhrocený. Za chvíli budou pálit v Liberci řehtačky, v Jablonci budou vyzazovat výrobky z Preciosy, a společně povedou válku o tramvajovou trať coby důležitej komunikační uzel.

Reagovat
Kang & Kodos

A to neni nic proti Zlín-Slovácko, kde se bude hrát o putovního vrabejku.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

hele vím jak vypadá Praha když přijede Baník, když je derby pražských S, jak vypadá Ostrava když přijede SKS nebo Sparta... a taky vím jak vypadá nádraží v Liberci nebo Jablonci když je derby ... no nijak, člověk to vůbec nepozná

Reagovat
HorajzmAmmann

největší 3. poločas v historii Libereckýho nádraží byl, když jsem po zápase Sparta: Baník přijel na autobusák v Lbc a nechal jsem si na krku šálu a jel tam bohužel i jeden sparťan

Reagovat
PavlíčeQ

Jasný, nemůžeš naše derby srovnávat s derby Sparta - Slavia nebo třeba se zápasem Ostrava - Sparta, ale tady v regionu to prostě náboj má a rivalita tu je a nemusí jít jen o fotbal. A že člověk nepozná, když přijede třeba Jablonec do Liberce? To pak nechápu ty hromady policajtů a policejních aut před nádražím

Reagovat
HorajzmAmmann

(Pssst, si z nej delam prdel)

Ohledne toho Kourila ale nazor nezmenim

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak kdyz jsme u toho, celou dobu, co bydlim v Liberci jezdim s autem SPZ Banik, dresy, saly a nic... Cekal jsem alespon auto kdyz uz ne na spalkach tak aspon nejak poskrabany ale nic stydte se Liberecaci.

Reagovat
smazaný uživatel

podle sebe soudím tebe.....musíš si uvědomit, že v Liberci nežijí takové vymaštěné lopaty, jako v té začouzené poddolované díře, odkuď pocházíš................na druhé straně si ani nemyslím, že by nějaká ostravská lopata měla něco proti dresu Slovanu Liberec na autě v ostravských ulících, ale ruku do ohně bych za ty zvláštní lidi zase nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt pacient, jak tady, tak na Supportes, tak koneckonců i na sfc4fan. Jdi se raději léčit tam k vám do sanatoria ty lopato.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

napsal někdo, kdo žije v Brabcově tlustém střevu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, závist movitého majitele.

Reagovat
smazaný uživatel

Co kdyby ses zase vrátil na opavské fórum? Jste tam pěkná banda. Hlavní téma už dva měsíce je Baník. Jen tu Opavu tam skoro nikdo neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo, jak tam někdo psal, že jsme zvířata a že si nezasloužíme ani těch 300 lístků už jen kvůli tomu, jakou fanatickou nenávist jsme k nim vyjadřovali ve Vítkovicích

A pak, že jsou formáti, že SFC nežádalo kontumaci za ten náběh

Reagovat
smazaný uživatel

v příštím životě chci být trevorem, bude skvělé mít tolik zbytečného času abych mohl projíždět cizí fotbalová fóra a zapisovat si anonymní příspěvky.......řekl bych, že kdybych se odhodlal vlézt na nějaké vaše fórum, tak bych asi mrkal....

Reagovat
ratusek

Opava nás tam zajímá zevšeho nejmín

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo nepopírá, nicméně tohle vaše fórum je speciální na urážení Baníku a plakání než aby jste řešili svůj klub.

Jebat Opavu už jen kvůli tobě a tebou podobné ty pičo z Opavy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se do ničeho takového pouštět, je to ztráta času pro nás oba, ale tohle mi nedá. To opravdu vy Baníkovci chcete nám vyčítat, že řešíme Baník? Však vy neznáte nic jiného než "Jebat Opavu". Pěkně to napsal Brabec "Na zápase moc lidí nefandilo, ale jakmile se spustilo Jebat Opavu, tak se přidali úplně všichni a já si to taky doma už zpívám".

Takže shrnuto - v tomhle si opravdu nemáme co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika.. myslim, ze si nikdo nema vzajemne co vycitat.. u SKS a ACS je to to samy

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, ty tu ale srovnáváš dvě odlišné věci. Ano, na zápase s Opavou nebo třeba i jinde, když se zařve Jebat Opavu, tak opravdu začnou fandit i ti, kteří do té doby nefandili. Jsou ale i výjimky, kteří naopak přestanou fandit. A co se týče mě, s Jebat Opavu nemám problém, pokud to zazní 1x - 2x za zápas. V ostatních zápasech to nezpívám, příjde mi to zbytečné..

Já se ale snažím ukázat na to, jak vypadá vaše diskusní fórum. Většina diskutérů tam chodí snad jen proto, aby uráželi Baník, shazovali jeho výsledky apod. Tohle dost dobře nechápu, já se třeba taky zajímám o jiné celky, proto chodím na diskusní fora se podívat, abych se dozvěděl nové věci, ale abychom na naších fórech řešili z 90% Opavu nebo dokola zápas s Opavou, to mi příjde, jako velký komplex.

Takže shrnuto - nic vám nevyčítám, jen se tomu celkem divím..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, to beru. Jen je dobré trochu i přihlédnout tomu, že se jedná opravdu o diskuzní fórum, která celkově nemají nějakou valnou kvalitu. V realitě určitě neřešíme pouze vás, i když je jasné, že jakmile se ten zápas blíží, tak je to časté téma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo však já ani nechci posuzovat všechny fans Opavy podle toho jaká je diskuse. Ale každopádně nějaké měřítko to je.

I Trevor ví, že já nemám rád celkové odsuzování fanoušků nějakého klubu. Jasně, na Sparťany mám třeba horší pohled, ale rozhodně nebudu říkat, že jsou všichni čuráci. Což třeba na těch diskusích u vás a ani nemusíme chodit z ef (carcass) od vás k nám často zaznívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to těžko. Máme na to prostě zkreslený pohled, já to právě vidím jako ty, ale zase opačně, že my ležíme v žaludku vám. Já jsem se vcelku naučil neřešit žádné FB a fóra, vezmu si z toho to podstatné (potřebné info) a zbytek nějak neřeším, protože tohle člověk prostě stejně nijak nevyřeší a stráví u toho akorát zbytečný čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom je to zvláštní, s kýmkoliv se bavím, tak mi nepříjde, že by k Opavě měl nějakou vyloženou averzi. To že se zařve Jebat Opavu je asi dáno i tím, co říkal Brabec, že je to melodické.

Nicméně v tomhle zase se u nás ozývá i Jebat SKS. Ale já třeba ani k Opavě takovou rivalitu necítím, tak jako např. ke Spartě. Samozřejmě je to větší zápas, prohra s váma by mě bolela více než třeba s Vlašimí, nicméně jak už jsem tady psal, kdybyste postoupili my a vy, vůbec mi to nebude vadit..

Reagovat
smazaný uživatel

FB a místní komentáře neřešit ! Tam to jsou hvězdné války vandráků.

Proto sem tam spíš mrknu na fóra, kdy očekávám trochu jinačí kulturu vyjadřování a popřípadě nějkaké informace (proto sem se k vám podíval, pač sem čekal, zda už tam nebude potvrzené datum + vstupenky).

Reagovat
smazaný uživatel

Jo naše FB to je taky výplod. Mi fakt někdy příjde, že i moje ryba, co mi plave v akvárku, by byla schopna napsat některé příspěvky, co se tam objevují.. A to třeba ani nejsou žádní cigáni, ale stejně ta úroveň psaného projevu je jako v 6.třídě na základce..

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem trefně ti na to odpověděl Lichna.

Ano, máme jebat Opavu, však vy máte to samé, jen dosaď Baník

A ano, u nás na fórech (neřeším FB, tam máme hodně internetových bojovníků, co tam stále píši jen cosi o jebání, ale na stadioně a zvláště na výjezdech je nepotkáš) se řeší Opava, ale v poslední době spíš ohledem na termín, počtem vstupenek (pokud to zůstane na těch 300, tak bude sranda) atd. Samozřejmě, hecovačky tam jsou taky, ale ne v takové míře, jako když sem ze zvědavosti mrknul na sfc4fan.

To sem se bavil jako už málokdy (čest jiným, kteří se tam snažili řešit taky něco jiného).

A pak ti příjde tenhle váš pacient, který uráží Baník snad úplně všude, kde je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Je možné, že při těch ubohých 300 lístcích co vám naši chtějí dát budete zvažovat bojkot?

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka spíš pro někoho jiného. Ale co se veřejně vyhlásilo, dostanem 300 vstupenek, budem všichni před stadionem či v ulicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to přesně myslel, že byste zůstali v ulicích. I proto většina lidí nechápe ten krok s tímto počtem lístků, jelikož je od vás takovéto případné rozhodnutí vcelku čitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

To se spíše bojím opačné strany řešení. Už i na chacharech se objevila mobilizace, ať se přesto jede do Opavy v co největším počtu a že když nebudou lístky, tak se bude v ulicích..

Osobně si myslím, že kdyby se dalo více lístků, tak může být i větší klid. Těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně mám pocit, že nám nakonec dají celou tribunu. Protože při tom počtu, co nás bude (jako klidně reálně přes litr) by to byl celkem fest nás hlídat na veřejném prostoru. Nehledně na bezpečnost všech. Takhle budem spokojeni my, město i bezpečáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží taky na tom, zda-li to bude středa či sobota. I když jestliže nás ve středu přijelo kolem 950, tak pro vás by to už vůbec neměl být problém. Ale určitě se dá i čekat, že Brabec se bude hodně za vás snažit lobbovat, takže kdo ví.

Reagovat
smazaný uživatel

No, je to za necelý měsíc a ještě se nehýbalo s termínem, to mi trochu znervózňuje

Brabec může lobbovat, ale tady je to spíše na rozhodnutí vašeho města.

Když to vezmu z pohledu reálného, o termínech stejně rozhoduje PČR, tudíž by to bylo na 90% ve středu.

Tady bych dal za inspiraci srbský fotbalový svaz.

Derby Beograda se mělo hrát ve středu 28.2, nicméně srbský svaz tento svátek přesunul na sobotu 4.3 s odůvodněním, že bude ASI ještě zima. Shodou okolností 4.3 slaví CZ své 72. narozeniny, takže svaz šel tomu hezky pěkně od lesa, bude show

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, píšu výše. Nám to je zcela jasné, že nezůstanete doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

... a v Opavě by se mu s tím nic nestalo? zameť si před svým prahem

Reagovat
db18

Teď chudák zas nebude moct chodit ven.

Reagovat
Znalec

Hnus... jenom 10 golu tohle kolo... to nepamatuju

Reagovat
ZB 07

To musí bejt rekord, takhle slabý kolo nebylo snad ani za dob, kdy nejlepší útok ligy za celou sezonu měla Sigma se 49 góly...

Reagovat
Kang & Kodos

Troufnu si říct, že za oněch památečních časů, kdy byl kanonýr někdo, kdo dal 8 gólů za sezonu, to bylo ještě horší.

Reagovat
ZB 07

to byly časy...teď už dal víc jak polovinu Lafata za jeden zápas, to už není vono

Reagovat
Kang & Kodos

http://www.epojisteniliga.cz/statistiky-rekordy?season=1&club=0&position=0&foreigner=0&list_number=0&unit=5

Tohle je ale totální skandál. Schválně jsem se chtěl kouknout, kolik gólů je rekord. A oni tam maj jenom "nejvíce gólů". Na fanoušky defenzivní hry si nikdo nevzpomenul.

Reagovat
smazaný uživatel

2005 -2006 Ivana, Kulič a Vlček 11 branek za sezonu.

Reagovat
andrew96

Milan Ivana, Milan Ivana!!

Reagovat
ZB 07

Taky jsem to tam hledal hlavně, že tam je počet odmávaných zápasů asisentů

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.patriotmagazin.cz/fotbalovy-glosar-karvine-zacalo-tezke-jaro-nahradi-novy-sponzor-miliony-z-okd/

"Reálnou budoucností Karviné je spíše role druhého vzadu za momentálně druholigovým „družebním“ Baníkem, který je částečně řízen manažery s „karvinskou krví“. Také oni jistě znají přísloví, že od víkendu probíhající jarní zápasy bývají tak nějak složitější než zahřívací podzimní část sezóny. V zákulisí se zkrátka musí více pracovat, na což si kluby obvykle najímají „oblíbence“ fanoušků, tzv. „dělníky fotbalu“.

Pokud by v Karviné náhodou zapomněli na koho se obrátit, kolegové z Baníku jim jistě rádi poradí. To víte, šikovný „externista“, který umí leccos vyřídit (nejen) na Fotbalové asociaci, se občas hodí každému. Zvláště když v bojích o fotbalové body začne o něco jít…"

Aha, aha, Baník vůbec není propojen s MFK a vůbec tam tihle Mašlejové, Vlkové, Pučkové a další nejsou zapojeni do fungování obou subjektů

Tohle bude jednou Brabce mrzet, koho si to dotáhl do FCB.

Reagovat
ratusek

Hezké čtení, ale nic neříkající. I když otom Pučkovi samozřejmě vím. Třeba mě zajímá i fungování Wolfa. Na kterou stranu to hraje více. To mě vlastně zajámá u všech co jsou v Baníku i jeho podřízeném klubu

Reagovat
Shevchenko

Karviná béčko Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nového tam o FCB není, o Wolfovi a Mašlejovi už se ví přece dávno (i ty jsi to věděl) Vypadá to jako 8 měsíců starý článek.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla spíše narážka na ty z Karviné, co si myslí, že s Baníkem není nic propojené.

A věc druhá, článek je napsán současně a taky trefně provokativně, což je jen správně a snad to někomu otevře oči a podívá se kolem sebe, aby viděl, jaká je realita

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele