Bundesliga - souhrn 21. kola

12.02.2016, 22:24, aktualizováno 14.02.2016, 19:25
Komentáře a souhrny
Hamburk přehrál Gladbach a posunul se znovu do klidnějších vod. Dortmund doma podle očekávání porazil Hannover, Bayern na to odpověděl triumfem v Augsburgu. Leverkusen odváží body z Darmstadtu a výhry se konečně dočkal Wolfsburg. Hertha padla ve Stuttgartu, Schalke zase v Mainzu, Frankfurt vedl na půdě Kölnu, ale nakonec také odjel s prázdnou...

FC Augsburg - Bayern Mnichov 1:3

14.02.2016 17:30

Góly: 86. Raúl Bobadilla - 15. Robert Lewandowski, 62. Robert Lewandowski, 78. Thomas Müller

Robert Lewandowski je učiněný démon. Polský útočník ve službách Bayernu sází po Novém roce góly jako na běžícím pásu a nezastavil se ani v bavorském derby na půdě Augsburgu; skóroval dvakrát a položil tak základy k výhře 3:1. Pepu Guardiolovi se hodně ulevilo; poslední dva výjezdy k sousedům totiž pro něj skončily fiaskem..

Lewandowského galapředstavení jej vrátilo zpět do čela tabulky střelců nad Pierre-Emericka Aubameyanga; nyní má na kontě už 21 gólů. Obě jeho branky byly špičkovou ukázkou správného zakončení. První přišla už v 15. minutě, druhá pak po hodině hry; třígólové vedení následně favoritovi zajistil v 78. minutě Thomas Müller, načež domácí Raúl Bobadilla čtyři minuty před koncem výsledek pouze kosmeticky upravil.

Bez zraněného Holgera Badstubera musel Guardiola opět improvizovat; do středu obrany se tak vedle sebe postavili David Alaba a Joshua Kimmich, a domácí hned v úvodu ukázali, že toto experimentální složení defenzivy může mít problémy. Aktivní Bobadilla využil nedorozumění mezi stopery ve 12. minutě, kdy se prosmýkl do dobré pozice, centr Philippa Maxe však tváří v tvář Neuerovi těsně minul.

To se ukázalo jako kritická chyba. O tři minuty později totiž už šel Bayern do vedení - Lewandowski se skvěle uvolnil a přízemní střelou propálil brankáře Marwina Hitze poprvé. Byla to v letošní sezoně jeho už pátá úvodní branka utkání. Následoval obvyklý mnichovský tlak, Augsburg však ve zbytku první půle bránil důsledně a střely Lewandowského s Müllerem domácí defenziva zblokovala.

Uklidnění přišlo až po hodině hry, a postaral se o to Thiago Álcantara. Katalánský středopolař krásným pasem vyzval k zakončení Lewandowského, který nezaváhal a zvýšil na 2:0. Od tohoto okamžiku už Bayern jasně dominoval, zahazoval jednu šanci za druhou a bylo jasné, že dnes o body nepřijde. Třetí gól přidal Müller po nesobecké přihrávce Douglase Costy; závěrečné Bobadillovo snížení už k žádnému dramatu vést ani nemohlo.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Borussia Mönchengladbach 3:2

14.02.2016 15:30

Góly: 38. Martin Hinteregger (vl.), 41. Artjoms Rudņevs, 80. Ivo Iličević - 14. Fabian Johnson, 88. Raffael

Důležité vítězství zaznamenali fotbalisté Hamburku, kteří před vlastními fanoušky přetlačili Mönchengladbach 3:2 a poprvé v tomto kalendářním roce se radují ze tří bodů. Hosté tak utrpěli ztrátu v boji o Ligu mistrů, naopak domácí se vzdálili sestupové zóně..

Klíčovým momentem byl závěr první půle; Hříbata totiž už ve 14. minutě poslal do vedení Fabian Johnson, domácí ale dokázali otočit dvěma brankami do šatny. Vyrovnávali vlastní trefou Hintereggera (39'), již následoval gól Rudněvse (41'). Vítězný gól vstřelil Iličević jedenáct minut před koncem; hostující Raffael už v samém závěru pouze korigoval skóre.

Domácí vstoupili do utkání nervózně a bylo znát, že od 14. kola čekají na vítězství. Zkušený stoper Emir Spahić dokonce málem daroval Hříbatům vedoucí gól, když jeho hrubka vybídla ke skórování Raffaela, ten se však dostal do ofsajdového postavení. Na druhé straně se proti svému někdejšímu zaměstnavateli málem vytáhl Josip Drmić, gólman Yann Sommer si však s jeho ránou poradil.

Vedoucí gól pro Gladbach byl logickým vyústěním obrazu hry v úvodní čtvrthodině. Obrana Hamburku nedokázala odklidit dlouhý nákop, Thorgan Hazard nacentroval do vápna a Johnsonovi stačilo pohodlně dorážet. Domácí v první půli tahali za kratší konec, pomohlo jim však štěstí - volej Gideona Junga se otřel o bránícího Hintereggera a zapadl do brány. 1:1. Obrat do poločasu pak dokonal Rudněvs, který konečně ukázal svůj dřímající střelecký instinkt (letos skóroval teprve podruhé).

V září Hamburk rozstřílel Borussii na její půdě 3:0, což vedlo kouče Luciena Favreho k odstoupení; zároveň jde o nejvyšší výhru přístavního týmu v této sezoně. Také dnes bylo po změně stran vidět, že to svěřenci Bruna Labbadii na tohoto soupeře zkrátka umí. Domácí sevřeli svého soka do kleští a Drmić mohl zvyšovat na 3:1, na míč ale nedosáhl. Pojistku tak přidával až střídající Ivo Iličević, hlavičkující z bezprostřední blízkosti.

Gladbach s přibývajícím časem stále více těžil z práce Granita Xhaky, body ale vytěžit nedokázal. Švýcarský záložník se snažil, dokonce skvělým pasem nabil Hazardovi do velké šance, nicméně Hamburk si vedení už pohlídal. Raffaelovo snížení z poslední šance zápasu na tom nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Eintracht Frankfurt 3:1

13.02.2016 18:30

Góly: 29. Yannick Gerhardt, 57. Dominique Heintz, 72. Anthony Modeste - 24. Alexander Meier

Frankfurt sice v Kolíně vedl po trefě elitního střelce Alexandera Meiera, domácí ale odpověděli skvělým výkonem a po zásluze berou všechny body za vítězství 3:1. Upevnili si tak pozici v bezpečí středu tabulky. Branky zaznamenali Gerhardt, Heintz a Modeste..

První výhra Kozlů v roce 2016 se nerodila snadno. Eintracht sice přijížděl ve špatné formě, fanoušci se ale měli na co těšit - vzájemné zápasy těchto dvou celků nebývají chudé na góly, ve skutečnosti je dlouhodobý průměr vstřelených branek vyšší než tři (na podzim Frankfurt rozstřílel svého soupeře 6:2). Také dnes se do sebe oba týmy pustily už od začátku, hrálo se nahoru dolů a první gól na sebe nenechal dlouho čekat.

Po několika slibných šancích na obou stranách se poprvé prosadil kanonýr Meier, který se vložil do střely Szabolcse Husztiho a poslal míč do protipohybu bezmocného gólmana Tima Horna. Radost však hostům dlouho nevydržela. Mohou si za to sami: Yannick Gerhardt při vyrovnávací brance naplno využil chaos v jejich defenzivní linii. Vyrovnávací gól byl pro něj zaslouženou odměnou: Gerhardt byl nejlepším mužem na hřišti, ukázkově bojoval a nachomýtl se do většiny nebezpečných situací svého týmu.

Jestliže první dějství nabídlo skvělý útočný fotbal, po změně stran tempo notně opadlo. Ani jeden z týmů nechtěl přijít o body, takže ofenzivu vystřídala bojovnost a bitvy o střed pole. Rozhodnout nakonec musela standardní situace, konkrétně vynikající přímý kop Filipa Mladenoviće, po němž přesně hlavičkoval Dominique Heintz. Muž zápasu Gerhardt následně v 72. minutě vyzval ke skórování kanonýra Modesteho, jemuž stačilo pouze dorážet do prázdné brány. Frankfurt tak protáhl své čekání na výhru na tři zápasy a visí jediný bod nad sestupovou zónou.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Hannover 96 1:0

13.02.2016 15:30

Góly: 57. Henrich Mchitarjan

Borussia Dortmund udržela svoji neporazitelnost v novém kalendářním roce, když podle očekávání před vlastními fanoušky udolala poslední Hannover. Utkání sice nabídlo jediný gól, dortmundští ale předvedli zcela dominantní představení..

Hrdinou zápasu se stal autor osamocené branky Henrik Mchitarjan, který zlomil hannoverský odpor v 57. minutě. Byla to parádní ukázka individuální kvalita: podařená sólová akce, která jen podtrhla Arméncův celkově skvělý výkon (jedenáct vyhraných soubojů!). Mchitarjan je pro Borussii něco jako žolík - v sedmnácti bundesligových zápasech, v nichž v žlutočerném dresu dosud skóroval, neztratil jeho klub ještě ani bod.

Zatímco žádaný záložník Ilkay Gündogan slavil svůj jubilejní stý start za Borussii, kouč Thomas Tuchel musel vymyslet, jak se obejít bez zraněného kanonýra Pierre-Emericka Aubameyanga. Jeho řešením bylo vrhnout se okamžitě do útoku, což neslo ovoce - Die Roten si zpočátku nemohli ani na chvíli oddechnout. Roli ofenzivního lídra převzal Marco Reus, který také mohl v první půli dvakrát otevřít skóre; jeho skvělý přímý kop dokonce orazítkoval břevno. Svěřenci Thomase Schaafa hráli nekoncentrovaně, ztráceli spoustu míčů, seděli hluboko na vlastní polovině a jejich brejkové pokusy postrádaly potřebnou preciznost.

Přesto však hosté udrželi v poločase čisté konto a na kopačky dortmundských se začala vkrádat frustrace. Jejich drtivý tlak nakonec přinesl ovoce až po hodině hry: Mchitarjan využil liknavosti hostující defenzivy, uvolnil se na kraji vápna a krásnou ránou otevřel skóre. Hosté se v závěru ještě snažili utkání zdramatizovat, Tuchelův tým však bez potíží odolal a v naprostém klidu si došel pro zasloužené tři body. Byla to jeho devátá domácí výhra z deseti pokusů v této sezoně.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - FC Ingolstadt 04 2:0

13.02.2016 15:30

Góly: 29. Julian Draxler, 39. Robin Knoche

Po sedmi zápasech se Vlci z Wolfsburgu konečně dočkali výhry. Díky ní zůstávají v tabulce před soupeřem z Ingolstadtu.

První střelu utkání si na konto připsal Vieirinha z přímého kopu. Skóre se ale měnilo až ve 29. minutě. Daniel Caligiuri šajtlí z levé strany hřiště přesně přihrál před bránu Julianu Draxlerovi, který měl před sebou naprosto jednoduchoučkou úlohu. V podstatě stačilo jen zasáhnout balon a bylo to - 1:0. O deset minut později se po výborném centru z rohového kopu míč dostal na malé vápno, kde to z otočky okamžitě zkoušel Max Kruse. Ramazan Özcan vyrážel, ale jenom k Robinu Knochemu, jenž mohl zblízka zvýšit na 2:0. Ve zbytku prvního poločasu si Wolfsburg vedení pohlídal a soupeře delší dobu k ničemu nepustil ani po změně stran.

Teprve v 67. minutě musel do akce Koen Casteels. Po rohovém kopu Pascala Grosse jej hlavou prověřil Marvin Matip. Ingolstadský rozehrávač standardních situací to o chvíli později neúspěšně zkoušel z přímého kopu. Takže tým Dietera Heckinga zůstane jistojistě po 21. kole se třiceti body na osmém místě. V příštím zápase zajíždí na Olympijský stadion do Berlína k zajímavému duelu s tamní Hertou, která poměrně překvapivě v tomto kole padla ve Stuttgartu, kdežto Ingolstadt přivítá v domácím Audi-Sportparku Werder Brémy. Celek, který uhrál pouhou remízu s předposledním Hoffenheimem. Die Schanzer teď okupují jedenáctou pozici.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - Hertha BSC 2:0

13.02.2016 15:30

Góly: 51. Geoffroy Serey Dié, 84. Filip Kostić

Stuttgart připisuje pátou výhru v řadě. A Hertha může litovat, protože přišla o třetí příčku v tabulce.

Ve Stuttgartu zrovna nepanovaly ideální podmínky pro fotbal. Ve 23. minutě robustní Gentner obral o balon Fabiana Lustenbergera, díky čemuž se ocitnul sám před bránou, jenže rozhodčí Dingert viděl jeho faul. O čtyři minuty později to hlavou zkoušel Timo Werner, nicméně skóre stále zůstávalo bezbrankové. Následně se hnal dopředu Vladimír Darida a Emilianovi Insúovi nezbylo nic jiného, než jej nějakých dvacet metrů od branky nedovoleně zabrzdit. Balonu se ujal Marvin Plattenhardt, nicméně mezi tři tyče nezamířil. Tolga Cigerci pak nádherným diagonálním pasem našel Ibiševiće, jehož však vychytal Tytoń. Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Hned po změně stran přihrával Insúa spoluhráči Wernerovi, který jenom o centimetry minul. Hosté se snažili už v následující minutě odpovědět prostřednictvím hlavičky Cigerciho a nepříliš povedené střely Vedada Ibiševiće. Po padesáti minutách hry se ale domácí dočkali vedoucího gólu. Alexandru Maxim vystřelil, Rune Jarstein vyrazil, balón se dostal téměř až na hranu pokutového území, kde Kostić přenechal spoluhráči Serey Diému a ten se trefil precizně vnějším nártem své pravé nohy přesně k tyči - 1:0.

Už za pět minut mohl vyrovnat John Brooks, jenže jeho rána lízla vnější tyč Tytońovy brány. V 66. minutě se střelou z dálky prezentoval Kostić. Na stav 2:0 si však diváci museli ještě počkat. V 70. minutě to zkoušel Ibišević, ale domácí gólman s jeho pokusem neměl mnoho starostí. Šest minut před vypršením řádné hrací doby přihrál ke hranici vápna Jarstein Vladimíru Daridovi, jehož přihrávka na spoluhráče nebyla dostatečně razantní. Chopil se jí tedy Lukas Rupp. Artem Kravets jeho nabídku sice propásnul, nicméně všechno jistil dobíhající Filip Kostić střelou levačkou do protipohybu - 2:0.

Ten samý fotbalista a krátce po něm i jeho spoluhráč Martin Harnik mohli přidat ještě další trefy, nicméně kouči Kramnymu výsledek určitě i tak vyhovoval. Stuttgart je totiž rázem desátý a příště se pokusí si vyšlápnout na Schalke. Oproti tomu Hertha BSC bude mít co napravovat v domácím zápase s Wolfsburgem.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - TSG Hoffenheim 1:1

13.02.2016 15:30

Góly: 13. Papy Djilobodji - 10. Andrej Kramarić

Celek z Hoffenheimu má k záchraně dovést Julian Nagelsmann. V prvním utkání připisuje osmadvacetiletý kouč Bod za remízu s Werderem Brémy.

Na Weserstadionu se všechno podstatné odehrálo v rozmezí tří minut. V té desáté rozehráli hosté svou první akci a hned šli do vedení. No, rozehráli. On jim ztrátou balonu pomohl Claudio Pizarro. Tobias Strobl si to potom neohroženě na mířil až k pokutovému území, zprava nacentroval na hlavu Andreje Kramariće a ten se nemýlil - 0:1. Radost Hoffenheimu však neměla dlouhého trvání. Za tři minuty rozehrál roh Florian Grillitsch a Papy Djilobodji zřejmě ještě teď přemýšlí nad tím, jak se vlastně od něj balon dostal za záda soupeřova brankáře - 1:1.

Ve 22. minutě střílel Nadiem Amiri. Djilobodji míč lehce tečoval, ale Felix Wiedwald zůstal i po nešikovném zásahu vlastního spoluhráče ve střehu. Na druhé straně to ve 29. minutě zajímavě zkoušel Fin Bartels, nicméně na Olivera Baumanna nevyzrál. Stejně jako Djilobodji, jenž to hned v zápětí zkoušel hlavou.

První pokus po změně stran si připsal na konto Eduardo Vargas, nicméně netrefil zařízení. Nezadařilo se ani Kramarićovi chvíli poté. V 57. minutě střílel Pizarro, ale bohužel jen doprostřed brány. V 60. minutě mohl jeho zaváhání po Garcíově napravit Anthony Ujah, jenže pro změnu těsně minul. Následně peruánský forvard zkoušel Baumannovu pozornost z ostrého úhlu. Šance byly k vidění na obou stranách. V 77. minutě se musel po druhé žluté poroučet Andrej Kramarić a ze vzniklé standardní situace hlavičkoval Papy Djilobodji jenom do levé tyče. Senegalský obránce pak udělal za celým duelem dvě tečky. Nejprve z voleje přestřelil a ani poté z velkého vápna nemířil nejpřesněji. Remíza nechává oba kluby v nezáviděníhodných pozicích, ze kterých si budou chtít pomoci příští víkend v zápasech proti Darmstadtu, resp. Mohuči.

Více informací k zápasu

SV Darmstadt - Bayer Leverkusen 1:2

13.02.2016 15:30

Góly: 28. Sandro Wagner - 62. Aytaç Sulu (vl.), 77. Julian Brandt

Bayer Leverkusen si i bez zraněného Javiera "Chicharita" Hernándeze poradil s Darmstadtem. A protože Hertha zaváhala na hřišti Stuttgartu, posunuli se Die Werkself na třetí místo tabulky.

Na první gól se na stadionu Am Böllenfalltor čekalo do osmadvacáté minuty. Střelu z otočky, kterou vyslal Jan Rosenthal, Bernd Leno ještě kryl, nicméně pro balon si doskočil Sandro Wagner, pro něhož to byl už sedmý budnesligový gól v této sezoně. O tři minuty později střílel Peter Niemeyer a teprve potom se o slovo přihlásili Kiessling a Bellarabi, ale jejich pokusy nebyly zrovna dvakrát nebezpečné.

Vyrovnání se svěřenci Rogera Schmidta dočkali krátce po hodině hry. Hakan Calhanoglu zahrál přímý kop tak, že mírně dezorientovaný Aytac Sulu líznul hlavou balon za záda vlastního brankáře - 1:1. Darmstadt odpověděl prostřednictvím střely Gondorfa, s níž si ovšem Leno celkem v klidu poradil. Na druhé straně minul Bellarabi, v 77. minutě se ovšem hosté dočkali rozhodující trefy. Kampl zaběhnul po levé straně s balonem do vápna, kde se potom po několika odrazech nakonec dostal až k Julianu Brandtovi, který zblízka bleskurychle zakončil - 1:2. Ve zbytku utkání už vyložené příležitosti nebyly k vidění.

Zato se hodně žlutilo. V závěrečné desetiminutovce si kartu vysloužili Ramalho, Calhanoglu, Sulu, Heller, Niemeyer a Rausch, přičemž poslední dva zmínění nebudou moci právě z tohoto důvodu v příštím střetnutí proti Bayernu Mnichov nastoupit. Bayer Leverkusen doma přivítá v prestižním zápase Borussii Dortmund.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Schalke 04 2:1

12.02.2016 20:30

Góly: 33. Gaëtan Bussmann, 79. Julian Baumgartlinger - 46. Younès Belhanda

Schalke to proti Mohuči nedalo. To znamená, že na Herthu může po pětadvacátém kole ztrácet až pět bodů, a také si může až o dvě příčky pohoršit.

Oba týmy začali aktivně a už ve 3. minutě se o slovo přihlásil Max Meyer. Za tři minuty jej následoval protihráč Jhon Córdoba. A v minutě dvanácté to v barvách Schalke zkoušel Leon Goretzka. V osmadvacáté minutě nebezpečněji pálil Sead Kolašinac, nicméně pak už se radovali domácí fotbalisté.

Danny Latza zahrával z levé strany rohový kop, který nepřesvědčivě odklidil Roman Neustädter jenom na hranici velkého vápna, kde to hned z první zkusil Gaëtan Bussmann. Pravda, střela mu určitě nevyšla ideálně podle představ, nicméně přesto si našla cestičku do pravého dolního rohu Fährmannovy brány - 1:0.

Ve zbytku prvního poločasu v pokutových územích nebylo rušno. Zato hned po změně stran se Die Königsblauen dočkali vyrovnání. Sané z levé strany přihrával do výborného prostoru na Meyerse, jehož pokus zastavila domácí obrana, nicméně z jeho následné přihrávky do stejného prostoru vytěžil maximum Younés Belhanda - 1:1.

V dalších deseti minutách se Die Nullfünfter spíše bránili, ale potom si jakés takés šance připsali Clemens a Latza. Na tento zápas však bude určitě s velikou radostí vzpomínat Julian Baumgartlinger. V 79. minutě si naskočil na centr Yunuse Malliho a hlavou vsítil ve svém 112. bundesligovém utkání svůj první gól!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov21182153:1056
2.Borussia Dortmund21153353:2448
3.Bayer Leverkusen21105631:2235
4.Hertha BSC21105629:2335
5.Schalke 0421103830:2833
6.1. FSV Mainz 0521103827:2533
7.Borussia Mönchengladbach21102942:3832
8.VfL Wolfsburg2186731:2830
9.1. FC Köln2178624:2729
10.VfB Stuttgart21831033:4127
11.Hamburger SV2175925:3026
12.FC Ingolstadt 042175914:2326
13.SV Darmstadt2166922:3124
14.FC Augsburg21561023:3121
15.Eintracht Frankfurt21561027:3721
16.Werder Brémy21551125:4220
17.TSG Hoffenheim21291019:3115
18.Hannover 9621421519:3614

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (151)

Přidat komentář
monty25

Prostě na jaře platí, že když se dívám na Schalke, tak prohraje. Naštval mě Leroy, že dneska všechno zadrbal a celkově kdyby si uměli vepředu líp přihrát, tak byla minimálně remíza. Tyhle body budou na konci chybět...

Jinak některé simulace (Samperio, Caicara, De Blasis) byly vážně na blití. Člověk by si myslel, že ani nekouká na Bundesligu...

Reagovat
Rudnevs

Ide o to že tý hráči v BL nehrajú ešte ani 2 roky a nechápem prečo vôbec nastupuje Caicara, Riether je oveľa lepší a už sa teším kedy sa vráti Uchida.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som si to hovoril pri tých simuláciach...hrozné

Reagovat
Kily

Sané jednoznačně největší zklamání celého zápasu. A ty simulace, no, další ukázka, proč si konečně přestat myslet/nalhávat, že to k fotbalu patří

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Leroyovi se bohužel zápas nepovedl a ty simulace byly až desne. Hlavně ta od Samperia

Reagovat
Rudnevs

Je pravda že Caicara do toho išiel ako pako, ale keby to Jairo nechal tak, tak by teraz bol za debila Caicara a nie on.

Reagovat
smazaný uživatel

Mainz

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Rudnevs

Krásne dresy.

Reagovat
Rudnevs

Inak vo Štvrtok bolo 10 rokov od toho bláznivého zápasu Schalke 7:4 Leverkusen.

Reagovat
Rudnevs

A dnes je 50 rokov od najvyššej výhry HSV a 11 rokov od prvého gólu Hunta za Werder.

Reagovat
Rudnevs

OT

● Tak Ibiševič zostáva v Herthe! Určite skvelá správa pre všetkých fans Herthy. Mal som ale pocit že VfB o neho ešte zabojuje ale asi nie ( Werner, Ginczek, Kravets, Harnik...)

● Tak Maierhofer je už oficiálne v Trenčíne. Veľa štastia

Reagovat
Arne

Už od toho srpna je jasný, že u nás zůstane do 2017... Jediné, co mě překvapilo, že VfB mu bude platit polovinu platu i v příští sezóně. Asi neměli jinou možnost, pokud mu Bobic při tom přestupu z Hoffenheimu dal na platu nějaký nesmysly, ale i tak je to pro nás celkem jackpot.

Reagovat
Rudnevs

Inak čo Bobic? Má ešte šancu niekde pracovať?

Reagovat
Arne

Tak šanci někde pracovat asi mít bude... Ale je otázka, na jaký úrovni. Docela bych se divil, kdyby ho jako sportovního ředitele angažoval někdo z bundesligy.

Reagovat
Rudnevs

Aha. Diki

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Ángel di María 22

Krása, ale je to nuda, no. Jistý druhý místo a jinak to být nemůže..

Snad bude BVB bavit příští rok zase v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tajně trochu doufám, ze Bayern zítra ztratí

Reagovat
Arne

Stuttgart nepředvedl nic extra a stejně to dnes stačilo na zaslouženou výhru. My dopředu prakticky nuloví a vzadu dvě hrubky... Trochu nechápu Pála a jeho střídání, proč za nepříznivého stavu pošle na křídlo obránce van den Bergha, když na lavičce má Baumiho a Stockera.

Když tu nedávno někdo psal, že Dié je ještě lepší než bývával Kvist, který jednu sezónu patřil do top3 DM v lize, tak jsem se jen tak pousmál... Jestli ale hraje pravidelně tak jako dneska, tak to možná i je pravda, byl neuvěřitelný.

Reagovat
Rudnevs

Kvist bol skvelý...

Reagovat
smazaný uživatel

Sem tam ještě udělá hrubku..

Reagovat
db18

Holger Badstuber byl z tréninku převezen na kliniku a je u něj podezření na zlomenou nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Tasci-Kimmich

Reagovat
Rudnevs

Tasci je tiež zranený. Ci?

Reagovat
db18

Rafinha, Alaba, Kimmich a před nima Vidal...

Reagovat
Rudnevs

Neuer - Alaba, Rafinha, Lahm ( Kimmich ) - Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel že Tasci už je dobrej?

Reagovat
db18

Nemá fyzičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Čoveče, tak to bude s tím Juventusem ještě zajímavý..

Reagovat
db18

To už snad bude mít natrénováno...

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdyby se chtěl Pep rozloučit velkolepě, tak Neuer-Rafinha, Kimmich, Bernat-Xabi Alonso, Lahm-Vidal a ti zbylí čtyři už jsou jedno

Reagovat
Arne

Nebo naopak nebude... Aby je Juve nedalo v podobným stylu jako oni je na jaře 2013.

Reagovat
Uwe háže buly

Ulreich - Rafinha, Neuer, Alaba, Lahm

Reagovat
Rudnevs

to snáď nie je pravda

Reagovat
db18

...zlomená holenní a lýtková kost To by mne zajímalo, co se na tom tréninku stalo.

Reagovat
db18

...šel skluzem po balonu, který vedl Alaba, netrefil ale balon ani Alabu a kolíkama se zasekl v trávníku.

Reagovat
Arne

To už není možný...

Reagovat
Ángel di María 22

Jak řikám, čím dál tím víc věřim na postup Juventusu. Už před týdnem jsem vsadil, Bayern pro mě neni favorit momentálně.

Reagovat
Rudnevs

Do vtedy by mohol byť Tasci fit.

Reagovat
blackhawk88

Tasci je fit, ale dovtedy sa este moze zranit

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

3 měsíce mimo

Reagovat
Spalovač šancí

Ještěže to bylo na tréninku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

co my dneska?mali sme na to to tam dokopat a urvat tie dva body navyse?kolko bodov mam v kicktippe a kam som sa posunul?moj prehistoricky telefon mi to neumozni sa pozriet

Reagovat
Rudnevs

V Kicktippe si 8. a máš 214 bodov.

Reagovat
db18

To ještě nemáš nový? Za dnešek máš 9 bodů a vyšplhal si o 1 příčku vzhůru.

Reagovat
Rudnevs

A už máš aspoň nejaký vybratý?

Reagovat
smazaný uživatel

proc je Eintracht tak marnej

Reagovat
Rudnevs

V podstate majú len jedneho top hráča a to je Meier, ktorý je už trocha starý. Fabián sa zatiaľ veľmy neosvedčil, je to druhý Caio. Celkom dobre hráva Reinartz, Hasebe a Oczipka ale oni casto chybuju. V bráne majú dosť pretlak, aj dvojka Lindner je skvelý hráč. Alebo majú smolu s tých škaredývh čiernych dresov.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale zkraje sezony se k Meierovi pridali Seferovic s Kastanem a vypadalo to, ze utok maji luxusne poresenej. Tak kde se stala chyba? Nebo ze by to bylo nakonec tema dresama?

Reagovat
Rudnevs

Catastagnios sa zranil a Seferovic otváral zobák na Veha.

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to ma Veh dobry, no jen ze by se uz mohli taky vzpamatovat jestli nemaj v umyslu si protahnout sezonu o baraz

Reagovat
smazaný uživatel

Holgi

Reagovat
vfb

V pořádku, jedem dál.. Dneska jsem neviděl, ale sakra jsem rád, že mě nebaví jen hra ale i vysledky..

Reagovat
smazaný uživatel

za

Reagovat
smazaný uživatel

prdele... za minutu na ZDF studio k dnešním zápasům 1. i 2. BL

Reagovat
smazaný uživatel

St.Pauli Red Bull

Reagovat
Rudnevs

Saaaankt Pauliiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

jebat HSV

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

ajo, ty fandis obema

Reagovat
Rudnevs

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky HSV fandim, aby spadli do druhy ligy a konecne se hralo zase jednou derby o Hamburk

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslední léta si to rozhodně zasloužili. Za letošek rozhodně ne.

Reagovat
Rudnevs

Paradoxne ani by som neprekvapil sa keby tento rok HSV spadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to ja vim, ale na zasluhy se nehraje, derby je dulezitejsi nez ta jejich udrena prvoligova prislusnost

Reagovat
Rudnevs

Ako dole píšem...derby sa bude hrať v 1.lige

Reagovat
Rudnevs

To sa môže hrať aj v 1.lige

Reagovat
Rudnevs

Myslím to Hamburgské derby. Bolo by to super, škoda že keď hralo naposledy St.Pauli BL, tak som BL nepozeral

Reagovat
stas87

To ti bolo dvanast a mal si vtedy ine zaujmy?

Reagovat
Rudnevs

Mal som síce iné zaujmy ale nemal som 12.

Reagovat
stas87

Obcas mi prides,ako keby si mal 14 a riesil kazdu kravinu,co sa objavi na nemeckom webe..sa ti smejem,ked to citam. Ale lepsie ze riesis dianie v lige,inde si uzivatelia nadavaju a k teme sa nevyjadri.

Reagovat
Rudnevs

Odkedy som BL spoznal som ňou úplne posadnutý To asi preto...

Reagovat
stas87

Z toho vyrasties casom. Sam to na sebe citim,teraz je priorita pre mna Werder,sem tam piatocna predohravka a takmer nikdy nepozeram BVB+Bayern,nebavi ma to.Minule som si fantasticky vybral Eintracht-VfB,prva sanca uz po 40 sekundach. Ak ma ale zapas nebavi,vypnem to a idem si zabehat/ucit sa.

Reagovat
Rudnevs

Ja som paradoxne posledné zápasy HSV nestihol a väčšinou keď pozerám tak ide zrovna nuda ( Bayern + BVB ) ale to je skôr vina ES2

Reagovat
Rudnevs

https://youtu.be/tmzgAcUc5lQ

Sezóna, kedy hralo St.Pauli 1.Ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda, trenoval Stani, bylo to hezky zpestreni, i kdyz melo jepici zivot

Reagovat
Rudnevs

Najmä keď sa spätne pozriem že tam hral trebás Kruse, Oczipka, Zambrano, Bartels alebo Asamoah. Vtedy boli najväčšir hviezdy asi Ebbers a Bruns.

Reagovat
Rudnevs

https://youtu.be/Ts1XiCK1kIw

Dokument o St.Pauli, vidno že ich máš rád Inak celý tento kanál je

Reagovat
smazaný uživatel

jop, to sem videl, hezky natoceny, dycha z toho kouzlo Millerntor

Reagovat
Rudnevs

Jaj to asi preto že som ho sem už dávnejšie dával. Inak myslím že Millerntor teraz vyzerá lepšie ako vtedy.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vec nazoru, ja su spis staromilec

Reagovat
Rudnevs

Tak, tak. Teraz tam ešte je nádych histórie a je vyzerá to fajn. Najmä sa mi páči ako vyriešili tie rohy.

Reagovat
Rudnevs

https://youtu.be/pSAektkVoL0

Video, myslím že aj to som už dával ale to už bolo dosť dávno. Video Millerntoru v čase keď hrali BL, inak krásna hymna.

Reagovat
smazaný uživatel

Muze no, ale zustanme nohama na zemi, Pauli na ligu dlouhodobe nema, tam nejsou prachy koupit po postupu nejaky hrace a byt konkurenceschopni

Reagovat
Rudnevs

No lenže HSV ( aj keby vypadlo ) nebude hrať 2.BL viac ako 2 roky. Ale St.Pauli by do BL mohlo, aj keď len na jednu sezónu.

Reagovat
stas87

Mne chybaju casy,ked bola v BL Bochum a nie len na rok,to iste mozem napisat aj o TSV ci Hanse,dalsi taky klub bola Arminia.Posledne roky postupuje len tim,co ma za sebou ekonomicky silneho sponzora ci rovno majitela(Hoffenheim.RB)alebo tim,co sa skladal pomerne dlho aby vystrelil do BL a okamzite spadol o patro nizsie(Greuther,Braunschweig)a nasledne predal tu kvalitu a zapadol do priemeru.Taka trosku vynimka je len Eintracht a teraz Köln,tam sa urobilo kus poctivej roboty a tie timy stale hraju BL.Kozli ale orlom dost utiekli,v sucanosti si mylim,ze rozhodovat sa medzi nimi,väcsina hracov si vyberie kozlov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Bochum chýba aj mne, Hansa môže byť rada že hrá 3.BL . Arminiu zasa až tak v BL nechcem aj keď vtedy to bola fajn partia ( Wichniarek, Kobylik, Westermann, Kauf, Boakchie, Korzynietz...). U Frankfurtu by som bol rád keby spadli, zasa sa dostávajú do situácie keď sú viac nesympatický ako sympatický. Kolín ak ma pamäť neklame má ešte riadne dlhy z obdobia v 2.BL.Tsv teraz super posilnili, ale väčšina z hráčov sú na hosťovanie, takže v lete budú mať Imaik a spol. plno roboty.

Reagovat
stas87

Nikto z tych timov nevymysla o nejakom 80 tisicovom stadione,svoje stadiony dokazali tie timy co som vypisat zaplnit pravidelne..aj si myslim,ze sa fanusikovia BVB,HSV ci Werderu viacej tesili do Bochumu ci Rostocku ako do Sinsheimu ci Lepizigu.Ten napad postavit stadion v Leipzigu asi bol prvy krok k zaniku sucasneho RB v Rakusku.Ak by Salzburg dokazal aspon jednou postupit od skupin CL,verim ze by to pozdrzelo presunutie peniazi aj ludi do Nemecka.

Reagovat
smazaný uživatel

RB Salzburg konci?

Reagovat
stas87

Konci v tom zmysle,ze sa strati ich monopol v Rakusku.Uz tam nebudu chodit prvotriedny hraci ale ti,co si nevyberie Leipzig.Ta situacia sa otocila,pred par rokmi nemyslitelne.Ja mam z Rakuska rad Rapid a Sturm,budem rad ak tieto kluby budu porazat Salzburg.

Reagovat
Rudnevs

No to je blbé, pravdupovediac neviem si predstaviť že RB bude bojovať o titul s Bayernom a BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

tak rychly to snad nebude

Reagovat
Rudnevs

No neviem, už mali záujem o Götzeho, teraz chcú Saného, na peniaze sa dá zlákať hocikto +Rangnick + Pride Damari zo Salzburgu.... takže možné to je

Reagovat
smazaný uživatel

celej tenhle RB projekt se zda byt hodne dobre vymyslenej, takze tvy obavy chapu, presto si myslim, ze aby se etablovali mezi elitou, tak jim to min. 2 sezony bude trvat

Reagovat
stas87

Nebude,peniaze ti nezaruci dlhodoby uspech.Pozri Wolfsburg,maju dost prostriedkov,teraz aj pomerne siroky kader ale stracaju a budu v buducnu stracat viacej.Maju sice Allofsa a na lavicke aj pomerne uspesneho trenera,su ale stanica.Uz som to tu viackrat pisal ale po Bayerne a BVB ma najväcsie sance v BL Bayer.Tam je to vedenie naprosto inde ako u svojich pronasledovatelov,ten ich naskok sa neznizi.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim Wolfsburgem to je dobre prirovnani, ale Lekarnici sou imho dlouhodobe za ocekavanim

Reagovat
stas87

Za akym ocakavanim?Ved oni nemaju historiu,nikdy nebudu v poicii Bayernu ici BVB.Ten ciel co maju-kvalifikovat sa do CL,priviest hracov za drobne a predat so ziskom inam im dlhodobo vychadza,stadion tiez maju novy.Oni co si vytycili,to plni bez vykyvov.Sikovnost na prestupovom poli je u nich fantasticka.

Oproti Schalke ci Wolfsburgu su ukazka konzistencie,maju pevne miesto v BL aj v Europe,fakt neviem preco by ich mal niekto kritizovat.Narozdiel od Schalke nemaju väccsinu timu postavenu na mladikoch ale maju o vyvazene.Ja sa necudujem klopytaniu Schalke,oni maju v zaveroch zapasov problemy udrzat vedenie ci k bodom.

Reagovat
Rudnevs

Pekne si to vystihol . Na prestupovom trhu pracujú dosť dobre a vychovali aj zopár nádejných mladíkov ( Castro, Adler.... ) s tých čo sa nepresadili trebárs Sukuta-Pasu, Oczipka alebo Risse, ale na druhú stranu, nie je to Schalke, ktoré má tím v podstate najmä z mladíkov

Reagovat
Rudnevs

Lenže RB do toho chce ísť oveľa viac po hlave ako Hoffe, Wolfsburg a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

uz tomu rozumim, nemecka BL > rakouska BL, ja myslel, ze budou tlacit oba mancafty za kazdou cenu

Reagovat
stas87

Casom sa museli rozhodnut komu daju prednost.Pre Leipzig hral väcsi stadion,spadova oblast mesta a vidina BL.Rakusko je predsa len mensi trh.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Ja mám teda Salzburg radšej...Inak veď RB má krásny štadión, má sice len okolo 40 000 ( hoci pôvodne mal 100 000 ) ale aj tak, čo si myslia že keď postavia štadión pre 80 000 tak tam bude chodiť 80 000 . Inak to je už aj nejak schválené, alebo je to len taká myšlienka Mateschitza.

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, jasne, aspon bych je mel vic na ocich, ale po lonske sezone su vubec rad, ze se klub stabilizoval a hraje o celo druhy ligy, tam je jejich misto

Reagovat
smazaný uživatel

půjde Bayern po hvězdě nebo stáhne někoho prověřeného ligou?

osobně jsem zadruhé, ale s Carlem mi příjde skoro stopro, že půjde po stoperovi ze SA. Mohl by vysvoboit Ruganiho.

Reagovat
smazaný uživatel

pry chce Romagnoliho

Reagovat
Rudnevs

, vraj chce aj Taha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, a ve čtvrtek utkání sezony...pevně věřím, že vyhrajeme 2:0.

Reagovat
stas87

Teraz som dopozeral zostrih z nasho zapasu,strasna skoda ze to tam Jumanji nedotlacil. Nemame vela bodov ale herne dokazeme supera prehrat.Je pred nami este 14 zapasov,tu smolu nemozme mat az do konca sezony.Dalsi z golov vo Felixovej sieti..a zasa pomerne nestastny okamih pre neho.Pozeral som aj Hannover v sobotu,dost prekvapili a vobec to nebol odovzdany tim,naopak-ak by vyriesili lepsie tie dve ci tri situacie,domaci by sa na obrat dost nadreli.

Reagovat
cologneFC

Vy urcite nevypadnete. Aspon dufam. Hrate dobre, obcas chyba stastie. Ten 18,99€ ste ale mali porazit.

Reagovat
Rudnevs

No neviem... aj keď vyzerá že ste posilnili skvele. Hoffe má skvelého trénera ( niekoho mi pripomina ale neviem koho ) ale moc neposilnilo... podľa mňa by ale viacej mal hrávať ich kapitán.

Reagovat
stas87

Aj ja si myslim ze nakoniec uhajime BL prislusnost aj pre dalsi rocnik a dokonca ani nebudeme musiet do baraze,ak dopadne vsetko tak ako ma.Herne sice nedokazeme supera 100% prehrat ale dokazeme mat useky hry,kedy Wiedwald nema co robit,vytazime z toho ale len jeden gol a supera nedorazime.

Reagovat
Rudnevs

Ale mne sa najmä páčia vaše posily na sezónu 2016/17.

Reagovat
stas87

A ja z nich odviazany prave nie som. Ak by ale Petsos casom hral ako Zlatko,tak fajn.Thy bude ako zolik na lavicku,rovnaka situacia v akej je teraz Bartels.Problem bude na IV,Jumanji sa vrati do Londyna a dost mozno pustime aj Jannika ak pride pre klub zaujimava ponuka.

Reagovat
Rudnevs

Navyše možno odíde aj Gálvez... Ale stoperov bude v lete dosť, v prípade zostupu Augsburgu by mohol byť dostupný Callsen - Bracker, v prípade zostupu Frankfurtu trebárs Russ, v prípade zostupu Hoffu Bičakčič. Alebo možno Neustädter zo Schalke...každopádne nepouzívaných stopérov je dosť len ma teraz nikto nenapadá.

Reagovat
stas87

Ja by som si predstavoval 26-28 rocneho stopera,skuseneho a prevereneho ligou.Nie ziadneho hraca z Talianska ci Spanielska,kludne by som zalovil vo Francuzsku,tam je kvalita pre spodok ci priemer BL dostupna za babku.Bussman aj Jumanji to ukazuju v sucasnosti.

Reagovat
Rudnevs

No vracia sa vám Caldirola, na to sa dosť zabúda. A mohli by ste skúsiť trebárs Heubacha alebo Vucura z Lauternu. Alebo trebárs Niedermeier, Mainz by vám dal zdarma Serena a mohli by ste skúsiť Hübnera z FCI.

Z Francúzka by som nebral, Dijlobodji Ok, Bussmanna by som ako vzorku nebral - Heidelovi sa podarí všetko do čoho pichne

Reagovat
stas87

Caldirola. Zasa na to pozerat trosku objektivne a nie podla sympatii.Talian svoje sance dostal a nevyuzil ich,to mam ako teraz cakat ze ten zmätkar z neho nebude?Francuzska je dost tvrda,pre stoperov obzvlast a v BL sa to hodi.Navyse,pomalych stoperov tam je minimum,jedine minus je asi rozohravka.

Nepoznam ani Heubacha,ani Vucura,Sereno je uz stary a nikde nehrava,to vsetko su kroky spät.To ze nam to vyslo s Bartelsom,neznamena ze to bude s kazdym hracom.

Reagovat
smazaný uživatel

Stas, ako vyzerá Oztunali? Pozerám, že v poslednom čase hrá dosť v základe, to sa tak zlepšil oproti minulému roku, alebo tam len nemáte koho dať? Čo myslíš, bude už mať v budúcej sezóne kvalitu, aby sa výraznejšie presadil v Leverkusenskom áčku?

Reagovat
Rudnevs

Hoci nie som stas ale tiež odpoviem . Myslím že Öztunali hrá celkom dobre a preto tam je, na druhú stranu je pravda že Skripnik tam nemá veľmi koho pichnúť, myslím že bude hrať približne toľko čo Brandt. Toľko len môj malý postreh, ale Werder na ES2 nie je veľmi často takže neviem, stas ti asi povie viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Brandt je do ofenzívy jasne lepší ako Levin, nemyslím si, že by dostávali rovnaký priestor...

Reagovat
Rudnevs

To je zas pravda . Ale tak približne do každého zápasu by mohol naskočiť tak na 10 minút Ja si ale myslim že budúci rok nebude hrať za Leverkusen.

Reagovat
stas87

Z mojho pohladu je to hrac,co zapadne do timoveho ponatia hry bezproblemov ale ak dojde na individualnu kvalitu,on sa tolko nepresadi.U nas hra preto,lebo sa Skripnikovi hodi do taktiky a nemame tolko variant na lavicke.Podobny hrac je aj Bartels,odmaka ti to,necha na ihrisku pluca ale nikdy to nebude pravidelne bodujuci hrac.Za mna je ot tak,ze ak chce hrat pravidelne 90.minut,mal by ostat na Weseru.Obcas ma zablesky,kedy prejde cez hraca,posle kolmicu a ukaze tie naznaky..ale potom zadrbe brejk prihravou na päty.Ambicie oboch timov su v sucasnosti diametralne odlisne,takze asi tak.

Reagovat
Rudnevs

Čo som ja počul tak sa okolo neho obšmieta HSV...

Reagovat
stas87

Ti si ho mozu dovolit vykupit,my ziadne dostihy robit nebudeme. Na jeho mieste moze zahrat Lorenzen alebo Maxi.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som ho teraz v Pokali proti Bayeru a celkom sa mi páčil, ale v lige ho nemám toľko na očiach... Tým, že ho Boldt chce po sezóne naspäť sa zdá, že ho chcú pomaly zapracovať, ale musel by hrávať viacej ako v minulej sezóne a úprimne si neviem predstaviť, kde ho chce Schmidt využívať, v strede si cez Bendera, Kramera, Aranguiza (keď bude konečne ready ) a Kampla nemá šancu kopnúť a v tej ofenzíve tiež bude zbierať minúty len pomaly, ja by som ho ešte rok v Brémach kľudne nechal...

Reagovat
stas87

Prave,konkurencia je v Leverkusene sirsia a skusenejsia.Stale ma Öztunali situacie,kde by dostal za usi od Stefana ci Bendera. Nevylucujem ze sa do buducna vyhra v hraca,ktoremu moze byt raz Bayer maly,v sucasnosti je pre neho Werder tak akurat.

Reagovat
Rudnevs

Keď som sa kukal na kickeri že ako to vyzerá s vami na stoperoch ( zistil som že je tam ešte Pavlovič ) tak som videl že sa dosť špekuluje o tom že Öztunali ostane.

Reagovat
stas87

Na druhu stranu-ak to predlzime ale bez opcie,aku motivaciu bude mat Skripnik ho postavit do zapasu?Nas hrac to nie je a ani nebude,moze uberat minuty sucasnym hracom ci hracom,co su v nasej rezerve.Musis sa na to pozerat aj z tejto stranky,ak na tom klub nemoze profitovat,nenecha ho odkopat vsetko.Pavlovica zasa posleme hostovat alebo ak sa udrzi rezerva,bude hrat tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak no... Ja by som si to predstavoval ideálne tak, aby sa vyhral vo Werderi podobne ako Kramer v Gladbachu a naspäť prichádzal ako hviezda Brém rovno do základu

Ale to je asi utópia a ani ten Christoph zatiaľ neukazuje to, čo v BMG, snáď už pôjde len hore...

Reagovat
stas87

Levin v sebe ale nema ani spetku vodcovstva,nepotiahne v tomto smere ten tim ani o kusok.To Kramer je v tomto pred nim a to o dost.

Mna mrzi,ze neskusime poriadne ocekovat 2.BL,zamerit sa dlhodobo na 2-3 hracov,sledovat ich poriadne a pred koncom sezony oslovit ak klub,tak hraca.Z fleku sa mi paci Haberer,kludne by som skusil vykupit Rzatkowskiho,strasna skoda je Halstenberga.Alebo nieco v zahranici,nie tie juzanske ligy ale nejake to Franuzsko,Dansko..

Reagovat
smazaný uživatel

Haberer sa páči aj mne...

Francúzsko- tam je veľa muziky za málo peňazí, rozhodne lepšia destinácia na nákupy ako Taliansko (Caldirola, Donati, Immobile...). Z Dánska by už mal niekto kúpiť Sista, začína tam stagnovať a bol to veľký talent, viem si ho kľudne v BL predstaviť...

Reagovat
stas87

Haberer je bohuzial hracov TSG..tam uz je neskoro.

Prave,sa sam cudujem ze tam nikto z Nemecka neskusi poslat scoutov.Z Danska som si kedysi zelal Corneliusa,ten si karieru zazdil vtedy nezmyselnym odchodom do Cardiffu. Inak tu dansku ligu nesledujem,neviem kto je tam teraz na takej urovni,ze by bol hned prinosom.Dneska si zachytal za Union Busk a velmi dobry vykon mu vyniesol nulu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tých severských ligách je celkovo dosť wonderkidov, Odegaard je najznámejší príklad, ale aj v súčasnosti je tam veľa zaujímavých talentov- Ajera by kľudne mohol skúsiť hocijaký BL klub, nedávno priviedol Hannover Fossuma, Freiburg Daehliho, v Dánsku už spomínaný Sisto, ale aj Cornelius má predpoklady, aby sa presadil v lepšej lige... Myslím si, že mentalita tých severských krajín im dáva slušné predpoklady, aby sa presadili v BL a iných top ligách, tam by som sa rozhodne nebál nakupovať

Reagovat
stas87

My sme kupili Avdica,dali mu minimum sanci a potom sme ho poslali opakovane hostovat.prisiel myslim za 3 mega ojro,dalsi fail. Prave ta mentalita hra v ich prospech,taky Kvist,teraz Ekdal alebo predtym Andersson,boli priklady hracov co sa nestratili a boli prinosom.Pre hracov zo Skandinavie je ale väcsie lakadlo PL ako BL.

Reagovat
Rudnevs

A tiež by ste mohli skúsiť Ivanschitza

Reagovat
Rudnevs

Corneliusa som chcel aj ja do HSV, dokonca ho chcel aj Arnesen ale vtedy prišiel myslím Zoua.

Reagovat
Rudnevs

Vravím to už dlho. V 2.BL sú úžasný hráči ( Rzatkowski, Halstenberg, Klostermann, Vučur, Heubach, Orban, Haggui, Akpoguma, Rensing, Madlung, Sobota, Forsberg, Berisha, Sabitzer, Liendl, Okotie, Hoffer, Burgstaller, Boyd, Ilsanker, Sabitzer, Terodde, Mlapa, Hoogland, Perthel, Šimůnek....)

Reagovat
stas87

1.80 - Die Viererkette der #Bayern ist im Schnitt 1.74 m groß - keiner der Verteidiger ist über 1.80 m groß

5 - @TSV1860 stellt den Negativrekord von 1993/94 mit 5 Niederlagen in Folge ein. Trotzdem stiegen die Löwen damals in die BL auf. Kontrast.

36 - @lewy_official (21) und @esmuellert_ (15) kommen auf 36 Treffer und sind das beste Offensivduo der BL-Geschichte nach 21 Spielen.

Reagovat
db18

ještě překonat Džeka s Grafitem

Reagovat
stas87

Oni mali nakonci kolko?

Reagovat
smazaný uživatel

26 Grafite + 25 Džeko

Reagovat
stas87

To daju,tromfnu ich.

Reagovat
smazaný uživatel

pomýlil som sa, 26 Džeko + 28 Grafite

to asi nedajú

Reagovat
db18

Teďka mají náskok, takže můžou... když teda opět naprosto neodpadnem na cílové rovince...

Reagovat
smazaný uživatel

Matip do Liverpoolu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele