Bundesliga - preview 21. kola

12.02.2016, 08:44, aktualizováno 14.02.2016, 08:56
Previews
Nedělní bundesligové menu nabízí tradičně dva zápasy. Hamburk se střetne s Mönchengladbachem a Augsburg v malém derby přivítá mnichovský Bayern...
Hamburger SV - Borussia Mönchengladbach  (neděle 15:30)
Přesně dvacet let nedokázali fotbalisté Hamburku porazit Gladbach dvakrát v jediné sezoně. Dnes mají možnost tuto statistiku konečně prolomit. Borussia nicméně přijíždí na sever s cílem podpořit svoje šance na Ligu mistrů..

Svěřenci Andrého Schuberta by rádi navázali na minulý víkend, v němž se postavili Brémám a po drtivé výhře 5:1 výrazně oživili své pohárové ambice. Byla to vítaná výhra po nepřesvědčivém startu do jarní části soutěže; díky nasázení pěti branek brémské defenzivě mají Hříbata nyní na kontě nejvyšší počet gólů po 20 kolech od sezony 1994/95 (40). Dnes se navíc vrací kapitán Granit Xhaka, naprosto klíčová postava Schubertova týmu - zatímco jeho protějšek, Johan Djourou, zápas vůbec poprvé ve své bundesligové kariéře vynechá.

Utkání proti HSV má pro fanoušky Gladbachu symbolický podtón: na podzim totiž přístavní celek vykradl jejich stadion 3:0 (zejména díky dvěma brankám Pierre-Michela Lasoggy), což byl zároveň poslední domácí zápas dlouholetého kouče a klubové legendy Luciena Favreho. Tehdy se Borussia potácela na samém chvostu tabulky. Dnes není v ohrožení ani jeden z týmů, i když Hamburk ještě čeká perný závěr sezony - z posledních šesti kol získal pouze dva body, a pokud rychle nezlepší formu, může se ještě bát o svoji rekordní šňůru bez sestupu.

Jeho kouč Bruno Labbadia porazil Hříbata třikrát za sebou a dnes bude chtít přidat další zářez. Pokud se mu to podaří, může Hamburk zakončit víkend na jedenácté příčce; pokud ne, může se propadnout až k barážové pozici. Z posledních šesti domácích duelů proti Gladbachu vyhrál jediný, takže fanoušci napjatě očekávají vyrovnaný souboj.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - Diekmeier, Cleber, Spahić, Ostrzolek - Kaćar, Holtby - Müller, Hunt, Drmić - Lasogga
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, Christensen, Hinteregger, Wendt - Dahoud, Xhaka - Hazard, Johnson - Stindl, Raffael
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.60 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Augsburg - Bayern Mnichov  (neděle 17:30)
Bayern touží udělat další krok k titulu v bavorském derby na půdě Augsburgu. Hosté budou samozřejmě velkým favoritem; dnešní zápas je pro ně generálkou na play-off Ligy mistrů, kde bude kouč Pep Guardiola toužit po triumfálním rozloučení. Dnes se však musí obejít bez zraněných Boatenga, Benatii a Martíneze..

Nedostatek možností v obraně tak nejspíš katalánského kouče opět donutí postavit do středu obrany mladého záložníka Joshuu Kimmicha; tomu se zatím na stoperu daří výborně. Naposledy byl jedním z nejlepších hráčů mužstva při jinak nevýrazné remíze 0:0 s Leverkusenem. Během dvanácti zápasů, v nichž se Kimmich objevil na hřišti, nedostal Bayern ani gól - a vzhledem ke špatné formě augsburgských útočníků, kteří se letos před vlastním publikem neprosadili ještě ani jednou, není vyloučené, že tento trend bude pokračovat.

Na druhou stranu má Augsburg také v ruce pár trumfů. Zaprvé je to aktuální forma, pokud nepočítáme poslední (frustrující) prohru 1:2 v dalším bavorském derby s Ingolstadtem; předtím svěřenci Martina Weinzierla neprohráli sedmkrát v řadě. Ingolstadt byl jejich prvním klopýtnutím po dlouhých třech měsících. Zadruhé, sám Weinzierl je jediným koučem, který Guardiolův Bayern porazil ne jednou, ale dvakrát: povedlo se mu to loni i předloni.

Je sice fakt, že tehdy už měli mnichovští titul v kapse, Augsburg na ně ale dlouhodobě umí - dokonce i letos na podzim jim málem sebral body, dokonce na jejich půdě. Až závěrečné branky Lewandowského s Müllerem rozhodly o otočení skóre a těsné výhře 2:1. Případný úspěch by pak parádně navnadil fanoušky na dlouhou a náročnou šňůru slavných soupeřů: do WWK Areny po Bayernu přijedou postupně Liverpool, Gladbach, Leverkusen a Dortmund.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Hong, Klavan, Stafylidis - Kohr - Koo - Esswein, Morávek, Caiuby - Bobadilla
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm, Kimmich, Badstuber, Alaba - Vidal - Robben, Müller, Thiago, Douglas Costa - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 5.50 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Borussia Dortmund - Hannover 96  (sobota 15:30)
Extrémně těžká zkouška čeká na Hannover, který zajíždí na půdu rozjetého Dortmundu. Die Roten jsou v tuto chvíli poslední, a pokud se nestane něco naprosto neočekávaného, bude tomu tak i po víkendu. Naopak domácí si mohou pojistit luxusní náskok na druhé příčce a trochu stáhnout náskok vedoucího Bayernu..

Hannoveru se poslední dobou nedaří vůbec nic. Od barážové příčky jej dělí pět bodů, od přímé záchrany pak rovnou sedm. Z posledních šesti zápasů nezískal ani bod, což znamená suverénně nejhorší formu z celého bundesligového pelotonu. V roce 2016 má nejhorší útok v lize. Nový kouč Thomas Schaaf ještě nikdy ve své kariéře nezahájil angažmá v takto katastrofálním stylu.

Na druhou stranu je nutno uznat, že pokud má někdo zkušenosti s únikem z podobně bezvýchodné pozice, je to právě Hannover - i když to už se bavíme o hodně vousaté historii. V sezoně 1971/72 prohráli Die Roten čtrnáct z prvních dvaceti zápasů a přesto se dokázali zachránit, jako jediný tým s touto bilancí v bundesligových dějinách. Je ovšem otázkou, jestli se jim letos podaří podobný kousek zopakovat.

Pro Schaafa je to hodně prekérní situace - sám totiž prohrál posledních sedm dortmundských výjezdů, ať už na lavičce Brém či Frankfurtu. Loni sice hannoverští v Signal Iduna Parku zvítězili 1:0, šlo ale o ojedinělou výjimku; jinak s Borussií ztrácí body na pravidelné bázi. Loňská sezona zkrátka žlutočerným kriticky nevyšla, letos je ale vše jinak.

Domácí mají 45 bodů, což by jim za normálních okolností stačilo k regulérní bitvě o titul; jsou historicky prvním klubem, který po 20 kolech dosáhl této mety a nevévodí celkové tabulce. Guardiolův Bayern je zkrátka až příliš silný. V souboji o druhou příčku však Borussia svoji konkurenci suverénně drtí, na třetí Herthu má náskok 10 bodů a doma neprohrála třináctkrát za sebou. S nezastavitelným Pierre-Emerickem Aubameyangem vepředu bude dnes opět obrovským favoritem.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer - Weigl - Gündogan, Castro - Mkhitaryan, Reus - Aubameyang
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Zieler - Sakai, Milosevic, Felipe, Prib - Gülselam, Schmiedebach, Sane - Karaman, Bech - Sobiech
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 8.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VfL Wolfsburg - FC Ingolstadt 04  (sobota 15:30)
Od 13. kola čeká Wolfsburg v Bundeslize na všechny tři body. To Ingolstadt je od stejné doby ukořistil hned třikrát. Naposledy v minulém kole, kdy přehrál Augsburg.

Die Schanzer mají na Vlky celkem dobré vzpomínky. První vzájemný duel ve 4. kole letošní sezony skončil bezbrankovou remízou, díky čemuž si svěřenci Ralpha Hassenhüttla připsali na konto první uhraný bod v domácím Audi-Sportparku. Oba soupeře v tabulce dělí jediný bod, díky čemuž slibuje odvetné utkání ve Volkswagen-Areně velice zajímavou podívanou.

Dieter Hecking stále postrádá Base Dosta, Maximiliana Arnolda, Carlose Ascuese, Josuhu Guilavoguie a do zápasu zřejmě nezasáhne ani André Schürrle. Na levém křídle se tedy bude zřejmě pohybovat Daniel Caligiuri. Střed záložní řady zase vyztuží vracející se Christian Träsch a Luiz Gustavo, což trenéru Heckingovi určitě ubralo starosti.

"Jednou tu sérii bez výhry musíme zlomit a věříme, že se nám to povede už proti Ingolstadtu," prohlásil Max Kruse. Ligový nováček má zatím sezonu velice dobře rozehranou a na rozdíl od Paderbornu v minulé sezoně sbírá body i na jaře. Tobias Levels a Danilo Soares jsou sice mimo hru, nicméně všechny ostatní hráče, včetně těch klíčových, má trenér k dispozici.

Potíží se střílením branek se však Ingolstadt stále ne a ne zbavit. Nejlepším střelcem je s pěti góly Moritz Hartmann, přičemž počet jeho tref představuje více než třetinu všech vstřelených branek bavorského celku. Z tohoto pohledu se nepřekvapivě jedná o nejhorší bilanci v celé Bundeslize. Avšak hráči už několikrát předvedli, že když se dostanou do vedení, obvykle jej dokážou udržet. Bude to však platit i proti ambicióznímu Wolfsburgu?
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - S. Jung, Naldo, Knoche, R. Rodriguez - Träsch, Luiz Gustavo - Vieirinha, Draxler, D. Caligiuri - M. Kruse
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Özcan - da Costa, M. Matip, B. Hübner, Suttner - Roger - P. Groß, Morales - Mo. Hartmann, Lezcano, Leckie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
VfB Stuttgart - Hertha BSC  (sobota 15:30)
Hertha Berlín nadále drží třetí místo v tabulce, přestože v novém roce ještě nevyhrála. To Stuttgart má za sebou sérii čtyř výher v řadě, což dává tušit, že vzájemný duel těchto dvou celků bude stát za to.

Jak Hertha, tak VfB mají za sebou čtvrtfinále DFB-Pokalu. Zatímco Švábové nestačili na Dortmund (1:3), Stará dáma přehrála díky dvěma trefám Vedada Ibišiviće a jednom zásahu Genkiho Haraguchiho 3:2 Heidenheim. V polovině dubna si tedy zahraje semifinále, kde jí bude soupeřem právě Borussia Dortmund.

"Musíme přiznat, že ten zápas byl mnohem obtížnější, než jsme předpokládali. Pohárová utkání bývají vždy zrádná, a proto jsem rád, že se nám to naše povedlo dotáhnout do vítězného konce. Na semifinále se těšíme, ale to je ještě daleko. Teď je důležité neztratit naši pozici v Bundeslize," řekl kouč Pál Dárdai.

Bohužel pro něj se v poháru zranil Salomon Kalou, s deseti góly nejlepší střelec týmu z hlavního města Německa. Pro zranění stehna by však měl zmeškat pouze utkání se Stuttgartem. Do něj nezasáhne ani Sami Allagui. Jinak má maďarský trenér všechny hráče k dispozici, což v uplynulých týdnech rozhodně nebývalo zvykem.

Jeho protějšek Jürgen Kramny si na lavičce Stuttgartu počíná opravdu znamenitě. Z hráčů chybí jen Federico Barba, dlouhodobě zraněný Daniel Ginczek a vykartovaný Daniel Didavi, což by při vší úctě ke kvalitám jeho nejpravděpodobnějšího náhradníka Alexandru Maxima mohla být citelná ztráta. Tým se však veze na vítězné vlně, což bude chtít potvrdit.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Tytoń - Großkreutz, Schwaab, Niedermeier, Insua - Serey Dié - Rupp, Maxim, Gentner, Kostic - Ti. Werner
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Weiser, S. Langkamp, Brooks, Plattenhardt - Lustenberger, Skjelbred - Darida - Haraguchi, J. van den Bergh - Ibisevic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Werder Brémy - TSG Hoffenheim  (sobota 15:30)
Do Brém přijíždí Hoffenheim, oblíbený soupeř Werderu; v sázce je sice mnoho (oba týmy bojují o záchranu a nutně potřebují body), přesto se však mluví zejména o jediném. Nový kouč TSG Julian Nagelsmann se totiž chystá na svoji premiéru..

Proč zrovna Nagelsmann budí tolik pozornosti? Stačí se podívat na jeho datum narození - v osmadvaceti letech je mladší než řada jeho svěřenců. Není třeba dodávat, že se stal nejmladším hlavním trenérem v bundesligové historii, a podle statistiky serveru bundesliga.com dokonce i nejmladším ve fotbalové historii, počítáme-li pouze profesionální soutěže. To je obrovská senzace, Nagelsmann se ale nesmí zaobírat svými rekordy a musí se okamžitě pustit do práce. Hoffenheim je totiž ve velkém průšvihu.

Spolu s podobně tragickým Hannoverem uzavírá celý peloton, v sezoně přišel už o dva trenéry (Markuse Gisdola a Huuba Stevense) a teď zajíždí na půdu týmu, jejž neporazil desetkrát v řadě. Předposlední tým tabulky má čtrnáct kol na to, aby se zvedl. Brémy nasbíraly pouze o pět bodů více a naposledy dostaly nařezáno 1:5 od Gladbachu, takže v sázce je pomyslných šest bodů: kdo dnes vyhraje, bude mít velkou psychickou výhodu.

Domácí jsou možná lehkým favoritem, je to ale hodně ošemetné označení: před vlastními fanoušky jsou nejhorší z celé ligy (pouze pět z 27 možných bodů!), i když jejich forma registruje určité zlepšení. Po pěti domácích prohrách v řadě naposledy alespoň dvakrát remizovali. Hoffenheim vyhrál pouze dvakrát v celé sezoně, čili remíza se nejspíš jeví jako nejpravděpodobnější výsledek. Který by ovšem nikomu příliš nepomohl.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.60 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SV Darmstadt - Bayer Leverkusen  (sobota 15:30)
Bayer Leverkusen neprohrál od začátku prosince. Darmstadt od stejné doby z šesti pokusů třikrát zvítězil. V utkáních s týmy ze špičky tabulky však pokaždé padl.

Die Werkself v minulém kole uhráli cennou remízu s Bayernem Mnichov a předtím porazili 3:0 Hannover, přičemž pod jasný výsledek se podepsal dvěma trefami Javier Hernández. Mexický útočník jich má na kontě už třináct, ale proti Darmstadtu další rozhodně nepřidá. Do hry jej nepustí svalové zranění.

To si přivodil v úterním čtvrtfinále DFB-Pokalu. I v něm se sice gólově prosadil, nicméně z postupu mezi nejlepší čtyři se po výhře 3:1 radoval Werder Brémy. "Nedá se nic dělat. Zranění prostě patří k fotbalu. Javier byl ve výborné formě, ale my věříme, že se nám i bez něj podaří Darmstadt porazit," prohlásil odhodlaně Roger Schmidt.

Chicharita tedy nahradí někdo z dvojice Julian Brandt/Admir Mehmedi. Leverkusen má nadále mezi zraněnými Charlese Áranguize, Larse Bendera a Robbieho Kruseho, zatímco Dirk Schuster z tábora Die Lilien má s výjimkou Konstantina Rausche a Györgyho Garicse k dispozici kompletní kádr. Ačkoliv není vyloučeno, že se tihle dva stihnou dát do soboty dohromady.

Kdyby ne, připraveni jsou Florian Jungwirth a Tobias Kempe jakožto v podstatě adekvátní náhrady pro post pravého obránce, resp. levého křídla. Darmstadští znovu budou spoléhat na solidně organizovanou defenzivu a rychlé brejky. Leverkusen však zapracoval na ustálení formy a do zápasu rozhodně vstoupí jako favorit.
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Mathenia - Garics, Sulu, Rajkovic, Caldirola - Niemeyer, Gondorf - Heller, Kempe - Rosenthal - Wagner
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Jedvaj, Tah, Toprak, Wendell - K. Papadopoulos, Kampl - Bellarabi, Calhanoglu - Brandt, Kießling
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.50 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Köln - Eintracht Frankfurt  (sobota 18:30)
Sobotní večer nabídne souboj dvou týmů ze středu tabulky: devátý Kolín dosud nasbíral 26 bodů, patnáctý Frankfurt o pět méně. Boj o poháry či záchranu v tuto chvíli není prioritou ani pro jednoho ze soupeřů, sezona je ale ještě dlouhá, takže případný dnešní debakl by oběma týmům mohl výrazně uškodit..

Kozlové s něčím podobným mají nedávnou zkušenost. V podzimním souboji totiž na půdě soupeře prohráli vysoko 2:6 a byli nechtěnými svědky triumfálního návratu Alexandera Meiera - nejlepší střelec sezony 2014/15 oslavil návrat do sestavy hattrickem. Eintrachtu se v sobotu večer vůbec nebývale daří; z dosavadních možných 39 bodů jich posbírali 28, což je v této statistice staví na první místo (od roku 2009, kdy byl tento termín zavedem). Před týdnem sice prohráli se Stuttgartem, dnes - ve svém oblíbeném termínu a proti soupeři, jemuž už letos jednou vyprášili kožich - však mají slušnou šanci vrátit se zpět na úspěšnou vlnu.

Naopak Kolín má v sobotních večerních soubojích vůbec nejhorší bilanci ze všech bundesligových týmů. Možná jde o v důsledku bezvýznamný ukazatel, rozdíl mezi oběma mužstvy je však v tomto ohledu opravdu výrazný. Domácí navíc v roce 2016 doposud nevyhráli, naposledy vyválčili pouze remízu s Hamburkem, a dnes nebudou mít rozhodně nic jistého. Dokonce i Timo Horn, jejich (vynikající) gólman, inkasoval proti Frankfurtu celkem jedenáctkrát, což z Eintrachtu dělá jeho statisticky nejméně oblíbeného soutěže.

Na druhou stranu Kolín neprohrál doma s Frankfurtem devětkrát v řadě a má k dispozici kompletní kádr, takže výsledek zůstává maximálně otevřený. Hosté se budou muset obejít bez pětice hráčů: Zambrano si odpykává disciplinární trest, Anderson po zranění teprve začal s lehkým tréninkem, a na marodce se tísní Flum (koleno), Reinartz (třísla) a Castaignos (kotník).
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Maroh, Mavraj, Heintz - Risse, Lehmann, Gerhardt, Hector - Zoller, Mladenović - Modeste
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Regäsel, Russ, Abraham, Oczipka - Hasebe, Stendera - Aigner, Fabian, Huszti - Meier
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.80 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FSV Mainz 05 - Schalke 04  (pátek 20:30)
Páteční bundesligová předehrávka nabídne hodně zajímavý střet - proti sobě se totiž postaví dva ofenzivně laděné týmy, které mají před výkopem velmi slušnou formu. Domácí Mainz přivítá Schalke v souboji o pohárovou Evropu.

Kouč 05ers Martin Schmidt je na dobré cestě pokračovat ve šlépějích svých slavných předchůdců, Jürgena Kloppa s Thomasem Tuchelem. Stejně jako tyto dvě kapacity totiž staví na vířivém, útočném fotbalu, a je dost dobře možné, že bude na konci sezony odměněn postupem do pohárové Evropy. Jeho svěřenci jsou aktuálně sedmí, na svého dnešního soupeře - který drží čtvrtou příčku, znamenající postup do předkola Ligy mistrů - však ztrácí pouze tři body.

Poslední výhra na půdě posledního Hannoveru poukázala na návrat podzimní formy, dnes se však bude Schmidtova družina muset vypořádat s velkou ránou - japonský forvard Muto si poranil vazy a je mimo hru. Z obávaného útočného trojlístku tak zůstávají pouze Yunus Malli a Jairo Samperio.

Pokud se podíváme na statistiku posledních kol, zjistíme, že kromě Mainzu a Schalke už jen jeden tým drží dvouzápasovou vítěznou šňůru (Stuttgart). S ohledem na loňskou sezonu je v obou táborech patrné jasné zlepšení: Mainz vyhrál v sezoně už devětkrát, čímž vyrovnal loňské skóre, Schalke si zase připsalo už čtyři venkovní výhry, což je více než loni za celý rok (tehdy Königsblauen na cestách uspěli pouze třikrát).

Hostujícímu kouči André Breitenreiterovi chybí hned čtyři hráči (Nastasić, Hoger, Höwedes, Uchida), jinak je ale nálada v gelsenkirchenském táboře perfektní. Za mohutné podpory talentovaného Leroy Saného a znovuzrozeného kanonýra Klaase-Jana Huntelaara se Schalke daří stoupat tabulkou, což se potvrdilo minulý víkend při demolici Wolfsburgu. Co se vzájemných duelů týče, mají Königsblauen jasně navrch; z posledních devíti duelů prohráli jediný, loni v Mainzu (0:2).

Na podzim Schalke před vlastními fanoušky triumfovalo 2:1 i díky Johannesi Geisovi, po jehož rohovém kopu vstřelil Joël Matip první gól zápasu. Geis, který přišel do hornického města z Mainzu teprve loni v létě, bude dnes představovat pro svůj bývalý klub velkou hrozbu; jeho standardní situace patří k největším zbraním v Breitenreiterově arzenálu. V Mainzu to dobře vědí: během 67 zápasů v jeho dresu padlo po jeho přímých kopech 18 gólů.
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Karius - Donati, Balogun, Bell, Bussmann - Baumgartlinger, Latza - Clemens, Malli, Jairo - Cordoba.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Junior Caicara, Neustädter, J. Matip, Kolasinac - Geis, Goretzka - L. Sané, M. Meyer, Choupo-Moting - Huntelaar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.40 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov20172150:953
2.Borussia Dortmund20143352:2445
3.Hertha BSC20105529:2135
4.Schalke 0420103729:2633
5.Bayer Leverkusen2095629:2132
6.Borussia Mönchengladbach20102840:3532
7.1. FSV Mainz 052093825:2430
8.VfL Wolfsburg2076729:2827
9.1. FC Köln2068621:2626
10.FC Ingolstadt 042075814:2126
11.SV Darmstadt2066821:2924
12.VfB Stuttgart20731031:4124
13.Hamburger SV2065922:2823
14.FC Augsburg2056922:2821
15.Eintracht Frankfurt2056926:3421
16.Werder Brémy20541124:4119
17.TSG Hoffenheim20281018:3014
18.Hannover 9620421419:3514
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:301. FSV Mainz 05 - Schalke 04
sobota 15:30Borussia Dortmund - Hannover 96
sobota 18:301. FC Köln - Eintracht Frankfurt
neděle 15:30Hamburger SV - Borussia Mönchengladbach
neděle 17:30FC Augsburg - Bayern Mnichov

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (207)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Schalkeeeee erim ze to urvem ale lehke to ebude. tip - 1:2

Reagovat
Gunner91

Ty expresky obsahove zacinaji stat za prd... Clovek uz se ani nedozvi jestli je ten zraneny Kalou z Herthy spoluhracem Vladimira Daridy, clena kadru ceske reprezentace..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle se mi na tom líbí

Reagovat
andrew96

Gladbach a Mohuč za 4 kola 2x v pátek

Reagovat
OnderCZ

Taky jsem si říkal, že tady v pátek vidím fotku Coface Areny nějak často.

Reagovat
Rudnevs

A vždy tu niekto napíše že aká krásna aréna. Inak nezabúdajte na Kicktipp.

Reagovat
OnderCZ

Přesně tak, se divím, že to tu ještě není. Už mám natipováno a doufám, že se konečně víc přiblížím té desítce.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Tak nakoniec my dvaja čo sme tipovali na Mainz a úspešne .

Reagovat
OnderCZ

Zkusil jsem to risknout.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Mohuč ale co, aspoň se podíváme na našeho budoucího trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherné výsledky dnes v 2.BL, presne podľa želaní. Večer zostrihy o 22:15 na nemeckom Sport1 kto to chytá. Teraz poďme na predstavenie z Coface Arény, na to sa vždy teším.

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Parádne hral najmä Stipe Vučur ( To je Rakušan? ). Inak super že aj St. Pauli vyhralo. Keby v priebehu dalšieho kola vyhral ešte Bochum, Duiburg a TSV bolo by to super. A Sandhausen musí stratiť.

Reagovat
Rudnevs

Po tomto kole už Effenberg musí letieť, mám ten pocit že si ho tam nechávajú len kvôli menu.

Reagovat
stas87

belhanda v zakladnej...a prave v mainzu,slusny nezmysel od breitenreitera.dost by prekvapil ak by zahral dobre.

Reagovat
db18

...

Reagovat
db18

Sampeiro

Reagovat
Coutinho10

ale komentator to rozsekal stim komarem

Reagovat
db18

Jn... a teda to s tím hráčem Valencie jsem taky nevěděl, že se při tom fakt zranil...

Reagovat
Rudnevs

Fakt super komentátor . Mňa pobavila hláška o policajnom pátraní na Donatiho a Clemensa.

Reagovat
Coutinho10

jj ja taky ne

Reagovat
Arne

Breitenreiter by měl mít koule a Saného na pár zápasů posadit... Toho sólování a rozčilování se, když se mu někdo opováží nepřihrát, už bylo dost. Pěkně nám kluk frackovatí.

To bránění gólový standardky ze strany Schalke nechápu... Ve vápně mít předimenzováno a za šestnáctkou tři volný protihráče, to je kumšt.

Reagovat
Rudnevs

A koho by tam potom dal? Højbjerga, Sama? Breiternreiter tam nemá takú kvalitu aby si tom mohol dovoliť a to by už rovno mohol posadiť aj Huntelaara, ten tiež je sebec.

Reagovat
smazaný uživatel

krasně ti odpověděl, když vlastně zařídil vyrovnávací gol

Posadit nejlepšího hráče zrovna není moc dobrá rada. A kdyby trenéři měli posadit hráče, protože se rozčiluje, tak si Mueller nikdy nezahraje. Ale s tím solováním to někdy přehání, to jo.

Reagovat
Arne

Zařídil gól? Ano, bez toho jeho náběhu by ten gól nepadl, ale "zařídil"? Jako vážně? To už je glorifikace z tvojí strany..

Současný Sané není nejlepším hráčem Schalke ani zdaleka... A pokud ho nikdo nesundá z hrušky, aby kluk začal zase makat a hrát týmově, tak jím ani nebude, třebaže má individuální kvalitu někde jinde.

Reagovat
Rudnevs

Chápem, ale pre Schalke je momentálne lepší sebecký Sané ako žiadny.

Reagovat
db18

Ale posadit ho a zkusit to nejdřív s Choupem (dobrý, ten dneska nemohl...), nebo s di Santem či Samem, který zdá se dostává druhou šanci a Schöpf tam taky zahraje... už jenom to, že nenastoupí v základu by mu mohlo trochu otevřít oči.

Reagovat
Rudnevs

Keď už tak, tak ja by som to skúsil so Samom, určite tvrdo maká na tom aby ešte niekedy mohol hrať prvú polovicu tabuľky. A ešte je tam Højbjerg.

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano zařídil..jeho nabeh a míč pod sebe.. Meyer už to mel hned dávat do poloprázdné brány ale trefil smolne hráče stojícího na care.

Nejlepší scorer v týmu.. 5 gólu a 4 asistence a to tam nejsou přičtene takové situace, jako třeba ten první veledůležitý gól v Darmstadtu, kdy opět svým skvělým nabehem do prostoru plus prihravkou pod sebe zařídil gól. Byt to nebyla prima asistence. Tam třeba jednoznačně sám svoji kvalitou rozhodl o vítězství s04 a to bylo předminulé kolo

Reagovat
Rudnevs

Vyzerá to tak že aj keď si fanúšik BVB tak máš Leroya rád

Reagovat
Arne

Když to bereš takhle, tak taky můžu napsat, že to měl Sané pořádně zpracovat a rovnou dávat gól, a ne skončit s míčem skoro v zámezí... Gól nedal, ani na něj nenahrál, ale zařídil, jo? A touhle jedinou akcí, která v tom zápase stála za zmínku, mi "krásně odpověděl"? To je síla...

9 bodů je na hráče s takovou kvalitou málo... Jestli tohle, co v poslední době předvádí, má být jako ono, tak je to docela smutný... Protože takhle se top hráčem nestane, k tomu potřebuje pevný vedení a Breitenreiter zřejmě není schopen mu ho poskytnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty facepalmy si můžeš odpustit, to období už snad máme za sebou

Co je na tom síla? Jestli chceš slovíčkařit, tak Prosím..ale jestli ho nezařídil, tak na něm mel minimálně velky podíl. A odpověděl jsem myslel tak, ze byl u jediného gólu a hrál v něm důležitou roli. Ale ze se mu zápas nepovedl nepopírám...ale dělat takovéhle unáhlené závěry a kvůli tomu, ze se rozčiluje ho považovat za fracka je absurdní..

Reagovat
Arne

Ani si nevzpomínám, že bychom se my dva tady dřív nějak hádali.. Já ho nehodnotil podle jednoho zápasu nebo poločasu, jeho sólování a rozčilování se si všímám někdy od podzimu celkem často. Kupříkladu včera když Geis střílel z první z poměrně solidní pozice a on tam začne rozhazovat rukama, tak to podle mě není úplně v pořádku...

Zkrátka se mi zdá, že mu nějak začalo pršet do nosu a potřeboval by usměrnit, to je vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehádali..ale ne vždy jsme se pohodli S tím Geisem jsem si ani nevšiml. Takové věci nemám rád.. To by si mel nechat.

Ale vice takových situací jsem u něj ani neregistroval..tak snad se pleteš a nebude to dělat častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera hral veľmi zle, musí mu byť vysvetlené, že ešte nie je Messi a potrebuje viac hrať s ostatnými,potrbuje spolupracovať a potom môže byť jeden z najlepších na svete. Takto ako chcel hrať včera sa neposunie ďalej. Ale zápasy predtým nehral takto ak si spomínam.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
Arne

Asi tak... Co se týče poslední věty, možná na to mám štěstí/smůlu, že ho vidím v těch slabších zápasech, kdy tohle dělá. Všechny zápasy Schalke ani zdaleka nevidím.

Reagovat
Rudnevs

Tiež si myslím že keby sa s ním porozprával klubový psycholog alebo Breitenreiter tak on to pochopí.

Reagovat
Rudnevs

Všetci strelci na B.

Reagovat
Rudnevs

Už aj Heldt vypaľuje zobák . Veď to je také sviňstvo.

Reagovat
Rudnevs

Keď už spomínam Heldta, tak ten vraj po sezóne pôjde a nahradí ho Heidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten De Blasis je pěkný šašek

Reagovat
Rudnevs

2.BL

Duisburg: Ratajczak - Wolze, Bajič, Bohl, Feltscher - Albutat - Grote, Janjič, Bröker - Tomané, Schiedhauer

Lavička: Lenz, Meißner, Poggenberg, Özbek, Chanturia, Iljutchenko, Onuegbu

KSC: Vollath - Sallahi, Gulde, Stoll, Valentini - Krebs, Meffert - Gouaida, Yamada, Torres - Diamantakos

Lavička: Orlishausen, Traut, Barry, Peitz, Prömel, Hoffer, Nazarov

Sandhausen: Knaller - Schaaf, Roßbach, Kister, Klingman - Linsmayer, Kulovits - Thiede, Pledl, Wooten - Bouhaddouz

Lavička: Wulle, Paqarada, Schulz, Kuhn, Stolz, Vollmann, Jovanovič

Heidenheim: Zimmermann - Feick, Kraus, Beermann, Philp - Theuerkauf, Griesbeck - Schnatterer, Leipertz, Halloran - Thomalla

Striedačka: Müller, Wittek, Reinhardt, Tisch - Rivero, Widemann, Finne

Reagovat
db18

Dnešní program 3. ligy (vše od 14:00)

Holstein Kiel - VfL Osnabrück NDR

Preußen Münster - Hallescher FC WDR

1. FC Magdeburg - Fortuna Köln MDR

Reagovat
smazaný uživatel

A u čeho je šance že to bude nejlepší fotbal?

Reagovat
Kily

Magdeburg - Fortuna Köln

Reagovat
Kily

za předpokladu, že to MDR nebude blokovat, posledně jim Magdeburg šel a blokovali jenom Dynamo

Reagovat
db18

...těžko říct - já trochu váhám mezi Preußen a Magdeburgem

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná ponuka dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Len škoda, že dnes nevychádza čas sa k tomu dostať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska bez Pierra, tak bych se vůbec nebál vysunout Woodyho zase na hrot a nalevo zkusit Durma, proti Stuttgartu zahrál výborně. A hlavně už Shinji v základu. Takže bych to poskládal Bürki-Ginter,Sokratis,Hummels,Schmelzer-Weigl,Gundogan-Micky,Kagawa,Durm-Reus

Reagovat
slovaňáák

BVB: Bürki, Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer, Ginter, Gündogan, Kagawa, Castro, Mkhitaryan, Reus

Subs: Weidenfeller, Sokratis, Weigl, Pulisic, Ramos, Leitner, Durm

Reagovat
slovaňáák

S takovou jsme mohli toho Ramose poslat k číňanům... Pochybuju, že nám někdo za něj tolik ještě někdo nabídne. Ginter zas a znova na DM...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos nemá nato proste, môže hrať v nejakom tíme na spodku tabuľky a doklepávať lopty, ale veľký kluby potrebuje komplexného hráča na hrot a on ním nie je. A na krídle je ešte horší. On má také 2-3 momenty za zápas, že si povieš, OK neni to až tak zlé. Ale on už nemá ani sebavedomie po tomto vysedávaní a tým pádom sa to prejavuje na každom jeho dotyku s loptou, spracovaní a celkovom pohybe a pôsobení v zápase. V Herthe vyzeral fajn, mal svoju pozíciu, vedel dať góly a tím sa na neho celkom spoliehal.

Reagovat
Arne

On není doklepávač a právě u nás ukázal, že se za komplexního hráče klidně nechá označit... Podle mě je jeho problémem, že musí mít 100% důvěru, jasnou pozici prvního útočníka a pak třeba bude předvádět to, co dva roky zpátky v Berlíně. S jeho labilní psychikou to ale na větší klub nikdy nebude a ani nikdy nemohlo být.

Reagovat
smazaný uživatel

áno beriem späť toho doklepávača, myslel som to tak ako ty, a aj to spomínam, že aktuálne u neho hraje veĽa psychika a pozícia v tíme.

Reagovat
slovaňáák

Jenže s tím sebevědomím mu vůbec nepomáháme. Máme dva útočníky, jednička nemůže nastoupit a místo něj Tuchel raději vyšle na hřiště dalšího záložníka... To je potom těžký. Že zahrál hrozně na křídle? Čekal snad někdo něco jinýho? Z křídla měl hrát Auba a ne Ramos, když byli oba na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale on hrál strašně i když hrál na hrotu. Dřevák, zpomaluje hru, kurví kombinaci. Absolutně kvalitativně do BVB nepatří, to může radši z lávky nastupovat nějaký mladík.

Reagovat
Rudnevs

Tiež si myslím že lepšie by zahral trebárs aj taký Lakič.

Reagovat
slovaňáák

Tak ono je to těžký, když hraješ posledních dvacet minut.. pokud se na hřiště vůbec dostaneš. To, že na Dortmund nemá, je očividné a pro obě strany bude dobře, když odejde. Jen mi nejde do hlavy, proč jsme ho odmítli prodat, když bude, zdá se, vysedávat mezi náhradníky.

Reagovat
Rudnevs

Nepredali ste ho lebo to bolo na konci transfer okna a lebo ineho utocnika ako jeho a Aubu nemate.

Reagovat
slovaňáák

A evidentně ani jiného nepotřebujeme...

Reagovat
Rudnevs

Tak áno vie tam zahrať Reus...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tu taky psal, že jsme ho měli prodat, s tím, že na hrotu může být Woody, že je to při našem stylu hry jedno. A to se ve finále děje, takže nechápu, proč si ho Tuchel nechal Navíc před týdnem na tiskovce říkal, jakože Ramos pracuje a takové kecy, takže těžko říct, jak to vidí.

Reagovat
db18

Zase BVB v televizi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nezaujatý bych raději viděl Stuttgart vs Hertha no..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi väčšina z nás. Ale Hannover napr už nebol dlho v TV, aspoň myslím. Som na nich zvedavý proste, dlho som ich nevidel.

Reagovat
db18

Naštěstí už nenastupují v diamantu, tak snad bude na co koukat.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň vidíš, jak si připadáme my ostatní, když místo fajn zápasu dávaj Bayern-Darmstadt

Reagovat
Rudnevs

FCI: Özcan - Bauer, Hübner, Matip, Da Costa - Roger - Christiansen, Groß - Leckie, Lezcano - Hartmann

WOB: Casteels - Schäfer, Knoche, Naldo, Jung - Gustavo, Träsch - Draxler, Caligiuri, Vierinha - Kruse

BSC: Jarstein - Plattenhradt, Brooks, Langkamp, Pekarik - Lusti, Skjelbred - Darida - Cigerci, Haraguchi - Ibisevic

TSG: Baumann - Bicakcic, Süle, Schär, Strobl - Rudy - Ochs, Volland - Amiri - Kramaric, Vargas

SVW: Wiedwald - Garcia, Galvez, Dijlobodji, Gebre - Vestergaard - Grillitsch, Fritz - Bartels - Ujah, Pizarro

VfB: Tyton - Insua, Niedermeier, Schwaab, Großkreutz - Die - Kostic, Gentner, Maxim, Rupp - Werner

Darm98: Mathenia - Caldirola, Rajkovic, Sulu, Jungwirth - Gondorf, Niemeyer - Kempe, Heller, Rosenthal - Wagner

H96: Zieler - Albornoz, Gülselam, Milosevic, Sakai - Hoffmann - Prib, Sané - Bech, Karaman - Sobiech

B04: Leno - Wendell, Toprak, Tah, Jedvaj - Kampl, Frey - Brandt, Mehmedi, Bellarabi - Kießling

BVB: Bürki - Schmelzer, Hummels, Subotic, Piszczek - Ginter - Castro, Gündoğan - Kagawa, Mkhitaryan - Reus

Reagovat
smazaný uživatel

Frey asi premiéra za Bayer v základe čo?

Reagovat
Rudnevs

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Púšťa sa YNWA pred každým domácim zápasom?

Reagovat
Rudnevs

Asi

Reagovat
Rudnevs

Píšen asi 10 minút striedačky a zrušín to 1 kliknutím Pripomeniem že Garics je iba na lavičke

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Hoffe už vedie. NAGELSMANN

Reagovat
Rudnevs

Dijlobodji tam to vyzerá na zaujimavy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

To je děs... Marco je na hrotu uplně neviditelný a evidentně vůbec neví, jak to má hrát

a Ginter na DM opět uplně k ničemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže koho na hrot? Auba zraněn, Ramos škoda mluvit.

Reagovat
Arne

Ve Stuttgartu nuda a šeď... VfB nás posadilo na začátku na kolotoč, naštěstí jim to vydrželo tak pět minut a potom už nic nepředvedli. My hrajeme klasiku, vzadu pevný, vpředu žádná hitparáda, ale Vedad měl jednu tutovku po super práci od Tolgy. Domácím dost chybí Didavi, sice Maxim solidně zahrává standardky, ale ve hře jsem ho ještě neviděl.

Co to ten Nagelsmann postavil v Brémách? To je 3-5-2 s tím, že na wingbacích hrají Volland a ještě jeden útočník?

Reagovat
Rudnevs

4-1-2-1-2 s tým že na backoch sú Strobl a Bicakcic. ( podľa Kickeru )

Reagovat
Arne

Právě že Kicker tam měl ve schématu (i pak v textu), že nastoupili se třemi obránci a Strobl byl před nimi na DM.

Reagovat
Rudnevs

Zo začiatku tam mali to čo som písal potom to ale zmenili, máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Micky během minuty senzační gól a fantastickej obrannej zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil špatně, když mu maminka říkala, ať se "teple" obleče.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole a to som si myslel že ten Aubameyang je celkom normalny :D

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil špatně, když mu maminka říkala, ať se "teple" obleče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Braaaandt!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hector zase na CM, snad to Jogi neveme jako že ho proto nemůže davat na LB

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mám obavy, lebo ho už takto doplietol aj Lahm

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

FC: Horn - Heintz, Mavraj, Maroh - Hector, Gerhardt - Mladenovic, Risse , Bittencourt, Zoller - Modeste

Striedačka: Kessler, Olkowski, Sörensen, Lehmann, Vogt, Hosiner

SGE: Hrádecký - Oczipka, Abrahanm, Russ, Regåsel - Hasebe, Stendera - Huszti, Fabián, Aigner - Meier

Striedačka: Lindner, Ayhan, Ignjovski, Ben - Hatira, Gacinovic, Medojevič, Seferovič

Reagovat
Rudnevs

Stendera vs Modeste v štýle Streit vs Meier

Reagovat
Rudnevs

Gól, Modeste! Pekná torhymne. Frankfurt je slabučký.

Inak tak som rozmýšľal v prípade zostupu klubov ( Hannover, Hoffe, Frankfurt, Werder, Augsburg chceli do vášho obľúbeného tímu .

Reagovat
smazaný uživatel

mrdat, měl jsem 2 1

Reagovat
Rudnevs

OT:

11:15 Darmstadt trápí disciplinární tresty

Hned pět hráčů Darmstadtu nebude moci hrát v dalším ligovém kole na půdě Bayernu Mnichov, důvodem jsou disciplinární tresty za karty. Ty se konkrétně týkají Aytaca Sulua, Jérôme Gondorfa, Petera Niemeyera, Konstantina Rausche a Marcela Hellera. (transfermarkt.de)

Tak zostava bude vyzerať asi takto - Mathenia - Diáz ( Holland ), Caldirola, Rajkovič, Garics - Vrancic, Jungwirth - Kempe, Rosenthal - Wagner, Platte ( Stroh - Engel )

Striedačka - Zaluska ( Platins ), Gorka, Holland, Ivana, Sailer...

Reagovat
db18

ještě škoda Wagnera...

Reagovat
Rudnevs

Ale kašli teraz na Wagnera. Ide o to či bude hrať Garics...

Reagovat
smazaný uživatel

Čítal som to dnes na Kickeri tak sa smejem, že Darmstadt tam ani nemusí ísť

Každopádne konečne šanca pre Ivanu dostať sa na lavičku

Reagovat
Rudnevs

Najmä dúfam že bude hrať Garics.

Reagovat
Rudnevs

Skôr si myslím že Schuster použije hráčov ako Sirigu, Wembacher, Stark...

Reagovat
smazaný uživatel

Z rezervy či dorast?

Reagovat
db18

Tak jsem se sral s analýzou na tipsportu k zápasu SC Freiburg - Fortuna Düsseldorf a když jí chci poslat do fóra, tak mi tipsport příspěvek smaže kvůli názvu hostujícího klubu

Reagovat
smazaný uživatel

A ví Tipsport o tom, že ten klub vznikl tehdy, kdy se sázelo akorát tak na následníka trůnu po Franzu Josefovi?

Reagovat
db18

Tak analýzu mi nechali, ve fóru je asi automatická cenzura některých slov Jenom mne sere, že to znova do fóra poslat nemůžu

Reagovat
slovaňáák

Reagovat
stas87

Co budete sledovat?SCF alebo Union?Ja si vyberiem zapas z Berlina,mam rad Alte Försterei,pekna atmosfera tam je,hrat bude Kroos aj Aycicek,minule TSV zahralo velmi dobre a malo vyhrat.

Reagovat
db18

Jestli si něco pustím, tak to bude SCf, i když nebude hrát Nils, tak je o "lákadlo" méně

Reagovat
db18

A na MDR půjde "konference" SGD (s rezervou Werderu) a Aue - Kickers, tak to bude aspoň pro první poločas jasná volba

Reagovat
stas87

SGD si asi zastriela. Ja by som si prial mat Werder aj rezervu v BL aj 3.lige pre dalsi rok,dost to pomaha v rozvoji hracom z rezervy.Flo aj Eggestein sice hrali len stvrtu ligu ale v sucasnej rezerve si mozme casom vytiahnut dalsich hracov.Aj ten Guwara moze dostat sancu a je len na nom,ako ju vyuzije.

Reagovat
db18

No, teďka je v základu se známějších hráčů asi jen Zander a ten Bytyqi

Reagovat
db18

Teda Busch... Bytyqi je jen na lavičce...

https://pbs.twimg.com/media/CbLISp8W8AEgMN5.jpg:large

Reagovat
Rudnevs

Ved tam je Vejkovic, nepoznáš? Nová posila z Tottenham. A ešte je tam Manneh, Hüsing a Oe.. (brankár )

Inak Braunsweig a Union iž vyhrávajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Union jednoznačne lepší? Tak jasný výsledok som nečakal. Okotie na lavičke je tiež luxus na to, ako sa TSV trápi a nechceli ho pustiť preč.

Reagovat
stas87

No dost im pomohol gol Felixa,ukludnili sa.Aj TSV malo sance,uplne som sa tomu na 100% nevenoval,riesil som dvere s otcom,ci kupit z Polska alebo nechat vyrobit na zakazku v Cesku.

Reagovat
stas87

https://pbs.twimg.com/media/CbLbo-5WAAA4i_1.jpg

https://pbs.twimg.com/media/CbLY8_UW4AEeY2O.jpg

Drmic zasa v zaklade,pokracovanie trapenia?Sancu dostane aj Rudnevs.

Reagovat
db18

Drmić se musí rozehrát... aspoň, že ho zkouší jako podhrota...

Reagovat
stas87

Ja uz mu moc sanci nedavam,siel ukrutne dole.Ono asi nebude nahoda,ze sa mu darilo len v Nürnbergu,kde mal dost volnosti.

Reagovat
db18

Tak v HSV by měl mít zase podobnou situaci, kde bude mít vepředu bijce (Lasagne/Ginczek)

Reagovat
Rudnevs

Ginczek bol vtedy dlho zranený, hrot bol vtedy asi on... inak teraz je Ginczek zranený asi bude musieť ísť do slabšieho klubu..

Reagovat
db18

Až na jaře... na podzim hrál na také z kraje...

Reagovat
Rudnevs

Aha tak, vtedy som FCN až tak podrobne nesledoval, nemal som ich rád asi tak ako teraz FCA

Reagovat
smazaný uživatel

Ginczek riadna smola, vraj nejaká zlomenina ešte sa ani nestíhol vrátiť a už je zase mimo

Reagovat
Rudnevs

Darilo sa mu aj v Leverkusene. Keď hral, hral dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa grafiky na E2 by mal byť na krídle práve

Reagovat
smazaný uživatel

Rudnevs zaslúžene, posledné šance využil skvele. Ale Drmic hral naposledy hrozne.

Reagovat
Rudnevs

Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnu a hned 2 goly . Co ta obrana Gladbachu vyvádí.

Reagovat
Neuminho92

Krásnej metrovej ofsajd Rudněvse, co tam dělá postranní netuším, ale pro moje sázky jen dobře. Rudněvs se vrátil ve velkém stylu a ten první gol HSV to byla taky komedie :D

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi zdálo, že to tou hlavou netečoval. Ale detailní záběr jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Muller to netečoval zrejme preto to bolo pustené. Asistenciu by mal mať Adler.

Reagovat
Rudnevs

Na Kickeri má asistenciu Adler

Reagovat
Rudnevs

Dúfam že Rudnevs už definitívne porazil Lasoggu a že neodíde ( Lasogga nech ide kľudne ). Inak tu na ef bol ešte včera medzi tými hráčmi čo niesu zaradený na súpisku, idem skontrolovať jak to je dnes.

Reagovat
Rudnevs

http://www.eurofotbal.cz/kluby/nemecko/hamburger-sv/soupiska/

Furt je tam

Inak dnes sa trafili dvaja hráči s ktorými HSV nepočíta, môžu prehodnotit ich názor na Ilicevica a Rudnevsa?

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn zápasik, Gladbach trošku horí vzadu a HSV z toho mohol vyťažiť viac. Rudnevs fantastické pohotové zakončenie v páde ako hladný tiger

Reagovat
Rudnevs

Rudnevs Škoda že keď je takýto zaujímavý zápas tak to nestihnem a keď pozerám tak väčšinou hrá Bayern/Dortmund a vtedy je to jednoznačné ale sú to zápasy v ktorých môžeme byť radi že padol gól Zákon schválnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Že si necháš ujít zápas kde Rudněvs hraje základ...

Reagovat
Rudnevs

Tiež som bol nasratý keď som si okolo 15:00 pozrel Kicker a tam Rudnevs v základe

Reagovat
andrew96

Má někdo kvalitní link prosím?

Reagovat
db18

z tý "defenzivy" mi běhá mráz po zádech

Reagovat
andrew96

Že faul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl faul jako svině

Reagovat
db18

Robben se zase předvedl, že se na něj píská?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je to asi reakce na jeho extempore z Bochumi

Reagovat
Rudnevs

Trochowski v základe FCA, aspoň niečo sympatické na tom tíme

Reagovat
db18

Ať už je konec sezony a Reif odejde do důchodu

Reagovat
Rudnevs

Kto je Reif?

Reagovat
db18

Komentátor na Sky Bundesliga

Reagovat
Rudnevs

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi v Německu nebo koukáš na netu?

Reagovat
db18

Na netu Ale teď se mi všechno začlo na začátku druhého poločasu sekat, tak už koukám přes tipsport, kde je anglický komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no já jsem s komentářem na Eurosportu 2 uplně spokojenej...jediná nevýhoda je, že by si člověk občas vybral v sobotu od 15.30 jinej zápas no, ale je jasný

Reagovat
Rudnevs

Ja som tiež spokojný s ES2

Reagovat
db18

Tak doma taky koukam na ES2, ale teď jsem jel už na kolej, abych stihl Plzeň i Bayern...

Reagovat
andrew96

Vidal pryč

Reagovat
Bayern +

Reagovat
db18

Dneska (bez Xabiho) mu to právě docela jde...

Reagovat
andrew96

No, sleduju to po očku, takže mi utkvěli jen ty střely mimo.

Reagovat
db18

...teda hrál dobře, do tý doby, než mu Kohr(?) šlápl na nohu

Reagovat
andrew96

To se dva našli

Reagovat
Rudnevs

Nwm prečo ale mne príde Kohr sympatickejší

Reagovat
andrew96

Ale prasiči su podobní

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poďme Augsburg, vyválčiť nejako aspoň bodík.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to třeba, šest bodů už by zase bylo aspoň trochu hratelných.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Dúfam že príde do hry Tasci...

Reagovat
blackhawk88

setria ho na LM :D nechcu prist o posledneho CB

Reagovat
Rudnevs

, tak nech príde aspoň Finnbogason

Reagovat
db18

Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

rafiňovaná střela

Reagovat
Bayern +

Lewa neskutočný borec. S Luisitom tohto roku suverénne najlepšie útočné duo

Reagovat
Rudnevs

Vardy? Aubameyang?

Reagovat
Bayern +

Auba jo, Vardy mal aj hluchejšie obdobia pomedzi to a je to chujko. Beztak by som si ale do all-stars tejto sezónu zobral Suáreza a Lewu podľa mňa.

Reagovat
Dominator

Teraz je tych utocnikov vo forme dajako viac nie som si celkom isty, co si mysliet o Vardym, ale taky Aubameyang je na tom dobre, Benzema ma dobru sezonu, Higuain tiez. Cize asi mas pravdu, ze Lewandowski so Suarezom na tom nie su suverenne najlepsie.

Reagovat
Bayern +

Pipitu som zabudol, ten je parádny tiež.

Reagovat
db18

Müller...

Reagovat
Rudnevs

Rudnevs...

Reagovat
bayern987

Neřekl bych...

Reagovat
Bayern +

Trebars v LM bol v niektorých zápasoch nemastný neslaný...

Reagovat
Rudnevs

Ešte k včerajšiemu zápasu Eintrachtu Frankfurt - Köln: Pamätáte si na zápas z minulej sezóny? Úbohý Hennes

Reagovat
cologneFC

Ved preto musel Ujah odist

Reagovat
Rudnevs

Že vraj potom bol Ujah na Hennesovej oslave... a vraj je Hennes najlepší priateľ Ujahs

Reagovat
cologneFC

No doniesol mu Ujah nejake mrkvy potom

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nezabudnem haha

Reagovat
Bayern +

A nechápem, na kerú máriu zasa nestrieda a nepošle tam toho Rodeho alebo Tasciho skôr...

Reagovat
blackhawk88

bo je debil

Reagovat
db18

Dá tam Francka, aby se zase zranil a mohl seřvat doktory...

Reagovat
db18

Fajn, tak Coman a Rode Aspoň něco, ale Tasci by si taky měl zahrát, ať pak nemá premiéru v LM

Reagovat
Rudnevs

Šetrí ich aby sa nezranili...

Reagovat
bayern987

Kohr je prase. Lewy ♥

Reagovat
Rudnevs

Vyzerá to tak že Dominik Kohr je nový najneobľúbenejší hráč pre BL sekciu na ef.

Reagovat
bayern987

Reagovat
stas87

200. pre Daniho a Holgera.

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele