Informace

  • Celé jméno
    Julian Draxler
  • Číslo dresu
    ?
  • Datum narození
    20.09.1993
  • Výška
    185 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    70 kg

Národnost

  • Německo

Aktuální statistiky v klubu Al Ahli SC (QAT)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
žádné statistiky nejsou k dispozici

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Německo
58
3431
7
1
0
0
4
0
0

Články

Draxler po vzoru Verrattiho: PSG opustil po šesti a půl letech, podepsal s katarským Al-Ahli

PSG se jenom den před začátkem nového ročníku Ligy mistrů rozloučilo se svým posledním nepotřebným. Julian Draxler od svého přestupu do Ligue 1 v podstatě nenaplnil ta očekávání, jaká do něj byla vkládána, a po 198 odehraných zápasech se s Les Parisiens rozloučil. Stejně jako nedávno Marco Verratti i on zamířil do Kataru, akorát k řadám konkurenčního Al-Ahli.

PSG tvrdě osekalo kádr: odešli Draxler či Gueye, přišli však i Carlos Soler a Fabián Ruiz

Pořádné rošády se na závěr přestupového období konaly v Paříži. Trenér Christophe Galtier, který má načít novou éru v hlavní francouzské metropoli, už předem avizoval, že míní kádr především zúžit, a k takové skutečnosti nakonec opravdu došlo. Na druhou stranu se vedení klubu rovněž rozhodlo angažovat Carlose Solera z Valencie nebo Fabiána Ruize z Neapole.

Záložník PSG Draxler je po operaci kolena, Messiho trápí zánět achillovky

Julian Draxler, mistr světa z roku 2014, je po operaci menisku v pravém kolenu. Jak dlouho bude osmadvacetiletý německý záložník mimo hru, jeho zaměstnavatel Paris St. Germain neuvedl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele