21. kolo
13.02.2016 15:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - FC Ingolstadt 04 2:0

Po sedmi zápasech se Vlci z Wolfsburgu konečně dočkali výhry. Díky ní zůstávají v tabulce před soupeřem z Ingolstadtu.

První střelu utkání si na konto připsal Vieirinha z přímého kopu. Skóre se ale měnilo až ve 29. minutě. Daniel Caligiuri šajtlí z levé strany hřiště přesně přihrál před bránu Julianu Draxlerovi, který měl před sebou naprosto jednoduchoučkou úlohu. V podstatě stačilo jen zasáhnout balon a bylo to - 1:0. O deset minut později se po výborném centru z rohového kopu míč dostal na malé vápno, kde to z otočky okamžitě zkoušel Max Kruse. Ramazan Özcan vyrážel, ale jenom k Robinu Knochemu, jenž mohl zblízka zvýšit na 2:0. Ve zbytku prvního poločasu si Wolfsburg vedení pohlídal a soupeře delší dobu k ničemu nepustil ani po změně stran.

Teprve v 67. minutě musel do akce Koen Casteels. Po rohovém kopu Pascala Grosse jej hlavou prověřil Marvin Matip. Ingolstadský rozehrávač standardních situací to o chvíli později neúspěšně zkoušel z přímého kopu. Takže tým Dietera Heckinga zůstane jistojistě po 21. kole se třiceti body na osmém místě. V příštím zápase zajíždí na Olympijský stadion do Berlína k zajímavému duelu s tamní Hertou, která poměrně překvapivě v tomto kole padla ve Stuttgartu, kdežto Ingolstadt přivítá v domácím Audi-Sportparku Werder Brémy. Celek, který uhrál pouhou remízu s předposledním Hoffenheimem. Die Schanzer teď okupují jedenáctou pozici.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg před LM bez Dosta.....

3 brejky ingolstadu a je po zápase...

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele