Aktuality

Plánem Bohemians 1905 pro jaro je co nejrychleji získat devět bodů

Co nejrychleji získat devět bodů a mít jistotu záchrany. S takovým plánem vstupují do jarní části sezony fotbalisté Bohemians 1905. Trenér Pavel Medynský věří, že s rozšířeným kádrem bude jeho tým silnější než v závěru podzimu, kdy nevyhrál sedm zápasů za sebou.

Ljungberg znovu bez angažmá, rozvázal smlouvu v Japonsku

Fredrik Ljungberg je znovu bez angažmá. Zkušený švédský záložník v létě loňského roku zamířil do Japonska a dohodl se na angažmá s tamním klubem Šimizu S-Pulse, po několika měsících ale zjistil, že ho působení v tomto týmu dostatečně nemotivuje a dnes se s vedením dohodl na ukončení spolupráce...

Rangers přišli za vstup pod nucenou správu o deset bodů

Rangers přišli v ligové tabulce o deset bodů. Vedení skotského svazu dnes formálně potvrdilo trest, který čtyřiapadesátinásobný mistr dostal za to, že přešel pod nucenou správu. Klub také nesmí registrovat nové hráče.

Žižkov doufá, že s obměněným týmem zachrání první ligu

Viktoria Žižkov v zimní přestávce provedla nezvykle výraznou proměnu hráčského kádru. Poslední tým první ligy opustilo čtrnáct hráčů a dvanáct nových tváří přišlo. Hlavním cílem Pražanů je záchrana v nejvyšší soutěži.

Jarolím by podle kouče Hamburku mohl prodloužit s klubem smlouvu

Český záložník David Jarolím by mohl prodloužit v létě končící smlouvu s Hamburkem. Možné setrvání dvaatřicetiletého fotbalisty v klubu naznačil trenér aktuálně desátého bundesligového celku Thorsten Fink.

Jablonec chce útočit na poháry, trápí ho zranění obránců

Jablonečtí chtějí v jarní části první ligy stejně jako v minulých sezonách zabojovat o účast v evropských pohárech. Severočeši jsou po podzimu pátí, na třetí Plzeň však ztrácejí pouze tři body. Na jejich plánech nic nemění ani současná marodka, která postihla hlavně zadní řady.

Hřiště jsou připravena, problémy může způsobit jen sněhová kalamita

Hřiště všech osmi klubů, které od pátku do pondělí hostí 17. kolo první ligy, by měla být na start jarní části sezony připravena. Zástupci týmů oslovení ČTK ale připustili, že problémy by jim mohla způsobit očekávaná sněhová kalamita. Ta má podle předpovědi dorazit do Česka ve středu.

Del Piero má dveře otevřené, zní z Parmy

Prezident Parmy Tommaso Ghirardi by rád měl ve svém týmu od nové sezony Alessandra Del Piera, jemuž Juventus neprodlouží smlouvu. Bude záležet na zkušeném útočníkovi, který klub si v létě vybere.

V Brazílii stávkují dělníci na dalším stadionu pro MS

Dělníci pracující ve Fortaleze na stavbě stadionu pro mistrovství světa v roce 2014 vstoupili v pondělí do stávky. Podle agentury AP stávkuje zhruba 500 pracovníků kvůli pozdě vypláceným mzdám.

Van Basten chce s Heerenveenem do Ligy mistrů

Marco van Basten se těší na nové angažmá, které mu začne v létě v Heerenveenu. Včera nizozemská legenda s SC podepsala kontrakt na dvě sezony a neklade si malé cíle. Van Basten se chce s Heerenveenem probojovat do Ligy mistrů.

Pouhý půlrok mi převrátil kariéru, usmívá se Leno

Obrovský kariérní skok zažil během půl roku mladý brankář Bernd Leno. V srpnu loňského roku chytal za rezervu Stuttgartu třetí německou ligu, nyní se postaví jako hráč Leverkusenu ve vyřazovací fázi Ligy mistrů slavné Barceloně. Leno si na katalánské hvězdy věří.

Možná to bude Tottenham, poodhalil Hazard

Eden Hazard má v plánu po konci sezóny opustit Lille a zamířit za lepším, zatím však zůstává otázkou, který tým belgického reprezentanta získá. Sám hráč nyní rozvířil spekulace, když prohlásil, že by mohl přestoupit do Tottenhamu. Rozhodnutí podle něj padne brzy...

S hrou Sparty je Hašek spokojený, jen by chtěl lepší produktivitu

Sparta v jediném z dvanácti přípravných zápasů dala více než dvě branky a svůj problém s koncovkou prokázala i ve včerejší generálce s Banskou Bystricou. Přestože měla šancí na osm gólů, vyhrála jen 2:1. Trenér Martin Hašek připouští, že s hrou je spokojenější než s výsledky.

Gijón má ve španělské lize zachránit trenér Clemente

Sporting Gijón angažoval ve snaze udržet se ve španělské lize zkušeného trenéra Javiera Clementeho, který na lavičce nahrazuje Iňakiho Tejadu. Bývalý kouč španělské a srbské reprezentace se dohodl na smlouvě do konce sezony.

Draxler věří, že ligový debakl Schalke před Plzní nerozhodí

Záložník Schalke 04 Julian Draxler označil sobotní porážku 0:3 s Mönchengladbachem za těžkou ránu, která by ale neměla mužstvo poznamenat v zápase Evropské ligy s Plzní. Osmnáctiletý talent je rád, že tým z Gelsenkirchenu může už v týdnu odčinit bundesligové zaváhání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele