Aktuality

Z kritiky jsem se poučil a zlepšil jsem se, říká Özil

Mesut Özil před rokem a půl udělal velký krok, když přestoupil do Realu Madrid, a jeho první sezóna ve španělské metropoli mu vyšla na výbornou. Na podzim ale byly jeho výkony častým terčem kritiky, německý reprezentant si z ní ovšem nic nedělá a tvrdí, že se díky ní stal lepším hráčem...

Pudil si užil premiéru v Itálii a věří, že se Cesena zvedne

Daniel Pudil si pochvaluje úspěšnou premiéru v dresu italské Ceseny. Šestadvacetiletý obránce ve středu večer při svém debutu v Serii A dosáhl s předposledním týmem tabulky na cennou bezbrankovou remízu na hřišti Neapole a věří, že jeho nový celek nečekaný bodový zisk nastartuje k posunu ze dna soutěže.

V Atléticu vládne spokojenost, Caminero chválí Simeoneho

Atlético Madrid na podzim pod vedením trenéra Gregoria Manzana poztrácelo spoustu bodů a vypadalo to, že do Ligy mistrů se v příští sezoně podívá v nejlepším případě pouze přes předkolo, nyní je všechno jinak - klub z hlavního města Španělska se rozjel a velkou zásluhu na tom má nový kouč Diego Simeone...

Wenger: Každý zápas pro nás už je jako pohárové finále

Manažer Arsenalu Arséne Wenger dobře ví, že jeho tým je po čtyřech zápasech bez výhry v anglické lize ve velkých problémech a bude jej stát hodně úsilí, aby se vůbec dostal mezi první čtyři týmy a v příštím ročníku mohl bojovat o účast v Lize mistrů. Wengera rozladila středeční bezbranková remíza v Boltonu.

Crespo rozvázal smlouvu s Parmou, nechtěl být přítěží

Se slzami v očích dnes udělal Hernan Crespo tečku za svým působením v Parmě. Zkušený argentinský útočník se na hřiště v posledních měsících dostával minimálně a už před několika týdny ohlásil úmysl po sezoně italský klub opustit, nakonec se s ním ale dnes dohodl na rozvázání smlouvy...

Agent znovu otevřel téma Rossiho odchodu z Villarrealu

Giuseppe Rossi je poměrně žádaným zbožím na přestupovém trhu a už delší dobu se spekuluje o jeho odchodu z Villarrealu a návratu do Itálie. Zájem má hned několik klubů a další vlnu spekulací nyní odstartuje hráčův agent...

Gignac v lednu odmítl Everton, chce si udělat jméno v Marseille

Andre-Pierre Gignac bude i ve druhé polovině letošní sezony bojovat o důvěru trenéra Marseille Didiera Deschampse. 26letý útočník a někdejší nejlepší střelec francouzské Ligue 1 v dresu Toulouse není členem základní sestavy a po několika měsících nedávno znovu neúspěšně jednal o odchodu do Anglie...

Tottenham posílil také obránce Nelsen

Přestože je zimní přestupové okno už zavřené, získal Tottenham ještě jednu posilu. Spurs dnes dotáhli příchod Ryana Nelsena, který se s Blackburnem dohodl na ukončení smlouvy a na White Hart Lane tak zamířil jako volný hráč. Nelsen chce s Tottenhamem bojovat o trofeje.

Barrios slibuje, že se v Dortmundu popere o místo

Lucas Barrios chtěl skoncovat s rolí náhradníka v Dortmundu a v zimě odejít pryč, jenže z přestupu nic nebylo a paraguayský útočník pokračuje minimálně do léta v Borussii. Barrios tvrdí, že v Dortmundu zůstává rád a je připraven poprat se o návrat do základní sestavy.

S Lúchem vyhrajeme titul, věří Hulk

Porto o víkendu nečekaně prohrálo na hřišti Gil Vicente a jeho ztráta na vedoucí Benfiku tak narostla na pět bodů. Útočník Hulk ale věří, že jeto tým portugalský titul obhájí. Výrazně pomoci by mu měl i Lúcho González, které v závěru přestupního okna přišel do Porta z Marseille.

Přicházím do PSG v ten správný moment, těší Thiaga Mottu

V poslední den přestupového okna změnil působiště také Thiago Motta, který odešel z milánského Interu do Paris Saint-Germain a pochvaluje si, že lépe příchod do francouzské metropole nemohl načasovat. V novém působišti hodlá jak získat domácí titul, tak uspět i na evropské scéně...

Eisfeld je rád, že se v Arsenalu potká se svým vzorem Rosickým

Nová posila Arsenalu Thomas Eisfeld z Borussie Dortmund je nadšený, že se v londýnském klubu potká se svým velkým vzorem Tomášem Rosickým. Kapitána české reprezentace má v pokoji na plakátě a teď se nemůže dočkat, až si s ním zahraje.

Zbrojovku Brno chce podnikatel a bývalý gólman Přeček

O koupi Zbrojovky Brno usiluje podnikatel a někdejší brankář Jaroslav Přeček, který se podílel na založení Nadace fotbalových internacionálů. Druholigový klub dnes uvedl, že se při dnešním jednání se současnými vlastníky významně přiblížili dohodě.

Po remíze se Swansea můžeme zapomenout na titul, tvrdí Čech

Český brankář Petr Čech je přesvědčen, že Chelsea může po úterní remíze 1:1 na hřišti nováčka anglické ligy Swansea zapomenout na titul. Londýnský klub se teď podle něj musí soustředit na udržení příček zajišťujících účast v Lize mistrů.

Kluby v zimě šetřily, nejvíce utrácel Wolfsburg

Kluby utrácely během lednového přestupního termínu výrazně méně než před rokem. Týmy z anglické, francouzské, italské, německé a španělské ligy dohromady utratily podle serveru transfermarkt.de zhruba 243,5 milionu eur (asi 6,1 miliardy korun), což je pouze 40 procent částky, jakou kluby v elitních soutěžích investovaly v zimě 2011.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele