Možná to bude Tottenham, poodhalil Hazard

14.02.2012, 10:58
Aktuality
Eden Hazard má v plánu po konci sezóny opustit Lille a zamířit za lepším, zatím však zůstává otázkou, který tým belgického reprezentanta získá. Sám hráč nyní rozvířil spekulace, když prohlásil, že by mohl přestoupit do Tottenhamu. Rozhodnutí podle něj padne brzy...

O jednadvacetiletého záložníka podle nepotvrzených zpráv stojí hned několik klubů a vedle Realu Madrid se mluvilo třeba o Arsenalu. Nakonec byl ale klenot úřadujícího francouzského mistra mohl skončit v jiném severolondýnském celku.

"Možná to bude Tottenham, je to skvělý klub. Vždy jsem říkal, že do Anglie bych šel a Spurs mají velice kvalitní kádr," prohlásil jednadvacetiletý Hazard pro RTBF. Dohodnutý ale zatím s nikým není. "Ještě jsem nikde nepodepsal, ale brzy se tak stane," uvedl.

Hazard, který má v Lille smlouvu do léta 2015, naopak již příliš nevěří přesunu do španělské nejvyšší soutěže, byť jeho vysněným klubem je Real Madrid. "Španělsko zřejmě více vyhovuje mému stylu, ale kdybych tam přestoupil, musela by to být Barcelona nebo Real Madrid," řekl hráč, který ve francouzské lize debutoval v šestnácti letech a v národním týmu o rok později.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (574)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele