LaLiga - souhrn 14. kola

03.12.2016, 14:57, aktualizováno 05.12.2016, 22:34
Komentáře a souhrny
Valencia nedokázala udržet vedení proti Málaze. Barcelona měla na dosah výhru nad Realem Madrid, v závěru ovšem inkasovala a musí se spokojit s remízou 1:1. Atlético Madrid nezvládlo domácí duel s Espanyolem a bere jenom bod za bezbrankovou remízu, stejný výsledek se zrodil i v souboji Leganésu s Villarrealem. Sevilla dokonce prohrála v Granadě...

Deportivo La Coruña - Real Sociedad 5:1

05.12.2016 20:45

Góly: 13. Sidnei, 29. Iñigo Martínez (vl.), 42. Florin Andone, 64. Ryan Babel, 77. Florin Andone - 57. Yuri Berchiche

Fotbalisté La Coruni konečně zabrali a doma si připsali nezvykle vysoké vítězství 5:1 nad San Sebastianem. Domácí baskický celek doslova smetli a ti po delší sérii bez porážky zažili pořádné vystřízlivění. Dvakrát se mezi střelce zapsal rumunský útočník Florin Andone.

Real Sociedad se v minulém kole prezentoval vynikajícím výkonem proti Barceloně, kde konečná remíza 1:1 byla spíše ztrátou, ale v tomto utkání zcela propadl. Hosté vstoupili do zápasu hodně laxně, lehkovážně, naivně. Jejich obrana zřejmě v úvodních minutách vyhlásila den otevřených dveří, protože jak jinak si vysvětlovat hned dva samostatné průniky Andoneho, který teda Baskové přečkali bez újmy.

Tedy jen do náledujícího rohového kopu, který se rozhodli nebránit. Centrovaný balón propadl k Sidneimu a ten poslal balón přesně k tyči! Po půlhodině hry už La Coruňa vedla 2:0 a branku si hosté vstřelili sami. Iňigo Martínez si ve snaze odvrátit nebezpečí vstřelil ukázkový vlastenec. Na Rulliho branku se dál valila ofenzivní lavina a ten ještě do konce prvního poločasu potřetí inkasoval. Do třetice všeho dobrého a zlého se trefil Florin Andone, jemuž předložil přesnou přihrávku Juanfran.

Hosté byli zralí na ručník, ale španělská liga pamatuje velké zvraty. V 57. minutě dal San Sebastianu naději Yuri Berchiche. Poté, co si vyměnil balón s Canalesem, vymetl pravou šibenici Tytońovi branky. Byl to ale jen záblesk, protože nadále jasně ovládali hru domácí borci. Po hodině hry fauloval Martínez ve vlastním vápně Albentosa a sudí odpískal pokutový kop. Ryan Babel ho sice neproměnil, ale měl k dispozici bezprostřední dorážku a tou již slavil úspěch.

V tu chvíli už nebylo o vítězi zápasu pochyb. Nutno podotknout, že vedení La Coruni bylo naprosto zasloužené. V 77. minutě už zvyšoval na 5:1 dvougólový Florin Andone, Rullimu tvrdou ranou nedal vůbec žádnou šanci. V posledních minutách hry mohl znovu snížit Willian José, jeho rána ale pouze rozezvonila obě Tytońovy tyčky.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Málaga CF 2:2

04.12.2016 20:45

Góly: 7. Rodrigo, 34. Álvaro Medrán - 3. Pablo Fornals, 90+3. Pablo Fornals

Už se zdálo, že doposud strádající Valencie přece jen ukončí v domácím zápase s Malagou dlouhou šňůru bez vítězství a odsune se z bezprostřední blízkosti sestupového pásma, jenže branka Pabla Fornalse z třetí minuty nastavení nakonec znamenala dělbu bodů po atraktivní remíze 2:2, o niž se vedle záložníka Malagy a autora obou branek hostí gólově postarali Rodrigo a Álvaro Medrán.

Los Che tak protáhli své tápání již na šest ligových kol, aniž by jedinkrát naplno bodovali, a od prvního sestupového místa jsou momentálně po čtrnácti kolech vzdáleni pouze na dva body. Na první nesestupové sedmnácté místo nejprve svěřence Cesareho Prandelliho odsunul Sportin Gijón, který zvládl porazit Osasunu, ovšem díky zisku bodu a lepšímu skóre Netopýři poskočili alespoň zpět před Gijón na šestnácté místo. Malaga se naopak drží v klidném středu tabulky s dvaceti body a má tak momentálně blíže k pohárové Evropě než k pádu do druhé ligy.

Lepší vstup do zápasu si hosté snad ani nemohli představovat. Hned v třetí minutě totiž Pablo Fornals trefil svou ránu z voleje přesně a postaral se o průlom skóre ve prospěch Malagy. Valencie ovšem měla na tento nepříznivý průběh zápasu okamžitou odpověď a čtyři minuty nato bylo opět vyrovnáno, když centr Daniho Pareja uklidil do sítě hlavou útočník Rodrigo. Ve čtyřiatřicáté minutě si navíc aktivní nahrávač Parejo připsal i druhou asistenci večera, když pro změnu připravil palebnou pozici Álvaru Medránovi, který se nemýlil.

Po změně stran pak neměl daleko k vyrovnání Ignacio Camacho, ovšem jinak hosté navzdory územní převaze nebyli dlouho schopní vsítit kýžený vyrovnávací gól. Camacho ještě sedm minut před koncem z rohového kopu neuspěl, stejně jako Yousse En-Nesyri, ale nakonec domácí obrana přece jen povolila. Až v třetí minutě nastavení se dokázal prosadit podruhé v zápase Fornals a na jakoukoli odpověď již nezbyl žádný čas. Valencie tak s Malagou uhrála remízu 2:2, která není plně uspokojivá ani pro jednu stranu.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - UD Las Palmas 1:1

04.12.2016 18:30

Góly: 4. Alexis - 57. Marko Livaja

Deportivo Alavés se prvního ligového vítězství na domácí půdě nedočkalo ani ve čtrnáctém kole, neboť proti Las Palmas letošní nováček uhrál na Estadio Mendizorroza pouze remízu 1:1. Alavés sice poslal do vedení brzkým gólem Alexis, avšak hosté krátce před hodinou hry srovnali zásluhou Marka Livaji a alespoň trochu tak vylepšili dosavadní bilanci čtyř bodů z předešlých šesti venkovních zápasů v sezoně.

Úvodní minuty patřily jednoznačně domácím, kteří šli hned ve čtvrté minutě do vedení. Zprvu odvrácený rohový kop ještě vrátil do ohně Theo Hernández a číhající Alexis perfektně trefenou ranou z voleje zařídil časný průlom skóre. Další šance na navýšení náskoku poté zahodili Ibai Gomez z přímého kopu a Jonathan Viera se svou dalekonosnou ranou, a tak se do kabin o přestávce odcházelo za stavu 1:0.

Hosté měli po změně stran rozhodně co zlepšovat, což se jim také po dvanácti minutách podařilo. Helder Lopes poslal z levé strany nebezpečný přízemní centr k nohám nabíhajícího Marka Livaji, který na přední tyči parádně usměrnil z halfvoleje míč pod břevno, a bylo vyrovnáno. Oba celky pak ve zbývající půlhodině měly několik šancí, aby strhly vedení na svou stranu, jenže Deyverson napálil z bezprostřední blízkosti pouze brankáře Javiho Varase a Tana zase ze slibné pozice výrazně minul. Když pak v závěru neuspěl ani Viera, jenž před poloodkrytou brankou trestuhodně přestřelil, musely se oba kluby spokojit pouze s bodem za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - CA Osasuna 3:1

04.12.2016 18:30

Góly: 43. Carlos Carmona, 56. Douglas, 78. Carlos Carmona - 86. Miguel Flańo

Souboj dvou celků ze sestupového pásma, které v posledních týdnech především hledají vlastní identitu, zvládl lépe Gijón, který se vyhoupl na šestnáctou pozici, a svého soupeře nechal posazeného na dně tabulky. Domácí se prosadili zásluhou dvou branek Carlose Carmony a Douglase, hosté už jen v závěru snižovali Miguelem Flaňem.

Trošku už minulý zápas na půdě Realu naznačil, že by Sporting v nejbližší době mohl přerušit svou hrozivou bilanci bez vítězství. Na půdě favorita nepředvedl vyloženě špatný výkon a prohrál tam jen o branku. Nakonec se opravdu zadařilo v klíčovém duelu s Pamplonou. Až na jedenáctý pokus od zářijového střetnutí s Leganés konečně naplno bodoval.

Zato celek z Navarry se i nadále topí v obrovité krizi a spolu s Granadou má na bodovém kontě pouze jednociferné číslo. Celkově zaznamenal už svou šestou porážku v posledních sedmi utkáních, pokud-li do statistik zahrneme i Copa del Rey. Na El Molinónu mimochodem prohrál od roku 2012 už potřetí v řadě.

Do jakéhosi prvního vážnějšího zakončení se po dvaceti minutách hry dostal Moi Gómez, nicméně u bližší tyčky zakončoval jen mimo. Tři minuty před přestávkou se již Gijón ujal vedení. Fernando Amorebieta poslal z levé strany dlouhý pas do šestnáctky, kde se do míče hlavou opřel Carlos Carmona, jenž zamířil přesně k tyčce.

Domácí i po přestávce kontrolovali hru, jejich protivník mimochodem do 56. minuty stále nezaznamenal jedinou střelu na branku. V tu chvíli naopak Rojiblancos přidali další zásah, to když Moi Gómez poslal přihrávku skrz celé vápno do volného prostoru, odkud zcela nehlídaný Douglas pohodlně zamířil za záda brankáře Nauzeta Péreze.

Carlos Carmona byl blízko dalšímu gólu v 66. minutě, ale neuspěl, avšak nemusel smutnit, neboť se znovu prosadil dvanáct minut před koncem. Po rychlé akci ho ve středu pole našel Moi Gómez a následný lob skončil za brankovou čárou. Hosté pak stačili pouze korigovat, na zadní tyči Miguel Flaňo zužitkoval přihrávku Álexe Berenguera.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - SD Eibar 3:1

04.12.2016 16:15

Góly: 42. Beñat Etxebarria, 55. Iñaki Williams, 90+1. Iker Muniain - 71. Sergi Enrich

I bez klíčových mužů sestavy Aritze Adurize a Raúla Garcíy zvládlo Bilbao baskické derby proti Eibaru a uštědřilo svému soupeři první porážku po třech vítězstvích v řadě. Domácí vedli zásluhou Beňata Etxebarriy do poločasu, následně se trefil Iňaki Williams, aby pak hosté snížili Sergiem Enrichem. Tři body nakonec v nastavení pojistil Iker Muniain.

Los Leones zjistili jednu hodně pozitivní zprávu do budoucna. Dokážou totiž střílet branky, i když jim chybí Aritz Aduriz, současný nejlepší střelec týmu a také historicky nejúspěšnější šutér klubu, který se v minulém utkání v Las Palmas nechal vyloučit. V tabulce předskočili svého soupeře o dva body a jsou zase zpátky v boji o pohárové příčky.

Možná že v první půlhodině byl o něco aktivnější ve střelbě směrem na branku Eibar, nicméně Anaitz Arbilla spolu s Adriánem Gonzálezem nedokázali mířit přesně. To na druhé straně netrefil prostor mezi třemi tyčemi Sabin Merino. Tři minuty před koncem se již ovšem Athletic Club radoval z úvodní branky utkání.

Beňat Etxebarria letos zaznamenal jen jeden jediný gól, a to v Evropské lize proti Rapidu Vídeň, tentokráte si na své konto připsal také úspěšný zásah v LaLize. Svůj přímý volný kop zahrál parádně, technickou střelou obstřelil zeď a poslal jí přesně do šibenice. Hostující brankář Asier Riesgo se po míči jen marně natahoval.

Po přestávce hledal Eibar cestu za vyrovnáním, v poměrně slušné pozici se po centru Antonia Luny objevil Sergio Enrich, avšak svou hlavičku usměrnil jen vedle brány. O pár chvil později se k hlavičce propracoval též Sabin Merino, ani on však, podobně jako jeho protivník, nebyl v koncovce úspěšný.

Domácí rozšířili svůj gólový účet v 55. minutě. Sabin Merino uvolnil rozeběhnutého Iňakiho Williamse, ten naběhl do šestnáctky z levé strany a z blízkosti zakončil podél nohy Asiera Riesga. Každopádně Bilbao nemělo v žádném případě vyhráno. Gólman Kepa likvidoval pokus Inuia, nicméně devatenáct minut před koncem kapituloval.

Inui na zadní tyči vrátil míč hlavou do malého vápna na Sergia Enricha, který z blízkosti snadno zacílil. Osm minut před koncem nebyli Los Armeros daleko od vyrovnání, nicméně Inui zase na Kepu nevyzrál. V nastavení bylo definitivně rozhodnuto, Iker Muniain sám před Asierem Riesgem využil přihrávky z pravé strany od Asiera Villalibreho.

Více informací k zápasu

Real Betis - Celta Vigo 3:3

04.12.2016 12:00

Góly: 41. Rubén Castro (pen.), 53. Tonny Sanabria, 73. Germán Pezzella - 15. Iago Aspas, 61. Iago Aspas, 85. Facundo Roncaglia

Šestigólová přestřelka odstartovala nedělní porci zápasů španělské nejvyšší soutěže. Remízu 3:3 si připsaly celky Betisu Sevilla a Celty Vigo. Hned dvakrát se mezi střelce zapsal hostující Iago Aspas.

Skóre otevřela v 15.minutě Celta Vigo a brance předcházel ostrý centr zleva, který vrátil zpátky Wass a Iago Aspas bez problému trefil odkrytou branku. O několik minut později vyslal na Adána štiplavý pokus Wass a na druhé straně jen polechtal Blanca Sanabria. Přesně ve 40.minutě došlo k penaltovému zákroku. Fontás se pověsil ve vzduchu na Petrose a sudí nezaváhal. Nezaváhal ani Rubén Castro, jenž se celé exekuce ujal a suverenně jí proměnil.

Poločas byl na střelecké pokusy a vlastně i šance vyrovnaný, přestože držení míče hovořilo jasně ve prospěch Celty Vigo. Do druhého dějství vstoupili lépe domácí. Nejprvé Rubén Castro z hranice šestnáctky orazítkoval tyč a krátce na to vysunul do stoprocentní šance Sanabriu, jenž se vyhnul brankáři a neomylně zakončil - 2:1 pro Betis. Domácí se z vedení radovali jen sedm minut. Iago Aspas byl znovu ve správný čas na správném místě a tentokrát dopravil do sítě Bongondovu přesnou přihrávku - 2:2.

Přestřelka pokračovala 73.minutou. Rohový kop Joaquína přistál na hlavě Germána Pezzelly a Betis si vzal vedení zpátky. Hned za tři minuty přišel jeden z klíčových momentů celého utkání. Na 4:2 totiž mohl zvyšovat Ceballos, který byl na malém vápně úplně sám, jenomže koncovku prováhal. Betis se mohl dostat do dvougólového vedení, jenomže místo toho přišlo vyrovnání. Pět minut před koncem zápasu si naskočil na rohový kop Facundo Roncaglia a srovnal na konečných 3:3. V nastaveném čase ještě uviděl červenou kartu Petros, ale na výsledek už to vliv nemělo.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Espanyol Barcelona 0:0

03.12.2016 20:45

Góly: -

Atlético mohlo zužitkovat svou šanci a přiblížit se třetí příčce na dostřel. Jenže nečekané porážky Sevilly využít nakonec nedokázalo a samo se dopustilo trošku překvapivého zaváhání. Espanyol, který v lize už osmkrát v řadě neprohrál, v Madridu uhrál cennou bezbrankovou remízu. Pořadí v tabulce se tak po tomto zápase nezměnilo.

Jakkoli se domácí zdáli být v posledních zápasech produktivní, pak nyní měli svěřenci Diega Simeoneho velké problémy prosadit se směrem dopředu. Soupeř se celkem bez větších problémů bránil a získal to, pro co si do hlavní španělské metropole přišel. Domácí alespoň mohou být rádi, že počtvrté v řadě udrželi čisté konto.

Nejen prohra Sevilly na půdě Granady, ale taktéž remíza mezi Barcelonou a Realem hrála Atléticu večer do karet. Los Colchoneros chtěli stáhnout manko na katalánský celek na rozdíl jednoho bodu, svému městskému konkurentovi se pak mohli přiblížit na sedm bodů. V LaLize však zaznamenali jen třetí ztrátu bodů z posledních pěti kol.

Hostující trenér Quique Sánchez Flores byl s výkonem svého mančaftu spokojený. Takticky totiž zvládl utkání na výbornou a proti favoritovi se nedostával pod nějaký výrazný a delší tlak. Sice se do jakýchsi možností dostali Griezmann spolu s Diegem Godínem, nicméně první zákrok si hostující brankář Diego López připsal až se střelou Gabiho.

Druhý poločas byl přece jenom o něco zajímavější. A do první vážnější příležitosti se propracoval též Espanyol, nicméně Leo Baptistao ztroskotal na pozorném gólmanovi Oblakovi. Na druhé straně neuspěl Tiago. Následně se z dálky snažil prosadit též Carrasco, jenže prostor mezi třemi tyčemi nenašel.

Rozbít bezgólový účet se opět snažil Gabi, tentokráte však jeho přízemní pokus zlikvidoval Diego López. Ve slušné pozici se objevil rovněž José Giménez, ovšem jeho hlavička nebyla přesná a skončila pouze vedle. Poslední šanci, jak dostat Atlético do vedení, měl Griezmann, avšak i v tomhle případě Diego López odolal.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Villarreal CF 0:0

03.12.2016 18:30

Góly: -

Villarreal se navzdory nečekanému odvolání manažera Marcelina těsně před začátkem nové sezony popasoval mistrně, ovšem v posledních týdnech si svěřenci Frana Esciby přece jenom procházejí první výsledkovou krizí. Nedávné prohry s Eibarem, Athleticem či Alavésem nyní ve čtrnáctém kole umocnila bezbranková remíza na půdě tápajícího nováčka z Leganés.

Hosté se tak sice díky získanému bodu posunuli v ligové tabulce na průběžnou pátou příčku, ovšem Realu Sociedad stačí v pondělní dohrávce s Deportivem La Coruňa jakkoli bodovat, aby si toto postavení vybojoval zase zpátky. Hráči Leganés, kteří z posledních šesti kol dokázali zvítězit pouze jedinkrát, zvládli favorita udržet na uzdě a také si připravit i několik vlastních šancí na ještě nečekanější výsledek. I s dělbou bodů ovšem madridský celek může být spokojen, neboť tak opět o kousek poodskočil od obávaného sestupového pásma.

První střely na branku si připsali Martín Mantovani s Lucianem Nevesem, jež záhy doplnila nepřesná hlavička Unaie Bustinzy a domácí tak dali na úvod zápasu jasně najevo, že se proti Villarrealu nehodlají jen bránit. Šanci na hrotu dostal tentokráté od Escriby Alexandre Pato, jehož slibná rána skončila mimo, a bezbrankový první poločas uzavřela lapená střela Roberta Soriana.

Po změně stran se měl brankář Leganés Iago Herrerín co ohánět, aby udržel čisté konto při pokusu Samú Castilleja, a zahanbit se nenechal ani jeho protějšek Sergio Asenjo, který pro změnu vychytal dalekonosnou ránu Víctora Díaze. Nejlepší šance pak ve zbývajícím čase připadly na straně domácích Gabrielovi a Santosi Borremu na straně Žluté ponorky, avšak ani jeden z nich nakonec v zakončení neuspěl, a tak Villarreal odjíždí z Madridu pouze s bodem za remízu 0:0.

Příští pondělí čeká Escribovu družinu na domácí půdě šlágr kola proti Atlétiku Madrid v přímém boji o čtvrté místo, zatímco patnácté Leganés zavítá v sobotu na Kanárské ostrovy, kde se utká s místním Las Palmas, které zatím stále pomrkává po pohárové Evropě.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Madrid 1:1

03.12.2016 16:15

Góly: 53. Luis Suárez - 90. Sergio Ramos

Přestože Barcelona v prestižním derby s Realem Madrid zprvu nepodala nijak oslnivý výkon, ještě v poslední minutě základní hrací doby sahal obhájce titulu díky trefě Luise Suáreze po třech bodech a měl i celou řadu dalších šancí. Rázně proti ukončení série neporazitelnosti byl ovšem kapitán Realu Sergio Ramos, jenž přesnou hlavičkou rozesmutnil napěchovaný Camp Nou a udržel náskok Realu před svým katalánským rivalem na šesti bodech.

První půle žádnou strhující podívanou nenabídla. Barcelona sice zprvu měla očekávanou územní převahu, ovšem k ohrožení branky Keylora Navase ji pozorná obrana Realu nepouštěla za žádnou cenu. To hosté se hned na úvod domáhali odpískání pokutového kopu za nešikovný zákrok Mascherana na Vázqueze, ovšem rozhodčí Carlos Clos Gomez byl jiného názoru. O vyrovnaném a nervózním průběhu utkání svědčí i statistika, kdy úvodní půlhodina přinesla pouze dvě nevýrazné střely na bránu a také deset faulů.

Postupem času ale Real čím dál více vystrkoval růžky. Cristiano Ronaldo se dostal hned ke dvěma střeleckým pokusům, s nimiž si brankář ter Stegen poradil. Když pak Gérard Piqué odvrátil nebezpečný centr na roh, z nějž na německého brankáře v brance Barcelony nevyzrál ani Raphael Varane, odcházelo se do kabin za bezbrankového stavu.

Sedm minut po změně stran se ale doposud bezzubá Barcelona přece jen dočkala, a to na své poměry atypicky vzduchem ze standardní situace. Neymarův perfektní přímý kop z levé strany totiž dolétl přesně na hlavu Luise Suáreze, jenž z pozice na samé hraně ofsajdu usměrnil míč hlavou do sítě a Camp Nou vybuchl nadšením i úlevou zároveň. V šedesáté minutě pak ještě více pozdvihl náladu domácích fanoušků nástup uzdraveného kapitána Andrése Iniesty, který se na trávníku objevil poprvé po šesti týdnech.

Suárezův gól zcela proměnil ráz zápasu. Doposud suverénní Real najednou opařeně přihlížel, jak Barcelona nabírá sebevědomí a sahá po navýšení náskoku. Zinedine Zidane zareagoval napohled defenzivním stažením Isca, jehož nahradil ve středu pole Casemiro, ovšem ani posílení středu zálohy s možnou větší volností pro duo Modrić - Kovaćić dominanci Barcelony bezprostředně nenarušilo. Nejprve měl k druhému gólu blízko Neymar, jenže ve vyložené šanci přestřelil, pak pro změnu nebezpečně vypálil Iniesta.

Až čtvrthodinu před koncem se znovu dostali do útoku i hosté, ovšem tentokrát to byla barcelonská obrana, která chránila ter Stegenovu branku jako oko v hlavě a do žádných výraznějších příležitostí svého soupeře nepouštěla. Obrovskou příležitost k pojištění jednobrankového náskoku měl v dvaaosmdesáté minutě Lionel Messi, jehož vybídl k zakončení fantastickou kolmicí Iniesta, jenže argentinská hvězda poslal svou křížnou přízemní ránu výrazně vedle.

Neproměněné šance nakonec Barcelonu stály dva body. V poslední minutě základní hrací doby totiž rovněž ze standardní situace srovnal z Modrićova centru na 1:1 Sergio Ramos. Real tak před Barcelonou dokázal uhájit slibný šestibodový náskok na čele a může slavit, zatímco výsledná remíza je pro domácí i vzhledem k průběhu utkání jednoznačným zklamáním.

Více informací k zápasu

Granada CF - Sevilla FC 2:1

03.12.2016 13:00

Góly: 27. Andreas Pereira, 56. David Lombán - 90+5. Wissam Ben Yedder (pen.)

Překvapivý výsledek se zrodil v Granadě, kde beznadějně poslední tým tabulky zdolal FC Sevillu! Nazariés, jak ce celku přezdívá, si připsali vůbec první výhru v sezoně a svými brankami se o ní postarali Pereira s Lombánem. Sevilla se tak odmítla posunout na druhé místo a po víkendu se na ní může bodově dotáhnout Atlético Madrid.

Měl to být jednoznačný zápas ve prospěch hostů, jenomže jak už to ve fotbale bývá, zrodilo se velké překvapení. Domácí začali bez přehnaného respektu a Seville činili okamžitě potíže. Bogo z úhlu pálil na Rica a sevilljský brankář zneškodnil na rohový kop. Diváci čekali v Granadě na první branku 27.minut. Boga doslova roztancoval Adila Ramiho a naservíroval přihrávku přesně na kopačku střílejícího Andrease Pereiry - 1:0 pro Granadu. Domácí byli v eufórii, nicméně ještě do konce poločasu mohli o vedení přijít. Ve 42.minutě měl stoprocentní šanci Mariano, ten se zbavil i brankáře ale jeho střelu na brankové čáře zastavil Lombán!

Sevilla určitě chtěla s nelichotivým výsledkem po změně stran něco udělat, jenomže jí zlomil další inkasovaný gól. Domácí rozehrávali rohový kop, ten byl prodloužen na zadní tyč kde v náběhu Lombán bez problému trefil prázdnou branku. Dvougólové manko už bylo pro Sevillu velkým varováním.

Jenomže svěřencům Jorgeho Sampaoliho to vůbec nešlo. Poslední tým tabulky si náskok bez sebemenších problémů držel. Až pět minut před koncem začali hosté výrazněji hrozit. Vázquez z malého vápna Ochou nepřekonal, ale mexický brankář stejně čistý štít neudržel. Až v nastavení se provinil faulem asi nejviditelnější hráč zápasu Lombán a sudí nařídil ve prospěch Sevilly pokutový kop. Wissam Ben Yedder ho bezpečně proměnil, ale více už hosté nestihli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid14104037:1234
2.FC Barcelona1484234:1528
3.Sevilla FC1483325:2027
4.Atlético Madrid1474328:1125
5.Villarreal CF1465319:1023
6.Real Sociedad1472523:1923
7.Athletic Bilbao1472520:1723
8.SD Eibar1463521:1921
9.Celta Vigo1463524:2621
10.UD Las Palmas1455425:2220
11.Málaga CF1455423:2120
12.Espanyol Barcelona1447317:1719
13.Deportivo Alavés1445514:1717
14.Real Betis1443717:2815
15.CD Leganés1442811:2514
16.Deportivo La Coruña1434718:2413
17.Valencia CF1433819:2612
18.Sporting Gijón1433815:2812
19.Granada CF1415813:308
20.CA Osasuna1414913:297

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (314)

Přidat komentář
Aldeano

Tohle Sevilla nezvládla, škoda. Ale pořád na tom budou s Atléticem bodově stejně, plus ani nemůže odskočit ani Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla ma problem skórovať zo šancí, a potom ten, že inkasuje väčšinou ako prvá. To im podlamuje nohy. Atletico pravý opak.

Reagovat
Aldeano

Je to tak.

Reagovat
ratusek

Emery style se šupákama (Gijon, ted Granada) takovýhle výsledky je právě připravují o lepší umístění než je 4. místo.

Reagovat
Aldeano

Proto píšu, že je to škoda. Ale pořád to nic neznamená vzhledem k tabulce, ale nesmí se to samozřejmě opakovat jako v minulých sezónách. Pořád věřím, že můžou hrát s Atletama až do konce sezóny o to 3. místo.

Reagovat
ratusek

Jo snad ano, se silnýma i loni bodovali, ale ztráceli se slabejma. A neproměnování šancí je samozřejmě klasika, i Barcu mohli lehce porazit a naopak byli poražení oni.

Reagovat
Aldeano

Ale stejně mi to zatím přijde pod Sampaolim lepší, samozřejmě uvidí se na konci sezóny.

Reagovat
ratusek

myslíš, že by Baccu vzali zpět? Jak tady byla ta expreska nedávno. Aby to nedopadlo tak, že odejde Vitolo a vrátí se Bacca

Reagovat
smazaný uživatel

Kludne nech odide vitolo a dojde Bacca. Pre Sevillu je vitolo nahraditelny spickovy hrotovy hrac uz ale nie.

Inac jasne ze Sampaoli je lepsi ako Emery

Reagovat
smazaný uživatel

Vítolo nahraditelný rozhodně není a kor do sampaoliho systemu, jaky hrac hraje tak celoplosny fotbal jako prave vitolo? Jenom ve spanelsky lize bys tezko takovyho hrace hledal..vitolo splnuje dlouhodobe jak ofenzivni tak defenzivni predstavy ktery maji treneri v seville at uz to byl emery nebo sampaoli, je dost pravdepodobny ze v lete odejde a nejspis to bude opet anglie, ale to neznamena ze je nahraditelny, asi sledujes sevillu kratce...

Bacca je platove a financne mimo politiku sevilly, ktera se teda stejne v lete asi trochu pozmenila po prichodu hracu jako Nasri nebo Sirigu, nicmene hrotak prijit musi, Ben yedder je herne dost nevyraznej a vietto dostava od sampaoliho velkej prostor ale rozhodne nepripomina svoji praci v zapase utocnika, prijde mi ze to fakt chce snipera typu bacca, kterej odesel za prachama a zjistil ze to teda neni zas tak cool jak cekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca mě hodně mrzel, takovej hráč se bude hledat těžko

Reagovat
Aldeano

Pokud by se dalo s AC domluvit, tak určitě Taky jsem četl, že je v AC nespokojený, takže je to otázka klubu no. Já bych ho v PD zase rád viděl.

Reagovat
ratusek

Trošku mě mrzí ten Konopljanka, ale je pravda, že od něj čekali všichni víc a uplně jsem čuměl, že ho tehdy ukořistila právě Sevilla.

Reagovat
Aldeano

Stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem byl z toho tenkrát unešenej ale neni se cemu divit, ze dopadl, tak jak dopadl, neni nahoda ze nehraje stabilne aniv Schalke...

Nedavno mimojine Emery mluvil o Seville a zminoval napriklad ze pro neho jako trenera je nejklicovejsi aby pristup hrace byl v podobe vitezny mentality, ze hrac muze byt sebevic sikovnej na mici ale pokud neplni pokyny a neni soutezivej, tak v jeho sestave nema misto a to je naprosto klicovy asi i v jinych tymech nez vedl emery, tipuju ze treba podobne na tom bude Simeone v Atleticu...Emery zminoval tehdejsiho Rabella ze byl obrovsky sikovnej s micem ale absolutne vubec nebyl soutezivej a kde je ted? Nekde ve Svycarsky lize tusim...

Take mluvil o tom ze klic k uspechu je funkcni kabina kterou on v Seville opravdu prebudoval a vytvoril z ni partu ktera dokazala to co dokazala, vyhodil kretena Spahice kterej to tam rozjebaval, dokonce rikal ze pri prichodu do Sevilly spolu kapitani ani nemluvili v šatně...

To je i odpoved na to kdo ted na Emeryho jako trenera nadava, je tosamozrejme picovina...

Emery mozna ma spatny start v PSG ted a nevim jak si muze vest s takovym velkoklubem kde je to o dost slozitejsi asi s vedenim toho tymu nez s tymem typu Sevilla, kazdopadne Emery se do fotbalu podepsal dost vyrazne v minulych 3-4 letech a je nesmysl tvrdit o nem ze je spatnej trener, kdyby Simeone odesel do Man.City a nevalcoval s nim Premier League tak to take neznamena ze je spatnej trener, tihle treneri jako je Emery, Simeone, Sampaoli a další podobní jsou prostě stvořeni pro kluby druhé vlny, kde nemají tak rozšířené možnosti v nakupech ale mohou s tema hracema naopak pracovat bez nějakyho kralovskyho pristupu kteri maji hraci ve velkoklubech...a to mě na tom baví daleko víc...sledovat to

Reagovat
ratusek

Né já nepsal, že je to špatný trenér, naopak ho považuji za výborného trenéra. ale to, že nedokázal porážet slabší týmy ho stálo lepší umístění v lize. Dokázal porazit Barcu i Real, ale prohrával s nýmandama na sestup. toho se Sevilla musí vyvarovat i letos a hlavně když druhé místo je nejblíž kdy bylo

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo přímo na tebe, četl jsem několik komentářů ale, že je to špatnej kouč..

Jasně to máš pravdu, tyhle ztráty bolí hodně a jsou zbytečný...já třeba nechápu, že je Sevilla tak vysoko letos v lize...řekl bych, že spíš je to tím, že Barca a Atlético mají zatím dost slabý podzim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrat o 3. Miesto v podstate nema vyznam. Po novom uz tusim 4. muzstvo v spanielsku ma zarucenu skupinovu fazu Lm ovela financne atraktivnejsie ako zaropit atletim by bolo zatopit Barcelobe, ktora je po katastrofalnych obchodoch na trhu s hracmi v srabe

Reagovat
Aldeano

To platí až od sezony 2018/19. Jinak letos je Barca po letech opět více hratelná, to jo.

Reagovat
Gazdo

Chyba nam to co nam chyba uz druhu sezonu a to je pohyb... Vobec ziadna ponuka na prihravku... Jedine pozitivum je ze bus sa prebral ocividne co sa tyka sudiho to netreba komentovat zatial uz mali byt dve penalty na oboch stranach a nikto by nemohol nic povedat ale tak je to fer no

Reagovat
Switchback

Jebat Zidana

Reagovat
monty25

Barca To vyrovnání bylo trestem za neproměněné tutovky Neymara a Messiho...

Reagovat
LAM

Tohle je velká škoda.po golu jsme byli jasně lepší a hlavně Neymar měl tu svojí 100% šanci proměnit.

Real má ale zatím pod Zidanem hrozný štěstí a to opět zaúřadovalo.

Jinak LE je dement.Bylo jasný že bude Real centrovata on stáhne Gomese a místo něho dá Ardu blbec jeden.To tam nemohl dát Umtitiho

Reagovat
smazaný uživatel

jn krize pokracuje, ale jde to hlavne na lucha

Reagovat
ADM

šak Gomez ledva zišiel z ihriska čo kríval

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o to, že striedal Gomesa, ale koho namiesto neho poslal

Reagovat
ADM

Jj, mal tam ist jednoznacne Umtiti, este zo mna srsali emocie ked som to pisal a nedocital som jeho myslienku

Jasne 5-3-2 to malo byt ku koncu s 3 stopermi

Reagovat
Ángel di María 22

Hehe, tak tohle jo. Ramooos, klasicky na jistotu v zaveru

iHala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou vam to nevyjde

Reagovat
Uwe háže buly

Mátě v hale wifinu?

Reagovat
blaugrana

Ok. Titul sa môže udeliť madridu a môže sa začať nová sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není ani polovina sezóny a fans Farcy tu už brečí a odevzdávají titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jeden zase nepřeháněj

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blaugrana

Pokiaľ madridu nevyhrá titul, tak tu končím.

Reagovat
smazaný uživatel

Beriem ťa za slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

win-win

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Bakary3

Tohle je neuveritelne trapny, pred rokem se tady fandove Barcy smali Realu, kdyz to vzdavali, jaky jsou porazenecky zbabelci, a ted po ztrate 6 bodu udelujete titul? Po 14 kolech ? Barca ?? Vy jste marny...

Reagovat
blaugrana

Tak za 1. Mne boli vsetci fandovia u pici a bolo mi u pici, kto to tu vzdaval a nevzdaval. A ta 2. Aktualna forma Barcelony, ktora bude viest k dalsim stratam a stastie madridu nemoze vyustit k nicomu inemu, nez titulu madridu.

Reagovat
Jordi Alba

Ty si fakt debílek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Murena

Proč ta zdrobnělina ?

Reagovat
Jordi Alba

Zas nechci bejt nějak moc vulgární.

Reagovat
Footballer

Kenneth style. Běž spát radši.

Reagovat
Kokesh

Nadhera. Tohle je proste Zizu efekt.

Nezapiskal nam penaltu, dostali jsme gol z offsidu, i tak el capitano opet rozhodne. Co on uz rozhodl za zapasy, na nej se nejaky budouci Barcelonsky prezident absolutne nechyta.

Mit Zizu plny kadr bez zraneni, asi by volil jinou cestu. Chybel kazdopadne Bale. Ale treba si to jeho hateri aspon minimalne taky uvedomuji...HALA MADRID!!!!!!!!!

Reagovat
misinho7

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Kokesh

Jestli se smejes narazce na Pique, tak mi zkus vyjmenovat jedinou vlastnost, cim predci Ramose.

Ramos prirozeny kapitan Realu i reprezentace, vudce, autorita, v 90. minute rozhodl LM, Superpohar, Clasico, tohle byl jeho 75. karierni gol, neexistuje produktivnejsi stoper nebo obrance. Kdyz o Ramosovi mluvilo cele Spanelsko, Pique sedel na lavce v MU.

Rekni mi proste jedinou individualni vlastnost Pique, v cem Ramose predci. Samozrejme tweetovani beru v potaz, v tom je Pique top.

Reagovat
Switchback

Třeba, že Pique milionkrát fatálně nechyboval a nenechal se zbytečně vyloučit? U toho můžeš třeba začít

Reagovat
Kokesh

Fatalne nechyboval. To snad nemuzes myslet vazne, v tomhle si nemaji co vycitat...ale to uz je jak jsem uz nekolikrat zminoval taky dusledek vysoke obrany Realu i Barcy.

A kolik jeho vylouceni melo vliv na vysledek hry? Jestli se necha vyloucit za stavu 2:0 pro nas proti Gijonu a my i tak vyhrajeme, tak je mi to uplne sumak.

Reagovat
Switchback

K prvnímu odstavci -

K druhému - jo, přesně to jsem měl na mysli

Reagovat
smazaný uživatel

když Ramos neuměl přejít ani přes osmifinále, tak Pique hral vyřazovačky LM a jednuu má s MU Ramos je o třídu horší stoper než Pique

Reagovat
Juan Román Riquelme

Aj o tri, ledva by zahral za Presov...

Reagovat
smazaný uživatel

To není.

Reagovat
Switchback

Není ale říct, že je Ramos lepší ve všem, je prostě na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě mezi nimi není rozdíl třídy ani na jednu stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to totální labil

Reagovat
Kokesh

Nerikam ze ve vsem, aktivitu na socialnich siti jsem zminil pro Piqueho.

Ja jsem ti podlozil fakta, ktera se daji najit na twitteru, wiki, kdekoliv. Ty jsi mi na to odepsal ze Ramos fatalne chybuje...

Reagovat
Kokesh

Individualni, ty gumo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Ramos je proste mrdka a Pique je o neco chytrejsi mrdka

Reagovat
Josifek

Pique má lepší rozehrávku a nemívá takové ty zkraty či "blikance", ale jinak je u mě v kontextu celé kariéry o fous víc Sergio, hlavně tou svou vůlí, odhodláním, srdcem a náskokem na hlavičky..+ je samozřejmě na té správné straně :)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
alcantara

Ta Pepova era musela zanechat na niektorych z vas riadne a nezmazatelne stopy,na Tebe urcite, ked sa musis donho s urcitou pravidelnostou obuvat. A Messi ci Pique to iste, zrejme vedia trafit presne do cierneho Nepochopim, co ma spolocne s Ramosovym golom, ze ho musis zase spominat, ale ok. Kazdy je nejaky...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je fakt král gólů v posledních minutách. A vždy v nejdůležitějších zápasech, takový hráči se cení

Reagovat
celeb

urcite hej. V tomto nema konkurenciu a v podstate sam vam vyhral par krat LM. Neskutocny clovek rozhodujucich okamzikov. Skoda, ze v repre ma dost mizernu formu poslednu dobu. Uz nejak aj dospel a prestal hrat tak zakerne, ako predtym (lakte do hlavy Lewandowskeho a pod).

Reagovat
smazaný uživatel

Tady bude nabrečeno

Reagovat
roman1978

nějak ti to nevychází

Reagovat
smazaný uživatel

Tak počkej

Reagovat
C-M@ster

Čekám a furt nic... tak kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol si na 3...2...1

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný zápas, vzhľadom na priebeh zápasu si myslím, že Barcelona nebude s bodom spokojná.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom čo Neymar zahodil tú tutovku a neskôr Messi, som vedel, že sa nám to vypomstí a kto iný ako Ramos (už koľký krát?) vyrovnal v závere. škoda veľká škoda

Reagovat
Hurrikane

Zasloužená remíza

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos kral nastaveneho casu poklonte sa

Reagovat
LAM

Vzhledem k tomu jak málo Real ztrácí,tak maj k titulu hodně blízko.Oni to tam vždycky nějak došmudlaj a Barca ztrácí moc.

Reagovat
Kokesh

Ale prosim te. Jestli jsi videl los, o titulu doted nemuze byt ani slova...ja ho videl a o titulu bych si nedovolil polemizovat minimalne do 35. kola. 6 bodu je v momentalni spanelske lize nic.

Reagovat
Ed_Hazard

To sa ale môže behom jedneho kola zmeniť. O titule môžeme začať rozprávať tak 3 holá pred koncom ak tam bude aspoň súčasný 6 bodový náskok..

Reagovat
LAM

S tim jak ztrácíme a jak málo ztrácí Real(+se jich drží štěstí)opravdu ne.

Reagovat
hntlyl

ty jsi neskutečný plačko, tys dával titul Madridu už na jaře, i když byla Barcelona první

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

Stačí do El Clasica udržať 6 bodov, vyhrať u nich, oni ešte raz prehraju a my všetko vyhrame. Easy

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu chvíli mi připadalo že se dívám na volejbal, tolik neodpiskaných ruk jsem ještě nevidel.

A jinak jsem z Neymara a Mascherana zesedivel od nervů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas byl asi i remízový byl. V první půli o něco lepší my, v druhý půli se Barcelona dostala do sedla, mohla to vedení i navýšit, nepovedlo se a Ramos to potrestal. Zidane pokračuje v krasojízdě, i když střídání Casemira bylo dost pochybný, tak on prostě kolem sebe má nějakou auru, která nám dokáže ty zápasy rozhodovat. A těch zápasů už bylo tolik, že se to nedá považovat za štěstí. Každopádně spokojenost, náskok jsme udrželi a to je hlavní.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sice se tomu herně nedá moc vytknout, ale vzhledem k tomu, jak jsme naložili s těma tutovkama asi zasloužená dělba. To nebyla žádná smůla, ale nesoustředěnost, resp. ztráta herní sebedůvěry. Každopádně není důvod něco vzdávat, do konce ligy je hromada času a ten náskok je pořád "jenom" šest bodů.

Visca El Barca!

Reagovat
LAM

To by jsme museli jít hodně nahoru a přestat ztrácet aby byl titul aspoň trochu Realnej.Poslední 4 zápasy a 4 remízy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem dnes i přes dalsí ztrátu relativně spokojenej Hlavní je, že Bus opět po dlouhé době zahrál svou extratřídu. Sergio je pro Barcu snad ještě důležitější než Messi (možná přeháním). On je opravdovej král středu zálohy A samozřejmě návrat Iniesty - konečně. Teď se jen potřebujeme nastartova a dostat do formy, nejdůležitější část sezony za chvíli přijde

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Inak Neymar - to takto hráva často v poslednej dobe? Pripadá mi totálne unudený, bez motivácie. Strašné ked si ho porovnám oproti druhej polovici minulej sezóny.

Reagovat
ADM

Je slabý no, ale aspon robí góly. S príchodom Iniestu sa však zdvihol, tak snád sa od dnes už len odrazíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Nj s Iniestom narástli dnes tuším všetci. Neskutočný má vplyv na tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt koho by to bavilo se stale honit za tolik milionu co pobira.

Zapasu za celej rocnik jak na mr.anych , koho by to bavilo.

liga mistru by mela byt jako na zacatku devadesatych let , pouze vitezove svych lig a basta.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to vidím jako kuriozitu, že se vítězem LIGY MISTRŮ může stát po penaltách i ten kdo žádný mistr není.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal se drive hraval velice kvalitni ve vsech soutezich i v tech mensich statech.

Ale co je to o penezich a TV poplatcich atd atd. Chaputo ale neni to uz o fotbale ale jen otech penezich.

Reagovat
TopinB

Reagovat
ADM

Btw Leoš tam dostal dobru pecku od Navasa na konci, ked schádzal z ihriska mal som pocit že jedno oko ma už totalne opuchnuté..

Reagovat
vilp

Zajímavé, jakým způsobem to ovlivnil rozhodčí. Dva stejné nedovolené zákroky, na jedné straně neodpískaná penalta, na druhé straně gól ze standardky, který jeden tým zaskočil tak moc, že se tím nemohl dalších 20 minut psychicky srovnat, a druhý poslal do docela silné dominance, kterou na štěstí nedokázal zužitkovat.

Reagovat
Kokesh

Btw. Cristiano neco musi mit s trislem, uz se za nej drzel proti Gijonu. Doufam, ze jen natazeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak akoby som zhodotil zapas, Barca evidentne neni vo forme, zaloha v prvom polcase nic nehrala...teda okrem Sergia ktorý predviedol kvalitný výkon, lopta k MSN sa dostavala strasne malo, Leo ked mal loptu tak dokazal spravit rozdiel , inak si ho Real dobre strazil....to iste na druhej strane Barca Ronalda...po gole, to mohol Leo, ale najma Neymar rozhodnut...nestalo sa a prisla odplata z Ramosovej hlavy...1:1 , nevadi....rozhodovat sa bude na jar

Reagovat
smazaný uživatel

Real je letos fakt extrémně luckerský. Kolik už dali gòlú v poskední minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

to je známka kvality

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Napriklad vo Valencii tusim

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty góly v závěru dává hlavně Barca.

Reagovat
madridcan

Hlboko sa ti ospravedlnujem, dava ich Real. Lebo cca trinast minut pred koncom(plus nastavenie) je zaver je vinko

Reagovat
smazaný uživatel

Messi výrazně pomohl Realu k titulu. Děkujeme velice

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to tak,že i víc než Ronaldo,jo?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska určitě ano Messi byl v 82 minutě nejlepší hráč Realu na hřišti.

Reagovat
ADM

Komplex

Reagovat
smazaný uživatel

aha, zaujimavy zhodnotený zapas...ja to skor vidim tak, ze zaloha Barcy bez formy, Sergio jediný dobrý zapas ...a k Leovi sa malo dostavala lopta, ale ked uz ju dostal vedel spravit rozdiel, podla mna herne zahral lepsie jak ronaldo, aj ked musim povedat, ze obaja daleko za svojimi moznostami, ale vidim to tým, ze obaja su extremne strazený, tým vsak vytváraju miesto iným

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že štěstí je v této sezoně vaše královská disciplína se to tak brát dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to škoda, že jsme to ani v tak dobře rozehraném zápase nepotvrdili. Bohužel letošní klasika, Real nic moc a štěstí a my taky nic moc a smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chces ziskavat tituly musis vyhravat !! Barca v tomto rocniku musi hodne zabrat.

Reagovat
Ed_Hazard

Inak Cris je fakt ľudský odpad. Signalizovať offside po vyrovnávajúcom góle spoluhráča v 90. min

https://s15.postimg.org/fck91o5sb/Cristiano.png

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué hlasící ruku svýho spoluhráče ve vlastním pokutovým území byl taky zajímavý.

Reagovat
Ed_Hazard

To som nevidel, akurát mi spadol stream

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měl ještě tři minuty, aby stihl sám ještě vyrovnat, tak se mu nemůžeme divit, že byl nasraný, že opět místo něho vyrovnal Sergio...

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

do 25 minuty svizny zapas, potom uz spanielka telenovela v padoch a filmovani. Remizka myslim ok, ale zapas slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas no, že ta úroveň letos nebyla nic moc.

Reagovat
ADM

A Suarez je ozaj mimo. Dal sice gol, ale takto herne marneho si ho nepamatam ani v Ajaxe ked som ho sledoval na Eurosporte este. Isto mu ani neprospieva to Messiho postavenie v strede, ked bol na kridle otvaral ovela vacsie priestory, nerozumiem tento navrat k starej taktike ked Messi dokaze byt golovy aj z kraja.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo aj Messi uz su nudni kokotkovia

Reagovat
roman1978

a ty jsi stále

Reagovat
Xavi

Takovej zvláštní zápas s hořkou příchutí pro nás.

V nudné a vyrovnané první půli měl víc šancí Real. Ve druhé jsme se zlepšili a po tom gólu jsme měli šance na navýšení, ale v závěru srovnal Ramos. Připomnělo mně to zápas z minulé sezóny, kdy to po vedoucím golu Real otočil. A opět tam před tím gólem bylo memento v podání Ramose, stejně jako loni, kdy měl šance Ronaldo a pak dal gól.

Ten gól byl Mascherana, který nejdřív fauloval a pak neuhlídal Ramose. Už nastal čas Umtitiho.¨

Nepochopil jsem střídání Arda za Gomese, když vedem jedna nula.

Naštěstí Don Balon se vrátil a hned to bylo vidět, ta přihrávka na Messiho byla úžasná, bohužel Messi nezvládl první dotyk a ani to řešení nebylo dobré, pak už měl spíš přihrávat.

Visca el Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená remíza, byl to ukázkový remízovy zápas. Mohli jsme jít do vedení hned od druhé minuty, bohužel tohle se proti barce nepiska. Na druhou stranu mohl zápas ukončit Neymar, který naštěstí potvrdil svou letošní tragédií.

Důležitý bod, přijatelná hra, barca lepší nebyla

Reagovat
CR7RONALDO
Reagovat
Petřík-FCB

a nenapadne tě že signalizoval loket ronalda na rakitičovu hlavu?

Reagovat
loki5

Signalizoval hru loktem

Reagovat
loki5

Faul loktem.

Reagovat
X-bano-X

Škoda. Mohlo to dopadnúť oveľa, oveľa lepšie. Real tie koncovky zápasov proste vie. Padne im to z jednej šance, zatiaľ čo naši tie svoje superšance premeniť nedokážu. Celkovo to nebolo tak pohľadné clasico ako inokedy ale boli tam pasáže, hlavne po príchode Iniesty, na ktoré sa dobre pozeralo. Rozdiel ostal 6 bodový a ak chceme pomýšľať na titul, musíme hrať každý jeden zápas ako keby bol posledný. Pozitívom je Busova hra a návrat Andrésa. Negatíva sa spomínať neoplatí, kto zápas videl, vie o čom píšem.

Reagovat
SIRBRANIKE

Dopadlo to dobre. Ak by rozhodca nebol posrany a tu jasnu penaltu v 3.min piskol, tak je to iny zapas...

Reagovat
X-bano-X

Ale nepiskol. To iste sa da povedat o Carvajalovej ruke vo vapne. Ked si to veznes Real mal kolko 2 sance za zapas? A pritom ta nasa obrana nehrala dobre. Nasi tam mali 4-5 cistych sanci. S ohladom na to a na cas vyrovnania je bod malo.

Reagovat
valloire

Lucas je jasná penalta, dalo se písknout i držení Mascherana, protože tohle by vám písknul. Dani byl normálně trefenej někam mezi bicák a kozu. Gomes je Undiano 2.0, je to váš sudí a ukázalo se to. Podržel vás zkušeně.

Reagovat
X-bano-X

Medzi bicak a kozu to isto. Davaju to na digi den co den tak si to pozri. Normalne mal ruku pol metra od tela a zastavil nou loptu letiacu do vapna. K faulom len tolko ze od zaciatku nechal volnejsi meter. Potom ziadat za taku vec penaltu je mimo.

Reagovat
valloire
Reagovat
X-bano-X

A to je nejake nove pravidlo, ze ked ho to trafi najprv do tela tak sa to nepiska? To je to iste ako ked ste hrali s united a Nani trafil kopacku Arbelou. Vtedy bol hrac zodpovedny za svoje telo, teraz sa to zmenilo?

Reagovat
Ángel di María 22

To neni nic novyho. Uz je to dlouho znama vec, ze kdyz se mic do ruky odrazí od jiny casti tela, tak se ruka nepiska. Vetsinou to jsou pripady, kdy si ji hrac sam nastreli, ze se mu odrazi od nohy, no ale jsou i jiny casti tela..

Reagovat
X-bano-X

Ja sa ale nepytam na dojmy ale na realne veci ci taketo pravidlo je. Lebo narovinu ja o nom neviem. A ano ak si hrac zle spracuje loptu, tak sa to nepiska, ale nie ak to znamena ze zastavi prihravku vo vapne preboha. Tou rukou si zvacsil obrannu plochu celkom vyrazne. Ved o tom hovorili aj pocas zapasu komentatori. Dokonca aj ten cech, ktory celkom neskryval ze fandi Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Plati to pravidlo tak jak pise Angel...ale myslim ze nesmi vykonavat aktivni pohyb k mici tou nastrelenou rukou...nebo to rozhodci nefouknou i po nekontrolovanym odrazu pri nastreleni nejakou bombou z dalky, kdy to proste neovlivnis..

Reagovat
valloire

nic novýho to není...to přirovnání k faulu vs penalta je docela mimo ne?

Reagovat
One-Real

Útočná trojice si podle tlakem s balonem neví rady. To byl dneska dost možná největší důvod, proč jsme se ze hry do těch šancí ani nedostali. Na můj vkus bych dneska místo Lucase mohl hrát James a nebo klidně Marco. Už takhle se mi od nás nejvíc kromě Ramose líbila záložní trojice. Tam být někdo čtvrtý zdatnější s balónem, tak možná každý druhý míč nebyl vzduchem nebo do špeku. Karim se musí probrat.

Jinak mě ještě nepříjemně nepřekvapily střídání. James asi vážně odepsaný (těžko hádat, co přesně za tím je a kde leží pravda). Asensio mi nepřišel špatný, ale dolů měl kromě Karima hlavně Vazquéz, nahoru co nejdřív Mariano a James. Výsledek fajn. Bod beru.

Reagovat
Robbie

Zidane má neskutečnou auru, protože co on má za štestí není možný, asi jsem moc náročný fanoušek, dnes se mi líbila sestava, ale výkon až moc opatrný, já prostě chci vidět Real hrát dominantní offenzivní fotbal, né tuhle břečku co se hraje v težkých zápasech kde hrajou jen protiútoky, přitom kvality je obrovská

Reagovat
Visca el barca

Zajímalo by mě, kdy Realu přestane přát štěstí.

Reagovat
celeb

asi az ked tam nebude hrat Sergio Ramos. Skoda, ze sme stratili 2 body, ale kto nevie efektivne narabat so sancami, nezasluzi si vyhrat. Proti Realu sa vela sanci cakat nedalo, mali sme ich viacej, ale nepremenili. Nie az tak ako City proti Chelsea, ale aspon sme neprehrali 1:3. Neymarova efektivita tuto sezonu je uplne tragicka. Suarez dal gol, ale inak to tiez nebola ziadna slava. Z MSN v podstate spolahlivo funguje len Messi a aj ked dnes po prichode Iniestu ozilo cele muzstvo, nieco urcite nie je v poriadku.

Reagovat
alcantara

Nevidel som, zamrzi,trochu nastve, nevadi, ideme dalej.

Visca el Barça!!!

A blaugrana, ty sa uz konecne odloguj alebo presedlaj na inu lod, ako to zvyknes robit, prosim Ta.

Reagovat
Mateo16

Dalsi zapas a dalsie sklamanie od ZZ prvv polcas , line up ok . Ale akonahle vystriedal Isca tam sme padli .

Ako moze za stavu 0-1 vystriedat ofeznivneho hraca za defenzivneho ?? Ked chcel vystriedat Isca OK . Ale mal ist bud James alebo Asensio .

Stastie je vrdkave ako sme mali vtedy smolu 5 remiz za sebou tak aj teraz sa to otoci v najnevhodnejsiu chvilu . ZZ na to proste nema .

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání odůvodňoval tím, že chtěl čerstvý nohy v záloze a Modriče s Kovačičem aby hráli ofenzivnějc. Nevím no, ale tohle se fakt nepovedlo, protože Modrič do tý doby naprosto vládnul celýmu zápasu a paradoxně jak přišel Casemiro, tak dost přestal být vidět. Nehledě na to, že Casemiro vypadal fakt hodně mimo, absolutně se nedokázal chytit tempa zápasu a byl fakt spíš přítěž (ale pokud se nepletu, tak na konci v tom závaru před Navasem to tam hasil on, takže aspoň něco udělal dobře).

Reagovat
Mateo16

Vysledok je ale skvely ale toto su chyby ktore nas budu stat velke zapasy .

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsmutnější na tom je, že tam ani neměl koho střídat dopředu. Asensio je slabý a James marný... Isco tam byl jediný, co něco dokázal vymyslet.

Reagovat
DreamTeam

Včera nedokázal nic. Stejně jako v80% zápasu kdy hraje.

Reagovat
Raul=Real

nesplietaj

Reagovat
r3

Uz to nehul.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je ta tvoja neustala kritika ZZ uz fakt za hranicou unosnosti. ty tu vzdy naklusas ako prvy plašan, ked pride nejaka sprava zo spanielskych medii o takej a takej zostave, ze 'bude hrat zase ten a ten, to snad ZZ nemysli vazne...' a realita je uplne ina. ja viem, ze by si chcel, aby hral Real inym stylom a v inej zostave, ale mozno by bolo dobre prestat byt taky tvrdohlavy a proste akceptovat, ze trenerom je Zizou a nie ty...

a naopak, velke zapasy zatial zvladame pod ZZ s prehladom. preco sa netesis, ze mame po dlhej dobe psychicky silny tim (vec, ktora nam mimochodom dlhe roky chybala, ked to nasi labili obcas nezvladali), ktory si veri a dotiahne aj zapas, kde hra druhe husle alebo vyslovene hovno. ano, striedania mu tentokrat nevysli a obcas robi prehmaty ale kto ich nerobi ze?, mohli by sme hrat pohladnejsi futbal, ale ja som za ZZ rad. ako jeden z mala nerobi tie iste chyby dookola a dokaze sa z nich poucit, nehra stale ta ista zostava, system (uvidime po navrate Casemira).

prve miesto v PD, postup v LM, pohoda v pohari, velke zapasy zatial OK. ma svoje muchy, ma co zlepsovat, ma sa co ucit, ale za mna ZZ rozhodne v pohode.

Reagovat
Mateo16

O com tu tocis ? Zakladnu 11stku tu daval misinho mne uz to bolo jedno . Ja som tu daval ABC .Potom som bol rad ze nehral Casemiro .

Naopak ja sa tesim hore som napisal ze vysledok je uzasny. V krcme sme kricali ale treba uprimne zhodnotit aku velku chybu tam ZZ spravil ( tento rok snad uz po x krat ). Je jasne dnes mu to vyslo ale toto je RM a toto je Florentino . A ten ma svoje poziadavky .

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

MotM Kovacic tam mal kolko 6-7 vyvezenych lopt pod pressingom ? Ten pohyb ma neskutocny .

Od neho sa strasne tesim na zajtrajsi suhrn

Naopak Marcelo zbytocne kluckoval , zbytocne stracal a Karim asi najhorsi

Reagovat
smazaný uživatel

Karim 70. minut na kridle bude spatnej kdekoliv..

Reagovat
Ed_Hazard

Tak dve sezóny dozadu bol na krídle perfektný. Karim je proste mimo celkovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela, superskvela PL oproti vcerejsku.vcerejsi Klasiko to byla liga drevaku obracene...

Zidane je trener co vyhral PL? Pche, nedokaze porazit nejslabsi Barcu co sem za poslednich snad 10 let..a to ho asi Enrique vysplouchl kdyz nasadil 433 a MSN, jiste to necekal..

Hnus huns, bolelely me oci..kazdejch 5 minut vcerejsiho slagru v PL byl lepsi nez cely tohle za sracku, vazne...Ronalda sem v druhe pulce nevidel, Benzema na kridle, Iscco na disco nekde dvakrat u balonu za polocas...co to bylo?Kovacic nebo co to je za hovno za toho pseudohrace pro Real? Tohle nebyl Real, tohle byl cirkus bez trenera...Zizoua sem zral jako hrace (pamatuju si ho jako prospekta uz z Bordeaux..), ale todle byla ultimatni sracka na vyhazov...To 433 kdyz nemam na to zbytek kadru on toci furt dal?Hnus, du blejt...

Barca...Jeste vetsi sranec...Pribram by si byla vcera schopnejsi prihrat 3x po sobe vic jak tahle Barca...Je smutny koukat (je mi to jedno) na tuhle Barcu bez svate trojice Messi-Andres-Xavi...

Barcelona s odchodem Messiho bude mit daleko vetsi problem nez si to tam snad uvedomujou...vetsi ultimatni srajdu sem Barcelonu nevidel hrat...Pritom Enrique uz jako hrac nebyl zadnej priposranek...jen to, ze jako jeden z mala kyvl na to, ze bude hrat jak za Real a Barcu tak podle me svedci o tom, ze clovek ma koule a neboji se vyzev...Tam zacnu u golmana..ter Stegen absolutne s Messim nejdulezitejsi hrac do jeho systemu, tam udelal dobre, ze si nechal Nemca, Bravo vypada siiiilene letos v tech City...S Messim MAts zatim hrac sezony..Pique Masch vcera dobri, Alba vcera utopenej, nenabihal, jenom dobre, je to kundi rypak a nemam ho rad...Tam ten mamlas Sergio..1/10 Dani Alvesa, nekomentuju..Sergio spatnej, spatnej a je letos fakt na delo obcas....Gomes what?Bojuje, je vsude, ale nikde a beztak vcera nejlepsi z te zalohy...Rakitic je asi na nejake diskotece uz tak rok...Ti tri v predu vcera nevyrazni, Messi se snazi, chodil dolu, ale co me nejvic zarazi, tak to, ze to nebavilo ani Luisita...u toho vzdy cekam, ze se i proti Burnley/Getafe tam jde porvat, vyhravat souboje a ja nevim co...a takhle flegmatickyho ho nepamatuju...Neymar ma bejt budoucnost Barcy?? To at si tam poridi Laviho z Vysehradu, ucinek stejnej...

Kolkolem vcera nuda, spatny individualni vykony....Nechutne spatnej Zizou (Casemiro za Isca ) , Enrique se asi starchy posral uz v tydnu ze se bal a nedal tam treba od zacatku Turbana...no hnus velebnosti...

Ale jeden fakt bych vypichl....sleduju Cristiana od jeho pocatku v Anglii...ale jeste ani jeden trener..ani jeden...zkratka nikdo az na Zidana tak skvele neskryl Crise...aniz by ten teatralne se domahal balonu...ten snad taky rezignoval na vsecko. 40 minut v druhe pulce sem CR nevidel, to se mi jeste nestalo..

Reagovat
smazaný uživatel

*LM,**videl..je tam toho vic...sem zhulenej se zbytkacem

Reagovat
smazaný uživatel

...a v reakcich mam musku jak Kuka v kvalifikaci.

Reagovat
Ángel di María 22

Jinak ke střídáním, Casemiro samozřejmě uplnej fail. Měl Zidane zase štěstí, že máme Ramose..

Reagovat
DreamTeam

Casemiro zachránil jasný gól. Takže majstrstyk ZZ.

To že Rámus pohřbí barcu v nastavení se dalo čekat. Pohoda bez nervů, ale je mi trochu líto fanoušků Barcelony

Reagovat
Ángel di María 22

Tady nejde o jednu situaci v zaveru, musime se dlouhodobe koukat na prubeh zapasů a to, jakej to ma dopad ne celkovou hru. A tady mame kolikrat zatim vic stesti nez rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
atlee

Nechápem tunajších diskutérov, ktorí kritizujú Zidana. Ten chlap trénuje na Top úrovni sotva celú sezónu, preberal kormidlo po babrákovi, hneď výrazne ukrojil z náskoku Blaugranas, vyhral Champions League i Superpohár, ťahá obrovskú sériu bez prehry, našiel recept na Atlétov a to aj s limitovaným kádrom a niekomu je to stále málo. A to, že sa jeho hráčom v 90. minúte nejak stále podarí otočiť či vyrovnať, má byť dôvod k výčitkám? SAF takto v 90. rokoch vyhrával tituly a sám vravel, že je to vec ktorú jeho hráčom stále prízvukoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ano, ano. Daří se mu a má výsledky, ale ta hra se mi vážně nelíbí. Šli jsme dolů za poslední roky a hlavně to jde vidět v letošní LM.

Reagovat
Magic player

Reagovat
Ed_Hazard

Ako možno som optimista, ale myslím, že včera aj samému ZZ došlo že urobil s Casemirom chybu. Tá hra neskutočne opadla a hlavne Case bol totálne nerozohraný. Už proti Culturalu cez týždeň hral strašne.

Môj pohľad na to - ZZ mal proste víziu čo urobiť so zápasom (striedanie Casemira a vytiahnutie Kovačiča s Modričom vyššie), skúsil to a vyzeralo to strašne. Taktiež sa učí, ako píšeš na lavičke je nejakých cca 11 mesiacov.

Každý si musí najprv uvedomiť, že ZZ je pre Real asi jediné/jedno z mála riešení na trénerskej lavičke. Tú najväčšiu výhodu, ktorú má oproti všetkým ostatným trénerom je, že žije Madridom a Madrid žije Zidanom. A presne toto potrebujú naši hráči, na lavičke "otca", ktorý im dodáva pohodovú atmosféru a klud v kabíne. Nie nejakého taktického "nacistu", ktorý im bude diktovať nejaké svoje špecifické tatktické varianty.

Ďalší faktor, ktorý ovplyvňuje to podľa niektorých šťastie, je súčasný káder. V drvivej väčšine sú tam chalani čo prešli juniorkami Realu alebo hráči, ktorí sú u nás už dlhšiu dobu. Ja si nemôžem pomôcť ale strašne ma baví pozerať na vzťah Moratu, Sergia, Nacha, Lucasa, Carvajala a Isca, ku ktorým sa pridali aj nováčikovia Kova s Asensiom. Parta ako remeň a aj keby sa tento rok nevyhrali tituly, bolo by mi to jedno pretože ten vzťah, aký si tam chalani vytvorili, je úžastný.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kokesh

Reagovat
raduinho

Reagovat
valloire

Reagovat
Phillipinho

Vcera pekne privitani Quiqueho. Ten dokazal vtisknout Espanyolu tvar- vyborna defenziva s rychlym prechodem do utoku. V brane asi nejlepsi brankar letos v PD Lopez, vepredu rychlici Gerard, Baptistao, Piatti a Perez. Vypada to, ze tihle Cinanci to budou narozdil od Lima ve Valencii delat velmi dobre. Do 2 let ocekavam, ze se usadi na poharovych prickach.

Reagovat
Phillipinho

496 - Diego López has gone 496 minutes without conceding a goal, the best run of any goalkeeper in La Liga this season. Bolt.

Reagovat
Ed_Hazard

A to bol označený za jeden z najväčších flopov sezóny (ešte za prestup do AC)

Reagovat
Ragazzo d'oro

Vždyť je to nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone to prekaucoval. Zase dal 2 statickych defenzivnych zaloznikov Tiaga a Gabiho vedla seba, t.j. vela posuvacov lopty vedla seba. A obranu mal neskutocne deravu. Ja tipujem, ze toto je uz Simeoneho posledna sezona v Atleticu.

Reagovat
One-Real

Dani.

Reagovat
Ed_Hazard

Ten fucker? Či na čo narážaš?

Reagovat
Kokesh

Tak samozrejme. Ale to same nam na SB ukazal treba Alba.

Ja osobne bych to bez vyjimky trestal.

Reagovat
ADM

Presne zachytený môj názor, prečo MSN tento rok nefunguje ako celok. Akurát si myslím, že pozícia Messiho je stanovená a kvitovaná Luchom, lebo je to tak viacmenej v každom zápase ..

http://www.totalbarca.com/2016/12/messis-lack-position-breaking-system-clasico-thoughts-gifs/?utm_source=t.co&utm_medium=referral

Reagovat
loki5

Já myslím že tohle je problém zálohy. Messi musí hodně suplovat práci zálohy. Teď když je Iniesta zpátky myslím že se obrázek hry zase změní k lepšímu.

Reagovat
LAM

Jsem opravdu zvědavej na jaro.Koukal jsem že letos se hraje 22zápasů až na jaře(Real 23)což je docela nezvyk,takže forma na jaře bude hodně důležitá.6bodů je dost,ale určitě to není taková tragedie,ale bude hlavní kolik hráčů se dostane do formy.Na podzim to byl převážně jen Leo,tak snad to bude jako první sezonu pod LE.Iniestův návrat je dobrej odrazovej bod,ale bude to chtít v zimě přivést pořádný RB ať je s kym točit a hlavně někdo kdo je schopnej i v těžkejch zápasech pořádně potpořit útok jak to dokázal Alves.

Leo je ak totiž na pravym křídle úplně sám a kvůli tomu se stahuje víc do středu a pravá strana zeje prázdnotou kde právě dřív dokázal velmi umě využívat situace Dani a teď nám to dost chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodů ztráty je hovno, ztratí Real i Barca, navíc je tu pořád druhé EC... pořád jsme něco za třetinou ligové sezóny (14/38)... horší je to s formou hráčů... mám pocit, že formu na podzim jen Messi, Piqué a Umtiti (ovšem oba byli zranění). Roberto nebo třeba Arda či Neymar odehráli na začátku sezóny skvělé zápasy, ale nemají konstantní výkonnost.

Ještě že je Andrés zpátky, to zlepšení týmu bylo vidět okamžitě. Noví hráči jsou sice fajn, ale do základu se probojuje maximálně tak Umtiti, jinak to bude klasická sestava. No pokud se hráči hecnou, budou se vyhýbat zraněním, LE bude těžké zápasy hrát s plnou palbou (ter Stegen - Alba, Umtiti/Masch, Piqué, Roberto - Iniesta, Sergio, Rakitić - Neymar, Suárez a Messi), tak věřím, že se dá 6 bodů stáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou formou souhlas. Nezbývá nez doufat, ze se "vyblaznej" ted na podzim a na jaře si to konečně sedne

Reagovat
smazaný uživatel

lol, za jeden zapas dnes vic golu jak ve vsech vcerejsich

Reagovat
Atlético de Madrid

To byla priserna nakopavana vcera

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
patas92

lidský odpad

Reagovat
valloire

A Alba? Ten může ukazovat?

Reagovat
patas92

Však o Albovi nijak valné mínění nemám

Reagovat
valloire

to pak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Seržijoooo Bůh z Camasu

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao zasluzene. Skvela atmosfera. Rozobrali ich aj bez svojich najvacsich hviezd.

Reagovat
smazaný uživatel

Feels good

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, tohle už je fakt smůla

Reagovat
aurelio

alebo karma

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za ten antifotbal hlavně z druhého poločasu naprosto zasloužené vyrovnání. A jestli někdo ztratil body, tak spíše Málaga - navzdory tomu gólu v nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, na druhou stranu v předchozích zápasech hráli mnohem lépe a bodově vyšli nastejno, ne-li hůře. Dneska se to už prostě jen nějak snažili urvat, protože stěžejní jsou teď body a ne předvedená hra, navíc z obvyklé záložní trojice pak zbyl na hřišti už jen Suárez. Kdyby dneska vyhráli, ohromně by je to vzpružilo, Prandelli je dobrej trenér, ale hráči si potřebují trochu věřit, to se pak i míče odrážejí správným směrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět je evidentní, že je třeba posílit nejen útok, ale i zálohu, kde je kádr zoufale úzký. Je těžký nevidět jen negativa, ale Mangala hraje opravdu skvěle, letos náš nejlepší stoper.

Reagovat
ADM

Čo si myslíte o tej dnešnej návšteve Lowa v La Masii? Žeby šiel k nám? Luchovi predsa len končí zmluva... ale zdá sa mi to blbosť no

Reagovat
Phillipinho

https://mobile.twitter.com/mixedknuts/status/805539204327411712

Gomesovo prispevek je uplne nulovej...jak jsem ocekaval, kdyz prestoupil do Barcy.

Reagovat
Visca el barca

Naopak Andrés je top A to má 32 let. Maestro

Reagovat
ADM

A čo? Pirlo sa v tom veku ešte len dostával do formy

Reagovat
-Carles-

Zrovna Iniesta bude podľa mňa na top úrovni tak do 37

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
valloire

Bale 2.0

Reagovat
Ed_Hazard

Pekná Bejlovina

Reagovat
GEGE

Jestli tu Valencii nezvedne ani Prande tak uz vazne nevim...

Reagovat
Sergi Samper

Za mě zasloužená remíza, do gólu jsme neměli vůbec nic, pak to měl Neymar nebo Messi rozhodnout.

To co ale předvedl Arda na konci to je fakt průstřel hlavy, faulovat ztrojeného hráče který je otočený k lajně... https://s14.postimg.org/h27fzlurl/aaa.jpg

Reagovat
Visca el barca

Přišli jsme o 2 body. Madrid neměl vůbec nic celej zápas. To co udělal Arda je na posazení na tribunu. Bylo jasný, že můžou hrozit jen ze standartky. Přitom jsme to mohli v klidu dohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi se díval jen na druhý poločas?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas no. Já si dokážu vybavit minimálně 3 šance, který by daly klasifikovat jako poměrně velký. V první půli brejk a střela levačkou z úhlu; pak to jak vlítnul do vápna, prostrčil si míč pod Mascheranem a Alba mu v to poslední chvíli ukopl a hlavička v závěru, kdy to dával v podstatě do prázdný brány. Jako Barca měla větší tutovky (Neymar, Messi), ale Real si šance na skórování taky dokázal vypracovat.

A i expected goals mi dávají za pravdu:

https://pbs.twimg.com/media/Cy10LLZWQAAY2ak.jpg:orig

1,13 vs 0,93 není zase žádný velký rozdíl. Ta remíza byla spravedlivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

Tu střelu z úhlu nemůžeš brát snad vážne ne? To pak měl šanci i Iniesta ::wink Ta hlava možná, ale pomalu skoro ani nezakončil, protože vyskočil dřív. To pak můžem brát i z první půle šanci Roberta, kdy místo pod sebe to měl střílet a byl by gól. Šance jsme měli větší my. Herně druhá p=ůle jasně pro nás. My ztratili dva body, Madrid klasicky upekl z hovna bič

Reagovat
Josifek

Reagovat
X-bano-X

Co je to pomerne velka sanca? Keby v brane nestal brankar tak je gol? Keby tam nebol stoper tak je sam pred brankarom? Okrem golu tam nebola ziadna golovka. Naopak ako Messi, tak Neymar tam tie tutovky mali.

Reagovat
valloire

Takže Messi a Neymar měli tutovky, ale nedali, ale CR a jeho hlava ze 2 metrů tutovka nebyla. Ten tvůj metr

Reagovat
X-bano-X

Ako Messi, tak Neymar boli v idealnej pozicii. Ronaldo bol z uhla a trafil prveho hraca. Su to presne rovnake situacie

Reagovat
valloire

jestli byl CR z úhlu, tak to Messi i Neymar taky.....Ten tvůj metr

Reagovat
X-bano-X

načo sa mám s tebou vôbec baviť, keď sa chováš ako decko?

Reagovat
valloire

Co? Já pouze zpochybňuju tvoje jednostranný vidění. Pak jsem děcko? No asi jo.

Reagovat
X-bano-X

Porovnávaš situáice kde sú hráči sami pred brankárom, so situáciou, kde hráč v ostrom uhle trafí vracajúceho sa hráča. Áno sú to rovnaké situácie

Reagovat
misinho7

Reagovat
Visca el barca

V prvním poločase byl v poli o fous lepší, ale neměl nic. na penalty 1:1. Polo šance taktéž. Ztratili jsme dva body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako určitě jste díky 2. poločasu měli víc gólových šancí, ale jak píše ipm výš, tak Ronaldo měl 2 gólové šance... o ztrátě dvou bodů by se polemizovat dalo, ale tvrdit, že Real neměl vůbec nic je docela extrém

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Strasne plytvas slovnym spojenim golova sanca. Co to vlastne je? Bola hlavicka sergiho Roberta, ktoru byhlavickoval z ciary Casemiro golova sanca? Staci aby sa hrac dostal do vapna a akokolvek zakoncil a je to golova sanca?

Reagovat
valloire

Co je golová šance byste měli vědět vy ne? Když má Messi horší statistiky, tak se tu ty golový šance vytahujou. A jestli se počítají podle sobotního Clasica, tak je to jasný.

Reagovat
X-bano-X

A zas, keď dôjdu argumenty, začne sa výsmech

Reagovat
valloire

Mně žádnej argument nedošel. Zápas to byl remízovej.

Reagovat
valloire

No a tady máš teda argument. Gólové šance či pološance :

3. min. - Lucas

9. min. - Roberto

16. min. Messi

20. min - Suarez

21. min - Benzema

31. min - Marcelo

37. min - Ronaldo

38. min - Ronaldo

45. min. - Varane

51. min. - Ronaldo

53. min. - Suarez gol

68. min. - Neymar

69. min. - Iniesta

71. min. - Neymar

82. min. - Messi

87. min. - Ramos

90. min. - Ramos gol

9-8 pro nás s tím, že Neymar měl na noze jasnej gol. My jsme zase měli kopat určitě jednu penaltu. Jasnej remízovej zápas.

Reagovat
valloire

A zapomněl jsem na Casemirův zákrok. Takže 9-9.

Reagovat
X-bano-X

Jasne. Šance, pološance, śtvrť šance atď.....Neymar ma na nohe jasný gól, Messi detto, Penalta na Lucasa, ruka Carvajala....jasná remíza

Reagovat
valloire

Držení Mascherana....okopčil jsem to ze sestřihu a i vynechak CR hlavu. Messi byl v úhlu, Neymar bez diskuzí. Máš tam i vaše střely i toho Roberta. Chceš říct, že jste byli lepší? Pod dojmem toho, že po golu jste měli šance a do tý doby skoro jenom my? A gol je jedno kdy padne ne? Jestli 3 minuty před koncem...

Reagovat
X-bano-X

Messi mal krásne odkrytú bránu. 8 z 10 takýchto útokov premení.

Reagovat
valloire

Neymar měl víc. A že 8? No nevím, zas taková pozice to nebyla.

Reagovat
hntlyl

http://i.imgur.com/e4kjOlF.jpg

http://i.imgur.com/ObJIKL0.jpg

z tohoto (ne)ofsajdu by myslím byla taky slušná šance

Reagovat
valloire

slovy klasika : tady nám sebral praporkář úplně jasnej gól

Reagovat
X-bano-X

Takže:

3. min - loptu si posunul celkom mimo, ak by Masch nezasiahol, Lucas by sám určite nestrieľal, ale ok penalta mohla byť,

9. min - žiadna šanca ani pološanca

16.(17) min - žiadna šanca ani pološanca

20. min - pološanca ak vôbec

21. - žiadna šanca ani pološanca

31(32) - ani prd

37 - Ronaldo z uhla, všetko pokryté, snáď žartuješ. 90% by ani nestrieľalo len zaseklo a skúsilo nahrávku, toto bola skôr paródia na zakončenie

38 - Ronaldo pološanca, medzi 3 zakončuje špičkou len doťahuje, taký pľuvanec

41 - ruka Carvajala celkom jasná

45 - "hlavička" Varana idúca od jeho chrbta, sorry ani prd

A končí nám prvý polčas, kde okrem penaltových zákrokov nie je čo hodnotiť. Ako tu niekto písal že lepší Real, no neviem v čom teda

51. Ronaldo - a teraz citujem komentátora - pánu bohu do oken bez šance

53. hlava z malého vápna, chyba ako kráva a jasná gólovka

57 minúta Suaréz vykopáva loptu Navasovi, kopalo sa od brány pološanca

68 - Neymar gólovka

69 - nič, tečované, brnkár by to v pohode kryl

71 - Neymar nič

82 - Messi gólovka

87 - hlava, pomalá z ďaleka - nič

89 - Ronaldo hlava - tá hlava ani nemierila na bránku, skôr niekam pred na dorážku - max pološanca ak vôbec

90 minúta - gól a hrubica ako kráva

93 minúta - Casemiro hlavička z čiary - nedovolím si povedať čo to bolo, následná strela Albu, ktorou trafil len Piqého na vápne....

Suma sumárum keď to tak počítam okrem gólu a neodpískanej penalty ste nemali jednu jedinú gólovú šancu. Čiže môžeš tu napísať A4 s minútmi a potom to zamaskovať slovami šance či pološance ale realita je taká, že sú to nanajvýš pološance či pokusy o prieniky, ktoré nevyšli. Na druhej strane však boli 2 gólovky, gól, neodpískaná ruka vo vápne a hlavička na bránu bez brankára, ktorú vyhlavičkoval hráč na čiare. Ja ti teda neviem ale mne to ako jasný remízový zápas nepríde.

Reagovat
valloire

Ach jo, v podstatě jste nás hrozně přejeli... Pološance znamenají taky to, že z toho klidně může padnout gól při lepším provedení situace. Ty jesličky CR po gólu volaly, nicméně Alba to překazil. Nějak se ti taky vytratilo to držení Masche. Další pecka, ale vidět to nemusel no.

Reagovat
X-bano-X

Ako som písal na začiatku, rozhodca si určil meter, ktorý dodržal celý zápas. Mal by som s tým problém ak by raz pískal úzkostlivo a raz by nechal tvrdú hru. On hru proste púšťal, viď. zákroky Modriča na Messiho resp. zákroky Carvajala na Neymara.

Reagovat
Sergi Samper

Zápas to byl úplně o ničem, nazval bych ho dokonce zbytečným a když tam není co řešit tak vy jste schopni se hádat o to kdo má víc pološancí

Reagovat
X-bano-X

Ved sa tu nikto nehada

Reagovat
valloire

Tady už se nesmí nějak normálně rozebrat zápas? On má nějakej názor na důležitost nebo nedůležitost situací, já též a navzájem jsme si ho prostě jen a pouze sdělili

Reagovat
Ángel di María 22

Přesně, ztratili jste 2 body. Jen ztrácejte dál.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Madrid měl hlavně kopat penaltičku už ve 3. minutě.

Reagovat
Ed_Hazard

Zas to tolko nesilte s tým Ardom. Keby z toho nepadol gól tak nikto na svete nebude ten faul rozoberať. Proste sa stretlo viac vecí a padlo to tam. Smola no.

Reagovat
Visca el barca

Ale na ty jeho hloupý fauly už někdo kdysi poukazoval. Bylo to zbytečný a pokud by to neudělal tak by se vyhrálo. Chápu nasranost.

Reagovat
ADM

nj len on hlúpo fauluje vždy niekoľkokrát ked je na ihrisku. Každopádne mal byť v EC v základe, vôbec nechápem prečo pri zranení Iniestu nehral pravidelne..a hlavne v EC mal asi o galaxiu viac skúseností z veľkých zápasov než Gomes .. a u Atlétov bol často ústrednou postavou derby

Reagovat
Sergi Samper

No nevím, komentoval jsem to hned když to udělal, protože to je fakt na facku v takové části zápasu když Marcelo nemohl nic udělat a získal jen díky Ardové tuposti.

Reagovat
Ed_Hazard

Okrem tých fotiek CR s Messim, priateľských pozdravov pred matchom sem hodím ešte toto.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/15325230_1269458546445690_1474223923542161320_o.jpg

Myslím, že v posledných EC už nebýva taká atmosféra. Ano, hrá sa tvrdo ale väčšinou už nie zákerne, tak snaď to tak zostane ešte nejakú dobu

Reagovat
misinho7

niekedy to bolo zazivnejsie doslova bitka na ihrisku tu atfosmeru bolo citit , teraz to uz nie je take, nesie sa to viac v praitelskom duchu..take derby s atletmi je ina rezba

Reagovat
misinho7

samozrejme tym nemyslim zeby sa tam mali mlatit a pichat si prstom do oci(murko) ale to take vacsie napetie tomu chyba

Reagovat
valloire

Já chci masakr a válku Ne přátelák.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ángel di María 22

Ze Socek je zas Robin Hood koukám.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
blaugrana

Socky si namazu Barcu na chleba a potom prdnu v La Coruni. This is my sen.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mundodeportivo.com/futbol/balon-oro/20161206/412437249464/cristiano-ronaldo-balon-oro-2016.html

Tady je asi hotovo. Jestli o tom píšou už i katalánský plátky, tak si nedovedu představit, že to nebude pravda.

Reagovat
Visca el barca

Dost smutný to dostat za tým a ne svůj výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si jsem jistý, že jeho a jeho fanoušky to fakt tížit nebude.

Reagovat
Visca el barca

Tak jasně, ale spravedlivý to fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

fraška

Reagovat
valloire

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Ak to je pravda, tak každopádne je to jeho najslabšie GB (aj napriek titulom). Jeho hra stála väčšinu roka za hovno. Každopádne si viem napriek tomu vybaviť ako rozhodol o postupe cez Wolfsburg, rozhodol na ME o postupe s Madarmi a potom mal on prsty v postupe cez Wales.. Takéto momenty Messimu chýbajú (Copu nerátam, aj ked tam bol skvelý, ale nedotiahol to), aj ked bol a hlavne túto sezónu je herne úplne niekde inde no.

Reagovat
madridcan

Je celkom na povazenie, ze sance, vymyslene penalty a domyslave fauly sa tu rozpisat vedia, ale ze Suarez nemal dohrat to uz tu vrchnost objektivity nenapise Pricom 100% sa Persieho odkop po odpiskani ofsajdu bral ako jasna zlta...

Reagovat
10FKK

Nebreč pičo...

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
10FKK

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
valloire

pravda, jasná karta

Reagovat
alcantara

Za jasnu zltu sa bral, ked uz nic ine, ten kriminalny aul na Messiho lytko niekolko minut predtym. Persie sice pekne vystrelil, ale k tej strele sa uz ani nemal dostat.

A neplac. Je to uz par rokov predsa...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele