14. kolo
03.12.2016 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Espanyol Barcelona 0:0

Atlético mohlo zužitkovat svou šanci a přiblížit se třetí příčce na dostřel. Jenže nečekané porážky Sevilly využít nakonec nedokázalo a samo se dopustilo trošku překvapivého zaváhání. Espanyol, který v lize už osmkrát v řadě neprohrál, v Madridu uhrál cennou bezbrankovou remízu. Pořadí v tabulce se tak po tomto zápase nezměnilo.

Jakkoli se domácí zdáli být v posledních zápasech produktivní, pak nyní měli svěřenci Diega Simeoneho velké problémy prosadit se směrem dopředu. Soupeř se celkem bez větších problémů bránil a získal to, pro co si do hlavní španělské metropole přišel. Domácí alespoň mohou být rádi, že počtvrté v řadě udrželi čisté konto.

Nejen prohra Sevilly na půdě Granady, ale taktéž remíza mezi Barcelonou a Realem hrála Atléticu večer do karet. Los Colchoneros chtěli stáhnout manko na katalánský celek na rozdíl jednoho bodu, svému městskému konkurentovi se pak mohli přiblížit na sedm bodů. V LaLize však zaznamenali jen třetí ztrátu bodů z posledních pěti kol.

Hostující trenér Quique Sánchez Flores byl s výkonem svého mančaftu spokojený. Takticky totiž zvládl utkání na výbornou a proti favoritovi se nedostával pod nějaký výrazný a delší tlak. Sice se do jakýchsi možností dostali Griezmann spolu s Diegem Godínem, nicméně první zákrok si hostující brankář Diego López připsal až se střelou Gabiho.

Druhý poločas byl přece jenom o něco zajímavější. A do první vážnější příležitosti se propracoval též Espanyol, nicméně Leo Baptistao ztroskotal na pozorném gólmanovi Oblakovi. Na druhé straně neuspěl Tiago. Následně se z dálky snažil prosadit též Carrasco, jenže prostor mezi třemi tyčemi nenašel.

Rozbít bezgólový účet se opět snažil Gabi, tentokráte však jeho přízemní pokus zlikvidoval Diego López. Ve slušné pozici se objevil rovněž José Giménez, ovšem jeho hlavička nebyla přesná a skončila pouze vedle. Poslední šanci, jak dostat Atlético do vedení, měl Griezmann, avšak i v tomhle případě Diego López odolal.

Autor: Patrik Sandev / espnfc.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

JDEME !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele