14. kolo
04.12.2016 12:00 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Real Betis - Celta Vigo 3:3

Šestigólová přestřelka odstartovala nedělní porci zápasů španělské nejvyšší soutěže. Remízu 3:3 si připsaly celky Betisu Sevilla a Celty Vigo. Hned dvakrát se mezi střelce zapsal hostující Iago Aspas.

Skóre otevřela v 15.minutě Celta Vigo a brance předcházel ostrý centr zleva, který vrátil zpátky Wass a Iago Aspas bez problému trefil odkrytou branku. O několik minut později vyslal na Adána štiplavý pokus Wass a na druhé straně jen polechtal Blanca Sanabria. Přesně ve 40.minutě došlo k penaltovému zákroku. Fontás se pověsil ve vzduchu na Petrose a sudí nezaváhal. Nezaváhal ani Rubén Castro, jenž se celé exekuce ujal a suverenně jí proměnil.

Poločas byl na střelecké pokusy a vlastně i šance vyrovnaný, přestože držení míče hovořilo jasně ve prospěch Celty Vigo. Do druhého dějství vstoupili lépe domácí. Nejprvé Rubén Castro z hranice šestnáctky orazítkoval tyč a krátce na to vysunul do stoprocentní šance Sanabriu, jenž se vyhnul brankáři a neomylně zakončil - 2:1 pro Betis. Domácí se z vedení radovali jen sedm minut. Iago Aspas byl znovu ve správný čas na správném místě a tentokrát dopravil do sítě Bongondovu přesnou přihrávku - 2:2.

Přestřelka pokračovala 73.minutou. Rohový kop Joaquína přistál na hlavě Germána Pezzelly a Betis si vzal vedení zpátky. Hned za tři minuty přišel jeden z klíčových momentů celého utkání. Na 4:2 totiž mohl zvyšovat Ceballos, který byl na malém vápně úplně sám, jenomže koncovku prováhal. Betis se mohl dostat do dvougólového vedení, jenomže místo toho přišlo vyrovnání. Pět minut před koncem zápasu si naskočil na rohový kop Facundo Roncaglia a srovnal na konečných 3:3. V nastaveném čase ještě uviděl červenou kartu Petros, ale na výsledek už to vliv nemělo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele