Česká liga - preview 11. kola

21.10.2016, 08:54, aktualizováno 23.10.2016, 08:46
Previews
Podobně jako na anglické scéně se dvěma zápasy pokračuje rovněž u nás. Hradec Králové se představí na půdě Liberce, zatímco plzeňská Viktoria poměří síly se Spartou...
Slovan Liberec - FC Hradec Králové  (neděle 14:00)
Slovan Liberec se po nezvládnutém zápase s Fiorentinou představí opět doma, tentokráte s o poznání méně slovutným soupeřem - Hradcem Králové. Votroci už třikrát v řadě prohráli, v tabulce spadli už na třinácté místo a pokud je Liberec porazí, poskočí právě před ně.

V Liberci po čtvrtku prožívají pohárové zklamání. S Fiorentinou nesehráli zlé utkání, ale na body to nestačilo a po třech kolech patří Slovanu poslední místo. Postup samozřejmě ještě není ztracen, ale vzhledem ke dvěma domácím porážkám už nejsou šance tak veliké. V Liberci však nemohou zoufat věčně a honem rychle se potřebují soustředit na ligu, kde je to zatím také velká bída. Útěchou může být fakt, že dvě kola v řadě Liberec neprohrál a dokonce ani neinkasoval. Zejména na domácí vítězství nad Teplicemi by svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského rádi navázali a ze čtrnáctého místa poskočili na příznivější pozici.

Na stadion U Nisy zavítá Hradec Králové, který vyšel ve třech posledních kolech bodově naprázdno. Na druhou stranu Votroci hráli s Plzní, Slavií a Zlínem. Liberec je další v pořadí těžkých soupeřů. "Podle postavení v tabulce se může zdát Slovan jako přijatelný soupeř, ale nesmíme zapomínat na jejich velkou kvalitu. Vzhledem k počasí a vůbec rozpoložení Liberce očekávám velký boj," nechal se slyšet Bohuslav Pilný, který zároveň zhodnotil klub jako celek:

"Liberec je zvláštní klub, mění se tam strašně moc hráčů, ale oni skoro každý rok hrají poháry.Nehledě na to, že od roku 2001 mají tři tituly, což svědčí o nějaké kvalitě a dobré práci. Mají kvalitní mužstvo a široký kádr. Kreativní středové hráče, ofenzivní krajní beky, nahoře mají Komličenka, může tam hrát Milan Baroš. Uvidíme, kdo nakonec nastoupí, protože ve čtvrtek hráli Evropskou ligu, takže se dají očekávat změny."

Liberec nebude mít k dispozici rekonvalescenta Pokorného, jinak by měl mít kouč Trpišovský všechny hráče pohromadě. Jak už bylo řečeno, vzhledem k zápasu s Fiorentinou se ale nějaké změny dají očekávat. Drobnější zásahy v sestavě bude mít i Hradec. Zdravotní potíže mají Martan a Zorvan. Otazník visí u útočníka Žondry.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Hovorka, Karafiát, Bartošák - Breite, Sýkora - Bartl, Ševčík, Vůch - Baroš
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Holeš, Chleboun, Polom, Mudra - Janoušek, Schwarz - Martan, Vlkanova, Malinský - Žondra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (neděle 18:00)
To nejlepší nakonec! Dlouho očekávaný šlágr mezi Viktorií Plzeň a Spartou Praha uzavře 11. kolo české nejvyšší soutěže. A půjde o hodně. Pokud totiž Viktoriání Spartu porazí, budou mít před ní už sedmibodový náskok. V lepším rozpoložení se zdají býti hosté.

Viktorka totiž před týdnem ztratila body na Slovácku a do vedení tím pustila Mladou Boleslav. To horší ale přišlo ve čtvrtek, kdy Plzeň doma nestačila v Evropské lize na rumunskou Astru Giurgiu a postup si pořádně zavařila. Západočechům nezbývá nic jiného, než na porážku co nejrychleji zapomenout a soustředit se na další zápasy, včetně velkého šlágru se Spartou. "Oni přijedou pozitivně naladění, ale já věřím tomu, že i po tom nešťastném utkání to i my v hlavách zvládneme. Budeme mít v zádech naše fanoušky, kterým budeme chtít ukázat tu pravou Plzeň, na kterou jsou zvyklí," říká odhodlaně útočník Marek Bakoš.

V Doosan Aréně se opět očekává vyhrocená bitva, tedy přesně taková, jaká byla k vidění v minulých letech. "Plzeň a Sparta nemají nadstandardní vztahy, ale na hřišti se to neřeší. V každém utkání přijdou emoce, někdy víc, někdy méně. Každý zápas je jiný, pokaždé se to vyvíjí jinak. My se budeme snažit našim fanouškům udělat radost a potěšit je výhrou nad Spartou," uzavírá Marek Bakoš.

Sparta na rozdíl od Plzně důležitý pohárový duel zvládla a po těsné výhře v Izraeli se dostala do čela své skupiny. Znovu tak zafungovalo kouzlo trenéra Davida Holoubka, který nahradil odvolaného Zdeňka Ščasného a který s letenským mužstvem ještě neprohrál. Zápas s Plzní pak pro mladého kouče představuje další velkou výzvu. "Plzeň je před námi v tabulce a hraje v domácím prostředí, proto by v utkání měla favoritem být. My tam ale pojedeme s tím, že jim to chceme znepříjemnit, předvést dobrý výkon a udělat dobrý výsledek," říká Holoubek.

Sparta s Viktorkou čtyřikrát po sobě prohrála a nyní je odhodlána černou sérii konečně prolomit. "Už jsme si s klukama v kabině říkali, že je to dlouho a je na čase je konečně zase porazit," prozradil Juliš. "Taky nemám ideální vzpomínky. Chtěli bychom jim to vrátit, ale víme, že to bude těžké, navíc rozhodovat na konci může každý bodík," dodává další útočník Václav Kadlec.

Spartu trápí podobně jako v předchozích zápasech rozsáhlá marodka. Mimo jsou Frýdek, Šural, Costa, Vácha, Rosický, Bičík, Štěch, Čermák a Sáček. Na druhé straně bude chybět pouze stoper Hubník a pochopitelně Václav Pilař.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hejda, Hubník, Limberský - Kopic, Hromada, Hrošovský, Zeman - Poznar, Krmenčík
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Mazuch, Holek, Michal Kadlec - Juliš, Mareček, Dočkal, Holzer - Lafata, V. Kadlec
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - FK Jablonec  (sobota 15:00)
Sobotní várku zápasů české ligy odstartuje v 15 hodin souboj nejhorších obran ligy. Příbram totiž hostí Jablonec a body potřebuje stejně jako severočeský protivník. Jablonec se zároveň poprvé představí bez odvolaného kouče Zdeňka Frťaly.

Nejprve však pár slov k Příbrami. Svěřencům Petra Rady se nedaří a nedaří a pohled na celkovou tabulku je čím dál strašnější, tedy alespoň pro příznivce středočechů. Se třemi body je Příbram poslední a na nesestupovou čtrnáctou příčku ztrácí už šest bodů, navíc Liberec má ještě jedno utkání k dobru. A aby byl celkový obraz domácích ještě horší, musíme zmínit, že dohromady nastřílel všudy všeho jen tři branky a vedle jedné z nejhorších obran má absolutně nejhorší ofenzívu.

"Zatím se u nás bohužel dokolečka opakují podobné chyby, které nás sráží. Jsme ve vápně, ale nastřelíme prvního protihráče, jako třeba Pilík, nebo jdeme do brejku, Mahmutovič může pokračovat dál k bráně, ale balon si zasekne do středu a celé to zbrzdí. To už jsou bohužel věci určité kvality, které pak ústí v to, že nedáváme góly. Na kontě máme tři, a to je tristní bilance," shrnul domácíbídu kouč Petr Rada. Ten samozřejmě nepřestává věřit v lepší zítřky, zvláště kdy Příbram doma vyzve další trápící se celek Jablonec.

Jablonec po porážce s Brnem zažil velké zemětřesení a vedle kouče Zdeňka Frťaly se klub zbavil i sportovního ředitele Miroslava Horníka. Nový trenér zatím nebyl představen a tým do zápasu v Příbrami povede současný kouč jablonecké mládeže Zdeněk Klucký. "My jsme nevyhráli devět zápasů v řadě. Kvalitativně bychom měli mít lepší kádr, ale výsledkově na tom o moc líp nejsme. Bude to těžké utkání, protože Příbram hraje od začátku ligy o záchranu. Musíme k tomu taky přistoupit jinak. Kluci musí prodat nejen své dovednosti, ale musí tam dát víc srdíčka a bojovnosti. Ale to by mělo být u každého hráče automatické!" apeloval na hráče trenér Klucký.

Příbrami budou chybět zranění Nikolič a Peltier, přičemž jistý není start ani velezkušeného obránce Jiránka. U Jablonce je to pak stále stejná písnička, na marodce totiž zůstávají Beneš, Bárta, M. Kubista, Breda, Kysela, Pernica a Zrelák.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mareš, Tregler, Chaluš, Divíšek - Brandner, Trapp, Rezek, Krameš, Laňka - Majtán
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Nový, V. Kubista, Kouřil, Hybš - Masopust, Hübschman, Trávník, Mihálik - Tecl, Doležal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.10 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
MFK Karviná - FK Teplice  (sobota 17:00)
Doma dosud neporažená Karviná přivítá Teplice, které v minulém kole jednu soupeřovu sérii uťaly. Byli to totiž severočeši, kdo jako první porazil Zlín. Podaří se partě trenéra Šmejkala něco podobného na půdě nováčka?

Karviná už samozřejmě v lize prohrála, avšak doma bude hajit čtyřzápasovou neporazitelnost. V tabulce domácích zápasů je dokonce na třetím místě za Mladou Boleslaví a Zlínem! Právě v minulém kole se karvinští představili doma a neškodnou Příbram zdolali brankami Dreksy a Zelenýho 2:0. Nyní přivítají svěřenci trenéra Jozefa Webera Teplice, se kterými se utkali jen jednou. V roce 2011 na sebe oba týmy narazily v tehdejším Poháru České pošty a oba zápasy dle očekávání zvládly Teplice.

Letos je ale situace jiná. Karviná hraje coby nováček poprvé nejvyšší soutěž a nevede si vůbec špatně. V průběžné tabulce je na tom dokonce o jeden bod lépe, než Teplice. Ty minulý víkend po čtyřech kolech bez vítězství konečně zabraly a zvítězily a co více, skolit dokázaly do té doby neporažený Fastav Zlín. O něco podobného se chtějí pokusit i na půdě Karviné, kde jak už bylo řečeno zatím žádný tým v této sezoně nevyhrál.

"Nevím, jak je na tom Karviná herně, ale vím, že výsledkově to doma zvládá. Má dobrý kádr, drží při sobě. Ten kádr se moc neobměnil od doby, co se postoupilo do ligy, takže tam bude skvělá parta. Určitě se ale nemáme čeho bát. Musíme tam jet s cílem vyhrát," věří obránce Jan Krob.

Venku se Teplicícm poměrně daří. Vyhrát už dokázaly na půdě soupeře dvakrát a k tomu ještě jednou remizovaly. Kouč Daniel Šmejkal doufá, že příjdou další dobré výsledky: "Je důležité říct, že je před námi šest podzimních kol, chceme, aby se v nich hráči ukázali v tom nejlepším světle."

Oba celky nastoupí v nejsilnějším možném složení. Jak domácí Karviná, tak i Teplice netrápí žádná marodka.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Dreksa, Košťál, Hošek, Zelený - Janečka, Šisler - Moravec, Budínský, Puchel - Jurčo
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Krob - Fillo, Ljevakovič, Hora, Kučera, Urma - Potočný
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.20 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
Dvoubodový náskok na čele tabulky bude hájit Mladá Boleslav, jenž se představí doma proti Zbrojovce Brno. Domácí prohráli z 22 ligových zápasů pouhé dva a i proti Brnu budou favoritem. Zbrojovka navíc na půdě Boleslavi nevyhrála už dlouhých sedm let.

Mladá Boleslav pokračuje ve spanilé jízdě a po další venkovní výhře, tentokrát na půdě Bohemians se osamostatnila na čele ligové soutěže. Pochopitelně pomohlo i zaváhání Plzně, ale co je důležitější, že zatím to svěřencům Leoše Kalvody klape. "Určitě je to příjemný pocit. Užíváme si to s klukama. Na treninku je dobrá atmosféra. Určitě nic nepodceňujeme. Jezdíme pořád, jak to mát být a užíváme si tohoto postavení. Chtěli bychom samozřejmě navázat na tohle vítězství (výhra nad Bohemians) a potvrdit ty body zvenčí. Určitě to nebude nic lehkého," zůstává nohama na zemi Jan Kalabiška.

Brno se takovou formou chlubit nemůže, i když před 14 dny mělo solidně náběh na dobré výsledky. Dohrávka odloženého kola se Slavií však vrátila Habancovu partu zpátky do reality a bude zajímavé sledovat, jak si brněnští v dalších zápasech povedou. Celkově se dá říci, že Zbrojovka předvádí hodně nevyrovnané výkony a pravidelně střídá výhry, remízy i porážky.

Mladá Boleslav na Brno dlouhodobě umí, tedy alespoň co se domácích zápasů týče. Zbrojovka naposledy vyplenila Mladou Boleslav v březnu roku 2009, když vyhrála po přestřelce 4:2. Dvě branky tehdy vsítil Zbyněk Pospěch, jednu Jan Trousil a David Kalivoda. Ani jeden z hráčů už v týmu nepůsobí.

Na obou stranách je početná marodka. Mladá Boleslav se musí vypořádat s absencemi obránců Kysela, Pauscheka a Fabiána. K dispozici nebudou ani rekonvalescenti Čmovš a Rada. U hostů pak bude chybět klasický trojlístek Zavadil, Štohanzl, Litsingi.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Jánoš, Da Silva, Takács, Fleišman - Přikryl, Kúdela, Matějovský, Mareš - Magera, Chramosta
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Šural, Vraštil, Jovanovič, Lutonský - Sedlák, Polák - Hyčka, Krejčí, Škoda - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.75 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FC Slovácko  (sobota 20:05)
Slavia Praha se v Edenu pokusí natáhnout sérii bez ztráty kytičky už na šest ligových zápasů a soupeřem bude Slovácko, které podobnou sérii v minulém kole nepovolilo mistrovské Viktorii Plzeň. Favoritem budou bezesporu Sešívaní.

Pět ligových výher v řadě, celkem sedm soutěžních zápasů bez porážky. To je aktuální forma pražské Slavie, která se dere tabulkou nahoru. Po výhře v odloženém utkání s Brnem dokonce poskočila už na třetí místo a na vedoucí Mladou Boleslav ztrácí jen čtyři body. Není tak divu, že jdou na pražany jen samá slova chvály. "Určité rezervy ještě máme, jak bylo vidět na konci utkání. Tým ještě není tak silný, aby si s tím pohrál. Sice jsme tempo trochu rozhodili střídáním, ale musíme to umět dotáhnout. Tlačit se dál dopředu, hrát zkušeněji a přidat branku. Stále platí, že jsme na začátku cesty. Výsledky jsou super, asi jdeme správným směrem," věří Jaroslav Šilhavý. Slavisté se po dvou venkovních zápasech konečně představí v Edenu, kde zatím ještě neprohráli a inkasovali jen od Zlína.

Slovácko cestuje do Edenu v pozici jasného outsidera, nicméně i přes tento fakt zůstává cílem bodovat. V minulém týdnu se to povedlo doma s Plzní (1:1), která do té doby držela rovněž sérii pěti vítězství v řadě. Moravané se možná trochu nečekaně uchýlili k tuhé defenzívě a před vlastním brankářem Hečou doslova zaparkovali autobus. Totání defenzíva slavila úspěch, zdali však trenér Stanislav Levý naordinuje něco podobného i na Slavii zůstává otázkou.

"Po zápase s Plzní nás čeká další velmi kvalitní soupeř, který momentálně hraje ve výborné formě, což se potvrdilo i ve středečním zápase v Brně, ve kterém Slavia vstřelila čtyři branky a dotáhla se na čelo ligy. Pokud chceme pomýšlet na nějaký bodový zisk, tak musíme podat výkon ne na hranici, ale nad hranici našich možností," říká trenér Stanislav Levý.

Slavii bude nadále chybět Levan Kenija a pro nemoc není k dispozici ani Mikula. Otazník visí i nad startem Mihálíka. Ztráty hlásí i Slovácko, vedle zraněného Bioleka nenastoupí trojice karetních hříšníků Košút, Šimko a Rada.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Bílek, Deli, Bořil - Ngadeu - Zmrhal, Hušbauer, Barák, Švento - Škoda
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Chvátal, Hofmann, Daníček, Reinberk - Šumulikoski - Diviš, Havlík, Ťok, Civič - Koné
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Dukla Praha  (pátek 18:00)
Jedenácté kolo české nejvyšší soutěže odstartuje souboj Vysočiny s Duklou. Domácí stále čekají na první vítězství a v důsledku tohoto čekání ztrácejí na nesestupové pozice už pět bodů, navíc čtrnáctý Liberec má ještě utkání k dobru.

Vysočina je v těžkém postavení, výsledkově se jí vůbec nedaří a pozice zaručující záchranu se začínají pořádně vzdalovat. Sezona samozřejmě ještě nekončí, ale Jihlava musí začít sbírat body, jinak bude ve velkých problémech. Domácí naposledy prohráli na půdě pražské Sparty 0:3, což se tak trochu očekávalo, mnohem více však mrzí domácí ztráta s Bohemians, kterou budou chtít v zápase s dalším pražským klubem odčinit.

"Dukla představuje velmi dobře složené, dynamické a pohyblivé mužstvo. Má v sestavě vhodné typy pro kvalitní a rychlou kombinaci. V poslední době se jí herně i výsledkově daří, k čemuž přispěl fakt, že se jí podařilo stabilizovat základní jedenáctku. Osu týmu tvoří gólman Rada, krajní bek Kušnír, stoper Štětina, střední záložník Hanousek a útočník Néstor," zanalyzoval soupeře asistent trenéra Michal Hipp.

Dukla určitě necestuje na Vysočinu v bůhvíjaké formě. Dva zápasy v řadě nejen, že nedokázala zvítězit, ale navíc nevstřelila ani gól. Jak proti Mladé Boleslavi (0:1), tak i proti Liberci vyšla střelecky naprázdno.

I přesto bude Dukla v zápase s Jihlavou favoritem, byť si to její hráči úplně nepřipouštějí. "Začali hrát jiný fobal, více se jim daří, akorát mi přijde, že neproměňujou šance. Mají dost šancí, ale nedávají góly," zhodnotil hru soupeře Ondřej Vrzal. "Myslím si, že do toho utkání musíme dát maximu, protože dneska lehký soupeř neexistuje," dodal spoluhráč Lukáš Štětina.

Dukla v loňské sezoně překvapivě nad Jihlavou nezvítězila. Po remíze 2:2 v Jihlavě dokonce prohrála na Julisce 0:1, když jedinou trefu obstaral vlastencem brankář Lukáš Hroššo. Trenéru Bílkovi bude nadále scházet zraněné duo Kryštůfek, Šulek. Kompletní nebude ani Dukla, která se musí obejít bez Koreše, Podanýho a Šimůnka. Fit už je Vrzal, zdali však nastoupí od úvodní minuty není jisté.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tlustý, Krejčí, Rosa, Mišůn - Vaculík, Hronek, Dvořák, Zoubele, Ikaunieks - Rabušic
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Štetina, Bezpalec, Miloševič - Hanousek, Tetour, Čajič (Považanec) - Néstor, Beauguel, Olayinka
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.40 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905  (pátek 20:15)
Ve druhé páteční předehrávce přivítají fotbalisté Fastavu Zlín aktuálně sedmý tým tabulky Bohemians 1905. Zlínští v minulém kole poprvé padli a proti Klokanům by se rádi vrátili na vítěznou vlnu.

První porážka Fastavu nakonec přišla v 10.kole a postaraly se o ní Teplice. Severočeši zvítězili po brankách Potočného a Vaněčka 2:0 a zapříčinili pád Ševců na čtvrté místo. Svěřenci trenéra Pánika si však z porážky příliš těžkou hlavu nedělají, porážka jednou přijít musela a dost možná teď z hráčů spadne tíhá okamžiku neporazitelnosti.

Nyní na domácí čeká Bohemians 1905, tedy tým, se kterým v minulé sezoně ani jednou neprohráli. "Čeká nás nepříjemný soupeř. Oni jsou velmi týmové mužstvo a budeme si muset dávat pozor na jejich soudržnost a bojovnost. To jsou ovšem atributy, které zdobí i nás, takže si půjdeme pevně za vítězstvím," nechal se slyšet Lukáš Pazdera.

Porážku v minulém kole zažili i Klokani, kteří v krásném utkání nestačili na Mladou Boleslav. Pro Bohemku to byla teprve druhá porážka za posledních šest kol. Svěřenci trenéra Miroslava Koubka však stále zaujímají více než solidní sedmou pozici. "Zlín prohrál poslední zápas, my také ztratili body. Bude tu z obou stran vysoká touha chybějící body dohonit. Velkou výhodou bude pro Zlín domácí prostředí, kde se mu daří. Soupeř půjde za svým, aby se dostal zpět na úspěšnou notu, ale to my také," rozhovořil se o soupeři trenér Miroslav Koubek.

Jak už bylo řečeno, v minulé sezoně Klokani nedokázali ani v jednom případě Zlín porazit. Na druhou stranu ve Zlíně dokázali remizovat a podobný výsledek by jistě brali i tentokrát.

Na straně Zlína bude scházet pouze zraněný Živulič, kdežto marodka Bohemky je mnohem rozsáhlejší. Čížek, Hubínek a Linhart jsou zranění a Jirásek do hry nezasáhne kvůli trestu.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Matejov - Kopečný, Hnaníček, Holík, Štípek - Diop, Harba
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Budinský - Dostál, Krch, Gajič, Havel - Švec, Jindřišek - Berger, Mašek, Hašek - Holenda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FK Mladá Boleslav1081120:725
2.Viktoria Plzeň1072119:823
3.Slavia Praha1063120:921
4.Fastav Zlín1063119:921
5.Sparta Praha1054119:1019
6.MFK Karviná941413:1413
7.Bohemians Praha 19051041511:1513
8.Dukla Praha1033415:1212
9.FK Teplice1033410:1012
10.Zbrojovka Brno1025311:1711
11.FK Jablonec1024415:1910
12.1. FC Slovácko1024412:1610
13.FC Hradec Králové103169:1710
14.Slovan Liberec92346:99
15.Vysočina Jihlava100465:174
16.1. FK Příbram101093:183

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (781)

Přidat komentář
smazaný uživatel

...Jak už bylo řečeno, v minulé sezoně Klokani nedokázali ani v jednom případě Bohemku porazit. ...

Reagovat
andrew96

Tak jsou týmy, které se často porážejí samy, ale Bohemka je silná!

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoliv přeju Plzni aby konečně zase spadla dolů, tak v tomhle kole ji fakt přeju výhru. Ať si Sparťané uvědomí, že ve sportu můžou být i jiné problemy, než to, že je tým "až" druhý..

A hlavně je to fajn Spartu po dlouhé době vidět jinde než 1-2.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hokaido

Tak si to užívej, už to moc dlouho trvat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

to ne no...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dnes venku zabereme a konecne si pripiseme tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Měli bychom. Jinak nám začne Sigma utíkat a hlavne dáme šanci Opavě a CB přiblížit se..

Reagovat
Puskas

Cítím utrápenou výhru, bude to o bojovnosti.

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska věřím ve 3 body, ale chacharů asi moc nedorazí, prý zatím jeden bus z Ostravy Doufám alespoň 200

Reagovat
JarousFCB

200 by bylo super číslo... ale tak optimisticky to nevidím... sám jet skrz práci nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

Dva autobusy by měli být. I ta stovka (počítá se cca 150 chacharů) by bylo dobré číslo, když připočteš, že se jedná o druhou ligu, v jaký den a v jakou hodinu se hraje + tu dálku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavni problem je den a cas, druhou ligu a dalku vzal cert

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě, ale i to musíš brát v potaz, koukej na jiné počty u druholigových tradičních celků (Opava, Sigma).

Nevadí, kdo nejel dnes, ta zanedlouho si to vynahradí párty jazdou...

Reagovat
smazaný uživatel

hele, až tam budete hrát tak 3 rokem, tak vás tam přijede 50, z toho větší polovina z Prahy anebo Chebu, teď máte euforii z nových destinací, prvním rokem to je určitě fajn vzrůšo, ale brzy zjistíte, že není o co stát....

Reagovat
pawelFCB

To už budeme dávno v první lize.

Reagovat
smazaný uživatel

za tri roky budeme hrat evropske pohary

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak proslýchá se, tudíž nevím, co je na tom pravdy, ale že dnešek si prosadil Petržela (čas už si určil Varnsdorf a nejspíš PČR, aby místní nepřizpůsobiví neměli peklo) a dávalo by to i smysl. Minulý zápas se odehrál v sobotu, čas na regeneraci byl a již příští středu je městské derby. Když připočteš dalekou cestu na Šluknovsko, tak přijedou někdy v sobotu a hráči mají alespoň zase nějaký čas na regeneraci a odpočinek.

Reagovat
Banikovec7

Myslím, že to i Baník psal na webu, že důvodem přeložení je, že zápas s Vítkovicemi bude ve středu.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
doNny

Co vám to dali za termín, pátek 15.30

Reagovat
pawelFCB

Fotbal pro fanousky v praxi...

Reagovat
Hokaido

Fakt že jo, to jsou strašný hovada na tom svazu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to mi přijde dost zvláštní, vzhledem k tomu, že my zítra jedem do Vítkovic

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
pawelFCB

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/14707951_1107759459259865_3625854843176966327_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9 Nakonec celkem slusny pokec...nicmene podminky pro hostujici fanousky jsou fakt "paradni"..

Reagovat
pawelFCB

pocet*

Reagovat
pawelFCB

Perfektni cas, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád asi největší návštěva v sezoně..

Reagovat
HorajzmAmmann

podmínky pro hostující fans náhodou v pohodě, žádné buzerování vše proběhlo v klidu a i ten sektor byl daleko lepší než v Parubicích

Reagovat
Thorrin

A na takových místech se hraje profesionální soutěž. Velká bída.

Reagovat
Kepy_FCB

Zase jen bod, chce to posílit takhle s těmahle kopáčema je to riziko nepostupu velké

Reagovat
Shevchenko

Zas jen bod Jestli se nevyhraje ani v Sokolově, tak už fakt nevím.

Reagovat
Kepy_FCB

Tam to bude nejtěžší zápas podzimu venku.

Reagovat
pawelFCB

Sokolov je prave o dost tezsi souper nez Varnsdorf. Uhrat s prumernym az podprumernym celkem druhe ligy pouze remizu, to uz je fakt prilis...doba hajeni, kdy byl bod z venku dobry, skoncila...prsne tyto ztraty muzou v konecnem souctu mrzet a chybet.

Reagovat
Kepy_FCB

Sokolov se na favority umí hecnout , v poháru dokázal vyřadit i Spartu.

Reagovat
Shevchenko

Nevím no, týmy jako Varnsdorf, Táborsko nebo Sokolov mají podle mě podobnou kvalitu. Ty dva první jsou akorát bez formy. A i kdyby měl být Sokolov lepší, tak i v silném Znojmu jsme uhráli bod a byli mnohem lepší a v Ústí jsme dokonce jasně vyhráli. Prostě tam musíme jet pro výhru.

Reagovat
pawelFCB

Tak dat gol a pam prestat hrat a nechat hrat soupere, jako by vedli o tri goly...to je proste spatne. Kazdopadne ten Jakubov bude zrejme dobry hrac, ten ma na prvni ligu. Ve stredu porazit Vitky, v Sokolove minimalne bodovat a s Olomouci doma to bude tezke, tam to smrdi plichtou tak 1:1. Ten Trinec musi porazit. Kazdopadne jsem zvedav na navstevu ve stredu...to by mohlo byt pres 7tisic urcite...Banik koneckoncu oznamil, ze se zvysil zajem o lupeny..

Reagovat
HorajzmAmmann

ten začátek 2. poločasu si Varnsdorf dělal co chtěl

Reagovat
pawelFCB

No prave...tohle me prave zklamalo. Oni jim daji gol pred koncem polocasu, tak jsem cekal, ze se daji do pohody a nejaky gol jeste pridaji a pojisti si vedeni...hrat na 1:0 je spatne. Fakt nevim, co jim o polocase rekl Petrzela. Remiza asi spravedliva..ackoliv je skoda, ze Micola nedal na 2:1...jinak nechapu ten hate na nej...hrac je to dobry. Dre,snazi se... Chapu, ze jsou pod tlakem, ze se na ne doma kazdej vyhecuje...ale na to se prece neda porad vymlouvat a je treba takove tymy uz zacit porazet...jinak nebudou muset vyhry z domaciho prostred stacit na konci sezony.. Vzdyt kvalita by mela byt na strane Baniku, nez nejakyho prumernyho celku druhe ligy..

Reagovat
HorajzmAmmann

Mičola po děkovačce přišel a Lidi já se omlouvám mě to tak strašně mrzí a byl úplně v píči z toho

Jinak nejlepší Vašek, týpek vedle mě hele za kolik prodáš dres a Vašek: Víš co já ti ho i dám a už ho sundával

Reagovat
pawelFCB

Ja vim. On ackoliv pochazi z Opavy, tak ma Banik v srdci. Jde to videt na hristi i v rozhovorech. Jj, Vasel je typek Jeste, ze ho mame... jelikoz Chmiel bude jeste par zapasu mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Vašek je jednak kretén a druhak nepochází z Opavy

Reagovat
HorajzmAmmann

tak začínal v Opavě s ligou no

Reagovat
pawelFCB

Ja take psal o Micolovi, ktery se v Opave narodil a v Opave taky v mladeznickych vyberech zacinal a dodnes tam bydli. O Vaskovi jsem psal az potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě moje chyba, ale stejně je Vašek cyp

Reagovat
pawelFCB

Proc? Se divim, ze nesnasite Vaska, nez treba Micolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je divny.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi nepřijde ani jako kretén, ani jako Baníkovec. Spíše profesionál, který se snaží odvádět maximum

Reagovat
Kepy_FCB

Ve zbytku podzimu jisté 3 body jen s Vítkama, doma pak Olomouc (první domácí ztráta - remíza) venku Sokolov (první porážka) a v Třinci tradiční 0

Reagovat
smazaný uživatel

V Třinci věřím ve výhru..

Reagovat
Shevchenko

Třinec dáme, v Sokolově neprohrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne, ze nam dal gola typek ktereho Tichonov hodne chvalil(uz to je k zamysleni bo to on jen tak nedela) a upozornoval na nej...

Reagovat
vanGomm

Je sice odehrána 1/3,tedy až na jeden zápas,ale i tak už tabulka "pravdy" o něčem vypovídá.

Ml.Boleslav +10

Slavia +9

Plzeň +9

Zlín +6

Sparta +4

Karviná +1

Teplice -3

Liberec - 3

Brno -4

Jablonec -5

Slovácko -5

Bohemians -5

Hradec Král. -5

Dukla Praha -6

Jihlava -11

Příbram -12

Reagovat
Spalovač šancí

Po třetině ligy už rozhodnuto o sestupujících, zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si..

Reagovat
vanGomm

Mezi 14 a 15 místem začíná být trochu mezírka Rozhodnuté samozřejmě není,ale mít po 10 kolech 3 resp.4 body to se pak s touto bilancí většinou sestupuje.Na záchranu bývá potřeba kolem 28-31 bodů.Takže to jak pro Jihlavu tak i pro Příbram znamená ve 20 kolech uhrát někde kolem 26-27 bodů.Tedy npř. 9 výher, 8 výher +2-3 remízy,nebo 7 výher +5-6 remíz atd.Což bude pro oba už hodně složité.Podle mého názoru jeden z nich už sestupu neunikne.S velkou pravděpodobností ale sestoupí oba.

Reagovat
C-M@ster

Dneska snad Míša vyhraje a je jen 3 body za Hradcem. Ten prohraje v Liberci.

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Losinho

Výhry domácích kam se podíváš

Reagovat
Hokaido

Jak to má vůbec Plzeň s tím Kacem? Hostovačka na celou sezonu a pak nějaká opce?

Reagovat
db18

Ano.

Reagovat
Hokaido

A kolik ta opce je?

Reagovat
db18

Netuším... ani u Hromady.

Reagovat
smazaný uživatel

mega a pul.

Reagovat
KingMaster13

Dobře Jihlava, pojďte ten Hradec dohoníte

Reagovat
Hokaido

Už tady něco podobnýho bylo, ale stejně mi to nedá.

Tituly za posledních 69 let:

Plzeň - 4

Liberec - 3

Slavia - 3

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by spíše zajímala statistika za posledních 9 let.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KingMaster13

a do roku 1947 dalších 14 jo nepřijít komanči tak nám čumíte na záda

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

no a nepříjít komanči teď...jestli to tady takhle půjde dál, tak za pár let budete prominentní prorežimní klub.

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
KingMaster13

Tak to pozor Číňani mají takovej komunismus nekomunismus Řekl bych že na to docela serou a dělaj si co chtějí. Ono komunismus a tržní ekonomika se docela vylučuje

Reagovat
Kang & Kodos

To jo, ale do nějaký svobody to má hodně daleko. A ten cirkus a lezení do prdele Číně mě teď neskutečně sere.

Reagovat
Spalovač šancí

Klid. Čím více se budou kokoti jako Sobotka a spol. zabývat řitolezectvím, tím méně času jim zůstane na škodění

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

A co vůbec proti nim máš? Pokud tady trochu zainvestují a vytvoří se nové pracovní příležitosti tím lépe ne? A třeba si v Číně všimnou že tady koupili slavný klub funguje to a přijdou další kteří zkoupí další kluby a konečně budou naše kluby bohaté a půjdou nahoru Já jsem teda za to jedině rád. Lepší než šejci Rusové nebo imperialistický svině z USA

Reagovat
Posledni Kovboj

tech 13 je vek nebo iq?

Reagovat
smazaný uživatel

A že tady už "solidně" zainvestovali co? Kromě Slavie sem posílají jen děcka na vzduch. Ale možná tady ještě postaví studentský městečko pro těch svých 40 000 studentů, co sem chtějí poslat na 1. lékařskou fakultu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je snad logicky ze zemi kera ma vic jak miliardu lidi musi vlada ridit v urcitejch vohledech nekompromisne. a demonstrativni procesy a selhani justice najdes i v tech nejvyspelejsich demokraciich jen se vo tom bud nemluvi nebo mluvi jako vo selhani jednotlivcu. precti si taky nekdy jiny "glosy" nez ty vod ceskejch "investigativnich" pisalku z idnes atd. lezeni do prdele? s tim souhlasim. na cechy too much obsequious (i kdyz protektorat?) a je to na picu ale divis se kdyz "cesi sobe" po revoluci rozkradli / nechali si rozkrast sami sobe pudu pod nohama a zdiskreditovali tak masarykovskej manufakturni boom vcetne prehnane votrockyho zato ale kvalitniho socialistickyho prumyslu? logicky se musej hledat alternativni trhy vcetne cizich investic. a kdyz v ty cine ty penize a zakazky sou tak je nechame rozebrat nemcema nebo francouzema? ...

jeste takova zajimavost - kdyz prijel kdysi cinskej prezident do britanie tak visely cinsky vlajky po londyne. hodne lidi asi nadavalo ale vecinou to brali s nadhledem a jako nutny zlo. jenom u nas par exibicionistu muselo lizt na lampy strhavat je. nehorsi je ze snad kazda vyspelejsi zeme jako my ma vecinu vobcanu a elit vobjektivne kritickejch. jenom tady u nas jedem oba extremy az do hoven.

Reagovat
KingMaster13

Přesně tady ty lidi to je hnus, neumí si vzít to nejlepší z obou těch směrů a i když patřím mezi fakt velké hatery komunismu tak umím uznat i že něco dělali dobře. Nadává se tu na Zemana že komunikuje s Ruskem a Čínou a co? Bez těhle zemí se neobejdeme, naopak to beru jako alternativu až doufám opustíme EU

Reagovat
smazaný uživatel

opustime EU

Reagovat
smazaný uživatel

Vystoupit z EU jak jednoduchý, pak se budeme mít úžasně

Reagovat
Kang & Kodos

Ty extrémy jsou jasný, když jsem viděl Kalouska jak mával vlajkou Tibetu, tak ty vole... Jinak v UK možná visely vlajky, ale tam to dělaj běžně (jen tak narychlo jsem našel fotky s vlajkama tak "obyčejnejch" států, jako Mexiko, Turecko, nebo dokonce Polsko), což se u nás říct nedá. Ale okay, vlajky by problém nebyly, ale ten cirkus kolem toho... A teď ta věc s Dalajlámou, vždyť to je k smíchu, nebo spíš k pláči. Vážně jsou tak posraný z Číny, že musí soudruhy hned ujišťovat, že to neni jejich práce?

Jinak proti obchodům s

Reagovat
Kang & Kodos

píči proti obchodům s Čínou bych nic moc neměl, ale aby se muselo hned dávat pozor, aby jsme je náhodou ničim nenasrali, a dokonce byly nějaký tlaky, aby Dalajláma vůbec nevystupoval...teď byl Zeman na nějaký KGB-ácký konferenci, a že by někdo posílal dopis EU nebo USA (což by bylo taky špatně, ať si tam klidně jezdí, když nikoho jinýho nezajímá), jsem si nevšiml. Nebo že by se lezlo do prdele Německu, se kterym obchodujeme mnohem víc, než s Čínou? Taky se mi nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
Spalovač šancí

Německu leze do zadku Sobotka. Viz vyslání posla za Merkelovou, aby věděl, co bude chtít Gertruda slyšet na oficiální návštěvě ohledně migrantů.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

kauza dalajlama vychazi z cistyho amaterismu ceskejch politiku. kazdej z tech sasku mele neco jinyho. dalajlamu prijmout rozhodne meli a pokud vedeli ze prijede ( )a ze je tekavej tak se na to meli pripravit. dat ty schuzce jasnej status a referovat cinsky embassy co se tam mluvi. projevili bychom tak zaroven no fear ale i respekt k cine. vod ceho maj ty kravataci stolitrovy platy? takle sme zas za debily ale bohuzel ne jen u ciny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tituly za posledních 91 let:

Morava - 2

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas všechny poctivý...

Reagovat
db18

Za chvíli nebude mít kdo pískat...

Reagovat
ZB 07

Návštěva to ty lidi přestalo bavit celkem brzo...

Reagovat
Greny

Je to v Tv a predtim hral v tv i Zlín hokej, navic je celkem chladno, min tyden jsem byl ve Vítkovicich na repre a jistila to placacka slivovice

Reagovat
andrew96

Vzhledem k tomu, kde se Zlín nachází v tabulce, tak je to zklamání.

Reagovat
ZB 07

Tak si tu slivovici maj vzít taky a jinak to jsou všechno jen výmluvy...zažívají parádní vstup do sezony, jsou na tom líp než Sparta a ani nenaplněj tak malej stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele neseděl jsi náhodou na sektorech B někde v rohu?

Reagovat
Greny

B5

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nic, to byli jiní pálenkáři..

Reagovat
andrew96

Mně to nakonec nevyšlo, jinak bych šel. Hlavní asi bude zaplněná, ale ten zbytek stadionu vypadá smutně no.

Reagovat
ZB 07

Ještě oba kotle jsou parádní, to chválím

Reagovat
smazaný uživatel

Díval jsem se na ticketportal a pomalu sly ziskat listky jen za brany. Tak nechapu, kde ti lidi jsou

Reagovat
andrew96

Taky jsem se tam díval. Asi všichni jeli do Brna na hokej nebo co.

Reagovat
Whitemedia

Holt hokej u nás pořád vede

Reagovat
ZB 07

Vždyť jste ani nehráli doma...

Reagovat
Whitemedia

Teď koukám no.. jsem přijížděl před hodinou do Zlína a všude tam bylo nějak moc lidí v hokejových dresech.. v tom případě je to bída, ale tady ten fotbal nikdy moc nefrčel..

Reagovat
ZB 07

No ještě před pár týdny frčel... proto jsem taky tak nepříjemně překvapenej...ale zase atmosféra je super

Reagovat
andrew96

Fotbalový kotel je ve Zlíně lepší než ten hokejový.

Reagovat
ZB 07

Každý fotbalový kotel je lepší než hokejový...

Reagovat
andrew96

Třeba ten v Brně

Reagovat
ZB 07

Hele řeknu ti, že i jo...naposledy jsem byl teda sice na hokeji pod širým nebem, ale atmosféra byla naprostej propadák...

Reagovat
andrew96

Tam tehdy byli fans nasraní, protože jim zakázali choreo, se kterým se dlouho srali. Nebo něco takového jsem četl myslím

Reagovat
ZB 07

Nějaký choreo bylo...navíc vypadali, že se snažej fandit, ale atmosféra nebyla o moc lepší než na Zbrojovce...

Reagovat
andrew96

Asi jim chyběla střecha nad hlavou

Reagovat
ZB 07

To dělá polovinu atmosféry no...

Reagovat
andrew96

To je fakt.

Reagovat
pawelFCB

Ale to je snad vyjimka

Reagovat
Greny

Kometa umí přitáhnout mlady lidi, to Zbrojovce nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Proč maj vždycky ty přenosy z Moravy tak strašnou obrazovou kvalitu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale uz me to sere. Predtim hokej taky hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Na Moravě jsou prostě tvrdé podmínky no..

Reagovat
Spalovač šancí

Holt na Moravě hrajou strašnej fotbal.

Reagovat
db18

Protože HD aparaturu radši uklidí na hokej...

Reagovat
smazaný uživatel

hodne udela mlha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Vláškovy rýmovačky

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek Mašek

Reagovat
andrew96

Zatím teda Bohemka o dost lepší.

Reagovat
monty25

OT: Na Eurosportu teď budou penalty ve finále MS žen do 17 let mezi Japonskem a KLDR.

Reagovat
smazaný uživatel

Prepinam

Reagovat
ZB 07

Když už jsi zmínil Eurosport, tak zítra začíná sezona druhého nejlepšího sportu na světě...Lara Gut

Reagovat
monty25

Jo jo, nejvíc se těším na Lindsey, ale ta v Söldenu ještě nepojede. Jinak na Mikaelu Shiffrin a Petru Vlhovou.

Reagovat
ZB 07

Jinak četl jsi, že končí Tina Maze? To je škoda podle mě...

Reagovat
monty25

Jo, četl. Ale prý ještě pojede v Mariboru, kde se rozloučí...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Anička Fenninger

Reagovat
ZB 07

*Veith

Reagovat
andrew96

Ještě jsem si nestihl zvyknout.

Reagovat
ZB 07

Taky se mi Fenninger líbilo víc no...

Reagovat
andrew96

To ještě byla šance, že je nezadaná.

Reagovat
ZB 07

taky nemám rád, když se takový pěkný holky vdávaj...mám pak pocit, že už jsem u nich ztratil veškerou naději...

Reagovat
andrew96

Reagovat
patas92

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zenske rvou jak kdyby byly pomatene

Reagovat
monty25

Hlavně vyhrály Severokorejky, u kterých ani nepoznám, že to jsou holky. V těch sedmnáctkách je KLDR historicky nejúspěšnější, mají už druhé zlato. Naštěstí jenom v sedmnáctkách...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no, vypadaji jak chlapi jakto, ze jsou tak uspesni?

Reagovat
monty25

Nevím, ale MS WU17 se hraje od roku 2008 vždycky po dvou letech a KLDR byla z pěti účastí dvakrát zlatá, jednou stříbrná a jednou čtvrtá.

https://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_U-17_Women%27s_World_Cup

Reagovat
iamek

Nikomu se v tak mladem veku nechce jit makat do uhelnych dolu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Brankářky Do sporáku!

Reagovat
Greny

Lara první kolo suverénně

Reagovat
Mimalu

parádní start, když už to musí být bez Anny, tak aspoň Lara. Naopak Tina poměrně zklamání byť v obřáku asi o moc víc čekat nemůžu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
Mimalu

a druhé poměrně v klidu na jistotu

@Laragut wins @fisalpine giant slalom Solden with 1.44s margin. Biggest margin in women's GS since 1.98s for Parsson in Zwiesel Feb 2004

Reagovat
monty25

Mikaela druhá, Petra osmá (s číslem 55).

Reagovat
Mimalu

Mikaela pěkně, ale hlavně teda Petra, druhou jízdou vůbec nejrychlejší, to stojí taky za zmínku

Reagovat
db18

Se divím, že si nevyjel do Regensburgu...

Reagovat
monty25

To spíš ty, ne? Já doufám, že mi v listopadu vyjde ten Rosengard.

Reagovat
Coutinho10

ty woe..tak ta sedla no

Reagovat
cubinho

Reagovat
ZB 07

Krásnej

Reagovat
andrew96

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně isport plní dobře svůj účel. Když ty zápasy jsou placený, tak se to neseká, rozlišení super..

Reagovat
smazaný uživatel

Sis zaplatil takovy zapas, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

To vyhrál ve fanlize nebo koupil ten balíček všech zápasů za podzim. Jinak si nedokážu představit, že by někdo platil sedm pětek kvůli zápasu Zlín - Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to prislo divny

Reagovat
iamek

Gurman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kang & Kodos

Vy si z něj děláte prdel, ale hrál 4. se 7. V podstatě to byl 2. největší šlágr kola

Reagovat
smazaný uživatel

Milovníkovi soubojů Zlína a Bohemky se dostane jen výsměchu

Reagovat
monty25

Už zase Zlínčestr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem proč už skoro ČT nedělá studio, ale většinou tam pustí ukázky z Studia fotbal Extra? ČT už na ten fotbal fakt sere, to dokazuje i nekvalita toho obrazu. Přitom je to jejich nejsledovanější sport..

Reagovat
ZB 07

V pátek to tak je vždycky...

Reagovat
andrew96

Pečeně jim řekl o EF, tak se tu koukli, viděli tu kritiku a rozhodli se to ještě víc nesrát. Sebereflexe.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Miguel19

"Engolo Kanté"

Reagovat
iamek

Pane boze to je trapna reportaz. Podle toho jak Panik mluvi, tak Zlin ceka titul, minimalne ctvrtfinale LM a jejich hraci budou chodit ven za x milionu eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta reportaz bylo novy dno ceske sportovni zurnalistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

O co tam šlo? Prepnul jsem s hvizdem na Hamburger

Reagovat
iamek

Reagovat
monty25

Vlasto, ty vole, ty jsi úplnej básník...

Reagovat
smazaný uživatel

Žolík Holík

Reagovat
Kang & Kodos

pravdaozrude.cz

Reagovat
Coutinho10

Bohemka..podte jeste jeden

Reagovat
iamek

Chudak doga.

Reagovat
andrew96

Ty vole, taký darovaný

Reagovat
ZB 07

Zlíneček, notaaak

Reagovat
Kang & Kodos

"lechtivé kličky" Vlášek na hrad!!!

Reagovat
Greny

V první půli byla klicka "protlačovacka"

Reagovat
andrew96

Balon v Dřevnici

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
andrew96

Hyský má fakt dobré postřehy.

Reagovat
johnik

Přijde mi že jako jediný z těch expertů má opravdu nějaký názor a neříká pouze fráze...

Reagovat
smazaný uživatel

navic kdyz na nej clovek kouka ve studiu (kdyz nekomentuje) tak je videt jak by nejraci rek nekery veci na plnou hubu... ted uz nevim kerej to byl dil ale na soundcloud sou vobcas zabavny podcasty vod ct sport.

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Taky studuje profi licenci jako jediny z expertu

Reagovat
pingla

Remíza z Bohemkou

Reagovat
Spalovač šancí

7. pád

Reagovat
smazaný uživatel

co vocekavat vod polobrita v mančestrákách.

Reagovat
ZB 07

Achjooo...

Reagovat
Kepy_FCB

To neni mozny ze zas CT vysila Slavii - ti cinani je museli podplatit jako socany jinak to neni mozny!

Reagovat
ratusek

To víš, je to mainstream jak ještě do včera Zlínčestr. Mýtus o Slavii hrající o titul láká. Nechme je si užít těch pár kol slávy, po zimě se projeví Šilhavý style a půjdou do kytek.

Reagovat
ZB 07

Hmm...tak znovu po roce zápas Příbram - Jablonec...teď by se zas mohli pánové domluvit na remízce a táhnout spolu do druhý ligy...

Reagovat
Greny

Reagovat
ratusek

Dal jsem neprohru Příbrami. teď mě došlo, že jsem radši měl dát remízu. Výhra Příbrami by byla až moc okatá.

Reagovat
andrew96

V Jablonci už není taká moc, dneska to bude asi výhra domácích.

Reagovat
smazaný uživatel

to by nebylo spatny

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
dave30

https://repre.fotbal.cz/necekana-prohra-na-uvod-kvalifikace/a4159

Vypadá to, že jsme na správné cestě - na úplné fotbalové dno

Reagovat
Greny

z té nominace mě zaujalo toto : v obraně jsou hráči i z Pardubic, Hradce a jako náhradník je psaný nějaký Lukáš Hušek (Leicester City)

Reagovat
dave30

Pardubice i Hradec jsou na špici české ligy U-17, na tom bych neviděl nic divného...

Reagovat
dave30

Trenér - "...musím přiznat, že jsme zaslouženě prohráli." - s Faerskými ostrovy...

Reagovat
Znalec

taky mě to děsí nevim proč nehrál Kušej z Drážďan či Ostrák z Kolína nad Rýnem

Reagovat
Greny

Kušj byl v nominaci ale nakonec nebyl ani na lavce (takže asi vypadl pro zranění a Ostrák nebyl ani v nominaci

Reagovat
Znalec

vím, že Ostrák nebyl v nominaci, ale právě by mě zajimalo proč.... jestli vubec hraje v tom Kolíně

Reagovat
Greny

hraje tam za Kolín U17 - jsou třetí v té jejich skupině pred nimi Schalke a Dortmund a zatím nastoupil do každého z 8 zápasů - 526 minut a v nich 1+1

Reagovat
Znalec

not bad

Reagovat
dave30

To je celkem jedno, kdo hrál. To je, jako bychom prohráli s U-17 Děčína (na počet obyvatel). Jaký tam asi mají výběr z 50 tisíc obyvatel? To tam ti sedmnáctiletí hrají skoro všichni...

Reagovat
Kang & Kodos

http://efsearch.owny.cz/?a=dave30&s=&f=&t=&o=n

nejoptimističtější fanoušek na scéně

Reagovat
dave30

Ani nevíš, jak bych byl rád, kdyby to bylo jinak ( a bývalo lépe...). Nejhorší na tom je, že ani nedovedu odhadnout, jak z toho ven ( a to se kolem fotbalu točím skoro 40 let)... Akorát mne nebaví, mazat si med kolem pusy.

Reagovat
Greny

OT: Tabulka strelcu FNL :

1. Jakubov 8

2. Šumský 7

se zacinaji prosazovat hodně pozdě

Reagovat
Kang & Kodos

Nicolas Šumský (vpravo)

Reagovat
andrew96
Reagovat
PavlíčeQ

Krize to je, když postavíš obranu Masopust, Hübschman, Hybš, Hanousek

Reagovat
ondrasch77

Tak, že konečně půjde Hübschman (strašně důležitý prohození s Kubistou) na stopera jsem tajně doufal, Maso na beku už taky hrál, ale z Hanouska mám vyloženě hrůzu...

Reagovat
ondrasch77

Teď jsem si ještě s hrůzou v očích všiml, že chytá Díra Valeš... Tak to je nakonec vlastně jedno, kdo hraje před ním....

Reagovat
PavlíčeQ

jj, protože Hrubý se zranil. Navíc mám obavy i z toho Hybše, ten to má hrozně na háku, alespoň tak působí.

Reagovat
ondrasch77

Vlasta se nezranil, je nemocný, psal to admin do diskuze... Zaplať pánbůh, že Příbram nestřílí, v 19. minutě to zas bylo od Valeše na ručník a když pak asi v 35. vypálil Brandtner, tak ho naštěstí trefil... Proti Slavii musí chytat Vlasta, jinak to bude jak po první půlce s Karvinou... Ale jinak se mi to docela líbí, hrajem jednoduše, náběhy za obranu...., konečně zas hrajem fotbal, když v druhé půli ještě dva přidáme, tak budu šťastnej...

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ondrasch77

Dva jsme přidali, dva dostali.... Valeš, Hybš - tragédi odpoledne... Jinak mě velmi příjemně překvapil Doli (nejdřív zkušeně k tyči a pak počkal na Standu , navíc celou dobu příkladně bojoval), nikdy jsem nečekal, že bych na něj mohl pět chválu...

Reagovat
PavlíčeQ

Valeš špatnej, za týden snad zpět Hrubý. Jinak Hybš až na tu chybu zahrál docela dobře. Určitě líp než na beku v posledních zápasech. Jinak dnes pochvalu zaslouží asi všichni, všichni to odmakali.

Reagovat
ondrasch77

Souhlasím, že Hybš lepší než na beku, přesto nahrál soupeří do tutovky.... Jinak popořadě - Valeš - díra, okamžitě vyhodit (předvedl podobné výkony letos s Karvinou i před zraněním), Hybš (už byla řeč) Hübschman - jeho pozice do doby než se začnou vracet stabilní obránci, Hanousek s Masem nezklamali. Kubista - perfektní (tušil jsem, že s návratem na svůj stabilní flek, se bude snažit skórovat), Jiráček, Tecl, Pišta, Tráva - všichni super, vynikající souhra, snaha dát finální přihrávku nebo gól, Doli - hráč utkání...

Reagovat
Greny

Příbram - Jablonec oba týmy potřebují bodovat, píská Královec a za Příbram poprvé v sezoně vedoucí mužstva Michal Paták

To tam jsou peníze Jardy? nebo penize Míry?

Reagovat
Kang & Kodos

Ivana

Reagovat
Kang & Kodos

Rada Celá Příbram si přála hrát na dva útočníky, tak hraje na dva útočníky.

Reagovat
db18

Klucky na to zareagoval a pro každéh útočníka zařadil do sestavy jednoho obránce.

Reagovat
Greny

Jablonec za 10 minut vystřelil víckrát na branku než v 30.kole ligy

Reagovat
PavlíčeQ

ve 30. kole jednou vystřelil na branku Ruslan takže 1:1

Reagovat
Kaspar

OT: je v blizky dobe mozny, aby byla ceska liga ve fife ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, protože EA se cítí býti uraženým, takže nemají důvod naší ligu přidávat.

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš to trochu rozvést, proč se tak cítí?

Reagovat
ratusek

Mám dojem, že Pelta či vlastník marketingových práv si řekl moc peněz za poskytnutí licence za naší sranda ligu. Od té doby tam liga není a nebude :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Rajchl, tehdejší šéf STESu a protikandidát Pelty na post předsedy FAČR, smlouvu s EA zrušil, protože mu přišla nevýhodná.

Reagovat
naheCZ

A bohužel od té doby už není ze strany EA zájem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec

Reagovat
Kang & Kodos

Rezek neskutečný, jak je Příbram v prdeli.

Reagovat
Hokaido

Příbram Letos už to musí dopadnout.

Reagovat
Greny

jestli ne letos tak už nikdy

Reagovat
Greny

Chovanec na tribune? ze by po zápase do Jablonce?

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Ultras Wydad Casablanca

https://www.youtube.com/watch?v=jr39XjX37II

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

Koukal jsem na oba tábory. Jejich derby Nejde tak ani o počet fanoušků, vzhledem k tomu kolik má město obyvatel, ale o způsob fandění kdy jede úplně každý jako jeden člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=GGOcWgoUsRE

Tohle je, řekl bych, nejlepší video z jejich derby.

Reagovat
HorajzmAmmann

Řeší tam vůbec nějakou kapacitu stadionu? Kapacita 67 000 ale pode toho jak tam jsou nahuštěný to vypadá, že jich tam je tak 100 000

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuji, že tam vůbec něco řeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od té 10. vteřiny do asi 15. je to super, to jsem ještě neviděl, pak už jen obyčejný fantastický support

Reagovat
smazaný uživatel

nedelal sem si praci s tim, abych hledal naky lepsi video.. ale fans Rajy sou proste psycho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Jiráček repre forma. Bohužel při současné kondici repre, má na ní výkonnost i Doležal

Reagovat
ondrasch77

Proč ne? Dnes 1+1, a hlavně příkladná práce pro tým (mnozí reprezentanti mají co dohánět)

Reagovat
monty25

Sestava Teplic, do základu se vrací Vaněček a Hrubý...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/789831201418805254

Reagovat
Kang & Kodos

Vážně Rada stáhnul dva hráče ve 47. minutě?

Reagovat
PavlíčeQ

Střídal o poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Valeš

Reagovat
Greny

trener Jablonce : chceme zlepsit defenzivu , nemám Hrubýho tak tam jebnu Valeša

Reagovat
ondrasch77

Osobně bych dal spíš šanci Repáňovi, Valeš nemá ani na divizi, přesto ho Jablonec živí už nejmíň 5 let ...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň v tom nejsou Teplice samotné..

Reagovat
monty25

To by to ale Příbram musela otočit...

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem jen fík tragičnost výsledku raději nezmíňovat

Reagovat
monty25

Já to pochopil, ale furt jsou Teplice jediné, proti komu Příbram bodovala/vyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

to vydrží do konce listopadu..kdy hrají s Jihlavou tam je naděje na bod..

Reagovat
Greny

OT : Ural - Spartak (mám to na tiketě tak ze to na chvili zapnu) a ten rozhodci vypada jak typickej ruskej ozralej Ivan

Reagovat
Kang & Kodos

Jak moc špatnej musí bejt nějakej Španěl nebo Ital, aby skončili v Příbrami?

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak špatnej že doma chodí do práce a pak si jde zakopat 7. nejlepší soutěž v zemi. Tady hraje za Příbram ligu

Reagovat
ondrasch77

A pak následuje zjištění, že na ní zcela nemá...

Reagovat
HorajzmAmmann

na 7. španělskou a nebo 1. českou?

Reagovat
ondrasch77

Možná ani na jednu, podle toho jak tam vyklusával, když vyšťavenej Doli jel na kasu...

Reagovat
db18

Casado

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo, ten Španěl

Já bejt Hruška, tak se jim na to vyseru. To je jak kdyby hrál s retardama.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
PavlíčeQ

Španěl tam byl pár minut, Doležal jezdil 90 minut a stejně mu Doležal v nastavení utekl

Reagovat
db18

Pak ho Doležal nechal doběhnout, ale Casado stejně nešel do souboje, jen dál vyklusával do hajzlu...

Reagovat
Kang & Kodos

Doležal "sprintoval" s míčem sám na bránu a on za nim jenom vyklusával. A to hrál asi 20 minut a Doležal celej zápas.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

Břevno Teplice zatím jasně lepší...

Reagovat
monty25

Ty vole, Karviná z hovna gól a ještě k tomu Hošek...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

6 střel

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Krásnej vlastenec

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Na na na na na na na na na Vaněček Vaněček Dááááávid Vaněčeeeeeek!!!

Reagovat
smazaný uživatel

co to dopr Karviná hraje dnes.. v obraně to hoří jak papír

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce

Reagovat
monty25

Přikryl ve Fanlize

Reagovat
Rarášek

cpt

Reagovat
Kang & Kodos

MM8

Reagovat
Rarášek

Hraje, neboj.

Reagovat
Kang & Kodos

Má bejt kapitán. Posero

Reagovat
Hokaido

Tobě hrálo včera kolik hráčů, proboha? 60 bodů, jdi doprdele.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Hokaido

To bych ještě mohl otočit.

Sparťany máme stejný. Mně ještě hraje kapitán Komlichenko, takže kdyby dal gol, mohlo by to stačit. Pak mi hraje Hořava se Ševčíkem, ale mám je na střídání se Zmrhalem a Fillem.

Reagovat
monty25

Teď co Vaněček nedal...

Reagovat
PavlíčeQ

Chramosta ten už mohl mít v klidu hattrick

Reagovat
Kang & Kodos

Radoval se Řezníček?

Reagovat
PavlíčeQ

Mám dojem, že ne.

Reagovat
db18

Tak napůl...

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Dával Fillo, ale jak si to tam dneska dávají Kuba Hora s Krobem...

Reagovat
monty25

Jo vole, všem Tepličákům z mojí Fanligy dej kartu...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

výborně..jen se pěkně poodečítej

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Lüftner Dejte jim bůra, Teplice dejte jim bůra, dééééjte jim bůůůůůraaaaa, Teplice dejte jim bůůůůůraaaaa!!!

Reagovat
Shevchenko

Se ta Karvina posrala ne?

Reagovat
monty25

Vaněčku kurva, já chci toho bůra!

Reagovat
Greny

Fleišmáán zkušeně vyrovnal

Reagovat
C-M@ster

Co to tou nohou udělal? To bylo jak Holeček v reklamě.

Reagovat
Greny

uklidil to nekompromisne

Reagovat
Greny

Ten Dušan letos moc nepodrzi , toto je jeho gol

Reagovat
Greny

teda pokud tam nebyla tec

Reagovat
Rarášek

goooooooooool

Reagovat
C-M@ster

Každej centr do vápna je problém.

Reagovat
C-M@ster

On má jít střídat, ale místo toho jde ještě seřvat rozhodčího...

A ten si to nechá líbit, jak nějaká jeho děvka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten buben v Boleslavi je snad horší, než řehtačka v Jablonci

Reagovat
monty25

Na posledních 5 minut mi vypadne stream.

Reagovat
C-M@ster

Karviná zrovna otočila...

Reagovat
monty25

Ale livesport mi pořád ještě jde...

Reagovat
monty25

3 body v suchým triku Jenom fakt škoda, že Teplice nedaly toho bůra. Měl jsem připravený video, že by záviděl i Kang...

Reagovat
Kang & Kodos

To ho sem klidně dej, bůra daj Teplice nejdřív za dva roky, tak dlouho čekat nehci.

Reagovat
monty25
Reagovat
Kang & Kodos

vole

Reagovat
smazaný uživatel

Helena von Dráčková

Reagovat
monty25

Slávistka, jen tak mimochodem

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? A to chodila se sparťanem Štrougalem

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole A to nám fandí ještě i Michal David

Reagovat
monty25

Já vím, loni zpíval na slávistickém večírku.

Reagovat
Greny

Škodovkááá

Reagovat
C-M@ster

Lol...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Zbrojovka

Reagovat
Greny

TeĎ je otázka zda to pro Bolku bude oproti vám ztráta dvou bodu nebo zisk jednoho navic

Reagovat
Kang & Kodos

Nebo ani jedno. Ale Boleslav má do konce pozdimu hodně těžkej los. Zlín, Plzeň a Slavie, takže budou ztrácet.

Reagovat
Losinho

Zlín ten už dořádil

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka

Reagovat
ondrasch77

Takže už nám asi pomalu umírají "mediální bubliny" - Zlínchester už tři zápasy nevyhrál, Bolka remizuje doma s Brnem....

Reagovat
Greny

a co Galactikos?

Reagovat
ondrasch77

Co jako? Další mediální novinářská bublina, která vznikla (dle pisálků) cca před třema lety...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

zrovna Bolka by letos zasloužila víc pozornosti (oproti třeba nám)

Reagovat
ondrasch77

To si nemyslím, Slavia zkoupená čínským gigantem, takřka bez omezeného budgetu, je teprve to pravé pro tisk.... Navíc obnovená trenérem Šilhavým (obecně považován za strůjce úspěchu) si kráčí pro mistrovský titul, šest kol po jeho příchodu je dostatečnou devizou...

Reagovat
iamek

Tam je banikovsky kotel?

Reagovat
smazaný uživatel

brno, brno, gólů v nastavení plno

Reagovat
monty25
Reagovat
monty25

Barák dolů To se mi teda kapitán ve Fanlize moc nepovedl...

Reagovat
mario23

Čekal jsem, že jim teda Slávka naloží trochu víc... Aspoň o 2-3 goly, když bylo Slovácko celkem oslabený... Ale tak 3 body jsou 3 body no.

Reagovat
db18

A jaký by byl výsledek, kdyby ona na sobě měla dres Tottenhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

s tim tady nepochodis

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
monty25

Reagovat
Znalec

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

hod to do pl sekce, tamejsi spameri ti nasypou hromadu smajliku

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli se jedná o přítelkyni, tak skončit jako čtvrtej taky neni nic moc.

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

To je takový typický znojemský vtip. Něco jako rozdíl mezi tradičním a bio vínem ...

Reagovat
Kang & Kodos

Moc dneska neočekávám, naší milou tradicí je hrát proti Plzni jak posraný. Navíc kromě útoku to ani nemáme jak protočit, a jestli se Holzer, Kadlecové a Holek nezvednou, tak jsme v prdeli.

Reagovat
db18
Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Dneska se Venca předvede.

Reagovat
Kang & Kodos

Mohl by, už mě začíná srát. Od Interu je tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to tusim

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte jestli Marek Heinz opravdu ukončil kariéru? Ještě na začátku téhle sezóny jsem četl, že je hráčem HFK Olomouc aspoň podle transfermarktu a dnes koukám a má tam psáno, že ukončil kariéru. Tak se ptám jestli skončil kvůli zranění nebo jestli šel hrát někam nižší ligu?

Reagovat
Greny

hraje za Tatran Všechovice - Olomoucký kraj - 1. A třída skupina B a hraje docela pravidelně - 5 branek

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

díky za info, nejen jeho povedený portugalsko nezapomene už asi nikdo

Reagovat
Hokaido

Hele Liberec má nějak rozhádanej kotel? Nebo co je to za skupinku asi 20 lidí v tom protilehlým rohu od klasickýho kotle? Mají nějakou flagu Chaotix myslím.

Působí to strašně komicky.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre rano

Reagovat
ZB 07

Takhle to mají už několik let...podobně jako třeba v Teplicích fanklub a Sektor 15...

Reagovat
PavlíčeQ

Hradec ve dvou sami na gólmana a oni to zazdí

Reagovat
Greny

Zdálo se mi to nebo to sudí ukončil v čase 44:53

Reagovat
PavlíčeQ

Stejně než by to vykopl tak je 45:00

Reagovat
Greny

jako sorry ale to už je moc, když už pravidelně nastavují jen v druhé pulce a max 2 minuty (pokud teda Sparta nebo Plzen nepotrebuji vyhrat to se pak hraje klidne 5-6) tak at aspon nechá dojít tech 45 minut

Reagovat
smazaný uživatel

on může být nějaký zápase, ve kterém sparta nebo plzeň vyhrát nepotřebují?

Reagovat
PavlíčeQ

Jasně no, ale v tomhle poločase stejně ani nebyl důvod něco nastavovat, tak to holt ukončil ještě než ten míč vykopnul no. A nebo to je tak jak píše Wili

Reagovat
db18

Ona kolikrát nesedí oficiální časomíra s tou, kterou má ČT/iSport... Přenos skončí v uvedený čas, ale časomíra na stadionu přitom normálně ukazuje 45+

Reagovat
PavlíčeQ

Co chce Hradec víc, co oni nepromění to je děs

Reagovat
ZB 07

Co to tu tak čtu, tak Liberec je zase marnej...aby jim ty body na konci ligy nechyběly...

Reagovat
smazaný uživatel

k cemu? na pohary uz to nevypada a sestup fakt nehrozi

Reagovat
db18

Jako, že nikdo nestáhne těch 5, respektive 6 bodů, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, kvalita tam proste je..

Reagovat
db18

Ta tam byla i za Csaplára...

Reagovat
ZB 07

Tak furt věřím, že se zvednou a třeba o to 4.místo zabojujou, ale s takovýma ztrátama to budou mít těžký...

Reagovat
Greny

Už je tam

Reagovat
ZB 07

a samozřejmě musel dát gól Bartl, kterýho jsem ve fanlize před tímto kolem takticky vyměnil za Vůcha...

Reagovat
Greny

Bartl podruhé tento tah neni vydarenej

Reagovat
ZB 07

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

já Bartla měl jako černýho koně letos. společně s Radou,Radu sem vyhodil po prvnim kole a pak dal asi dva fíky, když jsem ho vrátil tak se zkurvil a Bartla jsem vyhodil, když v Liberci řádila ta střevní viróza, do dneška mi to nevadilo, teď jsem nasranej

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

* Já si zas neumím vybrat kapitána...mám Radu - zraní se, Dočkal - zraní se, Vůch - nic nehraje...a vždycky když někoho vyhodím ze sestavy, tak mu to tam najednou začne padat, naopak když to tam někomu padá, tak okamžitě jak ho zařadím do sestavy, jdou jeho body pomalu do mínusu... teď mám v plánu zařadit Krmenčíka, takže beztak bude sedět proti Dukle na lavičce...

Reagovat
Kang & Kodos

Já teď vzal Chramostu, a...

PavlíčeQ

22.10.2016 17:42

Chramosta ten už mohl mít v klidu hattrick

Reagovat
ZB 07

přesně...tohle kolo jsem navíc ani nenastavil všechna střídání, takže přijde bolestivá prohra s urbisem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo s kapitánama mam taky problém, tohle kolo jsem se rozhodoval mezi Barákem a Zmrhalem, samozřejmě jsem zvolil Tondu

Reagovat
F.Torres

to 5. místo můžou uhrát úplně v pohodě s takovým kádrem

Reagovat
Greny

Markovič dnes spaluje dobry golovky

Reagovat
valloire

Bíte Spartu 5-0

Reagovat
taws

no ten Karl to s tím trpišem docela prokaučoval. Mohl za něj dostat pár mega a takhle to nebude trvat ani pět zápasů a bude ho propouštět pro nedostačující výsledky.

Reagovat
Sosi

Krmenčík už by spadl

Reagovat
Greny

to dnes prijde neboj

Reagovat
monty25

Bartl žolík ve Fanlize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem teda na dnešek velice zvědavý.

Divím se, že Plzeň je stále považována za favorita na titul, když ten kádr už nemá tak dobrý jako kdysi. Vlastně je to už jen torzo toho týmu 2011.

Sparta je na tom mnohem lépe, ale neumí hrát velké zápasy v lize. Porazíme kde koho v EL. Jo, někdo namítne, že Inter bez formy apod. Ale kdo z českých klubů by je byl schopen za posledních 10 let porazit?

Reagovat
smazaný uživatel

Torzo týmu 2011? A co bys čekal, že 8 hráčů zůstane 5 let v jednom týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani ne. Ale že nebyly adekvátně ani nahrazeni.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak Inter by v poslední pětiletce u nás hrál střed tabulky, tak by ho zvládlo porazit asi dost týmů

Reagovat
Liquid

Trpiš odstavil podruhé za sebou Baroše, ten proseděl v zimě celý zápas Konečně mu to došlo a hned Liberec vyhrál.

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Sparty:

Koubek - Karavajev, Mazuch, Holek, Kadlec - Zahustel, Dočkal, Mareček, Kadlec - Juliš, Lafata

Reagovat
Greny

Plzen :

Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský, - Petržela, Hromada, Hrošovský, Hořava, Zeman- P Krmenčík

Sparta:

Koubek - Karavajev, Holek,. Mazuch, Kadlec - Juliš, Dočkal, Mareček, Zahustel- Lafata, Kadlec

Reagovat
naheCZ

On konečně bude hrát na jednoho útočníka, ale místo Kaceho nasadí Hrošovského

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Ale nakonec mi přišlo, že konečně hrál dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to pro mě kopyto co simuluje.. Rozhodně ne útočník např. pro evropské poháry..

Reagovat
Liquid

takže Plzeň jde na Spartu poslávisticku s 5 záložníky, snad to ponese stejný úspěch

Reagovat
ratusek

ten Juliš musí fakt obšťastňovat celé vedení plus tam sype peníze, jinak si nedovedu vysvětlit jak takovej jantar může hrát furt základ. Stejně ho pak stáhne o půlce pro katastrofální výkon. Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle můžeš s klidným srdcem povědět o polovině sestavy. U Juldy máš aspoň jistotu, že ti to tam odjezdí.

Reagovat
ratusek

jo ale minimálně za Juliše je tam 3x lepší náhrada v podobě Pulkraba

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na střídání by tam pak nikdo nezbyl.

Reagovat
San Iker

Tak obojí jsem čekal - doléčenýho Hubníka a hru na jednoho útočníka.... Obojího jsem se obával

Reagovat
mario23

Juliš.

Reagovat
smazaný uživatel

zabiják Juliš opět v základu

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 (vl. Holek, Krmenčík - Holek, Václav Kadlec, Zahustel)

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajem 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

z toho Juliš hattrick

Reagovat
ratusek

to by skončilo 1:2 (2 vlastní)

Reagovat
twerp

Máte někdo stream?

Reagovat
smazaný uživatel

www.stream.cz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ratusek

http://www.feed4u.tv/watch/1745082/1/Viktoria-Plzen-vs-Sparta-Prague.html tady na tomto serveru na 100% každý zápas z naší ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ve stylu Bílého baletu

Reagovat
smazaný uživatel

tak na isportu nevzladaj traffic.. kouse se to jak kreten

Reagovat
smazaný uživatel

jede to jenom na 360p to sou sluzby!

Reagovat
ratusek

Ježiši ten neohrabanej nekopa nedostane ani kartu? to bylo na rudou, a on nedostane ani žlutou.

Reagovat
PlackaSKS

na červenou určitě ne, na žlutou ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

OT : Conte maže Mourinha brutálně na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

[ACS]eRw!n23.10.2016 11:16#

s tim tady nepochodis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

To skoro každej.

Reagovat
ratusek

A Hubníkovi ji nedá, trapnej Hrubeš začíná úřadovat

Reagovat
mistr129

Reagovat
chytrejkluk

Mareček na červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal je na tečku.

Reagovat
mistr129

"tenhle pro Plzeň klíčový muž" a záběr na pomezního

Reagovat
Hyrax

Reagovat
aither

Poďme

Reagovat
Greny

Krmelééééc

Reagovat
aither

Do prdele kurva

Reagovat
Firkraag

Koukam jen tak po očku, ale vypadá to, že zatím Plzeň nepřelezla půlku :-), zdá se mi to?

Reagovat
Firkraag

Hle, ihned dali gól

Reagovat
pingla

z hovna

Reagovat
Hyrax

goooooooooooool

Reagovat
ratusek

Sparta do teď lepší a Plzeň klasicky haluzák. To už je pro Spartu na mašli :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Holek zkušeně

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
chytrejkluk

Krmenčík

Reagovat
Coutinho10

Plzen

Reagovat
mistr129

Reagovat
monty25

Krmenčík začal tam, kde skončil v jarním zápase na Letné...

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Z takovýho hovna.. Holku, táhni už do prdele.

Reagovat
hefy

Reagovat
Sosi

luxusní centr, jen víc takových

Reagovat
Greny

jasná penalta

Reagovat
mistr129

jasná deset

Reagovat
aither

Holku vypadni do píči

Reagovat
hefy

Jasná penalta no. Hrozný, jak se připískává Plzni.

Reagovat
ratusek

Hovno, Krmenčíkovi to uteklo a když ucítil kontakt tak sebou trhnul jako vždy. navíc balon už by nestihl tak sebou pácl, herec

Reagovat
C-M@ster

Jednoznačně byl sundanej zezadu. Vidím to na další stopku pro sudího...

Reagovat
hefy

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

to nic nebylo vole

Reagovat
cubinho

Jasná penalta.

Reagovat
KingMaster13

Jestli tohle Sparta prohraje tak to už je fakt na ručník. Takhle slabá Plzeň proti nim nehrála roky

Reagovat
chytrejkluk

tvl, jasná!!! ty rozhodčí za brankou tam jsou úplně k hovnu!!

Reagovat
exse

Rofl, uplně jasná a to měli všichni 3 krásnej výhled.

Reagovat
smazaný uživatel

To je bídák ten Holek A Krmenčík opět simuluje, to je zápas co zápas

Reagovat
OTASi

Víš čemu se říká simulace? Krmenčík udělal to, co dělá 90% hráčů .. čímž ho neobhajuju, je to hnus.. ale dělaj to všichi.. takovej Lafata to dělá i bez kontaktu

Reagovat
monty25

Možná kdyby Krmenčík tolik nerozhodil rukama, tak by to písknul...

Reagovat
naheCZ

Reagovat
OTASi

Reagovat
ZB 07

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky můžeme mít šancí kolik chceme, ale když dostáváme góly z prvních vážnějších šancí, tak neuděláme ani hovno.

Holku táhni..

Reagovat
cubinho

Brankový na to čuměl ze 2 metrů...

Reagovat
smazaný uživatel

Sosi23.10.2016 15:27#

Krmenčík už by spadl

[reagovat]

Greny23.10.2016 15:27#

to dnes prijde neboj

Reagovat
C-M@ster

Tak spadl, ale faul jasnej a pentle taky. Holek to udělal tragicky...

Reagovat
smazaný uživatel

Když dvacetkrát spadne bez nějakýho kontaktu, tak mu to po jednadvacátý nikdo nepískne, i když to faul bude.

Reagovat
db18

Reagovat
OTASi

nehorázný jak to má Berb s Dášou ošefovaný, že

podražení jasný, ač možná neúmyslný.. nadrhuou stanu z toho mávání rukama nad hlavu je mě zle, Krmenčík je pěknej pičus

Reagovat
C-M@ster

Brankovej rozhodčí, fakt super povolání. Užitečnej jak futrál na banány.

Reagovat
ZB 07

Tady to ale posoudil dobře...

Reagovat
OTASi

to víš že jo

Reagovat
C-M@ster

Padl vinou obránce. Penalta jasná...

Reagovat
ZB 07

Podle mě to zde posoudili správně...kdyby to byl natolik velkej faul, aby Krmenčík musel jít k zemi, tak spadne i bez toho, aby kolem sebe mával rukama. Kdyby to chtěl dohrát, tak by to v klidu ustál, jenže viděl, že míč nemá, tak spadnul, byť částečně i vinou obránce...

Reagovat
db18

Beztak to ani neposuzoval.

Reagovat
HorajzmAmmann

Krmenčík celkem rychlej

Reagovat
smazaný uživatel

Krmencik si za to tím svym pádem může sám..

Reagovat
OTASi

kéž by to nepískali každýmu kdo tomu takhle přidává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

každopádně jestli tohle Sparta nevyhraje, tak konec s nadějemi na titul, to můžeme říct už zcela jistě i teď po 11 kolech.

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček klasicky hraje na schovávanou. Ale on se třeba proti Karviné zvedne..

Reagovat
OTASi

Dočkal koňára Petrželovi a vysmátej bez karty

Reagovat
Greny

tam to spíš bylo koleno na koleno

Reagovat
smazaný uživatel

Zase první standartka soupeře a prohrává se. Zdenda Svoboda odvádí skvělou práci.

Reagovat
mistr129

rozhodčí na facku

Reagovat
OTASi

Komentátor teď prohlásil že Sparta natahuje

Reagovat
smazaný uživatel

je na tahu, ne natahuje

Reagovat
Andis

ale jinak je AC Sparta VELKOCLUB evropských parametrů ne?

Reagovat
ratusek

Hlen zas dělá chytrýho

Reagovat
OTASi

už trénuje spartu trpišovský?

Reagovat
taws

pro ty méně inteligentní co to z přenosu nepoznali: NE, netrénuje.

Reagovat
C-M@ster

Jen v pohárech.

Reagovat
chytrejkluk

Koubek tam rukama strká do Krmenčíka a rozhodčí dělá, jako že to nevidí nebo co??

Reagovat
ratusek

Ta Sparta bude mít komplex z Plzně už asi napořád a přitom Plzeň hraje velmi špatně, ale na Spartu to stačí. vtipné

Reagovat
OTASi

připomíná mi to na klubový scéně rumunský vs. český kluby

Reagovat
Kang & Kodos

Utraťte už toho ušatýho kokota. A Krmenčík kdyby nerozpřahoval ruce jak dement, tak jí asi pískne, a faul to byl (zase Holek, nečekaně). Kór když to zkouší každej zápas, a takhle čurácky se taky tváří pokaždý.

Jinak do gólu to bylo dobrý, hlavně těch prvních 15 minut. Pak už nic. A ten jeden člověk navíc uprostřed je znát. Bylo to tak proti Slavii a teď zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík arogantní pako.

Reagovat
ratusek

nikdy nepochopím nákup Poznara. fail, ostatně jako všechny nákupy kromě Kaceho.

Reagovat
taws

on než arogantní je spíš neuvěřitelně hloupej. A to i na fotbalistu.

Reagovat
PlackaSKS

teď sem zvědavej jestli bude rozhodčí kompenzovat tu penaltu až o poločase zjistí, že byla jasná... nicméně plzeň od toho golu mírně lepší. sparta by měla útočit, protože ta obraná čtyrka je marná, zatimco v útoku by plzen měli jasně přejet. tipuju 2:1

Reagovat
ratusek

Jn a v jejím čele megastar repre hvězda Hubník.

Reagovat
PlackaSKS

myslel jsem obranou čtyrku sparty. sparta musí útočit, aby nemusela tolik bránit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono by se sudí na tohle dívat neměl o poločase, to ho pak může ovlivnit aniž by sám chtěl.

Reagovat
PlackaSKS

neměl, ale čekám, že mu smska přijde tak jako tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že O2 nabízí ptákoviny jako komentář Pavla Novotnýho a všemožný kamery a nenabídne možnost zlumit Henna

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

A tu čáru na osfajd lajně. Ale tu tam asi supluje Henn

Reagovat
monty25

Reagovat
mistr129

když tě tady vidím, jak vidíš šance Slávistickejch žen v basketu? Mají na finále aspoň?

Reagovat
monty25

V basketu? Nevím, na to je zatím hodně brzy. První bude jasně USK, na 2. místo je tam víc kandidátů. Nymburku to zatím nejde tolik jako loni (což mě osobně mrzí, protože tam z Rumunska přestoupila moje velká oblíbenkyně Sonia Ursu), ale určitě na to finále mají. Pak je tam Hradec, ten už byl ve finále v předminulé sezoně a hraje se tam hodně těžko. Zatím překvapujou Žabiny a jak říkáš, dobře působí i Slavia, kde to hodně táhne Krystal Vaughn (neplést s Kiou Vaughn ). Za Slavii teď hraje taky moje oblíbenkyně Renča Pudláková, takže si přeju, aby se jí dařilo. Ale jinak musím říct, že mi basketbalová Slavia není moc sympatická. Mediální prezentace toho klubu je strašná (nefungující klubový web + některé hodně hloupé příspěvky na klubovém FB).

Reagovat
mistr129

neboj, plést si je nebudu, já sotva znám Elhotovou

Reagovat
monty25

Reagovat
Greny

Ta tabulka srovnání Limberskýho a M. Kadlece - sprinty : 1:0

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

celej zapas sme jasne lepsi. Plzen dala gol z niceho. to otocime

Reagovat
exse

A hlavně jasně objektivnější

Reagovat
smazaný uživatel

od toho tady nejsem

Reagovat
OTASi

Franz to s tou penaltou Rajnochovi vysvětlil

Reagovat
smazaný uživatel

Holek totálně bez formy, už přes rok hraje strašně. Na Spartu už to není. Ale problém vidím i v tom, že i s Holkem hrajeme vlastně v desíti, Juliš je tam úplně zbytečnej.. Jelikož je neohrabanej, tak není platnej v napadání a v mezihře je odříznutej, protože to zas moc neumí s balonem. Plzeň má ve středu hřiště převahu a dopředu se dostáváme hlavně individuální kvalitou Kadlece a hlavně Dočkala, kteří jsou o třídu lepší, než jakýkoliv Plzeňák dneska.

Doufám, že Holoubek udělá něco překvapivýho, fajn by bylo dát nějakýho mlaďase do mezihry místo Juliše (Zizou!!) a za Holka taky může dneska asi hrát kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

jako asi nam za soucasny situace nezbejvalo nic jinyho, nez hrat 4-4-2, ale Kadlec je na lajne proste polovicni

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je podle nasazení vidět, že zápas s Astrou Viktorka vypustila. Je to hodně okatý. Fotbalově je tento zápas, ale hodně slabý, strašný technický nedostatky.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak zapas pomerne kvalitni, cekal sem to mnohem horsi

Reagovat
ratusek

Nevím, žvásty že je přednější liga než Evropské poháry. Na co teda chtějí ten titul? oboje je pro ně stejně důležité, ale když podají katastrofální výkony, tak se to svede na to, že liga má přednost. Přitom ligu mají šanci napravit ještě v 19ti zápasech, Evropu jen ve 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

On nikdo totiž na hřišti tu tehcniku nemá Krom Dočkala a Hrošovskýho, možná.. občas i Hořava, ten ale se svejma 60 kilograma a piruetka stylem je výkonostně nestabilní

Reagovat
Greny

Miller Sparta nezvlada

Reagovat
OTASi

Miller

Reagovat
Kang & Kodos

Miller

Reagovat
hefy

Co se stalo s Millerem?

Reagovat
Greny

rozhodčí jdou do kabin a on tam do nich hučí a nadava jim nevím teda proč

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládá.

Reagovat
OTASi

sparta syndrom

Reagovat
Greny

vlevo Juliš a M.Kadlec tak to bude fičák po té lajne

Reagovat
Kang & Kodos

Asi chtěj Petrželu rozesmát, nebo nevim.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Sparta s takovou v jedenácti nedohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mustedanagič je křídlo nebo hroťák? Byl bych na něj zvědavej, ale v tomhle stavu ho tam stejně nedá

Reagovat
Greny

rozcvičuje se tam Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Taky možnost

Reagovat
aither

Píčus

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela čistý dive

Reagovat
ZB 07

Plzenští simulanti a Holek nemá ani na Příbram, natož na tým bojující v Evropě...

Reagovat
OTASi

V záběru teď bylo vidět, že Holek škrnul Petrřelovi o paty nohou, co měl pod prdelí..až takhle okatě by to ani Petžela nezkoušel.. Ale každopádně Holek se toho dneska nebojí

Reagovat
hefy

Kámoš za branou řikal to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Co je? Sedí přímo u toho.

Reagovat
OTASi

Bylo to vidět, pust si to pak ještě jednou, nohou na který seděl mu brnkul o paty

Reagovat
smazaný uživatel

bez zlute?

Reagovat
KingMaster13

No jo Petržel Dobře že jim to rozhodčí nebaští

Reagovat
Greny

Kadlec je odvaznej skakat tak ve vapne se zlutou kartou

Reagovat
PavlíčeQ

Ten Kadlec

Reagovat
ratusek

ježiš na co ten Hrubeš čeká? Petržela už měl dostat minimálně 3xžlutou

Reagovat
Greny

v tom pripade ze Sparty uz nemel hrát Mareček ani Kadlec

Reagovat
ratusek

neříkám, celkově Hrubeš je jeden z nejhorších rozhodčích a píská tohle. Mají to nechat klidně pořád Příhodu když to zvládl lehce minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je šlapák Roberte!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Kadlec ty píčo bereš mega, hraješ píču, máš žlutou, a ještě budeš mít kecy. Kokote

A Mareček, další retard.

Reagovat
ratusek

ten Hlen je určitě troll, nemůže myslet vážně věci, co vypustí z držky

Reagovat
smazaný uživatel

Hlen

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela bez zluta? Nova doba!

Reagovat
OTASi

Mareček měl bejt venku

Reagovat
smazaný uživatel

zapnul jsem to tesne pred padem petrzely

Reagovat
OTASi

Tak to jsi viděl i pád Kadlece

Reagovat
smazaný uživatel

hned jsem to radsi vypnul

Reagovat
OTASi

tak to pak jo

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Trojzubec opět v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on vystřídá oba útočníky a pošle tam jenom jednoho Řekl mu, že 1:0 prohrává?

Reagovat
twerp

Karavajev, Mazuch, Dočkal, Kadlec, Lafata... zbytek na Spartu fakt nemá.

Reagovat
ratusek

Dyt sem to říkal, nekopa Juliš ven aniž bych slyšel jeho jméno za celý zápas

Reagovat
Greny

Costa a Petržela ti se vlastne "milujou" že ?

Reagovat
cubinho

Tojo, Lafata byl na hřišti.

Reagovat
Greny

Sparta to dost prasí

Reagovat
PlackaSKS

čekal bych spíš holzera než costu...

Reagovat
Greny

to jsi neviděl Holzera v Izraeli

Reagovat
PlackaSKS

neviděl no.. to byl až tak špatný? v tom případě tam ani nemá koho poslat...

Reagovat
Greny

v poločase musel dolu , nepredvedl vubec nic - ma zkusit tam dát toho Zinedina

Reagovat
PlackaSKS

aha... já viděl jen posledních dvacet minut. každopádně jsem od něj čekalo daleko víc.

Reagovat
Coutinho10

obrance za utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

porážka o gól venku se na konci roku může hodit

Reagovat
Coutinho10

jojo kalkuluje do odvety

Reagovat
PavlíčeQ

safety first

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
OTASi

Pulkrab vypadá jak jeden ze synů J. Krause

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne ted me napada.. kamos zna jeho nevlastniho otce, takze je mozny, ze to je treba fakt jeho syn

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Pulkraus

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kang & Kodos

Costa už jede

Reagovat
Sosi

Co dnes znamenaji ta chorea?

Reagovat
smazaný uživatel

U toho FB tipuju, že tím mysleli plzeňské barvy, ale kdo ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bylo 1 u přátel, 9 zpráv, a 11 upozornění

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak fakt že jo

Reagovat
Sosi

něco se stalo, někdo umřel?

Reagovat
Greny

Costa je fakt magor

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, dohraje Sparta v desíti?

Reagovat
chytrejkluk

Costa na červenou!! hovado!!!

Reagovat
hefy

To je normálně nemocnej člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Costa mohla bejt klidně červená

Reagovat
Greny

Jako dneska se pomáha celkem Spartě

Reagovat
ratusek

houby. teatrální pády Petržely a Krmenčíka počítat nemůžeš a karty odpouští na obě strany. prostě podprůměrnej Hrubeš, člověk nemůže čekat nějakej pořádnej výkon

Reagovat
Greny

tak minimalne Costa už má byt venku

Reagovat
ratusek

To stejný Petržela a Hubník a samozřejmě na druhou stranu i Mareček

Reagovat
Greny

v tom pripade i Michal Kadlec (druha zluta za to filmovani ve vapne)

Reagovat
PlackaSKS

vůbec, tam neustál souboj tělo na tělo a chtěl zcestně penaltu, ale neskákal...

Reagovat
hefy

Petrželu ale Holek kopl do kotníku. To taky nebyl dive.

Reagovat
PlackaSKS

o tom se nehádám, podle mě to měla být penalta. stejně jako zákrok na krmenčíka..

Reagovat
hefy

Reagovat
twerp

venku měl být Costa, mohl být Mareček i M. Kadlec.

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby ste se radši soustředili na zápas, dementi...

Reagovat
ratusek

Costa je nemocnej člověk najděte mu nějakou babu ať se vyřádí

Reagovat
PlackaSKS

costa v zimě asi moc hrát nechce

Reagovat
twerp

Jestli nebyl chyba pouštět Lavičku...

Reagovat
ratusek

Pozitivní na tom je to, že si v Plzni dál budou myslet, jak to dělají skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrávají tituly. Jinak to dělají blbě

Reagovat
ratusek

ano díky nemohoucnosti ostatních a hlavně uplně kašlou na zapracovávání mladých, příští rok bde osa týmu opět starší. letos přišel dřevák starej Bakoš, doteď hrával i Ďuriš. Plzeň už pomale ale jistě vyklízící pozice a kdyby Sparta nebyla uplně hloupá, tak od předminulé sezony ty tituly visí tak strašně nízko a blízko

Reagovat
hefy

Hehe, tohle se tady píše už asi pět let.

Reagovat
ratusek

5 let to píšou blbci, ale poslední rok/dva je to realita a příští rok se to ukáže ještě více. Máte v tom vedení růžové brýle, navíc myslím ty jsi jeden z těch, co tady kritizoval nekoncepčnost vašeho vedení. (časté vyhazování trenérů, nákup Bakoše, Poznara atd.)

Reagovat
hefy

Já z toho nejsem nadšenej a kritizuju to poměrně soustavně. Ale ty to zas vykresluješ až moc tragicky. Těm hráčům sice bude o rok víc, ale ze základních hráčů ten rok bude znát asi jen na Limberským a Petrželovi, protože Bakoš předpokládam už víc jak dvojka do útoku nebude.

Ten Bakoš mji zas tak nevadil. Spíš mi vadí, jak moc prostoru dostává. Ale zase příchody Hromady a Kaceho byly parádní a moc doufam, že se uplatní ta opce.

Reagovat
db18

Reagovat
OTASi

Reagovat
twerp

To se sice píše ale vaše výkony v Teplicích nebo Liberci? Tam jste hráli katastrofálně, jen jste dali za tří střel dva góly a brali 6 bodů. Doma to pořád nějak dáváte ale už to taky není žádná sláva. O Evropě už ani nemluvím.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Letos to nejvíce psal jeden fanoušek Liberce... a hle...

Reagovat
FCSL

Zeman tam dobře háže ty centry Dneska snad 20

Reagovat
Rarášek

Zeman neměl nikdy odcházet .

Reagovat
Greny

proč mu ji neda tomu vypatlancovi ten at se tahne lecit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hrubeš si dělá srandu, ne?

Reagovat
ZB 07

Costa je ztělesněním vypatlanosti...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí má zakázáno dávat červenou a písknout penaltu?

Reagovat
Rarášek

? Čistej zákrok, k tomu na něj Hořava pak šlápnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslel spíš ty kecy jeho + Kadlece.

Reagovat
fantomas

On ho jako nehodlá vyloučit? Idiota

Reagovat
twerp

No venku už měl být dávno ale ne za ten zákrok na Hořavu.

Reagovat
fantomas

Klidně hned za ten výpad na rozhodčího, co po něm předvedl.

Reagovat
ratusek

tak to měl v tom případě i Petržela a Zeman

Reagovat
fantomas

Reagovat
vinetou

Reagovat
twerp

Jo no... celý zápas ty kecy a výlevy pouští a pak vyhodí jednoho náhodného hráče.

Reagovat
fantomas

Costa to dělá opakovaně, agresivnějc jak normální retard bez řetězu, k tomu fauluje... plus Plzeňáci nejsou na žlutý no.

Reagovat
twerp

Jo máš pravdu... ale když to pouštíš celý zápas, tak za to pak nemůžeš dát druhou žlutou.

Reagovat
chytrejkluk

Costův fakáč

Reagovat
smazaný uživatel

Takových faulů, nemožné.

Reagovat
Greny

tak faulu tam bylo 18 za druhou pulku z toho ma 10 Costa

Reagovat
mistr129

Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec

Reagovat
Kang & Kodos

Ten čurák uhnul, ne?

Reagovat
lampas

To štěstí Plzně je konstatně až nelidský Jsem zvědavej, kdo bude druhý, a vykompenzuje to věčný štěstí zase nějakou smrtelnou nemocí

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Jako sorry ale to už není vaše smůla ale neumětelství Plzeň je rok od roku horší a horší a vy je stejně nedokážete porazit. Neřeknu kdyby jste je drtili v tom zápase ale mi přijde že vy ani vyrovnat nechcete. To je vždy jen taková platonická snaha aby se neřeklo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
Rarášek

Reagovat
hefy

V suchym triku.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ožíračka zas.

Reagovat
Greny

Plzeň zaslouženě

Reagovat
Greny

Jinak Václav Kadlec si to zatleskani rozhodcim pred nima taky mohl odpustit

Reagovat
chytrejkluk

Viktorka skvěle

Reagovat
PlackaSKS

jak si šel costa pro tu červenou ještě po konci zápasu

Reagovat
naheCZ

Co tam sakra s tím rozhodčím řeší? Vždyť ještě můžou být rádi...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mario23

V zimě musí přijít nějakej kvalitní obránce za Brabce a Costa nesmí být tak labilní... Chybí nám i střední záložník, ten tým prostě není dobře složenej, hlavně když obránci hrajou daleko pod svoje možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Středních záložníků máme dost - Mareček, Vácha, Dočkal, Sáček, Čermák

Spíše to chce pravého záložníka, protože Zahustel je totálně z formy a Šural bude hrát nalevo. A nemusíme ani nikoho přivádět, stačí dát šanci někomu z mladých. Prostě ho hodit na pár zápasů do základu a on se chytí. Třeba ten Zinedine.

Reagovat
mario23

Mareček je spíš defenzivní.Vácha přihrává jen dozadu, Dočkal je pomalej a nehodí se na CM, Čermák je ofenzivní, takže máme jen Sáčka. Jo Zinedana bych už rád viděl hrát za áčko, má velkej potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráče máte ok, akorát s nimi neumíte správně pracovat.

Reagovat
PlackaSKS

fauly 19:26.. ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

ostuda! Plzen mela dohravat tak v osmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Na redky to mělo bejt tak 3:3 plus ještě štěstí že jim to ten rozhodčí nežral v jiném zápase by jste čelili 2 penaltám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mario23

Ale abych byl objektivní, tak Plzeň si to vítězství asi zasloužila a hlavně kvůli tomu, co tam vyváděl Costa.

Reagovat
dondinho

Costa snad musí brát nějaký steroidy, agresivní je jak nějakej vyhazovač

Reagovat
smazaný uživatel

Costa byl prehrocenej.. i vic nez bejva klasicky, ale nedivim se mu, kdyz ted nevim kdo, mu slapne podrazkou ze strany na holen a misto aby dostal cervenou, tak je piskanej faul Costy.. navic ty provokace a simulace Plzenaku.. tak bych se neudrzel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

co to je za curaka ten Subrt?

Reagovat
smazaný uživatel

Co si ty za čuráka?

Reagovat
smazaný uživatel

tak sorry Riso

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je mi líto Holoubka, jakou bandu kryplů musí trénovat. V zimě musí Holek, Kadlec (nejlíp oba) a Mareček do prdele, Juliš a Zahustel někam na hostování a Otavu s Kotalíkem utopit ve Vltavě.

Fakt nemůžu pochopit, jak nás tahle Plzeň, která nedokáže porazit ani velkokluby z Karabachu, Giurgi, Ploješti nebo Minsku, může pětkrát za sebou porazit. Nechápu. Nerozumím. Navíc ještě po jedný polo šanci v celým zápase. Titul je passé. Normálně budu přát titul Slavii, protože tohle vyhrát ligu nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses dobrej blazen.. Kadlecove nikam nepudou, sou to jedni z nasich nejlepsich hracu. Stejne tak Marecek. Julis, Zahustel a Sural na Spartu nemaji, to souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Mareček je v těhle velkých zápasech úplně ale úplně k hovnu. Ukazuje to už od začátku jeho působení ve Spartě. K čemu ti je hráč na nejdůležitější pozice v sestavě, který se ve většině zápasů schovává? Povahu na to nemá a fotbalově v ničem nevyniká.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Marecek neni hrac do toho debilniho systemu 4-4-2.. stejne tak V. Kadlec na lajne.. nebo Julis.. takhle proste hrat nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Já Juldovi věřím, jen by potřeboval hostovačku jako sůl. V. Kadlec za dnešek taky nebudu kritizovat. Ale Marečka prostě jo. Kolikrát se naprosto nesmyslně zbavil balonu, když ho mohl v klidu rozehrát? Nebo když mohl Dočkalovi několikrát pomoct, ale radši zůstal stát schovanej za hráčem, aby něco nezkazil.. Já tenhle post hrál celou svojí rádoby kariéru, takže to prostě vidím z trošku jinýho úhlu než ty.

Reagovat
smazaný uživatel

jakej je podle tebe idealni post pro marecka? ja bych rek ze jedine b2b s tim ze nastoupi ve 4-1-4-1 kde vedle nej bude kvalitni silovej DM a ortodoxni playmaker. proste hybrid pro vsechny doplnkovy cinosti. na vylozene vobranou ani utocnou fazi nema.

Reagovat
smazaný uživatel

dik za podporu ale jesli chcete nekoho topit ve Vltave tak musite nejdriv zaplatit. vladci Prahy sou vladci Prahy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kombinace zápasu volnostylového, karate a divadelního představení dobrý. Fotbal ale slabý. Nasazení dobrý, ale to bylo všechno.

Reagovat
Aldeano

Na ligu nadprůměr, možná bohužel, ale podívej se na ostatní zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nasazení ano. Jinak ne. Ber ohled na to, že to jsou hlavní favoriti ligy. Ti by měli mít technicky lepší hráče. Ale asi je to s námi celkově v tomto špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si normalni blazen.. podivej se treba na El Clasicco.. takze se tam furt nekdo s nekym hada, simuluje, prasi atd. .. taky se tam na pomery La Ligy hraj nic moc fotbal.. jde vo to, ze to je souboj dvou nejkvalitnejsich tymu, takze kazdej bojuje na 100% a nekdo i za hranou.. a fotbalovy schopnosti se pak mazou

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě se mi ten zápas nelíbil. Nebudu se za to omlouvat.

Reagovat
Aldeano

Herně byla Sparta špatná a Holoubek i Dočkal mluví o tom, jak to bylo nezasloužené vítězství.. Alespoň, že se nevymlouvali na únavu a zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

prvni polocas sme byli lepsi.. druhej uz logicky Plzen, protoze nepotrebovala hrat a vyhovovalo ji, jak zapas probiha a kouskuje se

Reagovat
Aldeano

Jasně, ale ten zápas se prostě nezvládl. Možná se dá brát jako herně zvládnutých těch prvních 15 minut ale žehrat na rozhodčího... Krom toho zas a znova tam nebyla ta touha po vítězství, zdravá (ne Costova) agresivita...

Reagovat
Liquid

viděl jsem to od 23.minuty až do konce a ani jste si nekopli, byť jsem slyšel, že začátek zápase jste byli aktivnější

Reagovat
Liquid

jestli se to nebude řešit tak píši na svaz ať řeší Costův fakáč na sudího, toto se má trestat přísně

Reagovat
Greny

Podas návrh jako TV Nova za vsechny slusne fanoušky ( pripad Limba)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele