6. kolo
26.09.2016 21:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Watford FC 2:0

Watford na senzační vítězství s Manchesterem United v pondělí večer nenavázal. Proti Burnley působili svěřenci Waltera Mazzarriho ospalým dojmem a domácí tým tak pohodlně dokráčel k vítězství v poměru 2:0.

První půle nabídla územní převahu Burnley, spoustu centrů do pokutového území a akutní nedostatek brankových příležitostí. A abychom nezapomněli - také vítěznou trefu celého střetnutí.

Na první příležitost diváci čekali do deváté minuty - v ní se po rohovém kopu dostal k odraženému míči Boyd, jehož utěšenou ránu musel nad břevno vytěsnit Gomes. O další vzruch před brankou hostujícího celku se po uplynutí úvodní dvacetiminutovky postaral Guudmundsson, který si z pravé strany navedl míč na střelu, která ale zhruba o metr minula bližší tyč.

Následnou hluchou pasáž pak z ničeho nic narušil úvodní gól Hendricka. Ten se po rohovém kopu Defoura dostal k hlavičce a nekompromisně překonal zkoprnělého Gomese. A jelikož se do poločasové pauzy již nic zajímavého neudálo, odnesli si domácí do kabin jednobrankové vedení.

Na začátku druhého dějství se po průniku Amrabata dostal k míči Deeney, který ranou na bližší tyč pořádně protáhl Heatona. Chvíli se zdálo, že by se z pohledu Watfordu mohlo blýskat na lepší časy, něco takového však jen o pár chvil později odmítl Keane. Hosté sice dokázali další rohový kop Defoura odvrátit, jenže ten měl šanci složit reparát a dalším centrem již neomylně našel hlavu anglického zadáka, který navýšil vedení svého týmu.

Hráči Watfordu se sice nevzdali a pokusili se ještě do utkání vrátit, jenže jejich snaha k velkým příležitostem nevedla. Výjimkou byla 65. minuta, kdy se po tečovaném přímém kopu objevil před Heatonem Deeney, jenže jeho zakončení obránci na poslední chvíli zablokovali na rohový kop.

Závěrečná desetiminutovka pak nabídla ještě jednu šanci na každé straně. Nejprve mohli domácí přidat třetí branku, když se za zády obrany Watfordu objevil Boyd s Hendrickem. Prvně jmenovaný však svůj centr před prázdnou branku o trochu přetáhl. Na druhé straně mohl závěrečné minuty zdramatizovat střídající Success, který se rozhodl po průniku do pokutového území z úhlu sám zakončit a jen těsně minul zadní tyč. Zbylé minuty už Burnley dokázalo kontrolovat a nakonec zápas dovedlo k zasloužené výhře.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
Kuba94

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra Watfordu

Má-li někdo zájem www.tipovani-extraligy.estranky.cz, extraligové tipy každé kolo.

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele