6. kolo
24.09.2016 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Stoke City - West Bromwich Albion 1:1

Ne, ani tentokrát to nevyšlo. Stoke City stále čeká na svou první ligovou výhru v tomto ročníku a Tony Pulis, bývalý lodivod Potters, se svým týmem zchladil Britannia Stadium věru v ten nejhorší možný okamžik - v první minutě nastavení, kdy už pomalu domácí fanoušci slavili...

Pro Stoke se jedná o druhý po sobě jdoucí šok v samotném závěru utkání, neboť právě takhle midlandský klub v týdnu vypadával také z Ligového poháru s Hullem. Potters ale měli problémy i zezačátku, kdy nezvládali vyzrát na konsolidovanou obranu soupeře. Dvojice Arnautović - Shaqiri do zápasu spíše pomaleji rostla a věci se začaly dít převážně až po odchodu neefektivního Bonyho.

Jeho náhrada na hrotu, veterán Peter Crouch, ihned sama mohla poslat domácí do vedení, aby následně v 73. minutě Joe Allen využil sklepnutí protivníka Jonnyho Evanse a postrčil míč do sítě. Mimoto Erik Pieters žebral o pokutový kop a všeobecně Stoke vypadalo tak, že směřuje za relativně pohodlnými třemi body.

Jedinou větší šanci Jamese McCleana výborně zlikvidoval Lee Grant a WBA nakonec na brankářskou dvojku domácích vyzrálo teprve po standardce, když Rondón využil dodávky od rohového praporku.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Infernoqt

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 1

Budíček Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

budicek???? to snad ne.....jsou to sracky ze stoke

Reagovat
smazaný uživatel

no W.B.A. také není zrovna pevný bobek

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele