Česká liga - preview 8. kola

23.09.2016, 08:51, aktualizováno 25.09.2016, 08:44
Previews
Jenom jeden, ovšem o to atraktivnější zápas má dnes na programu česká nejvyšší soutěž. Praha se těší na další derby odvěkých rivalů, Sparta hostí Slavii a potřebuje zareagovat na výhry Zlína, Plzně a Mladé Boleslavi...
Sparta Praha - Slavia Praha  (neděle 15:30)
Utkání největší z největších, alespoň v tuzemsku. Derby pražských "S" se představí na fotbalových trávnících po 286. a jako vždy půjde o hodně prestižní a vyhrocený souboj, ve kterém si oba celky nic nedarují. I když se říká, že derby nemá favorita, bude jím přeci jenom Sparta. Otazkou zůstává, zdali jim pomůže Tomáš Rosický, který v derby naposledy nastoupil před šestnácti lety.

Sparta versus Slavia, to je vždy ligová událost číslo jedna. V posledních letech měla výrazněji navrch Sparta. Slavia měla velké problémy a končila až ve druhé polovině tabulky, letos je ale všechno jinak. Sešívaní se ocitli v moci čínských investorů a chtějí co nejrychleji zpět na výslunní. Zatím to však trochu drhne...

Sešívaným se především nepovedl vstup do letošní sezony. V úvodních pěti kolech vyhráli jen jednou a navíc se prezentovali matnými výkony, což později odskákal kouč Dušan Uhrin mladší. Jeho nástupcem se stal ostřílený trenér Jaroslav Šilhavý, s Libercem získal ligový titul a o něco podobného by se rád pokusil i se Slavií. Jeho domácí premiéra začala dobře, Slavia porazila Slovan Liberec 1:0 a o týden dřív přivezla bod z Teplic. Z psychického hlediska by to mělo Slavii v derby pomoci. "Bez Sparty by nebyla Slavia a naopak. Ať chceme nebo ne, náš fotbalový národ je převážně rozdělený na sparťany a slávisty. Derby s sebou vždy přináší veliká očekávání. Je to zápas, který má velkou publicitu. Chceme být pokorní, věřím, že to odpracujeme a pak se uvidí," nechal se slyšet Jaroslav Šilhavý.

Zkušený kouč je plný očekávání: "Očekáváme plný stadion lidí, kteří budou na ten souboj natěšení. Sparta bude dobře připravená stejně jako my. Říká se, že derby nemá favorita, ale stejně si myslím, že Sparta má ohromnou kvalitu. Je oproti nám delší dobu pohromadě a má sehranější tým, což je její výhoda. Bude chtít dokázat, že je kritizovaná neprávem. V derby by získala velké plusové body, kdyby se jí to podařilo. Stejně jako my," uvědomuje si trenér.

Také Sparta měla rozpačitější začátek, vytýkalo se jí zejména vyřazení z Ligy mistrů od Steauy Bukurešť. Letenští se narozdíl od svého rivala alespoň probojovali do Evropské ligy, v prvním kole však vůbec nepotěšili a Southamptonu i bez Rosického podlehli 0:3. V domácí soutěži to také zatím není ono, ačkoliv je Sparta zatím neporažena. Vyčítá se jí domácí ztráta s Mladou Boleslaví i poslední plichta ve Zlíně. Nastávající pražské derby bude pochopitelně velkou událostí i pro kritizovaného Zdeňka Ščasného. "Nervozitu necítím, ale vnímám, že se blíží derby. Ať je to, jak chce, tak je to největší zápas roku a všichni se těší, ale zároveň cítí zodpovědnost, protože fanoušci nám leccos odpustí, ale derby určitě ne," přiznal tlak kouč Ščasný.

Sparta bude favoritem, ať je to jak chce. Na Letné vyhrála poslední derby 3:1 a se Slavií tu neprohrála od památného zápasu v roce 2008, kdy Sešívaní porazili Spartu na její půdě 4:1 a celkově získali titul. Slavisté pak ještě vyhráli v Generali Aréně v dubnu 2010 v rámci Ondrášovka Cupu.

Nedělní odpoledne také zodpoví jednu často kladenou otázku - nastoupí Tomáš Rosický? Do Southamptonu vůbec neodcestoval a neobjevil se ani v zápase se Zlínem, byť se ze sparťanského tábora ozvalo, že je připraven. "Tomáš musí být stoprocentní. Přesně tohle jsou zápasy, kdybychom ho na hřišti hodně potřebovali a moc by nám pomohl," prohlásil devětapadesátiletý trenér Ščasný. Spartě pak bude určitě chybět zraněný Lukáš Vácha. Na druhé straně bude absentovat Levan Kenia a u dvojice Souček, Švento je start nejistý. Speciální odpoledne prožije Josef Hušbauer, jenž do Slavie zamířil právě ze Sparty.

Zápas bude řídit zkušený sudí Radek Příhoda, spolu s asistenty Nádvorníkem a Patákem. Utkání budou rovněž provázet bezpečnostní opatření.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Holek, Mazuch, Costa - Dočkal, Frýdek, Mareček - V. Kadlec, Lafata, Šural
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Mikula, Bílek, Deli, Bořil - Ngadeu - Mihalík, Hušbauer, Zmrhal, Mingazov - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Zbrojovka Brno  (sobota 15:00)
Na pražské Julisce přivítá domácí Dukla fotbalisty Zbrojovky Brno. Brněnští mají na svém kontě jen jedno vítězství a tuto bilanci by si proti oblíbenému soupeři rádi vylepšili. Dukla na tom navíc není o moc lépe, v tabulce má jen o bod více.

Dukla naposledy rozstřílela Bohemku 4:1 a pohodu si přenesla i do ligového poháru. Ve Valašském Meziříčí zvítězila 2:1. Kouč Hynek tak zatím neprohrál a může být spokojen, byť těžší soupeři teprve čekají. Už tento víkend na Julisce přivítají Brno, které potřebuje bodovat. "Brno je kvalitní soupeř, takže se na něho musíme připravit, tak jak na Bohemku a být koncentrovaní. Pro nás pro Duklu je Brno vždycky nepříjemný soupeř, takže uvidíme, jak to dopadne. Těšíme se na to," nechal se slyšet obránce domácích Jan Juroška. Dukla ze čtyř domácích zápasů dva prohrála a nerada by své příznivce zklamala potřetí, proti Brnu se jí však nedaří. Loni prohrála se Zbrojovkou oba zápasy.

Zbrojovka pod vedením Svatopluka Habance stále strádá. Prohrála sice jen jedno utkání, ale pozice remízového krále také není vyhovující. Především se nedaří naplnit to, s čím Habanec do Slovácka přicházel a sice hrát ofenzivně, pro diváky. Zbrojovka má totiž vedle Příbrami vůbec nejhorší ofenzívu, naopak defenzíva patří k nejlepším. Také Zbrojovka hrála v týdnu MOL Cup, přes celou republiku si jela pro postup do Ústí nad Labem, kde zvítězila vysoko 4:1. "Na přípravu máme dva dny, ale soupeř je na tom stejně. Uděláme vše pro to, abychom zápas zvládli a v dobrém rozpoložení se mohli chystat na svátek fotbalu v podobě domácího zápasu se Spartou," připomněl další utkání Svatopluk Habanec.

Jak už bylo řečeno, Zbrojovce se v minulé sezoně proti Dukle dařilo. Vyhrála obě utkání. Střetnutí na Julisce rozhodl dvěma góly Jakub Řezníček, na kterého si budou muset domácí dávat velký pozor i tentokrát.

Dukle určitě nepomohou Koreš a Podaný a nejistý je start stopera Šimůnka a Vrzala. Hosté jsou na tom stejně, Litsingiho čeká operace a k dispozici stále nebudou zkušení Zavadil se Štohanzlem.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Štetina, Bezpalec, Preisler - Hanousek, Považanec, Tetour - Néstor, Olayinka, Čajič
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Šural, Vraštil, Kijanskas, Lutonský - Polák, Lacko - Hyčka, Škoda, Vávra - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Slovan Liberec  (sobota 16:30)
Karvinou čeká na domácím stadionu Slovan Liberec, který v této sezoně představuje dvě tváře. Jednu evropskou, druhou domácí. Hosté z pod Ještědu potřebují na půdě nováčka bodovat jako sůl, jenomže vše jim komplikuje rozrůstající se marodka.

Karviná si zatím náležitě užívá svého působení v nejvyšší soutěži a i když naposledy prohrála v Plzni, stále je na tom velice dobře. Zisk deseti bodů a celkové šesté místo je výborným počinem. Není tak divu, že je kouč Jozef Weber nadmíru spokojen. Zejména si pochvaloval vítězné domácí utkání s Jihlavou (3:0), na které byl slezané rádi navázali. Zatímco v Karviné se zdá být všechno v pořádku, v Liberci je to úplně naopak. Tým sice nadále pokračuje v dobrých výkonech na evropské scéně, v domácí soutěži se však začíná bít na poplach. Čtrnáctá příčka a pouhých pět bodů řadí Slovan mezi nejhorší týmy ligy. Jedním z viníků této situace se jmenuje marodka.

Mimo hru jsou Machuča, Pokorný, Breite, Ševčík. Nejisté jsou starty Baroše, Coufala, Karafiáta, Bartla, Dúbravky nebo Hladkého. "Není to nic příjemného, už se pomalu bojím zvednout telefon komukoli z lékařského týmu. Jak vidím číslo maséra nebo doktora tak se mi dělá nevolno. Vždy ráno mi totiž nahlásí kdo nemůže trénovat. Aktuální zdravotní stav je kritický, protože krom dlouhodobých marodů a klasických fotbalových zranění, tým postihla viróza a přes víkend i nějaký druh střevní chřipky," zoufá kouč Jindřich Trpišovský. Vedení na situaci zareagovalo příchodem srbského útočníka Miroslava Markoviče, který v české lize už působil.

"Naše situace v tabulce není dobrá, musíme prostě poskládat zdravé hráče a utkání v Karviné zvládnout. V pátek ráno uvidíme, kdo bude k dispozici," uzavřel Jindřich Trpišovský. Karviná se s Libercem střetla v roce 2010 ještě v rámci národního poháru Ondrášovka Cup a světe div se, byl z toho postup Karviné, která zvítězila na pokutové kopy. Oba celky však od té doby prošly výraznou obměnou.

O absencích Liberce už šla řeč a co se týče domácích, těm bude scházet pouze zraněný Voltr, jinak má kouč Weber všechny hráče k dispozici.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Holík, Dreksa, Hošek, Eismann - Janečka, Šisler - Moravec, Budínský, Zelený - Jurčo
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Latka, Hovorka, Bartošák - Breite, Karafiát - Bartl, Sýkora, Vůch - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Hradec Králové - Fastav Zlín  (sobota 16:30)
Vedoucí Fastav Zlín zavítá na mladoboleslavskou půdu k zápase s Hradcem Králové. Pochopitelně favoritem budou hosté, ale proti Votrokům je rozhodně nečeká nic snadného. Vždyť svěřencům Bohuslava Pilného patří páté místo!

Hradci se zatím po návratu do nejvyšší české soutěže daří a páté místo v tabulce je toho důkazem. Domácí získali ve svém azylu v Mladé Boleslavi už šest bodů a další čtyři přivezli zvenčí. Naposledy bod z Brna za remízu 1:1. Vedoucího Zlínu se Votroci v žádném případě nebojí, mají s ním i lehce lepší vzájemnou bilanci, byť se na prvoligové scéně oba aktéři utkaly v sezoně 2002/2003. "Mají mužstvo, které je dlouho pohromadě. Pracovité, agresivní nepříjemné a důrazné. Ale nechybí jim ani fotbalovost, tolik bodů nezískali náhodou. Jejich největší předností je týmová hra a v dobré formě hrající individuality. Ať je to třeba Hájek, Jugas nebo Diop," okomentoval soupeře trenér Bohuslav Pilný.

Zlín má zasebou přetěžké utkání s favorizovanou Spartou a může být spokojen. Remízu 1:1 sice zachraňovali hosté, ale kdyby jí svěřencům Bohuslava Pánika někdo nabídl před zápasem, určitě by jí brali. Fastav tak neprohrál jak se Spartou tak v předchozích kolech i se Slavií, Libercem nebo Plzní. A to nemůže být náhoda! Přesto zlínští zůstávají pevně nohama na zemi a v dalším zápase hradecké Votroky rozhodně nehodlají podcenit.

"Není to lehký soupeř, půjdou do nás naplno. Každý se na nás nyní bude chtít vytáhnout. Hrají podobný styl, jako my, takže nás nečeká nic jednoduchého," poznamenal Lukáš Holík. Fastav je společně se Spartou už jediným týmem, které ještě neprohrál, ale pokud chce setrvat na prvním místě i po tomto kole, potřebuje Votroky porazit.

Votorci se musejí vypořádat se zraněným Vlkanovou a nejspíše i Mudrou a Trubačem. Ševci zase nemohou počítat se službami Davida Štípka, který stále zůstává na marodce.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Holeš, Chleboun, Plašil, Mudra (M. Černý) - Janoušek, Schwarz - Martan, Pázler, Malinský - Žondra
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Jugas, Hájek, Matejov - Vukadinovič, Hnaníček, Živulič, Holík - Diop, Harba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Počtvrté v sezoně se v Uherském Hradišti představí Slovácko a soupeřem bude jediný tým, který ještě nevyhrál - Jihlava. Povede se trenéru Michalu Bílkovi s Vysočinou konečně vyhrát?

Hodně za očekáváním si stojí i Slovácko, které pod Stanislavem Levým vyhrálo jen jedno utkání a dále si připsalo dvě divoké remízy 2:2. Suma sumárum, je to málo a Slovácko zkrátka potřebuje zabrat. "Pokud chceme v zápase s Jihlavou uspět, tak se hráči musí prezentovat mnohem větší agresivitou a odhodláním. Věřím, že si mužstvo uvědomuje, že naše situace není jednoduchá a je nejvyšší čas, abychom ukázali naši pravou tvář," burcuje své svěřence trenér Stanislav Levý.

Slovácko prohrálo tři zápasy v řadě, naposledy v Mladé Boleslavi jasně 0:3. "Porážky musíme hodit za hlavu a proti Jihlavě, která má ještě méně bodů než my, musíme zápas zvládnout, abychom se odrazili ode dna. Na hřišti nás bude jedenáct a hrát musíme jeden za druhého a společně za Slovácko. Každý musí nechat na hřišti všechno," říká odhodlaně Jaroslav Diviš. Jihlava je jediným týmem, který ještě nevyhrál a tento smutný fakt bude chtít proti Slovácku napravit. Vedení klubu vsadilo po Hippovi na Bílka a ten si v obnovené ligové premiéře připsal domácí remízu 1:1 s Jabloncem a s týmem už stačil i vyhrát, v MOL Cupu porazil Pardubice 3:1. Slovácko je však o level výše, než jsou Pardubice a Jihlavu nečeká v Uherském Hradišti nic snadného.

"Před námi je skutečně velmi těžké utkání. Jak my, tak ani Slovácko se nyní v tabulce nenachází v komfortní situaci. Do Uherského Hradiště pojedeme s cílem uspět. Pokud chceme vybřednout ze sestupových příček, tak potřebujeme konečně bodovat naplno," prohlásil trenér Michal Bílek.

Nového trenéra Jihlavy trápí zdravotní stav jeho hráčů. Zranění jsou Kryštůfek, Šulka, Urblíka či Štěpán. Po pohárovém utkání visí otazník nad startem Hronka. Dva hráče pak bude postrádat Slovácko a sice Chvátala a Biolka.

Jihlavě se proti Slovácku příliš nedaří. Poslední vítězství nad tímto soupeřem si připsala takřka před třemi lety. Na Slovácku dokonce nikdy v lize nevyhrála.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski, Daníček - Diviš, Kerbr, Civič - Koné
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Blaič, Krejčí, Rosa, Mišůn - Batioja, Zoubele - Vaculík, Hronek, Ikaunieks - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram  (sobota 18:00)
Bohemians 1905 přivítají v bouřlivé atmosféře milovaného Ďolíčku Příbram a rozhodně půjde o důležitý duel. Klokani jsou i přes některé dobré výsledky považování za jednoho z možných adeptů na sestup a proto by měly případné body proti Příbrami svojí váhu.

Bohemians ve dvou domácích zápasech v řadě neztratili ani bod a v dalším zápase v Ďolíčku není nereálné sérii natáhnout. Svěřenci trenéra Koubka totiž přivítají Příbram, která až do minulého kola měla nula bodů i nula vstřelených branek. Středočeši však zvládli zápas s Teplicemi a možná se konečně odrazí k lepším výsledkům. "Soupeř je teď velmi motivovaný, jelikož se chytil po posledním zápase. Bude to velice těžký protivník, který bude chtít navázat na poslední výkon, především z druhého poločasu," nechal se slyšet Miroslav Koubek.

Klokani budou favoritem nejen pro lepší postavení v tabulce, ale i díky vzájemné bilanci. Bohemians totiž ještě nikdy doma v lize s Příbramí neprohráli. Aby uspěli i tentokrát, musejí honem rychle zapomenout na zpackaný zápas s Duklou, ve kterém inkasovali hned čtyřikrát.

Jak už bylo zmíněno, Příbram v minulém kole utnula sérii 701 minut bez gólu a šesti porážek. Zápas s Teplicemi se sice opět nevyvíjel dobře, ale Příbramští nakonec dokázali otočit výsledek ve svůj prospěch. Vítěznou branku přitom vstřelil někdejší teplický útočník Aidin Mahmutovič.

I přes první výhru vedení nezahálí a do ofenzívy získalo nového útočníka Štěpána Kacafírka. Svěřenci Petra Rady chtějí na výkon z minulého kola navázat a z Ďolíčku si odvézt alespoň bod.

Klokanům bude stále chybět Čížek a také Linhart. Menší problémy měl i Holenda, ale do zápasu by měl být připraven. Také hostům chybí duo hráčů, Nikolič i Chaluš jsou zranění.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Dostál, Krch, Šmíd, Havel - Hubínek - Hašek, Mašek, Jirásek, Luts - Holenda
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Pecháček, Tregler, Jiránek, Ferrara - Krameš, Trapp - Pilík, Borek, Rezek - Majtán
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Viktoria Plzeň  (sobota 20:15)
Těžké utkání čeká Viktorii Plzeň. V Teplicích se jí totiž příliš nedaří, vyhrát tam dokázala před více než čtyřmi lety. Forma je však na straně Viktoriánů, neboť Teplice nejenže dva zápasy po sobě nevyhrály, ale jako první tým přenechaly body do té doby marné Příbrami.

Teplice zatím podávají hodně nevyrovnané výkony. V prvních třech zápasech neinkasovaly, v těch posledních třech naopak obdržely pět branek. Dvě výhry a tři remízy řadí Teplice na osmé místo tabulky. Zajímavé je, že Teplice zatím doma nevyhrály, remizovaly tu se Spartou i Slavií a podlehly Mladé Boleslavi. Teď je čeká obhájce z Plzně a toho nedokázaly porazit tři roky. Severočeši dobře ví, kde tkví největší zbraň obhájce a tu se pokusí eliminovat. "Asi těch jejich útočníků, jejich hry. Dává totiž hodně branek, nám se naopak v obraně teď nedaří. Tak obavy jsou z toho, abychom tolik neinkasovali," nechal se slyšet brankář Tomáš Grigar.

Teplice si v minulé kole uřízly ostudu, když prohrály s do té doby poslední Příbramí. Právě proti žlutomodrým Příbram prolomila střeleckou smůlu a získala první tři body do ligové tabulky.

Viktoriání nevyhráli v Teplicích více než čtyři roky a těžkou bitvu čekají na Stínadlech i tentokrát. "V Teplicích se nikomu nehraje lehce, mají technické a běhavé mužstvo. Bude to ale zápas o nás, když se na to dokážeme dobře připravit, tak můžeme vyhrát. Fotbalově jsme určitě lepší než tepličtí hráči," říká záložník Martin Zeman.

Plzeň je ale ve formě. Neprohrála šest soutěžních utkání v řadě, z toho v lize naplno bodovala ve třech zápasech po sobě. Naposledy bez problémů porazila nováčka Karvinou 2:0 a mohutně se dotahuje na čelo, na vedoucí Fastav Zlín ztrácí již jen jeden bod. Souboj v Teplicích navíc bude generálkou na venkovní zápas Evropské ligy proti Austrii Vídeň.

Domácím bude chybět Kučera, neboť v Teplicích hostuje právě z Plzně. Nejistý je start Hrubého. Viktorka zase nemůže počítat se zraněným Hromadou a pochopitelně rekonvalescentem Pilařem.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Krob - Hora, Ljevakovič, Kodeš, Fillo, Nivaldo - Vaněček
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hejda, Hubník, Limberský - Petržela, Kace, Hořava, Zeman - Ďuriš, Bakoš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.50 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - FK Mladá Boleslav  (pátek 20:15)
Páteční předehrávku ePojištění ligy obstarají Jablonec a Mladá Boleslav. Zatímco domácím se příliš nedaří a v tabulce zaujímají až deváté místo, hosté jsou druzí jen s jednobodovou ztrátou na vedoucí Zlín.

Jablonec dokázal zvítězit jen v prvních dvou kolech, když porazil nováčky, Karvinou po divokém průběhu 5:3 a Hradec 2:1. Od té doby však na tříbodový import čeká. Tři utkání sice ještě dokázal zremizovat ale devět získaných bodů je prozatím zklamáním. Jablonec určitě bude chtít ukončit pětizápasové čekání na výhru, ale nebude to mít snadné, neboť na Střelnici zavítá druhá Mladá Boleslav. "Mladá Boleslav má dobře rozjetou soutěž. I po výměně trenéra má jejich hra velkou kvalitu. Ne náhodou jsou v tabulce tam, kde jsou. Určitě přijede těžký soupeř. Jdeme do zápasu jako do každého. Máme znovu problémy se sestavou. V pěti zápasech jsme nezískali tři body a zápas v domácím prostředí nám velí, abychom tu nepříznivou sérii zastavili," doufá trenér Jablonce Zdeňko Frťala.

"Bude to strašně těžký zápas, Boleslav je teď v laufu, jsou čtyři zápasy bez porážky. Uhrála bod na Spartě, kde byla dokonce lepší než Sparta, takže nás nečeká nic jednoduchého. Určitě nejsme v zápase favoritem, ale myslim si, že když budem makat jak v Jihlavě, tak výhra může přijít," nechal se slyšet na stránkách jabloneckého celku útočník Martin Doležal.

Mladá Boleslav je opravdu v dobré formě. Od prvního místa jí dělí pouze bod a co více, venku ještě neprohrála. Na Spartě uhrála plichtu 2:2 a jediným zaváháním tak zůstává nepodařená domácí premiéra trenéra Kalvody s Karvinou, která už je dávno zapomenuta. Naposledy si Bolka zastřílela v souboji se Slováckem a hned dvě branky vstřelil Jan Chramosta, který by se rád střelecky prosadil i v zápase v Jablonci. "Jablonec známe, víme, že je to nepříjemnej soupeř. Čeká nás těžké utkání, ale myslím si, že jsme teď na dobré vlně, takže tam jedeme vyhrát," prohlásil mladoboleslavský útočník.

Kouč Zdeňko Frťala už problémy se sestavou prozradil, na marodce totiž stále zůstávají Kubista, Breda, Bárta, Kysela, Beneš, Bazal i Pernica. To je opravdu velký výčet jmen. Mladá Boleslav ovšem také nebude kompletní. Zraněná je čtveřice Čmovš, Rada, Jánoš i Matějovský.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Nový, Kouřil, Hybš, Končal - Hübschman - Tecl, Trávník, Jiráček, Mihálik - Doležal
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Da Silva, Hůlka, Fleišman - Vukadinovič, Kúdela, Mareš, Přikryl - Chramosta, Mebrahtu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.25 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Fastav Zlín752015:517
2.FK Mladá Boleslav751114:516
3.Viktoria Plzeň751113:616
4.Sparta Praha743013:515
5.FC Hradec Králové73138:810
6.MFK Karviná731311:1310
7.Slavia Praha623110:89
8.FK Teplice72328:79
9.FK Jablonec723211:139
10.Dukla Praha722311:98
11.Zbrojovka Brno61413:57
12.Bohemians Praha 190572147:127
13.1. FC Slovácko71249:145
14.Slovan Liberec71244:95
15.Vysočina Jihlava70344:113
16.1. FK Příbram71063:143

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1332)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
ondrasch77

2:2 (Tecl, Pišta - Chramosta, Golgol)

Reagovat
andrew96

Kéž by mohli prohrát oba.

Reagovat
ondrasch77

Kéž by ses oběsil ve skříni...

Reagovat
andrew96

Wau, to jsem vážně nečekal

Reagovat
Spalovač šancí

Mohou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
oli9

0:2

Reagovat
Puskas

http://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal_region/majitel-vaclav-brabec-exkluzivne-pro-denik-banik-promarnil-velkou-sanci-20160921.html

Co by řekli ti šašci, kdyby s tím fakt sekl? Furt by se kasali, jaká to byla úžasná věc?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom je, že oni si fakt myslí, že to byla úplně boží věc a považují se skoro za hrdiny. Absolutně nechápu.

Reagovat
Puskas

Škoda že měli ty kukly, mohli jsme je obdivovat celá republika jmenovitě.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jo, vždyť někteří ho mají za uplakánka..

Reagovat
Puskas

To kdyby měli platit oni, zbyly by jim jen oči pro pláč.

Reagovat
smazaný uživatel

to derby bylo po fakt dlouhy dobe a fanousci byli logicky strasne nateseni.. dopadlo to jeste v pohode

Reagovat
Puskas

To jejich počínání není omluvitelné ničím.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Nihilister

Přesně ! Tohle nejsou fanoušci ale idioti. Okamžitě zavřít pokutovat a zakázat vstup na stadion do konce života a třeba si to další rozmyslej

Reagovat
smazaný uživatel

Jo dopadlo to v pohodě. Jen jsme nasrali Brabce, který zvažoval odchod z klubu. Jen my "slušní" máme po zápase s Budějkama, kde hráči budou potřebovat podporu. A Brabec má teď spoustu jednání s městem apod. kterému se to samozřejmě nelíbilo. Jenže to jsou následky, které si ty holé a vylízané hlavy budou brát jako nic a nezastaví je to udělat to i příště..

Reagovat
Puskas

+ ti sponzoři

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Bohužel, sice máme jedny z nejlepších ultras v republice, ale taky nejdementnější chuligánku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to k pláči.

Reagovat
Kang & Kodos

Jako jo, ale ty kecy, že se nic nestalo...minimálně solidně potopili majitele, nez kterýho by byl Baník úplně v prdeli, a kterej do toho nasypal ze svýho spoustu peněz. Naběhnout na hřiště s tim, že to za mě zaplatí někdo jinej, to umí každej blbec.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas, ale zkus si zajet na chachaři.cz a podívat se na některé ty jejich výplody. A to ještě nejsou ani ti běžci, ti totiž neumí číst a psát, takže od nich to nehrozí..

Každopádně nejvíc mě dostalo to, že Baník prohrál s Litoměřicema v poháru a někteří to nazývali jako podvod na klub s tím, že je to teda 1:1 ze strany hráčů a fans..

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kang & Kodos

dementy najdeš všude, neuděláš nic.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
božský John

Jsou to proste sobecky curacci, co koukaj na sebe a svoji zabavu a na klub, kterymu udajne tak strasne fandi, serou. Zmlatit a zavrit, nic jinyho

Reagovat
$$CaptainKokotko

a jeste at si zaplati tu pokutu, kterou banik dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas.

Reagovat
Puskas

To údajné sepětí s klubem dodává v jejich smýšlení takovýmto excesům vyšší smysl.

Reagovat
božský John

Proste se potrebujou necim zastitit. Jinak v hlave to jsou furt maly deti, co si hrajou na stredovek a oddanost cemusi.

Reagovat
Puskas

středověk byl právě o zodpovědnosti

Reagovat
Nihilister

pro tohle nikdy nebudu mít pochopení

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem tu viděl i odkaz na ty jejich obhajoby...nemůžu ho najít

Reagovat
smazaný uživatel

Obzvlášt smutné na tom je, že Brabec fakt nedal a priori na tu jejich špatnou pověst a jednal s nimi jako s rovnocenným parnerem, který dostal nastandardní podmínky, čímž vypadl ze hry klasický argument pro podobné kraviny ve stylu "když s námi budete jednat jako s opicemi, tak se jako opice budeme chovat."

Reagovat
centos

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
taws

Poslat tam policajty a každej kdo má kuklu, tak ho vytáhnout ven..na idioty je potřeba radikální řešení

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pospovič

Brabec byl před začátkem v kotli a něco řešil, možná měl předběžné info a snažil se to zastavit

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Tak hlavne tech padesat idiotu prebylo vsechnu to,co kotel dela. Skvelou atmosferu doma ci venku...sbirky pro zvirata,detske domovy atd.. Nejlepsi,jak nekdo psal,ze se diky tem "hrdinum" muzeme ve meste citit bezpecne a nebat se chodit v sale a dresu...nebo jak to bylo.

Reagovat
frankiefcb

jo to je taková známá legenda. Hlavně v dnešní době, kdy všechno monitorují policajti.

Reagovat
pawelFCB

Me stve,jak pak neketri v komentarich michaji ultras s par jedinci,kteri s ultras nemaji nic spolecneho,krome toho,ze si koupili listek do kotle.. Nebo kdyz se neco stane,tak za to okamzite muzou Polaci...Banikovci jsou prece vsichni svati.

Reagovat
frankiefcb

jo o těch Polácích je to taky pěkná legenda. Tak ono je to takhle jednodušší všechno zobecňovat.

Reagovat
pawelFCB

Nebyt druzby,tak nevim,na koho by to svedli.. Nicmene nektere prispevky,typu,ze by nejradeji tu drzubu zrusili atd.. jsem se tomu musel smat...hlave,ze vetsina takovych,kteri tohle pisou,sedi o vikendu doma na prdeli,nez aby vyjeli podporit Banik ven. Pardubice se uz taky pripravuji,jako by meli dojet vrazi.. http://pardubice.idnes.cz/do-pardubic-prijedou-obavani-fandove-baniku-ostrava-fh9-/pardubice-zpravy.aspx?c=A160923_2274975_pardubice-zpravy_msv

Reagovat
frankiefcb

Ostravské fandy by mohla zaskočit podoba jejich sektoru. Na stadionu Pod Vinicí totiž nemají žádné sedačky. Trhat by v podstatě mohli jenom trávu. Sektor je totiž postaven na zemním valu a kromě několika betonových schodů v dolní části zde nic jiného není. Tedy kromě pár stromů a dvou mobilních záchodků. Příchod do sektoru vede skrze malou branku ze sousední ulice.

Zdroj: http://pardubice.idnes.cz/do-pardubic-prijedou-obavani-fandove-baniku-ostrava-fh9-/pardubice-zpravy.aspx?c=A160923_2274975_pardubice-zpravy_msv jo a na tomhel se hraje 2. liga, tak hlavně ež Bazaly nesplňovaly parametry

Reagovat
pawelFCB

Tak Bazaly parametry asi splnovaly,ale Brabec hlavne ani nechtel,aby se tam hralo,jelikoz by stejne za rok v pripade postupu,museli znovu na Mestyk stadion..alespon enco pdoobneho jsem cetl.

Reagovat
frankiefcb

mluvím dobu před 2 rokama a mluvím o první lize. Přece nemůže se druhá liga hrát na poli a v první lize nepovolí normální stadion.

Reagovat
pawelFCB

Tak v prvni lize jsou extremni naroky na stadiony... ale v druhe lize mi to pripada,ze tam vubec zadny naroky nejsou a ty kluby mohou hrat klidne i na skvare...dle toho,na cem neketretymy hrajou zapasy...

Reagovat
JarousFCB

Dvě TOI TOI ... z toho mi trošku spadla brada

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Takové dětské: To já ne, to on. příp. To už bylo.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

někteří žijí v jiném světě bohužel. Nejhorší je, ež ze sebe dělají nějakou "fanouškovskou" elitu. P.S: mluvím o chuligánech, do ultrasky se nenavážím, té si naopak velmi za práci pro klub vážím.

Reagovat
Kepy_FCB

K tomuto jsem se vyjádřil .Já bych jen doplnil že ztrapnili Baník i na poli chuligánském - kámoš němec v práci mi říkal co to tam je, samej hubeńour nebo tlustoprd co je vůbec rád že se rozběhne. Má pravdu , dnes hools vypadají jinak...

Reagovat
ZB 07

Ještě jsi zapomněl na puberťačku, která sebou při svém životním sprintu flákla o zem a na toho borca, kterej si na velkou chuligánskou akci vzal pro jistotu i stativ, aby se mohl zvěčnit do rodinného alba...

Reagovat
Puskas

jo, to bylo jak od Monty Pythona.

Reagovat
ZB 07

Monty Python

Reagovat
smazaný uživatel

Pitomce, ten stativ byl meho kamarada, ktery mel natacet kotel pri supportu a on rozhodne neni zadny chuligan.

Ohledne te divky, pubertacka neni, udelala hloupost, sama to dobre vi a ver mi, ze po zapase byla z toho hodne spatna. Ano, neni omluvou, ze tam vbehla za jednim kamaradem svym (neni chuligan, nechal se vyhecovat) ho "zachranit" pred lincem od securitky.

Udelala chybu a vim, ze nic podobneho uz nikdy neudela, tak ji tu prestante vy sasci zesmesnovat, aniz by jste ji znali.

Reagovat
ZB 07

Ještě je tu obhajuj... já jsem jen reagoval na tu část příspěvku od Kepyho, kde píše "že ztrapnili Baník i na poli chuligánském" a je úplně jedno, jestli na to hřiště vběhla holka úmyslně nebo jen běžela "zachránit" kamaráda...

Celá tato akce způsobila Baníku jen potíže a všem slušným fanouškům taky...

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se tu nekdo ztrapnuje, tak jen vy kreteni a tebou podobni, co dokazi jen komentovat na internetu veci, u kterych ani nebyli. Ale tak hlavne, ze si tu imaginarne poplacate po zadech, jak oni jsou spatni, smejete se cizim lidem, aniz by jste znali okolnosti.

Vsimej si sveho provincniho klubu, jenz sidli nekde v pralese mezi Prahou a Vidni ;-)

Reagovat
ZB 07

Hele, jen mi řekni, ty s tím náběhem na hřiště souhlasíš a přijde ti to v pořádku?

Mně to prostě hlava nebere....a k tomu, abych se jim mohl smát, tak bych u toho musel být osobně?

Jako ať už na tom hřišti dělali cokoliv, tak za to, jak se tam předváděli, se jim smát můžu a nepotřebuju k tomu znát ani jejich životopis..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, vždyť je to chudinka a vlastně všichni co tam vběhli za to nemůžou a byli k tomu donuceni okolními vlivy

Reagovat
Kang & Kodos

Za to může Kalousek

Reagovat
smazaný uživatel

A Zeman. A taky trochu Babiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas dost... me fakt nezajima ci je to kamaradka nebo ne a fakt ji znat nepotrebuju, abych se ji vysmal za to co tam predvadela

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

A co te zajima neco, co se stalo x stovek kilometru od tveho bydliste mezi kluby, jenz ti muzou byt volni a lidi, ktere neznas, pico ? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

protoze me tyhle veci zajimaj..

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
$$CaptainKokotko

lol, ty ses kunda

Reagovat
Mada

Reagovat
Nihilister

A jestli se nechalu přemluvit tak je to ještě horší

Reagovat
Znalec

ta holka bude podle svýho IQ dobrá možná tak na gangbang nebo BBQ

Reagovat
Znalec

oprava BBC, žádný bárbekjů

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak aspon ses probehla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty stara trosko, co se furt navazis do nas, vsimej si Chebu. Anebo az pojedem do Sokolova, muzes po letech zajit na Banik a rict jim to osobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Trevore pls

Reagovat
pawelFCB

Ten incident jenom zesmesnil chuligany Baniku a jejich reputaci..kdyz uz se k tomu odhodlali,tak to meli mit dopredu promyslene...tohle bylo naprosto trapne,kdyz to srovnam s tim,co "dokazali" fans Opavy v poharu...A tom,ze tihle blbci jen udelaly Baniku zbytecne problemy,se ani nemusime bavit. Celkove to byl jeden velky prusvih.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo jasny, ze se k nim nemaji sanci dostat... bylo to jenom takovy "bububu"

Reagovat
pawelFCB

Opavaci byli alespon tak trochu v kontaktu s nasim kotlem v poharu..kdezto tihle blbci sotva dobehli za pullu k brance a jak videli securitku,tak se posrali a bezeli zpatky...Kdyz uz to chteli Opavakum za kazdou cenu "vratit",tak to mohli dotahnout...Takhle se tomu kazdy spise vysmeje a k tomu to nebyla moc levna zabava. Klidne to mohli udelat az po konci utkani,nez narusit zbytecne zapas...Ale prijde mi,ze z toho byla az moc hysterie okolo toho...ackoliv to nebylo spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

jako uprimne je potreba rict, ze to meli mnohem dal, nez opavaci v Opave.. jinak s tim, ze to chteli udelat za kazdou cenu si neda nesouhlasit.. asi si vyhodnotili, ze to pro ne bude lepsi, nez aby furt poslouchali, ze se vo nic nepokusili

Reagovat
JarousFCB

a hlavně to bylo trapné z důvodu, že sami nevěřili, že tam doběhnout a něčeho dosáhnou... ten nesmělý výklus působil dost trapně.Jen pokus o nějaké zviditelnění se nebo nechápu oč se vlastně snažili.

Reagovat
smazaný uživatel

naši do toho šli hlavně z důvodu "ochrany" svého stadiónu, když ten ostravský dobytek začal ničit tribunu, kterou dostal kompletně k dispozici, a další věc je, že dobytkové, kdyby se trošku více snažili, tak se na to hřiště také mohli dostat, chalupáři do toho šli srdcem, ostraváci zahrálii jen trapnou pózu, aby byli vidět v TV a psalo se o nich, dobře věděli, že hostující sektor je nedobytný a nejde se z něj ani dostat na hřiště, prostě banda kokotů, ale hodnotím to pozitivně, zavařili Baníku a otrávili Brabce, takže palec nahoru za tu akci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Proč se kurva řeší druholigový fotbal tady?

Reagovat
pawelFCB

To vis no, lidi vic zajima Banik nez Bonzacko ci Zlin...

Reagovat
pingla

Aha, takze podle tve logiky tady mam zacit psat prispevky z PL, protoze je to zajimavejsi liga nez nase?

Reagovat
Kang & Kodos

ne, protože neni

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Nekdy se na ef resi strasne kraviny,ktere se ani netykaji fotbalu a nikonu to ani nejak nevadi...nevim,proc by se tady nemel resit Banik?

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Neres hovadiny. Anglická liga má svoji diskusi, FNL ne. Tak to řešíme tady.

Reagovat
JarousFCB

Cyp jen provokuje... vaše reakce jsou pro něj jen voda na mlýn

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej pokus.. ale tady s PL nepochodis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

who cares?

Reagovat
centos

Podle počtu reakcí docela dost lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou lidi

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou nadlidi

Reagovat
patas92

Já je beru jako celek tedy kotel, který se stará o atmosféru, připravuje krásné choreografie a jezdí klub podporovat ven. Právě před derby s Opavou jsme se jim snažili vyjít ve všem vstříc… A vidíte, jak jsme dopadli. Nechci říkat, že to je pro nás ponaučení, spíše hodně drahá a krutá zkušenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč má pořád každý potřebu do toho míchat kotel a tvrdit, že si má kotel mezi sebou udělat pořádek, jen proto, že ta skupinka vyběhla odtamtud. Kdyby vyběhli z bečka, což by bylo jistě strategicky lepší, tak se bude tvrdit, že si mají mezi sebou udělat pořádek na béčku? Jinak nevěřím, že by byl Brabec tak naivní a nevěděl do jakého klubu jde a že se tyhle incidenty u nás občas dějou, takže jeho úvahám o odchodu taky moc nerozumím. Stejně tak by mě zajímalo, jak by takový odchod vypadal. Mám pochyby, že se na koupi Baníku stojí fronta a kdyby jen přestal sypat peníze, tak už to neprodá nikdy a prodělá všechno co do toho vrazil. Alespoň takhle to vidím já.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je Brabec v pasti a blbečci si můžou dělat co chtějí, že? A není čeho se bát.

Reagovat
pawelFCB

Tak Brabec hlavne fanousky na tom setkani pred zacatkem douteze prosil a zadal,aby se chovali slusne...tohlr byl celkem podraz od par jedincu...

Reagovat
smazaný uživatel

tomuhle se proste musim smat.. totalni naivita a neznalost od nej, jinak si to nedokazu vysvetlit, ze jim to uveril

Reagovat
pawelFCB

Cekat se to dalo...a nejak do medii promluvit musel.. urcite nerekne neco,ve stylu "Cekal jsem to,nic vazneho se nestalo"

Reagovat
smazaný uživatel

no to mas pravdu.. potom je otazka co si opravdu myslel

Reagovat
taws

no nevim..když se uprostřed kotle začne formovat skupina tučných zakuklených individuí, z nichž někteří jsou vybavení tyčemi a kotel se vůči tomu nijak nevymezí, tak to jde i na vrub kotle

Reagovat
smazaný uživatel

urcite bys byl prvni, kdo by jim to sel vysvetlit co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ochozy si ty blbečky srovnaly..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsi na B6 nebo B5? Pokud ne, tak se tak hloupě nesměj vole..

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim co myslis tim srovnaly, ale silne vo tom pochybuju

Reagovat
frankiefcb

ale jo srovnaly

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom co utíkali pryč tak někteří se vydali mezi sektory B6 a B5 kde bývají normální fans. Odtamtud pak ale byli slovně i jinak vyhnání a co me překvapilo tak bez většího odporu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně, že ten váš kotel byl z toho náběhu vystříkaný a jako gesto nevole a distancování se od toho hulákal ACAB, do toho ty bandy debilů v tričkách Jebat Opavu jsem fakt nepobral a pár z nich jsem si pak i vychutnal, byla prdel, že každý se posral, když jsem ho na ulici slušně požádal o konfrontaci, holt, když dojde na lámání chleba, tak jste jen banda kokotů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
Fabregas@ole

Proč přestal nastupovat Magera? Nesedl si s novým koučem?

Reagovat
Znalec

Dáme zase tipovačku :

My proti Nám 2:2 - myslím, že My doma s Námi neprohrajeme

Dukla proti Brnu 1:2 - Zbrojovka už konečně zabere

Hradec proti Zlínu 0:3 - Zlín je na koni a bude pokračovat v jízdě

Karviná proti Nám 1:3 - Už se musíme konečně odlepit ode dna

Slovácko proti Jihlavě 0:1 - Slovácko je marný a je tady faktor Bílek

Bohemians proti Nám 3:3 - opět se prosadí Mašek, ale My budeme bodovat

Teplice proti Nám 0:4 - Teplice započnou svou jízdu do 2. ligy, jejich hra stojí za prd

No a konečně očekávaný zápas Nás proti Nám 3:0 - Tady není o čem.... My ještě máme hodně co dolaďovat na Naší hře, takže je jasné, že vítězem utkání budeme My

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

My nám to nedarujeme...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Tak na dně ještě nějakou dobu zůstanete...

Reagovat
Znalec

Nejsem si jistej jestli mluvíš o Nás nebo ne

Reagovat
db18

Myslel jsem vás proti Karviné.

Reagovat
Znalec

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ten Kalvoda je roztomilej, proti Sparte to vypadalo jakoby koacoval v pyzamu , docela bych mu pral, ale trenuje Boleslav

Reagovat
Znalec
Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Messy<3
Reagovat
Znalec

reinkarnace Dáši přirození

Reagovat
smazaný uživatel

Když šel Kalvoda do MB četl jsem na netu hodně negativních komentářů. Nechápal jsem. Vždyť ten trenér je poprvé v klubu, který může hrát o titul, a hned to funguje Titul asi neudělají, ale jsem si jistý, že skončí v první trojce

Reagovat
ZB 07

...a vybojují kýžený postup do pohárové Evropy

Reagovat
Kang & Kodos

to už dřív postaví v Hradci stadion

Reagovat
db18

FC Slovan Liberec ‏@FCSlovanLiberec

Utkání v Karviné zrušeno. Kabinu Slovanu zasáhla epidemie. Podrobnosti připravujeme. #FCSL

Reagovat
Puskas

Markovič přišel, zakašlal a bylo hotovo...

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kang & Kodos

Pomysleli vůbec na fanligu?

Reagovat
Puskas

beztak ne, mám tam Breiteho a Vůcha

Reagovat
db18

Ulehčili mi rozhodování ohledně střídání...

Reagovat
Hokaido

Já jsem si tenhle týden vzal divokou kartu a všechny liberečáky vyházel. Nejdebilnější tým do fanty ever.

Reagovat
ZB 07

Trpišák vynalezl novou dimenzi šetření se na evropské poháry...

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Ten si jede nějakej hodně crazy scénář z CSM.

V 1. sezoně musíte postoupit do skupin EL a v lize skončit na 3. místě. V 2. sezoně vyhrajte EL, ale v lize musíte skončit poslední. V další sezoně zopakujte triumf v EL, kam se dostanete přes 3. místo v základní skupině LM, do které jste se dostal díky vítězství v EL (povede se vám tak tzv. Sevillská smyčka), postupte zpátky do 1. ligy a vyhrajte národní pohár. Ve 4. sezoně pak vyhrajte LM, superpohár, ligu i národní pohár. Po skončení scénáře je možné pokračovat v kariéře.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldik

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

rasista jeden

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ondrasch77

Sraby, se z té Karviné úplně posrali...

Reagovat
Hokaido

Kadlec by teda měl být v pohodě, né? Na isportu je v předpokládaný sestavě a obvykle tam o Spartě mají dobrý info.

Reagovat
Miguel19

Minule sem to dělal podle těch čuráků a nehrála mi polovina hráčů.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem zvládl i bez rad ostatních

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Já naopak jednou prodal tři hráče, který neměly hrát. Že se dva z nich dali zdravotně do kupy, to bych ještě bral, ale jak mohl hrát ten s osmi žlutejma, to už jsem nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Rarášek

http://sofifa.com/player/234236

Ať už to je venku

Reagovat
smazaný uživatel

Černý s jedním z největších potenciálů ve hře mezi mladíky

Reagovat
db18

a pace?

Reagovat
smazaný uživatel

pace?

Reagovat
db18

Atribut o kterém je celá fifa...

Reagovat
raduinho

Páče

Reagovat
martin1

fff

Reagovat
monty25

To abych z Fanligy vyndal Mageru, Wágnera i Pernicu...

http://www.livesport.cz/zapas/AXfnAgRb/#sestavy;1

Reagovat
Coutinho10

taky jsem to musel prekopat uplne jinak nez jsem zamejslel

Reagovat
monty25

Stejně to mám poskládaný úplně na hovno. Musel jsem tam nechat Hovorku a na střídačce Bartla, pak tam mám Řezníčka a Hyčku v základu a na střídačce Považance a Manziu (Dukla s Brnem hrajou proti sobě). Jako kapitána jsem zkusil Maška z Bohemky a taky jsem do útoku koupil Golgola.

Reagovat
Kang & Kodos

Já mám Přikryla, protože jsem nechtěl riskovat Kadlece a Kopice. Do poločasu čekám zranění.

Reagovat
monty25

Přikryla mám taky v sestavě a střídá mi ho Bartl, tak doufám, že Přikryl udělá hodně bodů...

Reagovat
Coutinho10

j ja bych rekl, ze jsem to slozil celkem dobre az na tuhle zmenu ale i tak bych nejradsi udelal este aspon 2 zmeny navic, ale v ramci moznosti snad dobry

Reagovat
db18

...jaká byla ta statistika s Mončou Na Stínadlech? Tepličtí bodovali, nebo naopak?

Reagovat
monty25

Bodovali, nebo spíš vyhrávali.

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Ona bude zítra v Teplicích? No chtělo by se rehabilitovat za ten průšvih v Příbrami, což by tři body proti Plzni určitě splnily. Ale jestli Teplice dostanou nějaký klepec, tak jsem pěkně v prdeli ve Fanlize...

Reagovat
db18

https://www.instagram.com/p/BKtVTrPgl5i/?taken-by=monikacuhelova

(ale asi to myslela tak, že bude taky jen čumět "z domova")

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, odkaz na instagram. Řekl bych, že jsme se montyho na dnešek zbavili.

Reagovat
monty25

Tak to tě zklamu, její IG sleduju pravidelně...

Reagovat
Kang & Kodos

Neříkej...

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, všichni ti to věřili

Reagovat
monty25

Já mám čisté svědomí.

Reagovat
ZB 07

131.pro hokej, kterej skončil v základní hrací době, takže nám nebude lézt do fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jeste ze tak

Reagovat
Znalec

bůh stál při nás

Reagovat
Miguel19

A pro vyhození Michala Straky jeho bratrem Martinem.

Reagovat
Znalec

kdo to je? takovýho fotbalistu neznám

Reagovat
ZB 07

Já si zadal do googlu "Michal Straka" a vyskočil mi nějakej raper...

Reagovat
ZB 07

*rapper

Reagovat
C-M@ster

Česky můžeš psát raper.

Reagovat
ZB 07

Mně to právě hned, jak jsem to dopsal, přišlo strašně divný, tak jsem se radši opravil...

Reagovat
Kang & Kodos

Znásilňovač

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

zasrany krimigranti... se naserou vsude

Reagovat
Znalec

ježiš sem se lek, když sem uviděl slovo "slovenský"

Reagovat
C-M@ster

Vyhodit po tak krátké době je demence.

V Pardubicích jsou fakt neskuteční amatéři a Plzeň je, hádám, nebude následovat.

Reagovat
Miguel19

Demence je opět dostat několik branek během pár minut.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušků zase tři prdele

Reagovat
Kang & Kodos

"Ty vole, Jiříku, tady je lidu"

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák takovej hejt

Reagovat
smazaný uživatel

kotel Jablonce dobra kinderparty

Reagovat
ZB 07

Bosák řeší stav dálnic na začátku fotbalového zápasu...proč ne

Reagovat
Miguel19

Každopádně dálnice zjebali i při hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

tak české dálnice jsou vděčné téma

Reagovat
db18

Ještě bych zjebal Prahu... chybí jedna uzavírka a můžu do školy jezdit třeba přes Brno...

Reagovat
ZB 07

Alespoň by tvá cesta do školy byla příjemnější...

Reagovat
db18

...D1 by to zase převážila na druhou stranu.

Reagovat
ZB 07

Je fakt, že poslední dobou jet po D1 nebo po vedlejšce vyjde úplně nastejno...

Reagovat
db18

+ máš hodinovou kolonu u Brna a pak to samé před Prahou...

Reagovat
ZB 07

a to ještě musíš doufat, že se nesemele nějaká havárka, jinak bys přijel do školy až na druhej den...

Reagovat
smazaný uživatel

Řehtáme,řehtáme

Reagovat
Miguel19

Proč zase nehraje nejlepší záložník ligy, jablonecký Martin Pospíšil?

Reagovat
monty25

Golgol, to byl kauf

Reagovat
Coutinho10

a ja misto Magery vzal Chramostu

Reagovat
smazaný uživatel

pšt

Reagovat
Coutinho10

snad tam taky neco soupne no....skoda tedkom

Reagovat
smazaný uživatel

já mu dal i pásku..tak rovnou po zápase můžu odepsat další kolo

Reagovat
Coutinho10

no si to hned zkraje vzal na jednu kartu...bud a nebo

Reagovat
smazaný uživatel

Karlovo cizinci

Reagovat
ZB 07

Asi už by byla pravá chvíle na to, abych se Golgolovi omluvil za to, jak jsem ho podceňoval...už teď v Bolce zdvojnásobil počet gólů, co dal za celou svoji kariéru...

Reagovat
monty25

Nakonec bude daleko větší bombarďák než celej van Kessel...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

To je i Vaněček

Reagovat
monty25

Poslední dvě kola jo.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Golgolgol

Reagovat
Coutinho10

nee

Reagovat
C-M@ster

Jako hodně zajímavej kauf. Dost by mě zajímalo, jak na něj přišli.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt je to drevak.. hodne slusna haluz pri tom zpracovani

Reagovat
C-M@ster

To chtěl!

Reagovat
monty25

Golgol No ale zase by mě sralo, že jsem ho nedal kapitánem...

Reagovat
smazaný uživatel

už měl mít hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Mihálik je šílenej

Reagovat
Znalec

snad se vykope

Reagovat
Miguel19

Kouřil To je strašný kopyto...kde ho vykopali?

Reagovat
db18

...v sestupujícím Baníku.

Reagovat
taws

na konci už si ani za nás nekopl a v jablonci hraje základ

Reagovat
Miguel19

Že mě to nepřekvapuje

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Hokaido

Proti nám hrál myslím skvěle. Úplná klasika u těhlech dřeváků.

Reagovat
db18

Na vás stačí, že má obránce přibližně dva metry a je v utkání s vámi králem...

Kouřil, Hubník, Neuwirth...

Reagovat
Losinho

Latka

Reagovat
monty25

Kaderka s dcerou a zeťákem

Reagovat
ZB 07

Český paradox...utkání hrané na skoro prázdném stadionu se přerušuje kvůli fanouškům...

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxně mnohem agresivnější mi přijdou dědkové na hlavní píčující po každém ostřejším souboji

Reagovat
Znalec

celkově jsou důchodci agresivní magoři.... ať už v krámě nebo na ulici... někteří by si zasloužili pracovat až do smrti

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kang & Kodos

Stejný badass jako v Boleslavi

Reagovat
ZB 07

souboj dvou týmů s nejagresivnějšími dědky na hlavní...

Reagovat
smazaný uživatel

Experti se vyjádřili, Kúdela do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

OT: Sakra, to byl pech. Ale luxusní skupinu jsem měl...

http://abload.de/img/screenshot_2016-09-23cmsaj.jpg

Reagovat
Spalovač šancí

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Jo jo, Dinamo Bukurešť už proti Liberci ukázalo, že je silný tým.

Reagovat
aither

Reagovat
ZB 07

Tecl dobrej žolík

Reagovat
Miguel19

Tecl

Reagovat
Kang & Kodos

kokot

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Tecl Ale je to dobře, ta penalta byla hodně přísná...

Reagovat
Miguel19

Jak můžou dát takového hráče, co se po jedné špatné přihrávce psychicky zhroutí na penaltu..

Reagovat
monty25

Tecl dal góla

Reagovat
Coutinho10

Teclik odcinil

Reagovat
Miguel19

Pěkná akce teďka

Reagovat
smazaný uživatel

Ok..je třeba se soustředit na příští kolo

Reagovat
Coutinho10

chramosta fakt skvely

Reagovat
monty25

Přikryl Oba střelci Boleslavi ve Fanlize

Reagovat
ZB 07

Přikryyyyyyyyyyyl

Reagovat
smazaný uživatel

Pauschek dneska suprovej

Reagovat
smazaný uživatel

Ať to není vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

Hornik

Reagovat
Miguel19

Njn, ženská neví co je offside.

Reagovat
smazaný uživatel

To tam maji nejake trubky dneska, nebo co to je??

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka pod Kalvodou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi objevil stejnej problém s fanligou, jako při EURU. Zadám přihlašovací údaje, kliknu na přihlásit se a nestane se nic.. Opět jim zkusím napsat na podporu, tak snad se mnou nevyjebou jako minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí se jde přihlásit přes aplikaci, nicméně tam se mi zobrazuje jenom sestava z minulého kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už to funguje, asi jenom nějaký krátkodobý výpadek

Reagovat
smazaný uživatel

necekane... klasickej problem mezi klavesnici a zidli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fernando_Torres

Hele co ten kurz dneska na Brno, za poslednich par dni to supr stouplo... Vi nekdo neco vic, nebo to mam trestat?

Reagovat
ZB 07

My jsme tak strašně špatní, že vsadit na nás může jen úplnej blázen...možná bych ten kurz čekal ještě o něco vyšší...

Reagovat
Greny

na násdnes nedám ale zkusim Jihlavu a Zlin

Reagovat
ZB 07

U toho Zlína nevím, jsem fakt zvědavej, jak dlouho jim to vydrží...naopak Jihlava by už mohla, Slovácko je zatím skoro stejně marný jak my...

Reagovat
Kang & Kodos

Zlín udělá titul pro vrabejku

Reagovat
Hokaido

Něco jako Plzeň pro Čišovskýho.

Reagovat
Kang & Kodos

Vrabejka je na tom zdravotně ještě hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Greny

Reagovat
patas92

ouch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
JarousFCB

Zlobí třísla pod kolenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hokaido

To asi vidíš zbytečně černě. Kurz 6,50 na zápas dvou týmů, které mají skoro stejnou kvalitu je luxus.

Reagovat
ZB 07

Tak stejnou kvalitu možná, ale kdybys byl na našem domácím zápase s Hradcem, tak bys takhle taky reagoval...to bylo doufám dno, kterého jsme mohli letos dosáhnout a už to snad bude jen lepší...

Ale dnes nám prostě ještě moc nevěřím, navíc je to venkovní utkání a přijde mi, že celej klub už se připravuje myšlenkama na vás a ne na "nějakou Duklu"...

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Jakej pouzivate vyhledavac letenek?

Reagovat
ZB 07

Tak se dneska ukažte kluci, máte co napravovat...

Reagovat
smazaný uživatel

dle onlinu v Pardubicich zatim zadna slava...tym by si mel uvedomit,ze porazkou Opavy pro nas podzim nebo dokonce liga neskoncil

Reagovat
pawelFCB

Zatim bida....chapal bych to,kdyby hrali v poharu a byli unaveni...ale takhle.. Skoda toho ofsajdu,to byla celkem pekna akce...jinak stream zde http://offsidetv.com/videos/fk-pardubice-vs-banik-ostrava/

Reagovat
Kang & Kodos

Ten stadion je fakt špičkovej

Reagovat
smazaný uživatel

V jaké chvíli se z oploceného hřiště stává stadion?

Reagovat
Kepy_FCB

tribuna, ochoz

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho co bylo vidět tak to vypadalo jako u nás ve vesnici. Tak jedině ta strana odkud se natáčelo.

Reagovat
Kepy_FCB

ta flaga MODROBÍLÉ PARDUBICE

Reagovat
pawelFCB

Vykon strasnej, misty to snad nemelo ani druholigove parametry..jedine pozitivum dneska snad jen fanousci. Ale bod z venku spatnej neni,hlavne vyhravat "doma"..

Reagovat
iamek

Nejlepsi ty komenty na fb, ze mame moc zapasu a Brabec mel nechat oddlozit zapas v poharu. Strasni kokotci. Chudaci odehraji celych 33 zapasu za sezonu ...

Reagovat
smazaný uživatel

je to proste borec

Reagovat
pawelFCB

On uznava Lafatu...to me celkem prekvapilo, ze nerekl misto toho treba Rosu. Vzdyt to je snad tak jedinej slavista,co uznava Lafatu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak o rosovi tam basni celou dobu

Reagovat
pawelFCB

Porad mohl rict,ze uznava jenom ho. Me to celkem prekvapilo,kdyz vetsina slavistu Lafatu spise nesnasi...

Reagovat
smazaný uživatel

nojo.. Lafata ma takovou priposranou (tedy spis slavistickou) povahu a to se mu asi libi

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

akorat s tou jeho vadou reci, nevim jestli mu bude nekdo rozumet...

Reagovat
smazaný uživatel

Sucharipa za koeficient

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

..klasickej zastupce slavia intelectuals

Reagovat
Rarášek

Suchařípa

Reagovat
monty25

Novotný: "Mám teorii, že Slavii fandí inteligence a Spartě blbci." Jenom u těch komentátorů je to jaksi naopak. Suchařípa má celkem rozumné názory, Novotný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Můžeš mi říct, co se ti tak líbí na Novotným?

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno, jedina vada je, ze to je velkej slavista no narozdil od vetsiny zdejsich hateru sem se s nim nekolikrat potkal osobne a mel sem moznost se s nim bavit o spouste veci a ten clovek fakt neni blbej nebo takovej kokot jak ze sebe delat verejne.., je az s podivem kolik lidi mu to zere

Reagovat
smazaný uživatel

pravda. mám podobnou zkušenost.

Reagovat
monty25

Tak to o něm říká víc lidí, že je akorát vychcanej a ví, jak si vydělat. Ale to nic nemění na tom, že způsob jeho veřejné prezentace se mi hnusí... Nemáte tak trochu společnou povahu?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je v tom, že Novotný ze sebe dělá čuráka a bere za to prachy. Tady pan sparťan to dělá zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

co ty vis co vsechno kde delam...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Losinho

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ta nadsaazka a zvelicovani, ktere pouziva at uz mluvi docela vazne(treba to o tom tvrdikovi imo) nebo kdy si dela prdel je tak zrejma, ze nechapu, co na tom nekomu muze vadit...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak..

Reagovat
centos

Já na FB docela sleduju jeho aktivity ohledně Marka Víta. To je podle mě vynikající práce.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Znalec

tradiční ládíkův jazyk i v Itálii

Reagovat
Hokaido

Proč nehraje Považanec tvl? Ta fanliga se fakt nedá hrát.

Reagovat
monty25

Sakra, tak to nemám žolíka za Kubu Horu.

Reagovat
PavlíčeQ

Před týdnem jsem si gratuloval, jakej to byl kauf a teď sedí jen na lavičce

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

nákup na tohle kolo...

Reagovat
ZB 07

Dneska je v obraně Dukly nějakej Bezpalec to se mu musí hrát blbě ne? Pokud ani přes něj nepřejdeme, tak už to bude fakt ostuda...

Reagovat
PavlíčeQ

A góla by mohl dát Řezníček, to by bylo docela symbolický

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Dementi

Reagovat
PavlíčeQ

Bezpalec asistence, co na to říkáš?

Reagovat
ZB 07

Příště už bufu mlčet radši...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

jeste ze tam neni nejakej Beznohý protože zrovna nám by dal hattrick

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Greny

"superL začátek

Reagovat
Kang & Kodos

Podle výsledků to vypadá, že Habancovi se povedl husarskej kousek - dojebal dva nejlepší moravský týmy najednou.

Reagovat
Liquid

za ty moravský palec hore, ale 2 nejlepší jsou Zlín a Slovácko, Brno léta paběrkuje

Reagovat
monty25

Asi je ještě brzo na nějaké soudy, ale já tu Zbrojovku prostě nechápu. Pustí Kotala, se kterým hráli o poháry a vezmou Habance asi jenom proto, že má pověst lepšího trenéra. Jenom aby z Habance nebyl druhý Vavruška. Ten měl před příchodem do Teplic taky dobrou pověst...

Reagovat
Liquid

Vavrušku zabil czechcasting jinak by měl nadále slušnou pověst, od té doby to s ním šlo z kopce

Reagovat
smazaný uživatel

Kotal šel sám.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

A proč?

Reagovat
Liquid

jen tý Zbrojovce naložte co se do ní vejde Dukla super start

Reagovat
C-M@ster

hmm

Reagovat
Greny

To zase bude troječka v poločase

Reagovat
ZB 07

Okej, nelituju toho, že jsem zůstal doma...dokud nebudou bojovat za Brno, tak na ně nikdo chodit nebude...

Reagovat
Miguel19

Jn, měli jsme vzít Habance.

Reagovat
Liquid

heja heja druhá liga volá přátelé z Brna 2:0

Reagovat
Losinho

Zbrojovka

Reagovat
Liquid

snad tam vyhrajem v dohrávce, asi fakt lepší takhlec než tam začínat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Furt se ještě někdo diví kurz na Brno?

Reagovat
ZB 07

*kurzu

Reagovat
Liquid

prodejte Řezníčka dokud za něj jsou ještě slušný peníze, ostatní jsou žabaři nebo důchodci a ti jsou neprodejní, chtělo by to návrat Švancary a Prose, zdobilo by vás Ferrari a Mercedes zase

Reagovat
Hokaido

ok

Reagovat
Greny

No nic než se uzdraví Zavadil, Štohanzl, Litsingi a Kijanskas tak bych dal kopačky Doškovi a kopal bych to všechno na Doška z Řezníčkem, horší než teď by to nebylo

Reagovat
ZB 07

My hrajem jak nějakej divizní tým...strašný...

Reagovat
db18

Škoda (a zase přes hyčku)

Reagovat
monty25

Aspoň něco

Reagovat
ZB 07

To nene

Reagovat
Coutinho10

Hubacek v zakladu

Reagovat
Losinho

kanonýr

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec do EL

Reagovat
db18

...a Vukadinovic sedí

Reagovat
Coutinho10

to me celkem taky prekvapilo no

Reagovat
Kang & Kodos

kurva

Reagovat
Coutinho10

mas ho doufam bez stridani ?

Reagovat
ZB 07

Hroznej výkon. A Škoda to tím gólem pěkně pohnojil, bejt to 2:0 pro Duklu, tak máme výhru v kapse...

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha: "Odmalička jsem slávista tělem i duší."

Hušbauer: "Za Slávii bych nechtěl hrát a žádného slávisty si nevážím"

https://www.youtube.com/watch?v=lERTxDum0-Q

Reagovat
Coutinho10

stary dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo, co si ty říkal v 7 letech. Ani jednoho hráče příliš v lásce nemám, zvlášť Váchu ne, ale vytahovat na ně jejich slova z doby, kdy ještě neuměli číst, je fakt trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

jak si ma pamatovat co rikal loni ?

Reagovat
Shevchenko

Co je na tom trapného proboha? Prostě je to jenom na zasmání a je to parádně trefné, třeba ty otázky, jako by věděli co se bude za 20 let dít. Spíš jsou trapné ty ublížené reakce lidí, co nemají smysl pro humor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ŠKODAAAAAAAA

Reagovat
db18

Škodaaaa

Reagovat
monty25

Kdyby radši dával Řezníček...

Reagovat
ZB 07

To je vono

Reagovat
Kang & Kodos

M. Škoda > M. Škoda

Reagovat
Blasphemer

Ale zase jako stoper určitě M. Škoda > M. Škoda.

Reagovat
Blasphemer

Hyčka 2. asistence.

Reagovat
Kang & Kodos

Na lavičce mezi nestřídajícíma se mi ten počet bodů bude vyjímat

Reagovat
Blasphemer

Už jsem chtěl napsat, že mám na svoje poměry celkem slušnej start a Zlín dneska bez Vukadina, kterýho nemám pojištěnýho střídáním.

Reagovat
Kang & Kodos

Já jo, ale Divišem ze Slovácka, takže to už mám větší šanci, že Vukadin dá gól jako střídající.

A Hyčku teda nakonec nemám, teď koukám, že jsem ho asi prodal.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

stejnak mas nak hodne bodu ne ?

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, zatim to docela vychází.

Reagovat
Coutinho10

no me se to trochu borti...ted Kopic do toho, takze by se asi musel stat zazrak

Reagovat
Kang & Kodos

Kopice mám taky. A střídá ho Sýkora, takže tim to moc nevytrhnu

Reagovat
Coutinho10

mě ho znova nestřídá nikdo, takže to vytrhneš víc jak já

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

My v té obraně neskutečně hoříme...

Reagovat
ZB 07

Přichystal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Znalec

made my day

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
ZB 07

To mrzí...ještě zabojujem kluci...

Reagovat
smazaný uživatel

Hyčka do repre

Reagovat
Liquid

Lampasáci siesta skončila, máknem ať se ti kašpaři porazí

Reagovat
Liquid

YES

Reagovat
ZB 07

Už jsem se bál, že bychom třeba mohli bodovat...

Reagovat
C-M@ster

Pane bože, to je klaun

Reagovat
ZB 07

Koho myslíš?

Reagovat
C-M@ster

Melichárek, co to bylo za zákrok?

Reagovat
ZB 07

Jako tento gól je jeho, ale celkově mu dnešní zápas prokaučovali ti klauni před ním...polovina naší obrany neumí pŕihrát ani na metr

Reagovat
C-M@ster

Jo, to jo. Ale tu a tam prostě předvede podobnej zákrok.

Reagovat
Blasphemer

Hynek > Šilhavý

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Praha > Brno

Reagovat
Liquid

o tom nikdo nikdy ani nezapochyboval i 4. či 5. pražský celek je schopný vyprášit kožich nejlepšímu týmu z Brna

Reagovat
C-M@ster

Praha-Brno-Paříž, Hitler patří za mříž...

Reagovat
Didier Drogba

To jsou šulini

Reagovat
Liquid

Žideničáci budou v příští sezóně chodit na 2.ligu no co....konečně budete mít šanci si 1.ligu vybojovat na hřišti a ne si jí kupovat ze 4.místa

Reagovat
smazaný uživatel

letos to bude Brno a Slovacko sestup

Reagovat
Liquid

ať žije Habanec

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych si chtel nekdy v zivote koupit neco co by me nestalo ani korunu

Reagovat
Didier Drogba

Klídek, jarmuláku, někdo hraje hovno bez peněz a někdo kvůli tomu musí vyhazovat prachy z okna.

Reagovat
monty25

Tak u Hyčky se těch 10 bodů za asistence skoro vyruší těmi obdrženými góly...

Reagovat
ZB 07

Dušan save of the match

Reagovat
Liquid

Bohemka doma prohraje s Příbramí, Jihlava remízuje na Slovácku a máme to dole šul nul

Reagovat
ZB 07

Asi to udělám tzv.na vrabejku...Ševci ♥

Reagovat
Kang & Kodos

Místo zápasu Hradec-Zlín zatim na rusácích běží ženskej basket. Aspoň, že domácí jsou taky z Hradce

Reagovat
monty25

Hradec - Slavia?

Reagovat
C-M@ster

Kolikátkou asi ohodnotí úroveň zápasu redaktor deníku Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Gotyš jedem!!!

Reagovat
ZB 07

Dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Valaši!

Reagovat
smazaný uživatel

valasi?

Reagovat
vrabejka

Pojdme Zlín!!!! Hradec musíme dát pokud chceme hrát o titul!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych se mu nesmál. Fandí Zlínu, ještě než to je mainstream.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo.. pak to bude jako tehdy s Banikem.. uz se tesim na ten ctyrtisicovej vyjezd sevcu na Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že už to trochu mainstream je.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez zrůdo!

Reagovat
Whitemedia

chcípni

Reagovat
smazaný uživatel

z druhý ligy nedokážeš postoupit na hřišti a v první vedeš ligu

Reagovat
Coutinho10

takze FNL > ePL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Zlín?

Reagovat
ZB 07

1741, 1432 a 1420....to jsou zatím návštěvy dosud odehraných zápasů 8.kola...už skoro doháníme Slováky...

Reagovat
smazaný uživatel

Derby to vyváží.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec 1400 na vyjezdu neni spatny... zbytek je klasika no

Reagovat
Znalec

to si jen montéři ze škodovky udělali po sobotní směně prodlouženej den v boleslavi než se rozjeli dom na vesnice

Reagovat
Hokaido

Naštestí už fakt poslední zápas v azilu. Za 14 dní na Slavii bude alespoň 8 tisíc.

Reagovat
smazaný uživatel

azylu*

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kang & Kodos

Tak jasně, no. Nejdebilnější tři stadiony, co se týče návštěv (v Příbrami vždycky vyčarujou aspoň dvojku)

Reagovat
HorajzmAmmann

Největší návštěva zatím v Pardubicích ?

Reagovat
ZB 07

Vukadinovič ve fanlize

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam!

Reagovat
Hokaido

Havlík pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín je nejlepší tým

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Majtán jak se tam vykoupal

Reagovat
Kang & Kodos

Berger Konečně ho někdo pojebal za ty shrnutý štrupny

Reagovat
smazaný uživatel

A za zastrčenej dres by ho taky někdo mohl zjebat.

Reagovat
Coutinho10

a Kopic zase nehraje to mu nestaci tejden volna ?

Reagovat
Blasphemer

Kopic kápo ve fanlize, vy nuly.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Blasphemer

začínám se pěkně propadat tabulkou... minulý kolo bylo taky super, vedl jsem nad urbisem asi o třicet bodů před posledním zápasem, a pak najednou bum, prohra o bod

Reagovat
PavlíčeQ

Já tohle kolo taky nemám bůh ví jaký, takže třeba ještě máš šanci Kolik ti ještě bude hrát hráčů?

Reagovat
Coutinho10

bez střídaní...já se neponaučim z minulyho kola

Reagovat
monty25
Reagovat
Kang & Kodos

Bohemka konečně

Reagovat
monty25

Jenom ten Mašek jako kapitán se moc nepovedl...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Monča je fakt v Teplicích, teď měla vstup v BBV.

Reagovat
monty25

Do píči, k našim přišla nečekaná návštěva a musím se dívat na stream...

Reagovat
Kang & Kodos

Máš bejt v Teplicích, když předem víš, kdo tam bude...

Reagovat
monty25

Já nejezdím do Teplic na fotbal, mám to tam 240 km.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

Nemám náladu na fóry...

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

vražedné duo V+K

Reagovat
ZB 07

Sektor 15 a Fanklub za bránou? To jsou mi novinky...

Reagovat
smazaný uživatel

.. konecne

Reagovat
ZB 07

ale moc jich tam není teda...

Reagovat
smazaný uživatel

a co u vas? porad 5 kotlu?

Reagovat
ZB 07

U nás už jenom jeden a to za bránou, ale přiznávám, moc se nás tam poslední dobou, i díky nepříliš atraktivním výkonům, neschází...

Reagovat
pawelFCB

Lidi z kotle by meli chodit vzdy,bez ohlednou na vysledky,ci herni projev...

Reagovat
ZB 07

No jo, mně to vykládej...i když já se do toho kotle ani moc řadit nemůžu, jenom letos jsem za 3 domácí utkání vystřídal 3 strany stadionu...

Ale jinak to tak je snad u všech týmů v lize (snad jen kromě vás). Když má např. Sparta slabší období a přijede nezajímavej soupeř, tak je kotel poloprázdnej...

Reagovat
pawelFCB

Treba na Slavii jeste byva plny ci skoroplny kotel,ne? Jinak je to bida... U nas to holt nikdy nebude jako treba v BL...ta mentalita lidi..ze si to radsi zapnu na netu ci v Tv...nez abych dosel na stadion..

Reagovat
ZB 07

No...jak se to vezme, když hrála Slavia dole, tak to i tam bývaly dost často velmi slabé počty a třeba ani teď s Libercem to nebylo úplně ono, ale i tak jsou o dvě třídy furt před námi...

Ale jinak v ČR celkově lidi nechoděj, ani když se hraje kilometr od jejich domova...zato, když se daří (a nebo přijede Sparta jako teď v Brně), tak se tu sjede celá Morava...

Reagovat
pawelFCB

Takove lidi vylozene nesnasim,co chodi na tzv. na soupete a ne na tym,ktery udajne "podporuje". To je stejny, jako u nas na prazske S,Plzen nebo ted Opavu...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

presne... pred stadionem se jasne prokazat jestli si byl doma na zapase s Pribrami nebo venku na vyjezdu v Jablonci a pokud ne, tak zmlatit a nevpustit na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni by měli chodit furt

Reagovat
pawelFCB

V Cesku,aby byly pravidelne plne stadiony,ackoliv zrovna ten tym nehraje o titul ci zrovna atraktivni zapas? Neblazni... Ja se bavim hlavne o kotli,to by mela byt povinnost celkem...

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžký. Když si projdeš např náš FB, tak se tam držkuje, proč se hraje v neděli odpoledne, že se radši bude dotyčný věnovat rodině než obětovat celý den za zkurvený fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Takoví lidi na ten fotbal podle mě ani chodit nechtějí... Kdo chce, tak si ten čas jednou za dva týdny udělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
rufus

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Břevno

Reagovat
Coutinho10

Urma je zpet

Reagovat
Kang & Kodos

Lil´ K a Cool V zase perlí. Ergys Katze

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že místo Hořavy vedle něj nehraje nějakej Hund.

Reagovat
Kang & Kodos

A že v Teplicích už nehraje Voříšek

Reagovat
monty25

"Žádáme fanoušky, aby při fandění nepoužívali hanlivých výroků."

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci je mrkev

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta je čumák.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsou hoši komentátoři hotoví z Vaněčka

Reagovat
monty25

Nebylo to ve vápně?

Reagovat
jiriczeQ

nebyla to penalta?

Reagovat
Kang & Kodos

Podle mě to už (ještě) bylo ve vápně.

Reagovat
db18

Kontakt byl před vápnem

Reagovat
jiriczeQ

jsi zatím jediný, kdo si to myslí, oproti třem oponentům

Reagovat
Miguel19

Já si myslím, že tu nohu kterou vzal Limba měl jasně mimo vápno...ale asi nebudu objektivní

Reagovat
db18

Bylo to skoro to jediné, co jsem z prvního poločasu viděl... hráč byl většinou těla ve vápně, ale Limba byl kompletně mimo - i tou "faulující nohou"

=> https://abload.de/img/limbayksqu.jpg

vzhledem k tomu, že je hráč Teplic patou pravé nohy ještě mimo vápno a tu druhou nohu má více vzadu...

(ale až z opakovačky, na první pohled bych taky písknul penaltu a sudí tady spíš má velký štěstí)

Reagovat
smazaný uživatel

I teď z opakovaček bylo vidět, že to bylo mimo vápno.

Reagovat
jiriczeQ

omlouvám se, myslel jsem, že jsi předpojatý a proto to takhle vidíš..byla to hraniční situace a naprosto chápu to, jak se sudí rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

A podle mě to byla čára

Reagovat
Kang & Kodos

Asi jo. Ale fakt strašně těsný, nedivim se, že to radši vytáhl mimo vápno

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná desítka. Rozhodčí musí pomoct když se Plzeň nedostane za půlku..

Reagovat
Miguel19

Lol, co to zase hrajeme

Miško Ďuriš za 40 minut 0 vyhraných soubojů, 0 dotyků s míčem. Opět kvalitní výkon.

Reagovat
db18

Takže to je klasika umocněná tím, že v Teplicích normálně nevyhráváme...

Reagovat
db18

Karoch si hraje na Hyského a nejde mu to...

Reagovat
Miguel19

To nasere Teplice

Každopádně Hořava s Petrželou luxus.

Reagovat
Coutinho10

tak to je lekce z produktivity

Reagovat
Hyrax

Krásně ale

Reagovat
monty25

Do píči! Teplice celej poločas lepší a góla dá Plzeň...

Reagovat
C-M@ster

Máte nesekavej stream? Goat se mi sekne chvílema

Reagovat
C-M@ster

Dík

Reagovat
Miguel19

Zatím ještě větší haluz než v Liberci.

Ale zase parádní fíkus.

Reagovat
monty25

Teď vás Vlasta utřel s tou výslovností...

Reagovat
Kang & Kodos

Hovno, přečetl si můj komentář a něco si vymyslel

Reagovat
monty25

To si teda fandíš.

Reagovat
monty25

4751 diváků na Plzeň je celkem bída.

Reagovat
smazaný uživatel

To zaleze slunicko a lidi nechodej na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

proc tak prekvapene?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,sobota vecer,cekal jsem,ze na Plzen prijde aspon 10000..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se hrálo od pět/šesti hodin, tak by návštěva byla určitě vyšší. Celkově mi přijde nesmysl hrát od osmi večer, navíc v sobotu.

Reagovat
db18

V Teplicích je to jedno, protože kebaby stejně zavírají před osmou...

Reagovat
C-M@ster

Mě by zajímalo, kolik lidí bude chodit na fotbal, až budou běžně k dostání šukací robotky prakticky k nerozeznání od živejch bab...

Reagovat
db18

Byl vůbec Ďuriš u balonu?

Reagovat
monty25

Limberský, ty jsi hovado!

Reagovat
ZB 07

To jako fakt bude Plzeň s takovým fotbalem bod od 1.místa?

Reagovat
C-M@ster

Tak když Teplice neumí dát gól...

Reagovat
db18

V Teplicích se počítá každý výkon, který stačí k bodům...

Reagovat
ZB 07

To jo, ale aspoň 3 střely byste za zápas vyprodukovat mohli...

Reagovat
db18

Zbytečný risk...

Reagovat
Kang & Kodos

To je taková mrdka prašivá...

Reagovat
monty25

Šlápnul ho? Akorát při opakovačce mi na chvíli vypadl net...

Reagovat
smazaný uživatel

Lidská žumpa

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš toho Petrželu, tak zrovna tady za to podle mě nemohl

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

ale žumpa to je

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
monty25

To snad není možný...

Reagovat
smazaný uživatel

"volte SPD - pan Okamura, je to naše jediné mírové řešení. Lidi pamatujte: V jednotě je síla !!!"

hned prvni prispevek dal uz sem nemel silu

Reagovat
Kang & Kodos

"Snad stačí Miss ČR, nebo ne??? Tam se ty romky taky mohou přihlásit."

Bych chtěl vidět ten bordel, kdyby miss ČR vyhrála cikánka.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo.. tyhle bezmozci by si nasli vzdycky neco

Reagovat
Kang & Kodos

Vladimír Šmicer

‏@VladiSmicer11

Today is derby game between Sparta-Slávia.. Nobody invited me or Sparta legends for the game.. Completely no respect for the players..

Reagovat
smazaný uživatel

Vlada asi nesehnal listek

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne pochybuju, ze zadny spartansky legendy nebyly pozvany..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho tam někdo uzemnil tím Márou Vítem..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Postni to sem, nejde mi twitter.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz leaknul Tvrdik sestavu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý jí přede mnou schovává.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nema o2,tak maj akci na 30 dni zdarma..

http://www.o2.cz/osobni/o2tv-sport/

Vzhuru na Letnou,nic nez vyhra!

Reagovat
smazaný uživatel

uz bylo naky bavendo?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, prej ozzy tam hecnul 5 na 5, výsledek bohužel nevím

Reagovat
Hokaido

Ty nechodíš třeba ani na derby?

Reagovat
smazaný uživatel

delal sem co slo, vymejslel picoviny, ale proste sem nesehnal nikoho, kdo by to dneska moch vzit v praci za me

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem mimo deni,mam jenom stridani na 4 hodky v praci,takze se teprv blizim Letny..

Reagovat
Liquid

modrá žlutá červená, to je Sparta zku***** , dneska musí skončit Letná v plamenech, od Veletržního paláce až po Chilské velvyslanectví

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=AaDq2b2mi60 Za Pepiho, za Slavii Smrt Spartě!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Znalec

Reagovat
mario23

Konečně taky nějakej ticket vyšel... A to jsem ještě byl srabík a nedal tam neprohru Jihlavy a výhru Dukly.

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-73961235952&idb=-1&hash=62f70e80&t=dGlrZXQgMjIuOTcgemEgMTAwS8SNIE9L%0A&affid=5KGA3TfWt%2BfJNbPQIsm%2FlQ%3D%3D&popup=1

Reagovat
mario23

To je velká škoda, ale jinak super ticket, anglický lize se já vyhýbám, ta tolik nevychází.

Reagovat
diskoschlampe

Ta viroza ti to dobře zachránila

Reagovat
mario23

A nebo zdvojnásobila výhru, těžko říct...

Reagovat
Znalec

OT: Jankto v základu Udinese dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Ládík taky

Reagovat
andrew96

Reagovat
Losinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
FCSL

Rosa zase ani na lavici

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Liquid

však mu stačilo 15 minut a podzim má kompletní, za to vykásne 5 Mega, a v podvědomí hráčů je to, že se na něho spoléhá, tudíž Vás opět dokonale rozloží, je to prostě trojský kůň

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Akorát místo Hušbauera měl hrát Mešanović a hrálo by se na dva hroty.

Reagovat
Coutinho10

jo, Murise mi je lito, ze porad zacina na lavicce, navic minuly kolo to hodně tezko rozdejchaval, ale snad to prekousl a aspoň pak máme na lavičce kam šáhnout

Reagovat
Coutinho10

btw. tady ten Muris a jeho reakce po vyhranym zapase s Libercem

http://videa.hu/videok/sport/slavia-liberec-2.-poloas-0XxYTGD4yFKrnQdS čas 54:55

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tom někdo psal na twitteru. Ale já se popravdě ani moc nedivím, zatím pokaždý, když nastoupil, tak hrál líp jak Škoda a Šilhavý ho tam stejně nikdy nedal od začátku. Ale samozřejmě takhle by se profesionál chovat neměl.

Reagovat
Coutinho10

jj....snad bude casem hrat vic ....byla by skoda, kdyby kvuli tomu treba v zime odesel

Reagovat
smazaný uživatel

je to Balkanec.. pokud neni Scasny debil, tak se nad to povznese.. kazdej hrac potrebuje individualni pristup..

Reagovat
smazaný uživatel

*Silhavy

Reagovat
Coutinho10

jojo.....je to horka hlava, takze to musime brat s rezervou, ale i tak ma trochu pravdu, ze by si zaslouzil vic hrat, tak snad dneska se na hriste dostane a ne nekdy v 90. minute

btw. impulse si nechte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se ti to přání vyplnilo

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/ACSparta_Live/status/780023051685601280

Docela dobrá. Za Mazucha jsem rád. Jen aby ten střed nebyl průchoďák.

Reagovat
Blasphemer

Zdenda má v píči

Reagovat
mario23

Juliš Jako klasická srajda sestava, ale očekávám výhru i když ta sestava je hodně ofenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Julis

Reagovat
Hokaido

Tak mě už to ani nesere... To bylo jistý, že bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec na LB? Costa na CB? Dočkal na CM? Mě teda přijde strašná.

Reagovat
Hokaido

Však takhle hrát nemusíme. Na sociálních sitích často cíleně klameme.

Reagovat
smazaný uživatel

já si právě myslím, že to bude 3-5-2, ale uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak beru zpět.. on je tam i Kadlec

Reagovat
Hokaido

No jo, ale když nad tím tak přemýšlím.

Koubek-Mazuch, Kadlec, Costa-Frýdek, Karavaev-Dočkal, Kadlec, Šural-Juliš, Lafata

Tak tady už neumí v záloze vůbec nikdo bránit.

Každopádně bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je tam M. Kadlec A chybí CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda to vsadil na jednu kartu ta dálnice ve středu může být vtipná

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole škoda, že hraje zase křídlo Zmrhal

Reagovat
Rarášek

Jak já toho Kadlece Michala tam nerad vidím. Juliš .. To snad ani nemá cenu komentovat jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj co naděláš, když se Ščasný rozhodl odstřelit Holzera.

Reagovat
Hokaido

Mně už to fakt ani nevadí... Zdenda mě úplně otupil.

Reagovat
Miguel19

Rosický

Reagovat
Hokaido

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

> Plzeň

Reagovat
shitcool

Kde je Rosa????

Reagovat
shitcool

A vůbec, začíná se až za půl hodky, ale máte někdo link na stream, kde už poběží předzápasový studio?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nedávej tam své osobní údaje, nebo tě O2 bude každý den bombardovat telefonátama a emailama.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, ja se tam registrovat nebudu. nechci mit s o2 nic spolecnyho.. koukat budu pres isport jako vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, jsou to hazjlíci. Já budu koukat přes TV Tipsport, jako vždycky.

Reagovat
shitcool

Lo, přišla mi smska s loginem a heslem, ale píše mi to neplatný heslo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak koukam, ze si na to stezuje vic lidi... O2

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
cubinho

Poprvé mi to taky napsalo, ale napodruhé jsem se přihlásil.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to nejde....

Reagovat
shitcool

Můžu to registrovat na více mailů?

Reagovat
ZB 07

Rosický byl fakt posila za všechny prachy

Reagovat
Rarášek

Zaplatil se na dresech a ještě vydělal.

Reagovat
ZB 07

A teď budou všichni fanoušci chodit v dresu hráče, kterej je na place jednou za půl roku...

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni ne.

Reagovat
ZB 07

Většina

Reagovat
BrainBlender

moc parada. sparta x slavie a clovek se ani nemuzu koukat na verejnopravni tv. na co platim dane?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlíp aby bylo zdarma všechno a pro všechny, co?

Reagovat
forma

proč všechno ?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, mám pocit, že někteří by to tak nejradši měli

Reagovat
Hokaido

No na koukání na fotbal to asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, aby nás veřejnoprávní televize mohla krmit neobjektivními a lživými zprávami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo, presne tuhle diskuzi bych tady ted rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě to tu chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klasickej dementni vykrik do tmy..

Reagovat
smazaný uživatel

klasickej dementní příspěvek je to tvoje chichotání pod každým druhým příspěvkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Veřejnoprávní televize není placená z daní.

Reagovat
db18

Jestli platíš jenom daně, tak si TV stejně neplatíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zdenda je fakt kokot, Kadlece dá do zálohy a místo něj do útoku pošle nekopu Juliše.

Reagovat
Rarášek

Suchařípa a Novotnej jsou lepší než Ringo s Kohákem..

Reagovat
smazaný uživatel

podle ocekavani

Reagovat
Rarášek

I ten kripl novotnej mě baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a snazi se mluvit pomalu a protahovat slova? on dokaze rozjet hroznou kadenci a s tou jeho vadou reci je kolikrat problem i nazivo mu rozumet

Reagovat
Rarášek

Mě příjde, že nemá moc co říkat, hodně často mlčí prostě. Snažil se i zpívat. Prohazuje jen takový to obyčejný, poštuchování se Suchařípou. Ale bavěj mě celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Ringo je dement

Reagovat
smazaný uživatel

jude slavije, jude slavije

Reagovat
Greny

OT : Vary - Kometa za kometu hraje prvniho centra Nečas 17. let a v obraně Zábranský a Král oba 16 let + Vejmelka v brance 20 let a pak že ejde dávat šance mladým a to je hokej fyzicky narocnejsi nez fotbal a ten Nečas teď dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

srovnavat hokej a fotbal.. vyhral si dementa dne, gratulace

Reagovat
Greny

možná dement dne, ale lepší než dement roku

Reagovat
ZB 07

Ten mladej Zábranský bude jednou v repre...

Reagovat
pawelFCB

Fotbal > hokej

Reagovat
Miguel19

A taky už dostali 2 fíky od Varů

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Costovo zákrok na Škodu, "souboj tělo na tělo"

Reagovat
Manik...

To opravdu není žádný stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Si zařiď O2 na měsíc zdarma ne?

Reagovat
Manik...

Nechci O2

Reagovat
Manik...

bomba díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

Díky

Reagovat
Aik29

seká se to anebo mám jen debilní internety?

Reagovat
One-Real

Je nejakej stream s komentarem Novotnyho?

Reagovat
Aldeano

Je něco na mobil? O2 se mi nejde připojit...

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli tomu jsem si tam udelal ucet a ted se tam k tem idiotum stejne neda prihlasit... nesnasim iamka

Reagovat
smazaný uživatel

Je běžné že házející hráč si popojde o několik metrů, ale jak okatě to dělají Sparťani

Reagovat
Greny

proč jako nepiskal faul ?

Reagovat
db18

Good guy Costa Škodovi se nepovede sklepnout na Mingazova, tak to na něj pošle Costa

Reagovat
Coutinho10

frydek a ty lokty

Reagovat
Greny

jasná penalta a Lafata zlutá

Reagovat
Spalovač šancí

Příhoda

Reagovat
smazaný uživatel

slušné držení a rozhodčí na to čumí

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Lafata zkušeně

Reagovat
chytrejkluk

Lafata jasná penalta!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Opět tlačenka Sparty

Reagovat
Coutinho10

bohuzel to je porad dokola

Reagovat
Greny

Reagovat
PavlíčeQ

Dnes nemáš Lafatu v sestavě?

Reagovat
Coutinho10

to sice jo ale v tuhle chvili si vic preju body Slavku a s Kangem to asi tezko otocim

Reagovat
PavlíčeQ

Lafata hattrick a hned bys byl ve hře

Reagovat
Coutinho10

jo tjn este otazka, kdo hraje Kangovi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul Lafaty, červená za zmrdství a penalta. Rozhodčí stojí metr u toho a hovno. Co to kurva je?

Reagovat
vinetou

Slávia zatím lepší

Reagovat
Coutinho10

jak Deli a Lafata uplne stejne dopadli

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata pěkná prasečina zatim...

Reagovat
Greny

Lafata peknej zmrdecek... uz mel byt ve sprse

Reagovat
Bosko

Rozhodci odpusti sparte penaltu a jejich fans zacnou rvat jude Slavie :D to sou chytraci. Aspon kdyz muzou tohe kricet, nemusej porad opakovat ten jedinej pokrik co maj :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak u nás "Jebat Opavu".. taky je to kokotina, jednou za zápas si to zařvat okej, ale ne stokrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezna tu nekdo konecny vysledek? Potom co rozhodci nepiskne takhle jasnou penaltu, tak je pro me ztrata casu koukat na dohodnuty zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

2:0 (Lafata z pen., Lafata z pen., Pavlenka redka)

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Spalovač šancí

Lafata červená

Reagovat
chytrejkluk

tak Lafata už měl být venku (penalta+loket Delimu)

Reagovat
Greny

Reagovat
db18

Kdyby mu netekla krev, tak se ani nepřeruší hra... Hlavně že pak Fillo dostane stopku na 3 zápasy

Reagovat
Greny

však pokud bude Tvrdík kurva tak podá podnět na disciplinarku

Reagovat
smazaný uživatel

Na to přece nemusí být kurva, to je naprosto opodstatněné.

Reagovat
db18

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Lafatu někdo sundá a nedohraje, je to prostě zákeřný zmrd.

Reagovat
vinetou

Lafata

Reagovat
Bosko

Co furt mektaj ze rozhodci to pousti na obe strany? Zatim odpousti jen Sparte

Reagovat
pawelFCB

Nejlepsi je, ze zrovna fanousci tymu,ktery byva velmi casto tlacen rozhodcimi,tady vzdycky breci a nadavaji, kdyz se pomuze Plzni...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Vždyť je to pravda... brečíte (brečívali jste) tu nejvíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to sparťani, od přírody "obdařeni" menší iteligencí a nulovou sebereflexí, to se není čemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě lepší je, když fanoušci Baníku přispívají do diskuze o 1.lize...

Reagovat
pawelFCB

Tak založ diskuzi druhé ligy,joudo.

Reagovat
taws

jasně ty inteligente...do diskuze o premier league by teda měli přispívat jen angličani, co?

Reagovat
placa

neobjetkivni pokrytci, kteri si nevidej do huby

Reagovat
Coutinho10

no..tak Murisi...mas to ve svych rukou...pod do toho

Reagovat
Greny

a pak Ščasný bude brečet, že se raje proti Sparte zakerne?

Reagovat
Spalovač šancí

Koukám, že Costa hraje letos čistě. Teprve 1. žlutá

Reagovat
johnik

Rosický zranění achillovy šlachy? Come on

Reagovat
El Campeon

Costa se beztak vykartuje

Reagovat
El Campeon

Uff ještě, že de ven.

Reagovat
db18

...tak ne.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Spalovač šancí

Jinak Škoda bude chybět při standardkách. On + ti dva predátoři jsou velká síla.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak nasazení Holka to může vykompenzovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ouuu Muris skodaaaa

Reagovat
fantomas

On fakt Costa patří k nejlepšim obráncum Sparty letos? Já vždycky když ho výjimečně vidim, hoří jako prase

Reagovat
db18

*je nejlepším obráncem Sparty (i když u některých je na pováženou, jestli se jim vůbec dá říkat obránci...)

Reagovat
Aldeano

Karavajev

Reagovat
db18

...dneska Muris

Reagovat
smazaný uživatel

V konkurenci Kadlece a Holka možná i jo

Reagovat
Hokaido

Jop, rozhodně je to pravda. Žádnej kompliment to ale bohužel není.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragédie. Ščasný ven!

Reagovat
ZB 07

Ouuuuuu

Reagovat
Coutinho10

twl Muris

Reagovat
smazaný uživatel

To byla tutovka...

Reagovat
db18

Frydrych

Reagovat
PavlíčeQ

Mešanovič

Reagovat
johnik

To je kanonýr

Reagovat
Losinho

Pak se ten blbec diví, že nehraje

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tohle by měl problém odkopnout obránce, aby si nedal vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

Holek už úřaduje Co tam vyváděl ten blbec.

Reagovat
Spalovač šancí

Gino by to dal

Reagovat
Losinho

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
San Iker

Jestli Zdeněk ustojí i dnešek, tak už nechápu nic...

Reagovat
Rarášek

Zdendo Ahoj, nazdar, tak dneska naposledy

Reagovat
Losinho

vyhrajete

Reagovat
Rarášek

Jestli chtějí hrát takhle, tak ani náhodou.. Vystřelil jsme vůbec? Vždyť to je úplně o ničem, Dočkal výkon na druhou ligu a nikdo jinej neumí nahrát dopředu. O obraně ani mluvit nemusím, to je komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to taky tak vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Barák a Mingazov parádní výkony zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší derby v historii. V historii.

Reagovat
ZB 07

Jestli tohle dneska Sparta vyhraje...

Reagovat
db18

Holek

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Holek

Reagovat
Greny

Penaltcka

Reagovat
PavlíčeQ

Holek

Reagovat
Coutinho10

coze penalta na Letny ?

Reagovat
Greny

ta byla tak jasna ze nic jinyho nezbyvalo

Reagovat
Coutinho10

tak jasnych penalt na Letny za poslednich par derby bylo hned nekolik a stejnak se nepiskali...takze proto me to prekvapilo

Reagovat
Hokaido

Však i ten rozhodčí z toho byl smutnej.

Reagovat
johnik

Holek

Reagovat
monty25

Holek

Reagovat
Rarášek

Hned jak přišel Mešanovič 200% golovka, teď pencle.

Reagovat
aither

Koubeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Coutinho10

to je kkkt omg

Reagovat
smazaný uživatel

co delal tou rukou? ale citim, ze nedame

Reagovat
smazaný uživatel

jsem to rikal to je napad, tam dat hrace, co spali takovou tutovku

Reagovat
Greny

to je prase ten Mesanovic

Reagovat
johnik

LOOOOOOOOOOOOOOOL To je komedie.....

Reagovat
monty25

Mešanovič Koubek

Reagovat
chytrejkluk

Mešanovič

Reagovat
smazaný uživatel

To je normální píčus, fakt..

Reagovat
PavlíčeQ

46. minuta střídání Škoda za Mešanoviče

Reagovat
Spalovač šancí

Příhoda

Reagovat
Losinho

Retardovič

Reagovat
PaulinhoTheGunner

To je komedie Holek klasicky penalta A na penaltu jde týpek, který před chvílí nedal gól do prázdné snad z metru

Reagovat
Rarášek

Koubek fanliga.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Muriiiiiiiiis a pak se div, že nehraješ Gino na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už by Kessel dal Ale Holek ty vole, konečně si snad ve Spartě uvědomí, že je to snad nejhorší obránce co ve Spartě od dob Vidličky byl.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Gil?

Reagovat
jsemdement

Dobrej karatista Holek .

Koubek .

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek for president!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem spokojený se Zemanem.

Reagovat
smazaný uživatel

To už víme

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nedá dívat, fotbal okresní úrovně.

Reagovat
Spalovač šancí

Bude se opakovat, Gino by tu penaltu dal

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že jsem ho cpal do základu

Reagovat
k0udy

Mesanovic nejvetsi drevak ktereho jsem za posledni dobu videl

Reagovat
mario23

Koubek zatím zachránil Ščasnýho setrvání ve Spartě.

Reagovat
jsemdement

Jako, ze by ho vyhodili uz o polocase?

Reagovat
spider_8

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

to je dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Koubek je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek je suverénně nejlepší nákup za posledních deset let..

Reagovat
smazaný uživatel

nebejt Mesanovic kokot, tak se nechyta

Reagovat
Hokaido

Jako na to, že v 16 měl nadváhu a nechtěli ho v Hradci...

Reagovat
osobnostx

"Nedali jste penaltu ! Jak moc to mrzí ?? " Rád bych věděl kde tyhlety zpovídače televize berou...

Reagovat
fantomas

To je sabotér jinak v rámci možností vynikající výkon. Těžko si tohle představit pod Uhrinem

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ta záloha zatím hraje parádně

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

záloha hraje pěkně, protože Ščasný nikoho do zálohy nenasadil

Reagovat
k0udy

To bude možná tím, že Sparta nemá zálohu

Reagovat
smazaný uživatel

Tim sabotérem myslíš Ščasnýho, že jo?

Reagovat
fantomas

Mešanoviće

Reagovat
Logan

Barák nejlepší hráč na hřišti, měl kopat i tu pecku, achjo .. co chceme víc, Sparta neměla vůbec nic, jsme lepší a nedokážeme toho využít, pak tam zas Lafatoj spadne nějaká šmudla nebo spadne n sám a půjdem do prdele ... Doufám že budeme hrát pořád stejně, hrajeme dobře

Reagovat
Hokaido

Jako Slavia by si ten gol bohužel zasloužila.

Sestava vůbec nefunguje, v tom středu nás absolutně přehrávají. Chtělo by to na hřiště nějaký CM, klidně Marečka za Juliše, kterej je opět na ránu.

Reagovat
Greny

najednou je vam Mareček dobrej ?

Reagovat
Hokaido

Najednou Mareček je obětní beránek. Vylévá si na něm zlost asi půlka sparťanů, většinou ti s dvojciferným IQ, co čerpají info ze Sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Víme první

Reagovat
Greny

no tak co tu čtu tak každý zápas na něj vetsina nadáva tak proto jsem to psal, za mě je lepší i ne Vácha

Reagovat
Miguel19

Taky má většina sparťanů dvojciferné IQ..

Reagovat
Hokaido

Já ne, já mám 101.

Reagovat
Miguel19

Ty jsi dobrej, fandíš CFC

Reagovat
Hokaido

Tady třeba ani né. Lidi tady fotbalu docela rozumí.

Ale FB je toho vždycky plnej, když je v sestavě.

Příspěvky typu: proc je zase v zakladni sestave marecek ktery je v kazdem zapase nejlepsi hrac soupere a na stridacce mame mladeho cermaka!!!! toto fakt nepochopym!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nojo tak fb, ze se divis...

Reagovat
smazaný uživatel

proste ho jednou videli zahrat blbej zapas a uz je nic jinyho nezajima

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

#sybyla

Reagovat
Spalovač šancí

Každopádně bych se silně divil, kdyby sparta nevyhrála. Ta penalta je nakopne a hůř než v první půlce hrát nemohou.

Reagovat
Hokaido

Nepodceňuj Zdendu.

Reagovat
ZB 07

typickej zápas, kterej nakonec Sparta strhne na svoji stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Jako já mám Ščasného rád a často ho obhajuju, ale za tuhle sestavu si případný vyhazov zaslouží. Něco takového prostě nemůže fungovat, dva odříznutí útočníci, chybějící střed pole a k tomu oba kraje neschopné bránění, to je prostě sebevražda. Jediný co se s tím tak možná dá hrát jsou nakopávané balony, ale zase tam chybí pořádný hlavičkář.

To spíš vypadá, jak kdyby to chtěl mít Zdena rychle za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Holek, Julis, Sural... to je proste klasika

Reagovat
Spalovač šancí

Na obranu Juliše a Šurala nutno říct, že Ščasný udělal úplně kreténský rozestavení. Nikdo rozumný nemůže hrát s dvěma hroťáky a dvěma podhroty

Reagovat
smazaný uživatel

hrajem na 4 utocniky... vizionar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Věřím ve střídání Mešanoviče a aplaus celýho stadionu..

Reagovat
fantomas

Reagovat
chytrejkluk

tak jsme zvědav, kdo z dua Šilhavý/ Mešanovič po dnešním zápase odmítne podat ruku tomu druhému

Reagovat
smazaný uživatel

Holek

Mesanovic

Frydrych

V.Kadlec

Lafata

Holek podruhé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
smazaný uživatel

Gino by měl na kontě už dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

a Rosicky 8

Reagovat
ZB 07

minut

Reagovat
smazaný uživatel

kez by mozna by to stacilo

Reagovat
Rarášek

Naběhnul si.

Reagovat
Greny

a pak 4 měsice pauzu - natazený sval

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne 2 goly by za tech osm minut dal

Reagovat
PBLead

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

To už spíš bych mu věřil měsíc bez zdravotních problémů

Reagovat
k0udy

nedivil bych se, konečně ho může dát na hrot ať ukáže co v něm je a on tam dá Mesanovice

Reagovat
pepinho2

Mareček nás jde zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

bily Makelele

Reagovat
smazaný uživatel

No fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný má zajímavý uvažování, moc se nedaří útočníkum, tak tam dám rovnou 4, to by bylo aby se jeden netrefil. Ale, že jim nemá kdo nahrát, to mu nedojde. Co dělá na hřišti Juliš to fakt nevim, to tam může nastoupit kterejkoliv zdejší uživatel a procházet se po hřišti a vyjde to na stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Julis dal gol Krasnodaru a tim vystrelil v podstate Scasnyho nahoru... vod ty doby ho tam porad posila ikdyz je to totalni drevo a ani souboje nevyhrava

Reagovat
Rarášek

Mohl by Rosa seběhnout do kabin a nastoupit do druhýho poločasu v drese Marečka třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam! Stihl i plastiku

Reagovat
Rarášek

Náš lekařskej tým je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si myslel, ze nadavani na Scasnyho je prehnany. Ale on uz jim to posral vely sestavou. Kdyz jsem videl ze hrajou skoro na 4 utocniky, tak mi bylo jasny, ze stred hriste bude nas

Reagovat
terry

Má vůbec Sparta ještě trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrebik, Kretinsky, Otava, Kotalik... prave ze az moc

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Slavisti si dělaji ukoly na vysokou školu.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Greny

Zdenda je nervozni jako prase pred porazkou

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec na hrot kurva a hrajem

Reagovat
Liquid

jeneviditelnější Dočkal co pamatuju, snad to tak zůstane, zatím Slavie jasně lepší, Mešanovič odmítl dvoubrankové vedení, nechat ho jít kopat penaltu byl zbytečnej hazard, Frydrych výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal na CM nikdy nebyl viditelnej

Reagovat
Greny

on neni ale viditelnej ani na kraji zalohy jen se vzdy ukopne a je z toho gl nebo nahravka na gol

Reagovat
jsemdement

Tak mne prijde, ze po odchodu Kaderabka tam za nej nema kdo behat. A pohybem Kaderabka mel i vic prostoru a moznosti. At uz tam hral kdokoliv, nebyl to takovej vitr, i kdyz se Karavajev hodne snazi (vyjma dneska, asi taktika Scasny).

Reagovat
db18

Kdo šel dolů, když nehrál Čermák?

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

dymovnice

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejsem správný fanoušek...ale jaký je smysl dýmovnic na fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za votazku?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nechápu jaký má smysl zakouřit stadion. Tak se ptám

Reagovat
smazaný uživatel

odpovidat ti nebudu promin

Reagovat
smazaný uživatel

co to je vodpověď?

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě to napíšu blbě tak to necháme být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Aby kouřily

Reagovat
chytrejkluk

taky tomu nerozumim...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a delbuchy

Reagovat
Rarášek

Mathieu

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy > delbuchy

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Humus.

Reagovat
HorajzmAmmann

dymovnice a dělbuchy

když to ale někdo umí s pyrem tak to není k zahození

Reagovat
smazaný uživatel

tak se rozhodni

Reagovat
HorajzmAmmann

nesrovnávej dýmovnice a bengalské ohně

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nedelam, tos udelal ty, kdyz si to nazval pyrem

Reagovat
HorajzmAmmann

dýmovnice a dělbuchy pro mě není pyro

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako kdyby rek, ze pro me nejsou rohliky pecivo, ale housky jo.. nezalezi jak to je pro tebe, ale ja to je doopravdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Vole ten Příhoda je hrozná slečinka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Ale notaaak

Reagovat
monty25

My chceme fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Be fan of slavia is like "spartě se nadržuje"

rozhodčí jsou na hovn

Reagovat
db18

Z jakého rytmu chtějí vypadnout?

Reagovat
Greny

ted fandi spolecne cely stadion jak Slavisti tak Spartani : prazsky kurvy to jsme my

Reagovat
chytrejkluk

bezmozci

Reagovat
smazaný uživatel

Šural je parodie na fotbalistu, to není možný prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

Pyrotechnickou vložku bychom měli za sebou, teď ten náběh!

Reagovat
smazaný uživatel

bump

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Nějakej stream, který se neseká?

Reagovat
monty25

Mingazov

Reagovat
Coutinho10

Ruslane...priste radsi vystrel

Reagovat
Spalovač šancí

Gino místo Mingazova a Murise

Reagovat
smazaný uživatel

Nešlo by odvolat Zdendu ještě běhěm zápasu? To bychom ještě vyhráli.

Reagovat
Greny

Mešanovic dnes netrefi ani more kdyby byl na lodi

Reagovat
FCSL

Slávie si je dobře vodí

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím náš nejlepší hráč jednoznačně Holek

Reagovat
johnik

Ten Holek to je parodie na fotbalistu......

Reagovat
Orlandiiik

Holek krásně založil

Reagovat
ZB 07

Nakonec to vypadá, že zápas Sparta - Inter bude souboj tragédů...

Reagovat
monty25
Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

vzdycky vydrzime max. polocas a ted si je vodime celej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej hop..

Reagovat
Coutinho10

snad to nezabetonujeme

Reagovat
smazaný uživatel

cervena?

Reagovat
db18

Taky si myslím, že Karavaev "vedle" nehrál moc roli, protože stál mimo trasu k bráně Sparty - ale vyloučení Kadlece by pro Slavii bylo stejnou výhrou, jako když nám posledně proti Spartě vyhodili Procházku.

Reagovat
FCSL

Konečně

Reagovat
Greny

Muriiiis .... jen to znamena ze Impuls konci

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaal Jooooo muuuuriiiiskoooooooooo

Reagovat
aither

Sbohem trénére

Reagovat
smazaný uživatel

je čas udělat Zdendovi pápá

Reagovat
ZB 07

Muriiiiiis gooooooooool

Reagovat
Heisenberg

Mešši

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Koubek potopil Impulse.

Reagovat
Miguel19

Hele, gólík.

Reagovat
smazaný uživatel

Yesss, Smrt Spartě!!

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek jak cumel na tu strelu baraka

Reagovat
chytrejkluk

neuvěřitelnej příběh no....

Reagovat
monty25

Jak se na to všichni sparťani vysrali...

Reagovat
ZB 07

Koubek zkušeně pohlídal střelu Baráka...

Reagovat
monty25

A pak dostal housle...

Reagovat
PavlíčeQ

Koubek to měl asi hodně pod kontrolou

Reagovat
Rarášek

Si asi myslel, že stojí u tyče, nebo já nevim. Přesně jsem věděl, že se tam vzadu něco posere podle toho průběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák..tak jak dlouho vydrží

Reagovat
Spalovač šancí

To byla klika jak od blázince. Celá brána volná a on dává housle

Reagovat
k0udy

ten je rád že trefí bránu

Reagovat
HorajzmAmmann

dej tam Holzera kurva

Reagovat
Greny

to chces stridat 4x jo ?

Reagovat
HorajzmAmmann

hmm :-(

Reagovat
Greny

Tak Pulpitovi prý teď volal Kretinskej Straka a Csaplar mu budou delat asistenty

Reagovat
One-Real

Koubek Jako každej rozumnej chce konec toho kašpara na střídačce.

Reagovat
osobnostx

Koubkův gól..

Reagovat
smazaný uživatel

a Zdenda má slušné nervíky..

Reagovat
Losinho

Gino by to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek, nejlepsi nakup za 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt jeho, tak to je už dávno 0-3.. Tohle se holt stane, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je nějaká rebelie vůči trenérovi, jinak neni možný aby hráči v derby byli totálně bez nasazení, neběhaj, nesnaží se, maj to u zadku, to jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

A odstřelení Zdendy prostě nemůže bejt omluva. Napařil bych jim obří pokuty, prostě nejde bez zájmu odchodit tak prestižní zápas jako je Derby s Číňanama. Jenže našemu vedení je to taky jedno brztak. Ryba smrdí od hlavy.

Reagovat
mario23

Tak Zdenda má ještě 25 minut a pak letí. Dneska to vypadá, že ho hráči nedodrží.

Reagovat
mario23

Nepodrží

Reagovat
HorajzmAmmann

Frydrych + Pavlenka = 3 body z Letný

Reagovat
db18

Mareček šel na pravýho beka, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ve Zdendovo moderne jsou posty zastaraly prezitek. Dulezity je, kolik hracu se zapoji do braneni a utoceni. Vetsinou tedy 1-2

Reagovat
Hokaido

Otázka za dva bluďišťáky: Na který post máme jen jednoho hráče, který ho zahraje?

.

.

.

Pravý bek.

Koho vystřídáme? Pravého beka.

Reagovat
smazaný uživatel

jak Koubek na ten balon jenom cumel... to sem fakt u zadnyho golmana snad jeste nevidel..

Reagovat
db18

Neuer to dělá běžně - a pak by ještě hlásil sudímu ofsajd. (možná už během střely Murise)

Reagovat
smazaný uživatel

tohle delal casto Jarda Blazek

Reagovat
Shevchenko

Koubek

Reagovat
chytrejkluk

vyluč už toho Lafatau!!!

Reagovat
smazaný uživatel

18390 divaku za pet let budem mit kapacitu tak 15000

Reagovat
smazaný uživatel

a neni to jedno? Stejne na letnou nechodis jen sedis doma ... tobe muze bit u prdele kolik bude mit letna kapacitu ...

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte ja sem chodil do kotle kdyz ty si byl jeste u fotra v koulich

Reagovat
Greny
Reagovat
Znalec

ta umí jenom skákat do řeči a hovnu rozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Aha prominte dedecku, ja nevedel ze mluvim s dedou. Jeste jednou prominte.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Bit

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi domaci sedici kotelnik?

Reagovat
Manik...

Ostuda.

Aspoň,že už Zdenka poletí

Reagovat
Greny

no jelikoz se hraje hned ve ctvrtek tak mozna jeste tyden vydrzi ... doufam v to

Reagovat
Manik...

Snad ne

Reagovat
Manik...

*Zdenda

Reagovat
Rarášek

Zdenka je kurva no.

Reagovat
Manik...

Reagovat
mario23

To byla chyba i toho 1 hráče Sparty, kterej se tam zapomněl, jinak by to byl ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
Rarášek

Dost dobrá pumelice.

Reagovat
Spalovač šancí

Kdy se Pavlenka naučí chytat střely? Anebo je alespoň vyrážet do autu?

Reagovat
vinetou

To snad není ani možný aby takovej tým jakej má Sparta hrál takhle špatně.

Reagovat
johnik

"Pro Tomáše Rosického to musí být nesmírně těžké, že nemůže svému týmu z tribuny pomoct" Dělá jak kdyby to bylo poprvé

Reagovat
ZB 07

Zmrhaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

hotovo ...konečná

Reagovat
smazaný uživatel

Holek čau Zdendo

Reagovat
johnik

Holek

Reagovat
F.Torres

Specialista na spartu

Reagovat
Greny

Zmrhal dal zase gl sparte, to je ponizenicko

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooooooo Zmrhyyyyyy Goooooaaaaaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal do repre!!

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda=kat Sparty

Reagovat
Rarášek

Hotovo, Zdendo jdi do prdele už teď. Ani nemusíme čekat na konec zápasu.

Reagovat
Nihilister

neŠťasný se pomalu balí ne ?

Reagovat
Orlandiiik

HOLEK

Reagovat
chytrejkluk

Dobře Zmrhal

Reagovat
Coutinho10

a nespadnul zaslouzena odmena

Reagovat
aither

Do prdele s tim všim

Reagovat
Spalovač šancí

To je rychlík. Se nedivím, že 100 mega za něho bylo málo

Reagovat
smazaný uživatel

pomalej Karavaev by se na nej nechytal, jeste ze tam Zdedna fouknul Marecka

Reagovat
Alan_Shearer

Holek pryc, Julis na hostovani, zamyslet se nad Suralem ... koupit Hovorku, zahranicniho utocnika a okamzite nahradit Holoubkem Scasnyho a dneska je krasne videt, jak opet chybi Matejovsky

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Spalovač šancí

Hovorku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Ty vole, jak myslis ...

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský z roku 2010, ne ta dnešní parodie.

Reagovat
smazaný uživatel

V takovým zápase by Matějovský měl červenou po třicáté minutě Jinak prodat Hovorku se ukazuje jako další obrovská chyba Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu poslední větu..

Reagovat
lampas

Takhle bídně hrála Sparta naposled, když chtěli odstřelit Hřebíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zoufalci

Reagovat
F.Torres

No Krejčí, no party

Reagovat
Znalec

Reagovat
C-M@ster

To je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Holek

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ted uz Scasny musi jit... ta bilance v derby je strasna

Reagovat
db18

Netečnul to ještě malinko ve skluzu?

Reagovat
ZB 07

Sparťanům dnes chybí to sparťanské srdíčko....jen upozorňuji, že Franz Straka je volný...

Reagovat
smazaný uživatel

Franz je nerealny

Reagovat
smazaný uživatel

ščasny ted uplne jak palpatin

Reagovat
eder

♫♪♫♪ Búúúzerantů parta ♪♫♪♫

Reagovat
Greny

Lafato ty ses kreten doufam ze dostanes tak 2 zapasy stopku hovado

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

za co ?

Reagovat
Greny

tak Fillo dostal taky stopku kdyz udelal to stejny Frýdkovi a Lafata dnes trefuje velmi dobre protihrace loktama

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. ja prvni polocas moc nevidel

Reagovat
Greny

tam trefil Deliho - tekla mu krev z oboci

Reagovat
smazaný uživatel

ok.. no nicmene nejsem obecne priznivec cervenejch karet a uz vubec stopek za fauly loktem.. strasne spatne se prokazuje umysl a kolikrat pokud je hrac mensi, tak si za to muze sam

Reagovat
Greny

no tak si to vem - 2x trefi loktem borca dejme tomu 1 zluta stopro + jasna penalta kdy Frydrycha tahal za dres a fakt dost = taky zluta jasna

Reagovat
smazaný uživatel

tezko ti k tomu neco muzu rict, kdyz se to nevidel

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
db18

I za neúmyslný loket se má dávat žlutá karta (v hokeji je taky hráč zodpovědný za svou hokejku...), akorát u nás je to posunutý...

Reagovat
db18

Za těch asi třicet loktů...

Reagovat
smazaný uživatel

Udělat 5 žlutých v jednom zápase, to neumí jen tak někdo

Reagovat
Coutinho10

uffffff jeste ze tak...

Reagovat
Rarášek

"Já se musím přiznat, my vedem na Spartě dva nula, jo. Mně prostě stojí péro."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

debilni o2 nic z toho komentovani nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta bude jeste dlouho litovat, ze pustila slovutneho Marka Matejovskeho, od jeho nechutneho odstaveni se jim vse sype jako domecek z karet #karma

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budeme namlouvat, Matějovský by tam dneska byl jedinej fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je mi z nich zle, nic nemůže omluvit odchozený derby!

Reagovat
smazaný uživatel

no my dva bysme to asi neodchodili, ale oni sou zoldaci, uz to neni jako driv..

Reagovat
smazaný uživatel

A to je špatně!

Reagovat
smazaný uživatel

ZDENĚK ŠČASNÝ DEMISI KURVA!!!!!! OKAMŽITĚ!!!!!

Reagovat
Coutinho10

frydek prase

Reagovat
F.Torres

Frýdek ty pičus, jasná rudá

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdku ty zmrde!

Reagovat
chytrejkluk

Frýdku ty hovado

Reagovat
smazaný uživatel

bijte je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Frýdek, konečně nějáká hezká akce.

Reagovat
smazaný uživatel

není vám blbý, že největší nasazení předvedou vaši hráči, aby si vylili zlost?

Reagovat
Rarášek

Je to smutný no.

Reagovat
jsemdement

Nakonec nejvetsi nasazeni predvedli prave fanousci, takovy zrychleni po tom, co zmercili policajty, nepredvedl snad nikdo v rudym za 90. minut na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

ty by sis dobrovolne nabehnul proti robokopum pro nakladacku a pro paragrafy?

Reagovat
jsemdement

Ne.

Reagovat
Spalovač šancí

Frýdek

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej srdcem spartan tam... aspon mu nalozil

Reagovat
fantomas

Reagovat
jsemdement

Vacha s takovyma soubojema taky nema problem, pokud se nepletu?

Reagovat
fantomas

Pěkně zmrdský od Frýdka, může bejt ještě rád.

Reagovat
Greny

už ho dlouho nikdo nepřejel

Reagovat
smazaný uživatel

typicky frydek

Reagovat
ZB 07

Ale jo, taková Sparta mi dělá radost

Reagovat
Harakan

Slavia vyhrála naprosto zaslouženě a nezbývá než se stydět za ubohý výkon Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda se odstřelil sám tou "CSM" sestavou

Reagovat
Coutinho10

Jooooo jeee too taaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
chytrejkluk

dobře Slávka

Reagovat
monty25
Reagovat
Hokaido

Minutu přemýšlím, proč hashtaguješ slovo spásla.

Reagovat
monty25

A už jsi na to přišel?

Reagovat
Hokaido

Ano.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Greny

Odvola se Zdenda sám ?

Reagovat
matZz

po tomhle výkonu by měl Ščasný odstoupit sám

Reagovat
smazaný uživatel

to by pak nedostal zlatyho padaka ne ?

Reagovat
Coutinho10

nezvladaj

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
monty25

Sparťani tzv. na baníkovce

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, protoze tohle bylo naprosto to samy co..

Reagovat
monty25

Je fakt, že to bylo až po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez smyslu to bylo nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si... nasi uz byli fakt blizko stridackam

Reagovat
Greny

Jinak Spartě by taky mohli zavrit stadion ne ? stejne jako Baniku .. chce to jednotny metr

Reagovat
ZB 07

Radši 10 milionů pokutu

Reagovat
C-M@ster

Radši povinnost mít Ščasnýho do konce sezóny.

Reagovat
ZB 07

A nebo nechat hlasovat fanoušky ostatních klubů o novém kouči...

Reagovat
Sosi

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
chytrejkluk

já bych je vyloučil z ligy

Reagovat
ZB 07

kdo by se tu pak za ně takhle ztrapňoval?

Reagovat
ZB 07

Blbečci nezvládají..

Reagovat
db18

Co se děje? Tipsport už vypl přenos...

Reagovat
ZB 07

Stovka Sparťanů naběhla na hřiště, hodili pár dýmovnic a utekli před policií...vskutku hrdinský čin

Reagovat
ZB 07

*dělbuchů samozřejmě

Reagovat
db18

...bude uzavřený stadion na zápas s Jihlavou?

Reagovat
ZB 07

I kdyby nebyl, tak tam stejně nikdo nepřijde...

Reagovat
db18

Pár aut z Jihlavy

Reagovat
ZB 07

Reagovat
jsemdement

par desitek fanousku ze Sparty si dalo sprintik k pulce hriste a zpatky, za zpatecni doprovod policajtu je odmenili delobuchem

Reagovat
smazaný uživatel

cast fans Sparty to chtela jit osobne hracum a trenerum vysvetlit, pak tam ale nabehli robokopove

Reagovat
Spalovač šancí

LV6: Vítězství na hřišti i v hledišti

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Utekli jak malý kidi Nezvladajka

Reagovat
smazaný uživatel

jdete jim to vysvetlit rucne

Reagovat
smazaný uživatel

Jak odcházeli dřív, než se zaplněj kanály.

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

Reagovat
mario23

Škoda, že tiskovku nedávaj live, rád bych se podíval.

Reagovat
iamek

Spartanci nezvladaji nebo co? Nasledoval utek jak Banikovci? Tak snad bude i stejny trest od svazu.

Reagovat
mario23

To asi těžko, když to udělali po skončení zápasu a Baníkovci v průběhu.

Reagovat
HorajzmAmmann

hmm ale u nás to bylo víc v klidu, kdy se to stane je snad jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho soudíš, že víc v klidu? Však se nic nestalo ani dnes

Reagovat
HorajzmAmmann

my jsme se jenom proběhli a hned zalezli zpátky, sparta je tam pak ještě zaházela pyrem

Reagovat
smazaný uživatel

To byly rozbušky PČR. Pyra Sparty jsem si nevšiml, snad se nepletu

Reagovat
Hokaido

Tohle je ale po derby celkem normální, jen se o tom moc nemluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek červená, Lafata červená, jedna penalta navíc ( stejně by ji asi nedali )..

Zasloužená výhra.

Reagovat
Coutinho10

skoda, zrovna ted bych rad videl pozapasovy studio a rozhovory

Reagovat
Spalovač šancí

Blanka zase bude zejtra ucpaná sparťany

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia teda vážně fantastickej výkon, mazec :) Ale sparťani nemuseli dávat až tak najevo, že toho Ščasnýho už nechtěj :)

Reagovat
Blasphemer

Tak z toho rozhovoru je to jasný. Impuls končí.

Reagovat
ZB 07

Co říkal? Už jsem to přepnul...

Reagovat
Rarášek

Něco víc? Už jsem to vypnul.

Reagovat
db18

Ščasný: Sedneme si s vedením, řekneme si, co teď může mužstvu prospět. Já na své židli nelpím.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Asi se probral ze snu ..

Reagovat
db18

Spíš se podíval na mobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Liquid

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele