Serie A - souhrn 16. kola

12.12.2015, 16:57, aktualizováno 14.12.2015, 22:37
Komentáře a souhrny
Lazio v nastavení přišlo o výhru nad Sampdorií a dá se očekávat odvolání trenéra Stefana Pioliho. Juventus zdolal Fiorentinu a posunul se na průběžnou čtvrtou příčku. Neapol se rozešla s AS Řím bez branek. AC Milán neudržel vedení proti Hellasu, Inter Milán neměl slitování s Udinese a i po tomto kole povede tabulku.

SS Lazio - UC Sampdoria 1:1

14.12.2015 20:45

Góly: 78. Alessandro Matri - 90+3. Ervin Zukanović

Až volný přímý kop v podání Ervina Zukanoviče rozhodl o tom, že Lazio si v domácím prostředí se Sampdorií body rozdělí. Na Olympijském stadionu se dlouho čekalo na první šanci a oba celky víceméně potvrdily současnou špatnou formu.

Nemasný a neslaný první poločas jen potvrdil špatnou formu obou celků. O něco více ze hry mělo sice Lazio, které často kombinovalo na polovině soupeře, ale do žádné větši šance se nedostalo. Poloprázdný Olympijský stadion fotbalové krásy příliš neviděl, ba naopak.

Kouč domácích Stefano Pioli se rozhodl pro druhý poločas ke střídání. Ze hřiště odešel Danilo Cataldi a na plac vyběhl Felipe Anderson. Ale ani s ním v sestavě to nebylo o moc lepší. Po hodině hry mohl ohrozit Vivianovu branku Candreva, ale jeho volný přímý kop byl hodně nepřesný. Čtvrthodiny před koncem se do ojedinělé šance dostala i Sampdoria a byla poměrně blízko vedoucí brance. Muriel utekl obraně a jeho rána na vzdálenější tyč skončila těsně vedle.

Znudění diváci se nakonec dočkali i branky. V 78.minutě odcentroval Stefan Radu a do vzduchu se úspěšně pověsil Alessandro Matri - 1:0 pro Lazio. Biancocelesti mohli výsledek definitivně potvrdit, ale Durdevićova tyč zamířila těsně vedle. Růžky povystrčila i Sampdoria. Carbonerovi nechybělo mnoho a míč mohl skončit za Berishovými zády. V nastaveném čase si Námořníci vytvořili tlak a po faulu Berishy na Muriela měli výhodou volného přímého kopu. A právě to se stalo nakonec rozhodujícím okamžikem. Ervin Zukanovič svůj přímák neomylně zakroutil do branky a postaral se o to, že ani Lazio svojí sérii bez vítězství neutne.

Více informací k zápasu

Juventus FC - ACF Fiorentina 3:1

13.12.2015 20:45

Góly: 6. Juan Cuadrado, 80. Mario Mandžukić, 90+1. Paulo Dybala - 3. Josip Iličić (pen.)

Hráči mistrovského Juventusu Turín dokázali porazit Fiorentinu 3:1 a vracejí se zpět do boje o Scudetto. Stará dáma sice nezačala dobře, ale dobrým taktickým a trpělivým výkonem skóre otočila. Branky domácích vstřelili Cuadrado, Mandžukič a Dybala. Jediný zásah Violy obstaral z pokutového kopu Iličič.

Juventus v minulém kole porazil 2:0 Lazio, ovšem v týdnu nestačil na Sevillu a přišel o první místo ve skupině Ligy mistrů a tím pádem výhodnější pozici pro losování. Fiorentina zase v minulém kole porazila 3:0 Udinese a v týdnu, na rozdíl od Staré dámy, svůj pohárový zápas vyhrála. Jedinou brankou Babacara porazila portugalský Belenenses.

Šlágr kola začal v Turíně hodně divoce. Bernardeschi ve vápně Juve nasimuloval pád přes Chielliniho a sudí už ve druhé minutě nekompromisně foukl do píšťalky. Začátek tedy pro Starou dámu dost nešťastný. Gigi Buffon následně sice dokázal vystihnout smět Iličičovy střely, ale míč přesto skončil v síti! Nicméně odpověď Juventusu byla bleskurychlá. Juan Cuadrado si počíhal na přetažený centr a usměrněnou hlavičkou překonal Tatarusanua - 1:1. Začátek jako hrom. I nadále bylo tempo utkání dost vysoké. Hrála se ale vyrovnaná partie a šancí přeci jenom ubylo. Statisticky držela častěji míč Fiorentina, ale dobře zformovaná obrana Juve ji do ničeho nepouštěla.

Prakticky ve stejném duchu se nesl i druhý poločas. Opět s míčem u nohy častěji Viola, ale obranná řada Barzagli, Bonucci, Chiellini fungovala na výbornou. O ofenzivní rozruch se na domácí straně staral zejména Paulo Dybala, ovšem jedna z jeho střela i volný přímý kop si cestu mezi tři tyče nenašla.

V 80.minutě Juventus zničehonic udeřil. Paulo Dybala se dostal do blízkosti Tatarusanua, kterého ale nepřekonal, nicméně rychle dorážející Mario Mandžukič strhl vedení na stranu Staré dámy! O chvíli později se Mandžukič nápadně skácel k zemi, ale sudí penaltu neodpískal. Juventus po vedoucí brance výrazně ožil a hodlal co nejrychleji nalomeného soupeře dorazit. To se ale povedlo až v první minutě nastaveného času. Cuadrado vybojoval balón a Paulo Dybala zblízka vsítil třetí gól. Juventus se tak znovu dotahuje na vedoucí pozice a je definitivně zpátky ve hře o Ligu mistrů a především o Scudetto.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AS Řím 0:0

13.12.2015 18:00

Góly: -

Neapol si jen rozdělila body s římským AS, což je pro ni zejména vůči průběhu utkání velké zklamání. Domácí byli jasně lepší, ale chybělo jim štěstí i přesnost ve finální fázi.

Po kolotoči, který Neapol předvedla v rámci Evropské ligy, se chabá obranná linie AS musela opravdu obávat. I proto, aby se obránci Vlků cítili opravdu špatně, se dnes v základní jedenáctce představili Insigne, Callekón a samozřejmě Argentinec Gonzalo Higuaín. Silnou záložní řadu ztělesňovali Allan, Hamšík a také Jorginho.

AS v čele s trenérem Rudím Garciou cítí tlak ze strany odborné veřejnosti i vlastních fanoušků, kteří stále nechodí na utkání Vlků v početnějších číslech. Tým z hlavního města není v pohodě a dokládají to také různé spory mezi hráči. I dnes se o nápravu snažili hráči jako Miralem Pjanić, Daniele De Rossi nebo Edin Džeko. Toho podporoval také uzdravený rychlík Mohamed Salah.

Pokud něco v týmu Vlků opravdu nefunguje, je to obrana. Dnes ji čekal test z největších, protože útok Neapole je pod trenérem Sarrim elegantní, ale zároveň smrtící. A od prvních minut se hráči domácího celku vrhli do útoku. AS se ale odmítalo vzdát, takže se hra chvíli přelévala ze strany na stranu. Po přiťuknutí Edina Džeka se do šance dostával právě Mohamed Salah, jenže nakonec pálil těsně vedle tyče.

Na Mohameda Salaha se trenér Garcia obecně hodně spoléhá, když už mu chybí další rychlík Gervinho. Dnes mohl svou rychlostí i prací s míčem ohrozit obranu Neapole, takže byl často zdvojován. Krásný balon za obranu dostal José Callejón, jenže byl až moc za obranou, takže se pískal ofsajd. Po srážce s Koulibalym musel být Edin Džeko ošetřen, ale nakonec to nebylo nic vážného.

Po centru do vápna si na míč naskakoval opět Džeko, ale míč poslal hlavou vedle Reinovy brány. Neapol se zatím nedostávala ke svému ofenzivnímu pojetí a hře na jeden dotyk. Tlak Partenopei se stále zvyšoval, zatímco hosté se stále více spokojovali s dlouhými nákopy vpřed. V období kolem 40. minuty se prakticky nic nedělo a jednou vážnější akcí bylo zranění pomezního arbitra.

Vlci byli bezzubí a jejich akce vypadaly spíše jako náhodné nákopy s vírou, že věci "nějak dopadnou". Neapol měla v přechodové fázi navrch, jenže její hru často "zdobily" nepřesnosti. Partenopei posílali do vápna jeden pas za druhým, ale pokaždé při tom "vyrostl" buď Manolas, popřípadě byl na místě Rüdiger.

Nástup do druhé půle se povedl opět více Neapoli. Po akci Marka Hamšíka se míč dostal na straně k obránci Ghoulamovi, který pak hledal ostrým centrem před bránou nabíhajícího Gonzala Higuaína. Jenže Argentinci scházel asi krok k zakončení. Stejná sitauce se opakovala o minutu později, když Florenzi nedostoupil Lorenza Insigneho. Tentokrát včas vystartoval brankář Wojciech Szczesny.

Po delší odmlce spálil obrovskou šanci Slovák Marek Hamšík. Gonzalo Higuaín totiž ustál atalk Florenziho a nahrál do "uličky" míč na Hamšíka, který však zamířil jen těsně vedle tyče! Trenér Sarri se nehodlal spokojit s remízou a poslal na hřiště Driese Mertense. Belgický útočník je ve skvělé formě, což potvrdil i v pohárovém utkání proti polské Legii.

Tempo z první půle se pomalu vytrácelo a fanoušci rozhodně nemohli být spokojení ani na jedné straně. Blíže k výhře měli domácí, jenže jim často vaz srážela nepřesnost. Balon se sice v síti ocitl, konkrétně po hlavičce Danieleho De Rossiho, jenže podle pomezního se při centru od Antonia Rüdigera míč už dostal mimo hřiště.

Hlavní postavou konce utkání se stal brankář Wojciech Szczesny, který nejprve zastavil krásnou a jednoduchou akci Marka Hamšíka, poté lapil také dorážku od Driese Mertense! Ani El Kaddouri nenašel z dorážky dostatek místa, takže body se jen dělí.

Více informací k zápasu

AC Milán - Hellas Verona 1:1

13.12.2015 15:00

Góly: 52. Carlos Bacca - 56. Luca Toni (pen.)

AC Milán doma nedokázal porazit ani beznadějně poslední tým ligy Hellas a kouč Siniša Mihajlovič má o čem přemýšlet. Rossoneri sice vedli po brance Carlose Baccy, ale po faulu a vyloučení Nigela De Jonga o vedení přišli. Z pokutového kopu srovnal legendární Luka Toni.

Hellas může být s bodem na výsost spokojen, přestože ani v 16.kole nedokázal zvítězit. Milán po minulém fiasku na Carpi neporazil ani další tým až po uši utápěný v sestupových vodách a evropské poháry se znovu a znovu vzdalují.

Překvapivě lépe vstoupil do zápasu Hellas, který byl v úvodu dost aktivní a velmi zaměstnával defenzívu Rossoneri. Nicméně s první velkou šancí přispěchal až Milán. Bonaventura vyslal do šance Nianga a jeho rána jen prosvištěla kolem tyče. O několik minut později prozměnu napřáhl Luiz Adriano a Romagnolimu scházel kousek. A do třetice pak vyslal na Golliniho branku ránu Bonaventura, ale ani on nebyl úspěšný. První poločas tedy skončil bezbrankovou remízou s čímž mohli být spokojeni zejména hosté.

Skóre utkání se poprvé měnilo v 52.minutě a to ve prospěch AC Milán. Domácí rozehráli akci na samé hraně ofsajdu a Carlos Bacca nechytatelnou ranou překonal Golliniho - 1:0. Krátce na to mohl přijít druhý gól Milána, ale Alexovu hlavičku zastavil Gollini. Jenže všechno bylo nakonec jinak. Vzápětí se dostal do vápna Toni, byl faulován De Jongem a sudí nejenže odpískal penaltu, ale ještě nizozemského tvrďáka vyloučil. Luka Toni si s penaltou bezproblému poradil a najednou byla výhoda na straně Hellasu.

I v početní nevýhodě si v závěru utkání AC vypracovalo solidní šance. Bertolacciho technická rána těsně minula branku a Bonaventura z úhlu neprocpal míč za Golliniho záda. Ve čtvrté minutě nastavení hodně nebezpečně střílel opět Bonaventura, ale s výsledkem 1:1 se už nic nestalo.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Atalanta Bergamo 1:0

13.12.2015 15:00

Góly: 76. Valter Birsa

Atalanta Bergamo jede z Chieva bez bodů. Postaral se o to jedinou trefou v utkání záložník Valter Birsa, který rozhodl patnáct minut před koncem. Orobici ale tou dobou byli oslabeni a dokonce dohrávali utkání bez dvou vyloučených mužů.

Rozjetá Atalanta se zastavila. Domácí Chievo totiž bylo nad její síly, protože mělo více štěstí. Hosté přijeli s poměrně silnou sestavou, která čítala jména jako Gómez, Denis, De Roon, Kurtić nebo Moralez, zatímco v bráně opět působil talentovaný mladík Sportiello. Domácí na svého soka vyrazili s muži jako Dainelli, Gamberini, Gobbi, Radovanović, Hetemaj nebo Birsa s Paloschim.

Jako první se za míčem hnal Alberto Paloschi, o pár chvil později také jeho útočný kolega Riccardo Meggiorini. Ani jeden ale nepřešel přes pozornou obranu Orobici. Atalanta v prvních minutách působila lehce zakřiknutým dojmem a vyjma jedné akce Gómeze se k ničemu výraznému nedostala. Zadák Brivio patřil v jejím dresu k těm nejaktivnějším hráčům, ale měl často problémy s tím, že mu nikdo nenabíhal.

Paloschi si naběhl na dlouhý míč, dokázal si obhodit soupeře a snažil se vypálit, ale na svém místě byl brankář Marco Sportiello. K ráně z velké dálky si vytvořil prostor aktivní kapitán domácích Hetemaj, jenže mířil hodně vysoko nad. Pár minut před koncem se k hlavičce dral útočník hostí, kterým byl pro dnešní utkání nebezpečný "El Tanque" Germán Denis. Jenže nakonec si v souboji s Bizzarrim pomohl jen faulem.¨

A jen minutu před koncem nezáživné první půle se k zemi po souboji s Cherubinem poroučel Castro, ale sudí Pasqua mu na jeho hereckou etudu neskočil a kýženou penaltu proto nepískal. Atalanta i po změně stran zkoušela roztahovat hru do stran, což jí praktikovaný systém se třemi útočníky umožňoval skvěle. Jenže dlouhé nákopy vpřed se často stávaly oblíbenou kořistí domácích borců.

Po hodině hry vyslal další střelecký pokus domácí záložník Valter Birsa, jenže také on mířil hodně vysoko nad bránu. Pak se ale začaly dít věci. Nejprve si obránce Cherubin vyříkával pád Alberta Paloschiho ve vápně jako simulaci, se kterou se nehodlal smířit. Takže když mladý útočník vstal, zkušený bek jej "zidanovskou" hlavičkou poslal zase zpět. Což se samozřejmě sudímu nelíbilo a obránce Orobici hned vyloučil!

Kromě toho ještě o minutu později domácí zahrávali penaltu! K ní se postavil sám Alberto Paloschi, ale brankář Sportiello odhadl, kam míč bude směřovat, a skvělým zákrokem uchránil Atalantu od inkasování. Sportiello musel reagovat hodně pohotově také o pár minut později, když vyrážel tvrdou a přesnou ránu domácího záložníka Radovanoviće. Poté už ale přeci jen kapituloval.

Castro totiž elegantně a hlavně přesně našel rozeběhnutého útočníka Riccarda Meggioriniho, který ještě ve skluzu stihl přihrát před bránu. Všiml si tam totiž nabíhajícího spoluhráče Valtera Birsy, který prostřelil pozdě zasahujícího Sportiella!

Jen tři minuty před koncem ještě střídající Inglese nedoklouzal do brány, protože jinak by zakončoval do prázdné. Frustraci z dnešního výsledku a také asi svého představení si pak záložník Jasmin Kurtić zchladil faulem. A protože si neodpustil pár jedovatých poznámek směrem na adresu rozhodčího, ten mu hned udělil také druhou žlutou kartu. Atalanta dnes nepředvedla dobrý výkon a prohrála o jednu branku.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Carpi FC 3:0

13.12.2015 15:00

Góly: 46. Massimo Maccarone, 51. Riccardo Saponara, 61. Massimo Maccarone

Empoli si doma nedělalo žádné problémy s Carpi a po výhře 3:0 se začíná nenápadně přibližovat evropským pohárům. Všechny branky měl na svědomí Massimo Maccarone, dvě dal a na jednu přihrál.

Vše se mohlo vyvíjet zcela jinak, kdyby Carpi první velkou šanci zápasu proměnilo. Matos se před Skorupskim zjevil úplně sám, ale polský brankář šanci skvěle zlikvidoval. Carpi jinak hráli takticky dobře a domácí tým do ničeho většího nepouštělo. První poločas tak příliš atraktivní podívanou nepřinesl.

Až druhá půle přinesla změnu. Zielinski pasem za obranu našel Maccaroneho a zkušený útočník rovnou z první propálil Belece - 1:0 pro Empoli. Domácí okamžitě ožili a za další čtyři minuty navýšili skóre. Maccarone poslal šikovnou přihrávku na rozběhnutého Saponaru a ten ve vápně prostřelil Belece podruhé - 2:0 pro Empoli. A za dalších deset minut už bylo prakticky po zápase. Büchel dalším skvělým pasem za obranu našel Maccaroneho a útočník Empoli na Belece opět vyzrál. Domácímu celku tak stačilo pouhých patnáct minut druhého poločasu, aby rozhodl o svém vítězství.

Carpi se z tohoto direktu nevzpamatovalo. Tři minuty před koncem mohlo alespoň korigovat výsledek, ale v tutovce nepochopitelně selhal Di Gaudio! Skorupski tak udržel čisté konto, ale co víc, Empoli znovu vyhrálo a nečekaně se přibližuje pohárové Evropě.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Inter Milán 0:4

12.12.2015 20:45

Góly: 23. Mauro Icardi, 31. Stevan Jovetić, 84. Mauro Icardi, 87. Marcelo Brozović

Inter zdemoloval svého soka a z Udine si veze tři body za pohodlnou výhru. Na stadionu Friuli se dnes večer hrál hodně zajímavý fotbal a Nerazzurri nakonec slaví vysokou výhru 4:0. O góly se podělili Icardi, Jovetić a Brozović.

Inter Milán byl jasným favoritem proti domácímu Udinese a při pohledu na úvodní sestavu se to jen potvrdilo. Dostalo se na esa jako Ljajić, Perišić, Icardi i Jovetić. Před brankářem Samirem Handanovićem působili Montoya, Miranda, Murillo a Telles.

Domácí Zebry vyslaly do útoku kapitána Antonia Di Nataleho, který se neustále rozmýšlí, jak dlouho ještě bude hráčskou ikonou pro Udine. Vedle něj se postavil Francouz Cyril Théréau. Brankáři Karnezisovi bylo více než jasné, že jej čekají perné chvíle. Pomáhat mu měli Wague, Domizzi a Piris.

Hodně aktivní první minuty musely diváky na stadionu Friuli bavit. V sedmé minutě jsme viděli první větší šanci utkání a podle očekávání na straně Interu. Perišić potáhl míč po straně a předkládal jej volnějšímu Stevanu Jovetićovi do druhé vlny, ale ten napálil jen brankáře Karnezise.

Brankář Samir Handanović mnoho práce neměl a vyzkoušel jej snad jen Iturra, ale ten pálil z poměrně velké vzdálenosti. Po faulu Adema Ljajiće se domácím naskytla příležitost. K míči se postavil ostrostřelec Antonio Di Natale a míč nakonec poslal jen těsně vedle Handanovićovy brány! A zase platilo staré známé "nedáš-dostaneš". Mauro Icardi se s míčem u nohy dostal do samostatného úniku a ačkoli se Karnezis hodně snažil, inkasoval - 1:0.

O osm minut už to bylo o dvě branky. Zkušený obránce Domizzi totiž nezvládl zkrotit jednoduchou přihrávku a nahrál do běhu Stevanu Jovetićovi. Ten si poradil famózně a přehodil vyběhnuvšího řeckého brankáře!

Deset minut před koncem první půle se do šance dostal Cyril Théréau, jenže zakončil těsně vedle. Po nahrávce od Jovetiće pak španělský bek Montoya zakončoval jen do brankáře Karnezise a ten se musel vytáhnout také proti další šanci. Krásná rána Fredyho Guarína jej musela hodně vylekat.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy v nezměněných sestavách a obrázek z první půle se opakoval i tady. Nejprve pálil mladík Bruno Fernandes a po teči se dokonce míč kutálel v síti, jenže kvůli ofsajdu platit branka nemohla. Krásnou kombinaci mezi Icardim a Jovetićem na poslední chvíli zastavil pohotový Ivan Piris. Po hodině hry pak ze hřiště odešel Stevan Jovetić a nahradil jej Marcelo Brozović.

Dvacet minut před koncem pálil ze zajímavé vzdálenosti Antonio Di Natale a Handanović míč vyrazil jen před sebe na volného Francesca Lodiho. Ten si ale počínal hodně ospale a mířil vedle. Brankář Orestis Karnezis pak likvidoval ránu obránce Murilla, který předvedl skvělé sólo. Jinak se hra ale uklidnila.

Možná, že to byla jen taktika od trenéra Manciniho, protože závěr utkání měl Inter naprosto luxusní. Domácí Udinese hořelo v obraně a Lodi udělal další hrubku. Nahrál přímo na kopačku Maura Icardiho, který si s ničím hlavu nelámal a propálil Karnezise potřetí! Stále to ale nebylo všechno.

Do střelecké listiny se pak zapsal ještě Marcelo Brozović, kterého naposledy chválil i trenér Roberto Mancini. Marcelo Brozović si seběhl s míčem k pokutovému území, obhodil si obránce Zeber a trefil se na vzdálenější tyč do šibenice! Na další branky už Inter neměl čas, ale nevadí mu to. Domácí naopak jen smutně odcházeli ze hřiště a jejich trápení pokračuje.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Frosinone Calcio 4:1

12.12.2015 18:00

Góly: 5. Edoardo Goldaniga, 17. Franco Vázquez, 60. Aleksandar Trajkovski, 86. Alberto Gilardino - 24. Paolo Sammarco

Z hlediska záchranářských bojů dokázalo Palermo opanovat zápas s Frosinone a v tabulce si polepší. Sicilané byli jasně lepším týmem a zvítězili 4:1 naprosto zaslouženě. Hosté to měli na stadionu Renza Barbery o to těžší, že od 41. minuty hráli bez vyloučeného Blancharda.

Palermo se do svého soupeře pořádně zakouslo hned od úvodní minuty. Bezprostředně po rozehrávce orazítkoval vzdálenější tyč Durdevič, ale hosté si žádné ponaučení nevzali. Uběhlo dalších pět minut a centr do šestnáctky proměnil hlavou v první gól Edoardo Goldaniga - 1:0. Na branku Frosinone se valila jedna ofenzivní lavina za druhou. Dvanáctá minuta, dalekonosná rána Hiljemarka a hosty znovu zachránila branková konstrukce. Za dalších pět minut už domácí vedli o dvě branky. Vázquez dostal mezi obránci přesnou přihrávku a proti Lealimu v poklidu úspěšně zakončil - 2:0. Následně měl Vázquez další šanci, ale Leali mu jí tentokrát povedeným skokem zneškodnil. Palermo zápas jasně ovládalo, ale ve 26. minutě zničehonic inkasovalo kontaktní branku. Sorrentino prudkou ránu sice vyrazil, ale pouze před sebe na dorážejícího Sammarca.

Zajímavé věci se děly také na konci poločasu. Hostující Blanchard dostal v rozmezí pouhé minuty druhou žlutou kartu a odkázal svůj tým ke hře v početní nevýhodě.

Palermo mohlo po hodině hry svůj náskok ztratit, ovšem Ciofani hlavou zamířil těsně vedle. Následně Palermo udeřilo a definitivně dostalo zápas pod svojí kontrolu. Aleksandar Trajkovski vyslal ukázkovou střelu a nádhernou brankou zvýšil na 3:1. Střelecký účet zápasu uzavřel zkušený Alberto Gilardino, jenž v malém vápně dorazil dobře rozjetou akci Sicilanů. Domácí tedy bez problémů porazili Frosinone 4:1.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Bologna FC 0:1

12.12.2015 15:00

Góly: 90+2. Luca Rossettini

Mizérie Janova dál pokračuje a nepomohlo mu ani domácí prostředí. V napínavém utkání, ve kterém navíc padly dvě červené karty, Bologna vyhrála až díky brance Rossettiniho ve druhé minutě nastavení.

Janov chtěl konečně vyhrát a dopřát svým fanouškům nějakou radost. V odpoledním utkání nastoupili například hráči jako Perin, Burdisso, De Maio, Rincón, Costa nebo Pandev. Jejich oponent také nastoupil v poměrně silné sestavě. Tříčlenná záloha ve složení Taïder, Diawara a Brienza podporovala útočníky Rizza, Mouniera a Destra. Italský střelec zažil hodně zajímavé pocity, protože právě v Janovu hrával.

Hodně aktivní byli zejména hosté. Diawara hledal Destra, ale nakonec zasáhl jiný někdejší Destrův spoluhráč, obránce Nicolas Burdisso. Brienzovu vybídku Mounier nezpracoval, takže se brankář Perin mohl v klidu postavit k dalšímu výkopu. Nebezpečí hrozilo i na druhé straně. Pandev našel Laxalta, který z první z levé strany adresoval přihrávku před vápno. Tam se objevil spoluhráč Gakpé, ale nezamířil přesně.

Už po půlhodině se zranil mladík Rizzo, který musel nakonec střídat. Do hry se dostal záložník Matteo Brighi, který má zkušeností na rozdávání. Pak se ale obránci Bologně zapomněli hned dvakrát. Nejprve se dostal do vápna Laxalt a našel zkušeného Pandeva. Makedonský internacionál měl míč jako na zlatém podnose, ale brankář Mirante se překonat nenechal! A o pouhé dvě minuty později se akce opakoval, ale také tentokrát byl Mirante připraven a míč vyrazil!

Janov svíral svého soka a o pár minut později dokonce nastřelil tyč za Miranteho zády! Grifové zasypali svého soka šancemi a po hlavičce obránce De Maia musel Mirante opět podržet svůj tým. Janov předváděl skvělé akce a chyběla mu jen trošička štěstí. Obrana opravdu nedělala hostujícím fanouškům radost, takže do druhé půle už nenastoupil Gastaldello a byl nahrazen Ferrarim.

V rámci posílení ofenzívy Janov střídal a vyslal do pole Diega Perottiho, který zaujal místo Tina Costy. Po hodině hry musel Antonio Mirante opět do práce, když na něj vystřelil poměrně tvrdý projektil řecký záložník Tachtsidis. Další minuty upadly trochu do stereotypu nahrávek a tempo hry se ustálilo na nepříliš atraktivní podívané. Deset minut před koncem se ale začaly dít věci.

Nejprve byl za souboj s Perottim oceněn žlutou kartou Diawara, ale ještě hůř na tom byl právě Perotti. Ten totiž dostal rovnou červenou kartu a dnešní výkon si za rámeček rozhodně nedá! Dvě minuty před koncem se dostal do úniku Mattia Destro, kterému nešikovně nahrál obránce De Maio. Destro pálil do Perina, který míč odvrátil na Mouniera. Jenže francouzský hráč pálil nad!

Janov se musel bránit s přibývajícím časem stále víc. A jednou chyboval. Na rohový kop si naskočil obránce Luca Rossettini a přesnou hlavičkou do rohu brány nedal brankář Perinovi šanci zasáhnout! Fotbal někdy není spravedlivý. V závěru se síly vyrovnaly, když druhou žlutou a následně tedy kartu červenou viděl Diawara.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán16113222:936
2.ACF Fiorentina16102431:1532
3.SSC Neapol1695228:1232
4.Juventus FC1693425:1230
5.AS Řím1685330:1829
6.US Sassuolo1575319:1426
7.AC Milán1674520:1925
8.Atalanta Bergamo1673618:1624
9.Empoli FC1673620:2024
10.Chievo Verona1664621:1622
11.Turín FC1564521:1922
12.SS Lazio1662818:2520
13.Bologna FC1661917:2119
14.Città di Palermo1653817:2418
15.Udinese Calcio1653814:2418
16.UC Sampdoria1645722:2617
17.Janov CFC1644815:2116
18.Frosinone Calcio16421015:3014
19.Carpi FC16241013:3010
20.Hellas Verona1607911:267
Zbývající zápasy
12.12. 18:00US Sassuolo - Turín FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (510)

Přidat komentář
AnthonyR

Zítra to bude s Laziem zajímavý. Doria Ole !!!

Reagovat
Kucka

Nevíte, proč se odložilo Sassuolo?

Reagovat
Univerzál

Prý kvůli mlze.

Reagovat
Votas

nepřesvědčivej výkon, bezohlední v zakončení a Godlike Handa...a zítra poprosím dvě pěkný plichty

TOP OF THE LEAGUE

FORZA INTER

Reagovat
Nuno čomes

Zadna kvalita u nás, utok jalovy, handa nic moc...

Jsem rad ze takhle nás vidí ostatni Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Saluto a Capolista!

FORZA INTERNAZIONALE !!

Reagovat
Pettirosso

Randy Orton

Reagovat
The Krupy

Teraz je tam skôr Marcus Louis

Reagovat
smazaný uživatel

forza inter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se má hrát! Tak hraje INTER!

Parádní výkon dneska, i když i Udine mělo pár šancí, tak zasloužený a ty dva poslední góly - radost pohledět A Ljajić mě v posledních zápasech taky hodně baví, jeho technika je skvělá a sem rád, že hraje tam, kde hraje - v Interu

Takže FORZA INTER PER SEMPRE !

Reagovat
ED91

Tak sa má hrať? Nehnevaj sa, ale na prvé 3 góly vám nahral súper

Reagovat
Inter Eterno Amore

dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre mu bude v City

Reagovat
Kokesh

Na tri goly nahralo Udine souperi, to jsem dlouho nevidel...

Reagovat
10

já nikdy...ale u Interu mě už nepřekvapí nic

Reagovat
Panděvova ofina

Doporučuji vložit do vedlejších oblíbených týmů Inter Milan .. Ono vlastně neni ani zřejmé, že jsi fanda zebřiček , když máš skoro v každým tvým komentu slovo "Inter"

Reagovat
Zark

nepřítele musíš mít přečteného

Reagovat
10

a já ti zase na oplátku doporučuju vložit si do hlavy mozek a nepsat podobný sračky

Reagovat
Panděvova ofina

Áha jak vyspělé

Reagovat
10

ano, přizpůsobil jsem úroveň reakce tomu tvojemu výblitku

Reagovat
Panděvova ofina

Zahrabáváš se čím dál níž , příteli

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to rikate zrovna vy...

Reagovat
Jajinek

Anketní otázka:

Kdo si přizná první, že hrajeme o titul? Já nebo soupeři?

Chirurgické zakončení, skvělý Handa, široký kádr...no...

Reagovat
10

čím dřív si to přiznáte, tím líp

Reagovat
smazaný uživatel

já to tvrdím od druhýho kola a nikdo mi nevěřil Letos je to vyrovnané a my máme výhodu, že nehrajeme poháry, kádr je dost širokej, forma není vůbec špatná - hlavně obrana je nesrovnatelně lepší než předchozí 2,3roky! Já jsem optimista, věřím v titul

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Nuno čomes

Pokud myslíš soupeře tedy na ef, tak ti si to nepřipustí nikdy, což mi ani nevadí, jelikož je úsměvné tady každý týden číst jací jsme lofasove se stestim zatim bych se k tomu nevyjadroval, stejně nejsme ani v půlce soutěže. Teď záleží jestli se k tomu budou akorát vyjadřovat hráči nebo vedení.. Ale z kluků čiší radost a soudržnost, snad to tak bude pokračovat.

Reagovat
Zark

já to tu psal tak po třetím kole

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád si myslím že LM bude velký úspěch a jako cíl bychom měli uhrát EL.

Reagovat
snuff24

To je blbost, aby náš cíl bylo uhrát EL,to bych bral jako totální pruser a myslím, že i všichni v Interu.EL jsme v minulých letech uhráli s jinejma individuama v základu a v úplně jiným rozpoložení.Neříkám, že to je hned na titul,ale prostě ta LM se uhrát musí !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Totální průser by bylo neuhrát do letos do 5. místa. Uvidíme, na jak dlouho došla Romě šťáva (pokud trvaleji, tak do 4. místa). LM bych bral opravdu jako velký úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle snadné 3body z Udine se tak často nevozí!

Reagovat
Deki

Zápas jsem neviděl, podle sestřihu nám Udine 3 ze 4 gólů pěkně darovali, ale co na tom na řeči o titulu je brzo, ale pokud pujdeme zápas od zápasu a dál nebudeme ztrácet s týmy z dolní poloviny, můžeme se těšit na pěkný umístění. V týmu je pohoda, Brožovo oslava resp. oslava celýho týmu super.

V lednu bych do kádru zasahoval opravdu jen minimálně, nikoho z těch, co alespoň občas nastoupí neprodávat. Mancini udělal za 13 měsíců velký kus práce, jen tak dál

Jinak jak zahrál Montoya? Je šance, že bude hrát i v dalších zápasech?

Reagovat
M11

Inter uz me zacina stvat.. spatne znameni

Reagovat
smazaný uživatel

Mně vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

*mě

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co zas kroutíš? Pro mě osobně je lepší, když soupeři hrají dobře, tlačí se na naše místo. Proč? Protože konkurence pomáhá k vlastnímu sebezlepšení, motivuje. Takže jedině dobře, že bodujete. Pomáháte nám tím. Takže tisíceré díky, pokračujte

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape ty seš tak blbej a zaslepenej tím svým Juve, ze bych ti nejradši zaviroval tu tvoji prohonenou 486tku za kterou každodenně onanujes...

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsi tupec a nedokážeš uvažovat čtyřrozměrně není můj problém. Běž si pochvalovat, že vedete ligu a nezatěžuj mě svými psychovýlevy. Má úcta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

proč? Mě štvali tak do listopadu, kdy to vypadalo na děsnou haluz, ale tohle už není jen o štěstí.. i když ho pořád mají dost.

Navíc, alespoň je to zase zajímavý a slavit titul bude mít zase "nějakou váhu"

Reagovat
smazaný uživatel

štěstí je na straně Interu, o tom žádná. Když se podívám na loňskej rok, kde to štěstí bylo hooodně daleko (plus k tomu připočti šílenej fotbal), tak si nemůžem na nic stěžovat, SNAD jen ten jeden bod z Neapole bych prosil

Reagovat
Pettirosso

smysl této reakce?

Reagovat
Mr.Jindros

Už by se měl pakovat do středu tabulky no.

Reagovat
Pinturicchio

Štvát ne, to není správný výraz. Mě nepřestává fascinovat jaké mají štěstí (nejen v zápasech samotných, ale například los, i to, že na silnější soupeře narazí, když jsou v řiti). . Zlepšili obranu, jinak hrajou pořád stejné hovno jako vždycky, k tomu super Handanovic.

V zápasech o titul, respektive LM, prohráli s Napoli, Violou, ultra štastně porazili AS. Ted budou Interisti "na koni" díky vítězství 0:4, ... s ultratrapným Udine, které má jednu z nejhorších obran v lize, jeden z nejhorších útoků v lize, a ještě jim včera přihrajou na tři góly.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Nuno čomes

To je satan

Reagovat
10

Mancinimu se povedlo dát je dohromady jako tým, v tom šlapou očividně dobře, díky tomu se dostali na vlnu nějaký euforie a vyhrávají zápasy, kde si to třeba úplně nezaslouží. Čím déle tohle bude trvat, tím horší to bude. Já asi za celou dobu, co sleduju fotbal, nepamatuju takový zápasy, kdy protihráč doslova nahraje na 3 góly soupeře během hodiny. A to zdaleka není jen o včerejšku - první dvě kola výhry z gólu v nastavení, tyč Bala v zápase s AC, neuvěřitelná tyč Khediry v derby, megašance Correy v Janově, megašance Destra z malýho vápna v nastavení, zápas s AS...ať mi Interisti poradí, jak tohle nazývat :-)

To s tou obranou je takový zavádějící, protože oni pořád dávají soupeřům několik tutovek za zápas, přestože často hrajou skoro catenaccio s 8 hráčema na vápně, tak se stejně nedá mluvit o nějaký defenzivní dominanci. Murillo se tady chválí, ale má stejný výpadky v koncentraci jako Ranocchia, akorát narozdíl od něj tyhle chyby nekončí gólem. Individuálně jsou ty stopeři ale určitě výš, Miranda hraje výborně. Beci mi přijdou víceméně jak přes kopírák, třeba Telles je podle mě Nagatomo s kulatýma očima.

Reagovat
Pinturicchio

Akorát nesouhlasím s tím, že to bude horší a horší. Není prostě možné, aby tohle neproměňování šancí soupeřů Interu, apod. trvalo celý rok. Přijde dva-tři špatné zápasy a pak uvidíme, jaký že je to tým (labil Melo, Ljajic a další experti) . Jinak si nemyslím, že ta soudržnost je nějaká jó Manciniho zásluha, spíš bych to viděl na ty výsledky samotné - kdyby Inter odstartoval jako Juve, tak je celý ten tým v prdeli a sestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

je v skutku zabavne ako vam inter robi mindraky a snazite sa ho strapnit, ale zatial je to chabe a marne

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo. Juventus nejhorší start v lize vůbec, Inter nejlepší za x-let a stejně pokud dnes vyhrajeme, tak budeme od Interu pouhých 6 bodů. Opravdu důvod mít mindrák, troubo.

Reagovat
Lubinterista

Co to je? Doslova nahraje na goly? druha otazka je ty sance promenit a ne spalit je jako zrovna ten drevak Destro. Udine bylo marny, ale treba na ty jelimany v prvnim kole to stacilo. Vcerejsi zapas by se vyhral i bez toho, stejne jako by vyhrala Viola u nas po tom co jsme ji goly darovali prozmenu my a tojsme to zvladli do pul hodiny, ale to te nezajima. 89 minuta je u tebe uz nastaveni. Nase tyce o deseti v Neapoli nic? Narikas na uple normalni veci, ktery se ve fotbale dejou.nNikdo nerika, ze to valcujem, ale oproti minulejm je to zlepseni.

A jak to nazyvat? Co treba tebou tady tak omylana karma. Kdyz se to hodi jindy... Ale je hezke cist ty neustale vyblitky, nekterych z vas, jak vas to nestve. to bavi. Vazne si zahravas s tim, ze budes vyrazen ze skatulky “normalni fanousek„.

Reagovat
Counter

*omílaná

Hezky sepsáno

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne si zahravas s tim, ze budes vyrazen ze skatulky “normalni fanousek„

RESKEPT

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za cias msgoo(a) ani zdaleka nepatril k "normalnym fanusikom". A zjavne uz je moc dlho "normalny" a chce to napravit co sa mu aj darí.

Reagovat
10

Už minule jsem ti říkal, ať mě z tý tvý škatulky rovnou vyndáš, že tam s váma bejt nechci.

To co mi vyčítáš jsem víceméně napsal sám, takže úplně nechápu, kam tím směřuješ. Akorát jsem karmu (kterou tady rozhodně v tomhle smyslu neomílám, to si asi pleteš) nazval euforií. Bylo mi úplně jasný, že vytáhnete Neapol, tu jsem tam měl dopsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže Ty pořád nejsi schopný pochopit jednu věc (a nejsi sám), nebo to děláš účelově, což je snad ještě horší.

O šťastném zápase můžeš mluvit ve chvíli, kdy celý zápas hraješ totální hovno, za zápas máš jednu střelu na bránu (nebo si dá soupeř vlastní gól) a soupeř nepromění několik tutovek. Že nastávají určité situace, které jsou méně nebo více šťastné pro daný tým, se přeci děje v každém zápase, ne? To nemusí být jenom gólová, ale i blok střely, že to hráči uklouzne, že zachytí přihrávku, nebo ji naopak ve finále pokazí, špatný rozhodčí apod., a to upřímně nikdo neví, jak by daná situace a celý zápas dopadly.

Uvedu pro první tři Tvé příspěvky - že první dvě kola výhry v nastavení, to můžeš také nazvat že to byla smůla že přišly až v nastavení, šancí na to vést dříve bylo dost (jestli nevěříš, tak si pusť záznam, minimálně proti Atalantě), do toho můžeš inkasovaný gól nazvat smolným, v obou zápasech Palaciovy šance jako vyložené; v zápase AC navíc přidat i šance Andriana, ale i šanci Icardiho (zase zmiňuješ tyč když se Ti to hodí, žes ji u prvního zápasu nezmínil, když ji dal Palacio). A to jenom zmiňuji ty gólové šance, ne co jsem psal výše.

Opět opakuji, neříkám, že štěstí v určitých chvílích nemáme, ale to vaše jednostranné mletí pořád toho samého a vybírání si pouze toho, co se Ti hodí proti INTERu, je už celkem nuda.

Takže když žádáš o radu, jak to nazývat (v příspěvku výše), tak třeba jako účelové vybírání situací potvrzující mou teorii a ignorování druhé stránky věci. Že to tak nejen ve fotbale bohužel dělá spousta lidí (troufám si říci většina), je už věc druhá.

Reagovat
I*M

Reagovat
smazaný uživatel

netreba na nich reagovat, je tu len par juventinov ktori vedia uznat aj kvalitu supera, ti sostatni nie su ani juventini len obycanjni trollovia ich prispevky su ako cez kopirak, len vyvolat zvadu a tesit sa z toho. O juventuse vedia hovno ako aj o ostatnych timoch.

Reagovat
Panděvova ofina

Je dobře , že Vás to neštve.. Závist, vztek a nepřejícnost nejsou hezké vlastnosti

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem si celou dobu myslel, že to není štěstí, ale illuminati nebo je to podplacené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na tu závorku, že v zápasech máme štěstí, beru.

Na druhou stranu hledíte jenom na jednu stranu mince, jelikož jsme v určitých situacích měli i smůlu, kterou jsem nikde neviděl, že byste tu někdo zmínili, a vybíráte jenom ty situace, které byly v náš prospěch.

Trošku objektivity by to chtělo.

Reagovat
Nuno čomes

Objektivity? Si blazen?

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

Neber ty drogy sedá ti to na hlavu.....

Reagovat
smazaný uživatel

#epicBrozo

FORZA INTER!!!

Reagovat
Pettirosso

Juan Cuadrado letos hostuje z Chelsea v Juventusu a turínský klub měl stát o trvalý přestup, jinak se ovšem na celou situaci dívá trenér Massimiliano Allegri. Ten podobně jako fanoušci není spokojen s výkony kolumbijského křídelníka, jehož v uplynulých týdnech posadil na lavičku náhradníků a nebrání se možnosti, podle níž se Cuadrado v létě vrátí do Londýna.

https://media.giphy.com/media/itDBteCsTFSVO/giphy.gif

Maaaaax

Reagovat
ED91

tu budú predčasné vianoce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas tak hroznej Cuadrado taky nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by ses měl radovat. Bude volnej a může ho Arsenal koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

No prostě výborná práce, z povinných 9 bodů máme zatím dva ... i kdyby jsme příště vyhráli 20:0 tak je to prostě ostuda. De Jonga a Montoliva kopnout co nejdřív do prdele, radši ať hraje Berto a třeba Mauri. Hlavně že podepisujeme dalšího supertragéda Boatenga.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno léto nám dali naději, tak se pojďme zase vrátit k hráčům, co nikdo jinej nechce... Teď jsme ještě povýšil. Těm hráčům nenabázejí novou smlouvu, ale ukonřujou tu starou, protože jsou hrozný

Reagovat
Mrvinho

My jsme takové lopaty zkurvené že to není možné, ještě za týden můžem nechat bod ve Frosinone ať je to komplet.. neuvěřitelný.

Reagovat
Mrvinho

+ bych se teda ještě nedivil kdyby jim za týden nasázelo to Sassuolo bůra u nich doma ještě, a my nejsme schopni ani udržet náskok posraných 5 minut

Reagovat
The Krupy

Na čele je nesprávny klub z Milána

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
CubONE

Reagovat
Pinturicchio

* Na čele je nesprávný klub.

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Bratm, hcp easy

Reagovat
10

myslel jsem na tebe, že si stejně borec

Reagovat
Pipo123

Nefadí, napravil som si chuť zápasom Nacional - Porto, obaja gol za 2,6 kurz, v 8 minute už 1:1

Reagovat
The Krupy

Mne to vyhovuje, keď sa držíme trochu vzadu, lepšie, než čakať z prvého miesta na doťahovanie súperov....a radšej by som, aby Juve bojovalo o titul s AC

Reagovat
smazaný uživatel

klub co uhra 2b proti dvom najhorsim klubom sutaze si lepsie postavenie nez ma ani nezasluzi, ale kazdy mohol cakat ze po jednom prestupaku sa AC nevrati medzi elitu...Pre inter to je druhy rok s vyraznymi zmenami, tak mozno aj AC uz pojde hore v dalsej sezone.

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tam bylo AC, tak je to teprve v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Montolivo nula bodov, de Jong snad este menej, ta naivita a zasluzena cervena pri penalte to cele len krasne podciarkli.

Nasledne sa cely tim zrutil, tam asi 20min pasaz, ked sme si nevedeli prihrat ani na 5 metrov bola komicka.

Z 6 bodov mame 2, zostava uz len dufat, ze aspon na Frosinone zaberieme. Snad s Bertolaccim v zaklade.

Reagovat
maras93

No, kdyby mi někdo řekl, že proti Carpi a Veroně uhrajeme 2 body, tak mu nevěřím. Ne, protože bych byl v euforii po Sampě, ale protože jsem myslel, že proti týmu, který přišel ze Serie B a týmu, který ještě letos nevyhrál, dokážeme min. 4 body získat. Byl jsem na omylu.

Je sice hezký, že se vrátí "milovaný" Prince, ale jestli to bude všechno, co se zálohy týka (jakože si myslím, že ano), pak tohle trápení bude pokračovat. Bohužel, vedení to buď nevidí a nebo nechce vidět, a tak očekávám další trápení u obrazovky minimálně na půl roku. Ani kdybychom teď 2x vyhráli, tak z toho nebudu nijak odvařenej, protože je očividný, že si nedokážeme udržet stabilní výkony.

Co se týká zápasu s Veronou, tak tam se to mělo vyhrát už v 1. poločase. Šancí nemáme stovky za zápas jako tomu bylo dříve, a proto se musí zefektivnit a zlepšit koncovka.. Jinak na Mihu zde nadávat nebudu, protože si myslím, že to není jen o něm a křičet, aby vypadl je taky blbost, protože měnit trenéra vždy po půl roce, jak je tomu v posledních dobách zvykem, to taky není řešení.

FORZA MILAN :)

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha je vyloženě tragická, doufám, že pro příště už bude moci hrát celý zápas Bertolacci, který ukázal víc než ti 2 borci, kteří se o něco snažili. Pokud se přivedl nějaký kreativní záložník, který není skleněný, tak bychom takovéto týmy měli porážet jako nic. Zajímavé, že po odchodu de Jonga a Monotliva jsme i v 10 hráli lépe než s nimi

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak doufám, že tohle byl posledni zápas De Jonga. Ne tak kvůli vyloučeni, ale kvůli stranění výkonu.

Jinak rozhodčí byl opravdu vysoce kvalitní

Milan per sempre!

Reagovat
Zark

MACCARONE

Reagovat
olis

trapas, hanba, boli sme jasne lepsi a mali sme to vyhrat, dufam ze Sarri urobi v dalsich zapasoch nieco so zostavou, minimalne Mertens tu sancu musi dostat

Reagovat
GEGE

Koulibaly zase luxus...po dlouhe dobe zas nejaky cerny obrance co roste v extratridu...

Reagovat
Alberto Aquilani

Musím od nás pochváliť Rudigera, hral dnes fakt dobre, aj keď som po jeho faule na Higuaina v 5. minute zatrnul, ale dobre hral čierny Rudolf... inak selé zle

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, Szcz nie je rozdielový

Reagovat
Counter

Zas tam něco zachránil?

Reagovat
Alberto Aquilani

jo

Reagovat
Emmett Brown

Vykon hlavne smerom dopredu tragedia, ale bod z Neapola sa rata.

Reagovat
wiggum

Bod dobrý, ale zase nahrává dalšímu pokračování Garcii.

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia mal 5 zápasov na to aby zlepšil hru a výsledky. bilancia je 0 výhier, 4 remízy a 1 prehra a futbal, na ktorý sa nedá pozerať. Napriek tomu ho tam stále držia - jasne vidno, že vedenie je totálne nekompetentné po futbalovej stránke ( a to nie som zástancom vyhadzovania trénerov) a potvrdzuje to aj bojkot fanúšikov.

Reagovat
M11

jen odevzdavame mice

Reagovat
CubONE

100. pre novu posilu do zalohy

Reagovat
mojmira

dvě!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
DelPiero137

Viola dnes neskodna okrem tej polo penalty nic. Jednoznacne mame problem so stredom pola a kreativitou. Pogba sa snazi ale dnes mu to neslo. Evra/Sandro je dobra dvojka ale na pravej strane mame len Stephana. Sami s Claudiom by sa mohli rozohrat a Pogovi trocha volnejsiu poziciu.

FROZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

byla ta pentle? Já začátek neviděl

Reagovat
Dufan

byla, ale simuloval....rozhodčí to sežral

Reagovat
Pinturicchio

Paráda

Začínám si myslet, že odchod Pogby, zvlášť jestli bude dál nastupovat na LCM, bude pro Juve posílení. To je šílené kolik on zadrbe akcí.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si říkal, že nějakých 80 mega by Juventusu udělalo větší službu než on

Reagovat
Furia Ceca

Nj, ale to jeho rozčilování mi bude chybět... On je hrozně komickej, když začne řvát a vztekle rozhazovat rukama! Ale já bych si ho ještě na pár sezon klidně nechal, dnešní zápas nám celkově (až na Dybalu, Mandžukice a luckera Cuadrada) vůbec nesedl... 3:1 je hodně dobrej výsledek, po tom co jsme předvedli ve druhým poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Sialenost ze chcete 150 mega .

Reagovat
10

nenechal bych se takhle rychle ovlivňovat nějakou slabší sérií, počkej, až mu to zase půjde

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavně on ty zápasy rozhoduje i takhle.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Mně se líbilo, co k Paulovi napsal brenk včera : "mne hlavne Pogba dnes bije do očí, akoby stratil akúkoľvek dynamiku, ťah s loptou... katastrofa".

Možná jsem to měl napsat trochu jinak, spíš jsem myslel, že se zbavíme té závislosti na Paulovi, není snad jediné akce, kterou by nerozjížděl on (na což určitě doplácí i on sám, je přetížený a když má takhle často balon, je jasný, že ho taky bude častěji ztrácet než ostatní).

On Paul není lídr a možná nikdy nebude, jemu odchod Pirla uškodil asi ze všeho nejvíc. Stejně tak mu neprospívá Claudio na CM, stejně jako ta pozice nesvědčí samotnému Claudiovi.

Letos bude ME ve Francii, pokud tam Paul zazáří, tak jeho cenovka bude zatím nejvyšší v jeho kariéře, na LCM máme Kwadwa a Claudia, takže by se případně koupilo jen to CM.

Jako takhle, já mám Paula rád a nevyhazuju ho, jen si myslím, že ten případný prodej by stál určitě za zvážení.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že to bude jak s Zidanem? Jak hrál v roce 1998 v Juventusu úplně na hovno, kvůli němu jsme prohráli finále LM a pak pár týdnů na to, dotáhl Francii k titulu mistrů světa...

Reagovat
Pinturicchio

Jestli máš na mysli případné finále EURA 2016, tak určitě ne, lednový odchod je vyloučený.

Reagovat
Airus

Nástup měl dobrej, ale to jak hrajeme mu vůbec nesedí a stačí málo (od protihráčů nebo rozhodčích) a ztratí hlavu.

Pokaždý když měl balón tak byl naprosto sám a musel čekat až se Marchisio, Evra uráčej a půjdou mu na kombinaci, ale to při vysokym napadání fialek byk docela problém. Mandžukič radši stojí zády k záložníkům a do build-upu se nezapojuje (ještě aby ) Takže posunutí dopředu jde jenom přez Dybalu a ten jednoduše nemůže být celejch 90 minut všude. Evra měl pár dobrejch náběhů podél lajny, ale vždycky tak hrozně pozdě. Ta kombinace se Sandrem je hladká a dynamická, ale když přišel Lobo na trávník tak byl už Pogbič mentálně v prdeli a jenom se vztekal.

Rozhodně to chce upravit pozici Marchisia a posunout ho při rozehrávce víc dopředu, protože obrana spíše nakopává, nebo přenáší na strany, zatímco Claudio jenom čeká, je tam úplně k hovnu a pak chybí při kombinaci na straně soupeře.Když se vysune a zapojí se do přenášení těžiště tak z toho bude Pogba jenom těžit, protože už nemusí hrát jenom s Evrou/Lobem a nebude na něj tak často dvojitej blok.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, souhlas.

Reagovat
ED91

V žiadnom prípade

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

chase pokračuje, 6 bodíků se dá jak nic

Reagovat
Pettirosso

Grazie ragazzi! Byl to hnus, ale bylo tam srdíčko FINO ALLA FINE

Reagovat
Zark

juve to pěkně dotahuje

Reagovat
smazaný uživatel

v lednu tam má samý sajrajty, chce to nasbírat co nejvíc bodů a 14.2. Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Kuknite sa cez rameno a uvidíte Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

Klobouček před Juve jak rychle dotahuje. Čekal jsem, že jim ten útok na čelo bude trvat poměrně déle, ale už jsou v závěsu. Doufám, že sesadí Inter, protože radši Juve než první Inter. Ikdyž se musí Interu nechat, že letos hrajou hlavně zezadu fakt parádně.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Vtáky cez tepláky

hrajú super vzadu, ale tak to je výsada manciniho.. hlavne po zápase s AC (kde mali viac šťastia ako rozumu), som nečakal, že potom budú hrať o tak vysoké priečky..

Reagovat
maras93

Taky mě to překvapilo. Nečekal jsem, že hned takhle pojedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Garciu je remiza v Neapole ako vyhra v LM, je to sracka. A este vacsia ten, co ho tam drzi

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrat LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Juveeeee Tak a ted epický souboj do posledního kola s Interem a Scudettem pro Juventus

Reagovat
Melchior
Reagovat
Furia Ceca

Na tom není nic k smíchu, ten to vzal jako jedinej vážně!

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Dybala s Cuadradom opäť najlepšie hodnotenia, ale nie treba sa ho chcieť zbaviť (cernoska) som zvedavý do kedy tu bude ten hejt naňho..

Reagovat
Mr.Jindros

Dokaď nevypadne...

I když je fakt, že já si třeba nemyslím, že je až taková škodná, jako ho tady popisují ostatní... už víc nahrává, vrací se atd.

Ale zpátky bych ho samozřejmě poslal.

Reagovat
Airus

Když si vezmeš ty prachy o kterejch se mluví tak je to pro nás totální zhovadilost. Rozhodně se zlepšil a snaží se hrát týmově (to ten dres v lidech probouzí), ale pořád moc kazí a do hry tolik napřináší aby sme za něj vyhodili přez 20M... leda tak 7M s tím že bude zaskakovat v 352, do 4312 je k hovnu

Reagovat
Mr.Jindros

Teď máme Kapry a Hellas, dva z nejslabších týmů... snad nezaváháme.

Reagovat
Airus

Nedivil bych se, obrana je vyčerpaná, záloha taky a Dybala by taky užil trochu odpočinku. Jestli to hodlá Allegri takhle přetěžovat, tak se to zase celý sesype a bude jedno zranění za druhym

Reagovat
smazaný uživatel

čo máte stále stým, že by mali byť unavený ?

su to profesionálny športovci, ktorý každý den makaju.. prečo by si mal užiť odpočinku ? Na nom je proste vidno, že chce hrať stále a nie odpočívat..

Reagovat
Airus

Reagovat
maras93

To jsem si říkal taky a máme z těch zápasů dva body. Ale je jasný, že AC vs. Juve teď je rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

3 slabý, ještě AS

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/77079/prade-viola-dominated-juve

OK, Juve si užije tři body, Viola ať si užívá větší držení míče. #mimoňPrade

Reagovat
ED91

Reagovat
Pettirosso

klasik. Nepamatuju zápas, po kterým by alespoň mlčel... když už neuznal kvality Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma vám nadělíme.

Reagovat
DelPiero137

Da sa povedat ze sa nedostali ani na dostrel, nie to este sanca....

Reagovat
smazaný uživatel

#SkySports: They said there is a crisis, but the numbers speak for two goals less than this stage of last season where already #Icardi scored eight goals and now six, he played 13 matches this season and scored 6 goals through a total of 10 shots on target and 17 in total, where he placed a second among of all #SerieA attackers in exploitation the opportunities.

-Assist 1 goal.

-Average 1.5 shot per game.

-Average passing of every match 14.2.

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhy gol co dal sa mi pacil, pekne bombu dal

Reagovat
Airus

Icardy je dobrej a může být ještě lepší

Reagovat
Votas

těším se, až se ten tým sehraje. V tom vidím ještě velkej potenciál ke zlepšení i ve vztahu k Mauritovi. Přecejenom nastupujem pravidelně nějak s osmičkou hráčů, co za nás loni nehrála.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ja si tiez myslim, ze ten tim sa este musi poriadne zohrat, to, ze sme tam kde sme je celkom sranda, kedze naozaj z minuleho roku v zostave ostali len Handa, Medel, Guarin, Danilo, resp. ten utok sa cely pomenil, takze tam to chce urcite cas este chvilu..

Reagovat
Pettirosso

v kolik je los LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 12:00 LM a ve 13:00 EL. Oboje na Eurosportu1.

Reagovat
Pettirosso

Dieter Hecking, Wolfsburg coach: When I see who came second in their groups – Paris Saint-Germain, Juventus and Benfica – they are big teams, but we are also good and we've sent a message to the Champions League. We've got to take it as it comes, and we have a chance so we want to take it. [Juventus] are interesting and beatable.

Jo, tak prosím, Wolfsburg! ať jim ukážeme co je beatable

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Milan.B

nemci mali stale velke usta, a potom ich taliani vacsinou vyskolili

Reagovat
Furia Ceca

Nechci!!! Barcelona, Atletico

Nechci, ale nevadí... Real, Bayern

Chci! čelzý, Wolfsburg

Neutral: Zenit

Reagovat
Pettirosso

zkurvenej Wolfsburg vole

Reagovat
Pinturicchio

To je pičus ten Zanetti

Reagovat
Furia Ceca

Pěkně to tam pokurvil! Ale Bayern mi neva, hlavně že nemáme Barcelonu.

Reagovat
Pettirosso

Super

Reagovat
Pettirosso

Místo Dynama Kyjev, Bayern... díky Morato

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

počkej až nás Coman popraví hattrickem

Reagovat
Pinturicchio

Víš, že na tohle nenarážím.

Reagovat
Pettirosso

já vím, ale kdyby nebyl blbec, tak jsme mohli mít přijatelnejšího soupeře. Ale samozřejmě, že to jde na vrub celému týmu. Já Bayern fakt nechtěl, na tenhle styl fotbalu prostě neumíme

Reagovat
Pinturicchio

Měl se jednou porazit Gladbach a bylo hotovo.

Uvidíme, ty zápasy jsou dost daleko, porveme se s tím, jsme Juventus.

Reagovat
Melchior

Pokud chceme v LM dojít co nejdál, musí se jít přes mrtvoly. Klídek.

Já se naopak těším na super dvojzápas. Mnohem radši uvidím Juve proti týmům jako Bayern, nebo Barcelona, než riskovat nějaký fiasko s Wolfsburgem, nebo Zenitem. A že těch momentů v Evropě za poslední léta nebylo málo.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yzemi

navíc pokud by se to přeci jen povedlo a přešlo se přes ně, bylo by to pěkné zadostiučinění za ty dvě poslední prohry a odchod Vidala

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Neviem na koho byt viac nastvany ale takto domrvit zapas v Seville a doma s Gladbachom. Nic ine si nezasluzime....

Nevzdavam to ale sanca postupit je nizka. To by sme museli oba zapasy zvladnut na 100% a to sa pri nasich hracoch neda. Kiks v obrane a zahodena tutovka je istotou.

Reagovat
Airus

nerad to říkám, ale řešení má na hrbu Mandžukič kterej má možnost dominovat jejich obranu ve vzduchu + naše kompaktní obrana... dá se to

Reagovat
olis

fuha, tak dost drsny zreb pre Juve aj AS - Real je sice hratelny ale neviem ci prave pre AS, radsej to mohlo byt naopak

Reagovat
Pipo123

Myslím že AS aj Juve majú šancu, včera som videl Real a to bola katastrofa, za 90 minut mali jednu nebezpečnú situáciu, trochu mi to pripomínalo Neapol pod Rafom. Ak Gladbach dokázal poraziť Bayern, tak to môže kludne dokázať aj Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Juventusu verím, Rímu vôbec (ak nezmeníme trénera)

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane Karim vcera zahodil nemozne

Reagovat
Pettirosso

Leverkusen dal Gladbachu 5:0, tyhle teorie jsou k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

no, já zase viděl AS a jakkoliv bych jim to proti Realu přál, s touhle toho fakt moc nepořídí

Reagovat
Pettirosso

No ty vole, Itálie to v losování zase vyhrála..

Juventus - Bayern

AS - Real

Neapol - Villarreal

Lazio - Galatasaray

Fiorentina - Tottenham

když se podívám co mají za soupeře takoví City, United nebo Liverpool, tak se mi chce brečet. Přes tohle bude hodně těžký přeskočit Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

říkal jsem si to samé

Reagovat
fenixLFC

tak nam letia chelsea a arsenal a navyse delíme 8. Rozhodujuci bude zapas fiorentina-sliepky

Reagovat
DelPiero137

je to az moc nenapadne po minulorocnom velmi uspesnom rocniku pre SA. Teraz 3 postupujuci z EL a 2xLM, treba to "poistit".

Otazka, deli sa ITA koeficient aj o Samdoriu ktora nepresla predkolom?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

áno

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Berú sa tímy, ktoré nastupovali do európy..

Reagovat
Pettirosso

Ji

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že se Juve nepěkně rozjelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkově. Herně ne.

Reagovat
Pipo123

Gala - Lazio to bude zapas, fans sa pozabijaju a Lazio postupi

Reagovat
olis

fans sa pozabijaju

Reagovat
Pipo123

Lazio aGala sa moc nemusia, to bude ostre na tribunach

Reagovat
olis

ved dobre, mne islo to ze preco tomu davas palec hore....

Reagovat
fenixLFC

preco sa nemusia?

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Rano by vraj moho ist nakoniec do Bologne.

Reagovat
Votas

200. pro Scudetto pro Inter

Reagovat
Melchior

Nedved: "We hoped for better luck in today's draw, but we're confident we can put in two good performances. I believe our team has improved in Europe and I am confident, even though we know Bayern represent very tough opposition."

@kingarturo23's: "I am very happy! It will be a wonderful match. I still have a lot of friends in Turin."

#Coman also had his say: "I'm very pleased. It will be a very interesting match! I joined this club for big games like this! "

Guardiola: "They didn't start well in the league, but they've found their feet & have a very strong mentality."

Reagovat
Melchior

Jen teda termíny zápasů jsou na hovno. Doma i venku hrajem ve stejnej den, co Arsenal s Barcou.

https://pbs.twimg.com/media/CWL4YeRWEAAHtWb.jpg:large

Reagovat
Pettirosso

nějakej novej systém? První zápasy vždycky bývaly až v únoru.

Reagovat
Pettirosso

už nechlastej

Reagovat
Melchior

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne nekoho z Italie zajmaj tyhle srackokluby?

Reagovat
CubONE

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
DelPiero137

Nie ale uz vidim ze na kazdom kanale bude Barca-Arsenal ako vrchol ofenzivneho orgazmu. Digi to pre istotu poisti a da Barcu na 3 aj 4 kanaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to pochopil tak, ze se chce vidět tenhle dvojzapas a vyšlo to zrovna takhle ,,blbe,, ze se to kryje s dvojzapasem svyho klubu.

Reagovat
DelPiero137

Viem ako to myslel ale ty si sa divil ze vobec ma zaujem to sledovat Ja by som ti ten dvojzapas pozrel ale nie na ukor Juve.

Reagovat
ED91

To ozaj tí k..... dali 2 najväčšie šlágre osemfinále v jeden deň?

Reagovat
Pinturicchio

Super, no, takže v baru se na Juve nepodívám.

Reagovat
olis

pozeram ze EL hrame ked proti Juve, AC a Fiore, tak snad nebudu setrit v lige lebo ma jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by Lazio odvolavalo Pioliho? Vzdyt se mu to tam kompletne rozsypalo pod rukama a tezko s tim moh udelat neco lepsiho.

Reagovat
Pipo123

Je mi strašne ľúto hráčov, tá snaha tam dnes bola, všetci makali, vytvárali sme si šance a keď to tam padlo tak všetci sa tešili, obrovská radosť, úlava pre fanúšikov aj hráčov, toto mal byť zlom pre Lazio, konečne sme sa mohli naštartovať, lenže v závere spraví Konko absolútnu pičovinu ktorá nás stála body. Ak má byť toto K.O pre Pioliho, tak bohužiaľ práve po dobrom zápase a obrovskej smole.

Reagovat
Pettirosso

podle mě pořád větší píčovinu udělal Berisha teda...

Berisha costs Lazio

A moment of madness from substitute goalkeeper Etrit Berisha saw Lazio draw with Sampdoria at the death.

Je mi vás líto, ale tohle jste si nevyhráli sami, tahle Sampa měla od vás dostat 3:0 v suchým triku

Reagovat
Pipo123

Asi je jedno kto tú chybu spravil, ale toto sme si nezaslúžili, nie po tak dobrom výkone. Je jedno či Lazio hraje dobre, alebo zle, tie body proste strácame a nemáme to štastie, raz sa to ale musí zlomiť a dúfam že zrovna proti Interu, aj keď tam je asi štastie jednoznačne na strene Interu

Reagovat
Pipo123

Inak po zápase znova sa rozplakal Biglia a k nemu sa pridal aj Anderson, je toto normálne ? Ako vidím x zápasov týždenne, ale nie aby hráči plakali po zápase a nemali slov. To už musia byť úplne v prdeli, keď to emočne nezvládnu, nie je to už na psychologa ?

Reagovat
Alberto Aquilani

mne to prišlo už minule, ale teraz si to normálne myslím, že im Lotito normálne nakázal, že ked už nevyhráte, aspoň sa rozrevte Ved to bol normálne strojený plač do kamier, dobré bolo, jak sa oň pokúšal Anderson jak ho brala kamera, ale moc mu to nešlo a nakoniec to vzdal...

Reagovat
Pipo123

Já si myslím že to nehraje nikto, je to skôr taká zúfalosť hráčov, teda Biglia reval naozaj už proti Juve, ten to neuniesol ani dnes. U Andersona to bolo také zvláštne, ale mne prišlo že on skôr nechcel ukázať emocie pred ľudmi, tak nakoniec to vyzeralo trošku zvláštne. Ale toto som u nikoho nevidel dlho, si predstav že by naši dostali 7 od Barcy, asi by plakali ešte na ceste do taliánska

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký paradox mezi římskými celky. Hráči Lazia pláčou kvůli porážkám a remízám. Hráči AS oslavují soupeře, který jim zrovna s lehkostí a ladností sobě vlastní nadělil sedmičku, byť by se nikdo nedivil desítce

Reagovat
Alberto Aquilani

Jo, to je tá rímska mentalita, no... kiež by boli naši na úrovni Bigliu, ktorý reve už len ked mu vezmú loptu...

Reagovat
Pipo123

Tak vieš ako, Biglia plače a utešuje ho tréner, to taký Totti či De Rossi vyhodia trénera

Reagovat
Lech

Připomínáš mi Bigliu

Reagovat
Fridgiee

Pan hráč

Reagovat
el Principito

to by mě zajímalo co Biglia dělal po prohraném finále MS ...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pipo123

Pioli zostáva nadalej trénerom Lazia

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/77108/boca-%E2%80%98calleri-almost-sold%E2%80%99

J. Zanetti : “Calleri? He’s a great player, no doubt. So far though we haven’t entered negotiations."

Že by nakonec skončil jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

a potom aj toto tu je:

The story concerning Jonathan Calleri’s move to Italy continues to develop. The latest development in the saga concerning the Boca Juniors attacker comes from Argentinian journalist Pablo Gravellone, who works for Todo Noticias and tweeted: “There is a verbal agreement. Calleri will sign for 5 years with Inter, then he will go on loan to Bologna.”

Reagovat
Pinturicchio

To jsem četl, jak je to staré? To Zanettiho prohlášení je ze včerejška.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tiez ze je to zo vcera

Reagovat
Pinturicchio

Dani Rugani byl vyhlášený nejlepším stoperem Serie A za loňský rok.

Reagovat
DelPiero137

A u nas si nekopne.. Smiesne a Allegrimu to neodpustim!

Reagovat
Pinturicchio

Kopne, do Vánoc podle Maxe dostane 100% šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt terno

Reagovat
10

"bizár"

Reagovat
Pinturicchio

Jsem myslel, že s tebou ten včerejší los seknul. Co na to říkáš?

Reagovat
10

Jsem nasranej na Sevillu ještě víc, co se k tomu dá říct. Věřil bych nám víc na Barcelonu, bratwursty jsem nechtěl ze všech nejvíc.

Z italskýho pohledu los úplně nahovno, ale v tý EL to snad zvládnou, zvlášť proti tomu tvýmu vymrda°°mu Tottenhamu.

Reagovat
Pinturicchio

Barca by mi taky přišla o ždibec hratelnější, no, co už. Pokud chceme LM vyhrát, stejně bychom na něj nejspíš narazili a ze sportovního hlediska je vypadnutí v OF stejné jako v SF:).

Jebu na Spurs, snad je Fialáči rozjebou.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

tak ono sa to môže brať trochu ako satisfakcia za minulý rok a dá sa povedať najľahší žreb aký hádam mohol byť..

Reagovat
Pinturicchio

Tak klidně nad tím můžeš pohonit (brát to jako satisfakci) , ber to jak chceš.

Reagovat
Airus

Za tuhle sézónu dostane Zlatou prdel. Ta se uděluje hráčům co nejlépe zahřívají lavičku

Reagovat
Pinturicchio

... Max na tiskovce potvrdil, že Dani bude zítra hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli pak bude zase tři měsíce sedět, tak ať raději uteče na ten půl rok pryč. Kdyby pravidelně hrál, tak se o něm mohlo uvažovat jako o čtvrtém stoperovi na Euro daleko spíš, než o Ranocchiovi, Acerbim, Astorim a podobných zvrhlostech. Tohle se může stát opravdu jen v Itálii.

Reagovat
Pinturicchio

Ono je tohle těžký, Marťo, tuhle situaci s Danim Maxovi nezávidím. Já sám bych si taky přál, aby hrával víc, ale ... Dani přišel z Empoli do Juve, Max tyhle mladé hráče chrání (a je nutno říct, že jsme Daniho hrát neviděli, možná by hrál jak pán, možná by svůj zápas pokazil a srazilo ho to), má před sebou tři italské reprezentanty, Leo a Chiello mají své mouchy, to víme všichni, ale i tak, navíc je tam po zranění znovuzrozený Barza, který zase hraje jako bůh. Juve mělo katastrofální start, musíme teď honit ostatní a momentálně není moc prostoru na "experimenty", protože tu špici Juve musí dotáhnout co možná nejdřív.

Hostování Daniho je hloupost, respektive Juve ho pustit nemůže, zvlášť při hře na 3 stopery vzadu - v zimě odejde Martín a pak už je tam jen základ a Dani, při 3-5-2 je ideální počet stoperů 5, tím spíš s tím kolik zraněných letos máme. I kdyby Ruga šel hostovat, musí někdo přijít, kdyby to byl ten Benatia, tak by se pro Daniho po návratu v létě moc nezměnilo, protože Barza bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš samozřejmě pravdu, ideální počet stoperů je pět, ale od začátku sezóny hrají 3, ve 23 zápasech v sezóně (a to s z milosti radši nebudu počítat reprezentaci, Conte je stejný hazardér). To není normální! Nakonec to nadělá víc škody než užitku. Já zkrátka nesouhlasím s neustálým stavěním těch tří stabilních pilířů. Čekat, až Maxovi nezbude nic jiného, než Daniho postavit, je zkrátka do nebe volající hloupost. Přeju Maxovi, aby se mu to vymstilo. Protože dokud ho to pořádně nevyškolí, tak se nepoučí. Stejně tak přeju to samé Contemu. Ani jeden se není schopný poučit. Jde mi v první řadě o hráče, trenéři mi jsou volní, protože jak zachází z hráči mi fakt rozum nebere.

Reagovat
Pinturicchio

Mně jde v první řadě o klub, kterému fandím.

Uvidíme, já zůstávám optimistou a myslím, že Dani si v druhé půlce sezony zahraje víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha. Klub půjde do kopru, když budou hráči zranění. Max je v tomhle ohledu hodně špatný. S Cuadradem se taky musel spálit a přijít na to, že on je škodícím prvkem. Nepřeju Leovi s Chiellinim nic špatného, ale Allegri by potřeboval zranění jednoho z nich, aby si uvědomil, že nemá náhrady. Hraje to vabank.

Když odehraje 2-3 zápasy, bude to víc, ale zatraceně málo. Potřebuje jich odehrát minimálně 10-15 za sezónu. I s ohledem k reprezentaci mě ten Maxův přístup štve. Za poslední půl rok posbíral pár zápasů za U21. A v posledních dvou žádná hitparáda. Absence zápasové praxe naprosto evidentní.

Nejlepší stoper ligy na lavičce, absurdita první kategorie *potlesk*

Reagovat
Pinturicchio

Špatně jsi mě pochopil, pro mě je Juventus, jeho vítězství důležitější než herní minuty pro Daniho (nebo kohokoliv jiného).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě nešlo o minuty pro Daniho, jako o to, že Allegri dojede na tom svém ustavičném stavění základní obranné trojice. V tom je gró celé Allegriho neschopnosti. Jak jsem uvedl, aby hráli jen tři stopeři ve 23 zápasech, je prostě holý nesmysl. A až se mu to podělá, jeden z nich se zraní, pak chci pana mistra světa vidět, jak bude stavět nerozehraného Ruganiho, kterého dusí na lavičce. Půl roku vysedávající Rugani, který jde i v U21 s výkony dolů, je pro Juventus úplně na nic. Takže si svoje rádoby moralismy "klub nade vše" můžeš strčit za klobouk, Šmajdalfe Klub jsou lidé, klub jsou hráči. Sama značka nic neznamená.

Reagovat
Pinturicchio

To nejsou žádné moralismy, tak to prostě vidím.

Já ti můžu zase napsat, ať si strčíš za klobouk hypotetické situace se zraněními a taky 23 zápasů : http://www.eurofotbal.cz/kluby/italie/juventus-fc/soupiska/ . Repre do toho nepočítám, protože tu Max ovlivnit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, Pintu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli Allegri potřebuje komparz na lavičku, tak ať si řekne Grossovi, ať mu tam někoho půjčí. Rugani, který odehrál za půl roku 6 zápasů (reprezentačních), je týmu opravdu úplně na nic. To je lepší pořídit si nějakého průměráčka za pár šupů ze Serie B/C/D.

Reagovat
smazaný uživatel

rugani zadarmo do lyonu

Reagovat
Pinturicchio

Už máš Pogbu za 100 v CFC, neser.

Reagovat
smazaný uživatel

otazka je, jak se spokoji s druhou ligou

Reagovat
Pinturicchio

Tak podle některých uživatelů EF Champ > Serie A, třeba si to Paul myslí taky. A LM třeba na dva roky oželí.

Reagovat
smazaný uživatel

tady to je tak, ze i Gambac > Serie, ne musi se to zaobalit tak, aby si to spletl s Champions league

Reagovat
Pinturicchio

To každopádně, však Sparta by podle některých hrála v PL o LM. . Mourinho je super fabulator, třeba se mu to povede.

Reagovat
smazaný uživatel

a to si ted predstav, kdyby sparta hrala v serii a

Reagovat
Pinturicchio

To by byl monopol, kurva.

Reagovat
DelPiero137

postavi ho az ked bude musiet a bude to kontraproduktivne. Predsa ist do zapasu kde treba uhrat vysledok nie je zavidenia hodna situacia.

Leo s Chielom chybuju v jednom kuse, hrubky za ktore sa Ranovi smejeme a v pohode to ustoja. Nikto to skoro neriesi, klub stoji za nimi tak preco nie Rugani? A nie je to nazdarek ktory by sa mal zosypat. Nakoniec kludne moze naskocit Barza za neho co je istota aj ked ide zo striedacky.

Reagovat
Airus

vydržel každej zápas v minulé sezóně, pod velkym tlakem a některé vysledky muselo být těžký ustát. Není to žádný ořezávátko

Reagovat
Pinturicchio

A jistotu, že to Dani nepokazí bereš kde? Píšeš, že chybujou Chiello a Bony a chceš tam Daniho stavět místo Barzy?

Reagovat
Airus

Spíš za Giorga, sám rugáni řekl že chce hrát na LCB, že si na RCB věří, ale tam je nejjistější

Reagovat
DelPiero137

Chybuju obaja Leo aj Chiello a nezruinovalo im to kerieru, nikto ich nezozral, nevyhodil. Miesto Barzu ho poslat v menej tazkych zapasoch. Ked pokazi, bude vystriedany, neskor dostane dalsiu sancu. Nemozeme cakat 5 sezon kym bude hrac vhodny nato aby hral. Nic netreba uponahlat ale ak nato ma, tak obstovi v skuske.

Reagovat
Votas

Dnes předpokládaná:

Carrizo - D´Ambrosio, Medel, Jesus, Dodo - Gnoukouri, Kondogbia - Biabiany, Brozović, Palacio - Jovetic

na Rodriga s Jovem se těším moc a jsem zvědavej na Doda. Černá vozba před obranou s věkovým průměrem 20,5 bude taky zajímavá. No a jestli to bude fakt bez Rana, tak je asi už definitivně odepsanej. Za sebe říkám: ještě že tak.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Rano nebol ani nominovany, kvoli zraneniu asi

Reagovat
Votas

my bad

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/77138/asamoah-%E2%80%98i%E2%80%99m-not-injured%E2%80%99

“The club will be including me in the Champions League squad in January.”

Reagovat
Airus

super

Reagovat
Pinturicchio

... ale jinak ty zprávy o Kwadwovi nic moc.

“The problem with Asamoah is the usual problem with his knee, which sometimes gives him problems after a game at the moment.

“To force the issue would surely damage him. So right now he has to be managed. He can play a game every 15 days or a week.

“Against Lazio it had been so long since he played, he had a good game, but afterward he had to stop and be managed.

“He’s coming off a knee problem and a muscle injury, so he’s definitely not a player who can play two games in a row at the moment.”

Reagovat
10

snad je to jen dočasný, přestože je asi dost naivní tomu věřit...

Reagovat
Pinturicchio

Právě, ono to začíná vypadat chronicky.

Reagovat
Pettirosso

to nevadí, hlavně ať se takhle nepřetěžuje, raději do konce sezóny ob zápas a zdravý a příští rok v základu... než zase další rok na marodce

Reagovat
Pinturicchio

Určitě, otázka ale je, jeslti to někdy ještě bude úplně 100%.

Reagovat
Airus

http://www.juvefc.com/7915-2/

Rabiot a Moutinho by byli super

Reagovat
smazaný uživatel

Rabiota ovládá matka. Kam řekne, tam půjde.

Reagovat
Airus

A matku ovládají peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Dovětek v podobném duchu jsem tam měl, ale smazal ho Jí jde hlavně o to, aby pravidelně hrál. A upřímně, v Juve by dostal dost možná stejně minut co v PSG. Pro něho nemá smysl odcházet.

Reagovat
Airus

Ale pro Juve ano, Lemina je jenom na hostování a zatím to nevypadá že by měl zůstat. Takže vlastnit dalšího talent, nemůže být na škodu. Na Transfermarketu je cenovka 8M, takže za cca 12M by to byla super posila

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho agentovi, respektive matce, je úplně jedno, co je dobré pro Juve. Jde jí o jejího syna. Takže chce, aby hrál co nejvíc a dostal dostatečně zaplaceno. V Juve by rozhodně neměl průměr 60 minut na zápas. Podívej se, jak Allegri zachází s mladými hráč. To je jenom samé "musí si zvyknout na velikost klubu, na tlak, atd.". Příchod Rabiota je vzhledem k okolnostem vyloučený. On už nechce sedět a učit se, ale chce hrát základ. I v PSG, kde je čtvrtým v řadě, se cuká. Přitom je to v jeho případě pohádková pozice. Udělal by nejlépe, kdyby zůstal v PSG, přestal dělat cavyky a začal si vážit šance, jakou tam dostává.

Ale po jeho slovech bych ho spíš poslal do prdele: "Požádal jsem prezidenta o lednové hostování v případě, že můj čas strávený na hřišti bude i nadále nedostačující. Je to něco, co mi nemůže odmítnout, vím, že mě má moc rád. Když celý týden trénujete, chcete pak také být na hřišti. A to někdy není možné a je to frustrující. Paříž je mým městem, je skvělé tady hrát. Pokud bych se zde mohl i nadále vyvíjet, bylo by to báječné. Mít jisté místo v základní sestavě, byl bych připraven strávit v PSG celou kariéru. Věci bych viděl jinak, to je jisté," nechal se slyšet Rabiot.

Reagovat
olis

tak ked chce zaklad tak to nema sancu ani u nas

Reagovat
Airus

mno, uvidíme

Reagovat
Pipo123

Ten Hertaux by nám pomohol ?

Reagovat
10

místo otazníků bys měl dát tak 3 vykřičníky...

Reagovat
Pipo123

Tož já ho moc neznám, pár x som ho videl hrať, hráč čo nehraje v Udine by nám mal akože pomôcť ?!!!!

Reagovat
10

on nehraje kvůli zranění, ale zrovna Laziu by s těma vašema stoperama pomohl i s nohou v sádře

Reagovat
Pinturicchio

A hodilo by se to i mojí Fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Marchetti bude chybět měsíc

Měsíc se mezi tyčemi Lazia neobjeví Federico Marchetti. Italský brankář nedochytal včerejší zápas se Sampdorií (1:1), v 78. minutě si při oslavě vedoucí branky svého týmu poranil stehenní sval. (football-italia.net)

Když ne v obraně, aspoň na brankářském postě nyní Lazio posílí Berisha do brány

Reagovat
smazaný uživatel

ale celkom styl sa zranit pri oslave golu :)

Reagovat
Pipo123

Konecne, v EL chytal vyborne, monentalne musi byt jednotkou

Reagovat
The Krupy

Asi som jediný, ale vymenil by som Moratu za Matriho

Reagovat
Votas

Inter: 30 Carrizo; 14 Montoya, 17 Medel, 5 Jesus, 33 D'Ambrosio; 11 Biabiany, 77 Brozovic, 7 Kondogbia, 55 Nagatomo; 97 Manaj, 8 Palacio.

Subs: 1 Handanovic, 6 Dodò, 9 Icardi, 10 Jovetic, 12 Telles, 13 Guarin, 21 Santon, 22 Ljajic, 24 Murillo, 27 Gnoukouri, 44 Perisic, 83 Melo.

Coach: Roberto Mancini.

Cagliari: 1 Cragno; 19 Pisacane, 2 Benedetti, 15 Krajnc, 29 Murru; 20 Tello, 8 Di Gennaro, 27 Deiola; 10 Joao Pedro; 28 Cerri, 32 Giannetti.

Subs: 22 Colombo, 3 Barreca, 9 Melchiorri, 17 Farias, 21 Balzano, 23 Ceppitelli, 25 Sau, 33 Fossati, 35 Salamon, 36 Colombatto.

Coach: Massimo Rastelli.

Referee: Russo.

kurva jak mi chybí dva zápasy za týden

FORZA INTER

Reagovat
Mihal

INTER: 30 Carrizo; 14 Montoya, 17 Medel, 5 Jesus, 33 D'Ambrosio; 11 Biabiany, 77 Brozovic, 7 Kondogbia, 55 Nagatomo; 97 Manaj, 8 Palacio.

A disposizione: 1 Handanovic, 6 Dodò, 9 Icardi, 10 Jovetic, 12 Telles, 13 Guarin, 21 Santon, 22 Ljajic, 24 Murillo, 27 Gnoukouri, 44 Perisic, 83 Melo.

Allenatore: Roberto Mancini

CAGLIARI: 1 Cragno; 19 Pisacane, 2 Benedetti, 15 Krajnc, 29 Murru; 20 Tello, 8 Di Gennaro, 27 Deiola; 10 Joao Pedro; 28 Cerri, 32 Giannetti.

A disposizione: 22 Colombo, 3 Barreca, 9 Melchiorri, 17 Farias, 21 Balzano, 23 Ceppitelli, 25 Sau, 33 Fossati, 35 Salamon, 36 Colombatto.

Allenatore: Massimo Rastelli

FORZA INTER !!!

Reagovat
Mihal

sorry za spam ešte to tu nebolo

Reagovat
Votas

v pohodě... Interu není nikdy dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

zdá sa mi to alebo hrá D'Ambrosio stopéra s JJ?

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

konecne Rodrigol!

Reagovat
Deki

Yuto je prostě komik. On se 5 vteřin připravuje na hlavičku, všichni, dokonce i protihráči, počítají s tím, že to bude v klidu mít a on to pošle za sebe do autu

Reagovat
Votas

EpicBROZOOOOOOOOO

Reagovat
Nuno čomes

Brozovic hovadooo

Reagovat
smazaný uživatel

EpicBrozoooo!! ja toho hraca mam rad viac zo zapasu na zapas.. nemoze odist!

Reagovat
Votas

může ještě obrovsky růst...byla by blbost ho prodávat

Reagovat
smazaný uživatel

len bolo dost sprav nedavno ze je velky zaujem onho v premier league a za 15 mega.. ale verim ze vidia ze by to bola blbost ho predat

Reagovat
Nuno čomes

Peknee Perisic

Reagovat
Votas

PERISIIIIIIIIIIIIIICCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi jak hrál Montoya???díky

Reagovat
Deki

docela ok, ale stabilně základ nevím nevím. chtělo by to ho zkusit i proti silnýmu soupeři. jinak měl tam pár dobrejch náběhů za obranu. v první půli moc nechybělo a na jeho přihrávku dosáhnul Palacio, kterej by dával do prázdný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem moc neveřil že se v Italii chytne,ale když vemem v uvahu že hrál prakticky druhý soutěžní zápas za Inter tak uvidíme do budoucna,teda jestli se ho v lednu nezbavime každopádně super výsledek dnes

Reagovat
Deki

v lednu asi ne, k tomu se už vyjadřovali i z Barcy. ale jako přebytek na tý pozici je...

Reagovat
smazaný uživatel

Máme tam těch hráču dost Nagatoma asi pustit pryč,Doda na hostování když byl dlouho zraněný,a na ty kraje nechat D ambrosia,Montoyu a na levo Tellese,Santona.....Santon muže zaskočit i na prave straně a Juan na levé když by bylo potřeba...jinak z Juanem asi na stopera...no ten přetlak tam je..... a to nepočitam kam s Ranocchiou a Vidičem

Reagovat
Pipo123

Ako keď uhráme aspoň bod proti tomuto Interu, tak to bude zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini o januarovom mercate:

“At the moment nobody will arrive. Maybe some could ask to leave if they haven’t been playing very much and I’d try to make them happy. The Inter squad as it stands is complete.”

aj tak si myslim, ze niekto pride.. ale je pravda, ze odchody su dolezitejsie - Vidic alebo Rano, Gnoukouri hostovanie, Dodo po zraneni by mohol ist na hostovanie, Yuto aj ked mal jeden a pol zapasu dobreho, si myslim, ze by mal odist.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by právě tak 3 obránci měli odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Nagatomo, Žabák a třeba ten Dodo na hostování a bude to fajn.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/77179/banega-caceres-out-juve

Takže Banega favorit, Simone by měl zůstat, Martín na odchodu do Turecka a nemělo by to být zadarmo. Zdá se, že se to všechno v dobré obrací.

Reagovat
10

akorát ty náznaky dobrých zpráv chodí pravidelně jenom z Tuttosportu, no

Reagovat
Pinturicchio

Třeba bude dobrá zpráva i to, že svoji kvotu 3 pravdivé zprávy na 100 nesmyslů splní právě v tomhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, Cuadrado , Pogba , Mandžukić v sestavě kola!

Reagovat
Pipo123

Gentiletti si dojebal zasa koleno to aby sme kúpili v zime aspoň troch stopérov

Reagovat
Pipo123

Ciro Ferrara by sa mohol stať novým trénerom Lazia

Reagovat
Zark

Reagovat
lucius6

Jinak matri by měl hrát v základu, je o 100% lepší než Djordjevič a Miro v současné chvíli. Ta jeho aktivita před bránou, to je u nás jedinečné, možná, kdyby hrál víc minut, tak by dokázal dát víc gólů.

Reagovat
Pipo123

Proti Interu jednoznačne základ a na krídlach Felipe a Candreva

Reagovat
Votas

S tím Callerim to bude ještě pěknej bordel.

Četl jsem zajímavý povídání o tom přestupu. Něco ve stylu, že ho nekupujeme my, ale nějaká agenturní společnost, která obešla zákaz vlastnění hráčských práv třetí stranou (jako je to běžný při přestupech do Portugalska) tím, že koupila hlavní podíl v nějakým jiným bezvýznamným klubu. Takže ho oficiálně koupí tamten klub, kterej ho obratem pošle k nám, ale ne asi formou plné koupě a ponechá si hlavní část práv na hráče. Bude moct ale hrát za nás, eventuálně ho můžeme poslat na hostovaní. Pro nás to znamená, že nemusíme vypláznout těch 14 mega, o kterých se píše, ale budeme mít hráče za pár šupů, na druhou stranu z případnýho dalšího prodeje, když se mu bude dařit, bude rejžovat právě ta agentura. Myslím i u Neymara byl takovej nějakej komplikovanej vlastnickej bordel... nevím jak moc je to právně v cajku, asi to bude v naší finanční situaci ku prospěchu věci, ale zrovna se mi to dvakrát nelíbí.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
andycek1

Inak Juventini sú nejaké posily na zimu ?? Ja by som si prial Bernarda Silvu ale to je utopia aj v lete a nie to ešte v zime, napadá ma Moutinho to je vyborny playmaker. Len dufam ze nie Oscar a dalsi debilci. Cital som aj o Banegovi. Ale unho si nie som velmi isty ci by nas tim posunul.

Reagovat
Airus

celkově se nejvíc mluví o Banegovi, pak o Moutinhovi.... tak uvidíme. Jo a hodně se mluvilo a Lavezzim, ale dost to utichlo

Reagovat
Votas

Platy:

v Interu nárust z 70m loni na 94m letost (o mega míň, než předloni). Nejlíp placen je Kondogbia - 3,5.

Zajímavé položky:

Vidić - 3,2 vs. Rano - 2,4 vs. Murillo - 1,3

Guarín - 2,8 vs Brozović - 1,2

Melo - 2,5 (do 2017) vs. Medel - 1,6

Perišić -2,7 vs. Biabiany - 0,6

Příjde mi, že tam žádnej šílenej ústřel (kromě těch, co by měli odejít) není...

Reagovat
Votas

jo a Vidić to má fakt do 2017 ...ten se musí udat někam do států nebo za teplem.

Reagovat
smazaný uživatel

7 mega ze sme v minuse som cital...chcu to vyrovnat tym ze poslu hracov na hostovania.. mne sa zda ze Vidic to mal na 2 roky plus nejaka opcia rok inak..

Reagovat
Votas

mělo to tak být, no. Možná se ta opce aktivovala už za loňskej rok...nevím.

Reagovat
Lech

Garcia ven pls

Reagovat
Slejdy

videl jsem to od 75´ a opet vykon hruza. O tech penaltach netreba mluvit. Uvidime co na to vedeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, že jste až takovi fanjšmekři, to jsem teda nečekal

Reagovat
Lech

A ty kožmeker/kajšmentke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V semifinále Coppy se střetnou Spezia/Alessandria proti Sampdorii/AC/Fiore/Carpi. Jestli to Fiore dneska nevyhraje tak se rýsuje velmi zajímavý finalista.

Reagovat
Votas

škoda, že to nedalo to Crotone

Reagovat
Votas

tak nevyhrála

Reagovat
Shevchenko

AC zajímavý finalista, bez prdele To bychom finále dali snad po 13 letech

Reagovat
10

naopak ta druhá větev je dost nabitá, to asi losoval Zanetti

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem co mas proti jeho losovaniu :)

Reagovat
10

Že Roma a Viola vypadnou doma se Spezií a Carpi jsem nečekal, zvlášť při pohledu na ty papírově silný sestavy. Asi mají jiný ambice, akorát ještě nikdo nepřišel na to, jaký to vlastně jsou...

Reagovat
Lech

Kopni si

Reagovat
10

pokud bys tohle bral jako kopnutí, tak by se tady každej mohl vyjadřovat maximálně tak ke svýmu vlastnímu týmu...a bohužel to tady dost lidí tak bere

Reagovat
Il Architetto

Oba na tiketu.

Reagovat
10

Juve tam nemáš doufám?

Reagovat
Milan.B

vsak to sa ani neoplati podat

Reagovat
wiggum

Máte zbytečně velké očekávání, jak se tu v poslední době objevuje.

Reagovat
Alberto Aquilani

Jjjj, čakám, kto s tým príde dnes, a že chyba je vtom, lebo fanúšikovia chcú titul a na hráčo to tak doľahlo, že nie sú schopní vyhrať ani nad Speziou

Reagovat
Tomanatura

Podceneni soupere. Ty jejich vykyvy formy jsou sileny.

Reagovat
10

to už je fakt na doktora...a AS má stejný problémy

Reagovat
smazaný uživatel

ziadne podcenenie, surovo sa na to vyjebali, a vedenie mlci. americania zhrabli peniaze za postup v lige majstrov a uz o nich nepocut.

Reagovat
Shevchenko

Coppa

Reagovat
Emmett Brown

Garcia ťahaj už do riti!

Reagovat
Zark

škoda Pavii, kdy je hellas vyřadili až v 90+

Reagovat
M11

Neto, Rugani, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Alex Sandro, Zaza, Morata

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Furia Ceca

Zaza a Rugani v základu - těším se!

Reagovat
smazaný uživatel

to víš nebo je to Tvoje přání??

Reagovat
wiggum

A to jako zase co? Ještě, že se to hrálo v tak blbý čas, že jsem o tom ani nevěděl... Podle výsledku jsem první myslel, že hrálo asi béčko a ona to bylo skoro ligová, nebo vlastně dokonce sestava pro LM.

Reagovat
Furia Ceca

Ta dnešní Coppa!

Reagovat
Alberto Aquilani

Treba to hodiť do klídku, naposledy keď AS vypadlo v osemfinále, tak vyhrali Scudetto

Reagovat
M11

piska to nebo spis nepiska jako kreten

Reagovat
Airus

Zaza měl být teď venku, takže trochu klika

Reagovat
M11

ZAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
brenk

ZAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Morata

Reagovat
Airus

No tvl, náš nejlepší týmovej gól tuhle sezónu Snad se jenom ZAZAstřeluje

Reagovat
Furia Ceca

Dza-Dza!!!

Reagovat
10

Super, no...ale měl bejt venku, magor

Reagovat
Airus

tak tak, ale krásnej fotbalovej gól. No luck, pure skill

Reagovat
Furia Ceca

Píská na obě strany jak kokot, takže diskuze "měl být venku/neměl být venku" v celkovým kontextu postrádá podle mě smysl.

Reagovat
10

V kontextu dvou jasně žlutých faulů měl být venku, to je celkem jednoduchý.

Reagovat
Furia Ceca

Tak po tom co teď Zaza předvedl beru zpět. On je fakt nepoučitelnej magor. Jestli se nezchladí, tak dneska nedohraje...

Reagovat
Airus

nemyslím si že tu je o čem diskutovat, měl by být venku

Reagovat
smazaný uživatel

jde vam přenos? Dneska se seká í Tipsport

Reagovat
Airus
Reagovat
M11

no gol dal a mel by jit dolu.. nechapu jak muze s kartou takhle chodit do souboju

Reagovat
10

Výmaz, takhle nemůže hrát

Reagovat
Airus

Zazu bych radši vystřídal, jinak nedohraje

Reagovat
brenk

ty vole čo tam Zaza vyvádza so žltou

Reagovat
M11

16. prosince a mame lepsi travnik nez v srpnu

Reagovat
smazaný uživatel

Místní módní borci, nevíte kde sehnat ten top co má Andrea ? https://www.facebook.com/video.php?v=974854369269632

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika blazer, otázkou je, zda je to bavlna nebo tweed, ale tipl bych spíš bavlnu.

Zkusil bych ASOS, Zaru, Mango...

Reagovat
Yanek

Blažek to taky nabízí, teď tam mají slevy.

Reagovat
smazaný uživatel

díky chlapi

Reagovat
Airus

to byla docela nuda, ale hlavně že držíme balón a vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza solidně zajebal Odpustím mu i ty prasárny co tam dnes dělá, ale takhle se bojuje o sestavu.Miluju všechny naše 4 utočníky, je strašná škoda že nemužou víc hrát všichni jak by chtěli.

Reagovat
M11

ZAZA !!!

Reagovat
Airus

Zazaaaaaaaaaaaaa! Fuck yes, a te´d ho rychle stáhnout

Reagovat
brenk

ZAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
10

Pěkný housle pšonkovi

Reagovat
M11

on ale neni normalni

Reagovat
Airus

docela by jsem chtěl vidět vitaleho, nebo jinýho hráče co nedostává příležitosti. Tohle je ideální příležitost

Reagovat
brenk

už aj ide dole

Reagovat
10

Další žlutej faul tyoe

Reagovat
Furia Ceca

Mám z toho smíšený pocity. Vyloučení Molinara byl dost necitlivý - Lichťák tomu hodně přidal + měl kompenzovat nevyloučení Zazy, kterej ještě navíc ze vzniklý situace zavěsil podruhý - a možná ještě z ofsajdu.

Reagovat
brenk

faul to bol tak či tak, o tom góle nemôže byť reči, ostatné súhlas

Reagovat
10

Druhá žlutá pro Molinara v pořádku, ale Zaza jí měl mít už v 25. minutě...i před tím vystřídáním to byl jasnej faul na žlutou, nejdřiv vzal Belottimu nohy

Reagovat
Airus

právě o to je horší se z těch gólů radovat. ale oba byly hezký, takže celkově převažuje spokojenost

Reagovat
10

Spiš mě děsí, jakej je to vůl, tohle v Juve a v takovým zápase nemůže předvádět...

Reagovat
Airus

To je zlozvik ze Sasu, tam asi všichni hráli jak dobytci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole!

Reagovat
Airus

To jsem si chtěl rejpnout do Berardiho. Sassuolo mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Já narážel na tvůj "zlozvik" Sassu hraje obrana tvrdě, útok simuluje

Reagovat
Airus

jop, už to vidím what a fucking retard

Reagovat
Airus

Khedira je zatim takovej zakřiknutej, i ty přihrávky od něj tak nějak "skřípaj"

Reagovat
10

Skřípaj? Nezkazil snad jedinej míč, hraje jak stroj

Reagovat
Airus

nemyslím jako že kazí, ale právě že hraje jako stroj. tupě a bez nápadu. Tolik šancí na náběh do volnýho prostoru, nebo pro kreativní nahrávku, ale on prostě jenom posouvá balón. Chybí tomu něco extra, prostě se na to blbě kouká

Reagovat
10

Je celkem prdel, jak máme většinou úplně odlišnej pohled na věc

Reagovat
Airus

Jo no, já chci rychlej hezkej fotbal Ty chceš profesorskej výsledek

Reagovat
10

Zase špatně

Reagovat
Airus

tak jaká je správná odpověd? Jsem zvědav

Reagovat
10

Profesorskej výsledek je nesmysl, chci takticky chytrej aktivní výkon jako dneska, kdy si Toro ani neusralo a ani nevím, kdo nám vlastně chytá

Reagovat
Airus

jo ale dneska všechny góly padly po tom co někdo předvedl něco víc, než jenom jednoduchou statickou hru. určitě nám teď do karet hraje početní výhoda, tak je snažší si je takhle vodit. Nechci vidět ušmudlaný góly ala Mandžukič. Chci víc pecek od Dybaly

Reagovat
10

Já ale nemluvím o statický hře, Khedira dáva větší volnost kreativnějším hráčům, dává týmu obrovskou rovnováhu...tyhle věci je potřeba si uvědomovat a to ty pravidelně nevnímáš, proto kritizuješ třeba i Evru.

Reagovat
Airus

Evru kritizuju protože nestíhá a brzdí hru.

Vnímám, ale nemůžeš brát každej zápas stejně. Sami je stabilní hráč, ale když už hraje proti deseti tak by se mohl trochu utrhnout ze řetězu a trochu si ten fotbal užít

Reagovat
M11

hlavne ta jistota s jakou hraje

Reagovat
10

S ním ty spoluhráči kolem něj hrajou mnohem líp, hlavně na Claudiovi je to vidět...

Reagovat
M11

je to borec.. ma vliv na hrace kolem jako Nedved.. nedela zadne finty triky vychytavky jako se snazi polovina hracu.. presne vi kolik ma udelat doteku s micem.. kdy zrychlit hru.. kdy vratit dozadu.. kdy podrzet balon..

Reagovat
10

prostě německá mašina, jako ta jejich repre

Reagovat
smazaný uživatel

žádný sráč, co se musí za každou cenu mazlit s balonem, předvádět se, aby to pak dokurvil... Khedira je dříč, který hraje jednoduše!

Reagovat
Airus

Určitě, ale řekl bych že claudio dostal povolenku se víc vysouvat než kdykoliv předtím, už tam není jenom jako CDM co sleduje dění a víc se do toho build-upu zapojuje

Reagovat
M11

INCREDYBALA !!!

Reagovat
Furia Ceca

SPOILEEEEEER!!!! Ale jinak:

Reagovat
brenk

DYBALAAAAAAAAAAAA

Reagovat
10

Jak od Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Od koho? Neznám. Asi nějaký nýmand z Horní dolní Všichni skandují jediné - DYBALA, DYBALA, DYBALA!

Reagovat
smazaný uživatel

si si trosku uletel :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak napisat na Messiho ze je nymand je ulet :) ale tak chapem, ze emocie ta ovladli :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne Nemám ho rád. Messi je pro mě nýmand.

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to chapem :) ja som v tomto objektivny, tiez mi nejak nie je moc sympaticky, ale futbalista je skvely

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
smazaný uživatel

To ať si hraje jak chce. V týmu bych ho nechtěl

Reagovat
Furia Ceca

Já taky ne. Takovej sobeček. Vždycky když mu písknou ofsajd a vidím ten jeho samolibý úsměv, tak bych ho nakopal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by to v podobné pozici buď poslal po zemi nebo si ještě narazil a brankáře přehodil, ale pěkná branka každopádně.

Reagovat
10

a při oslavách gólu by mu ještě střílel ohňostroj z prdele

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ono se stačí podívat, jaké dává většinou branky. Ale bojím se aby to opět nebylo moc složité.

Reagovat
10

doporučil bych ti povolit si trošku gumu u trenek

Reagovat
Airus

Lobo a Dybala, neuvěřitelný posily

Reagovat
Furia Ceca

I Rugani na to, po jak strašně dlouhý době nastoupil v základu, hraje super zápas.

Reagovat
Airus

on má skvělý vnímání prostoru, vždycky nechává naprosto minimální úhel pro střelu a buď to blokne, nebo to pak letí vedle. Je to hřích ho nechávat tolik sedět

Reagovat
maras93

Čekal jsem, že Toro bude trošku kousat.. Juve docela v pohodě zápas. Oproti dnešní hře třeba takového AS je to pastva pro oči.

Reagovat
10

Pozor, Don Padoin jde do hry

Reagovat
M11

jake ovace

Reagovat
10

Adekvátní k takový legendě

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik hráčů v historii Serie A může říct, že má 4 scudetta?!?

Reagovat
brenk

návrat kráľa

Reagovat
Furia Ceca

Tak tragéd Dybala se teď může jít zahrabat. (ty vole, není to svatokrádež ode mě, napsat takovou prasárnu? )

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

Díky, bro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Pogbooooooom!

Reagovat
M11

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
brenk

POGBAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Pogba nádherne

Reagovat
10

Leo by to dal taky, ale nepustili ho k tomu

Reagovat
Airus

Reagovat
brenk

Hernanes mierne vypískaný?

Reagovat
10

Na Sandra penalta...nejhorší je kombinace arogantního a neschopnýho rozhodčího, v obojem Doveri vyniká

Reagovat
Airus

dneska jako sudí selhal

Reagovat
Airus

Druhá půle byla super

Reagovat
brenk

ja byť Moratom to tam vypálim z celej sily a dúfam, že to tam konečne padne a on tam začne kľučky skúšať

Reagovat
Furia Ceca

Ten potřebuje gól jako sůl. Ale až mu to tam začne zase padat... Ideálně po tom, co se ho Real definitivně vzdá!

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým jde tak strašně nahoru, hlavně psychika hráčů až na Moratu je na maximu.Přesně jak se dalo čekat stačí pár výher a tenhle tým, má jeden z největších potenciálů co v juve nepamatuju dlouho.Tolik talentu tam je, moc bych si přál aby mě tihle hráči bavili několik dalších let.Líbí se mě ta víra která v nás byla i když se nepovedl uvod sezony, ale teď vidím ten svět tak růžově až to není možné.Jsem rád za Pogbu že mu to tam spadlo, jak mu to tam padne ještě třeba parkrat za sebou, tak ten kluk vyroste zase o level výš.Užívám si co naše vedení za posledních 5 let dokázalo.Klobouk dolů předevšema.Mě dneska výkon pohladil po duši.

Reagovat
Pipo123

Bol by som rád keby sa znova dostaneme do finále a znova proti Juve

Reagovat
M11

pavouk uz je ne ?? a myslim ze na sebe muzem narazit hned dalsi kolo kdyz date Udine

Reagovat
Furia Ceca

Bohužel, pokud porazíte Udinese, hrajete s náma!

Reagovat
Pipo123

Aha, tak to je škoda, minulý rok bolo to finále parádne, 10x lepšie ako SuperCoppa, škoda mohla byť repríza

Reagovat
Furia Ceca

Jj, váš Matri nám to vystřílel!

Reagovat
smazaný uživatel

já bych vám snad i tu Coppu přál.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Furia Ceca

Teď jsem koukal na pavouka a jestli i příště postoupíme, tak nás v semifinále čeká někdo z dvojice Inter-Neapol!

Reagovat
wiggum

Ten Dybala je fantastický, skoro tak dobrý nákup, jak Iturbe.

Reagovat
olis

zapas som sice nevidel ale pozeram ze vysledok pekny a vraj aj hra bola dobra, dufam ze nezakopneme zase v lige, Forza Napoli!

Reagovat
Airus

http://www.juventus.com/en/news/news/2015/pogba-reveals-fabulous-free-kick-secret.php

“That was for Bryan. He is 11 years old and currently battling against cancer. I had promised that I would do that for him, he means a lot to me.” *clap* *clap*

Reagovat
lucius6

Dobrá výhra, mohlo by nás to nabudit a Matri se zdá být ve formě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele