16. kolo
13.12.2015 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Hellas Verona 1:1

AC Milán doma nedokázal porazit ani beznadějně poslední tým ligy Hellas a kouč Siniša Mihajlovič má o čem přemýšlet. Rossoneri sice vedli po brance Carlose Baccy, ale po faulu a vyloučení Nigela De Jonga o vedení přišli. Z pokutového kopu srovnal legendární Luka Toni.

Hellas může být s bodem na výsost spokojen, přestože ani v 16.kole nedokázal zvítězit. Milán po minulém fiasku na Carpi neporazil ani další tým až po uši utápěný v sestupových vodách a evropské poháry se znovu a znovu vzdalují.

Překvapivě lépe vstoupil do zápasu Hellas, který byl v úvodu dost aktivní a velmi zaměstnával defenzívu Rossoneri. Nicméně s první velkou šancí přispěchal až Milán. Bonaventura vyslal do šance Nianga a jeho rána jen prosvištěla kolem tyče. O několik minut později prozměnu napřáhl Luiz Adriano a Romagnolimu scházel kousek. A do třetice pak vyslal na Golliniho branku ránu Bonaventura, ale ani on nebyl úspěšný. První poločas tedy skončil bezbrankovou remízou s čímž mohli být spokojeni zejména hosté.

Skóre utkání se poprvé měnilo v 52.minutě a to ve prospěch AC Milán. Domácí rozehráli akci na samé hraně ofsajdu a Carlos Bacca nechytatelnou ranou překonal Golliniho - 1:0. Krátce na to mohl přijít druhý gól Milána, ale Alexovu hlavičku zastavil Gollini. Jenže všechno bylo nakonec jinak. Vzápětí se dostal do vápna Toni, byl faulován De Jongem a sudí nejenže odpískal penaltu, ale ještě nizozemského tvrďáka vyloučil. Luka Toni si s penaltou bezproblému poradil a najednou byla výhoda na straně Hellasu.

I v početní nevýhodě si v závěru utkání AC vypracovalo solidní šance. Bertolacciho technická rána těsně minula branku a Bonaventura z úhlu neprocpal míč za Golliniho záda. Ve čtvrté minutě nastavení hodně nebezpečně střílel opět Bonaventura, ale s výsledkem 1:1 se už nic nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vydretých 2:1, ale predsa...

Reagovat
smazaný uživatel

Po remíze s Carpi treba bodovať už určite naplno! FORZA AC!

Reagovat
smazaný uživatel

Striedania prisli moc neskoro, Niang sa neskutocne trapil tento zapas. Keby Cerci prisiel na ihrisko skor tak AC malo urcite sancu vyhrat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele