Premier League - souhrn 11. kola

31.10.2015, 15:45, aktualizováno 02.11.2015, 22:53
Komentáře a souhrny
Southampton porazil Bournemouth a vyhoupl se na průběžnou sedmou příčku. Manchester City porazil Norwich a drží se na špici o skóre před Arsenalem, který pro změnu vyhrál na hřišti Swansea. Na třetí příčce je Leicester City, jenž uspěl na půdě West Bromu, tři body má rovněž Watford. Chelsea na domácí půdě podlehla Liverpoolu, Everton rozprášil Sunderland...

Tottenham Hotspur - Aston Villa 3:1

02.11.2015 21:00

Góly: 3. Mousa Dembélé, 45. Dele Alli, 90+3. Harry Kane - 79. Jordan Ayew

Už pod dohledem nového manažera Rémi Gardeho na tribuně byla Aston Villa blízko překvapivému výsledku na White Hart Lane. Nakonec však svůj skvělý výkon z druhé půle k remíze nedotáhli a Tottenhamu nakonec podlehli 3:1. Spurs se tak posunuli na páté místo tabulky, zatímco Villans zůstávají poslední. Sedmá porážka v řadě už značí pořádnou krizi.

Ještě pod vedením dočasného šéfa Kevina MacDonalda se Aston Villa začala sypat už od první chvíle zápasu. Už ve třetí minutě se Moussa Dembélé chopil míče na levé straně a i přes neustávající tlak Clarka se protlačil až do vápna. Jako tank pronikl až před Guzana a levačkou jej prostřelil.

První poločas Tottenhamu vyšel lépe než jeho soupeři, o žádnou dominanci však rozhodně nešlo a Villans občas využili mezírky v defenzivě domácích. Největší šanci měl Sinclair, který se probil až ke střele, ale Llorise nepřekonal. Nastavený čas úvodního dějství pak využil ke druhé brance Spurs Dele Alli, jenž Lescottovu čistící hlavičku po zpracování napálil přesně k tyči.

Po změně stran vypadalo vše poklidně, protože především Aston Villa působila bezradně. V závěrečné půlhodině ale Tottenham přestal hrát a málem se mu to vymstilo. Čtvrt hodiny před koncem trefil po akci Ayewa tyčku Bacuna - a chvíli poté už se Aston Villa konečně trefila do černého. Nedorozumění Masona s Dierem využil opět Jordan Ayew, který před vápnem chopil míče a po krátkém navedení jej vypálil na branku. Balón díky teči Vertonghena skončil za zády Llorise a Villans se vrátili do hry.

Vyrovnání měl na hlavě Rudy Gestede, jenž div nevyužil ojedinělého zaváhání Huga Llorise. Po centru Bacuny Francouz chybně vyběhl a Gestede mířil do prázdné brány - tu však o pár decimetrů minul. Podobně blízko byl i nabuzený Ayew, ale ani on nedotáhl honbu za bodem do konce. Z podobné pozice jako při gólu pálil znovu, ale tentokrát těsně přestřelil břevno.

V samotném závěru navíc hosté nechali v zadních řadách až příliš prostoru, kterého využila trojice Eriksen - Lamela - Kane. Právě po této ose totiž Tottenham rozjel závěrečnou akci zápasu a ve čtvrté minutě nastavení Harry Kane uzavřel krásnou ranou do šibenice skóre na 3:1.

Více informací k zápasu

Southampton FC - AFC Bournemouth 2:0

01.11.2015 17:00

Góly: 31. Steven Davis, 36. Graziano Pellè

Bournemouth prohrál potřetí v řadě a jen díky bídným výsledkům svých konkurentů v boji o záchranu se drží mimo pásmo sestupu. Dnes nestačil v lokálním derby na Southampton, který po gólech Davise a Pellého zvítězil 2:0. Koemanova parta to zvládla i přesto, že závěrečných 15 minut dohrávala bez vyloučeného Wanyamy.

Zápas se od začátku vyvíjel očekávaným směrem. Jenom půl hodiny dokázala ztrápená obrana Bournemouthu držet rivala na uzdě; a i předtím už měla dvakrát namále. V obou případech u toho byl nejlepší hráč Southamptonu Sadio Mané, jenž se dvakrát v rozmezí tří minut pokoušel překonat Federiciho. Pokaždé ale minul tu samou šibenici o pár centimetrů.

Saints se první branky zápasu dočkali čtvrt hodiny před přestávkou po nádherné akci. Domácí měli situaci ztíženou, jelikož Cherries byli vzadu poměrně konsolidovaní. Proto se ke gólu museli prokombinovat. Povedlo se jim to po ose Clasie - Pellé - Bertrand, levý bek pak přesným centrem našel na zadní tyčce Stevena Davise a Southampton vedl.

Bournemouth se dnes trošku víc než obvykle soustředil na obranu, jenže ani uzavřenější defenziva jim ty nejpalčivější díry zkrátka neucpala. Ještě do přestávky proto po skvělé práci Maného mohl Tadić odcentrovat takřka z rohu hřiště a Pellé byl o poznání důraznější než Distin. Protlačil se přes něj a tvrdou hlavičkou zvýšil už na 2:0. V závěru poločasu pak překvapivě zahrozili i hosté - Murray se dostal až do vápna, ale jeho ránu skvěle zblokoval jinak nejistý Van Dijk.

Po změně stran se obraz hry naprosto otočil. Eddie Howe se vykašlal na svázanou taktiku a vypustil své hráče jako hladové lvy. Shodou okolností to skvěle fungovalo, protože hráči Southamptonu naopak hrát přestali a nechávali Bournemouthu spoustu prostoru pro tvorbu střeleckých příležitostí. Cherries ale ve finální fázi selhávali.

Velkou příležitost měl po rohovém kopu Smith, který po kombinaci s Ritchiem doběhl s míčem téměř k bráně. V klíčovém okamžiku však zazmatkoval a míč po jeho přihrávce projel celým vápnem až mimo nebezpečí. Hosté drželi ve druhém dějství míč na kopačkách přes 70 procent času a čtvrt hodiny před koncem dostali zlatou příležitost k návratu do hry - po druhé žluté kartě byl totiž vyloučen Victor Wanyama.

Jenže Bournemouth se nachází v krizi a ani početní převaha mu nebyla k ničemu. Balón sice domácím prakticky nepůjčili, ale jejich defenzivní val otevřeli jen jedinkrát. Po několika pokusech mířících nad konečně prověřil Stekelenburga Lee Tomlin, ale holandský brankář jeho střelu vyrazil.

Více informací k zápasu

Everton FC - Sunderland AFC 6:2

01.11.2015 14:30

Góly: 19. Gerard Deulofeu, 31. Arouna Koné, 55. Sebastián Coates (vl.), 60. Romelu Lukaku, 62. Arouna Koné, 76. Arouna Koné - 45+4. Jermain Defoe, 50. Steven Fletcher

Do třetice už to nevyšlo. Sunderland dostal na hřišti Evertonu potupnou "šestku" a nadále zůstává v pásmu sestupu. Toffees se naopak po drtivé výhře posunuli do horní poloviny tabulky a do blízkosti bojů o pohárovou Evropu. Dnešní vítězství 6:2 zařídila trojice hráčů - Romelu Lukaku, Gerard Deulofeu a hattrickový hrdina Arouna Koné.

Ofenzivní univerzál Evertonu dnes nastoupil na levé straně zálohy, odkud terorizoval defenzivu Sunderlandu s dokonalou pravidelností. Už v devatenácté minutě si uprostřed pole všiml nabíhajícího Gerarda Deulofeua, narýsoval mu přesný pas do samostatného nájezdu, jež španělský šikula s přehledem zakončil mezi nohy Pantilimona.

Po půlhodině hry se Arouna Koné střelecky prosadil už i sám - a pomohl mu k tomu jeho věrný útočný souputník Romelu Lukaku. Ten většinu sezóny gólově mlčí, ale už třikrát stačil naprosto produktivně explodovat. Proti Southamptonu, WBA a nyní Sunderlandu nasázel pět gólů a na tři nahrál. Koné v těchto kláních nastřílel v součtu čtyři branky a u dvou asistoval.

Jejich fungující spolupráce se Evertonu a jeho manažerovi Robertu Martínezovi vyplatila i tentokrát - poprvé právě po půlhodině hry. Tehdy si Koné míč navedl před vápno, s Lukakuem si hbitě narazil, načež levačkou poslal míč přesně pod břevno.

Se Sunderlandem to nevypadalo dobře, na což svěřenci Sama Allardyce na půdě Evertonu nebyli zvyklí - vždyť v posledních dvou zápasech tu vždy senzačně uspěli bez obdržené branky. Do utkání se však dokázali vrátit dvěma bleskovými zásahy krátce před a po poločasové přestávce.

Ve třetí minutě nastaveného času zaváhal John Stones, Jermain Defoe si před ním vypíchl míč, přehodil si i jeho kolegu Funese Muriho a nekompromisní ranou ze vzduchu snížil. Pět minutě po obrátce pak Black Cats dokonce vyrovnali. Tentokrát se o gól postaral druhý útočník - centr Van Aanholta našel hlavu Stevena Fletchera, který přetlačil Funese a překonal Howarda.

Jenže vyrovnaný stav zápasu moc dlouho nevydržel. Už pět minut po druhé brance totiž Deulofeu ze svého pravého křídla poslal do vápna výborný centr, který sice Coates před Lukakuem stačil "vyzobnout", jenže špičkou kopačky poslal míč za Pantilimonova záda. Hodinu po úvodním hvizdu pak definitivně rozhodl Lukaku, který si tentokrát na Deulofeův nádherný pas z vlastní půle vyčkal a samostatný nájezd s přehledem proměnil.

Ani stav 2:4 nicméně Sunderland nepřiměl držet se více zpátky. Ba naopak, M’Vila ihned po rozehrávce táhl hosty za snížením - snad ve snaze zopakovat obrat z prvního poločasu. Balón se však stal kořistí Jamese McCarthyho, který jej dovedl až před vápno, tam si narazil s Barkleym a nakonec míč předal Konému. Fotbalista s typickým blonďatým přelivem si počínal s jistotou a zvýšil už a 5:2.

Everton nebyl v utkání přímo dominantní, čemuž by napovídal výsledek. Míč drželi Blues na kopačkách "jen" asi šedesát procent času a ani ve statistice střel na branku nikterak nezářili. Vždyť ve druhém poločase jim na čtyři góly stačily tři střely!

Tu poslední si na triko vzal muž zápasu Arouna Koné. Konečnou podobu dal výslednému stavu hlavičkou po bezchybném centru Lukakua. Ten si vzal míč za vápnem a fenomenálním centrem šajtlí jej posadil Konému na hlavu. Everton tak rozstřílel Sunderland šesti góly - tolik branek přitom nedali dlouhých osm let.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester United 0:0

31.10.2015 16:00

Góly: -

První bod po návratu mezi anglickou smetánku uhráli dnes hráči Crystal Palace proti Manchesteru United, přesto mohou odcházet lehce zklamáni. Favorita totiž jasně přestříleli a v druhém poločase hrozili prakticky jen oni, z remízy tak nakonec mohou být šťastnější svěřenci Luise van Gaala.

Nejistý Darmian pomáhal v úvodní části zápasu domácím k vyrovnané partii, kterou po jedenácti minutách chtěl strhnout na stranu outsidera Bolasie, ten svou dělovkou brankáře pokořil, orazítkoval však jen břevno. Vzápětí hrozil Dann, ten po rohovém kopu nechal vyniknout reflexy De Gey. Největší příležitost k překonání londýnského brankáře měl Rooney, jeho přímý kop sice zeď přeletěl, skončil však bezpečně v rukavicích Hennesseyho.

Hosté se v ofenzívě trápili více, než je i na jejich poměry obvyklé, přes 62% vládu nad míčem tak po první půli prohrávali ve střeleckých pokusech čtyři ku jedné. Obrana Crystal Palace přitom nehrála nějak výjimečně, hlavním nepřítelem Manchesteru totiž byla lajdácká nepřesnost při přechodu do útoku.

Druhé dějství přitom nepřineslo žádné vážnější změny, snad jen, že domácí opět sebrali sílu a hru takřka vyrovnali. K zabíjení veškerých pokusů hostů přitom ani nepotřebovali žádnou destrkutivní strategii, sami však živili naděje jen díky aktivnímu Bolasiemu, ten ale sám na obranu Manchesteru stačit nemohl.

První hrozba po změně stran přišla až v 72. minutě a nechyběl u něj hvězdný konžský reprezentant. Ten u levé lajny uvolnil Puncheona, který na vápně hledal Cabayeho, jenž však v jasné šanci mířil decimetry vedle branky. Vzápětí se po rohovém kopu smolně netrefil Delaney, aby hned v další minutě držel bezbrankový stav De Gea výborným zákrokem proti jedovaté střele Gayla. Hennesseymu tak možná trochu překvapivě stačil jediný zákrok k čistému štítu a Manchester si šťastně odváží pouze bod.

Více informací k zápasu

Manchester City - Norwich City 2:1

31.10.2015 16:00

Góly: 67. Nicolás Otamendi, 89. Yaya Touré (pen.) - 83. Cameron Jerome

Norwich přijel s jasnou taktikou vymazat vzpomínky na debakl z roku 2013. Koncentrovaná obrana společně s nepřesně mířícím Bonym tak dlouho držela bezbrankový stav, který zlomil až premíérovou trefou v anglické lize Otamendi a i díky němu se tak Manchester drží na čele tabulky. Dramatický závěr, který přinesl i dva pokutové kopy totiž vyzněl lépe pro Citizens.

Úvodní minuty dávaly tušit, že domácí mnoho prostoru soupeři nedají, přesto se museli po čtvrthodině strachovat, když akci po rohovém kopu končil povedeným centrem Brady a Jerome tečoval jen těsně vedle branky bezbranného Harta. Až ve 21. minutě se do první výrazné šance favorita dostal Bony, ten ale chybné rozehrávky využil k prudké ráně decimetry od bližší tyče.

Poté, co do stejných míst mířil i ve 27. minutě po předávce od De Bruyneho, zahrozili opět hosté a Hart tentokrát musel ukázat kvality proti tvrdému pokusu Jarvise z hranice vápna, kterého našel trestuhodně čistou uličku Jerome. Na druhé straně vynikl Rudy po přímém kopu z pětadvaceti metrů, který neúspěšně kroutil k bližší tyči Touré.

Citizens se v závěru první půle neprezntovali zrovna jako tým, který si jde pro tři body, změnit to měl osm minut po změně stran Iheanacho, ten se ale pokutového kopu domáhal zbytečně. Radost z otevření skóre si tak až v 67. minutě vychutnal dobře hrající Otamendi, který po rohovém kopu De Bruyneho hlavičkoval téměř z penaltového bodu dokonale pod břevno a připsal si tak svůj první gól v Premier Leuage.

Pojistku měl krátce poté na hlavě Bony Wilfried, místo toho však dokonal hattrick těsně nepřesných pokusů ve vyložené příležitosti. Vše pak dovršil deset minut před koncem po fotbalovému oku lahodící akci s Kolarovem, kdy tváří v tvář brankáři opět pálil mimo tři tyče. A nechybělo mnoho, aby jeho několikeré zaváhání stálo favorita body. Deset minut před koncem totiž zaváhal Hart, nikým neatakován neudržel centr Redmonda v rukavicích a Jerome dal jeden z nejsnazších gólů své kariéry.

Jeho druhý zásah v sezóně ale nakonec nikterak dělení bodů neovlivnil. Russell Martin totiž své první vyloučení v dresu Norwiche nechal smolně na svůj 105. start v Premier Leauge, když pět minut před koncem zahrál ve vápně rukou. Yaya Touré zatím všech osm penalt v nejvyšší anglické soutěži proměnil a nemýlil se ani na devátý pokus. Docílit jubilejní desítky pak mohl v sedmé minutě nastavení, jen kdyby chvíli předtím nestřídal. Faul Bradyho na Sterlinga tak měl potrestat Kolarov, mezi tři tyče však nezamířil.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Stoke City 0:0

31.10.2015 16:00

Góly: -

Newcastle United na své druhé vítězství v právě probíhající sezóně stále čeká a nemůže se tak divit, že i nadále zůstává na sestupových příčkách. Steve McClaren před zápasem mluvil o tom, že by jeho svěřenci už nadějné výkony měli začít přeměňovat v body, ani dnes se jim to však příliš nepodařilo a v duelu se Stoke City se musejí se spokojit s bodem.

Na bezbrankové remíze mají velký podíl oba brankáři, zejména pak Jack Butland potvrzuje, že letos zatím chytá v parádním formě a dnes si připsal své třetí čisté konto v aktuálním ročníku. První důležitý zákrok předvedl ve 28. minutě, kdy po centru Tiotého hlavičkoval Aleksandar Mitrović pouze do tyče a odražený míč hostující jednička dokázal před dotírajícím Wijnaldumem i trochu se štěstím odehrát do bezpečí.

Ještě předtím se dral do zajímavé příležitosti Jonathan Walters, na dobře mířený centr Charlieho Adama ale i kvůli drobné teči Mbemby nedosáhl. Zkušený irský útočník byl jednoznačně nejnebezpečnějším hráčem Potters a objevil se také v největší šanci Stoke v celém zápase. V 52. minutě se ocitl zcela nehlídaný na zadní tyči, naskočil si na centr z kopačky Arnautoviće a jen fantastický reflexivní zákrok Roba Elliota uchránil Newcastle od inkasování.

Poté už se do zajímavých příležitosti dostávali téměř výhradně domácí. Jenomže Jack Butland postupně zlikvidoval zakončení Wijnalduma, Sissoka, Péreze i Mitroviće a diváci ze St. James Parku tak odcházeli bez toho, aby viděli nějaký gól.

Více informací k zápasu

Watford FC - West Ham United 2:0

31.10.2015 16:00

Góly: 39. Odion Ighalo, 48. Odion Ighalo

Watford podruhé v řadě zvítězil a připravil West Hamu vůbec první venkovní porážku v sezóně. Hornets zvítězili 2:0 a obě branky vstřelil nepostradatelný Odion Ighalo. Svěřenci Quiqueho Sáncheze Florese se díky tomu posunuli do horní části tabulky; naopak Hammers spadli z třetí pozice mimo TOP 4.

Na hrotu útoku Watfordu nemohl chybět Odion Ighalo, který opět potvrdil, že patří k největším objevům letošní sezóny Premier League a zcela bez pochyb nejdůležitější hráč týmů. Podíl má totiž na devíti z celkových deseti branek Hornets v ročníku - a sedm z nich vstřelil.

První šanci ale na svědomí neměl - v desáté minutě se dostal k centrovanému míči Nathan Aké, který donutil Adriána k zákroku. Dorážku Deeneyho pak zblokoval Andy Carroll. Anglický útočník nastoupil v základní sestavě Kladivářů na den přesně po devíti měsících a zapotil se především při bránění.

Krátce před přestávkou ostatně zavinil první gól Watfordu. Akého zmatenou hlavičku totiž neodkopl a s odpravením míče do bezpečí hodně dlouho otálel. Nathan Aké toho využil, kousek od branky míč vybojoval a naservíroval ho skrz Adriána před prázdnou branku Odionu Ighalovi. Ten i s přispěním bránícího Cresswella otevřel skóre.

Ihned po změně stran zachybovala defenziva West Hamu podruhé a nigerijský kanonýr znovu trestal. Tentokrát na levé straně zaúřadoval záložník Anya, jehož přízemní centr do vápna nedokázal zpracovat Tomkins. Odion Ighalo si jej proto s díky vzal a napálil jej bez optání do šibenice hostující brány. Vlastně vzápětí navíc Kladiváři udělali další chybu, po níž Ighalo pelášil sám na bránu, ale Adrián tentokrát jeho ránu lapil.

Svěřenci Slavena Biliće se mohli vrátit do zápasu dvacet minut před koncem, ale Enner Valencia ve vyložené příležitosti trefil jen tyč, zatímco dorážející Carroll sám před prázdnou bránou míč ani nezpracoval. West Ham si naděje na bodový zisk sebral sám a definitivní konec napsal James Collins, který se nechal krátce před koncem vyloučit.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Leicester City 2:3

31.10.2015 16:00

Góly: 30. Salomón Rondón, 84. Rickie Lambert (pen.) - 57. Riyad Mahrez, 65. Riyad Mahrez, 77. Jamie Vardy

West Bromwich předvedl v duelu s Leicesterem sympatický výkon, své vedení z prvního poločasu ale udržet nedokázal a nakonec po porážce 2:3 přenechá všechny body hostům. Foxes znovu zachránilo hvězdné duo Riyad Mahrez - Jamie Vardy.

Baggies dnes nepotvrdili fakt, že v jejich zápasech příliš gólů nepadá a jejich defenziva dnes rozhodně nepůsobila tak pevně jako v minulých zápasech. Boaz Myhill, jenž letos již šestkrát udržel čisté konto, musel první vážný zákrok předvést již v deváté minutě, kdy konečky prstů vytlačil na tyč pokus Vardyho.

Skóre se poprvé měnilo po půlhodině hry. Centr Stéphana Sessègnonona od rohového praporku si na přední tyči našel nehlídaný Salomon Rondón a prudkou hlavičkou překonal Kaspera Schmeichela. Leicester v první půli opravdu nepředvedl takový výkon, na jaký jsme od něj v aktuální sezóně byli zvyklý a svou pravou tvář ukázal až po příchodu z kabin.

V 57. minutě z hloubi pole výborně odcentroval Marc Albrighton našel zcela zapomenutého Riyada Mahreze a alžírský reprezentant zblízka překonal Myhilla. Velice podobná situace se opakovala o sedm minut později, Albrighton tentokráte centroval z pravé strany, opět našel Mahreze na zadní tyči a ten poslal hosty do vedení.

Rozhodující trefu vsítil třináct minut před koncem nejlepší střelec Premier League Jamie Vardy. Osmadvacetiletý rodák z Sheffieldu si naběhl na dlouhou přihrávku Drinkwatera a naprosto s přehledem zvýšil již na 1:3.

Na vítězství svěřenců Claudia Ranieriho už nic nezměnil ani pokutový kop nařízený za faul Dyera na McManamana, který v 84. minutě bezpečně proměnil střídající Rickie Lambert. Foxes tak ovládli malé Midlands derby a díky tomu se v tabulce posunuli již na třetí místo.

Více informací k zápasu

Swansea City - Arsenal FC 0:3

31.10.2015 16:00

Góly: 49. Olivier Giroud, 68. Laurent Koscielny, 73. Joel Campbell

Arsénu Wengerovi se poprvé v kariéře povedlo porazit Garryho Monka, Arsenal na Liberty Stadium potvrdil svou dobrou formu a zvítězil 3:0. O porážku Swansea se přičinili svými góly Olivier Giroud, Laurent Koscielny a Joel Campbell.

Tento kostarický křídelník se v základní sestavě Arsenalu kvůli velké marodce objevil vůbec poprvé v sezóně a právě Campbell měl na kopačce první gól tohoto zápasu, jeho střele po přiťuknutí Girouda opravdu mnoho nescházelo. Olivier Giroud se pak z asistenta proměnil na zakončovatele, ani jeho obstřel se však mezi tři tyče nevešel.

Největší šance celého poločasu byla ale k vidění na opačném konci hřiště. Jonjo Shelvey se prodral k míči ve středu pole, aby pak nádhernou kolmicí vysunul do samostatného úniku Bafetimbiho Gomise. Ovšem francouzský forvard se senegalskými kořeny svůj nájezd nevyřešil vůbec dobře, se zakončením tak dlouho váhal, až ho dohnal Hector Bellerín a velkou příležitost překazil.

Gunners šli do vedení krátce po změně stran. Ve 48. minutě si na skvěle kopnutý roh Mesuta Özila naskočil Olivier Giroud, jehož neuhlídal Ashley Williams, a přesnou hlavičkou otevřel skóre. Bývalý útočník Montpellieru potvrdil, že se v posledních týdnech daří, v Premier League se prosadil již potřetí v řadě.

Hráči Swansea se okamžitě snažili o odpověď. Povedenou ránu Gylfiho Sigurdssona ze střední vzdálenosti ale Petr Čech výborně vyrazil a následně si poradil i s nepříjemnou hlavičkou Ki Song-junga. To jeho protějšek Lukasz Fabianski se příliš nepředvedl. V tvrdém souboji s Laurentem Koscielnym nedokázal udržet balón v rukavicích a pro stopera Arsenalu pak nebyl problém trefit odkrytou bránu - 0:2.

Definitivní tečku za zápasem udělal Joel Campbell, který svůj dobrý výkon korunoval přesným zásahem po přihrávce Özila a zvýšil na 0:3. Německý reprezentant si připsal na své konto další dvě asistence a mohl i sám skórovat, jeho pokus v nastaveném čase už však Fabianski za svá záda nepustil.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC 1:3

31.10.2015 13:45

Góly: 4. Ramires - 45+3. Philippe Coutinho, 74. Philippe Coutinho, 83. Christian Benteke

Byl tohle poslední zápas Josého Mourinha na lavičce Chelsea? Londýnský celek prohrál už šestý zápas v probíhající sezóně, tentokrát doma nestačil na Liverpool v poměru 1:3. O góly se postarali Ramires, dvakrát Coutinho a jednou střídající Benteke. Jürgen Klopp tak po vítězství v ligovém poháru konečně zvítězil v lize a Liverpool pod jeho vedením poskočil na sedmé místo.

Chelsea na Liverpool od první minuty vlétla, až překvapivě aktivní hra jí v první desetiminutovce přinesla dvě gólové šance. A hned ta první skončila vedoucím gólem v síti Simona Mignoleta. Výbornou práci Costy využil Azpilicueta, který přes hlavu Lallany dostal míč do vápna a tam jej přesnou a tvrdou hlavičkou dostal do sítě Ramires. Lepší start si trápící se obhájce nemohl přát.

Krátce nato měl po centru Williana a hlavičce Terryho další velkou šanci Mikel, ale na balón ve skvělé pozici těsně nedosáhl. To ale bylo od Chelsea vše. Naprosto vše. Od té doby domácí vlastně čekali před vlastní šestnáctkou a čekali, s čím Liverpool přijde. Na Reds už byl znatelný Kloppův rukopis - hosté presovali fotbalisty Chelsea už na jejich polovině a ti se s tím nebyli schopni vypořádat.

V patnácté minutě po sérii napadání poprvé vystřelil Clyne, ale branku minul. Begoviće prověřil až Adam Lallana, jenž se o střelu na branku pokusil dvakrát v krátkém časovém úseku. Bosenskému brankáři však velké problémy nenadělal. Liverpool měl v prvním poločase míč na kopačkách dvě třetiny času, byl aktivnější a zasloužil si vyrovnání.

Chelsea si o něj pasivním přístupem koledovala a příhodně přišlo v nastaveném čase. Ve třetí minutě po základní hrací době se osudu utkání chopil Brazilec Coutinho, který před vápnem Londýňanů vykoupal Ramirese a levačkou vypálil přesně k tyči. V tu chvíli byla domácím pětice hráčů za balónem docela k ničemu.

Zápas vůbec nevyšel loňskému nejlepšímu hráči Premier League Edenu Hazardovi, který se s herní krizí potýká od prvního kola. Na hřišti nevydržel ani hodinu hry a nahradil ho devatenáctiletý mladík Kenedy, jenž se ihned po příchodu pozitivně projevil. Na levé straně se dostal přes Clyna a pokusil se i o střelu - zamířil však těsně vedle.

Hra se s jeho příchodem zlepšila na obou stranách, hrálo se nahoru-dolů a na fotbal se konečně dalo dívat. Korunu tomu mohl nasadit Oscar, který na půlící čáře skvěle obral Lucase, aby pak z nějakých 45 metrů zkusil přehodit Mignoleta parádním lobem. Belgický gólman však jeho drzý pokus na poslední chvíli vypíchl na roh.

A zrovna ve chvíli, kdy Chelsea působila sebevědomě, dostala klíčový direkt. Opět u toho byl Philippe Coutinho, který tentokrát na hranici vápna ošálil oba stopery a nakonec ještě přes břicho Johna Terryho propálil míč až za Begovićova záda. Blues měli stále ještě poměrně hodně času, ale defenziva Liverpoolu působila neprostupně.

Deset minut nato nicméně definitivně rozhodl Christian Benteke, který rovněž využil nedostatečného důrazu stoperské dvojice a prosadil se pro změnu ranou mezi nohama Garyho Cahilla. Pak už se vlastně jen čekalo na závěrečný hvizd, po němž si José Mourinho potřásl rukou s Jürgenem Kloppem a zmizel do tunelu v útrobách Stamford Bridge. Naposled?

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1181226:925
2.Arsenal FC1181221:825
3.Leicester City1164123:1922
4.Manchester United1163215:821
5.Tottenham Hotspur1155119:920
6.West Ham United1162322:1520
7.Southampton FC1145218:1317
8.Liverpool FC1145212:1217
9.Everton FC1144319:1516
10.Crystal Palace1151512:1116
11.Watford FC1144310:1016
12.West Bromwich Albion1142510:1414
13.Swansea City1134412:1513
14.Stoke City113449:1213
15.Chelsea FC1132616:2211
16.Norwich City1123615:239
17.AFC Bournemouth1122712:248
18.Newcastle United1114612:227
19.Sunderland AFC1113713:256
20.Aston Villa1111910:204

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1906)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Jose Mourinha, aby zustal v Chelsea a zvratil krizi

Reagovat
Mihi

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aby zustal a prehlbil krizi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
miezto

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mada

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

za prvni cast

Reagovat
Legolas John

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
miezto

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

1. pro konec Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

a príchod Rodgersa

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
iamek

Reagovat
minoLFC

a o 2-3 roky ho budete volať späť(niektorí)

Reagovat
Manik...

Reagovat
raduinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

Reagovat
Aldeano

Doufám, že se jim na to Carlo vykašle...

Reagovat
off-olda

Reagovat
patas92

Kloppoooooo

Reagovat
nani92

Ten Coutinho hral strasne..

Reagovat
smazaný uživatel

...dobre

Reagovat
smazaný uživatel

ale jebol tam dva, odpustim mu...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

Magician Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 11 games = 11 points ...

Reagovat
Puskas

Že jsem nedal na Live čistou dvojku...

Reagovat
Znalec

Já měl 3 a víc golů

Reagovat
Emqick

Co to předváděli ty fans CFC ke konci?

Reagovat
smazaný uživatel

normalne pocit, že sa hrá doma YNWA

Reagovat
Emqick

Přesně. Fans Live ke konci neskuteční. Za to respekt. Chápu, že euforie tomu hrozně pomůže, ale CFC fans fakt bez podpory.

Reagovat
smazaný uživatel

prý respekt, za co??? To je snad jasné, že když se vede na Chelsea tak bude neskutečná podpora

Reagovat
Emqick

Překřičet celý stadion v menšině?

Reagovat
Elliasson

Pro srbské, řecké, turecké, bulharské, chorvatské týmy proti londýnským týmům pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

I Sparta je překřičela!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

anglický týmy nejsou žádný měřítko

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
B3n

Myslím, že v Anglii, zvlášť u velkoklubů, je normální, že away support je hlasitější a takovej "opravdovější". Na domácí zápasy chodí spousta celebrit a turistů apod.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hurrikane

Konečně se na ten Liverpool dalo dívat. Už se Kloppova práce vybarvuje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rarášek

Reagovat
SunFells

Hlavně ať se teď mafián neukvapí, José toho v Chelsea může vykonat ještě mnoho dobrého.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
afc

Klopp si opat vytrel prdel s Jozkom. Mourinho, dufam, ze si to uzivas.

Reagovat
smazaný uživatel

Načo sa plačko bude dnes vyhovárať? Rozhodca nám neodpískal penalty? Rozhodca nevýlučil hráčov súpera? Rozhodca nadstavil veľa minút? ...?

Reagovat
B3n

Na co se teda nakonec vymluvil ?

Reagovat
kvasha16

na nic

Reagovat
B3n

Já vím, chtěl jsem ho jen upozornit na jeho hloupost

Reagovat
Cobra

Nothing to say

Reagovat
Svatej

Willian je fakt bombastickej. Potěšil i Kenedy a Azpi, to je asi to jediný pozitivní ze zápasu. Paradoxně mi ale výkon nepřišel nějakej urážlivej, první poločas teda dost nudnej, ale pak mě to vcelku bavilo. Liverpool na co sáhl, to se proměnilo ve zlato, s tím se nedá nic dělat.

Snad to José ustojí, já ho mám rád a věřim, že by to zvládnul obrátit.

Reagovat
Svatej

Jo a Kloppovi tohle fakt přeju, je na tom týmu strašně znát ten jeho rukopis. To napadání v prvním poločase bylo ukázkový, takhle bych to chtěl vidět i u nás, kdybychom si to mohli s našima stoperama dovolit.

Reagovat
afc

6 prehra z 11 zapasov Bol niekedy slabsi obhajca?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho nezískal Arsen(e)al titul?

Reagovat
Tuxedo

0 titulov za 11rokov

Reagovat
afc

Po 11 kolach je obhajca odpisani z boja o titul To musi byt novy rekord v PL.

Reagovat
Zdechlina

Pan Abramovič Mosí byt neskutečná čest fandit takovému týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevieš si ani predstaviť.

Reagovat
fenixLFC

to neodpoveda na otazku ci bol slabsi obhajca

Reagovat
Mass

Reagovat
C-M@ster

Mistrovská kocovina

Reagovat
kvasha16

to su slabe slova na to co predvadzame

Reagovat
smazaný uživatel

to je spis totalni otrava alkoholem..

Reagovat
Kang & Kodos

Jak od likérky Drak .

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výkon chlapci s Liverpoolu, jed doufám že jste neodstřelili Mourka, nebo ten sedí do Chelsi jak hovno do záchodu.

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhovor

Reagovat
Mihi

čo povedal?

Reagovat
smazaný uživatel

praveze nic

Reagovat
Puskas

tak to řek' dobře

Reagovat
Emqick

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Ritchie

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

LOL za interview s BT: I have nothing to say, I have nothing to say, I have nothing to say - odpoveď na každú otázku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte povedal: Fans are not stupid...

Reagovat
fenixLFC

v jedinej otazke sa rozkeca a aj to trepe kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot na digisporte, cely zapas proti Chelsea a Josemu, prej skace jak saso ma byt nestranny a komentovat zapas a nie vyjadrovat vlastne nazory na hracov,zostavu a pod

Reagovat
Mihi

V tom Digisporte sú fanúškovia United, takže sú samozrejme radi, že im odpadol jeden súper o titul. Som zvedaví, čo hovorili minulý rok, šašci...

Reagovat
Usty

už minulej tejden tam předvedli naprosto šokující výkon

Reagovat
Mihi

škoda reči, to je čistý amaterizmus v tom Digisporte...stačilo vidieť keď tam bol Moyes, to boli samé zachmúrené tváre, hlavne ten Skáčik, to je prípad

Reagovat
Usty

Tak i Lukáč je fanoušek MU. žejo.

Reagovat
Mihi

Hovorím, tam sú snáď štyria z MU, ja proti tomu nič nemám, nech fandia komu chcú, ale chcelo by to trošku nestrannosti

Reagovat
Mihi

Liečiť si komplexy z Mourinha môže v krčme, ale nie v práci

Reagovat
Murtago

Léčit komplexy z komentátorů na DigiSport bys měl ve své hlavě především.

Reagovat
Usty

proč by to nemohl dělat na chatu na fotbalovým webu?

Reagovat
Murtago

oukej, pane Ustinho

Reagovat
Mihi

To nie je komplex, len moje zhodnotenie ich práce

Reagovat
Murtago

Však oni taky hodnotí jeho práci.

Reagovat
Mihi

Podľa teba je normálne, keď komentátor povie, že tréner skáče ako šašo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je to fanúšik Manchesteru United, tak to normálne je, no.

Reagovat
Murtago

Když se objektivně podíváš tak musíš uznat že ano.

Reagovat
kvasha16

Klopp tam skakal este viac a vobec to nerozoberal

Reagovat
danielfc

rozdiel je, že Klopp neskáče bez príčiny, ale žije na lavičke s hráčmi a skáče hlavne od radosti, Mourinho je Special One..... on také niečo predsa neprežíva

Reagovat
kvasha16

hej hej jasne,, ved skoro z koze vyskocil po jednom zakroku... a Jose tam tiez neskace len tak bez priciny, a btw, aj na Joseho bol napriklad teraz v zapase spatny zaber ako sa radoval po gole, len ten kokot komentator si splietal svoje picoviny

Reagovat
mickey mouse

tenhle to dělá vždycky

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Murtago

No jo, prosim tě. Spiknutí, jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Irónia zrejme. Ja to nepíšem, aby som si nejak vybil zlosť v súčasnej CFC kríze, ale toto nie je normálne. Neprešla by minúta, keby nemal nejakú pripomienku, stále José, bude nebude tu, nezvláda to, zúfalosť, sťažuje sa, spochybňovanie zostavy, jednotlivých pozícií a pod. Ak to robí Laco Borbély v štúdiu, tak mi to je jedno. Ale ten samotný komentátor zápasu, by sa mal venovať len zápasu, žiadne svoje myšlienky a postoje a keď už áno tak trefné, primerané, nestranné. Pekný deň.

Reagovat
fenixLFC

co ma iba hovorit mena hracov kto ma prave loptu a podobne?

Reagovat
smazaný uživatel

Primárne sa má venovať zápasu (kto má loptu, aut, roh, gol a pod.), potom nejaké zápasové vyjadrenia, zaujímavosti, forma, zranenia, prestupy a pod., ale nie moc analyzovať zápas, samotných hráčov, vyjadrovať svoj vlastný názor (vyhodenie Josého) -> od toho je podľa mňa štúdio, kde väčšinou sedí nejaký "odborník". Ťažko to opísať, ideálne si to pozrieť, pretože to nebolo o pár vetách, ale o fakt permanentných negativistických pripomienkach. Nemám stručný a výstižný dar reči, no snáď sa približne chápeme. Hlavne nestrannosť.

Reagovat
kvasha16

co tak rozoberat dianie na ihrisku?

Reagovat
mickey mouse

To ne, ale pamatuju si jak komentoval Live proti Bournemouthu v 2. nebo 3. kole a tím jeho komentováním mi taky pil krev. Je to neobjektivní (asi) mufan.

Reagovat
Bosko

Chelsea je čím dál tím víc nesympatická.

-Mourinho je arogantní blb

-Hráči Chelsea svýma neustálýma diskuzema začínaj připomínat Barcelonu

-Costa v souboji na zemi schválně kopne Skrtela do bricha a par minut na to breci u rozhodciho aby vyloucil Leivu

Reagovat
Hurrikane

Nothing to say, borci

Reagovat
Zdechlina

čelzí Teď ještě doufat že šourka nevyhodí a domrví ten paklub co to jen jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky v to doufam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
mojmira

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
minoLFC

Jo a vyšiel mi tiket čistí 2

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool jasne lepší dnes, sympatický výkon. Už len by sa mohli zbaviť Lucasa.

Reagovat
smazaný uživatel

good bye mourinho

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho po jedenácti kolech dokázal porazit jenom Aston Villu, West Brom a Arsenal, zajímavý výběr klubů, jeden úplně zespod, druhý z prostředka a třetí svrchu.

Reagovat
misinho7

nakoniec som rad ze je Jurgen v Liverpoole, sice som ho chcel do realu ale tak nam ho az tak netreba ale Liverpool aspon pzodvihne tak kde patri, na vrchol anglicka rafava hra sice nic moc zatial ale vyhravame a sme prvy...tak snad nech to tak pokracuje aj v reale a liverpoole a koniec sezony bude pekny

Reagovat
vladis271

Reagovat
dondinho

Njn, Jose - žádný strom neroste až do nebe.

Reagovat
Murtago

Chelsea no tak. Takhle se záchranu nebojuje!

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=ldV2uvxhUsY

A benteke a benteke a benteke...

Reagovat
Murtago

Chelsea - nejhorší obrana v lize

Reagovat
vrabejka

Nejlepší narozeninový dárek

Díky Couts a Benny

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko naj Jany

Reagovat
smazaný uživatel

kolik máš? má tvůj věk už aspoň dvě číslice?

Reagovat
minoLFC

bohužial

Reagovat
smazaný uživatel

09

Reagovat
vrabejka

18

Reagovat
VasAFC

Kurňa tak to vypni twitter a běž slavit

Reagovat
smazaný uživatel

kecas

Reagovat
Kokesh

Rozkládás se zevnitř Jose, vidět pozapasovy rozhovor z pozice Abramovice, vyhodim té do pěti minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiný trenér nás z těch sraček hned tak nezvedne a nedotáhne do top 4. Mourinho prostě musí zůstat a dát ty hráče dokopy. Problém je v nich, a podle těch zklamaných pohledů co hážou po zápase si to asi uvědomují... Každopádně neštěstí máme jako hrom, absolutně nic nám nevychází v téhle sezóně(až na Diegovi sviňárny, které nám ale v konečném měřítku víc škodí..) a snad všechno jde proti nám, to je pak těžký proti tomu bojovat..

Reagovat
kvasha16

na posraneho aj hajzel spadne

Reagovat
Jacks11

ty ještě vážně věříš v top 4?? možná tak příští rok ve druhý lize

Reagovat
Miguel19

Tady ještě někdo počítá s top4? A nakonec za to můžou hráči, máme smůlu...ach jo

Reagovat
Svatej

vy jste se fakt zbláznili ? Jsme sice v prdeli, ale top 4 je furt realizovatelná, nejsme za půlkou sezóny s dvacetibodyovým odstupem..

Reagovat
Mimalu

taky musíš počítat s tím, že se to ze dne na den nepřeklopí a nezačne se jenom vyhrávat, top 4 je teď sakra složitou věcí

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, mohli bychom si dovolit teoreticky jenom 4 prohry už a MU/Spurs/Live by museli taky hodně ztrácet, ale naděje umírá poslední, žejo

Reagovat
Svatej

Ale taky počítám s tím, že dost adeptů na tu čtyřku hraje větší sračku jako my a nebude jim to vycházet věčně.Jsou mnohem lepší ve finálce a zakočení, ale to se může v klidu obrátit, stejně tak u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste za začátkem sezóny s desetibodovým odstupem (zatím)..

Reagovat
Svatej

a to je snad neožný to dotáhnout ? Uplně s klidem.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo za to muze, kdyz ne hraci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Asi Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho az na poslednom mieste. V prvom rade za to moze rozhodca ptm pocasie, media , lekari, hraci, ... Jose s tym nic nema

Reagovat
Usty

Mourinho může za vaše posraný životy!

Reagovat
Miguel19

Já ho nemám posranej

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

samozřejmě i hráči nesou svůj podíl

Reagovat
Miguel19

Největší má ale Mourinho.

Reagovat
Usty

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

že vám nefunguje obrana, záloha a útok není o smůle

Reagovat
smazaný uživatel

No mě právě přijde, že nám prostě nevyjde vůbec nic, ztratíme balón před vápnem nejhloupějším způsobem, obránci mají reakce 3 letého dítěte a díky tomu schytáme jeden gól za druhým, rozhodčí nás už nejednou zařízli(ať se tomu každý vysmívá jak chce, ale prostě to tak je), všechny naše nákupy v létě byli k hovnu.... nevím na co jinýho to hodit, prostě smůla, no

Reagovat
smazaný uživatel

btw uvedomujes si ze Mourinho je ten co vas do sracek dostal ale len nech ostane zbytku PL to tak vyhovuje

Reagovat
kvasha16

ty vole ten tim je strasne v pici obrana robi chyby a ofenzivny hraci nie su schopni riesit uplne jednoduche situacie a skurvia skoro vsetko co sa da, to sa proste neda chapat co sa s tym timom stalo

Reagovat
Mihi

mňa proste strašne štve, že nemáme ani štipku šťastia...súperom tam spadne každá šanca a my sa môžme aj posrať a ten gól nedáme

Reagovat
2miguel1

veď ste mali jednu strelu na bránu z 50 metrov, prvy roh v 75 minute a neodpiskanu ruku Terryho, Costa mohol isť tiež von ..Liverpool jasne lepší

Reagovat
Mihi

prestaň, mali viac šťastia ko rozumu...prečo neodpískal koniec polčasu po Oscarovej strate? Prečo nedal Lucasovi druhú redku? Oscarovi chýbali centimetre...Liverpool mal okrem gólov len šancu Morena, aj to bolo už keď sme hrali vabank...a Terryho ruka bola mimo šestnástky tak pardon, to strašne ovplyvnilo zápas

Reagovat
Mihi

druhú žltú*

Reagovat
Mihi

A nikde nepíšem, že sme hrali dobre, ale tento zápas sa dal vyhrať, to nech mi nikto nehovori

Reagovat
2miguel1

no ale bolo by to nespravodlivé nakolko Liverpool mal viac z hry ..viac striel na branu, vacsie drzanie lopty ..vy ste mali jeden gol a jednu strelu z 50 metrov, to s tym sa velmi tazko vyhrava ...nepoviem keby máte tlak, brvna, tičky, šance, aletak 35% drzanie lopty doma v 1.polcase ? ....jediný čo tam niečo hral bol Willian

Reagovat
Mihi

Ale o tom to je, nejako sa vymaniť z kríze...keď to odnesie Mourinho, tak to bude v p..

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Chelsea se po gólu absolutně posrali a nevěděli co dělat. místo toho aby tam přidali druhý tak pustili Live do zápasu.

Když to tak porovnán, tak ten třetí rok v Realu a Chelsea mohl být stejný, kdyby tenkrát nebyl v Realu Ronaldo tak by to dopadlo +- stejně.

Reagovat
bakasa

Dobře ropáci

Reagovat
smazaný uživatel

stejně nebudu mít klid dokud ten klub nezmizí v propadlišti dějin..snad brzy

Reagovat
Mönchengladbach

Po případné středeční prohře s Dynamem se José prostě pakuje, to už Roman nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mne prostě jako fandu hrozně bolí

Reagovat
Murtago

Však je to tak správně, aj smajlíky k tomu máte vystylizované

Reagovat
Usty

Já netvrdím, že by změna manažera nemohla pomoct, impuls je vždycky fajn. Ale z týhle histerie některých z vás, podle nichž může Mourinho i za vaše posraný ráno po kalbě, je mi vážně na blití.

Já netuším, co se děje, nechápu, proč se nejlepší tým v Anglii stal absolutní sračkou bez tváře a bez sebevědomí, netuším, proč se 5 nejlepších hráčů PL přeměnilo v cirkusáky bez ptáka. Ale vinit z toho trenéra je prostě jen strašně jednoduchý a omezený.

Nechápu, proč jsme po 10 minutách přestali hrát. Ale proč by za to mohl Mourinho? To si jako vážně někteří z vás myslí, že řekl hráčům: "Dejte gól a pak se zatáhněte před vápno a počkejte, až Liverpool založí desátej útok a vyrovná."? Vždyť stačila poločasová přestávka a ten obraz hry se úplně změnil.

Do gólu na 2:1 se na to dalo dívat, Chelsea hrála pěkně. Jenže po góle se logicky celej tým sesypal, protože jinak to ani s takhle podělaným sebevědomím nejde. Netuším, co by týmu pomohlo, snad trocha štěstí, dvě hnusný hubený výhry... ale výměna trenéra nic nevyřeší. Mourinho si to musí vyžrat sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri, co zmena trénera spravila s hracmi LFC...

Reagovat
Mimalu

tak že by přišel nějaký impuls je dost pravděpodobné, ale to přišlo pomalu pokaždé co Chelsea vyhodila manažera a do roka,dvou se to opakovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Což ještě nemůžeš hodnotit po jednom povedeným zápase ..

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Bournemouthu jsme hráli taky dobře. A celkově jsme se od Rodgerse zlepšili.

Reagovat
Usty

To je trochu něco jinýho. Rodgers byl bezradnej rok a půl. Mourinho v březnu a květnu vyhrál 2 trofeje a za tři měsíce je všechno v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže mi vyměnili Rodgerse za Kloppa. Oni mají Mourinha, to je trochu jiná liga než nějakej Rodgers. Pochybuju, že by momentálně našli někoho lepšího.

Reagovat
vitasrp

Jde o to, že vy jste vyměnili nadprůměrného trenéra za absolutní špičku. Chelsae momentálně má jednoho z nejlepších trenérů na světě, obávám se, že najít někoho lepšího bude velmi těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Stojím za tvým názorem stejně jako za Mourinhem

Reagovat
smazaný uživatel

To já radši dělat nebudu.

Reagovat
Murtago

Především Mourinho je a bude vždycky spíš cirkusovej manažer než trenér. Jinak

Reagovat
minoLFC

histerie

Reagovat
Usty

whatever

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaký modní trend fanoušků Chelsea zde na eurofotbalu? Obhajovat Mourinha, který dělá taktické chyby? Trenéry jsme vyhazovali za krize, které se poměrně k tomuto nedají srovnat. A najednou, když je pádný důvod dát impuls a zbavit se trenéra bez koncepce, tak jste jak berani.

Reagovat
Mimalu

jo, asi to střídání rok co rok dalšího manažera lidi přestává bavit, zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

Rok, co rok :)

Reagovat
Usty

A to, že jsme vyhazovai trenéry za menší krize, jako považuješ za správný řešení?

Potom se nedivím, že ti myšlenkový pochody některých lidí na Eurofotbalu přijdou podivný.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý vyhazov měl racionální důvod. Zde u Mourinha je ten důvod ještě mnohonásobně silnější. Nechápu, proč držet trenéra, který nám za jeho 2.cyklus u týmu, rozesral filosofii a skladbu týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

co je racionálního vyhodit manažera když nemáš adekvátní náhradu a za půl roku budeš hledat znovu. Když to Mourinho nezvedne, tak se holt s ním klub rozloučí, když to bude naopak, tak to bude jenom dobře. Já neví jakou filozofii máš na mysli, za poslední roky jsem si všimnul dvou, posílat všechno na hostovačky a vykopnout každého po prvním neúspěchu....

Reagovat
smazaný uživatel

Vám tu všetkým uniká, že on prišiel pracovať dlhodobo a koncepčne. Je tam za 3 roky aspoň nejaký náznak?

Reagovat
Mimalu

co si představuješ pod tím koncepčně? Já tam asi minulý rok viděl ten rozdíl mezi Chelsea pod Mourinhem a Chelsea pod Boasem/Matteem/Benitezem.... Já bych byl ochotný ho na konci sezóny pustit kdyby to bylo pořád v křeči, ale TEĎ nevidím nikoho kdo by nějakou koncepci mohl založit, takže výměnu manažera považuji za zbytečnou, která tento půl rok stejně nemá šanci nic přinést

Reagovat
smazaný uživatel

Dať tímu tvár, pracovať s mladíkmi, urobiť z odchovancov lídrov A-tímu. Mať nejaký normálny herný systém, nepodriaďovať sa súperovi. S tým, že by sa to malo riešiť po sezóne asi súhlasím, toto by mal dokopať do konca aj keď to nerád priznávam. Raz si myslím, že by mal ísť, ale fakt je výber nových trénerov veľmi biedny.

Reagovat
vitasrp

Loni jsme měli normální herní systém i výraznou tvář. Fakt, že se občas přizpůsobí soupeři, přece není v ničem proti koncepční práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Definuj občas...

Reagovat
vitasrp

V důležitých zápasech s nejsilnějšími celky?

Respektive napsal jsem to zcela špatně - podle mě se svým způsobem přizpůsobuje soupeři v úplně každém zápase - podle jejich silných a slabých stránek, akorát málokdy je to tak markantní, abychom si toho všimli. Upřímně trenéra, který by si jel jen to svoje a nevšímal si soupeře, bych tu rozhodně nechtěl - a nic koncepčního na tom nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozrejme ani ja, ale ten pocit ovládnutia zápasu a výraznejšieho zásahu svojím futbalom do jeho priebehu...to pod Mourinhom nehrozí. Zatiahnúť sa po vedúcom góle a hrať údržbu, to sa vlastne robí nie len proti top klubom.

Reagovat
Mimalu

No začal to dělat, když si uvědomil že by mohl přijít neúspěch(když se na nás MCity dotáhli + úpadek formy koní na které sázel), pak začal hrát pravda dost účelový fotbal za ziskem maxima bodů, otázka je jestli je v současné PL možné odehrát sezónu dominantním způsobem s minimálním rizikem

Reagovat
smazaný uživatel

Víťo, opravdu? Jestli si dobře pamatuji, byl jsi to také ty, který tu hlásal, jak skvělé je přechod na mladé hráče (Příchod Oscara, Hazarda atd.). To byla dobrá koncepce, co přinesl Mourinho za 2 a půl roku? Odpojení mladých, 1 ukopaný titul, který nám nikdo nepřeje, ani se nedivím, když vidím tu prezentaci naší hry a další negativa.

Reagovat
vitasrp

Ano, opravdu. Nepamatuji si samozřejmě každou věc, kterou jsem sem napsal - co ale vím moc dobře, že já jsem nikdy nějak nešílel kvůli tomu, že trenér nezapracovává mladé hráče. A že nám nikdo nepřeje titul - to mi je celkem jedno, jiný to stejně nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, nešílel jsi, ale vítal jsi tu změnu a mladé hráče. Vím, že jsem od tebe četl i pochvalu k vedení, že to změnili. Tohle období (trénování Mourinha) je pro mě diskontinuita a doufám, že se tento týden dočtu, že je vyhozený, a vrátíme se k tomu zapracování mladých.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zapracování Oscara, Hazarda, Azpiho byla filosofie, po které mělo přijít zapracování Lukakua, KdB a jiných. 1. várka se prostě povedla a změnili jsme styl hry i myšlení obchodu. Po příchodu Mourinha se to najednou zaseklo a kolik těch mladých tu šanci dostává. Já byl před 3 lety proti Mourinhovi, nechtěl jsem ho, a právě čas mi dává za pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Ano kádr se výrazně omladil, přišla generační výměna a teď se dá očekávat, že přijde 1/2 změny za rok, ale k žádnému hromadnému kolotoči mladých hráčů docházet nebude. KDB je samozřejmě obrovská škoda a u Lukaka to možná chtělo jinačí přístup, no stalo se. Zase se zapracoval Zouma, Courtois, uvidíme co Baba, Kenedy, s RLC se asi nepočítá ikdyž se jeví dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu budeme poměřovat zapracování 1. várky (Azpi atd.) s tím, jak Mourinho zapracovává mladé?

Reagovat
Mimalu

Tak že by jsi chtěl co, každy rok vyházet x hráču ze sestavy aby se to mohlo postavit na nově příchozích mladících? Hráče jako Hazard ulovíš jednou za deset let, Azpi se postupně zapracoval skvěle, snad se to Zoumovi povede podobně, Courtoisovi už se to povedlo a takový KDB byl koupený před Oscarem... Já do háje netvrdím že Mourinho exceluje v nasazování mladíků, ale idealizujete si období před ním...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hlavně kdyby ze sebe Mourek nedělal někdy po zápasech naprostýho šaška, tak bych s ním neměl absolutně žádný problém a odpustil bych mu všechno, když toho sám pro nás udělal nemálo.

Reagovat
Usty

on to neunáší no... to je na tom smutný. Měl by mít koule a pořádně se do toho opřít po všech směrech, povzbudit hráče i fanoušky přes média... ale on se zavře do svý komůrky a tím to celý dost možná ještě zhoršuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Klopp se minulou sezónu vždy omlouval a fanoušky povzbuzoval, že se zlepší. Nikdo s ním neměl problém a všichni za ním stáli do poslední minuty, kdy odešel aspoň z vlastní vůle. Mourinho to ale prostě neunáší a tím to celé zhoršuje fanouškům, hráčům i sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho to tak samozrejme nepovie ako si napisal, jasne ze im neprikaze prehrat zapas, ale bohuzial on za to nesie zodpovednost tak, ako trener v kazdom klube. Nevie ich absolutne pripravit takticky ani mentalne. Mozno je predsa len pravda, ze nieje trener na dlhe obdobie a casom skôr vsetkych rozhada. Tie predaje top hracov co mu kazdy CFC fan chvalil, sa tiez ukazali ako velka chyba. Teraz budete zas utracat jak blazni inac vas nic nezachrani

Reagovat
Usty

Takticky je určitě umí připravit, v tomhle nesouhlasím.

A jediná chyba byl De Bruyne, a to ještě můžeme spekulovat o tom, zda by se v Chelsea za Hazardem a Willianem dostal na tuhle úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz seriózne nepovažuješ odpísanie Lukakua za chybu?

Reagovat
icemike

Lukaku byl prodán za víc, než je jeho reálná cena

Reagovat
Zaschrona

odrbali jste nas

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci dost casto zle reaguju na vyvoj zapasu, co pravdepodobne je dôsledok zlej taktickej pripravy a hlavne defenziva vo vela zapasoch totalne nefungovala. Mozes povedat ze to nieje Joseho chyba, vzdy sa to da hodit iba na hracov ale moc to neobstoji hlavne ked vsetci su top class a niekedy si nevedia nahrat na 10 metrov.

Reagovat
Mimalu

kdyby se ta obrana nějak změnila/kdyby v záloze hráli noví hráči tak bych i věřil tomu že jim Mourinho nedokázal na tréninku vysvětlit co chce, ale když ti samí hráči udělají takové minely, které museli slyšet už 100x, tak bych to pouze na trenéra neházel (mám teda předpoklad že se Mourinho nerozhodnul přes léto hrát jiným systém, než který mu loni fungoval bezvadně)

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinhov system teraz nefunguje a on s tym nevie nic urobit. Organizacia hry je trenerova uloha. On moze za cely ten chaos na ihrisku, za to ze nevedia ubranit priemerne utoky PL, ze sa zbytocne zatahuju do obrany kked netreba a nevedia v zapase dominovat a aj za to ze si hraci v zalohe absolutne nerozumeju. Trener je ten, co ma vymysliet fungujuci system, nie hraci. Niektori hraci su v zlej forme ale neverim ze cela 11tka si to nacasovala na rovnake obdobie skôr to Mou nezvlada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Ano, trenér to má vymyslet, vysvětlit a ideálně i odkopat na hřišti, hlavně aby hráči nemuseli být za nic zodpovědní. Můžeš mít sebelepší taktický plán, ale když to začne padat na fatálních individuálních chybách, tak s tím neuděláš nic. Nikdo tady nebere podstatný kus viny Mourinhovi, ale je tu taková tendence mu zazlívat ale úplně všechno. To kdo za obrovský výpadek formy hráčů může od tud, těžko dokážu posoudit, jenom tipuju, že se to sešlo z mnoha faktorů, kde ne u všech měl Mourinho šanci s tím něco udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč jsme po 10 minutách přestali hrát. Ale proč by za to mohl Mourinho?

To chceš ako tvrdiť, že sa hráči sami rozhodli prestať hrať a stiahnúť sa do hlbokého bloku na vápno?

Reagovat
Usty

nevěřím, že jim to řekl Mourinho - obzvlášť, když po změně stran právě na jeho popud připosraně hrát přestali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak opačne. Prečo s tým niečo nerobil už cez prvý polčas? Ticho sedel a nezájem.

Reagovat
kvasha16

a co si ma zobrat time-out a zvloat hracov k sebe do pice?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo rozdávať pokyny zo svojho priestoru ako Klopp dopiče

Reagovat
smazaný uživatel

A vlastne blbosť. Na jeho popud prestali hrať priposrane lebo nerátal s tým že dostaneme do šatne na 1-1. Keby skončil polčas 1-0 tak je dvojblok pred vápnom tutovka.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Opakuji. Když jsou mimo 2-3 hraci, tak to může být individuální. Když jde o 8 hracu ze zakladu, tak to individuální byt nemůže. To je statisticky extrémně nepravděpodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

tak to jsme zase zpátky u přípravy. Já nevěřím tomu, že takou to přípravu Mourinho chtěl a prostě to spíš vidím na prohru v "souboji" s obchodním oddělením, které uhádalo turné hned po sezoně čímž se letní příprava zredukovala na absolutní minimum

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Usty

a co s tím jako udělal Mourinho? jak mohl Mourinho ovlivnit výkonnost hráčů? Jak? já to prostě nechápu...

S přípravou už běžte do háje, na to jsme se mohli vymlouvat první měsíc, 6 týdnů, teď už ne.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Až ho uvidím skákat u lajny za vedoucího stavu a naznačovat hráčům,aby hráli aktivněji, pak ti uvěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Mignoletova ruka on asi nemá holku, ne?

Reagovat
Usty

V první půlce hrozně super výkon, ten Kloppův presink je senzační

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že bych měl Chelsea nějak v oblibě, ale je odehráno teprve pár kol a tady už se dělá účet bez hostinského. Mourinho je spolu s Guardiolou nejlepší trenér na světě a jestli někdo dokáže ztrátu na čelo dohnat, tak je to právě on. V tříbodovém systému je to otázka pár zápasů. Stačí jedna šťastná výhra, která tým nakopne a na konci bude Mourinho slavit titul.

Reagovat
Murtago

V tom případě bude první kterému se to za co já pamatuju povedlo.

Reagovat
minoLFC

čo považuješ za čelo?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco o nakopnutí se zde mluvilo po Arsenalu, a jak to dopadlo

Reagovat
Manik...

to bylo zakopnutí

Reagovat
bakasa

Ještě, že seš největší mimoň široko daleko

Reagovat
freewill

Od sezony 2000/2001 vítěz PL neprohrál vice než 6 zápasů a třetí prohrál max. 11 zápasů, takže asi není co řešit.

Reagovat
Svatej

titul je fakt na 99% fuč, ale LM nevidim jako nedostihnutelnou, jinak souhlas

Reagovat
Mönchengladbach

Pravda a Láska zvítězily nad lží a nenávistí!

The Normal One > The Special One

Reagovat
johnik

Reagovat
fenixLFC

The Normal One >*one of us

Reagovat
smazaný uživatel

táhni s vožralým Havlem do prdele

Reagovat
vladis271

Dobrý pocit konečne opäť vyhrať na SB.

Reagovat
smazaný uživatel

a vidiet futbal mancs

Reagovat
vitasrp

PříspěvekZaslal: 31. 10. 2015 15:39:57 Předmět: Citovat Upravit/Odstranit tento příspěvek Odstranit tento příspěvek

Pokud bych měl hodnotit zápas - je evidentní, že jsme nebyli dostatečně dobří. A je evidentní, že Eden se začíná chovat jako obrovská kurva.

Nemyslím si, že by zrovna dneska Hazard mohl brečet, jak moc musel bránit. Mourinho udělal věc, kterou podle mě nesnáší, jenom kvůli tomu, aby mohl dát Edenovi kompletní volnost do brejku. Místo klasický středový trojice, kdy má každý výraznou defenzivní odpovědnost, hrál ve dvojitém čtyřčlenném bloku s tím, že podhrot byl z defenzivy úplně vyloučen, místo toho se pohyboval nad obranným blokem a měl zaujímat takové pozice, aby mohl co nejefektivěnšji při zisku míče přetvořit defenzivu v ofenzivu a rozjet rychlý protiútok. V podstatě něco takového jsme hráli za Beniteze, kdy na týhle pozici byl Mata. Jenže Eden byl úplně hroznej, kdykoliv se k němu dostal míč, ztratil jej, případně odevzdal, na začátku tam vyřešil rychlý kontr hrozně, vůbec mu to nešlo a nikterak to nevynahradil snahou. Ostatně i to byl důvod, proč jsme byli v první půli tak pasivní a hráli dlouhé pasáže bez balónu - Liverpool měl v záloze převahu 3(občas i 4) vs 2. Nutno teda ale taky podotknout, že z tý převahy nevyprodukovali prakticky nic, samozřejmě kromě úchvatné střely Coutinha.

V druhý půli jsme taktiku změnili, Edena vrazili vlevo, Oscara vrátili doprostřed a hráli aktivnější a vysunutější blok, takže se v tom zápase nakonec i začalo něco dít. Střídání Edena týmu paradoxně pomohlo - vůbec jsem nechápal, jak je to možný, ale Kenedy hru oživil a během 2 minut byl na place cítit víc než Eden.

Pak přišla pasáž, kdy jsme byli schopni balóny získat vysoko a vypracovat si pár nadějných pozicí - Ramiresova zblokovaná střela z penalty, Kenedy akce nakonec teda i Oscarova fantazie z půlky hřiště, kterou Mignolet vyrazil. Nic úchvatnýho a skvělýho, ale v tu chvíli byl zápas mimořádně vyrovnanej s tím, že se misky vah trochu překlápěly na naši stranu.

Místo toho jsme dostali opět branku z naprosto triviální situace - ztráta míče a dlouhý míč na útočníka. Tady si nikdo z obránců nemůže stěžovat na nedostatečnou ochranu od záložní řady - je to totiž jejich odpovědnost si z takovými situacemi poradit - vyhrát první souboj, případně správně zareagovat na odražený míč a necouvat až do branky (ala Cahill).

V tu chvíli utkání skončilo, naše snažení bylo opět trapný, nevidím tam žádnou mentální sílu, což je hodně špatný. Inkasovaný třetí gól byl už samozřejmě zasloužený, Liverpool měl všechno kompletně pod kontrolou a v poslední fázi utkání byl lepší tak o 100 mil.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

toho Hazarda fakt nechapem, po minulom zapase som uz cakal ze sa zacne preberat a dnes predvedie taku hrozu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Portugalskej kolotočář veeeen

Reagovat
avicii

stale to ma vela chyb ale je vidno aj zlepsenie, no a vyhra na CFC je vzdy super

Reagovat
smazaný uživatel

Abramovič by měl pomalu začít shánět číslo na Pulise.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Reagovat
C-M@ster

https://youtu.be/ygB7P7rg8u4

Sorry, I have nothing to say

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni víme, kde se inspiroval.

https://www.youtube.com/watch?v=2g2ZAhopQU8

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Trand

Hezky. Tohle měl praktikovat ale už předtím, než začal dostávat pokuty.

Reagovat
J0EL
Reagovat
fff

Milner dnes inak otrasny. Hroza. A nielen dnes.

Na jednej strane vidiet na tom time Kloppov vplyv, na strane druhej taktiez vidiet ako je to na niektorych postoch limitovane kvalitou hracov.

Lucas tiez hrozny dnes. Strach a hroza.

Costa spina.

A vyhra v podstate zasluzena, nebol to ziadny famozny zapas, no o tne kusok sme lepsi boli.

Reagovat
fff

A inak sezona vemi zaujimava. Chelsea kriza solidna, ta top 4 pre nich bude neskutocne narocna.

MU, MC a Arsenal v tej top 3 budu, tak som naozaj zvedavy, komu sa ujde to stvrte miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

MC a Arsenal určitě, ale u MU bych si tolik jistý teda nebyl. Jim ti top hráči taky solidně klesli, jenom narozdíl od nás mají nějakou defenzívu.

A podle mě teda asi půjdete nahoru spíš vy než Spurs, s tím že West Ham/Leicester klasicky z top 4 vylezou.

Reagovat
fenixLFC

leicester nezvlada zapasy so silnymi a West ham so slabými....

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas nebol hrozny za cely zapas, inak suhlas

Reagovat
fff

Zbytocne fauly, pomaly a retardovana strata pred strelou Oscara. Dakujem pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
johnik

Já bych právě řekl, že Lucas teď hraje pod Kloppem snad nejlíp co sem kdy viděl. Jasně faulovat a schytávat karty bude vždycky. Klasické DMko prostě.....

Reagovat
fff

Robi strasne vela uplne hlupych faulov, fauly z dovodu, ze je pomaly a ta strata pred Oscarovou strelou, tak to bolo na pokutu.

Reagovat
johnik

Ta ztráta to byla velká chyba, ale ty fauly prostě patří k jeho hře..... Ale jako spolehlivější DM by se nám hodil, o tom žádná....

Reagovat
Kowe

fauly patří k jeho postu, ale on dělá ty fauly zbytečně.. a dělá je zbytečně celej život

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

Reagovat
Talker

Tak snad je s mourkem amen.

Reagovat
Deywid

koho ty génius chceš namiesto neho?

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUD!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co se musí stát aby to pod Mourkem šlo líp, jen kolem šíří špatnou atmosféru, furt jen brečí a pak to má jít? ? ...

Reagovat
smazaný uživatel

To tu nikto nevidí. On je bezradný a nerobí nič okrem vytvárania zlej atmosféry.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
iamek

Zo na co koukate to jsou nase zada.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

WHU, bohatým berou, chudým dávají, zase

Reagovat
smazaný uživatel

S timhle fotbalem prostě nemůžeme sestoupit... nemůže každý zápas chytat Butland a pískat ten kripl z derby. Pod McClarenem zápasy NUFC radost sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky sepsaný. Tuhle sezonu prostě hrajeme dobrý a na pohled pěkný fotbal, který sráží chyby v obraně. Když se k tomu přidá trochu smůly (Krul si míč zádama srazí do brány, Butland dnes ne), tak jsme rázem předposlední v tabulce a vypadá to na krizi, což ale naprosto neodpovídá atmosféře v klubu. Z tý bodový mizérie se prostě musíme vyhrabat.. Kdyby se porazil Sunderland a Butland dnes něco nechytil, tak je spokojenost se sezonou naprostá.

Je to šílený paradox, být spokojený s tímhle počtem bodů, ale prostě.. body přijdou.

Reagovat
fenixLFC

co som vas parkrat tuto sezonu videl tak az take hrozne mi to naozaj neprislo...to city proste je mindfuck ako hovado...,,trochu'' problem ale bude absencia Krula....ale musite zacat bodovat pretoze tych timov na vypadnutie okrem AFC a mozno villy (kto vie kto bude trener, pravdepodobne rodgers) tam moc nie je...

BTW prosim ta nemas zaznam dneseho zapasu?? nemyslim zostrih ale cely zapas, nejak to neviem najst

Reagovat
smazaný uživatel

Elliott je dobrý golman, o to strach nemám. Krul je lepší, ale tahle absence není rozhodující v tom, jestli začnem vyhrávat.

Zápasy beru vždy z redditu, tenhle by měl být časem tu - https://www.reddit.com/r/footballhighlights/comments/3qzhab/newcastle_united_vs_stoke_city_premier_league/

Reagovat
fenixLFC

ja som mal elliota za totalne poleno...takze to tak nie je? vpradu ale mate tu kvalitu fajn takze ked vas nepotopi brankar tak by ste to mali dat

Hm a myslis ze to tam bude este dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele opravdu netušim.. vždy koukám až v neděli večer, když přijedu z víkendu. Bude to tam asi nejdřív po MOTD

Elliot je fajn. Nedá ti tu nadstavbu zázračných zákroků jako Krul, ale zase má výrazně lepší a klidnější rozehrávku. Na spodní polovinu PL má podle mě s přehledem.

Reagovat
liquicitizen

Eagles stratili dva body

Reagovat
iamek

250 mega v prdeli a prumer, tak 1-2 strely na branu ne? Lvg

Reagovat
REPLIKATOR

Wenger, teď střídej

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

United 3. zápas v rade 0-0 to si robia prdel?

Reagovat
I am Mancunian

preco, sak nam to ide vyborne, len proste nepremiename vylozene sance, ktore si ani nevytvarame

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

samo, ty troll

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Ángel di María 22

ty jedeš

Reagovat
teenz

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Fenri

Reagovat
avicii

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Trand

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
miezto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
Usty

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Infi

Reagovat
Swarley

hrůza a děs, vzhledem k průběhu bod zlatej

Reagovat
I am Mancunian

0-0 sa dalo cakat, aj bayern hral vcera vonku rovnako

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

0-0 - Manchester United have drawn three successive games 0-0 for the first time since January 2005 (all competitions).

Konzistentní jak dlouho ne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ho neskutečně mažeš na chleba

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
REPLIKATOR

Čech další čisté konto. Legenda

Reagovat
One-Real

Liverpool, Klopp, Coutinho, Arsenal, Mesut, Péťa Chelsea .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

tak to chodte dopice s takymto futbalom 3zapasy bez golu..dnes absolutny grc z nasej strany. Ako moze byt Rooney s takymito vykonmi stale v zaklade to fakt nechapem..on je uplne v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí mi, že jsme nevyhráli, ale to že se na to dlouhodobě nedá koukat, to mi teda vadí. Boring Chelsea ? Ve srovnání s tím, co hošani pod van Gaalem praktikují teď hrála loňská Chelsea ten nejatraktivnější fotbal. Takže si Louisi sbal tu svoji filozofii a běž někam hooodně daleko od Old Trafford. A Rooney mu musí lézt hrozně do prdele, protože jinak to absolutně nedává smysl, protože tenhle chlap dokázal vždycky posadit jakoukoliv hvězdu.

Reagovat
Infernoqt

3 střely za zápas, nulový výkon. Palace nás drtilo jak sviň, tu výhru si dneska mega zasloužilo. Gaal s tímhle stylem nemůže pokračovat a určitě to sám vidí, ale před repre pauzou s tím jen tak nepohne. Nečekal jsem ,že to řeknu, ale 4. místo bude letos velkej úspěch. O to já víc jsem znechucenej, že se vždy přinutím si sednout k tomu fotbalu a nejsme schopní vytvořit jedinou souvislou akci. Domáhat se vyhazovu trenéra je stejně neúspěšně, takže nezbývá, než to přetrpět.

Reagovat
One-Real

MU Navázání na výkony a potvrzení vedení v tabulce držení míče a počtu přihrávek.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral moj oblubenec Joel?

Reagovat
Lacko_Boh

pod masťom

Reagovat
smazaný uživatel

Diky a golik?

Reagovat
SunFells
Reagovat
Lacko_Boh

oh bože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Snove kolo zatial, jedina chybicka je, ze City nestratilo nakoniec. Joel prvy golik a Mesut suverenne najlepsi nahravac ligy. Tesim sa na zostrih/zaznam. Ako hral Joel inak, chaloši?

Reagovat
teenz

O tom, že je Mesut nejlepší někdo pochybuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pytam sa prvy

Reagovat
Lacko_Boh

prva tretina zapasu aktivne, potom sa zdalo že fyzicky nevladal, po prvom gole sme hrali lepšie tak aj on sa zlepšil ale že by nejak vyrazne zamiešal karty v mančasfte ak by boli všetci zdraví tak to asi nie

Reagovat
Lacko_Boh

každopadne nebal sa vystreliť ale do kombinacie teda napr. Ox alebo Aaron vyrazne lepší(čo nie je prekvapujuce keďže obaja môžu hrať AM ale tak oni su asi jeho najvacsia konkurencia na RW)

Reagovat
Lacko_Boh

a teda aj jemu trošku pričítam dnešnú menšiu ofenzivnej aktivity Bellerina. Joel mi pripomina Podolskeho a zo zadu mi pripomina mastifa zpredu

Reagovat
Counter

Mi přišlo, že Hector se držel zpátky kvůli brejkům Swans a hlavně Monterovi.

Reagovat
Lacko_Boh

Môže byť. Aj keď teda, pozične bol dosť vysoko, ako vždy Chcelo by to nejaky graf

http://truegif.com/pictures/gif/5708.gif

Reagovat
SunFells

Ukazovali v půli na Digi a Hector hrál výrazně níž než Monreal.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Tak snažil se, bral to na sebe, to je vždycky dobrý znak. V podstatě jsme na něm teď závislí, tak snad si udrží aspoň tuhle laťku.

Reagovat
afc

Joel v pohode,ak ma pri sebe taku kvalitku ako dnes,tak sa proste zvezie,ale svoje si odmakal,hlavne smerom dozadu.

Reagovat
Trand

Dozadu nevypustil žádný souboj a makal na 100%, vždy se vrátil, dopředu to tak slavné nebylo, ale dostával se do nebezpečných situacích, bral to hodně na sebe, asi se chtěl ukázat. Ale průměrný výkon + gól, takže spokojenost. On z toho útoku dnes nikdo nevyčníval díky našemu stylu hry.

Reagovat
smazaný uživatel

.Zaujimavy fakt je ten, ze mna to prestalo bavit regulerne. Tak v 85. minute jak malo CP sancu, tak to so mnou nic nerobilo, hadam aj keby sme dostali gol, ten nas futbal z fanusikov vylozene vysava emocie vsetky. Boli casy, ked som pred obrazovkou pochodoval po celkom byte nervozny kazdy zapas, do konca zapasu som veril, ze by sme vyhrali a dame gol, ale teraz proste je mi to nejak jedno, ci to skonci remizou, ci prehrajeme, aky je v tom rozdiel, nemame snahu vyhravat zapasy.

Kurva, vsak to je to, co nas väcsinu mufanov urcite pritiahlo k United, ta vola po vitazstvach, nech sa uz aj hrala sracka, ale proste stale sme za tym vitazstvom isli, to sme mali vsetci v sebe, ze ideme vyhrat, tieto muzstva ako Palace vedeli, ze ak s nami uhraju remizu, tak je to pre nich vyhra. Teraz? ked s nami uhraju remizu, tak su sklamani, lebo zapas mali vyhrat. Je to velky paradox, v tabulke stojime dobre, o titul mame stale realnu sancu bojovat, ale vytraca sa pomaly, ale isto, ta zakladna DNA United. Zacina mi to kurva vadit a fakt neviem, co dalej v nasledujucih tyzdnoch..

Reagovat
smazaný uživatel

troll

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Dawon

Reagovat
Counter

Reagovat
wild

O titul mame sancu bojovat len teoreticky, realne urcite nie s takymto futbalom.

Reagovat
Infernoqt

Top 4 bude úspěch. Reálně by šlo i třetí místo, ale chce to přidat, a to hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

titul je fuč, na něj v současné formě nemáme... hlavní je se probojovat do LM, klidně i ze 4. místa ... ještě pak zapracovat na herním projevu, ale už bez želvy...

Reagovat
Infernoqt

Podle mě i Capital one Cup byla jedna z mála trofejí, které jsme mohli nebo spíš měli letos získat. Tohle jsme neskutečně propásli.

Reagovat
Swarley

top 4 je prostě málo

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

neviem neviem,fakt ste spravili vela zmien, mne osobne by teda samotne top4 nevadilo ale v kombinacií z takýmto futbalom asi hej, progres v atraktivite futbalu nulový, vzhľadom k investíciam. Ale tak stale bojujete o titul, fakt som zvedavý čo s LVG spraví vedenie .IMHO dokončí zmluvu a budúci rok budete hrať pekne a o titul.

Reagovat
Swarley

jako fakt záleží, co je nějak stanoveno za cíl, ale já si myslím, že zejména po takových investicích do kádru by ten boj o titul měl být na místě...loni se to nějak srovnávalo, udělala se TOP 4 a tak letos prostě očekávám nějaký další progres...peněz bylo dost, času bylo dost a tak se musí dostavit i výsledky...seru na LM, seru na poháry, ale v té lize chci vidět progres a zatím je to fakt špatné...

uvidíme, co se stane přes zimu, klidně je možné, že se začneme dostávat do více šancí, někdo chytí formu a ty remízové zápasy začneme vyhrávat...ale třeba to bude opačně, v současnosti fakt těžko předpovídat...ale jestli vypadneme už přes zimu reálně z boje o titul, tak to bude v mých očích nevydařená sezóna...

Reagovat
Lacko_Boh

ja osobne som napríklad prekapený ( aj ked teda los ste mali zatial priaznivý(či?)) tak som nečakal že budete mať toľko bodov Ono si to asi sadne, hlavne že šlape defenziva... len či teraz nedoplatíte na ten ťažší los( o ktorom som niekde čítal ).

Reagovat
Swarley

právě spíš naopak, teď přijde série těch relativně lehčích zápasů, jenže nám je celkem jedno s kým hrajeme...máme problém si vytvořit něco proti komukoliv...

a ta defenziva šlape lépe než loni, ale třeba dnes to teda žádná slávat nebyla...hořelo to dost a klidně jsme mohli inkasovat a ten zápas prohrát, CP tam nějaké šance mělo...

Reagovat
Lacko_Boh

hm,neviem čo to vo mne evokovalo že budete mať ťažký los..

Reagovat
smazaný uživatel

nejen vítězství, ale i koncepce, s kterou si od odchodu Fergieho vytíráme prdel... kurva ať už želvu vyhodí, na jeho místo Ryan s tím, že si svůj tým vybuduje postupně, hlavně ať se hraje parádní fotbal a ne remízy 0:0... stejně jde k City Pepek, takže bude mít Ryan mnoho času

Reagovat
afc

Neboj,kiwwi ti to vsetko vysvetli.

Reagovat
smazaný uživatel

pls, nechaj si teto dristy

Reagovat
Bayern +

Reagovat
avicii

To je potom vazne, taketo pocity som mal posledne tyzdne pri Rodgersovi, ci sme dali gol alebo dostali, nic to somnou nerobilo....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
One-Real

Ja vam jako mladsi dost fandil, kdyz jsem zacinal sledovat fotbal. Proste jste meli jasnou tvar a z toho tymu respekt, vysledky budete mit i pod LVG, ale ten rozdil ve hre a zabavnosti je sileny.

Reagovat
Swarley

zima rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne na hostování do MLS ?

Reagovat
Swarley

Wazzy se žádné změny týkat nebudou

Reagovat
SunFells

Jj, Rooney bude první hráč, který šel v zimě hostovat do MLS.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno, že se nehraje aspoň nic neposere

Reagovat
smazaný uživatel

Pod to se můžu jen podepsat, mám stejný názor

Reagovat
Bayern +

A to sa kiwwi ešte doteraz všetkým vysmieva z tvrdenia, že vy už z toho pojmu "Manchester United" nemáte takmer nič.

Reagovat
Swarley

a vy z toho zase děláte, jak kdyby jsme ten klub rozpustili...takže hledejme pravdu někde mezi

Reagovat
Bayern +

Však v pohode, ja netvrdím, že ste na rozpustenie. Trebars proti Wolfsburgu ste hrali dobre. Mňa tešia na tom dve veci. Prvou je, že výpadkom MU a Chelsea sa aspoň zamotá čelo tabuľky (snáď to teda City nevyhrá o 10 bodov), a do LM sa teoreticky môžu dostať menej tradiční zástupcovia. A druhá vec, že nikto z vás nie je tak dementne zaslepený ako tí dvaja, po dnešku teda už triezvy názor jeden z nich napísal, takže už len jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to netvrdim ani ja samozrejme, ze sme klub rozpustili..ono je to dost tazke no, hlavne pre nas mufanov, sa s tym nejak vyrovnat, tak ako za Fergieho to uz nebude nikdy, vyhravat zase budeme, ale uz to nikdy nebude take ako predtym no, aj po tych rokoch co odisiel, je stale tazke sa s tym nejak vyrovnat, uz nebudeme mat tu Fergieho tvar nikdy...arsenalisti sa nam teraz vysmievaju statocne, ale aby ich tiez necakalo nieco podobne

Reagovat
kiwwi

teraz si sa zacal zmierovat s odchodom Fergieho ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sa nezmierim nikdy..inak, prispevok si asi nepochopil celkom

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

ty zápasy nějak extra zábavné nejsou, žádné famózní obraty a podobně se nekonají, to je samozřejmě pravda a v tomhle ohledu ta zajímavost hodně klesla a je opravdu někdy těžké, se třeba do těch mdlých závěrů nějak nahecovat, to souhlasím...

na druhou stranu, paradoxně celá ta situace kolem nás za poslední 2-3 roky mě do toho zase nějak naplno vtáhla...sice bych to mohl klidně brát tak, že jako fanoušek jsem zažil fakt úplně všechno a vychutnal si tolik neuvěřitelných výher, že se o tom fanouškům ostatních týmů nemůže ani zdát...a že mi to může být teď prdel, protože v tom období, kdy to pro mě nejvíc znamenalo jsem fakt zažíval jenom samé výhry, alespoň teda většinou...

no a když už jsem si říkal, že mě to pomalu přestane bavit, že už jsem starší a co mi bude do nějakýho fotbalu, tak se stane takový průser, že už v tom zase lítám a baví mě to neskutečně...

samozřejmě to není nic zase až tak příjemného, ale je to úplně nový problémy, úplně nová situace, všechno je naprosto jinak a celé to beru jako úplně novou výzvu...sice se s tím nepereme úplně nejlíp a určitě bych se vrátil radši k SAFovi a jeho výhrám, ale tohle má taky prostě svůj jiný náboj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

titul

Reagovat
alcantara

Starnes

Niekedy za vas hrali srciari, teraz tam je zoldak vedla zoldaka. Pricom prave United dosiahli najviac uspechov s odchovancami v zostave, mylim sa?

Reagovat
smazaný uživatel

tak britske jadro bolo vzdy zaklad no, dnes to uz ale tazko bude takto podobne

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

fandit je niekedy tazke ja uz teraz pomaly prestavam byt fanusikom kohokolvek a sledujem iba zapasy, co ma budu herne bavit.

Reagovat
Ángel di María 22

Remíza United z venkovního hřiště. Nadstavba splněna

Reagovat
teenz

Ještě Arsenal tě musí těšit.

Reagovat
Counter

Reagovat
Ángel di María 22

Mně je to u prdele, bude stačit nepostup v LM

Reagovat
teenz

Tak nám budeš fandit až zase zníčíme Bayern. To musí potěšit vždy.

Reagovat
Ángel di María 22

Fandit, to určitě. Maximálně tak budu přát Bayernu všechno nejhorší bych to nazval.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Kurzy riadne klesajú na to, že Mourinho dostane padáka, niektoré stávkové to dokonca už stiahli z ponuky...

http://www.oddschecker.com/football/english/premier-league/next-manager-to-leave-post/bet-history/jose-mourinho/today

Reagovat
Lacko_Boh

vypol mobil

Reagovat
Counter

Tak tentokrát naštěstí v klíčovou chvíli udělal chybu Fabianski a ne někdo od nás. Gól na 2:0 rozhodující, od té chvíle už to bylo easy peasy lemon squeezy. Supr výsledky dneska, mít na Chelsea po jedenácti kolech 14 bodů náskok, to je něco neuvěřitelného.

Reagovat
GeneralGoat

To je ta Arsenalská škola no, chtělo by to rozmístit víc agentů takhle

Reagovat
afc

Skvele kolo . S 3 bodmi zo Swansea som neratal ani nahodou,takze o to viac vyhra 3:0 tesi. Vypada to tak,ze ziaden Benzema a dalsie x mena,ktore mali nahradit podla znalcov ef toho neschopaka Girouda,nebude ten klucovy nakup,ale Cech je posledny diel do skladacky. Dnes opat uplne suverenny a celkovo je obrana s nim v klude a nemusia sa bat,ze by vyrobil nejaku hrubku. Ak dame o tyzden sliepky,tak budeme mat az na City a Soton Top 8 za sebou a ligu skvele rozohranu.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný titul kdyby teď byl květen

Reagovat
Aldeano

Foxes

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Kolik je ve fantě za neproměněou pencli? Ten Kolarov je fakt piča

Reagovat
afc
Reagovat
SunFells

A pak ještě toto, kdo neviděl ...ale au

https://twitter.com/ArsenalsRelated/status/660503347707924481

Reagovat
afc

Uz som cakal,ze to nerozchodi,ale je to DNA tvrdak.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Vuhuu

Reagovat
Wat

Jak to chtěl ještě Gomis přihrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Spalovač šancí

Opět skvělá práce od Čecha

Reagovat
Rišty

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Murtago

Reagovat
Rssa

Je super. Snad nahradí Daniho.

Reagovat
SunFells

Jako nejlepšího pravého beka světa? Snad jo.

Reagovat
J0EL

Tym bol Alves konkretne kedy?

Reagovat
SunFells

Pro mě s výjimkami po celé působení v Barceloně. Dlouhodobě mu konkuruje snad jen Lahm.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

to je buuh

Reagovat
Rišty

Reagovat
patas92

Kosova snaha vystavit Gomise do ofsajdu hodne vtipna ale

Reagovat
Infernoqt

Se vší úctou k vedení a snaze rozhoupat tento klub bych neváhal a odvolal s Gaala. Giggs si tu šanci zaslouží, a proto bych to předal právě jemu do konce sezony a sledoval, co bude schopen s tím provést a kam nás posune/neposune. Víc na tom zkazit stejně nejde a my potřebujeme zjistit, jaké to je, kdybychom hráli přímočařejší fotbal a třeba i vyslali sem tam 3,4 střely na branku za zápas. Pokud bychom skončili mimo top4 nebo s nějakým větším odstupem na 3. místo, angažoval bych Ancelottiho a nechal mu celé léto na přestupy/prodeje. Tohle je ultra sračka a s prominutím jsme se nikam neposunuli, ba naopak bych řekl, že to je ještě horíš než loni. Rozdíl není v nás, rozdíl je v týmech, kteří se normálně pohybovaly výše v tabulce.

Reagovat
iamek

Palec hore. Musi okamzite jit pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

když už by měl Ryan dostat šanci, tak ne jenom na půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

Takze o titul tuto sezónu city s nami..strašne by som ho wengerovi prial

Reagovat
afc

Bude to ale kurevsky tazke s tymi zraneniami.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli sme niekoho kupit no, ale zase, spirit v time mi pride skvely, mozno aj kvoli tomu, ze nikto neprisiel..

Reagovat
pa3ce

Však v PL už len Tottenham, potom repre pauza a vracajú sa Aaron, Ox aj Theo, easy.

Reagovat
afc

Tak vratia sa ak sa medzitym nik nezrani na repre zrazoch... Mat proste 6 hracov do ofenzivy naraz zranenych je velka neprijemnost a ak sa nieco taketo stane v decembri,tak budeme mat velke problemy.

Reagovat
pa3ce

Tak to samozrejme áno, len sa to snažím brať optimisticky

Reagovat
Counter

No snad se začnou brzo vracet.

Reagovat
SunFells

Právě ani ne, v té ofenzívě je to celkem průser. Doufám, že je Jeff připraven

Reagovat
Counter

Ale tak Ox snad bude ok po reprepauze.

Reagovat
Swarley

City zrovna s tou marodkou taky docela bojují...pro ně je taky obrovský problém, když vypadnou současně Aguero se Silvou...

Reagovat
smazaný uživatel

mě dostává, jak ten souboj o titul dokážeš zúžit na 2 týmy už teď, kdy stačí, abyste dvakrát prohráli a jste 6. ani nevíte jak

Reagovat
SunFells

Taky se mi to nelíbí, ale při kádru United a současném stavu Chelsea to není moc na koho rozšiřovat. Hádám, že v tom budou City sami a nebo v tom budou s námi.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba MU sice nemají formu, nedávají góly, ale to taky bohužel asi nebude trvat věčně

Reagovat
SunFells

Mně se ten jejich kádr od začátku nezdá dost kvalitní a to i přes Martialův okamžitý přínos. Když se do zimy budou držet a v lednu to nějak budou dobře řešit, tak bych s nimi počítal, ale neočekávám to.

Reagovat
fenixLFC

v com sa ti nezda kvalitny? hrota maju fajn, ked ho teda netrepnu na kridlo. Zalohu maju vyriesenu fantasticky, obrana drzi....proste v tom kadri nie je take miesto ktore by ich vyhadzovali z boja o titul...ale ta hra

Reagovat
SunFells

Podle mě jsou kratší o stopera do základu, křídla též nic moc - zpočátku to bylo takové spoléhání na Depaye, který má ještě čas - a na hrotu vsází na Wazzu, kterého nepoznávám, a případně Martiala, který zatím příjemně překvapuje, ale u juniorů je výpadek po dobrém startu dost běžný. Jako svůj talent ukázal dost, ale těch zkušeností s obdobím ticha u hvězdiček je hafo.

Reagovat
Counter

Podle mě mají ten útok právě pořád nedostatečně pořešený. Jako kdyby se rozjel ronei, asi by to vypadalo jinak, ale i tak je jen on s Martialem málo, zvlášť když naskakujou i na jiných pozicích.

Obrana je dobrá, co se taktické připravenosti týče, jenže teď s výpadkem Shawa můžou mít problém s LB (Rojo je ok, ale žádná vypalovačka, co by dokázala podávat vyrovnané výkony každý týden) a je otázka, jak si povede stoper vedle Smallinga. Blind má svoje limity a Jones je každý druhý týden v red zone...

Reagovat
smazaný uživatel

obrana je fakt to posledne, co by nas malo trapit

Reagovat
Counter

V tuhle chvíli určitě, ale tady to myslím z pohledu možného zisku titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatial su rozdiely este male, ale so city sa postupne zacneme vzdalovat, proste tam vidim iste vzorce, tazko sa to vysvetluje niekomu, kto nie je tiez vizionar a vidi veci len tak ako su, ale musis mi verit

Reagovat
smazaný uživatel

ok, pane vizionář

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://efsearch.owny.cz/?a=djourou&s=titul&f=&t=

ale ty to píšeš každý rok, tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

haha ale nie po tolkych kolach

Reagovat
kvasha16

ten tvoj stroj pravdy je strasna zloba

Reagovat
smazaný uživatel

uplna revolucia ef

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Ked chce LVG hracom vstepovat tuto sracku a Rooney bude na hrote tak odmietam pozerat zapasy United nech mam pekne spomienky na casy ked sme hrali na rychle akcie a strielali na branu

Reagovat
Infernoqt

A bohužel neexistují omluvy. Gaal měl celé léto a já při něm stál, že ví, co dělá. Témto potížím v útoku a zároven injury prone obranou jsme se mohli vyhnout během přestupáku. Zápas se Swansea byl ten zlomový, kdy jsem si uvědomil, že to je furt dokola a ted to jde ještě víc dolů. Jediný solidní zápas jsme měli s wolfsburgem, a to nějakých 60 minut.

Reagovat
Infernoqt

Ve skrytém slova smyslu jsem doufal, že lonské držení míče a 4-5-1 bylo jen kvůli tomu, že jsme neměli tým schopný hrát otevřenou hru, hlavně v obraně a on naordinoval styl na držení míče, abychom to nějak uhráli do LM... jenže ona to je celá jeho filozofie tahle sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som cakal este nejaky dalsi vyvoj ale mne uz je dlho jasne ze pod nim bude uz len sracka

Reagovat
C-M@ster

Já mu fandím, ale ty zápasy mě prostě sledovat nebaví. Takovej fotbal se mi nelíbí. Ať jsem klidně označován za špatnýho fanouška, ale když prostě tým převrátí naruby to, jak se dřív prezentoval, tak mě to sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď jsem se podíval na náš listopadový los

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je doba, kdy je ta EL vyloženě na obtíž...

Reagovat
Hokaido

Foxes nádhera. opět otočenej zápas. Letos prohrávali 6x a jen proti Arsenalu nedokázali bodovat, ta vnitřní síla týmu je neskutečná. Z Vardyho to sebevědomí fakt čiší, ten brejk byl přímo učebnicovej. Strašně se mi líbí taky Kanté, z něj se stává jeden z nejlepších nákupů léta celý ligy. V nastavení to bylo hodně riskantní, moc často se nevidí, aby tým kterej vede neustále presoval ve třech lidech... Ranieri

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fenixLFC

najlepsie bolo ako ranieri poslal na ihrisko okazakiho v 85. minute za stavu 3:2

Reagovat
Hokaido

má to v piči

Reagovat
Counter

Ale supr na tom je, že mu to ty výsledky přináší. Je prostě víc způsobů jak ubránit výsledek.

Reagovat
Hokaido

Mě se seknul stream na vteřinku, ale měli tam šanci na vyrovnání, né? Pak Vardy zabjoval dozadu, odkop a konec. Trošku štestíčko dneska no, ten Mahrézův fík byl taky asi offside.

Reagovat
Counter

jj, i minulé kolo to měli o hubu, CP mohli klidně kopat penaltu... Ale víš jak se to říká, jdou tomu štěstíčku naproti

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

tam bola sanca na vyrovnanie v 95. minute kde to schmeichel tvarou v tvar (asi) rondonovi skvele vychytal

Reagovat
Hokaido

To bude ono

Reagovat
fenixLFC

inak ranieri by mal zapracovat na standartkach, hlavne tych obranných tam su neskutocne zranitelni...proti sotonu dva goly, dneska gol a kazda dalsie neskutocne smrdela

Reagovat
C-M@ster

The Offensive One

Reagovat
Counter

Mahrez ve fantě zkušeně na lavičce

Reagovat
Hokaido

Na lávce Kos a dal jsem tam Kolarova

Reagovat
liquicitizen

Ighalo skúsene na mojej

Reagovat
smazaný uživatel

zkusene v zakladu Kos, Ighalo

Reagovat
EXoRcIsT

Je normalne ze ja ako fanusik UNITED mam z celeho kola najvacsiu radost z Liverpoolu

Reagovat
minoLFC

no to je na samovraždu...alebo vyhadzov LVG

Reagovat
C-M@ster

Já taky, ale přeju to i Leicestru.

Reagovat
Wat

Perfekt!

Reagovat
pa3ce

Inak čudujem sa, že tu nikto nespomína Ighala, on je tiež neskutočná mašina.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

to bude tím, že Watfordu tu nikdo nefandí, jinak máš pravdu

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Mám raději Deeneyho, ale padá mu to tam neskutečně.

Reagovat
Usty

na konci září o něm byla část měsíční kostky

Reagovat
pa3ce

Reagovat
fenixLFC

ten ked sa im zrani tak pojdu dole rychlejsie ako bournemouth

Reagovat
smazaný uživatel

goly stoja na nom, to je pravda. Ale stale je tam Troy. Ten je este dolezitejsi.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

spolu s Troyom su neskutocni

Reagovat
SunFells

Arsenal FC ‏@Arsenal 12m12 minutes ago

The boss is here for his post-match press conference... #SCFCvAFC

Arsenal FC ‏@Arsenal 11m11 minutes ago

Wenger on #SCFCvAFC: "It was difficult at first but I'm pleased we kept a clean sheet. I'm proud of scoring goals."

Arsenal FC ‏@Arsenal 10m10 minutes ago

Wenger on the league: "I won't talk too much about that. Lets focus on our game." #SCFCvAFC

Arsenal FC ‏@Arsenal 7m7 minutes ago

That is all from the boss' press conference. Video and more #SCFCvAFC reaction on http://Arsenal.com shortly...

wtf To taky dnes neměl co říct?

Reagovat
Counter

Oni to vždycky takhle zkrátí na minimum na tom of. účtu.

Reagovat
SunFells

Vím, že to zkracují, ale jen 2 citace jsem tam teda ještě neviděl.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ed_Hazard

UTD stratili, Arsenal s Live dôležité výhry. To je paráda, parááááda Strašne to prajem Kloppovi

Reagovat
Swarley

Carter, jaký drop goal, wow

Reagovat
Swarley

to je bůh

Reagovat
Wat

Borec jako svině.

Reagovat
Swarley

a pravačkou to prokopne na závěr, to je mazec

Reagovat
Wat

Famózní zakončení celýho turnaje i jeho působení.

Reagovat
patas92

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frankiefcb

rozhodl

Reagovat
Counter

Takže Čechovi už do Jamesova rekordu chybí asi jen jedno čisté konto...

Reagovat
smazaný uživatel

Já u Jamese našel asi 3 hodnoty, jakáže je ta správná?

Reagovat
SunFells

Ta, kterou netvrdil James.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hokaido

Nikdo neví, ale určitě překoná i tu nejvyšší a nebude pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

No to každopádně, já ani moc nevím co tam dokáže dělat ten rozdíl, nedochytané zápasy nebo tak? Počítají se jenom 90 minutové? V zápase, kde třeba nedochytá, nedostane 70 minut gol a náhradník pak dostane, to se počítá?

Reagovat
smazaný uživatel

kebyze vyhra titul v prvej sezona v AFC to by som sa posral. Zatial mu to ide vyborne.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to hrozně supr. zatím to vypadá na skvělý boj se Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

to bude asi tezky. ale arsenal by mohl udelat rozhodujici krok v lednu pokud by se mu podarilo koupit jednoho az dva hrace

Reagovat
raduinho

Do konce listopadu ho překoná

Reagovat
smazaný uživatel

Super sobotka aj ked skoda zavahania Crystalu Palace

Reagovat
fenixLFC

pls stranka kde su cele zapasy dnesneho newcastlu a West hamu??

Reagovat
smazaný uživatel

Reddit

Reagovat
fenixLFC

tam su iba highlights..potrebujem cele zapasy

Reagovat
bbbauch

Jedna strela na branu za celej zapas.. To mluvi za vsechno asi.

Proste nepochopim, proc Martial nemuze hrat na hrotu, sice bysme stejne hrali hovno, ale aspon bysme meli hrace na hrotu.

Reagovat
fenixLFC

to akoze okrem tej strely z priamaku ste nemali nic??

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Rooney moh jit sam na golmana, nechtel, Ander nekde u penalty sam a netrefi mic skoro.. Byla to bida

Reagovat
fenixLFC

toho rooneyho som videl to sa fakt ratat neda....aspon CP malo okrem tych prvých 12 minut nejake super sance alebo to pozeram zbytocne?

Reagovat
bbbauch

Vzpominam na Cabayeho a par zavaru tam jeste bylo

Reagovat
Dawon

poslednich 20 minut se nebojim rict, ze nas mleli a meli tam minimalne 2 naproste tutovky, ktere nechapu ze neskoncily golem, a k tomu jeste nekolik dalsich hodne nebezpecnych situaci...pro me je maly zazrak, ze jsme nedostali ani gol, strasne nezaslouzena remiza

Reagovat
fenixLFC

ja som nechapal ako po prvých 12 minutach ste nedostali gol, tam mali tri ziskane lopty od posledného hraca, bombu do brvna,dannovu hlavicku ktoru skrabal de gea a par zavarov v malom vapne

Reagovat
Dawon

ten tym s Rooneym na hrotu proste starsne trpi no...samozrejme to nejde hazet jen na nej, hrajem v cele ofenzive sracku, ale je to trochu i o tom, ze na hrotu nemame hrace, co se uvolni a udela si aspon nakou polosanci sam...to Martial dokazal v podstate v kazdem zapase, kdyz na hrotu nastoupil, a o tom to je no, ze ti hrac dokaze dat gol z hovna nebo aspon vytvorit nejakou nebezpecnou pozici

Reagovat
bbbauch

Jasne, rozhodne to neni jenom o nem, ale on je ten, kterej by mel tym nejvic tahnout, misto toho tymu spis skodi. Martial podrzi mic, prejde pres hrace, je rychlejsi a ma dalsi prednosti oproti Rooneymu. Ja osobne doufam, ze jestli bude v sestave na CSKA, tak maximalne jako desitka a pred nim Martial.

Reagovat
Dawon

vsak jasne, ja s tim souhlasim a ROoneyho bych jednoznacne nechal na lavce...Martial proste zvlada vsechno, co od hrota ocekavas a potrebujes...jen to proste nechcu hazet cele na nej, jakoby nam ofenziva krasne slapala a jen on to kazil

Reagovat
bbbauch

Tak to mysleny neni no, to uz je jenom moje frustrace, protoze se s tim nic nedeje

Reagovat
fenixLFC

a este jedna vec ktora vas fakt vystihuje...sanca v 33. minute ked mali CP standartku, ziskali ste loptu a mohli ste ist do otvorenej obrany. namiesto toho sla lopta cez vsetkych zaloznikov, ktori boli v jednej rad (!) prihravka dopredu, zaseknutie, prihravka spät a zas do strany....to ze sa cele CP vyklusom sithlo vratit je pochopitelne...

Reagovat
bbbauch

Tohle je takovej nas trademark tuhle sezonu, to uz me ani nevzrusuje

Reagovat
Dawon

boli z toho oci no...on to asi nejlip tady uz vys v diskuzi shrnul palike aka kosicky chobot...pod to se da v podstate bez dodatku podepsat

Reagovat
fenixLFC

yop, videl som

Reagovat
Dawon

Our defensive organisation was good – we didn’t give too much away.

Jojo Loui, sice jsme s klidem mohli dostat tak 3-4 goly, ale jinak to byla defenzivne parada

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Miguel19

Buďte rádi, aspoň sbíráte body. My hrajeme sračku a body nikde.

Reagovat
Dawon

no to je sice pravda, ale je to vazne jen mala utecha, kdyz clovek ma skoro kazdy tyden u tech zapasu chut si vyskrabat oci

Reagovat
Miguel19

Vím jak se cítíš

Reagovat
fenixLFC

kebyze som fanusikom oboch timov zaroven, tak by som si zelal vyhadzov LvG a nie mourinha...chelsea je v hlbokej krize, u LvG je tento prejav umyselny....

Reagovat
kvasha16

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
vrabejka

11 zápasů unbeaten

Pod Kloppem do vánoc neprohrajem

Reagovat
mr.Silver

9 - Mesut Özil has the most goal assists in Europe's top five leagues this season. Roll. <3

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

uplne fantasticky hraje

Reagovat
smazaný uživatel

právě že ani ne, ale má cit vystihnout ten moment na přihrávku

Reagovat
tomasinho

Ale jo, poslední týdny je opravdu skvělý ve všech ohledech. Geniální hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on herní inteligenci má skvělou, jinak by neměl tolik asistencí, dokáže vystihnout přihrávku, ale herně je to pro diváka nudný hráč, pokud bychom se soustředili jenom na jeho hru a jeho přínos ostatním ignorovali

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nedal podle mě tolik jesliček proihráčům než on. Mimo jiný pěkný věci, co na hřišti provádí.

Reagovat
SunFells

Na těch jesličkách se u nás ale už moc nevyžívá, trošku zefektivnil svou hru a rizikům ztráty míče se víc vyhýbá ...řekl bych, že proto s ním někteří mají problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porad jsou tam ty paticky z voleje za obranu a tak..

Reagovat
SunFells

To jo, on toho má hodně

Reagovat
teenz

Jeho hra se diametrálně změnila po příchodu a o to víc ukázal jaký to je profesionál. Svým "real stylem" by totiž v Arsenalu nepochodil a ze začátku to i tak vypadalo.

Reagovat
SunFells

Nevím, jestli nepochodil, ale s touhle inteligentnější hrou je víc užitečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Fenri

To je subjektivni. Ja si treba jeho hru strasne uzivam, rozhodne bych ho neoznacil za nudneho hrace, je svym stylem strasne specificky, to jo, ale to je jedna z veci, proc je tak zajimavej hrac pro me. A myslim, ze to tak ma spousta lidi. Chapu, kdyz ho nekdo nedokaze ocenit, ale nevim, jestli je od tebe zrovna moudre se postavit do role soudce a rict, ze je pro divaka nudnej. Asi je pro tebe, bude pro hodne lidi, ale hodne lidi si ho uzije, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, to beru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Bez něj mě hra Arsenalu většinou ani nebaví.

Reagovat
Mastný Chobot

pre mna je raz nudny a raz naopak. tak ci tak, stale inde nez Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

v této disciplíně ano

Reagovat
smazaný uživatel

ja si ho uzivam cim dal vic. nejdriv mi taky nesedel ale ted je to jiny. hlavne zapasy kde se ze zacatku chyti a ma z nich radost jsou opravdu pekny. navic se cim dal tim vice zlepsuje v durazu a vic bojuje.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Mada

Reagovat
Kenneth

Reagovat
SunFells

Reagovat
teenz

Reagovat
Counter

boha

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

a lenivy

Reagovat
mr.Silver

Dneska ukazkove drel cely zapas, hrat skvele.

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Furt nechápu, proč ho má ve FPL tak málo uživatelů. Já ho mám od prvního kola a neměnil bych ho za nic, odvádí parádní služby.

Reagovat
Counter

Ve fantě se jde především po gólech. Silvu taky pravidelně mívá málo hráčů, přestože sbíral vždycky kupu bodů.

Reagovat
tomasinho

Tolik ale nikdy neměl. Přitom u záložníka je rozdíl gólu a nahrávky kolik, 2 body?

Reagovat
Counter

jj, ale to je docela dost, tím spíš že góly taky dávají větší šanci na bonus. Prostě raději si vezmeš záložníka, který bude mít 12+2 než 2+12.

Reagovat
tomasinho

Já si teda nestěžuju no

Reagovat
Counter

Tak samozřejmě Ale třeba Payet byl doposud lepší volba - nižší cena, více bodů. Mahrez to samé. U takového KdB je to už sporné, protože je sám dražší o dva mega. Jestli si Mesutek tuhle fazonu udrží, bude každopádně taky brzo populární volba.

Reagovat
tomasinho

Tak ty dva mám samozřejmě taky no

Reagovat
kvasha16

asi sa chysta prekonat minulorocneho Fabregasa

Reagovat
smazaný uživatel

a ani na zlaty mic nebyl nominovany...

Reagovat
Spalovač šancí

Protože Messi je zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

v tejto sezone sa definitivne potvrdilo ze Özil>Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

protože ho Leo nechává

Reagovat
J0EL

Neskotcne som si ho oblubil. Tak genialny hrac u nas na "10" nehral od Bergkampa.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim ze se to tu resilo uz mockrat, ale nevite jak je ta stranka, kde muzu sledovat zaznam zapasu primo a nemusim ho stahovat??

Reagovat
Janča4

já koukám na footballorgin.com

Reagovat
smazaný uživatel

Super, diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

610. pre usmievajúceho sa Edena Hazarda

Reagovat
Tomanatura

LVG zatim hrozne zklamani. Nemyslim si, ze vi, co dela. Zrejme se kazdy den modli , at to dneska vyjde. Od takto zkuseneho trenera bych po tech jeho stacich a po tom odenzivnim fotbale v Bayernu a Barve ocekaval neco jine . Je to nesympaticky kokot, ale ze nebude uspesny ani pri takovych investocich, to bych necekal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vitasrp

Kdyby tam vybouchl, obávám se, že zápas se Stoke by viděl doma od televize.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyby se omluvil za předvedenou hru a vzal vinu třeba na sebe, tak mu nikdo nic neudělá a ještě získá špetku respektu od fanoušků.

Reagovat
vitasrp

To by ten rozhovor museli dělat tak 3 hodiny po zápase. Já ho v tomhle ohledu chápu, protože bývám vytočenej velmi podobným způsobem. A v jeho situaci bylo prostě lepší držet hubu, než tam vybouchnout a poslat svůj tým do ještě větších hoven.

Reagovat
Whitemedia

A je ještě možnost, jak to poslat do větších sraček? Hrajeme deset minut fajn, člověk si začne říkat, že se pomalými krůčky vracíme zpět.. jenže pak uděláme tu samou chujovinu, jakou jsme udělali na začátku sezony a ... no prostě už dva a půl měsíce hrajeme pořád stejně, nic se nezlepšilo, nezměnilo....

Reagovat
vitasrp

Jestli u toho týmu chce zůstat (a vůbec nepochybuju, že ano a případný vyhazov by považoval za velkou osobní prohru), pak by bylo aktivování trestu vstupu na stadión v podstatě to nejhorší, co by mohl v současnosti udělat.

Reagovat
Fenri

Já si zrovna u Mourinha dokážu představit, že jestli chce u Chelsea zůstat a bude vyhozen, tak to bude považovat za velkou prohru Chelsea Ale to jen tak na okraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vypínám zápas hned po golu proti nám, on to musí cítit ještě na jiném levlu.

Reagovat
vladis271

Podľa mňa bude kľúčový Kyjev, noviny písali, že to malo byť dnes, ale tomu neverím.

Navyše toto striedanie manažérov, či hľadanie nejakého nňkonštantného manažéra, ktorého najhorším výsledkom v tíme B4 môže byť 4. miesto by malo byť pasé. Nie sú 90. roky, liga je podstatne vyrovnanejšia a náročnejšia než v dobách, keď prvé úspechy žali a na nich potom kariéry stavali Ferguson s Wengerom. Wenger možno kariéru dokončí bez ztraty kytičky (ak EPL paradoxne nestratí CHL spot), ale potom ťažko.

Tu by mal asi Roman prekusnúť svoju ruskú náturu a nekonať pod vplyvom emócií. A skúsiť to s ním aj v prípade obrovského neuspéchu, čo zatiaľ na bodový prísun aj vzhľadom na pravdepodobné mierne zlepšenie v tejto sezóne stále smrdí nejakým 6. miestom. Dnes tá štatistika čo som videl, že Moyes mal v tejto fáze o 9 bodov viac.

Ale má na to Roman trpezlivosť? Neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho nemám rád, tak tohle dal dobře

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věc mne mrzí ještě víc, než náš start do sezony, že na výročních silvestrovských cenách o hlášky Mancunian zabere prvních 10 míst.

Reagovat
Miguel19

Ale jede pěkně

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si tady ty jeho vtipný průpovídky přečetl a vtipný mi nepřijdou. To zase bude patlanice ty hlášky

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

mrzi? ved to je uplne super, uplne cakam ze tristvrtiny nominacii bude jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jo, to byla nadsázka.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

povýšil to na umění

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Do výberu sa dostane toho dosť, aj ked je to inside PL humor, ale máme prevahu PL redaktorov, takže to pretlačia. Len ptm to južania nebudú chápať.

Reagovat
smazaný uživatel

plebs mne nezajímá

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Už jsme ho vyhodili?

Reagovat
Gunner14

Mourinho po zapase

Reagovat
Rarášek

London is Red, Manchester is Blue, Chelsea are going to Football League Two.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemožné. Ak zostúpia, tak do Championship.

Reagovat
Rarášek

A Abramovic by u toho asi tak zůstal v Champu. -> Odchod Abramoviche by Chelsea potopil definitivně, jestli vůbec League Two, možná i divize.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by proboha reálně mohl odejít. Při tom jaký kapitalizace zaznamenala cenový vzestup to nemá reálně kupce.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho odchod je blbost, ale kupec by se našel raz dva, o to bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

V nějakých 50 nejbohatších lidech by musešl být hodně velký fanda. Ta momentální cena je fakt neskutečně přemrštěná na ty čísla co to generuje. Za nějakou miliardu a půl USD ? nevim nevim

Reagovat
Rarášek

V případě sestupu by ta cena snad rapidně klesla, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V případě sestupu by to prodával jenom blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

A rapidně ne...

Reagovat
Rarášek

No tak pochybuju, že by ho zajimal klub v Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

J8 zase pochybuju, že by ho nezajímaly jeho peníze.

Reagovat
Rarášek

Tak při výhledu na minimální výdělky v Champu by o tom mohl dost silně uvažovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíě že by meziroční ztráta byla větší než by prodělal prodejem jo?

Reagovat
Rarášek

Tak když budeme počítat s tím, že by dost těch hráčů odešlo a liga zůstala na mladících. Tak by byl postup zpátky dost nereálný a tím pádem by ztráty rok od roku rostli. Nejspíš by udělal líp, kdyby to pustil rovnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Meh ne, z těch velkoklubů co sestoupilo napříč ligama se drtivá většina instantně vrátila zpátky a děsitánsky pochybuju, že by se konal masivní výprodej kádru. A i kdyby jo, tak by stačilo zainvestovat pár milionů a Champ by si dával s prstem v nose viz Watford třeba. Ale pořád to nic nemění na tom, že by se mu to totálně nevyplatilo prodat.

Reagovat
Rarášek

Myslíš, že by většina kádru neodešla? Já bych věřil akorát tak Terrymu a Ramiresovi, že by zůstali. A jde pak o to, jestli by chtěl investovat do hráčů na Champ, aby pak zas kupoval Hazarda a spol. zpátky, kdyby postoupili. Podle mě by se mu to prostě nevyplatilo, tak ani tak kdyby sestoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že má tým jako Chelsea ve smlouvách kluzule pro sestup, hodně pochybuju, hlavně u nás mají všichni strašně luxusní platy a při perspektivě návratu by odešel málokdo i kdyby mohl.

Reagovat
Rarášek

Já si třeba myslím, že by se jim nechtělo "hnít" v Champu. Už teď, když se moc nedaří je na nich vidět strašný znechucení. Možná mají hřebínek až moc vysoko. Proto si myslím, že by většina kádru chtěla hned pryč. Těžkop říct, jestli by přistoupili a nějáké snížení platu.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Rarášek

ok

Reagovat
fenixLFC

chelsea nezostupi to je totalne nerealne

Reagovat
smazaný uživatel

to je btw 5x víc než za kolik koupil Mansour City.

Reagovat
Rarášek

No vždyť, byl by už jen amatérskej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

? Ja len tvrdím že ak teraz zostúpia, tak budú hrať Championship a nikoli Football League Two.

Reagovat
Rarášek

Ajá nepsal nic o sestupu, to si začal ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus, přestaňte už nad ním masturbovat, vždyť to co říká fakt není vtipné...

btw má podobnou rétoriku jako Kalousek i nonverbální gesta u toho

Reagovat
smazaný uživatel

a co teprv ty verbální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bandwagoner

Ae je od nej pekny, ze prirovnal Morinhovi situaci ke svoji minulej rok v Borussii. Vazne sympatak

Reagovat
Pagy

MU fans by měli co nejdřív přestat řvát LVG army, a začít řvá LVG OUT

Reagovat
vrabejka

proč taky podporovat klub ve zlých dobách že?!!!

Reagovat
Pagy

první věc, že se bavíme se o trénerovi ne o klubu, který si navíc myslí, že za ním fanoušci stojí, ale většina na tu sračku co předvádíme nadává, takže proč ho podporovat ? hrajem blbě už od loňska kvůli taktickým kktinám co vymýšlí ... ten tým má navíc než co předvádí a je to vina hlavně trénera

proč taky podporovat klub ve zlých dobách že?!!! ----tohle svědčí o tvé idiocii

Reagovat
vrabejka

ano portože já klub podporují o v dobách zlých a že jich už blylo hodně. Ale tak Mu fans je to jinak

Reagovat
Pagy

bohužel jsi hloupý

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vrabejka

Liverpool FC 3-1 Chelsea FC

Goly: Coutinho 2, Benteke

Reds po 4 letech uspěli proti Chelsea na Stamford Bridge a vezou si z Londýna parádní výhru 3-1! Špatný start dosezony v podání Chelsea tak pokračuje.

No ale vůbec to na začátku tak pozitivně nevypadalo.

Ve 4.minutě unikl po chybě Milnera Azpilicueta a přesným centrem našel Ramirese, který neměl problem hlavou skorovat. Úvod zápasu jsme sice nechytili, ale postupně naše hra šla jen a jen nahoru. Měli jsme velkou uzemní převahu ale chyběla přesnost a rychlost v ofenzivní části hřiště.

První poločas spěl ke konci, ale přece jen jsme neřekli své poslední slovo.

V 47.minutě se dokázal Coutinho dostat s míčem na 16ku zaseknutím vykoupal Ramirese a pak krásným obstřelem do rohy branky neměl Begovič šanci. Hodně studená sprcha pro Chelsea a nás to určitě nakoplo. Ale bylo vidět, že Firmino není typický hroťák a jeho pozice je na AM.

Po poločase nabral zápas uplně jiné tempo. Bylo vidět že oba týmy chtěji vyhrát. Chelsea sice do ofenzivy příliš nehrozila no jedn ušanci přece jen měla. Oscar, se uvolnil těsně za půlkou a parádní střelou málem překvapil Mignoleta. No Simon předvedl úžásný reflex a předvedl zákrok zápasu. V polovině 2.poločasu všichni LFC fans jistě trnuly když Lucas v půlce hřiště předvedl tvrdý faul a hrozila červená karta. Naštěstí to ale s rozhodčím uhádal a zůstal ve hře. Pak už ale konal pouze Liverpool. A konkrétně Coutinho + Benteke. V 74 minutě Sakho z obranné polovinný krásně na hranici 16ky našel Bentekeho, který krásně sklepl pro Coutinho ten si míč opět zasekl a opět svým pověstným obstřelem překonal Begoviče. Ihned po gole LFC dal tlačil Moreno si s hráči narazil a předvedl krásný sprint až k bráně Chelsea, předvedl krásnou přizemní střelu k bližší tyči no Begovič předvedl výborný zákrok nohama. Pote ihned čerstvý Ibe provětral Azpilicueta a Chelsea měla jediné štěstí že jeho střela byla zblokována těsně vedle. V 82 minutě v pokutovém území COutinho přenechal míč Bentekemu ten si pohrál se stopermi Chelsea a nekompromisní střelou k vzdálenější tyči rozhodl utkání. Away fans pak vyprovodili hráče krásnými chorály a hráči mohli slavit.

Statistiky proč jsme zaslouženě porazili Ropáky:

Střely na bránu: 7:2

Rohy: 7:1

Držení míče: 57% : 43% to hovoří za vše

Dnešní zápas považuji za nejlepší v této sezoně, pod Jurgenem Kloppem určitě. Pochvalu si zaslouží všichni kromě Milnera, který muže za inkasovaný gol a v ofenzivě toho předvedl taky velmi málo. Hráčem zápasu jednoznačně Coutinho snad už se zase dostává do formy. Dále se ukázalo že musíme hrát s typickým hroťákem. Byl strašný rozdíl když tam hrál Firmino a když Benteke.

Lucas až na fauly potvzuje formu a vymazal Hazarda a spol. Tento zápas nám dal velkou naději že Jurgen Klopp bude trenér, který nám vyhraje spoustu trofejí. Ve čtvrtek přivítame ve 4.kole EL Ruskou Kazan na Anfieldu tak HRR NA NĚ, a pojdme od zápasu k zápasu. Věřím že se té golden sky nakonec dočkáme. COME ON REDS!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni už do píče

Reagovat
fenixLFC

nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale on ať tam táhne bez ohledu na to.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Free_player

Reagovat
Pagy

Reagovat
bbbauch

Za to ze na diskusnim fotbalovym foru resi fotbal a ne holuby a knedliky?

Reagovat
Tomanatura

Ten klucina se aspon snazi, ty si proste kokot.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust

.

.

.

.

vrabejka

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

..

.

..

Kenneth

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ty spíš nechápeš, že snaživej klučina je obyčejnej troll.

Reagovat
SunFells

Obyčejný troll > obyčejný trotl.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem neobyčejný

Reagovat
Tomanatura

A ty ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Side

Tím hůř

Reagovat
smazaný uživatel

což je na tom to nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
Bakary3

Reagovat
stas87

Ty skus este niekedy napisat nech nepouziva vulgarity.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Snad LVG kouka na Barcu jak vypada drzeni mice.

Reagovat
cristiano.K.

taktická bitva v podstatě bez šancí,ale ohromně cenná výhra. Coutinho MOTM. Benteke je rovněž skvělý, až na dva zápasy (Arsenal,ted v EL),kdy měl skorovat. Ibe skvěle oživil toho za chvíli budeme moc srovnávat s Depayem nechápu,jak z něho může dělat jednoduchého hráče, už jenom tou výbornou technikou,vedení míče a vyhledávání volných prostorů z něj dělá velký talent. Costa měl dostat červenou a Lucas klidně taky.

Reagovat
fenixLFC

courinho MOTM??? ved do rpveho golu ho skoro nebolo vidiet....ked uz niekto MOTM tak skor skrtel

Reagovat
Kowe

2 ze 3 gólů ma MotM rozhodně stačí

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

u dvoch z troch golov bol aj benteke

Reagovat
stas87

Firmino ukazuje naznaky toho,ze sa vlozena ciastka casom vrati?

Reagovat
fenixLFC

celkom hej...cakam od neho sice ovela viac ale zvyka si

Reagovat
tomasinho

Tak víc ukžáe teprve, zvykal si, hrál nesmyslně u lajny a pak byl zraněný. Teď to rozjede teprve

Reagovat
tomasinho

A počkej na příští rok, až k němu přibude Volland

Reagovat
stas87

Ten sa bude hlasit v lete Tuchelovi vo Vestfalsku.

Reagovat
tomasinho

Tak to bych se taky nezlobil no

Reagovat
stas87

Nahradi Aubameyanga asi..

Reagovat
tomasinho

A Aubameyang má někam jít? Jsem četl, že by chtěl hrát ve Španělsku někdy, ale kde tam? Není v těch top týmech už plno?

Reagovat
stas87

Ak niekto ponukne +40 tak cakam jeho odchod.To akym sposobom zacal tuto sezonu,to vyzera v lete na prestup za pekne peniaze.Pojde tam,kde mu zaplati.Nie je vylucene ze skonci trebars v Arsenale.Giroud mu moze robit sparingpartnera.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Auba sa zmesti vsade, je senzacny. Osobne ale predpokladam prestup do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni maju Aubu

Reagovat
smazaný uživatel

včera byl hodně slabý.. ale ani na vteřinu nepochybuji, že by se prosadil. Možná to bylo včera i tím, že byl na hrotu. Tam potřebuje hrát Benteke a hned za ním Firmino - to je jeho parketa

Reagovat
kiwwi

hmm, tak na toto som fakt cakat nemusel

dnes mozme byt za ten bod radi, CP malo tych sanci viac - tie predchadzajuce 0-0 boli z nasej strany o dost lepsie, tam sme aspon supera k nicomu nepustili, dnes nefungovala ani ta obrana dobre

a Rooney, ty uz sa preber dopici pokial ho LVG neposadi, tak ziadne zmeny k lepsiemu ani necakam, my regulerne hrame kazdy zapas o 10 - mozno este horsie bo keby sme hrali o 10 tak sa do tej sance dostane mozno niekto iny...a este si aj berie standardky, to je proste nepochopitelne...swarlos, asi v tom ostavas sam, ale ja ho uz proste na tom ihrisku nechcem vidiet v takom stave normalne mi ho je luto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pagy

co by jsi říkal na variantu prodat v zimě Fellu a Wazzu zapojovat víc do zálohy a na podhrot, s tím, že by se přivedla nějaká útočná posila

to by samozřejmě nevyřešilo rooneyho formu neformu, ale z těch možností co máme...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Uz to vzdavas? Dva mesice zpatky ses jeste vysmival nazoru, ze je vyhasla preplacena hvezda a jako jedine CF se nehodi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourku,

pá pá

Reagovat
Matić

I have nothing to say.

Reagovat
Counter

Newcastle won 34 points from behind back in 01/02.

Wow, Foxes se svými deseti ještě mají co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Letos budeme mit opacnou statistiku.

Reagovat
Hokaido

šílený

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.chelsea-fc.cz/10032-chelsea-1-3-liverpool

Usty, ty si pleteš Mignoleta s Moutinhem?

Reagovat
tomasinho

Na záložníka nechytal špatně co?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas sa tam chodis ukajat Jany?

Reagovat
tomasinho

Hodíte tady někdo pak odkaz na MOTD prosím?

Reagovat
bbbauch
Reagovat
tomasinho

Reagovat
t0mmy33MCFC
Reagovat
t0mmy33MCFC

Mourinho tam mel ted vystup jak na drogach

Reagovat
Counter

No zase si neodpustil jasné narážky na to, že jsou všichni proti nim a jak je nemožné s tím něco dělat... Aspoň že nezmínil Wengera, to je takový malý zázrak.

Reagovat
stas87

OT:

Preco fortuna na live stavky na NBA prestala vypisovat body na Q?Maju len vitaza Q a hcp,dost ma to sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost chudobny vyber, na to ze ide o NBA...

Reagovat
stas87

Minulu sezonu bolo trebars z 8 zapasov v 5 bod na Q,vcera len Pelicans vs Warriors. Snad to bude trvat len chvilku na zaciatku.

Reagovat
Counter

Heh, Ramires jak se svým trademarkovým dokonalým divingem snažil Lucasovi šoupnout druhou kartu... Strašně vychcaný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

nieco podobne, ako Ivanovic, Costa ci Plekanec v hokeji... prasa a simulant

Reagovat
fff

Co ja viem, podla mna tam Lucas mu to koleno dal. Pridal tomu Ramires, no na kartu, zvlast ked uz zltu mal, to podla mna bolo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

praveze nebolo, ale faul to bol

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Ale jo, Lucas tam stál tak nešikovně, že by ho nejspíš fauloval, ale pusť si to zpomaleně znova a uvidíš, jak do něj Ramires skočil, jak se mu podlomila kolena ještě předtím, než vůbec došlo k nějakému kontaktu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A este trepali, ze moze byt rad, ze ho nevylucil

Reagovat
vladis271

Ale Lucas mal ísť von.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Miguel19

Však jí taky měl dostat.

Reagovat
Counter

No Lucas ji dostat v pohodě mohl, ale za to, co tam Ramires předvedl, jsem rád, že ji nedostal :-)

Reagovat
vitasrp

Můžeš se zase snažit, jak chceš, ale z tohohle už diving fakt neuděláš, proboha.

Reagovat
Counter

Heh, kéžby někdo udělal video.

Reagovat
Counter

Jinak proč "zase"?

Reagovat
vitasrp

Protože už si to udělal u zápasu proti WBA v listopadu 2013, a to právě u tohohle hráče v podobný situaci.

Reagovat
Counter

A ani to ti tehdy nepřišlo jako dive?

Reagovat
Counter

https://youtu.be/MVH9cIMrmhs

To je prostě geniální. On nemá zájem pokračovat ve hře, přihrát, vystřelit, cokoli. Ne, jen se odevzdá gravitaci a napálí to do hráče, který beží vedle něj a nemá šanci s tím cokoli udělat. Písklo by to tak 9 z 10 rozhodčích a vůbec se tomu nedivím. Něco jak je v žánru detektivek "dokonalá vražda", tak tohle je "dokonalý dive".

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnus..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě. Ještě něco ke kritice dalšího hráče Chelsea tam nemáš? Špatný druh pádu, špatný úsměv nebo něco takovýho?

Reagovat
GeneralGoat

To sorry, tady všechen hate na Chelsea pryč, tohle prostě je strašnej dive ať člověk na to kouká jak chce. Podobná věc jako Falcao proti Sotonu, Zaha proti... někomu v tom samým kole (ten tu pencli dostal) a tak, prostě jde dolů ještě před tím kontaktem, což dive vždycky byl, je a bude

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně simuloval.. co ještě chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Těžce nezvládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neobvykle, ja nezvladam uz asi dva roky..ako sa to da zvladat vlastne, ak mas ten klub rad a robi toto, co Chelsea tuto sezonu?

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

takže takto to vyzerá

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Naozaj, ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

tak toto dive samozrejme bol a úplne očividný. To je ten remízový zápas, ktorý mal skončiť Mourkov sériu o pol roka skôr než nakoniec skončila so Sunderlandom, že?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Ta Škrtělova reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Mourinho Mourinho ...

Reagovat
SunFells

Bony

Reagovat
tomasinho

Bony takový palič

Reagovat
vladis271

Ako ja chápem, že City majú trocha inú kvalitu, takže občasné posadenie Sterlinga nie je nič neobvyklé, ale aj tak je zábavné nevidieť ho v základe.

Reagovat
fff

Tak zas jemu to pomoze. V 20 rokoch hrat stale, ako to mal u nas, to by mu asi neprospievalo.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dufam, ze sa zakope, hrozne nesympaticky picusik, u mna klesol na uroven shreka ci Ramiresa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Poranil si třísla, proto nehrál základ.

Reagovat
Counter

Otamendi krásná hlavička

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Hart

Reagovat
tomasinho

A Ruddy teda pěkně dementně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, oba úplně wtf

Reagovat
SunFells

Hart taková asistence škoda po tak dominantním projevu v této sezóně.

Reagovat
Counter

Snad to ještě párkrát předvede, nejlíp tak aby je to stálo nějaké body

Reagovat
stas87

Tak esteze to nebol Neuer,to by vyliezlo krys z kanalov..

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
stas87

Nie je to tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem,ale ten tvoj germanocentrizmus je usmevny

Reagovat
stas87

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Inak preco je vlastne Yaya na titulke? X hracov malo podarenejsie zapasy

Reagovat
fff

Aby nebol nedoceneny.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
vladis271

Jonjo

Gomis to strašne posral. Tam mali ísť do vedenia.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*kokot jeden

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Monk

Reagovat
Counter

uuuu, Jenas sympaticky

Reagovat
SunFells

Reagovat
Godwinson

Liverpool

Reagovat
bbbauch

Vardy neskutecnej

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez: "Good for the čim"

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Ulloom vlastne?

Reagovat
fenixLFC

co by s nim malo byt?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrava

Reagovat
fenixLFC

pretoze ranieri si dotiahol okazakiho, ktory mi sice pride dost k hovnu ale ok. Okrem toho v poslednej dobe posadi aj mahreza aby to nebolo take ofenzivne, cize ulloa je taka trojka na hrot-vardy proste sediet nemoze

Reagovat
Robochelsea

To jediné mi vadí na Ranierim. Ulloa minulú sezónu tiahol Foxes a teraz sedí. A to japonské drevo aj tak nedáva góly, čiže je dosť čudné, že stále hrá.

Reagovat
SunFells

Teď hrál. Jinak maj k Vardymu drahého Okazakiho.

Reagovat
SunFells

A to ještě Kramaric nehrává

Reagovat
Mastný Chobot

veď k tomu ani nie je dôvod. Väčšinou hrajú teraz na jedného hroťáka Vardyho a ak nie, tak to od začiatku sezóny fungovalo aj s Okazakim, takže na čo to meniť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale zaujimave, minuly rocnik tahun a tento ho vytlaci aj Okazaki

Reagovat
fenixLFC

tak ked je to kon nového trénera...

Reagovat
Counter

Vardy neuvěřitelný, škoda že mu tam nepadly i ty dvě další šance.

Reagovat
bbbauch

Pristi dve kola Leicester proti Watfordu a Newcastlu, to by Vardy moh vyrovnat Ruuda

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Caroll

Reagovat
SunFells

Kdo sem hodí ten gif?

Reagovat
fff

Inak co vravite na Morena?

Na jednej strane mam rad jeho energiu, vybusnost a tak. Na druhej strane to jeho branenie je zle a nejako sa nezlepsuje (dufal som, este minuly rok, ze si potrebuje zvyknut na tempo a tak) a okrem toho ... on miestami posobi ako neskutocne hlupy hrac skratka . Co tam dnes skusal pri ciare (zastal s loptou pri nohe a cakal kym ... neviem na co cakal, ale lotu stratil) a celkovo jeho riesenie tych finalnych, predfinalnych situacii, to je hroza, uplne bez rozumu zvacsa.

Reagovat
SunFells

"on miestami posobi ako neskutocne hlupy hrac skratka"

Přesně takový mám z něj pocit, je to jednoduchý matlák.

Reagovat
Mastný Chobot

jednoduchý matlák

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

mě příjde že finálku řeší na beka poměrně dobře. Spíš umí propadnou pozičně a takticky při bránění. Ale to třeba i Clyne, jen ne teda tak často. Doufám že to příjde s věkem a vyhraností, přecejenom od Rodgerse nemohl cítit takovou důvěru.

Reagovat
fenixLFC

najlepsi bol ked tahal loptu smerom dopredu a nejak si ju odkopol do autu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mastný Chobot

Podľa mňa má skill, ale je taký mladícky nerozvážny. Ak sa mu dá čas, tak podľa mňa z neho môže byť veľmi dobrý bek.

Reagovat
smazaný uživatel

přece jen se vidí raději víc ve předu, což u obránce může bý problém, vyloženě špatný i vzhledem k věku není, ale toho hypu, který tady při jeho příchodu z vaší strany byl, ani náhodou nedosahuje

Reagovat
cristiano.K.

já už to tu psal, přeji si nové LB, tak aby Morena klidně posadil, protože jeho strop je jasný. On prostě bude hrát na stupnici 1-10 na tu 6,5 průměrně max. Není moc co řešit. Kde jsou ty časy,kdy Enrique se pral s Evrou,Cashleym a Bainsem o nejlepší LB ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Only 3 teams have had fewer shots than Man Utd in the PL this season (WBA, Bournemouth, Sunderland). B'mouth should overtake them tomorrow.

Reagovat
SunFells

taky dobrý

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Infernoqt

a vsadím se, že při střelách na branku jsme celkově poslední, protože jen za první 3 kola máme nějaké 4 střely na branku a ted 2x po jedné znova

Reagovat
C-M@ster

Potom nechápu, proč fans MU hejtujou za hejt na LVG... čísla hovoří jasně.

Reagovat
fenixLFC

pretoze ti co to robia su ti, ktori nikdy neuznaju kritiku na United a skoro kazde rozhodnutie povazuju pomaly za slovo bozie...to je rovnake ako u nabozenskych fanatikov-skusal si niekedy spochybnit hocico z viery nabozenskych fanatikov?

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Only 3 teams have had fewer shots than Man Utd in the PL this season (WBA, Bournemouth, Sunderland). B'mouth should overtake them tomorrow.

Reagovat
Counter

Máš dobré zdroje

Reagovat
SunFells

Jj. Tvé zdroje je určitě followují

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CSrvzLUWoAAUDy4.jpg

Hele tvůj favorit. Asi zas nějaké zranění ....

Reagovat
Counter

Který to je, to jsem nezaregistroval Každopádně dík za klidné spaní.

Reagovat
SunFells

Pato

Reagovat
Counter

ahá No sekne mu to, jako zombie by možná i ustál víc bolístek.

Reagovat
bbbauch

Rooney dneska 45 doteku s micem a ani jeden ve vapne, bud ve vapne proste nebyl nebo tam nedostanem mic

Reagovat
Infernoqt

Upřímně, dneska jsem neviděl nic, co by stačilo na obtížnost PL. Ten tým byl totálně z formy a vyladěný z normy :) Nejhorší zápas sezony a troufnu si říct i nejhorší výkon od začátku ledna. Jako bychom začali úplně od nuly.

Reagovat
bbbauch

pravda, dneska tomu chybelo uplne vsechno

Reagovat
fenixLFC

nebol, jediny krat co bol tak tu loptu netrafil ked dostal ten pas od martiala

Reagovat
smazaný uživatel

to bol Herrera, neklam

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

prepac, ani mi nenapadlo, ze sme az dva krat boli pri sestnastke supera, moja chyba

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Joel podľa MotD veľmi dobrý zápas a presne súhlasím s tým, čo tam povedal ten chalanisko. Máme málo priamočiarych hráčov a každý taký v našom tíme pôsobí v mojich očiach ako zjavenie, preto mám tak rád Thea. Joel podľa dnešku môže byť presne takým hráčom, ak si bude veriť. Zaňho by som bol tiež veľmi rád. Teším sa na viac od neho.

Reagovat
SunFells

Max slušný zápas (výkon). Budiž mu k dobru, že asi jako jediný měl přijatelnou první půli.

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Působí na mě herně uplne stejne jako Remy.

Reagovat
Mastný Chobot

to by som sa vôbec nehneval, keby mal podobný progres

Reagovat
Mastný Chobot

A Ektor s tými last minute zákrokmi si robí srandu snáď. Bravo.

Reagovat
Counter

Hlavně v motd neukázali ještě jednu jeho šílenost. Naštěstí to podle všeho přestál ve zdraví.

http://is.gd/oqPUWs

Reagovat
Mastný Chobot

hej, ja som to videl, no. Toto je ešte lepšie, ako ten šprint za Gomisom.

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
jacobT

Cituješ Mourinha?

Reagovat
Nikikrew

Nie, mal to byť pôvodne komentár na Countera ze ako ja milujem Bellerina

Reagovat
stas87
Reagovat
Jacks11

ten Butland je jinej pán

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League's hardest working strikers

Harry Kane 107.3km

Diafra Sakho 104.5km

Jamie Vardy 103.9km

Graziano Pelle 100.5km

Troy Deeney 99.2km

Reagovat
Mimalu

wow, nepřekvapivě všichni hráči zasáhli do všech 10 zápasů a skoro všechny odehráli celé...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

takže Vardy je rýchly a k tomu má ohromný workrate?

Reagovat
smazaný uživatel

kdydy Kane min behal, dal by treba taky nejaky goly

Reagovat
minoLFC

tak chce ich dávať aj do vlastnej

Reagovat
Mastný Chobot

jaké hejty na Janyho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Porad by me i dneska chteli fandove Chelsea presvedcovat, ze by si Stones v Chelsea nekopl?

Reagovat
Ritchie

po bitvě každý generál, ta obrana letos je snad o 300% horší, v té minulosezonní by si nekopl

Reagovat
Zaschrona

Ja to hlasal uz pred bitvou.

Reagovat
Miguel19

Však si nekopne ani Džumanži...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

načo ste ho potom vlastne kupovali?

Reagovat
smazaný uživatel

Na zažehnanie krízy

Reagovat
kvasha16

zaloha do obrany, zatial sa ale nasej obrane az na Brana zranenia vyhybaju

Reagovat
Nikikrew

Akoze on tam nedostane ani miesto v pohari po tragickych vykonoch Cahilla a Terryho?

Reagovat
Miguel19

Podle mě Mourinho ani neví, že přišel

Reagovat
Nikikrew

asi tak. Kazdopadne to moc nechapem, vidno ze obranu mate tento rok fakt katastrofalnu, ti hraci su bez formy ale stale budu hrat. Preco sa to aspon nepokusi zmenit?

Reagovat
Robochelsea

Keby umrel nejaký obranca asi.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo momentálně na beku.

Reagovat
smazaný uživatel

--Rugby--

Finále pořádný direkt té pověsti spravedlivého sportu, který si ten sport buduje. Rozhodčí, který dřív "nadával" simulantovi do fotbalistů, teď odpískal finále po fotbalovém způsobu. Tři obrovské hrubky a všechny ve prospěch All Blacks. V klíčových momentech, ne když už byl zápas rozhodnutý. Nevidí naprosto evidentní přihrávku dopředu (v následné akci NZ skóroval), nevidí skládky za krk. Jako by zapomněl, že má k dispozici video, pokud si pamatuju, použil ho jednou, a to na posouzení naprosto evidentní nedovolené skládky (borec vezme druhého za nohy a otočí ho hlavou dolů).

Asi by to chtělo ještě jednu vychtávku - videorozhodčí s pravomocemi hlavního.

Reagovat
smazaný uživatel

2x"naprosto evidentní". Fantomasuju .

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ty jsi pitomec....

Reagovat
Miguel19

První velkou chybu udělal ve prospěch Austrálie...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo? Nevsiml jsem si.

Reagovat
Miguel19

Nebezpečná skládka na Cartera (minimálně jedna)..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vlastne, byly dve, ten samy hrac. To taky vypadalo, ze chce Cartera zranit.

Reagovat
Miguel19

Jj, šel do něj tvrdě. Ale jinak máš pravdu. Na to, jak ho vychvalovali, tak včera hodně chyboval..

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu oko fanouška potěší výsledky Chelsea. Co by Mou chtěl s takovým kádrem. Ano, hvězdy, o tom žádná. A je tam nějaká motivace, soudružnost? Bez anglických hráčů...je tam nějaká koncepce? Hierarchie? Jako k čemu to je, že si Abra vezme vždy kouče na 1-2-3 roky. Prostě SAF je jen jeden, ale myslím si, že ani takový tým x let zpět se se současným týmem Chelsea nedá srovnávat. A důkazem toho je taková krize.

Reagovat
smazaný uživatel

Absencia osobností a lídrov, vyjebanie s Lampardom a predaj Čecha boli obrovské chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být hrozně smutné existence těšit se z neúspěchu druhých.

Reagovat
protiproudu

nezavid

Reagovat
smazaný uživatel

Hierarchie tam je. Pevna a nemenna. Da sa, Neda sa, da sa hostoval. A jako v systemu indickych kast, posun mezi vrstvami vyloucen.

Reagovat
smazaný uživatel

Matova reakcia ale mohol sa tam akoze zvijat od bolesti a ist po cervenej pre Costu, ale zvladol to krasne

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dneska po takmer 2 rokoch 34. Fedal. Teší sa tu niekto tak ako ja?

Reagovat
Miguel19

Ani už jsem nevěřil, že by se Rafa do nějakého finále dostal. Neskutečný bojovník

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dostať sa do finále na 500vke...

Reagovat
smazaný uživatel

Monk je hrozne ubreceny v tom pozapasovem interview.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Frustrovaný no, já to z pohledu fanouška Arsenalu dobře znám, jak jsme na tyhle průběhy zápasů s "nezaslouženým" výsledkem opakovaně dojížděli

Reagovat
r.mrazik

Po kazdym zapase se ptam,jestli uz v tom pristim necha rooneyho sedet a ono hovno

To se fakt neda koukat,co tam predvadi...uplne tragedni vykony

Ke konci,jak v utoku nastoupil martial,bylo dost videt,ze ty mice ten utocnik dostane,kdyz si nabehne mebo kdyz si pro ne prijde...

Ale proboha,ten drevak neda prihravku a ani mic nezpracuje

At si na chvili sedne a nastupuje ze stridacky

Reagovat
Mastný Chobot

Coutinho ešte nikdy nedal viac ako gól v jednom zápase?

Reagovat
Counter

Coutinho byl doteď rád, když jich dal za ligovou sezonu pět.

Reagovat
Mastný Chobot

Terry už by mal asi prestať strašiť v PL. Včera ho tam najprv Coutinho 2x školácky vykúpal pri svojich góloch a potom to tieňovanie Bentekeho malo byť akože čo?

Reagovat
vitasrp

Při prvním gólu vykoupal Ramirese, při druhým Cahilla a Terry akorát tu střelu celkem nešťastně tečoval.

Reagovat
Mastný Chobot

hm, pomýliť si Ramiresa s Terrym, to už je solídne trápne... Yung

Reagovat
I am Mancunian

tak na yunga by si to chcel zvalit

Reagovat
smazaný uživatel

urobi chybu, tak to zvali na prveho kokota, ktory mu napadne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

ty si nebol ani v top 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Akorát Cahill u druhého gólu nereagoval špatně, tam se o žádné vykoupání moc nejednalo.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells
Reagovat
Fenri

wtf

Reagovat
r.mrazik

Za tohle nafackovat...se k vapnu dostaneme jednou za uherskej rok a von skoci

Kdyby to pustil za sebe mezi nohama,tak to mata mohl prestrelit

Reagovat
SunFells

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
Trand

Anderko pls.

Reagovat
smazaný uživatel

jak já to simulování nesnáším..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Tak to dopadá, když někdo diving neumí a stejně to zkouší

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak tohle už je čistě novinářská fabulace na zvýšení čtenosti, nic jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

A tento má byť lepší ako Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ty vole to snad nie

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem tvojej reakcii.

Reagovat
kvasha16

no z toho co si napisal mi vychadza, ze si myslis ze Lukaku ma byt lepsi ako Costa, co je samozrejme totalna picovina

Reagovat
vladis271

Ale Costa je v pekných sračkách. Góly bude dávať kedy?

Reagovat
kvasha16

tak ako skoro cely nas tim no, takze neviem ti odpovedat

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
kvasha16

ehmm, lebo lepsi nie je?

Reagovat
vitasrp

Mě by celkem zajímalo, jak by Clattenburg mohl říct, že to neviděl, když celou dobu na ten incident čuměl, ale to se stejně dozvíme zítra.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a když tyhle sračky dělal Suárez, tak vám to nevadilo, zajímavý

Reagovat
kvasha16

Suarez bol ale ich, Costa nie

Reagovat
fenixLFC

pretoze suarezovi to preplo, costa to robi umyselne a s cistou hlavou

Reagovat
kvasha16

Costovi prepne uz len tym, ze vojde na ihrisko, takze podla teba je vlastne Costove spravanie tiez v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, ale Suarez je aspoň geniální fotbalista, kterej má na hřišti dost úžasných momentů a ani nevím jestli měl tolik prasáren jako Costa. Od toho už si vybavuju jenom proti LFC jak pošlapal Škrtela s Canem, pak málem vypíchl oči Škrtelovi a teď tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si toho od Suáreze pamatuju hodně proti nám.

https://www.youtube.com/watch?v=eF4kSWnY2Z8

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak já píšu, že nevím jestli jich měl tolik.

Reagovat
kvasha16

co si chcel naznacit tym prvym riadkom? Costa mal minuly rok tiez dost vybornych momentov

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

porovnavas tu prepnutia hraca so stylom hry hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Hm pozrel som Motd. Palace skvelý výkon a Van Taktik úplne bezradný. Zlatý bod pre United. Leicester fantázia, najmä ten counter na 1-3 to bola fantázia v pohybe. Až som sa rozhodol, že si začnem kariéru za Leicester .

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

otázka dňa

link na FIFA 16 crack

link na Pes 16 patch (súpisky a pod)

Reagovat
smazaný uživatel

www.pes-patch.com

www.pesedit.com

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie sú asi PTE a Smoke patch. Počkaj si na najnovšie vydanie teraz, lebo vyšiel official update od KONAMI a potrebujú to zahrnúť do svojich patchov.

Reagovat
smazaný uživatel

kedy to bude ? pošli mi ak máš dáky konkrétny link na download najlepšie aby tam boli 4 - 5 najlepších líg, čiže anglická, nemecká, španielska, holandská, talianska

Reagovat
smazaný uživatel

Tie sú v každom patchi. Bude to dnes/zajtra. Stačí ti sledovať tie 2 stránky. Odkaz na stiahnutie máš tam.

Reagovat
protiproudu

Mourinho's bizarre post-match TV interview in full:

BT Sport reporter Des Kelly: Jose, a 3-1 defeat after a fabulous start to the game, the game just got away from you then?

Mourinho: I have nothing, nothing to say.

Kelly: Nothing to say about the game at all?

Mourinho: Nothing, nothing to say.

Kelly: Nothing to say about the Lucas (Leiva) decision that left him on the pitch?

Mourinho: Nothing to say, I have nothing to say.

Kelly: The Diego Costa clash?

Mourinho: Nothing to say, I am so sorry, I have nothing to say.

Kelly: Do you not think it's time to have a chat to the fans to give them some message, an indication of your thinking?

Mourinho: They are not stupid.

Kelly: We heard them chanting your name.

Mourinho: The fans are not stupid.

Kelly: You did say before this game that you were not worried, are you a little bit more worried now?

Mourinho: Worried about what?

Kelly: Your future, your own position at the club, the backing of the board?

Mourinho: No.

Kelly: Nothing about the game at all?

Mourinho: No.

Kelly: No individual performance you would like to pick out?

Mourinho: No.

Kelly: Nothing about the performance going ahead?

Mourinho: Nothing.

Kelly: Nothing about the way we could fix it?

Mourinho: I cannot say.

Kelly: Thank you for your time Jose.

Reagovat
smazaný uživatel

na svoje pomery a vaznost situacie to zvladol lepsie, nez by sme cakali

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně se to bude vytípávat po slovičkách a popotahovat po twitterech a meme jaký je to dement. Neskutečný bandwagon tohle...

Reagovat
Lacko_Boh

ked nič nerobíš nič nepokazíš,tak sa to hovorí? Naozaj už ideme chvalit niekoho že sa nespraval ako arogatne hovado ale iba "nothingoval"?

Reagovat
smazaný uživatel

nechvalim Laci, ale ani z toho nerobim ziadne senzacie opät raz

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

vyskočil som lebo som čítal aj príspevky že dobre zrobil

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
liquicitizen

Radsej nech takto vyjebava s novinarmi ako keby klasicky si isiel pre dalsiu poktu

Reagovat
Lacko_Boh

nedostane takto pokutu od TV? nedostaval SAF od BBC že ich ignoroval?

Reagovat
kvasha16

TV mu pokutu dat nemoze predsa nie?

Reagovat
Lacko_Boh

tak ja si myslim že dohoda o poskytovani interview je sučasťou zmluvy o tv pravach,možno nedostane pokutu priamo trener ale klub isto. Si skromne myslim.

Reagovat
kvasha16

neviem, v tomto sa nevyznam, ale ako pise Mimalu, riesit by sa to zacalo najskor az keby sa to dialo opakovane

Reagovat
Mimalu

pochybuju, maximalně kdyby se to dělo opakovaně, tak by možná televize mohla chtít po FA ať to vyřeší

Reagovat
Counter

Pro BBC už to bylo trapnější no.

Reagovat
I am Mancunian

Evra: "Ferguson even told me ‘99%, Ronaldo will come’. I was like, ‘Wow, we are ready to bounce back.'" Two weeks later, he retired. #mufc

Reagovat
Swarley

takhle si střílet z Evry

Reagovat
jacobT

čierny humor

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
Swarley

je zajímavé, kolik takových příběhů se teď objevuje a že to tak všechno náramně sedí na to, co se nejvíc u nás kritizuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz keby prisiel na zapas, tak tam regulerne zaspi nie?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Grahf

je sranda, jak sa obhajcovia lvg oháňajú tým, že keby sme začali riskovať, tak automaticky budeme dostávať pol tucta golov. Hlavne, že pod fergiem sme na possession srali a brali sme tituly jak na bežiacom páse

Reagovat
kiwwi

to nikto nikde netvrdi...ale musis uznat, ze to, ze goly nedostavame je aj vdaka tomu, ze hrame tu possession hru...treba najst proste spravny balanc, ktory teraz fakt nemame

Reagovat
smazaný uživatel

wow skvelo to povedal, viac takych trenerov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

https://www.reddit.com/r/reddevils/comments/3qzrb2/what_bayern_fans_thought_about_the_time_louis_van/

zaujimavy post o LVG z pohladu fanusikov Bayernu a jeho posobenia tam

on ma proste svoje postupy, ktore vsade praktikuje rovnako a nic extra ine od neho ani nejde cakat...mozno to nie je kazdeho oblubena salka kavy, ale ma s tym uspechy a ten tim dokaze zastabilizovat na dlhe roky dopredu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Vsak nas zastabilizuje na bezradne muzstvo..

Reagovat
kiwwi

tak sa pozri co urobil s Bayernom a ti fanusikovia mali podobne pocity ako my teraz

Reagovat
nani92

Futbal sa stale vyvija, nemozes ostat stale na tom istom a cakat ze to bude vsade fungovat.mozno ho o 5 rokov ocenim, ale pochybujem

Reagovat
kiwwi

tak ja sudim na zaklade toho, ze tych podobnych veci je spusta...ta priprava timu pre jeho nastupcu je podla mna zaklad

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

V Německu a Nizozemsku. A stejně mu to trvalo, než se to chytlo. Si myslí, že když s Alkmaarem padne s PSV, že je to normální, tak s ním může padnout i s United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

celkem zajimavy. No jsem na to zvedav. Protoze hrace si privedl dobre, to zas jo. Ted s nima jen zacit hrat neco zabavnejsiho.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=KS1sYgHN-SA

Junuzovic dal včera 3x housličky Sokratisovi během asi 8 vteřin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Woow toto milujem

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

Dan Levene: Astonishing, apparently well sourced quote on @5liveSport Sportsweek from unnamed CFC 1st teamer: "I'd rather lose than win for Mourinho."

Když bych teda předpokládal, že to je opravdu pravda.

1) Kdo je daný hráč? Mě napadají dvě jména - Matič a Hazard

2) Řešení situace? Je teď už asi velmi pravděpodobný, že to v následujících dvou měsících Mourinho odnese (ačkoliv se furt modlím, ať ne), nicméně já bych v takovém případě společně s ním vykopnul/prodal i toho hráče (samozřejmě za toho předpokladu, že to je pravda). Chápu, že hráči nemusí mít trenéra rádi, dokonce se to může dostat do situace, kdy se nemůžou vystát, nicméně tohle by přesáhlo všechny hranice - takovouhle moc prostě nikdo z hráčů mít nesmí.

Ačkoliv je pravda, že v posledních 11 letech to v Chelsea bylo právě naopak.

Reagovat
Mimalu

osobně bych tipnul Fabregase, ale to jen proto že na mě působí jako největší krysa

Reagovat
vitasrp

Sedělo by to z toho pohledu, že je to jedna z největších osobností v současný Chelsea.

Ale vůbec k tomu nevidím důvod - tohle byl první ligovej zápas, kdy nezačal v základu, a ačkoliv teda nehraje vůbec dobře, rozhodně to není hráč, kterej by se na hřišti začal schovávat a zbavoval se odpovědnosti.

Reagovat
Mimalu

jako, je to hlavně založené na osobních "sympatiích" k němu. Jenom mi připadá, že zdaleka tomu nedává tolik, kolik by se od něj očekávalo. A nemyslím nynější období, ale už někdy od jara

Reagovat
SunFells

Je to jasný, už se vidí v Barceloně.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, vcera sa uplne vykadil na defenzivu

Reagovat
vitasrp

On nikdy nikterak dobře nebránil, obvyklý jev.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Hazard nemá rád Mourka kvôli čomu vlastne?

Niekde som čítal klebety, že je nasraný, lebo hráčom, čo mal niečo s Evou bol on. Čo také medzi nimi môže byť pár mesiacov po titule?

Reagovat
Mimalu

Těžko říct jestli ho má nebo nemá rád, jestli někomu Mourinho v něčem ustoupil, tak to byl zrovna Hazard (byť dostal vysokou kvalitu zpět). Teoreticky ta mediální masáž jak ho Mourinhuv fotbal brzdí v kariéře by mohl být jedním z důvodů, s tou Evou těžkou říct, vždycky vylezou nějaké "zaručené" informace

Reagovat
kvasha16

ja som zas niekde cital, ze keby odisiel Jose, tak hned po sezone uteka prec aj Eden, takze mozme len tipovat ci ten problemista Eden je alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Matic? to silno pochybujem, ake su indicie, ktore by viedli k Maticovi?

Reagovat
vladis271

je to jebo z východu.

Reagovat
I am Mancunian

z kosic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

A co Bardejov ?

Reagovat
fenixLFC

aj odtial je jebo

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažké povahy, a to nepodarené stiahnutie po 15 minutách. Nič iné ma nenapadá. Je to hráč šitý pre Mourinha.

Reagovat
vitasrp

Špatný výkony, problémy v tom smyslu, že jej Mou kritizoval i do médií + to dvojitý střídání se Southamptonem a fakt, že je poměrně často na lavičce.

Nicméně ten výběr je těžkej - v tom kádru vidím jenom pár dostatečně silných osobností, kteří by si něco takovýho dovolili. Terry stoprocentně ne, u Fabregase takovej pocit nemám, Costa zase působí dojmem, že by stále radši proběhl zdí, než aby prohrál. A pak mi zbejvá akorát ten Hazard a Matič, u kterýho to ale moc nepředpokládám. Já mám svýho favorita vybranýho.

Reagovat
smazaný uživatel

. Ešte stále tu bude niekto tvrdiť že zbavenie sa osobností a legiend bol dobrý krok? Teraz je to parta ku ktorej nemám a myslím že nie som sám, žiaden hlbší fanúšikovský vzťah.

Reagovat
vitasrp

Mně to teda jako nějaká chyba nepřijde, však jejich éra skončila, bylo nutný se posunout dále, nemůžeš stát na místě. K těmhle hráčům je těžký najít větší vztah zejména z toho důvodu, že to nejsou žádný obrovský osobnosti, nevidím v nich tu vášeň a zápal, co jsem viděl v hráčích, co hráli v první éře. Tenkrát se tam při průseru vždycky našel někdo, kdo to strhnul, vybičoval se k mimořádnýmu výkonu a tým vykopal ze sraček - teď tam jsou takoví lidi 3 a zbytek radši sklopí hlavu a dělá, že na tom hřišti není.

A jinak - navzdory tomu, jak moc ten klub mám rád, tak tý klubový kultuře prostě vůbec nerozumím - u nás měli, velmi pravděpodobně mají a taky budou mít hráči až příliš velkou moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Neodporuješ si prvou vetou a ostatkom v príspevku? Ja som chcel poukázať práve na to, že tam nie je vášeň a zápal pre klub. Preto mi prišiel odchod spomenutých hráčov ako chyba, ktorá sa teraz prejavuje.

Reagovat
vitasrp

Ne, neodporuju si. Nedokážu považovat za chybu něco, co se prostě udělat muselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Berme to tak, že Lampard herne nestačil, ale ako člen širšieho kádru by mal obrovský vplyv. Ale Čech? Rovnaká úroveň ako Courtois a pritom ten Thibaut je presný príklad na žoldáka, ktorému je chod klubu ukradnutý. Nájsť si štipku sympatií k nemu je fakt oriešok.

Reagovat
vitasrp

Nevidím důvod, proč si myslet, že je Thibautovi ten klub ukradenej. Jinak z fotbalovýho hlediska to samozřejmě bylo správný rozhodnutí - pokud máš dva stejně dobré hráče a jednomu je 32 let, druhému 22 let, existuje jen jedna věc, kterou můžeš udělat. (samozřejmě na pozici, kde není možnost nějak extra rotovat)

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš, že by sme o 5-6 rokov keby Čech teoreticky končil, nenašli rovnako veľký talent ako Courtois?

Reagovat
vitasrp

Nejsem si tím vůbec jistý. A pokud bychom jej našli, není jisté, že by ho dotyčný klub chtěl prodat. A pokud ano, možná bychom museli zaplatit šílenou částku.

Nehledě na to, že taky Čech by mohl dochytat za 3 roky, psalo se, že v klubu panuje trochu obava o jeho kolena. Zkrátka tohle mi jako chyba vůbec nepřijde, když teda pominu, že jsme jej prodali přímému konkurentovi v lize. (což ale není práce trenéra a hlavně to byl dárek legendě, která si to zaslouží)

Reagovat
smazaný uživatel

No ale už je to každopádne jedno, v tomto sa nezhodneme.

Reagovat
Mimalu

No já ti nevím, spíš by byla potřeba někoho v ideálních letech kdo by to strhávál (někdo mezi 27-30), Lamps si to nedává ani v USA (byť ho limitují zranění), na Drogbu se (minimálně tady) nadávalo už minulý rok že má hrát někdo jiný a Čechíňo z pozice brankáře a jeho osobnostních rysů úplný vůdce, kdo by to strhnul nebude, byť přístupem by pomohl. Vyloženou osobnost tam nevidím, Fabregas asi úplný vztah ke klubu logicky mít nebude, Ramires asi vhodný typ taky nebude, od Cahilla jsem čekal víc a dál mě nikdo nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

Podceňuješ Čechov aj Lampardov vplyv. Viem, že je skoro hovoriť, ale už aj v Arsenale začína od ich brány prúdiť istota a taká ta iná mentalita. A stále lepší Drogba v 38 rokoch než Falcao, ktorého keď vidím vybiehať na ihrisko tak mám chuť rozbiť telku.

Reagovat
Miguel19

Však pokud si pamatuji, tak i ty osobnosti byly schopny se postavit proti trenérovi ne?

Reagovat
vitasrp

Jojo, v Chelsea je to za ty roky prostě běžný.

Reagovat
smazaný uživatel

srry ale Matič není silná osobnost týmu..

Reagovat
smazaný uživatel

Terry

Reagovat
Hokaido

Reagovat
liquicitizen

Ale taketo veci su mozne iba v cirkusoch ako Real Madrit alebo ???

Reagovat
smazaný uživatel

djilobodji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Som si to sám pre seba tu pri PC povedal a rehotal som sa jak blb. A teraz na druhý krát je to ešte lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ked si len predstavim jak by to povedal on tak sa smejem. Taky klasicky pripad ked je urazeny niekto kto nikoho nezaujima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

má to napsáno v očích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

Konečně vím, jak vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim, ze s tim prisel nekdo prisel az ted. U mensich klubu bezna vec, ze se snazi pomoci vysledku vystvat trenera, kdyz na to maji paku. Za vysledky to vzdycky odsere trener, pro majitele to je proste mensi zlo.

Pro vas by bylo fakt nejlepsi, kdyby Mourek sel a procistil se vzduch. Stejne, kdyz ti hraci budou chtit, tak ho nakonec vystvou.

Btw. nemyslim si, ze to bude jen o jednom hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Žiaden hráč nie je viac než tréner a klub. V prvom rade mu musí ísť o výsledky klubu, v ktorom hráva. Takže nesúhlasím. Ale...nastáva otázka, či to nie je pod Mourinhom tutovka ktorá sa zopakuje s novým kádrom o ďalšie 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

To je takova naivni predstava v dnesni dobe

Reagovat
vitasrp

Tyhle spekulace se jedou od začátku sezóny, není to nic novýho, akorát tohle je první nějaká konkrétní citace hráče.

Jenže lepšího trenéra do toho klubu nedostaneme, takže ten vyhazov mi prostě nepřijde jako správný řešení - a opět by to jenom podpořilo tu moc hráčů, která je v Chelsea nastavena úplně nesmyslně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to mohl vzit? Me napada jedine snad Ancelotti.

To neni jen u Chelsea, ale i u spoustu jinych klubu. V Realu se to nedavno stalo prece taky.

Kazdopadne on si za to muze sam svym chovanim a ja mu muzu jen poprat, at si to vyzere

Reagovat
vitasrp

Podle mě Ancelotti pod Abramoviče už dělat nepůjde.

Samozřejmě, že to není jen u Chelsea, něco takovýho jsem se ani nesnažil naznačit. Ale je to u nás poměrně častý jev, který vyplývá právě z toho, jak špatně je to uvnitř klubu nastavený.

Reagovat
Counter

https://uk.sports.yahoo.com/news/exclusive--jermaine-jenas--lvg-should-heed-utd-warnings---or-pay-with-his-job-200919742.html

Tohle je výborný článek, kde se Jenas vrací k době pod Ramosem. Taky z toho úplně čiší ta nechuť a vzpoura hráčů, když jim najednou někdo začne něco vnucovat, aby byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

pobavilo

Reagovat
Counter

Ten jeho pofidérní kolega s míchanými drinky nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

wallpaper paste, jj

Reagovat
SunFells

Rodgers by to tam dal do latě, okay.

Reagovat
Swarley

Hazard

Reagovat
kvasha16

nebude to skor niekto z hracov sirsieho kadru?

Reagovat
vitasrp

Myslím, že ne, podle mě by to nikoho moc nezajímalo.

Reagovat
Swarley

a ani by ta citace nedávala moc smysl, pokud by ten hráč neměl přímou možnost ten výsledek nějak ovlivnit

Reagovat
Hokaido

To si nemyslím, i pokud by to byl někdo z širšího kádru, tak se toho média chytnou. Jim je to celkem jedno, hlavně, že se o tom mluví...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo napr. Rémy?

Reagovat
smazaný uživatel

to najskor podla mna

Reagovat
vladis271

Ten by musel najprv nejaký zápas hrať aby ho mohol odfláknuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš pravdu. Rémy hral stále veľmi dobre.

Reagovat
Miguel19

Ztratil kabinu Realu, ztrácí kabinu Chelsea. On ty nezdary prostě nezvládá. V Realu to taky nebylo něco extra výjimečného a jak to dopadlo. To samé se stává u nás..

To by nejlepší manažer neměl dopouštět...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

On je čím dál víc komplikovaná osoba a bohužel ztrácí takovou tu auru, kdy dokázal ty svoje vyvolený hráče dohnat skoro až k fanatismu, jen aby z toho byl úspěch...

Reagovat
smazaný uživatel

to pořád má ne? V Realu to bylo to samé, první a druhou sezónu jsou hráči schopni pro něho schopni proskočit zdí, třetí se začíná všechno srát tak to začal svalovat na hráče (Pepe atd.) a ztratí tak kabinu, dopadlo to tak, že Ramos s Ronaldem odmítli hrát další sezónu pod ním tak se sbalil a šel.

Reagovat
Miguel19

Souhlas.

Reagovat
Hokaido

Tak dřív se proti němu hráči neotočili a z minimálně z Porta a Interu odcházel jako hrdina...Ted (možná) už podruhý se ta kabina otočila...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu kabinu otáčí on sám. Nevím jak to teď máte vy, ale u nás to začalo tím jak začal prostě potápět ty hráče v médiích, Pepemu řekl že by měl držet hubu, že v Realu je jen díky němu, Ramose posadil v jednom z nejdůležitějších zápasů ve skupině LM bez vysvětlení, Ronaldovi řekl že za prohru na penalty s Bayernem může on, tak se nemůžeš divit že ti hráči ho začnou mít v piči.

Reagovat
kvasha16

tak u nas to az take zle nie je, myslim ze raz sa vyjadril k Maticovi, ale nebolo to nic ponizujuce/urazlive ked dobre pamatam + raz ho poslal do zapasu z lavicky a potom ho stiahol, aj ked si to potom odovodnil no

Reagovat
Miguel19

To on dokáže, přesně jak píše Zupillo. Ale jak plyne čas, tak to jde do prdele. Prostě trenér na 2 sezony. Nikoliv na koncepční práci.

Stačí se podívat na ty transfery co provádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že Hazard, Mourek ho i přes horší výkony pořád staví a důvěřuje mu, a není to typ hráče, který by trenéra podkopával.

Matiče posadil ze všech jako prvního a myslím, že jako prvního do médii zkritizoval Mourinho jeho. Ale jestli tohle je dostatečný důvod k tomu, aby Mourka potopil... Zvlášť, když ty jeho výkony prostě špatné byly, takže se tomu divit nemůže. Ale nevím no.

Naopak vůbec, ale vůůůůbec bych se tomu nedivil u Fabregase. Je to známá krysa, nezahrál v tomhle roce snad jediný skvělý zápas, a tým jako takový mu může být vcelku u prdele, zvlášť když už titul stejně vyhrál. Kdybych si měl na někoho vsadit, tak na Cesca.

Pak možná ještě Cahill? U ostatních hráčů nevidím žádný důvod.

A k druhému bodu. Tam mi přijde, že má Mourek docela štěstí, že není nikdo pořádný volný, aby ho mohlo vedení vyměnit, a byla mu byla vyplacená šílená částka. A jestli je tenhle rumour vůbec pravdivý, tak bych se raději zbavil toho jednoho hráče, ať je to kdokoliv. Pokud samozřejmě stejný názor nesdílí půlka týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Cahill? Ten jediný sa snáď s Terrym chytá. Fabregas úplny súhlas, dúfam že sa spakuje čo najskôr. A zoberie si aj Pedra so sebou.

Reagovat
Counter

Heh, jak tohle vidím, hned bych fandům AFC podstrčil novou anketu, jestli by pořád brali Cesca místo Mesutka

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá otázka, sice nejsem fanda AFC, ale bral bych raději Mesuta, Cesc je falešný nesympaťák

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, napadli mě ty jeho dětské chyby

A vlastně by to mohl být i ten Pedro, hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna by to tiez mohol byt cesc..on musi, podobne ako rvp, hrozne lutovat, ze odisli z arsenalu, vyhrali sice tituly, ale za aku cenu? do historie ziadneho klubu sa poriadneho nezapisu a fanusikovia si ich nebudu pamatat, pritom v arsenale mohli byt legendy, cesc dokonca uplne najvacsia..namiesto toho je teraz v klube v srackach s toxickou atmosferou kde to trener vobec nezvlada a jeho to musi hrozne srat

Reagovat
Hokaido

jasně a loni, když jsme vyhráli titul, tak byl asi taky strašně nasranej... nebo po titulech v Barce... nebo po výhře LM

Reagovat
smazaný uživatel

V arsenale bol najvacsi milacik, kto ho ma rad dnes?

Reagovat
kvasha16

myslis ze az tak mu na tom zalezi?

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy chce byt milovany

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že i Costa?

Reagovat
kvasha16

tak to si fakt nemyslim, podla mna ma dost hracov uplne v pici aku o nich maju mienku fanusici

Reagovat
nani92

Robinka si budem pamatat navzdy

Reagovat
smazaný uživatel

když by v Arsenalu nic nevyhráli, tak by se na ně časem taky zapomnělo

Reagovat
Mimalu

No to ne úplně, už teď figuruje na nějakém 8 místě v počtě gólů a kdyby vydržel, mohl být v pohodě 4, možná i líp a na to se už nezapomíná....

Reagovat
Manik...

To je fakt musí trápit . Mají tituly a money

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Mně přijde, že nejvíc u zádele to má Hazard, takže bych trošku věřil jemu. Matič hrál několikrát tuto sezónu skvěle

Reagovat
Infernoqt

Tak mě napadá, jestli se už nepřipravujem na Mourkův příchod. Včera ten výkon tomu dost napovídal.

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi dnes něco hovořil o stabilizaci na dlouhé roky dopředu, tohle by s Mourinhem nešlo absolutně dohromady

Reagovat
Infernoqt

Tak to jo. A nezmínil se, kdy s tou stabilizací hodláme začít?

Reagovat
smazaný uživatel

LVG na tom prý už dělá.

Reagovat
Infernoqt

No, včera to vypadalo jako by ten kádr stabilizoval do championship.

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
kiwwi

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/revealed-man-city-offered-man-6744607

wau, City ponuka nasmu 16 rocnemu mladikovi 11k tyzdenne, aby siel k nim

Reagovat
vladis271

bol by dobrý debil, ak by išiel. Navyše od City je to len spôsob ako si do vás kopnúť, a ten chlapec by skončil niekde v L2. U Vás má aspoň šancu. Som zvedavý, či má chytrých rodičov, ale obávam sa, že ne. Lebo to by hral u nás. Takže smer City.

Reagovat
SunFells

To jsou domněnky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jako dobrý, ale fanatik jako kiwwi nebude mít plakát Beatles na dveřích

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Free_player

Reagovat
Zark

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

vám to fakt přijde vtipný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
matZz

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi dobře posedlej

Reagovat
smazaný uživatel

Vyargumentuj mi to nějak prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Už na něj tvoříš (kolikátej?) 3. obrázek, reaguješ na všechno co se ho týká, na jakýkoliv komentář, který ho nějakým způsobem zesměšňuje..

Skoro jako bys chtěl odvrátit pozornost od vlastní tragédnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

MOc krátký, delší to chci a z více úhlů.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo házení perel sviním.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě něco mi napíšeš?

Reagovat
kiwwi

ze sa ty furt nechas nalakat na diskusiu s nim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On to nepochopil no...

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že pořád v koutu duše věřím, že i nejzatracenější jedinec je schopen rozumný diskuze, moje chyba.

Takhle tě tady tady prostě budu muset zase nějak shánět, než napíšeš, že když tě tady nikdo nechce, tak definitivně (na jeden den odejdeš)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejmíň 2 odstavce chci, tohle je pořád málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aby ti to nebylo líto.

http://i.imgur.com/1FBLd5A.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Free_player

Reagovat
Ritchie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
matZz

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

nic tam nemam

Reagovat
kiwwi

ty tiez vzdy dojdes o 3 dni

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Dal jsem prednost All Blacks a vyplatilo se jak vidim. Asi uzasny defenzivni vykon zas, co?

Reagovat
Counter

Tentokrát dokonce ani to ne

Reagovat
SunFells

Od De Gey určitě.

Reagovat
Counter

Yes, they've been unlucky. But, as Mourinho himself has literally said about Arsenal, get over it. Deal with it. That's football.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

a já nemám popcorn

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Walcott včera nehral, nejaký by ti mal ostať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to pravda, tak si ten dotyčný podepsal přestup do jiného klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Super jak se na tom každý jouda snaží přiživit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, když Sunderlandu nepomůže rozhodčí, tak jsou marní

Reagovat
LAM

Může mi někdo kdo sleduje Everton napsat jak si vede Deulofeu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jeho prvý vydarený zápas.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, nemal som ani tušenia a aj tak som odpovedal.

Reagovat
Zaschrona

priznani, chvalim

Reagovat
mr.Silver

Kazdy zapas dive.

Reagovat
Zaschrona

Skvele, vykonove roste, i kdyz se mu nepovede uplne kazdy zapas, uz ma asi 5 asistenci a dneska i prvni gol a dokaze byt na hristi hodne videt. Ukazuje zas a opet, ze je rozdilovy hrac a ma uz snad pevne misto v sestave. Mnohem mene soluje, snazi se o dost vic prihravat, stejne tak se i konecne vraci smerem dozadu a plni i urcitou defenzivni roli - a je to znat. Jen by si mohl odpustit to jeho diveovani.

Reagovat
minoLFC

skoro ako v Barcelone

https://streamable.com/b5ck

Reagovat
SunFells

Jak se vzteká To je strašný kokot.

Reagovat
Zaschrona

https://www.youtube.com/watch?v=R6T1uFc_0GQ

Je Jenkinson "strašný kokot"?

Reagovat
SunFells

Jenko je strašný sympaťák.

Reagovat
Counter

Reagovat
minoLFC

A kde sa rozčuľuje?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Ne, ale toho španěla v sobě má

Ale Deulofeu je strašný kokot. Docela jsem naznačil, že mi jde ještě o tu reakci ...ale za hňupa ho už mám od té jeho příhody s Ronaldem.

Reagovat
smazaný uživatel

do Mirallasa mu chybaju uz len prasacke zakroky

Reagovat
Talker

Co bude kurva s tím Mourinhem...?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Takze dneska to Martinez asi na tiskovce shrne nejak timhle stylem https://twitter.com/Barrington1878/status/660839078942896128

Reagovat
Zaschrona

Kone perfektni hattrick, Deulofeu suprovy, Barkley dobre reziroval, Lukaku mnohem mnohem lepsi, kdyz neni na hrotu odriznuty - McCarthy s Barrym taky hrali vyznamne lepe, pokud plnili svoje role a nesnazili se o vic. Jen ta obrana v cele s Howardem... Ale treba Funes Mori zase vytecny, jen tak dal. Snad te primocarosti a prunikovych balonu jako dneska bude vic i v pristich zapasech.

Reagovat
eliskafan

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

konecne od tebe neco rozumneho

Reagovat
vladis271

furt som lepší ako Howard.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

Lukaku céčko vo fante to bude tak 80-82 bodov za toto kolo. I'm back, bitches!

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

ty, Usty, Vader, mithro, odteraz sa za vami už len obhliadam

Reagovat
Counter

Jestli Pellé shrábne očekávané body, tak tě po tomhle kole před sebou ještě udržím.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro som ťa už dobehol

Reagovat
Nikikrew

ja mam 85

Reagovat
minoLFC

to je výber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Superman

Reagovat
SunFells

Ale rád bych Idrise Elbu, goonera

Reagovat
patas92

Fassbender

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá Craig smlouvu ještě na jeden díl? Vím, že říkal, že točit Bonda ho nebaví (přesněji "že si radši podřeže žíly než aby točil další díl), ale pak zas řekl něco v tom smyslu, že si může svůj názor měnit jak chce a celkově to původní prohlášení dost zmírnil, takže já bych ho ještě neodepisoval teda.

Každopádně Fassbender by byl boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Fassbender není Bond...

Reagovat
smazaný uživatel

Superman nebo Sherlock.

Fassbender a Hardy by byli hloupí, kdyby se zabili Bondem..

Reagovat
SunFells

Cumberbatch by jako nebyl?

Reagovat
Fenri

A Cumberbatch by se Bondem nezabíjel?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mě nepřijde, že by byl něčím výjimečný. Navíc je to takový typický bondovský ksicht.

Reagovat
smazaný uživatel

btw co má vůbec Cumberbatch momentálně na programu? Je v plánu další Sherlock?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden spešl díl se odvysílá na Nový rok a další plnohodnotná řada až v 2017 asi.

Cumberbatch je momentálně upsaný Marvelu jako Dr. Strange, což jsou minimálně 2 až 3 sólo filmy + Avengers. Právě kvůli tomu si myslím, že jako Bond moc nepřipadá v úvahu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

Zvláštní. Zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

+ je hnusnej

Reagovat
smazaný uživatel

je šerednej a zábavnej

Reagovat
Rssa

Ten je zraly na poradneho bondovskeho zaporaka. A byl by vyborny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Fassbender by sa mi tam praveze hodil, ale s Hardym suhlasim

Reagovat
C-M@ster

Nejvíc jako bond vypadá Fassbender, ale mám rád Cumberbatche, takže bych chtěl jeho

Statham už si roli agenta užil ve Špionovi

Reagovat
smazaný uživatel

Přředčasné, ještě jednouá bude Craig

Reagovat
SunFells

Do té doby zas Cavill trochu zestárne a zlepší si životopis.

Reagovat
patas92

U něj bude dost záležet, jak moc do budoucna u DC počítají se Supermanem.

Reagovat
SunFells

Spíš (než z časových důvodu) si říkám, že by mu mohlo ublížit, pokud by byl příliš zaškatulkován jako Superman.

Reagovat
SunFells

Moc neočekávám, že po tomhle filmu s Batmanem, budou chystat něco dalšího.

Reagovat
patas92

Proč myslíš? Kromě BvS bude minimálně ještě ve dvou Justice League, které už jsou potvrzené

Reagovat
SunFells

Aha. No myslel jsem, protože jsem o tomhle neslyšel

Reagovat
minoLFC

Výzorovo najbližšie Cavill ale či aj herecký.

Reagovat
GeneralGoat

Já jsem pro Elbu, Statham pro mě absolutně nemá to charisma, Lewise s Cavillem neznám, Fassbender s Hardym by na to určitě měli ale jsou si myslím už moc velcí/známí na to se upsat na x let něčemu a Cumberbatche mnohem radši vídám jako záporáka, jako tam zmíněnej Bond villain by mohl být úžasnej

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Stathamem jsi to vystihl přesně.

Jinak Elba

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím..

ale Elba to nakonec nebude..

Reagovat
Pipo123

Chcel by som Fassbender, ale on to nebude ani jeden, vytiahnu nejakého neznámeho herca

Reagovat
Mastný Chobot

Hardy a Statham fakt nie, čierny Bond by bol super

Reagovat
Lacko_Boh

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak blbý

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ale hraní zrovna nejde.

Reagovat
jacobT

ten by ale u žiadnej bondgirl neskóroval

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se jmenovala Chelsea...

Reagovat
jacobT

bondgirl, čo dá každému?

Reagovat
Swarley

Reagovat
minoLFC

by si dal do zmluvy, že ho bude hrať do smrti

Reagovat
Rssa

Toho si predstavuju jako jednoho z vedlejsich zaporaku, ktery zemre hnusnou a krutou smrti. Kazdopadne ten je moc drahy, ten by sezral polovinu rozpoctu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Trand

Cavill. Lewise, Cumberbatche a Hardyho si fakt nedokážu představit.

Reagovat
patas92

Jinak by nebyl špatný Christian Bale. Charisma má, hrát umí a navíc je to Brit.

Reagovat
patas92

* bez toho "navíc"

Reagovat
Rssa

To uz radsi Charlie Hunman...

Reagovat
Lacko_Boh

Daniel Radcliffe

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham by byl super.

Reagovat
Rssa

Statham

Z tech, kteri tam jsou uvedeni, mi na to nejvice sedi Fassbender. Ma charisma, fyzicku, vek.

Elba je charismaticky, ale je to cernoch a nektere veci by se holt menit nemely.

Hardy je podobny typ jako Craig, tedy vytecny herec, ale spis masina. A vyvoj je takovy, ze po syrovem zacatku se Bondovska znacka znovu krasne ozivila a ted uz by tam mel byt nekdo se sarmem, coz Craig neni.

Lewis je vytecny herec (ostatne sertial Life je paradni), ale uz ma svuj vek, navic malo hvezdny,

Statham, Cumberbatch, Cavill - nesedi tam z hlediska hereckeho umeni, uveritelnosti a charisma.

Ja osobne mam jine favority, kteri ale taktez nejspis nebudou nikdy najmuti:

Colin Farrell - vytecny herec, charisma, fyzicka, ale pritahuje propadaky...

Ewan McGregor - hvezda, charisma, ale vek hraje proti nemu a neverim, ze zrovna on by se upsal na vice dilu

Jako nejlogictejsi volba se mi jevi ten Fassbender,

Reagovat
vladis271

ja by som sa práve chel raz dožiť čierneho Bonda, ale musel by to byť niekto z koho to kričí. A to Elba nie je.

Reagovat
Rssa

Pokud by mel byt nekdy Bond cerny, tak tim skonci bondovky. Ale pokud by mel byt nejaky cernoch, tak Elba je ten nejvhodnejsi ze vsech.

Reagovat
GeneralGoat

To fak nevím, proč by tím měly skončit Bondovky. Jasně že kdyby byl Bond žena/gay, tak to tu dynamiku těch filmů a ten charakter ovlivní, ale že by něco měnila barva kůže se mi zdá jako hloupost

Reagovat
Rssa

Hloupost je měnit barvu kuze hlavniho zavedeneho hlavniho hrdiny jen proto, ze je potreba byt multikulturni, pripadne zalibit se novym trhum.

Proste je to zavedena znacka, ktera se menit nema. Stejne tak by Batman nemel byt asiat a Superman gay...

Reagovat
GeneralGoat

Ale to není o tom, lidi s jinou barvou pleti jsou úplně normální součástí té kultury a nijak to teda ten charakter neovlivní, spíš by to prostě jenom nemělo hrát roli, samozřejmě ríct "Tak teď bude černej" je blbost. Prostě charakter Bonda má nějaký specifika a daný charakteristiky, ke kterým podle mě barva kůže ale zrovna nepatří.

Reagovat
GeneralGoat

Respektive ta blbost z původního příspěvku vyznívá útočně, já chápu ty názory, ale spíš si myslím že je to úplně normální nechuť ke změně než cokoliv jinýho, stejně jako se nadávalo na volbu Craiga původně, přičemž nakonec je to pro mě nejlepší Bond

Reagovat
minoLFC

Farrell ani náhodou a McGregor sa na takú rolu tiež nehodí

Reagovat
Lacko_Boh

Conor McGregor jo

Reagovat
minoLFC

Clive Owen

Reagovat
SunFells

Duchna už, ten dělal onehdá konkurenci Craigovi.

Reagovat
J0EL

Conor

Reagovat
Lacko_Boh

diky Joel

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmm

Reagovat
fantomas

Teda na Farrella nedám dopustit, ale jako Bonda si ho fakt představit nedokážu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

s nim by to bolo hop alebo trop, on má v sebe také šibalstvo ktoré by sa hodilo k Bondovi a akú takú eleganciu vedeli maskeri dať aj Craigovi takže mohlo by to výjsť. Ale kludne by to mohlo skončiť Jamesovým prechlastaním niekde v Skyfall a samovraždou

Reagovat
DerekZoolander

Dal bych to Wolverinovi

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba Bond nikdy nebral a proto bych byl radši, kdyby to nebyl ani jeden z trojice Fassbender, Hardy, Cumberbatch. Radši je budu vídat v zajímavějších projektech.

Reagovat
kiwwi

Jose Mourinho has two games to save his Chelsea job, club sources have told ESPN FC, with Carlo Ancelotti interested in taking over even on a temporary basis.

Reagovat
smazaný uživatel

Nad tímhle se dá taky honit?

Reagovat
Infernoqt

tak já nevím, vy jste nad tím honili celou minulou sezonu

Reagovat
Hokaido

Jestli Mou půjde a přijde Carlo, tak mi ho bude fakt líto. On by si zrovna zasloužil nějakej klub, kde se ke trenérům chovaj s úctou a respektem...

Reagovat
Infernoqt

Van Gaal out, Ancelotti in

Reagovat
Hokaido

Jo, klub s přístupem k manažerovi jako MU by si zasloužil.

Reagovat
Infernoqt

At nás koučuje třeba Moyes, hlavně když se neposereme venku z Crystal palace.

Reagovat
jacobT

To má Carlo smolu, u nás je obsadené.

Reagovat
kvasha16

takze mame niekoho vyhodit aby sme dotiahli trenera ku ktoremu sa treba chovat s uctou a respektom? dafuq? do pice ved prave teraz je cas kedy konecne mozme ukazat spravne chovanie k trenerovi

Reagovat
Hokaido

Ja ale prave nepisu, absme ho vyhodili. Stojim za nim...

Reagovat
kvasha16

sry, z tvojho komentu mi to tak pripadalo

Reagovat
Error

A někoho kdo by uměl pracovat s mladými v záloze nemají?

Reagovat
smazaný uživatel

V obraně.

Reagovat
Error

Hoho.

Reagovat
Mimalu

jj, někoho kdo umí pracovat s mladými, kdo umí vyhrávat trofeje, někoho kdo se umí chovat vůči mediím, někoho kdo má charisma a získá si důvěru kabiny, někoho kdo bude pracovat koncepčně... znáš někoho?

Reagovat
Rssa

Guardiola. Víceméně...

Reagovat
smazaný uživatel

To zase nie. To je to najväčšie zlo čo by mohlo prísť do Chelsea.

Reagovat
Mimalu

Ten zas není volnej a stejně by se objevovali nespokojené hlasy že jeho fotbal ne.... Ale jinak jo, ten to vcelku splňuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rád ho nemám, ale zase si nemyslím, že hraje na oko horší fotbal než Mourinho v globále...

Ale už si myslím, že ho má jisté City.

Reagovat
Mimalu

No to já taky ne, mně by nevadil ani náhodou a považuju ho za tu největší kvalitu, ale jak píšeš, mají ho asi MCity a stejně by se objevily nespokojené hlasy

Reagovat
Rssa

Tak výhodou by bylo, že jeho fotbal je pohlednější a úspěch trvalejší než u Mourinha. Ale taky si myslím, že ten by do Chelsea asi nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohlednější by teda nebyl, to ej otázka vkusu.

Reagovat
Mimalu

v globálu by to bylo asi brané jako pohlednější (aspoň v mediích), spíš si nedovedu představit tu nutnou přestavbu kádru, typologicky bych řekl že tak půlka týmu by byla pro něj problém

Reagovat
smazaný uživatel

stačí pracovať s mladými a koncepčne

Reagovat
Hokaido

Stači, jo? To bych teda neřekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jo.

Reagovat
Mimalu

to si bohužel nemyslím že stačí, možná tobě, ale tomu šéfovi nahoře určitě ne

Reagovat
Error

Znám no, jeden takový si zrovna včera namazal Mourinha na chleba. A nebuď agresivní, prosím.

Pro mne jsou v podstatě mladíci v tuhle chvíli priorita, nijak se tím netajím, spíš to dávám najevo už delší dobu.

Reagovat
Mimalu

Jestli to bylo agresivní, tak promiň, jen jsem ti chtěl naznačit že momentálně nemáme moc velký manévrovací prostor kam šáhnout, pokud Mourinho ven, tak jediný Ancelotti je na trhu světová kvalita

Reagovat
eder

Viktor Tichonov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak mladí, ale můj sen je Simeone.

Reagovat
Mimalu

ten by nám seděl i stylem fotbalu no, ale dřív jak v létě ho možnost získat nebudeme

Reagovat
smazaný uživatel

Já můžu taktizující trenéry a to on umí...

Ale jak tu někdo psal, on je nucenej s kádrem Atletica prakticky neustále improvizovat, což by u nás nemusel.

Reagovat
Counter

Ranieri

Reagovat
Ligter

1464. pro můj (tento) desetitisícový příspěvek na EF a pro Manchester United, Brno a pivo.

Reagovat
eder

Reagovat
jacobT

Reagovat
Ligter

a ještě špatně

Reagovat
drussbarb

Sice fandíš ManU, ale to není zase tak hrozné. Za to Brno a pivo si zasloužíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

When asked about whether Chelsea would qualify for the Champions League, Mourinho responded: "I cannot promise."

Mou před čtyřmi týdny: "I am more than convinced that we will finish in the top four."

Reagovat
smazaný uživatel

Counterových 9 z 10 příspěvků na EF o Chelsea.....

Reagovat
smazaný uživatel

To ti vadí alebo len konštatuješ túto bezvýznamnú štatistiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, jenom mi to přijde úsměvný, jak je Chelsea posedlej. Ale kvůli takovým to frčí v médiích.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň píše 9/10 případů o fotbale, což se o tobě říct nedá.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

?

Reagovat
Lacko_Boh

šak ja tu mam tak max 1 z 10 príspevkov serioznych a o fotbale

Reagovat
Counter

pf, to není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To jsem to dopracoval, aby ses mě tu musel zastávat

Reagovat
smazaný uživatel

Krušné časy si žádají krušné rozhodnutí

Reagovat
Swarley

to je upravená verze z okolí Krušných hor?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Sali5

pozér

Reagovat
Counter

Jsem no A k tomu největší hater MU, Tottenhamu, Liverpoolu a teď i Chelsea.

Reagovat
Sali5

Aspoň, že už si to přiznáš

Reagovat
smazaný uživatel

zkouška

Reagovat
kvasha16

akoze predtym si nas nehejtoval?

Reagovat
Counter

No doteď mě tak tuším nikdo neoznačil, tak to asi bylo ještě v nějakých mezích.

Reagovat
Rssa

Tak on vzdy pise nejvice o tom, co zrovna hybe fotbalem v Anglii. Ted je to krize Chelsea. Az MU vyhodi LvG, tak zas bude psat o tom a prskat budou mufani...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

tak asi nikdo nečekal až takovou to krizi, teď už by bylo vážně potřeba se zvednout a čekat na výpadek ostatních

Reagovat
Usty

A co je na tom zajímavýho? Mezitím prohrál 3 ze 4 zápasů.

Reagovat
Counter

Třeba to, jak se mu to sype pod rukama a jak rychle mění názor. A co tobě nepřijde zajímavé, jiným zajímavé přijít může :-)

Btw. když tam prvně říkal, jak je pořád říjen a začátek sezony, tak to se nějakými čtyřmi dalšími koly až tak nezměnilo. Pořád je ve hře 27 zápasů, 81 bodů, ztráta na největší konkurenci (Spurs, Liverpool) šest, max. devět bodů. K dispozici má špičkový kádr, jeden z nejlepších v lize, sám je jeden z nejlepších trenérů na světě (dle vlastních slov nejlepší manažer, jakého CFC může mít), to je pak podobný narůstající alibismus docela zajímavý.

Reagovat
One-Real

http://oi65.tinypic.com/51r7u8.jpg

Saints . Teda ale po tý redce Wanyamy.

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
I am Mancunian

o jednom by som vedel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

to melo jit k puvodnimu prispevku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kowe

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně unrelated otázka, jak je na tom Bayern?

Reagovat
Infernoqt

Já jsem tu odpověd tak trochu čekal, jen taky k tomu čekám nějaké vyjádření.

... o Bayern se nestarám

Reagovat
Infernoqt

A aby toho nebylo málo, tak Aston Ville stačí vytvořit 2 šance v zítřejším utkání a jdou před nás. Čiže bychom padli na 20. příčku, a to ať už jde Gaal čistě do prdele.

Proto se ptám kohokoliv, kdo zastává tuhle filozofickou teorii - není lepší (a třeba i venku) rozehrát dlouhý nákop na jednoho, dva hráče za půlkou, když nás domácí tým tlačí, než abychom se po osamostatnění pustili na 15 přihrávek mezi stopery a pak se neprokombinovali přes střed hřiště? Bránit budeme furt stejně a je lepší přejít rychle do útoku se zabezpečenou obranou, než postupnou kombinací se přinutit k chybě.

Reagovat
kiwwi

tak toto snad nepodporuje nikto...kazdy chce vidiet rychlejsi futbal s viac sancami a golmi

snad ale kvoli tomu nejdeme vyhadzovat manazera uprostred prace...fakt nechapem co vlastne chcete

Reagovat
nani92

titul a kritizovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Kiwwi, při vší úctě k tobě. Proč podporovat něco, co prostě nefunguje. Na výsledky práce potřebuješ 6 měsíců a 1 přestupák. A my jsme se nepohnuli. Zlepšení je maximálně v tom smyslu, že pár týmů podává podprůměrné výkony.

Vidíš i Bayern tápat s tím jejich stylem proti Man City, proti Arsenalu. Anglická liga prostě o tomhle není, nehledě na to, že Bundesliga je v mém osobním úhlu pohledu slabá liga, kde dominuje jeden tým a zbytek přihlíží na úrovni obtížnosti podobné Tottenhamu.

Já se z osobního hlediska nesmířím s tím, že utratíme miliony za hráče, necháme Rooneymu astronomický plat a budeme stavět hráče mimo jejich hlavní pozice i napříč tomu,že měl 3 přestupové období. Proč kurva nezkusit Ancelottiho, Giggse. Zálohu máme na to, aby dala jednu přesnou přihrávku do brejku. Ashley Young a Valencia jsou furt naše nejlepší kraje zálohy, a ne nějaký Depay.Proč progressovat sračku, která celou dobu nefunguje, pořád děláme ty stejné chyby, pořád je to stejná nuda.

Reagovat
kiwwi

proste Giggs este zatial nie a Ancelotti je snad jedina moznost ale vieme prd o tom, jak moc je to realne...do konca sezony nad takymi vecami ako je vymena trenera proste urcite nebudeme uvazovat - zbytocne to riesis

musime dufat v to, ze sa to herne zlepsi...vysledkovo je to zatial relativne spoko, uvidime co LM, tam si od toho stylu slubujem prave dost, europa je o niecom ako o futbale hore dole, tam je to takticky zviazane a to by nam mohlo sediet

Reagovat
Infernoqt

No. Viděl jsem to s Arsenalem a PSG a stačilo mi to. Nehledě na to, jak si s náma vytíral prdel Crystal Palace. ... Ale můžeš mít pravdu, jen tomu moc nedávám. Chtěl jsem sdílet můj názor a ulevit si.

Reagovat
smazaný uživatel

Chances created in the Premier League this season:

Mesut Ozil & Santi Cazorla = 81

Manchester United's entire squad = 81

hehe

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Manchester United > Ozil

Reagovat
pa3ce

Reagovat
kiwwi

two men team my sme si to pekne rozdelili na entire squad

Reagovat
Busby babes

OT rugby, vcera po zapase Sonny Bill Williams dal svoji medaili klukovi, co vbehl na travnik:

https://www.youtube.com/watch?v=o1efwKglwZU

No a tak mu World rugby dneska dalo novou...

https://twitter.com/WorldRugby/status/660908843371769856

Uzasny.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Zaschrona

SBW je hroznej sympatak.

Reagovat
Busby babes

hlavne uz takhle tam je popularni a ted jeste predvede neco takovyho.

Reagovat
patas92

Až to při příští příležitosti vyzkouší dalších 20 dětí v naději, že taky něco dostanou, tak už to tak úžasný nebude.

Reagovat
Swarley

nepouštět děti na stadiony, jinak to nevidím

Reagovat
patas92

To zas ne, jako super gesto, ale aby to nefungovalo jako nějaký precedens.

Reagovat
Swarley

ale však jo, já to chápu jak jsi to myslel...ale tak to se stane sem tam v každém sportu, těžko to uhlídat dokonale...

Reagovat
Rssa

Sport jen pro dospělé

Reagovat
Busby babes

tak ono rugby zapasy preci jen v hledisti fungujou trochu jinak nez fotbalove...

Reagovat
patas92

Jak jinak?

Reagovat
Busby babes

tak nebyvaj tam problemy s hooligans treba. i na MS sis mohl koupit normalni lahvace a nikoho tam nenapadne, ze by to treba nekam hodil.

Reagovat
patas92

Tak tohle moc nebývá ani na fotbale, na těch vrcholných akcích, ne?

Reagovat
Busby babes

ted uz moc ne. ale treba v anglii na fotbale kvuli tomu nepovolujou alkohol v hledisti, protoze meli driv velky problemy s fans. ted je to i tam samozrejme lepsi.

Reagovat
kiwwi

aj keby...ti hraci by nejaku flasu na hlave snad ani necitili

Reagovat
vladis271

by som chcel vidieť odvážlivca čo tam hodí medzi hentaké korby fľašu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

zas kdyz jsme pred lety byly ve Walesu tak za mnou sedel dvoumetrovej delnik z doku a nadaval pul zapasu rozhodcimu. Jeho nejvetsi nadavka byla: Rozhodci, ses ostuda. ale chlap rozhodne nebyl drobek.

Reagovat
Busby babes

ale jinak klasickej ceskej pristup, nekdo udela neco peknyho a prvni myslenka hned o tom, jak tam najit neco spatnyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal ten malej tak pěknýho, aby za to dostal zlatou medaili?

Reagovat
kiwwi

jj, male decka takto presne uvazuju proste tam spontanne vybehol za svojim hrdinom a ten ho chcel potesit

Reagovat
smazaný uživatel

14 let. To je zhruba tvoje mentální úroveň. Ale tenhle bude zřejmě ještě retardovanější.

Reagovat
kiwwi

co to je za reakciu?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jezis, nechal se unest a SBW mu pak jen chtel udelat radost no.

"He got smoked by the security guard, like full-on tackled," said rugby league convert Williams, a former New Zealand national heavyweight boxing champion. "It was pretty sad. He's just a young fella obviously caught up in the moment.

"If that was a younger brother or cousin, I would have given the security guard a hiding. But I just picked the kid up and took him back to his old lady and tried to make the night more memorable for him."

Explaining his decision to give away his medal, he added: "I know he'll appreciate it and when he gets older he'll be telling his kids - that's more special than it just hanging on a wall.

"Better for it to be hanging around his neck than mine. I'm sure he'll remember it for a while. His mum was pretty happy. He had an All Blacks jersey on so he might be a future All Black."

Reagovat
Busby babes

Sonny Bill Williams ‏@SonnyBWilliams 23h23 hours ago

Sonny Bill Williams Retweeted Craig Kapitan

For a kid 2 have that will and take that risk, you deserve a medal. Enjoy bro

SBW nesouhlasi.

Reagovat
minoLFC

jak ho povalil ten sekuritak po zápase dostal vyhadzov?

Reagovat
patas92

Za co proboha? Však dělal jen svoji práci

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám narážka na maďarskou kameramanku.

Reagovat
patas92

Jo tak

Reagovat
fenixLFC

tak to je potom dost nepodarena narazka

Reagovat
vladis271

tá maďarská piča dostala vyhadzov oprávnene.

Reagovat
minoLFC

nie

Reagovat
salami

ukázková skládka

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt výchova fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by se ve fotbale stalo leda tak marketingově domluvený od Adidasu.

Reagovat
Swarley

hlavně na tyhle fráze už začínám být alergický, i kdyby se pes vysral doprostřed hřiště, tak na tom fotbalovém to bude určitě smrdět mnohem víc

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

jj, jak psal kamarad. Rugby je fajn, ale rugby fans jsou na pest.

Reagovat
Swarley

jako rozhodně si má fotbal v čem brát příklad, ale strašně se to přehání až do absurdna

Reagovat
Busby babes

presne tak. ve spouste vecech by se tam slo inspirovat, ale letos se to uz fakt hodne prehanelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělají z toho v podstatě trucsport na fotbal.

Reagovat
salami

Reagovat
nani92

tak predsa ten kiwwi nepozeeral včera futbal a mal niečo lepšie na práci

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Esteze v nakopy lige nikomu nefandim. By som sa unudil k smrti.

Reagovat
kvasha16

jedno stastie pre nas, takto sa sem prides vyblinkat raz za cas, ale kto by ta tu znasal kazdy den kebyze fandis PL

Reagovat
smazaný uživatel

Však on aj tej PL fandí, to sa stavím :). A nedá mu spávať :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Od sezony 2007-08 som v Premier League nevidel dobry futbal. Hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa to nezaujíma.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sme to vsetci citali niekolko krat. Nikto ta nenuti to sledovat. Nestracaj cas a chod sledovat dianie v inej sekcii.

(Aj ked viem, ze hazem hrach na stenu. Mal som chut byt slusny.)

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne kolo PL, inu ako vždy :) zajtra to zaklincuje Hurrikán.

Reagovat
Infernoqt

To doufám, mám tři hráče spurs ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

:) Mňa ešte ani nenapadlo zvážiť niekoho od nich do fantasy. Kane príliš drahý, Eriksen < Ozil a ostatok nič moc. Koho tam máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak ve fantasy gól>asistence, a tudíž Eriksen>Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk, aj tak Ozil > Eriksen

Reagovat
Counter

To až je začne dávat.

Reagovat
Infernoqt

Kane, Lloris, Alder

Reagovat
I am Mancunian

Remi Garde is the new manager of #avfc. Announcement tomorrow

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Konecne si bude moct fantomas zamlaskat

Reagovat
Counter

V kombinaci s obrázkem výše... Pěkně jsi to trefil.

Reagovat
fantomas

Tenhle tvuj mindráček je fakt rozkošná věc.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

vysvětlete mi někdo, proč ten tým pořád nefunguje? letní přestupák zvládli na jedničku, tipoval jsem je aspoň do středu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

protože mají tragický hráče

Reagovat
smazaný uživatel

je tam kontrast veľký medzi kvalitou hráčov...napr bacuna sanchez hutton vs gil grealish a traore..ktorí traja sú ti tragédi ti asi dôjde :)

Reagovat
smazaný uživatel

to právě není tak jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do jaké kategorie řadíš Traorého, který odehrál ubohých 70 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

do kategórie perspektívnych hráčov, ktorí by postupom času mali Villu ťahať a aj tých 70 minút stačilo na to aby nespadal do kategórie odpadu :)

Reagovat
Mastný Chobot

Bacuna tragéd

Reagovat
SunFells

Třeba Ayew je pro mě jeden z největších úletů. Ale kdyby místo něj investovali do rozumného útočníka, tak by to bylo slušné no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak první zápas snad pustí, pak ať si to klidně maže na chleba

Reagovat
SunFells

Tak to si sedlo.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

But but...Arsenal...Wenger out

Reagovat
smazaný uživatel

Zelam vsetkym ucastnikom diskusie o tretej najlepsej lige sveta dobru noc.

Reagovat
I am Mancunian

tak im to chod tam napisat

Reagovat
kvasha16

dobre oni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Roman Abramovič sa prekonáva.

Reagovat
Whitemedia

Kdyby Mourinho před sezonou neprodloužil a nebylo tam to velké odstupné, tak by Mourinho letěl někdy v polovině září

Reagovat
Whitemedia

-1 Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Až na tři hráče docela super výběr, už jsem viděl u větších expertů mnohem horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či som viac šokovaný výberom alebo tým, kto to tu postol

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, co je tam v současnosti špatně mimo Fabregase, Hazarda a Piqueho?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba, Marquinhos, Courtois, Azpilicueta

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi jo? S jeho kvalitou a verzatilností? Ten je tam po útoku snad nejjasnější. Courtois byl do zranění na úrovni Neuera, Buffona, De Gey, Nevese, z nich bych nechtěl vybírat kdo je nej, každé jméno by šlo. To stejné platí o Marquinosovi. Pogba dejme tomu má letos slabší start, ale v kontextu 2 sezon tam absolutně patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri momentálnej kríze Chelsea by som ho tam fakt nedával, výkonnosť mu šla trochu dole, zviezol sa s týmom. Ja mám brankárov momentálne DeGea Neuer Čech Courtois, ale predsa by som z tejto štvorice vybral DeGeu, ktorý mi príde ešte o kúsok lepší. Toho Marquinhosa som nepochopil, to je taký dobrý? Ani v PSG nie je najlepší stopér, mám zato. A Pogba je u mňa podobný hype ako Neuer a zlatá lopta.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, na tohle nevím jak bych zareagoval, tvůj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Pozerám, že Mesut tento rok v 10 zápasoch 1+9. Wow. Nechytá sa to na jeho štatistiky z môjho FM-ka, ale aj tak, konečne naplno zúročuje to, čo sme zaňho zaplatili.

Reagovat
Mastný Chobot

*v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ešte jedna zaujímavá twitter štatistika na noc:

Francis Coquelin completed 100% of his passes vs Swans (42/42)

John Cross on Coquelin in 2012: "Better observers than me tell me that Coquelin will be superb and a first team regular within two years."

(vedel, čo hovorí, nie ako Fergie, pff)

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

wtf 35 eur a pritom fake

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto v klidu, to jsou hrozný částky, já znám kluka, co mimo jedný kalby nechal všechny prachy co vydělal v USA za 4 měsíce za tohle oblečení a boty.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Arsen, vole?

Reagovat
SunFells

Ještě West Brom, chci s tím vidět Pulise.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
FUnk

hrnec

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
kiwwi

According to France Football, Premier League giants Manchester United have contacted Leicester City attacker Riyad Mahrez’s entourage about a possible move.

United are very interested in the player, who has also caught the attention of PSG in recent weeks, according to the report.

Reagovat
smazaný uživatel

Prísľub do budúcnosti to už asi nie je, ale ako momentálna kvalita ktorá chýba...by to bol dobrý kup.

Reagovat
kiwwi

vsak ma 24 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Ja že 29. Tak idem ešte raz. Okamžitá kvalita na kraj a aj prísľub do budúcnosti...podľa mňa dobrý kup.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to že má 24 to som si ho s niekym mýlil potom.

Reagovat
kiwwi

s Vardym? Ten bude mat 29 v Januari

Reagovat
smazaný uživatel

Aj s ním a aj som mal prehodených vekovo Payeta a Mahreza.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

*bez

Reagovat
Hokaido

hlavně ne k vám

Reagovat
kiwwi

Klopp dismissed a question as to whether Liverpool were ready to challenge for the title as "crazy" and, when asked about a top-four finish, he told reporters: "Oh. I can't believe that England is so impatient!"

Referee Mark Clattenburg then walked past the news conference, and Klopp told the official: "They are asking me about the top four."

Clattenburg replied: "Welcome to England."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg > Klopp

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

Reagovat
bbbauch

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
kiwwi

Sky Sources: Chelsea's Diego Costa will not face punishment for incident involving Martin Skrtel on Saturday

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už ani neviem či sa z toho mám tešiť alebo nie. Ale keďže by to znamenalo len presun Falcaa do základu tak sa asi teším.

Reagovat
mul

Remy by nebol momentalne najlepsi ?

Reagovat
kvasha16

myslim ze ma zdravotne problemyn ejake

Reagovat
smazaný uživatel

Bol jednoznačne.

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

nebolo za co

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi - twitters bitch for eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je vlastne s tým pravidlom o dodatočnom trestaní diverov? Včera sa statočne nominoval Deulofeu...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som na to aj zabudol.

Ono tazko sa to bude dokazovat a podla mna je to len taky strasiak. Ale mozno sa mylim.

Reagovat
Zaschrona

Trest by prisel jen v pripade, ze za to padne cervena pro udajneho faulujiciho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Takže je to vlastně k hovnu..

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
protiproudu

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ale maximálna blbosť..

Reagovat
Hokaido

Strašná blbost. Fakt nechápu, že se všichni bojí to simulování trestat...

Reagovat
Counter

Ten se nominuje týden co týden.

Reagovat
Zaschrona

Minuly tyden to byl na nej jednoznacny faul.

Reagovat
Counter

No on tam měl pádů víc. A nechápu ten přístup, že jen proto, že se jedná o faul, ještě nemůže zároveň jít i o dive.

Reagovat
Zaschrona

To netvrdim, ale je neco trochu jineho pad totalne naaranzovat a nebo ho jen prihravat. Pokud je neco faul, i kdyz to hrac vyrazne prihraje, ma to byt porad faul a trest pro faulovaneho. Kazdopadne nema cenu mu za to zase nejak trhat hlavu - driv taky treba Ronaldo nebo Sanchez ci spousta dalsich hodne divovali - a dneska jak to s nimi je. Kazdopadne by se divovani melo poradne trestat. Ale zaroven je potreba chapat, ze to hraci budou proste delat, kdyz jim za to v soucasnosti nehrozi temer nic - kdyz je system nastaven tak, ze nevyuzivas maximalniho potencialu pravidel, kdyz nedivujes, je to spatne. Deulofeu mel dostat trest, aby nemohl hrat. Zaslouzi si verejnou kritiku. Ale jen skodi celemu sportu, pokud tohle je to hlavni, o cem se bude o nem hovorit.

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

wtf

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Mimalu

říct toto Karoch, tak ho lidi upálí za živa

Reagovat
SunFells

Ty vole, to je Owenův rajón

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Obvious Jamie?

Reagovat
Fenri

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Staré, ale pořád dobré

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy uz si budu moct precist, ze Joao Moutinho skoncil na kavicce Chelsea? To trva let z Moskvy do Londyna tak dlouho?

Reagovat
Mimalu

dřív než 1. ledna to nebude, ale stejně je to dost nepravděpodobné

Reagovat
Zaschrona

Lukaku to Kone is the PL's leading goal combination this season, level with Ozil to Giroud on 4 goals. Deulofeu to Lukaku joint 2nd, on 3.

Reagovat
Hokaido

Kone je strašný zjevení letos

Reagovat
smazaný uživatel

on už v Levante aj Wigane bol brutálny, ale myslel som si, že už má najlepšie za sebou. S Lukakom si ale náramne sadli.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Z Wiganu si ho pamatuju, ale loni jsem ho snad vůbec nezaregistroval.

Reagovat
Zaschrona

Byl rok a pul zraneny a kdyz uz hral, tak fakt hrozne.

Reagovat
Zaschrona

Lukaku je vedle nej mnohem lepsi hrac, hrozne mu svedci, kdyz nemusi hrat na hrotu sam.

Reagovat
Wat

Koné je právě pořád supr.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bod na čtvrté místo, to nevypadá zas tak špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Šlape vám to pěkně vy kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

ako chvália Alliho v štúdiu, Lampard máme v mužstve skutočný diamant

Reagovat
FUnk

kolik ma 19? ale hraje v klidu a s prehledem jak stary mazak

Reagovat
smazaný uživatel

19, ešte niekedy stratí naivne loptu, ale ešte sa má čas učiť....

Reagovat
FUnk

tak jo, ale kdyz to porovnam jaky byl naivni lamela kdyz prisel ......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj 96 rocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes podobný zápas, ako doma proti Stoke, našťastie sme to ubránili. To by ani nebol zápas Tottenhamu, pri ktorom by išlo všetko ako po masle.

Najväčšou taktickou chybou bolo podľa mňa striedanie Masona. Posunutím Alliho na AM sme stratili rytmus. Mason prvých 5 minút nevidel loptu a do zápasu vôbec nezapadol. Zaklincoval to lacnou stratou pri nedorozumení s Dierom, po ktorej sme inkasovali.

Dembele evidentne nie je 100 fyzicky fit, každý zápas je vystriedaný a permanentne zranený, dnes po strete so Sanchezom, pred týždňom pri góle v Bournemouthe. Snáď sa čoskoro vráti Son.

Motm dnes jednoznačne Dier. Neprehral snáď jediný súboj.

Reagovat
FUnk

ali s dierem se k sobe skvele hodi, mason proste neni hrac do zakladu v tuhle chvili...potrebuje se vice rozehrat v EL

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasim, ale na druhej strane Mason pred zranením hral svoj najlepší futbal a pri výhre v Sunderlande prispel gólom a bol MotM.

Reagovat
smazaný uživatel

Dier měl v poslední desetiminutovce jednu slabší chvíli, jinak MOTM.

Reagovat
fantomas

Fotka, redakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

nj, musíš se pochválit sám v takovém případě. Ale dej tam fotku, která se fandům Spurs nelíbí, a hned si to vyslechneš

Reagovat
fantomas

Já se takle nenápadně vždycky chválim sám, i za gunnery

Reagovat
smazaný uživatel

9 - Aston Villa are only the fourth team in PL history to lose nine of their opening 11 games. No team has lost more than nine. Slump.

Reagovat
smazaný uživatel

A pritom majú hráčov na skvelý behavý rýchly futbal. Dúfam že sa spamätajú.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja dufam ze sa zachrania

Reagovat
smazaný uživatel

Já tedy doufám, že spadnou. Ten tým je tak hrozně neutrální, že je nudný k zbláznění.

Reagovat
salami

já jim to nepřeju, ale jsou to naši hlavní konkurenti v boji o sestup, oni Sunderland a Bournemouth, ale ideálně bych poslal dolu místo AV Watford

Reagovat
smazaný uživatel

asi skor v boji o zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Letos spadnou Kanárci, Bournemouth a jeden z trojice Sunderland, Villans, Watford. Kdybychom neměli smůlu v posledních dvou zápasech a naopak trochu štěstí, tak už jsme 13tí s parádním herním projevem. Nevěřim, že se nás třeba v únoru bude týkat boj o udržení. Budeme hrát 10-12 místo si myslím.

Reagovat
salami

já se bojim, že v unoru ještě z nejhoršího venku nebudem, navíc přibejvaj zranění a ten kadr je furt poměrně úzkej, každopádně herní progres je velkej

Reagovat
smazaný uživatel

Sherwood dpc traged jeden hnusny

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

Kanchelskis- "Players are kept within a strict framework, they are not allowed to improvise, contrary to what Ferguson allowed us to do."

LVG to pekne schytava od byvalych hracu... uz se ho nekdo vubec zastal?

Reagovat
I am Mancunian

z hracov nikto, z fanusikov len ivan

Reagovat
kiwwi

o co sa snazis ty zufalec

Reagovat
nani92

aby si mu prišiel dať medzi oči a on ťa mohol konečne videiť

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kubys

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to je celkom trapne, vtipne ani nahodou, co tu predvadzas

Reagovat
Mastný Chobot

dlho si nedostal medzi oči, čo?

Reagovat
r.mrazik

zezacatku z nej byl Gary celkem hotovy i z toho jeho 352...ale postupem casu nastesti prohledl

Reagovat
Busby babes

David Gill : "I’m sure Louis Van Gaal is moving in the right direction."

tak David...

Reagovat
kiwwi

vsak aj Fergie sa naposledy vyjadril, ze LVG je ten najlepsi trener nato, aby nas dostal naspat nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie je len gentleman.

Reagovat
Busby babes

je to mozne. SAFa jsem nezachytil. ale tak to je jasne, on je predstavitel klubu, takze za nim musi stat. Cimz to nijak nesnizuju.

Reagovat
Grahf

SAF doporučil Moyesa, k tomu netreba ani komentár.

Reagovat
bbbauch

SAF chtel hlavne Guardiolu a pak jeste nekoho, az pak padla volba na Moyese

Reagovat
r.mrazik

SAF chtel asi deset jinych...akorat nebyli volni...a tak prisel moyes

Reagovat
fenixLFC

fergie podobne hovoril o moyesovi a tiez si tomu veril

Reagovat
bbbauch

"aby nas dostal naspat"

Naopak moyesovi stacilo aby to "jen" neposral

Reagovat
r.mrazik

jeste chvili a muzeme psat clanky na zpusob "dominance na mici"

Reagovat
kiwwi

nahodou, to co hrame sa da nazvat defenzivna dominancia, nie ako ked sa to tak snazili nazvat pri Chelsea

mame najmenej inkasovanych golov a zaroven dominujeme hre s loptou

Reagovat
r.mrazik

paráda

Reagovat
Busby babes

no ale posledni zapasy fakt muzes psat: Boring boring United.

Snad to dneska bude lepsi. ale skoro se na ten zapas ani netesim...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.breathechelsea.com/news/all-is-revealed.html

The treatment of Fearn and Carnerio bemused the majority of the players. It is understood that the first team squad had an exceptional relationship with the pair and they felt Mourinho had crossed the line by publicly humiliating them.

The players were already disgruntled as the post-season tour to Australia- which took place because of the new sponsorship with Yokohama- meant that pre-season started a week later then expected, leaving the players feeling un-prepared for the start of the season.

It is understood that the players felt like they were playing catch up with their rivals and the preparation was not sufficiant enough for the long season ahead.

Like Jose, the team expected re-infocements, but were found wanting as the Club appeared to be more interested in the development of Stamford Bridge then brining in top quality players.

Combined, this has caused a massive divide within the club and some players have become extremely vocal in their criticism of not only Jose Mourinho but the club as a whole.

There are players that respect Mourinho and buy into his philosophy, however there are a number of players that would like to play more expansive football and feel that the shackles Mourinho places on them removes their desire for the game.

Our information reveals that it is Oscar and Hazard that are the most vocal about this. While they understand the need to contribute defensively, when Chelsea are in attack mode, they would like more freedom to express themselves.

This has caused a huge split within the team. On one side you have the players who are loyal to Mourinho and buy into his methods and on the other side you have those loyal to expansive football.

To make matters worse, John Terry’s relationship with the special one has deteriorated and while the clubs captain remains loyal to Jose Mourinho, the special one believes that the time has come for Terry to take a back seat and make way for fresh blood (hence the Stones bid).

Again this has caused divisions in the camp, John Terry as you will all know is a well respected member of the first team squad and a huge favourite of Chelsea chairmen Bruce Buck. With Roman Ambramovich backing Mourinho and Buck backing Terry, frictions at the top level of the club have developed.

Amidst the chaos, some players have now broken away from the pack and formed their own mutiny of sorts. Are you with us so far?

We now have four groups of players- Those loyal to Mourinho, those loyal to John Terry, those who just want to get on with the job and those that want Mourinho gone.

A report surfaced on Sunday by the BBC, it claimed that there was one player in particular was wanting Mourinho out. This player is believed to have said “I would rather lose then win for him” (Meaning Mourinho).

Allthough we are not 100% sure of the player in question, we have consulted a number of reliable sources who claim Cesc Fabregas was the player who made the remarks on Mourinho, despite the fact his girlfriend Daniella Semaan re-tweeted what appeared to be supportive tweets for Mourinho post Liverpool game. It is highly important that until we can clarify this as being fact, that we remain behind Fabregas and anyone else who is accused of making such comments. They shall remain innocent until proven guilty.

Reagovat
kvasha16

John Terry: "Klub prokázal důvěru v nejlepšího manažera v historii tohoto klubu. Nejenže bude na lavičce po zbytek sezony, ale také dlouho po tom, co tady ukončím kariéru. José je nejlepší manažer, kterého můžeme mít a Eden Hazard je jedním z nejlepších hráčů na světě. Chelsea musí udržet oba. Ze všech manažerů, se kterými jsem pracoval, je José Mourinho ve všech aspektech jednoznačně tím nejlepším."

John Terry: "Za celou svou kariéru jsem nikdy nezažil, aby hráč prohlásil, že by pod nějakým manažerem raději prohrál než vyhrál. Je směšné, že o tom musím mluvit. Pokud bychom něco takového zaslechli, ten hráč by se z kabiny nedostal."

Reagovat
nani92

Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Hned si trosku polepsil

Reagovat
Lacko_Boh

čo sa deje?

Reagovat
nani92

nad komentom to máš po anglicky..v článku o Gerrardovi české zhrnutie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Wat

Pf, prej česky, takhle nás hanit...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Lacko_Boh

už vybavujem

Lacko_Boh03.11.2015 12:43

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

vraj je vodca tej vzbury proti Mourinhovi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

zly link, ale to nic

Reagovat
Nikikrew

tak jasne ze ho sere ze nehra za Arsenal kde by mohol hrat svoju hru

Reagovat
Mastný Chobot

sympoš

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LGT

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

bolo i video?

Reagovat
SunFells

Možno by bolo, keby bola i odvaha.

Reagovat
smazaný uživatel

takze len reci a skutek utek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

zaujímavý spôsob vyhľadania

Reagovat
kiwwi

hmm, to som ani nevedel, ze si to napisal...tak uvidime, ci sa zachovas ako ten srac yung

Reagovat
Mastný Chobot

medzi oči?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

ano, 100x to nezvladaj v kazdej diskusii

Reagovat
Mastný Chobot

ty šašo počmáraný

Reagovat
kiwwi

krasne si to pozichroval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

heh, tento mesiac 4x výsledok 3:0

Za mňa Mesutov proti MU, to bol krásny protiútok. A Joel to strašne drevene kopol, to som si doteraz nevšimol.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexisov druhy neni o com

Reagovat
kiwwi

som zvedavy na nas goal of the month

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny proti Swansea jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle člověk je naprostej zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe to je zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

to je ale hajzlik

Reagovat
Matić

Reagovat
GeneralGoat

Hlavně jak se ještě vždycky ožene těma rukama

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi

no a to presne ukazuje, preco Mourinho nemoze fungovat dlhodobo...ten tych hracov proste vyzmyka - ale teda ten Wenger tiez nevie rotovat

Reagovat
Mastný Chobot

1900. pre Joela Campbella

Reagovat
Lacko_Boh

pome gooners, bude tie palce potrebovať

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele