11. kolo
31.10.2015 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - Stoke City 0:0

Newcastle United na své druhé vítězství v právě probíhající sezóně stále čeká a nemůže se tak divit, že i nadále zůstává na sestupových příčkách. Steve McClaren před zápasem mluvil o tom, že by jeho svěřenci už nadějné výkony měli začít přeměňovat v body, ani dnes se jim to však příliš nepodařilo a v duelu se Stoke City se musejí se spokojit s bodem.

Na bezbrankové remíze mají velký podíl oba brankáři, zejména pak Jack Butland potvrzuje, že letos zatím chytá v parádním formě a dnes si připsal své třetí čisté konto v aktuálním ročníku. První důležitý zákrok předvedl ve 28. minutě, kdy po centru Tiotého hlavičkoval Aleksandar Mitrović pouze do tyče a odražený míč hostující jednička dokázal před dotírajícím Wijnaldumem i trochu se štěstím odehrát do bezpečí.

Ještě předtím se dral do zajímavé příležitosti Jonathan Walters, na dobře mířený centr Charlieho Adama ale i kvůli drobné teči Mbemby nedosáhl. Zkušený irský útočník byl jednoznačně nejnebezpečnějším hráčem Potters a objevil se také v největší šanci Stoke v celém zápase. V 52. minutě se ocitl zcela nehlídaný na zadní tyči, naskočil si na centr z kopačky Arnautoviće a jen fantastický reflexivní zákrok Roba Elliota uchránil Newcastle od inkasování.

Poté už se do zajímavých příležitosti dostávali téměř výhradně domácí. Jenomže Jack Butland postupně zlikvidoval zakončení Wijnalduma, Sissoka, Péreze i Mitroviće a diváci ze St. James Parku tak odcházeli bez toho, aby viděli nějaký gól.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Beros

3:0....

Jak bude pískat Madley, tak 0:3...................

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Treba hodiť derby za hlavu, mrzí to ale treba ísť ďalej, stoke hra cez týždeň ešte ligový pohár čo by nám trochu mohlo zahrať v nás prospech, musíme uspieť za 3 body ale bude to tesne

2:1

Reagovat
NuFc23

taky isty tip

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

01

Reagovat
KingMaster13

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
Beros

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele