11. kolo
31.10.2015 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Watford FC - West Ham United 2:0

Watford podruhé v řadě zvítězil a připravil West Hamu vůbec první venkovní porážku v sezóně. Hornets zvítězili 2:0 a obě branky vstřelil nepostradatelný Odion Ighalo. Svěřenci Quiqueho Sáncheze Florese se díky tomu posunuli do horní části tabulky; naopak Hammers spadli z třetí pozice mimo TOP 4.

Na hrotu útoku Watfordu nemohl chybět Odion Ighalo, který opět potvrdil, že patří k největším objevům letošní sezóny Premier League a zcela bez pochyb nejdůležitější hráč týmů. Podíl má totiž na devíti z celkových deseti branek Hornets v ročníku - a sedm z nich vstřelil.

První šanci ale na svědomí neměl - v desáté minutě se dostal k centrovanému míči Nathan Aké, který donutil Adriána k zákroku. Dorážku Deeneyho pak zblokoval Andy Carroll. Anglický útočník nastoupil v základní sestavě Kladivářů na den přesně po devíti měsících a zapotil se především při bránění.

Krátce před přestávkou ostatně zavinil první gól Watfordu. Akého zmatenou hlavičku totiž neodkopl a s odpravením míče do bezpečí hodně dlouho otálel. Nathan Aké toho využil, kousek od branky míč vybojoval a naservíroval ho skrz Adriána před prázdnou branku Odionu Ighalovi. Ten i s přispěním bránícího Cresswella otevřel skóre.

Ihned po změně stran zachybovala defenziva West Hamu podruhé a nigerijský kanonýr znovu trestal. Tentokrát na levé straně zaúřadoval záložník Anya, jehož přízemní centr do vápna nedokázal zpracovat Tomkins. Odion Ighalo si jej proto s díky vzal a napálil jej bez optání do šibenice hostující brány. Vlastně vzápětí navíc Kladiváři udělali další chybu, po níž Ighalo pelášil sám na bránu, ale Adrián tentokrát jeho ránu lapil.

Svěřenci Slavena Biliće se mohli vrátit do zápasu dvacet minut před koncem, ale Enner Valencia ve vyložené příležitosti trefil jen tyč, zatímco dorážející Carroll sám před prázdnou bránou míč ani nezpracoval. West Ham si naděje na bodový zisk sebral sám a definitivní konec napsal James Collins, který se nechal krátce před koncem vyloučit.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

2

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
mato Kreator

0:2

"Up The irons"

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Come on IRON'S

Reagovat
smazaný uživatel

Shit

Reagovat
OnlyWHU

Po hodech přichází průjem. Škoda pitomé první branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda no...Je treba zase spadnout na zem a jit zapas od zapasu a trochu toho stesticka... Goood luck IRONS

Reagovat
OnlyWHU

Čteš mi myšlenky. Souhlas!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele