11. kolo
31.10.2015 16:00 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Leicester City 2:3

West Bromwich předvedl v duelu s Leicesterem sympatický výkon, své vedení z prvního poločasu ale udržet nedokázal a nakonec po porážce 2:3 přenechá všechny body hostům. Foxes znovu zachránilo hvězdné duo Riyad Mahrez - Jamie Vardy.

Baggies dnes nepotvrdili fakt, že v jejich zápasech příliš gólů nepadá a jejich defenziva dnes rozhodně nepůsobila tak pevně jako v minulých zápasech. Boaz Myhill, jenž letos již šestkrát udržel čisté konto, musel první vážný zákrok předvést již v deváté minutě, kdy konečky prstů vytlačil na tyč pokus Vardyho.

Skóre se poprvé měnilo po půlhodině hry. Centr Stéphana Sessègnonona od rohového praporku si na přední tyči našel nehlídaný Salomon Rondón a prudkou hlavičkou překonal Kaspera Schmeichela. Leicester v první půli opravdu nepředvedl takový výkon, na jaký jsme od něj v aktuální sezóně byli zvyklý a svou pravou tvář ukázal až po příchodu z kabin.

V 57. minutě z hloubi pole výborně odcentroval Marc Albrighton našel zcela zapomenutého Riyada Mahreze a alžírský reprezentant zblízka překonal Myhilla. Velice podobná situace se opakovala o sedm minut později, Albrighton tentokráte centroval z pravé strany, opět našel Mahreze na zadní tyči a ten poslal hosty do vedení.

Rozhodující trefu vsítil třináct minut před koncem nejlepší střelec Premier League Jamie Vardy. Osmadvacetiletý rodák z Sheffieldu si naběhl na dlouhou přihrávku Drinkwatera a naprosto s přehledem zvýšil již na 1:3.

Na vítězství svěřenců Claudia Ranieriho už nic nezměnil ani pokutový kop nařízený za faul Dyera na McManamana, který v 84. minutě bezpečně proměnil střídající Rickie Lambert. Foxes tak ovládli malé Midlands derby a díky tomu se v tabulce posunuli již na třetí místo.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

01

Reagovat
KingMaster13

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele