Primera División - souhrn 10. kola

30.10.2015, 22:22, aktualizováno 01.11.2015, 22:23
Komentáře a souhrny
Real Betis podlehl Athleticu Bilbao. Sporting Gijón si poradil s Málagou. Valencia porazila Levante, Villarreal si poradil se Sevillou. Real Madrid naplnil proti Las Palmas roli favorita a vyhrál 3:1, podobně si Barcelona vedla na půdě Getafe. Celta Vigo na poslední chvíli loupila v San Sebastiánu. Atlético Madrid dříve odmítlo možnost posunout se do čela tabulky...

Real Betis - Athletic Bilbao 1:3

01.11.2015 20:30

Góly: 66. Rubén Castro (pen.) - 8. Iñaki Williams, 45. Iñaki Williams, 87. Raúl García

Mizerná domácí forma Realu Betis pokračuje i nadále. Naposledy stadion Benita Villamarína vyloupil v nedělní večer Athletic, který si vítězstvím 3:1 připsal svůj první letošní triumf z hřiště soupeře. Mužem zápasu se stal Iňaki Williams, překvapivý autor dvou branek, ovšem pochvalu si za výtečný výkon zaslouží také Raúl García.

Za domácí podle očekávání snížil jejich vrchní kanonýr Rubén Castro, jenž proměnil pokutový kop, ovšem o poklidný závěr z pohledu hostí se postaral Raúl García, jenž tři minuty před koncem přidal pojišťovací třetí gól. Betis tak doposud bral na vlastním stadionu tři body pouze jedinkrát a jen díky úspěchům z venkovních střetnutí zůstává na třináctém místě. Zato Athletic potvrdil svůj vzestup po příšerném úvodu sezony a poskočil již na osmou příčku.

O tom, kterým směrem se bude utkání odvíjet, naznačila výrazně již osmá minuta. Zatímco Mikel San José ještě chvíli předtím se svou hlavičkou neuspěl, Iňaki Williams již prudkou ranou ano. V minutě čtyřiadvacáté pak autor první branky málem skóroval znovu, nebýt výtečného obranného zákroku Alfreda N’Diayeho na poslední chvíli. Ojedinělý pokus domácích si zapsal Ricky van Wolfswinkel, jehož hlavička postrádala razanci.

Když už se zdálo, že první půle skončí jednobrankovým vedením Athleticu, prosadil se Williams podruhé povedenou patičkou, již mu připravila letní posila Raúl García. Ani po změně stran se obraz hry nezměnil, baskický celek z Bilbaa byl nadále tím aktivnějším a vypracoval si celou řadu příležitostí, jak svůj náskok ještě navýšit. Antonio Adán v domácí brance měl co dělat, aby si poradil s pokusy Sabina či Garcíi a pomohla mu posléze i branková konstrukce při další utěšené ráně, kterou měl opět na svědomí aktivní García.

Zničehonic pak byli hosté za své neproměněné šance potrestáni, když Williamsova nešťastná teč centrovaného míče rukou zapříčinila odpískání přísného pokutového kopu. Přestože Rubén Castro s penaltou naložil značně nepřesvědčivě, Gorka Iraizoz ji přesto lapit nedokázal a najednou byl Betis znovu ve hře o body. Hosté si pak museli notně oddychnout, když Volfswinkelova střela proletěla těsně vedle Iraizozovy tyče.

Na víc se již však domácí nezmohli a naopak ještě jednou inkasovali zásluhou špičkového Garcíova voleje do dolního růžku Adánovy branky. Někdejší ofenzivní hráč Atlética Madrid se ve svém novém působišti uchytil na jedničku.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Málaga CF 1:0

01.11.2015 18:15

Góly: 27. Alen Halilović

Sporting Gijón udolal na domácím hřišti Malagu 1:0 a připsal si třetí výhru v sezóně. O třech bode pro domácí rozhodnul v první půli Alen Halilovič. Hosté stále čekají na první venkovní vítězství a po 10. kole jsou pouze dva body nad sestupovým pásmem. Gijón okupuje jedenáctou pozici.

Zápas byl od úvodního hvizdu velmi vyrovnaný a ani jedno mužstvo se dlouho nedostalo k ohrožení soupeřovy branky. Až akce z 16. minuty rozproudila krev více než dvaadvaceti tisícům fanoušků na stadionu El Molinón. Branka Guerrery ovšem nemohla být uznána kvůli ofsajdovému postavení domácího útočníka. Ve 25. minutě přišla pro Malagu první komplikace, když se k zemi svalil Camacho a musel být střídán kvůli zranění zadního stehenního svalu.

Hosté ani nestačili zraněného záložníka vystřídat, když dočasnou přesilovku přetavil Sporting ve vedoucí branku. Ve 27. minutě našel Álvarez přihrávkou z levé strany Alena Haliloviče, který se prosadil prudkou střelou z velkého vápna - 1:0! Domácí si za svůj aktivní přístup k zápasu vedoucí branku zasloužili, naopak Malaga pokračovala v tragických venkovních vystoupeních a nenavázala na zlepšený výkon z posledního domácího vystoupení. Do šaten tak odcházel šťastnější domácí celek.

I po změně stran byl aktivnější domácí celek. Hráči Sportingu byli nebezpečnější a v 54. minutě prověřil pozornost gólmana Kameniho povedenou hlavičkou Guerrero, brankář Malagy ale obstál na výbornou. Malaga se začala více prosazovat až po hodině hry, kdy se do dobré pozice dostal Charles, jenže brazilský útočník se střelou příliš otálel a o balón jej připravil jeden z obránců. Los Boquerones v posledních dvaceti minutách vyrovnali hru a dokázali nováčka soutěže zatlačit hluboko na jeho polovinu.

Blíže ke gólu ale měli v 81. minutě znova domácí. Chaos před brankou Malagy využil ke střele z oblasti penaltového puntíku Halilovič, tentokrát však pouze nastřelil brankovou konstrukci! V samotném závěru pak ještě běžel sám na branku Kameniho střídající Atmane, dvaadvacetiletý Alžířan si však míč příliš překopl a hostující gólman jeho akci zneškodnil. O výhře domácích tak rozhodl jediný gól teprve devatenáctiletého Haliloviče, jenž se stává hlavním tahounem Sportingu. Jeho roční hostování z Barcelony se tak zatím pro vedení Gjónu jeví jako mistrovský tah.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Granada CF 1:1

01.11.2015 16:00

Góly: 90+4. Felipe Caicedo - 58. Jean-Sylvain Babin

Pouhé vteřiny již dělily Granadu od cenné výhry v Barceloně nad místním Espanyolem, která by andaluskému celku zajistila poskočení mimo oblast sestupu. Díky brance Jeana-Sylvaina Babina hosté vedli 1:0 a navíc měli i početní výhodu jednoho hráče navíc kvůli vyloučení Robera, jenže ve čtvrté minutě nastavení přece jen srovnal Felipe Caicedo na konečných 1:1.

Andalusané tak nadále čekají na první ligovou výhru od srpna a potácí se stále na mizerném osmnáctém místě. Svěřenci Sergia Gonzáleze se díky vydřenému bodu nadále drží v pohodlném středu tabulky, tuto remízu mohou v konečném důsledku považovat takřka za malé vítězství. Ziskem bodu barcelonský klub přinejmenším dočasně přeskočil devátou Sevillu.

Granadští ostatně v této situaci nejsou poprvé a zápas na půdě Espanyolu jim musel svým závěrem silně připomenout předchozí venkovní utkání se Sportingem Gijón, kde rovněž vedli, dokonce o dvě branky, avšak v samotném závěru tlaku protivníka podlehli a rovněž pouze remizovali 3:3. Svěřencům Josého Ramóna Sandovala jednoduše závěry zápasů nevychází a stojí je to cenné body v boji o záchranu...

První půle příliš fotbalové krásy nenabídla, šlo spíše o tuhý boj ve středu hřiště bez větších šancí na obou stranách. Po změně stran však hosté převzali iniciativu a Isaac Success málem hned protrhl bezbrankový stav - míč však nakonec po jeho slibné ráně skončil pouze na boční síti. Přesto se granadští záhy vedení přece jenom ujali. Pitiho centr ze standardní situace našel přesně hlavu Babina, jenž ostrému úhlu navzdory dokázal míč usměrnit do sítě a poslal hosty do vedení.

Šance Granady na vítězství posléze ještě umocnil domácí Rober, jenž za úder do Successova obličeje uviděl druhou žlutou kartu. Přesto se Espanyol nevzdal a i v početním oslabení si s blížícím se závěrem utkání vymohl silný tlak. Abraham ještě po Duarteho centru výtečnou šanci na vyrovnání zahodil ranou nad břevno, ale ve čtvrté minutě nastavení zvládl brankář Andrés Fernández Asensiovu hlavičku vyrazit pouze k dobře postavenému Caicedovi, jenž bez rozpaků napálil míč na vzdálenější tyč, čímž srovnal k nechuti hostů a radosti domácích tribun na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Rayo Vallecano 1:0

01.11.2015 12:00

Góly: 21. Diego Llorente (vl.)

Eibar stejně jako loni prožívá výtečný vstup do nového ligového ročníku, což nyní baskický celek potvrdil i výhrou nad Rayem Vallecanem. Hubený výsledek 1:0 zaručil domácím udržení skvělého šestého místa v tabulce.

I když onen jediný gól zápasu padl s notnou dávkou štěstí, Eibar působil během celého utkání na stadionu Ipurua dojmem lepšího týmu, který si vítězství zasloužil. Domácí úspěšně tlačili soupeře k vlastní šestnáctce, vytvářeli si více šancí a svěřenci Paca Jémeze si tak ze severu Španělska neodnášejí ani bod a zůstávají na čtrnáctém místě.

Rayo doposud zápasy na hřišti soupeře zvládlo vyhrát jen v jednom případě a tentokrát málem prohrávalo hned po dvou minutách hry, kdy se Borja Bastón, hlavní ofenzivní zbraň baskického klubu, zjevil v úniku tváří v tvář brankáři Toňovi. Hostující gólman si však poradil, nepadl předčasně k zemi a udržel bezbrankový stav.

Nedostatky v obraně Vallecana se však projevovaly i nadále. Dalším na řadě byl Keko, jenž se mohl řítit po pravé straně hřiště kupředu a poslat přesný centr na nabíhajícího Bastóna. Na poslední chvíli se snažil zachránit situaci Llorente, jenže v obranném skluzu si nešťastně srazil míč do vlastní sítě. Hned minutu nato mohl aktivní Keko vedení Eibaru zdvojnásobit, avšak jeho jemný oblouček ve snaze přehodit vyběhnuvšího Toňa skončil ke smůle domácích pouze na břevně.

Rovněž po změně stran domácí pokračovali ve své aktivní hře dopředu a opakovaně jim nechybělo mnoho k tomu, aby své hubené vedení podtrhli trefou číslo dvě. Saúl Berjón však opět napálil pouze brankovou konstrukci. Rayo tedy sice opakovaně unikalo navýšení gólového manka, jenže ani těchto šťastných okolností hosté nedokázali nijak využít a jejich nuzná ofenzivní snaha přišla vniveč.

V příštím kole čeká Eibar další domácí utkání, tentokráte proti Getafe. Rayo dostane zase šanci na reparát a vylepšení stávající situace čtyř porážek z posledních pěti kol rovněž na vlastním stadionu, kam zavítá Granada.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Celta Vigo 2:3

31.10.2015 22:05

Góly: 11. Imanol Agirretxe, 37. Imanol Agirretxe - 17. Iago Aspas, 56. Iago Aspas, 89. Pablo Hernández

Celta Vigo je jednoduše k nezastavení. Galicijský celek sice výjimečně narazil v minulém kole proti Realu Madrid, ovšem favoritovi tehdy podlehl až po heroickém výkonu a stejně se musel vypořádat i s nepříznivým vývojem v sobotním zápase s Realem Sociedad. Dvakrát Celta prohrávala, dvakrát zase srovnala a v samotném závěru jí vystřelil cenné vítězství Pablo Hernández.

Ani dva góly Imanola Agirretxeho tak nestačily k tomu, aby si David Moyes připsal bodový zisk a se svým Sociedadem se odpoutal ze spodní části tabulky velmi blízké sestupovým vodám. Celta naopak díky trefám Iaga Aspase a oné rozhodující z kopačky Hernándeze přeskočila Villarreal s Atléticem Madrid a nadále se drží na třetím místě s odstupem tří bodů od vedoucího dua Real Madrid, Barcelona.

Diváci na stadionu Anoeta si na první gól museli počkat jen do jedenácté minuty. Domácí Imanol Agirretxe si naskočil na přesný centr Zurutuzy a s domácími to v tu chvíli vypadalo slibně. Iago Aspas však vyrovnal jen šest minut nato, když se dobře zorientoval v pokutovém území a zblízka míč zasunul do sítě. Přesto Sociedad ještě do poločasu strhnul vedení znovu na svou stranu. Berchicheho pas totiž znovu přetavil v gólovou střelu Agirretxe, jenž se snad jako jediný z celého Moyesova týmu těší výjimečné formě.

Po změně stran však Celta přepnula na vyšší obrátky a v šestapadesáté minutě se zaslouženě dopracovala k druhému vyrovnání. Střelcem branky se stal opět ztracený syn Aspas, jenž po svém návratu z Liverpoolu a Sevilly ve Vigu znovu naplno září. Navzdory své subtilní nevysoké postavě se španělský útočník dostal k zakončení hlavou po Wassově centru a na výsledkové tabuli svítil stav 2:2.

Když pak González s Berchichem zahodili nadějné příležitosti poslat domácí ještě jednou do vedení, mířil zápas ke svému konci a dělbě bodů. Minutu před vypršením základní hrací doby však Hernández vyslal na branku Sociedadu perfektní halfvolej a brankář Rulli musel bezmocně lovit míč ze sítě potřetí.

Více informací k zápasu

Getafe CF - FC Barcelona 0:2

31.10.2015 20:30

Góly: 37. Luis Suárez, 58. Neymar

Barcelona si podle očekávaní odvezla ze hřiště Getafe tři body. O vítězství katalánského celku se gólově postarali Suárez a Neymar. Uruguayský forvard vstřelil svůj 300. gól kariéry, Neymar s devíti góly vévodí tabulce střelců La Ligy.

Taktika domácích byla od začátku jasná - ubránit s obhájci titulu co nejdéle nerozhodný stav a sázet na rychlé protiútoky. Jeden z nich se mohl domácím povést už ve 12. minutě. Víctor nacentroval z levé strany, ve vápně si míč krásně zpracoval Ščepovič, jenž ale branku těsně minul! Poté už se však hosté dostali ke své tradiční hře krátkých přihrávek a čekali na zaváhání domácí obrany. To přišlo ve 37. minutě, když si při rychlé akci Barcelony nepohlídali domácí beci náběh Suáreze, jenž díky skvěle načasované přihrávce Sergi Roberta mohl uklízet míč z velké blízkosti do branky - 0:1!

Barcelona dávala svému soupeři minimum prostoru i po změně stran a v 51. minutě dokonce podruhé dopravila míč do sítě. Oslavy Katalánců ale byly zmařeny správně zdviženým praporkem pomezního, jenž zpozoroval těsný ofsajd Munira. Radost hostů naopak mohla propuknout naplno o sedm minut později. To Sergi Roberto dalším parádním pasem za obranu oslovil Neymara. Brazilský útočník se s vysokým míčem vůbec nemazal a z první nekompromisně propálil gólmana Guaitu - 0:2!

Barcelona mohla zvýšit na tříbrankový rozdíl v 75. minutě, když Neymar vyzval ke skórování Albu. Toho však skvělým reflexivním zákrokem vychytal Guaita! Ve zbytku zápasu se bohužel nebezpečné šance vytratily a Barca pohodlně kráčela za osmým vítězstvím v sezóně. Při poslední akci zápase se ještě do dobré příležitosti dostal Suárez, skvělou individuální akci ovšem zakončil těsně vedle domácí svatyně. Barca tak nadále drží stejný bodový zisk jako vedoucí Real Madrid, Getafe okupuje s deseti body třináctou pozici.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Sevilla FC 2:1

31.10.2015 18:15

Góly: 25. Mario Gaspar, 61. Cédric Bakambu - 76. Fernando Llorente

Villarreal vybojoval vítězství nad Sevillou v poměru 2:1 a poskočil na pátou příčku. O domácí výhru se postarali Gaspar a Bakambu, v dresu hostí pouze snižoval v 76. minutě Llorente. Sevillistas padli po čtyřech vydařených utkáních, Žlutá ponorka naopak zlomila třízápasovou sérii bez vítězství.

Domácí začali zápas pěkně od podlahy a už ve 3. minutě se mohlo měnit skóre. Po rohovém kopu se ke střele z vápna dostal Bruno, ale nastřelil pouze tyč! Villarreal svého soupeře přehrával, ale dlouho mu scházely vyložené příležitosti. Naopak v 19. minutě zahrozili hosté, když se na zteč domácí svatyně vydal Gameiro, jenž v souboji s Ruizem upadl ve vápně. Sudí Martínez ale penaltu nepískl.

Vytoužené branky se zaplněný El Madrigal dočkal ve 25. minutě. Po dalším Suárezově rohu se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval Mario Gaspar, jenž šťastnou střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síť - 1:0! Andalusané mohli odpovědět v 38. minutě, Gameriovu hlavičku však na poslední chvíli zblokoval Ruiz. Villareal si tak do kabin nesl zasloužené vedení.

Domácí byli lepším celkem i po změně stran. Více drželi míč a kráčeli za vítězstvím. Po hodině hry navíc Marcelinovi svěřenci přidali i pojišťovací druhý gól. Rozhodující akci zápasu začal na pravé straně Gaspar, který křižnou přihrávkou oslovil ve vápně volného Suáreze. Ten ještě nesobecky naservíroval míč před branku nekrytému Bakambovi, jenž pohodlně uklidil balón do sítě - 2:0!

Hosté se v druhé půli trápili v ofenzivě, jedna akce jim však přeci jen vyšla. V 76. minutě se na levé straně dobře uvolnil Konopljanka, který následně nacentroval před branku Areoly. Tam si domácí beci nepohlídali hbitého Llorenteho, jenž mohl zcela nekrytý hlavičkovat takřka do prázdné branky - 2:1! Villarreal však žádné drama nepřipustil, naopak sama Žlutá ponorka mol přidat další branky. V 80. minutě chybovali hosté ve středu hřiště a Suárez krásnou ranou z dálky nastřelil břevno! Sevillští kontrovali akcí Konopljanky, kterého ale na přední tyči vychytal Areola. A domácí gólman si pak poradil i v nastavení s hlavičkou N'Zonziho. Villarreal tak zvítězil nad Sevillou 2:1.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Levante UD 3:0

31.10.2015 18:15

Góly: 64. Paco Alcácer (pen.), 72. Sofiane Feghouli, 80. Zakaria Bakkali

Městské derby s Levante ovládla domácí Valencie a pokračuje tak ve svém stíhání špice tabulky, díky sobotním třem bodům již poskočila na šestou příčku. Hosté naopak po jasné prohře 3:0 zůstávají přilepení ke dnu Primera División.

Skóre po hodině hry otevřel proměněným pokutovým kopem Paco Alcácer, jehož záhy doplnili Sofiane Feghouli a Zakaria Bakkali. Levante prodloužilo svou letošní agónii, která doposud čítá jednu jedinou ligovou výhru a celkem nasbíraných všehovšudy šest bodů. Není tak divu, že se momentálně ten menší z valencijských klubů dívá zespoda na všech zbylých devatenáct celků španělské nejvyšší soutěže.

Úvod do zápasu přitom měli hosté slibný - v osmnácté minutě se Roger dostal po Toňově přihrávce do slibné střelecké pozice, jenže ke smůle Levante trefil pouze brankovou konstrukci. Od té chvíle to již šlo s hosty z kopce, byť do poločasové přestávky ještě udrželi alespoň bezbrankový stav, neboť Alcácer s Feghoulim své příležitosti neproměnili.

Po změně stran ještě brankář Rubén zvládl zasáhnout při ráně Andrého Gomese, ovšem ve čtyřiašedesáté minutě již čelil jen stěží řešitelné situaci v podobě pokutového kopu. Aktivního Feghouliho totiž povalil na zem Rubén Martínez a nařízenou penaltu zvládl Alcácer přetavit ve svůj třetí gól sezony. Zdvojnásobit vedení se málem záhy povedlo Danielu Parejovi z přímého kopu, ovšem nakonec se šťastným střelcem stal Feghouli, když míč zblízka doklepl do odkryté brány.

Deset minut před koncem se pak postaral o zcela poklidný závěr z pohledu domácích belgický reprezentant Bakkali, jemuž sedla náramně rána zpoza šestnáctky, která zaplavala až za Rubénova záda. Alespoň zkorigovat zápas mohl Jordi Xumetra, jenže z dobré pozice trefil pouze připravenou náruč gólmana Jaumeho Domenecha.

Levante má rozhodně co napravovat a již nyní se ocitá v pořádných potížích spojených s bojem o záchranu. Nejbližší šanci na reparát skýtá domácí zápas s Deportivem la Coruňa. To Valencii čeká další zápas hned ve středu, když zavítá do Belgie na hřiště Genku v rámci Ligy Mistrů, víkendový ligový zápas pak bude z kalibru těch vůbec nejtěžších - Netopýry totiž bude hostit Celta Vigo.

Více informací k zápasu

Real Madrid - UD Las Palmas 3:1

31.10.2015 16:00

Góly: 4. Isco, 14. Cristiano Ronaldo, 43. Jesé - 38. Hernán

Real Madrid pohodlně přehrál nováčka z Las Palmas 3:1 a pokračuje tak v panování španělské ligové soutěži. Ideální start dopřál madridskému velkoklubu brzkým gólem Isco, jehož záhy doplnil Cristiano Ronaldo a následné Santanovo nečekané snížení vymazal ještě do poločasu Jesé.

Vzhledem k tomu, že Real nyní čeká extrémně náročná série zápasů proti PSG, Seville a Barceloně, byl domácí zápas proti Las Palmas nejen povinným vítězstvím, ale také co možná nejpohodlnějším bez zbytečných nových zranění. Nově se na ošetřovně musel hlásit i brankář Keylor Navas, jenž letos prožívá skvostnou sezonu a výrazně přispěl k tomu, že Real doposud za dvanáct zápasů inkasoval jen devětkrát. V brance jej protentokrát nahradil Kiko Casilla.

Naděje hostí na možný překvapivý výsledek utnul Real hned ve čtvrté minutě. Jesé vystihnul dráhu míče ještě na soupeřově polovině, posunul jej Casemirovi a záložník Realu vybídl k zakončení připraveného Isca, jenž přesnou ranou na vzdálenější tyč poslal domácí do vedení. Chvíli nato sice Javi Varas ubránil jednobrankové manko při jedovaté střele Modriće, ovšem v minutě jedenácté již musel lovit míč ze své sítě podruhé. Marcelův průnik po levé straně vyústil v přesný centr do šestnáctky na hlavu Cristiana Ronalda, který skóroval již potřinácté v sezoně.

Teprve pak se dostal do akce i domácí debutant Casilla, jenž vytáhl nebezpečnou ránu Jonathana Viery a stihnul včas zareagovat i na dorážku Williana Josého. Jinak ale nadále útočil především Real a Varas se měl co ohánět, aby odolala ranám Jesého s Iscem. Osm minut před koncem první půle však Las Palmas nečekaně utkání nakrátko zdramatizovalo - Santanova prudká hlavička z rohového kopu se otřela o brankovou konstrukci a zapadla za Casillova záda.

Real se ale nenechal rozhodit. Krátce před odchodem do šaten totiž Jesé, jenž se na Kanárských ostrovech narodil a hrál tak "proti svým", převzal na levé straně šestnácky míč od Toniho Kroose, postrčil si jej do středu hřiště a prudkou ranou na přední tyč propálil Varase na 3:1. Po změně stran již Real jakoby upustil nohu z plynu právě s ohledem na blížící se úterní utkání s PSG a další góly již nepřišly ani na jedné straně.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Atlético Madrid 1:1

30.10.2015 20:30

Góly: 77. Lucas - 34. Tiago

Atlético Madrid propáslo jedinečnou šanci vytvořit tlak na vedoucí duo Real Madrid - Barcelona, když na půdě Deportiva la Coruňa pouze remizovalo 1:1. Madridský celek tak nedosáhl na samotné čelo ligové tabulky a po konci desátého kola může jeho ztráta na lídra činit až čtyři body.

Zato Deportivo vydřenou remízou potvrdilo letošní výtečnou formu, která jej momentálně vynáší na neuvěřitelné šesté místo. Do vedení se přitom dostali favorizovaní hosté díky brance Tiaga hned z první půle a mířili za prvním místem v tabulce. Po změně stran však nedůrazného bránění stopera Giméneze využil beze zbytku Lucas a čtvrthodinu před koncem srovnal na konečný stav. Atlético tak přišlo o možnost zvítězit počtvrté v řadě a zůstává na třetím místě.

Někdejší záložník Chelsea či portugalské reprezentace Tiago prolomil bezbrankový stav ve třiatřicáté minutě, když Deportivo nezvládlo odvrátit nebezpečí z vlastní šestnáctky dostatečně důrazně a Tiagův halfvolej z kraje pokutového území zapadl přímo do pravého dolního růžku branky. Ještě do poločasu pak měl jedinečnou příležitost navýšit vedení hostí Antoine Griezmann, jenže nečekaně selhal.

Francouzský kanonýr v tu chvíli nezvládl potvrdit roli největší ofenzivní zbraně Atlética s šesti vstřelenými góly na kontě a zblízka po Godínově přiťuknutí hlavou z rohového kopu dokázal míč napálit pouze do tyče. Chvíli nato pak Griezmann sám hlavou zamířil vedle a do kabin se tím pádem šlo za stavu 1:0 pro hosty.

Po změně stran Depor zabral a od počátku se hnal za vyrovnáním. Fede Cartabia přinutil svými střelami zdálky Jana Oblaka k dvěma zákrokům a čtrnáct minut před vypršením základní hrací doby se domácí nakonec i dočkali. Lucas obral o míč Giméneze, jenž se jej marně pokoušel krýt vlastním tělem, než odputuje za základní čáru, obešel Oblaka a placírkou již snadno posunul míč do odkryté branky. V samotném závěru pak dokonce Deportivo málem dokonalo šokující obrat, ovšem dvě minuty před koncem skončila Fajrova fantastická rána jen na břevně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid1073024:424
2.FC Barcelona1080222:1224
3.Celta Vigo1063121:1321
4.Atlético Madrid1062215:620
5.Villarreal CF1062215:820
6.SD Eibar1044213:1016
7.Valencia CF1043311:715
8.Athletic Bilbao1042416:1314
9.Deportivo La Coruña1035215:1214
10.Espanyol Barcelona1041511:2113
11.Sevilla FC1033414:1412
12.Sporting Gijón1033411:1412
13.Real Betis1033410:1612
14.Getafe CF1031610:1510
15.Rayo Vallecano1031611:1810
16.Real Sociedad1023512:129
17.Málaga CF102355:89
18.Granada CF1014510:187
19.UD Las Palmas101367:166
20.Levante UD101366:226

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (521)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gimenez bude "babrák kola". Depor v druhom polcase siahal na 3 body.

Cholo sa v druhom polcase posral, zbytocne stiahol Carrasca aj Jacksona a chcel to uhrat na 1:0...

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Phillipinho

Co se tam vcera delo ve druhym polocase?

Reagovat
Elliasson

Taky by mě zajímalo...

Reagovat
Ángel di María 22

Takovej pohodovej zápas, ale zase nedokážeme tomu týmu dát doma bůra třeba a je z toho "jen" taková klasická výhra. Nechci tady brečet, že jsme vyhráli a je mi to málo, ale už tolik nedáváme kouře. Pellegrini, Mourinho i Carlo ve svých sezónách dokázali s Realem v lize nestřílet přes 100 gólů, Benítéz téměř jistě tuhle několika letou sérii přeruší.

Jinak teda povinnost splněna. Zranění se vracejí, tak snad bude dobře. Vamos.

Reagovat
Ángel di María 22

Zranění hráči se vracejí*

Reagovat
Kokesh

Pod Carlemj sme meli v prvni sezone za deset zapasu o 5 vstrelenych golu mene.

Reagovat
Kokesh

A ostatni se mi nechce hledat, ale pochybuji ve vetsi rozdil. Rafa tu stovku klidne atakovat muze, v tom nevidim problem...Karim udela svoje, uvidis. S nim pujde i Cris uplne nekam jinam zase.

Reagovat
Switchback

Ale tady se bude na Rafu blejt asi pořád, no.

Reagovat
teenz

Protože Carlo byl sympaťák.

Reagovat
Switchback

Když to bereš tak ...

Reagovat
Aldeano

Oba máte pravdu...

Reagovat
Kokesh

Vsak me uz to taky nebavi...nekteri mi pripominaji duchodce na fotbalech, kteri si prisli jen zanadavat.

Hledaji se jen a jen dalsi naprosty picoviny, cim se muze Rafa shodit...pritom ty problemy ani nemame. Uz jsem se docela o naprosto trapne ofenzive, defenzive, tempu hry, dalsi zase ukazuje na statistiky, ktere ani jeho predchudci proste nemeli lepsi...

A odpovedi typu, protoze to byl sympatak apod. me dostavaji jeste vice do kolen. Mame v tymu Crise, ktery se sympaticnosti posledni roky na hristi nema nic spolecneho, ale jeho by se v zastavani tady vsichni klidne posrali. Proc?

Reagovat
Aldeano

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
teenz

Carlo byl sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako ? vždyť to nemá s tím nic společného

Reagovat
teenz

Byl to sympaťák. Ne vážně, Benitez v rámci možností dělá, co může a má po Carlovi těžkou situaci, ale s tím sem šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hate na Beniteze je strašnej.

Reagovat
One-Real

Sezóna se láme v jiný fázi. Podívej se na Carla loni jakou vytvořil mašinu a jak rychle se to pak sesypalo v klíčové fázi. Stejně jak vy obhajovači všeho u Rafy schopni kritizovat Carla za každou kravinu, tak je to na druhou stranu stejný. Zejména prvních pár zápasů byly ty výkony doma tragický a přizpůsobovali jsme se pomalu my soupeři, místo toho aby mu kvalita našich hráčů a systém vnutil naší hru.

Systémově je to fajn, pokud k tomu přidá kvalitní herní obraz (minimálně doma), tak ho postupem času fanoušci akceptují, ale ten začátek neměl vůbec ideální a to byla doba, kdy byl pod palbou největší kritiky. Isca a Kroose neumí pořádně využívat (zatím) a to bys lepších založníků (s ohledem na věk) musel hledat pěkně dlouho. Navíc jsme od něj čekali pošpanělštění a nějakou větší důvěru ve Španěly, což v ZAČÁTKU angažmá vůbec nebylo, teď ho k tomu (Jesé, Vazquéz) donutila zraněná ofenzíva.

Já nevím jak vy, dřív jsem to možná bral jinak, ale nejsem jen fanouškem úspěchu. Fandím těm hráčům, co jsou mi sympatičtí, chci vidět víc než jen výsledky a kdo jinej by to měl předvádět, když ne Real s kupou technických hráčů a neomezenými možnostmi.

Jednu věc, kterou dost lidí neuslyší rádo ale opět nám hraje do mlýna je fakt, že je podruhé zraněný Bale a světe div se, ono to jde. I proti PSG tu roli křídla nebo krajního hráče daleko lépe zastoupí Jesé nebo Vazquéz a naše série neporazitelnosti bez Balea pokračuje od loňské sezóny. Tohle je třeba taky zdůraznit.

Za sebe můžu říct, že na Rafu koukám o trochu líp než po prvních pár zápasech, kdy jsem po tom původním odstavení domácích hráčů a příšerné hře měl dost výtek, ale nějaké komplexnější hodnocení, než tu každý píšeme po jednotlivých kolech bych nechal až na závěr sezóny. Za Carla jsme byli mašina, slabší zápasy nás sice neminuly, ale na co nám ve finále bylo 24? výher v řadě, seźona se láme jinde a jestli si nás chce Rafa získat, neměl by být loutka a po návratu pokračovat bez Balea, to je asi nejdůležitější rozhodnutí pro celou tu skupinu antiRafovců.

A ještě jeden dodatek, Carlo neměl gólmana, Rafa ho má. Píše se to těžko, ale loňský Iker a letošní Keylor se nedají srovnávat, s Ikerem v bráně by v kolonce proher minimálnš 2-3 podle mě svítily, protože do týhle doby drží Rafu a výsledky týmu dost nad vodou hlavně gólman.

Reagovat
One-Real

a ještě dodatek, hlavní rozdíl je právě ta záloha, loni šlapala neskutečně, Toni se zabydlel, Isco byl skvělý a Modrič byl daleko výraznější, než letos, pokud se koukáš, tak většina nebezpečí nám jde letos hlavně ze křídel a od krajních beků, což je oproti minulé sezóně plus, ale až na vyjímky nejsme schopni více hrozit ze středu a ovládat ho, musí to být přes Marcelo, Danila a nebo jako dneska, kdy v podstatě veškeré nebezpečí dělal Jesé

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho nechcu nějak více hodnotit, protože je zatím prakticky pořád bez Jamese, který tu hru dost mění. S tím Baleem je to stará pravda, když máš křídlo které lítá, typu Vazquéz tak to vypadá trochu jinak než s ním.

K tomu poslednímu, to je prostě Carlova vina, mohl posadit Ikera, rozhodl se že ne, že nechce zbytečně dělat rozruch, to samé Casemiro, momentálně náš nejlepší záložník, kterého on sám poslal pryč a pak Kroos hrál 678tisíc minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Je urcite brzo, ale zatim to slusne rozjel na uroven soucasnych klubu v PL.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to fakt vypada jak lonska Chelsea, coz je neco, ceho jsem se nechtel dozit. Na pohled jsou ty zapasy neatraktivni, na ty tezsi se diky defenzivni dominanci neda divat vubec, upustilo se od postupnyho utoku a drzeni mice (tak jako se Mourinhovi nehodil Mata, tak by Rafa hnal Isca s Kroosem, kdyby mohl). Na Josem me hrozne fascinovalo, jak fantasticky dokazal hrat, i kdyz mel v tymu hrace jako Hazard nebo Fabregas, takze se tesim, az Real nekdy pri Play-off v LM bude hrat beton proti oslabenymu souperi,

Reagovat
Ángel di María 22

Stačila Celta

Reagovat
smazaný uživatel

Neco jsem o tom cetl, ale to jako fakt? Zrovna jsem to nevidel.

Reagovat
teenz

Buď rád, že si to nevidel.

Reagovat
teenz

Člověk si řekne, že máme dost zranění a hra půjde nahoru jak se hráči vrátí, jenže to se vrátí James a Gareth, což znamená dost změn = změn, který nás posunou ještě níž. Tím narážim na Garetha, kterej nehne predelí ani kdybychom hráli v 8mi hráčích a Jamese, kterej pravděpodobně zase vystrčí Isca a Danila, kterej posadí Daniho. To je neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis, ten Danilo byl po priprave od Rafy taky k smichu a velkej duvod pro hate. Mame se na co tesit.

Reagovat
teenz

No a že bude jedinej španěl na place Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

co by teď Chelsea dala za Beníteze

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se mohli vratit k lonske defenzivni dominanci, kterou ted prevzal Real?

Reagovat
Kokesh

Pockej, ja jsem jako obhajovac vseho u Rafy? Nespadl jsem z neho na prdel, jen se ho snazim zastavat, protoze vetsina kritika co smeruje na nej neni ani na miste.

Nebudu se vyjadrovat ke vsemu, protoze jsem se uz nekolikrat sdelil svuj nazor. Jen se mi libil uz nevim koho to byl komentar, ze nam proste ujel vlak, a to z jednoho prosteho duvodu. S klidem si dovolim tvrdit, ze jsme meli na nekolika mistech opravdu to nejlepsi, co beha na travnicich...ale ted vidime, ze vsichni starnou a z toho mancaftu jsme nevytezili maximum. Ani za Carla, Mourinha, nikoho...ok, i pres uzasnou eru Barcelony,, ale Cris, Ramos, Pepe, Modric, Karim, Iker, Xabi, atp. uz mladsi nebudou a mit za poslednich 7 let jeden titul a jednu LM s timhle kadrem je proste malo. K lepsim a hlavne stalym vysledkum nam nepomohl zadny trener, at uz hral ofenzivneji, defenzivneji, at uz byl sympatak kazdym coulem, at uz byl cokoliv. A ted se tu proto hejtuje Rafa? To mi nejde prave do hlavy.

Reagovat
Ed_Hazard

Pekné názory Na papiery sme mali tým väčšinou ešteo stupienok lepší ako Barca a aj tak nám to bolo k hovnu. Rafa má svoje chyby, každý o nich vie. Fakt by som bol ale rád aby sme si počkali do konca sezóny. A just bodaj by uhral treble, to by som si potom pozrel diskusiu

Reagovat
smazaný uživatel

Barca měla/stále má Messiho, to je hlavní rozhodující faktor.

Reagovat
Ed_Hazard

Rozhodujúci je trocha silné slovo, tiež mal počas tej doby svoje chvilky bez formy. Ale je pravda že to vždy malo určitú váhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel tak, že Barca s Realem měli/mají týmy na cca stejné úrovni, ale proč je více úspěšnější v posledních letech Barca je právě díky Messimu. Bez něj by Barca určitě neměla za posledních 7 sezon 5 ligových titulů a tři vítězství v LM (beru to od sezóny 2008/009, protože od té doby je Messi každou sezónu nejlepším hráčem Barcelony a navíc kdybych napsal od sezóny 2004/2005, tak mi to vyčtete, že v té době měl Messi minimální vliv na trofeje). Navíc Messi má s Barcou 2 treble, což žádný jiný tým (na Evropské) scéně nedokázal.

Reagovat
X-bano-X

Tú lepšiu papierovú zostavu by som rád videl, keby si bol taký láskavý a napísal ju(ich). Teda za minimálne tie 4 sezóny by som poprosil.

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si lonskou z prvniho Clasica, ta byla lepsi urcite.

Reagovat
teenz

Reagovat
X-bano-X

Tak bavia sa tu o 7 sezónach a papierových zostavách. Týka sa to teda optimálnej zostavy v sezóne a nie nejakej v 1 zápase. A tak nejak si neviem predstaviť lepšiu papierovu zostavu ako barcelonsku s 7 majstrami sveta a európy doplnenú o Ibru/Neymara/Messiho/Rakitiča/Abidala,/Alvesa.......

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ta byla optimalni. Ze zas nechapes pointu me ale neprekvapuje.

Reagovat
X-bano-X

Mimo si ty ako obvykle. Bavia sa o 7!!!! sezónach kde vraj mal Real väčšinou papierovo lepšiu zostavu. Ty pointo.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja reaguju jen na jednu sezonu, asi tezky k pochopeni..

Reagovat
X-bano-X

Tak nereaguj ako kkt na jednu sezónu keď je reč o väčšine. Nazdar

Reagovat
Kokesh

Jjo mere, kdo jiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, ze ten posledni komentar. Ale mere to vystihl, tak to proste je.

Reagovat
Kokesh

Jjo sry, ani jsem uz necetl ten obsah, takze De la Red.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Spalovač šancí

Carlo neměl Keylora?

Reagovat
-Carles-

Pretože sú šaškovia

Reagovat
patas92

Reagovat
raduinho

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

To je jedno kolik mame ted, tipuju ze pod Benitezem tech golu moc vic nebude.

Reagovat
Spalovač šancí

Možná pod Rafou dá Real jenom 80 golů, ale 105 bodů. Což je lepší než obráceně

Reagovat
Visca el barca

nenažranej vocas no

Reagovat
Kokesh

Ani bych se nedivim, kdyby Kroos v plně palbě seděl. Nějak pro něj v jeho formě ani nevidím místo.

Reagovat
One-Real

Já v tom vidím úmysl Beníteze. Teď ho utaví, Kroos toho bude mít plný kecky a pak bude mít opodstatnění pro Caseho v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Forma Toniho a Isca jde na Rafuv vrub.

Reagovat
teenz

Reagovat
One-Real

viz výše

Reagovat
Robbie

proč tu je vandrák Ronaldo a né Jesé ?

Reagovat
Israha

Takže si to shrňme: Benítez musí už několik týdnů po sobě lepit sestavu, na lávce sedí z nedostatku zdravých hráčů mladíci z béčka, ofenziva v čele s Ronaldem a Iscem má podprůměrnou formu, takže ve výsledku je nejnebezpečnějším hráčem dopředu Marcelo, obrana hraje v ideálním složení jen z půlky, ale přesto je zatím ve všech soutěžích neporažen, v LM drží nulu inkasovaných gólů, v La Lize má nejlepší útok i obranu a velmi, VELMI dobře pracuje s širším kádrem.

A za tohleto se místo adekvátní pochvaly hejtuje za (subjektivně) nekoukatelnou hru . Já ho moc rád nemám a pořád si myslím, že vhodná volba pro Real není, ale ksakru - teď dělá vzhledem k možnostem, co má, vynikající práci, takže by bylo na místě to pozitivně ohodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, až se vrátím. Nepodceňuj moje schopnosti.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Vlastně s tebou souhlasím, třeba já osobně si uvědomuji, že jsem k němu nespravedlivý, protože nemůžu překousnout toho Carletta a vylívám si to na někom, kdo si to vlastně zas tak moc nezaslouží.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som si tiež pred niekolkými týždňami uvedomil, že ho kritizujem neprávom. A tak je to, dovolím si tvrdiť, u velkej časti madridistov Ide len o to kedy si to tí ludia uvedomia

Reagovat
smazaný uživatel

Abyste si nezacali za mesic, kdy by mel byt kadr kompletni, uvedomovat, ze to, co si uvedomujete ted, si vlastne uvedomujete spatne. Vsem vadi hlavne (ne)atraktivita a jedinym protiargumentem jsou zraneni hraci. Takze az pak se ukaze.

Reagovat
Ed_Hazard

Samozrejme, to sa stať kludne môže. Vešteckú guľu tu ale nikto nemá (ty snaď hej?). Preto by bolo logické a spravodlivé pracovať s faktami, ktoré máme teraz k dispozícii. Rafa si to uznanie momentálne zaslúži.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam. A nemyslim si.

Reagovat
teenz

Uznání si zaslouží až vystrčí atleta na tribunu.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7C.Ronaldo

král hraje nejlíp

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Robbie

já ovlivněn Carlettem fakt nejsem, on měl poměrně velké nedostatky, potom udělal z toho fantastickou mašinu, ale psal sem že neumí rotovat už listopadu a že se ukáže jako velký problém, nakonec se to ukázalo že bylo naprosto klíčový, neustále hráli stejný hráči byl strašně posraný, ale mě se potom ten fotbal líbil, Real dokázal dávat hodně golů a měl jednoznačný výsledky, když sem se dozveděl že Rafa přijde, tak sem nebyl absolutně vůbec nadšený ba naopak z horšího týmu kde skončil na něj nedávali že je to tučnák,babrák a podobně a jde do nejlepší klubu na svetě, bohužel se ta sračka co praktikuje ukazuje, má i štestí díky démonovi Navasovi, jediný pozitivní je že Real téměř neiinkasuje, obrana v celku funguje+rotace za to velký palec nahoru, ale jinak na hru se nedá koukat je to fakt strašné, nevím, asi mám jiné představy, ale tohle je REAL MADRID a ten musí hře dominovat at je výsledek jakkýkoliv a ne posraně bránit vedení, strašně mě nasral proti Atleticu když hrozně vystřídal a taky z Malagou kde měl hru stáhnout na tři beky když Malaga hrála o desíti

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

zastava sa tu rafa ze su vysledky ze sa rotuje atd...ale to ze zapas je strasna nuda a ta hra je katastrofa to neviem ci nikomu nevadi... my sme Real Madrid tu treba mat aj peknu hru aj vysledky...mozme vyhrat titul ale ked tak budeme hrat cely rok tak ma to ani tak tesit velmi nebude, vzdy som zapasy prezival tesil sa na golove lahody a teraz normalne ma to nudi a niekedy mam dokonca nutkanie ten zapas vypnut ako dnes..co sa mi nikdy predtym nestalo..s takymi hracmi co mame my by ta hra mala byt ovela lepsia a ina ...a tiez to ze sme neprehrali nie je zasluha Rafu ale Navasa..bez neho nie sme prvy ale piati alebo nizsie..

Reagovat
misinho7

a ako pise Ribery22 hore...uplne sa to zatial podoba na minulorocnu chelsea..hra otras ale vyhravali a ziskali titul...mozno ho aj ziskame ale ked to bude takou hrou tak potom nech po sezone poslu rafu doprdele

Reagovat
Robbie

Capello musel odejít hlavně kvůli hře dříve

Reagovat
Kenneth

Zajímavý, hra je podle tebe katastrofa a potom si přeješ návrat Opičáka do sestavy. Něco mi tam nesedí.

Reagovat
misinho7

pisal som niekde ze si prajem jeho navrat do zostavy..to ze hral na zaciatku sezony na jeho pomery dobre tvrdim aj budem ale co sa tyka zostavy tak budem radsej ak to bude Karim-Cris,Luka/Isco,James

Reagovat
smazaný uživatel

panebože

Reagovat
Robbie

budu doufat že v lednu přijde Hazard a do Chelsea půjde Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to budeš pak v lednu hodně zklamanej no.

Reagovat
teenz

Jemu se ještě prodlouží po odchodu Crise.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako regulérně nejsmutnější věc na tom je, že po odchodu Ronalda bude i s tou stávající smlouvou nejlíp placenej hráč v týmu.

Reagovat
teenz

Když nám jako týmu je prospěšnějí i Vazquez.

Reagovat
smazaný uživatel

ne že by nasadil tu laťku nějak vysoko

Reagovat
teenz

Hmm, teď je to snad ještě smutnější, když si člověk představí jeho cenu a jeho výkony. Snad se Chels zblázní a vymění nám ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem se párkrát díval na Chelsea, Hazard hraje hovno, všichni na něho nadávají a já jsem doma u kompu zatlačil slzu, protože Bale tak hraje už třetí sezónu

Reagovat
teenz

Podle mě Hazard zažívá takovou tu svojí stagnaci-nemotivaci. On podle mě nemá proč moc hrát a to nemyslim špatně. Potřeboval by impuls a tím je podle mě rozhodně PD ať Barca nebo my.

Reagovat
smazaný uživatel

My ho ale v Barce nechceme. Mame lepsich.

Reagovat
teenz

Přečti si ten post ještě jednou, nikdo se tě na nic neptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je strašidelný, dneska na něm šlo strašně vidět jak to má v piči, jak měl volnost první poločas tak jsem čekal že se chytne, ale žádná snaha nic. Možná by mu prospěl nový trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom kdyz jsem ho videl naposled za repre, tak nehral spatne.

Reagovat
teenz

Bale style.

Reagovat
Miguel19

No on to má Hazard spíš naopak. V týmu dobře a v repre na hovno..

Reagovat
teenz

Určitě nový impuls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

QUE EQUIPAZO AMARILLO!!! OLEE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Pohodová výhra s pošetrením síl u bojovného súpera. Čo viac si priať.

Reagovat
patas92

Nějak si nedovedu představit, že bychom se Sergim v sestavě mohli někdy prohrát

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak dávno ne?

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona pekný výkon. Najlepší hráči zápasu 1. Neymar 2. Sergi Roberto 3. Busquets ... dneska zahrala dobre aj defenzíva. Mathieu výborný výkon ... slabšie to bolo od Rakitiča a krajných bekov v ofenzívnej fáze ... a klasicky mladíci sa moc nepredviedli. U Munira je veľká škoda, že mu ten gól zobral rozhodca. On to potrebuje ako soľ ... Ale dneska veľmi dobrý týmový výkon, takto majú zápasy vonku vyzerať. Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej výkon. Neymar je král

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem jsem se o Barcu bez Messiho obával, ale zatím je to super. Neymar ho herně zastupuje výborně a spolu se Suárezem i gólově. Barca (zatím) letos bez Messiho v lize 4 výhry a jedna nešťastná prohra se Sevillou (tam mohl být alespoň bod), v LM 2 výhry a v CDR remíza s Villanovense. Na druhou stranu nutno podotknou, že v lize kromě Sevilly a v LM Leverkusenu Barca v absence Messiho nečelila těžšímu soupeři. Uvidíme, jak zvládnou příští kolo s Villarrealem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi strašně líbil přechod do útoku. Hráli jsme rychle a tlačili jsme se rychle do koncovky. Tolik kolmic jsme v jednom mači nedali asi dlouho. Hrozně se mi líbí, že jsme začali využívat rychlých brejků po rohu soupeře. Tohle je přesně situace, kdy je soupeřova obrana nejvíc zranitelná, protože jsou obvyklí stopeři většinou před naší bránou. V tomhle hraje velkou roli Bravo, který je schopný pohlídat si centr a je schopný balon rychle expedovat dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdybych se jeste zastavil u Busquetse, tak mam pocit, ze letos tu svou vykonnostni latku jeste posunul. Zacal vice pouzivat dlouhe mice, je nebezpecnejsi dopredu, uzasna herni inteligence je u nej uz samozrejmosti.

Sergi Robertinho

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Všimni si, že dneska zůstával hodně vepředu.. Jeho role se už teď mění. Jsem zvědavej, co z toho vzejde.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

QUE PARTIDAZO DE LA REAL Y CELTA!!! Y HOY BUENOS RESULTADOS.

Reagovat
RS

Moyes konec!!!!

Vela, z formy už 4 zápasy, Bergara měl jit dolů o poločase, Pardo in

Prieto down, Canales in

Prokaučovanej dobře rozjetej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Alves Na ten mundúr tam jsou lepší kandidáti teda..

Reagovat
vacin

Alves se převlíkl za Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl

Reagovat
vacin

Však taky kdybys viděl ty kruhy pod očima...

Reagovat
raduinho

No joo Neymárek opět zazářil Ten kluk bude prvním kdo získá Zlatý Míč, po ústupu Lea a Crise.

Reagovat
santini

Celtička parádne...prvý mač, ktorý som nemohol pozerať... škoda... ale výsledok je super... párty pokračuje ďalej

Reagovat
cologneFC

Bol som dnes na zapasoch Realu aj Barcelony a treba povedat, ze obaja hrali co potrebovali. Ked Real dostal gol, tak zapol a o chvilu opat zvysil na dvojgolovy naskok. Barcelona sa nadrela o trosku viac, ale tiez mala zapas pod kontrolou. Bolo by ale zaujimave, keby dalo Getafe na zaciatku gol, sancu mali obrovsku. Inak sa tie muzstva nedaju porovnavat, je tam obrovsky kvalitativny rozdiel. Mimochodom, v Getafe nebolo vypredane ani zdaleka. Zaujimave, ze ludia nie su zvedavi na Barcelonu. Taktiez fanusikov Barcelony (v ich sektore) bolo cca 30-40. To chodi povzbudzovat viac ludi aj v nasej lige...

Reagovat
Juan Román Riquelme

to je o Getafe zname......ze ludi ten tim absolutbe nezaujima....absolutne by mi nevadili v Segunde--a miesto nich hore ZGZ

Reagovat
smazaný uživatel

Debata o Hazardovi je fakt zábavná.

ten kdyby přišel do PD, tak by nám zatlačil oči. Já bych ho bral všema deseti.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A co bychom s nim proboha delali? Jako fotbalistu ho urcite uznavam a rad se na nej divam, ale Neymar je uplne jinde uz jenom tim, ze cim vetsi odpovednost na nej nalozis, tim jsou jeho vykony lepsi, coz se o Hazardovi rict rozhodne neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

, já chci Verrattiho

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Máš samozřejmě pravdu, že papírově se nám do skvadry nehodí, protože po Messim bude desítka Neymar a spíš budeme hledat nějaký křídla. Na stranu druhou dneska máme v útoku 3 superhvězdy, které se papírově neměly na hřišti i osobnostně snést, ale pravda je úplně jiná a funguje to nádherně.

Já Hazarda u nás nijak obhajovat nehodlám, ale myslím si, že tihle skvělí hráči, kteří to mají v hlavě trochu v pořádku, si na hřišti vyhoví. Chce to jim jen udělat prostor a dát jim volnost.

Smysl mýho příspěvku byl ale trochu jinde - Madristi z Hazarda dělají nekopu, který by snad neměl výkonnostně mít ani na Isca a podobně, což jsou prostě sračky. Kdyby Hazard k nim přišel, tak by jim zatlačil oči. O tom jsem naprosto přesvědčený.

Reagovat
teenz

Kdo to kde napsal ? Však minimálně já a několik dalších psalo, že by Hazarda bralo.

Reagovat
smazaný uživatel

hledat to nebudu, ale není to dávno. Ať se ti dotčení přihlásí sami.

Reagovat
teenz

Super, takže sis hodlal jen tak kopnout. To samý se může říct o vás, že se najde několik, kteří z Hazarda dělají nekopu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, chjo, jdu do toho.

Reagovat
teenz

Co ? Najdeš mi tu pár příspěvků, jak ho dněkdo z madridu nechce ? A najdeš i ty jak ho tu chtějí ? A najdeš i ty, kdo z Cules z něj dělají nekopu ?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu

Reagovat
teenz

Nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, další póza. teď to má být něco jako " "

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Ty si proste sialeny Takychto nazorov ti najdem od vasich odbornikov x krat viac o Neymarovi aj Suarezovi este z cias tesne pred prestupom Par dni dozadu sme mali vlakno kde si ho kazdy prial a ty to dobre vies. Tak netrolluj

Reagovat
valloire

Jirka srovnával Neymara s Bojanem

Reagovat
smazaný uživatel

jen teda doufám, že se pak alespoň omluvíš.

Reagovat
teenz

No ty si se normálně zbláznil.

Reagovat
smazaný uživatel

no samozřejmě

Reagovat
teenz

A to už nějakej ten pátek je.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

misinho731.10.2015 14:32

tak eden by momentalne nehral v zaklade ani cez Vasqueza ci Jeseho .. ani eto cez Jamesa Isca ci Garetha

[reagovat]

Svatý Masopust31.10.2015 14:24

Dal bych Hazarda do Realu za Isca s Varanem...

[reagovat]

misinho731.10.2015 14:27

lol ani priama vymena Varane-Hazard by nebola realna... Varane je uz teraz svetova spicka a do 2 rokov bude mozno uplne najlepsi..a to ma len 22..buducie Hierro ..

[reagovat]

Manik...31.10.2015 14:33

Samotnej Isco má větší hodnotu než Hazard.....

[reagovat]

owny31.10.2015 14:37

Eriksen > Isco

[reagovat]

Zupillo31.10.2015 14:58

[reagovat]

Jako hele - trvalo mi to pár minut a našel jsem hned tři od vás. Dál hledat nebudu, protože si myslím, že to stačí.

Reagovat
teenz

Ok, našel si misinha a Manika. Gratuluji. To ti muselo dát spoustu práce.

Reagovat
smazaný uživatel

zupilla

Reagovat
teenz

To chtělo odvahu.

Reagovat
vacin

To že dá zupillo facepalm na výměnu Hazard- Varane a Isco tim říká, ze je nekopa? A misinha tady ma i dost fans Realu za vola...

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsme se dostali z pózy "jdeš si do nás kopnout" přes pózu "stejně nic nenajdeš" do pózy "nu dobře, našel jsi dva, ale to nic neznamená". Jsem žádostiv, kam až tohle povede.

Jo, ještě jsem zapomněl pózu "ty jsi se zbláznil a já jsem letadlo".

Reagovat
teenz

Začal si útoči, že z něj madristi dělají nekopu a jako důkaz si našel misinha a to myslíš vážně ? Proč nenajde příšpěvky, kde ho madristi chtějí ty hrdino ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si neuveritelny saso

Reagovat
smazaný uživatel

a blázen. Já vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinující. Jiný slovo pro tvoje dedukční schopnosti a chápání psanýho textu fakt nemám.

Reagovat
Ángel di María 22

Momentalne by nehral zaklad. Nechci vymenu Varane - Hazard (Varane je poklad). Isco ma vetsi hodnotu nez Hazard.

=

Nechceme hazarda.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Jako kde dělám z Hazarda nekopu???? To, že Isco má podle mě v současné době větší hodnotu neznamená, že je Hazard nekopa. Ba naopak je to po Ronaldovi můj nejoblíbenější hráč Nicméně na tu sra*ku co Masopust napsal nešlo reagovat jinak

Reagovat
misinho7

ja som tym snad myslel ze Hazard je slaby obecne co sa tyka? ? praveze je jeden z mojich oblubenych hracov ale proste Varane je uplne top stoper a nasa buducnost Isco to iste...a amomentalne by naozaj Hazard zaklad nehral...

Reagovat
Miguel19

Však Hazard je křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me by hral lip, kdyby nebyl.

Reagovat
Miguel19

Podle mě by hrál líp, kdyby nebyl svázaný taktikou. Mít naprostou volnost..

Reagovat
smazaný uživatel

To taky. Prave na kridle po nem vzdycky budou chtit, aby aspon trochu pokryval beka. A kdyz nebude, bude tim trpet system.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdyz bude tymu prinaset tolik golu jako ti hraci, kteri volnost maji, urcite by pro zadneho trenera nebyl problem mu tu volnost dat. Ani pro Mourinha, ktery s tim u Ronalda casem nemel problem. Dokud nebude efektivni, tak tu roli zaslouzene nedostane. Hazarduv nejvetsi problem je poslednich 20 metru, tedy finalni faze. Dokud se tam nezlepsi, nezaslouzi si byt srovnavan s nejlepsimi svetovymi hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba Robbenovi se to celou karieru taky vyhybalo a vycitalo a kdyz ji konecne dostal, tak byl k nezastaveni.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tam to bylo dost ovlivneny tou hromadou zraneni, kterymi porad trpel. Takovymu hraci se tezko dava volnost, kdyz odehraje polovinu zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz je k dispozici, tak je ta moznost asi stejne velka, jako ze mu ji nedas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Mně se ve středu vůbec nelíbí, přijde mi, že moc neví jak se má pohybovat a komu dávat pasy...

Reagovat
smazaný uživatel

a jen teda dovětek, že si myslím, že do Madridu Hazard dřív nebo později přijde.

Reagovat
el Principito

taky si myslim, možná už v létě

Reagovat
Hristo Stoichkov

V Madridu urcite casem skoncit muze, to se uvidi asi i podle toho, jak financne konkurenceschopni budou svetove velkokluby proti tem anglickym. V Barce jeho budoucnost urcite nevidim, jednak mame plno a dokud nepodepiseme nove sponzorske smlouvy (lukrativnejsi), zadne vetsi prestupy si dovolit nemuzeme. Takze bych byl rad, kdyby byla nejaka sance ulovit Nolita, zabudovat Sampera, Busquetse vice vyuzivat jako CM a pro pristi rok se zamerit na obnoveni dlouholete sagy kvalitniho stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Nolitem fakt nevím. Jako podívej se, kolik mu je. Říkáš, že si nemůžeme dovolit velké přestupy, ale Nolito by pro nás bylo řešení za 25 mega na kolik? 3 - 4 roky. To bych radši investoval větší peníze za mladší hráče, kteří by ti potenciálně řešili nějaký post delší dobu. Když si to pak přepočteš, tak ti to na rok vyjde plus mínus stejně.

Co se Sampera týká, tak jsme se o tom už asi bavili - jestli nedostal od Lucha šanci teď, tak už nevím kdy. Příští sezonu to vypadá na to, že bychom měli mít v záloze navíc Ardu, Haliloviće a Rafinhu navíc a ještě Sergi Roberta v plně jiné pozici (ne na hřišti, ale spíš pozicí v hierarchii týmu). Jestli má mít Samper nějakou šanci, tak by musel (jak píšeš) hrát Sergio CM, ale to zase bude sedět pětice z téhle skupinky hráčů: Iniesta, Raketa, Xavi Roberto, Halilović, Arda a Rafinha.

Reagovat
smazaný uživatel

když to takhle vypíšu, tak to ukazuje, jak široký, variabilní a kvalitní kádr bychom měli, kdybychom mohli využít všechny síly. Zni to divně, ale už se těším na další sezonu, kde by to mělo vypadat úplně jinak.

Reagovat
patas92

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nolito za 25 samozrejme smysl nema, to ti rozporovat nebudu. Do nejakych 15 mega bych do toho sel, MSN + Aleix a Nolito by bylo skvele reseni. Halilovice cekam spise pro pristi rok jako alternativu na kridlo, potrebuje cas. Samper je pouze sen, realne tu sanci nedostane a v lete nejspis odejde. Skoda, stejne jako Grimaldo, ktery uz ted mohl byt v Adrianove pozici. Je potreba ten tym trosku okyslicit, hlavne teda v obranne fazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne nechapu, ze jste nesli do toho Marquinhose tehdy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tam tech preslapu bylo daleko vic. Aspon, ze to nebylo vysperkovany prichodem Luize za nejakou silenou castku. Treba jeste Marquinhos prijde, prece jenom jeho pozice v PSG neni takova, jak by si asi predstavoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me je to z vasi strany Marq a odchod Thiaga. Jinak sledujes Danila? S nim jste to mozna vyhrali jak s Luizem.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy? tehdy ještě nebyly ceny, co jsou dneska.

A defenzivní hráč se komerčně prodává daleko hůř, než ofenzivní. V tomhle má Barca s Madridem společnej problém. Ikdyž je očividné, že je na stoperu díra, tak se za stopera adekvátní peníze nejsou schopny utratit. Vždy vítězí marketingová stránka věci nad sportovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis si, ze ma Real momentalne vzadu problem? Za Pepeho byl dlouhodobe nachystanej Varane, napravo se koupil Danilo, i kdyz uz byl k dispozici Carvajal, do brany chteli za Ikera privest nejlepsi moznou nahradu. To nejpodstatnejsi je, ze jsou to vsechno hraci pod 25. Za posledni roky uplne jinej pristup nez vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe ano. Varane? To byl výstřel do tmy. Danilo je krajní bek a do těch investuje i Barca.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

on nebo Reus..

z hlediska fotbalovosti by byl pro Madrid lepší Reus. ale ten hodně trpí na zranění. na druhou stranu by byl levnější..

Hazard je provařená PL hvězda. myslím si, že je horším hráčem. nicméně je to ta úzká světová špička, takže rozdíly jsou spíše v názorech než ve výkonech obou.

Osobně bych si přál, aby do Realu šel Hazard, pač mám Marca moc rád..

Reagovat
smazaný uživatel

27 rocneho hraca za 70m + casto zraneneho . Florentino nekupuje .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hazard krom letoska zodpovednost zvladal docela slusne, jen nikdy neumel davat tak snadno branky jako Ney. Ja jsem si uz po prestupu do Chelsea rikal, ze hrac s takovym stylem tam nikdy nemuze predvest svoje maximum, a to si myslim porad, ale pokud by hral "mezi svyma", mohl by jit tezce nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči jeho kalibru pod Mourinhem musejí herně trpět. Proto si myslím, že jestli ho chce někdo z Chelsea dostat, tak má teď v zimě a max v létě nejlepší možnost. Možná by teď byl i cenově dostupnější.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V mych ocich je to strasne neefektivni hrac, samozrejme vzhledem ke svym schopnostem. Chelsea sleduju v ramci zapasu spicky PL a zapasech Ligy mistru a co si tak vybavuju, tak jeho statistiky musi byt strasne zoufaly vzhledem k tomu, o jak kvalitniho hrace jde a kam je razen. Takoy hrac musi rozhodovat zapasy, cehoz on (krome penalt) neni schopen. Kdyz to srovnas s Neymarem a jeho jizdou lonskym play-off LM. A neni to jen o golech, kdyz srovnas jejich reprezentacni prinos, tak tam je to rozdil nekolika trid.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi taky vadi, to je jasny, on hlavne neumi davat jednoduchy goly z prvniho doteku, kterych ma Neymar plno.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navic bych byl hodne opatrny s timhle kupovanim hvezd PL. Jedna se o obrovske sumy penez a Hazard tu vykonnost nepotvrdil nikde jinde. At uz v Lize mistru ci reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se vycitalo i Cristianovi. Na klubove urovni je TOP uz nekdy od roku 2008 nebo 2009 a prosadil se v obou svetovych ligach, kde hral. Hvezdy PL jsou sice osemetny, ale Hazard je vedle tech hracu jako Kun, Alexis atp., co uz to maji za sebou, tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ney v Barce byl donedávna daleko neefektivnjším hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stojím si za tím. až v loňské sezoně se to zlomilo

Reagovat
smazaný uživatel

první sezonu to bylo co se statistik týká slabší, ale neefektivním nebyl ani tehdy. A to měl Hazard jednu sezonu náskok.

A ještě DALEKO neefektivnějším ... nesouhlasím.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Pelé zase vyzvracel slušnou řádku hoven.

V lecčems mi připomíná Blattera - starý senila, který kdysi něco dokázal, žije minulostí, v současnosti už ho nikdo moc nebere vážně, ale oni si to ještě neuvědomují a mají pocit, že jsou vedoucími světového fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi to tak už bude...

na druhou stranu PELÉ toho dokázal sakra moc... nesrovnával bych ho ani za nic s Blatterem..

Reagovat
smazaný uživatel

Dokákal hovno v době kamený jako Bican,Masopust atd

Reagovat
smazaný uživatel

hledal jsem necelých 5 minut a ... našel jsem. To nestačí?

Reagovat
teenz

Takže se opíráš o vzorek misinha a manika ?

Reagovat
smazaný uživatel

opusť už tu pózu, jakože nevíš, dokud ti budou předložena všechna fakta.

Prostě jsem hledal 5 minut a našel tohle. Logika napovídá, že hledat dýl, tak jich bude asi víc. A nejspíš i těch, který bys šmahem nebyl schopen a ochoten hodit přes palubu.

Reagovat
teenz

Jo takhle.

Reagovat
Manik...

Co zase já?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to Lacén bere hodně vážně, ale tak to je asi chápání každýho z nás.

Reagovat
PP

tak teď jsi dost mimo.. Je to naprosto nevkusné a beru to jako výsměch soupeři =

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fakt vrchol nevkusu tohle. Ten týpek to tam říká dobře, fakt bych chtěl vidět, jak by tohle těm dotyčným přišlo vtipný, kdyby tohle někdo udělal po domácí prohře Barcelony.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé nevíš, jak by se ti hráči zachovali. A zadruhé je samozřejmě rozdíl, když prohraje Barcelona doma a když prohraje doma Getafe s Barcelonou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hráči Getafe nemaj absolutně právo na to, aby je ta prohra nějak mrzela nebo tak. Přece jen prohráli s velkou Barcelonou. Oni vlastně můžou bejt rádi, že se Barcelona včera spokojila jen s dvěma gólama a nenasázela jim desítku.

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinující. Jiný slovo pro tvoje dedukční schopnosti a chápání psanýho textu fakt nemám.

To jsem samozřejmě nenapsal. Ale zaprvní - nemůžeš vůbec vědět, jak by se hráči Barci zachovali, ale už máš jasno.

A zadruhé - ten rozdíl tam přece je naprosto markantní - zatímco Barca doma musí vyhrát 19 domácích zápasů v sezoně a nějaká ztráta je vždycky špatně hodnocena. Tak Getafe má párprocentní šanci, že s Barcou něco uhraje, takže ti hráči nejsou tak pod tlakem a tak zklamaní, jak by to bylo naopak. To je jasné snad každému. Nebo ne?

Reagovat
vacin

Fakt si začínám myslet, že kdyby bylo pokrytectví měřitelný, tak ty budeš jeho jednotka

Reagovat
patas92

Mně to taky přijde dost nevhodné teda. Bez ohledu na to, kdo s kým hrál a jak to skončilo. Kdyby vtrhli na tiskovku svojeho hráče, tak ok, ale tohle mi přijde moc a ani to není moc vtipné.

Reagovat
Ángel di María 22

Jak tohle vůbec může někdo obhajovat?

Reagovat
Kokesh

Vsak je, okecavat to nema smysl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Tak oficialna verzia je, ze sli na tlacovku Lucha.

Reagovat
Billy McClane

Ako inak

Reagovat
valloire

ale nějak se spletli...stane se

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně se vrátím k tomu, co jsem napsal na začátku - jestli to opravdu Lacén bere takhle vážně, tak mu náleží omluva.

Ale to je prostě každýho věc - jeden by tohle pochopil, další ne a dalšího to osobně urazí. Nehodnotím ani jednoho z těchhle tří, ale nemůžu přece na základě názorů techhle lidí posuzovat chování našich hráčů, kteří to udělali s dobrým úmyslem.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty sji tohle vážně řekl? To jen ukazuje, znovu, jakej jsi vidlák

Reagovat
Ed_Hazard

Ty si teda kus vola Chcel by som vidieť či by si to bral rovnako po vyhratom Clássicu na Nou Campe, to by si tu vyplakával ešte 2 týždne po tom

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně se sem krásně hodí:

Fascinující. Jiný slovo pro tvoje dedukční schopnosti a chápání psanýho textu fakt nemám.

Reagovat
misinho7

tak nevhodne to je...chcel by som vidiet barcu kebyze prehra doma a takto im tam vtrhnu..

Reagovat
valloire

buraní no

Reagovat
-Carles-

Pekne

Reagovat
alcantara

Je to trosku detinske, ale zrovna proti Getafe.... Who cares.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

To who cares sa ti raz vráti a bude to skoro

Reagovat
alcantara

Áno, pán ostrostrelec?

Reagovat
technecium

Škoda, že teď nebylo Clasico na Bernabeu, nevyhráli jsme 6-2 a neudělali jsme to Tak třeba příště

Reagovat
Billy McClane

Ta diskusia v clanku

Reagovat
smazaný uživatel

"ten šašo nepochopil žart tak mal asi sk*rvené detstvo"

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=1DCe8rIi2Rk takto oslavovali španieli ked vyhrali EURO 08 v nemeckej mixzone. A to mi chce teraz niekto povedat ze ta halloween šou po zapase s Getafe bola nejaka nevhodna alebo neslusna? vedel som ze sa z futbalistov stavaju slečinky, ale ze je to az takto prehnane som netusil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Moralisti všetkých zemí spojte sa!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za vsetkym hladaj Puyola a Xaviho . Uplne vidim ako na to nahovorili poprednych rusnovodicov Ramosa a Ikera .

Reagovat
smazaný uživatel

a je klid

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jerichoo

otázka je čo tam robil Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Paradoxne sa moze stat ze zranenie Messiho bude mat pozitivnvy vplyv na hru Suareza a hlavne Neymara, teraz je ta cast sezony kde to este nieje rozhodujuce

Reagovat
-Carles-

Pelé: "Neymar má veľa chýb. Vasconcelos bol 10 - krát lepší."

Neskutočný zadubenec.

Reagovat
vacin

Tak trochu to už přehání

Reagovat
smazaný uživatel

On tam řekl i daleko víc prokazatelnějších pitomin. Třeba to, že je Messi striktně jednonohý. Jak po tom, kolik gólů dal letos pravačkou ...

Neymar dle něj neumí bránit a další kraviny.

Reagovat
-Carles-

On je presne ten typ deduška, ktorý za žiadnych okolností nepripustí, že dnes sa hrá podstatne kvalitnejší futbal ako za jeho éry a aj hráči sú na vyššej úrovni. A neostáva mu potom len zhadzovať najlepších hráčov tejto doby. Smiešne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez tak si s tím naším pisoárem posílají telegrafy o tom, jak to je dnes vše na hovno.

Reagovat
valloire

polib si

Reagovat
valloire

jako kdybyste věděli, kdo byl Vasconcelos

Reagovat
-Carles-

Skús ma k tej informácii trocha priblížiť

Reagovat
valloire

myslím že netřeba, porad si

Reagovat
-Carles-
Reagovat
valloire

Že by to nebylo ve veliký wiki?

Reagovat
smazaný uživatel

co není na wiki se nestalo

Reagovat
valloire

peterson pls

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj

Reagovat
-Carles-

Wiki je pod úrovňou veľkého Vasconcelosa.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nemusíme. Nám stačí vědět, že Pelé má jediné štěstí, že uměl kopnout do balónu, protože je tak hloupý, že by se mu i diskutéři na novinky.cz vysmáli za jeho názory.

Reagovat
valloire

Jo, za to ty jsi chytrej jako rádio. Otřepaný, ale pravdivý.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby mě vychovali vlci v lese, tak nemelu hovna jako ten senil.

No tak, otevři svou knihu lží a řekni nám teda, kdo byl ten veliký muž, který byl 10x lepší než někdo, kdo se dříve či později stane nejlepším střelcem brazilské reprezentace.

Reagovat
valloire

Áááááá mladý kluci jsou bez netu nahraný. Ještě mi vysvětli tu knížku lží. To by mi zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako co? Prostě napiš, že sám pořádně nevíš. On je totiž důvod, že o něm na internetu nic není. Třeba ten, že Pelé, jako vždy, prostě jen mele kraviny.

A tou knihou lží myslím tvou zkreslenou představu o historii a realitě. K tobě se dostane informace, ty si jí překroutíš tak, aby to podporovalo tvé hodnoty, víru a slepě bráníš svá tvrzení. Takový neoficiální termín je prostě ,,kniha lží''.

Reagovat
valloire

Tak určitě. Jsem rád, že víte kulový. Proč to Pelé řekl a tak...Ale závěr máte hotovej jedna dvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš nám to vysvětlit. Jako je důvod, proč o něm internet nic neví, tak je i důvod pro to, že stále nepíšeš kdo to byl a v čem přesně má Pelé pravdu.

Zkrátka sám nevíš. Možná ti něco říká to jméno, ale to je tak vše.

Reagovat
valloire

Přece bys nechtěl, abych lhal že jo a otevíral tu svou knížku. Líbí se mi, že o něm nic nevíte a Carlosovi, tobě a podobným ignorantům nehodlám nic vysvětlovat. Stejně máte jasno. Jste mladý chytrý klucí a přes své mládí už máte rozhled jakej nikdo nemá. Čau

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, máme více možností, nejsme natolik ovlivnění technickým i mentálním rozvojem, takže jsem přístupnější, otevřenější a slepě nelpíme na něčem z našeho mládí z důvodu, že mladí stále jsme, ale i proto, že jsme mentálně dále.

Tenhle tvůj postoj se dá chápat u patnáctileté holky, ale ne u dospělého člověka, který ví, že má pravdu. Ty ale víš, že jí nemáš, jen prostě píšeš kraviny. Bohužel je píšeš častěji, než je Pelé říká.

Ano, my o něm nic nevíme a má to důvod. Ty o něm údajně víš, ale nejsi schopný nám cokoliv o něm napsat. Můj děda jej třeba nezná a to Pelého, na rozdíl od tebe, viděl hrát živě. Máš možnost nás dokonale setřít a my ti dáváme možnost.

Reagovat
valloire

Volal jsi kvůli němu dědovi ty psychologu?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl poblíž, tak jsem se zeptal. Nefandi si tolik a ser už na toho Pelého. Stává se z tebe stejně senilní sebestředný šulín.

Reagovat
valloire

Senilní by znamenalo, že zapomínám. Což se tady evidentně neděje, protože když král fotbalu mluví o nějakém hráči, vím o o kom mluví. Narozdíl od většiny z vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě přiznej, že ses do toho zamotal a víš o něm absolutní hovno

Budeš za menšího vola a odejdeš s jakýmsi zbytkem cti.

Reagovat
Mercury

On zažil Bicana ještě v žácích, všechno marné.

Reagovat
valloire

Jinak já vím, kdo je Vasconcelos. A wiki fakt nepotřebuju.

Reagovat
10FKK

Další přeceňovanej bijec vojenských jedenáctek ze Santosu.. Ani na MS nebyl, Pelému bohužel jebe ve věži už dlouho, jednou blekotá o Neymarovi, že je nejlepší na světě a za rok je najednou lepší týpek kterýho znáš jen ty a Pelé

PS: Asi nebyl úplně marnej, když dal 111 gólů za 181 zápas, ale víme jaký výsledky byly v tý době a proti komu Santos na svojí cirkus tůře hrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Mmm to si nemal pisat, teraz uz bude Valloire vediet kto to je

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo od srdca.

Reagovat
valloire

Vojenskejch jo? Ten frajer byl lepší než třeba Pepe a to je co říct. Ale Pelé se otřel o Neymara a ten hraje za.....úúúú Barcelonu. Co si to dovoluje? No a o Messim má taky pravdu.

Reagovat
10FKK

Jo + amatérskejch... Proč teda nebyl v repre? Pepe je dvojnásobný mistr světa, takže podle tvých měřítek o všechny lodě světa před Vascopřeludem i Zicem Neymar je neskutečnej a je mi jedno kde hraje, tak si strč svoje úúú za klobouček No a o Messim toho nablábolil asi jako ty

Reagovat
valloire

Jak píše dole kubys, hrál hrota a zlomili mu nohu. Po tom zranění už se hodně stahoval a bál se. Tenkrát nebylo žádný pojištění, hráčský organizace a když takovej frajer skončil s fotbalem, byl v prdeli. To snad víš. Do toho zranění byl skvělej. Jistěže Pelé trochu přehání, ale on začal hrát v prvním týmu v době, kdy Vasconcelos byl na vrcholu a může ho teda posoudit. Zbytek bude věčná debata o současným a minulým fotbale, možnostech tréninku atd. To známe a nějak nemám náladu se o tom zase bavit. Úúúúúúúúúúú

Reagovat
10FKK

Reagovat
kubys

On ale prý fakt byl dobrej, holt se ale zrakvila potom to šlo do hajzlu. Kdyby se to nestalo, tak je dost možné, že Pelé by třeba v roce '58 do Švédska nejel.

Reagovat
valloire

Reagovat
kubys

+ teda chlast samozřejmě, ale myslím, že to zranění bylo hlavní. To, že pil, se sice vědělo už dřív, ale ten totální kolaps přišel asi po tom zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

nejak som tomu nevenoval pozornost, ale tiez by ma teda zaujimalo kto to vlastne bol. Ty podla toho co tu tvrdis vyzeras ze sa vyznas, tak by si mohol nas "mladšie ročniky" trosku poučit

Reagovat
valloire

Už mi to nějak nebaví. Vždycky se to převede na "ÓÓÓÓÓ Messi je nejlepší huhuhu, páč před ním fotbal vlastně neexistoval...a podobný hovadiny. Snažte se.

Reagovat
-Carles-

Je vidieť že si stratený a netušíš kto to bol Možno nejaký Pelého imaginárny kamarát.

Reagovat
valloire

Jasně, ale ty jsi hned hotovej z jeho prohlášení, okamžitě jsou to hovadiny a přitom nevíš o koho se jedná.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hovadina, když to pronese o hráči, kterého znáš na celém světě snad jen ty a Pelé

Reagovat
-Carles-

Jasné že je to hovadina, 10 krát lepší nebol ani Pelé a nie nejaký noname o ktorom ani internet netuší.

Reagovat
kubys

Internet o něm tuší, jen je třeba správně hledat. Ale já ho teda znám z té Pelého autobiografie. (Dost samolibé upřímně)

Reagovat
valloire

mladý dneska nečtou a co není na netu, pro ně neexistuje

Reagovat
10FKK

Mám přečteno mraky knih o fotbale a tohle jméno mi nic neříkalo..

Reagovat
valloire

To samozřejmě není na tebe. Ale je to s podivem, mraky knih a tohle ti nic neříká. Možná už prostě jenom zapomínáš a neudržíš myšlenku dědku.

Reagovat
10FKK

Tak nahoď nápovědu, kde se o něm píše (kromě Pelého onanie) mlaďochu..

Reagovat
valloire

V Česku asi nikde. Tys ale nečetl Pelého?

Reagovat
10FKK

Ne a vůbec mi to nechybí. Mám radši Eusebia, Masopusta, Jašina, Viktora, Pláničku, Garrinchu..

Reagovat
valloire

jsi barbar

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

a vůbec...není ti blbý mít v tipovačce na LM o bod víc než já?

Reagovat
10FKK

Moc mi to nejde.. Hlavně angláni

Reagovat
valloire

Nejlepší sportovec a fotbalista 20. století má o sobě psát jak?

Reagovat
kubys

Troch míň nadutě? A to, že byl nej sportovec 20. století přejdu...

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Přejdu? Vyhlášenej byl ne?

Reagovat
patas92

Furt nás tu poučuješ o nějakých třetihorních fotbalistech, které si ani ty sám neviděl hrát, aniž by tě o to někdo prosil, ale když po tobě normálně chceme, abys nám řekl, kdo to byl, jak hrál apod, tak nám to neřekneš...Očividně je tohle jméno i nad tvoje googlovací schopnosti.

Reagovat
valloire

nepotřebuju googlovat, jsou i jiný zdroje

Reagovat
patas92

Mě to našlo nějakou knihovnu v Mexiku

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

to by mě zajímalo kolikrát si ho viděl hrát, že tu děláš takovýho znalce, jestli si můžu tipnout, tak ani jednou v televizi celej zápas

Reagovat
valloire

No to nikdo. Má bejt? Pelé ale ví o čem mluví.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Murena

Reagovat
10FKK

Reagovat
el Principito

a co víš ty? že to byl Pelého spoluhráč v Santosu, nic víc ...

Reagovat
kubys

On je hlavně problém v tom, že většina z těch starých hráčů si svoji dobu přikrášluje. Tady Pelé vystřelil totálně do tmy. Třeba Di Stéfano tvrdil, že nejlepší hráč historie byl Pedernera. Což by se teda upřímně víc blížilo pravdě než, že frajer, který odehrál 3 sezóny na vrcholu byl 10x lepší než Neymar.

Reagovat
valloire

Tak jasně. Ale přece nezáleží na tom, jak dlouho hrál na vrcholu. Něco uměl a skvělýho fotbalistu poznáš. To o tom 10x lepší nechám bez komentáře, je snad jasný, že číslo není podstatný.

Reagovat
kubys

To já nepopírám, že něco uměl, ale je nutný se dívat i na Pelého optiku - Vasconcelos byl jeho idol + si rád přikrášluje vzpomínky. Myslím, že kdyby Neymara srovnal s Pepem nebo Coutinhem, tak to rozhodně nebude tak kontroverzní.

A na to číslo je nutné se koukat, protože z mýho pohledu se snažil Neymara shodit.

Reagovat
valloire

Máš pravdu, proto jsem taky psal, že je mi jasný, proč to řekl. Vasconcelos hrál na jeho pozici a musel bejt skvělej. Pelému bylo 15-16 let a viděl ho denně na tréninku. Já to beru jako popíchnutí Neymara a s nadsázkou. Což někteří evidentně ne.

Reagovat
valloire

S Messim má vždycky, zdůrazňuji vždycky, pravdu. O tomhle vím.

Reagovat
10FKK

Reagovat
kubys

Takže má pravdu i v tom, že řekl, že Messi je nejlepší na světě, jo?

Reagovat
10FKK

To se splet!

Reagovat
valloire

"Lionel Messi je mnohem lepší a také víc rozhodující v Barceloně než v národním týmu Argentiny," prohlásil Pelé, podle kterého to ale není nic překvapivého: "V klubu nastupuje od svých dětských let, zná své spoluhráče a rozumí si s nimi na hřišti a dokonale ví jak má hrát a co všechno se od něj očekává. V reprezentaci ale už není tím samým hráčem."

Reagovat
-Carles-

Presne o to číslo ide, to je výrazom stareckej ješitnosti Pelého.

Reagovat
valloire

A tys nikdy určitě nepoužil příměr třeba tisíckrát lepší než.....A je to taky nemožný že jo...

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

ty si radši jdi něco přečíst

Reagovat
-Carles-

A to ešte príde čas, kedy Neymar vystrieda Pelého ako najlepšieho strelca repre v histórii, to ešte len bude výkrikov do tmy.

Reagovat
valloire

To sice může, ale já bych nepředbíhal.

Reagovat
valloire

Trochu bych to přirovnal ke Kučerovi. Ten hrál taky krátce a kdo ho pamatuje, řekne, že takovej talent u nás po hřišti neběhal. Takže když by třeba Masopust řekl, žen Kučera byl 10x lepší než Baroš (v našich reáliích), zajímalo by mě, jestli by to vzbudilo takový pohoršení. U tady těchhle mladejch ale určitě.

Reagovat
patas92

Jistě že vzbudilo, protože to "10x" je stejná blbost jako v případě Neymar vs. Vasconkdosi

Reagovat
valloire

a co takhle 1,364589x? Vasconcelos vole Vasconcelos.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu dnes gol a 2 asistencie. Ak by sa vypracoval, nemusel by ziadny Lavezzi, Pato ci Nolito chodit.

Reagovat
bartlu

gol a asistenci, jestli vidim dobre na liveposrt

Reagovat
smazaný uživatel

Na mojem livesport.cz su dve asistencie. Jedna na vlastny gol hraca Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar stejne jako loni v uvodu sezony jasne nejlepsi z baskickejch klubu, tak snad tentokrat nebude hrat o zachranu..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

La Coruňa , Villareal , Celta Vigo

Reagovat
drussbarb

Docela příjemné kolo v PL. Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

ta třetí šance, Messi hadra...tento nákup se nám ještě vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Dneska hrál výborně, frajer jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kokesh

Nejlepsi volba, poslat tyhle mlady vyhrat se na hostovacku. Nejhorsi co je je v tak mladem veku sedet.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobrý gól, na druhou nejlepší ligu na světě.

Reagovat
Kokesh

Kdyz od tebe odectu trolling a breceni, tak z tebe nic nezbude. Smutny to zivot slepice.

Reagovat
Kenneth

Doufam ze pujde i ten norsky zazrak do La Ligy na hostovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslík mě řekl, abych všechny poslal do pr.... a nenarušil svojí anuitní kontinuitu, mně se to zdá nespravedlivé vůči všem, které ani neznám, tak to udělám jen pro první dvě písmena abecedy, takže to platí jen pro fanoušky Atlética a Barcelony Hala Madrid! Zase za rok nashle

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

...mně... Jinak se nic nemění

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kokesh

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

Inaki Williams, momentalne asi nejvetsi perla lvu ne? Druhy gol fantasticky provedeny, pote jeste po jeho ruce penalta. Uz proti nam me nadchl a jeho stridani jsem nepochopil. Jestli takhle ale zatapi pravidelne obrancum...

Reagovat
Phillipinho

Athletic se rozjizdi pekne. Trojka Aduriz, RG, Williams slape skvele. A RG hraje lip nez jsem cekal . K tomu vsemu Beňat v zivotni forme. A to jim jeste chybi Muniain a Iturraspe.....

Reagovat
-Carles-

Sport informuje, že Messi Clásico nestihne, prúser. Možno len taktizovanie ale pokiaľ nemá byť na 100% fit, tak nemá zmysel riskovať.

Reagovat
smazaný uživatel

do zapasu este zostavaju 3 tyzdne a nema teraz zmysel nad tym akokolvek filozovat.

Ak by vsak nebol pripraveny, urcite to netreba silit a zbytocne riskovat zhorsenie stavu. Je to sice velka rivalita, ale ide "iba" o 3 body, navyse je Neymar s Luisom momentalne v takej forme a zohratosti, ze su obaja schopni zobrat to na svoje ramena aj bez Messiho.

Reagovat
Billy McClane

Ako keby to nebolo jedno. Cista jednotka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro FC Barcelonu

Reagovat
el Principito

Rafinha prodloužil do 2020, buyout fee 75 M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Fantazie, hlavně ať se dá dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim vsechny fanousky fotbalu,

jsem studentem Fakulty telesne vychovy a sportu Univerzity Karlovy a v soucasne dobe vypracovavam diplomovou praci, s kterou je spojeny dotaznik tykajici se kopacek. Je urcen komukoliv, kdo rad hraje fotbal, a to na jakekoli urovni. Zabere max. 5 minut.

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/vyzkum-pro-fotbalisty/

Dekuju moc za vypomoc s vyplnenim!

Reagovat
smazaný uživatel

teraz neviem comu davas citron, ci kvoli tomu ze pripustil ze odide z Realu, alebo to ze tvrdi ze je lepsi ako Messi a ze je podla seba najlepsi hrac na svete

Reagovat
smazaný uživatel

To první...

To druhé je minimálně za tři citróny.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal bych, že psycholog Bola bude zrovna takovouhle mentalitu chápat..

"Perhaps for you, Messi is the best; in my head, I am the best – and everyone should think that about ourselves. That is why I have been able to achieve so much in my career."

Reagovat
smazaný uživatel

1) Nečetl jsem to

2) Je mi to fuk

Reagovat
Kokesh

*psychopat

Reagovat
Ed_Hazard

Obom kamarát, obom. Toto je tak za 2 kamióny citrónov. Snad to myslel všetko ako trolling

Reagovat
misinho7

cital si ten clanok? on si to v hlave mysli a to je jeho vec..to ze aktualne nie je najlepsi je uz druha ..ale tak to je vec ktora ho pohana keby si hovoil ze nemam nato som slaby atd nikdy nebol tam kde je..

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=faTk7l8A82E Je zname ze to Cristiano niekedy ked ma nervy nezvlada. Hlavne Masch ci Pique by si vtedy mali uvedomit, ze je lepsie niekoho kopnut alebo nafackovat a skonci to lepsie ako ked vyp*čiju rozhodcovi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

o pár převlecích v zákulisí je tady ohromná madridská diskuse. O to, co se děje na place Madristy asi nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

co myslis, bude dodatocny trest?

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby ho řešili, tak se omluví a bude zas za svatouška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

https://www.youtube.com/watch?v=F6mkHCMdUNE

Vice technicky hrac na jeho pozici snad ani nemuze existovat...kdo vi, jak by hral permanentne na kridle, ale v Realu urcite ne.

Reagovat
Visca el barca

Blbý je, že je to obránce a bránit moc neumí

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
valloire

Reagovat
Mercury

Aktualizované pořadí nejlepších hráčů historie k 3.11.2015:

Pelé > Vasconcelos > Zico > Paco Gento.

Reagovat
smazaný uživatel

... všichni ostatní hráči > Messi

Reagovat
10FKK

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
-Carles-

Zico nevyhral MS, nemôže byť ani v prvej stovke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to ani Messi Carlesi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má stříbro, Zico bronz... podle tvé logiky Messi > Zico.

Reagovat
valloire

Zico má sice jenom bronz, ale jenom díky největší krádeži v historii fotbalu. Takže pítrsne....ne

Reagovat
smazaný uživatel

A jaktože bílý Pelé nemá alespoň 2 zlata?

Reagovat
valloire

umřel na krásu, bohužel...to se samozřejmě o Messim říct nedá, ten umřel na neschopnost něco předvést v play-off

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hraje za repre na půl plynu, protože ví, že kdyby vyhrál MS, tak to nerozdýcháš.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

A vsadím se, že kdyby ho Messi vyhrál, tak se najde spousta další věci - např. vítězný gól nedal on, neprosadil se v jiné lize, neumí hlavičkovat, neběhá a další "super" argumenty.

Reagovat
valloire

všechny pravdivý

Reagovat
valloire

To není na půl plynu, bohužel hraje na 110%, ale nestačí to, nestačí. Holt na víc nemá.

Reagovat
10FKK

Jj ještě že to stačí na real!

Reagovat
-Carles-

Messi na to nejaké MS nepotrebuje

Reagovat
valloire

a to víš že jo

Reagovat
patas92

Tak tak ....97. Iaquinta, 98. Arbeloa, 99. Weidenfeller, 100. Grosskreutz, 101. Messi, 102. Zico, 103. Vasconkdosi, 104. C. Ronaldo,...

Reagovat
patas92

* oprava: 104. Baroš, 105. C.Ronaldo

Reagovat
valloire

baníkovec....Kučera 10x > Baroš

Reagovat
patas92

To je možné, ale na mistra světa Iaquintu furt nemá

Reagovat
-Carles-

*104. Baroš, 105. Vittek, 106. C.Ronaldo

Reagovat
valloire

kdo je Vittek?

Reagovat
10FKK

Bratranec Vasconcelase...

Reagovat
-Carles-

Vittek - 4 góly na MS

C. Ronaldo - 3 góly na MS

Vittek > C. Ronaldo

Reagovat
kubys

Messi vyhrál MS...sice klubů a U20, ale vyhrál.

Reagovat
-Carles-

Aj olympiádu Tú dedula nemá.

Reagovat
kubys

OH > MS...je to jasné.

Reagovat
valloire

podřadný fotbalový soutěže veliký Zico nehrál

Reagovat
-Carles-

Aj keby hral tak by nič nevyhral, tak ako nevyhral žiadnu z tých dôležitých

Reagovat
valloire

Nikdy ale nenapálil 4 pentle do hajzlu za pár měsíců, to dokáže jenom opravdovej Dřevák. Zico vyhrál co mohl kromě MS. Tam umřel a celá Brazílie na krásu a na spiknutí. Messi umřel na svou vlastní neschopnost. Symbolická tečka - https://www.youtube.com/watch?v=ZHpg8SguExM. Zico by samozřejmě zavěsil do vinglu, protože nebyl Dřevák.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

https://en.wikipedia.org/wiki/1981_Intercontinental_Cup#cite_note-2

Za poločas bylo Flamengo hotovo s tehdejším králem Evropy. Týmem, který ve finále PMEZ porazil slovutný Real Madrid !!! Hráč zápasu byl samozřejmě sám Zico. Takže MS klubů by bylo taky.

Reagovat
-Carles-

A vyhral MS klubov 2x ako Messi?

Reagovat
valloire

Ne. Ale kdyby hrál v Barceloně, vyhraje to klidně 5x.

Reagovat
10FKK

Na Barcu nikdy neměl...

Reagovat
valloire

Na tu měl kdejak nekop, chodili si tam jenom pro prachy. Proto šel do Udine, to bylo tenkrát lepší v lepší lize. Barcelonu by smázlo jako nic. Tu si tenkrát podala i Austria.

Reagovat
10FKK
Reagovat
valloire

pěkná rána pod pás, to bych od tebe nečekal Viděl jsi ale ten pas? Geniální....po 2 minutách na hřišti. Tu penaltu kopat neměl no. Stane se, ale ne 4x v řadě.

Reagovat
-Carles-
Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Zico to dal Brancovi tak, aby šel sám na bránu. Messimu to náhodou prošlo a chudák AdM měl před sebou obránce.

Reagovat
Sergi Samper

Francie tam měla nějaké obránce ?

Reagovat
valloire

Jenom Bossise, Amorose, v podstatě jenom kuželky. Pro Zica teda.

Reagovat
Sergi Samper

A ten co stál 10m za obranou to byl strašák do zelí?

Reagovat
10FKK

žádná podpásovka, ale přesná, krátká, suchá na solar..

Reagovat
valloire

Jinak TOHLE byla ta pravá Brazílie. Ta současná je bohužel pouze parodie.

Reagovat
10FKK

Jj jedinej Neymárek to drží nad vodou, stejně jako Leo Argentinu..

Reagovat
valloire

Máš pravdu, jedinej Neymar to drží. Tragédie. Jedinej on by mohl být i možná v základu z roku 1986. V 1982 bohužel lavička.

Reagovat
10FKK

Reagovat
-Carles-

Drevák

Reagovat
valloire
Reagovat
roberos

Dřevákdřevokavitej - je hráč který neumí obejít hráče, nezpracuje spoustu přihrávek. potřebuje na gól 10 šancí . neumí přihrát , ze 70trestných kopů dá 1 gól a zbytek nakouří nad nebo do zdi a ten dřevák vztekající se a loudicí penalty i když sám zakopne ( jeho slabá technika při vedení míče ) se jmenuje PENALDO !!! zapamatuj si to ty děcko !

Reagovat
valloire

pfffffff

Reagovat
patas92

Ta radost po tom faulu To muselo být hrozný zklamání, když to pak Zico pokundil

Reagovat
valloire

To mi povídej, plakal jsem chvíli v koutku.... Co ty, viděls to?

Reagovat
patas92

Na pochodové cvičení nekoukám

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Proč jsi koukal na Messiho? Jo vlastně, to mělo do pochoďáku daleko. To byla kombinace solnýho sloupu a popoběhnutí. Vsadím se, že z něj největší radost měli kustodi. Klidně mohl hrát v jednom dresu i pár měsíců.

Reagovat
valloire

I samotný veliký Zico vyhrál MS klubů. U20 by samozřejmě vyhrál taky, ale ještě se nehrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

VALLOIRE PLS

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Roberos do akce!

Reagovat
smazaný uživatel

https://en.wikipedia.org/wiki/Xavi

Xavi ma 30 trofeji, druh najlepsi hrac historie Leo

Reagovat
valloire

má taky 12x ligu a 6x PMEZ? podřadný trofeje se nepočítaj

Reagovat
smazaný uživatel

Hovoris o Di Stefanovi a Francovom rezime ?

Reagovat
valloire

tak určitě, pán je znalec. Holt culé, to se pozná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
kubys

Reagovat
-Carles-

Most dribbles in La Liga:

http://bit.ly/1LO7Y6T

Reagovat
smazaný uživatel

Halilovic

Reagovat
smazaný uživatel

Asi kazdy vidi, aky hrac z Halilovica rastie. Stale vsak neviem, v akej zostave a na akom poste by u nas hral. Predsa len nejaka koncepcia a system maju prednost pred velkostou jedneho hraca.

------------------------Sergio--------------Gundogan----------------------

Deulofeu----------------------Halilovic----------------------------Neymar

-----------------------------------Suarez---------------------------------------

Keby bol Deulofeu k niecomu, toto by bola paradna no Messi alternativa.

Reagovat
-Carles-

Do budúcej sezóny:

Dani / S. Roberto / Vidal -- Piqué / Bartra -- Mascherano / Vermaelen / Mathieu -- Alba / ?

Rakitič / S. Roberto / Busquets -- Busquets / Mascherano -- Iniesta / Rafinha / Arda

Messi / Rafinha / Vidal -- Suarez / Messi / Neymar -- Neymar / Arda / Rafinha

Halilovic kludne ešte sezónu na hosťovaní, potom ho možno postupne začleniť na AM k Busquetsovi, alebo ako alternatíva k Neymarovi. Deulofeu má u Lucha dvere zavreté, myslím že jeho dni sú v Barcelone dávno zrátané a už sa nevráti.

Keď tak na to pozerám, možno ani do útoku nebude treba nikoho, pokiaľ nepríde veľká séria zranení naraz, tak to v pohode dokážeme vykryť aj so súčasnými hráčmi, ale nejaký žolík za drobné by nebol na škodu. Jedinú slabinu vidím že nemáme adekvátnu náhradu za Albu. A samozrejme zdravotný stav Vermaelena.

Reagovat
smazaný uživatel

Da sa povedat, ze Zubizarreta odviedol kvalitnu pracu.

Reagovat
valloire

500. pro Vasconcelose

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

legenda

Reagovat
valloire

Reagovat
vocasisko
Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
-Carles-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele