Synot liga - souhrn 6. kola

12.09.2015, 18:57, aktualizováno 14.09.2015, 19:53
Komentáře a souhrny
Sparta veze z Jablonce pouze bod za remízu, naopak Plzeň deklasovala Příbram i na jejím hřišti. Slavia neudržela vedení proti Mladé Boleslavi a výsledkem je remíza 1:1. Zlín po výhře nad Brnem pokračuje ve skvělých výkonech. Dvanáct bodů na kontě má rovněž Liberec, jenž zvítězil na hřišti Slovácka, v pondělní dohrávce splnila roli favorita Dukla...

Dukla Praha - Baník Ostrava 4:1

14.09.2015 18:00

Góly: 4. Tomáš Přikryl, 10. Ondřej Vrzal, 19. Tomáš Berger, 90. Marek Hanousek - 54. Francis Narh

V pondělní dohrávce potřebovaly body oba týmy. Dukla totiž zatím nenaplňuje ambice na vyšší příčky, Baník zase naopak potvrzuje černá předsezónní očekávání. A podle papírových předpokladů zápas i skončil. Dukla si vítězstvím napravila bodovou bilanci, zatímco Baník se nadále topí v krizi.

Dukla na svého soupeře vletěla hned od úvodních minut a velmi záhy získala náskok potřebný ke klidnému průběhu zápasu. Rozhodnuto bylo prakticky po patnácti minutách. Již ve čtvrté minutě šli domácí do vedení. Beauguel poslal míč do vápna na Přikryla, který z otočky propálil brankáře Pavlenku - 1:0.

A aktivní Dukla pokračovala v demolici nemohoucího Baníku i nadále. Pavlenkův obranný zákrok skončil naneštěstí pro hosty na Vrzalově hlavě, od které putoval obloučkem opět do sítě - 2:0. V 18. minutě pak centr zleva uklidil nekompromisně do brány Tomáš Berger - 3:0. I nadále byli aktivnější domácí, Baník již po půlhodině střídal, když Foltýna nahradil Kukec.

Po půlhodině se mohlo zadělávat na pořádný debakl ostravských borců. Nařízenou penaltu však Beauguel neproměnil, dobrý zákrok předvedl Pavlenka. První poločas tak herně i výsledkově jasně ovládli domácí.

Před tradičně ostudnou prvoligovou návštěvou se ve druhé půli hrál fotbal s méně šancemi. Domácí, uspokojeni vysokým náskokem, začali v defenzivě povolovat a hostům umožňovali dostat se do hry. V 53. minutě toho využil Narh, který si vychutnal obranu Dukly a snížil - 3:1.

I tak však Dukla dotáhla zápas v poklidu k vítěznému konci. V nastavení navíc ještě přidala další gól, když Marek Hanousek obstřelil Pavlenku, a upravila konečné skóre na zasloužených 4:1. Domácí si tak připsali druhé vítězství v sezóně, zatímco Baník se s jedním bodem krčí na dně tabulky a nějaké lepší vyhlídky jsou pro ostravský tým v nedohlednu.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Viktoria Plzeň 0:4

13.09.2015 18:30

Góly: 10. David Limberský, 29. Michal Ďuriš, 61. Jan Kovařík, 76. David Limberský

Fotbalisté Plzně zvítězili v šestém kole první ligy v Příbrami jednoznačně 4:0. Dvakrát se trefil David Limberský, který v týdnu v opilosti boural, další góly přidali Slovák Michal Ďuriš a Jan Kovařík. Úřadující mistr tak vyhrál bez inkasované branky i čtvrtý soutěžní duel pod novým koučem Karlem Krejčím a stáhl náskok vedoucí Sparty Praha na tři body.

Vedení klubu Limberskému po jeho incidentu v noci ze středy na čtvrtek sebralo kapitánskou pásku, kterou si navlékl Procházka, ze základní sestavy ale reprezentační bek nevypadl a od začátku se snažil svůj zkrat aspoň trochu odčinit.

V desáté minutě se po chybě Hájovského dostal k míči a z podobné pozice, z jaké před týdnem přispěl vedoucím gólem k výhře reprezentace 2:1 v Lotyšsku, prostřelil brankáře Hrušku. Trefu oslavil tím, že předstíral, jak točí volantem.

Příbram za nepříznivého stavu přidala, ale k větším šancím ji plzeňská obrana nepustila. Naopak po nevydařeném signálu domácích z přímého kopu vyrazili hosté do brejku a Kopicovi zkazil po jeho střele radost Hruška.

V 28. minutě už ale hostující záložník mohl slavit, když vyškolil jednoho z příbramských zadáků a předložil míč před branku Ďurišovi, který jej doklepl do sítě a navázal na dvě trefy z minulého kola s Olomoucí.

V 39. minutě mohl slovenský útočník přidat svůj druhý gól v zápase, jeho hlavičku po Kovaříkově přesném centru ale skvěle vyrazil Hruška. Domácí zahrozili až těsně před pauzou, kdy si těžký míč za obranu zpracoval Bednář, ovšem Kozáčika nepropálil.

Ďuriš hýřil aktivitou i po přestávce. V 51. minutě v těžké pozici mířil z voleje na dlouho nohu, vzápětí doklepl míč do sítě po Rajtoralově střele do tyče, ale kvůli ofsajdu branka neplatila. Pak si Ďuriš naskočil na centr z rohu a hlavou trefil tyč.

Na domácí branku se valil jeden útok za druhým a za chvíli pro změnu zkazil ofsajd radost z gólu Kovaříkovi. Z další šance už plzeňský záložník skóroval, když na bližší tyči usměrnil do sítě míč po Ďurišově přihrávce.

Plzeň dohrávala duel v exhibičním duchu. Agilního Ďuriše ještě vychytal Hruška, ale v 76. minutě už přišel čtvrtý gól.

Limberského tečovaná střela zapadla obloukem do sítě a plzeňský bek se poprvé v ligové kariéře trefil dvakrát v jednom utkání. Pátou branku mohl přidat Petržela, ale Hrušku potřetí zachránila tyč.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sparta Praha 1:1

13.09.2015 15:00

Góly: 84. Tomáš Wágner (pen.) - 76. David Lafata

Za Spartu premiérově nastoupila nová posila z bundesligového Hamburku, zkušený záložník Petr Jiráček. V prvním poločase se hrál bojovný fotbal mezi oběma šestnáctkami, situací před oběma brankami bylo poskromnu.

Až v 30. minutě viděli diváci první vážnější možnost. Dočkalovu střelu z úhlu zblokovala jablonecká obrana. O sedm minut později Spartu zachránil včasným vyběhnutím Bičík, když odklidil do zámezí kolmici na Tecla, který by šel sám na branku. V závěru první půle to ze střední vzdálenosti zkoušel Matějovský, ale jeho střela byla z kategorie propagačních.

Druhý poločas začal velkou šancí Jablonce, na Pospíšilův centr si naběhl Tecl, jehož hlavičku bravurně zneškodnil Bičík. Sparta zahrozil v 55. minutě, kdy se Jiráčkovi otevřela cesta před jabloneckou brankou, ale čerstvá posila Letenských nastřelila vybíhajícího Hrubého. V 57. minutě se technickou střelou na zadní tyč prezentoval Pospíšil, skvělý Bičík ji konečky prstů vytáhl na roh.

Jablonec měl více ze hry, avšak Sparta paradoxně otevřela skóre zápasu. Holkův dlouhý pas si v jablonecké šestnáctce parádně zpracoval Dočkal, záložník Sparty poslal míč do "ohně" a Lafata jej hlavou uklidil do sítě.

Jablonec spěchal za vyrovnáním. Benešovu hlavičku po rohovém kopu zlikvidoval Bičík. Z vedení se Sparta radovala do 84. minuty. Hybš fauloval ve vlastním pokutovém území a pokutový kop proměnil Wágner. Přesto mohla Sparta rozhodnout v nastavení. Lafatovu hlavičku po rohovém kopu však bravurně zlikvidoval gólman Hrubý.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 1:1

12.09.2015 20:15

Góly: 61. Roman Polom (vl.) - 79. Jiří Skalák

Fotbalisté Slavie v prvním utkání od příchodu nových majitelů remizovali s Mladou Boleslav 1:1. Pražané v duelu šestého ligového kola doma vedli od 61. minuty po vlastním gólu Romana Poloma, ale v 79. minutě srovnal z přímého kopu Jiří Skalák. Červenobílí tak neporazili svého soupeře v nejvyšší soutěži podesáté za sebou.

Příchod nových majitelů do Slavie, čínské finanční a energetické společnosti CEFC a miliardáře Jiřího Šimáněho, přilákal do Edenu přes šest tisíc diváků. Pražané chtěli navázat na dvě výhry před reprezentační přestávkou, ale celou první půli tahali za kratší konec.

Mladoboleslavští působili živějším dojmem, lépe kombinovali, ale z úvodní územní převahy gólovou šanci nevytěžili. Naopak jako první zahrozili domácí. Ve 20. minutě vystihli Ščukovu chybu při rozehrávce a proti střele nejlepšího střelce této ligové sezony Škody musel zasahovat Šeda. Akce pokračovala a Voltr nejprve volejem trefil hráče před sebou a pak nůžkami mířil jen do středu branky.

Z následné akce mohli otevřít skóre hosté. Na Radův přetažený centr si na zadní tyči naběhl Kúdela a z voleje z několika kroků pálil do brankáře Berkovce. Mladoboleslavští měli i nadále převahu a v poslední minutě se dostali do podobné šance. Tentokrát na zadní tyči zakončoval Zahustel a domácí opět děkovali Berkovcovi, který pokus zblízka vyrazil.

Po změně stran se Slavia trochu zlepšila a po hodině hry otevřela skóre, i když jí hodně pomohl soupeř. Pitákův zahrál přímý kop do vápna a před nabíhajícím protihráčem nešťastně uklidil míč do vlastní sítě Polom, hrající první duel za Boleslav po příchodu ze Sparty.

Odpovědět mohl Zahustel, ale Berkovec jeho dobrou střelu zpoza vápna vyrazil. Pražané se přesto první výhry nad Boleslaví od července 2010 nedočkali. V 79. minutě se totiž dalekonosnou ranou z přímého kopu s pomocí tyče prosadil čerstvý reprezentant Skalák a skóroval ve třetím z posledních čtyř kol.

Tři minuty před koncem fauloval unikajícího Bazala hostující Fleišman a sudí Paták ho vyloučil, slávisté ale neproměnili následný přímý kop ani obrovský závar v první minutě nastavení.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 2:1

12.09.2015 17:00

Góly: 8. Štěpán Vachoušek, 67. Admir Ljevakovič - 82. Patrik Schick

Svůj domácí zápas zvládli také Teplice, když udolali 2:1 houževnaté Bohemians 1905. Teplice se v průběhu zápasu dostaly do dvougólového manka a Klokani stihli v závěru jen snížit.

Celý zápas se mohl vyvíjet úplně jinak, kdyby Klokani proměnili už ve druhé minutě utkání obrovskou příležitost, ve které se ocitl Patrik Schick. Po autovém vhazování Čížka se propracoval k hlavičce, ale Grigar udržel čistý štít. Na Stínadlech pak platilo otřepané "nedáš-dostaneš", Vachoušek ještě v 6. minutě neuspěl, ale za další dvě minuty se natlačil na Fillův centr a zblízka poslal míč do sítě - 1:0 pro Teplice. S dalšími ofenzívními aktivitami ale domácí spíše šetřili. Až ve 37. minutě se připomněl zas Vachoušek, jeho dalekonosnou ránu zlikvidoval připravený brankář Zlámal. Brankařská opora Klokanů se vyznamenala ještě jednou těsně před koncem poločasu, když zlikvidovala ránu Potočného.

Bohemka chtěla po změně stran více zaměstnat brankáře Grigara, který přeci jenom neměl tolik práce jako jeho protějšek Zlámal. Ve 48. minutě nepříjemně hlavičkoval Acosta a na brankové čáře musel zaskakovat obránce Lüftner. Na druhé straně musel zase zasahovat Zlámal, tentokrát na něj nevyzrál Breite.

Po hodině hry se hosté dožadovali pokutového kopu po zákroku na Schicka, píšťalka sudího ale zůstala němá a tak udeřilo na druhé straně. Admir Ljevakovič se odhodlal ve vápně k průniku, prošel mezi obranou a míč skončil v síti - 2:0 pro Teplice. Ani za tohoto stavu se Bohemka nevzdávala, Schick zblízka netrefil branku. Na druhé straně se nepískala penalta po zákroku na Potočného a hosté tak dostali příležitost zápas ještě zdramatizovat, když se v 82. minutě šťastnou trefou prosadil Schick - 2:1. Čas ale neúprosně ubíhal a Teplice nic podobného jako nedávno Dukla nepovolily.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 1:2

12.09.2015 17:00

Góly: 42. Marek Havlík - 34. Marek Bakoš, 60. Josef Šural

Liberec pokračuje v dobrých výkonech a před generálkou na Evropskou ligu si výrazně zvedl náladu. Na půdě Slovácka totiž dokázal zvítězit 2:1 po brankách Marka Bakoše a Josefa Šurala. Jedinou trefu domácích obstaral Marek Havlík. Slovan díky výhře poskočil na druhé místo za vedoucí Spartu.

Svěřence trenéra Trpišovského nečekala vůbec snadná práce. Slovácku se doma víceméně daří, ale hosté byli dobře připraveni. Byl to Liberec, kdo hýřil aktivitou a snažil se něco směrem dopředu vymyslet. Diváci se na stadionu v Uherském Hradišti dočkali prvního výraznějšího vzrušení až ve 34. minutě a hned z toho byla úvodní branka zápasu. Josef Šural vymyslel pěknou přihrávku na Marka Bakoše, který sám proti Hečovi suveréně zakončil - 1:0 pro Liberec. Slovácko nebylo v prvním poločase vůbec nebezpečné, přesto stihlo rychle odpovědět. K volnému přímému kopu se postavil Marek Havlík a krásným kopem překonal brankáře Koubka - 1:1.

Druhý poločas zahájil opět lépe Liberec, souhra čerstvých reprezentantů Pavelky se Šuralem z 58. minuty k brance ještě nevedla, ale o chvíli později už byl Josef Šural úspěšnější. Útočník Slovanu se ve vápně dostal k míči a nikým nebráněn pohodlně usměrnil míč do sítě - 2:1 pro Liberec. Slovácko nemohlo najít na hru Liberce recept a do zakončení se dostávalo jen sporadicky. Až v závěru zápasu byl blízko vyrovnání Došek, ten ale po centru Reinberka netrefil zařízení. Stejně si pak vedl i ve druhé minutě nastavení Brečka a to bylo ze zápasu vše.

Liberec se po výhře nad Slováckem posunul už na druhé místo, kde také až do konce kola zůstane.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Vysočina Jihlava 2:1

12.09.2015 17:00

Góly: 57. Jakub Plšek, 60. Tomáš Malec - 67. Muris Mešanović

Olomoučtí fotbalisté byli zejména na začátku první půle aktivnějším týmem na hřišti a vytvořili si i první šanci zápasu. V 10. minutě Plšek nacentroval na hlavu Ordoše, jehož hlavička minula jihlavskou branku. Ve 23. minutě zase domácím překazil radost ze vstřelené branky pomezní rozhodčí, který po Malecově brance signalizoval ofsajd.

Sigmě se vydařil i vstup do druhého poločasu, jenže opět bez gólového efektu. Po rohovém kopu se míč dostal od Petra k Plškovi, jehož pohotová rána pořádně zaměstnala brankáře Hanuše. V 56. minutě si Plšek spravil chuť, když po Petrově přihrávce technickou střelou otevřel gólový účet zápasů.

O tři minuty později přidala Sigma druhý úder. Gólovou šanci Petra sice Hanuš parádně nohou vyrazil, jenže na dorážku Malce už byl krátký. V 65. minutě mohl zvýšit na 3:0 pro domácí Ordoš, ale jeho tečovaná střela orazítkovala tyč.

Namísto toho se do zápasu vrátila Jihlava, když na rozdíl jediné branky snížil střídající Mešanovič. V závěrečných minutách Jihlava sahala po vyrovnání, ale proti byl skvělý brankář Buchta, který ze svého repertoáru vytáhl několik klíčových zákroků a uchránil letošní premiérové ligové vítězství Sigmy.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Zbrojovka Brno 2:1

12.09.2015 17:00

Góly: 13. Lukáš Železník, 90. Lukáš Železník (pen.) - 69. Martin Chrien

Kapitán Lukáš Železník zajistil fotbalistům Zlína dvěma góly vítězství 2:1 nad Brnem, přičemž svůj druhý zásah dal v utkání šestého kola první ligy až v nastavení z penalty. Nováček doma vyhrál i třetí utkání v sezoně.

Úvodní šanci měli hosté. Po chybě ve středu pole se dostal k míči Řezníček, který měl kolem sebe hodně prostoru, ale jeho střelu z hranice šestnáctky bezpečně zlikvidoval brankář Holý.

Ve 13. minutě otevřel skóre Zlín. Poznar sebral míč chybujícímu Frelihovi, přesným centrem vybídl Železníka a domácí kapitán tvrdou ranou zakončil pod břevno.

Šanci na vyrovnání dostal Škoda, jenže zblízka ideálně netrefil odražený míč. Druhý domácí gól pak nepřidal Železník, který svůj samostatný únik zakončil jen nepřesnou střelou. Ve 40. minutě pak hlavou těsně minul brněnský Pašek.

I ve druhé půli obě mužstva dlouho zahazovala slušné šance. V 62. minutě Poznar ani nadvakrát nepřekonal Doležala, přestože při druhém pokusu už byl gólman Zbrojovky na zemi.

Na druhé straně se blýskl brankář Holý, když vytáhl povedený přímý kop Zavadila. Brněnský kapitán ale už z následného rohu našel v šestnáctce Chriena, jenž v 69. minutě kolenem usměrnil míč do sítě a mohl slavit premiérový zásah v lize.

Poznar pak znovu potvrdil střeleckou smůlu a po standardní situaci hlavou trefil tyčku. V nervózním závěru se na pravém kraji uvolnil střídající Vukadinovič, jehož centr zastavil rukou Frelih. Sudí odpískal pokutový kop, který v první minutě nastaveného času proměnil Železník. Těsně před koncem ještě Holý zlikvidoval i druhý Zavadilův přímý kop a pomohl Zlínu ke čtvrté ligové výhře v sezoně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha642013:414
2.Slovan Liberec633012:712
3.Fastav Zlín64028:912
4.Viktoria Plzeň632112:611
5.1. FC Slovácko631211:1110
6.FK Jablonec623110:79
7.Slavia Praha622211:78
8.FK Mladá Boleslav622214:138
9.Dukla Praha622211:108
10.FK Teplice622210:108
11.1. FK Příbram621310:137
12.Zbrojovka Brno62135:97
13.Sigma Olomouc61327:106
14.Bohemians Praha 190560427:94
15.Vysočina Jihlava61143:94
16.Baník Ostrava60156:161

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1150)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ševci

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

na nováčka pěkný start, ještě lepší než Jihlava se sérií bez porážky

Reagovat
FCSL

1. pro Slovánek

Reagovat
Chlupatá máma

Slovan mistr

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
adalbertus

Libe

Reagovat
Y.Cabaye

Železník je fakt frajer, ten měl hrát 1. ligu už dávno

Reagovat
db18

Taky dneska ale měl dát 4 branky a ne jenom dvě.

Reagovat
Y.Cabaye

No mohl dát víc jako kapitán ve fantě.

Reagovat
REPLIKATOR

A on místo toho běhal Velkou Pardubickou...

Reagovat
monty25

Přiznám se, že když šel Zlámal na tu standardku v nastavení, tak jsem měl docela nahnáno. Ve hře Teplic by se dneska rozhodně daly najít nedostatky, ale jako pragmatik radši upřednostním 3 body po neúplně super výkonu, než nějaký parádní fotbal a třeba jenom bod... Hráč zápasu dneska podle mě jednoznačně Ljevakovič.

Takže dnešní bilance: +3 body pro Teplice a +57 Kč na mým účtu v tipáči. Jenom těch bodů ve Fanlize mohlo být víc, ale aspoň jsem střídal Havlíka za Kubu Horu. Já nevím, jestli si ten Kuba vůbec ještě zaslouží, abych ho měl ve Fanlize...

http://revue.idnes.cz/ceska-miss-nikol-svantnerova-rozchod-dw6-/lidicky.aspx?c=A150911_115057_lidicky_nh

Reagovat
3M

Vždyť my dneska hráli úplnou píču

Reagovat
monty25

Ale tříbodovou...

Reagovat
Kang & Kodos

Tvoje rozbory fanligy mi přes přestávku fakt chyběly

Reagovat
monty25

Já jsem si během pohárové pauzy dokonce udělal na Twitteru přehled bodů...

1. kolo - 147 b.

2. kolo - 165 b.

3. kolo - 172 b.

4. kolo - 130 b.

5. kolo - 145 b.

Překvapivě nejlepší bylo zatím 3. kolo, protože se výrazně prosadil kapitán Dočkal (nakonec udělal asi 72 bodů)...

https://pbs.twimg.com/media/CMEebgxUkAAguUF.jpg

Reagovat
kalla

Očekávané výsledky a i zasloužené po průběhu utkáních...

Reagovat
smazaný uživatel

do kdy bude mít zlín štěstí?

Reagovat
risk je zisk

Letos se udrzi, ale pristi sezona bude klicova.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš dneska několik nastřelených konstrukcí? No jo, fakt štěstí že Brno těch kousků nedostalo o 2-3 víc.

Reagovat
exse

Nevíte někdo kterej mládežnickej ročník měl ve Slavii pár let nazpět tu rekordní sérii ve které asi 2 roky jen vyhrával?

Reagovat
Kepy_FCB

Titul pod Ještěd, poháry na Letnou (zlínskou)

Reagovat
bobis21

titul do Liberce klidně, ale poháry radši v UH

Reagovat
Minister

Bakoš pekne... už 5 gólov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Naše dnešní sestava, kvalitní vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Opavy ? Jen se držte,chci zase derby po dlouhé době. My už tam na cestě sme.

Reagovat
smazaný uživatel

Grussmann dneska slabý, ten na to asi fakt nemá, Metelka bez formy, Hrabina nebyl takový průser jako v Karviné, Kuzma nic moc, Jursa se celý zápas hledal, závěrečných 15 minut bylo slušných, jinak to byla nehorázná grcačka. Začínám se pomalu přiklánět k názorům, že Baránek by měl jit od válu, tedy jestli se nepostoupí přes Sigmu..

Reagovat
mickey mouse

už se mi to taky pomalu přestává líbit, příjde mi že tu sestavu staví jen na oblíbeních nebo já nevím...dneska to bylo úplně o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo, čím on vlastně uvažuje, tipnul bych si tak oblast kolem konečníku...

Tragického Hrabinu tam nechá, Čelůstku, který si alespoň to svoje odehraje posadí. Já věděl že to bude fantastická podívaná, když jsem na pravé straně viděl tandem Hrabina - Grusmann . Posazení Jurečky je zralé tak na kriminál, k Metelkovi už jsem se vyjádřil mnohokrát, to už ani nemá cenu. Nemanju permanentně utápí v tom jeho debilním 4-5-1, loni se rozstřílel až když začal hrát v útoku s Machálkem. My prostě proti posranému smradlavému Třinci nevíme co hrát, jsem zvědav, co chce hrát se Sigmou. Za mě jednoznačně musí přijít odvolání Baránka, ten fotbal pod ním je neskutečná grcka. Jinak kdybyste někdo blíž věděli, co se stalo mezi kotlem a Vaškem tak napište, z géčka jsem jen viděl jak gestikuluje a jde do šatny

Reagovat
smazaný uživatel

I když zase na druhou stranu, malý Lojza byl dnes jeden z mála, který se alespoň snažil něco vymyslet a podle mě patřil k těm lepším, ale dlouhodobě ukazuje, že na to prostě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

ve hře není vidět žádný pořádný systém a chybí tam hlavně nějaká kreativita, první 2 kola jsem nebyl, s Vlašimí to bylo ještě dobré, možná proto, že hosté chtěli hrát fotbal nahoru dolů, na Vyšehradě už to byl grc, v Karviné s výjimkou asi prvních 15 minut v druhém poločase to byl vyloženě trapas, v Hlučíně hráli většinou náhradnici, a s Třincem to byla herní beznaděj. Nechápu, proč Baránek nevyužívá Machálka a posadit na lávku hráče s nejlepší aktuální formou - Jurečku, to včera asi nepochopil nikdo... . Pomalu se dostáváme do podobné situace jako vloni v tuto dobu - to bylo tuším 7 zápasů bez výhry, včetně extrémního domácího výbuchu s Pardubicemi, bylo by fajn to zlomit proti Sigmě, ale moc tomu nevěřím...

Reagovat
Kang & Kodos

Řezníček zase nic? Jsem říkal, že to je tragéd. Kolik vlastně stál?

Reagovat
Kang & Kodos

To už je zpátky z Německa?

Reagovat
db18

Už i z Řecka.

Reagovat
Kang & Kodos

Aha, to tam musel bejt dlouho.

Reagovat
db18

Někdo (asi zrovna chlup) tu psal, že přiletěl na první trénink, kde zjistili, že má 20 kilo nadváhu, tak mu chtěli srazit plat, ale na to Pospěch nepřistoupil, tak má teď trénovat s Opavou. (a možná posílí Baník, jestli jim ještě někdy povolí přestupy)

Reagovat
smazaný uživatel

jop, to jsem psal já

Reagovat
db18

btw. teďka hrajem fantu proti sobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem Kaučuk, v tomhle kole mám odborníka Urbise

Reagovat
db18

Aha, ok.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

To dává asi takový smysl, jako že Duda 10x napálí důchodce do hlavy a důchodce zůstal bez následků.

Reagovat
Posledni Kovboj

https://www.facebook.com/tomas.hochgesandt tyhle buzici jsou vzdycky nejvetsi G's, nedivil bych se nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v Opavě docela známá figurka :)))

https://www.youtube.com/watch?v=RkZcDWnFvj8 video na jeho kanálu

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole, moderni umeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubinho

Kdo dneska zkoušel trefit z půlky břevno?

Reagovat
Kang & Kodos

To bude až zejtra v Jablonci.

Reagovat
cubinho

Předpokládám, že tady plno kluků hraje fotbal a dneska je sobota - herní den...

Reagovat
Posledni Kovboj

zkusil jsem si jednou

Reagovat
Rarášek

Kdybysme dostali balón, tak bych to taky zkusil .. Vejprask 0:7 mě bdue děsit dlouho..

Reagovat
smazaný uživatel

Že by už Číňani ovlivňovali rozhodčí? Neuvěřitelné, co tam v závěru sudí předvádí...

Reagovat
Rarášek

Ten konec Paták dost šéfoval no

Reagovat
kalla

Reagovat
Rarášek

Doufám, že Otavu s Kotalíkem nenapadne brát Skaláka zpátky

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rarášek

Nemám ho rád, je ošklivej, nehodí se do našeho týmu.

Reagovat
Kang & Kodos

Já mám teda na hráčích jiný preference než vzhled, ale ok. Ale je to odvážný říct, když máme v týmu Holka, Váchu, Breznaníka, a možná ještě pár dalších.

Reagovat
Rarášek

Breznaník je aspoň pořádnej tvrďák, frajer. Vácha má styl, a Holek je v pohodě obyčejnej kluk. Skalák a jeho "namakaná" postava Ještě to číro přiteplený

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Spalovač šancí

Neojel tě?

Reagovat
smazaný uživatel

Spis jeho holku.

Reagovat
rufus

Vácha je kretén, to neni žádnej styl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase má swag ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuplovanej kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Uwe háže buly

Přiteplenej je ten Holkův účes a jeho elfí uši.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to borec(skalak)

Reagovat
Rarášek

To klidně ať je, aj včera parádní fík, ale můj názor to nezmění

Reagovat
vinetou

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Že to píšeš zrovna ty...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Uwe háže buly

už se dál neztrapňujte kluci prostě provar jak sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Chybělo tomu jenom to, aby místo toho vlastňáku dal gól Škoda. Jeho body mi budou ve Fanlize chybět... Jinak ale Skalák paráda a docela čumím, kolik faulů bylo na Voltra.

Reagovat
kalla

Sešívaní Číňani už rozdávají notičky sudím...

Reagovat
db18

Ale špatný... na konci po Deliho střele neměl být roh, ale měl tam vymyslet penaltu.

Reagovat
Kang & Kodos

Ono rozluštit ty znaky neni žádná prdel.

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Škoda, mohl jsem mít "hattrick" - byl by to dneska třetí zápas, který by mi zachránil tiket penaltou v nastavení. (a možná i třetí vymyšlená - penaltu ve Zlíně jsem ale neviděl )

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

je uz burcak?

Reagovat
db18

Už dávno...

Reagovat
smazaný uživatel

je, dneska jsem měl

Reagovat
Posledni Kovboj

diky kluci

Reagovat
Riviera Kid

U silnic je pomalu celoročně

Reagovat
partaS

Skalák

Polom technicky skvělej, škoda toho vlastňáku

Reagovat
Rarášek

Polom bude skvělej, doufám, že ho neodstaví kvůli tomu vlastňáku.

Reagovat
Spalovač šancí

Není důvod. Však tím pomohl ekonomicky propojenému klubu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ještě fotbal otravovat s tou trapností kolem uprchlíků

Reagovat
db18

fotbal s tím otravuje sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdyby tam něajcí uprchlíci byli

Reagovat
smazaný uživatel

pár Slováků jedině

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám, kdo první napíše Referees

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako taky tu uprchlíky nechci, ale posílat někoho zpátky do válečné zóny? To podle mě dělá jen -s prominutím - hovado.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Maj ještě 3 směry kam můžou jít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Śuralovi i Skalákovi dodala repre určitě sebevědomí a to je dobře :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ten Skalákův gól byl - pro nás bohužel - naprosto výstavní.

Reagovat
Coutinho10

bohuzel sem to presne vedel, kdyz to kopal

Reagovat
smazaný uživatel

Baky chyta repre formu, velmi dobre

Reagovat
Marv

Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Nema niekto link na dnesny uz odohrany zapas Cesko-Chorvatsko, basket ME. Diky moc ;)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Bod v pohodě. Za tu sračku, co jsme hráli, si víc nezasloužíme. A je to cennej bod, protože moc těžších zápasů letos hrát nebudeme. Lafata je bůh, Bičík super, Dočkal standartně dobrej výkon. Zbytek průměr. A už se vyserte na 3-5-2.

K rozhodčímu: nepohlídat si, že rozehrávka po ofsajdu se asi těžko může kopat na naší půlce, to je tak do krajskýho přeboru. Ale penalta jasná, nemůže ho takhle zatáhnout za ruku. Nastavení bylo k smíchu, ale to je ligová klasika. A klidně jsme mohli hrát od 30. minuty o deseti, takže nebrečet, prosím.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
ondrasch77

konečně trochu objektivity....

Reagovat
Aldeano

Nejdříve se Frýdek vymění za Váchu a když už se vrátí, hraje skvěle, tak ho zabíjí Jiráček, který na to fyzicky nemá. Nechápu.

Reagovat
Kang & Kodos

To je furt, že se v Německu trénuje 3x víc, a on byl po hodině mrtvej.

Reagovat
Aldeano

A to rok jen trénoval

Reagovat
smazaný uživatel

Vecne marodil tak toho asi moc toho nenatrenoval... a kdyz o nej klub nestal tak se taky urcite dvakrat nepretrhl

Reagovat
Aldeano

To ano. Ale stejně jsem čekal více, alespoň po této stránce. Krom toho už trénuje 3 týdny na Spartě...

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna prave proto byl tak brzo mimo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Jiracek nebude mit fyzicku, tak nebude mit na hristi vubec zadnej prinos

Reagovat
Aldeano

Právě.

Reagovat
božský John

Rozhodci si tou penaltou zachranil zivot, jinak by zazil ameriku asi

Reagovat
Aldeano

Byl jsi?

Reagovat
božský John

Jasne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

A atmosféra byla tedy dobrá?

Reagovat
božský John

Joo,Spartanu bylo dost, dobre fandili. Akorat pak zacali hazet pyro na hriste, petardy a tak. To mi vadilo dost, ty co tohle delaj, tak bych bil obuskem. Jinak od nas klasika no. Byl plnej dum asi bez stovky lidi

Reagovat
smazaný uživatel

pyro na hristi, lepsi nez v hledisti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

respekt tem klukum, ktery jdou do rizika a hodi to tam.. akorat by to chtelo vic pyra na tribune a i par svetlic na hristi, to by potom byla ta prava show, ale tolik pyra se proste pres ty posrany kontroly nepronese

Reagovat
centos

Kolik ti je, 13?

Reagovat
icka

Hraje si tu na tvrdaka, skoda ze jen na netu..

Reagovat
rufus

To je super kdyz jdem do utoku a nejakej curak ho prerusi hozenym ohnem..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
frankiefcb

jo kvůli dementům, co to mají potřebu házet na hřiště jsou ještě větší represe.

Reagovat
rufus

Dyt jsme fandili uplne na hovno.. Horsi fandeni jsem v nasem podani v Jablonci asi nezazil.. Cast za brankou a kotel absolutne nesynchronizovany.. A jeste chybel buben, takze rytmus silenej jako Jiracek..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

To zažil i tak, Dočkal vypadal, že mu sundá boty. Btw. viděls? https://www.youtube.com/watch?t=42&v=0K2NRmbAumY

Reagovat
smazaný uživatel

co to ma bejt za demente?

Reagovat
smazaný uživatel

*a

Reagovat
božský John
Reagovat
Aldeano

"Víš už kamaráde"

Reagovat
smazaný uživatel

no v praci nemam zvuk, ale myslim, ze mi to staci..

Reagovat
božský John

Pak si to pust se zvukem, to ti za to fakt stoji

Reagovat
smazaný uživatel

ok, snad na to nezapomenu

Reagovat
božský John

Jeee, nevidel

Reagovat
PavlíčeQ

Co ten faul Holka na Ruslana, byl nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

podle me jasna cervena.. podle komentatoru prej ne, protoze uz by nestihnul balon

Reagovat
PavlíčeQ

Ok, díky

Reagovat
Rarášek

Jako já nevím, ale jako faul mi to něják extra nepřišlo ..

Reagovat
PavlíčeQ

Pustil jsem si to několikrát na isportu, ale nevim no

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct , faul možná jo, ale v daný situaci by to byla červená pro Holka , takže to rozhodčí nepísknul

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ode dneška už je normální mít výkopy z velkýho vápna, protože na malý nemůžete... Hlavně bych nedával moc velký pokuty. Přece jen to pyro není zločin. Stačí upravit pravidla a jedeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za grupu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jelenia Gora

Reagovat
db18

Mají nějakou družbu, nebo to je "náhodná" akce?

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že někteří z Jbc (třeba PMSupporter) tam jezdí a oni zase k nim, ale jestli je to ofiko, to nevím. Ale v letech minulých už myslím družbu s nějakým Polskem měli.

Reagovat
db18

O něm to vím, on se tam snad i narodil, jen nevím, jestli to pak je nějak vážnější, nebo o pár osobách.

Reagovat
Kang & Kodos

V Příbrami prej chtěli vyprodat stadion

Reagovat
ondrasch77

Tak z Plzně do Příbrami to není daleko...

Reagovat
Riviera Kid

Řekl bych ale že máme novou super dvojku. Kam se hrabe Čapek/Karoch na tyto dva komedianty..

Reagovat
exse

Ta oslava, to je pičus

Reagovat
Miguel19

Limba ta oslava

Reagovat
Alan_Shearer

Limberskyho oslava ukazala, jak ma v hlave totalne nasrano.. neskutecnej kokutek.

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
jiriczeQ

ten Limberský je hrozný kretén nechutný

Reagovat
Sosi

Loool, dobre si vytrel prdel

Reagovat
Hurrikane

Bože, ten Lžimberský je tak hloupý člověk

Reagovat
Kang & Kodos

Ta oslava To je fakt kus kokota

Reagovat
Miguel19

Ale Hájovský moc nevěděl teda...

Reagovat
pepinho2

Hájovský

Reagovat
taws

to je mamlas on si ještě děá srandu že řídil vožralej..kretén

Reagovat
Kang & Kodos

Mohl ještě nabourat do bannerů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
monty25

Reagovat
Aldeano

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Riviera Kid

Ale taky mě to napadlo

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
matZz

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
icka

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

to je zmrd, nechat ho přejet náklaďákem

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský se s tím nesere

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co udělal Limberský?

Reagovat
Riviera Kid

Jako oslavu golu předváděl že řídí auto

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je masakr, dobre von

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba předvadel že řídí kamion,jeste bych počkal se soudama na pozápasový rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

oslavoval gól tak, že rukama točil volantem a kličkoval

Reagovat
Greny

Aspoň bude mít isport o čem psát myslím si že ho to jeste vic motivuje a ma je tezce v pi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak většího debila než je Limberský jsem fakt ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam prováděl ten Limberský? Jsem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, už to čtu.

Prostě Debil s velkým D.

Reagovat
monty25

Při oslavě gólu dělal, že řídí auto...

Reagovat
Greny

Slavil gol tak ze predvadel ze ridi auto

Reagovat
F.Torres

Limberský

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě, jak by oslavoval další gól

Reagovat
monty25

Dělal by, že upad...

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem si po včerejšku myslel, že největší debil je brněnský Řezníček.

Reagovat
Kang & Kodos

Co dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Limberskému v podstatě nic podstatného.

Jen při střídání pomalý odchod z hřiště a potlesk směrem k pískající hlavní tribuně. Naštěstí karma v 90 minutě to napravila.

Reagovat
cubinho

Hm, myslím, že Řezníček je fakt ještě větší debil.

Reagovat
taws

řezníček je taky dobrej debil. když jsem viděl co si u nás po pohárovým utkaní jako profesionální fotbalista dovolí

Reagovat
smazaný uživatel

I smoke (Yea!), I drank (Yea!)

I'm supposed to stop but I can't (Uh-huh)

I'ma dog (Yea!), I love hoes (Yea!)

And I'm addicted to money, cars and clothes

Do it big then

Reagovat
smazaný uživatel

pekne se Limbersky vsem tem medialnim mrdkam vysmal.. bude si vesele chlastat dal a ma to na salamu, coz je dobre pro Spartu, ale hur pro repre, protoze to prase ho proste minimalne do prvniho zapasu na ME postavi do zakladu nehlede na vykony

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě v pátek do médií hlásil, jak ho to mrzí, a jak se všem omlouvá. Spíš si solidně nasral do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

Voni mu to cajti spočítaj snad

Reagovat
Riviera Kid

Tomu přece sám neveris

Reagovat
Kang & Kodos

No určitě jim neuteče.

Reagovat
smazaný uživatel

to nehlasil on, ale to hlasilo vedeni skrz nej, nazor ma urcite jiny

Reagovat
Kang & Kodos

Ale měl pohovory s vedením a s trenérem. Tam si musel nasypat na hlavu tuny popele.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jasne, hrozne jim tam predved nakou scenu, ze ho to mrzi, bla bla bla.. ale touhle oslavou jasne ukazal co i o tom on sam myslo a urcite to je taky slusna provokace vedeni a ja v tom vedeni bejt, tak Limba pekne zabreci.. otazkou je jestli oni na to maji koule.. spis mu to budou tolerovat, protoze je prece hvezda a reprezentant.. bejt tady vetsi konkurence, tak podle me leti

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, nazývat fotbalovýho experta a člověka co s naším psynot liga výběrem dokázal postoupit na Euro, prase, je trošku zkurvysynské, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

nemas se ted venovat hre, Davide?

Reagovat
smazaný uživatel

A, další kreténismus, překvapivě z tvojí strany. Co třeba místo trapné otázky (všichni víme, že to neni skutečný Limberský a asi ani ty si to nemyslíš, tak nechápu to oslovení Davide),na věcnou otázku k tvýmu příspěvku odpovědět?

Reagovat
Blasphemer

On není skutečný David?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt ukázkovej omezenej sparťan.. To prase - nejlepší trenér repre za posledních xlet a asi nejúspěšnější trenér nového milénia naší ligy - ho postaví do základu nehledě na výkony. Proti Kazachstánu gól, dneska dva.. Ty výkony jsou asi fakt bída..

Reagovat
smazaný uživatel

napsal sem "prase", protoze tak vypada.. s tim jak trenuje to nema nic spolecnyho

Reagovat
smazaný uživatel

Limba Pěkně si maže sparťanské fanoušky na chleba

Reagovat
taws

co ti s tím mají společnýho? jen ze sebe udělal ještě většího trotla. Ale nějakým nulám se to asi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí se podívat, jak tady prskají vzteky. Limba se v úrovni mind games vyrovná i samotnému Mourinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

jsi muj hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

Fandí celá Letná!

Reagovat
smazaný uživatel

a stejně je u nich přerve skoro každej. To jejich neustaly: Dej Sparta gol. Nic jinyho neumej

Reagovat
smazaný uživatel

Si pamatuju jak hrála Sparta ve Zwolle, začli tam to svoje dej Sparta gol, ho ho ho hohoho, Holanďani se tomu vysmáli a začli na stejnou melodii tu svojí verbálně bohatší verzi.

Reagovat
ondrasch77

Mě se zas líbí, jak vy umíte fandit posledních 5 let, do tý doby jste byli horší jak Příbram....

Reagovat
Hokaido

ve Zwolle se tohle jelo snad od 61. minuty v kuse a bylo to luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

To teda bylo tak luxusní, že se tý bandičce Sparťanů smáli. Přitom je to pěkná melodie a dal by se na to složit pěknej, hrdej text. A když jsme u toho luxusu- https://www.youtube.com/watch?v=G-qtdL37_Vs

Reagovat
Hokaido

tys tam byl, tak víš, že se nám smáli, no

Jinak ten chorál AC nádherný, jen mi jaksi uniká jeho smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já v Holandsku na zápase Sparty překvapivě nebyl. Ovšem jsem sledoval ten zápas v TV- v té chvíli co začli S fans zpívat to Dej Sparta gol...., tak byl záběr na fans Zwolle a pár z nich si ukazovalo na hlouček Sparty, smáli se a pak spustili svůj chorál na úplně stejný nápěv. To byla jednoznačná odpověď ve stylu- nejenom že tu máte malej support, ale dokonce nejste schopní v klubu složit verbálně bohatší věc než: jméno týmu- gól- citoslovce. Na to že vás setřeli jsem tam nemusel vůbec být. Leda, že by se podle tebe smáli Necidovi. A ten link tobě, tím jsem ti chtěl ukázat, jak vypadají chorály velkých týmů, sice na provařené melodie, tyto melodie uslyšíš napříč Evropou, ale u všech si dal někdo práci je kvalitně otextovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň jeden čas jela svůj chorál tak nemožně monotónně pořád dokola, že jsem pomalu začínal toužit po sladkém zvuku vuvzel.

Někdy se ty chorály přeceňují. Mně třeba vadí, že kotel většinou vůbec nereaguje na vývoj hry a jede si svoje. A moc se nedivím, když to obvykle řídí člověk, který stojí zády k hřišti.

Ale třeba mi něco podstatného uniká a nerozumím tomu. Třeba mi to někdo objasní, proč to tak je správně.

Reagovat
db18

Když je ten člověk zády k divákům, tak je obvykle nedokáže vyhecovat. Takovým příkladem je třeba, když se toho snaží/musí ujmout Pitralon, který se ale snaží ze svého místa uprostřed kotle...

Reagovat
Hokaido

speaker do toho musí jít na 100%, ale je to pro něj docela krutá dan no ale je to fakt důležitý, když pak člověk vidí ty výjezdy bez organizace, tak je to k smíchu.

Reagovat
db18

Včera se mj. rozbil megafon, tak to na tribuně vypadalo hodně mizerně (v první půlce + úplně mimo byl úvod druhého poločasu), ale koukám, že ČT měla dost šikovně nastavený mikrofony, takže tam moc ticho neni...

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

jasne

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský je kretén, snad tu jeho oslavu budou brát jako přitěžující okolnost a dostane nepodmíněný flastr.

Reagovat
cubinho

Hmm, Kopic skvěle

Reagovat
Miguel19

Hohooooo Kopic

Reagovat
bruchy

Když ťuknu do slupku tak nemůžu oslavovat gól hýbáním rukama? Budíček

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš si maže hejtry na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Češi no..... místo toho aby se u toho pousmáli,zasmali,ocenili že si umí dělat srandu sám ze sebe,ne,češi prostě hned jedou ty vole jakej to je debil,ja by mel jit sedet na dozivoti. Za posranou oslavu. Jste proti nemu vsichni zaujati. Taky nemam rad Plzen,ale lamat nad nekym hul kvuli bourace,to je proste picovina. Jasne,je to kokot,mohl nekoho,treba i sebe zabit,ale kurva zadnej clovek neni bezchybnej. Takže,ruku na srdce,kdo z vas,se,neozral a neudelal nejakou picovinu nepodvedl manzelku,vy vsichni co mate jen plnou hubu kecu a jdete s prvnima nazorama,co se o dane situaci objevi,lituju vas.

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze te nesundal no sluničkář

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej slunickar kurva? Vis ty vubec co to znamena? To jsi videl nekdy na iDnesu v diskuzi,a,ted se chlubis ze vis co to je a pouzivas to kdykoliv jen muzes?

Reagovat
smazaný uživatel

To bych babice neudělal

Reagovat
PP

podívej.. kdyby to auto rozstřelil, jel 200 a nikomu nic se nestalo - proč ne, ale za chlast za volantem? Ještě se tím chlubit? A ještě to budeš obhajovat, aby jsme se nad tím zasmáli a mávli rukou? Právěže každý z nás má někoho, kdo udělal nebo komu se stalo neštěstí s chlastem za volantem..

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle ho taky odsuzuju,ale nevímproč všichni prskají nad tou oslavou.

Reagovat
PP

protože to co udělal, není vtipné ani komické ani nic souvisejícího s jakoukoliv srandou. Prakticky dal najevo, že to má u prdele a to jak říkal jak toho lituje atd., tak je lež. A tady poznáš charakter člověka. Je to prostě vypatlaný kretén..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ožral jsem se, píč*vinu udělal. Ale vím, že je to špatně. A i druhý den vím, že je to špatně. A ani třetí den to nezačnu zpochybňovat. Prostě chyba je chyba i za půl roku.

Limberský ale rozhodně nepřekvapuje. Gól parádní, hlava nula. Spíš jen potvrdil, čím už je dávno. Jeho škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

"srandu sám ze sebe" wtf?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Miguel19

Kopic je zápas od zápasu lepší a lepší

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc do něj fanousci Pribrami nejdou.Trochu ho rozhodit,hraje frajera ale je to hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram ma fanousky

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Uran Ultras neni moc

Reagovat
PP

Ty jo.. to sem netušil, že ten Limberský má v hlavě tak moc nasrané.. Za toto gesto by měl platit ten flastr podruhé... debílek namistrovaný..

Reagovat
smazaný uživatel

No jako je to nestastny, ale spis bych rekl, ze si dela srandu sam ze sebe, stejne jako to bylo v pripade "Limbersky, ty jsi hovado".. Akorat, ze on je trochu jednodussi a nedokaze si predstavit, jak se to da vnimat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to jako jasna provokace

Reagovat
smazaný uživatel

No vypada..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja v tom stejne nejak tu provokaci nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

vuci vedeni Plzne tam fakt nic nevidis? nevim jestli budou schopny se nad tim pousmat

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,hele,kdyžtak to poškodilo jenom jeho osobu.

Reagovat
Rarášek

O.o Asi to je taky možnost.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Asi tak Kdyby třeba trefil člověka, asi by to už bral jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych neřekl, že to dělal jako provokovaci.. Ale protože je to prostě blb..

Reagovat
irik

Reagovat
db18

Divím se, že při děkovačce nenaběhl do tyčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to chapu tak, ze si delal srandu sam ze sebe a nemyslel tim zadnou provokaci. Neverim, ze by byl az tak debilni

Reagovat
Josifek

Možná jo, je to ale debil, strašnej pičus..

Reagovat
monty25
Reagovat
Aldeano

Luboši?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze je Limbersky bezcharakterni hovado, to se vi uz dlouho,ale mnohem smutnejsi je reakce zbytku tymu jak ma z toho desnou prdel Tam to teda musi vypadat...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom horsiho? Ja bych se mu tlemil asi hoooodne dlouho, jakej je to dement, ze sedne vozralej za volant a jeste boura..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsi debil.

Reagovat
smazaný uživatel

No to moc neni k smichu ale k placi...spis nebude daleko od pravdy tvuj prispevek vys, akorat s tim, ze Limba tam neni jediny blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem holt asi debil, ale smal bych se asi i tobe. Proste bych se smal, ze ses debil a sedl sis vozralej za volant a zboril sloupek. A stejne bych ocekaval, ze se budou smat mne.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, určitě se mu smáli proto, že je vymletej kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, smali se mu, protoze je to debil a nazranej sejmul sloupek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si vzpominas, tak sem ho malem taky zboril a to sem ani nepotreboval auto

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli si vzpominas, tak jsem se ti taky smal jak hovado

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

Dalsi mega pokuta

Reagovat
cubinho

Co to říkal ten Frýdek? Nelámal bych hlavu přes kolena?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dondinho

Martine,pojďte k nám

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já nikdy do kamery nemluvil, takže si ten tlak neumím představit, ale když už, tak aspoň takhle vtipně bych chtěl bejt trapnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před pár lety byl podle jednoho čínského přísloví na vrcholu ten,kdo si uměl udělat srandu sám ze sebe. V téhle době ( a tehle zemi) koukám že je onen člověk za vyvrhele společnosti. Chápu že to posral,ale pořad dokola mu to omípat,to je trapnost. Představte si jen situaci,že vaš otec/matka nekoho zabije. Pujde si sednout,a,az,se vrati,jestli vubec,budete ho/ji mít stale za,plebs? Chápu že matku/otce mame jen jednoho/jednu,ale principem jsem to vystihl.

Reagovat
smazaný uživatel

Davide pls

Reagovat
Riviera Kid

Ty nejsi blb, ty jsi ultrablb

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi živý důkaz toho,že zárodek vznikne i v prasečí prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

No, teď jsi to moc nevylepšil, synku.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dondinho

a proč máš za každým slovem čárku, to je nějaký druh úchylky?

Reagovat
Posledni Kovboj

vystihl jsi to nadnerhne jiricku, gratulujeme, tady mas klicenku.

Reagovat
hefy

Reagovat
Kang & Kodos

Pleško 340 zápasů jako podprůměrnej kopáč, to je obdivuhodný.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

vzdycky si nasel tym

Reagovat
cubinho

Však hrál pořád v Příbrami, ne?

Reagovat
Miguel19

Plzeň a Blšany ještě

Reagovat
Spalovač šancí

Klub legend

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

"Hořava si to hodil". Vlášek je bůh.

Reagovat
Sosi

Ďuriš neskutečně

Reagovat
Miguel19

To je Ďuriš?

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné je, že krom nějakého článku v Blesku a tohoto slunečného pamfletu, skutečně nenajdu nějaký seriózní článek o tom koncertu, jak to proběhlo, jak naplnil očekávání, jaká byla organizace, kolik bylo lidí. A fakt by mě to zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takovéhle články jsem naposledy viděl v Rudém právu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe to je článek, ten člověk co ho napsal...... mno škoda slov.

Reagovat
Miguel19

Baránek pěkně

Reagovat
Miguel19

Hovadoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Limba by mel asi bourat castejc

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to zapnul, co to jako je ten Hruškův dres?

Reagovat
smazaný uživatel

Limba nádhera. Rudoši musejí pukat vzteky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti s jejich malýma mozečkama usilovně vymýšlí, co budou řvát na Limberskýho doma. Limberský, sleduj BESIP!

Reagovat
smazaný uživatel

podriznem mu manzelku s detma tak jako kolarovi

Reagovat
Hokaido

fakt by mě zajímal psychickej stav člověka, kterej si takhle v neděli večer sedí u počítače, možná se u toho kouká s přítelkyní nebo rodinou na TV a k tomu píše takovýhle nenávistný hovna na internt

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak,nenavist. nenavist neni zadna psychicka porucha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

*s pravou rukou

Reagovat
Miguel19

To už mělo být 7:0

Reagovat
Sosi

Takto by se za koubka nehrálo

Reagovat
Miguel19

Podle mě nehrajeme nějak extra rozdílně. Ale tedka z těch kvanta šancí dáme víc gólů.

Ale teda dozadu je to jiné kafe. Ale uvidíme až přijdou těžší soupeři.

Reagovat
Sosi

Jde mi o tu chuť hrát celých 90 min, navíc vypadá, že je to zase baví...

Reagovat
Miguel19

Jj. Tak on Krejčí ví, jak to chodilo za Vrby no. To může být klíčový.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Horvim je to úplně o něčem jiném. Plzeň má titul v kapse a v EL to vypadá na velkou jízdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Limberskeho jsem mel docela v oblibe, troll proti Sparte- aspon se zvetsila rivalita, ty zapasy na Letne ted po te bouracce- hlavni je ze se nikomu nic nestalo, ale je to neomluvitelna chyba, pokuta a sebrani pasky good, po tom co se omluvil, tak ok, kdyz ma formu, tak je v repre dobry, ale po tehle oslave u me skoncil je to retardovany kreten a takovou picu nechci v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Blahopřeji k osvícení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak slavil ten druhý gól?

Reagovat
Miguel19

Nudně

Reagovat
Kang & Kodos

Utíkal před ostatníma. Když ho doběhli, začal na ně řvát, že budou mít problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
F.Torres

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Miguel19

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

dneska míš formu

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jedes dneska

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák David, už po něm jdou všude http://postimg.org/image/639adujsd/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapnej debilek lzimbersky opet v akci

Reagovat
Miguel19

Ivošku

Reagovat
smazaný uživatel

dal někdy v kariéře 2 góly za zápas? to je náhodička

Reagovat
Kang & Kodos

Hecnul se pěkně, to zas jo. Kdyby neoslavoval jak kretén, asi bych i přiznal, že si všechny povodil.

Reagovat
smazaný uživatel

teda výkon Příbrami je pro mě zklamání čekal jsem výhru, Jablonec měl na to aby Spartu porazil chybělo troška štěstí

Reagovat
Spalovač šancí

Limba by měl bourat jenom před zápasy repre

Reagovat
smazaný uživatel

1.) Mistrovská Plzeň opět dokazuje, že pod novými trenéry bez problému prosviští k titulu s obrovským náskokem.

2.) Limba si svými goly a vtipnou oslavou namazal všechny sluníčkáře, sralťany a jíny povl dokonale na chleba.

Reagovat
Spalovač šancí

Proč Plzeň? Snad majetná Slavia, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

U jedničky ti chybí spanilá jízda v EL. Navíc jsi vůbec nezmínil dnešní ztrátu Sparty. 5/10 a příště se snaž víc.

Reagovat
dondinho

Dost připomínáš jednoho vola svého času známého na jistém serveru pod nickem Katano...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne. To je místní multi-mutant.

Reagovat
Spalovač šancí

Neser se do pana Chládka, ten měl jinou úroveň

Reagovat
j_mrazik

Chládek? Jednoho znám...

Reagovat
fajdax

někdo sestříh plzně pls?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No s touhle oslavou si Limberský u soudu asi moc nepomůže

Reagovat
PISTOLERO

Jak obhaji oslavu golu analni ritolezci Lzimberskeho?

Reagovat
Hokaido

nechci se hádat, ale už tady snad není nikdo takovej

Reagovat
Afrokrecek

Oblomov

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten egon vuch?? Ani sanci nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dost pravděpodobně má problém se životosprávou

Reagovat
Blasphemer

A se směnkama.

Reagovat
Hokaido

pravděpodobně no

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby ho Plzni jebali jenom za tohle, tak je to trochu pokrytecký.

Reagovat
Greny

a kdo ne ? v Plzni :) Kozáčik mě přijde když se na něj podívám že je vylitej i při zápase

Reagovat
db18

Ten bude spíš nevyspaný, když má doma asi 4 děti...

Reagovat
smazaný uživatel

A co má chudák ženská dělat, když je manžel pořád v hospodě, děti už spí a v televizi dávají prdlajs?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A ani tak mu v Plzni nedají šanci? To je trochu divný

Reagovat
smazaný uživatel

to tezko, to by hral zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

je někde video té oslavy? hledal jsem livesport, YT,idnes a nic.

Reagovat
smazaný uživatel

„Mrzí mě, že jsem tolik lidí zklamal a je mi jasné, že jejich důvěru budu zpět získávat velmi dlouho"

Reagovat
valloire

jako Limbu mám rád, ale tohle posral. Zasloužil by posadit na lavičku na pár zápasů, protože evidentně nechápe, že řídit vožralej není kůl. No a taky by potřeboval zase seřezat někde v hospodě.

Reagovat
Switchback

už ho rád nemáš, doufám

Reagovat
Spalovač šancí

Přestože mu sebrali pásku, tak je Kapitán - Leader - Morální ikona

Reagovat
dondinho

Tak určitěěěěěěě

Reagovat
stas87

Tak to aby mu Sadek dal este jednu pokutu a v dvojnasobnej vyske.

Reagovat
dondinho

No a tu smlouvu mu tím pádem může taky roztrhat když bude hrát zadarmo jako amatér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

co to?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

to je z 1. ligy? Trochu bieda tvle

Reagovat
db18

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kang & Kodos

Chudák Kryl teda.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
bobis21

Reagovat
Hokaido

kde je Wili?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Schovaný, abych nebyl vidět.

Reagovat
Blasphemer

Krylovi prostě dementi pokoj nikdy nedají.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen doufám, že ten rok nahoře je 1968, abych se za naše "vlastence" nemusel úplně stydět. Ale nějak tomu nevěřím

Reagovat
db18

Měl by tam být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úchvatný

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To má být jako výzva k uzavření hranic před uprchlíky? Jinak to vůbec nechápu. Klidně mi to někdo může zkusit vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

V jednoduchosti je síla.

- David Limberský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
kalla

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Že sluníčkáři já nabourat vožralej a utíkat od nehody, chodim potom pokorně se staženym vocasem, abych si nepřitížil. A přesto je tu ještě někdo schopnej z Limberskýho dělat hrdinu a mučedníka. Zas jednou ukázal, že je blbej jak v prdeli vidle. Ale výkon jinak dobrej, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi pokrytec. Já mít prachy, tak udělám to samý. Kdo říká, že ne, tak lže.

Reagovat
smazaný uživatel

Super názor. Možná kdybych měl prachy a tejden bouchal hlavou do radiátoru.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

C

Reagovat
Hokaido

Co uděláš taky?

Reagovat
smazaný uživatel

nabourá Bentley

Reagovat
dondinho

Ale protože je nemá tak nenabourá Bentleye na Smíchově ale stodvácu v Přední Kopanině

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

A na co nemáš prachy? Na auto, nebo dokonce ani na chlast?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, uděláš to samý. Takhle jsi to myslel s tím "ne"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď kamenem, kdo jsi abstinent. Myslím, že většina zdejších uživatelů, kteří tady kydají na Limbu špínu, to píše s lahváčem v ruce.

Reagovat
Blasphemer

Já to píšu s pérem v ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to píšu s prstem v nose a v suchým triku.

Reagovat
dondinho

S 12-ti letou whiskey.

Reagovat
Kang & Kodos

A kterej z nich u toho řídí auto?

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Nikomu tím neublížil. Hlavně, že si čtenáři Křetínského bulváru mohou kopnout do klíčového hráče reprezentace. Kdyby nehrál za Plzeň, tak je ticho po pěšině.

Reagovat
bobis21

no a? takže řízení s 1,5 promile je ok? táhni psát ty svoje výlevy někam na novinky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jsou rozhodující důsledky. Je mi 100X milejší nalitý řidič, který při nehodě ublíží jen sám sobě než střízlivý, který někoho sejme.

Reagovat
Blasphemer

Ty střízlivý hovada by měli všechny pozavírat!

Reagovat
TheAdy

Reagovat
bobis21

wow, jak asi svět vypadá z tvojí hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš si jistej, že bys to vydržel dýl než pět minut?

Reagovat
Kang & Kodos

A co ta zídka? Pomyslel někdo na tu zídku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

k+k, ty jsi hovado

Reagovat
smazaný uživatel

já třeba Spartu nesnáším, je mi u prdele jestli je z Plzně nebo z Baníku. Tady jde o princip, běžnej občan by pravděpodobně dostal rok vězení, tenhle dobytek si dál kope do miče a ještě se všem vysmívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to udělal běžný občan, tak se o tom vůbec nedozvíš. Ale jen kvůli tomu, že to udělal Limba, který hraje za mistrovskou Plzeň, kvůli které se Sparta propadla do role české dvojky, tak o tom ví skrze Křetínského bulvár celá republika. Plzni se daří a hodně lidem z toho tečou nervy. Proto ten neustálý břechot kolem Limby. Tady nejde o to, že boural opilý, nebo jak oslavoval góla do sítě Příbrami. Je to mediální štvanice proti hráčům, fanouškům a funkcionářům Viktorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Mohl bys dát odkaz na relevantní statistiky, že v obdobných případech se dává rok nepodmíněně? Popravdě řečeno jsem ještě takový trest nikdy neviděl při srovnatelném rozsahu provinění ...

Reagovat
smazaný uživatel

odhadoval jsem to, alkohol za volantem + pokus o útěk očekávám si zaslouží vězení.

Reagovat
Kang & Kodos

Tady, kde se za to, že vylitej někoho zabiješ, dává tak 5 let?

Reagovat
smazaný uživatel

o zabití nebyla vůbec řeč

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

co příspěvek, to sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Z kterýho ústavu ty seš?

Reagovat
TheAdy

"Za Spartu premiérově nastoupila nová posila z bundesligového Hamburku, zkušený záložník Tomáš Jiráček" Tak Tom či Petr ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tom

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš

Reagovat
dondinho

To je Petrovo o rok mladší jednovaječné dvojče.

Reagovat
smazaný uživatel

Petr má dlouhý vlasy hlavně.

Reagovat
REPLIKATOR

Dvojník

Reagovat
Aldeano

V dresu byl jak Tom, tak jeho brácha Petr...

Reagovat
Bosko

Sparťani, měli jste pravdu - je to hova.do

Reagovat
dondinho

Až na to že to máš vzhůru nohama...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Bosko

Ty si hlavička :-D Asi něco jako Davídek Limberských

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Koubek se musí hanbou propadat, výsledky Plzně pod Krejčím, to je něco neuvěřitelného zatím

Reagovat
smazaný uživatel

To byla přece jen výsledková krize, nikoliv herní. Za to trenér nemůže.

Reagovat
Bosko

Přesně, nehráli špatně. Jen zahazovali dost šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je neuvěřitelné, že i s tak podprůměrným trenérem dokázala Plzeň získat titul. To svědčí jen o neobyčejné síle kádru. Nyní s Horvim a Krejčím to bude velká jízda nejen za domácím titulem, ale možná i za titulem v Evropské lize. Ten tým na to určitě má.

Reagovat
smazaný uživatel

EL asi ne. Predsa len Liverpool, Villareal, Lazio, Neapol, Fiorentina, Schalke, Fenerbahce, Monaco, Tottenham, Dortmund, Bilbao su uplne inde nez Plzen. +pridu dalsi z LM. teraz ta EL ma uroven jak nikdy predtym nemala

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol? Ten od ní dostal nedávno v součtu výprask 0:5. A když nechala ve skupině za zády i Atletico, tak proč by se měla bát kohokoliv z těchto týmů? Navíc je Plzeň mnohem silnější a vyspělejší než kdy jindy. Letos se jí povede v EL velký úspěch. Pod Horvim jí hodně věřím. Vidím to na finále s Dortmundem

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč pořád podceňovat naše týmy. Už se myslím mnohokrát ukázalo, že týmy "úplně jinde" není zas tak problém porazit a vyřadit. V play off jde vždycky hodně o aktuální formu a štěstí, takže nebudu tvrdit jak Oblomov že vyhraje, ale ze skupiny by postoupit měla a pak už se může stát cokoliv a i do toho finále klidně projít může. A to myslím platí o všech třech.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja vam to prajem. Ale porazit Neapol v jednom dvojzapase a dostat sa az do finale, alebo to cele vyhrat je velky rozdiel. Je tam az 5 kôl playoff. Sevilla do finale pred rokom presla v Round of 32 cez Gladbach, potom Villareal, stvrtfinale vyhrali nad Zenitom Petrohrad, semi proti Fiorentine a finale Dnepropetrovsk. Je na to Plzen dost silna? Dnepropetrovsk postupne porazil Olympiacos>Ajax>Bruggy>Neapol a prehrali finale so Sevillou. Mali to lachsie ale ajtak celkom narez.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý dokedy bude trvať hate na Limberského

Reagovat
Greny

pokud bude slavit goly jak dnes tak dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Už pomalu utichal, ale sám to přiživil. Asi by mu to chybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pořád svůj a to se mi líbí, udělal blbost, kterou si snad uvědomuje, ale proč by se měl nějak přetvařovat a dělat ze sebe něco, co není? Trest? Dostane, bude třeba 6-12 měsíců bez papírů + pokuta...i od klubu. Důležité je, aby se to znova neopakovalo...nějakou oslavu řešit mi přijde takové čecháčské

Reagovat
smazaný uživatel

To ale zdejším sluníčkářům, hltající Křetínského bulvár, nevysvětlíš. David dostal trest a tím to hasne. Rozebírat ještě nejakou oslavu branky, to už je jak z Orwella.

Reagovat
smazaný uživatel

"To už je jak z Orwella" Nejsi ty náhodou Rath?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasné, že ne každý mu to vyčítá jen proto, že oslavou pohřbil poslední kousek sebereflexe, kterou vyjádřil v prohlášeních. Když je možnost si plivnout a zakrýt tím vlastní nedostatky, lidi moc neváhají. Ale obecně by to měla být otázka nějakého charakteru. Dnes by člověk čekal, že bude na hřišti pořádně makat, aby hlavně výkony odčinil to, co udělal a aby se tak svým způsobem i obhájil před vlastními fanoušky. Oslavou ale ukázal, že se hecnul hlavně proto, aby všem posměváčkům ukázal, že on je tady někdo, on je Limberský, kdo je víc. Ale jak říkám, to je otázka charakteru a ne každý je schopen to zhodnotit správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzni se daří a hodně lidem z toho tečou nervy. Proto ten neustálý brekot kolem Limby. Tady nejde o to, že boural opilý, nebo jak oslavoval góla do sítě Příbrami. Je to mediální štvanice proti hráčům, fanouškům a funkcionářům Viktorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už jdi tež do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

na něj radši nereagovat, ještě si z toho vymrská

Reagovat
smazaný uživatel

predposledni vetu vytesat

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že z té oslavy je jasné, že si neuvědomuje, jakou blbost udělal.

Reagovat
Melda

Tak dneska mi dal Limberský jistotu, že je to nefalšovaný, čistý kretén.Normální debil je snad alespoň schopný sebereflexe.A co bylo tohle, někdo by mu měl zlomit hnáty.

Reagovat
smazaný uživatel

je to totální lidská špína a slizkej křivák

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Spalovač šancí

Nejzábavnější liga v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Nejzábavnější liga v Evropě, která nebaví fotbalem

Reagovat
Spalovač šancí

Chápu, že na Baníku se momentálně o fotbale moc mluvit nedá. Ale u nás už bývají občas pěkné záblesky (např. včerejší Polomova akce) a co teprve u ostatních týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, Polom to dal krásně k tyči

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Mě baví jen fotbalem. Ale chápu, každý si najde to, co je mu vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to tak vážně

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak ze zajimavosti a z pokrytectvi, takova mala anketa -

Kdo nikdy nesedel za volantem s nejakou promile v krvi, at da

Kdo uz nekdy ridil s tim, ze v sobe mel nejakou promili alkoholu, at da

A prosim o uprimnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké jsou výsledky?

Reagovat
smazaný uživatel

Zadne, ale rozvazel jsem do kavaren a proste jsem musel jit do prace i po propareny noci a zbytkac jsem v sobe urcite mel. Mel jsem strach, ze me chytnou, ale mel jsem stesti. A taky jsem uz kolikrat ridil po jednom pivku, nebo sklence vina.

Reagovat
Hokaido

ten zbytkáč je nejhorší no. Když člověk chlastá do 5 do rána, tak nadýchá klidně i večer v 9

Reagovat
smazaný uživatel

Nenadelas nic, zvlast kdyz jsem to mel jako praci. Hodne citronu, kapky do oci a jelo se.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli řídíš v Německu, tak tam je tolerance nějakých 0,5, ne? Jinak já si dávám pozor, pokud mám jet na druhý den někam, tak už večer nepiju. Je fakt, že nejsem člověk, co by alkohol zrovna vyhledával, takže v tom to mám asi "lehčí" Tak teda

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, v Cechach. Jinak jo, v Nemecku tolerance je.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak ja taky moc nepiju, ale v cechach jsem mel dve prace a delal jsem kazdej den, takze kdyz jsem jednozu za mesic nekam zasel, tak se tomu vyhnout neslo.

Reagovat
irik

Jestli je něco pokrytectví, tak to, srovnávat tady zbytkáč s ožralým hovadem jedoucím z dízy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak radi rikaji politologove: "Zatim je secteno pouze 99,84% hlasu,takze bych nerad predbihal..."

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se, že najednou tady bude spolek samých abstinentů.

Reagovat
smazaný uživatel

nemam radicak takze

Reagovat
Kang & Kodos

Ale trochu jsi z toho diskvalifikoval motorkáře.

Reagovat
db18

můžou dát palec dolů.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a poprosil bych, aby hlasovali lide, co maji ridicak, nebo vubec nekdy ridi.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Rarášek

Můžu i když mi je jen 13?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz prispevek vys

A u tebe bych se tebe zeptal, jestli jsi sedel nekdy za volantem zfetovanej.

Reagovat
Rarášek

Coooo, zfetovanej prej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel, ze jses abstinent, ale fetujes.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda i chytli a moc do smíchu mi nebylo a pyšnej na to fakt nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Limbovi asi do smichu nebylo, kdyz jim nadaval. Ale jemu nebude chybet ani ridicak, ani ty penize, o ktery prisel. Jak to dopadlo u tebe?

Reagovat
Spalovač šancí

Trest smrti a následně vynucený odchod do Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

18 měsíců podmínka, 18 měsíců zákaz řízení , dvojka pokuta. Ale měl jsem štěstí jako svině, jelikož jsem spáchal trestnej čin, z rejstříku mi to vymazal Klaus se svojí (ne)slavnou amnestií. Takže jak na něj všichni nadávali, já byl šťastnej jako prase. ale podruhý už nikdy

Reagovat
Shevchenko

Taky mě Klaus zachránil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce zčásti chápu ty jeho kecy v nachcanosti, já sem byl taky docela hustej. Ale tu oslavu fakt pochopit nedokážu, je to prostě fakt hloupej člověk.

Reagovat
Blasphemer

Hlavně když má trestní řízení teprve před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně no. Asi to má fakt na salámu šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Nějakou promile se myslí více než 1?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, myslim treba nad 0,3

Reagovat
Spalovač šancí

v tom případě

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby to bylo nad 1 promili, tak das ?

Reagovat
Spalovač šancí

no jasně, já dávám jenom

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

řídím asi 2 měsíce, takže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

a důsledek je takový, že jsem si za to nadávám ještě teď. Sice to bylo asi 100 metrů, ale hrdý na to nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

se směješ asi té větě. Já jsem psal původně, že jsem si za to nadával ještě dlouho,a le pak jsem si uvědomil, že si za to nadávám i teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako za co si nadavas? Ze jsi preparkoval auto? Wtf? Tech 100 m si mel za sebou asi za 5 vterin. Sorry, ale to ti fatk neverim, ze si nadavas.

Reagovat
frankiefcb

nadávám jelikož jsme nic nepřeparkovával a bylo to během akce, kdy mě borci vyhecovali, že jsme dlouho neřídil a ať zkusím tu novou Toyotu a já blbec sedl a projel jsem tu ulici, na které byl ten barák. Je pravda, že jsem jel asi 30, bo jsem měl neskutečný strach Já obecně nerad řídím, ale hrdý na to nejsem, že jsem nacamraný za ten volant sedl a nechal se vyhecovat. Nadávám si za tu slabost a neschopnost říct ne.

Reagovat
db18

Tak ale znám případ, kdy při tom přeparkování po 20 metrech došlo ke zrušení auta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

já se zbytkáčem určitě, občas po práci jsem se stavil v hospodě na 2 a pak jsem jel autem domů, cca 200m takovou zadní cestou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, Limba se taky stavil po "praci" na pivko a pak jel zadni cestou domu do Plzne

Reagovat
Hokaido

ale tady mě fakt nemaj kde chytit a vzhledem k tomu, že limit jsou fakt 2, po 3 už chodím pěšky, tak snad ani ta nehoda nehrozí tím to jako nechci obhajovat, je to určitě špatně...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Blasphemer

A kdo se snažil utéct, urážel policajty a ještě z toho před veřejností dělal frajeřinu ať dá

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak rekordman je v tomhle asi Pacanda, v Brne jel s dvojkou v zile na benzinku co mel od baraku cca 50 metru

Reagovat
smazaný uživatel

A chytli ho?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jasne ze jo, jinak bych to nevedel Vzali mu papiry a jeste dostal asi 100 000 pokutu od klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Ne, ale Cukroušek pracuje na benzínce u Brna a měří lidem alkohol v krvi..

Reagovat
Blasphemer

Milan Čurda šel s dvojkou v žíle přeparkovat traktor a skončil v požární nádrži.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel Curda neco pres 4 promile? Mozna i vic?

Reagovat
Blasphemer

To byl zase jinej případ. To boural s fekálním voze a po nehodě nadýchal osm promile.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Blasphemer

Tak jsem to taky myslel. Jenom že se jednalo o jeho jinou eskapádu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je super wiki ty jo

Reagovat
Kang & Kodos

„Netušil jsem, jak snadno se člověk proslaví. Stačí se pořádně ožrat.“

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

asi to bylo 9

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Však Pacanda v životě nebyl střízlivej, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, zatim jenom 3 lide, vcetne me, to jsem rad, ze jsou lide tak uvedomeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytek buď řídí nebo pije

Reagovat
db18

Tohle ale sedí i na ty s palcem dolů.

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

ještě pro zajímavost napište jak dlouho řídíte

Reagovat
smazaný uživatel

ja 7 let, 2 roky jsem delal rozvoz, tudiz mam za sebou spoustu tisic km..

Reagovat
smazaný uživatel

A jednu bouracku a to jsem nepil Par mistnich vi o co jde.

Reagovat
Blasphemer

Kdo nikdy neboural, ten ve skutečnosti nikdy neřídil.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to je akorát tak blábol neschopnejch kreténů, co sice jezdí autem ale řídit se ve skutečnosti nikdy nenaučili.

Reagovat
Blasphemer

Jenom si kretén si může myslet, že nemůže nikdy bourat, protože se považuje za skvělýho řidiče. Silnici obvykle sdílíš s dalšími řidiči.

Reagovat
F.Torres

Nezáleží na schopnostech, můžeš jezdit sebelíp,klidně podle předpisů a je ti to k hovnu.

Někdo ti klidně může vjet do cesty, zvěř, náledí, aquaplaning atd atd....

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nene, řídí pod svoje schopnosti

Reagovat
smazaný uživatel

10 let

Reagovat
db18

Od 2011, musím zaklepat, že zatím bez nehody. (když teda nepočítám situaci, kdy jsem za střízliva 10 metrů od baráku prorazil pneumatiku )

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

*2010 - už neumim ani jednoduchý počty

Reagovat
Posledni Kovboj

10 let +- cca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

řídil jsem asi 12h potom, co jsem přestal pít, ale zbytkáč tam asi byl...

Reagovat
db18

(až na jednu nouzovku šlo teda vždycky o zbytkáč)

Reagovat
smazaný uživatel

Pocitově bych napsal, že jsem už se zbytkáčem řídil, ale tehdy na MoR, když bylo nejhůř, mě zrovna zastavili fízli a nenadejchal jsem Metabolismus teenagera.

Reagovat
raduinho

Jak je to s trávou ?

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Cooooooo

Reagovat
db18

...jedu stejnym stylem, jaký nastavil dolar - pod vlivem drog jsem za volantem neseděl.

Reagovat
Rarášek

Jo táák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Rarášek

Timhle zas anhraju dollarovi na feťáka, smaazaaat

Reagovat
db18

Přiznej barvu!

Reagovat
Rarášek

Tak co, tráva je fajn.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jsem to rikal

Reagovat
Rarášek

lol.. ok, ale feťák fakt ne

Reagovat
Hokaido

tráva je zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

a není?

Reagovat
smazaný uživatel

chlast je mnohem vetsi zlo a kdo to nevidi, tak je pekne zabednenej..

Reagovat
Hokaido

sam o sobě možná, a i tak bych se hádal, ale u trávy je pak problém, že je blízko k jinejm drogám. Znám pár fetáků, a všichni do jednoho začínali na trávě

Reagovat
smazaný uživatel

a myslis ze to je chyba travy a nebo tech konkretnich lidi ? a i tvrdsi drogy nejsou spatny

Reagovat
Hokaido

omg tak takhle to snad brát nejde, v konečným důsledku je všechno jen chyba lidí tvrdší drogy jsou fakt na hovno, pokud je člověk slabší, tak jim propadne hned a fakt to není příjemná podívaná ...

Reagovat
smazaný uživatel

ono zalezi ktery taky no.. ale proste pro vsechno plati, ze nesmis bejt dement

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

A k trávě často vedla cesta přes cigarety!

Reagovat
Hokaido

já kouřím a netrávuju

Reagovat
db18

Já hulil a nebral tvrdší drogy.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kang & Kodos

Tráva je fet!

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
telka11

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Casto jezdim do centra mesta (Brna) autem a piju potom, ale nikdy a v zadnym stavu by me nenapadlo do auta pak sednout a jet. Ani po 1 pivu. Vzdy platim drink&drive, nebo to tam necham a dalsi den prijedu v MHD a jedu. Docela se divim, ze nekdo uvazuje jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak jinak uvazovat, kdyz musis se zbytkacem do prace? Jako, ze bych si zaplatil drink and drive na celej den?

Reagovat
Riviera Kid

Zkusit třeba nechlastat do rána, když musím brzo vstavat a řídit

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, chlasatl jsem treba do 2, jel jsem ve 14 a porad jsem v sobe zbytkac mel..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny chapu. Ja chlastam jen v patek a

Reagovat
F.Torres

Myslím si, že u většiny se jedná o zbytkáč. Večer někam deš, přijdeš nadranej, vyspíš se, pořád to není ok, ovšem jet musíš, tak co ti zbývá.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Riviera Kid

a ridim osm let a denně najedu přes 100 km

Reagovat
Shevchenko

Na maturiťáku jsem vletěl autem do příkopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spis jde teda o "drogy" nez o chlast

Reagovat
HorajzmAmmann

, na druhou stranu jsem jsem dostal 2 000,- a jako bonus fotku za rychlost. Drahej vyjezd do Teplic Jedu podle ostatnich a najednou blik. No co od te doby si davam pozor. A jelikoz dneska dostane ridicak kazdy, tak jsem zpocatku parkrat zazmatkoval. Nastesti se nic nestalo no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jedete-li v koloně, nepřekračujete povolenou rychlost (Murhpyho zákon).

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

... ale i přesto jsem smetl matku s kočárkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že jsi nesmetl kočárek i s dítětem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frankiefcb

a kurva

Reagovat
j_mrazik

Panáka před jízdou jsem měl, stopli mě, nic jsem nenadýchal. Jak se to počítá?

Ale byla to jednorázová kravina, jinak potom nikdy.

Reagovat
db18

Asi jako podvod ve večerce.

Reagovat
j_mrazik

Když mi ta paní špatně vydá, já si to uvědomím později a už jsem líný tam tu 10korunu vrátit?

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale řídil jsem nasranej a málem jsme vylítli v zatáčce. To jsem se tenkrát rychle odnasral.

Reagovat
Josifek

Občas jedu po jednom pivku, to beru v rámci nějaké rozumné tolerance, jako je třeba v Německu. Ale párkrát jsem jel se zbytkáčem, jednou asi v 8 ráno, to jsem musel mít minimálně 2 promile. Noo, to byla taková ta telecí léta kolem 20 let..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

asi 5x, vždycky v noci, když došel chlast a vždycky přes les, abych jel co nejmíň po silnici a něco nevyved no.. Naposled to bylo akorát v Plzni, z Valchy na Novou Hospodu, na tu benzínku v lesích, strašně dobrej nápad.. přilšel sem o kolo, od tý doby už naštěstí s ničim v krvi nejezdim.

Reagovat
Hokaido

jo a mimchodem, kamarád řídí opilej docela často a vždycky u sebe v kaslíku vozí flašku rumu. Pořád jsem se ho ptal, proč ji tam má a proč ji nikdy nevypije, až mi to jednou v opilosti prozradil. Prej až ho někdy chytnou, normálně zastaví, vyndá klíče ze zapalování, vyleze a tu flašku so sebe oklopí. Nezjištoval jsem teda, jak v takovým případě funguje naše legislativa, ale fungovat by to mohlo

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovej obecnej "hoax", nebo jak tomu rict. Ono se to pak bere automaticky, ze jsi boural pod vlivem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když máš flašku s rumem v puse, tak nemůžeš běžet ani nadávat policajtům. Takže z toho kouká polehčující okolnost.

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

ja ji s sebou vozil taky. Ale bylo to hlavne kvuli jedny sterbine, doufal jsem, ze to jednou vypije a dostanu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Štěrbina tak to musela být mladá. Jak říkáš těm nad 40?

Reagovat
Posledni Kovboj

nijak, s tema se nebavim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si na tu přezdívku holt budu muset pár let počkat.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Davide, to řízení jsi měl předstírat v noci na čtvrtek, teď už je pozdě.

Reagovat
Kang & Kodos

Právě, že ho jenom předstíral.

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že přesně takhle v ten čtvrtek řídil.

Reagovat
db18

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Ty vole, zase Kubásek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Spalovač šancí

Však vyváženost musí být. Kubásek je tam pro sparťany, Čuhelová pro tebe ...

Reagovat
monty25

Tak aspoň dělala report z Teplic. Takže výhra byla tutovka...

Reagovat
Spalovač šancí

Takže jsi v balíku

Reagovat
monty25

Tak určitě, celých 57 korun jsem na tom vyhrál.

Reagovat
Spalovač šancí

No vidíš, za to si můžeš koupit Limberského Bentley. A pak se chlubit, že sázkou na jeden zápas si umíš vydělat na auto prvoligového fotbalisty

Reagovat
monty25

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Spalovač šancí

Stejně jako novopečení otcové oslavují gol strčením prstu do pusy, Limberský dnes oslavoval, že si koupil nové auto

Reagovat
taws

to je pěkný, aspon je využije jako dekoraci garáže

Reagovat
Spalovač šancí

Mezitím než se to dostane k soudu a dostane zákaz řízení, tak Baník se Slavii udělají titul

Reagovat
smazaný uživatel

ze by to stihli do jara 2017 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jim dal řidičák na místě, pravděpodobně mu ho zabavili.

Reagovat
Ángel di María 22

Limberský je top vygumovanej kokot

Reagovat
Spalovač šancí

Nebylo by lepší top nahradit echt?

Reagovat
db18

A něco nového?

Reagovat
Miguel19

Hybš Ten snad nezahrál zápas bez kiksu...

Reagovat
smazaný uživatel

a to je tlacen do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád dělá daleko míň kikxů než reprezentant Holek

Reagovat
rufus

Tlacen, opravdu?

Reagovat
F.Torres

a to ho tady po lotyšsku cpalo pár lidí do repre

Reagovat
OnderCZ

Tak ono je taky nepochopitelný, proč ho Ščasný staví na stopera v tom sytému 3-5-2, pokud se tím systémem zrovna hraje. A pokud někdo namítá, že to je levá strana, to sice je, ale v tomhle systému prostě musí hrát nebo by měli hrát tři "čistokrevní" stopeři a ne takové záplaty, co tam Ščasný staví. To se pak nedivím, že těm hráčům to nesedne a dělají takové věci, jaké můžeme vidět. Chudák Hybš a nejenom on.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fantomas

Hybš je uplně parádní LWB do takovýho systému, na LCB ho může stavět jen vemeno.

Reagovat
OnderCZ

Tak nějak.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
minoLFC

Limberský je riadne vylízaný debil

Reagovat
db18

Ďuriš

U Limberskýho je sice fajn, že se nějakým skandálem nenechá rozhodit, ale projevil se prostě jako blb - nicméně, jestli si takhle chce vydělat na pokutu, tak může pražákovi nabourat sloupek klidně každý týden...

Reagovat
Spalovač šancí

Proč není na úvodní fotce Limberský místo Ďuriše?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Má ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopte ze Limerskymu tu omluvu nekdo napsal a on ji jenom precetl, jemu to je jedno on je proste hloupej.

A jeste Plzen dopredu pred zapasem avizuje, ze dneska nebude pro media k dispozici na pripadny rozhovory, aby zase nic neposral a on udela tuhle oslavu....

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že tu omluvu zvládl vůbec přečíst.

Reagovat
db18

Btw. jedna krátká hororová povídka:

SPEKULACE: Na trase Příbram-Plzeň má dojít k výměně.. Bednář do Plzně, Mahmutovič do Příbrami #přestupy #synotliga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...do konce přestupového období neusnu

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
telka11

party posila kdes to cetl proboha

Reagovat
db18

Já na twitteru od týpka, který o té poslední trenérské rošádě psal taky den předem - a ještě přijedu domu a první co slyšim je, jeslti nevim něco o tom, že by měl jít Bednář do Plzně, jelikož to bylo hodně žhavé téma v nějaké diskuzi. Ať sem se svým "This is shit" ani neleze

Reagovat
telka11

tak jestli zrovna po takovym tydnu pritahnou Bednare a jeste zakopaj chudaka Mahmuta do Starkova, tak na listky na EL seru z vejsky

Reagovat
Rarášek

To by byla bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jdou do hajzlu s tímhle ocasem-

Reagovat
telka11

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl velmi špatný vtip...

Reagovat
Posledni Kovboj

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bylo skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

nee

Reagovat
Miguel19

Odešel ze Sparty, protože byl dvojka a moc nehrál a přijde k nám dělat trojku?

Reagovat
Uwe háže buly

jedničku

Reagovat
Hokaido

on je fakt spartan, nemyslím, že by k vám šel

Reagovat
db18

V to jediný doufám, ještě když nedávno na instagram házel "koláž" This is team - This is shit... tak snad bude mít dost soudnosti, aby to odmítl (stejně jako už jednou Slavii)

Reagovat
Jajinek

Velice by mě zajímalo, jaké je zdůvodnění těch, co se snaží obhájit Limberského gesto a nebo nějaké vysvětlení té teze, že si jako někoho maže na chleba.

Člověk, který po prokazatelném spáchání trestného činu, kterým mohl zranit či zabít sebe či jiné, udělá takovéto gesto, je u mě ta největší spodina, která existuje (a to mám Limbu jako fotbalistu celkem rád). To vedením sepsané PR prohlášení, které odrecitoval, pak zní opravdu naprosto směšně.

A obhajovat to tím, že nalitej řídí každej druhej, to je to největší zlo této společnosti. Navíc to naprosto neodpovídá realitě. Ano, s nějakým tím minimálním zbytkovým alkoholem ráno za volant sedne asi dost lidí...ale je prostě rozdíl sednout do auta bezprostředně po požití značného množství a nadýchat 1,7. To dělá tak max. 5% řidičů a ruku na srdce, ti by už v životě za volant sednout neměli.

Jak správně podotknul Míra Bosák... to gesto nemá absolutně obdoby!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to špína, nalitej sednout za volant je demence. A na co jsem úplně alergickej je ono "vždyť se nic nestalo". To je úplně jedno. Tohle ať si vyžere, co to dá.

Ale řešit to gesto? Mně to přišlo celkem vtipný.

Jo a žádný "prokazatelný spáchání trestného činu" zatím neproběhlo, protože mu to nikdo neprokázal.

Reagovat
Jajinek

prokazatelný x prokázáný

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

To gesto právě popírá všechno, čím se Limba obhajoval. Až to gesto samotné ukázalo, jak to Limba opravdu cítí - má z toho děsnou prdel a doteď si neuvědomil, co se stalo a co to pro něj může znamenat ... Omluvy a uvědomělost už teď nemá smysl - Limba se už pravdivě vyjádřil dostatečně. A soud k tomu bude určitě přihlížet. Ještě včera jsem si myslel, že dostane podmínku, ale teď už prostě půjde bručet.

Reagovat
Jajinek

nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

proč myslíš?

Reagovat
Jajinek

tohle je 100% na podmínku... skoro žádná škoda, předtím vedl spořádaný život, spáchal poprvé, účinná lítost (to gesto u soudu neobstojí a na 99% se ani nebude řešit). Za tohle se nechodí do vězení. Trest nedělám, ale i tak jsem o tom přesvědčen.

Reagovat
smazaný uživatel

ok. Já jsem to bral tak, že tam mu hrozí basa a jako přitěžující okolnost beru tu oslavu.

Basa v těchhle případech stejně nikomu neprospěje. Spíš naopak ...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Ani za recidivu by nejspis sedet nesel.

Reagovat
hefy

Reagovat
Gryphonheart

souhlas

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že ne

Však ani Čurda nešel sedět.

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

^^ zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Každý, kdo opilý sedne za volant, je pro mě totální hovado a je úplně jedno, jestli nabourá do sloupku, někoho smete nebo se mu v klidu podaří dojet domů.

Ale odsuzovat Limberského za neškodné gesto, kdy měl určitě hlavu plnou emocí a tímto je asi svým způsobem ventiloval, navíc podle mě šlo i o určitou sebereflexi a zkrátka si udělal sám ze sebe srandu, tak to mi přijde pokrytecké.

Mě tím docela pobavil a rozhodně v tom nevidím nějaký výsměch vůči vedení nebo kdovíkomu ještě.

Reagovat
Jajinek

jak to myslel, je mi v tomto případě jedno. Klíčové je, jak to vyznělo...a vyznělo to chtě nechtě tak, že se z toho všeho...z vedení, z fanoušků, z OČVT... dělá prostě prdel...

...pokora je jedna z nejdůležitějších lidských vlastností, to mi nikdo nevymluví.

Reagovat
smazaný uživatel

A mě je zase jedno, jak to někomu vyznělo, ale spíš by mě zajímalo, co tím přesně myslel, pokud zrovna myslel Ale nebudu ho odsuzovat za to, "jak to vyznělo".

Reagovat
Jajinek

on je osoba veřejného života. Musí si uvědomit, jak jeho činy budou působit. Díky to publicitě své profese bere peníze...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Tak je to asi o výkladu, na mě to jeho gesto, s ohledem i na jeho přitroublý výsměvný výraz při tom (i když on to asi duchaplněji podat neumí), na mě působilo jako výsměch těm, co ho kritizují a veřejnosti celkově, něco ve stylu - "koukajte na mě, já jsem boural nalitej, ale mám to na háku, jsem prachatej a slavnej, vysekaj mě z toho a jsem tak dobrej, že hned dám gola, jako by se nic nestalo...mám vás v paži, budu se bavit, jak chci.."...takhle nějak to na mě působí

Nevím, myslím, že by se ted měl spíš aspon na oko kát a nedělat další podobná teatrální gesta, ať už by je myslel jakkoli. Nevím, co tím přesně myslel, on celkově asi nikdy moc nemyslel..chápal bych, kdyby něco takového udělal nalitej ještě v tý euforii (jasně, to by pak nehrál zápas), ale ted bych čekal, že bude chodit kanálama a tichej jako myška, aby na sebe zbytečně neupozorňoval znovu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
PP

Jinak Plzeň včera velmi dobrá hra.. především Kopic má se současnou formou do základu repre.

Stále je pro mě nepochopitelné stavění Procházky ani v Plzni.. v nároďáku to už úplně nechápu. Tolikrát průchoďák proti včera slabé Příbramy..

Reagovat
Afrokrecek

Chudák Oblomov utratit, prosím..

Reagovat
smazaný uživatel

Je-li tu nějaký chronický průserář, tak potvrdí, že když vás pucujou s vážnou tváří už moc dlouho, tak - ani nevíte jak - se začnete chechtat. Tím nikoho neobhajuju, jen jsem si na to vzpomněl.

Reagovat
valloire

Pamatuju Bergra ve Spartě, když se vymlel a urazil soc. zřízení či co. Sice neboural, ale hezky šel na pár měsíců do továrny. Hezkej komunistickej zvyk. A přesně tohle by potřeboval Limba.

Reagovat
Hokaido

Přijde mi, že jste se zbláznili, když chcete, aby šel Limba sedět Vězení by byl fakt nepřiměřenej trest.

Mimochodem, ted se m vybavil případ Ladi Lubiny, kterej u nás před pár lety měl bouračku, při který zahynul otec Vratislava Lokvence ( taky pěkná náhoda... ). Lubina od nehody utekl, protože byl ožralej jak hovado. Přihlásil se na stanici asi za 8 hodin, kdy už samozřejmě věděl, že nenadýchá. Připomínám, že Lubina byl jasnej viník, co utekl od místa smrletný nehody. Trest? Podmínka a odebrání ŘP na 4 roky

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Že se jeden případ vyřeší na hovno, přeci neznamená, že se podle toho musí řídit ty ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani tehdy nebyla tak obrovska poptavka po jeho odsouzeni..

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ryzskej

Jaký je rozdíl mezi trojúhelníkem a Baníkem Ostrava? Trojúhelník má alespoň tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Už zas?

Reagovat
ryzskej

Je to stále aktuální.

Reagovat
Gryphonheart

A možná i dál bude, teď Jablonec, pak tuším Teplice.. aspoň bude v lize legrace a hodně gólů

Reagovat
kalla

Spíš 3 rohy ne? Bodů má nekonečně mnoho

Reagovat
Posledni Kovboj

....ach jo

Reagovat
db18

Baník ne.

Reagovat
ryzskej

A jak se to vylučuje s tím "alespoň" = nejméně?

Reagovat
kalla

Tak proč zrovna trojúhelník?

Reagovat
ryzskej

Proč ne? Můžeš si tam domyslet třeba kosočtverec, pokud ti je milejší.

Reagovat
Rarášek

rohy

Reagovat
kalla

Tak vrcholy, lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je vrchol

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych wikipedii vždy věřil, ale...

"Trojúhelník je geometrický útvar určený třemi body, neležícími v jedné přímce."

Reagovat
kalla

Tak nevěř

Reagovat
Hokaido

ano, je určený třemi body, to neznamená, že má jen 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš narážel na ty 3 rohy/body.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to pak upravíš na kosočtverec až bude mít na jaře Baník ty tři body.

Reagovat
frankiefcb

já se obávám, že po dalších výkonech to upraví na úsečku.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
Mada

Reagovat
Kang & Kodos

Mám pocit, že třeba na dvanáctiúhelník se do konce sezony ani nedostane.

Reagovat
TheAdy

kolo co kolo. ale furt to neopravíš na "vrchol" ?

Reagovat
ryzskej

Vysvětli mi proč by tomu tak mělo být. Trojúhelník má tři body (stejně jako každý měsíc má 28 dní) a když k tomu použiješ nejméně - tak je to snad jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

ma 3 vrcholy, bodu ma trilion..

Reagovat
ryzskej

Také má nejméně 3 body. Nebo mi to popřeš?

Reagovat
ryzskej

alespoň = nejméně*

Reagovat
smazaný uživatel

Na matiku jsem vzdycky hrozne sral, ale mam takovej dojem, ze by nekdo nejdriv ty body na tom trojuhelniku musel udelat, protoze jinak nema zadny, ne?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ted nevim, jestli se mi smejes, nebo ne?

Reagovat
Hokaido

směju se ti

Reagovat
Hokaido

jinak má samozřejmě. Všechny geometrické útvary jsou jen množinou bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud žádný nemá, tak neexistuje, ergo ho nemůžeš nazývat trojuhelníkem. Ipso facto trojúhelník má per se dozajista nejméně tři body.

Reagovat
Hokaido

ne nemá nejméně tři body, ale má právě tři vrcholy

Reagovat
smazaný uživatel

No vlastně nemá nejméně tři, protože jich má jen a pouze nekonečno. Správně?

Reagovat
Hokaido

hele v tomhle si ted nejsem jistej nekonečno jich má úsečka, ale trjúhelník je tvožen třemi přímkami. Bod je nejmenší, dále už nedělitelná část nějakýho systému. Teoreticky by tedy měl být tvořen určitým počtem bodů, ale ruku do ohně bych za to ted nedal

Reagovat
db18

Ne. Pak má všechno stejný počet bodů, ať už úsečka, přímka, trojúhelník... (jedna úsečka má taky stejně bodů jako dvě úsečky...)

Reagovat
Hokaido

takže úsečka, která leží na přímce p, má stejný počet bodů jako ta přímka?

Reagovat
db18

Ano.

Reagovat
Hokaido

ok, budu ti věřit

Reagovat
Rarášek

Jasně, že jo .. teoreticky mají všechny útvary stejně bodů, nekonečno.

Reagovat
db18

To je jako s množinou celých čísel - je nekonečně velká, má stejný počet členů, jako reálná čísla, ale ve skutečnosti je ta jedna nekonečná množina podmnožinou té druhé nekonečné množině a obě množiny mají stejný počet členů.

Reagovat
smazaný uživatel

tím si zas nejsem jistý, protože dvě nekonečna nemusí být stejně velká

Reagovat
smazaný uživatel

O jakém trojúhelníku a hlavně o kterém vesmíru se teď bavíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Bermudský trojúhelník, pochopitelně

Reagovat
db18

2 * ∞ = pořád jenom jedno nekonečno.

Ono taky platí, že ∞+1 = ∞

Reagovat
Hokaido

o tomhle bych se teda hádal

Reagovat
Hokaido

co studuješ?

Reagovat
db18

ČZU, ale na gymplu jsme měli "šílenou" matikářku (což vlastně asi musí být všichni, jinak je to na hovno učitel matiky ) a pak jsem byl půl roku na fakultě aplikovaných věd v Plzni (kde je hlavně v nižších ročnících všechno jenom matika)

Reagovat
db18

To se hádej, ale takhle to prostě je.

Reagovat
Hokaido

George Cantor se v hrobě obrací

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Aha. Tak teď nevím, jestli jsme to na gymplu tak neprobrali, nebo jsem si to popletl s geometrií (na FAV už byl předpoklad, že všechno umíme z dřívějšího života...)

Reagovat
db18

...není divu, že mne po semestru vyhodili

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda, některá nekonečna jsou mohutnější, než jiná. Ale u těch geometrických útvarů to bude asi jen jedno a to samé nekonečno.

Reagovat
db18

Tak je to braný, jako když řešíš, jestli platí rovnice 2 * ∞ = ∞

Provovnávání nekonečných množin si nevybavuji, ale zrovna u těch množin celých/reálných čísel jsme si říkali, že jsou stejně velké. (i když jedna obsahuje druhou)

Reagovat
Hokaido

tak to jsi asi fakt mimo, protože množina celých/reálných čísel nejen, že není stejná, ale dokonce nepatří ani do stejné skupiny nekonečen (countable vs. uncountable/spočítatelná-nespočitatelná, tím překladem si nejsem moc jistej)

Reagovat
db18

fakt už mi mozek nějak moc zareznul.

Reagovat
bobis21

s oběma příklady má podle mě pravdu. Studuji statistiku a podobné věci jsme v prvním semestru taky dělali ..

Reagovat
db18

Teď jsem si ale vzpomněl na přednášejícího, který se nám snažil vysvětlit, že existuje trojúhelník, který má 4 vrcholy!

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ale kosočtverec.

Reagovat
db18

Kolo co kolo, a diskutující pořád nepochopili výrokovou logiku.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ryzskej

Možná proto mě baví psát tyhle věci a stále tak bodat do vosího hnízda.

Reagovat
taws

jenže to postrádá vtip a smysl...místo trojúhelníku tam může dosadit cokoliv

Reagovat
Posledni Kovboj

Ne, nemuze. Jakej jinej tvar se vyznacuje tim, ze ma alespon tri body?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník. Ale musíš počkat do jara.

Reagovat
Posledni Kovboj

k

Reagovat
ZB 07

To byla hrůza..od obou dvou

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Dukla hrála začátek to co potřebovala. Pak už to nějak došmrdlali.

Reagovat
kalla

Dukla hrála 30 minut a pak bylo po zápase...

Reagovat
Rarášek

Oujé, Timy na úvodní fotce

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla už asi po těch 30 minutách zápasu to vypustili a nechtěli se nějak dřít a zachovali určitý respekt vůči Baníku, jelikož takový klub nechtěli ponižovat, aspoň si to myslím..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je tu někdo z Kladna?

Reagovat
kalla

No?

Reagovat
Kang & Kodos

Attention whore

Reagovat
Posledni Kovboj

volal me nekdo?

Reagovat
Kang & Kodos

Wow, to mělo bejt k Limberskýmu. Chvíli jsem si říkal, kde to skončilo.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo zase překvápko první poločas sem zaspal bo sem byl unavený po práci zapnul sem to na druhý.. A musím říct že toto je už fakt hodně špatné jak Baník tento rok nespadne tak to bude tak jsem Papež

Reagovat
smazaný uživatel

Jw tu jeste někdo, kdo stoji psychopaticky za Safarcik family?

Reagovat
db18

patas92, který tu vyhazuje Korytáře, protože má k dispozici ÚPLNĚ STEJNÝ kádr jako Frňka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Bože. Tak ne ÚPLNĚ STEJNÝ, ale ÚPLNÉ STEJNĚ špatný.

A že jsem se občas Šafarčíka zastal, protože mu byla dávána za vinu úplně každá píčovina, se kterou mnohdy neměl nic společného, ještě neznamená, že za nim stojím. Nevím, kolikrát to tu mám ještě napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam Štěpána, Frydrycha, Baroše... A zastával ses ho neustále, nepiš tady bláboly.

Reagovat
patas92

Jasně, Štěpán je úplně rozdílový hráč. Frydrych hrál i teď pod Korytářem a bylo to úplně stejně špatné...Dej mi příklad toho neustálého zastávání se, rád si to připomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět, že tomu vůbec nerozumíš nebo to nesleduješ. Štěpán byl pro nás na křídle velmi důležitý a nikdo z těch současných hráčů ho nedovede nahradit. Jen ho ten debil stavěl na obránce. Co se týče Frydrycha, ten ještě tolik nelicitoval se smlouvou, a tak si to své pořád odehrál, narozdíl od podzimu.

A i kdyby byli stejní, tak Korytář rozhodně nikdy neměl při nástupu řeči typu "ofenzivní smršť" apod. I ta situace v klubu byla lepší, jelikož se hrála piča ale aspoň byla skoro jistá záchrana.

Reagovat
patas92

Štěpán byl důležitý, ale i kdyby byl teďkom nejlepší, tak by stejně žádný výrazný rozdíl prostě neudělal. To samé se dá říct o Frydrychovi.

Frňka mohl být špatný jak chtěl, ale Korytář dneska ukázal, že není o nic lepší, no. Stačí se podívat na tu komedii s "vyřazenýma" hráčema, nebo že hned postaví nějaké nevyzkoušené posily, co za sebou mají pár tréninků s týmem a fyzičku na 20 minut a hned od nich čeká zázraky...To je prostě hroznej amatérismus.

Reagovat
Kang & Kodos

Nezmínil jsi Baroše. A nedivim se ti. Jeho odchodem se to u vás definitivně zlomilo.

Reagovat
patas92

Ne, zlomilo se to odchodem Baránka s Gregušem už v zimě, na těch dvou to stálo. Frydrych, Baroš nebo kdokoliv jiný měli na hru Baníku ani ne poloviční vliv jako oni 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale pořád na ni měli větší vliv než teď Kaša nebo třeba Mondek.

Reagovat
patas92

Ale furt by to bylo málo.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš vědět. Navíc, jak jsem říkal. Na jaře mohli hrát v absolutním klidu. Teď třeba proti Spartě nebo dlouho proti Bolce ukazovali, že hrát umí. Ale psychicky jsou teďka v prdeli, zvláště jestli opravdu nechodí prachy.

Reagovat
patas92

Stejně tak ty nemůžeš vědět, že by to se Štěpánem atd bylo lepší. Jo, proti Spartě a Bolce (v prvním poločase) hráli dobře, ale teď si nejsou schopni nahrát na metr. Tím spíš by to mělo jít na triko Korytáře, že z hráčů nedokáže vymáčknout víc. Jestli výplaty chodí nebo ne nevím, ale furt ti hráči můžou hrát o angažmá, když ví, jak Baník rád prodává.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba z nich teď nedovede vymačknout nikdo více. Ale srovnávat ho s Frňkou.. Vždyť to byl snad nejhorší trenér za posledních 10 let. A to říkám, i když tu byl Marko, Pulpit a další.

Reagovat
frankiefcb

Frňka si to posral tím, že měl moc velké řeči a skutek utek. To Korytář si na nic nehraje, ale taky to není žádné terno, co si budeme povídat. (ten holzer v obraně, enschopnost dát šanci třeba Szotymu místo tragického Alispahiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, já neříkám že Korytář je nějaký echt trenér.

Reagovat
frankiefcb

na druhou stranu, neumím si představit, že by za dané situace nějaký schopný trenér přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale ti tři dohromady dělali dost velký rozdíl. Frydrych někdy byl schopný nám svými obrannými zákroky vyhrát zápas, tak co to tu meleš?

Reagovat
patas92

Ty o něm mluvíš, jako by někdy toho schopný byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli říkáš že nebyl, tak už si k tomu asi nemáme co říct.

Reagovat
patas92

A kdy naposled nám takový zápas vyhrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Loni? Jen tak třeba na Bohemce nebo Spartě.

Reagovat
patas92

Tam nám to vyhrál Frydrych sám, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

A jak by sis představoval zápas, kde by to stoper vyhrál naprosto sám? To snad ani nejde. Ale tyhle zápasy prostě Frydrych pomohl dotáhnout k výhře. Navíc, nikde jsem nenapsal, že by to měl vyhrát sám. Ale třeba on v kombinaci s dalšimi jednotlivci..

Reagovat
patas92

"Frydrych někdy byl schopný nám svými obrannými zákroky vyhrát zápas"

Reagovat
smazaný uživatel

Však ano, ale nikde jsem nenapsal že ostatní tam stáli a koukali se, jak Frýďa brání.

Reagovat
patas92

A furt čekám na ty příklady

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já nemám nic jiného na práci, než projet všechny souhrny, preview a články o Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Patas

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně, není to zase až tak špatný pocit sledovat v přímém přenosu, jak sousedovi chcípá koza . Uznávám, že příjemnější by jistě bylo, kdybychom se sousedem hráli rovnocennou partii v horních patrech 1. ligy, ale to je zatm sci fi, tak panbůh zaplat aspoň za ty malé radosti

Reagovat
smazaný uživatel

Mít v lize Baník, Opavu, Vítkovice a případně Karvinou. To by byla paráda..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad i F-M.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to samozřejmě taky,

Reagovat
smazaný uživatel

je možné, že tam příští rok bude jen ta Karviná a za pár let se k nim přidajíi Vítkovice........

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se Vítkovicím daří,ale postup nebyl hlavní cíl. Řekl bych,že měli ambice,skončit v první polovině tabulky. Tento rok to aai ještě o postup nebude,ale za rok,dva klidně.

Reagovat
frankiefcb

kádr mají slušný a dovolím si říci, že i na 2. ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně,za některé hráče by byl rád snad i Baník. Kde vidět,že tam to vedou lidi na správném místě. Co jim není ten klub jedno a nejsou amatéři,jako v sousedním klubu.

Reagovat
Spalovač šancí

Taky si mohl Polom šoupnout dva vlastňáky, mohlo být o titulu de facto rozhodnuto. Takhle to bude ještě honička

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu výhodu to ničení Baníku má, zajdu si teď častěji na hokej, kde jsem vždy chodil jen tak 3-4 krát za sezonu.. Už i to fandění se na Vítkách zvedá, aspoň nějaká náhrada za pravidelné návštěvy na Bazalech..

Reagovat
frankiefcb

taky plánují teď v neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Na chomutov?

Reagovat
frankiefcb

no vím, že hrají v neděli. S kým to netuším, ale jedno vím jsitě, že nudit se asi budu, takže si na ten hokej asi zajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný no, jako taky to zvážím.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši si ve středu zajeď na pořádné derby Slezan - Poruba o dvacet kilometrů vedle

Reagovat
frankiefcb

Kdyby to bylo naopak, tak možná i jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Opavu, tu kurvu. Dnes sme je docela nahlas pozdravili :)

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Červenka z KHL do Chomutova

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je nechutne, snad zase rychle sestoupi

Reagovat
rufus

Reagovat
db18

Za chvíli přitáhne i Palaščáka.

Reagovat
Znalec

Hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

OT: Picault má hned v prvním utkání asistenci.

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 6. kola:

Bylo to dobré kolo. Produktivní záloha (Skalák gól, Fillo asistence, Dočkal asistence, Havlík gól), skórující kapitán Berger, povedená střídání (Havlík, Voltr). K úplně spokojenosti chybělo jenom čisté konto Dukly...

https://pbs.twimg.com/media/CO5EvZMWoAEU8IX.jpg

Jinak jsem hodně zvědavý, jak nakonec dopadne náš duel s Coutinhem (zítra dám vědět). Pořád tam u Bergera svítí chybně připsaná asistence u čtvrtého gólu Dukly, tak už jsem jim kvůli tomu napsal do kontaktů. Jsem férovej kluk a nestojím o body, které mi právem nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam furt cpu toho Kroba a ještě nezahrál ani hovno, už bych ho měl konečně vyndat

Reagovat
monty25

Taky si říkám. Loni kopal penalty a občas dal nějaký centr na gól. Letos kope penalty Fillo a Krob se prakticky vůbec neprosazuje. Navíc čisté konto u Teplic taky zrovna nehrozí...

Reagovat
Coutinho10

za poslední větu palec nahoru ....jinak neboj se, ja bych jim zejtra taky napsal, pokud by to nechali ne ted vazne....pokud se odecte tech 14 bodu, tak je stav 151:147 pro me, ale jsou tam jeste ty vyhrany souboje, strely atd. a ja mam jenom 1 hrace ve hre, zatimco ty 3 (z toho 1 kapitan), takze asi na 80% 3 body jsou tvoje.....ale jinak to byl skvelej duel, kterej mel naboj od zacatku az do dokonce a ať to skončí jakkoliv, tak se těšim na naší odvetu

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

vida a pak že systém se třemi obránci nemůže v naší lize fungovat

Reagovat
Hokaido

super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

legenda Ladislav VÍZEK nechce Limberského omlouvat, ale tvrdí: chlastá celá liga.

Ládiku, to je slovo do pranice!

Reagovat
Znalec

Nepochopim... Vlastně ani napříč českem nechápu, že je víc lidí, který chlastaj (je ti po tom blbě, seš agresivní) než lidí, který hulej trávu (neni ti blbě, seš přátelskej, atd)

Reagovat
Hokaido

nemá někdo odkaz na ten ignor?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

já zas nechápu, že nejsou všichni lidi abstinující nekuřáci

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna ty jsi po chlastu agresivní neznamená, že to tak mají i ostatní. No a vypálený lidi se mi taky extra moc přátelský nezdaj.

Jo a konzumuju obojí a rád, ideálně společně

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba znám spoustu lidí, co jsou po chlastu mnohem příjemnější než bez něj.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to uz je ale zavislost..

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Monty25 vs Coutinho

Tak momentálně tam svítí remíza 160:160, ale Bergerovi pořád neodečetli tu asistenci a hráči Dukly zatím nemají žádné vyhrané souboje. Tak že by se to rozhodlo až dneska v noci? Každopádně po odečtení té Bergerovy asistence to vypadá líp pro Coutinha...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Coutinho10

j sice zatim remiza, ale vzpominam si i na duel v mi lize s Vosicem a tam sem prohraval asi o 3 body este v utery rano (taky 2. den po konci kola) a v patek, kdyz jsem skladal sestavu na novy kolo, tak sem zjistil, ze sem vyhral takze musime jeste pockat (mozna i do zejtra) ale jak pises, tak ty vyhrany souboje jeste nejsou vubec zapocitany a klidne tech 14 bodů za ne nahrat muzes (kdyz mas este kapitana), ale rozhodne to je v tenhle moment otevrenejsi nez se to zdalo vcera vecer

Reagovat
Puskas

To se Vám to hraje, když ta máte hráče, kteří nastoupí

Reagovat
Coutinho10

no např. v tomhle kole sem měl i 1ho hráče, kterej bohužel nenastoupil

konkretne Hubníka ...kdybych tam dal kohokoliv jinyho, tak ta pozice byla ted daleko lepsi, ale to je kdyby kolik ti jich nehralo ?

Reagovat
Puskas

Z hlavy - Magera, Hanousek (jaké bylo zklamání, když jsem zjistil, že skóroval jeho brácha...) a pak ještě kdosi. Ale měl jsem tři střelce, aspoň něco.

Reagovat
Coutinho10

tak to věřim u těch Hanousků skoda no...

Reagovat
Puskas

A vyřadil jsem předtím Limberského

Reagovat
Coutinho10

j to zamrzi este vic....to bys mel 3 body jasny.....ja nastesti mohl prodat Koláře, když je zranenej a navic v lize mu to ted moc neslo, tak jsem aspon trochu ten tym posilil, ale otazka, jestli to bude stacit na 3 body i v duelu s Montym.....v mi lize jsem nastesti porazil Thermopolise, takze sem porad nadostrel prvni trojce, ale aspon to ma naboj

Reagovat
Puskas

já to jistím zezadu jako Baník

Reagovat
Coutinho10

jj...teprve zacatek a navic to je dost vyrovnany...behem 2 vyhranych kol muzes bejt v horni pulce tabulky

Reagovat
Puskas

teď vyřadím Řezníčka, jemuž jsem dal poslední šanci, a on dá beztak dva fíky

Reagovat
Coutinho10

j ten tam nema co delat ja trochu premejslim nad vyrazenim Beauguela sice minulou sezonu mi nahral dost bodů, ale tuhle sezonu to je hroznej spalovač, tak nwm

Reagovat
smazaný uživatel

Se ti to hraje, když soupeři proti tobě udělali o 130 bodů míň než proti mně

Reagovat
Coutinho10

dobra obrana je zaklad uspechu

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že hraju 3 4 3 a moje obrana dohromady stojí asi třetinu toho co útok. Ale netušil jsem, že to funguje až takhle

Reagovat
Coutinho10

ne spis sranda (taky ji nemam nak extra drahou) taky hraju vetsinou 3 4 3, ale dari se mi, ze obrana vetsinou dostane max. 1-2 goly, takze i tyhle body hrajou roli, protoze vetsinou v zaloze a utoku mame casto stejny hrace, takze body z obrany rozhodujou

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je starej podvodník, co vyhrává běžně pár dní po konci kola

Reagovat
Coutinho10

jj mam to osefovany (Monty nema sanci ale pšt)

Reagovat
monty25

Mně už se to taky jednou povedlo (ve 2. kole proti Dragon slayers).

Reagovat
Coutinho10

takze další remíza se vsim vsudy

Reagovat
monty25

Konečný výsledek: Monty25 vs Coutinho 156:164

Takže gratulace Coutinhovi, který mě jako první v minilize porazil. Ale bylo to těsně...

Reagovat
Coutinho10

jj diky hned rano jsem na to kouknul, takze prijemny probuzeni ...no aspon se ta liga vyrovnala a prvni 4 hraci budou hrat o 1. misto, takze to bude zajimavejsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele