Synot liga - preview 18. kola

19.02.2016, 08:54, aktualizováno 21.02.2016, 08:27
Previews
Jediné, za to o to atraktivnější utkání má dnes na programu česká nejvyšší soutěž. Tečku za osmnáctým kolem udělá šlágr na Letné, kde se Sparta proti Mladé Boleslavi pokusí odpovědět na páteční úspěch Plzně...
Sparta Praha - FK Mladá Boleslav  (neděle 15:00)
To nejlepší na závěr 18. kola české nejvyšší soutěže. To bude nedělní šlágr druhého týmu tabulky se třetím, aneb Sparta doma vyzve Mladou Boleslav. Oba týmy vstoupily do ligového jara plným bodovým ziskem.

Letenští zahájili ligové jaro s cílem získat mistrovský titul vítězstvím ve Zlíně, kde během dvou minut otočili stav z 0:1 na konečných 2:1. Dobře vstoupili i do prvního zápasu play off Evropské ligy, když doma zdolali ruský Krasnodar 1:0. Před důležitou odvetou se však ještě musí sparťané plně koncentrovat na tuzemskou ligovou soutěž, kde ztrácí na lídra tabulky z Plzně šest bodů. Západočeši již mají zápas tohoto kola za sebou, vyhráli doma nad Teplicemi 1:0. Ščasného výběr tak potřebuje doma zvítězit, aby měl svého úhlavního rivala o titul stále na dohled. "Máme za sebou náročný zápas s Krasnodarem, proti Mladé Boleslavi ale nikoho šetřit nebudeme. Změny v sestavě byly vynucené, budu se snažit postavit nejsilnější tým, co půjde. Utkání (s Krasnodarem) nám sice hodně sil vzalo, ale když vyhrajete, tak je regenerace rychlejší. Takže na neděli se dáme do kupy rychleji," prohlásil trenér domácích Zdeněk Ščasný.

Mladá Boleslav měla na úvod snadné sousto, neboť doma přivítala beznadějně poslední Baník, který je jednou nohou ve druhé lize. Potvrdila papírové předpoklady a jasně zvítězila 3:0. Nyní však narazí na jednoho z nejtěžších protivníků prvoligové tabulky. Mladoboleslavští změří síly s druhou Spartou, s níž prohráli posledních šest vzájemných duelů a ve čtyřech z nich pokaždé inkasovali čtyři góly. Přesto na pražskou Letnou nejedou s poraženeckou náladou. "Podobně jako chceme uspět proti každému soupeři, tak i na Spartu jedeme s cílem bodovat. Čeká nás velmi náročné utkání, jeho výsledek bude nesmírně důležitý pro oba týmy vzhledem k jejich ambicím," tvrdí kouč hostí Karel Jarolím.

Ve sparťanském táboře visí otázník nad startem nejlepšího střelce v historii ligy Davida Lafaty, to hosté budou určitě postrádat Čermáka kvůli dohodě mezi kluby.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Zahustel, Brabec, Holek, Costa - Mareček - Dočkal, Frýdek, Matějovský, Krejčí - Šural.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kysela, Kúdela, Polom, Fleišman - Ščuk, Jánoš - Davydov (Chramosta), Magera, Přikryl - Baroš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - 1. FC Slovácko  (sobota 14:00)
Sousedé z dolní poloviny tabulky se o důležité body utkají v Příbrami, kde domácí přivítají Slovácko. Oba týmy mají shodně dvacet bodů a na sestupovou příčku mají náskok bodů čtyř.

Příbrami se letos doma nedaří tak, jako v dřívějších sezónách, kdy výsledky z domácích duelů držely Příbram ať už nad sestupem, nebo, třeba jako loni, dokonce ve hře o poháry. Naštěstí pro ně však Tobiášovi borci bodují slušně i venku, a tak nejsou bezprostředně namočeni v záchranářském boji. Porážku z Teplic z úvodního jarního kola doma jistě chtějí napravit, a získat tak ještě více klidu do dalších kol. Až na Zápotočného, u kterého není start jistý, je kádr pohromadě.

"Slovácko jsem viděl v zápase s Plzní, předvedlo velice kvalitní výkon a to především ve hře dopředu. V druhém poločase byli hráči Slovácka lepším týmem a skoro se jim podařilo vyrovnat. Libora Doška znám z Brna, kde jsem ho trénoval, a už tehdy jako mladík to byl vynikající hráč, který těží ze své výšky a techniky. Po zápase s Teplicemi jsme nespokojení a chceme nad Slováckem zvítězit," uvedl Pavel Tobiáš.

Slovácko po slušném startu do sezóny ztrácí a postupně se propadá tabulkou. Změnu kouče odvrátila dost možná jen výhra nad Teplicemi, kterou Slovácko přerušilo pěti zápasovou sérii bez vítězství. Start do jara také nevyšel, neboť nad síly Habancova týmu byla mistrovská Plzeň. Činit se tak musí Slovácko i venku, kde však patří k nejhorším, získalo zde pouhé čtyři body. Hostům chybějí Chvátal, Kalouda a Valenta.

"Bodově jsme na tom oba stejně, což jen zvyšuje důležitost zápasu. Na hřištích soupeřů se nám zatím příliš nedaří, rádi bychom se tentokrát nevraceli s prázdnou. K tomu potřebujeme dát do našeho výkonu agresivitu. I když Příbram v minulém kole prohrála v Teplicích, tak s výjimkou začátku zápasu, kdy inkasovala oba góly, odvedla dobrý výkon. V zimě soupeře vydatně posílili Mudra, Suchan, Štípek a lotyšský reprezentant Šabala," řekl Svatopluk Habanec.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Sus, Chaluš, Tregler, Mudra - Hnaníček, Suchan - Pilík, Rezek, Štípek - Bednář
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Hofmann, Rada, Košút, Reinberk - Šumulikoski - Diviš, Havlík, Daníček, Kerbr - Došek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Fastav Zlín  (sobota 14:00)
V sobotním programu 18. kola české nejvyšší soutěže se proti sobě postaví týmy Ostravy a Zlína. Oba odstartovaly jaro prohrou.

Beznadějně poslední Baník začal svou jarní pouť v Mladé Boleslavi, kde podle předpokladů prohrál 0:3. V tabulce tak nadále hospodaří s pouhými čtyřmi body, na záchranu ztrácí stále dvanáct bodů. Nyní doma změří síly se šestým týmem prvoligové tabulky. "Každým zápasem v lize se učíme. Zvykáme si na dospělý fotbal, řada těch mladých se v prvním zápase přesvědčila, že ligové tempo je něco úplně jiného. Věřím, že v tomto směru se to bude postupně zlepšovat. Ale výsledky stranou jít nesmí. Hlavně v zápasech před našimi fanoušky se o ně chceme poprat a být úspěšní," prohlásil trenér domácích Vlastimil Petržela, jehož tým prohrál osm kol po sobě.

Zlínští fotbalisté budou chtít ve slezské metropoli odčinit svůj nezdar při jarním vstupu proti Spartě. Nedokázali udržet poločasové vedení 1:0 a během dvou minut přišli najednou o všechny body. Přesto byl trenér Fastavu Páník s výkonem svých svěřenců spokojený. "Navzdory prohře jsme v prvním jarním utkání proti Spartě odvedli dobrý výkon, na který bychom chtěli nyní navázat. I když je Baník beznadějně poslední v tabulce, tak pod trenérem Petrželou jde o silného protivníka. Nemůžeme si dovolit nic podcenit. Budeme spoléhat na náš poctivý fotbal s dobrou defenzivou a čekáním na chybu soupeře. Očekáváme, že Baník vsadí na útočný fotbal," řekl zlínský kouč Bohumil Páník.

V sestavě domácích bude chybět trio zraněných Honiš, Kouřil, Mičola a vykartovaný Kaša. Za hosty nenastoupí kvůli čtyřem žlutým kartám Hájek, Bartolomeu kvůli trestu za červenou kartu a nejistý je start Janíčka.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Sukup, Vraštil, Machovec, Granečný - Ožvolda, Lásik - Mondek, Hrubý, Holzer - O. Šašinka.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hubáček, Matejov - Vukadinovič, Živulič, Holík, Koreš - Poznar, Diop.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.75 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Dukla Praha  (sobota 14:00)
Na programu 18. kola bude také jedno malé pražské derby, ve kterém ve Vršovicích změří síly domácí Bohemians a hostující Dukla.

Bohemka se po nepovedené první polovině podzimu rozjela a již šest utkání v řadě drží vydařenou bilanci domácích vítězství a remíz z venkovních hřišť. Aktuálně jsou tak Klokani mimo sestupové pozice, byť na patnáctou Jihlavu mají jen bod náskoku. Pokračovat v povedené sérii chtějí svěřenci trenéra Pivarníka i proti Dukle, se kterou v nejvyšší české soutěži doma ještě nepadli, šlo však zatím o pouhá tři utkání. Za domácí se divákům v Ďolíčku nepředstaví zraněný Jindřišek a kvůli dohodě klubů ani Hašek.

"Duklu znám dlouhodobě. Minulý týden zvládla složité utkání s Libercem, snaží se pokračovat ve své filozofii. Dukla byla pokaždé silnější do ofenzivy, hrála kombinační fotbal, byla silná na míči. Nebezpečnější je podle mého názoru ve hře dopředu. Jako pokaždé půjdeme do zápasu tak, abychom ho zvládli a byli na konci spokojeni. Hrajeme doma, takže půjdeme za vítězstvím," nechal se slyšet Roman Pivarník.

Dukla se také vzpamatovává z nepovedeného startu. Ambiciózní celek, který před sezónou hovořil i o pohárových příčkách se nyní nachází v klidném středu tabulky. Do jarní fáze vstoupila Dukla cenným domácím vítězstvím nad Libercem, na které bude chtít navázat i v Ďolíčku. Za hosty nenastoupí zraněný Jurendič a otazník visí nad trojicí Beauguel, Čajič, Rada.

"Bohemka hraje o záchranu, nicméně v poslední době se zlepšila a už ke konci podzimu měla dobré výsledky, naposledy remizovala na půdě Olomouce. Vpředu mají Schicka, který má dobrou formu, po stranách rychlé hráče Acostu a Mosqueru, kteří jsou do volného prostoru velmi nebezpeční. Na to si budeme muset dát pozor, nicméně nám se start do jarní části ligy povedl a budeme chtít dobrý domácí výsledek na Bohemce potvrdit," řekl před utkáním Luboš Kozel.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Čögley, Krch, Gajič, Švec - Hradecký - Acosta, Hubínek, Jirásek, Mosquera - Schick
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Miloševič, Štetina, Gorkšs, Vrzal - Néstor, Považanec, Hanousek - Berger, Vašíček, Breznaník
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.25 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc  (sobota 14:00)
Moravské derby dvou tradičních týmů bude k vidění v Brně. Domácí Zbrojovka, devátá v tabulce, hostí Sigmu, která se po návratu do první ligy stále nemůže dostat do pohody.

Brno na nedobrý závěr podzimu začalo jaro nepřesvědčivým herním projevem v Edenu, kde toho moc nepředvedlo. S velkým očekáváním tak vzhlíží k domácímu duelu v Králově poli, kde se Zbrojovce na podzim dařilo. Zvítězila zde hned pětkrát, například i nad Libercem či Plzní. V posledních třech setkáních Sigmu doma Brno porazilo. Pokud by se to povedlo i teď, přerušilo by šňůru čtyř utkání bez vítězství. Domácím budou chybět Jovanovič a Schuster.

"Olomouc se v posledním zápase proti Bohemians prezentovala aktivní hrou. Je silná v ofenzivě, disponuje rychlými a technicky dobře vybavenými hráči Mahmutovičem, Ordošem, Navrátilem a Petrem. Nesmíme soupeře pouštět do šancí a současně musíme něco udělat s naší střeleckou potencí. Také potřebujeme zlepšit zakládání útoků. Proti Slavii jsme získali hodně míčů, které jsme vzápětí ztratili dlouhým odkopem. Pokud chceme zůstat v relativně klidném středu tabulky, musíme bodovat naplno," uvedl Václav Kotal.

Sigma je stále namočená v sestupových vodách a na psychice týmu nepřidal ani výsledek z prvního jarního kola, ve kterém Hanáci doma pouze remizovali v důležitém zápase s Bohemians. Do konce soutěže se však hraje ještě o spoustu bodů a remízu z utkání s klokany můžou svěřenci kouče Jílka odčinit hned v Brně. Venku se ale Sigmě nedaří, s pěti body je na hřištích soupeřů třetím nejhorším týmem soutěže. Hosté nastoupí v kompletním složení.

"My musíme určitě zlepšit efektivitu, to je náš problém dlouhodobě. Zvažujeme i určité změny, ale žádné překopání sestavy, jedná se o jeden dva posty. Režisérem hry Brna je Zavadil, tomu musíme věnovat zvýšenou pozornost a zároveň zbytečně nefaulovat, protože to je i velmi dobrý exekutor standardních situací. Je tam i Řezníček, který na podzim prokazoval výkonnost a dával dost branek, má dobrý náběh. Ale nechceme se zaměřovat jen na jedince," řekl Václav Jílek.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Hyčka, Košťál, P. Buchta, Keresteš - Brigant, Zavadil, Malík, Chrien, Škoda - Řezníček
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
M. Buchta - Hála, Radakovič, Štěrba, Vepřek - Petr, Houska, Šindelář, Ordoš, Navrátil - Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slovan Liberec - FK Jablonec  (sobota 17:30)
Hlavním lákadlem sobotní nabídky 18. kola Synot ligy bude atraktivní severočeské derby mezi Libercem a Jabloncem. Jarní premiéra se vydařila hostům, kteří zdolali Jihlavu 2:0.

To domácí výběr vedený trenérem Jindřichem Trpišovským neuspěl na pražské Julisce, kde podlehl Dukle 0:2. Své zaváhání se pokusí napravit před domácím publikem. Liberečtí nyní narazí na Jablonec, nad nímž nevyhráli v lize třikrát za sebou. "Víme, že derby je ostře sledované. Další věcí je to, že bychom chtěli napravit utkání na Dukle, které se nám nepovedlo jak výsledkově, tak příliš ani výkonem. Chtěli bychom ukázat, že i s novým složením týmu máme svou sílu, a také navázat na naše podzimní výsledky v domácím prostředí. Když se nám na podzim něco nepodařilo, tak jsme se doma dokázali znovu nakopnout. Hodně lidí o derby mluví i v souvislosti s tím, že Jablonec se přes zimu hodně vzchopil. Momentálně cítím asi ještě větší očekávání, než když jsme doma hráli se Spartou," prohlásil Trpišovský, v jehož táboře nejsou hlášeny žádné absence.

Jablonec by jednak rád navázal na vítězný vstup do jara, ale i na první ligovou výhru nad Libercem, která se zrodila při posledním vzájemném souboji. Hosté nyní okupují sedmou pozici a rádi by atakovali šestý Zlín, na který ztrácejí jediný bod. "I když jsem v klubu nový, vidím, že derby zápasem žijí nejen lidé v klubu, ale i v okolí. Nejsem jediný, kdo se na ten zápas těší. Jsme připraveni předvést výkon, který bude adekvátní síle našeho mančaftu. Od první minuty se musíme koncentrovat na to, abychom byli úspěšní. Čekáme bouřlivou kulisu, protože k derby emoce patří. Proti Jihlavě tam ještě byly nedostatky, zanalyzovali jsme si je a já věřím, že s kvalitou půjdeme ještě nahoru," míní jablonecký kouč Zdenko Frťála, jenž se bude muset obejít bez zraněných Mingazova a Romery.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek - Ljulka, Hovorka, Pokorný, Bartošák - Folprecht, Karafiát - Jefremov, Shala, Vůch - Bakoš.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Bárta - Kysela, Beneš, Pernica, Karavajev - Hübschman - Masopust, Greguš, Pospíšil, Breda - Tecl.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.30 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Vysočina Jihlava - Slavia Praha  (pátek 18:00)
První jarní domácí zápas čeká na Jihlavu, která na dně tabulky potřebuje každý bod. Na Vysočině chce uspět ale také její páteční soupeř, ambiciózní Slavia, jež stíhá pohárové příčky.

Jihlava slušným závěrem podzimu utekla ze sestupových pozic, ovšem po úvodní jarní porážce v Jablonci se na ni opět vrátila. Ve vyrovnaném souboji o druhé sestupové místo však potřebuje bodovat hlavně v domácích zápasech, kde zatím v aktuální sezóně získala slabá dvě vítězství. Domácí se budou muset obejít bez několika hráčů - Krejčí a Kukoľ nehrají kvůli kartám, Marcin, Marek a Hanuš kvůli zranění. Zajímavostí je, že Bazal a Voltr hostující v Jihlavě ze Slavie mohou do zápasu nastoupit. "Do utkání nejdeme jako favorit. Máme ke kvalitě i slavnému jménu soupeře přirozený respekt. Slavia se v zimní přestávce maximálně posílila na všech úrovních klubu a zaznamenala výrazný herní posun. Předvedla v jarní premiéře proti Brnu kvalitní výkon. My jsme naopak zažili v Jablonci výsledkově neúspěšný vstup do jarní části ligy a navíc jsme přišli o tři hráče základní sestavy. Navzdory početnímu oslabení jsme podali koncentrovaný výkon, dodržovali naši herní strategii a sahali po vyrovnání. Po porážce nemám hráčům k jejich výkonu co vytknout. Jsme si vědomi i své síly a doma chceme získat body," uvedl před svou domácí premiérou Michal Hipp.

Velká očekávání provází po velké zimní obměně každý zápas Slavie. Ta v úvodním utkání se Zbrojovkou brala vítězství, přestože na nové sestavě bylo znát, že se sehrává. Mezi nejaktivnější hráče proti Brnu patřil Mešanovič, který do Prahy zamířil právě z Jihlavy. V útoku by již měl mít vedle sebe hlavní hvězdu týmu Milana Škodu, který zažehnal zdravotní potíže z přípravy. Slavia je na hřištích soupeřů třetím nejlepším celkem. "Jihlava v podstatě hraje o záchranu. Očekávám tvrdý boj, ale my tam samozřejmě chceme vyhrát a splnit roli favorita. Nebude to jednoduché, ale pevně věřím, že když budeme hrát naplno a tak, jak si představujeme, měli bychom tam vyhrát. Samozřejmě soupeře nepodceňujeme. Jihlava sice prohrála v Jablonci, ale měla vyloučené hráče a Jablonec dal gól z penalty. Je to první utkání venku, od kterého máme nějaká očekávání. Důležité bude, abychom ve hře byli aktivní," nechal se slyšet Dušan Uhrin ml., který má kromě Keniji k dispozici kompletní kádr.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Vaculík, Tlustý, Šourek, Mišůn - Kučera, Hronek - Šulek, Bazal, Jungr - Voltr
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Bořil, Bílek, Deli, Jablonský - Souček - Vukadinovič, Hušbauer, Zmrhal - Mešanovič, Milan Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.50 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Viktoria Plzeň - FK Teplice  (pátek 20:15)
V pátek jsou na programu hned dvě předehrávky 18. kola české nejvyšší soutěže. Jedna z nich se odehraje v plzeňských Štruncových sadech, kde domácí celek přivítá Teplice.

Vedoucí Plzeň úspěšně navázala v prvním jarním kole na závěr podzim, když na Slovácku rozšířila vítěznou šňůru na šest ligových zápasů. Další tři body hodlá získat doma proti Teplicím, s nimiž prohrála na ligové úrovni pouze jednou z 11 vzájemných soubojů. "Teplicím se vstup do jarní části podařil, porazily Příbram. Co jsem měl možnost vidět, Teplice jsou dnes dobře organizovaným mužstvem s rychlým přechodem do útoku, se zkušenou osou týmu a s kvalitními standardními situacemi. Čekám, že budou vycházet z dobře zajištěné obrany a čekat na možnost brejků, pro které mají typově vhodné hráče. Podobně kvalitní mají i standardní situace. Soupeř se tu bude rvát o dobrý výsledek, ale já věřím, že nám pomůžou naši fanoušci, kteří vytvoří pravou plzeňskou fotbalovou kulisu, ze které mi i běhá mráz po zádech," pronesl plzeňský kouč Karel Krejčí, jehož svěřenci nadále drží tříbodový náskok před druhou Spartou.

I Teplice vstoupily úspěšně do ligového jara, když doma proti Příbrami ukončily pětikolové čekání na výhru. V tabulce se tak posunuly na desátou pozici a před sebou mají na dohled týmy Brna, Dukly a Jablonce. Do Plzně nejedou Severočeši s poraženeckou náladou. "Budeme chtít navázat na domácí utkání s Příbramí a v Plzni překvapit. Nemáme co ztrati," řekl stručně k nadcházejícímu klání trenér hostí David Vavruška, jehož výběr naposledy vyhrál ligový souboj v Plzni před osmi lety.

V sestavě domácích se neobjeví rekonvalescent Pilař. To hosté budou postrádat hned čtyři hráče - vykartovaného Lüftnera a marody Grigara, Potočného a Nivalda.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hejda, Baránek, Limberský - Hořava, Hrošovský - Kopic, Kolář, Kovařík - Ďuriš.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Chudý - Vondrášek, Jeřábek, Ciskaridze, Krob - Ljevakovič, Soungole - Hora, Vachoušek, Kukec (Fillo) - Vaněček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň17132236:1441
2.Sparta Praha17122337:1138
3.FK Mladá Boleslav1795342:2432
4.Slavia Praha1785425:1529
5.Slovan Liberec1785427:2129
6.Fastav Zlín1773723:2724
7.FK Jablonec1758428:2123
8.Dukla Praha1757526:2322
9.Zbrojovka Brno1764717:2422
10.FK Teplice1763827:3021
11.1. FK Příbram1762923:3220
12.1. FC Slovácko1762922:3320
13.Bohemians Praha 19051738621:2617
14.Sigma Olomouc1737716:2816
15.Vysočina Jihlava1744918:3316
16.Baník Ostrava17111512:384

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (856)

Přidat komentář
mario23

Snad Jihlava sešívky potrápí, aspoň bod by to chtělo, nejlépe 3, ale budu objektivní a myslím si, že Jihlava doma prohraje...

Plzeň jasná výhra, tam není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

http://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal_region/banik-hraje-doma-na-zlin-vyrukuje-i-s-krtkem-na-dresu-20160218.html

Nový Baník je čím dál víc sympatičtější. Návrat legend, dále místo Vítkovic na dresu podpora lekářům, co bojují proti rakovině na onkologii...

Reagovat
Puskas

Uvidíme, jestli se fanouškům podaří kluky vybičovat k super výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají na to s nimi neprohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

bicovat se bude na 100%...

Reagovat
frankiefcb

krteček nejlepší večerníček

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nemuzes myslet vazne

Reagovat
frankiefcb

myslím

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, aby se vybralo víc peněz pro nenažrané farmaceutické firmy. "Výzkum rakoviny" sežere každý rok desítky miliard $ a výsledkem je, že se >40 let používá stále tatáž chemoterapie, která lidi často zabíjí spolehlivěji než rakovina. Největší výkřik posledního desetiletí je, že nemocnému podvážou žílu a omezí tak proudění chemoterapie do celého těla. Říká se tomu "biologická léčba"

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuto tématu nerozumím, takže to beru z pohledu laika, že se mi líbí, že raději budou mít na dresu nějakou společnost, co to myslí dobře pro druhé a bude je Brabec sponzorovat, než aby tam byly Vítkovice.

Víc se do toho pouštět nebudu a ani nechci.

Reagovat
db18

...nebo tím Brabec dá najevo, že když už vás soupeř porazí, tak by mohl něco věnovat této nadaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu bych se v tom nerad pitval. Osobně to beru jako hezkou věc, nový, obrozený, sympatický Baník.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

no ony ty výzkumy něco stojí a není to zrovna levná záležitost a pokud se nemýlím, tka jsou výzkumy na mnohé rakoviny zvlášť a jedna z léčebných metod je chemoterapie. Ono to zase tak lehké není.

Reagovat
osobnostx

Drtivý útok magorství..jen co je pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé, opravdu se více než 40 let nepoužívá stejná chemoterapie, zadruhé, biologická léčba je úplně něco jiného a nemocným lidem prodlužuje život.

Reagovat
FCSL

Vysočina Jihlava - Slavia Praha 1:2

Viktoria Plzeň - FK Teplice 2:0

Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc1:1

Bohemians Praha 1905 - Dukla Praha 1:1

Baník Ostrava - Fastav Zlín 0:1

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 1:0

Slovan Liberec - FK Jablonec 2:1

Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 3:1

Reagovat
monty25
Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
3M

Reagovat
mario23

Proti Bolce počítám s jinou sestavou, než v EL. Do hry by se mohl dostat Mazuch, Frýdek, Matějovský, Šural a možná i Konaté. Líbí se mi, že máme vcelku širokej kádr, tak snad nebude problém s únavou.

Reagovat
Puskas

Únava po dvou zápasech? Možná proti Zlínu by šetřil, ale proti Bolce čekej ty nejlepší.

Reagovat
Greny

Jihlava - Slavia prý píská Patak ... Ty kravo to zas bude zarez Jihlavy

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je upřímně lituju

Reagovat
db18

Ten kurs na Teplice...

Reagovat
3M

Už jsou domluvený 2 pentle proti nám a červená pro Zuraba, tak se nesmíš divit.

Reagovat
db18

No dobře, ale 15,5-16,5?

Reagovat
3M

Tak jsem to zkusil za 3 kila

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně vím, komu v tomto zápase fandit Hodně štěstí!

Reagovat
3M

No dík no

Reagovat
db18

Já to tam hodil jen za pade, aby případná prohra bolela míň

Reagovat
Kang & Kodos

Doufám, že prohrajete 2:3, a góly vám daj Fillo, Hora a Vaněček. Ať víte, jaký to je.

Reagovat
db18

Reagovat
3M

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Marcin zase zranený? To neni možné. Pred nedávnom bol s ním rozhovor v Športe, že uvažoval aj o konci kariéry a že ho Jihlava podržala aj keď je vkuse mimo...a hlavne, že už 4 mesiace ide naplno, v príprave dal myslím aj 2 góly. Spomínaný rozhovor: https://pbs.twimg.com/media/CacV5ywXEAAQoxv.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrej Svejdik mieri do MSK Zilina na polrocne hostovanie. Mozete opisat tohto stopera? (spartania, liberec fans)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Líp bych ho nepopsal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
One-Real

Reagovat
Hokaido

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nejlepší má za sebou, v Liberci už dělal víceméně 4. stopera. Často navíc dělá kiksy, které ho degradují. Upřímně řečeno, nenapadá mě u něho nějaká silná stránka, de facto je ve všech atributech průměrný, ale myslím si, že s přibývajícím věkem to bude inklinovat až k podprůměrnosti. Netroufám si tvrdit, jak si bude vaší ligu dávat, ale pro týmům z horší poloviny bude v pohodě, předpokládám, že nějaký pohárový ambice Žilina stejně nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem za odpoved z tvojho a komentov vyssie usudzujem ze Ondrej uz asi nebude ziadne terno. Momentalne mame v Ziline iba troch stoperov a z toho su dvaja dorastenci. Predpokladam ze Ondreja berieme iba na hostovacku bez moznosti uplatnenia opcia aby sme sezonu dohrali aj pri nejakom tom zraneni nasich aktualnych stoperov. V takomto pripade to beriem ale ak ma hrat zaklad a zaberat miesto nasej mladezi tak tomu celkom nerozumiem. Zilina ma urcite poharove ambicie a jasny ciel klubu je skoncit do tretieho miesta v lige a zabezpecit si EU pohary. Bohuzial na stopersky post nemame v akademii dostatok talentov kedze Milan Skriniar bol len jeden. Pekny den

Reagovat
mario23

Podle mě bude hrát základ... Na vaší pralesní ligu má, takže by měl pomoct ukopat pohárový umístění, ale nepočítej, že bude patřit k nejlepším... Řekl bych, že tak průměr.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rarášek

V žádné vlastnosti nevyniká, zároveň ale nemá žádnou slabinu Všechno má na velice dobrý úrovni. Potřebuje hrát, věk nezastavíš, možná bude pomalejší, ale to se vynahradí v té dvojici. Myslím, že pro současnou Žilinu celkem ucházející posila. Někdo zkušený do obrany bude třeba. Určitě bych neřekl, že je Švejdík nějáký průměrák, nebo tak. Naopak stoperů prakticky bez slabiny je hodně málo. Ondra je komplexní obránce, ikdyž musím souhlasit, že to nejlepší už má za sebou. Pořád má na to být důležitým členem A-týmu, a pokud m to Žilina umožní, nebude litovat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Jakmile se řekne Švejdík, mám v podstatě jedinej moment, na kterej si vzpomenu.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10090925908-vsechnoparty/214522161600029/

Čas 25:25.

Reagovat
Hokaido

A jelikož jsi z Čobolstánu a určitě ti to nepůjde, budu natolik shovívavý a přihodím ti odkaz na YT.

https://www.youtube.com/watch?v=kcEeQuf80pk

Reagovat
Sosi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím kde by mohol byť problém, keď mi nezobrazuje na isporte videá v článkoch? Skúšam aj vypnuť AdBlock, ale nezobrazuje mi ich. Ani tu mi nič nezobrazuje: http://tv.isport.blesk.cz/video/2597414/liga-naruby-barosovy-slzy-golias-deli-a-pomerancova-zbran.html

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Chrome mi to ide super Problém asi bude v Mozille.

Reagovat
Znalec

Slavia bude s každým zápasem lepší, takže čekám 0:4 nebo 0:5

goly: Hušbauer, Železník, Barák, Škoda, Zmrhal

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Manik...

11 na Teplice?

Už i sázkovky vědí, že to Plzeň má domluvené

Reagovat
Miguel19

Hybš do Jablonce

Reagovat
Znalec

host?

Reagovat
Miguel19

jj

Reagovat
Greny

Mají opci?? Pokud ne zbytečná hostovacka

Reagovat
Znalec

Jak moc je reálný návrat Svěrkoše do Baníku?

Reagovat
Wyrda

Nereálný není. Záleží ale v jaké pozici. Strašně rád bych ho ještě viděl na hřišti hrát s Barym, ale to se mi asi nevyplní, protože ten kluk má dojebané kolena čili spíš než jako hráč tak v jiné pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s hradeckym stadionem? Dlouho o něm nic nebylo, začíná mě to trochu znepokojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Mají pauzu ve vysílání - podobně jako to bývá u Sherlocka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal niekto oba prílohy k jarnej časti SL z Hattricku a Deníku Sport? Zaujímalo by ma porovnanie. Mám len tú z Hattricku, páči sa mi ako to je robené - štatisticky, pekne prehľadne, obzvlášť pozitívne vnímam prehľad predošlých pôsobísk pri každom hráčovi a prehľad cien vstupeniek, klobások, piva a bulletínov pri každom klube. Sklamaním je akurát kolonka Hodnocení řád, ale pri štatistickej prílohe sa to dalo čakať.

Reagovat
db18

Já mám jen tu od Sportu, ta od hattricku se mi v posledních letech moc nelíbila, ale koukám, že to zlepšili a soustředí se i na to důležité...

(a tu od Sportu jsem si ale ještě nestihl přečíct )

Reagovat
smazaný uživatel

Nevieš mi prosím odfotiť ako to vyzerá v tom Sporte? 1 tím ako vzor tej prílohy.

Reagovat
db18

Nechal jsem to v Praze, takže bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí tak sa ozvem nabudúce, nesúri to

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo stream na slavii pls?

Reagovat
smazaný uživatel

To už má Isport spoplatnené aj zápasy, ktoré nedáva O2?

Reagovat
db18

Jeden navíc vždycky... od příští sezony budou za poplatek všechny duely... (aspoň by to teda mohli zlevnit)

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to sa dalo čakať. Podobne to bolo u nás na Huste.tv, prvá sezóna alebo dva boli zdarma a potom spoplatnené. 79 Kč za 1 zápas sa platí?

Reagovat
Kang & Kodos

Pohoda, pro nás se nic nemění

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Coutinho10

tak snad ten stream pres Chanci nebude zase vypadavat, jelikoz isport neni zdarma

no a koukam ze Voltr v zakladu...bude zajimavy a nas utok Mesanovic a Skoda...to bude valec

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

(se stream na Chanci uz mi dosly nervy )

Reagovat
Coutinho10

ouuuuu Škodaku to musis davat

Reagovat
monty25

Radši ať dá Mešanovič.

Reagovat
Coutinho10

j to urcite ...taky sem ho nechal ve Fanlize ale uz to mohlo bejt 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Šulek

Reagovat
Coutinho10

uffff tam nak zaspali ne

Reagovat
Coutinho10

Zmrhale proc to neprihrajes do prazdny

Reagovat
monty25

Mešanovič

Reagovat
Coutinho10

Mesanovic

Reagovat
One-Real

To už byla tak čtvrtá tutovka.

Reagovat
monty25

Vy jste kopáči.

Reagovat
Coutinho10

co my zahodime neni mozny

Reagovat
Coutinho10

ja uz jo tam videl skodaaaaaa Vukadin

Reagovat
Kang & Kodos

Jak to, že hraje Voltr? Slavie jim to dovolila?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, i Bazalovi.

Reagovat
Coutinho10

Vukadinovic off - Mmigalik on......no sem na nej zvedavej

Reagovat
Coutinho10

*Mihalik

Reagovat
monty25

Mešanovič tyč

Reagovat
Coutinho10

to uz fakt neni normalni

Reagovat
db18

...ale je, nevim čemu se divíte.

Reagovat
monty25

Mešanovič bez střídání, to byl teda kauf...

Reagovat
Coutinho10

v minulym kole se vyplatil...le to bych ho nesmel mit stridanyho s Mahmutem

Reagovat
monty25

Já ho právě v minulým kole neměl. Teď jsem vyndal Hušbauera (protože mám tři slávisty) a dal jsem tam Mešanoviče. To se mi divoká karta zase vyplatí...

Reagovat
Coutinho10

j ja Husbauera nechal, ale taky se stridanim.me..minuly kolo mel pomerne dost bodu nato, ze nemel gol ani asistenci...jinak sem vyhodil lafatu, prikryla a vymenil kovarika za kolare...tak sem zvedavej...snad nahraju vic jak minule

Reagovat
monty25

To já asi těžko nahraju víc jak minule. Nakonec mě teda aspoň uklidnilo, že ceny bralo jenom prvních pět lidí, z toho první měl sud a další čtyři placené přenosy. Ale nevím teda, jestli jsem skončil 12. nebo 13., protože jeden člověk je tam v cenách na 3. místě s 249 body a v tom pořadí je až 20. s 226 body.

Reagovat
Coutinho10

j no k ten cenam me napada, ze vlastne ne kazdej tam pri registraci daval presny kontaktni udaje, ktery sou nutny v pripade vyhry...takze asi nektery lip umistenilidi meli smulu

Reagovat
monty25

Tak to nevím. Já tam mám jenom mail, datum narození a pohlaví.

Reagovat
Coutinho10

j ja uz taky co sem tam daval...jestli vubec neco

Reagovat
Kang & Kodos

Já jsem si tam dal akorát jméno, který se mi ani nezobrazuje. A i kdyby, dost pochybuju, že bych dostal sud na jméno Roman Berbr.

Reagovat
Blasphemer

můj kapitán

Reagovat
Coutinho10

tak snad to Zeleznik prolomi btw este ze mam Murise pojistenyho stridanim

Reagovat
One-Real

Ti budou těch neproměněných šancí nejspíš ještě litovat, Jihlava tu hru celkem uklidnila.

Reagovat
cristiano.K.

100. pro výhru Slavie

Reagovat
ZB 07

Jakto, že Slavia ještě nevede?

Reagovat
Coutinho10

protoze sme spalovaci sanci

Reagovat
ZB 07

Snad to tam ještě nějak dotlačíte, ztráta v Jihlavě by byla opravdu zbytečná..

Reagovat
Kang & Kodos

V Jihlavě vyhořeli i jinačí kanonýři, než Škoda. Třeba Paixao.

Reagovat
monty25
Reagovat
ZB 07

Kolik těch gólů za Spartu celkově dal?..2?

Reagovat
monty25

V mistrácích žádný, v přípravě nevím...

Reagovat
Kang & Kodos

6 nebo 7. V přípravě

Reagovat
ZB 07

to byl těm 30 gólům blíž, než jsem myslel..

Reagovat
Kang & Kodos

V součtu s tréninkama to asi překonal.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Jihlava mu vlastne znicila jeho karieru no

Reagovat
monty25

Jihlava a Baník

Reagovat
Coutinho10

j tjn....ale uz je malo casu

Reagovat
smazaný uživatel

Šulek mohol rozhodnúť

Reagovat
Coutinho10

no to by byl pech...tak bod no

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera parádní dneska

Reagovat
monty25

Tak aspoň Berkovec a Deli zase čisté konto, to je jistota.

Reagovat
Blasphemer

útok na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dneska Hušbauer? Nějak jsem si nevším

Reagovat
Kang & Kodos

Druhej zápas, a už si tam vykračuje.

Reagovat
monty25

Kde je Hora? Jsem ho na poslední chvíli nastavil jako žolíka místo Kukece...

http://www.livesport.cz/zapas/v7kQZlms/#sestavy;1

Reagovat
ZB 07

Vypněte ten hokej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou to byl skvělý zápas.

Reagovat
ZB 07

Viděl jsem posledních 50 vteřin, takže nemohu posoudit ..ale celkově mi přijde kvalita Extraligy velmi slabá..

Reagovat
smazaný uživatel

No já sleduju jen zápasy Sparty, jinak mě to moc nebere, ale tenhle zápas měl chvílemi parametry finále PO. Góly, střety, bitky, emoce, fakt mě to po dlouhé době bavilo od začátku do konce a navíc to skončilo akorát.

Reagovat
ZB 07

Tak to já zas jen tak okrajově výsledky Komety (což asi není úplně správné měřítko ), ale když jsem byl na hokeji v Brně naposled, tak mě to vysloveně nebavilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy Komety maj poslední dobou jen tu dobrou atmosféru, kvalita hokeje šílená. Ale v neděli zajdu po fotbale i na hokej, když se hraje s Kometou, prý se zas plánuje nějaký velký výjezd, tak jsem zvědav. Škoda, že i fotbalové Brno nemá takové početné výjezdy.

Reagovat
ZB 07

Výjezdy jsou luxusní, což o to, ale třeba atmosféra na Hokejových Hrách proti Plzni byla srovnatelná s kdejakým utkáním Zbrojovky..i když to bylo zřejmě dáno tím, že tam byla zima jako prase A v té hale to je asi víc slyšet, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Na hokejových hrách se ani moc atmosféra čekat nedala, spousta čumilů, klasika. To náš hokejový kotel, to je teprve komedie.

Reagovat
ZB 07

Tak ona celkově hokejová atmosféra je diametrálně odlišná od té fotbalové..a v ČR není pořádnej kotel, kterej by měl grády, snad nikde, takže v tom nejste sami

Reagovat
Greny

Vybornej hokej to byl nic tomu nechybělo vlastne jo .. Prohra Sparty

Reagovat
monty25

Tak jsme nevydrželi ani 5 minut...

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooooaaaaaaaal Kolááááááááář Fanliga

Reagovat
Coutinho10

+ vlastne Baranek asistence

Reagovat
db18

...podobně to nejspíš měl někdo za mnou v kotli, protože co pět minut, to řval "Bary běž dopředu!"

Reagovat
db18

...ale nějak jim to (zatím) zapomněli započítat... co tam sakra dělají?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Ljevakoviče to bude pravděpodobně výprask.

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Bez něj je bohužel pro vás ta hra směrem dozadu, ale i dopředu o třídu ne-li 2 horší.

Reagovat
monty25

Tak vlastně nehrajou oba dva střelci ze zápasu proti Příbrami...

Reagovat
Blasphemer

Kolář nám chytá formu

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se těším na ofenzivu repre na Euru Kolář-Baroš

Reagovat
Miguel19

Co ten Vachoušek u gólu?

Reagovat
Kang & Kodos

Krejčí ven

Reagovat
monty25

Soungole dneska nedohraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz zase u nas?

Reagovat
monty25

Vím o tom, že už v Plzni dostal ČK za Liberec...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu prasarnu na Aldu by si ani nic jinyho nezaslouzil..

Reagovat
monty25

To jsou centry...

Reagovat
monty25

Těch prvních 20 minut tragédie, pak už to bylo o něco lepší. Ještě bych to nebalil...

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

To už vzalo za své v 5. minutě...

Reagovat
Kang & Kodos

Ani se nemůžu rozhodnout, co je na tom vtipnější. Výsledek, kanonýr Vaněček, nebo ta návštěva?

Reagovat
monty25

Asi všechno dohromady. Ale víš, co je škoda, že jsem si nevyfotil? Jednou jsem hrál CSM asi za Viktorku Žižkov, koukám na ostatní výsledky a tam Sparta - Plzeň 0:1. Tak jsem to rozkliknul a střelec Limberský v 90. minutě.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Proc mame vzdycky tak zalostnej prvni dotek pred brankou a to mame tolik casu, tohle nam v Evrope nikdo neda...taky nechapu proc nam vzdycky ze hry po golu odejdou vsechny ty super prvky jako zisk balonu na pulce soupere po represu a zacnem branit od pulky misto aby jsme zadupali na stopery a donutili je hrat dlouhej balon s naslednym ziskem...

Reagovat
monty25

Vondrášek

Reagovat
ZB 07

Vondrášek je kopyto

Reagovat
Greny

Kolář je na jaře fakt dobrej

Reagovat
dextroza_m

Zdálo se mi to nebo Kapolongovi v předklonu šlo vidět až na mandle?:-))) v Teplicích nemají na meditace trenky?

Reagovat
Radar

Reagovat
dextroza_m

Místo meditace mělo být nové:-)

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem videl taky

Reagovat
dextroza_m

Nic příjemného, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku jsem se osil..

Reagovat
Greny

Tam chybělo už jen aby komentoval Čapek .. V historickych analech jsem nasel .....

Reagovat
dextroza_m

:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přiblíženej záběr na díru v trenkách Kapolonga.

Reagovat
ZB 07

Kapolongovy půlky..myslím že dnes jsem již viděl všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Soungole

Reagovat
Blasphemer

Soungole chce asi dodržet tradici s Plzní.

Reagovat
monty25

Tak Vaněček nedá...

Reagovat
Blasphemer

Ďuriš si opět namazal hejtry na chleba

Reagovat
Coutinho10

Duris asi konecna ve Fanlize...mel sem hrat na 2 utocniky

Reagovat
ZB 07

Teplice vyrovnat

Reagovat
Miguel19

Ten rozhodčí neumí odkrokovat zeď.

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosfera jak na pohrbu..

Reagovat
jiriczeQ

jsem myslel, že to jsou nejlepší fanoušci u nás..

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Kapolongo je neskutečnej tragéd. Dal v Teplicích vůbec gól?

Reagovat
monty25

V poháru jo, v Domažlicích.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
monty25

Ale to byl brankářův kiks jako kráva. Taková šmudla to byla...

Reagovat
db18

Čuchyho, nebo chytal někdo jiný?

Reagovat
monty25
Reagovat
monty25

Tak má podle slov Bosáka i jeden ligový gól...

Reagovat
Blasphemer

Co vůbec hvězdička Potočný? Je tam ještě?

Reagovat
monty25

Zraněn, rameno

Reagovat
smazaný uživatel

pul roku mimo kvuli ramenu který neporřebuješ,kdyby to byl brankář tak to beru.Ale ten už makat nebude dostal smlouvu a prestal se snažit,klasickej českej nešvar těhletěch hvězdiček

Reagovat
Civers

ty jsi doktor? Doktor Hnědka?

Reagovat
monty25

Kukec

Reagovat
Blasphemer

Ty bláho

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
monty25

Tak Soungole nedostane ČK...

Reagovat
smazaný uživatel

10 000 diváků? Nemyslím si.

Reagovat
monty25

Na plzenskavstupenka.cz skoro nikde nebylo místo a pak vidíš v televizi tohle...

Reagovat
Kang & Kodos

To je těch skoro 8 tisíc permic..

Reagovat
monty25

Nechápu.

Reagovat
Kang & Kodos

Tolik jich prodali. A když se to pak počítá do návštěv, tak je jasný, že z toho vyleze aspoň těch 10 tisíc.

Reagovat
db18

Bere se to, co projde turniketama (kromě asi VIP)

...a vždyť to vychází na cca 15% nevyužitý kapacity...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi lidi, co koupili permice jen díky LM a atraktivním zápasům.

Reagovat
Blasphemer

Když prodají dvacet tisíc permic, tak je to těžký. A znám dost lidí, co si pořídili permice jenom kvůli vidině lístků na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Zda se mi, ze vavruska strasne zestarl a zesedivel, pote co ho aldeano odhalil...

Reagovat
Kang & Kodos

1 minuta

Reagovat
Miguel19

A hrály se 2 Se nějak nedomluvili.

Reagovat
db18

2 v tv asi neumí číst...

Reagovat
monty25

Tak nic. Aspoň jsem o nic nepřišel, že jsem tam nebyl...

Reagovat
Bex5

trochu nuda byla

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/vestenicky-putuje-na-hostovani-do-cracovie-320848/

Ehm, to je jeden z těch slovenských "supertalentů", který náš fotbal nedokáže vychovávat?

Reagovat
Bex5

ale jeho ségře se tu tesaly i sochy http://donsmaps.com/images18/dolnivenuswikia.jpg

no, je to trochu slabší, ale co

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Sigma dnes schytá takovej debakl..už aby to začalo

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ono se hraje už ve dvě? To nevypadá jako špatný program před hokejem

Reagovat
ZB 07

Nejlepší možnej čas..a to počasí je přímo ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je u vás slunečno?

Reagovat
ZB 07

Modrá obloha, 10 stupňů nad nulou, první jarní zápas..kdy jindy by ty lidi měli přijít než dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

pyčo tady v Chebu lehce sněží a těsně nad 0'C

Reagovat
ZB 07

Tyjo, sníh jsem v Brně letos snad ještě neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Jo strecha neni dostavena takže jsou ty sektory zavreny? Na hlavni se mi nechce tak se ptam ;)

Reagovat
ZB 07

Střecha se (velmi překvapivě) nestihla, takže je západní zavřená a ti, co tam mají permice/vstupenky, tak půjdou myslím na R..ale líp to bude určitě popsaný na našem webu

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Machovcem bych do dnes na stoperu moc neviděl. Spíš Mešaninov,

Reagovat
smazaný uživatel

A Šrom má být zraněn, tudíž by měl chytat Chmiel.

Reagovat
Losinho

Se vám to dobře rozpadá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že bude chytat Chmiel vůbec nevadí,

jen budeme ještě více atakovat rekordy mladosti

Reagovat
smazaný uživatel

Chmiel není o moc horší. Celkem se mi jevil i líp než Šrom...

Reagovat
smazaný uživatel

Cokoliv jiného, než Machovec....

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Vraštil - Lásik.

Reagovat
HorajzmAmmann

Chmiel - Sukup, Vraštil, Meschaninov, Granečný - Matěj, Hrubý, Ožvolda - Helešic, Šašinka, Holzer

Bez zranění :

Chmiel - Sukup, Kouřil, Honiš, Granečný - Matěj, Hrubý, Ožvolda - Mičola, Šašinka, Holzer

Největší škoda je, že Kaša je čím dál víc marnější a Holzer stagnuje. A proti MB ani Hrubý papírově nejlepší hráč nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sledovali jste někdo Studio Fotbal extra? Byl tam rozhovor s Trpišovským a zaujala mě jedna věc. Když odpovídal na nějaký dotaz tak řekl "Pořád se mluví o Ostravě, jak má nejmladší mužstvo, ale základní sestavu máme určitě nejmladší my"

Nedalo mi to a podíval jsem se na základní sestavy z minulého kola. U Liberce průměrný věk 23,81. U Baníku 21,33.

Mám Trpišovského rád, je mi sympatický, ale ať nekecá blbosti..

Reagovat
pepinho2

No záleží, podle jaký sestavy do bral..třeba ještě z podzimu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je dost neaktuální a příjde mi to divné, když to je točeno teďka..

Reagovat
ZB 07

Včera jsem na to koukal a taky jsem se divil..s Bakošem, Rabušicem a Bartošákem v sestavě..

Ale těch vtipnej věcí tam bylo víc, třeba Frťalův nezájem o ženský fotbal a nebo rozhovor s Pokorného přítelkyní..

Reagovat
smazaný uživatel

No právě

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska to pujde pod 21

Reagovat
Coutinho10

OT: Skalak poprvi v zakladu

BHAFC ‏@OfficialBHAFC

#BHAFC team v #CCFC: Stockdale, Bruno, Goldson, Dunk, Calderon; Knockaert, Sidwell, Crofts, Stephens, Skalak; Zamora. #CCFCvBHA

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hodně výživné tempo, myslím, že už v té 13 min. je z toho vykulený

Reagovat
HorajzmAmmann

Musel vědět do čeho jde, když to je 5. nejlepší liga světa

Reagovat
pepinho2

2:0

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, docela smršť Ten golman je hroznej

Reagovat
Coutinho10

prvni gol bodlem a ten 2. sel na nej

Reagovat
Kang & Kodos

A před tim druhym gólem ještě tragickej výkop.

Reagovat
Coutinho10

nejlepsi bylo po jeho prvim zpracovani mice, ze byl hned na zemi a pak o par minut pozdejs byl ve velkym ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šlo vidět, že si to hlídá, že nechce padat U nás už by byl na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

*jde vidět

Reagovat
Coutinho10

j snazil si ho pokrejt telem, ale v Anglii a hlavne v Champu se snim nikdo mazlit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Už je uvařenej a to si ani nekopl, půjde dolu podle mě, do 50.minuty nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi přijde už teď těžkopádný. No, bude to velká škola pro něj.

Reagovat
db18

To se docela dalo čekat, když odešel po dovolenů v (ani ne?) půlce přípravy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty první tři kroky oproti ostatním, to je hrozně vidět, vypadá, že to má na salámu, přitom to je asi pro něj záhul no...obránci soupeře rovnou zakládaj útoky a on si nestíhá vorazit jak v Česku...ale verim, že si zvykne

Reagovat
Coutinho10

j taky souhlas...spis by bylo lepsi, kdyby asi sel az jako stridajici hrac na 15-20 min. nd jako minule v 90. min

Reagovat
Kang & Kodos

Ale aspoň hrajou špatně všichni. Kdyby to kazil jenom on, bylo by to horší Ty vole, 3:0. Chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Skalák si skoro nekopl a už je to dva nula....

Reagovat
Kang & Kodos

Tam si zatim nekopl nikdo. Jsou fakt tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadají všichni jako, že fotbal ještě nehráli zatim no, to je pravda. Zatim mu moc nepomohli...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už to vypadá na brutální školu no...oba týmy hrajou hovno akorat jeden dal tři goly

Reagovat
Coutinho10

tak dalsi stastnej odrz a 3:0 no asi neni nahoda ta snura 11. domacich zapasu Cardiffu v Champu bez prohry

Reagovat
Greny

3:0 tj debakl nedohraje polocas uvidite

Reagovat
Coutinho10

hezkej centr Skalaka na Zamoru

Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi hrajou fakt hodně proti větru....ten balon lita jak se mu chce..to ještě vyrovnaj druhej poločas

Reagovat
Coutinho10

ted ty zabery na ty fans v plastenkach

Reagovat
smazaný uživatel

Tady kdykž to fouká, tak i když jedu z kopce na kole, tak mě to obrátí o 90 stupnu a musim jit pěšky, takže chápu, jaký to je hrát takhle proti větru....

Reagovat
Coutinho10

a ted to fouka na druhou stranu ahned Skalak asistence skvelej centr

Reagovat
Greny

To je ddobre mel jsem strach ze to schyta a trener ho sunda..

Reagovat
Coutinho10

jeste ze to stihl do ty 60 min. kdyby za tech 15 min. tohle nestihl, tak mozna by sel dolu

Reagovat
smazaný uživatel

tomasi kuco?

Reagovat
smazaný uživatel

Skalak ma ty centry fantasticky

Reagovat
Coutinho10

Penalta pro Cardiff...tak je asi po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Machovec je uz zase pryc z Ostravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto?

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Puskas

Asi si přijel jen pro věci.

Reagovat
Banikovec7

Chmiel - Dostál, Vraštil, Mešaninov, Lučič - Hrubý, Lásik, Ožvolda - Mondek, Šašinka, Holzer.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostál je určitě lepší než Sukup, ale místo Lučiče by byl lepší jak Granečný, tak i Helešic.

Reagovat
HorajzmAmmann

Určitě ne....

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě určitě. Sukupa jsem viděl mnohokrát a ten na ligu opravdu nemá. Ale chápu, že každý to může vnímat jinak.

Reagovat
HorajzmAmmann

k poslední větě... já jen připojím, že Sukup patřil v přípravě k nejlepším a Dostál začal chybovat.

Reagovat
Banikovec7

Z hlediska toho, že jsou odchovanci, tak určitě, ale herně mezi nimi moc rozdíl není.

Reagovat
HorajzmAmmann

Navic Helesice uz jako obrance nepocitam

Reagovat
db18

Když mezi nimi není rozdíl po herní stránce, tak by měla být volba jasná.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kazdopadne je na hovno, ze prvnich 5 jmen je jinych nez pred tydnem

Reagovat
doocetung

taky vám na isportu prakticky nejde slyšet komentář ?

Reagovat
db18

všechno musím mít na hlasitosti 18(ze 100), jinak to hrozně řve, ale isport musí být na 58 minimálně, jinak neslyším

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Error

Kerbr - Biolek, exfrýdecká křídla.

Reagovat
monty25

Teď mám puštěný německý Eurosport, kde Bundesligu žen za chvíli vystřídá FA Cup. Ale co si mám vybrat ze zápasů Synot ligy, když tam vyloženě nic nevyčnívá a všude mám nějakého zástupce ve Fanlize?

Reagovat
db18

Zatím mám puštěný Baník, ale na druhý poločas to asi přepnu na Brno (možná už dřív...)

Reagovat
monty25

Já asi zapnu Příbram - Slovácko, když mám Hnaníčka a Pilíka v základu...

BTW: Julia nehrála. Ale Wolfsburg na konci pěkně zabojoval...

http://www.livesport.cz/zapas/SW149Ynb/#prehled-zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Že nenechal chytat Dostála I když tím neříkám, že ten by to měl.

Reagovat
db18

Holzi A zase nechápu, proč chytá tragéd Holý

Reagovat
HorajzmAmmann

stopééři, Lasííík, Mešanov atp.. ten komentátor je mimo... nehledě na to, že si asi 7x spletl jména hráčů...

Reagovat
doocetung

mám pocit že párkrát řekl dokonce mešanovič

Reagovat
HorajzmAmmann

a teď začal s Vrááštil...Mešanin, Mešaninov, Mešanovic, Mešanov není to jedno

Reagovat
monty25

Baník Ještěže mám ve Fanlize ze Zlína jenom Poznara (ten by mohl snížit)...

Reagovat
Kang & Kodos

Já chtěl dát někoho ze Zlína do brány. Akorát jsem nevěděl, kdo bude chytat, tak tam je Bičík

Reagovat
monty25

Berky

Reagovat
iamek

Hrome dva goly za pul hodky. Na to letos nejsem zvyklej ( Banik, United ).

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Teď pro změnu bojkotuje Zlín, nebo jak?

Reagovat
db18

První gól bojkotoval Holý, tak mu to teď vrátila obrana.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Přihrávka na Holzera Paráda Mondek

Reagovat
db18

Mondek

Reagovat
centos

Až jsem zapomněl, že existuje příjemný pocit z fotbalu :)

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle přesně Patržela a Brabec a samozřejmě hráči potřebovali... diváci, goly dneska to šlape.. atmosféra úplně někde jinde.

A to i kdyby to dneska nevyšlo, ale je vidět že když se chce tak to jde... Jako příprava na 2. ligu dobrý

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hokaido

Baník PYČO.

Aby z toho ještě nebyla jízda za záchranou ala Foxes.

Reagovat
Hokaido

Počkat počkat... To měl Baník fakt jenom 4 body po podzimu? To už jsem úplně zapomněl, v jakých jsou sračkách.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

A příští rok titul

Reagovat
Hokaido

A liga šampionou

Reagovat
Kang & Kodos

Hrubý = Mahrez

Červenka = Vardy

Reagovat
Aldeano

2. místo za Tvrdíkem

Reagovat
Coutinho10

Skalaaaaaaaaaaak asistence paradni centr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Skalák asistence

Reagovat
Hokaido

nemáte někdo acestream?

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

zatim byly vsechny jeho centry nebezpecny

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvý v životě koukám na zápas Champu, a co mě nejvíc praštilo do očí byla ta návštěva. Já žil v možná naivní představě, že tam jsou na každý zápas narvaný stadiony, a co nevidím, poloprázdný stadion, ačkoliv teda chčije dobře Jinak hosté tragický, Skalák se s tím týmovým (ne)výkonem docela dost svezl.

Reagovat
Kang & Kodos

Tam to vypadá jak v Teplicích. Ale Skalák šel po přestávce dost nahoru. Určitě dneska patřil k těm lepším

Reagovat
Losinho

Ta úroveň je tragická..

Reagovat
smazaný uživatel

Renars Rode je nejspíš nejhorším stoperem, jakého jsem za 15 let, co sleduju Sigmu, viděl. Neskutečný omyl.

Reagovat
sosna

Bohužel musím souhlasit. Celkově zatím hodně špatný dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští dva zápasy doma s Plzní a Spartou. Mezi tím veledůležitý zápas venku s Jihlavou, která si to doma umí uhrát. Vypadá to pro vás hodně bledě.

Reagovat
sosna

První dvě kola byly hodně důležitý a ty jsme absolutně nezvládli no. Je to mezi náma a Jihlavou. A pokud tam za dva týdny přijedeme se stejným nasazením jako dneska do Brna, tak jsme v prdeli.

Reagovat
Coutinho10

Skalak ted dal dobre ten skluz a pak skoda, ze lip neprihral, ale je o dost vic na mici a jistejsiq

Reagovat
monty25

Včera Mešanovič tyč, dneska Pilík i Hnaníček tyč. To je kolo...

Reagovat
Greny

Tak v poločase vedem Lutonský dnes dobrej.. Řeznicek klasika takovej utocnik tu dlouho nebyl. Hlavne at se mu nic nestane.. Jinyho nemáme max Škodovku..

Ten Banik hraje tak dobre? nemam moznost sledovat ostatni zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dobře a Zlín v obraně otřesně.

Reagovat
HorajzmAmmann

no prvních 8. minut Baník daroval málem Zlínu 2. goly. Pak tam spadl takový tečovaný šmudla z protiutoku a od té doby až na asi jeden protútok Zlína kraluje Baník. Zatím slušně záloha i Meschaninov s Lučičem celkem jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že s tímhle kádrem se napodruhé ze druhé ligy tak snadno nedostaneme.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mondek celkem naspeedovanej dneska

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak zrovna Šašinka dneska bojoval ale Červenka bude asi lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč se pořád snažíme hrát po zemi, když jsme tým dřeváků, kde víc přesných přihrávek v řadě je schopen dát jedině Radakovič. Bohužel s tímhle materiálem to chce nákopy, nákopy, nákopy, a doufat v nějakou haluz.

Reagovat
Coutinho10

ouuuu Skalak to tam malem poslal z rohu na blizi tyc

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze to tam nepadlo

Reagovat
Coutinho10

fakt moc nechybelo...skoda, ze tam neni Goal line technology...celkem by me ten pohled zajimal....gol to sice nebyl ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne bych rek ze patril k nejlepsim hracum Brightonu, ty jeho centry jsou fakt paradni, snad bude i dal hrat v zakladu

Reagovat
Coutinho10

za 2. polocas urcite jo....tam byl dost videt....kdyby snim byl nespokojenej, tak by ho nenechal odehrat celej zapas, tak taky doufam, ze priste doma proti Leedsu bude v zakladu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
goodbay

Jde sledovat Champ i mimo vybrané 2 zápasy z kola?

Reagovat
db18

na tipsportu jsou myslím streamy

Reagovat
Coutinho10

z ty varky matchu od 16:00 vzdy 1 vysila naka stanice, takze i mimo ty vybrany zapasy (jako napr. dnes Brighton) muzes sledovat i ten v hlavnim vysilacim casu (dnes to je Burnley va Rotherham)

Reagovat
goodbay

jojo vím, ale chtěl bych sledovat Bolton, který tam byl asi jen v derby s Blackburnem. Jinak jsem odkázán jen na výsledky.

Reagovat
Coutinho10

j tohle kolo Bolton nikdo nevysilal....a jinak asi neni pro tv stanice az tak atraktivni jako jiny tymy....takze tech mozbosti budes mit min....max. kouknout na sestrihy celyho kola

Reagovat
goodbay

Zase v poslední minutě dostanou gola. To je letos neuvěřitelný. Navíc jsem četl, že svoje TC prodali Wiganu a že jsou totálně zadlužení. Asi dopadnou jak Pompey.

Reagovat
Hokaido

Beztak jim fandíš jen proto, že tam hraje českej hráč.

Reagovat
goodbay

Cože? Kolik tam toho Twardzik odehrál prosímtě? Fandím jim od dob JayJaye Okochi. Už dobrejch 13 let.

Reagovat
Coutinho10

j je skoda tady tech tymu, na ktery sme byli zvykli koukat driv v PL.....Pompey uz se z toho pomalu dostavaj a snad by mohli zabojovat alespon o playoff a nak ten postup uhaluzit, ikdyz tam sou i vetsi aspiranti na League One

Reagovat
goodbay

Uvidíme no, ale Pompey se drželi celou dobu v TOP 3 s náskokem a teď najednou se strachují o PO.

Reagovat
jiriczeQ

Slovácko hraje naprosto tragicky

Reagovat
HorajzmAmmann

No tak omlouvám se Mondekovi, protože dneska hraje naprosto famozně !

Reagovat
iamek

Petrzela vzdy umel z nekopu udelat slusne fotbalisty. Snad to bude trvalejsi stav i u nas :-)

Reagovat
Losinho

Baník

Reagovat
Kang & Kodos

Zapnu Baník, a první, co slyšim, je: Vráštil, Lasík, Mešani..eee...nov. Tam bych mohl komentovat i já

Reagovat
Civers

Taky chvilku koukám a ten "komentátor" je šílenej

Reagovat
Kang & Kodos

Ale to krásný počasí mě tam sere ještě víc

Reagovat
db18

...to je tam snad pokaždé takhle koncem února.

Reagovat
db18

Většina komentátorů je tam dost tragických

Reagovat
HorajzmAmmann

oouu Holzer

Tak hlavně, že ten tým nemá ani na 2. ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka

Reagovat
HorajzmAmmann

Pavlenka = Chmiel

Reagovat
Coutinho10

Bohemka

Reagovat
Kang & Kodos

Hroššo +- 160 minut bez gólu. Fantom

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli je dneska ve Vítkovicích 5 000 lidí tak si Šafarčík 2 000 každý zápas přidával...

Reagovat
monty25

Koné je neskutečný poleno

Reagovat
db18

Zase simuluje?

Reagovat
monty25

Ne, tentokrát fauloval.

Reagovat
jiriczeQ

jak si můžeš vybrat tenhle zápas? není zas tak hrozný, ale technik to moc není, to je pravda

Reagovat
monty25

Normálně bych si ho nevybral, ale mám dva Příbramáky ve Fanlize...

Reagovat
jiriczeQ

hrozný fotbal, že?

Reagovat
monty25

Tak Příbram už trefila tři tyče...

Reagovat
Coutinho10

jo a proc nehraje Diviš ? ho mam se stridanim nastesti, ale stejnak....na podzim hral dobre, tak sem ho nechal ve Fanlize

Reagovat
Puskas

co se divíš?

Reagovat
Coutinho10

potrebuju te porazit

Reagovat
Puskas

Se Ti asi povede...

Reagovat
Coutinho10

no bude to tezky....uz moc hracu mi nezbejva a ze by zrovna zarili se taky neda rict....ale nemam este zapocitany plzenaky, takze naky body jeste budou

Reagovat
Puskas

Já je měl tři, Limbu jako kapitána, přičemž jsem se rozhodoval mezi Kolářem a Kovaříkem, samosebou jsem dal přednost Kovaříkovi...

Reagovat
Coutinho10

tak to jeste ze tak.....ja pred timhle kolem koupil Kolare za Kovarika, takze aspon tohle se povedlo a Baranek asistence a cisty konto taky naky body prida

Reagovat
Coutinho10

° a Duris zase provar jako celej utok

Reagovat
Kang & Kodos

Poprvý dám do sestavy tři slávisty, Škodu jako kapitána, a oni nedaj góla Jihlavě

Reagovat
Coutinho10

ja mel jenom Pepíka a Murise a oba nastesti pojisteny stridanim, ale ani ti stridajici hraci nic nepredvedli, takze nic z toho

Reagovat
jiriczeQ

má zánět a antibiotika, snad by příště hrát mohl..

Reagovat
Coutinho10

j dobre diky

Reagovat
Puskas

ale v sestavě si ho nech

Reagovat
Coutinho10

no uvidim.....ale stejnak nak moc nevim koho tam jeste pridat....max. od pristiho kola Mageru

Reagovat
monty25

Příbram

Reagovat
Coutinho10

dulezity 3 body pro Bohemku

Reagovat
vrabejka

Došeeeek!!!!! Cenná výhra!!!!

Reagovat
monty25

Tohle kolo ve Fanlize bude provar... Útok Mešanovič - Mahmutovič (Schick) - Poznar, netrefil se ani jeden. Tak jsem si říkal, že aspoň Hnaníček a Pilík budou mít čisté konto a místo toho Příbram dostane góla v nastavení z rohu.

Reagovat
db18

...to je jedno, tohle kolo nepočítají góly/asistence nikomu.

Reagovat
Coutinho10

nak chrapou v tom vyhodnocovani...hlavne vcera u Plzne

Reagovat
monty25

Taky jsem koukal. Hele, ale oni s těmi asistencemi fakt šetří. To jsem se jednou snažil vylobbovat asistenci pro Fataie a Filla, tak jsem jim napsal a oni mi poslali mail, že už je všechno v pořádku. Samozřejmě nic nepřičetli. Nebo minule měl Fatai 3 body za odehraných 94 minut, přitom vůbec nenastoupil. Mně přijde, že ty asistence počítají jenom některé. Včera se toho ještě před Kolářem dotkl Vachoušek, ne? Tak to asi Baránkovi počítat nebudou.

Reagovat
db18

To je jedno, on ani Kolář nemá vstřelený gól...

Reagovat
smazaný uživatel

me to opet dojebali golmani. minule kolo zustal Pavlenka sedet, ted zas Srom dostal rymu ci co...

Reagovat
Puskas

já nechal Chudého

Reagovat
Puskas

Přišlo mi, že všichni Tepličáci, co mají vlasy, měli podobný účes - to je náhoda nebo to má posílit týmovou soudržnost?

Reagovat
monty25

Já jsem si zase všiml, že v Teplicích přibylo těch bezvlasých...

Reagovat
Kang & Kodos

Všichni fotbalisti maj dneska 2-3 druhy účesů.

Reagovat
Puskas

To je možné, ale tam měli všichni jeden stejný.

Reagovat
HorajzmAmmann

tzv na Kukece ?

Reagovat
goodbay

Málo golů padá.

Reagovat
Greny

Příští kolo do jablonce tak nam v 87. Vykartuje Reznicka

Reagovat
Puskas

Stejně se tam nedostanete za půlku, tak čemu Vám bude.

Reagovat
Greny

Aha tak to pristi týden asi vypouštíme.. Ono to vypadalo z tribuny divne .. A rozhovory jsem nevidel ted jsem dojel dom sry

Reagovat
ZB 07

Však to bylo takticky

Reagovat
FCSL

Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora - Breite, Karafiát - Efremov, Shala, Vůch - Bakoš

Bartošák a Folprecht hned trochu slabší forma a okamžitě si je posadí, to sem nečekal Až na ten střed zálohy, kde ale není moc na výběr, nejlepší sestava.

Reagovat
monty25

M. Č.

Reagovat
monty25

Tak už asi vím, proč Vůch kroutil hlavou při zvolení Pokorného kapitánem. Chtěl Bakoše.

BTW: Pokorný má docela pěknou Vietnamku...

Reagovat
smazaný uživatel

ding hao!

Reagovat
Hokaido

Ukaž

Reagovat
Hokaido

Monty... Ukaž mi jí...

Reagovat
Hokaido

Nádherná.

Reagovat
Kang & Kodos

Má pusu jak Čuhelová. Už chápu to "docela pěkná"

Reagovat
monty25

No, takový Berbr by asi souhlasil s tím, že Monča je tak trochu Asiatka...

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci taky jednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Velké derby a na stadionu 10 lidí... chápu, že na severu je pořád -5, ale i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Takový počasí je o zápal plic.

Reagovat
monty25

Rozlišení dresů To si Liberec nemůže vzít bílý?

Reagovat
db18

2 skluzy a měli by stejné dresy

Reagovat
REPLIKATOR

Jsi barvoslepý?

Reagovat
monty25

Ne, ale mám radši tmavý X světlý.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

pokorny = libereckej captain america

Reagovat
db18

Krejčí ven!

Reagovat
Sosi

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

dobre liberec!

Reagovat
smazaný uživatel

Bárta.

Reagovat
Miguel19

Bárta Co to bylo

Reagovat
ZB 07

To máte za Hrubýho!

Reagovat
db18

Z bláta do louže.

Reagovat
ZB 07

Jako Jablonec má 3 vyrovnaný gólmany, ale všichni jsou vyrovnaně průměrní.. Ale Hrubý je z nich nejjistější

Reagovat
REPLIKATOR

Bakoš

Reagovat
REPLIKATOR

Neofsajd o 3 metry

Reagovat
Hokaido

Btw. Michal Špit ukončil v prosinci kariéru, to by si podle mého alespoň expresku zasloužilo.

Redakce

Špit

Reagovat
smazaný uživatel

egon vuch hraje jako buh today.

Reagovat
REPLIKATOR

Stačilo ho dloubnout

Reagovat
Miguel19

Ten Jablonec je strašně zoufalej

Reagovat
Miguel19

Beneš

Reagovat
REPLIKATOR

Beneš skvělá asistence na gól

Reagovat
smazaný uživatel

Beneš

Reagovat
REPLIKATOR

Breda jak zakopl o míč

Reagovat
smazaný uživatel

To je festival hrubek.

Reagovat
Coutinho10

hmm takze Liberec de pred nas

Reagovat
ZB 07

A nám se zas o bod vzdálí 5.místo..co se dát dělat, no

Reagovat
ZB 07

Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

Kysela.

Reagovat
REPLIKATOR

Hovado Kysela oranžová karta

Reagovat
ondrasch77

A Bakoš chvíli před ním??

Reagovat
Greny

Beneš

Bakos da hattrick a ten Barta ted v tom hokejovym pokleku chtěl chytit co?

Kysela na cervenou hovado.. A Prihoda by to ani nepiskl nebyt te Ratajove (ze sudich dnes nejlepsi)

Reagovat
Azazelo RD

Horníkův efekt.

Reagovat
Bayernista18

Někdo odkaz na 1. gól Libe? Byl jsem na hajzlu a nechci čekat do poločasu.

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Aha, on už je skoro poločas.

Reagovat
Bayernista18

Aha, dík, netušil jsem, že jsou na Livesportu i videa z naší ligy.

Reagovat
Bayernista18

Nefunguje mi to a na idnes nevidim video.

Reagovat
REPLIKATOR

Vypni AdBlock

Reagovat
Bayernista18

Ten ani nemám.

Reagovat
Bayernista18

Teď to bylo v TV ... takovej haluz gól.

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
ZB 07

Vždyť už je poločas.. když tak najeď na isport, tam to stopro bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tenhle zápas má jako být řízený čistě? Normální rozhodčí prostě nemůže pustit takovej zákrok, normální asistent si nemůže jen tak vymyslet ofsajd na druhý straně hřistě, kde je ta situace nejpřehlednější. Jako fakt druhý kolo po pauze a už me to hodně sere.

Jedna věc jsou velký chyby rozhodčích, druhá je pak tendenční připískávání smetánce.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ti to experti v deniku sport vysvetli..

Reagovat
Hokaido

Tuhle sračku už naštestí nečtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec je dneska hroznej Frťala dost průšvih. Co udělal za změny tak k horšímu (pokud nepočítám Bredu). Takhle asi moc dlouho nevydrží.

Reagovat
db18

Má určitě zůstat do konce sezony.

Reagovat
Miguel19

Já nepochopil, proč hrál Greguš 30 minut na levém záložníkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo, kde teď hraje Trávník

Reagovat
Greny

Na trávě

Reagovat
smazaný uživatel

A teď hanousek za Bredu

Reagovat
Kang & Kodos

Dobrý den, pane Horník. Vám se ten fotbal jako líbil?

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník

Reagovat
Greny

Pokud cpou noviny Baranka do repre tak by se měli zmínit i o Pokornym

Reagovat
jiriczeQ

minulý týden by jsi to nenapsal :)

Reagovat
Greny

Proč? Pokorný hraje dobře už delší dobu to ze na Dukle Hovorka namaze a Karafiat nema svuj den na tom nic moc nezmění

Reagovat
jiriczeQ

nevím, Liberec nemám nasledovaný, myslel jsem, že hořel i on minulý týden..samozřejmě ale jeden zápas nic neznamená

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Breda Další tragéd ve Fanlize...

Reagovat
Coutinho10

ja mam pro zmenu Pospisila jak v realu tak ve Fanlize jenom jako nahradnika

Reagovat
Coutinho10

Crnkic v USA schabi angazma...hmm sem zvedavej, jestli nu to vyjde....bylo by zajimavy ho videt v MLS na Eurosportu nebo jestli spis do NASL

Reagovat
Kang & Kodos

Já doufal, že Hybš půjde aspoň do kvalitního manšaftu, kde bude hrát o poháry. To mohl rovnou zase do Jihlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Takže sestava jablonce

stři stopeři, pravý obránce na levém kraji, levý obránce na levé záloze, střední záložník na pravé záloze... Frťala nechce schytat výprask?

Reagovat
FCSL

Hlavně nehraje Pospíšilek že? Má hvězdný manýry no, stačí ho brzo vystřídat a hned se rozčiluje a dělá dusno... Už Šilhavý s ním měl problémy v tomhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jaký hvězdný manýry On je dlouhodobě střídán brzo. Od doby, co přišel do Jablonce Trávník.

Ale je to samozřejmě hlavní opora a nejlepší hráč týmu. To je i dneska myslím jasně vidět.

Reagovat
Kang & Kodos

Ščasný approves

Reagovat
ZB 07

Koubek

Reagovat
aither

Koubek

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem se lek, že jde na penaltu Hubschman

Reagovat
REPLIKATOR

Koubek

Reagovat
db18

obrana Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si myslel, že to vhazování měl mít Liberec, ale asi ne no.

Reagovat
ZB 07

Doležal rozhodne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

"Bojujte za Jablonec!"

Reagovat
Miguel19

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec.

Reagovat
Coutinho10

no a je to otevreny

Reagovat
Greny

Kysela kterej mel byt uz vyloucenej vyrovna

Reagovat
FCSL

To bylo jasný no, že se poserem hned

Reagovat
ZB 07

Ale Kysela už především vůbec neměl být na hřišti

Reagovat
Bayernista18

Odkaz na 2. gól Jablonce? Šel jsem si ohřát párky.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

ale za parky

Reagovat
Bayernista18

Byly výborný, s kečupem ... ale kvůli sraní a večeři jsem prošvih 2 góly.

Reagovat
Kang & Kodos

Za kečup

Reagovat
monty25

Jedině hořčice

Reagovat
Coutinho10

oboji dohromady

Reagovat
Bayernista18

S trochou tatarky.

Reagovat
Coutinho10

to uz je humac

Reagovat
db18

to platí spíš jen u klobásy

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
monty25

Hořčice je dobrá ke každé uzenině. Je to antioxidant.

Reagovat
smazaný uživatel

ale za to ze ses sel prvni vysrat a pak jist tak

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli to byly nějaký hnusný párky, tak bych šel jíst na záchod.

Reagovat
Bayernista18

Přece si ty párky neponesu na záchod.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ještě že je konec, protože za chvilku půjde zase srát

Reagovat
Bayernista18

Nechám to na ráno, po snídani.

Reagovat
smazaný uživatel

dej si cocku otevira novy moznosti a muzes jit vickrat...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Vsaďte na Jablonec. To ještě ukopou

Reagovat
smazaný uživatel

nastesti tam nesedi Nemec, to bysme zase po zbytek zapasu poslouchali jeho toerie o tom, jak je vedeni 2:0 po polocase ta nejhorsi vec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Greny

Sykora na zemi a Prihoda na to z metru čumí na druhe strane spadne Tecl a piska se hned.tlaci ten Jablonec .. A v ČT vse okecaj aby to vypadalo ze je to v poradku

Reagovat
Kang & Kodos

Klidně to může bejt náhoda, ale tomu teď díky Ivánkovi nikdo moc věřit nebude.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
db18

Bakyy

Reagovat
monty25

Bakoš hattrick

Reagovat
Kang & Kodos

Vůbec jsem ho před timhle kolem nevyměnil za Škodu.

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

vlasek: marek bakos hattrick!

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom vtipneho?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jinak- marek bakos heetryyk by vlasek a jeho chlapeckej alt.

Reagovat
Kang & Kodos

BAKOŠ BAKOŠ BAKOŠ

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

Bakooooš!!

Reagovat
REPLIKATOR

Beneš

Reagovat
smazaný uživatel

Jefremov vyborny, musi mit skvelou fyzicku, neskutecne si je tam posledni chvile vodi

Reagovat
HorajzmAmmann

Bakoš 3+0

Beneš 0+2

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Ať žije aktualizace kurzů

Reagovat
ZB 07

Pěkně Libe

Reagovat
monty25

I přes těžký terén to byl hodně výživný zápas. Ale je na houby, že Liberec pojede do Teplic povzbuzený výhrou v derby...

Reagovat
Coutinho10

co mame rikat my s Banikem

Reagovat
monty25

To je fakt, ale Berkovce s Delim ve Fanlize vyndavat nechci. Tak doufám, že bude třetí čisté konto v řadě...

Reagovat
Coutinho10

ja kupovat nase obrance rozhodne nebudu kazdopadne ti to cisty konto do fanligy preju

Reagovat
Miguel19

Beneš byl slušný stoper. Momentálně je z něj totální hovno. Zápas co zápas minimálně jeden giga kiks..

Už by měl jenom streamovat.

Reagovat
REPLIKATOR

Je to tam! Dobro zvítězilo nad zlem!!!

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ondrasch77

Dobro = komunistická stvůra a tunelář v jedné osobě

Reagovat
Azazelo RD

Ve vztahu ke zlu Jablonci může býti dobrem jakákoliv svině.

Reagovat
ondrasch77

Něco podobného si myslím já o Liberci. Nejzkorumpovanější díra v republice (a to rozhodně nemyslím jen ve fotbale)...

Reagovat
Bayernista18
Reagovat
Coutinho10

to sou legendy

Reagovat
Losinho

Messi tam je skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Budou zase kozy?

Reagovat
db18

Nebyly ani posledně.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že Čuhelka ukáže?

Reagovat
monty25

Nechci nic říkat, ale Dohráno dneska uvádí Kubásek...

Reagovat
Spalovač šancí

Ten je možná větší než Čuhelka

Reagovat
monty25

Tak větší je určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík - Zahustel, Brabec, Costa, Frýdek - Dočkal, Vácha, Matějovský, Krejčí - Juliš, Šural

Reagovat
pepinho2

Holek jednou zahraje dobře a další zápas sedí

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Civers

Sparta B

Reagovat
Coutinho10

trosku jo no

Reagovat
Orlandiiik

Někdo stream na Spartu ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nejde dát na celý okno?

Reagovat
hefy

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
guzman

Si to zvětší v prohlížeči

Reagovat
smazaný uživatel

Milan šlapej

Reagovat
smazaný uživatel

je to taková boleslavká kurva

Reagovat
Aldeano

Tak v Boleslavi to křičí na každého...

Reagovat
Aldeano

Když se po smrti Srníčka v ČR zjistilo, že byl v zahraničí více doceněn, než tady. Tak teď dokonce hra na Anglii...

Reagovat
monty25

Kápo Šural, Krejčí a Zahustel, vletíme na ně! Budu to střídat s play-off KHL...

Reagovat
smazaný uživatel

prej přišel ze Slobodan Libereč...dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooool Pépa Šural!

Reagovat
monty25

Šural kapitáááán Škoda, že Láďa asi nedostane asistenci...

Reagovat
Coutinho10

taky sem ho dal kapitana...tak aspon tak, kdyz uz musej vyhravat

Reagovat
monty25

Věřím, že díky němu urbise dám.

Reagovat
Coutinho10

jj no a u me Dragon je porad v patach asi ho ma taky

Reagovat
Alan_Shearer

Skvele Pepa !!

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL PEPAAAAAA

Reagovat
monty25

Přijde mi, že Šural, Krejčí a Zahustel jsou zatím úplně u všeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Šural skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooool Costa!

Reagovat
Neon

tak na tohle trénuje, když v obraně dělá ty pitomosti

Reagovat
Rarášek

Costík famózně

Reagovat
db18

Tohle se uzná, ale gól Brna padl v minulém kole po nebezpečné hře...

Reagovat
monty25

Costa pěkná akrobacie

Reagovat
Civers

pěkně Brába vymazal Baroše

Reagovat
smazaný uživatel

To, že si dal tělo před pro něj jasný míč?

Reagovat
smazaný uživatel

Magera krásná asistence

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Costaaaaaa dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Pauscheka taková Bohemka ideální, tohle už je na něj moc. Divím se, že Bolka nešla více po Hybšovi, ten Fleišman už to má taky za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte náhodou jestli nejsou někde na netu videa z české LEO TV? Zajímají mě především videa z pořadu Rychlovky na zvrhlé benzínce

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
guzman

Reagovat
Hokaido

To je zas nějakej novej Babicův pořad?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Uwe háže buly

To mi zajímá, našel to někdo?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rarášek

Baroooš, to je strašnej komik

Reagovat
smazaný uživatel

však má přezdívku Ostravský Maradona...

Reagovat
Rarášek

Je paráda ho vždycky proti Spartě sledovat, jak to nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

co nacvičoval?

Reagovat
monty25

Bary si to spletl s volejbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má O2 za zvuk, jak to zní dvojitě

Reagovat
Civers

to nezakecáš

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Jo, je to divný a ta reportérka taky nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda, já jsem sice na blondýnky, ale tahle nic moc.

Reagovat
Kang & Kodos

1. Dejte nám soupeře

2. Baroš do repre!!!

Reagovat
Rarášek

Já to říkal, ať ti ostatní fotbaly zakážou SPARTIČKAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš tam jen během prvních 10 minut asi 4x odevzdal míč Spartě

Reagovat
db18

...pak dostanete soupeře a nevystřelíte na bránu

Reagovat
Aldeano

Je to tak, no

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba Krasnodar

Reagovat
db18

Nebo Pardubice.

Reagovat
Kang & Kodos

Přece je neponížíme na jejich hříšti

Reagovat
db18

Tak naštěstí zastáváte stejný přístup i proti nám nebo Slavii

Reagovat
Kang & Kodos

Proti vám jsme určitě vystřelili, když jsme dali i gól.

Reagovat
smazaný uživatel

však se dočkáš, ještě dva měsíce...

Reagovat
goodbay

Tak podle Pepíka Němce je poločasové vedení o 2 góly nejhorší možné, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav dost marná,snad mimo Přikryla kterej se dost snaží.

Reagovat
monty25

Koho máš ve Fanlize?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Boleslavi nikoho,všechny jsem je dal pryč Ze Sparty Šurala a Zahustela

Reagovat
monty25

Ty mám taky a ještě Krejčího. Kapitána už máš out?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, toho jsem dal Škodu.

Reagovat
monty25

Já mám Šurala, tak to už můžu slavit.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ten Kalabiška váží tak 30kg ne

Reagovat
Kang & Kodos

Asi měl jít ven, co?

Reagovat
Rarášek

Co říkal Henn?

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, Chorvati tam svýho Henna nemaj.

Reagovat
Rarášek

Mně přišlo, že to byla asi červená dost.

Reagovat
db18

Že to moc nejde poznat, takže dává sudím za pravdu...

Reagovat
Sosi

Reagovat
db18

Ruka asi ne, ale faul bych pískal...

Reagovat
Rarášek

To vypadalo, jako když dával balon ramenem, ale pak ten doskok do soupeře .. Těžko říct, jestli červená, já bych jí asi dal.

Reagovat
db18

nicméně podle Královce žlutá

Reagovat
Rarášek

Mohli bysmě přivést nějákého nového černouška

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
C-M@ster

Jaká byla ta vaše finta na fullscreen na tipsportu? Někdo to tu pár dnů zpátky psal.

Reagovat
db18

otevřít jako "pop-up" okno a ctrl+ (případne ctrl + kolečko u myši) ...a když se nezvětší přehrávané video, ale jen přehrávač, tak stisknout F5 a znovu spustit video

Reagovat
C-M@ster

Dík, ale pak to vypadá takto a posunout dolů mi to nejde :/ http://prntscr.com/a652t7

Reagovat
db18

Tam stejně nic nechybí, ne? Ale já to taky jedu jen na 200%

Reagovat
monty25

OT: Dynamo Moskva

Reagovat
Kang & Kodos

Costa klasik. Celej zápas hraje parádně, a pak si nechá dát 10 minut před koncem 8. žlutou za faul na půlce.

Reagovat
pepinho2

Neskutečný, že jich má tolik..většina za úplný blbosti..

Reagovat
Kang & Kodos

I když, třeba si jí nechal dát schválně, aby byl na konec sezony v suchu. Tohle kolo by nebyl první.

Reagovat
db18

Jako, že už další 4 žlutý nenasbírá, jo?

Reagovat
pepinho2

19. a 20. bude stát a zbývá 10 kol, to snad vydrží

Reagovat
Losinho

Toto se líbí uživateli Aldo Baéz.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...pořád se taky může zase někomu projít po zádech

Reagovat
pepinho2

To je fakt, vydrží to se 3 žlutýma a přidá rudou jako bonus

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, to ještě stihne.

Reagovat
goodbay

Zrovna jeho posty máme celkem dobře posichrované.

Reagovat
db18

Frýdkem.

Reagovat
Kang & Kodos

Nalevo akorát Frýdek, a na stopera v tuhle chvíli asi jenom Holek. A ten má už tři žlutý, takže za dva tejdny čekám Mazucha v základu

Reagovat
Spalovač šancí

Hybšem

Reagovat
monty25

Baroš No, ještěže jsem ho vyndal ze sestavy...

Reagovat
C-M@ster

Včera Jablonec penalta, dneska proti Spartě zas červená... jako oboje oprávněný, ale je to zatím vtipný jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to žumpa

Reagovat
iamek

Milanek se uz vidi zpet v Baniku

Reagovat
frankiefcb

žlutou za to, že to Costa odehrává hlavou až u kolen

Reagovat
db18

Za šlapák jinak by jí podle nastaveného metru dávat nesměl...

Reagovat
frankiefcb

jo šlapák, ale dhlavy, která byla u kolen. Kdyby tam šel normálně, tak to šlapák není.

Reagovat
db18

Šel podrážkou do balonu, to je šlapák i kdyby do toho Costa šel normálně...

Reagovat
frankiefcb

To jo, ale normálně by to nebylo na žlutou, bo to nic hrozného nebylo kdyby tam Costa šel jak má a ne jak pošuk.

Reagovat
db18

Taky se za to běžně dává žlutá...

Reagovat
frankiefcb

Pokud první odehraješ míč, tak většinou nedává, pokud to není nějaká agresivní zvrácenost.

Reagovat
db18

To by bylo, kdyby tam šel normálně, ale ne šlapákem...

Reagovat
db18

Kdyby nehrál první balon, tak je to klidně i červená.

Reagovat
frankiefcb

Za mě žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej šlapák za žlutou

Reagovat
frankiefcb

nerozporuji první žlutou, to byla totální pičovina od Milana, ale tohle nebylo tak šílené, aby to bylo na žlutou kdyby tam Costa nedával hlavu, kterou tam podle pravidel nemá dávat.

Reagovat
Kang & Kodos

Normální člověk by tam šel místo hlavy nohou, to je jedinej rozdíl.

Reagovat
db18

To už bych spíš řešil Costův gól nebo odrovnání Přikryla Bičíkem...

Reagovat
frankiefcb

Ten Costův gol ještě jo, ale ten Bičík to už ani nekomentuji.

Reagovat
frankiefcb

no on je rozdíl i to, že to byla od Costy nebezpečná hra a hlavou tam nemá jít. A Bary dostal žlutou právě za tu halvu, kdyby tam byla noha, tak za to žlutá nebude.

Reagovat
db18

Ale měla by být!

Reagovat
frankiefcb

No pokud trefí první míč a nohu nijak moc nedojede, tak to na žlutou není. A vzhledem k mtru, který nasadil rozhodčí už vůbec ne.

Reagovat
db18

Tak už to dávno nebývá.

Reagovat
frankiefcb

Chápeš tu situaci, že MIlan počítá s tím, ež Costa je od míče daleko, tka se pro něj natáhne a nečeká, že mu tam ten vůl skočí hlavou. Jde mi o to, že rozhodčí vůbec neprokázal cit pro hru, oba jednali proti pravidel a Bary z toho odnesl žlutou.

Reagovat
db18

Já to chápu, ale tady nejde o to, jak do toho Costa šel, ale že do toho šel...

Reagovat
Kang & Kodos

Costa je svojí hrou nebezpečnej úplně všem včetně sebe a po celejch 90 minut. Ale kdyby dostal šlapák na chodidlo, nebo dokonce na kotník, tak by ta byla snad taky červená, ne?

Reagovat
frankiefcb

To nerozporuji pokud by ot nebylo přes míč a bylo by to surové. Samozřejmě kdyby mu Bary prošlápnul nohu tak červená. Tam jde o to, že by se Costa taky natahoval nohou, takže šlapák jo, možná by se Costy i dotknul, ale určitě by to nebylo tak hrůzostrašnéí, kdymu tam Costa vletí hlavou.

Reagovat
db18

Taky mu dal sudí jen žlutou a ne červenou kartu...

Reagovat
frankiefcb

no právě kdyby tam nevletěl hlavou, tak si dovolím říci, že to bude normální šlapák bez karty bo trefil první balón a pravděpodobně by se Costy ani nedotknul.

Reagovat
Kang & Kodos

Podle mě jasná. Zrovna Baroš by si jinak stěžoval. A s tou hlavou, to je prostě Costa. Ve vzduchu to čístí nohama, a na zemi hlavou.

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Chlupatá máma

Ven měli jít oba po druhý žlutý... Baroš za šlapák a Costa za nebezpečnou hru proti vlatsní osobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za nebezpečnou hru pro sobě jsem kartu ještě neviděl

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

"Krejčí tentokráte nebyl v offsidu"

Reagovat
Jacks11

ACS!!! to je výkon

Reagovat
Le Gunner

OT: Čistě ze zvědavosti a chtíče znát názor ostatních - co myslíte, jak bude vypadat 16+2 nominace na WC od Jandače?

Reagovat
db18

Však to bude až za rok...

Reagovat
monty25

Za půl.

Reagovat
db18

Vždyť MS má ještě odkoučovat Vůjtek...

Reagovat
Losinho

Ale Světovej pohár je na podzim ne?

Reagovat
monty25

To jo, ale on myslí SP a ten je snad letos v září, ne?

Reagovat
db18

...a kdo to má vědět

Reagovat
monty25

World Cup, ne?

Reagovat
db18

World Championship

Reagovat
monty25

To je WCH.

Reagovat
db18

Nebo WC je světový pohár a ne mistrovství světa?

Reagovat
monty25

Bystrý Willi

Reagovat
monty25

To nevím, ale obávám se, že tam bude Gudas...

Reagovat
taws

tak to je jasný že tam bude, to by musel být trenér úplnej hňup aby ho nevzal

Reagovat
monty25

V tom případě ale budeme hrát furt ve čtyřech.

Reagovat
smazaný uživatel

more posledni roky sme krome rachunka caslavy nemeli poradnyho riznyho backa. ted nam vyrost gudas ale pro nekery je zas moc tvrdej. jako kdybychom meli moznost si vybirat ze siroky zakladny jako svedi...

Reagovat
monty25

Polák je taky říznej.

Reagovat
taws

no nemyslím si, že by se nechával zas nějak moc často vylučovat, ty vysoký čísla trestných minut má z bitek ale tím svůj tým nedostane do oslabení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s hokejem jdi do prdele

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Aldeano
Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jesli se tem 16 bude chtit jenom chcat tak se to da horsi to bude se sranim nez se votocej...

Reagovat
smazaný uživatel

mrazek - detroit

neuvirth - philadelphia

polak - toronto

gudas - philadelphia

sustr - tampa bay

zidlicky - nyi

michalek - arizona

nakladal - calgary

voracek - philadelphia

krejci - boston

pastrnak - boston

hertl - san jose

palat - tampa bay

hudler - calgary

frolik - calgary

simon - pittsburgh/ahl

kovar - magnitogorsk

vrbata - vancouver

Reagovat
Hokaido

Židla snad né, úplně zbytečnej hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

no taky nejsem nadsenej ale nam proste chybi ofenzivni beci typu karlsson burnse ekblada ekmana... no jeste sem zapomnel na nemce z cska ale vubec nevim jak na tom je khl de mimo me.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
El-Pistolero-68

Ja myslim, ze Nemec porad hraje hodne slusne. A kolo nebo dve zpatky dal dva goly.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dobre. hlavne aby zustal zdravej...

Reagovat
frankiefcb

tak chybí Ti tam Plekanec.

Reagovat
Losinho

A Nestrašil.

Reagovat
smazaný uživatel

jedine pokud bude bodovat aspon kazdej treti zapas.

Reagovat
Losinho

Už teď je v top 10 našich hráčů ne?

Reagovat
smazaný uživatel

1. David Krejčí (BOS), 49z.- 47b.(14+33)

2. Jakub Voráček (PHI), 58z. - 49b.(10+37)

3. Jaromír Jágr (FLA), 56z.- 43b.(20+23)

3. T. Plekanec (MTL), 59z.- 43b.(12+31)

5. Martin Hanzal (ARI), 45z.- 32b.(10+22)

6. Jiří Hudler (CGY), 50z.- 32b.(9+23)

7. Tomáš Hertl (SJS), 56z. - 29b.(12+17)

8. Radim Vrbata (VAN), 56z. - 23b.(11+12)

9. Michael Frolík (CGY), 45z. - 23b.(10+13)

10. Aleš Hemský (DAL), 53z. - 23b. (9+14)

Nestrasil 52 zapasu 9+13 - nic moc a maximalne stejne jako ctvrtej centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Andrej je křídlo a v Carolině jeho lajna dostala někdy od prosince jeden gól při hře pět na pět.A to jsou posíláni na nejlepší hráče soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nechapu proc ho pisou jako centra...

Reagovat
monty25

V úterý s ním byl rozhovor ve Sportu. Velkej sympaťák.

Reagovat
Losinho

Jo, tak tam chvíli byl a vypadnul..

Reagovat
Alan_Shearer

Ten ani ne, spis mi chybi, jak rikal frankie, Plekanec a taky Hanzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Andy je borec, ale Canes teď celkově super hrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Palaščák je kde?

Reagovat
Hokaido

tam jede jen 16 hráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

celkovy pocet playeru bude 23 z toho 3 golmani. minimalne 16 hracu musi bejt nahlasenejch do 1. brezna- finalni soupiska do 1. cervna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jagr

Reagovat
Uwe háže buly

16+2?

Reagovat
Kang & Kodos

Taky tam mohl dát na těch pár vteřin Mazucha.

Reagovat
pepinho2

Není v herním zatížení, ale prostor v zápase nedostane nedávno hrál aspoň za juniorku, ale dneska nic..

Reagovat
Kang & Kodos

Tak hlavně, že tu minutku a půl dostal Fatai

Reagovat
smazaný uživatel

to ščasného pozdní střídání v rozhodnutých zápasech (i v těch nerozhodnutých) mě strašně sere. a taktické střídání?! ve spartě? za stavu 2:0? proč?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Milán Barooooš Tohle mě baví

Reagovat
goodbay

Ščasný nějak najel na Lavičkovo střídací systém se mi zdá. Už po té červené kartě bylo jasné, že MB se na nic nezmůže. Jinak se zdá, že Jiráček na to nejvíce dojel, i když si nemyslím, že je vyloženě nejhorší, ale asi bude nejdražší. Každopádně to vidím tak, že po sezoně si bude zase hledat angažmá, možná spolu s Matějovským.

Reagovat
Kang & Kodos

Dopadneme jak Hamburk. Budeme mu platit, aby vůbec odešel

Reagovat
Alan_Shearer

Sparta v klidu, zapas vyrizenej behem "par" minut. Cekal jsem, ze Bolka bude kousat vic. Kadr maj fakt super, zacina se mi libit i Ladin Krejci (hlavne proto Krasnodaru). Pokud nebudou delat picoviny, tak by je titul nemel minout. Jinak Bolka ma ted pomerne tezkej los a myslim, ze bude mit nejvetsi tendenci klopytat, takze ocekavam, ze v nasledujicich kolech se o treti flek porve Slovan a Slavia. Se slabouckym Jabloncem nepocitam.

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, chápu to správně, že ty divoký karty za kvízy dostanu bez ohledu na to, jak to vyplnim?

Reagovat
db18

Jednu asi jo... pak můžeš dostat myslím ještě další, pokud se ti daří... jde to ještě vyplňovat?

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, zejtra by se měl odemknout ten pátej. A na příští kolo už budu muset dát kartu, tak bych byl rád, kdyby mi ještě jedna zbyla.

Reagovat
db18

A nemáš na to odkaz? já to nemůžu najít a mám vyplněný jen jeden test

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

v ty 1. pulovine vesmes jo...tam staci mit nak 13 a vic trefenych hracu....ta 2. pulka uz je tezsi....tam se ti to kazdy kolo zveda, ze musis uhodnout o 1 hrace vic + se ti zkracuje cas napr. to posledni kolo u 2 DK musis uhodnout 20 hracu asi behem 40 vterin

Reagovat
Kang & Kodos

Aha. Já to nějak neřešil, prostě jsem 20x kliknul na stejný místo. Takže mám kvíz pod 10 sekund, ale za 6 správnejch odpovědí

Reagovat
Coutinho10

j....musi ti to svitit zelene....nevim presne, jaka je spodni hranice uhodnutejch hracu u 1. DK, ale pokud to mas cervene, tak to musis znova

Reagovat
smazaný uživatel

Může si to odpykat proti Slovanu v poháru?

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl karty a myslel jsem si, že jde o Costu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele