Synot liga - preview 18. kola

27.02.2015, 08:24, aktualizováno 01.03.2015, 08:33
Previews
Sparta v sobotu získala v Ostravě jenom jeden bod a nabídla tak Plzni šanci odskočit. Viktoria cestuje na východ Čech, kde se jí do cesty postaví poslední Hradec Králové...
FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň  (neděle 16:00)
V neděli je na programu jediný zápas z 18. kola české nejvyšší soutěže. V něm Plzeň zavítá do Hradce, kde bude hájit vedoucí pozici v tabulce. To domácí by se rádi bodově vyrovnali Liberci.

Poslední Hradec vstoupil do ligového jara remízou 2:2 v Mladé Boleslavi a pokračuje v bodové sérii, která trvá čtyři ligové zápasy a v ní nasbíral šest bodů. Přiblížit se záchranářským příčkám bude pro Pilného výběr velice těžký oříšek, neboť nastoupí proti vedoucí Plzni. Tu naposledy porazili v roce 1999. "Přijede soupeř z nejtěžších. My samozřejmě budeme chtít odehrát ten zápas co nejlíp a pokud možno s bodovým ziskem. Plzeň má mužstvo pohybově velmi dobře složené, jsou silní jeden na jednoho. My musíme mít takové postavení, abychom se jistili a týmově bránili. Hrát se dá s každým. Při stoprocentním výkonu všech hráčů a když se k nám přikloní štěstí, není jediný důvod, abychom byli předem poraženi," tvrdí kouč domácích Bohuslav Pilný.

Plzeňští pokračují ve vítězném tažení i na jaře, když si připsali třetí ligovou výhru v řadě poté, co doma deklasovali Budějovice 6:0. Nyní nastoupí proti dalšímu staronovému nováčkovi soutěže. "Čeká nás úplně jiné utkání než s Budějovicemi. Hradec zvládl dobře zimní přípravu, povedl se mu i vstup do jara. Proto očekáváme těžké utkání. Ale rádi bychom si do Hradce přivezli náladu a způsob hry z utkání s Budějovicemi. Náš tým je tak vyzrálý, že by neměl soupeře podcenit. Hráči si uvědomují nutnost koncentrace na každé utkání. Do Hradce pojedeme už v sobotu, protože je to dlouhá cesta na to, aby to bylo v den zápasu," řekl trenér Západočechů Miroslav Koubek.

V sestavě domácích bude chybět pro nedělní utkání trio zraněných Nosek, Plašil a Križko, hrát také nebude rekonvalescent Shejbal. Za hosty nenastoupí zraněný Řezník.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
T. Koubek - Holeš, Rolko, Chleboun, P. Mareš - Štípek, Čermák, P. Černý, Halilovič, Malinský - P. Dvořák.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, R. Hubník, Procházka, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Petržela, D. Kolář, Pilař - Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.50 - 5.00 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baumit Jablonec - Bohemians Praha 1905  (sobota 14:00)
Třetí Jablonec v 18. kole přivítá až dvanácté Bohemians. Zatímco domácí se budou chtít přiblížit k prvním dvěma celkům tabulky, hosté chtějí zvýšit svůj bodový odstup od sestupového pásma.

Jablonečtí vstoupili do ligového jara vítězným způsobem poté, co na Slovácku porazili tamní tým 2:1. Pro Severočechy je to pátá výhra z posledních šesti kol. Na čelo tabulky ztrácejí pět bodů a toto manko se pokusí snížit v sobotu, kdy se utkají s Bohemians, s nimiž vyhráli osmkrát z posledních devíti ligových případů. "Bohemians jsou houževnatí, nebezpeční, mají rychlý přechod do útoku. Navíc v zimě vyztužili obranu a kvalita jim zůstala i v ofenzivě. Nic nám nedají zadarmo, bude to boj a my nic nepodceníme. Hrajeme doma a chceme tři body," prohlásil trenér domácích Jaroslav Šilhavý, jenž bude postrádat zraněné duo Valeš a M. Hubník.

Bohemians, jež drží tříbodový náskok od sestupových pozic, čekají na svoji výhru již sedm ligových zápasů a navíc venku vyšli bodově naprázdno v posledních čtyřech duelech. "Škoda, že jsme ztratili minulý domácí zápas s Jihlavou a jen remizovali. V Jablonci uspějeme s bezchybným aktivním bráněním. Je třeba podnikat protiútoky a dotahovat akce do koncovky. Bude důležité mít rychlý přechod," poznamenal kouč hostí Roman Pivarník. Ten se bude muset obejít bez zraněných Cseha a Krcha, otazníky visí nad Artemukem a Engelmannem.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, Pernica, Beneš, F. Novák - Hübschman, Greguš - Kopic, M. Pospíšil, Crnkič - Šabala.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pauschek, Škerle, Gajič, Šírl - Bratanovič, Jindřišek, J. Rada, Mosquera - M. Jarolím - Mikuš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Sparta Praha  (sobota 15:00)
Druhá Sparta se pokusí vyhrát nad odvěkým rivalem z Ostravy, aby vytvořila tlak na první Viktorii Plzeň. A pražský celek má svému konkurentovi co vracet. První utkání v nově přejmenované Synot lize totiž těsně vyhráli právě ostravští hráči. Ukořistí ve formě hrající Sparta body na půdě soupeře?

Už celkem 43 zápasů spolu tito dva rivalové odehráli. Kryštofovo "štěstí jako když Baník porazí Spartu" bylo k vidění devětkrát, deset zápasů skončilo remízou. Zbylých 24 zápasů vyhrála Sparta Praha. Ten poslední jí ale nevyšel. Když se oba celky utkaly naposledy, psalo se datum 15. 8. 2014 a v Generali Areně vyšli domácí střelecky naprázdno. Prosadili se naopak hosté, které už v páté minutě poslal do vedení Ján Greguš. Rozhodne jediná branka také zápas na Bazalech?

Problém pro Ostravu spočívá možná právě v domácím prostředí. Na Bazalech se totiž Ostravě proti Spartě vůbec nedaří. Ostrava vyhrála jediný z posledních 11 domácích ligových zápasů se Spartou, naposledy se radovala až v roce 2008. Ani na poslední domácí duel se Spartou, který se na Bazalech hrál, nevzpomínají diváci dobře. Zápas, který nakonec skončil remízou 1:1, totiž narušilo chování chuligánů. A nevyvázly z toho beztrestně ani samotné kluby. Domácí Ostrava byla potrestána pokutou 300 tisíc korun a zavřením stadionu na 2 zápasy s podmínkou, Sparta musela zaplatit 50 tisíc korun.

Pokud něco dělá Baníku velké potíže, je to především útok. Ten má Baník nejhorší z celé Synot ligy. Nejlepším střelcem týmu je Daniel Holzer, který má na kontě jen 2 branky. Celkově jich ostravský tým nasázel jen dvanáct. Nejlepším střelcem Sparty je pak stálice jménem David Lafata. Zkušený útočník nastřílel již jedenáct gólů, tedy o gól víc, než celý Baník dohromady. O další zásah se Lafata pokusí také proto, že pokud v utkání skóruje, připíše si jubilejní branku číslo 150 v samostatné soutěži! Jubilantům nebude konec, protože v pátek oslavil své 25. narozeniny obránce domácích Frydrych.

Absencí nebude mnoho. Ostrava nemůže počítat jen s Mensahem, který nasbíral čtyři žluté karty. Sparta počítá spíše zraněné, kterými jsou v tuto chvíli Bičík a Nešpor. Poslední zápas vyšel určitě lépe Sparťanům, kteří do jarní části Synot ligy vstoupili po prohře s Young Boys výhrou nad Příbramí. Té nasázeli branky David Lafata a Václav Kadlec, který se trefil dvakrát. Do vlastní sítě se trefil Milan Nitrianský. Ostrava svůj duel nezvládla. Na Stínadlech totiž prohrála s domácími Teplicemi gólem Jakuba Hory.

Domácí trenér Petr Frňka by ale uvítal, aby se něco podobného už neopakovalo. "Chtěl bych, abychom pořád hráli hru, kterou se snažíme trénovat. Nemá smysl, abychom cokoli kvůli zápasu se Spartou překopali. Je to o nás, o tom, co sami zvládneme, ne o soupeři. Jsem přesvědčen o tom, že můžeme pokračovat v naší cestě. Nemusíme panikařit, i když víme, že soupeř, který stojí proti nám,je kvalitní," ví Frňka.

Trenér Frňka dobře ví, že jej čeká velmi kvalitní soupeř. Přesto se jeho síly nebojí. "Všechno se ukáže až v samotném zápase. Sparta je z pohledu statistiky favorit, ale nikdy nevíte, co se na hřišti stane. Je to o emocích, atmosféře. Hrajeme doma před našimi fanoušky a vydáme ze sebe to nejlepší, abychom byli úspěšní. Nechci se bavit o tom, že jsme outsider, protože Sparta hraje o titul,poháry a má našlapaný kádr plný reprezentantů. To přece neznamená,že my nemůžeme být úspěšní. Rozhoduje se na hřišti, kde věřím, že sehrajeme kvalitní utkání," dodal Frňka.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Štěpán, Frydrych, Kouřil, Lučič - Foltýn, Mišák, Kukec - De Azevedo, Baroš, Holzer
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Štěch - Kadeřábek, J. Brabec, Holek, Costa - Matějovský, Vácha, Kadlec - Dočkal, L. Krejčí - Lafata
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.10 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Úvodní zápasy jarní části Synot ligy se celkům Příbrami a Mladé Boleslavi nepovedly a ve vzájemném souboji budou usilovat o revanš. Domácí by se rádi posunuli do první poloviny tabulky, zatímco hosté budou střežit svoje pohárové umístění.

Příbram měla v minulém kole těžký los a dle předpokladů ho nezvládla, na půdě mistrovské Sparty prohrála poměrně vysoko 1:4 a na první body v jarní části sezony si musí ještě počkat. Po sedmnácti kolech patří svěřencům Karla Tobiáše jedenácté místo se čtyřbodovým náskokem před předposledním Libercem.

Ani Mladá Boleslav nezvládla minulé kolo optimálně. Středočeši chtěli v souboji s Hradcem získat plný počet bodů, ale nakonec se museli spokojit jen s remízou 2:2. Přitom první poločas skončil jejich vedením 2:0. Votroci ale nesložili zbraně a trefami Dvořáka a Vaněčka srovnali a zařídili konečnou dělbu bodu. "O přestávce jsem hráče upozorňoval, že za tohoto stavu soupeř nemá co ztratit a bude hrát na riziko. První gól jsme inkasovali po fatální chybě, kdy jsme měli míč pod kontrolou a závěru vyzněl tak, že jsme inkasovali podruhé. Před druhým gólem nastal chaos, Hruška se snažil míč neúspěšně boxovat, nevím, zda tam došlo k nedovolenému zákroku, ale bylo tam dost hráčů, abychom situaci vyřešili lépe, ale nestalo se," prohlásil zklamaný Karel Jarolím.

Mladá Boleslav i přes ztrátu setrvala na čtvrtém místě, které znamená postup do předkol Evropské ligy, ovšem její náskok před dotírajícími Teplicemi a Slavií se ztenčil.

Na podzim skončilo vzájemné utkání jasnou výhrou Mladé Boleslavi 4:1, ale U Litavky se podobný scénář neočekává. Příbram zažila pod vedením Karla Tobiáše pozitivní proměnu a ačkoliv je postavení obou celků odlišné, bude to přinejmenším vyrovnaná partie.

Domácím bude chybět Fořt, v hostující sestavě se neobjeví zranění Kúdela, J. Kysela a Mendy.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Nitrianský, Hájovský, Zápotočný, Divíšek - Pilík, Hnaníček, Fillo, Krameš, Zeman - Bednář.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Bořil, Navrátil, Hůlka, Končal - Ščuk, Vacek - Skalák, Magera, Ďuriš - Wágner.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
Ryze záchranářský duel se odehraje na jihu Čech, kde domácí Dynamo České Budějovice přivítá Zbrojovku Brno. Budějovičtí jsou v tabulce třináctí, Zbrojovka dokonce čtrnáctá, je tak jasné, že vzájemná bitva je klíčová pro obě strany.

České Budějovice nebudou vzpomínat na první jarní zápas zrovna v dobrém. Od Plzně obdržely další debakl, tentokráte 0:6 a skončily dle očekávání bez bodu. "Šťastní z toho nejsme. Prohrát s Plzní můžeme, protože ta kvalita je úplně někde jinde, ale to skóre 0:6 jsem samozřejmě hráčům vytkl, to se mi vůbec nelíbí. Především druhý a třetí gól byly hloupé. Tím jsme je posadili na koně a pak do čeho kopli, to byl gól. Za Plzní jsme ale udělali tlustou čáru a nyní se již celý týden připravujeme na Brno," hodlá zapomenout na výprask s Plzní trenér Luboš Urban.

Zápas s Brnem bude nesmírně klíčový a hráči Dynama si toho jsou moc dobře vědomi. "Určitě je pro nás dobře, že jsme v Brně uhráli na podzim remízu 2:2. Na konci sezony mohou rozhodovat vzájemné zápasy a na nás je, abychom zápas s Brnem vyhráli. Hrajeme doma, musíme v zápase dominovat, soupeře zatlačit a zvítězit," říká Luboš Urban.

Jenomže body bude pochopitelně chtít i Zbrojovka, která v minulém kole doma podlehla Dukle Praha 0:1. Brno je tak jen s jednobodovým náskokem před Libercem v sestupovém ohrožení a rovněž pro něj má zápas s Dynamem velkou váhu. "O soupeři toho víme dost. Pro ně je to stěžejní utkání jara, to avizovali předem. Nám se první zápas také nepovedl, pro oba to tedy bude klíčové utkání. V zimě posílili o soubojové hráče, očekávám hodně náročnou bitvu. Musíme se s tím ale poprat lépe," nechal se slyšet trenér Václav Kotal.

Brno by mělo na jihu Čech vyrukovat v plné síle, zatímco domácím bude pro karty chybět jejich nejlepší střelec Michal Škoda.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Janotka, Lengyel, P. Novák, Hanzlík - Pešek, Kladrubský, Benát - Varadi, Kalod, Linhart.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Jugas, Košťál, Keresteš - Pašek, Zoubele, Zavadil, R. Buchta, Sýkora - Vávra, Čtvrtníček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (sobota 20:15)
I o předkolo Evropské ligy se v sobotu večer bude hrát v Edenu, kde se střetnou dva na jaře zatím úspěšné týmy. Výhry z prvních zápasů se zde pokusí potvrdit Slavia a Teplice...

Sešívaní po dobrém začátku sezony hodně polevili a propadali se tabulkou, aktuálně ale drží sedmizápasovou sérii bez prohry. Na jejím konci je týden stará výhra z Liberce, pod kterou se hattrickem podepsal Milan Škoda.

Domácí se aktuálně nacházejí na osmém místě tabulky, manko na čtvrtou Mladou Boleslav činí jenom čtyři body.

"Teplice ukázaly skvělý vstup do jara, nad Baníkem zaslouženě vyhrály. Petr Rada přišel těsně před sezonou a hned začal vítězstvím, takže on i Teplice určitě budou mít sebevědomí. Čeká nás v podstatě utkání o páté místo. Je to pro nás bonus, těšíme se. Chceme potvrdit tři plusové body z Liberce, pokud se to nepovede, ztrácí svou cenu. Zápas doma bude o hodně těžší a jsme si toho vědomi," říká před utkáním domácí kouč Miroslav Beránek.

Rovněž Teplice vykročily do druhé části sezony pravou nohou a doma porazily Baník Ostrava. V tabulce jsou na tom o dvě příčky a jeden bod lépe, než jejich sobotní soupeř.

"Slavia přes zimu posílila, je povzbuzená vítězstvím 3:1 v Liberci, a když někdo dá tři góly venku, tak to něco znamená. O venkovní sérii Teplic z podzimu vím, ale nebyl jsem tady, takže mi to nepřísluší hodnotit. Je ale jasné, že body zvenku chybí, protože mají dvojnásobnou cenu a jsou takovým polštářkem. Na Slavii proto chceme uspět," nechal se slyšet nový kouč Severočechů Petr Rada.

Slavia se bude snažit upravit aktuální bilanci s Teplicemi, s nimiž prohrála třikrát v řadě. K bodovému zisku jí tentokráte nepomůže zraněný M. Černý. Těšit jí může fakt, že Teplicím doma podlehla z posledních čtrnácti zápasů jenom jednou, o to bolestnější ovšem ta jediná porážka byla (0:7).

Kompletní nebudou ani Teplice, v jejich sestavě bude chybět vykartovaný Krob a zraněný Jindráček. Hosté letos venku ještě nevyhráli, z osmi zápasů získali jenom čtyři body.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hrubeš - Mikula, Latka, Bílek, Tamás - R. Hrubý, Deli - V. Vukadinovič, Kenija, Zmrhal - Milan Škoda.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jablonský, Lüftner, Matula - Ljevakovič, Vachoušek - Hora, Vůch, Nivaldo - Potočný.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - Slovan Liberec  (pátek 18:00)
Předposlední fotbalisté Liberce se budou pokoušet opustit sestupové příčky v páteční předehrávce v Praze. Na Julisce se však proti nim postaví Dukla, která pošilhává po pohárových příčkách.

Kozlův výběr vstoupil po rozpačitém podzimu do jarních bojů výborně, když se v Brně radoval z vítězství a z cenných tří bodů do vyrovnané tabulky. Na teoreticky pohárovou pátou příčku ztrácí Dukla jediný bod, na sestupující Slovan má náskok osmi bodů. Pražané musí zabrat na vlastním hřišti, kde v této sezóny přicházejí o body na svůj vkus příliš často. Doma vyhrála jediné z posledních čtyř ligových utkání. Domácí však trápí rozsáhlá marodka. Kvůli zranění nenastoupí Néstor, Beauguel a Manzia, nejistý je start tria Přikryl, Krmenčík, Koval. Zato Jan Blažek, který v Dukle hostuje právě z Liberce, proti svému klubu může nastoupit.

"Liberec je momentálně na patnácté příčce, ale vzhledem ke kvalitě jeho kádru tam určitě nepatří. Má výborné hráče směrem do ofenzivy, trošku ho sráží defenzivní fáze a chyby, které v ní dělá. Trošku mi připomíná německý Dortmund, který je v podobné pozici, nezvládl start do jara, ale teď už se zvedá. Myslím si, že je jen otázkou času, kdy se tohle povede Liberci. Soupeř to je nepříjemný a nebezpečný. Z hlediska ofenzivy je úplně jinde než Brno. Ale má i své nedostatky, kterých se budeme snažit využít," uvedl Luboš Kozel.

Ani po zimním drbání hlav a změnách v týmu nepřišel do Liberce čerstvý vítr. Tedy soudě alespoň podle úvodního jarního utkání, ve kterém Slovan doma naivní hrou nestačil na Slavii. Kvůli absenci bodů je Liberec druhý od konce, z posledních 11 kol vyhrál jediné utkání a venku se v rozehrané sezóně radoval z osmi pokusů pouze jednou. Kvůli zranění nebude hrát Coufal. V posledním utkání na Dukle loni v květnu Liberec dokázal zvítězit.

"Na Duklu jedeme napravit špatný výkon z prvního poločasu utkání se Slavií. Musíme se prosadit naší hrou. Věřím, že jsme se na Duklu dobře připravili, a je jen na hráčích, jak se jim podaří naše záměry realizovat. Dukla se dlouhodobě prezentuje kombinačním fotbalem a je na nás, abychom její přednosti eliminovali. Dukla má dobrou organizaci hry a je silná na stranách. My je nesmíme nechat hrát jejich fotbal," uvedl trenér Jiří Kotrba.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Karavajev, Štetina, Polom, Matěj Hanousek - Považanec, Gedeon, Marek Hanousek - Berger, Jan Blažek, Juroška (Jakub Mareš)
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
O. Kolář - Mudra, Pimpara, Karišik (E. Brabec), Fleišman - Obročník, Sackey - Pavelka, Šural, Frýdek - Bakoš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Vysočina Jihlava - 1. FC Slovácko  (pátek 20:15)
Vysočina i Slovácko okupují střed tabulky s nevelkou ztrátou na pohárové příčky, ovšem také s prakticky mizivým náskokem na příčky sestupové. Jejich vzájemné měření sil bude k vidění v Jihlavě v pátek večer.

Domácí po tragickém vstupu do sezóny odvolali kouče Radu a dočasný trenér Kučera tým pozvedl. Od jara již Vysočinu vede trenér Klusáček a v prvním utkání vybojoval cennou remízu v Ďolíčku proti "svým" Bohemians. Jihlava tak táhne dobrou sérii, během které v osmi zápasech prohrála pouze jednou, a to na Letné se Spartou. Ve vzájemných utkáních obou soupeřů v nejvyšší soutěži se nikdy z vítězství neradoval hostující celek a jen jednou ze sedmi případů se domácí nedočkali vítězství. Domácí se budou muset obejít bez potrestaného Tlustého a zraněných Hanuše, Nerada a Šourka.

"Naším cílem hned v úvodu jara je dostat se do klidného středu tabulky. K tomu potřebujeme na domácí půdě zvítězit. Budeme spoléhat na naši ofenzivní hru, kterou chceme protivníka přehrát. Slovácko má dobře sehraný tým s výbornými individualitami a propracovanými standardními situacemi. Hru má založenou na rychlém přechodu, využívá útočné schopnosti Doška. Ve středu pole tvoří hru Rada, Šumulikoski a Trávník, nebezpeční jsou i Kerbr s Kaloudou," uvedl Luděk Klusáček.

Slovácko venku prohrálo pouze třikrát, zatímco doma již pětkrát. Body z domácího hřiště borcům z Uherského Hradiště v tabulce chybějí a pouhých šest bodů náskoku na sestupovou příčku příliš klidu týmu do jarních bojů nedávají. Slovácku se výsledkově nepovedl ani vstup do jarní fáze, když doma prohrálo se silným Jabloncem. Před soubojem na Vysočině hosty může těšit fakt, že mají k dispozici kompletní kádr v čele s jedenáctigólovým Liborem Doškem.

"Domácí premiéra s Jabloncem nám nevyšla, doplatili jsme na bojácnost a nezbavili jsme se zbytečného respektu před soupeřem. Naší snahou nyní bude napravit úvodní nezdar v Jihlavě. Úkol to nebude snadný, Jihlava je v domácím prostředí hodně nebezpečná. I když na podzim doma prohrála se Spartou, sebrala všechny body silné Plzni. Pokusíme se získat alespoň bod, abychom se přiblížili klidnému středu tabulky," nechal se slyšet trenér hostů Svatopluk Habanec.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Jaromír Blažek - Marek, Kryštůfek, J. Krejčí, Hybš - Kukol, Kučera - Kliment, Šulek, Vaculík - Mešanovič
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, T. Rada, Mezlík, Reinberk - Šumulikoski - Hlúpik, Kalouda, Trávník, Kerbr - Došek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň17132239:1241
2.Sparta Praha17131330:840
3.Baumit Jablonec17113332:1536
4.FK Mladá Boleslav1783623:1427
5.FK Teplice1766525:2024
6.Slavia Praha1765624:2323
7.Dukla Praha1765619:2423
8.Baník Ostrava1764712:2122
9.1. FC Slovácko1763826:2621
10.Vysočina Jihlava1754815:2219
11.1. FK Příbram1754820:2819
12.Bohemians Praha 19051753920:2618
13.České Budějovice1746715:3618
14.Zbrojovka Brno1744917:2516
15.Slovan Liberec1729620:2115
16.FC Hradec Králové1726914:3012

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (696)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele