Synot liga - preview 18. kola

27.02.2015, 08:24, aktualizováno 01.03.2015, 08:33
Previews
Sparta v sobotu získala v Ostravě jenom jeden bod a nabídla tak Plzni šanci odskočit. Viktoria cestuje na východ Čech, kde se jí do cesty postaví poslední Hradec Králové...
FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň  (neděle 16:00)
V neděli je na programu jediný zápas z 18. kola české nejvyšší soutěže. V něm Plzeň zavítá do Hradce, kde bude hájit vedoucí pozici v tabulce. To domácí by se rádi bodově vyrovnali Liberci.

Poslední Hradec vstoupil do ligového jara remízou 2:2 v Mladé Boleslavi a pokračuje v bodové sérii, která trvá čtyři ligové zápasy a v ní nasbíral šest bodů. Přiblížit se záchranářským příčkám bude pro Pilného výběr velice těžký oříšek, neboť nastoupí proti vedoucí Plzni. Tu naposledy porazili v roce 1999. "Přijede soupeř z nejtěžších. My samozřejmě budeme chtít odehrát ten zápas co nejlíp a pokud možno s bodovým ziskem. Plzeň má mužstvo pohybově velmi dobře složené, jsou silní jeden na jednoho. My musíme mít takové postavení, abychom se jistili a týmově bránili. Hrát se dá s každým. Při stoprocentním výkonu všech hráčů a když se k nám přikloní štěstí, není jediný důvod, abychom byli předem poraženi," tvrdí kouč domácích Bohuslav Pilný.

Plzeňští pokračují ve vítězném tažení i na jaře, když si připsali třetí ligovou výhru v řadě poté, co doma deklasovali Budějovice 6:0. Nyní nastoupí proti dalšímu staronovému nováčkovi soutěže. "Čeká nás úplně jiné utkání než s Budějovicemi. Hradec zvládl dobře zimní přípravu, povedl se mu i vstup do jara. Proto očekáváme těžké utkání. Ale rádi bychom si do Hradce přivezli náladu a způsob hry z utkání s Budějovicemi. Náš tým je tak vyzrálý, že by neměl soupeře podcenit. Hráči si uvědomují nutnost koncentrace na každé utkání. Do Hradce pojedeme už v sobotu, protože je to dlouhá cesta na to, aby to bylo v den zápasu," řekl trenér Západočechů Miroslav Koubek.

V sestavě domácích bude chybět pro nedělní utkání trio zraněných Nosek, Plašil a Križko, hrát také nebude rekonvalescent Shejbal. Za hosty nenastoupí zraněný Řezník.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
T. Koubek - Holeš, Rolko, Chleboun, P. Mareš - Štípek, Čermák, P. Černý, Halilovič, Malinský - P. Dvořák.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, R. Hubník, Procházka, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Petržela, D. Kolář, Pilař - Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.50 - 5.00 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baumit Jablonec - Bohemians Praha 1905  (sobota 14:00)
Třetí Jablonec v 18. kole přivítá až dvanácté Bohemians. Zatímco domácí se budou chtít přiblížit k prvním dvěma celkům tabulky, hosté chtějí zvýšit svůj bodový odstup od sestupového pásma.

Jablonečtí vstoupili do ligového jara vítězným způsobem poté, co na Slovácku porazili tamní tým 2:1. Pro Severočechy je to pátá výhra z posledních šesti kol. Na čelo tabulky ztrácejí pět bodů a toto manko se pokusí snížit v sobotu, kdy se utkají s Bohemians, s nimiž vyhráli osmkrát z posledních devíti ligových případů. "Bohemians jsou houževnatí, nebezpeční, mají rychlý přechod do útoku. Navíc v zimě vyztužili obranu a kvalita jim zůstala i v ofenzivě. Nic nám nedají zadarmo, bude to boj a my nic nepodceníme. Hrajeme doma a chceme tři body," prohlásil trenér domácích Jaroslav Šilhavý, jenž bude postrádat zraněné duo Valeš a M. Hubník.

Bohemians, jež drží tříbodový náskok od sestupových pozic, čekají na svoji výhru již sedm ligových zápasů a navíc venku vyšli bodově naprázdno v posledních čtyřech duelech. "Škoda, že jsme ztratili minulý domácí zápas s Jihlavou a jen remizovali. V Jablonci uspějeme s bezchybným aktivním bráněním. Je třeba podnikat protiútoky a dotahovat akce do koncovky. Bude důležité mít rychlý přechod," poznamenal kouč hostí Roman Pivarník. Ten se bude muset obejít bez zraněných Cseha a Krcha, otazníky visí nad Artemukem a Engelmannem.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, Pernica, Beneš, F. Novák - Hübschman, Greguš - Kopic, M. Pospíšil, Crnkič - Šabala.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pauschek, Škerle, Gajič, Šírl - Bratanovič, Jindřišek, J. Rada, Mosquera - M. Jarolím - Mikuš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Sparta Praha  (sobota 15:00)
Druhá Sparta se pokusí vyhrát nad odvěkým rivalem z Ostravy, aby vytvořila tlak na první Viktorii Plzeň. A pražský celek má svému konkurentovi co vracet. První utkání v nově přejmenované Synot lize totiž těsně vyhráli právě ostravští hráči. Ukořistí ve formě hrající Sparta body na půdě soupeře?

Už celkem 43 zápasů spolu tito dva rivalové odehráli. Kryštofovo "štěstí jako když Baník porazí Spartu" bylo k vidění devětkrát, deset zápasů skončilo remízou. Zbylých 24 zápasů vyhrála Sparta Praha. Ten poslední jí ale nevyšel. Když se oba celky utkaly naposledy, psalo se datum 15. 8. 2014 a v Generali Areně vyšli domácí střelecky naprázdno. Prosadili se naopak hosté, které už v páté minutě poslal do vedení Ján Greguš. Rozhodne jediná branka také zápas na Bazalech?

Problém pro Ostravu spočívá možná právě v domácím prostředí. Na Bazalech se totiž Ostravě proti Spartě vůbec nedaří. Ostrava vyhrála jediný z posledních 11 domácích ligových zápasů se Spartou, naposledy se radovala až v roce 2008. Ani na poslední domácí duel se Spartou, který se na Bazalech hrál, nevzpomínají diváci dobře. Zápas, který nakonec skončil remízou 1:1, totiž narušilo chování chuligánů. A nevyvázly z toho beztrestně ani samotné kluby. Domácí Ostrava byla potrestána pokutou 300 tisíc korun a zavřením stadionu na 2 zápasy s podmínkou, Sparta musela zaplatit 50 tisíc korun.

Pokud něco dělá Baníku velké potíže, je to především útok. Ten má Baník nejhorší z celé Synot ligy. Nejlepším střelcem týmu je Daniel Holzer, který má na kontě jen 2 branky. Celkově jich ostravský tým nasázel jen dvanáct. Nejlepším střelcem Sparty je pak stálice jménem David Lafata. Zkušený útočník nastřílel již jedenáct gólů, tedy o gól víc, než celý Baník dohromady. O další zásah se Lafata pokusí také proto, že pokud v utkání skóruje, připíše si jubilejní branku číslo 150 v samostatné soutěži! Jubilantům nebude konec, protože v pátek oslavil své 25. narozeniny obránce domácích Frydrych.

Absencí nebude mnoho. Ostrava nemůže počítat jen s Mensahem, který nasbíral čtyři žluté karty. Sparta počítá spíše zraněné, kterými jsou v tuto chvíli Bičík a Nešpor. Poslední zápas vyšel určitě lépe Sparťanům, kteří do jarní části Synot ligy vstoupili po prohře s Young Boys výhrou nad Příbramí. Té nasázeli branky David Lafata a Václav Kadlec, který se trefil dvakrát. Do vlastní sítě se trefil Milan Nitrianský. Ostrava svůj duel nezvládla. Na Stínadlech totiž prohrála s domácími Teplicemi gólem Jakuba Hory.

Domácí trenér Petr Frňka by ale uvítal, aby se něco podobného už neopakovalo. "Chtěl bych, abychom pořád hráli hru, kterou se snažíme trénovat. Nemá smysl, abychom cokoli kvůli zápasu se Spartou překopali. Je to o nás, o tom, co sami zvládneme, ne o soupeři. Jsem přesvědčen o tom, že můžeme pokračovat v naší cestě. Nemusíme panikařit, i když víme, že soupeř, který stojí proti nám,je kvalitní," ví Frňka.

Trenér Frňka dobře ví, že jej čeká velmi kvalitní soupeř. Přesto se jeho síly nebojí. "Všechno se ukáže až v samotném zápase. Sparta je z pohledu statistiky favorit, ale nikdy nevíte, co se na hřišti stane. Je to o emocích, atmosféře. Hrajeme doma před našimi fanoušky a vydáme ze sebe to nejlepší, abychom byli úspěšní. Nechci se bavit o tom, že jsme outsider, protože Sparta hraje o titul,poháry a má našlapaný kádr plný reprezentantů. To přece neznamená,že my nemůžeme být úspěšní. Rozhoduje se na hřišti, kde věřím, že sehrajeme kvalitní utkání," dodal Frňka.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Štěpán, Frydrych, Kouřil, Lučič - Foltýn, Mišák, Kukec - De Azevedo, Baroš, Holzer
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Štěch - Kadeřábek, J. Brabec, Holek, Costa - Matějovský, Vácha, Kadlec - Dočkal, L. Krejčí - Lafata
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.10 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Úvodní zápasy jarní části Synot ligy se celkům Příbrami a Mladé Boleslavi nepovedly a ve vzájemném souboji budou usilovat o revanš. Domácí by se rádi posunuli do první poloviny tabulky, zatímco hosté budou střežit svoje pohárové umístění.

Příbram měla v minulém kole těžký los a dle předpokladů ho nezvládla, na půdě mistrovské Sparty prohrála poměrně vysoko 1:4 a na první body v jarní části sezony si musí ještě počkat. Po sedmnácti kolech patří svěřencům Karla Tobiáše jedenácté místo se čtyřbodovým náskokem před předposledním Libercem.

Ani Mladá Boleslav nezvládla minulé kolo optimálně. Středočeši chtěli v souboji s Hradcem získat plný počet bodů, ale nakonec se museli spokojit jen s remízou 2:2. Přitom první poločas skončil jejich vedením 2:0. Votroci ale nesložili zbraně a trefami Dvořáka a Vaněčka srovnali a zařídili konečnou dělbu bodu. "O přestávce jsem hráče upozorňoval, že za tohoto stavu soupeř nemá co ztratit a bude hrát na riziko. První gól jsme inkasovali po fatální chybě, kdy jsme měli míč pod kontrolou a závěru vyzněl tak, že jsme inkasovali podruhé. Před druhým gólem nastal chaos, Hruška se snažil míč neúspěšně boxovat, nevím, zda tam došlo k nedovolenému zákroku, ale bylo tam dost hráčů, abychom situaci vyřešili lépe, ale nestalo se," prohlásil zklamaný Karel Jarolím.

Mladá Boleslav i přes ztrátu setrvala na čtvrtém místě, které znamená postup do předkol Evropské ligy, ovšem její náskok před dotírajícími Teplicemi a Slavií se ztenčil.

Na podzim skončilo vzájemné utkání jasnou výhrou Mladé Boleslavi 4:1, ale U Litavky se podobný scénář neočekává. Příbram zažila pod vedením Karla Tobiáše pozitivní proměnu a ačkoliv je postavení obou celků odlišné, bude to přinejmenším vyrovnaná partie.

Domácím bude chybět Fořt, v hostující sestavě se neobjeví zranění Kúdela, J. Kysela a Mendy.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Nitrianský, Hájovský, Zápotočný, Divíšek - Pilík, Hnaníček, Fillo, Krameš, Zeman - Bednář.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Bořil, Navrátil, Hůlka, Končal - Ščuk, Vacek - Skalák, Magera, Ďuriš - Wágner.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
Ryze záchranářský duel se odehraje na jihu Čech, kde domácí Dynamo České Budějovice přivítá Zbrojovku Brno. Budějovičtí jsou v tabulce třináctí, Zbrojovka dokonce čtrnáctá, je tak jasné, že vzájemná bitva je klíčová pro obě strany.

České Budějovice nebudou vzpomínat na první jarní zápas zrovna v dobrém. Od Plzně obdržely další debakl, tentokráte 0:6 a skončily dle očekávání bez bodu. "Šťastní z toho nejsme. Prohrát s Plzní můžeme, protože ta kvalita je úplně někde jinde, ale to skóre 0:6 jsem samozřejmě hráčům vytkl, to se mi vůbec nelíbí. Především druhý a třetí gól byly hloupé. Tím jsme je posadili na koně a pak do čeho kopli, to byl gól. Za Plzní jsme ale udělali tlustou čáru a nyní se již celý týden připravujeme na Brno," hodlá zapomenout na výprask s Plzní trenér Luboš Urban.

Zápas s Brnem bude nesmírně klíčový a hráči Dynama si toho jsou moc dobře vědomi. "Určitě je pro nás dobře, že jsme v Brně uhráli na podzim remízu 2:2. Na konci sezony mohou rozhodovat vzájemné zápasy a na nás je, abychom zápas s Brnem vyhráli. Hrajeme doma, musíme v zápase dominovat, soupeře zatlačit a zvítězit," říká Luboš Urban.

Jenomže body bude pochopitelně chtít i Zbrojovka, která v minulém kole doma podlehla Dukle Praha 0:1. Brno je tak jen s jednobodovým náskokem před Libercem v sestupovém ohrožení a rovněž pro něj má zápas s Dynamem velkou váhu. "O soupeři toho víme dost. Pro ně je to stěžejní utkání jara, to avizovali předem. Nám se první zápas také nepovedl, pro oba to tedy bude klíčové utkání. V zimě posílili o soubojové hráče, očekávám hodně náročnou bitvu. Musíme se s tím ale poprat lépe," nechal se slyšet trenér Václav Kotal.

Brno by mělo na jihu Čech vyrukovat v plné síle, zatímco domácím bude pro karty chybět jejich nejlepší střelec Michal Škoda.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Janotka, Lengyel, P. Novák, Hanzlík - Pešek, Kladrubský, Benát - Varadi, Kalod, Linhart.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Jugas, Košťál, Keresteš - Pašek, Zoubele, Zavadil, R. Buchta, Sýkora - Vávra, Čtvrtníček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (sobota 20:15)
I o předkolo Evropské ligy se v sobotu večer bude hrát v Edenu, kde se střetnou dva na jaře zatím úspěšné týmy. Výhry z prvních zápasů se zde pokusí potvrdit Slavia a Teplice...

Sešívaní po dobrém začátku sezony hodně polevili a propadali se tabulkou, aktuálně ale drží sedmizápasovou sérii bez prohry. Na jejím konci je týden stará výhra z Liberce, pod kterou se hattrickem podepsal Milan Škoda.

Domácí se aktuálně nacházejí na osmém místě tabulky, manko na čtvrtou Mladou Boleslav činí jenom čtyři body.

"Teplice ukázaly skvělý vstup do jara, nad Baníkem zaslouženě vyhrály. Petr Rada přišel těsně před sezonou a hned začal vítězstvím, takže on i Teplice určitě budou mít sebevědomí. Čeká nás v podstatě utkání o páté místo. Je to pro nás bonus, těšíme se. Chceme potvrdit tři plusové body z Liberce, pokud se to nepovede, ztrácí svou cenu. Zápas doma bude o hodně těžší a jsme si toho vědomi," říká před utkáním domácí kouč Miroslav Beránek.

Rovněž Teplice vykročily do druhé části sezony pravou nohou a doma porazily Baník Ostrava. V tabulce jsou na tom o dvě příčky a jeden bod lépe, než jejich sobotní soupeř.

"Slavia přes zimu posílila, je povzbuzená vítězstvím 3:1 v Liberci, a když někdo dá tři góly venku, tak to něco znamená. O venkovní sérii Teplic z podzimu vím, ale nebyl jsem tady, takže mi to nepřísluší hodnotit. Je ale jasné, že body zvenku chybí, protože mají dvojnásobnou cenu a jsou takovým polštářkem. Na Slavii proto chceme uspět," nechal se slyšet nový kouč Severočechů Petr Rada.

Slavia se bude snažit upravit aktuální bilanci s Teplicemi, s nimiž prohrála třikrát v řadě. K bodovému zisku jí tentokráte nepomůže zraněný M. Černý. Těšit jí může fakt, že Teplicím doma podlehla z posledních čtrnácti zápasů jenom jednou, o to bolestnější ovšem ta jediná porážka byla (0:7).

Kompletní nebudou ani Teplice, v jejich sestavě bude chybět vykartovaný Krob a zraněný Jindráček. Hosté letos venku ještě nevyhráli, z osmi zápasů získali jenom čtyři body.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hrubeš - Mikula, Latka, Bílek, Tamás - R. Hrubý, Deli - V. Vukadinovič, Kenija, Zmrhal - Milan Škoda.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jablonský, Lüftner, Matula - Ljevakovič, Vachoušek - Hora, Vůch, Nivaldo - Potočný.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - Slovan Liberec  (pátek 18:00)
Předposlední fotbalisté Liberce se budou pokoušet opustit sestupové příčky v páteční předehrávce v Praze. Na Julisce se však proti nim postaví Dukla, která pošilhává po pohárových příčkách.

Kozlův výběr vstoupil po rozpačitém podzimu do jarních bojů výborně, když se v Brně radoval z vítězství a z cenných tří bodů do vyrovnané tabulky. Na teoreticky pohárovou pátou příčku ztrácí Dukla jediný bod, na sestupující Slovan má náskok osmi bodů. Pražané musí zabrat na vlastním hřišti, kde v této sezóny přicházejí o body na svůj vkus příliš často. Doma vyhrála jediné z posledních čtyř ligových utkání. Domácí však trápí rozsáhlá marodka. Kvůli zranění nenastoupí Néstor, Beauguel a Manzia, nejistý je start tria Přikryl, Krmenčík, Koval. Zato Jan Blažek, který v Dukle hostuje právě z Liberce, proti svému klubu může nastoupit.

"Liberec je momentálně na patnácté příčce, ale vzhledem ke kvalitě jeho kádru tam určitě nepatří. Má výborné hráče směrem do ofenzivy, trošku ho sráží defenzivní fáze a chyby, které v ní dělá. Trošku mi připomíná německý Dortmund, který je v podobné pozici, nezvládl start do jara, ale teď už se zvedá. Myslím si, že je jen otázkou času, kdy se tohle povede Liberci. Soupeř to je nepříjemný a nebezpečný. Z hlediska ofenzivy je úplně jinde než Brno. Ale má i své nedostatky, kterých se budeme snažit využít," uvedl Luboš Kozel.

Ani po zimním drbání hlav a změnách v týmu nepřišel do Liberce čerstvý vítr. Tedy soudě alespoň podle úvodního jarního utkání, ve kterém Slovan doma naivní hrou nestačil na Slavii. Kvůli absenci bodů je Liberec druhý od konce, z posledních 11 kol vyhrál jediné utkání a venku se v rozehrané sezóně radoval z osmi pokusů pouze jednou. Kvůli zranění nebude hrát Coufal. V posledním utkání na Dukle loni v květnu Liberec dokázal zvítězit.

"Na Duklu jedeme napravit špatný výkon z prvního poločasu utkání se Slavií. Musíme se prosadit naší hrou. Věřím, že jsme se na Duklu dobře připravili, a je jen na hráčích, jak se jim podaří naše záměry realizovat. Dukla se dlouhodobě prezentuje kombinačním fotbalem a je na nás, abychom její přednosti eliminovali. Dukla má dobrou organizaci hry a je silná na stranách. My je nesmíme nechat hrát jejich fotbal," uvedl trenér Jiří Kotrba.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Karavajev, Štetina, Polom, Matěj Hanousek - Považanec, Gedeon, Marek Hanousek - Berger, Jan Blažek, Juroška (Jakub Mareš)
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
O. Kolář - Mudra, Pimpara, Karišik (E. Brabec), Fleišman - Obročník, Sackey - Pavelka, Šural, Frýdek - Bakoš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Vysočina Jihlava - 1. FC Slovácko  (pátek 20:15)
Vysočina i Slovácko okupují střed tabulky s nevelkou ztrátou na pohárové příčky, ovšem také s prakticky mizivým náskokem na příčky sestupové. Jejich vzájemné měření sil bude k vidění v Jihlavě v pátek večer.

Domácí po tragickém vstupu do sezóny odvolali kouče Radu a dočasný trenér Kučera tým pozvedl. Od jara již Vysočinu vede trenér Klusáček a v prvním utkání vybojoval cennou remízu v Ďolíčku proti "svým" Bohemians. Jihlava tak táhne dobrou sérii, během které v osmi zápasech prohrála pouze jednou, a to na Letné se Spartou. Ve vzájemných utkáních obou soupeřů v nejvyšší soutěži se nikdy z vítězství neradoval hostující celek a jen jednou ze sedmi případů se domácí nedočkali vítězství. Domácí se budou muset obejít bez potrestaného Tlustého a zraněných Hanuše, Nerada a Šourka.

"Naším cílem hned v úvodu jara je dostat se do klidného středu tabulky. K tomu potřebujeme na domácí půdě zvítězit. Budeme spoléhat na naši ofenzivní hru, kterou chceme protivníka přehrát. Slovácko má dobře sehraný tým s výbornými individualitami a propracovanými standardními situacemi. Hru má založenou na rychlém přechodu, využívá útočné schopnosti Doška. Ve středu pole tvoří hru Rada, Šumulikoski a Trávník, nebezpeční jsou i Kerbr s Kaloudou," uvedl Luděk Klusáček.

Slovácko venku prohrálo pouze třikrát, zatímco doma již pětkrát. Body z domácího hřiště borcům z Uherského Hradiště v tabulce chybějí a pouhých šest bodů náskoku na sestupovou příčku příliš klidu týmu do jarních bojů nedávají. Slovácku se výsledkově nepovedl ani vstup do jarní fáze, když doma prohrálo se silným Jabloncem. Před soubojem na Vysočině hosty může těšit fakt, že mají k dispozici kompletní kádr v čele s jedenáctigólovým Liborem Doškem.

"Domácí premiéra s Jabloncem nám nevyšla, doplatili jsme na bojácnost a nezbavili jsme se zbytečného respektu před soupeřem. Naší snahou nyní bude napravit úvodní nezdar v Jihlavě. Úkol to nebude snadný, Jihlava je v domácím prostředí hodně nebezpečná. I když na podzim doma prohrála se Spartou, sebrala všechny body silné Plzni. Pokusíme se získat alespoň bod, abychom se přiblížili klidnému středu tabulky," nechal se slyšet trenér hostů Svatopluk Habanec.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Jaromír Blažek - Marek, Kryštůfek, J. Krejčí, Hybš - Kukol, Kučera - Kliment, Šulek, Vaculík - Mešanovič
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, T. Rada, Mezlík, Reinberk - Šumulikoski - Hlúpik, Kalouda, Trávník, Kerbr - Došek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň17132239:1241
2.Sparta Praha17131330:840
3.Baumit Jablonec17113332:1536
4.FK Mladá Boleslav1783623:1427
5.FK Teplice1766525:2024
6.Slavia Praha1765624:2323
7.Dukla Praha1765619:2423
8.Baník Ostrava1764712:2122
9.1. FC Slovácko1763826:2621
10.Vysočina Jihlava1754815:2219
11.1. FK Příbram1754820:2819
12.Bohemians Praha 19051753920:2618
13.České Budějovice1746715:3618
14.Zbrojovka Brno1744917:2516
15.Slovan Liberec1729620:2115
16.FC Hradec Králové1726914:3012

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (696)

Přidat komentář
smazaný uživatel

konecne prvni koment, jdu si vyhonit

Reagovat
anarchochuligan

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
dextroza_m

přeji příjemné zážitky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

konečně první kvalitní první koment

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedavy na Brabce ( pokud nastoupi), za ty chyby v defenzive mohla hlavne zaloha ne? ten zapas muze dopadnout jakkkoliv no a na slovacko 3,40 mi prijde dost, by to melo byt vyrovnane utkani, ale zase jim fandim, takze nevim :D skoda, ze nejde nejak nastavit kolik muzu maximalne vsadit na muj oblibeny tym, uz me to stalo dost $$$ :D

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Brabec hezkej gol hlavou

Reagovat
Puskas

Slovácko dvojka?

Reagovat
frankiefcb

spíš bych dal remku nebo 02.

Reagovat
smazaný uživatel

sazka bez remizy je docela solid za 2,20

Reagovat
smazaný uživatel

a dukla-liberec nad 2,5 golu za 2,2 se da

Reagovat
Puskas

No, je otázka nakolik ten Brabec tu hroznou obranu zpevní, já se obávám, že dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Baumit Jablonec - Bohemians Praha 1905 1

Baník Ostrava - Sparta 2

Dukla Praha - Slovan Liberec 1

České Budějovice - Zbrojovka Brno 02

Vysočina Jihlava - 1. FC Slovácko 2

1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 2

Slavia Praha - FK Teplice 0

FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň 2

Reagovat
Vysajmi hadici

Minimálně 4 zápasy dopadnou jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

já našel jen 2

Reagovat
smazaný uživatel

já jen jeden

Reagovat
mario23

si ocas, hlavně, že máš v oblíbených Jihlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Votroci a Příbram doma něco urvou

Reagovat
Manik...

Souhlasím

Reagovat
frankiefcb

http://ostrava.idnes.cz/banik-s-omluvou-zaplatil-dluh-dotaci-od-mesta-presto-neziska-prw-/ostrava-zpravy.aspx?c=A150226_2142860_ostrava-zpravy_jog „Peníze města jdou na výchovu mládeže. Máme dvacet žákovských a juniorských týmů. Pokud se příjmy od města sníží na polovinu, budeme muset v nové sezoně, která začne v červenci, uvažovat o omezení jejich činnosti. Může to znamenat snížení počtu týmů i trenérů. Budeme muset hledat úspory, kde se dá,“ říká Šafarčík.

Hlavně, že máme všechno transparentní a podpořeno grafy ty pitomče. Znepřátelit si město v podobě neplacení nájemného, když město dotuje polovinu rozpočtu Baníku, může jenom debil a diletant.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mě mrzí jedna věc, kvůli tomu, že je to amatérský kretén, tak na jeho chyby doplatí mladí kluci, pač jak už je uvedeno v tom rozhovoru, pokud nesežene peníze, bude muset snížit počet mládežnických týmů a vyhodit trenéry (a bůh ví, co ještě bude muset seškrtat).

Snad jen, kdyby Světlík zasponzoroval mládež,tak by je tolik nemuselo bolet. Ale to už by bylo lepší, kdyby vyházel tu bandu nýmandů a vzal by do svých rukou celý Baník.

Reagovat
frankiefcb

No asi tak. Nejhorší je, že to kvůli tomu kokotovi odnese mládež a on jako vždy to svede na město. Město sice začíná házet klacky pod nohy Baníku, přece jenom neřídí to Kajnar, který se Šáfou držel basu. Na druhou stranu si myslím, že mnohdy za to může diletantské vedení a komunikace směr město.

Reagovat
smazaný uživatel

A víš, že sem rád, že město háže klacky Baníku pod nohy. Snad to pomůže k tomu, aby vedení odtáhlo.

Ale té mládeže je mi líto, když už to vypadalo, že se to začíná obracet k lepšímu, tak příjde první jobovka jménem Holštýn a pak tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ti mládežníci přejdou do Vítkovic anebo Hlučína, zase až tak moc se nestane, hlavně že děti si budou mít kde hrát

Reagovat
frankiefcb

Tak zrovna v Hlučíně bych věřil tomu, že s tou mládeží pracují relativně dobře u Vítkovic nevím. Ty postupně vstávají z popela, ale jakou má úroveň mládež, to opravdu netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se toho ve Vítkoviích chytne Světlík, tak to tam začne být zajímavé, možná pak dojde i na výměnu rolí fotbalových klubů v Ostravě, na rozdíl od Baníku by měly i svůj stadión , jinak ty Vítkovice kdysi mívaly dobrou práci s mládeží, teď také nevím jak to mají

Reagovat
frankiefcb

jj měly ji dobrou. Nicméně k výměně rolí podle mého nedojde. Na druhou stranu 2. ligu bych jim přál.

Reagovat
Riviera Kid

Hoši, ale opravdu, proč musíte ten Baník cpat všude?? Nebojte, nectu to. Jen me zajímají ty myšlenkové pochody, ze každého spartana či slavistu zajímá co vymyslí ten vas hrdina safarcik.

Reagovat
smazaný uživatel

a my to cpeme jiným příznivcům ? Nevšiml sem si. Tohle je fórum o české lize, je otevřené pro všechny příznivce, tak proč si o tom mezi sebou nepopovídat...

Reagovat
Puskas

Je to článek o lize, tak to sem sedí. A protože nám to leží fest na srdci, tak tu dáme tuto čerstvou věc. Kdekdo tu píše poznámky o svém klubu, proč Ti to vadí a proč jako fanda Brna píšeš o slávistech a sparťanech? Aby Tě podpořili? To udělají i bez toho? Aby to působilo nestranně? Ale no tak...

Reagovat
Riviera Kid

Nechcu od nikoho podpořit. A nevadí mi to, jen jsem se ptal to je cele.

Reagovat
Puskas

Ok, ale když uvedeš fandy těch dvou a sám fandíš jinému, působí to divně. Prostě Šafarčík jakožto škodná je horké téma a pro nás stále aktuální.

Reagovat
Riviera Kid

Ano, chtěl sem vypsat víc týmu, ale píšu na mobilu a nechtělo se mne to sem vypisovat. A nečekal jsem ze se zrovna tady toho nekdo chytne

Reagovat
Puskas

Tak je to prkotina, uznávám, bilo mi to ale do očí.

Reagovat
frankiefcb

dáváme to snad pod článek Sparty nebo Slávie. Úmyslně jsem to dal pod preview. Kdybych to nedal pod preview, je na místě dát OT, na druhou stranu diskuze je o tom, aby se v ní diskutovalo o aktuálních tématech, co nás teď trápí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem Sparťan a docela mě to zajímá, co se děje u konkurence.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne

Reagovat
smazaný uživatel

No, mě to taky přijde jako totální blbost, když odmítl Wigan, ale člověk nikdy neví

Reagovat
smazaný uživatel

Bary to dost ostře vyvrátil, že je to naprostá hovadina..

Reagovat
frankiefcb

kachna

Reagovat
dextroza_m

FANTA,co myslíte:

-----------Křížek(ČB)-----------

---Kadeřábek-Holek-Romera-

--Kopic-Petržela-Pilař-Šural--

Mahmutovič-Šabala(C)-Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

dej tam Zmrhala

Reagovat
dextroza_m

toho jsem oddělal a dal místo něj šurala... že bych ho vrátil.. mám pocit, že s Teplicema to bude plichta

Reagovat
dextroza_m

nee Šural gol

Reagovat
smazaný uživatel

Šabalu pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohled na tu fotku je smutný

Reagovat
rufus

Jaká se očekává na Bazalech návštěva, když je ten bojkot?

Reagovat
taws

tak 5000..možná

Reagovat
smazaný uživatel

No, je prodano na 4 tisice vstupenek ALE... 420 ma ACS, dva pul tisice jsou permice (mohou a nemusi prijit) a pak je tu asi 500 listku pro sponzory. Vedeni pry nabizi listky v kraji mensim klubum, aby vubec nikdo prisel.

Reagovat
Puskas

I v Opavě?

Reagovat
smazaný uživatel

na olomoucké

Reagovat
smazaný uživatel

Dle článků na fcb.cz to vypadá, že bude vyprodáno, alespoň dle stavu prodaných lístků.. Přes 4000 míst už bylo prodaných asi před týdnem.. Teď už to bude mnohem více.. Těch lístků pro sponzory je také více, alespoň dle toho co říkal Baďura za čísla minulý týden..

Reagovat
Puskas

A opravdu jsou prodané, nebo je to jen taktika vedení přesvědčit lidí, aby přišli, že bojkot je věcí jen pár lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Konderla vcera na tiskovce rikal, ze je prodano na 2,5 tisice listku v predprodeji plus 3,5 tisice vydanych karet (nemuzem brat doslova). Pak tu mame ty rezervacky pro sponzoring plus tu mame slusne rodiny s detmi, co konecne udelaji tu spravnou fotbalovou atmosferu. Osobne cekam maximalne 5.500 tisice lidi, vic ne.

Reagovat
Puskas

Šafarčík se stejně bude kasat, že bylo hodně lidí a bude děkovat "pravým fandům Baníku". Sparta není berná mince, ukáže se u jiných soupeřů, jak to s fandy bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Je berna mince protoze jejich fanousci ty nase v klidu prervou a udelaji jim domaci atmosku. O to vetsi bude prdel sledovat zhrzene vandraky, jak pak budou nadavat na ty zle kotelniky, ze nechali Banik ve stychu

Reagovat
Puskas

Taky pravda.

Reagovat
frankiefcb

S Libercem 2 500, pokud to nerozdají zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze tam natahaji sponzoring plus mladez, aby mohli argumentovat, ze lidi prisli...

Reagovat
Puskas

A třeba najmou i někoho s řehtačkou

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, Macura priznal, ze mesto pocita s pozemky, kde jsou Bazaly, ze je v budoucnu vyuziji na komercni ucely. A ja detinsky veril v to, ze to tam zustane jako treninkove centrum nejen pro mlade

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznal, že je to jedna z možností. Trevore, zase nepřeháněj

Reagovat
frankiefcb

no a ty věříš, že to využijí jinak. Macura moc nakloněn takovým projektům moc není. Mě spíše podivuje, že Trevor si myslel, že se tam ještě někdy vrátíme. Na Bazaly bohužel už asi ne Já si to myslím od počátku prodeje Bazalů městu, že v tom je nějaká békovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak věříme a věřit budem. To že tam už nikdy nebudeme hrát fotbal, s tím počítám. Ale v to treninkové centrum prostě věřím.

Reagovat
rufus

To se nám hodí. My venku před bouřlivější atmosférou moc dobře neumíme.. Tak ať je klidně dost lidí, jen když vám nebudou tolik fandit. Btw. dorazí i někdo z GKS nebo ti jsou součástí bojkotu?

Reagovat
db18

A když nikdo nepřijde, tak je to proto, že se po loňském utkání bojí přijít...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bojkot je poměrně dost nejednotný. Lidi nesouhlasí se šafarčíkem, ale zároveň chtějí na fotbal a podpořit hráče.. Navíc chodí vandráci na Spartu, takže bude poměrně dost lidí...

Reagovat
Puskas

Reagovat
rufus

Tak na Spartu se chodí téměř všude. A asi by bylo zvláštní kdyby na jinak celkem vyhecovaný zápas Sparty na Baníku přišlo jen něco kolem 4 tisíc..

Reagovat
db18

Ale zase je dneska poslední den, kdy se dají vstupenky koupit...

Reagovat
smazaný uživatel

Když už dáváš nějakou informaci, tak si ji nejprve ověř.

Reagovat
db18

Takže jsou v prodeji? Já mam akorát info z pokynů pro fanoušky Sparty, který jsem četl na netu...

Reagovat
frankiefcb

No na stadioně už si lístek nekoupíš. Jestli to půjde ještě třeba koupit do 12, tož to nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Do 13:00.

Reagovat
frankiefcb

no ještě si, ale vezmi, že je tři dny počasí na hovno a jestli zítra bude hnusně, už vidím, ja kse tam ty rodiny s dětmi a sponzoři hrnou. P.S: Já očekávám tak 6-7, ale atmošku na hovno - doufám, ež ti, co nesouhlasí s Šafou a budou na Bazalech dají o sobě vědět . Každopdáně bojkot se ukáže až v zápase s lIberce, to bude tak nanejvýš 2500

Reagovat
Kepy_FCB

pod 7000 nebude

Reagovat
Alan_Shearer

dneska neprohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla-Liberec nepadne dost gólů..jinak Slavia by proti Teplicím měla udělat 3 body a potvrdit výhru z Liberce, jelikož hra Teplic žádná sláva není a Hradec by se mohl pokusit s Plzní o překvapení a uhrát aspoň remízu, to bych byl spokojen

Reagovat
Vysajmi hadici

Už mám těch gaučáků z Ostravy tak akorát dost. Baroš se dře na hřišti, to je láska ke klubu a vy bojkotujete televizi, ale spamovat každou diskusi, to jo. Na stadionu jste ještě nebyli. Ještě že má pan Šafarčík a Baník ty pravé fanoušky a hráče, co by za klub padli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

jasnačka na Bazalech jsem nikdy nebyl.

Reagovat
Puskas

skočils mu na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zapni ten přenos, ty kurvo zapni ten přenos!!

Reagovat
Puskas

Baník, Míšo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vysajmi hadici

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka Žižkov bude přestavovat stadion na obchoďák se stadionem ?

http://urdeska.praha.eu/files/946-2.pdf?ids=oAlqKlvw-pbxsh-y9CXk4UKGK6Cw==

Reagovat
Pokahontas

Cherchez la femme-za vším hledej ženu,říkalo se kdysi.

Dneska je bohužel aktuálnější ,,za vším hledej kapitál"...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je tam jak pěst na oko, asi jako když tam komunisti dělali sanaci a narvali tam paneláky

Reagovat
db18

Docela to ladí s věží...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě

Reagovat
db18

Jsou za tím i finanční problémy:

http://www.ceskatelevize.cz/sport/fotbal/cesky-fotbal/250226-vins-dluhy-za-stadion-uhradim-zizkov-bych-prodal-i-zadarmo/

Akorát už se teda upustilo od těch bytových jednotek...

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka je totalne bez penez a pry je to udajne az tak vazny,ze budou mit problem s pokrytim rozpoctu na dalsi sezonu..

Reagovat
smazaný uživatel

to vím, to trvá již léta ale neměl sem ani ponětí o téhle studii nového komplexu.

Reagovat
smazaný uživatel

Trva to leta,ale ted je ten problem udajne nejvaznesi co kdy byl..jinak o podobnym komplexu uz se mluvi taky dlouho a moc neverim,ze se studie neldy premeni na realitu..

Reagovat
smazaný uživatel

O tom už se mluví několik let. Akorát mi to tam moc nepasuje , ale tak jestli to pomuže klubu..

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

psal jsem na organizacni vybor svazu kvuli prodeji listku na ME do 21 le s dotazem kdy bude dalsi vlna prodeje a bylo mi sdeleno,ze dalsi vlna jiz nebude..dal jsem se dozvedel,ze server sice byl pretizeny ze zacatku prodeje,ale celou dobu byl plne funkcni a prodejeschopny..k dotazu kde je avizovany prodej listku na pokladnach jsem se dozvedel,ze se prodavat asi budou ale nikdo nevi kdy a kolik,protoze veskery uvolnovany listky a vyber jake sektory budou k mani si vzala na starost UEFA..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

tak to budu courat před stadionem a doufam, že se někdo bude potřebovat zbavit lístku, protože s ním nešlo nemocné dítě nebo tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak uz jsem nekde psal,nejvetsi paradox je,ze treba v prvni vlne jsem se dostal k listkum,ktery jsem potreboval a nez jsem vyplnil udaje vsech,cisla obcamek atd,tak jim to spadlo a nemel jsem nic...v druhy vlne,jsem se nepripojil vubec,listky aspon na Dansko mi obstaral Aldeano(jeste jedno diky ) a o to vetsi prekvapeni bylo,ze kdyz jsem byl listky vyzvednout,tak neobsahujou zadny vyzadovany informace-ani jmeno,ani cislo obcanky nic..takze byla vytvorena databaze nekolika tisic jmen a muzem se citi bezpecne

Reagovat
db18

...ono to je vlastně na jméno docela na pytel...

Reagovat
ACSeRw!n

uplne presne sem to mel s 1. i 2. vlnou.. totalni demence. potom se urcite pekne pochvali jak vyprodali stadiony

Reagovat
smazaný uživatel

No ty woe, jestli píšeš, jako sem na diskuzi, tak máš určitě doživotní zákaz na v šechny stadiony v evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclave,pouzivanim 'W' a zkracovanim vole na voe se mezi nas mlade,krasne a inteligentni uzivatele nezaradis...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohouši, ty jsi mimoň, to se nevidí, prostě rudej pazneht

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,ze nemas starou,bych ti ji prebrousil,aby tva nenavist a komplex ze Sparty a spartanu jeste gradoval

Reagovat
Posledni Kovboj

idioti

Reagovat
smazaný uživatel

fakt kurvy a já se tak těšil

Reagovat
smazaný uživatel

OT:http://geography.okhelp.cz/czech/index.php

Výjezdové destinace no problem, horší už to bylo najít vesnice jako Rychnov nad Kněžnou, Semily, Bruntálsko, Jindřichův Hradec atd...

U mě:

Nejlepší odhad: Kladno (KD, KL) 2.466

Nejhorší odhad: Semily (SM) 119.3

1): Kladno 2.4662):

Liberec 5.1103):

Hradec Králové 5.5144):

Most 5.8905):

Teplice 6.2446):

Mělník 7.7757):

Český Krumlov 8.0468):

Tábor 8.5009):

Ústí nad Orlicí 9.12910):

Domažlice 9.12911):

Jablonec nad Nisou 9.36112):

Jeseník 9.66213):

Plzeň - město 9.86414):

Brno - město 10.5915):

Opava 10.6916):

Náchod 10.9117):

Ostrava 11.0218):

Zlín 11.2319):

Mladá Boleslav 12.0920):

Beroun 13.0621):

Karviná 13.63

Průměrná odchylka byla: 28.05 km

Reagovat
djwenca

1): Trutnov 1.891 km

2): Břeclav 2.156 km

3): Tachov 2.392 km

4): Liberec 3.049 km

5): Český Krumlov 3.220 km

6): Beroun 3.383 km

7): Plzeň - město 3.487 km

8): Třebíč 3.782 km

9): Domažlice 4.229 km

10): Ostrava 5.074 km

11): Jihlava 5.349 km

12): Jeseník 5.642 km

13): Cheb 5.674 km

14): Klatovy 6.010 km

15): Chomutov 6.099 km

16): Frýdek - Místek 6.244 km

17): Děčín 6.244 km

18): Jičín 6.819 km

19): Praha 6.819 km

20): Rakovník 7.398 km

21): Česká Lípa 7.398 km

Průměrná: 18.05 km

Reagovat
smazaný uživatel

Tachov sem měl odchylku asi 40 km, Frýdek 60. Ale jinak

Reagovat
frankiefcb

Frýdek 60

Reagovat
smazaný uživatel

A to sme tam bloudili, když sme jeli do Komorní Lhotky

Reagovat
frankiefcb

Tak to jste museli jet přes Hnojník. My vždycky chodíme z Hnojníku okruh, do Komorní Lhotky tam vyjdeme na Beskydy (směr Javorový) a pak dolů do Řeky a zpět do Hnojníku. Parádní okruh

Reagovat
adalbertus

Řeka , tam snad každou chalupu vlastní nějaký havíř z Ostravy

Reagovat
adalbertus

v důchodu

Reagovat
frankiefcb

heh nebo v Kunčicích pod Ondřejníkem, tam máme my.

Reagovat
adalbertus

pak kousek dál Ostravice... , škoda že se tam už nikdy nepůjdu

Reagovat
smazaný uživatel

Gnojnik

Reagovat
Shevchenko

S tím Frýdkem to nemůžeš myslet vážně Kde si to fláknul?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ke Vsetínu, tam do toho okolí...

Reagovat
Shevchenko

U nás jsou ty vazby na Ostravu hodně silné, 10 minut autem po dálnici a seš tam. Jsem myslel že to je všeobecně známé, kór pro fanouška Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Karviná, Ostrava, Nový Jičin keine stress ale jak přišlo na F-M, tak sem měl za to, že to je "někde" u Beskyd

Reagovat
frankiefcb

a není?

Reagovat
smazaný uživatel

No je právě ale já to strčil do Valašských

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

pěkně Trutnov, o něho jsem věděl, že je někde pod Krkonošema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Průměr 18 km je hodně dobrých.

Reagovat
frankiefcb

echm echm a já pochvalu nedostanu

Reagovat
rufus

Vidíš, jsem si nevšiml.. Ale jak sám jistě tušíš, 15.89 je lepší než 18 hodně dobrých.

Reagovat
frankiefcb

jo v poho, ono všechny výsledky tak do 25 km je dost super.

Reagovat
frankiefcb

na totálně slepé mapě, je fakt kumšt to trefit.

Reagovat
taws

taky jsem to musel zkusit

1): Brno - město 1.891 km

2): Pardubice 1.891 km

3): Karviná 2.674 km

4): Chrudim 3.049 km

5): Náchod 4.932 km

Nejhorší: Rychnov nad Kněžnou 215.3

Průměr: 23.25

Reagovat
frankiefcb

1): Cheb 2.1562)

Náchod 2.9903):

Olomouc 3.2204):

Hodonín 3.6385):

Louny 3.7826): Prachatice 4.2297):

Liberec 4.2298): Kroměříž 4.7849):

Frýdek - Místek 4.82110):

Ostrava 5.07411):

Vsetín 5.34912):

Karviná 5.51413):

Jeseník 5.64214):

Tábor 5.89015):

Chrudim 5.98016):

Jablonec nad Nisou 6.46917):

Mělník 6.60618):

Opava 7.20219):

Třebíč 7.30020):

Benešov 7.39821):

Šumperk 7.798

heh ty Louny a Prachatice nechápe, to jsem pěkně trefil Nejhorší mám Žďár - jsem věděl, že je na Vysočině, ale jebl jsem ho více k Praze Nejhorší odhad: Žďár nad Sázavou (ZR) 61.73 a Průměrná odchylka byla: 15.89 km

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že Semily, Rychnov, Bruntál, Vyškov, Turnov, Jindřichův Hradec to sem střílel hooodně naslepo.

Reagovat
frankiefcb

Semily vím, to je Pardubický kraj a dokonce myslím, že moravská část, Rychnov jsem se sekl no, to jsem dal na opačnou stranu Orlických hor (tam, kde jsou Králíky no ) Vyškov cajk, vedle Brna a Bruntál to je naša Jesenická ďura, Puskas by Ti pověděl o rivalitě mezi ďurou Krnov a Bruntál.

Reagovat
božský John

Tvoje mama je pardubicky kraj, semily jsou u jablonce

Reagovat
frankiefcb

ty vole s čím si to pletu, no jo Svitavy. Jsem chuj, ale ty Semily jsem normálně trefil docela dobře.

Reagovat
božský John

Semily, Svitavy, Stockholm....vsecko stejny

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Semily sem teda dával někam k Blšanům, Vyškov sem měl za to, že je u Pardubic a o Bruntále jen vím, že je tam mrtvo

Reagovat
božský John

Prumerna odchylka 28,04

Nejlip Ostrava 3,22

Nejhur Rokycany 80,20

Reagovat
smazaný uživatel

Známej měl odchylku na Sokolov asi 320 km...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

To zaskrtaval nekde vedle monitoru ne?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
božský John

Jinak jako ja tam mel vysoko vsecko co znam, tj. libereckej kraj, kolem litomeric a tak....a nejlip jsem stejne strelil ostravu, kde jsem nikdy nebyl

Reagovat
frankiefcb

tak ono ty města kolem hranic jako Břeclav, Hodonín, Ostrava, Karviná, Liberec, Děčín, Cheb se docela dobře trefují, horší je ten Žďár, Louny, Blansko, Třebíč, Semily, Chrudim

Reagovat
božský John

Tyjo, ja na ty dolni morave vsecko cpal k breclavi, tam jsem nachytal hodne kilometru to samy Ostrava, tam jsem vsecko cpal do Ostravy a ono to tam je roztrouseny vseljak

Reagovat
božský John

Jo, to samy Ustecko, to bylo taky tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Ústecko úplně v klidu, to samé ten tvůj kraj.

Reagovat
božský John

Ja byl jednou v Moste a strilel jsem ho nekam k Decinu (ostatne jako vsecky mesta z usteckyho kraje..priznam se, ze ten kraj moc neznam, jneom psodek u litomeric, loun a tak. Babicka pochazi z Usteku

Reagovat
frankiefcb

a další problém pro mě byl Nymburk, Jičín to jsem tam docela v té lokalitě bloudil

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, jak ta regionalistika krásně sedí, ty si dáváš MS kraj, kam sem posla Frýdek kamsi do piče ale zas Nymburk, Jičín pohoda jazz

Reagovat
frankiefcb

Jak tam na mě vykoknul Chomutov, tak si říkám. To je někde pod Krušnýma Horama, tak to mrdnu někde do prostřede, ať odchylka není velká

Reagovat
frankiefcb

Třeba já se docela sekl s Přerovem. Jsem myslel, že je to blíž Ostravě a ono to je relativně hodně dole. Tam jsem nabral 30 km.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Asi uhlí jak uhlí.

Reagovat
smazaný uživatel

To já tu své výsledky s průměrem přes 40 radši dávat nebudu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, ještě bych rozpoutal válku s Moravou

Reagovat
rufus

Prvních pět nejlepších:

1): Liberec 0.598

2): Mladá Boleslav 1.794

3): Náchod 3.049

4): Písek 3.829

5): Břeclav 4.186

Nejhorší mám Vsetín (VS) 63.21, ale byl to můj úplně první tip, ještě jsem se rozkoukával na tom měřítku. Jinak Blansko jsem měl zhruba kolem 60 km, což by měl být správně můj nejhorší tip. Je to totiž jediný město, který jsem fakt vyloženě tipl, věděl jsem jen to, že je na Moravě, víc ne..

A průměr 24.51 km. Doufal sem, že to dám pod 20, ale nějak se to nezdařilo.

Reagovat
db18

Jindřichův Hradec - vesnice?

Reagovat
Shevchenko

Nejlepší odhad: Žďár nad Sázavou (ZR) 2.392

Nejhorší odhad: Tachov (TC) 205.5

1): Žďár nad Sázavou 2.392

2): Olomouc 5.514

3): Ostrava 5.920

4): Nymburk 6.244

5): Frýdek - Místek 7.398

6): Jindřichův Hradec 7.775

7): Liberec 7.979

8): Karviná 8.971

9): Prostějov 9.342

10): Strakonice 10.28

Začal jsem docela dobře, odchylka cca 25, ke konci jsem to ale strašně kazil a nakonec oddchylka 40.87 km

Reagovat
Shevchenko

Nejlepší odhad: Bruntál (BR) 3.383

Nejhorší odhad: Klatovy (KT) 200.6

Zase celou dobu odchylka 25 a nakonec 31

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrná odchylka 21.09 km, nejlépe Šumperk (0.845), Ostrava a Nový Jičín (1.337), nejhůře Žďár nad Sázavou (81.65). Not bad.

Reagovat
Shevchenko

Všichni mají Žďár špatně a já ho mám jako nejlepší.

Reagovat
taws

dobře ty na to že jsem z okresu Ždár tak jsem měl u něj asi tak 20 km

Reagovat
db18

1): Praha 2.537 km

2): Sokolov 3.782 km

3): Rokycany 5.110 km

4): České Budějovice 5.144 km

5): Ústí nad Labem 5.890 km

6): Beroun 6.157 km

7): Cheb 7.202 km

8): Chomutov 8.330 km

9): Liberec 9.662 km

10): Plzeň - město 9.736 km

11): Kutná Hora 9.954 km

12): Litoměřice 10.02 km

13): Karlovy Vary 10.16 km

14): Hradec Králové 10.44 km

15): Nový Jičín 12.78 km

16): Kladno 13.76 km

17): Jičín 14.46 km

18): Rakovník 15.05 km

19): Pelhřimov 15.51 km

20): Klatovy 15.55 km

21): Děčín 15.65 km

Nejlepší odhad: Praha (AA - AZ) 2.537

Nejhorší odhad: Bruntál (BR) 285.3

(celkově tu Moravu jsem měl celou trochu posunutou na západ )

Odchylka:

Průměrná: 54.93

Celková: 3955

Reagovat
db18

...a je to teda tak, že jsem to bral podle pocitu, a ne že bych se v tom šťoural, abych to měl co nejpřesněji

Reagovat
rufus

Dobrej odhad na Bruntál.

Reagovat
db18

Na Šumperk jsem pak měl něco podobnýho... a ty "menší" města na Moravě všechno kolem stovky

Reagovat
frankiefcb

Přijde ženská na gynekologii na vyšetření. Doktor ji prohlíží a furt říká:

"Hm, hm, to je Bruntál, to je Bruntál. Ale raději se ještě poradím s kolegou..." Dojde pro kolegu, ten se koukne, a říká, že je to jasnej Bruntál, ale že v tak složitém případě se musí poradit s primářem. Dojdou pro něj, ten přijde, jen tak letmo koukne a řekne: "Tak pánové, takovej jasnej Bruntál a vy to nepoznáte? Máte po premiích." Ženská je z toho celá na větvi a tak se ptá: "Prosím vás a co je to ten Bruntál?" A primář jí řekne: "No paní, víte, okolí hezký, ale díra hrozná."

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrná: 15.88

Nejlepší odhad: Jeseník (JE) 1.337

Nejhorší odhad: Česká Lípa (CL) 57.78

Jak někdo může mít přes 100 km?

Reagovat
rufus

Přes 100 ještě dejme tomu. Ale blížit se nebo překročit 200, to už je umění..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí si třeba splést Jičín a Nový Jičín.. Nebo Vyškov hledat směrem na Německo :D

Reagovat
rufus

No a to je právě to umění, hledat třeba Vyškov u Německa.

Reagovat
db18

Bez řek jako orientačních bodů docela jednoduše

Reagovat
Shevchenko

Tachov a Klatovy jsem měl přes 200

Reagovat
smazaný uživatel

Rychnov nad Kněžnou (RK) 206.5

holt, co naděláš :)

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrná odchylka byla: 34.87 kmCelková: 2510Nejlepší odhad: Chomutov (CV) 0.845Nejhorší odhad: Nový Jičín (NJ) 157.21): Chomutov 0.8452): Uherské Hradiště 4.9323): Jablonec nad Nisou 4.9324): Liberec 6.1575): Praha 7.2026): Opava 7.2027): Strakonice 7.5658): Cheb 7.7989): Benešov 7.86610): Kladno 8.56311): Brno - město 10.7812): Zlín 10.8313): Břeclav 11.3414): Plzeň - město 11.3615): Svitavy 12.7816): Rokycany 12.8417): Ostrava 12.9118): Frýdek - Místek 14.0719): Karviná 14.2620): Trutnov 14.4621): Mladá Boleslav 14.77

Reagovat
Marv

Něco docela odlítlo, ale Českou Lípu, i když úplnou náhodou, sem trefil bez odchylky

Reagovat
Liquid

nejlepší odhad : Prachatice 1,891

nejhorší odhad : Tábor 85,66

1.Prachatice 1,891

2.Prostějov 3,638

3.Bruntál 4,229

4.Břeclav 4,554

5.Jeseník 4,821

6.Karlovy Vary 5,415

7.Plzeň 5,514

8.Tachov 6,469

9.Náchod 7,659

10.Trutnov 8,024

11.Nymburk 8,134

12.Cheb 8,500

13.Děčín 8,563

14.Uherské Hradiště 9,109

15.Hradec Králové 9,954

16.Ostrava 10,58

17.Vyškov 10,69

18.Jablonec nad Nisou 11,42

19.Rakovník 11,50

20.Chrudim 11,55

21.Klatovy 11,75

průměrná odchylka 17,64 celkově 1270

Reagovat
andrew96

Nejlepší odhad: České Budějovice (CE, CB) 1.196

Nejhorší odhad: Tachov (TC) 42.67

1): České Budějovice 1.1962): Mělník 1.1963): Frýdek - Místek 2.4664): Děčín 2.6745): Hodonín 2.9906): Svitavy 3.3837): Břeclav 3.4878): Kutná Hora 3.4879): Blansko 4.82110): Teplice 5.11011): Kladno 5.38212): Zlín 5.64213): Benešov 5.67414): Rychnov nad Kněžnou 5.92015): Karviná 6.35716): Nový Jičín 6.68617): Opava 6.68618): Přerov 6.68619): Jablonec nad Nisou 7.22620): Kroměříž 7.97921): Vyškov 8.046

Průměrná odchylka byla: 14.18 km

Eeeej zatím tu asi vedu Zajímavé že líp jsem trefoval pro mne neznámá města.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kepy_FCB

Průměrná odchylka byla: 16.25 kmCelková: 1170Nejlepší odhad: Ostrava (OS, OT, OV) 0.845Nejhorší odhad: Ústí nad Orlicí (UO) 63.641): Ostrava 0.8452): Jablonec nad Nisou 1.3373): Opava 1.6914): Zlín 1.8915): Cheb 3.5886): Brno - město 3.7827): Sokolov 4.2298): Liberec 4.8219): Tachov 5.14410): Děčín 5.41511): Strakonice 5.51412): Domažlice 5.89013): Plzeň - město 6.46914): Rakovník 8.04615): Pardubice 8.30816): Jeseník 8.56317): Chomutov 9.10918): Bruntál 9.12919): Hodonín 9.86420): Karviná 10.3221): Kutná Hora 10.4

Reagovat
PavlíčeQ

Nejlepší: Praha - 3.049

Nejhorší: Jindřichův Hradec - 98.26

Průměrná odchylka: 29.19 km

Nic moc teda

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť to nefunguje. Dal jsem Písek tam kde je a napsalo mi to 335 km.

Reagovat
smazaný uživatel

Strakonice, Chomutov, Louny....všechno do deseti km a pše mi to kolem 340 km. Co to je za nefunkční odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem to stejně, trefil jsem to úplně přesně a napsalo mi to 220km

Reagovat
smazaný uživatel

1): Sokolov 0.845 km

2): Vyškov 4.554 km

3): Břeclav 4.821 km

4): Písek 5.514 km

5): Mladá Boleslav 5.980 km

6): Děčín 5.980 km

7): Brno - město 6.469 km

8): Litoměřice 8.708 km

9): Jičín 10.28 km

10): Frýdek - Místek 10.83 km

11): Znojmo 12.67 km

12): Šumperk 13.80 km

13): Louny 17.01 km

14): Přerov 18.42 km

15): Vsetín 19.88 km

16): Kolín 22.34 km

17): Pardubice 23.27 km

18): Chomutov 27.30 km

19): Trutnov 41.27 km

20): Ústí nad Orlicí 54.97 km

priemerna odchylka 15,74.

nie zle na slovaka))))))

Reagovat
Kepy_FCB

tak vaše dědiny bych taky trefil podobně slušně a ne jen já

Reagovat
Kepy_FCB

Průměrná odchylka byla: 55.26 kmCelková: 1713Nejlepší odhad: Gdańsk(458,717) 6.469Nejhorší odhad: Słupsk(97,419) 185.91): Gdańsk 6.4692): Katowice 10.973): Wałbrzych 11.174): Rzeszów 18.465): Częstochowa 1

Reagovat
frankiefcb

Průměrnou mám 45,53 a nejhorší odhad taky Slupsk 211 km Nejlepší Gdynia, 2,156

Reagovat
frankiefcb

a udělal jsem si i Německo: Průměrná odchylka byla: 48.07 km, Nejlepší odhad: Oldenburg(157,600) 3.515 Nejhorší odhad: Magdeburg(224,100) 195.6

Reagovat
stas87

Celková: 2580

Průměrná odchylka byla: 35.83 km

Nejlepší odhad: Chrudim (CR) 3.049

Nejhorší odhad: Tachov (TC) 214.3

Tachov a Turnov su posrate vyjebavky

Reagovat
andrew96

Reagovat
Error

Břeclav - odchylka 0

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrná odchylka byla: 33.70 km

-----------------------------------------

Nejlepší odhad: Jihlava (JI) 1.691

Nejhorší odhad: Nový Jičín (NJ) 198.9

Reagovat
Azza

1): Jablonec nad Nisou 1.196 km

2): Liberec 2.990 km

3): Šumperk 3.487 km

4): Jeseník 4.312 km

5): Mladá Boleslav 6.441 km

6): Ústí nad Labem 6.819 km

7): Teplice 7.565 km

8): Benešov 8.458 km

9): Třebíč 8.891 km

10): Rychnov nad Kněžnou 10.16 km

11): Uherské Hradiště 10.78 km

12): Kutná Hora 10.78 km

13): Strakonice 11.96 km

14): Chomutov 12.19 km

15): Břeclav 12.27 km

16): Zlín 13.11 km

17): Žďár nad Sázavou 13.13 km

18): Cheb 13.65 km

19): Blansko 14.07 km

20): Olomouc 14.17 km

21): Vyškov 16.91 km

Nejlepší odhad: Jablonec nad Nisou (JN) 1.196

Nejhorší odhad: Domažlice (DO) 99.40

Odchylka: 8.458 km

Průměrná: 17.57

Celková: 456

Reagovat
frankiefcb

Zkuste Slovensko to je jiná. Města o 7 000 obyvatelích, které jsem nikdy neslyšel.

Reagovat
frankiefcb

mělo by na OT Trevora

Reagovat
rufus

Nejlepší odhad: Zlaté Moravce (15.618) 16.53

Nejhorší odhad: Snina (21.325) 293.8

Průměrná odchylka: 109.8 km

Polovinu těch jejich měst ani neznám.

Reagovat
frankiefcb

taky polovinu neznám (ale dělal jsem to tak, že jsem je házel doprostřed, aby odchylka byla minimální)

Nejlepší odhad: Skalica (15.013) 3.417

Nejhorší odhad: Vranov nad Topľou (22.985) 270.7

Průměrná odchylka: 49.47 km

Reagovat
rufus

S tím klikáním doprostřed mě to napadlo až v polovině testu, jinak bych měl průměr ještě horší.

Reagovat
stas87

kde si dal preboha Vranov?

Reagovat
frankiefcb

heh někde k Trenčínu.

Reagovat
stas87

Vranov je zname mesto na vychode Stropkov,Badejov,Humenne,Michalovce..si vedel?

Reagovat
frankiefcb

jj ty jsem věděl i Sninu a Svidník (ten dokonce byl u mě myslím na druhém místě.)

Reagovat
stas87

ja som zlyhal pri Velkom Krtisi ten som daval niekam k Snine

Reagovat
Kang & Kodos

Nejlepší odhad: Krompachy (8.812) 11.85

Nejhorší odhad: Veľké Kapušany (9.760) 295.2

Průměrná odchylka: 115.4 km

Reagovat
Liquid

Nejlepší odhad: Čadca (26.699) 3.417

Nejhorší odhad: Snina (21.325) 332.5

1): Čadca 3.417

2): Humenné 6.302

3): Galanta 6.835

4): Komárno 7.046

5): Považská Bystrica 7.868

6): Tvrdošín 7.978

7): Dunajská Streda 8.713

8): Svidník 8.797

9): Zvolen 10.15

10): Malacky 10.49

11): Žilina 10.94

12): Holíč 11.45

13): Trebišov 12.14

14): Banská Bystrica 12.65

15): Michalovce 13.24

16): Nové Zámky 15.28

17): Spišská Nová Ves 16.43

18): Prešov 17.24

19): Dubnica nad Váhom 17.57

20): Šamorín 17.82

21): Sabinov 18.11

celkově: 5567

Průměrná odchylka byla: 68.73 km

Tvrdošín jsem vůbec neznal a trefím ho do 8 km přesně

Reagovat
smazaný uživatel

ale do puce ma neondi so sabinov. si v zivote o base nepocul ? na konci ulice ju mame......

Reagovat
Liquid

Sabinov znám, bylo nebo ještě možná je tam letiště, ale na Slovensku jsem ještě nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

v raznanoch pri sabinove je male travnate letisko, aeroklub sabinov to ma v rukach. vela ludi od nas tam lieta na ultralightoch a tych malych vrtulovych, plus kdejaka rogala a pod. dost silne letecke podhubie mame.

ak ta to zaujima, tu je web http://www.aeroklub-sabinov.com/home

Reagovat
smazaný uživatel

pripadne na fejsbuku maju velmi aktivnu stranku https://www.facebook.com/aeroklubsabinov?fref=ts

Reagovat
Marv

tak Malacky sem poslal ještě o 350 km hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrná odchylka byla: 86.97 kmCelková: 7045Nejlepší odhad: Piešťany (30.606) 5.404Nejhorší odhad: Humenné (35.157) 348.21): Piešťany 5.4042): Senec 10.093): Nové Zámky 10.804): Poprad 13.085): Snina 17.446): Bratislava 17.647): Ružomberok 18.858): Senica 19.489): Malacky 23.2010): Košice 23.4611): Topoľčany 26.4812): Detva 32.6713): Moldava nad Bodvou 34.1114): Bardejov 34.8015): Komárno 37.4716): Trenčín 39.9717): Čadca 43.8918): Liptovský Hrádok 46.6419): Považská Bystrica 47.0920): Dunajská Streda 48.2021): Handlová 48.39

Reagovat
Alan_Shearer

Bakos nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy sme naposledy porazili Spartu v obou zapasech sezony? To uz bude podle me hodne vousate datum...

Reagovat
frankiefcb

možná nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Není to v sezoně ale v roce ano. Tehdy, když Baník skončil třetí a vyhráli sme na Spartě 2:1 (Otepka, Svěrkoš). No a na podzim Baník vyhrál 2:0 (Unikátní choreo "Welcome the Bazaly"). Bylo to v roce 2008.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti bylo kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak starý a vylitý sem nebyl, naštěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

? Asi nechápu?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

jn, to si pamatuju, ale slo mi o tu sezonu no dostal sem se do let 98/99 a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Podařilo se mi to dohledat. Naposledy v sezóně 1981/82. Na podzim výhra 2:1 na Letné, v dubnu pak na Bazalech rovněž 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

vic jak 30 let ale dobra prace, diky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dukla jedeme, sice je mi ten výsledek ukradenej, ale za protažený xichty těch dvou diletantů Kotrby a Csaplára to stojí.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

a co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

No jako že jsi se smál.Tak se směju teď já.Znáš to, kdo se směje naposledy....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fotbal západního střihu je pěknej shit

Reagovat
rufus

Liberec by už konečně mohl zabrat. Nechci aby sestoupili, jsou tam fajn výjezdy.

Reagovat
Alan_Shearer

Sural !!!!

Reagovat
frankiefcb

trefil to pěkně

Reagovat
Alan_Shearer

to teda, od casu Bosancice a Vachy nevypadalo, ze bychom mohli dat gol z primaku .. .. tak hlavne to dotahnout do konce !

Reagovat
smazaný uživatel

Bosančič ted hraje za CZ Belegrad

Reagovat
diskoschlampe

Díky bohu, že nehraje Ďubek...

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Alan_Shearer

hmmm .. debilni gol

Reagovat
smazaný uživatel

Na co si stěžuje? Může tak nadávat za jeho beky, že se tam kvůli nim nemohl dostat ale Pelta ven, ne?

Reagovat
Pony Slaystation

stadion narvanej k prasknutí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Dukle klasika. Tam je nejhorší kulisa ligy už dlouho-

Reagovat
smazaný uživatel

Že se nad tím pozastavují lidi jen na Dukle. V Brně hlásí X tisíc každý zápas a člověk by se tam občas možná nedopočítal ani k tisícovce...

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak i jinde je to BÍÍDA,ale tam asi největší.

Reagovat
ZB 07

V Brně je to ještě celkem v pohodě, ale třeba v Příbrami jsou na to experti

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak abych nebyl nějak nařčen, v Jihlavě je to to samé, protože se hlásí počet prodaných lístků, když nejsou turnikety. O to víc zarazí, když na stadionu turnikety jsou a pak hlásí bludy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brno je na tom ještě dobře..

ale jasný, ty návštěvy jsou hrozný plky..

navíc v Brně musíš připočítat ještě pernamentkáře na balkoně..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Brno největší ostuda.. Město se skoro 400k lidmi a to co tam chodí Otuda jaxvin a nevymlouvejte se na nějaký hokejový město, když tam dřív dokázalo chodit 30 tis. lidí

Reagovat
Greny

no ona je spíš otázka kam chodí a na co ! Vždyť ten stadion je děsnej a vedení klubu + Kudela to je škoda slov

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Odjakživa.Jen na poháry tam bylo narváno

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
frankiefcb

Brabec

Reagovat
Alan_Shearer

to se mi snad zda !!!

Reagovat
db18

...spasitel Stejně jako Csaplár

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho ještě vyvolali, to jsou šmejdi

Reagovat
diskoschlampe

Ty vole, co mi dostaneme za góly... to nevymyslíš...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš co si dáte za goly

Reagovat
db18

On už to sere i Pavelka?

Reagovat
db18

Se divím, že Slovan nechal Blažka hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Liberec spadne. Přeju jim to za to poslední kolo v minulé sezóně, kdy nás poslali do druhé ligy

Reagovat
Alan_Shearer

tak, tam jste se ale poslali sami ..

Reagovat
Kang & Kodos

Tým, kterej je schopnej prohrát v zápase, kdy vede 2:0, a soupeři se do 35. minuty zraní 3 hráči, si záchranu nezaslouží.

Reagovat
Vysajmi hadici

Já to teda Liberci taky trochu přeju, protože by chodilo víc lidí na Jablonec, ale Olomouc je ten tým, co si díky brankářově igelitce zahrál jeden rok Evropskou ligu na úkor Jablonce, takže 2. liga zasloužená úplně.

Reagovat
Posledni Kovboj

Brabec hral za Spartu, Slavii i Bohemku. Duklu uz nestihne, tak si aspon takhle prihral polivku

Reagovat
smazaný uživatel

něco hrál jen za Slávii. Nechápu, že ho někdo vůbec může chtít. a natož Liberec..

Reagovat
Wat

Naše obrana od začátku exceletní, a to jsem si myslel, že problémy budou spíš v tý útočný fázi...

Reagovat
Wat

A Kukol' je fakt vtipnej borec, to neni možný. Jediný co, tak popravil doma Slávii, jinak je absolutně k ničemu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Dosan rozjizdi svoje oblibeny Muay Thai

Reagovat
Mimalu

Kalouda

Reagovat
Banikovec7

Slovácko ten druhý gól dát nechce nebo co? To není možné jaké šance a brejky zazdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám dnes na Bazalech debakl - Sparta vyhraje o 3 a více...

Na Tipáči i analýza.

Reagovat
Kepy_FCB

jistotou je též že domácí nedají branku

Reagovat
frankiefcb

heh taky nemám dobrý pocit z toho zápasu. Jen doufám, ež mě kluci překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tam hcp 10 na Spartu. Takže se svým sázkařským štěstím prohrajeme o gól, tudíž nebudu mít radost ani z výsledku ani z výhry..

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Už to tak bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, přiznám se ze "banicek.com" nesleduju... hodláš ty hráče hodnotit pravidelně? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, stačilo si přečíst první odstavec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo do školy?Co si dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Omalovánky za první místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tam začal chodit hlavně po konci diskuse na fcb.cz. Eurofotbalu jsem propadnul až poté a do té doby jsem si neměl kde pokecat o Baníku.

Hodnotit chci určitě pravidelně, uvidíme jak to budu zvládat. Už jsem totiž kdysi několikrát hodnotil, ale po nějaké chvíli jsem s tím vždy přestal.. Každopádně dneska budu na Bazalech, takže hodnotit určitě budu..

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/Nezakazuprodejesudovehovina

Přidejte se a podepište petici, pokud jste proti zákazu prodeje sudového vína..

Reagovat
ACSeRw!n

vinecko

Reagovat
smazaný uživatel

Na dálnici směrem z Brna do Ostravy to je tranzit za tranzitem + koně

Reagovat
frankiefcb

Prodlužujeme prodej na Spartu do 15 hodin!!!

Omlouváme se za ranní výpadek systému prodeje vstupenek - kvůli závadě na serveru společnosti, která systém pro klub spravuje, byl ráno prodej vstupenek na dnešní utkání znemožněn. Okolo tři čtvrtě na jedenáct byl systém opět zprovozněn. Klub se za komplikace omlouvá a posouvá dobu, po kterou lze ještě vstupenky na dnešní utkání koupit, z původní třinácté hodiny až do samého začátku utkání, tedy do patnácté hodiny. Toto prodloužení se netýká pouze oficiálního Fanshopu na Bazalech, kde prodej končí ve 13 hodin. Na dalších místech, tedy v Nové Karolině, ve Futuru a v prodejnách Ostravského informačního servisu v Elektře, ve Svinově, v Přívoze, v Gongu, ve věži Nové radnice, v Nové Karolině a na letišti v Mošnově se budou vstupenky prodávat až do patnácté hodiny. J. Baďura, mluvčí klubu

Teď nechápu, proč se původně ty lístky nedali koupit před začátekm utkání. Tomi hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

lidi si muzou koupit listek po 13 hodine na letisti ale na bazalech ne

Reagovat
frankiefcb

asi čekají nápor z ciziny

Reagovat
Error

Reagovat
patas92

Však tohle se týká jen fanshopu, předpokládám. Normálně na Bazalech u bran si je koupit můžeš až do prvního poločasové přestávky.

Reagovat
smazaný uživatel

u překupníků?

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole co to je, ze si ani nemuzu koupit listek pred zapasem?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou šulini

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro vitezstvi Sparty,kdyz uz tam nemuzu byt

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
rufus

Nastupujeme bez Shaly. Dalo se to po zápase s Příbramí asi čekat, ale je to škoda. Určitě mu nepomůže, když takhle rychle ztrácí důvěru..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se na hriste dostane aspon na pul hodiny a da gol,at Vitovi trochu zamota hlavu..

Reagovat
rufus

Bylo by to dobrý. Vytvořit trochu tlak na základní sestavu, ať ji nemají všichni každý zápas jistou. Třeba Dočkal proti Příbrami nehrál lepší zápas než Shala, ale na Shalu je lehčí ukázat..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,hlavne si myslim,ze i kdyby dneska nahodou nevysel zapas Kadlecovi,tak toho Lavicka podrzi i na dalsi zapas..

Reagovat
rufus

Vypadá to tak. Každopádně je konečně aspoň zase výhoda, že máme i silnou lavičku náhradníků. Kadlec byl ideální žolík na zápas s Příbramí. Když se nebude dařit na Baníku, vhodný náhradník bude Řezníček a ještě tam pořád máme Shalu s Konatem.

Reagovat
db18

Nebo ho bude až do konce sezony posílat jen na poslední půlhodinu...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Sosi

To hostovani Kadlece se Sparte vymsti. Zvyknou si na nej, ukopou dobry umisteni, budou na nej spolihat a pak v lete stejne odejde a na pohary se budou sehravat s nekym novym. Ted mohli mit pulrok na urcitou koncepci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole kolik meri ten Kouril?

Reagovat
db18

202

Reagovat
smazaný uživatel

Se skoro nevesel do zaberu

Reagovat
Greny

204 cm myslím

Reagovat
stas87

bude mat Misak casom na zaklad?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
db18

Oni jeli se sparťanama vlakem? Doufám, že Karoch ztratil chuť komentovat fotbal...

Reagovat
rufus

Předpokládám, že se potkali s nějakou menší skupinkou jedoucí mimo hlavní skupinu..

Reagovat
centos

Věrnost fanoušků na L1 je unikátní nejen v české lige, ale troufám si říct, že i v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta plachta? jinak kolik tam je odhadem lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

ta plachta je opravdový evropský unikát

Reagovat
10

Není, v Trieste to mají už několik let

http://www.tiziano.caviglia.name/images/tifosi-trieste

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se radsi neprodavaj listky lidem vubec?

Reagovat
centos

Jo.

Před pěti lety bylo osm tisíc a něco, teď bude tak stejně.

Reagovat
ACSeRw!n

co to tam Baros predvadi

Reagovat
db18

Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej skok

Reagovat
Miguel19

Ostrava solidní vstup.

Reagovat
Shevchenko

Proc si kurva nemůžu koupit lístek na Bazalech? Buzeranti hlavně že mám posranou kartu FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Můžeš

Reagovat
Shevchenko

Nemohl jsem.

Reagovat
patas92

Fakt? Tak to je svinarna no. Ja myslel, ze to pujde normalne do konce polocasu.

Reagovat
Shevchenko

Prý jen v Karolíně a kdo ví kde, ale ve fanshopu jen do 13

Reagovat
centos

Mohl sis zajet do Mošnova

Reagovat
Miguel19

Faul na Kadlece

Reagovat
centos

ČT Sport HD nevysílá českou ligu v HD?

Reagovat
Radin

na isportu je to teda nic moc přenos..

Reagovat
taws

co to pískl Frýďovi?

Reagovat
Miguel19

Matějovský vypadá docela ve formě..klíčový hráč.

Reagovat
Mervin

boha, Baroš

Reagovat
Miguel19

Baroš Ale parádní akce...

Reagovat
smazaný uživatel

Bary to mel na levacku, skoda

Reagovat
ZB 07

Zatím parádní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch jak malé dítě

Reagovat
Riviera Kid

Ale Sparta neví kam skočit

Reagovat
Greny

Pokud se pískal faul Holzera na Brabce, tak teď na Kukeca byl jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je na odpis. Podprůměrný Baník už nad ní mohl vést 2:0. Souboj o titul už je opravdu pouze záležitostí Jablonce a Plzně.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
db18

Dneska by se od Baníku mohl učit i Pilař

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho, ten jeden rohový sektor u Pavlenky docela našlapaný, respekt pro vedení Baníku, že tak dokázalo natahat lidi na stadion

Reagovat
vocasisko

samí krásní kluci z plakátu

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat jsou trochu zkoprnely...

Reagovat
Sosi

Ten golman je chuj

Reagovat
Greny

Ty ruky pískat asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Pat a Mat => Holek a Costa

Reagovat
smazaný uživatel

pískej ty ruce

Reagovat
Mervin

no jo

Reagovat
ZB 07

Sparta

Reagovat
rufus

Když bude dávat takhle góly dál, tak ať v tom základu hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá rána

Reagovat
smazaný uživatel

A jak fandi rodiny s detmi???

Prazske kurvy!!! Delaji tu pravou atmosku, bez vulgarit jen co je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste fakt paka

Reagovat
frankiefcb

nicméně, atmosféra je docela dobrá. Aspoň, že se nenechají přeřvat kurvama.

Reagovat
Miguel19

Baroš, Matějovský

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš

Reagovat
db18

Baroš

Reagovat
Radin

Baroš je hroznej simulant a sám hraje rukama jak prase :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Barose tady lidi vidi poprve v zivote? takhle se projevuje na hristi uz od zacatku kariery... Mel promenit ty sance a mohl byt klid

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
One-Real

Paradni zapas. Banik skvelej, Matejovsky skvelej a Kadlec vypada ze nahradi Husbyho produktivitu z lonsky sezony.

Reagovat
db18

Baník zatím hodně sympatický výkon (nejvíc asi Kukec a překvapuje i Kouřil) - až na ty simulace teda...

Reagovat
frankiefcb

jj Kukec hraje dobře, ale to simulování by si mohl odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim myslim,ze super fotbal nahoru dolu,ale nemuzu si pomoct nase hra obrany je strasna,zejmena to zajistovani..Matejovsky a Kadlec zatim parada

jinak Bary vypada az premotivovane,aby nedopadnul jak tenkrat Sverkos...

Reagovat
rufus

Jj, s tím Barošem si říkám to stejný..

Reagovat
taws

tak dnes tam naštěstí už není hušbauer

Reagovat
taws

škoda toho gólu, jinak parádní výkon...oproti minulýmu zápasu jsou Štěpán a Azavedo výborní..jen bych stáhl Foltýna a poslal tam Mišáka. Škoda že nám ty pilařovský pády neprochází Hlavně nepolevit a v druhým poločase tam gól padne. A Bary je prostě král

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim parádní fotbal

Reagovat
Kepy_FCB

Bary chytl spalovací repreformu Kukec

Fotbal dobrej strašně rychle mi půle utekla.

Určitě ale nevyrovnáme naopak minimálně jeden inkasujem.

Reagovat
rufus

Matějovský opět vynikající. Kadlec výborná gólová střela, je hodně aktivní, to nám často hlavně ve venkovních zápasech chybělo. Jen ta jeho kontrola balonu nic moc, hodně mu odskakuje. Obrana tradičně nestabilní a nejistá, hodně šancí jde z Costovy strany. A neviditelný Dočkal, ten si pomalu říká o střídání.

Celkově mě zápas hodně baví. Baník nebezpečný, nebojí se hrát. Dokonce i ta atmosféra se zdá, že celkem ujde.

Reagovat
10

Milane ty si hovado dneska to hodně přehání

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Sparty se ptám: A to mu měli jako narůst křídla??

Reagovat
ACSeRw!n

ouuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch je prostě myšlenkový génius...

Reagovat
ACSeRw!n

snad poprvy dobra hlaska nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Karochovo moudro

Reagovat
Riviera Kid

Pyro není zločin, ale jedna ruka netleská, pozor na to!

Reagovat
DieFohlenBMG

karoch jokes

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec sám na brankaře, ještě mu nabíhá Lafata a on to pošle bodlem vedle

Reagovat
10

Řešil to dobře, na přihrávku to nebylo a šlo to jen kousek vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš je zatim zralej na vyplesknutí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Matějovský to vyřešil po svém

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten baník jsou hrozní simulanti a padavky jako kdyby bylo deset Kukolů na hřišti...

Reagovat
ACSeRw!n

baros

Reagovat
10

Rozhodčí je posranej dát mu kartu?

Reagovat
Shevchenko

Bary pěkně řeže ty rudochy

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš tu kartu potřebuje jak sůl. To už je kolikátá situace.

Reagovat
Greny

Vácha je zralej na žlutou každý kolo

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný. Jen nevím jak to souvisí. Já se jednou za uherák kouknu na českej fotbal, zhodnotím svůj dojem a někdo mi tu na to odepíše, že Vácha je každé kolo zralý na žlutou

Reagovat
10

Vlášek je nejen blbej, ale ještě i slepej

Reagovat
Miguel19

Ty bláho Kukec!!!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Shevchenko

To je fotbalista jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec nádhera. Obrana Sparty připomínala kužely

Reagovat
smazaný uživatel

Už mu tu žlutou dej a prý že se tvářil nevinně...

A hned po tom Vlášek zaperlil

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

BARYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Greny

Bary

Reagovat
frankiefcb

Baroš goooooooooooooooooooooooooooooll kurva

Reagovat
ACSeRw!n

co tam zas delal (nebo spis nedelal) Costa

Reagovat
vinetou

To co celej zápas - stínoval

Reagovat
Riviera Kid

Taky Štech.. Ani se nepohne.

Reagovat
DieFohlenBMG

Baryyy

Reagovat
Miguel19

Ale zaslouženě. Sparta hraje hroznou mrdku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Baroš to dá

Reagovat
smazaný uživatel

Bary jako za starých časů. Sparta se loučí s titulem

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Alan_Shearer

preju Sparte, ale dneska by si Banik zaslouzil vyhrat .. takovej vykon jsem necekal

Reagovat
smazaný uživatel

KING MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dockal by si zaslouzil vystridat..

Reagovat
Greny

a Krejčímu by měl někdo říct co je to offside

Reagovat
smazaný uživatel

Tím jak se prezentuje? Fauluje, simuluje a nadává rozhodčím

Reagovat
centos

Milan oproti loňsku jako nebe a dudy.. Až na to máchání rukama, ale s tím už nikdo nic nezmůže :)

Reagovat
smazaný uživatel

Místo těch Řezníčků, Shalalů nebo Picaultů měla Sparta koupit Baroše a ještě se mohla poprat o titul. Takhle nebude stačit ani na Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, potřebujou hráče, který potřebuje na gól pět šancí a půl sezóny je vždy zraněný

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš

Reagovat
Alan_Shearer

Krejci mi prijde posledni dobou nejakej spatnej ..

Reagovat
smazaný uživatel

On byl špatnej vždycky, ale byl kolem něho neuvěřitelný hype, stejně jako kolem Kadlece před jeho přestupem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Jako fakt me nasere, kdyz bude vrba celou sezonu stavet na lemrach Dockalovi, Krejcim, Vachovi a spol.

Reagovat
Mervin

to je piča

Reagovat
Miguel19

To je kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Řezníček - nový Bednář

Reagovat
Miguel19

Vamooooooooos

Reagovat
Mervin

Lafataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Greny

Pavlenka

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole to si dela prdel ne

Reagovat
Miguel19

Na Haška to hodil Pavlenka

Reagovat
Riviera Kid

Přesně to jsem taky říkal

Reagovat
FUnk

Reagovat
ZB 07

Pavlenkááá

Reagovat
off-olda

Lafata je celý zápas úplně mimo.

Reagovat
10

Právě kvůli tomu neměl vůbec kopat

Reagovat
off-olda

Měl to kopat Kadlec. To byla hned moje první myšlenka po tom faulu.

Reagovat
Miguel19

Řezníček

Reagovat
smazaný uživatel

moje taky

Reagovat
Alan_Shearer

ty vole Lafato .. to si dela prdel

Reagovat
db18

Pavlenka

Reagovat
smazaný uživatel

tak blbě to kopnout chce taky talent

Reagovat
Miguel19

Vůbec se nekoukal. Prostě na náhodu...

Reagovat
smazaný uživatel

chápal bych kdyby zavřel oči a jebnul to silou doprostřed nebo k tyči, ale toto fakt ne navíc už průser byl to ,že to šel kopat Lafata, celý zápas mimo

Reagovat
smazaný uživatel

"Tak je to komplikace..."

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za hrátky??? Já koukám na Spartičku už hodně let, ale dneska mám poprvé pocit, že hráčum přeskočilo. Nechápu co to jako má bejt za vtip nebo co.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička out, naprosto neschopnej trenér, co nedokáže zareagovat, nevýrazného Lafatu tam nechá celej zápas. kdyby neměl minule na lavičce Kadlece, tak nevyhraje ani s Příbramí.

obrany Sparty hrůza.

Reagovat
Alan_Shearer

Lavicka me uz taky sere, mel jit po vypadnuti s Malmo anebo po Bernu. Nevim, kolik jeste chce dostat sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad červená ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Být to naopak ,tak je jasná červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec strčí Narha v přerušené hře a dostane jen žlutou, to je komedie

Reagovat
hefy

Hmm, jasná červená.

Reagovat
10

Reagovat
hefy

Reagovat
10

Myslel si to strčení Brabce?

Reagovat
hefy

No jasně.

Reagovat
10

Tak potom není nic jinýho než výsměch na místě, to se na mě nezlob

Reagovat
db18

Reagovat
hefy

Jak to? Po zapískání strčí protihráče na zem, za to se dává rudá normálně.

Reagovat
10

Jo? Kdy a kde si takovou červenou viděl prosimtě?

Reagovat
hefy

Fakt si nejsem jistej, jestli si ted ze mě děláš legraci nebo co.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
10

Taky přemýšlím, jestli si děláš prdel, nebo jestli prostě jen neznáš pravidla. Strčení protihráče po odkopnutí míče, kdy se hráč snaží rozehrát je žlutá karta za nesportovní chování, nemluvě o tom, že Narh spadnul jak postřelenej.

Reagovat
10

a když se za to "normálně dává rudá", jak píšeš, tak mi řekni nějakej případ

Reagovat
10

v čem je prosimtě tohle podobný? vy se mi zdáte chlapci

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby udělal Narh stejnou scénu, možná by tu červenou dostal.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

...ale jo, nebylo to do obličeje, tak je to přece normální

Reagovat
hefy

Máš v tom trochu bordel, vid? Tohle je jednoznačně ''hrubě nesportovní chování'', znalče.

Reagovat
10

očividně máte v Plzni od Románka trošku upravenou verzi pravidel, proti tomu nejede vlak, to je jasný

Reagovat
hefy

Jen si kopni. Mně je to jedno, nicméně se neoháněj pravidlama, když je sám neznáš a nebo neumíš aplikovat.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Fanousek plzne...neptej se tak blbe

Reagovat
hefy

Wtf, a to jsem si myslel, že jsi docela rozumnej člověk.

Reagovat
db18

Reagovat
r.mrazik

dik,ja o tobe moc ne

Reagovat
hefy

V poho, taky jednou prozřeš.

Reagovat
r.mrazik

Jako ze bych zacal fandit plzni?eeeh...to fakt ne

Reagovat
10

Njn, ale co je moc, to je moc

Reagovat
rufus

Jojo, asi to mají tak, že když někdo strčí do jejich hráče, tak je za to červená. Akorát asi neví, jak se to píská v ostatních zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Matic??

Reagovat
Mervin

Reagovat
r.mrazik

tak ten byl agresivni ne? nehlede na to,ze ten cernousek padal jak hruska

Reagovat
taws

padal jak hruška?

Reagovat
r.mrazik

tak ne...jeste ted se mu toci hlava,jakou ranu dostal

Reagovat
taws

tak chtěl bych vidět tebe jaky bys to ustál ty, hrdino

Reagovat
r.mrazik

Vsak rikam,jeste ted by se mi tocila hlava

Reagovat
taws

Reagovat
10

http://synotliga.isport.blesk.cz/zapas?match=183322

01:53:09, Brabec ho málem zabil...akorát nevím, proč teda padal jak v Matrixu 10 minut

Reagovat
db18

1:52:34

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždé, když podobný faul udělal nesparťan.

Reagovat
db18

A zrovna včera za dost podobný "zákrok" po odpískání dostal červenou Harnik v 1. Bundeslize

Reagovat
db18

Žlutá pro Brabce? To si děláš prdel ne?

Reagovat
rufus

V klidu, na kartu to bylo.

Reagovat
db18

Bylo... na červenou

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik červených by pak musel dostat Baroš? 3?

Reagovat
db18

No za Matějovskýho nejspíš jo + nějaký žlutý za simulování...

Reagovat
Kang & Kodos

Za ten druhej zákrok klidně mohl jít, ale chtít za tohle červenou.....

Reagovat
Greny

Za ten druhej zákrok měl jít ven, po té výhodě mu měl dát sudí druhou

Reagovat
rufus

Za ten druhej zákrok jsem ještě čekal, jestli se tam rozhodčí vrátí a dá mu druhou žlutou..

Reagovat
db18

...jistě - kdyby hráč Baníku blokoval míč, tak neřeknu, ale Brabec do něj strčil až po odehrání.

Reagovat
10

a jakej je v tom z hlediska pravidel rozdíl?

Reagovat
db18

Třeba v tom, že takhle šlo o mstění, které se hodnotí červenou kartou...

Reagovat
10

mstění, jo? možná by bylo fajn nevymýšlet si pravidla a radši si je přečíst

Reagovat
db18

Pomsta ≠ hrubé nesportovní chování? Tak to pardon...

Reagovat
db18

...a kdyby mu blokoval balon, tak by se to dalo interpretovat tak, že záměrem bylo ho odsunout - tady jde ale jasně vidět útok na hráče Baníku

Reagovat
Liquid

žlutá v pořádku, kdyby mu sáhl na xicht tak by šel ven

Reagovat
db18

Přitom by to nebylo nikterak horší...

Reagovat
Miguel19

Holek má fakt neskutečný plachty...

Reagovat
Greny

Brabec červená teď ji musí dostat

Reagovat
Alan_Shearer

Misak

Reagovat
ACSeRw!n

slusnej zapas

Reagovat
Mervin

tak je ten Mišák kokot?

Reagovat
Mervin

tenhle zápas měl vše

Reagovat
Miguel19

Zasloužená plichta. Baník lepším týmem...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas neprehanej

Reagovat
r.mrazik

Neblbi ,uz tu rves jak psycho Vlasek

Reagovat
Miguel19

Mně přišel o něco málo lepší. Dal do toho víc.

Reagovat
r.mrazik

snazili se,to je fakt...ale rikat lepsi..

spis vykon vyblaznenej barosem a vlaskem

Reagovat
r.mrazik

Ten Lafata je totalne mimo...silena forma

Reagovat
rufus

Nechápu proč šel kopat tu penaltu. Už při tom záběru na něj bylo vidět, že si neni moc jistej..

Reagovat
r.mrazik

To taky...ale hlavne herne extremne spatnej

Reagovat
rufus

Pravda. Když jsem viděl, že půjde na hřiště Řezníček, čekal jsem tak trochu, že to bude právě za Lafatu. I když on i Dočkal si o to střídání říkal.. Škoda, že tam Lavička neposlal ještě Konateho.

Reagovat
iamek

Reagovat
Greny

Štěch tam mlel něco o zaslouženém vitězství ? nebo jsem jen blbě slyšel

Reagovat
Radar

Kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal, že si měli odvést 3 body ale to jde asi jen těžko, když mají pouze 1 střelu na bránu..

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata prostě neumí dát gol, když je v bráně golman... Tiket sice v tyči, nicméně Sparta hrála tužku, Baník zaslouženě šahal po 3 bodech

Reagovat
Greny

A palec nahoru pro Frňky, jsem myslel že zůstane jen u keců a skutek utek a ono to se Spartou jde hrát. Kéž bych něco takovýho mohl vidět i u Zbrojovky

Reagovat
frankiefcb

Tak teď je třeba takový výkon a nasazení potvrdit proti jiným týmům.

Reagovat
Kang & Kodos

Nádhernej zápas, ale 2 body jsou pryč. Obrana špatná, nebejt Baroš takovej dřevák, tak prohrajeme. Lafatovi to dneska prostě nešlo, ta penalta to jenom korunovala.

Reagovat
Radin

Bavil jsem se dobře, neproměněná penalta, simulující a nadávající Baroš, kterej to hecoval, ale zase dokázal podržet balon a dal důležitej gol, Mišákova Zidanovka :-D Kukecovi dvě patičky atd atd. Dneska zápas bavil :-) Rozhodčí mohl trestat dřív, ale nějak to nechával plynout :-)

Reagovat
Rip

Na naší ligu suprovní zápas Po dlouhé době jsem se bavil u fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Dnešní fotbal byl pecka ani na chvilu jsem si nevydechl tempo bylo parádní. Baroš suprovej jsem rád že hraje v naši lize škoda lae ty spálený šance to měl sakra dát. Aspon jde vidět že v naši lize se nehraje furt jen holomajzna. Výkon Baníku super udělali na mě dojem Štěpán a Kukec i Mišák

Reagovat
taws

Mišák za tu chvíli zase ukázal, že by měl hrát v základu...ale nechápu co tam předváděl jak zůstal stát a zajebal velkou šanci na brejk a nabídl šanci spartě.

Reagovat
FUnk

vydra 2+1 dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Potočný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si říkal, že Potočný je celkem sympaťák vzhledem k výkonu, po poločasovém rozhovoru měním názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč, že řekl pravdu? Aspoň se neschovává za klíše.. Mi se ten rozhovor líbil..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no jít na rozhovor s nutností všem říct jak nesnáším Slavii je podle mne mimo. Ale zase pravda že to bylo upřímné :D

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se to líbilo a to mám radši Slávii než Spartu.. I s tím respektem to řekl pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

co řekl?

Reagovat
db18

Že Slavii nemá rád, takže je šťastný, že dal góly právě jí... než přišel, byl srdcem sparťan, a teď, jelikož je v Teplicích, tak je srdcem tepličák.

Reagovat
rufus

Naopak.

Reagovat
adalbertus

takže dneska Plzeň musí vyhrát , buď z penalty nebo offsidu, hovada

Reagovat
smazaný uživatel

Hm dnes se nehraje nic podstatného? Škoda no....

Reagovat
db18

Neúspěchy Hradce už nesleduješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to jako normální věc .Asi jako ,když jdeš na záchod

Navíc chci aby Plzeň odskočila ACS. Přece jenom radši Plzeň s Vrbou než Rudý koně

Reagovat
frankiefcb
Reagovat
smazaný uživatel

bílo-zlaté jednoznačně!

Reagovat
frankiefcb

ti lepší jsou v menšině

Reagovat
smazaný uživatel

lepší? tvůj názor

Reagovat
frankiefcb

no my totiž vidíme ty šaty opravdu, jak jsou. Ony ve skutečnosti jsou modro-černé. Ale ten optický klam je fakt super. U nás v rodině je to vyrovnané, jenom jeden šulda to u nás v rodině nepochopil a byl se schopen hádat za to, že Ti druzí by se měli jít léčit na barvoslepost.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Hmm no já se nehádám. Mi jen přijde,že ta "zlatá" přece nemůže být černá? A i když sem old cyp tak oči mám . Tak jo prohrál sem

Reagovat
frankiefcb

no já tu zlatou vidím černou. Ale je to v tom článku vysvětleno. Že některé mozky filtrují tmavé barvy a některé zlatavé. Tudíž tady na té fotce se dokázalo trefit do toho rozhraní. Nic více, nic méně.

Reagovat
smazaný uživatel

jak sme každý jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba vidím jasně modré, ale tu druhu barvu mám zlatočernou

Reagovat
rufus
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

já je vidím jak zlato-bíle, tak modro-černě, kdy se na ně jen tak letmo mrknu, tak jasně zlato-bílé, v případě, že se zaměřím pod fotku a stlačím oči dolů, vidím je modro-černě.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí si tu fotku otevřít ve Photoshopu, nebo jiném grafickém editoru, a máte jasno hned. To co se některým zdá jako bíla a některým jako modrá, je světlý odstín šedomodré barvy (hex: světlá #8496BA, tmavá #656982) a to co se některým zdá jako zlatá a některým jako černá, je takový našedlý odstín zlaté/béžové (světlý #7D7147, tmavý #5B4C2B) a do černé má popravdě dost daleko.

Ty odstíny můžete vidět tady http://www.w3schools.com/tags/ref_colormixer.asp , když zadáte ty čísla co jsem napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Lukáš Bauer - Neskutečný výkon..

Reagovat
db18

Už ale dojel, tak by to sakra měli přenout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

asi 20 reklam, dementi

Reagovat
ZB 07

Reagovat
frankiefcb

Máti se přišla dívat asi na 47 km a říkám jo, vidíš tu 4 na konci toho vláčku v bílém. Tak ten vyhraje závod. Jeho klasika, celý závod se vozí a chodí do kupců a pak to zapne a vyhraje. Nicméně Bauer naprosto fantastický a takticky skvěle s těmi lyžemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezdit se závody intervalově, tak Northuga skoro nikdo nezná. Ale Bauer je král, fakt jsem lyžování snad nikdy tak neprožíval, jako dneska

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle skoro vyrovnalo štafetu z Vancouveru, skvělé

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Kolář

Reagovat
Sosi

proč hraje zase hubník?

Reagovat
db18

Protože Koubek... já se pak divím, že na lavičce máme jen 6 hráčů

Reagovat
Sosi

a naprosto seriózně, co je s Baránkem a Hejdou? Zrovna proti Budějkám a Hraadci by mohl dát mládí a nováčky...

Reagovat
db18

Vůbec nevim - proto mne ani jiný důvod než Koubek nenapadá...

Reagovat
Sosi

Horava taky ani na lavce

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník je bůh

Reagovat
Kang & Kodos

Co udělal? Po prvním gólu jsem to vypnul.

Reagovat
smazaný uživatel

míč mu po přihrávce kozáčika odskočil a hradec dal z toho gola

Reagovat
db18

Bylo to něco mezi sklepnutím na Petrželu a zpracováním balonu, každopádně se mu to nepovedlo a nahrál do prostoru, do kterého měl volnou cestu hradecký hráč

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda, takhle ho Koubek možná posadí.

Reagovat
db18

Kdyby nedával Koubkovi důvody k jeho posazení, tak z toho na druhou stranu nebudete mít prospěch...

Reagovat
db18

Odpověď pro ty, kdo se divili posměchu po porloužení smlouvy s Hubníkem

Reagovat
ZB 07

Synot Liga mi dělá v poslední době velkou radost

Reagovat
vinetou

Hubník

Reagovat
valloire

To jako musí s přenosem počkat až dojede nějakej ťaman do cíle?

Reagovat
Sosi

a 20 sponzorů pořadu

Reagovat
db18

...víc reklam sakra! Koho zajímá fotbal?

Reagovat
valloire

Do prdele s ČT

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
rufus

Vás dneska začnou vysílat s 20 minutovým zpožděním, nás minulej tejden kvůli lyžování přesunuli z neděle na pondělí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To Ct si dela asi prdel ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Čermák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Pilař hlavičkuje jako Messi.

Reagovat
frankiefcb

A Kouřil je vzduch nebo co Má taky 202 cm

Reagovat
Sosi

Premyslim nad tim vic a vic. Plzni se ten stoper vymsti. Letos ji stal Hubnik pohary,ted se desim, aby je nehral i pristi rok. V lepsim pripade zacne Baranek hrat v lete,coz vsak bude pulrok sehravani v hajzlu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Navíc jak se má ukázat, když pořádně nedostane šanci v lize. To hrál v přípravě tak špatně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál spatne, ale Hubník hrál v priprave parádně.. a hrál dobře i proti budejkam, dneska za to mohl částečně i Kozacik..

Reagovat
db18

Kozáčik mohl po přípravě taky zůstat sedět...

Reagovat
smazaný uživatel

...neni Bolek trochu nasranej? Co jsem videl tu pripravu,tak tam vychytaval gol za golem a stejne sedi....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Legii hořel jak papír..

Reagovat
Pony Slaystation

Petržela, na takovýhle sračkový zakončení má patent

Reagovat
smazaný uživatel

Rict o frajerovi,kterej ma 5 ligovejch golu,ze si ho pamatujeme jako hrot,co dava gol za golem je docela kumst

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Sosi

Kalous debil, dobrej ster

Reagovat
db18

já to na poločas přepl na BL

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam bylo?

Reagovat
Sosi

Ja to slysel jen na pul ucha, ale Kalous mlel neco ve stylu, kolik mel Kolar u toho golu prostoru a ze asi nepocital s tim, ze obrance ustoupi a on bude moct vystrelit. Kolar se na nej podival, rekl ze obrance neodstoupil, ze mu to strelil mezi nohama. Kalous asi tri vteriny cumel a mlcel a pak zase polozill nejakou dalsi nesmyslnou otazku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ke vcerejsimu zapasu Banik-Sparta

....Hostující příznivci napadli při odchodu ze sektoru po utkání pořadatele, z nichž jeden skončil po zásahu slzným plynem do obličeje v nemocnici // ci asi ten slznej plyn byl?

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělají na ČT legraci? Oni dávají místo Plzně záznam medailového ceremoniálu z rychlobruslení?

Reagovat
db18

To bylo místo poločasového programu - místo Plzně dávají 20 reklam

Reagovat
smazaný uživatel

Však je přestávka a i kdyby, tak si úspěch českých sportovců určitě zaslouží pár minut ve vysílání.

Reagovat
db18

Je to záznam - ten můžou dávat místo těch reklam...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, na reklamy jsem taky alergický.

Reagovat
valloire

gol gol gol gol

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PavlíčeQ

Krásná akce od Hradce

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Hubník si snad už nekopne

Reagovat
valloire

Hubník tam běhá jak splašenej. Posadit

Reagovat
db18

Kovařík I když nevím, co moc dneska zmůže, když má Hradec ve vápně Rolka

Reagovat
Sosi

Hubniku ty curaku. Nejdriv se nadava ze hraje Hubnik, protoze nemaji dalsiho stopera. Kdyz ho koupi, hraje stejne. Nema ani na Olomouc. Debil. Koubek ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hubnik tam co děla?

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník na hrad ale už stačilo!! mám tam vsazeno remízku

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník na hrad ale už stačilo!! mám tam vsazeno remízku

Reagovat
valloire

Rajty vole ty si bůh

Reagovat
db18

Kovařík Rajty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plzeň jde do trháku, asi gratulace k titulu. Boj o 2.místo bude ještě zajímavý, ale nakonec Jablonec zřejmě skončí před Spartou.

Reagovat
Kang & Kodos

Tříbodovej trhák

Reagovat
smazaný uživatel

+vzájemný zápas k dobru, takže vlastně 4 body náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzajemny zapas k dobru po 1 odehranym duelu?

Reagovat
db18

Zrovna příští týden nám moc nevěřím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příští týden to bude oslava fotbalu. Jsem zvědav, jestli se kanonýr Škoda prosadí i proti nejlepšímu týmu ligy.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Sosi

Koubek betonuje omg. A z Baranka se stal zolik na poslednich 5 min jako Hejda pod Vrbou. Trosku luxus.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele