Synot liga - preview 1. kola

24.07.2015, 08:23, aktualizováno 26.07.2015, 08:34
Previews
Poslední čtyři kluby dnes zahájí nový ročník české nejvyšší soutěže. Mladá Boleslav rychle ukončila své účinkování v Evropské lize a náladu si bude chtít spravit v Liberci, nováček ze Zlína cestuje na půdu Bohemians Praha 1905...
Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín  (neděle 17:00)
Pro Klokany bude cílem sezóny obhájit skvělé osmé místo. Spíše než do boje o horní polovinu tabulky však posílají předsezónní prognózy Bohemku do boje o záchranu. Jako jasného sestupujícího pak bookmakeři vidí nováčka ze Zlína, který se mezi elitu vrací po šesti letech a může vlastně jen překvapit.

Bohemians v létě pustili klíčového hráče Jakuba Radu do Mladé Boleslavi. Po vypršení smlouvy odešel i odchovanec Jan Moravec. V záloze se je pokusí nahradit zkušený Tomáš Čížek, jemuž skončil kontrakt v Jablonci, a bývalý sparťan Milan Jirásek. V Ďolíčku zůstávají obránci Aleš Škerle a Lukáš Pauschek, kteří budou další sezonu hostovat z Olomouce respektive Sparty. Z Letné byl na rok zapůjčen také útočník Patrik Schick, ofenzivu mají podpořit i Ukrajinec Leonid Akulinin a Uruguayec Rafael Acosta. Bohemians z 8 přípravných zápasů 4x vyhráli, 3x prohráli a jednou remizovali. Domácím budou chybět zranění Cseh a Krch.

"Minulý rok jsme začínali se Spartou, teď jsme v opačném gardu. To je také nepříjemné, protože nováčkovi se ty první zápasy hrají venku líp než doma. Ale já věřím tomu, že dokážeme navázat na jaro a dokážeme zápas proti Zlínu s naší kvalitou a podporou diváků zvládnout," uvedl Roman Pivarník.

Zlín ještě před rokem nemluvil o postupu mezi elitu příliš nahlas. Výměna trenéra, změna herní tváře týmu, povedená zimní příprava, ve které Ševci porazili právě i Bohemians a hlavně jarní jízda, která bavila fanoušky atraktivním fotbalem, však nakonec vedla k tomu, že se Zlín po šesti letech do první ligy vrací. Kvůli skromnému rozpočtu je ale jeho prvořadým úkolem být důstojným soupeřem všem celkům a pokusit se zachránit. Novými posilami jsou Tomáš Janíček z Karviné, chorvatský útočník Marko Jordan, na hostování přišli ze Slavie Štěpán Koreš a ze Sparty brankář Tomáš Holý, z hostování v Brně se vrátil hráč reprezentační jednadvacítky Jakub Jugas. V kádru je na hostování z Jablonce také Antonín Fantiš, který po zranění dohání kondici a mohl by stihnout závěr podzimu. Začátek ligy nestihnou kvůli zranění středoví hráči Robert Bartolomeu a Diego Živulič. Pouze zkušení Hubáček a Janíček jsou jedinými hráči kádru, kteří oblékali v minulosti zlínský prvoligový dres.

"V premiéře proti Bohemians, kteří potvrdili svou sílu v minulé sezoně velmi dobrými výsledky, bude naším úspěchem alespoň bod. Na druhé straně se ale naši hráči v zimě v Tipsport lize přesvědčili, že jde i Bohemku porazit. Po postupu do ligy jsme kádr kvalitně posílili, čtyři z pěti nových hráčů se mohou objevit v základní sestavě. Našim hráčům nechybí odhodlání v premiéře uspět, budeme stavět na pozorné defenzivě," nechal se slyšet Bohumil Páník.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Pauschek, Škerle, Šmíd, Šírl - Bartek, Jindřišek, Jirásek, Mosquera - Čížek - Schick
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Holý - Pazdera, Jugas, Hájek, Matějov - Koreš, Holík, Janíček, Kopečný - Železník, Poznar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (neděle 20:15)
V neděli jsou na programu dva zápasy české nejvyšší soutěže, jedním z nich je duel pohárových zástupců v Evropské lize mezi Mladou Boleslaví a Libercem.

Středočeši svou pouť v pohárové Evropě již ukončili, poté co ve druhém předkole nestačili na norský Strömsgodset. Chuť si budou chtít spravit v domácí lize, kdy v úvodním kole zavítají do Liberce. "Vypadli jsme z Evropské ligy a prožíváme zklamání, ale hned je tu vstup do ligové sezony, takže to bude hodně důležité utkání. Doufám, že navážeme na hru z Norska, kde jsme podali týmový a odhodlaný výkon. A snad bude i podobný výsledek (výhra 1:0)," doufá trenér hostí Karel Jarolím, jehož tým v novém ročníku chce minimálně obhájit loňskou čtvrtou příčku a víc potrápit Spartu, Plzeň a Jablonec.

Liberec postoupil do Evropské ligy díky triumfu v Poháru FAČR. První ostrý zápas odehrál už před týdnem, v Superpoháru nestačil na českého mistra z Plzně a podlehl mu 1:2. První ligové kolo bude pro svěřence Jindřicha Trpišovského zároveň generálkou na třetí předkolo Evropské ligy, v něm ve čtvrtek změří síly s izraelskou Šmonou. "Čeká nás velmi silný tým. Mladá Boleslav se navíc v létě velmi dobře posílila o Baroše, Radu, Chramostu nebo brankáře Veselovského. Boleslav je strašně silná v ofenzivě, ale na druhou stranu si myslíme, že cesta za úspěchem by mohla vést přes jejich obranu. Já osobně se moc těším na první ligový zápas jako trenér Slovanu, skoro ani nemůžu dospat. Jsem rád, že hrajeme první zápas doma U Nisy. Je tam vždy skvělá atmosféra, která bude umocněná i tím, že zápasy s nedalekou Mladou Boleslaví jsou pokaždé hodně prestižn," pronesl Trpišovský, pro kterého to bude prvoligová premiéra v roli trenéra. Jeho tým by chtěl v nové sezoně napravit tu minulou, v ní skončil až dvanáctý. Letos by chtěl bojovat o příčky znamenající postup do evropských pohárů.

V sestavě domácích bude chybět trio zraněných O. Kolář, Obročník a Sýkora a rekonvalescent Soungole. Hosté budou postrádat nemocného Bartla, zraněného Štohanzla, rekonvalescenta Hůlku a nejistý je pak start Baroše.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hroššo (T. Koubek) - Coufal, Švejdík, Pokorný, Fleišman - Pavelka, Folprecht - Delarge, Josef Šural, Bartošák - Bakoš (Rabušic).
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Veselovský - J. Kysela, Kúdela, Křapka, Bořil - Malpon, Rada - Zahustel, Magera, Čermák - Klobása.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Slovácko - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Tradiční bojovníci o střed tabulky z posledních let budou chtít minimálně navázat na povedené nedávné sezóny. Slovácko opět myslí na horní polovinu tabulky, v Dukle se zase netají ambicemi útočit na příčky zajišťující evropské poháry.

Slovácko má s Duklou v první lize vyrovnanou bilanci dvě vítězství, čtyři remízy a dvě porážky. Vyrovnaný duel mezi oběma soupeři se očekává i v zahajovacím zápase nové sezóny. Slovácko bylo v posledních dvou sezónách nejlepším moravským celkem a tuto pozici by chtělo obhájit i letos. V letní přestávce získalo Slovácko jedinou posilu útočníka Koného z Toga, který by měl na hrotu pomalu začít nahrazovat již sedmatřicetiletého Doška. Z hostování se vrátili Daníček a Hofmann. Kvůli zranění budou absentovat Břečka, Kalouda, Šimko, Kuncl a Koné.

"Na úvod ligy nás čeká velice silný protivník. Dukle se mimořádně vydařila letní příprava, ve které porazila i kvalitní zahraniční týmy Celtic a Olympiakos Pireus. Nás naopak v úvodu sezony trápí rozsáhlá marodka a po odchodu Trávníka hledáme optimální složení středové řady. Zaměřili jsme se v letní přestávce na zlepšení naší defenzivy, až ligové zápasy prověří, zda se nám to podařilo. Oproti minulé sezoně je naším cílem v domácím prostředí vylepšit herní projev a výsledky," uvedl domácí trenér Svatopluk Habanec.

Dukla zahajuje sezóny tradičně remízami. Povedlo se jí to ve všech předchozích čtyřech prvoligových sezónách. Pražskému celku se dařilo v přípravě - vyhrál sedm z osmi přípravných utkání, porazil mimo jiné Celtic Glasgow či Olympiakos Pireus. Proti Dukle nenastoupí zraněný záložník Slovácka Kalouda, který právě na Julisce působil. Naopak Mareš zase hrával za tým z Uherského Hradiště. Hosté jedou na Moravu kompletní.

"Slovácko dokáže dobře kombinovat, ale zároveň může využít nákopy do pokutového území na Libora Doška. Mají rychlostní hráče na stranách hřiště, díky tomu se dostávají do křídelních prostorů a tím pádem je nebezpečný téměř každý míč. Je nutné hrát aktivně. Po přípravě máme notnou dávku sebevědomí, ale musíme to prokázat na hřišti a nesmíme dopustit, aby se nám tam stalo to, co posledně. Je to první utkání a start je samozřejmě důležitý, takže se budeme snažit, abychom nejeli domů s prázdnou," nechal se slyšet kormidelník Dukly Luboš Kozel.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Prajza, T. Rada, Košút, Reinberk - Šumulikoski - Hlúpik, Valenta, Havlík, Civič - Došek
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Jurendič, Štetina, Jeřábek, Matěj Hanousek - Považanec, Marek Hanousek, Čajič - Berger, Beauguel, Přikryl
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.30 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Příbram bude v nové sezoně obhajovat pátou příčku a na úvod ligy přivítá třetí tým loňského ročníku z Jablonce.

Nejvýraznější příbramskou posilou se během léta stal útočník Roman Bednář. Domácí celek pod vedením trenéra Pavla Tobiáše bude proti Jablonci hájit 11 domácích zápasů bez porážky, pouze ztratil 4 body za remízy. "Jablonec patří k nejtěžším soupeřům a přes léto ještě posílil. Bude to těžké, ale v domácím prostředí se pokusíme navázat na vydařené jaro. Budeme znovu vsázet na základ, který táhl tým na jaře. Věřím, že si poradíme i s odchodem Zemana. Zkoušíme tam Štípka s Končalem, je tu také kvalitní a zkušený Rezek. Obranu vyztužil zkušený Dosoudil. Nebojím se toho," prohlásil Tobiáš, jenž nebude moci počítat v sobotu počítat s rekonvalescentem Boháčem.

To Jablonec bude v příští ligovém ročníku znovu bojovat o evropské poháry, kam se letos probojoval ze třetího místa. Severočeši, kteří posílili o dva útočníky Tecla a Wágnera, jsou na novou sezonu výborně připraveni, neboť v létě neutrpěli ani jednu porážku. Šilhavého výběr by rád vstoupil do ligy vítězným způsobem, neboť by si chtěl zvýšit sebevědomí před úvodními dvěma zápasy třetího předkola Evropské ligy. Jenže v Příbrami vyhrál pouze jednou z posledních čtyř případů. "Myslím, že Příbram bude chtít navázat na minulou sezonu, v níž do posledního kola bojovala o pohárové příčky. Půjdeme do zápasu jako favorit, z toho pohledu je to pro domácí v uvozovkách snazší. Nemají na sebe žádný tlak. Sledovali jsme Příbram v přípravě, byli jsme na jejich posledním zápase, takže máme představu o jejich hře. V Příbrami se nikdy nehrálo dobře, přesto věřím, že jsme schopni roli favorita zvládnout," tvrdí trenér hostí Jaroslav Šilhavý, jenž se bude muset obejít bez zraněného Jakovleva. Nejistý je pak start Beneše a Mingazova.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Rys, Dosoudil, Zápotočný, Divíšek - Krameš, Hnaníček - Štípek, Suchan, Pilík - Bednář.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Karavajev, Pernica, M. Kysela (Beneš), Novák - Hübschman, Greguš - Masopust, Pospíšil, Crnkič - Wágner.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Baník Ostrava  (sobota 17:00)
Brno je před sezónou pasováno bookmakery do boje o záchranu. Ještě méně se věří dalším třem až čtyřem týmům, z nichž jedním je i v posledních letech stále oslabující Baník.

Brnu se příliš nepovedla letní příprava, když v posledních pěti zápasech nedalo ani branku. Právě v útoku domácí přes léto posilovali příchodem Řezníčka a Michala Škody. Na Baník Brňané doma umí, z 21 vzájemných ligových duelů prohrálo jen dvakrát, naposledy v listopadu roku 2010. Tým je na první duel nové sezóny připraven téměř kompletní, zraněn je pouze Schuster.

"Rozhodně nás poslední špatné výsledky Baníku nemohou svádět k podcenění, protože ani my na tom nejsme ideálně. Sestava Baníku se podle mého bude lišit od té, která hrála poslední zápasy přípravy. Což ale neřeším, záležet bude na našem výkonu, neboť se chceme prosadit vlastním způsobem hry. Kvalitní zahraniční soupeři nám toho v přípravě moc nedovolovali, proto se nám nedařilo dávat góly. Ale víme také, že je to i ve špatném proměňování šancí. Věřím, že jsme si góly schovali na zápas s Baníkem a ligovou premiéru úspěšně zvládneme," řekl zkušený trenér Václav Kotal.

Ještě hůře si v letní přípravě vedl Baník, který v šesti utkáních inkasoval 16 branek a v generálce po velmi bídném výkonu podlehl Karviné 0:3. Ligová premiéra na lavičce Baníku čeká trenéra Korytáře, který bude mít velmi těžký úkol v podobě záchrany týmu v první lize. Baník v létě opustili zkušení Baroš (Mladá Boleslav) a Štěpán (Olomouc), přišli jen záložník Mondek z Trenčína a dvacetiletý Bosňan Alispahič z Čeliku Zenica. Do úvodního zápasu nezasáhnou zranění Sukup a Celba.

"Těším se na ten zápas, protože bude můj první v roli prvoligového hlavního trenéra. Věřím, že se generálka s Karvinou nebude opakovat, chceme hrát i v jiném rozestavení a věřím, že můžeme být úspěšní. Už příprava nám ukázala, že máme na to být lepší, pokud se vyvarujeme některých nedostatků. Jsem přesvědčen o tom, že jakmile toto odstraníme, budeme silnými konkurenty v lize," uvedl odhodlaně Radomír Korytář.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - R. Buchta, P. Buchta, Košťál, Keresteš - Vávra, Zavadil, Chrien, Malík, Michal Škoda - Řezníček
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Vengřinek, Frydrych, Kouřil, Helešic - Mensah, Šichor - Mondek, Kukec, Holzer - Narh
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Sigma Olomouc  (sobota 20:15)
Ambiciózní Teplice s cílevědomým trenérem Vavruškou prošly přes léto velkou přestavbou. Zda se domácí vydali správnou cestou, může ukázat již první zápas před vlastními diváky. Teplice hostí staronového účastníka nejvyšší soutěže. Sigma se po roční pauze vrací zpět mezi elitu a její cíle jsou daleko vyšší, než jen pouhá záchrana.

V soutěžní premiéře na lavičce Teplic čeká trenéra Vavrušku soupeř z Hané. Teplice proti minulé sezoně přišly zejména o středovou řadu, ze které odešli Nivaldo, Litsingi a Vůch. Místo nich přišli na Stínadla Breite z Varnsdorfu a Fillo, který naposledy působil v Příbrami. K tomu přibyli konstruktivní hráči na kraje obrany Dramé a Dressler. Až na nejistý start Hory jsou domácí připraveni v plné síle.

"Olomouc nepovažuji za nováčka v soutěži, je to stabilní ligové mužstvo a to, že hrálo druhou ligu, považuji za exces. Naopak z druhé ligy je tým rozehraný a má sebevědomí. Ze svého týmu mám ale dobrý pocit. Jsem optimista na základě toho, jak probíhá tréninkový proces, jak kluci pracují," uvedl domácí kouč David Vavruška.

Když po dlouhých třiceti letech sestoupila Sigma do druhé ligy, očekávalo se od ní, že se do roka vrátí. Tento úkol trenér Kalvoda se svými hráči splnil. V nadcházející sezóně by již Hanáci o záchranu bojovat nechtěli. Navyklí vítězit z poslední sezóny se budou pokoušet bojovat o horní polovinu tabulky. Sigma si dělala zálusk na útočníka Romana Bednáře, který se však nakonec upsal Příbrami, kde už hostoval. Přivedla proto alespoň zkušeného slovenského kanonýra Juraje Halenára. V úvodním utkání ještě nebude hrát zraněný Bystroň, jinak je tým kompletní.

"Musíme vycházet z poctivé defenzivy. V přípravě jsme inkasovali hodně gólů, takže je co zlepšovat. Žádný mančaft nehraje takovým stylem, že by na soupeře vletěl, ani Plzeň, ani Sparta. Čekají, hrají trpělivý fotbal. To musíme hrát i my. A hlavně se vyvarovat individuálních chyb, protože těch děláme docela dost. Chceme hrát jednoduchý fotbal v obranné fázi, přímočarý dopředu a uvidíme, co nám v tom směru zápas v Teplicích ukáže. Samozřejmě tam budeme chtít bodovat," řekl Leoš Kalvoda.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Dressler, Hošek, Lüftner, Krob - Vondrášek, Ljevakovič, Vachoušek, Breite, Fillo - Potočný
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hála, Rajnoch, Svozil, Vepřek - Plšek, Cana - Moulis, Halenár, Navrátil - Vašíček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (pátek 17:30)
V pátek odstartuje další ročník české nejvyšší soutěže Synot liga. Ten odstartují úřadující mistři, kteří ve Štruncových sadech přivítají pražskou Slavii.

Plzeňským fotbalistům se generálka na domácí ligu vydařila, když v Superpoháru porazili vítěze Poháru FAČR Liberec 2:1. Cílem Západočechů pro nadcházející sezonu je návrat do skupinové fáze evropských pohárů a v tuzemské soutěží nic jiného než obhajoba titulu. Hráčský kádr zůstal během letní přestávky téměř pohromadě. Svou vítěznou atmosféru by rádi Koubkovi svěřenci udrželi i před třetím předkolem Ligy mistrů. Aby se tak stalo, musejí úspěšně zvládnout vstup do Synot ligy, kde jejich úvodním soupeřem budou sešívaní. "Už máme za sebou jeden ostrý zápas a těšíme se i na další. Po Superpoháru chceme zvládnout i vstup do Synot ligy. To je náš cíl a chceme to dokázat. Slavia má za sebou povedenou přípravu, i když stále říkám, že výsledky v přípravě nejsou úplně vypovídající. Slavia vypadá, že motivace s novým trenérem i novou sezonou jí prospívá. Určitě nás nečeká jednoduchý zápas a my musíme být maximálně obezřetní i koncentrovaní a podat co nejlepší výkon," pronesl trenér domácích Miroslav Koubek.

Slávisté by rádi v novém ročníku vyhnuli záchranářským starostem, které měli poslední dvě sezony. Podle nového trenéra Dušana Uhrina ml., který v loňské sezoně trénoval i Plzeň, má tým na to zabojovat i o evropské poháry. Navíc letní příprava se jim docela povedla, když z 11 zápasů prohráli pouze jednou. Jejich formu prověří v úvodním ligovém kole hned český mistr. "Já pojedu do Plzně rád. Zase tak krátce jsem tam nebyl, měl jsem tam i některé výborné zápasy, které se třeba už nikdy nezopakují. Těším se tam na hráče, které znám. S přístupem hráčů jsem tam byl spokojený, v podstatě s celou organizací. Takže žádný problém nemám. Čeká nás velice ostrý start, nejlepší tým ligy. Nejlepší výsledek by určitě byl vyhrát. Myslím, že nás nemají čím překvapit. Ta jejich kvalita je ale velká, takový ten průměr mají kreativnější než my. Ale jsem přesvědčený, že jsme dobře připraveni," tvrdí kouč hostí Uhrín ml.

V sestavě domácích budou chybět rekonvalescent Řezník a zraněný Pilař, hostující družina postrádá pouze rekonvalescenta Keniju.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Hubník, Procházka, Limberský - Vaněk, Hořava - Kopic, D. Kolář, Kovařík - Holenda.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Švec, Deli, Latka, T. Jablonský - R. Hrubý, Zmrhal - Mikula, Piták, Voltr - Milan Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Sparta Praha  (pátek 19:00)
Druhou páteční předehrávku úvodního kola Synot ligy obstarají fotbalisté Jihlavy a Sparty. V ní jsou jednoznačným favoritem hosté, kteří budou v nové sezoně útočit na titul a pokusí se proklouznout do milionářské soutěže Ligy mistrů.

Jihlavě se letní příprava nevyvedla, vyhrála pouze dva zápasy ze sedmi. Navíc kádr opustil útočník Jan Kliment, který po ME jednadvacítek odešel do bundesligového Stuttgartu. Novou ofenzivní sílu získala Vysočina z Hradce Králové, odtud přichází Pavel Dvořák. Náhradu za brankáře Jaromíra Blažka, který ukončil kariéru, našla ve Slavii. Jedná se o Mateje Rakovana. Vedení klubu pro nový ročník vyhlásilo za cíl v klidu se zachránit a umístit se v elitní desítce. "Utkání se Spartou hned v úvodu ligy bude diváckým tahákem a pro nás současně velkou výzvou. Sparta výrazně doplnila kádr, který je nyní širší, kvalitnější a variabilnější. Díky výborně zvládnutému systému 3-5-2 dokáže přecházet na několik způsobů hry. Silnou stránkou její hry je agresivní presink a větší přímočarost. Nejen na tyto momenty si musíme dát velký pozor. Důležitou úlohu sehrává motor týmu v podobě středové trojice Matějovský, Dočkal, Vácha," řekl o hře Sparty trenér domácích Luděk Klusáček, jenž nebude moci počítat se zraněným Šourkem a Jánoše, jenž nebude hrát kvůli dohodě mezi kluby.

Zápas s Jihlavou bude pro Spartu generálkou na třetí předkolo Ligy mistrů, kdy v úterý vyzve CSKA Moskva. Letenským se na rozdíl od jejího pátečního soupeře příprava na sezonu velmi povedla, ze šesti zápasů čtyřikrát vyhrála a dvakrát remizovala. Během léta tým pracoval na novém herním systému 3-5-2, který otestuje v prvním soutěžním zápase v Jihlavě. "Šel jsem do přípravy s tím, že se pokusíme mužstvo naučit nové rozestavení, abychom měli ještě jednu variantu. Nakonec jsem v průběhu přípravy u toho systému zůstal a není nejmenší důvod, abychom teď začali v lize něco měnit. Není důvod měnit způsob hry nebo naši tvář. Měli bychom naprosto přirozeně navázat na výkony, které jsme podávali v přípravě, byť samozřejmě s jinými soupeři," prohlásil sparťanský trenér Zdeněk Ščasný, jenž bude pro úvod sezony postrádat kanonýra Davida Lafatu, který se dává dohromady po zranění kolena. Díru v útoku by mohla zacelit nová akvizice v podobě Portugalce Paixaa, který v přípravě vsítil šest branek.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Marek, Kryštůfek, J. Krejčí, Mišůn - Batioja, Šulek, Tlustý, Kukol - Dvořák, Mešanovič.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Mareček, Brabec, Holek - Steinhöfer, Matějovský, Vácha, Dočkal, Frýdek - Paixao, Krejčí.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 10.00 - 4.20 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sigma Olomouc00000:00
 Viktoria Plzeň00000:00
 Baník Ostrava00000:00
 Slavia Praha00000:00
 Sparta Praha00000:00
 Fastav Zlín00000:00
 FK Teplice00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 Vysočina Jihlava00000:00
 1. FC Slovácko00000:00
 1. FK Příbram00000:00
 Bohemians Praha 190500000:00
 FK Jablonec00000:00
 Zbrojovka Brno00000:00
 Dukla Praha00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (941)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak jak to muze vypadat.. nekolik vymyslenych penalt pro Plzen, Spartu tipuju az na treti flek, je tam spatna koncepce, Jablonec bude zlobit, co na tom ze je tam diky Peltovi stret zajmu jak prase, dyt je to Kapr liga, komplet zkorumpovana soutez, nic vic. Kdo se chce podivat na fotbal, pusti si v televizi spanelsko, nebo francii.

Reagovat
veikko

koncepce > antikoncepce > špatná koncepce

Reagovat
wiggum

Nutí tě tu ligu snad někdo sledovat?

Reagovat
smazaný uživatel

hele ty blbecku, je to moje vec co ctu a kdyz je nekde diskuse,tak snad muzu vyjadrit svuj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

hele ty blbečku, to je každýho věc, co si kdo bude pouštět v TV za ligu...

Reagovat
wiggum

ted jsi mne to nandal. hele ty blbecku, ja mam tu stejnou moznost k vyjadreni, jako ty.

Reagovat
mario23

Hele ty blbečku, o tvůj omezenej názor nikdo nestojí.

Reagovat
mojmira

hej blbečku, jen jsem chtěl napsat hej blbečku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Napsal hele

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpamatuj se ty blbečku. Běž si psát ty svoje sračky na sport.cz

TY BLBEČKU.

Reagovat
smazaný uživatel

jaky sracky? je to muj nazor, a jsme v diskusi.. na sport cz je misto pro lidi jako jsi ty

Reagovat
Blasphemer

Hele ty blbečku, na takový týpky si tady nepotrpíme.

Reagovat
didosh

hele ty blbečku...musel jsem taky...

Reagovat
Infi

hele toluen

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

napis o tom clanek pls

Reagovat
Kang & Kodos

Podcast

Reagovat
smazaný uživatel

ted pisu clanek na tema na tema ozdraveni fotbalu, kde hlavni body jsou cisty cas, bodovaci system, rozdily v reseni stejnych situaci a korupce

Reagovat
Posledni Kovboj

gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

na to od tebe všichni čekají.....

Reagovat
Puskas

hlavně FIFA

Reagovat
Posledni Kovboj

to bude revolucni dilo

Reagovat
Puskas

a budou padat hlavy, jako u správné revoluce

Reagovat
Posledni Kovboj

do dlani ale

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wiggum

Tak snad se s nim pak pochlubis.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze ano,nepisu to pro sebe

Reagovat
Melda

Jsi borec

Reagovat
mario23

Francii ?

To už radši tu Anglii...

Reagovat
bobis21

že Španělsko kdybys aspoň napsal třeba Německo, ale Španělsko kde jsou rozhodčí snad horší než u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesliga sla strasne fotbalove dolu, prilis taktitky, nenastavuje se, fotbal hraje prakticky jen Wolfsburg. Hruza prave, pritom par let zpet bundesliga velkou chloubou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už to přestaň čuchat.

Reagovat
smazaný uživatel

jak řikáš

Reagovat
stas87

Co Gladbach?Bayer?Augsburg?Ti snad brani az tak moc,ze su pre teba neatraktivny?V BL ten nadstaveny cas nie je ani prilis potreba.K zraneniam a preruseniam zapasov tam casto nedochadza.Hraci maju k sebe respekt a k rozhodcovi taktiez.Nie je tam teda casto k videniu debatujuci rozhodca s hracmi ako napriklad v Spanielsku.Ked uz si tam hrac dovoluje diskutovat s rozhodocm,nema problem ho vyliat.

Reagovat
smazaný uživatel

ano vyjmenoval jsi tri tymy.. tem to jeste trochu slo. Ale co Herha, kdysi suprove utocnej Hoffenheim, Paderborn, Stuttgart, Kolin kterej je schopnej doma nedat pet zapasu gol. O nastaveni se urcite neshodnem, je to koreni fotbalu, goly rozhodujici, divaci ve varu, zklamani,uspechy,to tam chybi. Spocitej si nekdy u bayernu,kolik casu z toho zapassu si nahravaji na pulce, dojdes k hodne zajimavymu cislu

Reagovat
stas87

A beries do uvahy to,kto tie timy trenuje a akym hra stylom?U Kölnu sa vedelo,ze Stöger vychadza z obrany a vela golov v ich zapasoch nepadne.VfB ofenzivne hra,len ma slabu obranu a superi toho vyuzivali.Cakat ofenzivnu smrst od novacika..a este k tomu od novacika,co nikdy v BL nehral a nemal potrebne financne zazemie.TSG logicky upustilo od prestrelky v kazdom zapase,chcu hrat v europe a s hura stylom to je dlhodobo nemozne.Hertha sa trapila celu sezonu,cast sezony hrala o zivot a tieto timy väcsinou spoliehaju na obranu a na to,ze niekto da ten jeden potrebny gol.

Preco vytiahnes jeden specificky tim a ohanas sa nim?Ved je jasne,ze Bayern bude drzat loptu a eliminuje tak to,aby si super vypracoval sancu na ohrozenie branky.Nikto nehra tak ako Bayern,ciastocne snad len Gladbach a Mainz v domacom prostredi,kde kombinuju a snazi sa tak uspat supera,potom pride kolmica a väcsinou gol.

To sa nezhodneme,zober si len take Anglicko a Spanielsko.V oboch ligach je bezne,ze ak rozhodca odpiska diskutabilny faul,obaja timy radi diskutuju o verdikte aj niekolko desiatok sekund.V Spanielsku sa k tomu pridavau ruky a gesta.Uz len tieto situacie davaju tak 2-3 minutky navyse pocas zapasu.V Nemecku rozhodca odpiska faul,faulujuci hrac sa väcsinou pride okamzite ospravedlnit faulovanemu a nema potrebu riesit preco to rozhodca odpiskal.Hra je viac plynula a vplyvy co v konecnom dosledku robi nadstaveny cas,sa minimalizuju.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

jo jinde korupce není..

Reagovat
Hokaido

vidíš, a přesto je to pro mnohý nejlepší liga na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je to tady

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší liga

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

královská liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší liga startuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Pokaždý čekám, až to tu někdo napíše, abych mohl přidat palec. Nevím jak to jinde dělají, že jejich liga není tak zajímavá a přitažlivá jako ta naše.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
kalla

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Já, jako Slávista, budu rád, když tým zabojuje a pokusí se o hezkej fotbal, v tomhle utkání asi nikdo výsledek nečeká. Jsem zvědavej, jestli je Deli už trochu klidnější než loni, v přípravě vypadal solidně. Dnešní utkání by mělo jet už na O2 Sportu (zatím bez přepínání kamer) a komentovat by měl Radotínský, ale ve svým O2TV Go ten program ještě nevidím, ladí to už někdo s normální O2 TV?

Sparta mě v přípravě překvapila. Možná mohla zkusit ještě jednoho silnějšího soupeř, ale co už. Sčasný mě překvapil Marečkem v obraně (podle mě dobrý tah), ale Krejčí zakončovací schopnosti na útočníka prostě nemá. Oba favoriti asi výhra, i když u Sparty tipuju jen o 1 gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je info, že už dnes pojede O2 Tv ? A jak se celkově jeví to TV GO, nepadá to ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám tu TV GO aplikaci na tabletu a padá mi to furt.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to aplikací nebo tabletem? Na mobilních zařízeních jsem to ještě nepoužil a ani neplánuju.

Reagovat
smazaný uživatel

http://mediamania.tyden.cz/rubriky/televize-radio/kanal-o2-sport-zahaji-testovaci-vysilani-jiz-tuto-sobotu_349650.html (zápasy se ale přesunuli na pátek, takže to bude teď v pátek)

Go je v pohodě, můžeš se dívat 30 hodin dozadu, pustit si něco od začátku, když už to je třeba v půlce a nepadá to vůbec. Programy nuda, ale já to mám stejně jen kvůli Digi Sportu a O2 Sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

hezkej fotbal....no nevím, kdybych byl slávista tak spíše doufáme v pozbíraní co nejvíce bodu za jakoukoli cenu....hezký fotbal od slávie letos opravdu nečekej

Reagovat
adalbertus

bez Hradce to není ono

Reagovat
spider_8

Bez Dynama taky ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nějak spojte. V hokeji už se to docela daří. Dynamo Hrade Králové

Reagovat
didosh

Reagovat
ryzskej

Aspoň to bude ono ve druhé lize.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Spalovač šancí

a co teprve příští rok, až se tam přesunou Baník, sparta a Slavia

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Puskas

Reagovat
mario23

Povinné výhry favoritů, nic jiné se snad čekat nedá.

Reagovat
bakasa

Dneska dvě jedničky. Plzeň jasná a smrt spartě

Reagovat
Posledni Kovboj

kdyz my radsi borovici

Reagovat
smazaný uživatel

FCVP - SKS: 3:1

Vysočina - ACS: 0:4

Reagovat
bobis21

1. Plzeň

2. Sparta

3. Jablonec

4. Teplice

5. Liberec

6. Mladá Boleslav

7. Dukla

8. Příbram

9. Slovácko

10. Olomouc

11. Slavia

12. Bohemians

13. Zbrojovka

14. Zlín

15. Jihlava

16. Baník

Reagovat
mario23

Reagovat
Azazelo RD

S tou Jihlavou si brutálně přestřelil. Ta určitě nebude tak vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

1. Sparta

2. Jablonec

3. Plzeň

4. Mladá Boleslav

5. Dukla

6. Liberec

7. Olomouc

8. Teplice

9. Brno

10. Slovacko

11. Jihlava

12. Bohemians

13. Příbram

14. Zlín

15. Slavia

16. Baník

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát prohodit Jihlavu a Slavii

Reagovat
mario23

nasrat

Reagovat
cetto

To je takové nejočekávanější pořadí, takže to stopro dopadne jinak. Budu troufalý a na titul tipnu Jablonec. Opět dobře posílili a podle mě zdolají stárnoucí Plzen a Spartu v přestavbě, které budou navíc unavené z EL. Čtvrtej flek zase urve tragická Boleslav, za ní se poskládá Příbram, Slovácko a Teplice. Pak bude mezera a přijde na řadu skupinka "o udržení", kde budou všechny kluby v rozmezí 6 bodů. Z nich se bude nejvíc dařit Liberci a Sigmě. Zklamáním sezony bude Dukla na 13. nebo 14. místě. Spadne podle mě Brno a o skore se rozhodne mezi Zlínem a Bohemkou, od které se taky očekává spíš horší střed tabulky.

Reagovat
cetto

Vtipný je, že už se v těch předsezonních prognozách docela počítá i s Příbramí a pro mnohé by nebylo ani velkým překvapením, kdyby šla třeba do pohárů. Malými krůčky se posouvají nahoru, přestože ti nejlepší jim vždycky odejdou ještě v dorosteneckým věku. Sbírají hráče, který jinde nechcou, doplnujou to o svoje odchovance druhého sledu a je z toho každoročně střed tabulky

Reagovat
Kang & Kodos

+ vydatná pomoc od rozhodčích, když jim o něco jde.

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl si ještě na tzv. Starka faktor - to se pak na Litavce dějí vskutku magické okamžiky

Reagovat
mario23

ještě Liberec si někde zapomněl.

Reagovat
cetto

Napsal jsem ho jako nejlepší ze skupinky o udržení

Reagovat
Puskas

Tak Baník vzhůru dolů. Konečně se vyplní Dolarův sen... A my budeme smutní, ať to dopadne jakkoli. Leda že by to Š. zabalil, to by byla jiná.

Reagovat
cetto

OT: Prosím Vás jaké jsou možnosti maximalizace PC výkonu s danou sestavou? Existují na to nějaké programy?

Reagovat
smazaný uživatel

naformátovat na čistej OS, postahovat správný ovladače a vyčistit PC vevnitř, nic moc navíc už z toho nevytřískáš

Reagovat
Posledni Kovboj

maximalne overclocking, ale...

Reagovat
db18

Můžeš přetaktovat frekvenci procesoru, nebo RAMky, ale do toho bych se zase moc nepouštěl.

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlasím s tipy EF, akorát prohodit zápasy

Reagovat
monty25

Den, kdy začíná česká liga, patří pro mě vždycky k nejlepším v roce. Jakkoliv je Synot liga nedokonalá a kritizovaná, tak je to pořád tuzemská jednička mezi ligovými soutěžemi ve všech sportech. Pro mě to je a bude nejoblíbenější fotbalová liga na světě. Přestože mě zajímá anglická, německá a španělská liga, tak z české ligy mám vždycky nejlepší informace a nemusím si nic překládat. Zároveň si myslím, že právě v rubrice Synot liga jsou na EF nejlepší diskuse. Nejvíc komentářů je sice u Premier League, ale kolikrát mě ty ptákoviny vůbec nebaví číst... Vím určitě, že letos budeme kvůli Synot lize zase hodněkrát naštvaní (O2, termíny zápasů, chyby rozhodčích, Pelta, Damková atd.), ale nenechme si naši oblíbenou soutěž otrávit!

AŤ ŽIJE SYNOT LIGA!!!

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

AT ZIJE MONCA

Reagovat
monty25

Reagovat
Miguel19

Ten Bobřík bude zase dělat dohráno?

Reagovat
Posledni Kovboj

chapu, ze bys radsi koukal na Kozohorskyho, ale ja to mam trochu jinak no

Reagovat
smazaný uživatel

je pěkná jen když má zavřenou držku.

Reagovat
smazaný uživatel

je to šereda

Reagovat
didosh

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší liga na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tuzemska jednicka je samozrejme hokej. Určitě ne fotbal a Synot liga

Reagovat
monty25

Synot liga > Tipsport extraliga

Ale sázím teda u Tipsportu...

Reagovat
Rarášek

hokej

Reagovat
frank

Hokej je jednička maximálně vrámci MS. To vždycky celý národ přepne, ale vrámci nejvyšších soutěží určitě Synot liga.

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Dvoutýdenní národní sport

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej < Hokej na konzolích..

Reagovat
smazaný uživatel

kdybychom byli na MS ve fotbale, tak žádný hokej nemá šanci

Reagovat
didosh

+ Play off

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si vezmu navstevnost

Lonske rocniky -

Synot liga

průměrná návštěva na všech 16 stadionech: 4 735 diváků / zápas

Tipsport extraliga

prumerna navsteva v zakladni casti 5113 divaku / zapas

v play off 6197 divaku / zapas

takze celkova prumerna navsteva je 5655 divaku / zapas

A to je potreba brat v potaz, ze v play off by na spoustu stadionu prislo daleko vic lidi, kdyby ty stadiony mely vetsi kapacitu. Na Kometu, Pardubice. Finalove serie vubec. Na tu se stojej hodinovy fronty, aby se lidi na ty zapasy dostali. U jakyho zapasu se tohle stane ve fotbale? Pomalu uz ani derby neni vyprodany

Nevim jak je to se sledovanosti lig v TV, ale minimalne na stadiony, coz je zasadni faktor pri posuzovani, chodi lidi vic jak na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej je populárnější než fotbal hlavně co se týče porovnání druhé ligy x MSFL/ČFL. Na takový Vsetín nebo Přerov to pod litr nejde, ve fotbale litr ve třetí lize v životě neuvidíš. Teda pokud zrovna nehrajem MSFL my. V play off jsou několikatisícové návštěvy naprosto běžné

Reagovat
smazaný uživatel

přičemž v těch 2. - 3. ligových hokejových baštách je fotbalově absolutně mrtvo - Přerov, Prostějov, Vsetín, Kopřivnice, Havířov, Třebíč, Č. Budějovice :-), Znojmo,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
didosh

Máš pravdu,nejlepší liga světa!!!

Reagovat
pedro-pedro

Mě v těchto svou zápasech budou zajímat dvě věci. Co předvede Slavia, jsem na to fakt docela zvědavý (já osobně jí totiž moc nevěřím). A pak jsem strašně zvědavý na to jak bude hrát Paixao v prvním ostrém zápase. Btw. víte někdo jak se to jeho jméno vyslovuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Pajšou

Reagovat
Kang & Kodos

Pajšl

Reagovat
joshua
Reagovat
Kang & Kodos

Každopádně už se těsim na různý verze, od "Pajksao", přes "Pajšau", až po "Pajšó"

Reagovat
delfin

ja mu rikam Xixao

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

A to vyslovuješ normálně Xixao, nebo tak nějak jinak jako Šikšau, Šikšó, Paixao.. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej se Pavla Čapka

Reagovat
Spalovač šancí

Není otázka, co předvede Slavia, ale o kolik golů vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Pípšou

Reagovat
delfin

Plzeňským fotbalistům se generálka na domácí ligu, když v Superpoháru porazila vítěze Poháru FAČR Liberec 2:1 ???

co tim chteli rict

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to jakoze manzelka nejakeho generala "se neco" plzenskym fotbalistum...

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo volná místa ve fantách ??

Reagovat
db18

Teď už jsou rozlosovaný - tak jedině, jestli někdo nenastavil losování až po druhém kole.

Reagovat
smazaný uživatel

tyden sem tu nahanel banikovce do chachar ligy pristi rok

Reagovat
Kiko12

OT: nakonec jsem se nechal zlákat ve fanlize na isportu..

kdyby měl někdo místo tak "KlaVen" díky

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak Shala nakonec fakt do Slovanu na hostování bez opce. Za mě palec nahoru - ideální scénář pro všechny zúčastněné (Sparta, Liberec, Shala). Jinak Liberec dobře posílil, teď mají podle mě tým na 4-6 místo úplně v klídku, jen bude záležet jak se sehrají, když tam proběhlo tolik hráčských změn, a jak na ně zapůsobí případný vypadnutí z play-off EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pro Spartu mi to teda ideální scénář moc nepřijde. Pokud se zraní Dočkal, tak nebude mít kdo kromě Matějovského vytvořit šanci. A zrovna Matějovský jde eliminovat poměrně jednoduše..

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkala by zastoupil Hušbauer.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer je kreativně na úrovni Váchy..

Reagovat
smazaný uživatel

Není tak kreativní jako Matějovský, ale propadák by to nebyl. Na SL by stačil s přehledem, v Evropě by to pokulhávalo, ale to vše je jen kdyby. Ta záloha byla předimenzovaná, a je jen dobře, že hráči mají možnost vyhrát se někde jinde, nežli leštit lavičku/tribunu. Ta sestava není nafukovací.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dát mu kreativní pozici, tak by to propadák byl. Už za Lavičky hrál na Matějovského místě a vydržel tam poločas..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako nebudeme tu snad rozebírat imaginární situace ve kterých se nám zraní všichni kreativní hráči naráz ne? A nedělal bych z Hušbauera zase takovýho tragéda, ten eventuální měsíc (což je asi tak průměrná doba zranění) by si tam odehrál, aniž by nás to nějak bolelo. Popřípadě tam může dát Litsingiho s tím že by se to posunulo, nebo Konatého v bledě modrém, takže by hráli podhrota (hlavně Konaté je takový ofensivní univerzál pro vše).

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, bavíme se o situaci, kdy se zraní Dočkal. Hušbauerova síla je v pohybu s balónem a střelbě, určitě ne ve vytváření šancí, ale nechám tě v tom.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Litsingi.

Reagovat
delfin

na celou sezonu nebo na pul?

Reagovat
mario23

půl

Reagovat
smazaný uživatel

Pulec

Reagovat
mario23

Tak snad bude v základu.

Reagovat
Miguel19

Taky dobrý kup. Plat jako kráva a odehrál pár minut

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on přišel tehdy, když k nám šel na hostování i Kadlec, a to bylo jasný, že na jeho úkor nebude hrát, IMHO po tom Kadlecově vydařeném vstupu. Navíc se hned vzápětí (na 2 měsíce?) zranil, a logicky se do základu neměl šanci prodrat. Byla by kokotina ho na sílu tlačit do základu jen kvůli tomu, že má nadstandardní plat

Reagovat
joshua

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně jsem na ten den, kdy začíná liga neskutečně natěšený. No vzhledem k tomu, kde je Baník a 14.místo by byl pro mě zázrak, to natěšení dost pokleslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně mi něco říká, že na podzim budou paběrkovat a na jaře je náhle polije živá voda (rozuměj výsledky za výsledky), skončí na 14. místě a Šafy se bude plácat po ramenou, jak dokázal tým zase překonat sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, pokud by to takhle mělo pokračovat, tak by ten sestup byl i lepším řešením, ale i přes to si nějak nedovedu připustit, že by Baník sestoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň, že on i když nevím jak, tak si ty jara kromě letošního dokázal nějak ošéfit.

Mimochodem, prý se teď chtějí přes scouting zaměřit na hráče ze Slovenska. Od sud nikdy nic dobrého (čest vyjímkám) nikdy nepřišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli budeme hledat Kucku, Bakoše apod. tak ok

Reagovat
Puskas

Dříve odtud k nám chodili výborní hráči - Vrťo, Hýravý, Timko, Néméth, Juračka...

Reagovat
smazaný uživatel

standard

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dneska ty útočníky na poháry trošku uzemníme

Reagovat
PavlíčeQ

Admina prosím o aktualizaci našeho znaku, od 1. 7. v něm nemáme Baumit

Reagovat
forrest

Sestavujete nekdo Fanligu? Co rikate na sestavu?

Zlamal - Rajtoral, Sumulikoski, Novak - Kopic, Dockal, Kerbr, Horava - Wagner, Paixao (C), Reznicek

SUB: Krob za Sumulikoski, Jindrisek za Kerbra, Bednar za Reznicka

Reagovat
smazaný uživatel

jájo.

Nemá ještě někdo místo?

SK Burýšek

Reagovat
Hokaido

Už dlouho jsem před sezenou nebyl tak zmatenej z toho, co od týmu čekat. Příprava dopadla nad očekávání, a to jak výsledkově, tak herně. Ščasný před sezonou mluvil o tom, že je potřeba mít dva systémy, s čímž souhlasím. NIcméně mě děsí, že v přípravě jsme hráli jen 352, tudíž ten náš klasickej 4231 by nemusel fungovat, když by byl potřeba. Dnešní sestavu si radši ani netroufám tipovat

Reagovat
smazaný uživatel

fandit sparte a chelsea.. neni blbejsi kombinace

Reagovat
Hokaido

děkuji za názor

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti aspon napsal neco, to ty mi davas akorat smajliky..

Reagovat
Hokaido

aha, ty jsi opravdu troll

Reagovat
smazaný uživatel

Zastřel se

Reagovat
smazaný uživatel

podle ceho je tabulka

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, jak bude vypadat i po 30. kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle nejhorších návštěv

Reagovat
Posledni Kovboj

konecne spravna otazka

Reagovat
Spalovač šancí

Aby konečně Slavia hrála poháry

Reagovat
Aldeano
Reagovat
smazaný uživatel

Huh? O2 to dává na netu zadarmo.

Reagovat
Rarášek

Huráááááááááá

Reagovat
Liquid

predikce jak liga dopadne

1.Jablonec

2.Plzeň

3.Sparta

4.Liberec

5.Boleslav

6.Příbram

7.Slovácko

8.Teplice

9.Dukla

10.Jihlava

11.Bohemians

12.Slavia

13.Olomouc

14.Zlín

---

15.Brno

16.Ostrava

Reagovat
Wat

Nejsem si jistej, jestli zrovna proti Spartě bude dobrý vyrukovat se dvěma útočníkama, viděl bych to dneska radši na osamocenýho Murise, ale nechám se trenérem překvapit. Škoda Jánoše, že nemůže nastoupit, ve středový řadě bude chybět.

Reagovat
havrys99

Kozáčik - Rajtoral, Hubník, Procházka, Limberský - Hrošovský, Hořava - Kopic, Kolář, Kovařík - Holenda

Berkovec - Švec, Latka, Deli, Jablonský - Souček, Hrubý - Mikula, Piták, Zmrhal - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal na křídle Jinak až na Součka očekávaná.

Reagovat
Blasphemer

Místo Procházky mohl hrát klidně Baránek, jelikož Procházka v přípravě rozhodně nezářil.

Reagovat
Rarášek

Konečně Deli na stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že titul zítra Jablonec. Jak se říká, dva se perou a třetí se směje.

Jo a podle mě spadne Baník a s ním buď Zlín, Jihlava nebo Bohemians.

Reagovat
Kang & Kodos

Bude se teda dneska vysílat na O2 přes net? Zrovna mi proběhla reklama na Babovřesky, a nerad bych jí viděl podruhý.

Reagovat
Blasphemer

Arena Sport 1 to kdyžak jistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobar dan i dobro došli.

Reagovat
Kang & Kodos

Díky, Synot liga s chorvatskym komentářem, to musíš chtít.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Chupnik, Cholenda

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik ta obrazovka je ale prťavá Ale aspoň něco, no. Sponzorovat O2 nehodlám.

Reagovat
PavlíčeQ

Si to přibliž ctrl + kolečko na myši

Reagovat
exse

Sakra tos neměl psát, přečte si to někdo z Tipsportu a bloknou to jak ostatní sázkovky

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu lepší, ale ne o moc.

Reagovat
PavlíčeQ

Já mám zoom 200% a mám to skoro přes celou obrazku a kvalita ucházející

Reagovat
Kang & Kodos

Mají to všichni v debilním rozlišení, nebo mám hledat dál?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
didosh

Nějaký stream na zápas židů s židama?

Reagovat
Rarášek

Plzeňská obrana teda docela komedie zatím

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš, ne?

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta

Reagovat
monty25

To se jen tak nevidí, aby Plzni nebyla odpískána jasná penalta...

Reagovat
frankiefcb

hmm, tak to byla jasná pencle, že by se letos změnilo pískání.

Reagovat
didosh

Asi je rok Sparty...

Reagovat
Riviera Kid

no tak, tady asi není o čem, ne.

Reagovat
PavlíčeQ

Rozhodčí na to neměl koule jí písknout po 10 minutách nový sezóny

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frank

Reagovat
OTASi

Tak by mě zajímalo proč ji nepísk

Reagovat
Kang & Kodos

Tomu komentátorovi rozumim tak čtvrtinu, ale je o třídu lepší než Vlášek nebo Kozohorský.

Reagovat
didosh

Hej kámo,ten je parádní!

Reagovat
monty25

To je Radotínský.

Reagovat
Aldeano

"A je to góóóól"

Reagovat
didosh

Reagovat
božský John

Kdyz na nej nemusis koukat, tak se to da poslouchat. Zadna hitparada, ale lepsi jak Vlasta

Reagovat
didosh

Vlasta co chlastá.

Reagovat
Aldeano

Nebo Bosák. Tolik informací jsem na ČT nikdy neslyšel..

Reagovat
Kang & Kodos

Teď zrovna takový povídání o Koubkovi. Představ si Vláška, jak takhle vypráví o trenérovi Hajduku

Reagovat
Aldeano

Ne, prostě to nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Asi nemluvíš o tom Chorvatovi na arena sport?

Reagovat
smazaný uživatel

Luxus

Reagovat
Miguel19

Koláááááááááář

Reagovat
frankiefcb

Ve fantě kapitán.

Reagovat
monty25

Rajtoral asistence? Dobrý, mám ho ve Fanlize.

Reagovat
Miguel19

Kolář, Rajty ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

jak fanta? i ja chcem

Reagovat
smazaný uživatel

ale vsak ma ber do ligy niekde ku vam ne?

Reagovat
Miguel19

Já v žádné nejsem.

Reagovat
PavlíčeQ

Nádhernej centr

Reagovat
smazaný uživatel

DANIIIIIIIIIIII

Reagovat
fsada

Tak aspoň , že dala Viktorka nádhernej gól to, se to hned hraje líp

Reagovat
Posledni Kovboj

Latka

Reagovat
fsada

Reagovat
fsada

Limba si to , ale dneska pěkně dává ... :)

Reagovat
Miguel19

Hrošovský je strašnej.

Reagovat
fsada

To je fakt, ale sezóna ještě dlouhá a třebas se mu bude dařit více v Lm .....

Reagovat
smazaný uživatel

uz ku koncu sezony bol z formy a dalej v tom pokracuje, mal by si posediet par zapasov

Reagovat
Miguel19

Už v poháru byl špatnej. Vaněk hrál na jaře dobře. Takže se mu asi nevydařila příprava..

Reagovat
Blasphemer

Byl zraněnej.

Reagovat
fantomas

Co má bejt jeho silná stránka vlastně (seriozní otázka)?

Reagovat
Miguel19

Přihrávka, přehled ve hře, dobrá kopací technika...

Reagovat
PavlíčeQ

Kopic byl zatím asi dvakrát u míče ne?

Reagovat
fsada

No Kopic nevím ,ale já si od něj nic neslibuji ... Podle mě je strašně přeceňovanej ...

Reagovat
PavlíčeQ

Já jsem rád, že odešel. U nás poslední rok docela stagnoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

?

Reagovat
monty25

To je špatný, mám ho ve Fanlize...

Reagovat
Miguel19

Procházka s Hubníkem jsou dneska hodně nejistí. Kopic je nevýrazný a u Kovaříka je škoda, že kromě skvělé levačky už nemá žádnou fotbalovou vlastnost na využitelné úrovni.

Chce to rychle přidat druhý gól, nebo tam těm haluzákům něco spadne.

Reagovat
Kang & Kodos

Hybš v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava?

Reagovat
One-Real

Někde sestavy? FB, stránka, livesp nic.

Reagovat
Error

Úvodní sestavy:

FC Vysočina Jihlava: Hanuš – Tlustý, Kryštůfek, Krejčí, Mišůn – T. Marek (C), Nerad – Kukoľ, Jungr, Batioja – Mešanović.

Náhradníci: Rakovan – Dvořák, Přeučil, Vaculík, Opluštil, Fulnek, Demeter.

AC Sparta Praha: Bičík – Mareček, Mario Holek, Hybš – Steinhöfer, Matějovský, Vácha, Dočkal (C), Frýdek – M. Paixão, Krejčí.

Náhradníci: Štěch – Breznaník, Brabec, Fatai, Konaté, Litsingi, Hušbauer.

Reagovat
monty25

Bičík, Dočkal (kapitán), Paixao ve Fanlize

Reagovat
PavlíčeQ

Teď 5 bývalých hráčů Jablonce na hřišti

Reagovat
Kang & Kodos

Rychle přepnout, Karoch rozebírá 3-5-2

Reagovat
Miguel19

Kovařík Ten je strašně marnej. Takhle pomalý hráč (i s míčem) není snad ani ve druhé lize..

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch

Reagovat
smazaný uživatel

No Latka měl jít ven

Reagovat
monty25

Plzeňáci si koledujou...

Reagovat
PavlíčeQ

Obrana Plzně docela v problémech ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal pekna rana

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba se musí otáčet v hro.... na lavičce národního týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hahááá, bodíček by tomu slušel.

Reagovat
smazaný uživatel

Stahni toho Kovarika uz do pici..

Reagovat
smazaný uživatel

skusit uz z neho urobit backup pre Limberskeho, ako, jak moze taky hrac byt zase v zaklade Plzne, to je strasne toto

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ho uz vyhodit prec konecne..

Reagovat
smazaný uživatel

za ním někdo musí být, pomalej je, klučina

Reagovat
smazaný uživatel

a klasický DMko Plzeň s těma hráčema do středu taky hrát nebude, takže Kovařík bude křídlo..a bude dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

jak dobrej? vsak nie je dobry odkedy prisiel do Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

loni byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli by to bylo dobry, vymenit nejrychlejsiho hrace, za nejpomalejaiho

Reagovat
smazaný uživatel

Mahmutovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je rychlejší

Reagovat
smazaný uživatel

on to popletl

Reagovat
smazaný uživatel

backup za Limberskýho koupili luxusní...

Reagovat
smazaný uživatel

Naše obrana je slušně komická

Reagovat
smazaný uživatel

Za to muze hlavne zaloha a kraje zalohy..

Reagovat
fsada

To je no jsem zvědavej na Plzeň S Hapoelem v Lm Ta obrana nevím, nevím ...

Reagovat
martin1

Tak Hapoel zas tak dobrý nebude. Viděl jsem jejich zápas s Malťany - tam si je dost dávali, ale Malta byla na úrovni týmu ve 2. lize.

Reagovat
OTASi

Tak hlavně s Hapoelem Plzeň vůbec nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

jak hraje Roman, klasicky nejlepší na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

Roman není doma

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavce sedi Vuch a hraje Kovarik, ty pico..

Reagovat
fsada

Jo no taky jsem si řikal .... :D , ale jak se iká trenér asi ví co dělá ..... xD

Reagovat
fsada

říká*

Reagovat
OTASi

Reagovat
db18

...a střídá Petržela

Reagovat
db18

...a Kovaříka bych asi nechával hrát jen z jara

Reagovat
smazaný uživatel

Tu kvaldu nechci videt

Reagovat
fsada

No, jediná výhra , že začínáme u nich Tak snadd si to dáme , páč jinak nevím, nevím ...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v změny v sestavě.

Reagovat
fsada

To já taky snad bude hrát Vůch a no podle dneška čekám trošku jinou sestavu ...

Reagovat
OTASi

Musí hrát Vůch! Kopic zatim nulovej, nechápu proč mu nedaj šanci

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem zvědavý na Baník, nevidím to dobře. Roky křičíme:"Český fotbal pro fanoušky!", a když konečně příjde Frňka, který chce hrát ofenzivně pro fanoušky, tak se musí pakovat a je tu zase přítel defenzivního Svědíka, Korytář....

Reagovat
smazaný uživatel

To Europe wake up tam neměli naši fanoušci, že ne?

Reagovat
monty25

Dva zápasy Synot ligy a ještě k tomu semifinále ME U-19 žen. To je záhul...

Reagovat
fsada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Střídání.

Reagovat
fsada

Reagovat
fsada

A nikdo jiný než Petržela xD

Reagovat
smazaný uživatel

stream na spartu?

Reagovat
fsada

Byl by ...

Reagovat
smazaný uživatel

dělej, chci vidět ty posily, než skončej v béčku :D

Reagovat
smazaný uživatel

A stál by?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to mám. Loni jsem zaváhal a ani jednu posilu neviděl v akci :( :D

Reagovat
smazaný uživatel

FFS

Reagovat
smazaný uživatel

livetv.sx/en/eventinfo/328338_vysocina_sparta_praha/#webplayer_jjcast|bbc6pplcolplr5|328338|313213|29|1|en

Reagovat
Miguel19

Mahmuuuuuut

Limba král

Reagovat
Miguel19

Lol, to je na síťku mezi nožky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Hlavou, nebo nohou?

Reagovat
db18

Taky hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sláva

Reagovat
smazaný uživatel

Mamuuuuuuuuuuuut

Reagovat
fsada

Mahmut základ v Lm v suchém triku snad

Reagovat
fsada

Yes!!!! Mahmutovič skvěle

Reagovat
vinetou

Limba

Reagovat
smazaný uživatel

Aidin snad bude v základu místo Holendy

Reagovat
monty25

Jestli ne, tak začne trucovat jako v Teplicích...

Reagovat
fsada

xD

Reagovat
Miguel19

U nás je to tak, že kdo dá gól, tak má příště základ.

Reagovat
fsada

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chorvatskej komentar daleko lepši než ty dva debilové na čt

Reagovat
fsada

Reagovat
smazaný uživatel

vynikajici

Reagovat
monty25

Voltr

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Slavia sympatickej vykon, mohli by se porvat o 5. Misto

Reagovat
smazaný uživatel

od konce

Reagovat
fsada

No to nevím , ale asi jim nepůjde o sestup no vidíme ... Liga je ještě dlouhá ...

Reagovat
fsada

uvidíme*

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková klasika. Většinou pak od cca 5-6. kola začnou uvadat.

Reagovat
fsada

Jojo, je to tak no ... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale loni nehrali dobre, jenom meli ze zacatku stesti, ted mi prijde, ze hraji pekne.. ale jasny, uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela za par minut na travniku toho predvedl vic, nez Kopic za dva zapasy..

Reagovat
fsada

Mě , kdo se nelíbí na trávníku je akorát Kopic ten mi tam nějak nesedí ....

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic a Kovarik..

Reagovat
fsada

Jo no :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jude Slavie na Jihlavě? Ti sparťanští fans jsou fakt vylízaný.

Reagovat
Miguel19

Vaněk tvl

Reagovat
fsada

Stane se ... xD

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten Uhrin ted vypadá jako kokot... Proč to nemá jako předtím?

Reagovat
fsada

Tak u něj styl vlasů radši no coment!

Reagovat
smazaný uživatel

Twe ty 4 kola to ještě vydržíme

Reagovat
fsada

:ú :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ládínek začal kde loni skončil.Čumí na míč klička od brány.Zpracování divizní.Dobrej kkt sem zvedavej kdy Ščasnýmu dojde trpělivost asi až v 60min až tam pujde Timmy

Reagovat
monty25

Ještěže nemám Kozáčika ve Fanlize...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fsada

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo spolukomentuje Spartu? To se nedá po chvíli už poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten debil z Příbrami...

Reagovat
Miguel19

Švancara

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle lidové vypravěče fakt nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu bych dodal i lidové prezidenty

Reagovat
smazaný uživatel

repre útočník jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne trefeno

Reagovat
monty25

Kastrol jak je nasranej...

Reagovat
fsada

Slávie ty je nojo tak 2:1 no ... jedna nastavená minutka stačí xDD

Reagovat
Miguel19

Zase komedie od rozhodčích...Uhrin

Reagovat
fsada

xD

Reagovat
frank

To fakt řekl?

Reagovat
frankiefcb

Ty vole tam je ošetřování Kozáčika a oni nastaví minutu. To je fakt výsměch.

Reagovat
martin1

Kdyby pískl jasnou penaltu na začátku, tak Slávie dostane pěknou nálož a nikoho by nezajímalo kolik nastavil.

Reagovat
Blasphemer

Uhrin zpátky v ligový formě.

Reagovat
smazaný uživatel

1 minuta nastaveni, wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Uhrin

Reagovat
fsada

Pece Aby Plzni nepadl druhej no ne?? :D

Reagovat
frankiefcb

jako upřímně docela výsměch vzhledem k tomu, že třeba Kozáčik potom svém pádu aspoň dvě minuty nechytal.

Reagovat
fsada

Nojo, tak stane se ....

Reagovat
frankiefcb

V Plzni se to stává nějak často.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to nerikej, ja chtel videt jeste chvili fotbal, nasralo me to stejn jako uhrina..

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako mohli hrát 90 minut?To ,že brankář ležel po tom co do něj nalít ten blb nikoho nenutí nastavovat 5minut.Z toho bych blil celej zápas zalezlí 2 šance a ted budou plakat že se nenastavovalo deset minut.Btw ten vousatej plešatej retard měl jít už na začatku druhý půle ven

Reagovat
frankiefcb

celý zápas dvě šance. Ty jsi asi ten zápas neviděl, že.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl

Reagovat
frankiefcb

Tak jak můžeš říci, že Slávie měla za celý zápas dvě šance. Kdžy v druhém poločase byla více než vyrovnaným soupeřem Plzně a mnoha momentech ji docela točila.

Reagovat
smazaný uživatel

Me by spis zajimalo, jestli ten ofsajd na konci byl, jak sel Mamut sam na golmana..

Reagovat
frankiefcb

Taky mi přišlo, že nebyl. Ale jep ravda, že ten obránce hodně vystoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie brečí všechno je jak má bejt

Reagovat
fsada

Moje řeč :)

Reagovat
Blasphemer

Proč nechytá Štěch? Jaro odchytal výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě má ještě šanci se do brány dostat, ale Bičík asi chytá hlavně skrz hru nohama.

Reagovat
Znalec

Slovní obrat

Reagovat
monty25

Taky by ještě na Tipsportu mohli dávat rozhovory s trenéry. Jsem se těšil na "a tak já bych neřek..."

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
San Iker

Ten Skopčák bude naše achillova pata

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz na Sraltu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jestli chce dát Pajšao 30 golu tak by měl pomalu začít

Reagovat
fantomas

Sparta dostane od CSKA pěknou troječku.

Reagovat
smazaný uživatel

střízlivej odhad

Reagovat
Miguel19

My od Izraelců taky

Reagovat
fantomas

To snad né.

Reagovat
Miguel19

Defenzíva je hrozná. I celou přípravu..

Reagovat
fantomas

To u Maccabi taky ale. (Cca v neděli bude jejich představení...)

Reagovat
Miguel19

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Laďa Krejčí zatiaľ najlepší na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Nejzoufalejší sparťan zatim,uplně nepochopitelný pohyb s míčem

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? slušné nábehy, rýchlosť, bojovnosť... zatiaľ len pech vo finálnej fáze

Reagovat
smazaný uživatel

To sou atributy který beru jako samozřejmost u profesionálního fotbalisty.S tim se bohužel do LM nedostanou

Reagovat
fantomas

Proč vlastně sedí Brabec?

Reagovat
frankiefcb

mám ho ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

daji se nekde zjistit sestavy ostatnich nebo to je cely rok inkognito ?

Reagovat
frankiefcb

no to jsem se chtěl právě zeptat.

Reagovat
smazaný uživatel

Šafarčík mi dal bídu

Reagovat
frankiefcb

zatím, to je kvůli toho, že mám kapitána Koláře + Mahmuta + 11 bodů za Hybše, nicméně nehrál Brabec.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá houmlesáckou vizáž

Reagovat
OTASi

Reagovat
frank

Zátím se na to nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní vesnickej fotbálek. Se mi líbí jak Sparta praktikuje ty útočné vzorce, co hrajou děti v přípravce a nic jiného není schopná vymyslet :D

Reagovat
frank

Jediný Matějovský je schopný něco vymyslet, jinak bída. Krejší aktivní, ale nemá žádnou podporu..

Reagovat
Miguel19

To je u 3-5-2 klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

Hybš je na tom stoperu úplně zabitej

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Tak to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam pocit, ze pri tomto rozostaveni je vzdy zabite tak pol muzstva

Reagovat
jiriczeQ

Dočkal je prostě hnusák

Reagovat
smazaný uživatel

toho Nemca na pravej strane vobec nevyuzivaju

Reagovat
smazaný uživatel

a Matejovsky dnes velmi slusny

Reagovat
smazaný uživatel

To je rozdíl proti Kadeřábkovi kterej by se rozeběl sám,tohle vemeno rozhazuje rukama a stojí to je špatný no

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem pět minut neslyšel, že "dotyk tam byl a rozhodčí si to obhájí".

Reagovat
smazaný uživatel

nedoraz no

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Počet diváků 11 233. To si zrovna asi celý zápas kamera vybírala těch pár prázdných míst...

Reagovat
Blasphemer

A na takovou Příbram a Zlín bude hůř. Ale mají co chtějí, když museli prodat skoro osm tisíc permanentek.

Reagovat
smazaný uživatel

Hůř nebude, oficiálně bude pořád vyprodáno. Jen lidi co by tam opravdu chtěli jít budou doma.

Reagovat
Kang & Kodos

Matějovský, Krejčí, Frýdek, Bičík

Dočkal, Paixao, Vácha

Mareček, Holek, Hybš

Steinofer

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček, Holek, Hybš ? co ako maju robit

Reagovat
Kang & Kodos

Bránit?

Reagovat
smazaný uživatel

a co oni traja zle odbranili konkretne?

Reagovat
Kang & Kodos

Konkrétně je tam celej poločas prohání jedinej útočník. Hybš, kterej v přípravě skoro nehrál, je najednou v základu. Jde vidět, že jim to moc nefunguje.

Reagovat
San Iker

Věřím tomu, že ten Steinhofer nás bude stát pěknejch pár bodů/postupů... Nechápu, že si včas nenašli někoho za Kadeře... Zase tyhle "doporučení"... Kováč si sem doporučí Steinhofera, no dopadne to asi jako Picault doporučenej od Čontofalskýho nebo koho

Reagovat
Greny

Frydek doprava Hybš misto něj a Brabec nebo Polom na stopera

Reagovat
Miguel19

Paixao, Krejčí To budou rekordy v offsidech...

Reagovat
Kang & Kodos

To je pořád, že to je něco jako Lafata, a oni k němu postaví dřevěnýho Němce.

Reagovat
frank

Snad do druhý půle návrat k rozestavení z minulý sezóny, jinak se obávám průseru.

Reagovat
fsada

Tak, koukám , že Sparta vs Jihlava zatím 0:0 No vidíme , ještě je jeden poločas

Reagovat
fsada

uvidíme*

Reagovat
San Iker

Jj, musí...

Reagovat
DieFohlenBMG

Fotbalová škola Lukáše Váchy to mě poser

Reagovat
fsada

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím celkem bída, nejhorší na hřišti určitě Steinhöfer (příšerný zpracování) a nelíbí se mi ani Dočkal a Paixao (ale to je tím, že nedostává zatím moc míče).

Nejlepší naopak Matějovský, Krejčí a i Frýdek. Dočkal se alespoň už definitivně stal sparťanem a očistil se tak od té minulosti v tom ošklivém dresu. :D

Btw. Dokázal by na místě Steinhöfera zahráti Breznaník?

Reagovat
fsada

To nevím , ale zajímaloby mě jestli by se se dostával více do hry ten Breznaník ....

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě vím, že Breznanik je alternativa za Frýdka, ale kdyby dokázal zahrát i na té druhé straně, tak by tam podle mě dost seděl. Prý se ale rozcvičuje Konaté, tak uvidíme, ale určitě horší, jak ten Němec nebude.

Reagovat
San Iker

Jako od toho Steinhovna se nedalo nic lepšího čekat...Dlouho zraněnej, sešup z Basileje až do sestupujícího týmu 2. Bundesligy... No nic...

Reagovat
smazaný uživatel

On centry nemá špatný, ale chybí tomu ten pohyb a zpracování.

Reagovat
mario23

V přípravě to šlo a v lize najednou ne ?

S tímhle výkonem dostanem od CSKA slušnej vejprask.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz jste hrali proti tretiligovejm tymum..

Reagovat
Kang & Kodos

Celej jeden zápas.

Reagovat
fsada

No .. Upřímně jsem zvědav na jak Spart v Lm tak i Plzeň .. Výhoda snad jen to , že oba hrají venku :)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč stahovat kalhoty, když je brod je ještě daleko? Proti CSKA to bude úplně jiný zápas, ale tím neříkám, že někteří hráči by neměli víc zamakat.

Reagovat
fsada

Však také vidíme no také to , že je to první ostrý zápas, tak nemusí nic vykazovat, jak se jim Bude dařit v pohárech

Reagovat
frank

To je taky příprava. Plácat se po zádech po porážkách průměrnýho týmu z Rakouska a 3. BL a v soutěžním zápase nevědět co hrát.. Vrací se mi skepse z příchodu Litsingiho.

Reagovat
smazaný uživatel

"Sparta má navrh v uměleckém dojmu" Pavel Čapek, 2015

Reagovat
fsada

Jo no xD

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej navrh?

Reagovat
San Iker

Asi tak

Reagovat
Riviera Kid

Co ta Sparta? Vyhraje? Dal jsem na ni litr

Reagovat
San Iker

Tak to se začni modlit...

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí > Reus

Reagovat
Blasphemer

Pavel Karoch a jeho nefotbalové pozice.

Reagovat
Miguel19

S 3-5-2 Sparta díru do světa neudělá. Ještě když máš v středu Váchu a v té trojici 1 stopera...

Reagovat
smazaný uživatel

Suď po více zápasech, ne po 45 minutách.

Btw. Nefandil jsi dřív Spartě? Nebo si tě pletu s někým, kdo má podobný nick?

Reagovat
fsada

Jo taky mi něco iká , že jsem ho už někde viděl :)

Reagovat
Miguel19

Nefandil

Reagovat
fsada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si tě pletu, sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Váchova image se mi dnes moc líbí, ten vous s těmi vlasy. Taky bych něco takového chtěl, ale mám řídké vousy a řídké vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

emotional

Reagovat
smazaný uživatel

tak dlho to rozostavenie nevydrzalo

Reagovat
fsada

Reagovat
Miguel19

Zůstává.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, on tam iba posunul Frydeka

Reagovat
smazaný uživatel

Fatai Teď to začne lítat.

Reagovat
Error

Kdo spolukomentuje na ČT?

Reagovat
mario23

Švancara

Reagovat
monty25

Kurňa! Mohl mít Dočkal asistenci a Paixao gól (oba mám ve Fanlize)...

Reagovat
fsada

Paxio se nezdá ... :)

Reagovat
Miguel19

Vácha mrdka klasika

Reagovat
fsada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Steinhofera sme videli poprve a naposledy

Reagovat
smazaný uživatel

něco jako Pablo Gil.

Reagovat
Miguel19

Díky tomu, že trénuje Zdeněk, tak asi ano..

Reagovat
fsada

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
fsada

Jihlava pěkně ,ale ... xD

Reagovat
monty25

Dočkal

Reagovat
fsada

Škoda Dočkal ... hezký ...

Reagovat
fabec1222

Steinhofer po poločase konec ve Spartě

Reagovat
fsada

Uvidíme

Reagovat
San Iker

Doufejme, to nebylo ani na FNL

Reagovat
fsada

Jo no ,ale ten Paxio se mi líbí x)

Reagovat
fsada

Zápas alá holomajzna

Reagovat
fantomas

Co to vlastně Sparta hraje za rozestavení celej druhej poločas? To v podstatě žádný rozestavení neni. :))

Reagovat
fsada

Tojo no ,ale tak Sparta hraje to co jim Jihlava dovolí no :)

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel jsem teď z práce a mám dvojku. Hraje Sparta něco?

Reagovat
fsada

Nic moc akorát ten Paxio měl docela velkou šanci a Dočkal z dálky .... xD

Reagovat
twerp

Jo hraje. Holomajznu.

Reagovat
fsada

x)

Reagovat
mario23

Litsingi tvl.

Reagovat
fsada

xD

Reagovat
smazaný uživatel

Litsingi

Reagovat
fsada

Nojo no Litsingi co víc dodat

Reagovat
smazaný uživatel

skvelý nábeh, len škoda silového zakončenia namiesto placírky k tyči

Reagovat
Masi

Livesport uvádí, že na ČT sportu běží Jihlava se Spartou, člověk zapne iVysílání a tam běží ta debilní přestávka proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Přes net nemají práva

Reagovat
Masi

Dík, to je teda pěkně napiču..

Reagovat
fsada

nojo no ...

Reagovat
smazaný uživatel

To teda je...

Reagovat
smazaný uživatel

Konate

Reagovat
fabec1222

Paixao 30 gólů, už se těšim

Reagovat
fsada

Paxiao, bude platnej šance měl tak uvidíme ... :)

Reagovat
mario23

Vysočina potrestá Spartu v 90. minutě, v úterý nás ztrestá CSKA 4:0 a Zdenda bude odvolán.

Reagovat
fsada

Kéž by uhmmm :) xD

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady hledáš kamarády???

Reagovat
fsada

Já ne ...

Reagovat
OTASi

A Lavička se vzdá jednadvacítky a s velkou grácií ale zároveň i pokorou se vrátí na pozici trenéra týmy AC Sparta Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem v klidu. Dočkal rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

O titulu rozhodnuto

Reagovat
fsada

Tohle, snad Jihlava už udrží ....

Reagovat
pepinho2

84. minuta a z hlediště místo podpory "bude Slavie"

Reagovat
smazaný uživatel

bude Slavie ?

Reagovat
fsada

Reagovat
pepinho2

Jude, zkurvená autokorekce

Reagovat
koudys2

To svedci o inteligenci

Reagovat
Kang & Kodos

Mám takovej pocit, že celou přípravu můžeme po jednom poločase spláchnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Až takhle zlý? Ojojoj, to bude zase záživnej podzim

Reagovat
Kang & Kodos

Tak všechno špatně nebylo, 1. poločas to bylo 3-5-2 a Krejči s Frýdkem si to nalevo celkem dávali. Matějovský byl výbornej, Bičík jistej, ale jinak nic. SStein byl absolutně mimo, nezpracoval, když měl míč, tak rozhahoval rukama, že nemá komu nahrát (oproti Kadeřábkovi neskutečnej rozdíl, dneska fakt vypadal jako o trochu lepší Pablo Gil). O přestávce sice šel Němec dolů, ale Fatai to taky zrovna nevytrhnul, a hlavně se Frýdek přesunul na druhou stranu, takže Krejčí tam potom byl zbytečně. Matějovský už potom taky nebyl moc vidět. Paixao 1. poločas neviditelnej (což ale neni nic divnýho, jestli měli se Steinem hrát to, co Krejčí s Frýdkem), na začátku 2. poločasu měl dobrou šanci, jinak nic moc, ale špatnej neni, snad se chytne. Obrana se mi nelíbila, nevim, proč celou přípravu zkouší Costu, Brabce nebo Poloma, aby tam pak šel Hybš. O Marečkovi všichni básnili, jak mu to v přípravě šlo, ale taky nic moc. Holek celkem standard. Vácha celkem v klidu, a Dočkal se snažil, ale taky to nebylo ono. A těžko říct, jaký rozestavení jsme 2. poločas vůbec hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fsada

Yes !!!!! Remíza jo ... Plzeň jen tak dál ještě , že Plzeň vyhrála ... xD :)

Reagovat
monty25

Bičík čisté konto, ale Dočkal (kapitán ve Fanlize) a Paixao ani ťuk...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, hnus, hnus... ta sestava mi od začátku přišla taková "splácaná", ale ve skutečnosti to bylo ještě horší...

Reagovat
fsada

To jo no , ale tak uvidíme .. Paxiao se mi třebas líbil šanci měl ... Ale fotbal, se hraje na góly

Reagovat
smazaný uživatel

Paixao byl děsný, ale bylo to dané tím, že nedostával míče, které pro svůj styl potřebuje...

Reagovat
Kang & Kodos

Doteď nevim, jaký rozestavení jsme hráli 2. poločas. To málo, co fungovalo v 1. poločase, se rozjebalo, a ten zbytek se trochu zlepšil, ale celkově hrozně šedivej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Držení míče 90 % : 10 % ?

Reagovat
frank

Hrád házenou jak guardiola v bayernu je fakt super..

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
Darren Fletcher

fans sparty, ste pravicovi ne? vam nevadi, ze to tam kazia vpredu cernosi?

Reagovat
smazaný uživatel

jak to souvisí s pravicí? Pleteš si pojmy se svými dojmy. Zjisti si nejprve co to je pravicová politika a pak k tomu nebudeš míchat ty přiblíky, kteří s tím nemají lautr nic společného a ve své podstatě jsou to ty samé sračky jako jsou komouši, jen z druhé strany,

Reagovat
Kepy_FCB

No tak zapoměl dodat slůvko krajní. Nedělej zas chytrého pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Tak zejtra snad pujdem do trhaku. Jarda to nebude muset jeste zachranovat, tak by to mohlo bejt cisty

Reagovat
fsada

Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvedavej, jak dokazete za jeden zapas jit do trhaku

Reagovat
db18

Budou mít lepší skore o 8 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu to byla taková bída? Jak hráli posily? Jestli to byla bída, tak to snad ani nemá cenu jezdit do tý Moskvy..

Reagovat
fsada

Nic moc holomajzna ... Šanci měl Paxiao , dočkal z dálky tak někde v půlce hry a Litsingi ke konci

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to bylo děsný, Jihlava bojovala a chvílemi mi přišla i lepší. Za nás nejlepší Matěj a Krejčí, ale ve 2. půli i oni celkem zapadli do průměru (protože Ščasný rozdělil levou lajnu, jelikož pravá bylo nulová).

Z posil:

Steinhöfer = kromě 2 centrů to bylo na úrovni okresu, pomalý a neuměl zpracovat míče

Fatai = je po zranění, ale přišel mi jako Kweuke na začátku (neohrabaný)

Litsingi = nedal tutovku

Paixao = neviditelný, nedostával se do šance, nic moc náběhy

Frýdek = hrál dobře do doby, než ho dal na pravou stranu

Reagovat
fsada

Ten Paixiao tam jednu šanci měl , ale jinak s tebou souhlas ve všem :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jak mířil na zadní, chybělo tomu kousek.... ale každopádně zahodil šanci, až se uzdraví Lafata, tak to bude mít těžší, se ukázat

Reagovat
fsada

Tak , tak ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, dresy máme pořád nejhezčí..

Reagovat
frank

Do Moskvy jen na vlastní nebezpečí. Ze středu zálohy fungoval první poločas Matějovský a ve druhým ho postupně nahrazoval Dočkal, Vácha toho moc nevytvoří. Krejčí první poločas slušný náběhy z hrotu, hodně aktivní, ale víc než pár závarů z toho nebylo. Steinhofer moc vidět nebyl, ale zase bych ho hned nezatracoval. Frýdek v prvním poločase dobře spolupracoval na levý straně s Krejčím, ale taky to nebylo úplně ono. Druhý poločas už moc vidět nebyl. No a Paixao neviditelný. Ve druhý půli se tam dostal ke střele, ale jinak se vůbec nezpojoval. U něj byla nejvíc znát nesehranost. Nabíhal si často na přední místo aby to zavíral jako Lafata.. No a vzádu trojička úplně zbytečná. Hybš tam totálně zabitej, Holek do soubojů nezpevněnej, Mareček se mi z nich asi líbil nejvíc. Všichni sice víc přihrávek než Matějovský s Dočkalem dohromady, ale na nějakou házenou nejsem opravdu zvědaví. Většinu času byli všichni tři vzádu na Mešanoviče, ale ten se stejně dokázal prosadit či byl zastaven za cenu faulů. Naštěstí byl vzádu alespoň jistil Bičík. Jestli to bude v podobném duchu vypadat v Moskvě tak možná ani nebudu kupovat lístek na domácí zápas (zatím nemám permici).

Reagovat
fantomas

V Moskvě asi očekávat Frýdka napravo a Costu nalevo, že? Steinhöfer vypadá fakt zoufale, toho bych si bejt Ščasným proti CSKA nelajznul.

Reagovat
Kang & Kodos

Toho byl si nalajznul ani proti Zlínu. Hlavně proti Kadeřábkovi to hrozně vynikne, když tam potom přijde někdo takovej.

Reagovat
fantomas

To je jasný no. Se hlavně divim, že i když už byl nevyhnutelnej ten kvalitativní propad, proč aspon nepřišel někdo podobně ofenzivně laděnej. Protože Steinhöfer zatim vypadal všelijak, jenom ne jako křídelní bek.

Reagovat
frank

Npravo to tedka vynika i diky zmene systemu..

Reagovat
Barm@n

Costa bych řekl téměř určitě v té obranné trojce, ale co bude dělat s těma křídlama fakt těžko předpokládat - jinak ten Steihofer byl zezačátku přípravy hodně chválený a teď má prý nějaké rodinné problémy, tak snad je brzo ho odepsat jako většina tady...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já zase na něj slyšel od začátku kritiku. Ale pokud má nějaké problémy, tak je jasný, že fotbal pro něj teď nebude priorita.

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík - Costa, Holek, Brabec - Hybš, Matějovský, Vácha, Dočkal, Frýdek - Krejčí, Paixao

Reagovat
fantomas

Jo, to by asi bylo ideální - přesunout Hybše ze stopera.

Reagovat
Znalec

Nevim no, Costa s Hybšem vpravo, to se ti moc nepovedlo kámo

Reagovat
Znalec

samozrejme jsem reagoval na Zeleznika

Reagovat
smazaný uživatel

A že to píšu z leva, to tě nenapadlo?

Reagovat
OTASi

Posila jak hrom

Reagovat
Rarášek

Mě by se líbilo, kdyby si zahrál Breznaník

Reagovat
frankiefcb

Opravdu jsem na ten dnešek "zvědav".

Reagovat
smazaný uživatel

Bude sranda

Reagovat
mario23

Úžasný fakt... Klasický výmluvy o podcenění, fakt hrozný kecy Impulse... Podcenění soupeře na základě toho, že se mu nevydařila příprava, při tom ale trochu zapomněl, že Jihlava minulou sezonu hrála v jednu chvíli na konci sezony o poháry.

Reagovat
db18

Chybí komplikace a charakter.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/693480-jihlavu-jsme-podcenili-neskryva-roztrpceny-scasny-velke-zklamani.html#

Jak to může vypustit z tlamy??Sparta na to prostě neměla, hrála mizerně, jedinej Frýdek za něco stál, jenže toho díky tomu, že hraje moc tvrdě brzy někdo sejme.

Jihlava měla kopat penaltu a ještě trefila nádherné břevno.Škoda.

Reagovat
Posledni Kovboj

Skoda by si tu sanci vypracoval sam

Reagovat
valloire

Xixao dá 30 gólů a Sparta vyhlašuje ÚTOK na titul. Bez toho útoku by liga postrádala každoroční prvek komičnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Xixao

Reagovat
Cumel

Xixao

Reagovat
OTASi

Paixao: Mým cílem je teď alespoň 29 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Sparta nejhezčí dresy ve své historii...

Reagovat
Hokaido

jsou nádherný

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeš dneska na Táborsko?

Reagovat
Hokaido

hele nejdu, ted jsem vstával a hned jdu zas chlastat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

nejsi sám

Reagovat
adalbertus

no a?

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo říct, proč tam je ještě ten retard Vlášek? Zlatý Tittelbach s Poulíčkem

Reagovat
mario23

Vlášek je výbornej.

https://www.youtube.com/watch?v=XlZ4sHAbCRk

top2 za Bosákem.

Reagovat
Hokaido

To byla katastrofa... V obraně taková nejistota, Jihlava sice byla málo na míči, ale přesto nebezpečná. Pokud nedokážem eliminovat útok JIhlavy, tak snad ani nechci vidět CSKA. Trochu je mi líto Krejčího, kterej se snažil, ale je na něm prostě strašně vidět, že je to krajní záložník. Super náběhy, ale pak to tahá kolmo k brankový čáře, nebo úplně do strany. Pravej útočník by to vzal do středu, případně pálil hned z druhýho doteku. Výkon Paixaaa nemá cenu hodnotit, on je tam jen od toho, aby dal gol a to se mu nepovedlo. Litsingi v jasný tutovce trefí golmana .

Proti CSKA čekám změny, Steinhofer si nejspíš chvilku nezahraje. Snad by to mohlo být něco jako Costa, Holek, Brabec a na krajích Hybš s Frýdkem.

Reagovat
mario23

Sparta nebude v úterý na ČT ?

Reagovat
Hokaido

nebude no

Reagovat
db18

Když se to taky kryje s Plzínkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Máme přednost

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla do evropskych poharu tuhle sezonu!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dnes by to chtelo za 3 body, vzhledem k dalsim 2 zapasum venku. Ale bude to kurva tezke, podmee FCS

Reagovat
smazaný uživatel

kterej retard dela tyto rozbory? svozil nehral ani jeden mtch ve druhe lize a bude v sestave na uvodni kolo ne ?

Reagovat
doocetung

Dnes musí být v základu Foltyn.. strašně nedoceněný hráč , takový horší coquelin.

Reagovat
HorajzmAmmann

Foltyn je jediny kdo.me dneska.v sestave vadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mensah je zdravy

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne zase se spolehaji na Davora. To uz se mi vubec nelíbí, radeji bych tam dal toho mladyho Mateje

Reagovat
HorajzmAmmann

Mateje sem videl v generalce a hral jak s trojkou v zile. Spis Misak, ale to je skoro stejny.

MENSAH, KOURIL, AZEVEDO velka pomoc.

Reagovat
db18

http://fotbal.idnes.cz/rozhovor-brno-fotbal-kotal-dd6-/fotbal.aspx?c=A150725_2179806_fotbal_tof

Kotal musí být z příchodu Řezníčka opravdu nadšený...

Reagovat
Alan_Shearer

Obranu vam fakt zavidim, je super .. ale co ty kraje zalohy, proc Pelta nekoho neprivedl?

Reagovat
db18

Dorazí Hloušek.

Reagovat
vinetou

Suchan v základu

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Hmm, na melodii "Hurensöhne" udělat pokřik povzbuzující vlastní tým...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
frankiefcb

Pavlenka.

Reagovat
Kang & Kodos

* Pavelka

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, já mám Řezníčka jako kapitána ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Brno koupilo hlasatele z Teplic?

Reagovat
HorajzmAmmann

Komentator na vyhazov, nezna jmeno jednoho z nejlepsich golmanu v CR.

Pavlenka

Reznicek

Obrana

Reagovat
Alan_Shearer

Co tam ta Pribram predvadi ... ?

Reagovat
vinetou

Ta obrana Příbrami je horší něž ta Plzeňská.

Reagovat
db18

Wágner Ale aspoň asistence

Reagovat
Kang & Kodos

Když jsem včera koukal na Plzeň, tak mi nějákej Chorvat popisoval hráčskou i trenérskou kariéru Koubka. Českej komentátor dneska nezná jméno našeho reprezentačního golmana.

Reagovat
HorajzmAmmann

Treba nastoupi v Liberci v zaloze Pavlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim 0:0, wooow.No nic, jestli by byl pak nekdo hodný a napsal strucny prubeh. Ja du raději slavit se zenou vyroci svatby. Tenhle projekt nema ani cenu sledova

Reagovat
HorajzmAmmann

Brno 4 tutovky. Mensah Foltyn pozicne nic nula tragedie

Reagovat
frankiefcb

Teď nedala Azevedo tutovku a pohádal se s Mondekem. Vypadá to, že tam je dobrá nálada.

Reagovat
smazaný uživatel

hm jsem zvědavý jestli tě tvoje manželka taky takhle vykouří z rohu

Reagovat
JarousFCB

... a je nás tu tak 150

Reagovat
smazaný uživatel

Narh

Reagovat
vinetou

Rezek pády ve vápně nezapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Baníku mají očividně super vztahy

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo

Mimochodem takhle se ma hrat na Narha ! Foltyn

Reagovat
smazaný uživatel

azevedo

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší bek Baníku Řezníček

Reagovat
smazaný uživatel

Keresteš tam dobře jezdí

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Horvi jako trenér nic moc. Vary - Domažlice za 25 minut 3:0

Reagovat
monty25

Psohlavec (bývalý Plzeňák)

Reagovat
db18

Popravil psohlavce.

Reagovat
monty25

Reagovat
frankiefcb

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

wau střela

Reagovat
Kang & Kodos

Kukec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Kukec

Reagovat
smazaný uživatel

gól týdne

Reagovat
smazaný uživatel

No to si dělá prdel ne

Reagovat
frankiefcb

Hehe my dáme gol z rohu no to mě poser.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

tak to běž

Reagovat
db18

Doležal

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle umí jenom Beckham, Carlos a Kukec

Reagovat
db18

A Horváth.

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

Reagovat
Alan_Shearer

Coze, Banik gol? Co se stalo?

Reagovat
db18

Doležal neumí chytat centry...

Reagovat
HorajzmAmmann

Kukec je bůh ! Tohle jenom potvrzuje, že kdyby měl stabilní výkony, tak nehraje ani v baníku ani v synot lize

Reagovat
db18

Normální brankář by tohle ale chytil...

Reagovat
mario23

Pěkně Kukec, to bylo hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadil by rád kopal do čtyřicítky

Ženy do 40 let se v Brně bojí jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

Kukece bych ve 2/3 zapasu nejradsi nakopal jak na to sere, ale ve zbytku udela tyhle genialni veci diky kterym mame 10-15 bodu... porad je to rozdilovy hrac, jsem rad, ze zustal v Baniku

Reagovat
smazaný uživatel

40. minuta zápasu který se hraje na jednu branku a on tam vykládá, že Brno nejspíš začne sezonu porážkou

Reagovat
Kang & Kodos

Když maj na hrotu Řezníčka, tak se mu ani moc nedivim.

Reagovat
Kang & Kodos

Načasování

Reagovat
smazaný uživatel

to, že se neprosadil ve Spartě neznamená, že to je úplný tragéd. Na naši ligu pořád nadprůměrný útočník

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

(jenom je vymletý)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nepopírá doufám nikdo

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, vyšel mu rok v Příbrami, jinak nic. Tragéd to určitě neni, ale nadprůměrnej útočník by nešel do Brna.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on spíš ani nehrál v tý Spartě, to je těžký se pak prosadit

Reagovat
HorajzmAmmann

na tu minutáž co měl v MB střílel slušně, v ČB nic moc, ale v Příbrami byl super.

Reagovat
vinetou

Ten Pospíšil je fakt úžasnej, Plzeň se ho neměla zbavovat

Reagovat
PavlíčeQ

Zatím udělal chybu ze který byla nebezpečná standartka a zbytečnou penaltu

Reagovat
vinetou

Potřebuje ještě trochu vyzrát, ale pohybuje se na strašně velkým prostoru a výbornej přehled a nahrávku.

Opakovali vůbec tu penaltu? Přišla mi taková Rezkovská...

Reagovat
PavlíčeQ

On právě takový chyby vůbec nedělá, dnes je nějakej mimo Jojo jednou, penalta byla jasná, ho tam sestřelil úplně zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska nejhorší zápas co přesoupil do Jablonce. Ale jinak je skvělej, to je fakt

Reagovat
frankiefcb

No už je tam. V druhé půli to nedáme, to Brno je daleko lepší a bojím se, aby z toho nebyl ještě průser, pokud je pravda to, že po stránce fyzické připravenosti jsme na otm mizerně.

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené vyrovnání Brna... Obrana je naprosto děravá

Reagovat
db18

Škoda

Reagovat
frankiefcb

Trenér Korytnář a Pavelka.

Reagovat
db18

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vinetou

Královec končí poločas ve 43:30?

On chce udělat rekord v nejkratším poločasu v Synot lize?

Reagovat
delfin

to samy kdyz piskal plzen-liberec, tam to taky utnul uz ve 44 minute, mel by si koupit poradny hodinky...

Reagovat
vinetou

Pod ním se ty zápasy za chvilku začnou hrát na třetiny

Reagovat
delfin

treba ma uz od poharu behavku...

Reagovat
db18

Tam na tabuly svítilo 45:00, takže spíš byla chyba u časomíry ČT - a teď mám od člověka na místě taky info, že tam taky už bylo 45´

Reagovat
vinetou

Hmmm, škoda ta teorie s běhavkou se mi líbila

Reagovat
PavlíčeQ

Podle mě byla špatná časomíra u přenosu. Komentátor se nedivil a dle onlajnů normálně 45 minut

Reagovat
vinetou

No, přijde mi to jako moc velká náhoda, že by jak tady tak v superpoháru ukazovali špatnej čas a v ani jednom přídě nic nenastavoval.

Reagovat
delfin

a Kralovec piska polocas ve 43:33?

Reagovat
smazaný uživatel

S touhle obranou bude mít Baník velké problémy i ve FNL

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta nám naloží, pokud se nějak výrazně zase nenahecujou. což nechápu, protože třeba Frydrych, Kaša, Kouřil, Vengřínek by mělo být to lepší co Baník má.

Reagovat
frankiefcb

No Kaša je tragický, ale střed hřiště jim vůbec nepomáhá.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kašu nepoznávám, ale i přesto pořád to je o formě ne kvalitně !

Třeba Vengřinka bych pochopil, to samé Mensaha. Oba zranění. Jeden stál skoro rok, druhý přišel o přípravu.

Foltýn je dřevo to o formě není. A jedna dobrá přihrávka na tom nic nezmění...

Reagovat
db18

O co se snažil Hrubý po té penaltě?

Reagovat
monty25

Asi se snažil vymyslet nějaké nové pravidlo...

Reagovat
delfin

hehe Karavajev si je tam dela...

Reagovat
frankiefcb

Jo Foltýn na beku a Šichor v záloze. Yes to bude ještě maso.

Reagovat
vrabejka

Došek!! Ještě jeden a jsme první!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V útoku je jenom Narh ...

Reagovat
db18

Proti Zbrojovce muset spoléhat na brejky...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to ten Azevedo vždycky tak neskutečně zpomalí ??

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kouřil jak se vysypal

Reagovat
Rarášek

Bedýnka

Reagovat
vinetou

Reagovat
db18

Martin Chrein Ty dneska zblbnou snad všechny...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo dobré mít panelák vedle hřiště a spokojeně se dívat

Reagovat
db18

Bych rád věděl, jestli FAČR pokutuje i když by někdo odpálil pyro tam...

Reagovat
monty25

Wágner 1+1 (mám ho ve Fanlize)

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Došek 2+0 a kapitán.

Reagovat
monty25

Já měl kapitána Dočkala...

Reagovat
frankiefcb

taky mám stejně jako Greguše, Koláře C a Mahmuta

Reagovat
Kang & Kodos

Wágner konečně nějaký body

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Ale žádnou asistenci u něj nemám.

Reagovat
frankiefcb

snad se mu pak dopočte.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli je to u druhýho goĺu, tak je mi to jedno, Pospíšila mám taky

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vinetou

Předpověď: Tecl s Wágnerem potáhnou Jablonec. Kopice po třech zápasech vytlačí ze sestavy Petržela.

Reagovat
db18

Tak to by měl Kopic ukončit kariéru...

Reagovat
delfin

kdyby se Petrzel dostal do formy jako mel 3roky zpet, tak na nej s prehledem ma...

Reagovat
vinetou

Já tak nějak očekávám, že se pořádně prosadí až ve druhý sezoně podobně jako Kovařík.

Reagovat
db18

Tak ale Petržela je neskutečně marný, pochopil bych, kdyby ho vytlačil Vůch, ale Petržela?

Reagovat
vinetou

Tak ze střídačky to zatím vždycky oživil.

Vůcha chci hlavně vidět hrát soutěžní zápas, snad to Koubek po Hapoelu protočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec se mi dneska líbil, kdyby takhle makal vždy.. Jinak s příchodem Šašinky vzrostl Řezníčkovi konkurent v soutěži o nejhloupějšího hráče SL.

Reagovat
monty25

Příbram - Jablonec je přestřelka, jak se předpovídalo...

Reagovat
Kang & Kodos

A můj souboj titánů Řezníček - Bednář má vítěze

Reagovat
monty25

A já mám Řezníčka ve Fanlize. Naštěstí ho střídá Delarge...

Reagovat
smazaný uživatel

Prý michal foltýn

Reagovat
monty25

Jsem zvědavý na Drameho a tuším, že Fillo a Krob dneska zabodujou...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/624981850130382848

Reagovat
Miguel19

Ordoš si jde vystřílet pozvánku do repre.

Reagovat
monty25

Ze střídačky?

Reagovat
mario23

Drame, to je ten basketbalista ?

Reagovat
mario23

škoda, čekal jsem minimálně Bratanoviče v sestavě. Navíc Vavruška mlel, že nechce v týmu hráče, na kterých je vidět, že za Tepláky hrát nechcou a stejně je Jablonský v základu.

Reagovat
monty25

S Hoškem asi něco je, protože není ani na střídačce...

Reagovat
vrabejka

Bůh na pět. Došeeeeekkk!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nad čím kurva přemýšlel?

Reagovat
smazaný uživatel

to je takový kokot ten komentátor...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
vrabejka

Fakt padá v Synot lize málo gólů??

Reagovat
db18

Zavadil

Reagovat
Rarášek

Došéééééééééééééééééééééééééék

Reagovat
Rarášek

Ok a fantasy už budu kromě Plzeňáku hrát taky bez Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Bohužel jasná, ale za tu teatrálnost bych to just nepísknul.

Reagovat
monty25

Slovácko - Dukla

Reagovat
mario23

Ta Dukla je fakt marná, když se nedokáže připravit na jedinýho hráče... S tímhle do Evropy ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Prase zkurvené ten Šichor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Zajel tam jak hovado. A tohle si vůbec nespojuj s tím, že je to baníkovec, reagoval bych úplně stejně, kdyby to byl třeba Kweuke, Řepka, nebo kdokoliv jiný. Moc dobře věděl co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak hrozné mi to nepřišlo..

Reagovat
db18

A nedostal on dvě žluté? Na žlutou bylo už to zatáhnutí protihráče a hned k tomu přidal ten skluz...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině takhle no.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal rovnou červenou.

Reagovat
db18

To je blb A Kaša mohl být taky aspoň napomenutý...

Reagovat
vrabejka

Fuu trošku nervíčky ale o to větší radost z vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Začínáme skvěle. S tradičním remízovým soupeřem jsme prohráli, příští kolo Sparta, pak Bolka doma. Hehe.

Reagovat
db18

Spartu zas porazíte. Se namotivujete a navíc bude hráči Sparty myslet na odvetu s CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

To pochybuju. Dneska šlo vidět, že ani mezi těmi hráči to není uplně v pořádku. Navíc, loni je motivoval hlavně Baroš.

Reagovat
frankiefcb

a hlavně jsme dost tragičtí v obraně. Dneska jsme klidně mohli dostat pětku a nikdo by se nedivil, jenom tragické Brno v zakončení tomu zabránilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Ale my furt budeme hledat nějaké křídla. Místo toho, abychom sháněli krajní obránce.

Reagovat
frankiefcb

Svědík, Greguš a fungující obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já to myslel na to jarní utkání no. Každopádně, jak píše frankiefcb, tam nám neskutečně klapala obrana a ti kluci hráli za Svědíka, + tam byl Greguš.

Reagovat
Kang & Kodos

Německo, Česko, Sev. Irsko, Norsko, Ázer., San Marino

Reagovat
db18

Nic moc skupina - ale zase na Německo se Češi dokážou namotivovat... ale jak já ty vzájemný zápasy nesnášim...

Reagovat
Kang & Kodos

Mě to kromě Němců přijde v pohodě. Blbý je, že přímo postupuje jenom vítěz.

Reagovat
db18

Taková neatraktivní, akorát máme kopáče z Británie, a kurva daleký Ázerbajdžán... Norsko je taky nic moc tým, se kterým se ale stejně budeme prát o druhýho fleka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle dilema jsem nikdy neměl. Pro mě je česká reprezentace nejvíc.

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Já je zbožňuju. Potom jak jsme je klepli 3:0 v Mnichově jsem byl dva dny v lihu

Reagovat
frankiefcb

No právě, že s Němci klidně překvapivě něco můžeme uhrát, ale v Severním Irsku to bude zase trápení a Norsko je něco jako Dánsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Norové jsou nepříjemní kopáči a s Dánskem bych je moc nesrovnával.

Reagovat
db18

Já mam ale vždycky dilema... ale u Áčka jsem stejně vždycky držel palce Čechům...

Reagovat
monty25

Vidím to na souboj s Norskem o 2. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Z 3. koše máme snad nejlehčí tým, a Norsko taky neni nic hroznýho. A z 5. koše se moc vybírat nedalo, kromě Finska všechno na východ.

Reagovat
monty25

Mně je to celkem jedno. Byl bych radši, aby fotbalistky postoupily na Euro...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
monty25

Vidíš moje oblíbené reprezentace, ne?

Reagovat
monty25

Monča byla v Příbrami, tak to nebude v Teplicích...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, takže se dívám na Harryho

Reagovat
Banikovec7

Poděkování sudímu za vyloučení Šichora, k tomu připojuji žádost na FAČR o co nejvyšší trest pro tohoto hráče.

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

photoshop lvl over 9000

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

Já vím, četl jsem to už, když si to sem dával prvně, ale až teď jsem si všiml, jakým stylem z toho je udělaný teplický obrázek

Reagovat
monty25

Reagovat
Znalec

Teach me master if you can

Reagovat
db18

Už nemám PS

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc zase bez DM a na dva hroty? Dost odvážné. Aby na to nedoplatili jako předloni.

Reagovat
Coutinho10

OT: mensi info o fante na seznamu: stejne jako Fanliga je plna (100 mist) a dalsich par desitek lidi ceka na prijeti....takze jediny co muzu vzkazat je, ze neaktivni budu nahrazovat, takze casem se na cekajici dostanej...(v 1. kole nestihl slozit fantu jenom 1 hrac, takze na dalsi se dostane nejdrive v prubehu 2. kola)

Reagovat
PavlíčeQ

Halenár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Fillo

Reagovat
monty25

Góóól!!! Fillo ve Fanlize

Reagovat
Bayernista18

Dukla. Došek do repre!

Reagovat
db18

Potočák

Reagovat
Posledni Kovboj

Potocak je divocak, to bylo jasny uz na jare. Pokud bude takhle pokracovat, pujde brzo za lepsim.

Reagovat
db18

Do Sparty a za půl roku zpátky.

Reagovat
Posledni Kovboj

No, je fakt z Plzni by nehral a ve Sparte by to taky nemel lehky s tim vyberem utocniku, co ted mame. Ale ja bych ho treba zkusit rad, pokud bude mit podzim jako jaro.

Reagovat
db18

Jenže to on by pak musel dát v prvních dvaceti minutách gól, jinak by to měl hodně těžký.

Reagovat
Posledni Kovboj

on by ho dal

Reagovat
monty25

Góóól!!! Potok

Reagovat
Robbie

jak hrajou Teplice pod Vavruškou ?

Reagovat
monty25

Víc možností měla asi Olomouc, ale góly dávají Teplice.

Reagovat
Posledni Kovboj

Docela pekne. Hodne tlaku na mic, vsichni behaj, takova ta zdrava primocarost.

Reagovat
monty25

Ve 2. poločase jo.

Reagovat
Posledni Kovboj

jo, prvni jsem nevidel :)

Reagovat
monty25

No, ten byl horší...

Reagovat
Posledni Kovboj

A tohle bych poustel, jestli vubec byl, tak o centaky.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Takacsem ?

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší na tom je, že mě něco podobného od něho už ani trochu nepřekvapuje.

Reagovat
monty25

Mě taky ne.

Reagovat
Posledni Kovboj

Grigar

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

alá Neuer

Reagovat
db18

Fillo je jako znovuzrozený, ten přestup mu zdá se hodně pomohl.

Reagovat
PavlíčeQ

Teplice

Reagovat
Rarášek

olomooooooooooooooooooooooooooooooooooooouc

Reagovat
stas87

Teplaky

Reagovat
monty25

No to si děláte prdel!!!

Reagovat
Posledni Kovboj

notypico, to je naprostej kolaps ale. Celej druhej polocas hrajou uplny hovno a pak dva takovyhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Zahradníček

Reagovat
PavlíčeQ

To ještě můžou být rádi, že ten týpek z Olomouce netrefil tu prázdnou bránu po chybě Grigara

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se nejtrapnějc cítěj Bratanovič s Taborskym

Reagovat
db18

Jeslti tohle bude Drahmemu u prdele, tak dohrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt těch zahozených šancí, tak mohl ten zápas vypadat úplně jinak. Ale remízu pochopitelně beru. Za druhý poločas jsme nepředvedli vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

mimo dvou gólů

Reagovat
Error

Podle livesportu teď chytá Hroššo za libereckou juniorku, takže do brány jde asi Koubek.

Reagovat
vinetou

Ten Pauschek už patří Bohemce nebo je tam furt jen na hostování ze Sparty?

Reagovat
vinetou

Takže pořád ještě hostovačka.

Reagovat
Rarášek

jop

Reagovat
jiriczeQ

1. místo už se měnit nebude

Reagovat
PavlíčeQ

Proč nehraje Bartolomeu? měl jsem za to že patří ve Zlíně mezi ty lepší

Reagovat
johnik

zranění...

Reagovat
PavlíčeQ

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Zlíííneček

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Začali klasicky, tak jak si je pamatuji před 7 lety

Reagovat
FCSL

Koubek - Coufal, Švejdík, Hovorka, Bartošák - Pavelka, Folprecht - Delarge, Šural, Kerbr - Bakoš

Hladký - Sus, Pokorný, Fleišman, Sackey, Shala, Rabušic

Reagovat
exse

To asi znamená, že se nepodepsal Moravec, což by byla velká škoda, tím spíše, když na lavce nemáme žádnýho krajního záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Když podepsal Kerbr, tak proč Moravec? Sice tam nemáte žádného čistého krajního žáložníka, ale dost hráčů co tam můžou hrát.

Reagovat
diskoschlampe

píčo, ta lavička... takhle nadupaný jsme to nikdy neměli...

Reagovat
monty25

Folprecht a Delarge jedem! Žolíci ve Fanlize

Reagovat
Kang & Kodos

Boleslav Proč dávat ty nejlepší do základu, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy takový lavičky . Závidím .

Reagovat
smazaný uživatel

Proč má Boleslav na lavičce Skaláka, Ščuka, Chramostu a Baroše a po trávě běhá nějaká klobása? Co mají ti hráči za problém?

Reagovat
db18

Klobása je borec A Skalák s Barošem jsou po zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Magera se dobře ukopl

Reagovat
REPLIKATOR

Švejdík Tragický hráč

Reagovat
db18

Nasazená figurka, aby Liberec díky dárkům Sparty neskončil moc nahoře...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan má nejlepší stoperskou dvojici na světě.

Reagovat
REPLIKATOR

+ Karišik

Reagovat
smazaný uživatel

To byl rozhodčí to "hraj hraj hraj ani se tě nedotk vole" ?

Reagovat
PavlíčeQ

Liberec zatím hodně slaboučkej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je fočus zatím...špatná rozehra od golmana, nepovedená finálka, tragická chyba stopera, špatné zakončení, odkop do autu, nepřesná nahrávka, nepovedená klička a pořád dokola

Reagovat
Kang & Kodos

Naši pohárový zástupci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Buď rád, že si neviděl Hrošša v superpoháru...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Bolehlav

Reagovat
PavlíčeQ

Skalák famózně

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Skalák bude letos nejlepší hráč ligy.

Reagovat
monty25

Proč jsem nedal jako žolíka Bartošáka místo Folprechta?

Reagovat
Kang & Kodos

Pohoda, já mám v bráně Veselovskýho.

Reagovat
monty25

Tak to by mě nenapadlo (mám Bičíka)...

Reagovat
Kang & Kodos

Já nejdřív taky, ale na poslední chvíli jsem to měnil. On byl hrozně levnej, kolem milionu a půl. A teď bude ještě levnější

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

OFENZIVNÍ LIGA

Reagovat
PavlíčeQ

Jasnej faul Bakoše

Reagovat
taws

King Bary na hřišti!

Reagovat
smazaný uživatel

První dotek může závidět i Krejčímu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele