Serie A souhrn - 8. kolo

25.10.2008, 20:03, aktualizováno 26.10.2008, 22:24
Komentáře a souhrny
Udinese přehrálo AS Řím a má spolu s dalšími dvěma týmy nejvíc bodů, poražení jsou až patnáctí. Jen o skóre za Udinese jsou Inter, remizoval s Janovem, a Neapol, která odvezla všechny body ze hřiště Lazia. Už na čtvrtém místě je díky výhře v Bergamu AC Milán, hned za ním po úspěchu v Palermu Fiorentina.

AC Siena - Calcio Catania 1:1

25.10.2008 18:00

Góly: 75. Emanuele Calaió - 80. Giuseppe Mascara (pen.)

Siena byla po většinu zápase lepším celkem, z výhry se ale domácí fotbalisté neradují. S Catanií pouze remizovali 1:1.

Začátek zápasu byl velmi opatrný, domácí fotbalisté měli mírně navrch, jelikož hosté ze Sicílie kazili kombinace a mnohdy jejich akce skončily už v zárodku.

Naopak Sieně se dařilo a měla i šance. Ty největší však Massimo Maccarone spálil a to měl hned dvě. Další šanci měl druhý domácí útočník Ghezzal, ale ani jeho střela se neujala.

Catania koncem prvního poločasu nevěděla kam dřív skočit, ale buď domácí ztroskotali na brankáři Bizzarrim, nebo jejich akcím chyběla přesnější finální fáze. Navíc se hostům zranil Llama, kterého musel nahradit Tedesco.

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji domácí, první šance měl Ghezzal, ale Bizzarri proti němu vytáhl skvělý reflex. Čím dál tím více to vypadalo, že tento zápas se promění v duel právě těchto dvou jmenovaných.

První vážnější náznak akce hostů přišel v 65. minutě. Paolucci se protlačil středem, přihrál Martinezovi a Curci musel pohotově zasáhnout. První branky se tak diváci dočkali až v 75. minutě.

Del Grosso našel dlouhým míčem střídajícího Calaia a ten si proti hostujícímu brankáři věděl rady – 1:0. Když už to vypadalo, že domácí protrhli smůlu přišel jako blesk z čistého nebe gól hostů.

Střelci Calaiovi sebral míč Paolucci, vlétl do pokutového území, kde byl podražen domácím gólmanem Curcim a nařízenou penaltu proměnil s přehledem kapitán Giussepe Mascara - 1:1. V závěru měli ještě šance Jarolím a Ghezzal, ale skóre nezměnili.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Turín FC 1:0

25.10.2008 20:30

Góly: 48. Amauri

V tradičním turínském derby po roční pauze opět dominoval ten ze slavnější a oblíbenější tým - Juventus. Hosté se drželi celý první poločas, duel rozhodl krátce po začátku druhého dějství ostrostřelec Amauri, který zařídil vítězství i v předchozím klání v Lize mistrů s Realem Madrid. První poločas odehrál český obránce Zdeněk Grygera, jenž musel kvůli zranění odstoupit, Pavel Nedvěd nastoupil k celému střetnutí.

Juventus se začíná dostávat do starých kolejí a v Serii A se posunul na jedenácté místo, FC Turín je sedmnáctý, těsně nad sestupovou propastí. Jeho nepříznivá bilance tak pokračuje, v pěti posledních vzájemných střetnutích nevybojoval ani bod, na výhru už dokonce čeká neuvěřitelných 13 let!

Oba týmy trápila velká marodka, Juventusu chyběli Buffon, Trezeguet či Camoranesi, hosté se museli obejít bez Sereniho a Coriniho. Úvodní střelu vyslal Rosina, na druhé straně kontroval Sissoko. Stejný hráč se pak pokoušel skórovat dělovkou z pětadvaceti metrů, gólman Calderoni ale dobře vyrazil. Pak měl Juventus další skvělou akci, Del Piero poslal na Marchionniho, ten ovšem opět ztroskotal na skvělém Calderonim.

V utkání udělal také chybu jinak celkem spolehlivý brankář Juve Manninger, Bianchiho ovšem na poslední chvíli odzbrojil Chielini. Manninger chyboval i dále, avšak lob před úplně odkrytou brankou z Bianchiho kopačky šel vedle. Velice kuriózní situace nastala o poločase a týkala se našeho reprezentačního beka, jenž musel o půli střídat. Měl být nahrazen Hasanem Salihamidzičem, bývalý záložník Bayernu Mnichov si ovšem během rozcvičování natáhl sval a do hry proto šel Olaf Melberg.

Jediná branka přišla hned po 120 sekundách od hvizdu rozhodčího v druhé půli, po ztrátě míče záložníka Rosiniho se balónu ujal Amauri, obešel Di Loretoho a po lehké chybě brankáře Calderoniho poslal střelou pod jeho tělem domácí do vedení. Ve velké šanci na vyrovnání byl později nejaktivnější muž hostů Bianchi, na poseldní chvíli k němu přispěchal s excelentním zákrokem Legrottaglie.

FC Turín následně hrozil z rohového kopu Di Lorenteho, hlavička střídajícího Abbruscata ovšem cíl nenašla. V závěrečných možnostech se objevil též střídající Amoruso, ale Manningera už nepřekonal, Juventus proto získal velmi cenné tři body a dodal si alespoň trochu klidu do dalšího klání.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Bologna FC 2:0

26.10.2008 15:00

Góly: 63. Gennaro Delvecchio, 74. Claudio Bellucci

Hráči janovské Sampdorie zabrali a díky výhře 2:0 nad Boloňou se Doria zvedla ze dna tabulky. Blucerchiati mohou slavit svou první letošní výhru díky Gennarovi Delvecchiovi a Claudio Belluccimu.

V desáté minutě přišla první vážnější šance utkání. Mirko Pieri se dostal do brejku, ale selhal v zakončení. Svou střelou trefil přímo vyběhnuvšího Antonioliho. Zahrozili také hosté, když Di Vaio otřel svou hlavičku o tyč Castellazziho branky. Na druhé straně poslal Sergio Volpi svůj přímý volný kop nad branku hostí. Chvíli na to hosté špatně odkopli míč po úspěšně ubráněném rohovém kopu. Balón si našel cestu k Antoniu Cassanovim, který dobrou střelou přidělal Antoniolimu starosti.

Další starosti nadělala brankářskému veteránovi střela Gennara Delvecchia, která byla tečovaná a změnila svůj směr. Brankář Boloni však dokázal pohotově a rychle zareagovat a vytlačil střelu na roh. Sampdoria nyní svého soupeře válcovala. Claudio Bellucci, navrátilec v sestavě Sampdorie, napálil míč do břevna po skvělé práci Antonia Cassana.

Domácím se podařilo konečně pokořit Antonioliho v 62. minutě. Gennaro Delvecchio, stoje zády k brance, skvěle zakončil Padalinův centr nůžkami. Zhruba o deset minut později se povedlo Blucerchiati ještě navýšit svůj náskok. Cassano vybojoval míč ve středu pole, předvedl s ním skvělý úprk a naservíroval jej svému parťákovi Belluccimu. Loňský nejlepší střelec týmu splnil svou roli a nedal brankáři hostí žádnou šanci.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Chievo Verona 2:0

26.10.2008 15:00

Góly: 30. Robert Acquafresca, 54. Michele Fini

Cagliari Calcio chytá, podobně jako v loňské sezóně, druhý dech. Ostrované poprvé vyhráli na svém stánku Sant’Elia, když v bitvě dvou celků ze dna tabulky porazili Chievo Verona 2:0. O branky se postarali Robert Acquafresca a Michele Fini.

První vážnější šanci si vypracovali hosté. Dalekonosná střela Marcoliniho se otřela o pravou spojnici Marchettiho svatyně. V 19. minutě přišla velmi kontroverzní situace. Robert Acquafresca uprchl obráncům Chieva a poslal svůj tým do vedení. Sudí však nepochopitelně odmávali a odpískali ofsajd. Míč byl přitom tečován hráčem Chieva a navíc Andrea Lazzari stál ještě za mladým útočníkem.

Acquafresca se však dočkal. Po půlhodině hry se napřáhl z dvaceti metrů a vymetl Sorrentinovi šibenici. Fanoušci na Sant’Elia se tak dočkali první branky Cagliari na svém hřišti od 31. září. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat. Finiho dělovku však dobře zlikvidoval Stefano Sorrentino. Cagliari bylo jasně lepší ve všech směrech a krátce po začátku druhé půle se také dočkalo další odměny.

Michele Fini si zpracoval dlouhý pas, zatímco obrana Chieva byla dezorientovaná. Následně si poradil se Sorrentinem a rozjásal ochozy podruhé. Šance Chieva přišly až v samém závěru. Erjon Bogdani však selhal v koncovce z velmi dobré pozice a Simone Bentivoglio přestřelil.

Více informací k zápasu

Reggina Calcio - US Lecce 2:0

26.10.2008 15:00

Góly: 60. Bernardo Corradi (pen.), 90. Bernardo Corradi (pen.)

Reggina si připsala první výhru v letošní sezoně proti Lecce zásluhou dvou proměněných pokutových kopů Bernarda Corradiho. Klub z Kalábrie i přesto zůstal poslední, ovšem má stejný počet bodů jako předposlední FC Turín.

První náznak šance si vytvořili hosté, konkrétně Simone Tiribocchi, nakonec se kopal pouze rohový kop. Ve 28. minutě se zrodila pohotová rána Ciccia Cozzy, tu však zneškodnil brankář Lecce Benussi. Reggina byla mnohem lepším a aktivnějším týmem. Carmona měl dokonce dvě příležitosti na skórování, jenomže ani jednu neproměnil. V další šanci se Luca Vigiani srazil s Fabianem a rozhodčí nařídil penaltu. Nicméně po konzulatci s čárovým změnil rozhodnutí a za bouřlivé reakce hráčů Regginy se penalta nekopala.

Reggina však měla šanci na reparát, v 60. minutě totiž Stendardo přidržel za dres Corradiho, rozhodčí nařídil penaltu a tentokrát jí nechal kopat. Pokutový kop s přehledem proměnil Bernardo Corradi a bylo to 1:0 pro domácí. Nicméně Lecce mohlo okamžitě vyrovnat, kdyby brankář Regginy Puggioni nezachytil velmi nebezpečnou přihrávku. Domácí fotbalisté mohli vstřelit pojistku, ale Barreto naložil s tutovkou bídně. Tečkou za utkáním byla třetí nařízená penalta ve prospěch Regginy. Corradi byl znovu faulován a i druhou penaltu bezpečně proměnil. Domácí Reggina zvítězila 2:0.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AC Milán 0:1

26.10.2008 15:00

Góly: 80. Kaká

Milánské AC znovu vyhrálo, tentokrát si veze tři body z Bergama za nejtěsnější vítězství 1:0. O jedinou branku hostí se postaral Brazilec Kaká, Milán se tak posunul v tabulce už na čtvrté místo s jednobodovou ztrátou na vedoucí Udinese.

Celé utkání nenabídlo příliš fotbalové krásy a ani brankových příležitostí příliš nebylo. Atalanta zahrozila jako první, ale hlavičku Floccariho Abbiati bez problémů chytil. V 9. minutě viděli diváci první branku, tu vstřelil Marco Borriello, ale jelikož byl v postavení mimo hru, tak branka samozřejmě neplatila. O dvě minuty později se do nebezpečného zakončení dral domácí Doni, obrana Rossoneri ho však na poslední chvíli zastavila. Tentýž hráč měl další možnost po kombinaci s Belinim, jejich akci však zastavil praporek pomezního rozhodčího. Poslední větší moment prvního poločasu přišel ve 35. minutě, domácí Atalanta zahrávala volný přímý kop, ten se stočil na hlavu Padoina, ale hráč Atalanty jako by byl dobrou příležitostí zaskočen.

Kdo doufal, že se ve druhém dějství bude hrát lepší fotbal, mýlil se. Oba týmy velice pečlivě bránily a spíše se čekalo na jednu z chyb, kterou by buď domácí, nebo hostující obrana vytvořila. Na začátku druhého poločasu vystrašil nepříjemnou ranou Abbiatiho aktivní Doni, brankář Rossoneri pouze vyrazil a až s pomocí obránců hosté zažehnali bezpečí. V 53. minutě v běhu vystřelil Borriello, ale střela nebyla razantní a už vůbec ne přesná. Za další čtyři minuty načechral Emerson jemný centr na Zambrottu, pravý obránce po kontaktu s obráncem Atalanty upadl a dožadoval se odpískání pokutového kopu, penalta se však správně nepískala. Když už se zdálo, že se týmy rozejdou bezbrankovou remízou, nečekaně udeřili hosté. Kaká v běhu převzal přihrávku a přesnou střelou rozhodl utkání ve prospěch Milána. Domácí se ještě tlačil dopředu s cílem alespoň vyrovnat, ale obrana Rossoneri už si výsledek pohlídala.

Více informací k zápasu

SS Lazio - SSC Neapol 0:1

26.10.2008 15:00

Góly: 61. Sebastiano Siviglia (vl.)

Lazio podruhé za sebou prohrálo a po dobrém vstupu do sezony se propadlo až na šestou pozici. Naopak jeho dnešní soupeř, SSC Neapol, se posunul po bok Udinese a Interu na první pozici. Nešťastníkem dnešního duelu byl domácí Sebastiano Siviglia, jenž vlastní brankou rozhodl o vítězství hostů.

Utkání dvou před zápasem tabulkových sousedů načal Goran Panděv, který naservíroval míč Zaratemu. Ten ovšem z blízka přestřelil. Po dlouhých minutách bez velkého vzrušení přišla ve 37. minutě doslova super šance Lazia. Aktivní Zarate s Panděvem zakombinovali a výsledkem byla přihrávka na neobsazeného Stefana Mauriho, jenž ovšem míč z metru napálil do brankáře. Biancoceleste byli směrem dopředu aktivnějším týmem, což dokazovalo i několik pokusů Ledesmy. Ani jedna z jeho střel se ale neujala. Nakonec to ale mohla být Neapol, která mohla jít do šaten s brankou na svém kontě. Garganova střela z volného přímého kopu ale skončila na břevně. O chvilku později zachránila branková konstrukce domácí podruhé, tentokrát zastavila střelu Ezequiela Lavezziho.

Po přestávce se obraz hry změnil a nebezpečnějším mužstvem byl hostující výběr. Garganův centr a následná střela Lavezziho sice ještě brankou neskončila, ale v 61. minutě již byl brankář Carrizo bezmocný. Lavezzi se vydal na jeden z jeho obvyklých průniků a zpětnou přihrávkou překvapil domácího Sivigliu, od něhož se míč odrazil za záda brankáře Carriza. Neapol se tak dostala do šťastného vedení, které držela až do konce utkání. Nakonec o něj mohla v nastavení přijít, kdyby proti střele Gorana Panděva skvěle nezakročil střídající brankář Navarro.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Řím 3:1

26.10.2008 15:00

Góly: 10. Antonio Di Natale (pen.), 22. Antonio Floro Flores, 51. Antonio Di Natale - 74. Francesco Totti (pen.)

Udinese Calcio na svém hřišti jasně přehrálo AS Řím a dostalo se do čela tabulky. Za domácí se trefili Di Natale a Floro Flores, ze strany Říma již jen korigoval na konečných 1:3 Francesco Totti z pokutového kopu.

Římané začali velmi živě, první střelu na branku si připsal Simone Perrotta. Nicméně po dobrém začátku přišla pro Řím krutá rána. Po faulu Maxe Tonetta na hranici pokutového území nařídil sudí Saccani pokutový kop. Jeho exekuce se ujal kapitán Antonio Di Natale a s přehledem proměnil. O chvíli pozdněji se stala pochybná situace na druhé straně. Gökhan Inler fauloval Daniele De Rossiho ve vápně, ale sudí byl, k značné nevoli Římanů, v klidu.

Nechybělo mnoho a mohlo to být po patnácti minutách 2:0. Antonio Floro Flores využil závaru před římskou brankou, ale svou střelu umístil až nad Doniho břevno. Floro Flores se však dočkal o chvíli později. Simone Loria zaváhal při střežení Florese, který si naběhl na Di Nataleho pas, dokázal obejít Doniho a z velkého úhlu dokázal míč dopravit do sítě. Hráči Říma se o chvíli později opět rozčilovali na rozhodčího, když dostal Mirko Vučinič žlutou kartu za simulování po střetu s Domizzim, který jej evidentně kopl do kotníku.

Římané se snažili jít vpřed a hráli riskantně s otevřenou obranou. Do druhé půle stáhl Luciano Spalletti hořícího Loriu a do hry přišel David Pizzaro, bývalý hráč Udinese. Druhé dějství začali Giallorossi vcelku dobře. Simone Perrotta předvedl slibný průnik a Christian Panucci se dostal k zakončení po rohovém kopu. Ani jedno však ke kontaktní brance nevedlo. O chvíli později však měli Římané velkou smůlu. Po jejich dobré šanci se Friuliani dostali do protiútoku.

Vše započalo špatnou přihrávkou Cicinha. Udinese se tak dostalo do přečíslení, Antonio Floro Flores zneutralizoval rozhozenou obranu skvělým pasem, kterým vyslal svého kolegu Di Nataleho a kapitán si připsal svou druhou trefu v tomto zápase. Toto byla pro fotbalisty Říma poslední rána. Ke konci utkání se opět činila píšťalka Sccaniho. Rozhodčí dal žlutou kartu Samiru Handanovičovi za zákrok proti Brighimu a nařídil pokutový kop. Ten s poklidem proměnil Francesco Totti a zabránil tak potupné porážce rozdílem třídy.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Janov CFC 0:0

26.10.2008 15:00

Góly: -

Inter Milán doma překvapivě ztratil body, když jen remizoval s Janovem 0:0. Domácí dokonce hráli po vyloučení Juriče přesilovku, ovšem Janov dobře bránil a nakonec si i trochu se štěstím odvezl se San Sira velice cenný bod. Inter díky tomu přišel o první místo v tabulce.

První šanci měli domácí, ovšem přihrávku Quaresmy Sulley Ali Muntari a Zlatan Ibrahimovič nevyužili. Na druhé straně měl možnost skórovat Marco Rossi, ale branku nedal. Zuby si vylámal též Adriano, který těžil z dobré práce Ibrahimoviče. Janovští ohrožovali branku domácích z rychlých protiútoků. Diego Millito dokázal projít přes dva obránce Interu, ale bohužel pro hostující celek dobře zakročil brankář Julio Cesar. O třicet sekund později přišla největší šance hostí v prvním poločase. Hostující Mesto napálil z dobrých pětadvaceti metrů břevno Cesarovy branky.

Favorizovaný Inter Milán byl postupem času stále bezmocnější, obrana Janova dobře střežila domácí útočníky. Do druhého poločasu udělal Mourinho dvě změny, na hřiště poslal Obinnu a Balotelliho. Janov si mohl brzy vstřelit vlastní gól, přihrávka Maicona byla zablokována a následně orazítkovala tyč. V 60. minutě přišel důležitý moment utkání, Ivan Juric obdržel druhou žlutou kartu za zákrok na Balotelliho a musel předčasně do sprch. Další velice dobrou příležitost měl Diego Millito, ten opět nedokázal z dobrého postavení překonat brankáře Cesara. Ke konci utkání se hráči Interu dožadovali pokutového kopu po zákroku na Obinnu, ale hlavní rozhodčí zůstal neoblomný. Nakonec to mohli být fotbalisté Janova, kteří si odnesou tři body, to by však musel poslední střelu, kterou byl přímý kop, brankář Cesar pustit. Nestalo se, a tak Inter Milán pouze remizoval 0:0.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - ACF Fiorentina 1:3

26.10.2008 20:30

Góly: 50. Fábio Simplício - 19. Alberto Gilardino, 41. Adrian Mutu, 62. Adrian Mutu

Fiorentina se po kontroverzním vítězství v Palermu posunula na pátou příčku, na první trojici ale ztrácí jediný bod. Na Stadio Renzo Barbera viděli diváci několik podivných verdiktů rozhodčího. Nejprve Alberto Gilardino vstřelil branku rukou a za stavu 0:2 z pohledu domácích nebyl Palermu uznán regulérní gól.

Palermo s Fiorentinou letos předvádějí pohledný fotbal a fanoušci očekávali podobně pro oko diváka lahodící hru. První útočný tah provedly Fialky. Po pěti minutách se po rohovém kopu dostal k hlavičce Zdravko Kuzmanovič, ale míč do branky nepustil odkopávající obránce. Z následující rohu hostů bylo před Ameliovou brankou opět rušno, tentokrát se po střetu s Raggim dožadoval penalty Alberto Gilardino.

Na druhé straně se až do pokutového území propracoval Mark Bresciano a nakonec povedenou střelou nastřelil břevno. Fialky ale na hrozbu soupeře rychle odpověděly a v 19. minutě již vedly 1:0. Právě úvodní branka duelu ale asi bude v nejbližších dnech hodně diskutovaným tématem. Gilardino totiž míč za brankáře Ameliu jasně usměrnil rukou, ale nedal na sobě znát a začal se radovat. Jako regulérní shledal tuto branku sudí Emidio Morganti, jenž pravděpodobně neměl úplně ideální výhled.

Palermo se snažilo vyrovnat a nejblíže kýžené brance byli Miccoli s Cavanim, ale oba ztroskotali na zakončení, respektive brankáři Freyovi. Dvě šance soupeře jako by daly hostům z Florencie signál k útočení a ve 42. minutě se po rychlém brejku trefil z hranice šestnáctky Adrian Mutu. Domácím se nakonec podařilo v posledních vteřinách zásluhou Liveraniho a jeho tečované střely snížit, jenomže hlavní rozhodčí vynesl další sporný verdikt. Podle jeho soudu totiž v době střely stál Fabio Simplicio v ofsajdovém postavení a navíc se snažil zasáhnout do hry, obě věci ale byly velice diskutabilní.

Simplicio si nakonec spravil náladu pět minut po začátku druhého dějství, kdy využil kombinace Miccoliho s Cavanim a snížil na 1:2. Palermo sice chtělo víc, ale jeho snažení uštědřil v 62. minutě ránu svou druhou brankou Adrian Mutu. Ani třetí branka ale domácí nepoložila, jenomže v brance Violy stál Sebastian Frey, jenž v závěrečných minutách předvedl několik povedených zákroků a přispěl k vítězství svého týmu v poměru 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Udinese Calcio852115:617
2.Inter Milán852113:517
3.SSC Neapol852111:717
4.AC Milán851212:616
5.ACF Fiorentina851212:716
6.Calcio Catania84319:515
7.SS Lazio841315:1113
8.Janov CFC841310:713
9.Atalanta BC84138:713
10.Juventus FC83327:612
11.Città di Palermo840411:1312
12.AC Siena82336:69
13.US Lecce82338:109
14.UC Sampdoria81436:117
15.AS Řím82159:157
16.Cagliari Calcio82154:107
17.Bologna FC82066:126
18.Chievo Verona81345:116
19.Turín FC81257:125
20.Reggina Calcio81256:135

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (132)

Přidat komentář
smazaný uživatel

http://www.gazzetta.it/tr_xml_sics/2008/HTML/match.html?id_c=1246&id_e=22909&id_p=172726

U obrázku hřiště, tam dole, klikněte na "tiri"(střely)

Reagovat
One-Real

Menší převaha...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste teda smolaři, za to bych Catanii bod ani nedával. Neměl odcházet Kharja .

Reagovat
herbage

Trewinne, už bych bejt tebou formuloval kompromisní variantu uznání porážky, třeba bude Gattuso shovívavý. Nebo vytrváš až do hořkého konce?

Reagovat
smazaný uživatel

To už vůbec, by se mi smál, že jsem zbabělec. Navíc ještě nějaká šance v Maxovi vidím, ten fialový ještě zfialoví závistí

Reagovat
herbage

No spíš budeš v květnu fialovej ty, Trewinne-I♥AFC Ale třeba vyhraješ, tvůj optimismus je koukám bezmezný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna teď se dívám na I♥česko

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky dobra srajda..

Reagovat
smazaný uživatel

musím ale uznat, že dneska moh Max rozvlnit sít minimálně 3x, Siena měla neuvěřitelnou smůlu v koncovce. zku.vená Catania to opět ukopala s dalším sympatickým celkem. já si normálně říkám, že mám rád hodně týmů z Itálie..., zbytek týmů, které rád nemám, aspoň respektuju (i Inter !), ale Catanii..., absolutně nenávidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil se tvůj oblíbenec Ficagna....Hlídal si Paolucciho, ale náhle šel k zemi, a útočník Catanie místo aby zakopll míč do zámezí si to mašíroval přímo na Curciho...Z toho ta penalta. V závěru ještě zápasnickým chvatem položili Jarolíma v pokuťáku...

Reagovat
smazaný uživatel

Podezření na poranění stehenního svalu, v pondělí jde na kontrolu. Rozhodčí to nezvládl, ale např. jim taky mohl písknout ještě jednu penaltu, tuším opět na Paolucciho. Takže cinklej asi nebyl, cinklý jsou spíš nohy Bizzarriho, který od začátku sezony neomylně trefují útočníci soupeře. Ale jinak nic proti, chytá jako drak .

Reagovat
smazaný uživatel

gazzetta najednou tipuje Biavu na lávku..., to by znamenalo, že mi bude hodnocen přecejen Santacroce..., snad si ty karty dneska pohlídá

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

no i ty rohy celkem drticka

Reagovat
M11

AMAURI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri boreeeeec

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo 3x bravo . Bude mi chybět .

Reagovat
smazaný uživatel

díky bohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Toro , já už fakt nevím...

Reagovat
sansiro

Kakha Kaladze jokes that after bringing in David Beckham, Milan will also sign George Clooney and Brad Pitt!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

a máme to o bod

jinak samozřejmě grazie Genoa

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, Genoa hrála super fotbal

Reagovat
GEGE

Ufff to byly nervy...vykon hrozny kdy uz Carlo pochopi ze Ronaldinho je venku proste tragicky...stesti bylo dnes na nasi strane Atalanta si minimalne bod zaslouzila ale aspon dokazeme vyhravat zapasy ve kterych jsme horsi tymem coz je velice dulezite...

Reagovat
smazaný uživatel

Tříbodový export k tatínkovi pod Vesuv. Díky .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem taky spokojenej, mám tam hned 3 koně...

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní zápas ukázal, že Ronaldinho opravdu musí ještě hodně zamakat na sobě - sice jsem jeho velkým fandou, ale í sestava kaka - Pato - borriello je daleko silnější a účinější...no a jinak zápas mě nezklamal, protože přesně takovouhle nudu sem čekal.. .záloha Gattuso - emerson - Ambrosini je totálně nekonstruktivní, snad jen ten emerson se snažil tomu dát myšlenku.

Reagovat
GEGE

Jj chybel Clarence...jinak Emereson je pro me zatim prijemnym prekvapenim s tim Ronaldinhem souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je taky velkým překvapením, hraje dobře. na druhou stranu Ambro se mi poslední dobou moc nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

i pro GEGE: nechci se Dinha nijak zastávat, bylo to o ničem, ale zas nemusíte z celýho týmu stáhnout z kůže jen jeho, ne ? Ricky taky nic nehrál, až na ten gól..., Borriello vcelku to samý, i když dřel. navíc bych se jich nejspíš zastal i dohromady, protože na to byli v podstatě sami, od zálohy se dnes nic, než údržba čekat nedala a krajní beci - standart, kterej to z problému vytáhnout nemohl. jinak Carletta bych pochválil aspoň za další šikovný střídání, tentokrát v podobě Pata, kterej rozhýbal hru podobně, jako minulej týden Kaka'...

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, že naše ofenzívní činnost byla dnes hodně špatná a z toho titulu si nezaslouží pořádně nikdo pochválit, ale mě prostě hra na jednoho útočníku už nesedí. výjimkou je derby, ale jinak pokaždé hrajem lépe se dvěma hroty. a proto bych teď r80 posadil..on se vrátí do staré formy, o tom nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych hrál radši na dva hroty, ale na druhou stranu se mi Dinho minulej zápas líbil, tak jsem doufal, že by se moh konečně zase vracet do formy. možná by byla škoda ho posadit, dneska se spíš vezl s ostatníma, než že by byl pod průměrem, narozdíl od jiných. jako já jsem plně pro starý dobrý 4-1-2-1-2, ale tam není pro Ronnieho místo. jedině hrát venku s dvěma hroty a doma s Dinhem..., těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem taky pro klasickej kosočtverec, ale jak říkáš - r80 tam místo nemá. až se rozehraje, tak pak mi ani nynější stromeček vadit nebude. no ale každopádně zajímavé to bude ve chvíli, kdy až se uzdraví Pirlo a Carlo bude mít k dispozici všechny záložníky. To jsem opravdu zvědavej, jak to vymyslí..navíc plus Becks eventuelně. jinak proboha co ty vlci??

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to vrtá hlavou. Pirlo samozřejmě bude muset hrát, to samé Seedorf. u stromečku by to šlo vyřešit posazením Ambra (i když je to Carlův oblíbenec), na jeho místo nasazením Clarence a Pirlo klasika, před nima Dinho - Kaka', hrot podle situace. tohle řešení by nám dalo k dispozici obrovskou kreativní sílu..., otázkou je, jestli bychom to ubránili, ale Seedorf bránit umí (na druhou stranu, víme jak je Carlo opatrnej, takže s tím moc nepočítám). no a u 4-1-2-1-2 celkem není co řešit, sedl by si Dinho i Ambro..., Seedorf by hrál tu svou dříve klasickou zálohu lehce zleva, útok Pato - Borriello. nějak už se to vyřeší..., je fajn, že máme tolik variant, kterýma se můžeme přizpůsobit hře soupeře. jinak vlci si koukám po čase opět vybrali slabší rok, kde se budou škrábat sotva na 7-8.flek v posledních kolech (jako tomu bylo naposled 03' a 05').

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych to tak viděl, ale jelikož Ambro je vice-captain, tak u něj to bude hodně zajímavé sledovat jak bude nasazovanej..minulou sezónu byl našim nejlepším záložníkem, letos se mu moc nedaří a Gattuso hraje lépe. Pirlo a Seedorf jsou tutovky, tam opravdu není co řešit. mrzí mě, že kromě Interu nás letos v podstatě nevyzkouší vysoce kvalitní soupeř (Juve ani AS momentálně jimi totiž nejsou) a neuvidíme, jak na tom jsme..mě se totiž prostě pořád naše výkonost úplně nezdá, není to ještě ono. Snad se vlci zvednou, protože jinak sa ztratí takovej ten náboj..

Reagovat
GEGE

U ostatnich je aspon videt snaha coz mi u Ronaldinha chybi...Na natrenovani fyzicky mel uz podle me dostatek casu...Marco to mel tezke sam na hrotu slabe podporovany ale hlavne bojoval...Ale je fakt ze dneska to byl spatny vykon celeho tymu...A jsem hodne zvedavy na vyjadreni Carla proc stridal Flaminiho....

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě už na tom s fyzičkou není nějak bídně. když jsem ho dneska sledoval, přišlo mi, že má pohyb dobrej (rozhodně lepší, než v zápasech před repre pauzou). jen se prostě, když to tak řeknu - nebylo kam pohnout. Atalanta bránila fakt dobře, koneckonců celkově hrála fakt dobře a my jsme tak nějak nevěděli, kudy kam. u Flamstra to bude podle mě nějaký lehčí zranění..., už předtím se držel někde v oblasti třísel...

Reagovat
panca

presne muj nazor! ten utok s patem pak tam soupnout pirla az se uzdravi nebo sedorfa a ac bude hodne silny!!

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika... Neapol

Jenom takový menší citový dilema. Řím je ve sračkách, to mě mrzí, je to jeden z mých oblíbenějších klubů. Na druhou stranu jsem to před sezonou předpovídal, ale spokojenost s tim, že mam pravdu je jen slabou náplastí na tim, co se u Spelletiho kluků děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Sampdoria zabrala. Snad se jim ještě povede vystoupat až na příčky zajišťující UEFU,času mají zatím dost.

Reagovat
smazaný uživatel

A Hamsik zase vyklusoval, aby ho neposadil trener na lavicku, tak ako minuly rok.

Reagovat
smazaný uživatel

to už by si podle mě nedovolil...

Reagovat
smazaný uživatel

Šetřil se na středeční domácí zápas, tam ho to baví víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik dnes podal hrozny vykon..Bol uplne neviditelny, nepytal si prihravku, nebehal...Otrasne niečo

Reagovat
Slejdy

nevim co dodat k AS .. bod od sestupu to je slusne teda

Reagovat
M11

horsi to byt uz prakticky nemuze.. takze od pristiho kola snad uz jen lip

Reagovat
smazaný uživatel

Porad pristi kolo,pristi kolo ale hovno pristi kolo jestli ty nafinteny modelky nebudou jezdit po prdeli tak me doslovo naserou nejhorší je že Špalek tam nebude dávat toho Méneze ale Taddeie s pitomim Perrottou

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo hrál ve druhé půlce stopera vedle Panucciho?

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi to mluvi za vse

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no myslel jsem si to. To není dobrý, aby v takové bídě ještě začal dávat hráče na jiné pozice. Jinak Loria se moc nepovedl, čekal jsem od něho víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave Loriu nechapu nekdy hraje chvili se suprovym prehledem jenze pak udela otresnou chybu kterou bych snad neudelal ani ja a uz to stoji za prd

Reagovat
smazaný uživatel

právě od Spalettiho bych čekal, že se tam do toho opře, udělá v kabibě peklo a hráči začnou jezdit...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me si je Špalek pustil a moc k telu a to je spatne.Dusledkem toho je ze hraci nato vylozene serou coz je videt Škoda Špalka mám rád jenže co je moc to je moc navíc podle mě Boys(UltrAS Roma)budou zejtra pred Trigorii a budou vyrvavat Špalka možná AS šáhne po Ramosovi

Reagovat
smazaný uživatel

možná v AS fakt moc zkamaráděli no, těžko říct. navíc sebeuspokojení je jednou z typických vlastností jižanů a po loňské sezoně mohli být v Římě spokojeni vcelku dost. Sensi by si zasloužil lepší projev úcty, než jsou dosavadní výsledky. i Rosella by mohla udělat trošku dusno, ale né v kabině, kde hráči těžko získaj nějakej respekt k ženě..., spíš přes Spalettiho. a ten přes Tottiho a De Rossiho. oni jsou ti, kdo by to měli v těžkých chvílích vyburcovat..., né Menéz, nebo Loria...

Reagovat
smazaný uživatel

JA nevim co s tema klukama je Tymovy Duch je nekde jaksi pryc podle me by je nevyburcoval ani Chuck Norris jedinej kdo me napada je France

Reagovat
One-Real

FORZA NAPOLI!!!!

Skvěle .

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo nějaký koment k interu? bohužel sem nemohl sledovat

Reagovat
Tomanatura

Gila góól!!! Trewinne?

Reagovat
Tomanatura

Boží ruka

Reagovat
smazaný uživatel

spadne na zem a je z toho gól..........................

Reagovat
Tomanatura

To byl loket od boha Každopádně už jsi namočený až po uši

Reagovat
smazaný uživatel

"olšová ruka"

Reagovat
smazaný uživatel

PŠT ! chci se dívat na relive

ale tak teda - GILAAA !!!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a relive nebude..., skočil mi tam Real . tak jdem lovit na netu

Reagovat
Tomanatura

Celkem zajímavý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavější, než Atlético pravděpodobně nebude, ale calcio je calcio a Viola je Viola. na druhou stranu - hodilo by se mi, kdyby tohle kolo ztratila..., takže doufám v nějakou Miccoliho kulišárnu...

Reagovat
Tomanatura

Tak s tím už moc počítat nemůžeš, Adrian je nekompromisní Pravděpodobně už tento zápas nepustí, jsou lepší. I když Palermo je Palermo.

Calcio je calcio, radši se podívám na něj, než na PD

Reagovat
Tomanatura

Ten gól měl dle mého platit, asi jsem je moc přechválil

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel to bylo v pořádku, Simplício tam byl a ještě k tomu clonil...

Reagovat
Tomanatura

No... Ještě to bude zajímavé, každopádně Viola jedeme

Reagovat
smazaný uživatel

ruka ruka ruka

Primadona jedna primadonovská.....

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že už mu dají pořádnou kosu.

Reagovat
Slejdy

špalek

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti je dutej

Reagovat
smazaný uživatel

Inter , viděl jsem jen první půli, a musím konstatovat, že nic moc...AC se začíná nepříjemně dotahovat

Reagovat
Tomanatura

Vždyť to byl pěkný zápas, nic moc bylo jenom neproměňování šancí

Reagovat
smazaný uživatel

myslím ze strany nerazzurri nic moc. Chtělo by to více efektivity. Chybí mi tam nějaká myšlenk,ykolmá nahrávka...Munmtari i Dejan jsou spíše takoví bojovníci moc myšlenek se čekat nedá. Javier hraje dobře, chybí Cambiasso, který do hry vnese řád...Ibra vše sám neutáhne, Adriano by měl více střílet a dávat více gólů - avšak stejně mu věřím a fandím do budoucna. Zlepšit by se měl Quaresma, Cruzovi bych možná dal více prostoru...Jinak ale gratulace Janovu. Předvedl sympatický výkon, mají velmi kvalitní tým

Reagovat
Tomanatura

No ze strany Interu nic moc, to je pravda

Adriano byl neviditelný, on je takový už pár zápasů(dost možná celou sezonu) a Ibra? No, vzhledem k tomu, že je nejlépe placený fotbalista na světě, tak takové výkony jako dnes, by se stávat neměly

Celkově dneska chyběla myšlenka, smysl pro finální přihrávku. Janov se mi zdál lepší

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel je to tak, jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

to byla spolupráce . vražedné komando Gila - Mutu...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Gila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, a publikum na ten gólový pokus odeznělo jen -vůůůůl-

Reagovat
smazaný uživatel

jako za starých časů v AC

Reagovat
smazaný uživatel

Retééééé, Fábiouuu Simpliciouuu

Reagovat
smazaný uživatel

btw, ta oslava gólu už je převzatá od pravého L'Arciera Calaia

Reagovat
smazaný uživatel

Fabrizio konečně úřaduje..., remízka by se mi líbila

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka si to zakřikl.

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to pro mě celkově trošku nepřirozený nepřát Viole, kterou mám moc rád. z jejich gólů se dneska zároveň raduju a smutním

Reagovat
smazaný uživatel

Viole se fandí za jakékoli situace,tak jaképak cavyky. Teda,pokud zrovna nehrají s Lyonem samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak Adrian se zdá se začíná vracet na florentské výsluní

Reagovat
Tomanatura

On je tam pořád, nikdy z něj nesjel

Reagovat
smazaný uživatel

ale sjel..., do dneška byl v těžkým Gilově stínu.

Reagovat
Tomanatura

Ale to byla jen otázka času, po 2 hvězdných letech přece nemohl sjet po dvou měsících

Reagovat
smazaný uživatel

pročby ne ? ty 2 měsíce se mohly časem klidně protáhnout na půlrok a víc..., on na mě dodnes vážně působil jen jako nějaký "Gilův poddaný", přestože byl do jeho příchodu králem. nicméně jsem rád, že se snad konečně zase chytil...

Reagovat
Tomanatura

Mohly, ale zaplaťpánbůh, že asi už se tak nestane No spíš to taky bylo tím, že moc toho neodehrál, i když, na to se vymlouvat nejde

Reagovat
panca

gila se sakra rozehral!! a v ac se tak trapil... skoda ho!!!!

Reagovat
Tomanatura

Ale pěkný fotbal, můj génius Adrian tomu nasazuje korunu

Musím napsat, že každý zápas, který jsem dnes viděl, byl lepší než šlágr CFC - LFC

Reagovat
panca

ted koukej na real - bilbao dobre se tam rezou!!!

Reagovat
Tomanatura

Nehrozí, Španělsko opravdu zapínat nepotřebuju

Reagovat
panca

nudil jsem se tak jsem to zkusil a dobrej fobalek 4 goly za polocas a hlavne je to slusne vyhecovany!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli sis před výkopem myslel,že bude duel CFC-Liverpool pohledný pro oko diváka,tak ti asi přeskočilo.

Reagovat
Tomanatura

A proč ne? Na co pak ty šlágry jsou, když je to jedna velká nuda? Když hraje Werder s Bayernem, je se na co dívat. Když hraje Barca s Realem, tak je to show. A do třetice, AC-Inter, taky obrovský a pěkný zápas. Tak proč by to tak nemohlo být i v Anglii?

Letos mě Premier League neuvěřitelně zklamala...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba proto,že CFC a Liverpool nějaký pěkný vzájemný zápas nesehráli už dost dlouho. Jinak,herní projev Werderu a Barcy bych radši moc s projevem Liverpoolu neporovnával.

Reagovat
Tomanatura

Proč ne, hráče na to mají

Historie není určující, klidně by se mohl vyjímečně krásný zápas odehrát. Ale né, to by se nesmělo jen bránit. Vůbec nechápu, proč to ještě sleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu,že Live hraje pod Benítezem furt stejně,tak asi těžko najednou začnou hrát na SB ofenzivně. Navíc tomu moc nepomohl ani brzký vstřelený gól,to už pak holt zamkli bránu na dva západy a bylo vymalováno. Projev CFC zklamal asi každého,i proto,že po zápase s Boro se asi čekal jiný výkon,ale holt každý den není posvícení. Jinak,pokud máš zapotřebí si na britský fotbal takhle stěžovat,tak je asi vhodný čas,aby ses přeorientoval na jinou ligu.

Reagovat
Tomanatura

Chelsea me zklamala moc, neviděl jsem ji od zápasu s náma a jen podle výsledků jsem očekával trochu jiný špíl.

Tak já poslední dobou stejně už sleduju z Anglie jen MUFC a jeden zápas, co se hraje na Primě. Holt jsou pro mě atraktivnější ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, jak se začínaj angličani pomalu přeorientovávat na calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Já sleduju calcio dlouho, ale nikde jsem neřekl, že se přeorientovávám na calcio

Reagovat
Shevchenko

Mě ze zápasů B4 baví jen Manchester - Arsenal a někdy Arsenal - Liverpool, jinak je to tragédie.

Reagovat
Tomanatura

Tak United musí bavit každého S Arsenalem jsou to vždycky krásné souboje, ti nezalézají před bránu a v těchto zápasech ani United ne.

Reagovat
Shevchenko

A co si sledoval, smím-li vědět ?

Reagovat
Tomanatura

Inter, Violu, Chelsea, Hoffenheim. Když se zápasy kříží, dám si jeden na druhý monitor...

Reagovat
smazaný uživatel

dočkám se dnes Jovetiče, nebo ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

abych pravdu řekl, tak jsem taky na něj zvědavý, ale vypadá to bledě

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím nebyl ani na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Fialky.

Reagovat
M11

nejak po 3.kole jsem rikal ze by se AS a fialky meli vzchopit.. nebo jim zacne ujizdet vlak.. zatimco fialky od te doby valeji a jsou zpatky ve spicce.. Rim se topi v jeste vetsim pruseru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to, že na mě dvojka Totti-Mutu ve vražedném draftu prakticky zbyla, tak zatím dobrý . Gilaaaa a Fialky .

Reagovat
M11

Reagovat
Tsigi

Si stěžuj na zbejvání šel si vždycky přede mnou a každýho si mi ukrad

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele