8. kolo
26.10.2008 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Reggina Calcio - US Lecce 2:0

Reggina si připsala první výhru v letošní sezoně proti Lecce zásluhou dvou proměněných pokutových kopů Bernarda Corradiho. Klub z Kalábrie i přesto zůstal poslední, ovšem má stejný počet bodů jako předposlední FC Turín.

První náznak šance si vytvořili hosté, konkrétně Simone Tiribocchi, nakonec se kopal pouze rohový kop. Ve 28. minutě se zrodila pohotová rána Ciccia Cozzy, tu však zneškodnil brankář Lecce Benussi. Reggina byla mnohem lepším a aktivnějším týmem. Carmona měl dokonce dvě příležitosti na skórování, jenomže ani jednu neproměnil. V další šanci se Luca Vigiani srazil s Fabianem a rozhodčí nařídil penaltu. Nicméně po konzulatci s čárovým změnil rozhodnutí a za bouřlivé reakce hráčů Regginy se penalta nekopala.

Reggina však měla šanci na reparát, v 60. minutě totiž Stendardo přidržel za dres Corradiho, rozhodčí nařídil penaltu a tentokrát jí nechal kopat. Pokutový kop s přehledem proměnil Bernardo Corradi a bylo to 1:0 pro domácí. Nicméně Lecce mohlo okamžitě vyrovnat, kdyby brankář Regginy Puggioni nezachytil velmi nebezpečnou přihrávku. Domácí fotbalisté mohli vstřelit pojistku, ale Barreto naložil s tutovkou bídně. Tečkou za utkáním byla třetí nařízená penalta ve prospěch Regginy. Corradi byl znovu faulován a i druhou penaltu bezpečně proměnil. Domácí Reggina zvítězila 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele