8. kolo
25.10.2008 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Siena - Calcio Catania 1:1

Siena byla po většinu zápase lepším celkem, z výhry se ale domácí fotbalisté neradují. S Catanií pouze remizovali 1:1.

Začátek zápasu byl velmi opatrný, domácí fotbalisté měli mírně navrch, jelikož hosté ze Sicílie kazili kombinace a mnohdy jejich akce skončily už v zárodku.

Naopak Sieně se dařilo a měla i šance. Ty největší však Massimo Maccarone spálil a to měl hned dvě. Další šanci měl druhý domácí útočník Ghezzal, ale ani jeho střela se neujala.

Catania koncem prvního poločasu nevěděla kam dřív skočit, ale buď domácí ztroskotali na brankáři Bizzarrim, nebo jejich akcím chyběla přesnější finální fáze. Navíc se hostům zranil Llama, kterého musel nahradit Tedesco.

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji domácí, první šance měl Ghezzal, ale Bizzarri proti němu vytáhl skvělý reflex. Čím dál tím více to vypadalo, že tento zápas se promění v duel právě těchto dvou jmenovaných.

První vážnější náznak akce hostů přišel v 65. minutě. Paolucci se protlačil středem, přihrál Martinezovi a Curci musel pohotově zasáhnout. První branky se tak diváci dočkali až v 75. minutě.

Del Grosso našel dlouhým míčem střídajícího Calaia a ten si proti hostujícímu brankáři věděl rady – 1:0. Když už to vypadalo, že domácí protrhli smůlu přišel jako blesk z čistého nebe gól hostů.

Střelci Calaiovi sebral míč Paolucci, vlétl do pokutového území, kde byl podražen domácím gólmanem Curcim a nařízenou penaltu proměnil s přehledem kapitán Giussepe Mascara - 1:1. V závěru měli ještě šance Jarolím a Ghezzal, ale skóre nezměnili.

Autor: Michael Künzel / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele