Serie A - souhrn 5. kola

24.09.2013, 22:38, aktualizováno 26.09.2013, 22:40
Komentáře a souhrny
AS Řím uspělo na hřišti Sampdorie a osamostatnilo se v čele tabulky, protože Neapol doma jen remizovala se Sassuolem. Inter ve čtvrteční dohrávce otočil duel s Fiorentinou, Juventus vydřel výhru na půdě Chieva, AC Milán tentokrát v Boloni zachraňoval alespoň bod. Body se dělily také v Turíně a Livornu, vítězství slaví dále Lazio a Udine...

Inter Milán - ACF Fiorentina 2:1

26.09.2013 20:45

Góly: 72. Esteban Cambiasso, 83. Jonathan - 60. Giuseppe Rossi (pen.)

Walter Mazzarri dál mění Inter k obrazu svému. A dle dnešního zápasu, ostatní celky Serie A mají nového konkurenta v boji o Scudetto. Bývalý trenér Neapole zatím vytváří z Morattiho týmu fungující mašinu, kterou nezlomila ani vedoucí branka Pepita Rossiho!

Milán ve čtvrteční dohrávce uvítal atraktivní souboj, který byl pro oba týmy opravdovým testem schopností i současné formy. Ani jeden z účastníků ještě v probíhající sezoně neprohrál, oba se po remíze a třech výhrách dělili o stejný počet bodů. Zaplněné ochozy slavného stadionu San Siro burcovali domácí miláčky k ofenzivní podívané, což Nerazzurri rádi vyslyšeli. Už po dvou minutách se Yuto Nagatomo prohnal po straně a nikým neatakován vystřelil. Jeho pokus z hranice pokutového území musel brankář Neto nadvakrát krotit.

Tempo hry se po desáté minutě zvýšilo a obě obrany zakoušely horké chvíle. Nejprve se v dresu domácích prohnal po straně Ricky Álvarez a jeho centr proletěl se štěstím přes celé pokutové území, posléze našel Joaquín spoluhráče Giuseppeho Rossiho. "Pepito" si poradil s přesilou nejlepším možným způsobem - krásnou ranou, kterou musel Handanović vyrážet.

Fialky pomalu přebíraly aktivitu, Inter působil hodně hluboko vlastní poloviny. Hostům ale chyběla lepší finální nahrávka a celkově důraznost v útoku. O vzruch se tak starali především záložníci. S další bombou na noze přispěchal ke slovinskému brankáři Joaquín, strážce domácí svatyně ale nohou míč vyrazil! Když už se domácí dostali k ohrožení Netovy brány, jejich ataky vypadly nebezpečně. Jednoduché a účelné nahrávky byly vítanou změnou po Stramaccioniho těžkopádnosti. Problém nastával v případě, kdy akce vytvářel Palacio - nebyl zde nikdo, kdo by jeho nápady měnil v góly.

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji hosté z Toskánska, jemný centr Marcose Alonsa dokonce našel nabíhajícího Pepita Rossiho, jeho hlavička v obležení vracejících se stoperů však Handanovićovi příliš starostí nenadělala. Žluté napomenutí přistálo také na účtu Massima Ambrosiniho, když se zkušený záložník postavil do cesty Argentinci Palaciovi. Po zahrávání přímého kopu se dostal k ráně z větší vzdálenosti Fredy Guarín a Neto se musel hodně natahovat, aby jeho projektil vytěsnil mimo.

Deset minut po změně stran se k míči Borjy Valera dostal unikající Mati Fernandez a jeho následný centr měl zastihnout Joaquína. K němu se však míč díky zásahu Juana Jesuse nedostal. Pro sudího Paola Valeriho to byl jasný signál faulu a jeho píšťalka promluvila. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Pepito Rossi a technickou ranou překonal Samira Handanoviće!

Domácí se nechtěli na San Siru před soupeřem sklonit, což vedlo Waltera Mazzarriho ke stáhnutí Saphira Taidera. Mladého záložníka nahradil jeho kolega Mateo Kovačić. Tlak Interu vzrůstal, po Álvarezově nahrávce se dostal k centru Jonathan. Obrana Violy se osvobodila odkopem do zámezí. S další akcí si už ale neporadila - po rohovém kopu sice Stefan Savić ještě míč odvrátil, ale matador Esteban Cambiasso se zjevil přesně tam, kde měl a v akrobatické pozici zakončil!

Tribuny jen zahučely, když Tomović málem nasměroval svůj centr před bránu, Hugo Campagnaro byl na svém místě. Z následné střely se mohl prosadit Marcos Alonso, ale mířil těsně vedle. Horké chvíle ale pro domácí nekončily - po skvělém uvolnění Valera se na značce pokutového kopu do míče opřel střídající Josip Iličić, ale Handanović famózním zákrokem zachránil Inter od pohromy!

Tu naopak domácí přivodili Fialkám. Massimo Moratti dává emoce najevo jen zřídkakdy, ale po pravdě - akci Rickyho Álvareze a skvělou ránu Jonathana prostě oslavit musel! Nerazzurri otočili vývoj zápasu a i díky chybě hostující obrany se ujali vedení.

Inter mohl díky střídajícímu Pereirovi navýšit své vedení, ale krajní obránce milánského týmu nezvládl zakončení a nechal vyniknout Neta. Domácí tým to ale vůbec mrzet nemusí - těžký test proti Fialkám totiž zvládli a dál útočí na první příčku.

Více informací k zápasu

Parma FC - Atalanta Bergamo 4:3

25.09.2013 20:45

Góly: 19. Djamel Mesbah, 28. Marco Parolo, 35. Aleandro Rosi, 40. Marco Parolo - 20. Giacomo Bonaventura, 44. Germán Denis, 79. Marko Livaja

Gólově bohaté utkání bylo k vidění v Parmě na Ennio Tardini a také první vítězství Gialloblu. Svěřenci trenéra Donadoniho zvládli dramatickou přestřelku s Atalantou a vyhráli 4:3. Utkání si ale několikrát výrazně zkomplikovali, zejména červenou kartou Amauriho.

První branka zápasu padla v 19. minutě a postarali se o ní domácí borci. Lucarelliho dobře zahraný volný přímý kop doplachtil až k Mesbahovi, který překonal hostujícího brankáře poprvé - 1:0. Odpověď Atalanty ale byla blesková. Denisův přesný pas nalezl Bonaventuru a ten se nemýlil - 1:1.

O několik minut později si Parma vzala vedení zpátky. Aktivní Cassano vysunul Parola a bylo to 2:1. Ve 35. minutě už to bylo 3:1, to když zamířil do černého Alejandro Rosi! A za dalších pět minut už to bylo dokonce 4:1. Po Cassanově břevně se následně podruhé v zápase prosadil Parolo a Atalanta byla zralá na ručník. Před koncem prvního poločasu se ale hostům podařilo vykřesat naději. Bonaventura přihrával a úspěšně zakončoval Denis - 4:2!

Atalanta tak stále mohla pomýšlet na bodový zisk. Navíc šance alespoň na remízu se zvýšila v 52. minutě, kdy domácí Amauri uviděl za faul červenou kartu. Nerazzurri se i přes přesilovku dlouho nedokázali dostat do žádné šance, až v 79. minutě snížil na 4:3 Livaja. Atalanta zadělala na pořádné drama a Parmu čekalo krušných třináct minut. Parma je ale přežila a divoký výsledek udržela.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AS Řím 0:2

25.09.2013 20:45

Góly: 65. Medhi Benatia, 89. Gervinho

Giallorossi zvládli další těžký test, když zavítali na půdu nevyzpytatelné Sampdorie. Delio Rossi navíc coby bývalý trenér Lazia ví, jak proti odvěkému rivalovi hrát. První poločas opět branku nepřinesl, v tom druhém se už ale trefili úspěšní góloví debutanti AS - Mehdi Benatia i Gervinho vstřelili své premiérové branky.

První poločasy týmu z Věčného města zkrátka nejdou. Dnešní zápas s domácí Sampdorií nebyl jiný - dlouhé rozehrávky v dobře fungující záložní formaci ale nenacházely ani jednoho ze tří ofenzivních hráčů hostí. Gervinho s Marquinhem se k míči téměř nedostávali, Marco Borriello byl dobře pokrýván stopery Blucerchiati. Svěřenci trenéra Delia Rossiho velmi dobře napadali rozehrávku obránců AS, především Manolo Gabbiadini dělal dvojici Leandro Castán - Mehdi Benatia značné potíže.

Vlkům chyběl v základní sestavě Francesco Totti, Alessandro Florenzi i Adem Ljajić, což se na jejich hře projevovalo. Hostů často chyběl nápad, poklonu ale zaslouží i flexibilní obranná linie hráčů Sampdorie. Největší šanci domácích paradoxně připravil hostující hráč. Borriellovi pšenka příliš nekvete a rozhodně mu nevykvete ani po zpětné nahrávce směrem k brankáři, kterou ale stačil zachytit unikající Manolo Gabbiadini. Jeho pohyb nezaznamenali obránci AS včas, takže brankář Morgan De Sanctis musel předvést pohotový reflex, aby přízemní ránu mladého útočníka vytlačil mimo tři tyče.

První poločas ze zdravotních důvodů nedokončil obránce Maicon, který se po zranění dokonce odkulhal. Jeho místo zaujal mladíček Dodo. První poločas zakončil domácí záložník Pawel Wszolek, jehož rána nebyla z nejpřesnějších a brankář De Sanctis si nemusel dělat přílišné vrásky. Úvod druhé půle se nesl ve znamení boje o míč. Ze středu hřiště jej na bránu Da Costy vyslal Miralem Pjanić, jeho kroucená střela ale mezi tři tyče nezapadla.

Více než hodinu obrana Blucerchiati odolávala nátlaku AS, teprve když se místo nevýrazného Marquinha ujal taktovky střídající kapitán Totti, se mohli hosté radovat. Skvělý sólem přes celé hřiště se blýskl stoper Mehdi Benatia, který sice v pokutovém území upadl, přesto však ještě dokázal zamířit a skórovat!

Sampdorii docházel čas, takže bylo nutné jednat. Pro posílení útoku se na hřišti představil italský záložník Antonino Barillá. Pobytu na hřišti si ale příliš neužil, protože nejprve za nafilmovaný pád v pokutovém území obdržel z rukou sudího Calvareseho žluté napomenutí, v závěru zápasu si vyšlápl na Miralema Pjaniće a putoval do sprch. To už ale Sampdoria prohrávala o dva góly, protože Francesco Totti skvěle nabídl šanci nabíhajícímu Gervinhovi v protiútoku tří na dva a nová posila AS vstřelila po pěti zápasech svůj první gól. Vlci díky tomu zůstávají na první příčce, Sampdoria klesá na osmnáctou příčku.

Více informací k zápasu

Turín FC - Hellas Verona 2:2

25.09.2013 20:45

Góly: 36. Alessio Cerci (pen.), 53. Alessio Cerci - 44. Juan Ignacio Gómez, 66. Jorginho (pen.)

Branky padaly také v Turíně, kde domácí Granata remizovala s Hellasem Verona 2:2. Domácí dvakrát vedli, ale Hellas se pokaždé dotáhl. K vidění byly také dva pokutové kopy.

Úvod utkání patřil domácím, kteří byli aktivnější, ovšem Hellas velmi rychle srovnal krok a začal vystrkovat růžky. Diváci si ale na větší příležitost museli počkat až do 36. minuty. Díky ruce ve vápně sudí nařídil pokutový kop ve prospěch domácích a reprezentant Alessio Cerci precizní penaltou poslal Turín do vedení - 1:0. Hosté ale dokázali ještě před odchodem do šaten srovnat na 1:1. Toni se zakončením ještě neuspěl, ale Goméz Juanito v těžké pozici překonal brankáře Padelliho.

Krátce po změně stran mohl Juanito vstřelit další branku, jenže těsně minul. A tak udeřilo na druhé straně. Cerci vypracoval šanci pro Meggioriniho, toho však hostující brankář vychytal, ovšem Cerci vzápětí dorážkou dal na 2:1 pro Turín. Ani tentokrát nevydrželo vedení 2:1 příliš dlouho. V 66. minutě fauloval Toniho ve vápně Rodriguéz a rozhodčí byl nekompromisní. Vangelis Moras penaltu s trochou štěstí proměnil a začínalo se opět "od nuly" - 2:2.

Závěr utkání nabídl ještě velké drama. Immobileho rána nadělala Padellimu velké problémy! Rozuzlení zápasu se nakonec nekonalo ani ve tříminutovém nastaveném čase. Turínští doma remizovali s Hellasem 2:2.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - US Sassuolo 1:1

25.09.2013 20:45

Góly: 15. Blerim Džemaili - 20. Simone Zaza

Velké překvapení se dnes odehrálo v Neapoli. Co nesvedlo AC Milán a jiní, to se povedlo Sassuolu. O víkendu si nováček uřízl ostudu, ale nyní vše zažehnal. Stal se totiž prvním týmem v sezoně, který dokázal obrat o body Neapol, na San Paolo remizoval 1:1.

Neapol byla velkým favoritem a dle očekávání se vyvíjelo i utkání. Po čtvrthodině hry zakončil nekompromisně nenápadnou akci Blerim Džemaili a Neapol vedla 1:0. Sassuolo na nic nečekalo a hned z první svojí šance srovnalo krok. Simone Zaza se prodral z úhlu k brance a střelou pod břevno překonal gólmana Reinu - 1:1. Domácí se vzápětí opět mohli ujmout vedení, Marek Hamšík tvrdě vypálil, ale trefil jen jednoho z obránců. Útočilo také Sassuolo, poměrně pohlednou akci musel hasit až Mesto odkopem od brankové čáry!

Domácí ale přeci jenom byli lepším týmem. Další šanci v prvním poločase zahodil Hamšík a po něm o několik minut později i Higuaín, kterému byl v gólový moment odpískán ofsajd. Poslední slovo v prvním poločase mělo Sassuolo, ale Pepe Reina svůj tým podržel.

Ve druhém poločase se očekával nápor Neapole. První velkou šanci zlikvidoval Pegolo v 55. minutě Fernandezovi. Pak ale Sassuolo spřesnilo hru a Neapol překvapivě do ničeho nepouštělo. S postupujícím časem se Azzurri více tlačili před branku, ale Sassuolo heroickým výkonem uhájilo velmi cennou remízu! Pro Neapol to byla první ztráta, pro Sassuolo první zisk.

Více informací k zápasu

AS Livorno - Cagliari Calcio 1:1

25.09.2013 20:45

Góly: 23. Andrea Luci - 53. Víctor Ibarbo

AS Livorno prožívá téměř snový debut v Serii A, protože na sedmém místě po pěti odehraných kolech by jej tipoval málokterý příznivec. Přesto je to tak, svůj osmý bod si Amaranto vysloužilo v souboji s Cagliari. To naopak zůstává lehce za očekáváním a na svého dnešního soupeře ztrácí čtyři příčky.

Domácí hráči se sice na stadionu Armanda Picchiho už po dvaceti minutách radovali po brance Andrey Luciho, ale úsměvy fanoušků na tvářích trochu zmrazil Victor Segundo Ibarbo, který krátce po změně stran dopomohl sardinskému týmu k bodu za konečnou remízu 1:1.

Úvodní minuty mnoho zajímavých situací nenabídly, výjimkou byla snad jen narážečka Radjy Nainggolana s Albínem Ekdalem, v pokračování akce až ke gólovému vyústění zabránil obranný zákrok zkušeného obránce Émersona. Systém narážeček celkově hostům vycházel, další akci díky ní zakončoval Victor Ibarbo, třebaže nepřesně. V dresu domácích se o podobné kolmice snažilo duo Paulinho - Innocent Emeghara, ale bez většího efektu.

Cagliari vlastně první branku utkání pro soupeře samo vyrobilo, když nedorozumění v hostující obraně využil pozorný Andrea Luci a bez větších problémů poslal Livorno do vedení. Domácí tribuny byly nadšeny, Cagliari muselo najít sílu na rychlý protiútok.

To se mu dlouho nedařilo, svěřenci trenéra Diega Lópeze zahrozili až před koncem první půle díky Ekdalově ráně. S tou si ale mladý Francesco Bardi výtečně poradil. Livorno poté navýšilo své vedení, kvůli ofsajdovému postavení ji ale sudí Luca Pairetto neuznal. Do druhého dějství hosté doslova vtrhli. Po Contiho volném přímém kopu ohrožení Bardiho brány trvalo, čehož využil Victor Ibarbo a po centru do vápna se nemýlil - v Livornu bylo srovnáno.

Hrdinou utkání se pravděpodobně stal brankář Francesco Bardi, který (ač nemá příliš prvoligových zkušeností) roste každým zápasem. Produkt fotbalové akademie Interu Milán famózním zákrokem zlikvidoval volný přímý kop Daniele Contiho a udržel svůj tým ve hře o body. A protože se závěrečný tlak ani na jedné straně nekonal, svým zákrokem Bardi zachránil Livornu cenný bod.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Calcio Catania 3:1

25.09.2013 20:45

Góly: 4. Ederson, 39. Senad Lulić, 90+4. Hernanes - 6. Pablo Barrientos

Lazio zůstává před vlastním publikem nadále stoprocentní. Zatímco venku se družině Vladimira Petkoviče nedaří, doma je to jiná "píseň". Biancocelesti tentokráte porazili Catanii 3:1, čímž prodloužili její sérii bez vítězství.

Ani na Olympijském stadionu se na branku nečekalo dlouho. Přesně domácím stačili na první gól čtyři minuty. Andujar neudržel střelu z dálky a dorážející Ederson měl snadnou úlohu - 1:0 pro Lazio. Jenomže výsledek nevydržel dlouho. Za dvě minuty využil Barrientos obrovské hrubky v obraně a s přehledem překonal Marchettiho - 1:1. Lazio bylo v prvním poločase hodně aktivní a rozhodně si zasloužilo vést. Ve 39. minutě dal na 2:1 po krásné a především přesné střele z velkého vápna Senad Lulič.

Catania měla ve druhém poločase možnost na vyrovnání, jenže Almiron v jasné šanci těsně minul. V 59. minutě přišla pro Elefantini další velká komplikace, Bellusci fauloval Onaziho a po druhé žluté kartě byl vyloučen!

Lazio mělo zápas pod svojí kontrolou a v závěru uštědřilo Sicilanům polední ránu z milosti. Ve čtvrté minutě nastavení prostřelil Andujara Brazilec Hernanes a dal výsledku konečnou podobu. Lazio doma zvítězilo nad Catanií 3:1.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Juventus FC 1:2

25.09.2013 20:45

Góly: 28. Cyril Théréau - 47. Fabio Quagliarella, 65. Alessandro Bernardini (vl.)

Juventus nezačal utkání s Chievem Verona příliš dobře, dokonce musel po úvodní brance Cyrila Théréaua dotahovat skóre. Díky brankám Fabia Quagliarelly a vlastního přispění obránce Alessandra Bernardiniho se mu nakonec podařilo udolat bojovný domácí tým.

Turínský klub pod vedením Antonia Conteho sice není tak suverénním strojem na úspěch a krásnou hru, ale zatím stále vítězí. To jen dokazuje velmi silnou mentalitu zkušeného celku. Dnes něco podobného okusil tým Chieva Verona, který minimálně po čas první půle sehrál s favoritem více než vyrovnanou partii. Přesto však nakonec jeho úsilí přišlo vniveč...

Čerstvě zformovaný útok v podání pánů Fernanda Llorenteho a typově odlišného Fabia Quagliarelly zahrozil již po pár minutách, když se druhý jmenovaný dostal k zajímavému centru Mauricia Isly. Chilský univerzál našel italského spoluhráče milimetrovým pasem, ten však Quagliarella zakončil mimo Puggioniho svatyni. Španělský toreador Llorente v minulém kole konečně prolomil střeleckou smůlu a dnes na něm odhodlání vstřelit další branky bylo zřetelné. Ve dvou po sobě následujících akcích však očekávání nenaplnil.

Že není baskický útočník jen vytáhlý, ale také technicky nadaný, ukázal po skvělém zpracování nákopu a následné střele. Ta se ale mezi tři tyče brankáře Puggioniho nevešla. Hrozilo také Chievo, jmenovitě Cyril Théréau. Největší ofenzivní zbraň Mussi volanti se nejprve jen zastřelovala, krátce před uplynutím půlhodiny zápasu však již skórovala. Brankář Gianluigi Buffon nerozehrál právě nejlépe, čehož využil Gennaro Sardo, předložil míč spoluhráči Théréauovi a ten povedenou střelou překonal hostujícího brankáře - 1:0.

Na tahu byl Juventus, Bianconeri se ale dlouho nemohli dostat do tempa. Ještě do konce prvního poločasu zkoušel táhlou střelou srovnat Fabio Quagliarella, ale Puggioni si s jeho střelou poradil. Poslední slovo měl po pětačtyřiceti minutách opět Juventus, když nejprve aktivní Quagliarella nepřekonal Puggioniho, následně se po centru Isly dostal do zakončení Fernando Llorente. Ani jemu ale nebylo přáno.

Quagliarella si vše vynahradil po návratu ze šaten. Pouhé dvě minuty byly odehrány, když se italský reprezentant dostal k odraženému míči. Nejprve jej napálil do břevna, poté už se mu povedlo namířit jej přímo za Puggioniho záda!

Chievo se snažilo o rychlou odpověď, ale motivovaný a dobře pracující hostující tým domácí žádné větší akci nepouštěl. Naopak, uzavřel soupeře před jeho pokutovým územím a vyčkával. Paul Pogba sice ještě na Puggioniho nevyzrál, ale na druhé brance Juve měl přesto lví podíl. Centroval totiž před bránu na neobsazeného Llorenteho, před kterým na poslední chvíli odklidil míč Alessandro Bernardini. Bohužel pro mladého obránce i celé Chievo - pouze do vlastní brány. Juventus tak po hodině hry otočil skóre a vedl. Do konce utkání sice ještě střídající Stephan Lichtsteiner nedopřál obraně domácích oddychu, ale ze závěrečných minut již Bianconeri žádnou další branku nevytěžili.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AC Milán 3:3

25.09.2013 20:45

Góly: 33. Diego Laxalt, 52. Diego Laxalt, 61. Jonathan Cristaldo - 12. Andrea Poli, 89. Robinho, 90. Ignazio Abate

Neuvěřitelný zápas se odehrál v Boloni. Domácí fotbalisté vedli nad AC už 3:1, ale výsledek v samotném závěru ztratili a remizovali 3:3. Konec utkání nabídl velké drama, ještě v páté minutě nastavení orazítkoval břevno Diamanti.

Zraněními zužovaný Milán chtěl odčinit porážku s Neapolí a do zápasu s Bolognou vstoupil dobře. Robinho vymyslel krásný pas pro Poliho, který nabídkou nepohrdl a střelou na zadní tyč překonal Curciho - 0:1. Velkým smolařem utkání se stal Alessandro Matri, který měl jednu obrovskou tutovku za druhou. Kdyby alespoň jednu z nich v prvním poločase dal, mohlo se utkání vyvíjet zcela jinak. Jenže vše bylo přesně naopak. Sudí nejprve neodpískali penaltu ve prospěch AC, a poté už Bologna vyrovnala. Diego Laxalt prostřelil Abbiatiho a bylo to 1:1.

V závěru prvního poločasu spálilo AC další tisíciprocentní šanci, Birsa vůbec netrefil prázdnou branku. Stejně začal i druhý poločas, tedy zmařenou šancí Rossoneri, tentokráte netrefil prázdnou branku Matri!

AC zahazovalo a Boloňa nekompromisně trestala. Nocerino neuhlídal centr z pravé strany a obránce Abate zase na zadní tyči neuhlídal hlavičkujícího Laxalta - 2:1. A aby toho nebylo málo, o několik minut později už to bylo 3:1. Prudký Diamantiho centr lehoulince tečoval na zadní tyč Cristaldo a Abbiati se natahoval marně! Pro AC to byl obrovský šok a dlouho trvalo, než se z něho hosté vzpamatovali.

Nicméně milánští se nevzdávali a nadále se vypracovávali velké množství šancí. Mexés hlavou orazítkoval břevno a Niang před Curcim pálil vedle. Curci byl hodně vytíženým mužem a nakonec v 89. minutě přeci jenom inkasoval. Závar ve vápně zakončil do prázdné branky Robinho a už to bylo zase jen o jednu branku. Během pětiminutového nastaveného času pak AC dokonce vyrovnalo.

Ignazio Abate na zadní tyč zakončil střelou pod břevno a Milán ještě mohl pomýšlet na výhru. Mohl ale také prohrát, to když v páté minutě nastavení napálil břevno Diamanti. AC Milán ale opět ztratilo, v Boloni jen remizovalo 3:3.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Janov CFC 1:0

24.09.2013 20:45

Góly: 79. Antonio Di Natale

Kapitán Antonio Di Natale opět spasil svůj tým a zasáhl ve chvíli nejpotřebnější. Deset minut zbývalo do konce nerozhodně vypadajícího klání s CFC Janov, když se domácí sektor mohl po proměněné standardní situaci radovat. Janov naopak opět klesá tabulkou.

Zebry oplatily svému soupeři poslední vzájemný zápas, v němž díky střele Slováka Juraje Kucky Janov zvítězil. A tři body berou Guidolinovi svěřenci stejným rozdílem, tedy o jednu jedinou branku. O tu se po přímém volném kopu postarala domácí legenda s číslem 10 na dresu - veterán Antonio Di Natale.

Od úvodních minut dávali domácí hráči svému soupeři jasně najevo, kdo že je tady pánem a nepůjčovali mu míč. Poklidnou kombinaci ostatně ani janovský celek nijak výrazně nenarušoval. Mladý brankář Mattia Perin, který byl jedničkou mezi třemi tyčemi u loňského nováčka z Pescary, se musel natahovat po spolupráci Maicosuela s Di Natalem, řešení akce ale brazilský záložník nezvládl podle představ. Udinese stupňovalo svůj tlak, což dokázalo ránou obránce Thomase Heurtauxe. Na ni ještě Perin výborně zareagoval, s dorážkou dobíhajícího Di Nataleho mu už museli vypomoci obránci, kteří míč odvrátili na rohový kop.

Po půlhodině hry se ve spolupráci s Maicosuelem dokázal prosadit Antonio Di Natale, rozhodčí Daniele Orsato však postřehl ofsajd a branku neuznal. Janov nestíhal bránit aktivní přístup domácích, po Allanově vybídnutí otřel míč o svou patičku argentinský záložník Roberto Pereyra a od oslavy gólu jej oddělily centimetry! Trenér Guidolin chtěl tři body přímo zoufale, a proto poslal na trávník mladou hvězdu se jménem Luis Muriel. Body by bral také Janov, takže nevýrazného Moussu Konatého vystřídal harcovník Emanuele Calaió.

Efekt Muriela se projevil téměř ihned, v plném běhu si kolumbijský útočník míč zpracoval a vystřelil. Perinovu bránu však těsně minul. Mrzet jej to nemuselo, neboť jeho starší kolega mu deset minut před koncem zápasu ukázal, v čem spočívá vítězný trik - se štěstím napálil míč z přímého volného kopu po faulu Portanovy za záda bezmocně přihlížejícího Mattiy Perina - 1:0 pro domácí Zebry. Ty už si výhru pohlídaly, nic na ní nezměnila ani nenápadná akce Dušana Basty z konce utkání. Janov po dalším nevýrazném výkonu klouže do sestupových vod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím550012:115
2.Inter Milán541015:213
3.SSC Neapol541012:413
4.Juventus FC541010:413
5.ACF Fiorentina531111:610
6.SS Lazio53029:89
7.AS Livorno52217:48
8.Turín FC52218:78
9.Udinese Calcio52127:67
10.Hellas Verona52127:87
11.Cagliari Calcio51317:86
12.AC Milán512210:105
13.Parma FC51226:95
14.Janov CFC51135:84
15.Chievo Verona51135:104
16.Bologna FC50327:113
17.Atalanta Bergamo51046:103
18.UC Sampdoria50234:102
19.Calcio Catania50142:101
20.US Sassuolo50142:161

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (171)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Znovu rozhodl El Capitano!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný znak má Udine (lepší barvy).

Reagovat
Jajinek

Stevan hattrick...

Reagovat
CubONE

Iba dva ma pripisane.

Reagovat
madridcan

ved to bol vlastenec nie?

Reagovat
CubONE

Nebol.

Reagovat
GEGE

jj připsaný Calaiovi...

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Dzemaili to trefil krasne, jinak tohle neni to Sassuolo, ktere jsem viděl v neděli Že by je Neapol podcenila nebo to je tou jinou sestavou a nesehranosti...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

Nezasloužený tři body doma, Chievo za náma, výkon hroznej.

http://www.youtube.com/watch?v=OBt1rRyUuvw jedinej světlej okamžik zápasu

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Mada

Reagovat
CubONE

Skoda, ze zato nedavaju body do fanty.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Yanek

Slavit a nebo mít vůbec dobrý pocit z remízy v Bologni fakt není na místě. Obrana opět trapná, stejně tak týmový duch (i přes dvě branky v závěru). Těžko někoho vyzdvihovat, ale De Jong kraluje...

FORZA MILAN

Reagovat
brenk

Veľká radosť z 3 bodov, niekoľko hráčov sa šetrilo, navyše proti nepríjemnému súperovi, v takýchto zápasov mi je hra ukradnutá, jednoducho treba zbierať body. Takže spokojnosť.

Reagovat
DelPiero137

Nemam rad taketo vyhry kde sudi chyboval na obe strany. Gigi mohol si chytit tu strelu aby som si kludnejsie uzival tuto vyhru. Aj ked co sa da na tomto zapase vychytnavat?

Som rad ze je to za nami, da sa len konstatovat ze okrem Litchyho nemame kraj hodny ani Chievo a Andreje je velmi nesustredeny, az si koleduje o lavicku.

Forza JUVE!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Neapol

Reagovat
mastakillah

Tak na tohle není co říct. Zápas jsme jednoznačně podcenili a myslím si, že dokonce můžem být rádi i za tu remízu. Dnešek jen potvrdil to, že je naše hra do značné míry zavislá na Hamšíkovi. Pokud nezahraje on tak je to bída. Dneska hral dost špatně, tolik špatných přihrávek jsem ho neviděl dát už hodně dlouho. Bohužel. stalo se a doufám, že nás to jen nakopne. Ty Vítězství nám nebudou padat do klína tak jako v Miláně a z toho by se měli hráči poučit. V neděli chci rozhdoně tři body z Janova!!!

Reagovat
FuckT

To s tym Hamsikom je bohuzial pravda, vsimol som si to uz v predchadzajucich zapasoch, v ktorych nehral...

Reagovat
Shevchenko

Góly AC v posledních 4 zápasech: 87', 90+7', 82', 86', 90+1', 12', 89', 90+2'

Reagovat
10

Silvio asi na livku vydělává na zimní posily

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

spíš na kauci

Reagovat
M11

ty vole

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Slejdy

mazec

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný! nejen, že se v sezone rozjizdime pomalu a na konci vse dohanime, ale stejny prubeh maji uz i nase jednotlivy zapasy...

Reagovat
goodbay

Grande Roma, letos scudetto!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je škoda, že Pellissiera už v tom Chievu odsunuli na druhou kolej. Není to tak dávno, co Juve vstřelil tři fíky a dnes ho tam pošle na posledních pár minut.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že konečně spadnou. teď když se vrátil HellASS a Livorno,tak už pro ně není místo a on je držel maximálně

Reagovat
olis

otras, nevadi, ide sa dalej

Forza Napoli!!!

Reagovat
smazaný uživatel

AS pěkně, AC klasicky s mega haluzí a Neapol měla na výhru kurz 1.14

Reagovat
GEGE

Neskutečné střídání pocitů u toho zápasu...Nejdřív nadšený s krásného golu co vymyslel Robinho pak udivený s počtu zahozených šancí co nedáme a následně zaskočený po vyrovnávajícím golu s ničeho...Abate po zranění dva zápasy 3 goly po jeho chybách....Druhý poločas mě pak ještě totálně překvapí dvouma šokujícíma golama Bologně....Po břevnu Mexese se tomu začnu smát...No a nejlepší na závěr co už sem vůbec nečekal přijde jěště taková euforie a naděje po golu Robinha...Vybuch radosti po vyrovnání Abateho a ještě špetka naděje při nastavení...Fakt moc na mě tohle...

FORZA MILAN!

Reagovat
GEGE

A ten závěr kdy ještě trefí v poslední minutě nastavení neskutečnou střelou Diamanti břevno....A Robinho je pán!

Reagovat
DelPiero137

OT:ja tych Rumunov zacnem mat rad dnes sa digi box restartol a nacitali sa vsetky sportove kanaly : Digi Sport 1/2, Digi LM 1/2, Slovak Sport 1/2/3, Eurosport 1/2, Nova Sport, Sport 1

To uz ani z domu nemusim chodit von. Forza Digi

Reagovat
FORZAMILAN

Jo, ty znám, Rumuni jsou dobrý. Ještě Srbský Arenasport a Al Jazeery v HD

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli AC letos v téhle konkurenci ukope LM pro příští rok, tak nevím.Dnešní výhra mě těší i jdyž nám rozhodčí pomohl.Ale konečně, už ani nevím kdy nám rozhodčí naposled něco daroval.Je to hnusný ale konečně.

Reagovat
scr

AS takovyhle start ani nepamatuje..ale nechci to zakriknout...dalsi tri kola ukazi, jak moc je tym pripraven

Reagovat
smazaný uživatel

Milán neskutečná bída.....Benitez konečně padl s čučkama po euforii na Milánu a ve hře tak stále zůstavají přestupový vítězové calcia Řím a Fiorentina...já jsem plně spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč,ale je mě jedno,že zrovna AS má plný počet bodů.Nějak z toho týmu nemám vůbec strach

Reagovat
scr

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
The Krupy

Vážne, no. Väčšie bobky mám z Interu. Ale bodaj by to bolo naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře...

Reagovat
CubONE

Niekto mi popise podrobnejsie ako sme hrali? Kukal som iba cez livescore.

Reagovat
CubONE
Reagovat
goodbay

Může mi někdo napsat kolik Slováků působí v SA a v jakých týmech? Díky

Reagovat
CubONE

Hamsik (Neapol), Kucka (Janov), Cech (Bologna), Gyomber (Catania), Bajza (Parma) a tusim este Farkas v Chieve

Reagovat
CubONE

Tak sorry, Farkas je na hostovani v Serie B.

Reagovat
The Krupy

Ďombier je iste Slovák ako repa

Reagovat
smazaný uživatel

Chces krvne testy ?

Reagovat
Benesse

tak chalan je z revúcej...

Reagovat
The Krupy

Vieš koľko ich tam je?

Reagovat
Benesse

ktovie skade sú tvoji predkovia nepredpokladám že by vedel madarsky keď sa narodil a vyrastal tuto za kopcom

Reagovat
smazaný uživatel

Sak Ďumbier, nie ?

Reagovat
goodbay

Nechytal ještě v Catanii Košický?

Reagovat
cristiano.K.

Totti nehrál od začátku proč?

Reagovat
smazaný uživatel

ve 37 letech nevydrží tři zápasy za osm dní

Reagovat
smazaný uživatel

No comment....

Reagovat
andycek1

Ja cchem starý Juventus!! To čo predvadza ta obrana je hrozne ale utok by mal zase vyuzivat sance lebo Kodani, Hellasu a Chievu sme mneli dat po 4 gole

Reagovat
smazaný uživatel

NEAPOLLLLL LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Jajinek

člověk, který dostane doživotní ban z části proto, že fórum naprosto zasírá, z části proto, že jen trolluje a z části proto, že ho tu opravdu nikdo nechce, nikoho nebaví a nikdo na něj není zvědave, a který se neustále vrací, mění si nicky, páč až asi 6 jich má zabanovaných a prostě a jednoduše ho baví takto srát lidi na něčem, jako je forbalové fórum, je prostě naprosto neinteligentní jedinec a nebo úplný čůrák. V Tvém případě jsem přesvědčen o obojím!! Proto se ani neptám, co z toho máš a co ti to přináší.

Reagovat
DelPiero137

on by nepresiel psycho testami, rovno by si ho tam nechali : nebezpecny jedinec/rozdvojena osobnost

Reagovat
smazaný uživatel

ako priznám, že som mierne mozgovo chorý, ale mohlo to byť aj horší.Že áno? viz Jajinek

Reagovat
FuckT

To suvetie nema chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl výkon . Proti Janovu to musí být o nečem jiném a jestli chtějí napravit to co včera předvedli tak dobrý výsledek z Londýna. K hráčům se raději nevyjadřuju, jen málokdo by snesl normální měřítka. Doufám, že je Rafa spraží!

Avanti Napoli!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Adil Rami byl vyřazen z kádru Valencie a již se začíná spekulovat, kam by mohl v lednu zamířit. O francouzského obránce údajně stojí Inter a Neapol.

Ať to vyjde a zamíří pod Vesuv. Snad tu bude chtít.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Juan Mata, Fernando Torres a César Azpilicueta by se mohli vrátit do vlasti. O příchodu trojice španělských fotbalistů z Chelsea podle anglických médií uvažuje Barcelona.

Bylo by super Matu vyfouknout Barce. Moc by se nám hodil.

Reagovat
olis

to by ale musel niekto odist, alebo akceptovat ze by skoro stale sedel

Reagovat
smazaný uživatel

Při současném počtu zápasu a vytížení by to zas takový problém nebyl. Sestava by rotovala, ale byla by mnohem kvalitnější. Mata by se setsakramentsky hodil

Reagovat
olis

to ano, ale nemyslim si ze pride, podla mna by o neho mohol byt zaujem aj v spanielsku a bude urcite drahy, nevidim to realne, ael takato posila by urcite potesila

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba zapracuje faktor Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

si prohral sazku, ne

Reagovat
olis

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Juve, Sassuolo

Reagovat
smazaný uživatel

snad Neroverdi teď začne šlapat... nevíš, proč ještě nehraje Luca?

Reagovat
Pinturicchio

Je zraněný , ... snad se co nejdřív vrátí, on by té jejich záloze mohl dost pomoct, proti Interu v záloze samí posunovači a dopředu nikdo nic nevymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě myslel, že už se dal z toho zranění z Eura dohromady. Tak že by něco nového? Každopádně jejich hru může jedině zvednout. Už bych ho rád viděl zase na hřišti. Včera jsem zaznamenal, že konečně nastoupil Domenico, což mě těší. A Simone přidal další gól, což mě kvůli fantě těší dvojnásob.

Reagovat
Pinturicchio

... spíš bych řekl, že je to něco nového nebo obnovené to staré zranění. Jo, Jo, Beras měl ten trest hodně dlouhý, včera nastoupil poprvé a od Gazzetty dostal solidní 6. Lady ZaZa mě potěšil, ... i Richie včera dával, dokonce Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ze srandy hodil na tiket tipy eurofotbalu:D na cely kolo SERIE A:D a panove teda hrube jste se spletli:D:D

Reagovat
GEGE

V Parmě včera krásné goly

Reagovat
GEGE

A Toniho asist na gol Gomeze taky exkluzivní

Reagovat
FuckT

Pravdepodobne sa na to pozeram ovela tragickejsie ako ostatni fans Neapolu, ale podla mna je proste nepripustne aby tim, ktory pomysla na Scudetto remizoval so Sassuolom, a to sme si za vcerajsi vykon zasluzili aj prehru. Neviem si predstavit, ze by sme dokazali vyhrat ligu ked nevieme vyhrat so Sassuolom. Tento zapas ma donutil porozmyslat nad nasimi doterajsimi vykonmi a ta euforia ktoru vo mne sposobili celkom upada, pretoze sa na tie zapasy konecne pozeram s otvorenymi ocami. Vyhra proti nulovej Bologni, tazka vyhra v Chieve(ale tam uz nasa obrana ukazala svoje schopnosti) a vyhra v Atalante... Potom vyhra s Dortmundom, ktora bola potesujuca a ukazala, ze hrat vieme, aj ked nam vyrazne pomohlo vylucenie. No, a posledne dva vykony boli katastrofalne, oba zapasy sme si zasluzili prehrat na plnej ciare a ako poznam stary Neapol, taketo vykony sa s nami dokazu tahat dost dlho, tak som velmi zvedavy na Genou.

Kazdopadne si myslim, ze takto to nepojde. Caka nas este mnoho tazsich zapasov, ktore budeme musiet vyhrat. Tento rok je konkurencia ovela nabitejsia ako ten minuly, takze prehry so Sassuolom si ocividne dovolime len my. :)

Co sa tyka hracov, tam to nebudem komentovat, skoro kazdy o nicom. Ale najodpornejsie vykony pre mna podali tito hraci - Armero, ktory reagoval na prihravky az potom co sa udiali a jeho centre boli na grc, a potom Mertens, ktory sa ale o dost zlepsil v druhom polcase.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelze než souhlasit. Chce to přidat

Reagovat
spider_8

Typický Benitéz. Porazí silný tým a potom poztrácí body doma proti průměrákům. Zvykněte si na to.

Reagovat
FuckT

To je pekne, ked sa mu podari vyhrat kazdy zapas s favoritmi a sem-tam stratit s najslabsimi timami v SA, tak to je este ok. Ale tu ide o to, ze Inter, Juve, AS a aj Fialky nam kludne mozu nalozit v obidvoch zapasoch, a v takomto pripade by nas zavahania so Sassuolom mohli dostat aj mimo EL...

Reagovat
Jajinek

já bych ten strach opravdu měl...zejémna kvůli pravidelným jarním blackoutům Napoli, kdy je možné, že to bude ještě horší. Ale těch bodů máte dost, paniku bych z toho nedělal.

Reagovat
FuckT

Je zaciatok sezony, tie body sa zidu a samozrejme som za ne stastny, ale 5 kol este nic neznamena. A ako si povedal, pride jar a bude to pre nas tazke, avsak, stale verim, ze s novym trenerom by sme sa tomu mohli vyhnut, ale to, ako pripravil nas tim na posledne dva zapasy ma trochu desi, pretoze tam sme zahrali velmi, ale velmi zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Pri Benitezovi sotva, ako hore pisal pavuk, zvlada s prstom v nose tazke zapasy s najsilnejsimi muzstvami, s outsidermi a priemerakmi hlavne v domacich zapasoch to pravidelne nezvlada. Neviem ci slo o podcenenie a setrenie sil, v prvom polcase to bolo dost vidiet. Muzstvo je aj zavisle na Hamsikovi, pokial mu to nejde, nejde ani muzstvu. Posledne 2 zapasy bol na facku.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Yanek

Milán ve své mistrovské sezoně prohrával doma s Bari a nakonec byl rád za remízu, výkon tehdy naprosto otřesný. Tohle nic neznamená.

Reagovat
The Krupy

Lenže AC je aj napriek všetkým problémom stále svetový veľkoklub, Neapol nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol od Maradonovej ery velkoklubom je, ale to si ty nemozes pamatat.

Reagovat
smazaný uživatel

To si ale dost ustřelil s výkladem Neapole coby velkoklubu, pokud říkáš, že je velkoklubem od dob Maradony. Pak mezi velkokluby můžu řadit Torino FC, bezkonkurenčního krále začátku 40. let minulého století. Bolognu, jako dominantní tým 30. let. A nebo Janov, který si na přelomu 19. a 20. století taky podmaňoval ligu.

Neapol se nemůže řadit mezi velkokluby na základě 25 let starých úspěchů, když během těch 25 let se dostal do finančních potíží a skončil až ve třetí lize. Je to ani ne 10 let, co se začali zvedat zpět nahoru. ADL odvedl úctyhodnou práci a je potřeba před ním smeknout klobouk, kam klub za ty roky dostal. Ale i tak si nemyslím, že můžeme Neapol, v současné době, řadit mezi velkokluby, ačkoliv k tomu má víc než dobře nakročeno. To pak můžeš mezi velkokluby řadit Sevillu FC nebo třeba Lille.

Reagovat
The Krupy

To je povestný troll, chcel si len zaprovokovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Definuj mi slovo velkoklub. Ak mas na mysli len ziskane trofeje za posledne obdobia, v podstate sa nemame o com bavit, gloryhunterom to nevytlciem z hlavy. Pod Maradonom si urobili velke meno, nebol to len ojedinely uspech a je relativne co kto povazuje za dobu , kedy ziskali naposledy trofeje. Neapol ma najvyssie ciele, ma slusny rozpocet, fanusikovsku zakladnu, zazemie, a aj vdaka spominanemu aj meno. Ja si Maradonov Neapol pamatam, kralovali v dobe, ked Serie A bola na vrchole. To ze nema uspech v EPM/LMje nepodstatne, ziskali 2 tituly , 3x boli vicemajstri za obdobie v rozmedzi 6 rokov, ziskali pohar UEFA, ktore malo v tej dobe takmer taky cveng ako EPM. Zavrhnut Neapol len kvoli tomu, ze ich uspechy su stare, je kratkozrake a tendencne alebo asi zaujate. V tom pripade je este velkoklubom Valencia, Arsenal ci aj Benfica, ktora neziskala okrem domacich titulov v Europe uz hodne ale hodne dlhu dobu, pritom stale je to u fanusikov pojem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký okecávačky a já na základně toho, jaké ty máš "parametry" dodávám - FC Torino, Bologna i Janov jsou tedy velkokluby. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Takze si zaujaty , tak v tom pripade aj argumenty beries ako okecavacky. Udel gloryhunterov

Reagovat
smazaný uživatel

To není o zaujatosti a pokud ano, pak věřím, že na tvé straně. Ale když to pominu, každý má evidentně jiná měřítka, jak si představit velkoklub. A promiň, ale nebudu považovat za velkoklub pomalu každý třetí klub v Evropě, to skutečně ne. A aby si mě mohl nazývat gloryhunterem, mě absolutně vůbec neznáš, a když mě jím nazýváš, evidentně nevíš, co ten pojem znamená. Takže pozdrav pán Bůh, tímto se s tebou loučím.

Reagovat
smazaný uživatel

Spominas uspechy, tituly a ohradzujes sa voci tomu , ze ta nazvem gloryhunterom? Na zaklade coho si zacal fandit Juventusu? Snad nie kvoli ich peknemu znaku. Suhlasim, ze nie je definovane nikde, co znamena a na zaklade coho sa berie velkoklub, lebo s tym operuju len senzaciechtivi novinari ale hlavne fanusikovia. Asi mame rozdielne pohlady na to, pre mna je velkoklub , ktory ma najvyssie ambicie , ma k tomu dostatok financnych prostriedkov, ma meno (chces snad povedat , ze futbalovi fanusikovia nepoznaju Neapol?). Mna zo zaujatosti nemusis obvinovat, lebo Neapolu nefandim a ani nikdy nebudem, mne len slo to skalopevne presvdcenie Juventinov v tejto diskusii, ze Neapol nepovazuju za velkoklub len preto , ze nemaju trofeje dostatocne oprasene a sam sa ohradis voci tomu , ze som ta nepriamo nazval gloryhunterom Ak tebou menovane kluby budu mat take ambicie ake ma Neapol uz roky, tiez ich budem povazovat za velkoklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Reagovat
The Krupy

Olis pre boha živého, snáď ma tu nejdeš presviedčať že Neapol je svetový veľkoklub.

Reagovat
olis

svetovy velkoklub neexistuje, to su sracky, nikto pre to nevymedzil kriteria podla coho sa to ma hodnotit takze kazdy si to hodnoti podla seba

Reagovat
10

tak jako tak, 95% lidí by tam nikdy nedala Neapol, na to 3 větší tituly za 90 let historie nestačí

Reagovat
olis

a mna to aj tak zaujima kolko ludi by ho tam dala, ja sa nepotrebujem riadit nazorom vacsiny, toto je presne znak dnesnej zdegenerovanej spolocnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, radsej vykoreneny idiot nez zakoreneny medzi idiotmi

Reagovat
The Krupy

Neskutočné aký si uzkoprsý.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Biozdenda

AS

Reagovat
smazaný uživatel

Garciova praca ma neprekvapuje, ako mlademu nadejnemu trenerovi mu predpovedam "hviezdnu" karieru. Vyborny psycholog aj taktik.

Reagovat
Biozdenda

vypadá to tak. Tohle AS má konečně skvělou morálku a vyhrávají díky tomu. Samé těžké zápasy a jeden inkasovaný gól. Fakt pěkná práce Garcii

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem že sa Juve zbavili odpadu menom Matri ! tak strateného útočníka v AC som už dlho nevidel, nevie dat gol z vylozenej sance, vyhodit predat prec! Allegri nech sa spamata a nech dava hrat talenty ako Niang a nie utocnika ktory ani nevie prejst cez 1 obrancu

obrana jedna komedia - Mexes a Zapata uz pred 5 rokmi skoncili a v klube ako Ac iba robia hanbu muzstvu, mam pocit ze tu obranu este bude mat AC dlho slabu alebo kym neprepustia trenera. Aspon ze zaloha je dobra a utok az na 2 vynimky tiez. Najprijemnejsie prekvapenia - Poli a Birsa. Budem sa opakovat ale Matri je asi najhorsi nakup aky som v AC videl. Chce to poriadnu zmenu aby sme konkurovali o titul

Reagovat
Shevchenko

DIamantiho břevínko v 94. minutě

http://www.youtube.com/watch?v=cmeP-v33Tmo

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, že to tam nepadlo.

Reagovat
M11

miluju tu jeho levacku

Reagovat
mastakillah

Reagovat
CubONE

Reagovat
10

...škoda

Reagovat
FORZAMILAN

Já vám dám ..škoda,,

Reagovat
CubONE

Úterní branka připsána Di Natalemu

Antonio Di Natale má na svém kontě připsanou jedinou branku z úterního utkání mezi Udinese a Janovem. Ve statistikách byl původně uveden vlastní gól Emanueleho Calaia, vedení Serie A ale za autora trefy nakonec označilo útočníka Udinese.

ANOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
shafto

pripajam sa k tvojej radosti

Reagovat
DelPiero137

160 v Udine

Reagovat
Jajinek

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Tohle byly obrovské emoce.

Aneb, jak se z hovna dají uplést veledůležité 3 body. V podstatě jsme měli 2 šance (nepočítám závěr do otevřené obrany) a dali jsme dva góly.

Když jsme dostali ten gól, říkal jsem si, jestli jsme schopni zápasy i otáčet...a hele...

Jinak tedy výkon opravdu nic moc, i když ta obrana se mi celkem líbila. Škoda toho, že Juan je člověk s nejvíce vítěznými brankami v týmu...bohužel u soupeře. Ještě více jsem pak tekl, když za stavu 1:1 ztratil Ricky míč na půlce a soupeř měl megatutovku na rozhodnutí zápasu...jestli tohle ti hráči budou dělat, tak je Mazzari asi zabije.

Guarína zabijou fanoušci...o to se nebojím. I když nechápu, proč pískot přišel zrovna na něj, ale ty gesta pak..no poser koště.

Cuchu může být pomalej, může občas udělat chybu, ale právě pro okamžiky jako dnešní vyrovnání je kapitánem Interu naprosto oprávněně!!!

ufff...Viola si do domrdala sama, ale taky to nebyl žádný válec. Remízovej zápas skončil se štěstím pro nás, ale ty body sakra bereme.

Myslím, že Kovačičův základ v Cagliari je jasnej, dokonce si myslím, že zkusí Icardiho od začátku, aby se rozložily síly.

Nicméně ulehám šťasten spát s tím, že jsme pořád nahoře. Krůček po krůčku.

FORZA INTER!

Reagovat
cristiano.K.

komentátor na Digi "Guarin se snaží vyhecovat publikum,aby svůj tým podporovali"

viděl jsem to jen od penalty,ale fakt bída. Líbil se mi jen Kovačevič a Nagotomo. Ricky hroznej.

Reagovat
Deki

To rozložení sil už je opravdu na místě. V dalším zápase bych nechal sedět jednoho z dvojice Alvaréz-Guarín. Dál mě kromě gólu dneska nepřesvědčil Jonathan. Příště bych chtěl od začátku vidět právě Icardiho a konečně bych prosil větší prostor pro Wallace

Reagovat
Deki

Pěknej zápas. Hodně jsem se bavil a máme tři body, což je z podobnýho remízovýho zápasu skvělá zpráva. Mazzarri už tak spokojen ale nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Inter mě teda zatím překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuha, ani na uvod som necakal tak vyrovnanu tabulka. Som zvedavy, ako to bude dalej pokracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter-Viola dobry match,Inter druhy polcas vstal z mrtvych,Fiore lepsie drzanie lopty, aj precho do utoku, ale Inter bol agresivnejsi co dokazal pretavit vo vitazny gol Jonathan pre oba tymi palec hore, Juve ma v podobe Neapola, Fiorentiny, a Interu zdatnu konkurenciu, uz nebude mat taku lahku cestu za scudettom Cambiasso bol skvely, general stredu pola,Ricky ma skvely tah na branu a dribling,zapasu by viac svedcala remiza scoutingandanalysis.blogspot.sk

Reagovat
j_mrazik

Gervinho to AS slušně nakopnul. Škoda, že ho neměl Zdeněk už vloni, třeba by to vypadalo jinak.

Reagovat
Alberto Aquilani

ach jaj ..... a miesto koho by akože hral vloni ? Miesto Tottiho či Lamelu ?

Reagovat
cristiano.K.

je evidentní,že to nemyslí vážně

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Rossi tak dobře, nebo mu to tam prostě padá?

Reagovat
Tomanatura

Je vyborny, zatim predcil vsechna ocekavani. Pokud se nezrani, verim tomu, ze bude lepsi nez Stevan s Mutuem.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

do takovýho srovnání bych asi nešel, ale zatím hraje fakt výborně...po takovým zranění, zvlášť dvakrát za sebou, jsem mu už moc nevěřil, rozhodně bych nevěřil, že se vrátí takhle rychle, to nemá obdoby, Alexovi to trvalo rok a půl

Reagovat
Inter Eterno Amore

díky ragazzi za tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem měl cista jedna na Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

to naše skóre je neskutočné ... to by som po 5 kolách nečakal ani vo sne

len tak ďalej FORZA AMBROSIANA

Reagovat
CubONE

Troska to skresluje zapas so Sassuolom.

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak odrátaj 5 gólov a aj tak je to stále výborné

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nejlepší našemu srdcaři, Francescu Tottimu. Dnes je mu 37 let.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Viditelně to stále bolí. Mě taky...

Reagovat
10

...Roma dává našemu vedení pěknou lekci

Reagovat
cresposuper

Ako tipujes poradie na prvych piatich prieckach? Teda hlavne nazor na Inter by ma zaujimal.

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero pán hráč a sympaťák s jedinou vadou.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak na mě padla slabá chvíle...

Reagovat
CubONE

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

za jeho fotbalové kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Nedoporučuju sledovat zápasy v horečkách, málem mě odvezli. Výborný 3 body, Forza Inter!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele