Serie A - souhrn 37. kola

10.05.2014, 20:00, aktualizováno 11.05.2014, 19:48
Komentáře a souhrny
Předposlední kolo italské ligy rozhodlo o všech třech sestupujících, dolů jdou Livorno, Catania a Bologna. Inter Milán získal díky výhře nad Laziem jistotu pátého místa, o šestou pohárovou příčku ještě bude velký boj. V klíčovém utkání remizovaly Turín s Parmou, Atalanta zdolala AC Milán. Juventus pak veze tři body ze hřiště AS Řím a atakuje hranici 100 bodů.

AS Řím - Juventus FC 0:1

11.05.2014 17:45

Góly: 90+4. Daniel Osvaldo

AS Řím přivítal v posunutém klání hosty z Turína, kteří se navíc mohli honosit čerstvým titulem. Již před zápasem bylo jasné, že o mnoho nepůjde a snad kromě cti či statistik opravdu nebylo o co hrát. Utkání rozhodl někdejší Říman - Pablo Daniel Osvaldo.

O titulu bylo již rozhodnuto, ani domácí Vlci již neměli co ztratit. I proto se trenér Rudi Garcia rozhodl postavit do brány mladíka Skorupskiho a místo Maicona poslal do boje Řeka Torosidise. Na druhé straně působil Michel Bastos, do základní sestavy se po uplynutí trestu vrátil Mattia Destro. Ani Juventus ale nenasadil výletní tempo a chtěl tři body. Marco Storari v bráně sice není obvyklý případ, ale Tévez s Llorentem již jsou.

Úvodní minuty ale nepatřily k tomu nejlepšími, co oba týmy v této sezoně nabízely. Byla vidět bojovnost i nasazení, ale obě jedenáctky kazily až příliš mnoho přihrávek. Až po deseti minutách se do běhu vydal Kwadwo Asamoah a vyzval na souboj Torosidise. O chvíli později se řecký reprezentant dostal opět do středu zájmu, když AS vstřelilo branku, která ale kvůli ruce obránce nebyla uznána.

První velkou šanci na své konto si připsal španělský útočník Fernando Llorente, který šel sám na brankáře Skorupskiho, ale ten si poradil a jeho zakončení vyrazil na rohový kop. Tento miniduel se opakoval ještě několikrát, ale také po dalším z nich se radoval polský brankář. Ve svém premiérovém startu za Giallorossi vyrazil hlavičku Llorenteho bravurním zákrokem. Na opačné straně se do útoku hnal Gervinho, ale v situaci jeden na jednoho brankáře Storariho nepřekonal. Dobře jej sice přehazoval, ale Storari vymrštil ruku a míč vyrazil!

Když už se Vlci viděli v šatnách, mohl přijít trest. Po rozehrávání standardní situace totiž Paul Pogba oklamal dva bránící hráče a napálil tyč! Tím skončil první poločas. Atmosféru toho druhého okusil i zkušený veterán Rodrigo Taddei, který nahradil symbol záložní řady Danieleho De Rossiho. Po Castanově faulu se k zahrávání přímého volného kopu postavil brilantní technik Andrea Pirlo, ale z jeho pokusu nic nebylo - Chiellini fauloval Miralema Pjaniće a Asamoah stejně nestihl míč na hřišti.

Pjanić vzápětí předvedl malou osobní vendetu, když Chielliniho po odehrání míče kopl. Následně Řím kopal přímý volný kop po faulu na kapitána Tottiho, ale Miralem Pjanić míči nedodal dostatečnou razanci. Totti s Gervinhem poté předvedli rychlou kombinaci v okolí pokutového území Marca Storariho, ale vracející se Barzagli vše včas uklidil. Mladý brankář Lukasz Skorupski byl hrdinou dalšího okamžiku, když vyrazil ránu Llorenteho. Ani nákopy na Mattiu Destra nepomohly, protože pečlivě pracující obránci Juve dobře četli hru.

Stejné pracovní zařazení má i Rafael Toloi, který vystřídal Mehdiho Benatiu a bojoval o trvalý přestup do Věčného města. Brazilský stoper v Římě zatím jen hostuje a vedení stále neví, zda uplatní opci pěti milionů. Pár minut dostal také Pablo Daniel Osvaldo. Jeho jméno je v Římě dobře známé, i když se vždy nejedná jen o pozitivní vzpomínky. Právě někdejší útočník AS dostal za úkol vstřelit rozhodující branku. O tento úkol se mohl postarat jiný střídající hráč.

Alessandro Florenzi patří dlouhodobě k velkým talentům italské kopané a dnes měl velkou šanci rozhodnout. Po spolupráci s Tottim se řítil na bránu Radja Nainggolan, který vypálil. Jeho ránu Storari vyrazil jen k dobíhajícímu Florenzimu, ale i s jeho dorážkou si skvěle poradil! Juventus si přesto připsal tři body, když v nastaveném čase uklidil míč pod břevno Pablo Daniel Osvaldo.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Chievo Verona 0:1

11.05.2014 15:00

Góly: 72. Dario Dainelli

Dario Dainelli nasměroval Chievo Verona za třemi body. Díky nim mohou Mussi Volanti oslavovat záchranu, neboť po dnešním kole známe všechny tři sestupující týmy. Livorno, Catania a Bologna si zahrají druhou ligu, Dainelliho gól byl klíčový.

Problémem Chieva byla především kombinace, která týmu v dnešním utkání zprvu vůbec nevycházela. Centrované míče od Gennara Sarda často nenacházely svého adresáta, Roberto Guana s Albertem Paloschim si nerozuměli. Další nepříjemností byl zdravotní stav Gennara Sarda, který se zranil a musel být střídán Nicolasem Freyem. Domácí tým se pokoušel prosadit díky akci Marca Saua, ale jeho zakončení brilantním zákrokem zlikvidoval pohotový brankář Michael Agazzi.

Na obou stranách došlo k několika velmi tvrdým zákrokům, ale sudí Doveri příliš karet nevytahoval. Dalším aktivním hráčem Cagliari byl bezpochyby Andrea Cossu, který nejprve pálil těsně mimo tři tyče, následně zakončoval ještě hlavou. Ani jedna akce ale gólovou radost nepřinesla. První poločas tedy příliš mnoho fotbalové krásy neukázal. Pět minut po změně stran se do zakončení dostal znovu Andrea Cossu, ale míč napálil mimo.

Cossu se tedy pokoušel o kombinaci, ale ani jeho centr nabíhající dvojici Marco Sau - Victor Ibarbo nenašel. Cagliari hrálo pohlednější fotbal a nedovolovalo soupeři dostat se blíž k bráně, ale samo doplácelo na špatný finální dotyk. Proti někdejším spoluhráčům se dnes Michael Agazzi vytáhl několikrát a nestačil na něj Sau ani Cossu. Chievo se sice zachránilo, ale ke hře si gratulovat nemůže, protože sází spíše na urputnost a defenzívu.

Tato taktika se mu dnes ale vyplatila na sto procent. Dvacet minut před koncem totiž hosté zahrávali rohový kop, na který si nejvýš naskočil obránce Daniele Dainelli a přesnou hlavičkou pod břevno poslal Chievo do vedení!

Od té chvíle nastoupilo Chievo stejnou cestu - zatáhlo se na vlastní polovinu a útočilo snad jen díky dlouhým nákopům. Domácí Cagliari se samozřejmě nechtělo smířit s porážkou a bojovalo o každý míč. Nahrávka se ale Cagliari dnes zkrátka nedařila, takže i když tlak týmu sílil, gól nakonec domácí nevstřelili. Naopak, po ojedinělém nájezdu Alberta Paloschiho se ozvala tyč!

Více informací k zápasu

Turín FC - Parma FC 1:1

11.05.2014 15:00

Góly: 42. Ciro Immobile - 71. Jonathan Biabiany

Ciro Immobile opět skóroval a i díky tomuto zásahu si Turín nechal doma alespoň bod. Domácí dlouho vedli, ale dvacet minut před koncem se prosadil Jonathan Biabiany, který stanovil konečný výsledek atraktivního utkání.

Oba celky mají za sebou poměrně úspěšnou sezonu. Oba totiž bojují o Evropskou ligu. Šestý Turín ztrácel pouhé tři body na pátý Inter Milán, což rozhodně nebyla nepřekonatelná hranice. Dnes odpoledne se však jen rozšířila, protože Parma byla velmi silným týmem. Pro oba celky se nic nemění. Parma opět potvrdila starou známou pravdu, která hovoří v její prospěch - už dvanáct let na ni Turín nevyzrál.

Aktivnějším týmem byl Turín, který dlouhodobě spoléhá především na schopnosti dvojice Alessio Cerci a Ciro Immobile. Prvně jmenovaný útočník si sbíhal na centr do pokutového území, ale před ním včas zasáhl pozorný Gobbi. Ani Immobile nechtěl zůstat pozadu a jeho ránu musel brankář Mirante vyrážet s vypětím všech sil. Jasmin Kurtić byl sice ošklivě faulován Parolem, ale rozhodl se pomstít tím lepším způsobem - jeho střelu brankář Mirante opět vyrážel až na poslední chvíli.

Emoce samozřejmě plály a vidět to bylo na důrazu v osobních soubojích. Alessio Cerci doufá v lepší angažmá a poslední dobou se mluví o možném návratu do týmu AS Řím. Možná i proto na sebe dnes odpoledne chtěl upozornit. To se mu dařilo zejména díky rychlosti a velmi dobré koncovce. Další rána na Miranteho bránu ovšem nebyla právě povedená. Přímý volný kop se snášel k Immobilemu, ale ten zatím schopnosti střelce nepotvrdil a zamířil těsně mimo tři tyče.

Mohlo by se jednat o předposlední zápas mladého střelce v Serii A, neboť eminentní zájem o hlavního kanonýra ligy má například Borussia Dortmund, která již údajně vede pokročilá jednání s oběma kluby i hráčem samotným. V další akci se opět zjevil Ciro Immobile, který se rozhodl zakončovat dokonce efektními nůžkami, ale mířil těsně mimo. Do třetice už mu to vyšlo, protože krátce před poločasovou přestávkou Mattia Cassani nešťastně nahrával na brankáře, to se mu nepovedlo a místo brankáře skončil míč u nabíhajícího Immobileho - 1:0.

O vyrovnávací gól se pokoušel Jonathan Biabiany, ale ani tomu to nešlo. Skoro symetricky s první půlí a postavou Immobileho, také Biabiany se před gólovou radostí musel třikrát teprve zastřelovat. Parma ale v tu dobu řešila jiné starosti - ostrý zákrok si totiž připsal zkušený stoper Lucarelli, který po likvidačním faulu putoval pod sprchy. Sílu současné Parmy ukázal Antonio Cassano.

Jeden z hlavních mužů Donadoniho výběru si došel pro faul v pokutovém území a sudí se rozhodl odpískat pokutový kop! Ten sice Cassano neproměnil a napálil míč do tyče, ale od ní se odrazil k volnému Jonathanovi Biabianymu, který se již nemýlil! Víc už Parma nezvládla, a to ani po vyloučení faulujícího Cira Immobileho.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SSC Neapol 2:5

11.05.2014 15:00

Góly: 30. Éder, 88. Paweł Wszołek - 19. Duván Zapata, 27. Lorenzo Insigne, 32. José Callejón, 47. Marek Hamšík, 61. Shkodran Mustafi (vl.)

Neapol deklasovala svého soupeře pěti góly a mezi střelci byl i Marek Hamšík. Blucerchiati sice dokázali vstřelit dvě branky, ale katastrofální forma její obranné linie způsobila těžkou porážku.

Partenopei mají jednu trofej v sezoně jistou - vyhráli Coppa Italia a přesto, že je utkání spojováno s tragickými událostmi a násilím, mohou se ze zisku poháru fanoušci těšit. Další důvod k radosti jim chtěli jejich miláčci dodat v utkání s janovskou Sampdorií.

Do utkání se nemohl zapojit například útočník Gonzalo Higuain, kterému to nedovolil zdravotní stav. Chyběl samozřejmě zraněný brankář Rafael. Ofenzivní složka Neapole se ale dnes opravdu činila a přichystala domácím krutou podívanou. Tým trenéra Rafy Beníteze se nemusel strachovat o své místo na slunci, bude hrát další ročník milionářské Ligy mistrů.

Po pouhých třech minutách mohla jít do vedení domácí Sampdoria, ale pomezní sudí ukončil akci Soriana, i když jeho rozhodnutí bylo přinejmenším kontroverzní. To dost možná určilo ráz celého utkání, protože od té doby Neapol jasně určovala tempo hry. Dařilo se zejména dvojici Marek Hamšík - José Callejón, která zadáky Dorie hodně trápila. Domácí sice možná většinou bránili, ale když už se do šance dostali, stálo to za to. Soriano se opět dostal k míči uvnitř vápna, udělal s míčem dva kroky a vypálil. Jeho pokus však z dobré vzdálenosti mířil těsně mimo!

Velké gólové hody přichystali hráči obou týmů po dvaceti minutách. Pokus Marka Hamšíka se snášel pod břevno domácí brány a Fiorillo jej sice vyrazil, ale míč poslal jen k dobíhajícímu Duvánu Zapatovi, který už neměl problém dorazit míč do sítě!

Reakce Dorie se delší dobu nedostavovala, čehož využili opět hosté. Lorenzo Insigne využil chyby domácí obrany, která si jej trestuhodně nevšímala, a z pětadvaceti metrů napřáhl ke krásné ráně. Neapol vedla o dvě branky a zdánlivě nic nemohlo narušit její jistotu.

Přece se však fanoušci Blucerchiati dočkali - reakce hráčů na podobný vývoj na sebe nenechala dlouho čekat, protože ani obrana hostí nebyla zcela pozorná. Éder postupoval s míčem u kopaček a dlouho k němu nikdo nepřistupoval. To mu ale evidentně vůbec nevadilo, protože po vzoru Insigneho se také Éder rozhodl vypálit. A dobře udělal - míč od jeho kopaček zaplul až za záda brankáře Reiny!

Jenže Neapol se ujala opět dvoubrankového vedení a trvalo jí to jen dvě minuty. José Callejón už v Realu Madrid disponoval slušnou kopací technikou, která se ke slovu dostala deset minut před koncem první půle - po faulu kopala Neapol přímý volný kop a ten poslal španělský křídelník přes zeď až za Fiorilla.

Sampdoria možná plánovala útočnější nástup do druhého dějství, ale veškeré její plány na bodový zisk zmařil Marek Hamšík. Po akci Zapaty se centrovaný míč dostal k nehlídanému slovenskému záložníkovi a ten jej pohodlně poslal do sítě! Konečně tak prolomil svůj gólový půst a navíc vylepšil skóre svého týmu.

Dnešní odpoledne se Sampdorii opravdu nepovedlo, což jen demonstroval obránce Mustafi. U míče byl opět rychlík Callejón, který ve vápně hledal Zapatu, míč k němu nedoputoval. Mustafi si jej totiž srazil do vlastní sítě a podtrhl tím matný výkon domácí defenzívy. Od té chvíle si Neapol zápas užívala a houfy domácích fandů začaly stadion opouštět. Někteří fanoušků proto přišli o závěrečnou branku dnešního duelu, kterou dvě minuty před koncem vsítil Pawel Wszolek.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Calcio Catania 1:2

11.05.2014 15:00

Góly: 79. Archimede Morleo - 22. Fabián Monzón, 84. Gonzalo Bergessio

Boloňa a Catania se mezi sebou rvaly o naději, která nakonec stejně pohasla. Na Renato Dall'Ara zavládl všeobecný smutek, oba týmy totiž putují do Serie B. Výsledek 2:1 pro Elefantini na tom nic nezměnil, protože v souběžně hraném utkání získalo Chievo všechny body.

Domácí Boloňa měla situaci víceméně ve svých rukou a pokud by dnes vyhrála, čekalo by jí drama v posledním kole. Ale na kdyby se nehraje. Catania se na hru domácích dobře připravila a de facto ji s sebou stáhla do druholigových vod.

Boloňa začala utkání aktivněji, byla lepší, ale víc než nepřesnou hlavičku Krhina si vypracovat nedokázala. Pak přišla velká chvíle hostů, jmenovitě Monzóna. Volný přímý kop rozehrál lišácky, ve zdi si všiml mezery a Curci zůstal nehybně stát - 1:0 pro Elefantini. Každopádně i přes nepřiznivý vývoj měla Boloňa velkou šanci na konečné vítězství. Už po půlhodině hry totiž uviděl druhou žlutou kartu Peruzzi a Catania hrála hodinu v početní nevýhodě. Tlak Boloni začal následně růst a těsně před odchodem do šaten orazítkoval tyčku Cristaldo!

Catania se ve druhém poločasu stáhla před vlastní šestnáctku a k vidění nebyl příliš pohledný fotbal. Boloňa ale obrannou hráz Slonů přeci jenom prolomila. V 79. minutě se ujala volej Morlea a domácí ještě spěchali za druhým gólem - 1:1. Jenže rázem přišel šok. Bergessio z rychlého kontru vrátil hostům vedení a fanoušci v ochozech Renata Dall'Ara začali tušit zle. Chievo totiž vedlo v Cagliari 1:0. O chvíli později se zpráva ze Sardinie stala skutečností, výhra veronského celku posílá do Serie B jak domácí, tak i hosty.

Více informací k zápasu

AS Livorno - ACF Fiorentina 0:1

11.05.2014 15:00

Góly: 57. Juan Cuadrado

Fiorentina zvládla náročný duel s Livornem, utkání rozhodla jediná střela Juana Cuadrada. Livorno si žádnou gólovou šanci vytvořit nedokázalo.

Fialky se musely obejít bez střelce Maria Gómeze, který byl stále zraněn. V nedávném rozhovoru přiznal, že toto je nejhorší sezona jeho kariéry, protože po přestupu do Toskánska se zranil a nakonec přišel také o šanci na světový šampionát. Vedle něj tým trenéra Montelly postrádal ještě Anteho Rebiće, fit navíc nebyl ani Pepito Rossi. Livorno se ocitá stále blíže propasti a v boji o záchranu mu nepomohly ani absence Paulinha či Leandra Greca.

Fiorentina byla od úvodních minut jednoznačně aktivnějším týmem, ale nemohla přijít na správný klíč, kterým by otevřela pevnou obranu domácích. Na tu se pokoušel vyzrát například Juan Cuadrado, o jehož budoucnosti ve Viole i Itálii se dlouhodobě spekuluje. Právě tento rychlík mohl dostat svůj celek do vedení už po dvou minutách, ale jeho střelu si brankář Anania ujít nenechal.

Šanci oslnit dostal mladík Ryder Matos, který se pokoušel projít přes svého strážce, ale i díky faulu si s ním Castellini poradil. Ani domácí se nezalekli a rozhodli se hrát se soupeřem vyrovnanou partii. To jim příliš nešlo, protože i když se dostávali k míči velmi často a dařilo se jim držet jej kolem pokutového území hostí, nedošlo k žádnému zakončení. Naopak, Viola bez větších problémů vždy dokázala aktivním napadáním dostat míč do uctivé vzdálenosti od brankáře Rosatiho.

Trochu emocí vnesla na hřiště verbální potyčka mezi Vargasem a Ceccherinim, za niž oba účinkující obdrželi žluté napomenutí. Před odchodem do šaten se Livornu podařilo převzít iniciativu a brankář Rosati musel často dávat pozor na střílené centry, ale ani jeden z nich neměl správného adresáta. Možná se to zdá nepravděpodobné, ale v zájmu zvýšení efektivity trenér Vincenzo Montella stáhl Matose a nahradil jej defenzivním pracovníkem středu pole Davidem Pizarrem.

Ještě lepší ruku měl o chvíli později, když namísto nevýrazného Josipa Iličiće poslal do hry Giuseppeho Rossiho, což byla opravdu trefa. Právě u Rossiho totiž začala zajímavá akce, na jejímž konci se míč dostal k volnějšímu Cuadradovi. Osamocený před bránou si s brankářem Ananiou poradil nadvakrát a Fiorentina vedla.

O rychlou odpověď se pokoušel střídající Marco Benassi, který nahradil nevýrazného Duncana. Ani jeho rána ale neměla gólové parametry. Naopak se Livorno muselo bránit, protože duo Cuadrado - Rossi zaměstnávalo jeho obránce víc, než by bylo zdrávo. Přesto se Fiorentina dostala pod tlak, když hráči domácího týmu začali aktivněji napadat její rozehrávku. Rezultovalo z toho množství nakopávaných míčů od obránců Violy.

Pět minut před koncem zápasu Fabián Rinaudo netrefil hostující bránu, ačkoli nebyl příliš tísněn. Další šanci si již nevytvořil ani jeden tým.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Janov CFC 4:2

11.05.2014 15:00

Góly: 16. Antonio Floro Flores, 66. Davide Biondini, 86. Nicola Sansone, 89. Antonio Floro Flores - 40. Emanuele Calaió, 76. Alberto Gilardino

V průběhu sezony to se Sassuolem několikrát vypadalo hodně zle, ale Neroverdi se dokázali vzchopit a nakonec slaví záchranu. Svěřenci Eusebia Di Francesca vyhráli i nad FC Janovem a neponechali nic náhodě.

Na Stadio Tricolore se nakonec diváci dočkali hned šesti branek. Na tu první se nečekalo dlouho. Po Antoniniho zaváhání se prodral před branku Grifů zkušený Floro Flores a Sassuolo vedlo 1:0. Ve 28. a 29. minutě mohl Floro Flores zvýšit, ale mířil těsně vedle, stejně jako Berardi. Mladý útočník patřící Juventusu byl opět hodně vidět a byť se střelecky neprosadil, prsty měl hned v polovině domácích branek. Neroverdi byli jasně lepším týmem, ale pokazili si závěr poločasu. Vršaljko byl totiž ve vápně faulován a sudí nařídil penaltu. Alberto Gilardino při jeho exekuci selhal, ale naštěstí pro hosty dorážel Calaio - 1:1.

Krátce po změně stran mohlo Sassuolo prohrávat. Calaio na zadní tyči nepochopitelně netrefil prázdnou branku. Do cesty se mu postavil tyč! Pak už začalo podnikat smělé útoky Sassuolo a v 65. minutě bylo gólově odměněno. Biondini na zadní tyči tečoval míč a Perin inkasoval - 2:1. Grifové i na tento okamžik našli odpověď. Do role dorážejícího se tentokrát proměnil Gilardino a odčinil tak neproměněný pokutový kop - 2:2.

Utkání se nakonec lámalo až v posledních minutách a to ve prospěch domácího celku. Centr Magnanelliho se dostal až k Sansonemu, který Sassuolu přiblížil záchranu. Hned dvě minuty na to vypukla na Tricolore další eufórie. Floro Flores dorazil do branky Berardiho akci - 4:2. V nastavení ještě mohl přidat pátý gól Zaza, ale domácí to vůbec nemuselo mrzet. Sassuolo vyhrálo 4:2 a slaví záchranu.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AC Milán 2:1

11.05.2014 12:30

Góly: 67. Germán Denis (pen.), 90+6. Franco Brienza - 51. Gianpaolo Bellini (vl.)

AC Milán veze z Bergama porážku 2:1 navzdory tomu, že v utkání vedl a pokud Turín nebo Parma získají tři body, bude AC po dlouhých letech v Evropě chybět. Utkání rozhodl až v šesté minutě nastavení fantastickou střelou Brienza.

Rossoneri neztratili Evropskou ligu v tomto utkání, nýbrž mnohem dříve. Každopádně cíl získat šest bodů ze dvou utkání se nepovedlo naplnit. První poločas nabídl vyrovnanou partii, více šancí měla překvapivě Atalanta, ale Amelia v brance AC zůstal nepřekonán. V útoku AC byl samozřejmě vidět Mario Balotelli, který se zejména před koncem poločasu staral o velký rozruch. Po jedné z jeho standardních situací orazítkoval břevno!

Branky na bouřlivém Atleti Azzurri D'Italia začaly padat až ve druhém dějství. Ve 49. minutě ještě hlavičkoval mimo Kaká, ale o chvíli později ve snaze zachytit Muntariho přihrávku na Balotelliho si vstřelil vlastní gól Bellini - 1:0 pro AC Milán. Rossoneri pak kontrolovali hru, ale v 65. minutě nešťastně přišlápl Constant Carmonu a sudí odpískal pokutový kop. Constant faulovat určitě nechtěl, ke kontaktu ale došlo a i takové penalty se pískají. German Denis pak poslal míč v pohodě k tyči a začínalo se odznova - 1:1.

Na hřišti se také začalo jiskřit, zejména Méxésovi tekly nervy. Bouřlivé bylo i prostředí a k vidění byli i rasistické výjevy publika, kdy Constanta zasypali banány. Milán se snažil rozhodnout utkání ve svůj prospěch a cpal se do ofenzívy. Těsně před koncem byl znovu viděl Balotelli, ale jeho další rána orazítkovala tyč. Bylo to už podruhé v zápase! AC potřebovalo vyhrát, ale i konečná remíza by jim dala ve hře o EL více šancí. Vše se ale fanouškům AC rozpadlo v šesté minutě nastavení. Brienza z dálky vymetl šibenici a Amelia byl absolutně bez šance. Brienza to trefil naprosto dokonale a Bergamu zařídil vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Inter Milán - SS Lazio 4:1

10.05.2014 20:45

Góly: 7. Rodrigo Palacio, 34. Mauro Icardi, 37. Rodrigo Palacio, 79. Hernanes - 2. Giuseppe Biava

Javier Zanetti se s domácím publikem rozloučil vítězně, Inter deklasoval Lazio 4:1 a v příští sezoně si zahraje Evropskou ligu. Naopak Biancocelesti končí bez pohárů. Lazio sice brzy vedlo, ale Inter pak předvedl gólovou smršť.

Branka Biavy už ve druhé minutě utkání znamenala jen jakési dráždění hada bosou nohou. Canův centr byl perfektně kopnutý a Biava neméně dobře hlavičkoval, brzké vedení Lazia ale vzalo brzy za své. Nenápadný přízemní centr doskotačil až k Palaciovi, který neměl nejmenší problém dopravit míč za Berishova záda - 1:1.

Vyrovnaně se hrálo až do 34., respektive 37. minuty. Tehdy Inter vstřelil dva slepené góly a tím se v podstatě nasměroval k vítězství. Nejprve obdržel parádní přihrávku za obranu Icardi, jenž křižnou ranou překonal Berishu a po něm za pár minut skóroval podruhé v zápase Palacio, když k němu opět propadl balón. Nerazzurri vzápětí vedli 3:1 a tento náskok si také odnesli do poločasové přestávky.

Pokud chtělo Lazio pomýšlet na Evropskou ligu, muselo utkání otočit a to proti dobře hrajícímu Interu bylo skoro nemožné. Biava se sice opět vyšrouboval nejvýše do vzduchu, ale jeho radost zhatil parádním zákrokem Handanovič. To už byl na place i Javier Zanetti, jehož na hřiště poslal Walter Mazzarri. Bylo to správné gesto, argentinská legenda se tak mohla rozloučit s domácími Tifosi. Lazio bylo v průběhu druhého dějství mírně aktivnějším týmem, ale byli to milánští kdo opět rozvlnil síť. Po rychlém brejku se technickou střelou prosadil Hernanes a s Biancocelesti už to vypadalo hodně zle - 4:1.

Ve zbytku utkání už se nic podstatného nestalo. Inter zvítězil 4:1 a po roce se vrací do evropských pohárů, přesněji do Evropské ligy. Naopak minimálně roční pauzu od Evropy si dají v Laziu, což bude po skončení sezony hodnoceno jako velký neúspěch a zklamání.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Udinese Calcio 2:2

10.05.2014 18:00

Góly: 14. Luca Toni (pen.), 54. Emil Hallfredsson - 56. Antonio Di Natale, 90+2. Emmanuel Badu

Už jen teoretické šance na Evropskou ligu mají fotbalisté Hellasu Verona. Ti přitom vedli nad Udine už o dvě branky, ale Di Natale a Badu v nastavení zajistili konečnou dělbu bodu. Znovu se prosadil Luca Toni, v sezoně to byla jeho dvacátá trefa.

Divácí na stadionu Bentegodi nemuseli na úvodní branku utkání čekat příliš dlouho. Gomesovo sólo hosté utnuli až nedovoleným způsobem, a jelikož to bylo v pokutovém území, hlavní arbitr utkání fouknul do píšťalky. Bombarďák Luca Toni penaltu s přehledem proměnil - 1:0 pro Hellas.

Udine se snažilo co nejrychleji odpovědět, ale do blízkosti golmana Rafaela se dostávalo těžko. Hosté byli mírně aktivnější, což bylo vzhledem k vývoji utkání celkem očekávané. Nicméně mohl to být Hellas, kdo si připíše další gólový zásah. Toni, jak je jeho dobrým zvykem, překonal brankáře, ale radost mu překazil jeden z navrátilců, jenž míč na brankové čáře vykopnul.

První poločas skončil vedení Hellasu 1:0 a ten měl tak situaci zcela ve svých rukou. V 54. minutě navíc zvýšil vedení Hallfredsson, jehož volej si mladý brankář Scuffet srazil do sítě - 2:0 pro Hellas. Dvougólové manko ale nevydrželo dlouho. Pereyra adresoval přesný balón Di Natalemu, který si podobně jako Toni s takovými situacemi umí poradit - 2:1. V 64. minutě mohlo být srovnáno, skvělý zákrok však předvedl Rafael! Udine mělo i další šance, ale branka Hellasu odolávala.

Nakonec udeřilo v nejméně vhodnou chvíli, tedy alespoň pro Hellas. Ve druhé minutě nastaveného času se prosadil střelou na bližší tyč Emmanuel Badu a remíza byla na světě. Hellas ztratil výborně rozehrané utkání a nejspíše i ztratil možnost dostat se do Evropské ligy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC37323277:2399
2.AS Řím37267472:2485
3.SSC Neapol37229672:3875
4.ACF Fiorentina371971163:4264
5.Inter Milán371515761:3760
6.Turín FC3715111156:4656
7.Parma FC3714131056:4655
8.AC Milán371591355:4854
9.Hellas Verona371661561:6354
10.SS Lazio3714111253:5453
11.Atalanta Bergamo371551742:4950
12.UC Sampdoria371281745:5944
13.Udinese Calcio371271843:5443
14.Janov CFC3710111640:5041
15.Cagliari Calcio379121634:5039
16.US Sassuolo37972142:7034
17.Chievo Verona37962232:5333
18.Bologna FC375141828:5729
19.Calcio Catania37782232:6529
20.AS Livorno37672439:7525

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (304)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zase "prohraný" v závěru, škoda té evropské ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Hellas Verona? pro ně lepší Evropu nehrát, i když úspěch by to byl, samozřejmě. mohlo by to ublížit umístění v příští sezóně

Reagovat
KillSwitch

neviem co mate vkuse s tym ze je lepsie nehrat pohare. Ked sa tim dostane do poharov automaticky ma lepsich sponzorov, v poharoch sa sypu peniaze nie v lige. Radsej nech hraju buducu sezonu pohare a tu dalsiu nie, ale za zarobene peniaze mozu kupit hracov ktori maju na viac ako stale stagnovat v lige.

Reagovat
aurelio

V Európskej lige je to slabý odvar oproti LM. Tímy ako Hellas, Freiburg, Betis to môže zruinovať.

Reagovat
smazaný uživatel

AC opat nepotesilo svojich fanusikov, 2 zapasy stacilo vyhrat a teraz este aj toto, uz sa mozu rozlucit s eur. ligou, tak som dufal do riti taky gol v poslednych sekundach to je katastrofa, neviem co vsetci chvalia De Sciglia ale podla mna ho treba predat ked je o neho zaujem, no a samozrejme k tomu polovicu muzstva

Reagovat
rossoneri89

De Sciglio je dobry .. akurat posledne 2 zapasy mu vobec nevysli ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě remíza Turína s Parmou a máme to ve svých rukou. AC by v pohárexh chybělo, i když Champions league to neni.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nám to vyjde hurááááááááá !!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pasha

Vivat Javier, odchádza legenda Uži si futbalový dôchodok

Reagovat
Jajinek

Bylo to vcera cele hodne emotivni, ale povedlo se to po vsech strankach. Tym si zajistil EL, coz je splneni predsezoniho cile a je verim, ze s dobrym doplnenim zautoci za rok na Ligu mistru. Hlavni aale bylo to cele louceni s dvemi nejvetsimi legendami moderniho Interu. Muzem, ktery vyhral pro Inter Ligu mistru, a muzem, ktery ho vedl tak dlouho jako kapitan, ze se stal Interistou navzdy. Ty choraly, efekty a proslovy byly paradni...jen skoda demence Curva nord, ze si vlastni debilitou necha ujit tento zapas. Bez nich to nebylo ono...:(

Jinak vcera perfektni vykon. Mateo konecne zahral to, co se od nej ceka a ty nahravky byly galakticke. Na utoku Palacio - Icardi se da stavet a uvidime, koho Thohir jeste privede.

Podrobnejsi rozbor sezony jeste prijde, az budu u pocitace...nyni jen jedno.

Grazie Capitano, Grazie Principe, Grazie Ragazzi!!!

P.S. Wallyho a Cuchua podepsat proste musime!!!

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Konečně o Mateovi čtu něco pozitivního!!!

Reagovat
Rip

JZ4Ever ! ! ! Velký Pán ! ! !

Reagovat
rossoneri89

legenda odchazi ..... Grande Javier

Reagovat
REPLIKATOR

Atalanta

Reagovat
M11
Reagovat
Il Architetto

Volópé si ho.

Reagovat
smazaný uživatel

clanok o tom ze Zanetti ukoncil karieru tu nedate ale ze trapne Derby hra trapne playoff o postup do 1 ligy tu date hned

Reagovat
aurelio

Zanetti neukončil kariéru, ešte ostáva jedno kolo do konca ligy ...

Reagovat
10

zasraný Chievo

Reagovat
10

Catania mi bude chybět, mám o ně do budoucna obavy, tohle asi jen tak nerozchodí...a sestup tradičního týmu jako Bologna je taky velká tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Dolů je poslal Diamantiho odchod, bohužel

Reagovat
mastakillah

Hráli blbě i s ním. Když začínala tahle sezóna, tak hráli u nas první zapas. Dostali hned tři nula a jeste jsme tady řešili, ze pokud v tom budou pokračovat, tak spadnou. Bohuzel se nezlepšili. A podle me ti nebylo jen sandrem. Celkově to tam vedli špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, podle prvního zápasu soudíš celou sezonu

Reagovat
mastakillah

To takhle myšleno opravdu nebylo. Jen, že už tehdy jsme tady o tom spekulovali. Prakticky celou sezónu měli špatnou a troufám si říct, že spadli po zásluze. Daleko větší škoda je Catanie, která se zvedla, ale bohužel pozdě. A ještě k tomu Diamatimu, letos (do svého odchodu) bohužel nebyl tak důležitý jako předchozí sezóny

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
el Principito

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
El-Pistolero-68

Chievo = italská Příbram.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

To Sassuolo se neskutečně zvedlo

Reagovat
smazaný uživatel

33 bodů stačí Chievu k záchraně, to je asi nějakej novej rekord.

Reagovat
KillSwitch

začo sa nechal Immobile vylúčiť?

Reagovat
Shevchenko

My jsme fakt dementi.

Reagovat
panca

Reagovat
CubONE

Reagovat
stas87

Chievo

Reagovat
Pettirosso

Sasooooooool, yeeeees, boze ja sem rad, ze se udrzeli

Jen to zasrany Chievo opet taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Tak so Seedorfom sa lucime takmer isto. Hroza, rozhodli milimetre - 91.minuta a Balova strela do tyce, 95.minuta a zivotny banan Brienzu. Strasne ale potesil navrat Stephana, chlapec to v sebe ma, neskutocne to ozivil.

Tak snad pride Donadoni alebo Spalleti.

FORZA MILAN!

Reagovat
El-Pistolero-68

Grande Seedorf, na to, jak to zpočátku vypadalo hrůzostrašně, to nakonec zvládl celkem se ctí a nutno říct, že velká část fans za ním stojí a chce, aby pokračoval. Je mi líto, jak se k němu ti pacholci ve vedení zachovali, ale pod někým, jako je Spalletti, by ten tým snad mohl jít nahoru a za dva roky být opět v Lize mistrů.

Reagovat
FORZAMILAN

Ta prohra nasere o to víc, když pro nás důležitý zápas Torino-Parma skončil plichtou

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Milán se podle Sky Sports blíží podpisu Patrice Evry. Zkušenému obránci končí smlouva v Manchesteru United a nyní se rozhoduje o své budoucnosti.

To jako fakt?

Reagovat
lnterista

je spatnej? Ja kdyz vidim ty nase kraje a Jonathana(ikdyz letos hraje docela fajn) tak to je asi nase nejvetsi slabina

Reagovat
smazaný uživatel

Jj je to naše slabina, ale jde mi o to, jestli to zrovna Evra vyřeší. Nevím jak hraje, každopádně ho prostě nemám dlouhodobě rád.

Reagovat
lnterista

Diky a proc ho nemas rad? Ja ho snad nikdy poradne nevidel hrat

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrá otázka, brácha a kámoš fandí United, asi to vzniklo nějak z toho, třeba si na něj nakonec zvyknu. Ale obránce z PL, uvidíme.

Reagovat
Tsigi

By bylo skvělý. Mně by to dalo příležitost zažívat nenávist u jednoho konkrétního hráče Interu na maximální úrovni.

Reagovat
10

To jich tam máš málo?

Reagovat
Tsigi

Tak pro mě je snažší nemít rád hráče na úplně tom top levelu, což v Interu je momentálně nedostupný. U Evry mám aspoň tu vzpomínku, že byl top a já ho nenáviděl

Reagovat
CubONE

Do toho 352 by sa hodil, lebo utoci snad este lepsie nez za mlada. V obrane obcas hori. Vidiet druheho oblubenca v Interi by bolo fakt napicu.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

vcera jsem zapomnel podekovat Marcovi.. ta vyhra je predevsim jeho zasluha.. paradni vykon

Reagovat
Pinturicchio

Byl boží.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Paráda, zaslouženě, Pablovi ten gól přeju. Inter překonaný, ted doklepnout tu stovku.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
KillSwitch

ak toto bolo zaslúžené tak skočím pod vlak

Reagovat
Pettirosso

tak šup, Iveta už čeká

Reagovat
Mr.Jindros

Uznání a díky do Říma.

Reagovat
10

99 problems, but a bitch ain't one

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten totti to je absolutní ubožák! Může být rád, že jen díky benevolenci rozhodčího dohrál zápas. Fanoušci AS, tohle jestli má být ikona Vašeho klubu, tak to fakt sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz tady pised o jedne strane mince, proc nenapises i druhou? Myslim ze vis o kom mluvim.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam viváděl De Rossi nevím, byla dneska hrozně ucpaná D1, přijel jsem na nějakých posledních 20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Nevivadel nic :D

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, tak pokud jsi viděl sotva posledních dvacet minut, tak jak můžeš soudit benevolenci rozhodčího?

Reagovat
smazaný uživatel

Ac odsuzuju to co udelal tak nevim proc se tady divis. Ultras obecne jsou jako rodina a drzi pospolu at se deje co se deje.

Reagovat
olis

a kde sa akoze divim? ja sa nedivim, keby som sa divil tak by som dal

Reagovat
smazaný uživatel

jak vystřídal, tak to šlo do prdele

Reagovat
CubONE

Unika mi pointa nejak. Alebo tam nieco nevidim.

Reagovat
olis

podporuju toho kokota co strielal do fanusikov Neapola

Reagovat
CubONE

Aha, ja som myslel, ze myslia DDR.

Reagovat
lnterista

ten Cordoba u Zanettiho je nejaka chyba ne? Nebo uz byl v nalade?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
lnterista

Zanettiho jedenactka

Júlio César - Maicon, Bergomi, Cordoba, R. Carlos - Verón, Vieira - Figo, Baggio, Zamorano - Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak.

Reagovat
Tsigi

Mě nejvíc bije do očí absence Cambiassa. Obzvlášť ve srovnání s Verónem a Vieirou. Být Cambiassem, tak tohle by mě nasralo

Reagovat
lnterista

jj to taky

Reagovat
Tsigi

Jako Cordoba tam hrál celý život a býval dobrý, to se dá dle mě pochopit stejně tak Carlos, který sice odehrál jeden rok, ale je to možná nejlepší hráč na svý pozici.

Já bych viděl místo Zamorana Vieriho a Cambiassa místo jednoho z těch dvou

Reagovat
lnterista

tech utocniku se da rict vic...napr. i Ibra nebo Milito ale Samuel mi tam proste chybi.

Reagovat
The Krupy

Ten Vieri bol obrovským fenoménom, ale nemôže tam byť viac? Myslím to tak že Zanetti je Interista telom aj dušou, Vieri sa s klubom súdil, niekoľko rokov si obe strany nemôžu prísť na meno a aj v kauze CP podporoval Juventus. Hoci o vzťahu Javiera a Boba neviem zhola nič, príde mi divné že ho do tej zostavy nezaradil lebo Vieriho považujem spoločne s Ronaldom za najlepšieho útočníka aký hral za Inter počas mojej éry fanúšika futbalu...

Reagovat
Tsigi

Jasně, já to dělám ze svýho úhlu pohledu, ne z pohledu Zanettiho Já si myslím, že nejlepší sestava Interu ze Zanettiho období by byla jiná, ale jeho oblíbenou sestavu těžko změníme.

*Stankovič-Cuchu by byl můj střed

Reagovat
el Principito

taky mi tam jednoznačně chybí Cuchu, možná i Samuel místo Cordoby a Milito místo Vieriho ... ale je to jedenáctka Zanettiho, ne moje

Reagovat
el Principito

kecam ... Milito místo Baggia

Reagovat
brenk

Conte has been linked with Monaco and Paris Saint-Germain, but confirmed he’s unlikely to take a year off.

“There will be clarity over my position at Juventus over the next few days. I generally don’t agree with a Sabbatical, but if there was a unity of ideas to leave with great affection and respect, then I would evaluate other projects that intrigue me.

Začína to vyzerať dosť biedne.

Reagovat
Pinturicchio

Bídné to bude, až místo něj přijde Mihajlovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Si nedělej srandu! Marotta je sice blbej, ale zase takhle... Podle mě Tonda nikam nepůjde

Reagovat
The Krupy

Ja by som chcel Montellu v prípade že by Tondo odišiel.

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Říman, navíc by šel z Violy , ... to bych radši doufal, že odejde z Atlética Simeone, kdyby získal s Madridem double.

Reagovat
olis

navyse Napolitanec

Reagovat
Pettirosso

zní to blbě, Tonda je pro nás to nejlepší, ale pokud by chtěl novovu výzvu, tak prosím až bude volnej Cesare nebo DD

Reagovat
smazaný uživatel

PSG prodloužilo s Blancem a Monaco chce s Jesuse z Benfici. Takže si tohle strašení nechte už od cesty.

Reagovat
brenk

Musíš uznať, že sa vyjadruje veľmi divne a opatrne...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

To všichni. Od Agnelliho, přes Conteho, Alessia, až po Carreru. Ale co má být? Věřím, že po závěrečném ceremoniálu a předání titulu řekne, že prodlouží.

Reagovat
Pinturicchio

Tak to všichni, ale minulý rok, pokud si pamatuju, ta prohlášení takhle nejistá nebyla, mluvil o rozdělané práci, apod.

Reagovat
Mr.Jindros

Protože chce mít silnější pozici při vyjednávání. Myslíš, že by dávalo smysl prohlásit "určitě zůstanu" a teprve pak jít na vyjednávání o platu a posilách? Nedávalo. Oslabilo by to jeho vyjednávací pozici jak svině.

Reagovat
10

skoro každej rok se tohle opakuje, Conte chce bejt "přemlouvanej" a upevňovat si pozici jak mezi fanouškama, tak managementem, kterej tímhle dostává pod tlak, moc dobře ví, co dělá...podobně to dělá třeba Jágr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

No jo, ale co nervy labilnějších fanoušků, na nás nemyslí, sakra?

Reagovat
DelPiero137

Tak trochu si pletie na seba bic. "Vydiera" vedenie ze chce absolutnu TOP kvalitu (samozrejme okrem obrany kde je najvacsia slabina), ak ju dostane a aj tak vyhori tak to bude velky pruser.

Takticky to v Europe nezvlada a aj vcera sa mi nepacilo ako nas AS drtili v druhom polcase. Jedine pozitivum vcerajsieho zapasu bola ze obrana konecne zamakala a predviedla super vykon (aj ked v niektorych akciach ju AS prekonalo a nebolo to na obrane ci dostaneme gol alebo nie).

Reagovat
Mr.Jindros

Klid. Zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanić odpoledne prodloužil smlouvu do roku 2018

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo je jak Pribram. Nikdo ho v lize nechce, nikoho nezajima a stejne se tam drzi jak hovno kosile

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Od budúceho ročníka bude súperom v SA podkurovať aj Empoli mohli by sme im tam Ruganiho ešte nechať, nech sa rozohrá aj na vyššej úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se doufám počítá, že bude pokračovat v Empoli. To samé ještě minimálně rok u Berardiho a Zazy v Sassuolu.

Reagovat
Pinturicchio

Conte, pokud zůstane, by si prý mohl nehcat Ruganiho už v Juve, ... jinak doufám, že stáhneme Boakyeho ze Španělska a najdeme mu nějaký tým v Itálii, ... třeba Toro, kdyby odešel Ciro, by nemuselo být vůbec špatné, nebo Udine, kdyby skončil Di Natale.

Reagovat
smazaný uživatel

U Boakyeho je snad samozřejmostí, aby hrál v Itálii a nezevloval někde ve Španělsku. Jeho hostování v PD bylo krokem vedle. Pořád je to ale junák, času dost. Příští rok ho snad uvidíme na italských trávnících

Reagovat
Pinturicchio

On by vlastně taky mohl do Sassuola, Zaza tuším hrál párkrát i z levého křídla, Zaza - Boakye - Berardi

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu se tady blije na Chievo a na druhou stranu se tu někteří radují z toho, že se zachránil klub, který ze svých hráčů nedá dohromady jedenáctku...

Reagovat
Pettirosso

Jenze takhle maji moznost jim prodlouzit hostovacky, do SB by se jim nechtelo

Reagovat
Tomanatura

Chievo mam rad, je mi lito akorat Bologny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Kolik je tady lidí, co blije na Chievo a zároveň se radují ze záchrany Sassuola? Mě osobně Sassuolo nevadí, už jen kvůli tomu, kolik tam dostalo šanci mladých hráčů, navíc hodně od nás. Určitě by mě ale jejich sestup nesral tolik, jako u Catanie a Bologni. Berardi nebo Zaza by stejně měli jít příští rok o úroveň výš.

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/49066/livorno-fans-insult-rossi

Špiny, ... super, že nakonec spadly.

Reagovat
smazaný uživatel

a zaslouženě, byl to nejhorší tým, se kterym Řím letos hrál

Reagovat
Pinturicchio

Zdržující, faulující, simulující betonáři, navíc ti jejich fanoušci, tým, kterému jsem přál sestup nejvíc ze všech nejvíc.

Reagovat
Pettirosso

"Inter B" no

Reagovat
Pipo123

NIektoré taliánske média priniesli info podla ktorého nám Juve ponúka za Luliča 50% prav na Ogbonnu a Islu. Biava by mal predĺžiť ešte o jeden rok, odísť by mal naopak CIani, Cana a Dias, do obrany sa ešte spomína Astori, Moreno a De Maio, ešte vraj sledujeme situáciu okolo Abateho.

Reagovat
Alberto Aquilani

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10320586_651751871560036_1678616706691993331_n.jpg Chielliny je férový chlap Po faule príde za tebou a podá ti ruku Kiež by bolo na ihrisku viac takých Giorgiov ....

Reagovat
Pinturicchio

Vysvětlil to a řekl, že mezi ním a Pjanicem není žádný problém, ... jediný, kdo nepodal ruku, byl prostý pobíječ much Totti.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ti někdo sešlápne achilovku, v tu chvíli s ním kamarád být nechceš, ale to bys asi věděl, kdyby si hrál někdy fotbal

Reagovat
Pinturicchio

Sešlápne achilovku? Nic takového se při tom zákroku nestalo. Fotbal jsem hrával. Ale ty, jakožto jistě hráč s prvoligovými zkušenostmi, bys mohl vědět, že když ti někdo oběma nohama skočí na kotník, taky není nic příjemného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? Aha. Dobře, asi nestalo. To je fakt, sáně nejsou nic příjemnýho Jen se chci ještě zeptat, jestli by měl Chiellini dostat stopku za ten loket, podle Tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal stopku před dvěma lety Cavani?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, já se neptám na Cavaniho? Já ti to řekl, kdž Destro dostal 4 stop? Otázka zněla jednoduše.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti jen ukazuju, jak italská liga poměřuje tyhle zákroky. Jednou úder na červenou potrestá pouze žlutou a vše se obejde bez disciplinárních trestů. Podruhé z toho je Destro-show.

Reagovat
Pinturicchio

Nestalo, jsem rád, že souhlasíš. Nevím, je mi to jedno, porazili jsme vás i venku, máme titul, klidně ať si Chiello poslední kolo odpočine.

Reagovat
smazaný uživatel

Supr je, že neodpovíš na plnou hubu a ještě nesmysleně motáš že jste nás porazili doma i venku To nějak asi nechápu

Reagovat
Pinturicchio

Btw, taky se zeptám, Totti by za tu zhovadilost na Bonucciho měl dostat stopku?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem asi neviděl, během fotbalu za mnou lítal synovec. Můžeš mi poslat link? Protože když to byl tak ošklivý zákrok, jistě to na netu bude. Loket od Chiella je všude totiž

Reagovat
Pinturicchio

Můžeš kouknout znovu na zápas, na to, aby sis našel odkaz, jistě stačíš. Jen prozradím, že to bylo v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale na to mám svůj život docela bohatý a reálný, abych se díval na něco znovu Když to bylo tak brutální, určitě by se to probíralo v médiích v Itálii.

Reagovat
Pinturicchio

Super logika, když se o něčem nemluví, tak jakoby se to nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak protože to asi viděl jen ten, kdo to vidět chtěl Potom jsou tady věci, jako loket do huby a někdo řekne, v pohodě..

Reagovat
Pinturicchio

Jj , nelži aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je to na stop na jeden zápas, když si řekl však co, ať si poslední kolo odpočine?

Reagovat
Pinturicchio

Jistě, pokud mu ho dají, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeden zápas Ty vole. No, uvidíme co k tomu řekne pan slušňák Césare a jeho etický kodex

Reagovat
Pinturicchio

Jeden, protože si nejsem jistý, jestli tam byl úmysl mu dát tím loktem, ... protože, jak říkal sám Chiello, snažil mu zabranít vyběhnout ze zdi, bohužel ho trefil loktem ... a nebyla to taková sviňárna, jakou předvedl třeba Destro.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ho trefil, ale tím že pan Chiello řekl že nechtěl, tak by měl dostat jedn jeden zápas? Škoda že tady není tleskající smajlík

Reagovat
Pinturicchio

Pravda, mohl by sis zatleskat, pokud jsi z toho mého předchozího příspěvku vyčetl tohle.

Reagovat
Alberto Aquilani

ako tie Chielliniho fauly ..... zrovna si si znova strašne na.ral do huby, kedže vy juventini radi argumentujete všelijakými rozbormi z nejakých médií ....

Reagovat
Pinturicchio

Mám ti zase napsat, že jsi hloupý? ... kdo tady dává všelijaké obrázky z RomaNews, upravené v malování, apod.? My? Proč všechny hážeš do jednoho pytle? Chutnají ti alespon ta vlastní hovna?

Reagovat
Alberto Aquilani

čo maju obrázky spoločné s reportmi zákrokov, výkonov rozhodcov na nejakých stránkach ? Začínaš sa strácať..... dávam zlodejovi rok, maximálne 2

Reagovat
Alberto Aquilani

to je taká argumentácia, asi jak ked tu olis minule napísal niečo také, že ked niekto niekoho zabije, ale olutuje to, je to OK

Reagovat
olis

wut? to som kedy napisal? ze o tom neviem

Reagovat
Alberto Aquilani

niečo také asi mesiac- 2 napísal, ale už neviem presne v akom kontexte to bolo ...... jaj počkaj, ono ked De Laurentis vyfackal toho fanúšika, tzak ty niečo take ako je to dobrý chlap, olutoval to, nič sa nestalo,alebo taku daku pixovinu, už si to uplne nepametam :D ....

Reagovat
olis

no a co to ma s tym spolocne co si napisal ze som napisal? take nieco som urcite nikde nenapisal, nedavaj mi tu do huby co som nenapisal...

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
olis

gratulujem prave si dosiahol uroven Juventino

Reagovat
Pinturicchio

Dosáhl úroven Juventino, když zareagoval přesně, jako ty? To je trochu divné, ne?

Reagovat
olis

uz ho ides pokrstit? ty si nato najpovolanejsi

Reagovat
Pinturicchio

Aha, bez odpovědi, ok.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená že příští rok budeme mít titul, když dosáhl úroveň Juventino?

Reagovat
olis

slaby

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
olis

ano

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, bla, bla, bla.

Reagovat
The Krupy

Pintu, riešiť Tottiho nemá zmysel....síce futbalista skvelý ale jeho vystupovanie na ihrisku hlavne v zápasoch proti Juve je komické ak sa pamätáš na ten incident s Tudorom z roku 2004, vtedy sa tiež ukázal...Platini dokonca o ňom povedal že k nemu stratil všetku úctu.

Reagovat
Alberto Aquilani

určite teraz z toho nespí, ked mu to povedal zrovna Platini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

here we go again...

Reagovat
M11

Aaa tady jsi

Reagovat
Alberto Aquilani

Viem, že som vám všetkým pri tomto veľa dôležitom zápase chýbal, ale nestrachujte sa, som s5 a ešte silnejší ako pred tým, aby som na tomto svete bojoval so zlom ....

Reagovat
smazaný uživatel

Je těžký bojovat sám se sebou

Reagovat
Alberto Aquilani

teraz si mi zasadil úder- tzv. Chielliniho úder..... teraz kontruj Tottiho kopom, nemíňaj si čas :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No Totti, No Party! :-*

Reagovat
Pinturicchio

V jeho případě ne, hloupý člověk si neuvědomuje, že je hloupý.

Reagovat
Alberto Aquilani

asi ti začnem počítať, už kolkých si tu nazval hlúpymi, ty musíš mať normálne titul z jadrovej fyziky minimálne ....

Reagovat
Pinturicchio

Těch lidí tolik není, možná si to pleteš, protože je pravda, že tobě to říkám dost často, no.

Reagovat
Alberto Aquilani

od teba si to vždy beriem k srdcu :-)

Reagovat
Pinturicchio

Dobře děláš, možná ještě nejsi úplně ztracený.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ubrečenec dorazil. Největšiho hovado na hřišti tradičně totti ale já vím to je něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

dorazil som už včera večer, ale dík za privítanie

Reagovat
Pipo123

Kde si bol ?

Reagovat
Alberto Aquilani

Bol som na Východe, za východňáre trošku, ale nič som im nerozumel :D

Reagovat
Pipo123

Čo si bol Krupyho pozrieť ? alebo nejakú slečnu ?

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

AS Roma tam robil nejaky nabor pre mladeznikov(skauting), zevraj v Letanovciach sa to konalo. Aj ja som tam bol, ale mna nevybrali nesplnam hlavnu poziadavku

Reagovat
Pipo123

To je aká ?

Reagovat
smazaný uživatel

ked hras za juventus musis byt korupcnik, ked hras za neapol musis byt smetiar, ked hras za AC musis byt zadarmo a ked chces hrat za romu musis byt predsa rom nie?

Reagovat
Pipo123

To by ma nenapadlo, ale pravda

Reagovat
Pettirosso

tak to bylo skoro vtipný

Reagovat
Alberto Aquilani

v skutočnosti som bol na hádzanej, škoda ale, že som o tom kempe nevedel, išiel by som ako kustod, možno by ma vzali ....

Reagovat
DelPiero137

O Chielovi to vieme a aj si to prizname. Totti je predkladany ako vzor, pritom robi zakernosti ktore u ostatnych odsudzujete.

Jeden rozdiel by tam bol, v podstate to cele zacal Totti. Dal Giorgiovi bez pricini pocitit tvrdost, ani mu nepodal ruku. Ked bol Giorio tvrdsi uz isla zlta (prisna) a bol ohen na streche. Za taky isty zakrok.

Reagovat
Pinturicchio

... přesně tak. Chiello si to navíc klidně přizná, i ted to řekl - "spoustu ran rozdám, spoustu jich přijmu", ... ne, jako ten zákeřný bezmozek.

Reagovat
smazaný uživatel

Až budeš dělat pro ostatní to, co ten bezmozek, tak potom si mu tak říkej

Reagovat
Pinturicchio

Budu i nadále nazývat věci pravými jmény, díky za péči.

Reagovat
DelPiero137

BTW, problem u Chielliniho je jasny, nevie hrat a pouziva lakte ale zakerak a vypatlanec nie je, je nemehlo. Kdezto Totti je technik ale nervovo to nezvlada. Ten uz mal tolko nefutbalovych problemov s kadekym ze az. Navyse takto si zbytocne zle robit s repre kolegom. Pirlo ten slapak zobral chlapsky a nerobil z toho ziadnu vedu. A to ho ten zakrok mohol vyradit na dlhsie.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

zku***syn

Reagovat
M11

Pjanic prodlouzil to by melo znamenat velkou sanci ze zustane ne ?

Reagovat
Pinturicchio

Juve další milion fanoušků na FB, momentálně máme něco málo přes 12 milionů.

Reagovat
Pipo123

Pritom 11 mil sú fakove

Reagovat
Pinturicchio

Jj, 10,5 milionů účtu jsem založil já, aby nám to hezky naskakovalo.

Reagovat
M11

nekdy bych tomu i veril

Reagovat
Pinturicchio

Ne, kecám, ................................... bylo jich jen 10 milionů

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Oněměl jsi, co, voe?

Reagovat
Pipo123

Ake voe ? čo si to dovoluješ ty prde ?

Reagovat
smazaný uživatel

No a? AC Milan má 21 milionů.

Reagovat
Pinturicchio

Šulínka si běž poměřovat s někým jiným, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ho malýho? Tak se nezlob, nechtěl jsem tě zesměšnit.

Reagovat
Pinturicchio

Zesměšnuješ jen sebe, ale v tom klidně pokračuj, já se zasměju rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Sebe tady zesměšňuješ ty a poměrně dlouho, že už to ani neni vtipný.

Reagovat
Pinturicchio

Přidej, máš na to.

Reagovat
10

No a? Barcelona má 63 milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku. Ale co má Barcelona společnýho se Serií A?

Reagovat
Pinturicchio

A co má spločného AC a Juventus? Já to sem nedával pro nějaká srovnání, truhlíku.

Reagovat
10

nic, je to stejně zbytečná reakce jako ta tvoje

Reagovat
rossoneri89

a 60 z nich je tam len preto lebo je to IN

Reagovat
CubONE

A Ronaldo ma sam 81 milionov.

Reagovat
10

víc než Justin Bieber, což mě docela překvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

Eminem má 87, tak kdo to překoná?

Reagovat
10

sušenky OREO

Reagovat
smazaný uživatel

kecáš, ty maj jen 36

Reagovat
10

kua, ještě nedávno byly největší stránkou na FB, asi jim Mark ty koupený Indiány smazal

Reagovat
smazaný uživatel

Shakira 93

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme prohráli s Atalantou? No doprde.le

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Kurva systém kurva drát

Reagovat
M11

taky jsem nadaval prvni na system.. nez jsem zjistil ze jsem debil ja

Reagovat
Pipo123

Chceš povedať že som debil ? pod von !!!

Reagovat
M11

nejdu

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
olis
Reagovat
stuff

neviem, co sa ti nepaci

Reagovat
olis

ze nechcem aby sme za 30 rocneho hraca dali tolke peniaze, este k tomu za hraca ktory ma vo zvyku urobit nejaky ten kiks a uz pojde vykonostne len dole, i ked ano, je tu sanca ze prave Rafa by z neho mohol dostat to najlepsie ale aj tak radsej Gonalons alebo niekto mlady aj do buducnosti ktory uz ale zaroven ma vysoku kvalitu

Reagovat
stuff

neviem o ake peniaze ma ist, ale masch je kvalitny futbalista a najma univerzal, ktory by sa urcite nestratil. Ak by sa s nim pocitalo aj na stopera, trufam si tvrdit, ze moze posunut SSC o kus dopredu. Najma na stopera 30rokov nie je nejaky strasidelny vek

Reagovat
Pettirosso

když ho nebudete kur*it na stoperovi jako blaugranas, tak je to furt top hráč

Reagovat
mastakillah

nejhorší je, že on by přišel nejspíš na toho stopera právě

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tenhle zápas byl proste strasny průser a jakás takás záchrana sezóny v podobě EL je fuč.. Je to velka skoda, bohuzel to skvěle shrnuje letošní bídu.

Reagovat
10

OT: Hütter novým trenérem Salzburgu

Adi Hütter se stal novým trenérem Red Bullu Salzburg...

Adi Hütter? to si děláte prdel

Reagovat
brenk

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je jasne preco slovensky reprezentant Dusan Svento podpisal novu zmluvu s Kolinom

Reagovat
smazaný uživatel

to bude pokut za skandování z tribun

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Klidis, ty jsi snad ten posledni co by tomu veril :D

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem dobrej

Reagovat
snuff24

to by bylo,ale boží

Reagovat
Pettirosso

Chiellini 3 zapasy stop

Asi zaslouzene

Reagovat
Il Architetto

A Totti nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

vyzera to tak ze prestup Koulibalyho do Neapola ja uz len otazkou par dni...

pre mna velka neznama, potencial v nom asi bude velky aspon podla toho co sa pise a fyzicke parametre ma naozaj skvele, otazne je ako sa dokaze prisposobit talianskej lige

tu obranu treba dat celkovo do dalsej sezony dokopy, odist by mali podla mna Maggio a Britos, Reveileremu konci zmluva na konci sezony, to asi nepredlzit, na bekoch by mohli hrat Ghoulam, Zuniga, posila co by mohol byt asi Janmat ktory ak by mu to sadlo tak by mohol byt super a Mesto, to by nebolo zle taketo zlozenie, najviac ma strasia ale stopery, v zaklade by mal ostat podla mna len Albiol, Fernandez sice isiel tuto sezonu oproti zaciatku sezony dost hore ale ak chceme hrat o Scudetto tak to proste nestaci, problem je ze ak sa aj zacneme motat okolo nejakeho kvalitneho stopera tak su tam aj ine kluby ktore vacsinou zvitazia alebo sa nedokazeme dohodnut s klubom alebo hracom a obavam sa toho aby nebol Koulibaly nahodou jedinou posilou na stopera :/, taktiez dufam ze sa v letnej priprave zlepsi hra zaloznej dvojky ktora vela krat zahrala nekvalitne co sa podpisalo pod nekvalitnu defenzivu, ak by tam prisiel hrac ktoremu by to tam sedelo a mal by potrebnu kvalitu tak by to mohlo mat podla mna tiez dost velky vplyv na celkovu kvalitu defenzivy

Reagovat
Jajinek

Ta obrana Neapole je podle mého otřesná, i co se týče složení a Rafa jí podle potenciálních posil podle mého dohromady určitě nedá. Chtělo by to alespoň jednu jistotu, hráče, který to potáhne a na kterého by se ti ostatí itálií neostřílení nebo ne až tak kvalitní hráči mohli spolehnout...ale žádný takový tam prostě není a jestli odejdou Maggio a Britos, kteří sice letos možná nepodávali v určitých fázích sezóny kdovíjaké víkony, tak už to bude takový strašný slepenec, že s tím Rafa bude mít příští sezónu sakra problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

...já nechápu, jak tady můžou jít tak pozitvní reakce od fanoušků Neapole směrem k Albiolovi, ten mi přijde naprosto průměrnej a za ty prachy je to provar jako prase

Reagovat
olis

nechapes, nevadi, asi si slepy

Reagovat
smazaný uživatel

nevim teda kolik stál, ale kiksy dělá jak Cannavaro, kterej si po jednom smolnym zápase už nezahrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

víkony ty už seš jak jirka na právníka máš občas zajímavej pravopis (bez rejpání)

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem si jistej, jestli je borec co má metr devadesát pět a devadesát kilo ten nejvhodnější typ do Itálie

Reagovat
olis

to ani ja, ale nejak tak dufam ze vo vedeni vedia co robia zatial nebola ani jedna posila prepadak...

Reagovat
10

jasně, hlavně to tady nezapomeň psát pod tlakem do každý diskuse, aby náhodou někdo nezačal přemýšlet o opaku

Reagovat
olis

wut?

Reagovat
stuff

a ved nebola

Reagovat
Pettirosso

voláš po kvalitním, zkušeným DM, který by vedl a řídil hru zálohy, ale odmítáš Mascherana, to moc nechápu

Reagovat
olis

pretoze sa obavam ze by ho davali na stopera ako si uz pisal a predpokladam ze jeho cena moze byt aj okolo 20 mega, to mi pride za hraca ktory ma uz 30 rokov trosku vela, ale ok dajme tomu ze by z neho Rafa vedel dostat max. a ze by hral v zalohe, potom by som ho bral

Reagovat
Pettirosso

Rafa určitě ví, kde je jeho místo a za víc jak 15 tipuju, že nepůjde (leda by se unáhlili zase nějací ropáčci-boháčci - Monaco)

Reagovat
10

hlavně Masch bere v Barceloně tak 6 mega ročně, ne?

Reagovat
olis

to neviem kolko bere, to je jedno, ak chceme udrzat vysoko kvalitnych hracov a nepredavat ich, budeme im musiet dat vysoke platy, bez toho to dnes uz bohuzial nejde

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pipo123

Podľa všetkoho Reja dostane padáka, Lotito chce znova Yakina, Laudrupa alebo Mihajloviča, Edy sa vyjadril že by rád ešte ten rok pokračoval, že dostal ponuku od Lotita na pozíciu technického riaditela, ale to odmietol. Lotitovi musí dobre jebať na tú hlavičku

Reagovat
Pinturicchio

Situace ohledně Conteho by se mohla vyřešit do 24 hodin. Dalšími jmény na seznamu jsou Donadoni a Montella.

A AC prý chce Conteho

Reagovat
Pinturicchio

... a Montella řekl, že si není jistý setrváním ve Viole, ... no, možná bych ho bral.

Reagovat
stuff

radsej Spalettiho

Reagovat
Pinturicchio

No, já bych spíš řekl, koho nechci - Mihajlovice, Manciniho nebo Allegriho.

Reagovat
stuff

pod to podpis. A po repre skusenosti sa bojim aj Donadoniho

Reagovat
Pinturicchio

Já ani ne, tenkrát na to holt ještě neměl, no a repre je jiný svět, než klub. Ty výsledky, co má v Parmě, jsou obdivuhodné, dokázal s nima neprohrát 17 zápasů v řadě a hrajou poměrně hezký fotbal.

Reagovat
Shevchenko

Do AC!

Reagovat
Pettirosso

Neser... Tonda zustane!!!

Reagovat
M11

se v tom vyziva nebo co

Reagovat
Pinturicchio

Sere Tonda, ne já

Reagovat
Pinturicchio

300. pro Conteho setrvání v Juve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele