37. kolo
11.05.2014 15:00 CET
4 : 2
(1:1)

Reportáž

US Sassuolo - Janov CFC 4:2

V průběhu sezony to se Sassuolem několikrát vypadalo hodně zle, ale Neroverdi se dokázali vzchopit a nakonec slaví záchranu. Svěřenci Eusebia Di Francesca vyhráli i nad FC Janovem a neponechali nic náhodě.

Na Stadio Tricolore se nakonec diváci dočkali hned šesti branek. Na tu první se nečekalo dlouho. Po Antoniniho zaváhání se prodral před branku Grifů zkušený Floro Flores a Sassuolo vedlo 1:0. Ve 28. a 29. minutě mohl Floro Flores zvýšit, ale mířil těsně vedle, stejně jako Berardi. Mladý útočník patřící Juventusu byl opět hodně vidět a byť se střelecky neprosadil, prsty měl hned v polovině domácích branek. Neroverdi byli jasně lepším týmem, ale pokazili si závěr poločasu. Vršaljko byl totiž ve vápně faulován a sudí nařídil penaltu. Alberto Gilardino při jeho exekuci selhal, ale naštěstí pro hosty dorážel Calaio - 1:1.

Krátce po změně stran mohlo Sassuolo prohrávat. Calaio na zadní tyči nepochopitelně netrefil prázdnou branku. Do cesty se mu postavil tyč! Pak už začalo podnikat smělé útoky Sassuolo a v 65. minutě bylo gólově odměněno. Biondini na zadní tyči tečoval míč a Perin inkasoval - 2:1. Grifové i na tento okamžik našli odpověď. Do role dorážejícího se tentokrát proměnil Gilardino a odčinil tak neproměněný pokutový kop - 2:2.

Utkání se nakonec lámalo až v posledních minutách a to ve prospěch domácího celku. Centr Magnanelliho se dostal až k Sansonemu, který Sassuolu přiblížil záchranu. Hned dvě minuty na to vypukla na Tricolore další eufórie. Floro Flores dorazil do branky Berardiho akci - 4:2. V nastavení ještě mohl přidat pátý gól Zaza, ale domácí to vůbec nemuselo mrzet. Sassuolo vyhrálo 4:2 a slaví záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3 2xGilardino, Fetfatzidis

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele