Serie A - souhrn 26. kola

07.03.2015, 19:56, aktualizováno 09.03.2015, 22:57
Komentáře a souhrny
Juventus nejtěsnějším možným rozdílem udolal Sassuolo a upevnil si vedení na špici. Lazio rozstřílelo Fiorentinu a posunulo se na třetí příčku před Neapol, která jen remizovala s Interem. Nerozhodně se hrálo také na půdách Parmy, Chieva, Empoli, Ceseny a AC Milán. Udinese porazilo Turín a Sampdoria si poradila s Cagliari...

Juventus FC - US Sassuolo 1:0

09.03.2015 21:00

Góly: 82. Paul Pogba

Juventus svou úlohu nakonec zvládl, i když to na domácí půdě proti hostům ze Sassuola vůbec neměl snadné. Utkání rozhodla jediná branka, kterou sedm minut před koncem vstřelil krásnou ranou francouzský záložník Paul Pogba. Juventus i díky němu navýšil svůj náskok na druhé AS.

Stará dáma si v pondělní dohrávce připsal tři body. Ty ale nevybojoval snadno. Naopak - před vlastními fanoušky to v utkání se Sassuolem dlouho vypadalo na bezbrankovou remízu, ale nakonec jej spasila francouzská hvězda Paul Pogba. Vedle něj se v záloze objevili Arturo Vidal nebo Roberto Pereyra, v útoku dostal opět šanci Alvaro Morata a Carlos Tévez. Před brankářem Andreou Consiglim měli prostor uklízet Vrsaljko, Acerbi, Peluso a Longhi, zatímco do ofenzívy se opět postavili Berardi, Zaza a Sansone.

Zejména dvojice hráčů důvěrně známých Juventusu - Simone Zaza a Domenico Berardi hodně zlobili ofenzívu domácího celku. Pas na Zazu od Missiroliho mladý střelec nezachytil, takže z jeho akce nic nebylo. Po deseti minutách začal Juventus udávat tempo utkání a míč na jeho kopačkách byl stále častěji. K centru do vápna se dostal Carlos Tévez, ale včas zakročil pozorný Magnanelli. Sansone se snažil dostat k odraženému balónu, ale včas před ním zasáhl vracející se Roberto Pereyra.

Po faulu na Alvara Moratu se k míči za vápnem dostal Carlos Tévez, který ale tentokrát svého zkušenějšího spoluhráče Andreu Pirla nenapodobil a míč poslal jen do náruče brankáře Consigliho. Po dvaceti minutách nijak výrazné hry a pomalého tempa se do zakončení dostal Carlos Tévez, ale jeho levačka poslala míč jen těsně nad břevno. Na opačné straně se ocitl ve velké šanci Domenico Berardi, který pálil z voleje, ale mířil mimo tři tyče.

Po půlhodině hry se k hlavičce ze strany vápna dostal obránce domácího celku Giorgio Chiellini, který ale mířil jen do náruče brankáře Consigliho. Ačkoli měl Juventus výrazně navrch, nedokázal vyprodukovat žádnou větší příležitost a Sassuolo se bránilo bez větších problémů. Po faulu Téveze se k míči dostal Nicola Sansone, ale naneštěstí pro Sassuolo pálil jen do náruče Marca Storariho. Minutu před koncem Morata napřáhl z úhlu a po zemi vyslal ránu, která ale Consigliho nevystrašila.

Nicola Sansone napřáhl ke střele také zkraje druhého poločasu, ale míč poslal vedle. O chvíli později se do zajímavé akce dostal Paul Pogba, který pálil z první. V největší šanci zápasu ale nechal vyniknout brankáře Andreu Consigliho, který byl včas u své tyče a předvedl skvělý zákrok. Juventus zvyšoval tempo hry a několikrát hrozil Alvaro Morata. Ale nakonec se nedokázal prosadit. Pozadu nezůstal ani mladík Domenico Berardi, který se prosmýkl kolem tří protihráčů, ale pálil mimo tři tyče.

Následně se do šance dostal Carlos Tévez, ale argentinský střelec, který se aktuálně vyhřívá na čele tabulky střelců, pálil těsně vedle. Poté přišla chvíle Alvara Moraty, který se zbavil protihráče a vypálil na hranici pokutového území, ale mířil těsně vedle. Patnáct minut před koncem se musel vytáhnout brankář Consigli proti tvrdé ráně obránce Bonucciho a svou úlohu zvládl.

Když už se zdálo, že se turínský klub bude trápit až do konce a Sassuolo vyválčí cennou remízu s lídrem, přišla chvíle věčného maroda Simenoho Pepeho. Ten krásným pasem vyzval Paula Pogbu ke střele a francouzský záložník nedal Consiglimu sebemenší šanci! Juventus nakonec dokázal vyhrát a na čele Serie A má náskok jedenácti bodů! Sassuolo je zatím na čtrnáctém místě.

Více informací k zápasu

SS Lazio - ACF Fiorentina 4:0

09.03.2015 19:00

Góly: 6. Lucas Biglia, 65. Antonio Candreva (pen.), 75. Miroslav Klose, 85. Miroslav Klose

Lazio potvrdilo svou fazonu a v pondělní dohrávce si poradil skvěle s Fiorentinou. Viola naprosto nezvládla konec utkání a inkasovala v něm třikrát. V první půli se ještě trefil Lucas Biglia. Fiorentinu nespasil ani Mohamed Salah, který se dnes neprosadil.

Domácí Lazio nasadilo do těžkého duelu o Ligu mistrů Felipeho Andersona, Miroslava Kloseho nebo Stefana Mauriho s Antoniem Candrevou. Do záložní řady se postavili Lucas Biglia a Danilo Cataldi. Brankáře Federica Marchettiho měli zastrašovat především Mohamed Salah, Alessandro Diamanti a také Josip Iličić, který hrál na pozici falešné devítky. Do záložní formace se pak vměstnali Matias Fernandez, Milan Badelj a Jasmin Kurtić.

V prvních pěti minutách byla jednoznačně aktivnější Viola, která si díky Salahovi také připsala na konto první střelu zápasu. Po pěti minutách se centr od Felipeho Andersona snášel k Maurimu, který ale ve skluzu trefil míč jen špičkou kopačky. O chvíli později už ale římský celek udeřil. Centr Antonia Candrevy se dostal na hranici vápna k Lucasi Bigliovi, který potvrdil, že umí zabrat nejen směrem dozadu, ale má také výbornou střelu. Krásnou ranou poslal míč za záda brankáře Neta a aplaudoval mu celý stadion.

Lazio bylo nesmírně produktivní a po třech minutách mohlo málem vést o dvě branky. Míč do rozhozené obrany Violy dostal Klose, kličkou se zbavil beka, jenže včas se k němu dostal vybíhající brankář Neto a míč zpracoval. Lazio ovládalo v této fázi zápasu tempo i obraz hry. Nejprve si na Candrevův přízemní centr naběhl na zadní tyči Anderson, který ale trefil jenom opět výtečně zasahujícího brankáře Neta. Další centr, který se do vápna snesl, napálil Stefano Mauri, který ale nebyl úspěšný.

Brankář Neto měl velký večer, což je asi dost paradoxní vzhledem ke skóre. Faktem ale je, že pokud někdo držel hráče Lazia na uzdě a nedovoloval jim totálně rozložit obranu Violy, pak to byl téměř bezchybný Neto. Zachraňoval svůj tým také po ráně Felipeho Andersona. K míči se nakonec kousek za vápnem dostal Diamanti a jeho střela skončila těsně vedle. Po pětadvaceti minutách pálil Matias Fernández, ale mířil jen do nejblíže postaveného obránce. Po půlhodině hry se málem Lucas Biglia prosadil úplně stejným způsobem, ale tentokrát jeho volej brankář Neto vyrazil na tyč, od které se balon vrátil do hřiště.

Pět minut před koncem první půle se utrhl Antonio Candreva, zařadil na vyšší rychlost a jen marně jej stíhal Basanta. Nakonec mu ale pomohlo to, že si Candreva míč zbytečně předkopl. Nevýrazného Alessandra Diamantiho vystřídal deset minut po změně stran zkušený hrot Alberto Gilardino, který si ihned nabíhal na nahrávku od Salaha, ale nakonec pálil těsně vedle!

Po hodině hry se náskok Lazio po právu navýšil. Aktivní rychlík Felipe Anderson vběhl do vápna, kde jej k zemi poslal Tomović. Sudí Tagliavento neváhal a pískl pokutový kop ve prospěch domácího celku. K exekuci pokutového kopu se dostal Antonio Candreva, který zkušeně poslal brankáře Neta na druhou stranu a Lazio vedlo o dvě branky.

Dvacet minut před koncem se Pasqual dopustil chyby, když poslal na brankáře Neta malou domů opravdu hodně pomalu, ale před dotírajícím Klosem včas zareagoval dnes velmi dobře chytající Neto. Klose si o dvě minuty později vše vynahradil. Nádherný míč za obranu dostal Candreva, který ale ještě brankáře Neta nepřekonal. Na svém místě ale byl Miroslav Klose, který hlavou míč do sítě dopravil - 3:0.

Gól s pořadovým číslem 4 na sebe nenechal dlouho čekat a demoralizovanou Violu "dorazil" Miroslav Klose druhou brankou. Felipe Anderson vběhl do vápna, jeho tvrdou ránu Neto výborně vyrazil. Šanci zakončit dostal právě německý útočník, který si výborně poradil. Lazio je třetí o skóre před Neapolí, Fialky páté.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Inter Milán 2:2

08.03.2015 20:45

Góly: 51. Marek Hamšík, 63. Gonzalo Higuaín - 72. Rodrigo Palacio, 87. Mauro Icardi (pen.)

Inter Milán se nevzdal, a ačkoli prohrával už o dvě branky, s Neapolí si nakonec body dělí. První poločas mnoho fotbalové krásy nepřinesl, ale druhý vše vynahradil. A byly to nervy až do samého konce. Nejprve se o branku postaral Marek Hamšík, následně si další zářez připsal Gonzalo Higuaín. Inter se ale nevzdal, první branku vstřelil Palacio a na konečných 2:2 srovnal penaltou Icardi.

Do dnešního utkání se od prvních chvil dostal Marek Hamšík, který měl podporovat Gonzala Higuaína. Na krajích mu asistovali José Maria Callejón a Dries Mertens. Inter nechal opět na lavičce německého útočníka Lukase Podolskiho, na jeho místo se postavil Rodrigo Palacio. Jediného hrotového útočníka, kterým byl Mauro Icardi, podporoval také Xherdan Shaqiri nebo Marcelo Brozović.

Do zápasu vstoupila jednoznačně lépe Neapol. Juan Jesus zatáhl za záchrannou brzdu, když fauloval pronikajícího Gonzala Higuaína. Jeho následná rána měla gólové parametry, ale brankář Samir Handanović se vytáhl a míč vyrazil. O hodně velkou parádu se pokusil Fredy Guarín, který téměř z poloviny hřiště zkoušel přehodit brankáře Mariana Andújara, ale mířil těsně nad břevno!

Do další šance se hnal opět Gonzalo Higuaín, který utíkal na bránu sám po skvělé nahrávce Marka Hamšíka. Higuaín se pokusil přehodit Handanoviće, ale zkušený slovinský brankář stál pevně na nohou a nedovolil mu zakončit. Další střelou se prezentoval Marcelo Brozović, ale neměl štěstí. Po třiceti minutách zahodil obrovskou šanci Gonzalo Higuaín, který nepotrestal špatnou práci obrany Interu a perfektní centr od Mertense ze šesti metrů do brány nenasměroval!

Do druhého poločasu vstoupila Neapol přímo pohádkově. Krásný centr poslal před branku Henrique, jehož přihrávku krásně zavěsil do brány Marek Hamšík a Neapol vedla.

O adekvátní reakci se z dalšího rohového kopu pokoušeli hosté, když Shaqiriho centr od rohového praporku našel hlavu Danila D'Ambrosia. Mladý Ital sebral míč lépe postaveného Ranocchiovi a zamířil těsně nad břevno! Neapol hrála mnohem lépe, hladověji a nebezpečněji. K další dobré ráně se odhodlal Marek Hamšík a brankář Hndanović měl velké štěstí, že míč vyrazil k D'Ambrosiovi a ne k Higuaínovi.

Argentinský střelec si ale vše vynahradil o chvíli později, protože nahrávku od Marka Hamšíka převzal kousek za pokutovým územím a nádhernou ranou poslal míč s lehkým přispěním tyče za záda bezmocného brankáře Samira Handanoviće!

Neapol nadále hrála agresivně, napadala a její kombinace často lahodily oku. O Interu se dá říct pravý opak, protože kombinace byly rozpačité, obrana velmi laxní a střelba prakticky neexistovala. Nejnebezpečnější akci po hodině hry znamenala nešťastně kopnutý míč od Koulibalyho, který si pod tlakem málem vstřelil vlastní branku. Interu nepomohla ani kombinace Santona, který nahrával lépe postavenému Icardimu. Ten ale branku minul.

Neapol posléze přestala trochu hrát a Inter toho využil. Střela Hernanese se ještě neujala, ale poté se míč od Fredyho Guarína dostal k Rodrigu Palaciovi. Zkušený Argentinec už si poradil a vstřelil svůj čtvrtý gól v letošní sezoně - 2:1.

Unaveného Marka Hamšíka vystřídal žolík Manolo Gabbiadini, který měl podle trenéra Beníteze ještě rozhýbat unavenou ofenzívu Partenopei. Inter se rozhodl riskovat a trenér Mancini nahradil Juana Jesuse mladičkým hrotem Puskasem. Pět minut před koncem se ale pro Neapol začaly dít věci! Uličku do vápna na Palacia nezachytila obrana Partenopei a obránce Henrique ve vápně Palacia stáhl k zemi. A protože už měl jednu žlutou kartu, dostal kartu červenou. K tomu se kopala penalta, kterou "panenkovsky" proměnil!

Do konce utkání se Neapol ještě snažila vstřelit vedoucí branku, ale ani standardní situace v podání Manola Gabbiadiniho neznamenala kýženou výhru. Další útok na druhé AS se proto odkládá.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AS Řím 0:0

08.03.2015 15:00

Góly: -

AS cestuje do Věčného města opět pohrouženo do ticha, protože za svůj dnešní výkon si gratulovat nemůže. Proti Chievu Verona bylo jasným favoritem, ale nedařila se mu střelba ani kombinace. Herní projev Garciova týmu je po lepším intermezzu proti Feyenoordu opět ve stagnaci a dnes nedalo branku ani Chievu.

Do základu na stadionu Marc'Antonio Bentegodi vstoupili v barvách domácích například zkušený střelec Sergio Pellissier, kterého doplnil mladík Alberto Paloschi. V záloze jsme našli čtveřici Schelotto, Radovanović, Hetemaj a Izco. Pokud jde o AS, hodně se mluvilo o tom, že kapitán Francesco Totti bude odpočívat, protože jeho fyzická kombinace neníí už stavěná na pravidelnou zápasouvou praxi. Dnes ale nastoupil a byl podporován Gervinhem a Iturbem. Do zálohy se postavil zkušený Seydou Keita, Radja Nainggolan a mladík Leandro Paredes.

AS poměrně ovládalo první minuty hry a do pokutového území brankáře Bizzarriho se snášel jeden centr za druhým. Hosté ale opět dopláceli na tolikrát zmiňovaou absenci hrotového hráče. Po pěti minutách obrana Mussi Volanti chybovala, čehož málem využil Juan Manuel Iturbe. Ten sice nepatří k nejvyšším hráčům, ale přesto dokázal z voleje zakončit centr Gervinha. Do vedení ale mohlo jít Chievo.

Obrana římského celku si nerozuměla, míč se dostal do vápna a Sergio Pellissier udělal hokejovou kličku brankáři De Sanctisovi. Byl ale zahnán mimo gólový úhel a jeho centr před bránu byl přetažený. Chievo ale rozhodně bylo aktivnějším celkem a AS se opět trápilo. Po rychlé a jednoduché kombinaci unikl chybujícímu Astorimu Paloschi a centroval na Pellissiera, ale před ním zasáhl Manolas.

Velká komplikace pro Chievo nastal po souboji Federica Mattiella s Radjou Nainggolanem a pravděpodobně utrpěl otevřenou zlomeninu holenní kosti. Na hrací plochu se místo něj dostal Valter Birsa. AS nadále zkoušelo směrem dopředu něco vymýšlet, ale jeho hra se omezovala na několik nepřesných nahrávek. Zajímavou šanci měl Leandro Paredes, který pálil ze standardní situace, ale mířil jen do brankáře Bizzarriho. Chievo hrozilo víc, než si asi obránci AS představovali. Římané působili dojmem týmu, který v ofenzívě neví, co přesně by měl hrát.

Do pokutového území se sice snášely další centry, ale hráči AS před nimi spíše couvali. Deset minut před koncem první půle se do vápna hnal Totti, ale byl faulován Dainellim. Totti ale už dlouho nedal branku z přímého kopu a dnes to nebylo jiné. Skóre se nezměnilo ani po nahrávce Iturbeho na rozběhnutého Gervinha. Někdejší hráč Arsenalu obešel jednoho protihráče a po kličce do strany pálil, ale nepřesně. Po sprintu k vápnu chtěl pálit také Nainggolan, ale byl včas zastaven.

S přibývajícím časem se množily také střelecké pokusy. Za hosty to nejprve zkoušel Ashley Cole, po něm se od Tottiho dostal míč k nabíhajícímu Paredesovi. Mladý Argentinec ale mířil jen do Bizzarriho. Velkou šanci měli také domácí, když se před bránou ocitl Valter Birsa, ale mířil jen těsně vedle. Pak už dostal prostor nejlepší střelec AS Adem Ljajić, který nahradil kapitána Tottiho. Další minuty na hřišti dostal také talentovaný útočník Daniele Verde. Jeho přítomnost se ihned projevila, protože As lépe napadalo a mělo více pohybu.

Dvacet minut před koncem utkání se ke střele po rychlém brejku dostal Riccardo Meggiorini, ale pálil jen do připraveného brankáře Bizzarriho. Na opačné straně šel prakticky sám na bránu, ale jeho reakce při zpracování nebyla z nejpohotovějších. AS se nakonec protrápilo k bezbrankové remíze.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Turín FC 3:2

08.03.2015 15:00

Góly: 17. Antonio Di Natale, 25. Panagiotis Kone, 49. Molla Wagué - 15. Fabio Quagliarella, 69. Marco Benassi

Udinese doma konečně zabralo, celkem překvapivě porazilo Turín 3:2, čímž přerušilo jeho dlouhozápasovou neporazitelnost. Ve všech gólech Zeber měl prsty Antonio Di Natale. Svěřenci trenéra Andrey Stramaccioniho se v tabulce posunuli na dvanácté místo. Granata zůstala osmá.

Turínští byli v pozici favorita, v lize nenašli přemožitele od 30. listopadu loňského roku, kdy podlehli rivalovi Juventusu, a dobře si vedli také v Evropské lize. Také na Stadio Friuli začali dobře, v 15.minutě vybídl Farnerud centrem Fabia Quagliarellu, který přesnou hlavičkou zajistil Granatě vedení 1:0. Ovšem odpověď Udinese byla blesková. Hned za další dvě minuty se dostal ve vápně k míči Antonio Di Natale a přesnou střelou srovnal na 1:1.

A Udinese brankou ožilo, v další velké šanci ztroskotal Wague na Padellim, ale ve 25.minutě už Zebry otočily skóre. Di Natale poslal do vápna centr a po střele Koného si srazil míč do vlastní sítě Molinaro - 2:1 pro Udinese. Na tahu byla Granata a ta si hned záhy dokázala vypracovat velké šance. Nejprve Quagliarella prověřil z 22 metrů Karnezise a dorážku Lópeze zblokovala sešikovaná obrana. Před koncem prvního poločasu dokonce zachránilo Zebry břevno po ráně Quagliarelly!

Klíčovým okamžikem celého utkání se stal začátek druhého poločasu. Ve 49.minutě totiž Udine vstřelilo třetí gól a odskočilo tak Turínu na rozdíl dvou branek. Na centr Di Nataleho si naskočil Wague a Padelli byl bez šance - 3:1 pro Udine. Toro tak bylo nuceno opět zvýšit aktivitu a zápas nakonec zdramatizovalo dvacet minut před koncem. Marco Benassi se na hranici vápna dostal k odvrácenému míči a pořádnou pumelenicí rovnou z první překonal vše, co mu stálo v cestě.

Závěr utkání byl ještě pořádně dramatický. Granata svého soupeře dostala pod tlak a byla blízko vyrovnání, ale střela El Kaddouriho se nakonec mezi tři tyče nevešla. Turín ani během šestiminutového nastaveného času vyrovnat nestihl a poprvé v tomto roce prohrál.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Janov CFC 1:1

08.03.2015 15:00

Góly: 66. Federico Barba - 27. M'Baye Niang

Body se ve 26. kole dělily také na hřišti Empoli. Návštěvníci z Janova tam sice vedli, ale poslední slovo měl v 66. minutě Barba.

Utkání nezačalo pro Empoli zrovna dobře, už v 7. minutě musel kouč Sarri sáhnout k prvnímu střídání. Zranil se Tonelli a na plac musel Barba, mimochodem pozdější hrdina utkání. Jinak ale první půle nenabídla mnoho šancí, jediný výraznější okamžik zaznamenali hosté a hned z toho byla vedoucí branka. Mbaye Niang se řítil sám na branku Janova a v tváří v tvář Sepemu uspěl - 1:0 pro Janov. Sarriho svěřenci se do konce úvodního dějství do výraznější šance nepropracovali.

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy dosti aktivně a hra měla mnohem lepší tempo. Diváci se také dočkali další branky, v 66. minutě si naskočil na rohový kop Federico Barba a bylo srovnáno 1:1.

Janov chtěl získat vedení zpátky, ale Empoli dobře bránilo. Čtyři minuty před koncem zápasu měl na kopačce rozhodnutí veterán Massimo Maccarone, ale Perin skvělým zákrokem zachránil konečnou remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Parma FC - Atalanta Bergamo 0:0

08.03.2015 15:00

Góly: -

Bez branek se hrálo také na Parmě, kam zavítala Atalanta Bergamo. V ryze záchranářském duelu byli domácí lepším týmem, ale nedokázali vstřelit žádnou branku. Konečná remíza hraje do karet spíše hostům.

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný, ale postupem času se dostávala do větší převahy domácí Parma. Po půlhodině hry vyslal křížnou ránu Mariga, ale netrefil branku. Bohužel to byla jediná výraznější šance prvního poločasu. Diváci jinak nesledovali atraktivní fotbal, což se nijak nezměnilo ani ve druhém dějství.

V 60. minutě musel zasahovat po ráně Rodrígueze Sportiello a nadále tak trval výsledek 0:0. V závěrečné fázi zápasu se hra kouskovala a vše v podstatě směřovalo k dělbě bodu.

Až devět minut před koncem zápasu měl na kopačce rozhodnutí Coda, jenže naneštěstí pro Parmu střela opět minula branku. V 87. minutě uviděl domácí Rodríguez po druhé žluté kartě červenou kartu a zbytek utkání tak domácí dohrávali v početní nevýhodě. Nicméně nic dalšího už se nestalo, Parma remizovala s Atalantou 0:0.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Città di Palermo 0:0

08.03.2015 12:30

Góly: -

Stadion Dina Manuzziho se krátce po poledni branky nedočkal. Cesena remizovala s Palermem 0:0 a připisuje si v boji o záchranu bod. Cavalucci Marini tak nadále ztrácejí na nesestupové pozice čtyři body, neboť v dnešním utkání remizovala i sedmnáctá Atalanta Bergamo.

Palermo tak v posledních třech kolech nevyhrálo a v tabulce zůstalo na jedenáctém místě se stejným počtem bodů, jako mají oba milánské kluby.

V prvním poločase viděli diváci jen jednu střelu na branku na obou stranách, o něco více aktivnější byli hosté, ale svojí převahu v držení míče nedokázali zužitkovat. Hodně aktivní byl znovu talentovaný Dybala, se kterým měla obrana potíže. Ve 26. minutě se dostal z otočky ke střele, ale Leali bez větších potížích balón lapil.

Také po změně stran byli lepší hosté, v 59. minutě vymyslel Dybala pěknou přihrávku na Quaisona, ale toho zastavila pevná defenzíva Ceseny. Diváci, kteří si našli na stadion Dina Manuzziho cestu se ale nudili a nakonec se pronudili až k bezbrankovému konci. Remíza 0:0 je z konečného pohledu spíše ziskem domácích, kteří tak ztrácejí na nesestupové pozice stále čtyři body.

Více informací k zápasu

AC Milán - Hellas Verona 2:2

07.03.2015 20:45

Góly: 41. Jérémy Ménez (pen.), 47. Panagiotis Tachtsidis (vl.) - 18. Luca Toni (pen.), 90+5. Nicolás López

AC Milán opět nevyhrál a pokud vedení slavného celku dodrží slovo, na lavičce už neuvidíme Filippa Inzaghiho. Jeho tým totiž na varovné ultimátum zareagoval jen remízou 2:2 s veronským Hellasem. Přitom Rossoneri dělilo od vítězství několik vteřin. Na obou stranách se také pískala penalta.

Penalta také visela ve vzduchu už v sedmé minutě, kdy se v pokutovém území Hellasu skácel k zemi Ménez. Francouzský útočník ale upadl víceméně vlastní vinou a sudí posoudil okamžik správně. Na druhé straně, v 15.minutě, bylo před Lópezem pořádně horko, k propadlému míči se dostal Luca Toni, ale byl až v příliš velkém úhlu a nezakončil dobře. Nicméně Hellas šel na San Siru i tak do vedení. Muntari ve vápně fauloval Ionitu a nařízenou penaltu bezpečně proměnil ve stylu Antonína Panenky Luca Toni - 1:0 pro Hellas.

Milánští následně zvýšili aktivitu, ale dlouho se nemohli dostat do větší šance. Až ve 40.minutě byl rovněž ve vápně faulován Phillipe Méxés a kopala se penalta i na druhé straně. Jérémy Ménez jí stejně jako Toni proměnil a bylo to 1:1.

Francouzský obránce kvůli trestu svému týmu několik kol chyběl a nyní vše vrchovatě splatil. Ve 47.minutě to byl totiž on, kdo dokonal obrat. Z těsného úhlu se prodral k zakončení a střelou do odkryté branky poslal Milán do vedení - 2:1 pro AC. Hosté se s výsledkem nehodlali smířit a Milán dokázali zatlačit. Čtvrthodiny před koncem napálil břevno Tachtsidis a Rossoneri v čele s trenérem Inzaghim ještě čekali krušné chvilky.

Hlavní sudí přidal navrch ještě pět minut nastaveného času a během nich Hellas čím dál více riskoval. A dle hesla "risk je zisk" nakonec došlo k vyrovnání. V páté minutě nastavení prodloužil Toni míč na Nicolase Lópeze a hráč Hellasu překonal svého jmenovce v brance Milána - 2:2.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Cagliari Calcio 2:0

07.03.2015 18:00

Góly: 33. Lorenzo De Silvestri, 72. Samuel Eto'o

Janovská Sampdorie slaví a zejména slaví Samuel Eto'o. Ten se totiž dnes podepsal pod dobrý výkon Blucerchiati a možná tím ukončil krátkou eskapádu trenéra Gianfranca Zoly na lavičce Cagliari. První branku vstřelil Lorenzo De Silvestri. Sampdorie se bodově dotáhla na pátou Fiorentinu a může dál pomýšlet na evropské poháry.

Hodně zajímavé utkání sehrála domácí Sampdoria Janov s Cagliari Calcio. K vidění byla i jedna červená karta, kterou v poslední desetiminutovce dostal Danilo Avelar. Cagliari opouští přístavní město bez bodů a je na osmnácté příčce. To je příčka sestupová, takže osud trenéra Gianfranca Zoly se rázem ocitá v nejistotě. Trenér Siniša Mihajlović má úplně jiné starosti a může sázet na dobrou ofenzívu. Dnes poslal do základu hráče jako Eder, Samuel Eto'o nebo Luis Muriel. Zola rozestavil své hráče do systému 4-3-3 s Andreou Cossuem v roli registy.

Už ve druhé minutě Palombo rozehrál roh nakrátko k Reginimu, který poslal míč do vápna. Do zakončení se dostal Romagnoli, ale proti němu skvěle zasáhl brankář Brkić. Cagliari postupovalo rychle vpřed a k centru z levé strany se dostal M'poku, ale byl odzbrojen. V šesté minutě De Silvestri centroval do vápna na Edera. Jeho hlavičku ale zablokoval González a poslal ji na rohový kop. Po deseti minutách se dostal k první střele zápasu Acquah, ale nemířil přesně. Ke gólu nevedla ani spolupráce mezi Ederem a Luisem Murielem.

Také Cagliari mělo své šance a například pokus Samuela Longa vůbec nebyl špatný. Mladý zakončovatel střílel velmi dobře a brankář Emiliano Viviano musel vytáhnout parádní zákrok jednou rukou, aby střelu svého soupeře vyrazil. Další ránu vyslal domácí Palombo, ani on ale nezamířil mezi tři tyče. Pak se diváci dočkali jednoho gesta fair-play, když se Samuel Eto'o sklonil k brankáři Brkićovi a zavázal mu rozvázanou tkaničku.

Eder posílal patičkou míč do vápna na nabíhajícího Muriela, ale ten nestihl zakončit. Pak už se domácí diváci mohli radovat, protože bezbrankovou remízu prorazil Lorenzo De Silvestri. Ten si naskočil na skvělý centr od Luise Muriela a poslal Sampdorii do vedení. Byl to jeho první gól za 46 zápasů. Ukázat se musel také brankář Brkić, který zlikvidoval šanci Pedra Obianga.

Druhá půle se Cagliari povedla o mnoho lépe. Sardinský celek se hnal za vyrovnáním, ale často ztrácel míče i v nadějných situacích. Do velmi zajímavé šance se dostal kamerunský veterán Samuel Eto'o, který ale z úhlu pálil těsně vedle tyče! Hodně aktivní byl dnes Eder, jeden z nejlepších hráčů na hřišti. Cagliari ale více napadalo a hráči Sampdorie měli hodně problémů s včasným odkopem. Sampdoria to proto zkoušela střelami z dálky. O další sérii střel se pokusil Pedro Obiang a Luis Muriel. Ani jednomu z nich se ale nevedlo.

Frustrace hostí se projevila také na lavičce, když musel být kvůli protestům vyloučen asistent trenéra Pierluigi Casiraghi. Patnáct minut před koncem utkání Palombo standardní situaci příliš dobře nerozehrál, ale míč se dostal na pravou stranu k De Silvestrimu. Ten našel nabíhajícího Samuela Eto'a, který si připsal první branku v dresu Dorie a oslavil ji několika fotkami po vzoru Francesca Tottiho - 2:0.

Na hranici vápna se opřel do míče Éder, ale brankář Brkić vytáhl míč alespoň na břevno. O dvě minuty později fauloval Danilo Avelar pronikajícího Edera a protože už měl jednu žlutou kartu, dostal druhou a logicky červenou. Na výsledku už nic nezměnil ani Diego Farias, který pálil mimo tři tyče.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC26187153:1461
2.AS Řím261311238:1950
3.SS Lazio26144847:2746
4.SSC Neapol26137646:3346
5.ACF Fiorentina26119637:2842
6.UC Sampdoria261012434:2842
7.Janov CFC25910637:3037
8.Inter Milán2699841:3436
9.Turín FC2699830:2836
10.AC Milán26811737:3235
11.Città di Palermo26811738:3935
12.Udinese Calcio25871029:3431
13.Empoli FC26514726:2829
14.US Sassuolo26611929:3929
15.Hellas Verona26781131:4629
16.Chievo Verona26681218:3026
17.Atalanta Bergamo26591222:3724
18.Cagliari Calcio26481432:4920
19.AC Cesena26481424:4720
20.Parma FC24331820:4711
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (277)

Přidat komentář
pawelFCB

To AC zas teče...Toni z pentle sice jsem měl vždycky radši Inter,ale ty dva týmy prostě nahoře a v LM chybí.

Reagovat
Pettirosso

Sampaaaa

koukal někdo, prosím?

Reagovat
danko10

Ja som pozeral. Sampa to mala pod kontrolou, aj keď vďaka Silvestremu mohla hneď v prvom polčase vytiecť.

Reagovat
Pettirosso

udělal kiks? V posledních zápasech nějak není ve své kůži, možná by bylo na čase zkusit Munoze

Reagovat
smazaný uživatel

Kiks ne,jen nepokryl tuším že Longa v jediné gólové šanci hostí,Viviano super reflexivně vyrazil. Jinak Cagliari takřka neškodné,kdyby byli Etoo s Murielem a Ederem sehranější,tak těch gólů bylo víc!

Reagovat
Pettirosso

dík

Reagovat
Inzaghi

Třeba tam příště doma Pippo pošle na závěr ty stopery čtyři.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli pro Pippa nejaky priste bude

Reagovat
Darren Fletcher

milan

Reagovat
Ragazzo d'oro

Opět agónie.. Jsem zvedavy, jestli uz budou vyvozeny nějaké důsledky.

Reagovat
CubONE

Zasluzena remiza, Verona ovela lepsia. A ta tragikomedia po 90tej minute s XY stopermi na placi a ich zmatok pri gole?

Uz nech je po sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

práveže tragickejšie na tom je, že Verona lepšia vôbec nebola, bola ešte úbohejšia ako my a Pippo proti nim ide betónovať a my aj tak inkasujeme 5 sekúnd pred koncom

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze Inzaghi po tomhle zapase "dotrenoval"

Reagovat
smazaný uživatel

a taky doufam, ze neni dalsi na rade Genaro Gattuso

Reagovat
Dominator

Reagovat
Furia Ceca

Máš něco proti Gattusovi?! Jeho zkušenosti ze Sionu nebo OFI Kréta by se vám mohly hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

on aj trénoval?

Reagovat
danko10

Zaujímala by ma tá Pippova tajomná písanka. Lebo fúknuť tam tretieho stopéra a nechať si nasypať góla stredom ihriska, to je na uterák.

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo to zase rozjel... 1. Muntari v zakladu, 2. Muntariho, kterej nesmyslne zavini penaltu, prochazi se tam celej zapas a je naprosto tragickej, necha v klidku dohrat zapas, 3. Za stavu 2:1, se Pippo opet posral a nahradi Pazziniho stoperem!

nejlepsi taktika AC Milan je se po vedoucim golu stahnout, nejlepe vystridat utocnika za obrance, nechat se prehravat a vyckavat az nam ho tam souper soupne!

Tohle fakt nedavam !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vysoký level taktickej precíznosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chýbala už len kapitánska páska hráčovi zápasu. To nejako nedotiahol.

Reagovat
Furia Ceca

A to byl kdo...? Podle těch komentů hádám, že Muntari.

Reagovat
smazaný uživatel

Oči červené jak ďáblův kokot...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Galliani je už prý v šatně, kde se debatuje ...

Reagovat
didosh

Kde si to četl/viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

ibra je všade

Reagovat
smazaný uživatel

Milannews

Reagovat
mojmira

ten by měl táhnout i se všemi ostatními

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak. Debatovať, to nám ide.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja se pridam..

Reagovat
didosh

Taky mám tak zkurvenou sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo čau,čau dufam ze konecne uz skonci a pride tam fakt trener a nie dalsi experiment. A Silvio nech uz to skonci dakujeme za zlate roky AC ale treba vediet aj skončit......?

Reagovat
smazaný uživatel

snad přijde do AC Rino

to by byla teprve komedie, až by na tk říkal "I wont maj plejer to plej vit bols." https://www.youtube.com/watch?v=7clSlIXxBZo

Reagovat
ED91

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Pozrel by som si reakciu Kate, keby tam bola

Reagovat
Shevchenko

Suverénně nejhorší AC Milan, kterému jsem fandil, dost možná nejhorší AC všech dob. Seedorf je oproti tomu zlatý trenér. Kdy už tohle proboha skončí? Fotbal na který se nedá dívat, který nemá nic, přehraje nás většina týmu ligy, snad jen Parmu s Cesenou zvládnem. Silvio, ukonči už prosím to trápení.

Reagovat
Shevchenko

Ke kádru se taky nemá cenu vyjadřovat. Tam snad není hráč, který by mi nějak více přirostl k srdci, snad jen Abate. Už to došlo do takové fáze, kdy se děsím dalších zápasu a hledám výmluvy, proč se na to nedívat.

Reagovat
CubONE

Planoval som si objednat aj jeden dres s menom hraca a zdesene som zistil, ze vlastne vobec neviem koho by som si vybral. Tiez mi napadol jedine Abate alebo Antonelli. Kedysi som mal problem vybrat di z tolkych oblubenych hracov a srdciarov.

Reagovat
el Principito

Muntari, Mexes, Bonera, Destro ... tam je takovejch možností

Reagovat
didosh

Ja jsem si prd sezonou objednal bez jména.Ja ale oblíbence mám Faraona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

kterého bude lepší se zbavit dokud za něj ještě něco dostaneme, protože to vypadá, že na tom bude ještě hůř než Pato

Reagovat
didosh

Doufám že se mýlíš!

Reagovat
mojmira

jo tak to já taky

Reagovat
Ragazzo d'oro

Patinho byl hlavne nekde jinde nez Faraon..

Reagovat
smazaný uživatel

To znam, pred 5 ti rokama jsem resil to samy pri navsteve Turina..

Reagovat
smazaný uživatel

detto

Reagovat
Ragazzo d'oro

dávám Silviovi čas do konce sezóny, pak uz proste nevěřím tomu, že neprodá alespon část..

K Pippovi se vyjadřovat moc nema cenu, vidí to každy.

K Abatemu bych jeste z "nových" přihodil Antonelliho a Jacka.

Reagovat
Mrvinho

Rád čtu že jsme nehráli zle, ale náš letošní vysoký standard. Jen tak dál kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Romizaci mi opet udelali radost

Reagovat
10

Nevěřím tomu, že Roma uhraje LM. Desátá remíza z posledních 13 zápasů. Ten tým dlouhodobě nemá z čeho vyhrát, nevytváří si šance, všechno je statický bez nápadu. V obraně hoří skoro při každým útoku soupeře, se štěstím se jim daří sbírat remízy.

Reagovat
olis

je smiesne a zaroven smutne ze my s takou srackou mozme stale realne bojovat o druhe miesto, takisto je smiesne a zaroven smutne ze sa nam to druhe miesto ponuka uz dost dlhu dobu a este tam nie sme, uz sme tam nie len ze mohli byt ale sme mohli mat aj slusny naskok inak u AS aj ja zacinam pochybovat ci sa im podari zdvihnut sa, Rudi bol u mna omnoho vyssie, nejak sa mu to nedari znova pozdvihnut

Reagovat
10

Na to druhý místo opravdu stačí hodně pozvolný tempo. Lazio má 8 proher 13 kol před koncem a reálně hraje o druhý místo. Vy máte stejně proher, jako poslední dvě sezony za 38 kol. Je to až nedůstojný, abych řekl pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita Serie no...

Reagovat
smazaný uživatel

no, kdyby teoreticky skončila Neapol na druhém místě, bude tučniak odvolaný nebo končí sám?

Reagovat
Inzaghi

Prodlouží na tři roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, my planovali vyjezd na Juve, na 35 kolo, ze by se mohl slavit titul, ale s takovouhle to muze byt klidne o mesic driv

Reagovat
10

s Cesenou a Udine jsme měli šanci navýšit náskok a posrali jsme to, takže bych tohle před zítřejším zápasem krotil

Reagovat
Pipo123

Tomuto Šašoulu dáte 5:0 a možno aj viac, veď nemajú vôbec obranu, my sme ich mohli poraziť kludne o 5-6 gólov, navyše hráte doma, to bude jazda

Reagovat
10

Pipo nevím co poslední týdny bereš na ten optimismus, ale chci to taky

Reagovat
Pipo123

Aký optimizmus ? akože báť sa Šašoula kde im v obrane hraje Bianco čo má rýchlosť ako telesne postihnutá osoba a na krajoch Biondini je blbosť, já osobne na ten zápas podám vašu výhru aspoň o 3-4 góly

Reagovat
10

já se nebojím Sassuola, ale hráčů Juve

Reagovat
Furia Ceca

Koho víc? Berardiho, Zazy nebo Chielliniho?

Reagovat
Pipo123

ako myslíš že to dopadne ? predpokladáš že AS a Neapol si udržia LM ?

Reagovat
Pipo123

Mala byť reakcia vyššie na komentár o Laziu

Reagovat
Furia Ceca

Andersona.

Reagovat
smazaný uživatel

Roma trapny!!!

Reagovat
kubys

Roma se trochu posrala s těma remízama, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to druhy pral Laziu

Reagovat
Furia Ceca

Laziu nebo Fiorentině. Dneska fandím Interu a zítra se uvidí, no... Ale je fakt, že s tím, co má Lazio aktuálně za hráče, by mohlo v LM předvýst slušný peklo... Teda doufám, protože v LM jsem hodně věřil i AS a nakonec to dopatlali hrozným způsobem, přestože po dvou kolech to měli rozjetý hodně dobře...

Reagovat
Pipo123

My si kľudne počkáme 1-2 roky, keď sa ustália výkony borcom ako Keita, Anderson, De Vrij, Cataldi, Onazi

Reagovat
Furia Ceca

Tak hlavně ať to Lotito nerozprodá, našlápnuto máte dobře.

Reagovat
The Krupy

OT: Sledujem Tottenham a ten Kane nie je nič, než typický anglický hype akurát vie hlavičkovať, inak žiaden zázrak. Tým netvrdím že je nejaký slabý, ale ďalší priemerný útočník z Anglicka.

Reagovat
olis

a naco to sem pises? to si potom budes na tom honit ako tu bude potom 200 komentov dlhe vlakno hadiek medzi ludmi s PL sekcie a SA sekcie?

Reagovat
The Krupy

Píšem to sem, do "domáceho prostredia"", nech neprudím v PL sekcii, tam by bol kvôli tomu zase flame.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

na to, že má skvělý výběr místa, má dost kvalitní techniku. Jinak ano v Anglii je hodně sledován.

Reagovat
Pinturicchio

Mně se třeba Kane líbí, moc fajn hráč a navíc sympaták.

Reagovat
The Krupy

Podľa príspevkov som čakal, že to bude taký zázrak ako Owen niekedy. Nie je zlý, fakt nie, ale hype zase urobil svoje.

Reagovat
Pinturicchio

A tak Owen byl zázrak, ale Kane je jiný typ hráče, má zase svoje, takový shearovský typ útočníka.

Reagovat
The Krupy

Alebo sa mýlim úplne, lebo som ho nevidel v dostatočnom počte zápasov

Reagovat
CubONE

Mne pride, ze na Anglicana a pomerne dost vysokeho hraca ma celkom fajn techniku a aj prihravky. Tuto sezonu fakt skvely, ale som zvedavy ako na tom bude dalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mne prijde jako Kopie Moraty..

Reagovat
Pettirosso

ale padá mu to slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Lazie? No grazie!!! Lazie merda. Roma si ten druhej post pohlida!!! Dnes snad pomůže inter.

Reagovat
smazaný uživatel

opět nevyzpytatelné Chievo nebo že by AS se šetřilo na vítězství v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Evropskou vyhraje Wolfsburg

Reagovat
smazaný uživatel

Víťazstvo v EL? No to ťažko s takouto formou. Už s Feyenoordom to bolo pre Romu nahnuté.

Reagovat
M11

ty vole Mattiello to snad ne

Reagovat
Pinturicchio

Chjo, at se Mattiello co nejdřív uzdraví. Po takových věcech si člověk (aspon já ... a myslím, že spousta dalších) uvědomí ... že jebat takovéhle hádky, spory ... pořád je to jenom sport a tak.

Reagovat
Pinturicchio

Ty píčo a to je NÁŠ Mattiello?! No, aspon, že jsem se dneska vylél jak kokot.

Reagovat
Pipo123

Chalan to zvládne, bude dlhšiu dobu mimo, ale vráti sa. Tie zlomeniny vyzerajú strašne zle, ale už x futbalistov sa vrátilo a vôbec ich to neobmedzovalo v budúcej kariere.

Reagovat
Pinturicchio

Kosti jsou lepší než vazy a tyhle věci, ale stejně.

Reagovat
Pinturicchio

300. per Federico Mattiello

Reagovat
Pinturicchio

šulku, aspon se tref pod správný článek

Reagovat
Pipo123

6e si momentálne najebaný ?

Reagovat
Pinturicchio

Som

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Pepa, zahrál něco?

Reagovat
smazaný uživatel

No za těch 14 minut ani nevim,jestli se potkal s balonem...

Reagovat
smazaný uživatel

Žabák dneska celkem držák ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jesusova chyba.... Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže v 95. minutě jsem přišel o peníze, jo? Díky kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to niesi sam , mexes ako stastne ten gol dal tak na konci neubranil

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ..vsak to AC je parodie na prave AC po tom brevnu se smal Lopez s Mexesem jakoze co je ?maji to na haku a potom to tak vypada a my prohravame prachy ...

Reagovat
10

nedůstojná paralympiáda o to 2. místo a to se mi Neapol asi 70 minut líbila...

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi to nebo opravdu Italské týmy i když vedou 2:0 a dostanou gól tak se herně složí?

Bod vzhledem k výkonu naprosto zlatý. Forza INTER

Reagovat
DelPiero137

Bohuzial sa ti to nezda...

Reagovat
10

pro italský týmy je fakt nejhorší vést 2:0, protože zalezou a začnou hrát pasivně, přitom nikdo z nich neumí bránit Lazio jsou v tomhle největší experti, ty takhle ztratili vedení s Interem i Romou

Reagovat
olis

co dodat, ako po kazdom zapase, RAFA OUT!

Reagovat
Deki

Jediný pozitivum je, že z Neapole nakonec ten bod vezeme. Tím to ale končí, hoši ani sami neví, jak se to vlastně semlelo a skončilo to remízou...

Na druhou stranu Neapol může být nasraná jenom sama na sebe. Takhle si podělat prakticky vyhraný zápas a k tomu řada neproměněných tutovek především od Higuaína, to je prostě na provaz. Ale taky víme, jaký to je, přijít o body takhle ke konci zápasu...

Nic to ale nemění na tom, že s takovou ve Wolfsburgu dostaneme bůra. Čtvrtku se opravdu bojím a pokud prohrajeme o méně než dva góly, což samozřejmě nebude pro postup ideální, bude to úspěch. Naše šance tam vlastně skoro nevidím a když si jen představím ty průvany v naší obraně, jde mi mráz po zádech...

No nic, hlavně že se neprohrálo podruhý za sebou. V lize musíme jít zápas od zápasu a uvidíme, jak se to na konci semele. Dneska individuální hodnocení snad ani nemá cenu, padaly by snad jenom palce dolů...

FORZA INTER!!!

Reagovat
Pipo123

Zajtra musíme dotiahnuť Neapol a priblížiť sa aj k AS, toto je obrovská šanca

Reagovat
Tomanatura

Jj, musime

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

ano, obrovská šance, takže zítra prohra Lazia

Reagovat
lnterista

Co udelal ten Kovacic ze nehraje? Jinak jednim slovem tragedie a Hernanes proste musi hrat

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je střídá. Minule zahrál hovno i Mancini to říkal, tak dal teď šanci zas shaqirimu...

Reagovat
lnterista

hovno tam hraji vseci...ale dat tam Puscase misto Kovacice je trochu ulet ale OK.

Reagovat
olis

uz niekolko mesiacov so mnou nase debilne vysledky a predvedna hra nic nerobi, ale dnes som vytoceny, najradsej by som nieco rozkopal, idealne Benitezovu hlavu sprostu

Reagovat
Largo

Je mi smutno, SMUTNO, když vidím výkony AS. A soucítím s fandy Milána, Bojím se každýho dalšího zápasu a toho, co zase (ne)předvedeme. Zoufale chybí kvalita.

Reagovat
Tomanatura

Boze vzdyt mate prvni vypadek formy po 18 mesicich, to je prece uplne normalni. Jeste pred par lety jste byli uplne jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za tenhle příspěvek, mám tu pocit, že už si nikdo nepamatuje ty dlouhé roky půstu. Ne snad, že by mě tahle hra těšila, ale prostě je to teď tak, už od příštího kola snad jinak.

Reagovat
Largo

Já taky kritizoval jen tu současnou mizérii.

Reagovat
Furia Ceca

"Vážnějšího rázu je nakonec zranění Martína Cácerese. Uruguayský obránce si v tréninku zlomil levý kotník a zítra ho čeká operace, po níž bude jasné, jak dlouho bude Juventusu chybět." Ty vole... Nejdřív Mattiello a teď Martín, to je dneska den...

Reagovat
smazaný uživatel

čím viac sleduje človek zápasy Serie A, tým viac má dojem, že mýtus o takticky najvyspelejšej lige sveta je ta tam. My včera - nechať si dať gól 5 sekúnd pred koncom, keď máme na placi troch stopérov a Verona si okrem toho brvna prakticky nič nevytvorila, je tragédia. Prestali sme zase raz hrať a hrať sa na posraných alibistických profesorov. Ok, nemám nič proti tomu, keď mužstvo vie ukočírovať zápas a postrážiť si aj 1:0, aj to je taktické umenia, ale v ITA to momentálne fakt nedokáže NIKTO, ani Juventus. Neapol je snáď ešte vypuklejší prípad, koľko oni postrácali bodov tým, že sa od 50. minúty za stavu 1 či 2:0 stiahli, to sa snáď ani nedá vyrátať, je to tragédia celé calcio - v tomto ohľade.

Reagovat
CubONE

Rickyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Santon?

Reagovat
Votas

dobře...dozadu má mezery, ale oproti ostatním bekům je jako zjevení

Reagovat
lnterista

Jak pise Votas vcera mu zatapel Mertenes ale ten je vybornej. Se Santonem spokojenost...nic jsem od nej necekal a mile prekvapil

Reagovat
10

pořád podle mě platí, že je lepší nalevo přes nohu...v druhým poločase se vyměnili s d'Ambrosiem a bylo to mnohem lepší, v tom prvním to moc nedával

Reagovat
smazaný uživatel

Sám to říkal, že vlevo se cítí líp a včera byl od něj druhý poločas jasně lepší, než ten první

Reagovat
lnterista

jj mas pravdu..jinak s Brozovicem dobre nakupy Shaq zatim spatny a Podol cista tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski je strasna mimoza.. Shaq sa podla mna chyti este, ma svetle momenty.. Inak podla Brozovica by mohol kludne hravat Hernanes, ale suhlasim ze je to dobra posila. Santon detto

Reagovat
lnterista

ja chci hrat 4312...Brozovic ma urcite svoje chyby ale libi se mi jeho reseni situaci, prihavka mu neni cizi a vestinou hned nahraje lepsimu postavemu hraci

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale mne sa zda ze Hernanes je v dobrej forme a Mancini ho stale nejak ignoruje, pritom aj ked nastupi, tak hra dobre

Reagovat
lnterista

4312 - utok Icardi - Palacio(Shaq)

Reagovat
10

Shaqiri je Giovinco II. Na trequartistovi vůbec neví, tam se zajebává do nesmyslných kliček, ztrácí většinu míčů. Potom když hrál víc ze strany tam aspoň dal asi 2 dobrý centry, ale jinak fakt hodně slabej.

Reagovat
lnterista

jj jako porad ma hajeni ale jak rikas taky v nem vidim Giovinca...mozna by bylo nejlepsi ho hned obratem nekam strelit tak ale treba se zvencne...kdyz to porovnam s Mertensem jak vsechny ty akce resi jednoduse a tak lehce

Reagovat
10

já už jsem tady psal, že bych se vůbec nedivil tomu, kdyby jste ho v létě zase poslali o dům dál nasvědčoval by tomu přetlak na tý pozici i FFP

Reagovat
Votas

má mnohem víc možností, jak situace nalevo řešit, páč není jednonohej a jednhokličkovej jak Negramoto...ale třeba to je jenom klam...přecejenom je to asi první bek po odchodu Maicona, kterej není úplný vemeno

Reagovat
10

taky se mi zatím líbí, až teda na ten včerejší první poločas...napravo nemá tolik možností, udělal tu svojí kličku doprostřed a neměl jak nahrát

Reagovat
smazaný uživatel

Neco noveho u AC? Skoncil Pippo?

Reagovat
Shevchenko

Zatím ne.

Reagovat
rossoneri89

dostal este jednu sancu

Reagovat
juveforever

Keby sa dnes Lazio dotiahlo na Neapol by som sa nehneval

Reagovat
GEGE

To je prostě neuvěřitelné ten Inter...Zas hrajou takovou sračku a místo aby prohrávali 3-0 po poločase a bylo po zapase tak to nakonec uhrajou na plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

prepac

Reagovat
GEGE

Pippo dostal poslední šanci proti Viole...

Reagovat
Kaka14

tych poslednych sanci tu uz bolo

Reagovat
kiwwi

moze mi niekto vysvetlit preco Benitez vzdy stahuje Hamsika z ihriska? Odohral uz aspon jeden kompletny zapas?

Reagovat
olis

odohral ich takych az 7 , odpoved je jednoducha, tucniak, podla ktoreho sme vcera hrali dobre...

Reagovat
Votas

jinak HAPPY BIRTHDAY INTER...štramák i ve 107 letech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
lnterista

OT: ten Toulalan je kdo?

Reagovat
Votas

šedivej francouzskej Pizarro

Reagovat
smazaný uživatel

defenzivny zaloznik, celkom v pohode, vyzera na 50 rokov, ale neviem ci nam treba 32 rocneho hraca co bude brat 2 mega rocne

Reagovat
lnterista

je zadarmo ale asi zbytecnost...zalozniku mame dost. Radeji bych stredni obrance a kreativni AMC

Reagovat
smazaný uživatel

tak strednych obrancov nam treba uplne najviac :)

Reagovat
10

Cambiasso s vlasama. Hodně inteligentní hráč, čtení hry naprosto top, technika a rozehtávka taky kvalitní. Jenom není nejrychlejší, ale to nahrazuje právě tou poziční hrou. Myslím že přesně hráč, co vám aktuálně chybí.

Reagovat
lnterista

to nezni spatne ale misto koho? Mancini prote nemusi Medela(mam z toho takovej pocit je to Walterum hrac) a v 4231 pak kdyz hraje chybi kreativita. Do "zahustene" zalohy by byl Medel fajn ale takhle to asi neni ono no

Reagovat
Pipo123

Mne tiež príde Medel úplná zbytočnosť v zálohe Interu, škoda že Mancini neskúsi Hernanesa vedľa Guarina.

Reagovat
lnterista

v nasem pripade asi ano no..ale ve 4312 by byl fajn

Hernanes(Kovacic) - Medel - Brozovic(Hernanes, Kovacic)

------------Guarin(Hernanes,Shaq, Kovacic)

tady je plno variant

Reagovat
olis

poslal som ti PM, pozri si to potom pls

Reagovat
Kaka14

ten popis sedi na Essiena

Reagovat
10

to určitě ne

Reagovat
Yanek

v roce 2006

Reagovat
stuff

Reagovat
Dejwa

pustíme Cuchua a za rok podepíšem jeho, vtip dobrej

Reagovat
lnterista

to sice jo ale s nejvetsi pravdepodobnosti by jsme hrali uplne stejnou tuzku a takhle se to aspon hazi na nekoho jineho

Reagovat
CubONE

To by bol vas najlepsi zaloznik. Skvely prehlad, pozicna hra, tackling, zahra aj stopera, ale je pomalsi.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

to myslis vazne tuto otazku?

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadá že to druhý místo nikdo nechce

Reagovat
smazaný uživatel

chce ho Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Benitéze už by měli pakovat napoletánci, hrozný

Reagovat
Milan.B

parme uz nepomoze ani peter nagy.. inak by mohlo konecne chievo spadnut

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo nikdy nespadne, stejně jako EA Guingamp neprohrají v poháru

Reagovat
Milan.B

EAG su sympataci celkom

Reagovat
juveforever

Lazio do LM

Reagovat
smazaný uživatel

na jaře jedinej tým, kterej má koule

Reagovat
Ragazzo d'oro

Lazio co se tam dělo?

Reagovat
Pipo123

Vieš čo, prvých 20 minut sme ničili Fiorentinu, mali asi 5 tutoviek, bohužial dali iba jeden gól a v druhom polčase sme premenili takmer každú akciu strely na bránu 13:0

Reagovat
Ragazzo d'oro

od tohohle zápasu jsem čekal maximalne dva góly. Vypada to, že byste konečně mohli po letech tu LM udelat, což bych vám přál asi nejvic ze vsech možných uchazečů.

Reagovat
olis

Lazio si uz tu LM podla mna postrazi, takze jedine ze by to AS este totalne dosralo, a keby aj ano tak sa toho ujme nakoniec este Fiorentina

Reagovat
pawelFCB

Lazio Miro

Reagovat
LAM

Může mi někdo napsat pls. jak hraje ten Biglia?A na jakej post ho v Laziu využívaj?

Reagovat
Pipo123

Hraje pred obranou, podobne ako napr Pirlo v Juventuse

Reagovat
lucius6

jeden z nejlepších CDM v lize dle mého názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Na co tam ta Fiorentina vubec jezdila??Totalne odevzdany odchozeny zapas..nerozumim

Reagovat
smazaný uživatel

šetří síly na EL

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi neskutečnej simulant..

Reagovat
Francesco Totti AS

Juventino

Reagovat
smazaný uživatel

píšu s velkou nechutí, ale na Juve se prostě kouká s dobře snad jim někdo vyfoukne Pogbiče, jinak už nevim

Reagovat
Furia Ceca

Si děláš prdel?! Vždyť to bylo od nás dneska hrozný... ZVlášť druhej poločas. Pozitiva jsou tři - že jsme to nakonec urvali, Pogbova nádherná střela a comeback Barzagliho. Jinak škoda komentovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, neprevalcovali jste je, ale to nasazení se mi libilo. Ty je mas asi nakoukane lepe nez ja jen jsem si to v duchu srovnaval s AS, ktere o stavu 0-0 neni schopno nic vymyslet. Ja videl prave jen druhy polocas, a meli jste dost peknych strel..

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

POGBA !!! BARZA

Reagovat
10

Reagovat
10

Vincere non è importante. E' l'unica cosa che conta. Ale dneska to byla tragédie...

Reagovat
Pipo123

11 bodov, tak teraz sa ukáže sila Garciovho AS, respektívne sa ukáže že sú lepší než Juventus a získajú Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

né no

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Pettirosso

aby ten titul ještě nakonec nevyhrálo Lazio

Reagovat
Pipo123

Niekto od nás vyhlásil že sme lepší než Juventus a vyhráme Scudetto ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dávaj pozor aj na vyhlásenia podobné "momentálne hráme najkrajší futbal v Taliansku". To sa taktiež v nedávnej minulosti moc nevyplatilo

Reagovat
Furia Ceca

Tebe ten článek, co jsem na něj sem házel odkaz, asi hodně pobavil, co?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem si ho taky dobře pamatoval, takže pak už zbývalo si počkat na vhodnou příležitost k jeho připomenutí...

Reagovat
Pipo123

Užil by som si ak by neuhrali ani LM, jasne tá šanca je malá, kvalitu majú obrovskú a stále Neapol a AS sú favoriti, ale kvôli Garciovi by som si to užil

Reagovat
Furia Ceca

Ty jseš pěkně škodolibej! Ale já bych přál taky stříbro vám a bronz Fiorentině. Ale myslím, že při současný formě Neapole to je nereálný. Ale to AS, ti jestli ještě jeden, dva zápasy nevyhrajou, tak ti fakt klidně mohou skončit na 4., 5. příčce... Jako docela čumím na ně poslední dobou, takhle hazardovat s (zatím) úspěšnou sezónou...

Reagovat
M11

ja neco podobneho chtel psat kdyby to Paul nevystrelil

Reagovat
Pettirosso

právě teď už asi ne, jen jsem tím chtěl smeknout před Laziem, který momentálně válcuje jednoho za druhým, škoda toho zaspanýho úvodu sezóny, začít s tímhle fotbalem o měsíc džív, mohli nás klidně prohánět

Reagovat
M11

''asi ne''

Reagovat
Pettirosso

James Milner má s Manchesterem City kontrakt jen do konce sezóny, načež začíná být stále jasnější, že posléze změní působiště. Anglický reprezentant by mohl odejít do AS Řím, který mu nabízí tříletý kontrakt s ročním platem 5 milionů eur.

to jako vážně..?

Reagovat
smazaný uživatel

nedostanou ho, uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

ta suma je sialenost, i ked som presvedceny, ze by vam kvalitu priniesol, je to taky o nejake 2-3 levely lepsi Bradley, univerzal v zalohe, dric, skuseny

Reagovat
10

Jinak 15 mega bych dal za Zazu jen v případě, že by někdo jako Tottenham obratem poslal 20+. Na Juve to není a nebude...

Reagovat
M11

ani nebylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

mě se docela líbil, kdyby ho Carlito nesestřelil tak to dost možná byl gól

Reagovat
stuff

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Pogba na 99% zustane v Juve, Pogba na 99% zajistiL Juve titul.

Reagovat
DelPiero137

Pacil sa mi dnesny zapas, napinak do konca so stastym a zasluzenym koncom. Podobne ako prve zapasy pod Tondom. Bojovnost a snaha sa neda vytknut aj ked to bolo skoro cely zapas so zatatymi zubami a ked to neslo. Zapas ma vtiahol, davno som sa netesil takto z golu

Barza je spat, to je dolezite

FORZA JUVE

Reagovat
Airus

fotbal to byl až po střídání... první půle neuvěřitelná frustrující nuda

Reagovat
Pipo123

Cataldi dneska dostal kapitánsku pásku od Mauriho, po zápase povedal že dúfa že raz bude kapitánom Lazia

Reagovat
M11

Cataldi je borec

Reagovat
Pipo123

Nesta v2 dúfam že ho nepredajú ako vtedy Nestu

Reagovat
smazaný uživatel

pogba je kral

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Pogba se tím vykartováním připravil o možnost hrát na svoje 22. narozeniny.

Reagovat
brenk

aj tak by dosť možno nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem taky nikdy na svy narozky nehral, tak co

Reagovat
olis

to zacina vypadat tak ze ked tu LM chceme dalsi rocnik tak tu EL budeme musiet asi aj vyhrat

Reagovat
stas87

co zac je nejaky Omar El Kaddouri?vraj sa na neho pytal Werder zasa dalsia kravina co da nezaklada na pravde,je to aspon dobry hrac a zaujimame sa o nieco kvalitne alebo odpad?

Reagovat
olis

dobra technika, videnie, prihravky, momentalne ho vlastni Neapol a Turin ma na neho vykupku 5 - 6 mega, jeho slabiny su podla mna slabsie zakoncenie a velmi lahko sa rozculi a v kazdom ohlade sa este moze zlepsovat

Reagovat
Pinturicchio

Usnul jsem tak 20 minut před začátkem, probudil sem se pár minut po konci.

! ! ! Pogba, Barza, Juventus ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Troufám si říct, že po vzájemném zápase s AS, kdy jsme u nich remizovali a vzhledem ke ztrátě AS a naší včerejší výhře je dá se říct o titulu rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Ve hře je stále 36 bodů. Rozhodnuto není.

Reagovat
Pinturicchio

Rugani letos ještě nedostal jedinou kartu, wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, ze letos bude na titul stacit 79 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

jak to pěkně jde .... Řím-Řím , Janov-Janov, Milán - Milán, Verona - Verona

Reagovat
panca

Adriano Galliani met the staff and the squad today, a day after deciding to go ahead with Inzaghi, and told them the new goal is 7th place in the standings.

Ani nevim, co napsat, kdyz v milane vyhlasuji cil 7. misto koncepce proste nulova.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je uz fakt utopia ale na druhej strane asi lepsie povedat realnu sancu ako udriet nieco do vetra, ze ideme na LM, titul a podobne, ked kazdy vidi a vie ako su na tom a pak by to zbytocne zbudzovalo vasne, keby trepali o niecom co je nerealne..

Reagovat
panca

tady nejde o vyhlasovani boje o titul, ale dalsi zrnko do mozaiky dnesniho ac. Misto aby najmuli poradnyho trenera s vizi, koupili mu par hracu do systemu, tak v lete nakoupi par supaku za par drobnych, kterych se pak nemuzou zbavit atd. Tohle uz trva snad 3 roky. Uz jsme z toho mohli byt venku.

Reagovat
Kaka14

Galiani to skor myslel tak, ze aj 7. miesto je za urcitych okolnosti vstupenkou do europskej ligy a momentalne nie je az tak vzdialene, aj ked Janov ma zapas s Parmou k dobru ....

Ale museli by sa splnit tieto podmienky :

1) Taliansky pohar musi vyhrat tim, ktory skonci v lige na umiestneni pre LM alebo EL

2) Europsku ligu musi vyhrat taliansky tim.

Reagovat
FuckT

Ani neviem, co povedat. Je mi trochu luto Juve, nezasluzia si takuto konkurenciu... Ale dufam, ze sa to nijako neprejavi na ich vykonoch v zahranici, aj ked to je asi len prazdne zelanie...

Reagovat
Pipo123

Včera na štadióne boli skauti City, United, Chelsea a Liverpoolu, všetci mali sledovať Andersona, hlavne LFC tam malo mať skautov po kokot

Reagovat
Ragazzo d'oro

Snad zůstane. Byla by ho tam skoda

Reagovat
Furia Ceca

Ti angláni jsou jak nenažraný... Andersonovi se zadaří pět, šest zápasů a hned přiletí jedním letadlem 20 skautů! A zase všechno skauti těch samejch klubů dokola...

Reagovat
smazaný uživatel

nech tiahnu do riti.

Reagovat
smazaný uživatel

POGBA V LETE NEBO PRISTI ROK K NAM PROSIM V JUVENTUSU LYGU MISTRU NEVYHRAJES ALE ASPON MU VYDELAS PENIZE A MUZE SPLATIT DLUHY

Reagovat
M11

no moc tech dluhu nesmaznou pokud prejde do Orlove

Reagovat
olis

http://football-italia.net/63707/benitez-%E2%80%98future-not-decided%E2%80%99

“Every day I meet fans who tell me they’ve never seen a Napoli like this, and ask me to stay.

to musia byt but nejaky sabotery alebo sa mu to sniva

Reagovat
10

vždyť to je jasný, nikdy neviděli takhle špatnou Neapol...akorát je Rafa špatně pochopil

Reagovat
olis

co je zac ten Valdifiori z Empoli? pozeram ze uz ma 28 rokov, ja ho vobec nepoznam, vie branit alebo kasle na to? ma na to ist do lepsieho klubu? ADL sa ho mal dnes pokusat ziskat ale zatial neuspesne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele