26. kolo
08.03.2015 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Cesena - Città di Palermo 0:0

Stadion Dina Manuzziho se krátce po poledni branky nedočkal. Cesena remizovala s Palermem 0:0 a připisuje si v boji o záchranu bod. Cavalucci Marini tak nadále ztrácejí na nesestupové pozice čtyři body, neboť v dnešním utkání remizovala i sedmnáctá Atalanta Bergamo.

Palermo tak v posledních třech kolech nevyhrálo a v tabulce zůstalo na jedenáctém místě se stejným počtem bodů, jako mají oba milánské kluby.

V prvním poločase viděli diváci jen jednu střelu na branku na obou stranách, o něco více aktivnější byli hosté, ale svojí převahu v držení míče nedokázali zužitkovat. Hodně aktivní byl znovu talentovaný Dybala, se kterým měla obrana potíže. Ve 26. minutě se dostal z otočky ke střele, ale Leali bez větších potížích balón lapil.

Také po změně stran byli lepší hosté, v 59. minutě vymyslel Dybala pěknou přihrávku na Quaisona, ale toho zastavila pevná defenzíva Ceseny. Diváci, kteří si našli na stadion Dina Manuzziho cestu se ale nudili a nakonec se pronudili až k bezbrankovému konci. Remíza 0:0 je z konečného pohledu spíše ziskem domácích, kteří tak ztrácejí na nesestupové pozice stále čtyři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Palermo 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele