26. kolo
08.03.2015 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma FC - Atalanta Bergamo 0:0

Bez branek se hrálo také na Parmě, kam zavítala Atalanta Bergamo. V ryze záchranářském duelu byli domácí lepším týmem, ale nedokázali vstřelit žádnou branku. Konečná remíza hraje do karet spíše hostům.

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný, ale postupem času se dostávala do větší převahy domácí Parma. Po půlhodině hry vyslal křížnou ránu Mariga, ale netrefil branku. Bohužel to byla jediná výraznější šance prvního poločasu. Diváci jinak nesledovali atraktivní fotbal, což se nijak nezměnilo ani ve druhém dějství.

V 60. minutě musel zasahovat po ráně Rodrígueze Sportiello a nadále tak trval výsledek 0:0. V závěrečné fázi zápasu se hra kouskovala a vše v podstatě směřovalo k dělbě bodu.

Až devět minut před koncem zápasu měl na kopačce rozhodnutí Coda, jenže naneštěstí pro Parmu střela opět minula branku. V 87. minutě uviděl domácí Rodríguez po druhé žluté kartě červenou kartu a zbytek utkání tak domácí dohrávali v početní nevýhodě. Nicméně nic dalšího už se nestalo, Parma remizovala s Atalantou 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele