Serie A - souhrn 24. kola

14.02.2009, 19:58, aktualizováno 15.02.2009, 22:32
Komentáře a souhrny
Inter oplatil AC porážku z podzimu a v milánském derby zvítězil 2:1. Velkou stíhací jídu předvedla Fiorentina, která v Janově zásluhou Mutua vymazala tříbrankové manko. Juventus remizoval se Sampdorií a ztratil další důležité body. Atalanta doma deklasovala AS Řím, v sobotu se nedařilo ani Laziu...

SS Lazio - Turín FC 1:1

14.02.2009 18:00

Góly: 74. Sebastiano Siviglia - 36. Ignazio Abate

Lazio znovu nevyhrálo a i proti Turínu prohloubilo svojí výsledkovou krizi. Pro domácí mohlo být ještě hůře, Biancocelesti prohrávali po prvním poločase 1:0, konečnou podobu výsledku dal až čtvrthodiny před koncem Sebastiano Siviglia.

Římané přitom zahájili utkání aktivněji, už po 120 sekundách hry vypálil jedovatou ránu z přímého kopu Alexander Kolarov, jeho pokus ale skončil na boční síti. I další útočná akce se valila na hostující branku, nebezpečnou střelu Rocchiho zblokoval obránce Dellafiore. Obránce Turína sehrál důležitou roli při dalším pokusu hostí, když zachytil nebezpečný aut Kolarova na Rocchiho. Ve 34. minutě pokoušel štěstí Rosina, zastavil ho nedovoleně Kolarov. O dvě minuty později se dostali hosté překvapivě do vedení. Obrana domácích nedokázala patřičně odvrátit útočnou akci hostí, za hranicí vápna se dostal ke střele Ignazio Abate a přesnou střelou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Turín.

Lazio si vzápětí vytvořilo velký tlak, ale jediná šance Matuzalema šla nad branku, respektive vyloženou šanci Siviglii lapil senzační matteo Sereni. Poločas skončil překvapivým vedením Turína 1:0.

Ve druhém poločase pokračovala aktivita domácího celku, střídající Stefano Mauri předložil přesný pas Panděvovi, ten byl zastaven Colombem, ale rozhodčí pokutový kop neodpískal. I nadále deptal domácí ofenzívu Matteo Sereni, turínský brankář zneškodnil hlavičku Tommasa Rocchiho a přesným vyběhnutím pokus Pasquala Foggii. Z branky se Lazio neradovalo ani po střele Mauriho, která byla tečována Sivigliou do boční sítě turínské branky.

Až čtvrthodiny před koncem se mohli domácí fotbalisté radovat. Po zahrávaném rohovém kopu se dostal k zakončení Mauri, ten neuspěl, ale následná dorážka Sivigilii už v brance skončila - 1:1. Lazio mohlo i zvítězit ale v závěrečném náporu podržel hosty brankář Sereni. Utkání skončila remízou 1:1.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Bologna FC 1:1

14.02.2009 20:30

Góly: 20. Christian Maggio - 23. Marco Di Vaio

Výsledková mizérie Neapol nezná konce ani po zápase s Bolognou. Partenopei sice na domácí půdě vedli zásluhou branky Maggia, ale poté využil chyby v obraně soupeře Marco Di Vaio a vystřelil pro Bolognu bod.

Azzurri nyní nevyhráli už pět zápasů v řadě a po 24. kole je může čekat další strmý pád tabulkou. Naopak Bologna zásluhou nejlepšího ligového střelce Di Vaia získala cenný bod do boje o udržení.

Nepříjemné uvítání připravil pro hostujícího brankáře Antonioliho na Stadio San Paolo Ezequiel Lavezzi, jenž po čtyřech minutách z voleje vypálil a Antonioli to odnesl po neortodoxním zákroku zkrvaveným nosem. Na druhé straně málem využil chyby Rinauda Sergio Volpi, ale nakonec mířil vedle. Bologna měla další šance z kopačky Mingazziniho, jemuž míč připravil Bombardini, ale i Mingazzini minul.

Po dvaceti minutách se ke slovu dostala opět Neapol. Útočnou akci začal Lavezzi, dále se míč dostal k Denisovi, jenž nahrával před branku nabíhajícímu Maggiovi, jenž neměl problém se zakončením a poslal Partenopei do vedení 1:0. Jenomže radost domácích netrvala dlouho, když Neapol doplatila na velké chyby v obraně. První zaváhání nastalo u Continiho s Rinaudem, když se ani jednomu nepodařilo míč odkopnout, respektive jejich odvrácení míče bylo katastrofální. Toho využil Volpi, jenž vypálil směrem k brankáři Navarrovi, kterému míč proklouzl mezi prsty a doskákal až pod nohy přibíhajícího Di Vaia, jenž do prázdné branky vyrovnal.

V dalším průběhu prvního dějství hned několikrát zahrozil Marco Di Vaio. Poprvé hlavičkou donutil k dobrému zákroku Navarra, poté prověřil neapolského brankáře tvrdou ranou a do třetice předskočil strážce Cannavara a znovu hlavičkou se snažil zamířit. To se mu ale nepovedlo a míč skončil v autu. V nastaveném čase prvního dějství ještě musel na druhé straně zasahovat proti Lavezziho střele Antonioli. Z výsledného rohu poslal míč Rinaudo nad branku.

Do druhého poločasu vstoupila Bologna další šancí aktivního Di Vaia, jenž se opět dostal k hlavičkovému zakončení. Další dobrý zákrok si ale připsal Navarro, když nedovolil míči zaplout pod břevno. Hlavičkou se hrozilo i na druhé straně, proti Denisovi si povedený zákrok připsal pro změnu Antonioli. V 69. minutě domácím příznivcům na stadionu pořádně zatrnulo, když z většího úhlu zleva vypálil dělovku Bombardini a míč se otřel o vnitřní stranu břevna, ale nakonec vyletěl ven z branky. Rozhodnout zápas se poté pokoušeli za domácí debutant Datolo, jehož střelu zlikvidoval Antonioli a na druhé straně pak opět Di Vaio, ale rovněž neúspěšně. Větší šance již s přibývajícími minutami nepřišla a Neapol si s Bolognou body rozdělila.

Více informací k zápasu

AC Siena - Udinese Calcio 1:1

15.02.2009 15:00

Góly: 50. Massimo Maccarone - 72. Antonio Di Natale

Siena remizovala na domácí půdě s Udinese 1:1 a připsala si příjemný bod. Na Maccaroneho branku, které předcházela neproměněná penalta, reagoval čtvrthodiny před koncem Antonio Di Natale.

Hosté museli už po dvanácti minutách řešit nepříjemné starosti, když ze hřiště odešel zraněný Ferronetti a nahradit ho musel Zapata. První střelu utkání si připsal Massimo Maccarone, Handanovič kryl. Před druhou brankou se odpískání penalty za slabý dotek ruky protihráče dožadoval Di Natale, ale místo toho inkasoval žlutou kartu sám. Poté již Di Natale ve fotbalové pozici zakombinoval s Pepem a Obodovi chyběly milimetry, aby míč doklepl do branky. V první části ještě prověřili brankáře Curciho Quagliarella s Di Natalem, ale bezúspěšně.

Po pěti minutách druhého poločasu však fauloval v pokutovém územím Ghezzala Coda a Maccarone zahrával penaltu. Tu sice bývalý hráč Middlesbrough neproměnil, ale z dorážky se již nemýlil a poslal Sienu do vedení. Quagliarella se poté na druhé straně radoval z vyrovnání, ale jeho hlavička nakonec nebyla uznána pro ofsajd. Další šanci zahodil Di Natale, jenž napálil míč přímo do brankáře. Nakonec ale Di Natale vše napravil v 75. minutě, kdy utekl Portanovovi se Zunigou a po Obodově centru vyrovnal a stanovil konečný výsledek utkání.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - US Lecce 2:0

15.02.2009 15:00

Góly: 49. Michele Fini, 90. Alessandro Matri

Cagliari Calcio si spravilo chuť po prohře v minulém kole a brnankami Michele Finiho a Alessandra Matriho porazilo US Lecce 2:0. Cagliari je tak sedmé a na příčky znamenající postup do Poháru UEFA ztrácí jen tři body.

V úvodu utkání byl velmi aktivní domácí Jeda. Nejprve testoval Benussiho svým sólo pokusem, poté mu skvěle namazal Pisano, ale Jeda nedokázal jednoduše zakončit. Domácího brankáře chtěl překvapit Daniele Cacia svými nůžkami. Marchetti byl však pozorný. Ještě před změnou stran promeškal skvělou šanci Andrea Cossu.

Krátce po změně stran se však domácí dočkali. Po silném tlaku domácích přišel rohový kop, který hosté pořádně neodkopli. Míče se zmocnil Michele Fini a svou dělovku posadil do horního rohu Benussiho branky. Na druhé straně se vytáhl Marchetti, když skvěle vychytal Tiribocchiho střelu.

Tiribocchi zahrozil znovu po přihrávce Papa Waiga, ovšem byl zastaven praporkem. Konečnou podobu výsledku stanovil Alessandro Matri v nastaveném čase. Klasickým protiútokem byla rozebrána obrana Lecce a Matri mohl pohodlně zakončit do prázdné brány.

Více informací k zápasu

Janov CFC - ACF Fiorentina 3:3

15.02.2009 15:00

Góly: 12. Thiago Motta, 38. Raffaele Palladino, 56. Diego Milito (pen.) - 60. Adrian Mutu (pen.), 80. Adrian Mutu, 90+4. Adrian Mutu

Vynikající utkání dnes divákům nabídli hráči Janova a Fiorentiny. Vedle šesti branek byly k vidění také dvě penalty a jedna červená karta. Hrdinou odpoledne se stal bezesporu třígólový Adrian Mutu, jenž svými brankami smazal tříbrankový náskok soupeře.

Dnešní zápas byl přímým soubojem o čtvrté místo, když mezi Grify a Fialkami byl pouze jednobodový rozdíl. Kanonýr domácích Diego Milito ho dokonce označil za klíčový pro další průběh sezony.

Janov měl skvělý start do zápasu a po dvanácti minutách se po povedené akci ujal zaslouženého vedení. Přihrávka Milita našla v pokutovém území Thiaga Mottu, jenž si ještě vyměnil míč s Rossim a poté chladnokrevně zakončil. Především Rossiho přihrávka přes obranu byla nádherná.

Fiorentina se do zápasu stále nemohla dostat a Janov mohl navýšit své vedení. Pokusu hlavičkujícího Milita ale znemožnil další postup směrem k brance Alessandro Gamberini. Pravděpodobně klíčový moment přišel už ve 30. minutě, kdy do domácích řad udeřil sudí Rizzoli. Ten totiž po faulu na Jovetiče poslal předčasně do šaten po druhé žluté kartě Biavu a Rossoblu museli dohrávat více než hodinu o deseti. Jenomže oslabení nebylo na hře Grifů vůbec znát, ba naopak. Ve 38. minutě podnikl rychlý výpad po pravé straně Mesto a před brankou našel volného Palladina, jenž již jen doklepl míč do branky - 2:0. Fiorentina se snažila odpovědět ještě v prvním poločase, ale většina střel neměla potřebnou razanci, či směr.

Ani druhý poločas ale nepřinesl pro Fialky nic lepšího, oslabený Janov totiž stále kousal a v 56. minutě si dokonce vykoledoval penaltu. Gamberiniho faul na Criscita vyústil v penaltu, kterou přetavil ve svou 15. trefu v sezoně Milito. Přestože měla Fiorentina výhodu přesilovky, stav 3:0 nevypadal vůbec nadějně. Tříbrankový rozdíl ale nevydržel příliš dlouho, když v 60. minutě opět zasáhl do hry hlavní sudí, nařizujíce penaltu proti brance Janova. Tomu předcházel centr do vápna, který nedokázal zkrotit brankář Rubinho a následně byl faulován Gilardino. Pokutový kop bezpečně proměnil Adrian Mutu a snížil na 1:3 z pohledu svého celku.

Právě první branka konečně povzbudila Fiorentinu, která si vypracovávala větší šance a tlačila. Vše vyústilo deset minut před koncem, kdy se z trestného kopu trefil kouzelník Mutu. Rumunský forvard se napřáhl pár metrů před vápnem a míč nakonec po odražení od břevna překonal brankovou čáru, pokud ho za ní nedoťukl Gamberini, jenž míč dobíhal. Minuty ubíhaly a Janov se v deseti bránil soupeřovým nájezdům, které vrcholily v nastaveném čase. Když už to vypadalo, že odejde Fiorentina poražena, udeřil neuvěřitelný Mutu. Byl to skutečně poslední kop utkání, protože bezprostředně poté rozhodčí zápas ukončil. Fialky tak předvedly úžasný návrat poté, co prohrávaly už 0:3 a remíza tomuto zápasu určitě sluší, ačkoliv domácí mohou být zklamaní, protože vítězství měli na dosah.

Více informací k zápasu

Juventus FC - UC Sampdoria 1:1

15.02.2009 15:00

Góly: 62. Amauri - 10. Giampaolo Pazzini

Utkání v Turíně mělo skončit výhrou Juventusu, jenomže Sampdoria si nakonec domů odváží bod za remízu 1:1. Ptáte se proč? Stará dáma totiž dnes hned čtyřikrát trefila brankovou konstrukci. Nakonec se trefil pouze Amauri a Juventus v boji o titul znovu ztratil.

První šance si sice připsali domácí borci v čele s Pavlem Nedvědem a Alessandrem Del Pierem. Jenomže překvapivého vedení se po deseti minutách nakonec ujala Sampdoria, když přesným pasem za obranu našel Cassano na hranici ofsajdu se pohybující ho Pazziniho, jenž otevřel skóre. Pro Pazziniho to byla už čtvrtá branka do sítě Juventusu v kariéře. Na druhé straně mohl rychle odpovědět po centru Del Piera Amauri, ale cestu do branky míči na poslední chvíli zamezil Andrea Raggi.

Stará dáma poté kompletně převzala iniciativu a útočila, co to šlo. Camoranesiho hlavička ale nemířila přesně a ani Amaurimu se nedařilo. Skvělý zápas odehrál český veterán Pavel Nedvěd, ale ani jemu se mezi tři tyče míč nepovedlo dostat. Nedvěd neměl štěstí ani ve 39. minutě, kdy po Del Pierově přihrávce mířil na brankáře, kterého překonal, jenomže míč vzápětí zastavila tyč. Míč poté odkopl Padalino. Útočilo se především na branku střeženou Castellazzim a Sampdoria toho směrem dopředu už příliš nevymyslela. Přesto do kabin odcházela za příznivého stavu 1:0, když těsně před koncem Nedvědovu hlavičku opět zastavila branková konstrukce.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky naskočil místo Christiana Poulsena Sebastian Giovinco, přičemž Nedvěd se posunul do středu zálohy. Pro Juventus mohl druhý poločas začít katastrofálně, když Cassanův centr tečoval Molinaro a Buffon se pouze ohlédl, jak míč naráží do tyče. Vyrovnání si Stará dáma přichystala na 62. minutu poté, co Giovincův centr hlavičkou do branky usměrnil Brazilec Amauri. Vzápětí mohl strhnout vedení na domácí stranu Del Piero, ale ani při něm zkrátka nestálo štěstí. Jeho střela z trestného kopu totiž trefila jak tyč, tak břevno, ale do branky nezapadla. Během pár minut museli hosté stáhnout zraněného Gastaldella a také Cassana a není jisté, zda bude tato dvojice připravena pro Pohár UEFA.

V závěru duelu si ještě vypracoval šanci mladý Giovinco, ale brankář Castellazzi nakonec nadvakrát jeho pokus zlikvidoval. Branku už nedokázal vstřelil ani zkušený Del Piero a Juventus se rozešel se Sampdorií smírně 1:1.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Calcio Catania 1:1

15.02.2009 15:00

Góly: 90. Giuseppe Colucci - 10. Pablo Ledesma (pen.)

Na Stadiu Bentegodi ve Veroně se dělily body. Hostující Catania dlouhou dobu vedla, ale domácímu Chievu zachránil alespoň bod vystřídavší Colucci. Létající oslíci si tak prodloužili svou sérii neporazitelnosti na sedm utkání v řadě.

Domácí Stephen Makinwa se dostal do první šance utkání, ale své zakončení neskutečně pokazil. Po deseti minutách zkosil Giampiero Pinzi hostujícího Taka Morimota a sudí Bergonzi nařídil pokutový kop. Paolo Ledesma penaltu bez problémů proměnil a Catania vedla 1:0. Hosté opět zahrozili při úprku Taka Morimota. Mladého Japonce však zneutralizoval včasným vyběhnutím Stefano Sorentino.

Na druhé straně měl několik dobrých šancí Sergio Pellissier, ale pokaždé trefil přesně Albana Bizzarriho. Ve druhé půli Bizzarri skvěle vyrazil přímý kop Vincenza Italiana. Domácí tlačili. Ovšem ani Mauro Esposito, ani Stephen Makinwa nebyli s to vstřelit branku. To se podařilo až bývalému hráči Catanie Giuseppe Coluccimu. Colucci si v nastaveném čase naběhl na centrovaný míč a hlavou vyrovnal.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AS Řím 3:0

15.02.2009 15:00

Góly: 52. Daniele Capelli, 56. Cristiano Doni, 59. Cristiano Doni

Atalanta Bergamo nečekaně uštědřila debakl římskému AS. Giallorossi obdrželi tři branky a kýžená čtvrtá příčka se jim vzdálila na rozdíl dvou bodů. Hlavním postrachem obrany Říma byl Cristiano Doni, který skóroval dvakrát.

Již v úvodních minutách ukázala Atalanta, že se Říma nebojí. Tomas Manfredini si naskočil na centr a vyslal na branku velmi dobrou hlavičku, kterou zastavil až na brankové čáře Simone Perrotta. Na druhé straně se pokoušel odpovědět Totti z přímého kopu, ale jeho pokus byl sražen. Velká šance Říma přišla při samostatném úprku Mirka Vučiniče. Černohorec však dovolil Capellimu jej dohnat a zastavit.

Ve druhém poločase se diváci na Atleti Azzurri d’Italia rozhodně bavili o něco více, tedy alespoň domácí část. Římská obrana nebyla schopná v 52. minutě odkopnout balón, který se nekoordinovaně odrážel ve vápně. Nakonec doputoval k obránci Capellimu, který si připsal premiérovou trefu v Serii A. O chvíli později se síť vlnila znovu. Cristiano Doni si naběhl mezi dvojici stoperů a doklepl do sítě Padoinův centr.

Římané již rezignovali po hodině hry, neboť obdrželi třetí branku. Manfredini našel svým dlouhým pasem Cristiana Doniho. Doni si následně obešel Juana a nedal svému jmenovci v brance AS šanci. Římané se ještě ke konci snažili udělat alespoň něco s katastrofálním výsledkem, ale jediné, čeho se jim podařilo dosáhnout, bylo vyloučení. Simone Perrotta dostal červenou kartu za druhou žlutou v nastaveném čase.

Více informací k zápasu

Reggina Calcio - Città di Palermo 0:0

15.02.2009 15:00

Góly: -

Reggina ani ve 24. kole nedokázala zvítězit a její situace zůstává i nadále kritická. Na stadionu Oreste Granillo branka nepadla, a tak si Palermo odváží jeden bod. Smutná série Regginy v počtu nevyhraných zápasů se vyšplhal už na deset utkání.

V utkání se toho příliš nestalo, první šanci si vytvořili hosté. Přímý volný kop, který zahrál Cesare Bovo, v klidu lapil brankář Campagnolo. O chvíli později se do šance prodral Fabrizio Miccoli, ale přestřelil. Po dvaceti minutách hry se ve vyložené šanci ocitl Edison Cavani, ale nadějnou příležitost přerušil praporek rozhodčího, jenž odmával ofsajd. Domácí si mnoho šancí nevypracovali, při jedné z nich zachytil gólovou přihrávku Carmony na Di Gennara obránce Palerma Cassani.

Ve 34. minutě přišli domácí o brankářskou jedničku Campagnola, tomu se obnovilo zranění stehna, takže do branky se musel postavit náhradník Puggioni. Nudnou podívanou občas zpestřily standardní situace, ale pokusy Simplicia i Liveraniho zůstaly nevyužity.

Blízko vstřelení branky měl v 54. minutě domácí Costa, jeho nebezpečný pokus zneškodnil dobrým zákrokem Marco Amelia. V průběhu druhého dějství přeci jenom přišel tlak Regginy. Střela Di Gennara šla vysoko nad a v 82. minutě Bernardo Corradi namířil svůj pokus do rukavic hostujícího gólmana. V samotném závěru musel řešit zapeklitou situaci náhradní brankář Puggioni, který lapil Cavaniho nebezpečnou střelu. Branka do konce utkání nepadla, a tak se zrodil výsledek 0:0.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AC Milán 2:1

15.02.2009 20:30

Góly: 29. Adriano, 43. Dejan Stanković - 71. Alexandre Pato

Městské derby "Della Madonnina" vyznělo tentokrát lépe pro milánský Inter, který svému konkurentovi oplatil poslední porážku. O výhře Nerazzurri rozhodl první poločas, během kterého se trefili Brazilec Adriano a Dejan Stankovič. Ve druhém poločase už jen zdramatizoval utkání snižující brankou Pato.

AC Milán vstupoval do tohoto utkání s jednoznačným cílem zvítězit a přiblížit se vedoucímu Interu na pět bodů. Začátek utkání tomu ale nenasvědčoval, po čtvrthodině hry se v obrovské příležitosti ocitl Stankovič, jenž se úplně sám před Abbiatim mohl rozhodnout kam umístí svojí střelu, trvalo mu to tak dlouho, až přiběhl Ambrosini a přesným skluzem pokazil celou akci Interu. O chvíli později měla obrana Nerazzurri plné ruce práce aby stavila dravý průnik Pata. Akce Rossoneri vymýšlel především Ronaldinho, bývalá ofenzivní hvězda Barcelony naservírovala přesný centr na hlavu Pata, jehož hlavičkový pokus brankář Cesar vyškrábl nad břevno.

Ve 29. minutě přišla první gólová radost, obránce Maicon nacentroval míč do pokutového území, na ten si vyskočil Adriano a rukou vstřelil gól. Brazilský útočník měl ruku u těla, a tak rozhodčí branku uznal - 1:0 pro Inter. AC Milán se z této situace nemohl vzpamatovat a než se rozkoukal, už prohrával o dvě branky. Ibrahimovič sklepl dlouhý balón Stankovičovi a ten přesnou střelou k tyči odčinil předešlé zaváhání - 2:0.

Ve druhém poločase to měli Rossoneri velmi obtížné, smazat dvoubrankovou ztrátu proti dobře bránícímu celku a navíc bez své největší opory, Brazilce Kaká, bylo složité. Navíc už ve 46. minutě mohl zvýšit na hrozivých 3:0 Adriano, úplně sám před Abbiatim ale zamířil vedle. I další útočná akce se valila na branku milánského AC, Ibrahimovič převzal kolmou přihrávku a střelou z úhlu donutil Abbiatiho ke skvělému zákroku a z následného rohového kopu zakončoval Adriano efektivními nůžkami nad.

Dvacet minut před koncem se milánské AC dočkalo, Ronaldinho krásně uvolnil Jankulovského, ten navíc krásně namazal Patovi, který už se zakončením neměl problém - 2:1. AC Milán mohl dokonce vzápětí vyrovnat, znovu perfektní pas Ronaldinha našel rozeběhnutého Inzaghiho, toho však vychytal Cesar. Fillipo Inzaghi, který v průběhu utkání nahradil Davida Beckhama, se ocitl ještě v několika stoprocentních příležitostech, ale pokaždé si vylámal zuby na skvělém Cesarovi nebo byl v ofsajdovém postavení.

Ovšem nebylo to jenom AC, které mohlo vstřelit gól, i Inter si vytvořil obrovskou příležitost, když Adriano běžel sám na Abbiatiho, ale ten jeho mířenou střelu vyrazil. Inter si už výhru pohlídal a připsal si důležité tři body, klopýtl i Juventus, takže Inter má teď na čele ligy náskok devíti bodů, třetí AC Milán už ztrácí dvanáct bodů a jeho šance na titul nejsou velké.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán24175242:1756
2.Juventus FC24145539:2147
3.AC Milán24136541:2545
4.ACF Fiorentina24133835:2342
5.Janov CFC24118535:2541
6.AS Řím24124836:3140
7.Cagliari Calcio24114932:2637
8.Atalanta BC241131031:2536
9.Città di Palermo241131032:2936
10.SSC Neapol24105932:2835
11.SS Lazio24951033:3732
12.Udinese Calcio2487934:3631
13.AC Siena24761119:2527
14.Calcio Catania24761122:3027
15.UC Sampdoria24681023:2926
16.Bologna FC24581126:3823
17.US Lecce244101022:3722
18.Turín FC24481224:3920
19.Chievo Verona24481217:3320
20.Reggina Calcio24381320:4117

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (979)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele