24. kolo
14.02.2009 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

SSC Neapol - Bologna FC 1:1

Výsledková mizérie Neapol nezná konce ani po zápase s Bolognou. Partenopei sice na domácí půdě vedli zásluhou branky Maggia, ale poté využil chyby v obraně soupeře Marco Di Vaio a vystřelil pro Bolognu bod.

Azzurri nyní nevyhráli už pět zápasů v řadě a po 24. kole je může čekat další strmý pád tabulkou. Naopak Bologna zásluhou nejlepšího ligového střelce Di Vaia získala cenný bod do boje o udržení.

Nepříjemné uvítání připravil pro hostujícího brankáře Antonioliho na Stadio San Paolo Ezequiel Lavezzi, jenž po čtyřech minutách z voleje vypálil a Antonioli to odnesl po neortodoxním zákroku zkrvaveným nosem. Na druhé straně málem využil chyby Rinauda Sergio Volpi, ale nakonec mířil vedle. Bologna měla další šance z kopačky Mingazziniho, jemuž míč připravil Bombardini, ale i Mingazzini minul.

Po dvaceti minutách se ke slovu dostala opět Neapol. Útočnou akci začal Lavezzi, dále se míč dostal k Denisovi, jenž nahrával před branku nabíhajícímu Maggiovi, jenž neměl problém se zakončením a poslal Partenopei do vedení 1:0. Jenomže radost domácích netrvala dlouho, když Neapol doplatila na velké chyby v obraně. První zaváhání nastalo u Continiho s Rinaudem, když se ani jednomu nepodařilo míč odkopnout, respektive jejich odvrácení míče bylo katastrofální. Toho využil Volpi, jenž vypálil směrem k brankáři Navarrovi, kterému míč proklouzl mezi prsty a doskákal až pod nohy přibíhajícího Di Vaia, jenž do prázdné branky vyrovnal.

V dalším průběhu prvního dějství hned několikrát zahrozil Marco Di Vaio. Poprvé hlavičkou donutil k dobrému zákroku Navarra, poté prověřil neapolského brankáře tvrdou ranou a do třetice předskočil strážce Cannavara a znovu hlavičkou se snažil zamířit. To se mu ale nepovedlo a míč skončil v autu. V nastaveném čase prvního dějství ještě musel na druhé straně zasahovat proti Lavezziho střele Antonioli. Z výsledného rohu poslal míč Rinaudo nad branku.

Do druhého poločasu vstoupila Bologna další šancí aktivního Di Vaia, jenž se opět dostal k hlavičkovému zakončení. Další dobrý zákrok si ale připsal Navarro, když nedovolil míči zaplout pod břevno. Hlavičkou se hrozilo i na druhé straně, proti Denisovi si povedený zákrok připsal pro změnu Antonioli. V 69. minutě domácím příznivcům na stadionu pořádně zatrnulo, když z většího úhlu zleva vypálil dělovku Bombardini a míč se otřel o vnitřní stranu břevna, ale nakonec vyletěl ven z branky. Rozhodnout zápas se poté pokoušeli za domácí debutant Datolo, jehož střelu zlikvidoval Antonioli a na druhé straně pak opět Di Vaio, ale rovněž neúspěšně. Větší šance již s přibývajícími minutami nepřišla a Neapol si s Bolognou body rozdělila.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no už by mohol neapol v tomto zápase konečne vyhrať a dúfam že dá marek zase gol nech je to tá desina :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marek zrejme nenastúpi v tomto zápase...No aj tak 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak věřím ve vítězství SSC

Reagovat
smazaný uživatel

Mesto mafie-mesto tří bodu !

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol z 5ti zápasů 1 bod , proč by to měla dneska prolomit? bologna pokud vyhrává tak venku ...... tipuju 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele