Serie A - preview 24. kola

14.02.2009, 08:38, aktualizováno 15.02.2009, 09:00
Previews
Tahák nedělního programu a de facto celého kola je dostatečně zřejmě - večer se na San Siru utkání v milánském derby Inter s AC. Již odpoledne může do bojů o titul promluvit Juventus, jenž přivítá Sampdorii. AS zajíždí do Bergama, Palermo do Regginy, Janov přivítá Fiorentinu...
SS Lazio - Turín FC  (sobota 18:00)
V poslední době velice tápající Lazio hostí na Olympijském stadionu sestupem ohrožený FC Turín. Biancocelesti se díky čtyřem po sobě jdoucím prohraným zápasům propadli až na jedenácté místo, Turín je dokonce osmnáctý.

Římské Lazio se pokusí dostat se ze svízelné situace, do které se dostalo, domácí doplácejí na katastrofální koncovku. V průběhu utkání si vytvoří několik vyložených příležitosti, které nevyužijí, a když vzápětí inkasují, už se z toho nevzpamatují. Trenér Delio Rossi věří, že se jeho týmu podaří v utkání s Turínem zvítězit a znovu se vrátit na vítěznou vlnou. "Procházíme těžkým období, kdy nezískáváme žádné body, navzdory předváděné hře. Jsme ve výsledkové krizi, jsme v období, kdy je všechno špatně. Je to prostě negativní období, nicméně já věřím, že je to dočasné. Nemám v úmyslu nahradit Rossiho," prohlásil zklamaný prezident Claudio Lotito.

Proti Turínu to bude klíčový duel, pokud ho Lazio nezvládne, prohloubí svojí krizi, ovšem pokud se podaří zvítězit, mělo by být vše zažehnáno. Vítězství by bylo důležité především z hlediska psychické stránky týmu.

Tři body by ovšem rád ulovil i hostující Turín, čímž by rád přerušil sérii čtyř remízových utkání. Turínští mají stále problémy s výkonnostními výkyvy, svěřenci trenéra Novellina dokáží na San Siru obrat o body Inter Milán, ale vzápětí pak doma ztratí se sestupem ohroženým Chievem. Zisk čtyř bodů sice Turín přiblížil k vytoužené záchraně, ovšem ne příliš. Toro ztrácí na sedmnácté Lecce tři body, takže pokud na půdě Lazia zvítězí, jeho záchrana by mohla nabrat ještě reálnějších rozměrů.

Turín to bude mít proti Laziu nesmírně složité, oba celky už se letos potkaly dvakrát a pokaždé zvítězil rozdílem dvou branek římský klub. V 5.kole na půdě Turína zvítězil 3:1 a tentýž výsledek zopakoval i na domácím stadionu ve čtvrtfinále Italského poháru.

Bude zajímavé sledovat, jak si domácí povedou bez svých klíčových opor, útočníka Zarateho a středopolaře Ledesmy. Zatímco prvně jmenovaný si odpykává karetní trest, tak Ledesma má zdravotní potíže. Trenér Delio Rossi nemůže počítat ani s Del Nerem, Diakitem, Meghnim a De Silvestrim. Na druhé straně bude chybět trojice Abbruscato, Rivalta a Ogbonna.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Siviglia, Cribari, Kolarov - Brocchi, Dabo, Matuzalem - Foggia, Rocchi, Pandev
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sereni - Dellafiore, Di Loretom, Natali, Pisano - Abate, Dzemaili, Dořini, Diana - Rosina - Ventola
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.45 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Bologna FC  (sobota 20:30)
Kdo by si po podzimu pomyslel, že bude mít Bologna v novém roce lepší bilanci než Neapol. Jenomže je to tak. V roce 2009 se zatím odehrálo šest zápasů, přičemž Bologna v nich získala 7 bodů, Neapol pouze čtyři.

Neapoli se vůbec nedaří a od začátku roku se propadá tabulkou. Naposledy prohrála s Palermem a klesla až na osmou pozici. Svěřenci trenéra Edyho Rejy nyní mají po čtyřech zápasech před sebou lehčího soupeře a mají jednu z posledních šancí, jak špatnou sérii napravit.

Ani s Bolognou ale Paolo Cannavaro, obránce Partenopei, nečeká nic lehkého. "Můžeme mít určitě problémy. Především se musíme soustředit na obranu a soupeře k ničemu nepustit. V posledních čtyřech zápasech venku jsme inkasovali devět branek, to se musí zlepšit." Přestože je mezi oba celky dvanáctibodový rozdíl, Cannavaro varuje své spoluhráče. "Žádný zápas nebude lehký. Tohle pro nás bude klíčový duel. Musíme se vrátit do vítězných kolejí. Fanoušci nám budou muset pomáhat po celý zápas. Procházíme těžkým obdobím, ale já věřím, že s pomocí fanoušků to zvládneme," věří Cannavaro.

"Nesmíme však zapomenout, že i přes tuto menší krizi stále zažíváme skvělou sezonu. Jsme blízko pozicím zajišťujícím pohárovou Evropu. O ně budeme bojovat až do konce," připomněl Cannavaro, jehož tým ztrácí na poslední šesté pohárové místo šest bodů.

Azzurri budou bojovat bez své slovenské opory Marka Hamšíka, který si během reprezentační přestávky přivodil zranění.

Bologna by na Stadio San Paolo určitě nerada prohrála, protože má za sebou už dvě porážky a třetí v řadě by jí mohla vrátit na sestupové pozice. Nutno zmínit, že poslední prohra na hřišti Udinese byla první venkovní od 2. listopadu.

Rossoblu si uvědomují, že v Neapoli je čeká bouřlivá atmosféra. "Tlak fanoušků nás nijak nepoznamená," tvrdí však záložník Davide Bombardini. "Hrát na San Paolu před 60 tisíci diváky nás může motivovat, ne naopak."

Trenér Siniša Mihajlovič s týmem pravděpodobně nejvíce pracoval na ofenzivní části, protože Bologna vstřelila v posledních třech zápasech pouhé dvě branky. Nepříliš produktivnímu útoku navíc bude chybět Osvaldo, jenž se připojí k záložníkovi Cesarovi. Ten bude chybět asi měsíc. Dobrou zprávou však je, že se vrací nejlepší střelec ligy Marco Di Vaio.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Navarro - Cannavaro, Rinaudo, Contini - Maggio, Blasi, Gargano, Datolo, Vitale - Dennis, Lavezzi
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Zenoni, Terzi, Moras, Lanna - Valiani, Mudingayi, Mingazzini, Volpi, Bombardini - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.35 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Siena - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Třináctá Siena přivítá ve 24. kole na Stadio Artemio Franchi Udinese Calcio, které je trochu překvapivě jen o pozici výše, na 12. místě má ale před nedělním soupeřem náskok čtyř bodů.

Udinese se po několikaměsíční krizi vrací do vítězných kolejí a v posledních třech zápasech získalo sedm bodů. Nutno podotknout, že kromě Bologně to byly těžké duely, nejprve s Juventusem (výhra 2:1) a poté s Neapolí (2:2). Nyní si Bianconeri do Sieny nejedou pro nic jiného než tři body, alespoň podle slov záložníka Gokhana Inlera. "Bude to pro nás důležité utkání, v němž musíme ukázat, že se zlepšujeme. V posledním zápase jsme hráli dobře a to samé budeme chtít předvést i v neděli," řekl Inler. "Siena je takticky vyspělým týmem, ale nesmíme se jí příliš obávat. Musíme jít na hřiště s cílem vyhrát."

Kouč Zebrette Pasquale Marino v základní sestavě provede oproti poslednímu duelu několik změn. Obranná řada se představí bez Maurizia Domizziho, jenž uvolní místo pro Felipeho, v záloze pak vykartovaného D'Agostina nahradí Christian Obodo. Vedle Fabia Quagliarelly v útoku nastoupí Simone Pepe.

Ani domácí Siena ale do zápasu nejde odevzdaně a ráda by navázala na poslední bodový zisk ze zápasu se Sampdorií. Robur nyní mají sedmibodový náskok na sestupové pozice a jakýkoliv bodík z duelu s tabulkovým konkurentem by přišel vhod.

"V konečném zúčtování jsme si zasloužili více než jen bod, ale poté, co jsme dvakrát za sebou prohráli, ten bod bereme," prohlásil po utkání v Janově brankář Gianluca Curci. "Reakce mužstva byla povzbuzující, protože jsme předvedli dobrý výkon a uhráli dobrý výsledek. Na toto výkonu musíme dále stavět, protože pokud hrajeme jako tým, můžeme uspět. Důkazem budiž zápasy se Sampdorií, Juventusem a AC Milán," vysvětluje Curci.

Podobně jako jeho protějšek, tak se i kouč Sieny Marco Giampaolo chystá uchýlit k jistým změnám v sestavě. V obraně se místo Rossiho objeví Del Grosso, zatímco Paul Codrea nahradí ve středu hřiště Manuela Coppolu. Také v útoku bude jedna změna, místo Calaia nastoupí Maccarone. Vinnou zranění nejsou k dispozici náhradní brankář Manitta a Rossettini.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Zuniga, Portanova, Brandao, Del Grosso - Vergassola, Codrea, Galloppa - Kharja - Amoruso, Maccarone
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Ferronetti, Coda, Felipe, Pasquale - Obodo, Inler, Asamoah, Pepe - Quagliarella, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.95 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - US Lecce  (neděle 15:00)
Cagliari Calcio se pokusí napravit si reputaci po nevydařeném utkání s Atalantou proti sedmnáctému Lecce. Hosté si budou prozměnu chtít spravit chuť po debaklu, který jim uštědřil vedoucí Inter Milán.

Kat italských velkoklubů, postrach Serie A - takovéto přezdívky se vymýšleli pro sardinský celek Cagliari. Svěřenci Massimilliana Allegriho totiž dokázali porazit např. Juventus Turín či SS Lazio, v minulém kole však přišla nečekaná porážka na domácím hřišti od Atalanty Bergamo. Domácí celek ví, že ani tentokráte jej nečeká žádná procházka růžovou zahradou.

"Proti Lecce nás čeká možná ještě těžší zápas než minulý týden. Dívali jsme se na záznamy utkání Lecce se Sienou a Fiorentinou. Mají skvěle propracované protiútoky a celkově jsou v ofenzivní fázi velmi silní. Nesmíme myslet během utkání na naše umístění a vše bude v pořádku. Tuto chybu jsme udělali pro Atalantě a nebude se opakovat," řekl útočník Nieves Capucho Jeda.

Stejné předpovědi zní i z tábora hostí. "Na Sant’Elia se nikdy nehrálo lehce. My musíme předvést stejné nasazení, jako tomu bylo na našem posledním venkovním utkání. Po domácí prohře s Interem chceme v Caglirai dokázat, že se jednalo jen o výpadek," řekl Gugliermo Stendardo pro www.uslecce.it. Dále Stendardo pochválil práci trenéra Allegriho, který opravdu Cagliari dostal vysoko.

Hostům bude chybět suspendované duo Fabio Caserta - Andrea Esposito. Do sestavy se naopak vrací Guillermo Giacomazzi. Místo N’diaye Papa Waiga by měl v záloze nastoupit Andrea Zanchetta. Na straně domácích by měl trenér Allegri sáhnout ke dvěma změnám. Michele Canini nastoupí místo Lopeze v obraně a Andrea Parola zastoupí Biondiniho v záloze.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Pisano, Bianco, Canini, Agostini - Fini, Conti, Parola - Cossu - Acquafresca, Jeda
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benussi - Polenghi, Stendardo, Fabiano, Giuliatto - Edinho, Zanchetta, Ariatti - Giacomazzi - Castillo, Tiribocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.10 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Ve stínu milánského derby se odehraje neméně zajímavý duel na Stadio Luigi Ferraris. Pátý domácí Janov totiž přivítá čtvrtou Fiorentinu, která má pouze o bod více. Oba celky hrají ve velké formě a očekává se vynikající utkání.

Grifům sice v posledním utkání přistřihl křidélka AS Řím, jenž po dlouhé době přetrhl Janovu jeho sérii neporazitelnost, když zvítězil jasně 3:0. Janov ale stále okupuje nejvyšší příčky a na pozici zajišťující Ligu mistrů ztrácí jediný bod. Právě nedělní utkání mezi Janovem a Fiorentinou bude přímým soubojem o Ligu mistrů. Fialky po nepovedeném vstupu do nového roku na svém kontě mají už tři výhry v řadě. Ztrácet ale nesmí ani nadále, protože případná prohra může znamenat propad o více míst. Naopak postup zatím možný není, protože první trojka má náskok čtyř bodů.

Zmiňovaná poslední prohra Rossoblu s AS Řím se pramálo líbila trenérovi Gian Pierovi Gasperinimu, jenž již nechce podobný výkon vidět. "Nechceme zopakovat poslední vystoupení v Římě. Pokud chceme být úspěšní, musíme neustále pracovat na 100%. Pokud polevíme jen o trochu, můžeme ztrácet," prohlásil Gasperini. "Fioretina je po všech stránkách velice silná. Momentálně si myslím, že jsou ještě lepší než Řím. Nečeká nás nic lehkého."

Rossoblu zatím stále odmítají stanovovat si nějaké vyšší ambice, nechtějí se nechat unést na vlně euforie. Po poslední prohře v Římě ale hráči přišli s prohlášením, že to nejlepší ještě přijde, což trenér Gasperini uvítal. "Po zápase jsem čekal na reakce a jsem potěšen, že hráči řekli, že ze sebe ještě nevydali to nejlepší. Nyní však musíme slova potvrdit skutky."

V táboře týmu z Florencie mají naopak cíl vytyčený jasně. Fiorentina by si chtěla znovu zahrát Ligu mistrů poté, co se v ní letos představila poprvé. Trenér Cesare Prandelli dokonce tvrdí, že se může jeho tým zapojit do boje o titul. "Řekli jsme, že do šesti nebo sedmi let chceme vyhrát Scudetto a já jsem stále více přesvědčen, že to dokážeme," sebevědomě prohlásil Prandelli, jenž se ale nyní soustředí na duel s Janovem. "Je obtížné zde hrát. Chceme si ale udržet svojí pozici v tabulce, i když budeme muset podstoupit těžké zkoušky. Janov má silnou mentalitu a rád tvoří hru, jsem velice zvědav, jak na to odpovíme."

Oba celky do zápasu půjdou bez stabilních členů základní sestavy. Janovu bude chybět vykartovaný kapitán Giuseppe Sculli, zatímco na straně druhé nenastoupí Felipe Melo. Po boku Diega Milita se v útoku domácích objeví pravděpodobně Raffaele Palladino a Boško Jankovič. Mela v sestavě Fialek nahradí Marco Donadel.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Rubinho - Papastathopoulos, Ferrari, Biava - Rossi, Thiago Motta, Juric, Criscito - Jankovič, Milito, Palladino
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Comotto, Dainelli, Gamberini, Vargas - Kuzmanovic, Montolivo, Donadel - Jovetic, Gilardino, Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.85 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Juventus FC - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Juventus čeká ve 24. kole souboj se Sampdorií a podle domácích hráčů půjde o těžší souboj než by se mohl podle tabulkového postavení zdát. Druhá Stará Dáma bude moci profitovat ze vzájemného souboje milánských celků, tudíž odskočit AC nebo snížit náskok Interu.

Důležitější než milánské derby je ale pro Juventus samozřejmě vlastní zápas se Sampdorií, která má za sebou dvě remízy a je až 15. Přesto jí ale brankář Buffon nechce podceňovat. "Jsme zpět ve hře o titul a potřebujeme vyhrát," prohlásila gólmanská jednička Juve po zápas s Catanií, jemuž předcházely dvě prohry. "Nyní je před námi další složité utkání s týmem, jehož tabulkového postavení neukazuje skutečnou sílu. Jsem si jistý, že Sampdoria se letos vrátí k obvyklým výkonům. Můžeme jen doufat, že to nebude už v neděli."

Trenér Juventusu Claudio Ranieri nemůže počítat s útočníkem Vincenzem Iaquintou, jenž inkasoval v minulém zápase červenou kartu. Mimo bude také další útočník David Trezeguet, jenž měl být sice po zranění připraven nastoupit, ale trápí ho svalová únava. Dále jsou mimo hru orge Andrade, Paolo De Ceglie, Dario Knezevic, Hasan Salihamidžič, Mohamed Sissoko, Cristian Zanetti a Jonathan Zebina. Naopak nastoupit by již měl obránce Chiellini, což na lavičku posadí jednoho z dvojice Legrottaglie, Mellberg. Sissoka v záloze vystřídá Poulsen a v útoku se po boku Amauriho opět objeví Alessandro Del Piero.

Vrchní ředitel Sampdorie Giuseppe Marotta věří, že jeho tým bude pro Juventus těžkým oříškem. Blucerchiati jsou sice pouze šest bodů nad sestupovými vodami, ale v zápase s favoritem budou chtít získat pozitivní výsledek. "Juventus je sice favoritem, ale my nejsme předčasně odsouzeni k prohře." prohlásil Marotta, jenž reagoval na vlnu kritiky, která se na tým snesla kvůli nízkému postavení v tabulce. "Důležitými muži budou útočníci Cassano s Pazzinim, kteří by měli být odpovědí na útočnou sílu Juventusu."

"Společně s Interem a Juventusem jsme jediným týmem, který ještě stále bojuje na třech frontách. To je něco, na co bychom měli být pyšní," dodal Marotta. "Pokud na to však nemáte dostatečně široký kádr, platíte velkou daň."

V sestavě Sampdorie se neobjeví zranění Pietro Accardi, Hugo Campagnaro, Gennaro Delvecchio a Nenad Krsticic. Kouč Walter Mazzarri by se pravděpodobně spokojil i s bezbrankovou remízou, kterou skončil poslední zápas v Turíně. Blucerchiati totiž letos venku získali pouze šest bodů.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro - Camoranesi, Tiago, Poulsen, Nedvěd - Amauri, Del Piero
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Stankevicius, Gastaldello, Raggi - Padalino, Sammarco, Palombo, Franceschini, Pieri - Pazzini, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Sestupem ohrožené Chievo přivítá na stadionu Marcantonio Bentegodi výkonnostně se propadající Catanii, ta výsledkově nezvládla už šest utkání v řadě, přičemž už dávno ztratilo skvělou domácí bilanci. Naopak Chievo se lepší, naposledy si odvezlo bod ze hřiště turínského FC.

Chievo zachránilo remízu až sedm minut před koncem, kdy vyrovnal na konečných 1:1 Vincenzo Italiano. Tým z města Romea a Julie se díky zlepšeným výsledkům stáhl ztrátu na sedmnáctou pozici už na tři body. "Je to neuvěřitelné, že jsme pozadu jen o skóre. V Turíně jsme mohli zvítězit. Pozitivní je, že jsme tento rok ještě neprohráli a že sbíráme průběžně body. Co se týče Catanie, oni měli velice těžký los. Hráli proti Juventusu a Interu Milán," prohlásil trenér domácích Domenico Di Carlo.

Catania prožívá výsledkovou i herní krizi, po první polovině soutěže to vypadalo velmi nadějně. Dokonce se počítalo s tím, že Catania promluví do bojů o evropské poháry, ovšem jak to nakonec vypadá, tak si budou muset v Catanii hlídat sestupové pozice. V souvislosti se špatnými výsledky se začíná hovořit o možném odvolání trenéra Waltera Zengy. "Zenga je a bude i nadále trenérem Catanie do konce sezóny,'' řekl správce klubu Pietro Lo Monako. "On je poslední osobou, která by měla být obviňována. Jsme seriózní klub a budeme bránit našeho trenéra.''

V prvním duelu obou soupeřů uplatnila Catania velice dobrou bilanci domácích zápasů a Chievo dokázala porazit jedinou brankou. Tu vstřelil už v sedmnácté minutě Michele Paoulucci. Oba kádry vstupují do tohoto utkání s plným počtem hráčů.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Morero, Mandeli, Mantovami - Rigoni, Italiano, Marcelini - Colucci - Makinwa, Pellissier
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Potenza, Silvestre, Stovini, Capuano - Baiocco, Ledesma, Tedesco - Martinez, Morimoto, Mascara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.95 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Atalanta BC - AS Řím  (neděle 15:00)
Atalanta Bergamo bude hostit šestý celek tabulky AS Řím. Atalanatě se po delší době začalo dařit a na kontě má dvě výhry v řadě. Římané mají velmi dobrou formu a rádi by zaútočili na vrcholné příčky. Na čtvrté místo ztrácejí jen bod.

Giallorossi předvedli po zaváhání s Regginou suverénní výkon a v minulém kole přejeli FC Janov 3:0. Díky nekompromisní výhře se římský celek bodově dotáhl na úroveň janovských. Oba celky nyní ztrácejí na ligomistrové příčky pouhý bod. Vzhledem k tomu, že se Janov střetne se čtvrtou Fiorentinou, pokročí AS v případě své výhry o jistou příčku nahoru. Záložník Daniele De Rossi si dokonce myslí, že jeho tým má na to, být na druhém místě jako minulý rok.

"V minulé sezóně jsme značně za Interem zaostávali a nakonec jej skoro ještě dohonili. Je před námi ještě mnoho utkání a doufám, že budeme schopni dohonit týmy, které jsou šest, sedm bodů před námi," řekl Daniele De Rossi. Hostující celek má vcelku zaplněnou marodku. Marco Cassetti, John Arne Riise, Jérémy Menez, Cicinho, Christian Panucci a Alberto Aquilani jsou všichni zranění. Tým navíc oslabuje i suspendovaný Rodrigo Taddei.

Atalanta má za sebou dva vítězné zápasy - proti Catanii a Cagliari. Obě utkání skončila nejmenším možným rozdílem 1:0. V posledním kole zařídil Atalantě gól Lucy Cigariniho do sítě Cagliari desátou příčku a náskok čtrnáct bodů na sestupovou zónu. Přesto je však prý cílem týmu vyhnout se sestupu. "Naším jediným cílem je vyhnutí se sestupu. Mohlo by být velmi nebezpečné přeorientovat se na jiný cíl," řekl Sergio Floccari

Bergamaschi mají velkou zbraň v domácím stánku. Na stadiónu Atleti Azzurri d’Italia dokázali domácí vyhrát osm z dvanácti utkání. Bude se také jednat o souboj vynikající defenzívy Bergama proti rozjetému útoku AS Řím. Domácí trenér Luigi Del Neri bude postrádat Christiana Vieriho, brankáře De Ascentise, Talamontiho a Lucu Cigariniho.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Garics, Capelli, Manfredini, Bellini - Ferreira Pinto, Guarente, Padoin, Valdes - Doni - Floccari
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alexandre Doni - Marco Motta, Philippe Mexes, Juan, Max Tonetto - Simone Perrotta, Daniele De Rossi, Matteo Brighi - David Pizarro - Francesco Totti, Julio Baptista
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 2.95 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Reggina Calcio - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Poslední Reggina se pokusí navázat na dobrý výkon proti Milánu a do utkání s Palermem jde s cílem získat plný počet bodů. I hosté v minulém kole zahráli dobře, před domácími fanoušky porazili ambiciózní Neapol.

Situace se pro Regginu ale nezlepšila, zisk jednoho bodů znamená stále celkovou ztrátu šesti bodů na pozice zaručující záchranu. Ovšem polepšila si psychicky, jakýkoliv bodový zisk ze hřiště AC Milán by měl týmu pozvednout morálku a pro Regginu je to důležitý krok vstříc vytoužené záchraně. "Nevěřím ve štěstí nebo ve smůlu, jsem si jistý, že při větší pozornosti nasbíráme pár bodů a dostaneme se z této prekérní situace. Jsem si plně vědom kvalit Palerma, ale my musíme získat tři body," nechal se slyšet prezident Regginy Pasquale Foti.

Palermo i nadále pokračuje v nevyrovnaných výkonech, svěřenci trenéra Ballardiniho sice porazili Neapol 2:1, ale ještě předtím ztroskotali na Janovu a AS Řím. Současné postavení v tabulce navíc neodpovídá ambicím tohoto celku, Palermo je osmé a na Pohár UEFA ztrácí pět bodů. "Objevujeme správnou rovnováhu týmu a výsledky přicházejí," reagoval na nevyrovnanost výkonů Cassani.

Palermo už letos Regginu porazilo, před domácím publikem to bylo nejtěsnějším možným rozdílem. Jedinou branku obstaral Fabrizzio Miccoli.

Oba celky zmítá poměrně rozsáhlá marodka, Reggině budou scházet Giosa, Vigiani, Brienza, Ceravolo a vykartovaní Cozza s Lazarem. Obzvláště ztráta Cozzy je pro jihoitalský celek citelná. Hosté nastoupí bez zraněných Budana, Mchedlidzeho, Carrozzieriho a Hernandeze, suspendovaní navíc jsou Bresciano a Nocerino.
Reggina Calcio - pravděpodobná sestava:
Campagnolo - Cirillo, Valdez, Santos - Krajcik, Barreto, Carmona, Barillà, Costa - Corradi, Di Gennaro
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Amelia - Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti - Guana, Liverani, Migliaccio - Simplicio - Cavani, Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.75 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Inter Milán - AC Milán  (neděle 20:30)
Šlágr kola a jeden z nejdůležitějších zápasů v boji o Scudetto bude k vidění na San Siru. Očekávané městské derby "della madonnina" leccos napoví, pokud Inter vyhraje, pak už ho nejspíše v cestě za obhajobou nic nezastaví, ovšem pokud zvítězí AC, přiblíží se městskému konkurentovi na pět bodů.

Inter Milán si jednoznačným vítězství 3:0 na půdě Lecce pojistil vedení v lize a díky zaváhání AC se jeho náskok na Rossoneri zvýšil už na osm bodů. Nerazzurri mají před sebou klíčové období, nejenže je čeká důležitý duel s AC, ale také se střetnou v osmifinále Ligy mistrů s Manchesterem United. Zvláště derby by mohlo milánský Inter hodně přiblížit k vytouženému Scudettu. "Víme, že to bude bitva, ale vítězství by nám dodalo obrovskou sebedůvěru k získání titulu. Nemůžeme zapomenout, že druhý Juventus také myslí na Scudetto, rozdíl mezi námi je sedm bodů a dokonce ještě zbývá mnoho zápasů," prohlásil brankář Interu Julio Cesar.

V táboře Rossoneri vzniklo několik problémů, Milán naposledy ztratil za remízu 1:1 s Regginou a navíc přišel o svůj největší klenot, Brazilce Kaká. Během týdne se navíc rozhodlo, že David Beckham na San Siru nezůstane a bude se stěhovat zpátky do Los Angeles. Svěřenci Carla Ancelottiho momentálně nemyslí na nic jiného než na úspěch v derby proti Interu. Pro AC Milán to bude zřejmě nejdůležitější utkání v boji o Scudetto, pokud ho nezvládnou, nejspíše se s titulem rozloučí. Své první a tedy nejspíše i poslední derby zažije David Beckham, poslední derby by to mělo být i pro kapitána Paola Maldiniho, jenž se po této sezoně loučí s aktivní hráčskou kariérou.

Jediná branka Ronaldinha rozhodla celé první derby v letošní sezoně, brazilská hvězda by měla hrát klíčovou roli i v tomto utkání.

Pouze mladíček Balotelli nebude moci zasáhnout do prestižního derby v týmu Interu. Na druhé straně je situace mnohem komplikovanější. V zápase s Regginou se zranil Kaká a jeho absence je nejvíce citelná, krom toho si nezahrají ani Gattuso, Borriello, Kalac, Mattioni, Viudez, Nesta, který opět laboruje se zraněnými zády, a útočník Shevchenko. Suspendovaný je Daniele Bonera.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Chivu, Samuel, Santon - Zanetti, Cambiasso, Muntari - Stankovic - Ibrahimovic, Adriano
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Zambrotta, Kaladze, Maldini, Jankulovski - Beckham, Pirlo, Ambrosini - Seedorf, Ronaldinho - Pato
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.90 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán23165240:1653
2.Juventus FC23144538:2046
3.AC Milán23136440:2345
4.ACF Fiorentina23132832:2041
5.Janov CFC23117532:2240
6.AS Řím23124736:2840
7.Città di Palermo231121032:2935
8.SSC Neapol23104931:2734
9.Cagliari Calcio23104930:2634
10.Atalanta BC231031028:2533
11.SS Lazio23941032:3631
12.Udinese Calcio2386933:3530
13.AC Siena23751118:2426
14.Calcio Catania23751121:2926
15.UC Sampdoria23671022:2825
16.Bologna FC23571125:3722
17.US Lecce23410922:3522
18.Turín FC23471223:3819
19.Chievo Verona23471216:3219
20.Reggina Calcio23371320:4116

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (189)

Přidat komentář
M11

no.. jak Lazio tak Napoli jestli dnes nezvitezi.. tak uz asi nikdy

Reagovat
Slejdy

tj teda...dnes jsou to tzv dve smradlave jednicky

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

to teda poradne smradlave byly

Reagovat
M11

Reagovat
Inzaghi

Beckham definitvně zpět do L.A.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Hamšík definitívne nebude hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

to se neopaltí sledovat toto kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečné přáteláky...

Reagovat
Tsigi

Dneska dvě jedničky. Dnes bude snad hrát Rocchi s ním se to zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

uz je nacase. teraz alebo nikdy

Reagovat
terry

Neapol má dnes poslední šanci udělat něco se zpackaným začátkem. Pokud se ani dneska neprobere, už se to může zabalit. Věřím ve výhru Partenopei.

Reagovat
smazaný uživatel

normálně bych to viděl na jasnou jedničku, ale Granata se začíná dostávat do tempa a Lazio tápe. snad naskočí Rolando, i když Ventola posledně trefil a je to rozhodně lepší volba, než Stellone. tahle záloha Lazia bude nejspíš slušně prasit..., Rosinaldo se má na co těšit. a já osobně se těším na Coriniho...

p.s.: co blázníte s těmi jmény ? Dořini, Di Loretom

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ssem zvědav na Ventolu, a taky Sereni...ten se bude činit proti Laziu. Rosina by mohl přidat i branku, krom toho, že je rychlý jak průjem jsem o něm dlouho neslyšel

Zarate nebude hrát ale prodloužil prý na 5 let i tak má SS slušný útok + Foggiu

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě dvojky by nebyly špatné

Reagovat
One-Real

Dneska už musíme vyhrát Dnes, nebo nikdy

Reagovat
didosh

Partenopei dnes už musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že si Torino nějaký bodík odveze, Napoli jasná 1.

Maicon v nominaci, Trezeguet ko (svalová únava).

Reagovat
smazaný uživatel

Cigarini taky out.

Reagovat
M11

mam vas osolenou za 1 tak snad Lavezzi zaradi.. Lazio smrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, dnes asi po polroku si pozriem zápas Serie A, hanba mi. Každopádne už sa teším hlavne na môjho oblúbenca Di Vaia....

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelná zaslepenost vrazit na pravého beka radši Colomba a na lavičce nechat Dianu jen proto, že je v Novellinových očích záložníkem. nepřizpůsobí se kádru a nepřizpůsobí...

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že Neapol konečně vyhraje....

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě remizuje 1:1 (Maggio - Di Vaio)

Reagovat
smazaný uživatel

to je pan tipér

Reagovat
M11

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

si jednicka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Zas ta fotka nedávno byla i v magazínu MF Dnes pod programe Sport1

Reagovat
smazaný uživatel

oni vsetko preberaju

Reagovat
jtbs

neviete z ktoreho hraca je ta fotomontaz? Napadol ma Kaka

Reagovat
jtbs

to snad nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tie ruky a nohy ma nejake svetle. mozno novy jackson

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
GEGE

Dneska musíme jinak je Scudetto v háji...

MILAN SIAMO NOI!FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

INTER

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

dneska AC dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Moc gólů nepadne,viděl bych to na remízu 1:1 a Juve vyhraje a přiblíží se Interu.

Reagovat
Shevchenko

Neeee to není možný! Dejte tu fotku pryč, jsem na ní fakt alergický.

Reagovat
smazaný uživatel

přidávám se , ta fotka je fakt hrozná. změňte to..., prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky

Reagovat
smazaný uživatel

DEEERBY e DEEERBY e DEEERBY DELLA MADONNINA !!!

MILAN PER SEMPRE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme oplatit tu poslední prohru. FORZA NERRAZURRI!

btw nešla by vyměnit ta fotka? Dát tam třeba tuhle http://cache.daylife.com/imageserve/02Bb8FWcLc9m3/610x.jpg

Dinho si prý nechal udělat na derby nový účes.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zaujímavé derby :D :D ale podla mna vyhrá inter aj keď to bude určite len o jeden gool a ten dá ibrahimovic

Reagovat
jtbs

1-3 Ibrahimovic - Ronaldinho, Pato, Pato

Reagovat
smazaný uživatel

ámen...:-X

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo hodně napoví prakticky o všem. Moc se těším a zkusím si zatipovat: 2,0,2,1,1,1,1,2. FORZA JUVE!!!

Reagovat
Shevchenko

Nejlepší zápas na světě, už se nemůžu dočkat. A už jen kvůli Paolovi věřím, že to zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidim ze by nejaky paolo hral za rangers alebo celtic

Reagovat
GEGE

Docela mě ale zaráží,že takový zápas tady nemá samostatný článek...Hlavně,že když je nějaký "šlágr" v Anglii tak je tu hned

Reagovat
smazaný uživatel

nikde na goal.com o nom nepisu

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ze v sport 1 maju rozum a nedali tam miesto nich nejakych pichichi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

forza sampierdarenese a andria doria

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento match si pozrem aj ja

Reagovat
Tomanatura

Tak jedeme. Nejkrásnější, nejemocnější, na jednom z nejkrásnějších stadionů největší derby! FORZA FIGO!

Reagovat
Tomanatura

Proč tu není vysunutý na hlavní stránce samostatný článek o nejzajímavějším derby na světě?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska krasna derby Celtic-Rangers a Inter- Ac

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska AC vyhrá Forza Rossoneri

Reagovat
smazaný uživatel

INTERNAZIONALE:

1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni; 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon; 4 Javier ZANETTI, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini; 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo

MILAN:

12 Christian Abbiati, 1 Dida; 77 Luca Antonini, 19 Guiseppe Favalli, 18 Marek Jankulovski, 4 Kakha Kaladze, 3 Paolo MALDINI, 24 Philippe Senderos, 15 Gianluca Zambrotta; 23 Massimo Ambrosini, 32 David Beckham, 14 Mattias Cardacio, 5 Emerson, 84 Mathieu Flamini, 21 Andrea Pirlo, 10 Clarence Seedorf; 9 Filippo Inzaghi, 7 Alexandre Pato, 80 Ronaldinho

Reagovat
Tomanatura

Nesta teda nakonec nehraje? Mohl by dostat šanci Senderos.

Reagovat
terry

Nestovi se údajně opět ozvala záda. A Senderos? To nemůžeš myslet ani ze srandy.

Reagovat
Tomanatura

Proč? Třeba by Zlatan mohl dát i gól, kdyby hrál Senderos.

Reagovat
terry

Když se fandí Interu, tak to potom jo..

Reagovat
GEGE

Jenom to ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Siena - Udinese...

Robur musí oplatit minulou prohru, kdy je rozhodčí zaříz. V útoku je duo Max-Nick...ti budou řádit. Ikdyž druzí BIanconeri mají v útoku reprezentanty, možná přestřelka

Reagovat
Tsigi

Neblázni Siena má 0,78 branky na zápas, kdyby dala 3 goly tak si to vyplácaj na měsíc dopředu

Ne taky doufám ve víc branek tipuju 1:2(Amoruso, Di Natale, Quagliarella)

Reagovat
smazaný uživatel

neprocentuj, tohle je Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA VIOLA!!! A v Derby della Madonnina přeju AC! Co přeju, Milano to prostě musí dát a pěkně nasekat mer*ám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád AC Milán:-)

Inter musííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej problém je že mi derby časově leze do Daytony 500, ale tak co, ovladač hold bude v neustálé permanenci

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa,tak dneska komu? Ale asi AC..Inter titul uhraje,AC zůstane jen o bod za Juve a nepříjde o závěrečný boj a bude to ještě hodně zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak FORZA PALERMO! Dneskase z toho bohužel Reggina ještě nevyhrabe...

Reagovat
smazaný uživatel

na Comunale je dneska krásně a atmosféra parádní..., snad bude i krásnej zápas

Reagovat
vitasrp

Ví někdo, v jaký sestavě dneska nastoupil Juventus??

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon - Grygera, Mellberg, Legrottaglie, Molinaro - Camoranesi, Poulsen, Tiago, Nedvěd - Amauri, Del Piero

Reagovat
vitasrp

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Fialky - Janov...po prvních minutách super fotbal, v podstatě se střetávají dva z nejlepších celků co se týká hra dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem to dopsal, tak Motta gólek..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Kde to sleduješ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

Dík.

Reagovat
terry

atdhe.net

Reagovat
GEGE

To mi nejde...A na myp2p žádný link na Serii A

Reagovat
terry

http://www.atdhe.net/live-tv-3508.html

Tady mi to běží krásně.

Reagovat
GEGE

Tak už mi to jde taky.Dík

Reagovat
smazaný uživatel

wow..., Cassano & Pazza

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Milan

Reagovat
smazaný uživatel

to je tvuj dneska posledni uspech

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalovej, nebo milostnej ?

Reagovat
smazaný uživatel

co je dneska vic?

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct , ale derby je jen jednou za půl roku, takže...

Reagovat
GEGE

Tohle nebylo na červenou

Reagovat
terry

Biava. Pro změnu ho mám ve fantě.

Reagovat
terry

Navíc sudí to nezvládl, na červenou to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme dva

Reagovat
terry

Minule Sculli, teď Biava.

Reagovat
smazaný uživatel

Janov

Reagovat
smazaný uživatel

Rafffaaa, ta Viola to pěkně nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska zatím Palladino, P.Ledesma..., oba samozřejmě na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

aj já sem měl minuel dva gólové na lávce a ještě sem vyhrál kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, Handanovič vycyhtal Maxa

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd má dneska smůlu..., s trochou štěstí už moh mít na kontě hattrick.

Reagovat
Sosi

přesně, samý tyčky a břevna, ale hraje super

Reagovat
smazaný uživatel

jen at ma tu smulu

Reagovat
vitasrp

To je neskutečný, co mu tam dneska nespadne Jinak ale nejaktivnější s přehledem nejlepší hráč na hřišti, dneska co předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

ten Galloppa nedá přesnou přihrávku a nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny jakou ma Juve a hlavne Pavel dneska smulu,uz davno mohli vest a oni pritom stale prohravaji

Reagovat
vitasrp

Zase nadruhou stranu, když Juventus vyrobí takhle naprosto nesmyslnou hrubku při držení defenzivní linie, tak se nemohou divit, že jim to fotbalový pánbůh dává pořádně sežrat Ten inkasovaný gol byl děsně lacinej a strašně špatně celá obrana zareagovala na danou situaci, tohle by se stávat fakt nemělo..

Reagovat
smazaný uživatel

Juve se to stává poslední dobou celkem často...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sice bezpochyby ale ty dve Nedvedovi tyce by byly jasny goly,nebyt par centimetru...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, brejky vedené Cassanem jsou smrtící, ale jinak hraje podle očekávání hlavně Juventus, kterej má ovšem nehoráznou smůlu v koncovce (jen Nedvěd má na kontě 4 gólovky, z toho tyč a břevno). Pazza bude pro Dorii nejspíš fakt přínosem..., s Tondou si celkem rozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal je to peknej ale ty smuly uz snad bylo dost

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne,tak zatím to vypadá že sme si minule v Catanii vybrali štěstí a proti Sampdorii nemůžeme dát gola ani z vyložených šancí!Sampdoria neměla prakticky nic a vede.Pavel neskutečná smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos padá málo gólů .

Reagovat
smazaný uživatel

teď sem chtěl napsat: zase mraky gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, du žhavit TVatns na druhý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Poulsen OUT, Giovinco IN (Dán opět všem dokázal, že na to nemá).

Reagovat
smazaný uživatel

On na to snad v Juve ani nikdy nemel,jen skoda ze si to Claudio neuvedomuje

Reagovat
smazaný uživatel

MASSIMO MACCARONE 1:0

Reagovat
terry

Nevím, jestli se radovat nebo ne.. Je super, že Janov vede a že Milito dává góly, ale ja musím smutnit. Biava červená, Gamberini žlutá, Kuzmanovič je pryč, Gilardino nic.. Já chtěl Milita ve fantě. Vandertome, zabiju tě.

Reagovat
smazaný uživatel

Milita chtěl každý...

Reagovat
terry

Já nejvíc. Jeden z neojblíbenějších hráčů.

Reagovat
Shevchenko

Skoro dvě kola za náma a u mě ještě nikdo nedal gól.

Reagovat
terry

DIEGOOO MILITOOO.

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
smazaný uživatel

dneska zatim luxusni vysledky...zatim

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno nahrava Interu

Reagovat
smazaný uživatel

AC taky

Reagovat
smazaný uživatel

ocekavam dnes vitezstvi interu...

Reagovat
smazaný uživatel

ja doufam...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOL!!!Amauri konecne

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Da Costa se moc neuvedl, ale Amauri je beran a centr od Giovinca byl luxusní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je vubec mozny aby jeden tym mohl dat za zapas tolik cistych tycek (bez zakroku brankare)?ted vcetne tyhle dvojity to jsou uz 4

Reagovat
herbage

Ty krávo, básníte tu o tom zápase Juve - Doria, tak to pustím a Del Piero se vytáhne takovým přímím kopem. K dkonalosti chybělo jen pár milimetrů

Reagovat
smazaný uživatel

a to jeste 2x na jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Mazzarri má na ty problémy s obránci smůlu..., nejen dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdorii se zase zranili 2 obránci . Chudák Mazzarri, tohle bych nevydržel...

Reagovat
smazaný uživatel

Portanova si nechal utéct Di Nataleho...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ty woe Cristiano Doni dal 2 góly....

Reagovat
Tsigi

Atalanta

DI Natale

Reagovat
terry

Di Natale.

Reagovat
terry

V Janově to bude ještě zajímavý. Mutu Gamberini.

Reagovat
smazaný uživatel

Mutu to ještě srovná .

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe .

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

do hajzlu už s těma Castelazziho tyčkama......

Reagovat
smazaný uživatel

Davno mel jit do hry Iaquinta misto Tiaga...

Reagovat
terry

Iaquinta hrát nemohl, ne?

Reagovat
$dolar$

Sampdoria pojd dejte jeste jednoho gola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Pokud by ten gol opravdu dali, tak by to byl už fakt neskutečnej výsměch.. Dneska si zasloužili 4 goly dostat, nikoli ani ten 1 dát.. No, ale když holt Juve není schopno proměnovat šance, stát se může všechno.

Reagovat
$dolar$

Ja se na to nedivam, ale fandim Interu, takze kazda ztrata Juve je skvela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Gooooooooooooooool Fiorentina

Reagovat
$dolar$

Adrian

Reagovat
smazaný uživatel

Mutu to fakt dotáhl....

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
Sosi

Se mi zdá, že Sissoko to Juventusu kazí, dneska nehrál a Juve hrál výborně, škoda, že nevyhrál...

Reagovat
herbage

Docela rád bych, aby ČT dávala sestřihy nejen z BL a PL, ale i ze SA a PD. Nevíte někde, kde je souhrn gólů kola, krom footytube?

Reagovat
smazaný uživatel

to bych daleko radsi nez sestrihy z Premier league,naprosto nechapu proc Ota TV vysila v pondeli highlights premier league a bundesligy kdyz pak bundesliga bezi i v goalissimu meli by misto ni v podneli vysilat highlights Serie A

Reagovat
terry
Reagovat
smazaný uživatel

na Comunale to dneska zvonilo jak na náměstí v poledne. Juventus si asi zasloužil vyhrát, ale Doria si to vydřela a za to, jak to ustála, přestože se jí v průběhu zápasu rozpadla obrana je ten bod poctivou odměnou. Giovinco byl přínosem, Marchisio za tu chvilku taky, takže bych ho tipoval pro příště zase v základu místo Poulsena..., aspoň do doby, než se vrátí Momo.

šance pro Rossoneri jít zpět na druhej flek

Reagovat
smazaný uživatel

p.s.: už se těším na sestřih, nebo záznam Griffoni vs. Viola..., to musela být paráda

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem zvedavej co tam ten Mutu predvadel,kdyztak dam odkaz kdyz to najdu

Reagovat
terry

Tak nádherné utkání jsem dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt smula pro juve a nehorazny stesti na strane sampdorie ktera si ten bod absolutne nezaslouzila.Fakt nesnasim takovyhle koncovky utkani kdyz jeden tym tlaci a tlaci strasne moc chce ty tri body urvat,druhej tym se jen a jen brani ale rozhodci pro nej piska kazdy lehnuti hrace jinak celkove zapas super,jen ta smula ale Giovinco Cassano opet predvedl ze jeho vykon = 70% celkoveho vykonu Dorie

Reagovat
smazaný uživatel

však jo, né nadramo ho juve chce stále...

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele