24. kolo
15.02.2009 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Siena - Udinese Calcio 1:1

Siena remizovala na domácí půdě s Udinese 1:1 a připsala si příjemný bod. Na Maccaroneho branku, které předcházela neproměněná penalta, reagoval čtvrthodiny před koncem Antonio Di Natale.

Hosté museli už po dvanácti minutách řešit nepříjemné starosti, když ze hřiště odešel zraněný Ferronetti a nahradit ho musel Zapata. První střelu utkání si připsal Massimo Maccarone, Handanovič kryl. Před druhou brankou se odpískání penalty za slabý dotek ruky protihráče dožadoval Di Natale, ale místo toho inkasoval žlutou kartu sám. Poté již Di Natale ve fotbalové pozici zakombinoval s Pepem a Obodovi chyběly milimetry, aby míč doklepl do branky. V první části ještě prověřili brankáře Curciho Quagliarella s Di Natalem, ale bezúspěšně.

Po pěti minutách druhého poločasu však fauloval v pokutovém územím Ghezzala Coda a Maccarone zahrával penaltu. Tu sice bývalý hráč Middlesbrough neproměnil, ale z dorážky se již nemýlil a poslal Sienu do vedení. Quagliarella se poté na druhé straně radoval z vyrovnání, ale jeho hlavička nakonec nebyla uznána pro ofsajd. Další šanci zahodil Di Natale, jenž napálil míč přímo do brankáře. Nakonec ale Di Natale vše napravil v 75. minutě, kdy utekl Portanovovi se Zunigou a po Obodově centru vyrovnal a stanovil konečný výsledek utkání.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1 Quagliarella

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele