24. kolo
15.02.2009 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Reggina Calcio - Città di Palermo 0:0

Reggina ani ve 24. kole nedokázala zvítězit a její situace zůstává i nadále kritická. Na stadionu Oreste Granillo branka nepadla, a tak si Palermo odváží jeden bod. Smutná série Regginy v počtu nevyhraných zápasů se vyšplhal už na deset utkání.

V utkání se toho příliš nestalo, první šanci si vytvořili hosté. Přímý volný kop, který zahrál Cesare Bovo, v klidu lapil brankář Campagnolo. O chvíli později se do šance prodral Fabrizio Miccoli, ale přestřelil. Po dvaceti minutách hry se ve vyložené šanci ocitl Edison Cavani, ale nadějnou příležitost přerušil praporek rozhodčího, jenž odmával ofsajd. Domácí si mnoho šancí nevypracovali, při jedné z nich zachytil gólovou přihrávku Carmony na Di Gennara obránce Palerma Cassani.

Ve 34. minutě přišli domácí o brankářskou jedničku Campagnola, tomu se obnovilo zranění stehna, takže do branky se musel postavit náhradník Puggioni. Nudnou podívanou občas zpestřily standardní situace, ale pokusy Simplicia i Liveraniho zůstaly nevyužity.

Blízko vstřelení branky měl v 54. minutě domácí Costa, jeho nebezpečný pokus zneškodnil dobrým zákrokem Marco Amelia. V průběhu druhého dějství přeci jenom přišel tlak Regginy. Střela Di Gennara šla vysoko nad a v 82. minutě Bernardo Corradi namířil svůj pokus do rukavic hostujícího gólmana. V samotném závěru musel řešit zapeklitou situaci náhradní brankář Puggioni, který lapil Cavaniho nebezpečnou střelu. Branka do konce utkání nepadla, a tak se zrodil výsledek 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-2..celkom dobry kurz na palermo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele