Serie A - souhrn 21. kola

23.01.2016, 19:55, aktualizováno 24.01.2016, 22:39
Komentáře a souhrny
Juventus si poradil s AS Řím a zůstává průběžně druhý. Vysoké výhry zaznamenaly Lazio s Palermem, tři body mají rovněž Bologna s Neapolí, která si tak udržela vedoucí pozici. Na hřištích Hellasu a Interu Milán se hrálo nerozhodně. Frosinone a Atalanta prodloužily čekání na ligovou výhru, v prvním zápase 21. kola italské nejvyšší soutěže si tyto dva celky dělily body za remízu 0:0. Milánské AC v Empoli remizovalo, po dvou nezdarech se výhry znovu dočkala Fiorentina...

Juventus FC - AS Řím 1:0

24.01.2016 20:45

Góly: 77. Paulo Dybala

Juventus Turín pokračuje ve vzestupu tabulkou a dnes to potvrdil proti týmu, který mu před sezonou vyhlásil válku. Římské AS dnes odjíždí z Turína poraženo kvůli jedné brance. Šťastným hrdinou Staré dámy se stal "Tévezův nástupce", Paulo Dybala.

Velký šlágr otevřel brány turínského Juventus Stadium, protože k utkání s domácím gigantem přijelo ambiciózní AS. Římský klub to rozhodně nemá snadné a trenér Luciano Spalletti měl pokus číslo dva, aby ukázal, že je tím správným a vzývaným lékem na římské problémy. Dnes dal důvěru novému rozestavení se třemi obránci, ve kterém se do středu postavil Daniele De Rossi. Šanci dostal i Edin Džeko, který se naposledy trefil právě při vzájemném duelu s Juventusem.

Stará dáma začíná nabírat solidní formu a útočí na první příčku. Dnes musela naplno bodovat, pokud chtěla vytvořit tlak na první Neapol. Zvolila pro to nejlepší možnou sestavu, tedy s Buffonem v bráně, v obraně s pány Chiellinim, Bonuccim a Barzaglim. Vepředu se k mladíkovi Dybalovi postavil zkušený zakončovatel Mario Mandžukić, místo zbylo i na Pogbu nebo Khediru.

Na římském celku bylo v prvních minutách hodně znát, že hráči nemají nové rozestavení ještě zažité, takže se hledali a často byli mimo pozici. Juventus v poklidu kombinoval, nové pořádky prožívat nemusí a jeho sestava je s každým dalším kolem stále více ustálená. Kombinace mezi Pogbou, Dybalou a Mandzukićem nakonec ke gólu nebo střele nevedla.

První dramatický moment nastal v osmé minutě po faulu De Rossiho na Mandzukiće, za což byl rodák z Ostie oceněn žlutou kartou. U míče byl opět Dybala a samozřejmě Bonucci, který je i přes protesty fandů Juve stále přesvědčen o své vynikající kopací technice. Ani Argentincovo zakončení však brankou neskončilo. AS bylo vzadu hodně nejisté, z čehož rezultovala žlutá karta také pro Rüdigera.

Vlci z hlavního města vyzkoušeli Buffonovu pozornost poprvé až po sedmnácti minutách, kdy ze střední vzdálenosti napřáhl Alessandro Florenzi. Brankářská jistota Juventusu ale neměla potíže. Byl to turínský celek, který diktoval tempo. Římané v podstatě jen čekali na šanci, ale Juventus jim mnoho neposkytoval. Do zakončení se několikrát dostal i bek Evra, po něm ještě Pogba zakončoval hlavou.

Půlhodina utekla, aniž by si jeden ze soupeřů dokázal vypracovat větší šanci. Juventus se hodně zlobil, že sudí Banti neodpískal penaltu za hraní rukou od Miralema Pjaniće, zatímco hostům se ulevilo. Na jejich straně spálil velkou šanci Florenzi, který namísto nahrávání na Džeka pálil z úhlu hodně chaoticky nad. Jinak ale první poločas zklamal tempem i výkonem obou týmů.

Mnozí možná očekávali nástup Juventusu jako v první půli, jenže Juventus se moc dopředu nehrnul. A pokud ano, zastavila jej pracovitá obrana soupeře. Na Paula Dybalu se hezky dívalo, ale občas se do role diváka převtělil také Mario Mandzukić, který místo zapojení do kombinace sledoval, co jeho mladší kolega s míčem u nohy vymyslí.

Po Digneho vhazování měl velkou šanci Nainggolan, jenže jeho zakončení bylo tečováno hodně nad bránu. Juventus chtěl tři bod, zatímco hosté by se spokojili i s jedním. I proto přišel na plac rozporuplně přijímaný Juan Cuadrado. Právě po akci Cuadrada se k míči dostal Pogba, jenž přiklepl míč Mandzukićovi. Ten si všiml nabíhajícího obránce Evry, kterého však vychytal hrdina okamžiku Wojciech Szczesny!

AS tou dobou rezignovalo na útok a dokonce Edin Džeko se potuloval na vlastní polovině čekajíc na míč. Paul Pogba už se nemohl dívat na postupný útok Juventusu, jenže jeho nenápadná střela minula tyč brankáře Szczesnyho. Pak ale stačil jeden povedený protiútok, rozvrácená obrana AS nestíhala hráče domácích a z toho rezultovala nahrávka na Paula Dybalu. Mladý talent táhnoucí útok Juventusu si poradil a přesně umístil míč skrze Szczesnyho, čímž udělal radost i Pavlu Nedvědovi na tribuně.

A pak Juventus kontroloval utkání. Šanci dostal i Alvaro Morata, který se snaží o comeback. Malou šanci mělo AS poté, co Evra trefil za vápnem míč rukou, ale Pjanić trefil jen hráče Juventusu. Tím ostatně utkání pomalu končilo. Juventus dnes vyhrál nad římským AS, utkání skvěle zvládl a učinil další krok k obhajobě titulu.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Udinese Calcio 4:1

24.01.2016 15:00

Góly: 35. Robin Quaison, 56. Oscar Hiljemark, 77. Achraf Lazaar, 87. Aleksandar Trajkovski - 79. Cyril Théréau

Palermo zareagovalo na debakl z posledního kola tím nejlepším možným způsobem - kanonádou do sítě Udinese. To naopak scchytalo už druhý debakl za poslední dvě kola. Mezi střelce se zapsali hned čtyři různá jména - Quaison, Hiljemark, Lazaar a Trajkovski. Čestný úspěch Zeber zaznamenal Théréau.

První velkou šanci spálilo Udinese a to byl dost možná klíčový okamžik celého utkání. V 17.minutě byl Théréau před brankou Palerma úplně sám, ale jakoby se zalekl přihrávky a špatnou koncovkou celou akci zazdil. Na druhé straně Gilardino pelášil sám na Karnezise, ale špatně vystřelil. Tlak Palerma ale začal narůstat a vygradoval ve 35.minutě vedoucí brankou. Hiljemark přiťukl ve vápně Quaisonovi, který propálil Karnezise - 1:0 pro Palermo.

V prvním poločase už další branka nepadla a Zebry rozhodně měly na to, něco s výsledkem udělat. Jenomže vstup do druhého poločasu se jim příliš nepovedl, navíc v 56.minutě vstřelili Sicilané druhý gól. Na malém vápně se prosadil Hiljemark a Udine už to mělo o poznání složitější. Přesto mohli hosté snížit. Zapata přiklepl balón Théréauovi, který však Sorrentina nepřekonal.

V 77.minutě bylo rozhodnuto. Lazaar napřáhl z velké dálky a Karnezis potřetí inkasoval. Théréau sice vzápětí vrátil hostům naději, když snížil opět na rozdíl dvou branek, ale na více se Udine nezmohlo. Trajkovski další krásnou střelou zvýšil už na 4:1 a tento výsledek už se do závěrečného hvizdu nezměnil.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Chievo Verona 4:1

24.01.2016 15:00

Góly: 66. Antonio Candreva (pen.), 72. Danilo Cataldi, 81. Antonio Candreva, 90. Keita Baldé - 5. Boštjan Cesar

Lazio chtělo svému soupeři vrátit debakl, který mu Chievo připravilo v prvním vzájemném duelu této sezony. A to se domácímu celku povedlo skvěle, protože ve vypjatém utkání římský celek nasázel tomu veronskému čtyři branky!

Před brankářem Berishou operovala čtveřice Konko, Biševac, Radu, Lulić, do útoku se postavili Candreva, Djordjević a Keita. Chievo vsadilo na záložníky Pinziho, Radovanoviće a Castro s Birsou, zatímco do útoku nastoupila dvojice Inglese a Paloschi.

A utkání začalo hodně svižně, i když pro domácí fandy ne moc příjemně. Už v páté minutě se totiž Chievo dostalo do vedení. Na dlouhý centr si naběhl před bránu Lazia nehlídaný Boštjan Cesar, který hlavou poslal míč za bezmocného brankáře Berishu a Chievo k překvapení mnohých vedlo na půdě favorizovaného Lazia!

Brankář Albano Bizzarri neměl moc práce, alespoň v úvodu ne. Prověřil jej snad jen mladý rychlík Keita Balde, který solidně vypálil. Minimálně první půlhodinka ale v tempu zklamala a domácí hráči se po inkasované brance moc nepředvedli. Až pět minut před koncem první půle se rána Keity dostala k Parolovi, který míč šikovně tečoval. Tím sice způsobil Bizzarrimu velké problémy, ale zkušený brankář si nakonec poradil skvěle.

Trenér Stefano Pioli rozhodně nemohl být spokojen s tím, co viděl, na což reagoval střídáním Matriho. A výsledek se okamžitě dostavil. Hned o minutu později totiž Boštjan Cesar dostal druhou žlutou kartu v utkání, takže Chievo hrálo v oslabení. A to mu moc nešlo. Po hodině hry Gobbi podťal Antonia Candrevu a římský celek kopal penaltu. K ní se postavil sám faulovaný a míč poslal prudkou ranou k tyči.

V tom momentu se hra Chieva začala hroutit. Po rohovém kopu se k míči za vápnem dostal mladík Danilo Cataldi, který nic nevymýšlel a krásnou ranou poslal Lazio do vedení! Jen o chvíli později Antonio Candreva převzal míč na hraně ofsajdu a propálil z úhlu všechno před sebou, takže se domácí mohli radovat!

Penaltu zahrávali také hosté, protože za faul dostal červenou kartu Stefan Radu. Jenže Alberto Paloschi tentokrát pověst střelce nenaplnil a brankář Etrit Berisha jeho pokus skvěle zlikvidoval! V nastaveném čase mohl další branku přidat brazilský talent Felipe Anderson, který však zazvonil na vzdálenější tyč!

Poslední gól tak měl na svědomí mladík Keita Balde, který byl na konci pohledné a hodně rychlé akce Lazia. Brankář Berisha hodně rychle rozehrál, pak se balon dostal až před bránu Chieva a na citlivý oblouček za obranu si naběhl právě Keita. Hlavičkoval do téměř odkryté brány - 4:1 pro domácí. Lazio je nyní na 9. příčce a jeho hon na evropské poháry pokračuje. Chievo se naopak dostává do středu tabulky.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Bologna FC 0:2

24.01.2016 15:00

Góly: 68. Emanuele Giaccherini, 90. Sergio Floccari

Boloňa pod trenérem Donadonim pokračuje ve výborných výkonech. V tomto kole si vyšlápla na Sassuolo a veze všechny tři body. Vše podstatné se událo až ve druhém dějství, kdy se nejprve prosadil Giaccherini a po něm v závěru i Floccari.

Vítězství Boloni bylo zasloužené. Hosté měli na rozdíl od domácích hned několik gólových příležitostí.

První vážnější příležitost si ve svižném prvním poločase vypracovala právě Boloňa, jmenovitě předvedl pěknou individuální akci Mattia Destro, ale brankář Consigli vše překazil perfektním zákrokem a na hosty zbyl jen rohový kop. Destro měl pak v průběhu poločasu ještě jednu velkou příležitost, ale opět s ní nenaložil optimálně. Hra se celou dobu přelévala ze strany na stranu, ale další velké gólovky se diváci nedočkali. Zejména domácí Sassuolo se ne a ne dostat do čisté gólovky.

Boloňa začala nebezpečněji i druhou polovinu zápasu a v 51.minutě měl na kopačce úvodní trefu Saphir Taider. Z malého vápna hlavičkoval trestuhodně mimo tyče! Až v 68.minutě se hosté konečně a nutno podotknout, že zaslouženě, dočkali. Šikovný Giaccherini si navedl míč do středu a neomylně vypálil - 1:0 pro Boloňu. A nemuselo zůstat jen u jednoho gólu. Za chvíli Giaccherini znovu vypustil nebezpečný projektil a Consigli měl opět plné ruce práce.

Sassuolu to v tomto utkání směrem dopředu vůbec nešlo a v podstatě si proti Boloni nedokázalo vytvořit žádnou velkou gólovou šanci. A to ani poté, co inkasovalo. Místo závěrečného tlaku tak přišla druhá branka Boloni. Sergio Floccari vtrhl do šestnáctky, tam si udělal prostor a střelou k tyči definitivně rozhodl o vítězství hostů.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Janov CFC 1:1

24.01.2016 15:00

Góly: 39. Giampaolo Pazzini - 19. Ferdinando Coppola (vl.)

Hellas ani tentokrát nezvítězil a proti Janovu bere v domácím prostředí jen bod. Domácí museli dotahovat, jako první otevřel skóre Suso, respektive vlastní gól brankáře Coppoly a ve 40.minutě srovnal Pazzini.

Veronský celek ještě v závěru zápasu sahal po vítězství, ale znovu mu nebylo přáno. Kouč Delneri tak stále čeká na první vítězství, koneckonců jako celý Hellas.

Zápas začal mírnější převahou Janova a ten se také dostal do vedení díky standardní situaci. Suso ukázal skvělou kopací techniku a svůj volný přímý kop přetavil i s pomocí tyče ve vedoucí branku. Janovští i nadále hýřili větší aktivitou, ale obrana Hellasu odolávala. Ve 40.minutě pak zčista jasna domácí udeřili a zasloužili se o poločasový výsledek 1:1. Ionita ve vápně zachoval chladnou hlavu a předložil přesnou přihrávku na malé vápno Pazzinimu, který se v takových momentech většinou nemýlí.

Po změně stran vyzkoušel pozornost Perina Gomez, ale velké nebezpečí z toho nebylo. Hellas byl čím dál nebezpečnější, Siligardi tařka zakončoval do prázdné branky, ale naneštěstí pro Veronu trefil jen boční síť. Na plac se za Grify dostala i nová akvizice z Milána Alessio Cerci, ale u žádné velké šance se neocitl. V 75.minutě musel opět proti Gomézovi zasahovat skvělý Perin a utkání pomalu a jistě směřovalo k nerozhodnému výsledku. Hellas se s remízou nechtěl spokojit a ve čtvrté minutě nastavení byl blízko tomu, aby ukončil černou sérii bez vítězství. Bohužel ale opět zůstalo jen u slůvka SKORO. Siligardiho dělovku totiž Perin vyrazil a dorážejícího Pazziniho ubránila obrana. Hellasu to tak zase nevyšlo a s Janovem jen remizoval 1:1.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Carpi FC 1:1

24.01.2016 15:00

Góly: 39. Rodrigo Palacio - 90. Kevin Lasagna

Inter Milán si připisuje další povážlivé zaváhání. Dnes odpoledne nedokázal na domácí scéně porazit nováčka z Carpi a získává z utkání jen jediný bod. Domácí sice šli do vedení díky brance Palacia, ale v nastaveném čase druhé půle z rychlého brejku inkasovali.

Trenér Roberto Mancini vyslal do důležitého boje o tři body veškeré hvězdy, které měl k dispozici. Od prvních minut hráli Murillo, Handanović, Melo nebo Icardi, šanci pak dostali i hráči jako Martin Montoya nebo Juan Jesus s Rodrigem Palaciem. Hosté se spoléhali na pár veteránů jako brankáře Belece nebo obránce Zaccarda, do útoku se postavili Mbakogu a Mancosu.

Od prvních minut se právě Inter dostával častěji a snadněji do zakončení, kombinoval a velmi dlouho držel míč na svých kopačkách. Individuální kvalita byla nepochybně na jeho straně, ale ta ještě sama utkání nevyhrává. Po faulu na zkušeného Argentince Rodriga Palacia se k míči postavil Adem Ljajić a zkoušel prostřelit zeď, leč to se mu nepovedlo. Pohotovou a hlavně přesnou ránu záložníka Brozoviće si brankář Vid Belec pohlídal.

Domácí se dožadovali penalty po páru Maura Icardiho ve vápně Carpi, leč sudí Andrea Gervasoni byl neoblomný. Po dvaceti minutách se poprvé ozvalo také Carpi, které odmítalo být jen pozorovatelem dnešního duelu. Po nahrávce od Mbakogua se řítil do vápna Mancosu, který přetlačil obránce Tellese a tvrdě vypálil. Jenže Inter má v bráně zeď jménem Samir Handanović, který nezřídka kdy zachraňuje svůj celek.

Po pětadvaceti minutách málem Inter vedl, když centr od Adema Ljajiće vrátil před bránu Jeison Murillo a z brankové čáry jej musel vykopnout Romagnoli! U všeho důležitého, co Inter vpředu předváděl, byl Adem Ljajić. Také další centr tohoto srbského šikuly se snášel do vápna, kde si jej našel Murillo. Jeho hlavičku ještě usměrňoval Ivan Perišić, ale mířil těsně vedle tyče.

Inter se dočkal až před koncem první půle, když Ivan Perišić tvrdě vypálil a od Romagnoliho se míč odrazil k volnému Palaciovi. Ten byl ve správný čas na správném místě a dostal míč do brány - 1:0 pro Inter.

Pojistit vedení Nerazzurri mohl krátce poté ještě Ivan Perišić, který dostal skvělou nahrávku do vápna. Jenže přestřelil. A pak se Gervasoni smiloval i nad Interem, když ve vápně zahrál rukou obránce Murillo. Penalta se však nepískala. Pět minut po změně stran, kdy Inter opět aktivně tlačil svého soupeře před sebou, se k ráně odhodlal opět aktivní Ivan Perišić. Na svém místě však byl brankář Belec, který ránu vyrazil mimo!

Pak tempo hry trochu opadlo a povzbudila jej až akce Felipeho Mela. Zkušený Brazilec natáhl z větší vzdálenosti a brankář Belec měl hodně co dělat, aby jeho ránu vytěsnil mimo. Dvacet minut před koncem utkání se na hřiště místo Mancosua dostal Kevin Lasagna. Ten tak už jako přímý účastník sledoval, jak jeho spoluhráč Martinho prošel přes dva protihráče a nebezpečně vypálil.

Chvíli poté se míče ujal Ivan Perišić a obránci nováčka měli zase co dělat. Další centr zamířil do obrany Carpi po centru od Brozoviće, který našel nohu Felipeho Mela. Proti tomu zasáhl Belec a stejný hráč se stal hrdinou Carpi také o pár sekund později, když lapil dorážku Palacia! Následně Mirandu fauloval Lorenzo Pasciuti a musel odejít kvůli inkasované červené kartě.

Carpi dohrávalo v oslabení, ale to mu zřejmě vyhovuje. V nastavení totiž záložník Bianco vymyslel krásnou nahrávku na rozeběhnutého Kevina Lasagnu, který prostřelil prvního bránícího hráče i brankáře Samira Handanoviće a Carpi si vysloužilo bod!

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SSC Neapol 2:4

24.01.2016 15:00

Góly: 45. Joaquín Correa, 73. Éder - 9. Gonzalo Higuaín, 18. Lorenzo Insigne (pen.), 60. Marek Hamšík, 79. Dries Mertens

Domácí Sampdoria dnes odpoledne odehrála solidní utkání a snahu jí nelze upřít ani přesto, že rozhodně nebyla kompletní. Na rozjetou Neapol to ale zkrátka nestačilo. V Janově bylo na co se dívat a nakonec padlo hned šest branek. Bohužel pro zklamané domácí fandy, čtyři góly do jejich sítě.

Celá řada kritiků Serii A vyčítá její neatraktivnost a přílišné dbání na taktiku. Málo šancí, málo vzrušení, málo branek. Dnešní program ale ukázal, že drtivá většina z toho je zastaralým předsudkem, protože o pohledný fotbal rozhodně nebyla nouze. A platilo to také v Janově, kam přijela ambiciózní Neapol. Partenopei chtěli dát zapomenout na neúspěch z poháru a své fanoušky určitě potěšili.

V sestavě domácího týmu jsme našli i hráče jako Carbonero, Fernando nebo Barreto, před Vivianem stáli Zukanović, Moisander, Regini a Cassani. Do útoku se opět postavil Eder a vedle něj Cassano s Correou. Neapol předvedla největší hvězdy, takže před Reinou operovali pánové Hysaj, Albiol, Koulibaly a Ghoulam. Do zálohy se tradičně postavili Allan, Hamšík a Jorginho. V útočné linii jsme také nezaznamenali žádné překvapení: Callejón, Higuaín a šikula Insigne.

Neapol se podle očekávání do svého soupeře zakousla a už po čtyřech minutách mohla vést. To by ale Gonzalo Higuaín musel trochu sklopit nárt a nestřílet nad bránu. Argentinský šutér si však vše vynahradil o pár minut později, když uzavíral první desetiminutovku utkání krásným gólem. Higuaín využil chyby v obraně Dorie a sám před brankářem Vivianem neměl žádné slitování - 1:0.

Smolný úvod do utkání pro Dorii pokračoval, když by ve vápně faulován pronikající Albiol a sudí Daniele Orsato pískal pokutový kop. Aby toho Higuaín neměl moc, zahrával jej Lorenzo Insigne. Volba to však nebyla špatná a mladík Lorenzo Insigne s přehledem proměnil.

Po velmi špatném úvodu se Montellova družina chtěla zlepšit a potěšit své diváky alespoň bojovnou snahou. Po zmatku ve vápně vypálil Correa a i díky teči měl brankář Reina velké problémy, aby ji udržel mimo bránu. Přesto se domácí dočkali. Předvedli pohotovou a elegantní akci, která přes Carbonera skončila až u Joaquína Correy. Mladý hráč míč krásně napálil mimo dosah Reiny - 2:1 pro Neapol.

Sampdoria sice vstřelila gól, který znamenal naději na případný bodový zisk, jenže Neapol dnes byla jistější a nechtěla připustit žádné drámo. Po změně stran se Higuaín srazil s Vivianem a muselo se ošetřovat. Pak se vysněných minut dočkal také navrátilec do Serie A Ricky Alvarez. Další zajímavý moment byl odbyt po hodině hry, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Cassani.

Neapol pokračovala v demolici domácího celku a hra s výhodou jednoho muže v poli jí ohromně svědčila. Slovenský záložník Marek Hamšík opět předvedl něco ze své sbírky, prošel přes tři protihráče ve vápně Dorie a zamířil k tyči - 3:1 pro hostující Partenopei.

Dvacet minut před koncem vykřesal naději pro svůj celek zkušený hrot Eder, který si naskočil na centr od rohového praporku a proměnil jej! Pak se do dvou šancí dostala Neapol, ale své projektily v góly neproměnili ani Strinić s Higuaínem. Dočkal se až belgický rychlík Dries Mertens, který si zpracoval míč ve vápně a poslal jej přesně k tyči! Viviano se jen ohlédl a boj o tři body bude muset Sampdoria zkusit zase příště. Teď je totiž až na 17. místě!

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Turín FC 2:0

24.01.2016 12:30

Góly: 24. Josip Iličić, 83. Gonzalo Rodríguez

Fiorentina zvládla souboj s Turínem a udržela se v kontaktu s vedoucím triem. Domácí sice neměli navrch, ale své šance proměnili. V prvním poločase se mezi střelce zapsal Josiph Iličič, ve druhém pak Gonzalo Rodríguez.

Zápas by se mohl vyvíjet zcela jinak, kdyby po několika minutách proměnil první stoprocentní gólovku Ciro Immobile. Navrátilec z Dortmundu a Sevilly hlavičkoval na zadní tyči těsně nad! Fiorentina kontrolovala v 17.minutě rovněž šancí z hlavičky. Davide Astori na malém vápně hlavičkoval úplně sám, ale stejně jako Immobile netrefil branku. Ve 24.minutě už se ale měnilo skóre. Nařízený volný přímý kop proměnil ve vedoucí trefu nádherným kopem Josiph Iličič a Granata se dostala do nezáviděníhodného postavení. Nicméně zbytek prvního poločasu nabídl vyrovnanou partii a skóre už se do šaten podruhé nezměnilo.

Také ve druhém dějství měli první velkou šanci hosté. Pohlednou kombinaci zakončoval na malém vápně Baselli, ale Tatarusanu byl rychle na zemi a skvělým zákrokem udržel Viole důležité vedení. Také čtvrthodiny před koncem zahrozila Granata, před Zappacostou zívala prázdná branka, ale talentovaný fotbalista těsně nedosáhl na míč.

Býkům nebylo přáno a sedm minut před koncem bylo definitivně rozhodnuto. Manuel Pasqual rozehrál rohový kop a Gonzalo Rodríguez přesnou hlavičkou zvýšil na 2:0. To byl direkt, ze kterého už se Venturovi svěřenci nevzpamatovali. Fiorentina napravila zaváhání z Milána a tentokrát doma získává všechny body.

Více informací k zápasu

Empoli FC - AC Milán 2:2

23.01.2016 20:45

Góly: 32. Piotr Zieliński, 61. Massimo Maccarone - 8. Carlos Bacca, 48. Giacomo Bonaventura

AC Milán sice nenavázal na vítězství proti Fiorentině, ale ze stadionu nevyzpytatelného Empoli neodjíždí s prázdnou. Domácí výběr v zápase tahal za kratší konec, ale nakonec vždy dokázal na branku soupeře odpovědět a zápas zremizovat do konečné podoby 2:2.

Rossoneri vstoupili do utkání tím nejlepším možným způsobem. V osmé minutě dostal Bacca dlouhý pas za obranu a chladnokrevně ho proměnil v úvodní branku utkání! Milán měl i další šance a osmělovat se začalo i Empoli. Tempo prvního poločasu bylo poměrně vysoké a diváci se rozhodně nenudili. Bonaventura z první donutil Skorupskiho k rychlému zákroku a na druhé straně byl správně neuznán Maccaroneho gól z ofsajdu. Domácí to zas tolik mrzet nemuselo, za chvíli totiž dostal dobrý pas Zielinski a vyběhnutý Donnarumma dostal potupné jesličky - 1:1. Následně měl Donnarumma plné ruce práce při svém nepříliš dobrém výkopu, situaci ale nakonec ustál a do šaten se šlo za nerozhodného výsledku.

Druhý poločas začal jako přes kopírák toho prvního. Empoli špatně odkoplo balón, nechtěnou asistenci obličejem si připsal Niang a před Skorupskim nezaváhal Giacomo Bonaventura. AC znovu vedlo, ale ani tentokrát výsledek neudrželo. V 61. minutě se odhodlal ke střele z dálky Pucciarelli, Donnarumma jí sice vyrazil, ale s bezprostřední Maccaroneho dorážkou už stěží mohl něco udělat. Obrana Milána při této akci úplně zaspala a po hodině hry se tak začínalo od začátku.

V 77. minutě se opřel do míče Zielinski a Donnarumma div, že nemusel zasahovat. Utkání bylo v této fázi hodně vyrovnané a oba týmy chtěly získat tři body. To se koneckonců promítlo i do nastaveného času. Nejprve se zjevil sám před Skorupskim Mario Balotelli, jenže v klíčovým moment podklouzl a pravda, Skorupski skvěle zasáhl. To byla čistá gólovka, která sice zaváněla ofsajdem, ale vše bylo v pořádku. A na druhé straně v poslední možné šanci míč těsně minul milánskou branku. Empoli tak doma remizovalo s AC Milán 2:2.

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - Atalanta Bergamo 0:0

23.01.2016 18:00

Góly: -

Atalanta byla dnes v podvečer jasným favoritem v utkání proti Frosinone, ale naopak potvrdila, že se v jejím týmu odehrává něco negativního. La Dea pokračují ve výkonech z posledních týdnů a dnes si proti nováčkovi připisují jen bod.

Od dnešního utkání čekali fanoušci hostí mnohem více. Minimálně je oba soupeři zklamali, pokud jde o vstřelené branky. Diváci se totiž dnes nedočkali ani jednoho přesného zásahu. Hráčů, kteří by mohli skórovat, je ale na obou frontách několik. Domácí vyrukovali s hráči jako Sammarco, Paganini, Dionisi nebo Ciofani. Hosté přivezli borce jako Gómez, de Roon, Kurtić nebo Monachello.

Kromě několika ostřejších faulů a zákroků na hraně jsme se v prvních patnácti minutách nedočkali ničeho, co by přítomné diváky zvedlo ze židlí Možná k tomu přispívala vlažná atmosféra nebo počasí, které fotbalu právě nesvědčilo. Do větší šance se v dresu Orobici hnal Migliacciom jenže se před ním včas zjevil Pavlović a míč mu odkopl do bezpečí. Pak Atalanta naopak zapomněla na zadní vrátka a vše musel hasit de Roon.

Mužem, na kterého teď v rozložené a rozprodané Atalantě nejvíc spoléhají, je Papu Gómez. Ten se pokusil být zachráncem a dvakrát nebezpečně vypálil. Poprvé mířil mimo, pak jej vychytal brankář Nicola Leali. Následně našel Migliaccio krásným pasem Jasmina Kurtiće, který volil akrobatické zakončení kopem přes hlavu. Minul však bránu, a to dobrých pár centimetrů.

Po třiceti minutách se k zakončení dostal také domácí útočník Dionisi, ke kterému se se štěstím odrazil míč. Jenže Dionisi naprosto selhal a mířil mimo! K brance nevedla ani spolupráce mezi Dionisim a Ciofanim těsně před koncem první půle. Odražený míč po zásahu Tóloie se dostal k Paganinimu, který však pálil ve skvělé příležitosti hodně vysoko nad bránu!

Hned po návratu ze šaten se k tvrdé ráně odhodlal míčový kouzelník Papu Gómez, který nakonec pálil těsně vedle. Po kontaktu mezi Gorim a Monachellem se hostující fandové hodně divili, že se nepískala penalta. Navíc by mohl být Gori vyloučen, neb jednu žlutou už na kontě měl. Po hodině hry nahradil unaveného a nevýrazného Paganiniho Soddimo a měl pomoci ke vstřelení alespoň jedné branky.

Jenže pokud se vůbec domácí dostal blízko k bráně Atalanty, zradila je panika v zakončení nebo výborný brankář Marco Sportiello. Ten dnes moc práce neměl, ale když už do ní byl povolán, spolehlivě zasáhl. Až deset minut před koncem utkání mohl rozhodnout Papu Gómez. Odražený míč měl ve skvělé šanci napálit do brány, ale nakonec jeho šajtle nabrala špatný směr a balon letěl vedle tyče! Minuty na hřišti se dočkal také novic Alessandro Diamanti, ale na bezbrankovém stavu už nic nezměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol21145245:1847
2.Juventus FC21143438:1545
3.ACF Fiorentina21132639:2141
4.Inter Milán21125426:1441
5.AS Řím2198437:2435
6.AC Milán2196629:2533
7.US Sassuolo2188525:2332
8.Empoli FC2195727:2632
9.SS Lazio2194829:3031
10.Chievo Verona2176827:2627
11.Turín FC2175927:2826
12.Bologna FC21821124:2726
13.Atalanta Bergamo2175921:2426
14.Città di Palermo21731123:3424
15.Udinese Calcio21731119:3524
16.Janov CFC21651024:2723
17.UC Sampdoria21651031:3623
18.Carpi FC21461120:3618
19.Frosinone Calcio21441322:4516
20.Hellas Verona210101114:3310

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (282)

Přidat komentář
mojmira

Co k tomu říct, pořád ta stejná písnička. Obrana docela solidní, Bacca klasicky dostal jediný kloudný míč za zápas a dal gól, Niang dneska nic moc. A záloha tam je to škoda mluvit ... opět jediný Bonaventura by stál za řeč, ostatní bída a utrpení, dokud nepřijde pravé křídlo a střeďák tak to lepší prostě nebude. Bod je pro nás málo, ale na víc jsme určitě neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonaventura je letos nejlepším hráčem AC

Reagovat
CubONE

8 - Out of his 10 total goals of this Serie A campaign, Carlos Bacca has scored 8 with his first shot on target in the game. Hawk.

17 - Jack Bonaventura has found 17 of his 26 total goals in Serie A away from home. Conqueror.

7 - Riccardo Saponara has made 7 assists so far in this Serie A - no players have assisted more goals so far this season. Inspiration.

Reagovat
Pettirosso

po minulým kole jsem četl, že Dybala má s Insignem nejvíc asistencí...7.

Reagovat
CubONE

A podla whoscored ma aj Jack 7. Zalezi, co rataju.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky má 7 stejně jako Jack, Dybala a Insigne

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně Lorenzo má po dnešku 8, takže on je první

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle twitterové statistiky s nějakou cool jednoslovnou větou na závěr mi připadají strašně debilní...jako by tomu nějaké "hawk" nebo "conqueror" dodalo na důležitosti

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
CubONE

To sa stazuj Opte.

Reagovat
Fridgiee

I Squawka to dělá s oblibou

Reagovat
CubONE

Ale tak za takychto podmienok bod z Empoli nie je zly, aj ked strasne mrzi, ze sme dvakrat viedli. Bertolacci s Montolivom dnes nula bodov, Berto sa ani nevracal. Skoda toho prveho golu, obrana bola dezorganizovana po vystupeni Romagnoliho, Gigi to tiez uplne nezvladol.

Bacca je kral, bez neho a Jacka by sme tento rok nemali ziadnu sancu, Skoda len, ze tu loptu nedostava viac (halo B&G).

Treba teraz zvladnut Alessandriu a potom derby. To bude klucove.

FORZA MILAN!

Reagovat
Mrvinho

Předvedená hra pěkná sračka, výsledek taky o hovně s takovým týmem, ale i tak máme o bod víc než jsem čekal v této naší situaci teda za mě spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Ten futbal sa mi páčil, hráčom ťažko niečo vytknúť. Dve chyby my, dve oni. Neodpískaná penalta v náš prospech za jasnú ruku a potom škoda pošmyknutia Bala, ktorý ale určte nebol v ofsajde. Mne sa ten zápas páčil, Empoli momentálne nie sú nijakí nazdárci a tak desivé to nebolo. Proste ten bod pri tejto konštelácii bohužial musíme brať, jednoznačné a zbytočné straty boli Verona, Carpi, Janov, Bologna.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda chtělo to tři body ave AC

Reagovat
Ragazzo d'oro

V Empoli je to těžké, ale... Neni možné abychom se po gólu takhle zatahli a nechválí hrát soupeře.

Jsem sice rád, že jsme po delší době ustálili základní jedenáctku a formaci, ale to 4-4-2 je prostě k ničemu. Nemáme levé křídlo. Honda na to nemá rychlost, navíc se porad rve doprostřed, kde pak závaží a Abate vypadá jako blbec, protože hraje proti přesile. A že by to změnil nejaky 20ti letý Holanďan si taky nemyslím. Bertolacci je tam taky pěkně ztracený (v posledních zápasech nejhorší hráč)..

Jeste k Yoan.., teda k Rickymu. Moc mu to přeju, tupost vedení je zrovna na něm skvěle vidět. Jak krásné by to mohlo být, kdybychom si ho nechali a on ničil soupeře jako trequartista za Baccou a někým..

Forza Milan!!

Reagovat
aurelio

A pomohol by tomu Mak? Vie poctivo brániť, v reprezentácii hráva pred ofenzívnym Pekaríkom a navyše je celkom gólový a priamočiary. I keď medzi gréckou ligou a Seriou A je veľmi veľký rozdiel...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Popravde ho vůbec neznam, jen jsem četl pár spekulaci v souvislosti s námi.

I tak si ale nemyslím, že by nám v něčem pomohl hráč neprověřený SA, protože minimálně poziční hra je na úplně jiném levelu než v Řecku. Navíc AC potřebuje plejera, který se z toho lidově řečeno nepo****. A ani tento bod dle mého nesplňuje.

Reagovat
CubONE

Maka nespajali praveze skor s Violou? O AC som nic necital.

Reagovat
Kaka14

S obidvoma AC aj Florencia

Reagovat
Milan.B

skoda toho

Reagovat
Kaka14

Balotteliho poslat co najskor prec, pride tam ako striedajuci hrac a odchodi zapas, ziadna bojovnost...

Reagovat
smazaný uživatel

už to že jste ho angažovali degradovalo vedení o další pomyslnej stupínek idiotismu...

Reagovat
smazaný uživatel

bod z Empoli je pro AC dobrej. Empoli hrají dobrej fotbal a jako provinční klub se mi jeví jako největší překážka pro týmy ze špice tabulky. Viděl jsem jen kousek zápasu, opět výborný Bonaventura

Reagovat
Tomanatura

Viola dobrej vykon, Torino krome zacatku obou polocasu nemelo nic. Tino super debut, vypadal jiste, navic pekna prihravka za obranu na Pasquala. Zarate pri jedine sanci zasobcil jak primadona, za to bych mu dal facku. Bernadeschiho bych na chvilu posadil, moc se zene za golem.

Reagovat
Tomanatura

GIUSEPPE ROSSI ‏@GiuseppeRossi22 2 hpřed 2 hodinami

Grande vittoria Viola!!! Daiiii

Ja ten jeho odchod nezkousnu, snad se vrati.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Jajinek

Jak měl Inter v začátku sezóny štěstí, tak poslední dobou je to spíš smůla... Palacio a Melo nedají tutovky a pak dá Carpi gól po jediné kloudné akci druhého poločasu...

...nedá se nic dělat, musíme dál bojovat.

Reagovat
10

Palacio a Melo byla technicky jedna tutovka, ne?

Reagovat
cresposuper

Icardiho myslel zrejme

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si myslel, že ta dnešní nezasloužená výhra bude jakási "kompenzace" za Šášulo. Tak ne.

Ale to nevadí, to přeci půjde. Během týdne vyřešíme odchody sabotérů jako Jesuse, Japonce, Žabáka a spol, ta naše slavná jugoslávská skvadra se dvěma hvězdnými Argentinci se probere a začne hrát hru jménem fotbal + dávat góly, v týdnu neprohrajeme na Juve a dáme alespoň 1 gól, týden završíme příchodem kreativního záložníka, co chápe že na hřišti se hraje fotbal a vyhrajeme zase jednou v derby. Mancini přestane brečet, začne hrát i něco jiného než předvádíme, doklepneme to na třetí místo v lize a po sezóně se zabalí a přijde José.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja od začatku říkám,že Mancini není žadný super trenér....a Mourinho no to je asi jen sen.....snad se to 3 místo podaří ukopat ale s tím jak momentalně hrajem,přestávám věřit. hrajem uplně na náhodu...

Reagovat
m@te

Vyhrat sme si podla mna zasluzili. Carpi nepredviedlo nic. Nas vykon bol samozrejme maximalne priemerny. Problem je asi v tom, ze mnohi ocakavaju od Interu v tejto sezone titul (po tom ako sa bodovo darilo v prvej polovici). Muzstvo ale na titul este nemame a nemyslim, ze je to v chybajucich menach. Inter az na trojicu Handanovic, Murillo a Miranda nema stalice v zaklade a ked za kazdym hra ina zostava v inej formacii, tak im to dost trva kym sa zohraju a niekedy nestaci ani 90 min :)

Ako pises, zbavit sa nepotrebnych a kupit kreativneho zaloznika.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ne, byť fotbal není o zásluhách. V první půli tam ty pochybné věci v našem vápně písknout mohl (jasně, těžko říci, jak by to vypadalo), my jsme fakt nepředvedli nic, jasně mohli jsme dát na 2:0 2x a byl pokoj. Ale pak prostě ta poslední akce a to co předvedli ti naši hráči při tom bránění, to bylo prostě k breku.

Reagovat
m@te

penalta mala byt, ale tych velkych sanci na nasej strane bolo dost. Perisicova tyc, Icardi nezvladol super sancu a inde..

Pri gole branili strasne, to je tiez pravda.

Kadopadne si myslim, ze bolo v sezone viac zapasov, v ktorych sme si naozaj nezasluzili vyhrat a tento to nebol.

Reagovat
10

kromě regulérního neuznanýho gólu, neodpískaný penalty v jejich prospěch a nakonec i regulérního uznanýho gólu Carpi nepriedvedlo nic, no

Reagovat
m@te

pri tom "gole" bol faulovany tusim JJ, penalta mala byt + gol, cize 2 sance je vela? drzanie lopty 71:29 a dokonca nemusel ani Samir vytahovat zazracny zakrok.

Reagovat
10

I kdyby 2 góly, vy jste dali 1, tak co tady řešíš?

Reagovat
m@te

Reagovat
celestial-

Reagovat
Pipo123

Toto je Lazio ktoré chcem vidieť, ten druhý polčas bol fantázia, stratená forma sa vracia. Prekvapuje ma ten Bisevač, konečne obranca čo pri tej hre premýšla aspoň trošku. FORZA SS

Reagovat
lucius6

Snad ho to bude provázet i v dalších zápasech, protože vzhledem k absencím si teď hodně zahraje, ale jinak jak píšeš, druhý poločas byl supe,r konečně Antonio vyloženě dominantní zápas a Anderson hrál výborně, škoda, že mu to tam nepadlo. Takhle to rozhodně půjde

Reagovat
Pipo123

Candreva hral strašné hovno, potom premenil penaltu a odrazu hral parádne

Reagovat
CubONE

Carpi dobre. Teraz snad Juve vecer vyhra.

Reagovat
10

včera Maccarone, dneska Lasagna...s Italem v kuchyni live

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Hamsik minuly zapas chyba v zalohe a inkasovany gol, dnes dve chyby v zalohe a dva goly, predtym sa mu to nestavalo a tak verim ze sa to uz nebude opakovat kazdopadne mi pride ze zaciname hrat profesorsky a hraci sa zacinaju menej snazit a byt menej pozorny, tiez sme zacali dostavat nejak viac golov ale zase ziadna tragedia, len aby to nepreslo do uplneho uspokojenia a zlych vysledkov

do zapasu proti juve este 9 bodov v hre, pre nich 12 - som velmi zvedavy ci sa podari obom timom ziskat vsetky body alebo nie

Reagovat
cubazi

No pri tom 1.gole čo dostali zase až tak nechyboval, možno skor faul na neho ale každopadne tam bolo dost času na prerušenie tej akcie takže jeho gol to určite nebol.

Reagovat
The Krupy

Normálne som sa prichytil, že viac prajem Interu než Neapolu ale "Hamšíkovcom" sa proste nedá priať.

Reagovat
jany kozak

a to uz preco

Reagovat
The Krupy

Vykradli Empoli, nemusím Hamšíka atd.

Reagovat
CubONE

Nahodou Neapol by bol po 15 rokoch prijemna zmena

Reagovat
Mrvinho

No než ten Inter 100% o Juve se taky nemusíme ani bavit.. škoda že AS hraje teď takové hovno, těm bych to přál ještě o trochu víc než té Neapoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123
Reagovat
GEGE

Paloschi 2 fail penalta v sezoně

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

čosním

Reagovat
10

btw. Guidolin první zápas a hned výhra v Goodison Parku...s takovouhle se brzo dočká i ten Mazzarri čekající v Manchesteru

Reagovat
Tomanatura

podivej se na statistiky zapasu.

Reagovat
10

2 střely Evertonu na bránu, co s tím?

Reagovat
Tomanatura

Ze Everton je mega spatny

Reagovat
10

obecně mi přijde, že v letošní sezoně PL stačí hodně málo

Reagovat
Tomanatura

Tak to samozrejme. Tak Van Gaalova skupinka je jeste furt na patem miste, to mluvi za vse.

Reagovat
10

tyhle United jsou urážka fotbalu, stejně jako třeba Liverpool, na oba jsem včera koukal...i jako naprosto nezaujatýho diváka mě irituje ta naprostá absence kvality za ty prachy, který ty týmy stály a stojí

Reagovat
Tomanatura

bohuzel

Reagovat
CubONE

Reagovat
j_mrazik

V tom máš naprostou pravdu. Za hodně peněz špatná muzika.

Reagovat
smazaný uživatel

12 - Sassuolo lost today their 1st home game in this Serie A; they were unbeaten in their last 12 league fixtures at the Mapei Stadium. Stop

4 - Marek Hamsik has scored 4 goals in his last 5 Serie A appearances. Marechiaro. #SampdoriaNapoli

1 - Rodrigo Palacio has scored his first goal in Serie A 2015-16 in his 15th appearance - the 7th start. Joya. #InterCarpi

4 - Udinese have conceded four goals in two consecutive Serie A games for the first time since December 1980. Collapse.

8 - Napoli have gone unbeaten over their last 8 Serie A games played at the Ferraris (vs Genoa and Sampdoria): 6 wins, 2 draws. Charm.

Reagovat
smazaný uživatel

gonzalo pet golu v poslednich trech zapasech

Reagovat
Shevchenko

Konečně výsledky hodné Interu

Reagovat
Recoba Inter

Starej se o svůj Bahník Ševo

Reagovat
smazaný uživatel

vystrkuješ hlavu z kanálu?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Olis ty len mozes dakovat, ze ste toho Higuaina nepredali.. bo minulu sezonu si na neho nakladal riadne ale ako vidis, je na tom daleko lepsie ako si si myslel

Reagovat
olis

tak ja som to uz spominal viac krat ze sa totalne zmenil ale myslim si ze v prvom rade musim dakovat za Sarriho lebo bez neho by ani Higuain nepodaval take vykony

Reagovat
smazaný uživatel

nezhodil on taky nějaký to kilo?

Reagovat
olis

niekde sa pise ze nie, inde ze v lete zacal drzat nejaku dietu jak Messi, co je pravda tazko povedat

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá líp..

Reagovat
Furia Ceca

A pak že Nessie neexistuje!

Reagovat
olis

Inter contestata dopo il pari col Carpi. Tifosi nerazzurri gridano "finocchio" a Mancini

to fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, esteze som to nevidel.. domaca remiza s takymto timom rovna sa prehra, teda pokial mame v plane LM,

Reagovat
Deki

ani z výhry bych neměl radost. dneska to bylo tak strašně špatný....

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem to.. po vyhre v neapole mali byt namotivovani tak, ze ich mali rozniest

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
M11

INCREDYBALA !!!

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Vydrene ale zasluzena vyhra, ale s hrou spokojny nie som. Velmi vela nepresnosti, slabe centre, malo sanci sme si dokazali vytvorit aj ked super branil dobre. Od Samiho som cakal dnes ovela viac (aspon 1-2 vysunuti), Pogba sa vytratil v druhom polcase.

Este ze mame Paulita

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Airus

S tou dominancí v držení míče jsem čekal víc střel, ale zase když AS nemá balón tak nemůže útočit. Přesto to bylo moc profesorský

Reagovat
brenk

Podobne vydreté ako cez týždeň s Laziom, ale jediné, čo sa počíta sú body. Chvíľami až príliš statické, zápas bol však pod kontrolou a AS išlo evidentne výrazne dolu, ten zápas nemal ani zďaleka taký náboj ako minulé roky.

Cez týždeň prejsť ešte Inter a všetko bude fajn.

Reagovat
Emmett Brown

Ale hej, Juve bolo o ten gol lepsie, bol to takticky boj, skoda, ze sa nam nepodarilo ten bod vydriet. Kazdopadne vidim aj pozitiva, bola tam nejaka organizacia defenzivy, ale utok bol jalovy, Dzeko nie je absolutne vhodny na tuto taktiku, snad sa do buducna Spal pouci, Umar tam mal ist ovela skor. Sral ma okrem Edina aj totalne vynulovany Salah a samozrejme Digne, ktory dostaval vela lopt, ale v 90% pripadov prevahal spravny okamih na center. Lubil sa mi DDR, milo prekvapil Vainqueur...s Frosinone to musia uz byt tri body, ale dovtedy snad uz Luciano vypyta nejake posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Moze pytat kolko chce, po uzasnych 5-tich rokoch prinasa Sabatiniho praca svoje ovocie. Pokial nepredame, nekupime

Reagovat
Maritazzi

S těma posilama je to na hovno, zejtra asi ElSha, když odejde Gervinho, tak Perotti, ale kraje obrany i stoper zatím dobře nevypadaj.

Reagovat
smazaný uživatel

EL Sha by mohl být konečně platný, Salah na lávku hned.

Pokud přijde Perotti, bude s Radjou jediným, kdo umí v současné chvíli projít jeden na jednoho. Bohužel, on ani nic jiného neděláa bojím se že neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

El Shaarawy se u vás na jaře stane nejplatnějším křídlem, pokud mu vydrží zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohamed umí jen běhat, je pro mě po zranění zklamáním, ale tak ani jsem nebyl nějak nadšený z jeho příchodu, Iago přišel jako golový univerzál, tak doufám, že mu dá spal šanci, protože Rudi z něho udělal dělníka do defenzivní fáze. Perotti je solař, takže pokud ukáže El Sha trochu mozku, věřím, že bude fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko absolutne nezvlada byt na hrote sam, akonahle tam naskocil sadiq vyzeralo to lepsie, Dzeko uz potom nebol taky strateny. Ale uprimne, sadiq tiez nie je (ani nebude) ziaden zazrak. Salah hovorim dlhodobo, ze to bol rovnaky omyl ako falque

Reagovat
smazaný uživatel

Splnilo sa mi, nebol debakel . Salah chod do pice, rovnaky jak bosnianske duo

Reagovat
CubONE

Ty sa vela nedozijes s takymi nervami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som uplne kludny, len som sa vyjadril na jeho adresu. Pretoze sa presne potvrdilo to, co neznasam. Velkohube vyhlasenia a najhorsi vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré 3 body,zápas pod kontrolou!Hra AS vůbec nic-jen frustrace!Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

neviem kde si videl frustraciu

Reagovat
Pipo123

4. body strata na piate miesto, teraz už nás čakajú ľahšie zápasy, v Udine treba vyhrať a potom sa hecnúť proti Neapolu a môžeme byť kludne znova v hre o EL

Reagovat
brenk

úplne v pohode... prichádza to klasické obdobie, keď je to skôr boj kto stratí menej bodov, hocikto chytí formu a vyletí za pár kôl hore

Reagovat
smazaný uživatel

Po 21. kole strata na 1. miesto 12 bodov. Bravo Pallotta, budujes velkoklub

Reagovat
Maritazzi

Zalez už.

Reagovat
smazaný uživatel

A co sa ti na tom nepaci? Realita? Inak si na

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš mít strašně těžkej život.

Reagovat
smazaný uživatel

, na tomto sa najviac bavim. Bodaj by mal kazdy tak tazky zivot ako ja

Reagovat
smazaný uživatel

ze Vas v tej liecebni pustaju vobec k internetu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo,možná máš pravdu. Možná máš život jednoduchej. Myslím,že tady bude totiž převládat názor,že ty sám budeš dost jednoduchej.

Reagovat
GEGE

Dzeko je hrozne k hovnu...ne,ze by me to prekvapovalo ale kdyz si vzpomenu,ze nechybelo moc a mohl byt v ACM...brrr...

Reagovat
CubONE

On potrebuje okolo seba fungujucu zalohu, potom je skvely. Asponze Carlos si obcas vytvori nieco aj sam.

Reagovat
GEGE

Me teda skvely neprisel nikdy ani pod fungujici zalohou...

Reagovat
Maritazzi

Pozitivum je po zápase nečíst Garciu, ale Spala, kterej si plně uvědomuje, co je špatně.

Reagovat
Largo

Ty jeho komferenci jsou naprosto rozdilny od Garcii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Cataldi a jeho 1. gol v Serii A

https://youtu.be/b5xf0m_ZX_k

Reagovat
Pipo123

1,35 min

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že Juve má ve svých řadách opravdu klenot, Dybala se od začátku sezony prosazuje, rozhoduje zápasy, téměř každé kolo má gól nebo asistenci (20 zápasů, 12 gólů, 7 asistencí) - to byl velmi dobrý kauf od Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Jn. Pogba a Dybala. Juventus má fakt poklady.

Reagovat
smazaný uživatel

Coman..

v trošku menším měřítku věřím Pereyrovi..

Reagovat
Pinturicchio

Coman ať jde do prdele, stejně namyšlený, zpovykaný nemakač jako Berardi.

Reagovat
smazaný uživatel

talent obrovský...

Reagovat
Pinturicchio

A k tomu rozmazlený spratek, takže nezájem.

Reagovat
Furia Ceca

Nám byl ale k ničemu... Navíc teď, když u nás řádí Dybala, si na Comana nikdo ani nevzpomene.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala taha juve neskutocne, bez neho je juve v utoku polovicne, mandzukic je oproti nemu kripel

Reagovat
smazaný uživatel

NEDVĚD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
KingMaster13

Neapol se mi hodně líbí snad to na to Scudetto dotáhnou Juve kdyby zahrál něco v LM tak by to byla paráda. Začínám jim věřit rozhodně proti Bayernu nejsou bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, může bejt ten Dybala nejlepší hráč všech dob? nebo se alespoň dostat na úroveň Ronalda a Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

nástupce Aguera.. a Aguero na to dostat se na ty 2 měl...

Reagovat
smazaný uživatel

Se vší úctou si myslím, že Ronaldo i Messi jsou jinde. Ronaldo je mnohem kliničtější střelec a Messi je pro mě fotbalový génius, co dokáže i tvořit, nejen zakončovat. Samozřejmě je to i zkreslené tím, že je Kun strašná skleněnka.

Reagovat
smazaný uživatel

je skvely, ale myslim si, ze na CR7 a Messiho nema a nebude mat nikto...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
Maritazzi

Jména do obrany jako Rolando, Neto nebo Vestengaard nebo JJ si Sabatini může strčit za klobouk a vypadnout hned. Doufám v překvápko jak s Kevinem, když byl pod největší palbou, tak přivedl jeho.. Tak se po Gervovi snad plácnou přes kapsu a zkusí někoho jako Tonelli nebo Umtiti nebo někoho kdo dává smysl.

Reagovat
Largo

Tonelliho bych hrozně chtěl. Z těch jmen nahoře snad jen Vestergaarda, ale ten zas není připravenej někam nás posunout.

Reagovat
Maritazzi

Vestengaard je další FM blbost typu Rüdigera, absolutně k ničemu do konce sezony, kopáč z Brém, co jsou na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti by byl super, na Tonelliho máme údajně vyděleno 10 míčů, což podle mě bude málo. Empoli nejsou hlupáci. Jedině že by se na to našrouboval Gerson na hosta, nebo budoucí hostovačky. To by byla super spolupráce.

Jinak ta jména.. škoda komentovat. Musí přijít někdo z ligy, žádné frajery z venku, co budou hořet jako papír.

V něco jako Kevin už nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych chtěl náhodou AS za včerejšek pochvalit až na 2 šance se Juve nedostalo do ničeho.Teď jde o to jestli by oni zvládli to 352 proti slabšímu týmu kdy by byly nucení vyhrát a tlačit supeře.

Reagovat
10

to po zápase říkal i Nainggolan, což mi přijde nepochopitelný...pochválit by se za takovej výkon dalo Carpi, ale tým s ambicema na Scudetto, kterej si nevytvoří ani náznak nějaký šance..?

Reagovat
Maritazzi

Spalletti to vzal naštěstí z druhý strany.

Reagovat
10

četl jsem...ten bude mít dost práce narovnat tohle vnímání

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, osobitne nainggolan tomuto zmyslaniu neskutocne podlahoal a vidiet to aj na jeho hre bohuzial

Reagovat
FuckT

Su po zmene trenera a ambicie mozu niekedy byt daleko od reality, a v tomto pripade to zatial tak jednoducho je, AS by sa snad k tej realite nedostali ani keby sa naucili otvorit vsetky cervie diery vo vesmire... A co Juve? 15 cosecutive wins? Alebo tak nejak, zatial co AS jedna kokotina za druhou... Naingollan je mozno len realista... :D

Reagovat
Emmett Brown

Tak smerom dozadu to bolo o poznanie lepšie ako zápasy predtým, to treba uznať, Juve malo v podstate len dve šance za celý zápas, žiaľ pre nás jednu premenilo, v opačnom prípade by sa na náš výkon hľadelo inak. Ale myslím, že za náznak šance sa dá považovať ten závar po ktorom to Florenzi nepochopiteľne vypálil do nebies, to mohla byť tutovka, keby nespanikáril.

Reagovat
Furia Ceca

Zlepšení tam bylo velký. Takhle silný AS za posledních pět, šest let nepamatuju.

Reagovat
10

cože?

Reagovat
Furia Ceca

Myslíš, že ty AS-ka za Zemana nebo Garcii byly silnější?

Reagovat
Alberto Aquilani

Pred 4 mesiacmi ste prehrali v Ríme, kde vás AS najmä prvý polčas valcovalo. V minulej sezóne sa u vás hral ten "slávny" zápas čo skončil 3:2 a v Ríme sa remizovalo 1:1, keď Rím vyrovnaval v 10 ľuďoch... rozmýšľam, či sa na debila len hráš, alebo ním naozaj si...

Reagovat
Furia Ceca

Ten podzimní zápas nepočítám, jelikož jsme byli v krizi po letním radikálním řezu do kádru, což bych čekal, že bys mohl pochopit... Ale ono je to trochu složitější na tebe, viď?

Na ten slavný zápas si samozřejmě pamatuju, ale ten byl rozjebanej penaltama, dvě ze tří se pískat neměly... Každopádně je mi jasný, že ty si na ten zápas moc dobře pamatuješ, protože si vzpomínám na tvoje názory před tím zápasem a pak na radikální změnu v tvým "myšlení" po něm - je mi jasný, že ten zápas tě tenkrát psychicky a nadosmrti poznamenal.

Klidně si o mě mysli, že jsem debil - mě názor nějakýho labilního kokůtka na mojí osobu asi tak zajímá...

Reagovat
Alberto Aquilani

prečo by som mal pochopiť, že ste boli "v krízi"? Proste ste prehrali a najmä v prvom polčase boli prevalcovaní a basta... na tom netreba nič viac chápať.

Reagovat
smazaný uživatel

2 z 3 sa nemali piskat, absolutne suhlasim, tie pre juventus vam sa to este vrati neboj sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Emmett Brown

No to by som netvrdil Ten bordel, ktory vznikol za posledny rok stale na ihrisku poriadne vidno. Ta ustrachanost a nedostatok sebavedomia este pretrvavaju, ale uz sa objavili naznaky systemu a taktiky. Ako som povedal, smerom dozadu tam bolo zjavne zlepsenie, dopredu bieda, ale to bude aj sposobene charakterom tych ofenzivnych hracov, co dotiahli Sabatini s Garciom. Bez posil to nepojde, nemozeme sa tvarit, ze Luciano je kuzelnik.

Reagovat
10

Dobře, ale takovouhle defenzivu bez nástavby můžu pochválit fakt v případě Carpi, ne v případě AS, ať už jsou okolnosti jakýkoliv. V tomhle mi přijde, že to občas přeháníte, ty rozdíly v posuzování AS ze strany některých fanoušků jsou jak na houpačce z extrému do extrému.

https://www.youtube.com/watch?v=AFs8R0LUAo0

Tohle mělo imho do gólovky docela daleko.

Reagovat
Emmett Brown

OK to beriem.

K tej "sanci": riesenie bolo katastrofalne, strela na branu by asi nepresla, ale bol tam uplne volny Nainggolan

Reagovat
Pipo123

Já si myslím že proti momentálnemu Juventuse sa ani inak hrať nedá, vy ste po fyzickej stránke najlepší v lige. Už len ten zápas v Coppe proti nám dokázal vašu fyzickú kvalitu, polčas sme hrali vyrovnanú partiu a mali aj nejaké náznaky či šance a v druhom polčase ste nás totálne zničili a naši hráči vôbec nestíhali zachytávať vaše útoky. Takže taktika ktorú dalo AS sa mi docela pozdávala, bod im to takmer prinieslo

Reagovat
10

Já nepíšu, že měli hrát nahoru dolů, proti tomu způsobu hry z defenzivy nic nemám, to zvládli relativně dobře. Ale to bylo všechno, Gigi neměl zákrok. A Spal s tou nefungující ofenzivou nic neudělal, ani vlastně po góle, protože ten Sadiq tam šel trošku nepochopitelně až v 90. minutě.

Reagovat
Maritazzi

Jenže to nebylo o Sadiqovi, jako o obrovský propasti mezi řadami při zisku balonu, s tím zatím nic udělat nemohl. Ti hráči šli dopředu ve strašně nízkym počtu, strašně pomalu.

Reagovat
10

S tím souhlasím, ta větší odvaha hlavně nepřišla ani po tom gólu, kdy se Juve automaticky zatáhlo, přišlo mi, že si to AS uvědomilo až tak 5 minut před koncem. A nechtěl jsem tím říct, že to bylo o jen Sadiqovi. Na druhou stranu tam moc možností neměl, jsem myslel, že byl na lavičce aspoň ten Gervinho...

Reagovat
Maritazzi

To jo, ale problém byl v přechodu a tam by Sadiq nepomohl. Spíš mi přišla chyba tam dávat Keitu za Vq, ale ten už vypadal dost vyčerpaně. Rozdíl v těch zálohách byl naprosto klíčovej, u nás se po garciovsku nahrávalo jen dozadu, dopředu nepřesně, případně na hráče, co s tím nic neudělali (Ninja, Salah, Džeko).

Reagovat
DelPiero137

Trocha sa musim zastat AS. Posledne mesiace priserna hra, koniec koncou aj vysledky. Chapem Spalletiho ze isiel na istotu a zacina od defenzivy. Predsa hracom pomoze, doda viac sebavedomia ked neprehraju zapas a eliminuju supera. Potom moze pracovat na nadstavbe v podobe ofenzivy. Hlavne u AS je lepsie prehrat o gol alebo remizovat ako prehrat o 3-4-5 golov. Verim ze na tomto mozu stavat viac ako dostat naklep.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spal není debil, začal obranou, dům se staví od základu, u týmu byl 10 dní, že mu do toho vpadlo juve s tou sérií a formou, bohužel. Rudiho tým z přelomu roku by dostal čtyřku a šancí měl asi stejně jako včera.

Tohle 3-5-2 už, myslím, neuvidíme. Rozhdoně ne proti slabšímu soupeři, protože bylo příliš ploché a hluboké. I Spal to naznačil. Prostě polátal co šlo na Juve a nestačilo, co už.

Změnit mentalitu hráčů bude složitější. Možná se probudí, až zase uvidí Francesca presovat beky v osmdesáté minutě jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

MERCATO:

Leicester jde údajně (Di Marzio) po Ederovi. Angláni podali první nabídku a mají probíhat jednání.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester nabízí 10,5 milionu euro Dorii a Ederovi 3letý kontrakt za 2,2 milionu + bonusy. Doria by chtěla 13 milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Edera se nevzdává ani Inter, jehož zájem ale závisí na prodeji Guarína. Prostředky z jeho prodeje by se pak měly využít na Edera.

Reagovat
Furia Ceca

To ať jde radši do Interu, než k Anglánům.

Reagovat
Pettirosso

jasne prodejme ho a muzem to zabalit rovnou

Reagovat
Largo

Zvlášť tejden před koncem mercata, kdy nahradit takovýho frajera je fakt brnkačka

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne asi najviac potrebujeme utocnika nejakeho schopneho..uz to zacina byt kriticke tie domace zapasy, vsetko prehry s timami co musime vyhrat s prehladom..

Reagovat
smazaný uživatel

27 & 6 - Juventus have scored the most goals (27) and conceded the fewest (6) over the last 11 Serie A MDs. Power.

https://pbs.twimg.com/media/CZjot4xWwAASC_L.jpg:large

Empoli a Bologna skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Empoli parádně.

Nejlepší je, že zahrají stejně dobře i bez Saponary nebo našeho Lea, který je hodně chválen Giampaolem.

Reagovat
smazaný uživatel

INTER

zase to jen ser.u

Reagovat
M11

Spalek je borec.. vitej zpet v Calciu..

Reagovat
Pinturicchio

Strašně sympatický frajer.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně člověk, který nazývá věci pravými jény a stojí nohama na zemi.

Věřím, že hodně pomůže i Palottovi, který na něj zatím hodně dává.

Reagovat
Pinturicchio

Brenk : kolko víťazstiev po sebe je rekord Juve a celkovo?

Furia Ceca : Juve asi 14, nevím to jistě. Absolutní rekord má ale Inter, celkem 17 (!!!) v řadě. Ten rekord bych jim nejraději sebral, ale vyhrát ještě 8x v řadě, to je strašná porce...

Brenk : vedel som, že to má Inter, ale nepamätal som si čísla...no bude to makačka, ale los na to nemáme zlý

Alberto Aquilani : skončíte už budúce kolo

Ahoj, Alberto.

Reagovat
Furia Ceca

Hned jsem mu to včera připomněl! BTW, ta 17. výhra připadá na zápas s Interem! Bylo by to fajn udržet, ale v jinak pohodovým losu tam je ještě... Neapol.

Reagovat
DelPiero137

Neapol musime bezpodmienecne porazit ak chceme titul. Vonku sme im odovzdali 3 body, teraz je povinnost vyhrat doma!

Reagovat
Furia Ceca

Já vím, ale tentokrát z nich mám fakt respekt. Doufám, že kouzlo Juve Stadiumu bude fungovat i nadále - vyhráli jsme na něm všechny zápasy s AS a zatím i Neapolí, tak snad to bude fungovat dál.

Reagovat
Pinturicchio

Jak píše Alex, pokud chceme Scudetto, musí Neapol padnout. Doma nás nijak nepřehrávali a i přes tu krizi mohl být z toho zápasu aspoň bod.

Reagovat
Alberto Aquilani

paráda

Reagovat
olis

podla ADL pride okrem Grassiho este jeden hrac v zime a na leto je vraj uz vybaveny aj podpisany nejaky hrac

Reagovat
Largo

Nějaký tipy, kdo by to mohl být? Já tipuju jako jednoho z nich Barbu

Reagovat
olis

tipujem ze Barba alebo Tonelli pridu na 99% ci uz teraz alebo v lete, ale kto bude ten druhy nemam tusenie

Reagovat
Largo

Doufám, že Barba. A Tonelli zůstane pro nás

Reagovat
Emmett Brown

len pochybujem, ze predaju oboch naraz

Reagovat
Largo

Tak prý to v létě má být Marten de Roon z Atalanty.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Neví tady někdo, kolik procent bychom měli z případného prodeje Rickyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné přivítání Pepita Rossiho v Levante.

https://www.facebook.com/serieatim/videos/1067825209956810/?theater#

Reagovat
smazaný uživatel

MERCATO: Gervinho do Číny. Za 16 milionů euro + bonus? Zajímavý. Každopádně pro Římany dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

pojde tak isto ako Luiz Adriano a Guarin. cize nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Perottiho příchod z Janova závisí právě na odchodu Gervinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho vůbec nepotřebujeme. Sabatini se zjevně stále omlouvá Preziosimu za Iturbeho, kar.

Solovat umí, ale pro ten půlrok nic neřeší, navíc není typem Spalova křídelníka. Za ty peníze

Reagovat
10

Jiangsu údajně blízko podpisu Ramirese z Chelsea, takže Inter nejspíš utře s Guarinem...

Reagovat
smazaný uživatel

Našel jsem toto. Tak kdo ví. Rozhodně je zajímavý, jak je hned několik transferů závislých na jiných.

#Ramires > Jiangsu

#Guarin > Shanghai

#Gervinho > Hebei

Reagovat
Nuno čomes

Tomu se ničemu nedá věřit dokud to nebude ofiko. Takže počítám, že všichni zůstanou...

Reagovat
Largo

Tak moc doufám, že to dopadne! A ještě víc, že z těch peněz přijde třeba Tonelli

Reagovat
smazaný uživatel

Angelo Mangiante (Journalist SkySport)

Il saluto commosso a tutta la squadra di @GervinhOfficial

Andrà in Cina nell'#Hebei, a 300 km da Pechino

@SkySport

Reagovat
smazaný uživatel

#UltimOra #Roma: @GervinhOfficial ha salutato i compagni. L'ivoriano andrà a giocare in Cina nell'Hebei Fortune. #SkyCalciomercato

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim no, koho bych si měl pak misto Gervinha vzit do utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Tři týmy nabízejí, nějací zástupci byli celý víkend v Trigorii a ty částky se pohybují mezi 13 a 15+3.

Hned po Rudiho vyhazovu si šulin sám vyžádal přestup, nečekaně, přitom Spal ho přemlouval a určitě by ho aspoň ten půlrok využil. Profík jak cyp. Vydrží v Číně půl roku a pak zpátky k Rudimu do lůžka.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho byl vždycky tatínkův mazánek. Pro vás dobře, že se zbavujete odpadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelituji.

Chci v Římě znovu vidět inteligentní fotbalisty schopné plnit vícero úkolů a rolí.

Reagovat
smazaný uživatel

MERCATO: Juventus have rejected a 10m offer from an EPL side for Caceres. #SkyItalia

Tohle je situace pěkně na nic.

Reagovat
Largo

Škoda, aspoň by nebyl spojovanej s náma.

Reagovat
Emmett Brown

Ak je ta cena realna, tak sa nebojim, Sabatini je debil, ale 10 mega je schopny dat za takmer 30-rocneho lavickoveho obrancu, ktory ma 5 mesiacov pred koncom zmluvy, len klub z PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, půjdeme po odpadlíkovi.

Na Tonelliho je údajně vyděleno 10. Nevěěřím, že to bude stačit.

Reagovat
Ragazzo d'oro

http://www.football-italia.net/78888/galliani-‘el-shaarawy-roma-today’

Tohle mercato zatim vypadá na totální prokauč..

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bych snad dodal Gallianiho slova: "Non facciamo più nulla. Per noi il mercato è chiuso."

Reagovat
Largo

Hrůza. co to AC předvádí. A to jsem si myslel, že se vzpamatovali a budou chtít v lednu něco udělat.

Reagovat
Pipo123

Zaujímavá štatistika, Lazio strelilo 22 gólov v poslednej pol hodine zápasu, to je docela pozitívne, horšie je že prvé polčasy máme katastrofálne, nemôže každý zápas doťahovať ako proti Bologne či Chievu.

Inak Tissone by mal prísť zadarmo ako náhrada za Onaziho, môže to byť upgrade oproti Onazimu, alebo vôbec ? Já som Tissoneho videl asi raz v živote v Sampdorii a neviem čo si o nom myslieť.

Reagovat
smazaný uživatel

haha to bude dobry joke ked Eder pojde do toho Leicesteru nakoniec..

Reagovat
Pettirosso

Leicester City will reportedly bid €13m for Sampdoria’s Eder, and the player is open to the move.

Ja se pobliju, vazne..jdete do prdele kreteni jedni dementni

Reagovat
Largo

Je cosi shnilého v království janovském....

Fakt, nechápu, jak se chtějí zachránit, když prodají Édera.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi žijí v naivní představě, že to kvartet Cassano, Muriel, Correa, Ricky Alvarez vystřílí.

Reagovat
Pettirosso

prosím dost, netrap mě je mi z toho zle

Reagovat
smazaný uživatel

Muriel ani nebude hrát :D

Moc nechápu, že to Monty dovolí. Jeho kariéra nabírá zlou křivku.

Reagovat
Pettirosso

tupci na entou vážně. Ať rovnou prodají i Soriana.

Reagovat
The Krupy

O dva roky by hral v druhej anglickej lige

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem viděl Juve asi tak 20 minut... Dybala neuvěřitelny hráč, do dvou let TOP5 utočník na světě.

Khedira, strašně nedoceněnej hráč, dozadu naprosta kvalita, s mičem u nohy naprosty elegan. Dokud mu bude sloužit zdraví, Juve neprohraje. NIKDY. Jinak si AS neškrtlo, z toho co jsem viděl.

Reagovat
Alberto Aquilani

Gervinho, Iturbe out - Shaarawy, Perotti in? Čo sa týka techniky a futbalovosti, posun určite... čo sa týka El Sharaawyho, mám však veľké pochybnosti. Nikdy sa mi moc nepáčil, nie som si úplne istý, že to je krídlo... naopak, Perottimu verím

Reagovat
Emmett Brown

Ja mu verím a že nie je stopercentné krídlo beriem ako plus pre nás. Ak príde Perotti, tak považujem Iaga za úplne zbytočného.

Reagovat
10

Perotti je pro mě kvalitou docela nedoceněnej hráč, akorát je trošku podezřelý, že v jeho věku hraje pořád v Janově, on měl jít ze Sevilly do lepšího, místo toho začal stagnovat. Z toho bych měl trošku obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku hrál bez obran, v Itálii se určitě lecčemu přiučil.

A tenkrát tam byly nějaké pofiderní spory.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomeňte už všichni na křídla proboha, Spal hraje jiné typy. Sharaawy umí i na a pod hrotem, ani on, ani Perotti nejsou sprinteří k lajně jako Salah, Yao, Turbo. Mimochodem Turbo je v červnu zpět v Římě.

Fotbalovost je důležitý faktor. EL Sha má motivaci na EURO a Perotti bude v současné chvíli jediným, kdo udělá jeden na jednoho, ač z jeho příchodu nejsem odvařený..

Reagovat
Yanek

Ben Arfa

Reagovat
10

s Taarabtem a Menézem byste měli všechny tři nejvíc sólující hráče na světě...ale aspoň ty jména zapadají do koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Cuadrada s Krasićem a jsou kompletní

Reagovat
10

já bych se klidně vsadil, že toho Cuadrada udělá v létě právě Galliani...pokud ho nevezme Beppe

Reagovat
smazaný uživatel

Inu, svět je malý a o náhody tu není nouze

Reagovat
Yanek

To je tak strašně smutný. Navíc s tou končící smlouvou je dost možné, že tam fakt byl nějaký kontakt. Galliani je totální diletant.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
DelPiero137

Este je tam Mario

Reagovat
Pipo123

No pozor, v Nice hraje parádne, hodne ožil, kvalitu má ohromnú, ak by makal podobne ako v Nice tak by to bola pre vás možno dosť dobrá posila, navyše za rozumnú cenu

Reagovat
Yanek

No že v Nice hraje super pro mě není moc argument. Je to zabitý talent pro malý klub.

Reagovat
Pipo123

Lenže lepšie krídlo asi nezoženiete, nie za nejakú skromnú sumu a Ben Arfa to má v nohách stále, veď sa špekuluje že pôjde na Euro v drese Francúzska, tak dobrú sezónu má, zrovna on by mohol byť ten hráč čo by vytváral u vás šance pre Baccu a spol. Veď to vám najviac chýba ak by sa nepresadil tak ho strelíte do PL

Reagovat
Shevchenko

To je právě to, k čemu zase křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jn. Nechápu jak se u vás přemýšlí. Jediný záložník, který snese srovnání s nejlepšími v Serii A je Bonaventura a AC furt pokukuje po křídelnících. Nechápu.

Reagovat
Shevchenko

To už ale musí vidět každý, kromě snad jediného člověka.

Reagovat
smazaný uživatel

No já to nechápu, protože přece ten jeden člověk byl u nedávného AC, kdy to bylo právě postavené a úspěchy získávala kvalitní záloha. To mi zůstává tajemstvím, co se v AC děje. Vždyť když ty prachy mohly jít do Baccy, tak můžou jít i do jednoho světového záložníka. Hned by to bylo o něčem jiném.

Reagovat
Ragazzo d'oro

hlavně Ben Arfa by ani v tom našem paskvilu nemohl hrát na levo, takze to uz uplne postrádá logiku

Reagovat
Ragazzo d'oro

*napravo

Reagovat
Pettirosso

a na co křídlo? to by pak nemělo smysl se zbavovat Stephana, ne?

Reagovat
Maritazzi

Pár lidí na chiesaditotti psalo, že Stephan si ulítával na koksu, tak to by pak smysl mělo

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconni s Gallianim fetují už kolik let, na druhou stranu ty dva nikdo neodvolá

Reagovat
Pettirosso

jak moc je to reálný na takové úrovni?

Reagovat
Maritazzi

Těžko říct, vím, že u hokejistů to celkem jede jak v NHL, tak i tady, u fotbalistů fakt netuším, ale nemyslim, že by se kontroly tolik lišily..

Reagovat
Pipo123

Pri peniazoch ktoré sa točia vo futbale, ľudoch akých sa točí stovky sa tomu ani nečudujem, kto by si sem tam nedal na nejakom večierku

Reagovat
Maritazzi

Já souhlasim Navíc u hráčů, u kterejch vim, že si sem tam něco lupnou, tak by to na výkonnosti fakt poznat nešlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně KHL je tím proslulá a zejména pan Saša Salák. To je feťák první kategorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že naprosto v pohodě. V NHL je posledni dobou par přikladu... Si vem jak je jednoduchy jit do herny a hrat tam automaty, at už seš trener nebo hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba v NBA dřív taky brali, nevím jak teď. Na koksu ujíždí spousta lidí. Peníze, herny, maty, děvky, drogy,...

Reagovat
DelPiero137

Neverim ze testy to neodhalia, jedinze ze by sa to chcelo tolerovat (prachy su prachy a za koksik ich je spusta )

Reagovat
Maritazzi

Testy jsou totiž strašně namátkový, zatím to ani nevypadá na žádnou změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý koks, u nás frčí peří, Limba, Rajty dealují pro celý klub.

Reagovat
Maritazzi

Limberský na to vypadá, to už se s nim táhne od Bystroně ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, který z nich začal dřív, ale je veřejným tajemstvím, že Rajtyho únavový syndrom byl zástěrkou pro suspendaci a léčení.

Zdroj: Nejmenovaný brankář původem z Ostravy, kámošů kámoš.

Prý jedou bomby. A ne sami.

Reagovat
M11

to je neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

Ať ti kokoti na tom hřišti třeba pochcípaj. Zfetovaným sráčům jako Bystroň, Limberský a Rajtoral se nic nestane, ale lidem s nějakou menší vrozenou vadou na srdci zkrátka někdy není pomoci. Krásná to spravedlnost na tom světě

Reagovat
smazaný uživatel

Bizi jel, myslím, v koulích, ale to prý hafo hráčů

Je to tak, bohužel.

Reagovat
Maritazzi

V Česku je tim prolezlej hokej i fotbal, ale od kamaráda vím, že třeba i v Kanadě v nižších soutěžích se jede mega hulení, stejně jako ve Švédsku.. O NHL už je pak veřejný tajemství, v čem se tam jede...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako celá společnost.

Reagovat
Shevchenko

A Nice je nějaké měřítko? Nebo spíš celá Ligue 1?

Reagovat
CubONE

Tak bol by nase najlepsie kridlo, tuto sezonu hra dobre a maka narozdiel od vyssie spominaneho Taarabta.

Reagovat
Zark

ac je přesně ten názorný příklad, který ukazuje jak se věci nemaj dělat. ale úplně všechno zle.

Reagovat
PP

Kolik musí dát Juve náskok všem ostatním, aby se z toho nestala zase jednoznačná záležitost??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele