21. kolo
23.01.2016 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone sbírá další bod, remizovalo s Atalantou

Atalanta byla dnes v podvečer jasným favoritem v utkání proti Frosinone, ale naopak potvrdila, že se v jejím týmu odehrává něco negativního. La Dea pokračují ve výkonech z posledních týdnů a dnes si proti nováčkovi připisují jen bod.

Od dnešního utkání čekali fanoušci hostí mnohem více. Minimálně je oba soupeři zklamali, pokud jde o vstřelené branky. Diváci se totiž dnes nedočkali ani jednoho přesného zásahu. Hráčů, kteří by mohli skórovat, je ale na obou frontách několik. Domácí vyrukovali s hráči jako Sammarco, Paganini, Dionisi nebo Ciofani. Hosté přivezli borce jako Gómez, de Roon, Kurtić nebo Monachello.

Kromě několika ostřejších faulů a zákroků na hraně jsme se v prvních patnácti minutách nedočkali ničeho, co by přítomné diváky zvedlo ze židlí Možná k tomu přispívala vlažná atmosféra nebo počasí, které fotbalu právě nesvědčilo. Do větší šance se v dresu Orobici hnal Migliacciom jenže se před ním včas zjevil Pavlović a míč mu odkopl do bezpečí. Pak Atalanta naopak zapomněla na zadní vrátka a vše musel hasit de Roon.

Mužem, na kterého teď v rozložené a rozprodané Atalantě nejvíc spoléhají, je Papu Gómez. Ten se pokusil být zachráncem a dvakrát nebezpečně vypálil. Poprvé mířil mimo, pak jej vychytal brankář Nicola Leali. Následně našel Migliaccio krásným pasem Jasmina Kurtiće, který volil akrobatické zakončení kopem přes hlavu. Minul však bránu, a to dobrých pár centimetrů.

Po třiceti minutách se k zakončení dostal také domácí útočník Dionisi, ke kterému se se štěstím odrazil míč. Jenže Dionisi naprosto selhal a mířil mimo! K brance nevedla ani spolupráce mezi Dionisim a Ciofanim těsně před koncem první půle. Odražený míč po zásahu Tóloie se dostal k Paganinimu, který však pálil ve skvělé příležitosti hodně vysoko nad bránu!

Hned po návratu ze šaten se k tvrdé ráně odhodlal míčový kouzelník Papu Gómez, který nakonec pálil těsně vedle. Po kontaktu mezi Gorim a Monachellem se hostující fandové hodně divili, že se nepískala penalta. Navíc by mohl být Gori vyloučen, neb jednu žlutou už na kontě měl. Po hodině hry nahradil unaveného a nevýrazného Paganiniho Soddimo a měl pomoci ke vstřelení alespoň jedné branky.

Jenže pokud se vůbec domácí dostal blízko k bráně Atalanty, zradila je panika v zakončení nebo výborný brankář Marco Sportiello. Ten dnes moc práce neměl, ale když už do ní byl povolán, spolehlivě zasáhl. Až deset minut před koncem utkání mohl rozhodnout Papu Gómez. Odražený míč měl ve skvělé šanci napálit do brány, ale nakonec jeho šajtle nabrala špatný směr a balon letěl vedle tyče! Minuty na hřišti se dočkal také novic Alessandro Diamanti, ale na bezbrankovém stavu už nic nezměnil.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele