Serie A - souhrn 15. kola

04.12.2015, 22:40, aktualizováno 06.12.2015, 22:39
Komentáře a souhrny
AC Milán nedokázal vyhrát v Carpi, Sampdoria na domácí půdě nestačila na Sassuolo. Fiorentina porazila Udinese, Atalanta si poradila s Palermem, tři body z venku mají Chievo a Empoli. Inter Milán znovu vyhrál 1:0, tentokráte nad Janovem a vede tabulku, jelikož Neapol prohrála s Bolognou. Turín se rozešel s AS Řím nerozhodně. V Itálii pokračuje vítězná jízda Juventusu, další tři body si Stará dáma na své konto připsala v Římě. Nad domácím a trápícím se Laziem vyhrála 2:0...

Carpi FC - AC Milán 0:0

06.12.2015 20:45

Góly: -

AC Milán zklamal a ze hřiště nováčka Carpi si odváží jenom bod za bezbrankovou remízu 0:0. Domácí byli favoritovi více než vyrovnaným soupeřem a zisk bodu je pro ně zasloužený. Na druhé straně AC má o čem přemýšlet.

Ani začátek utkání nebyl ze strany slavnějšího celku dobrý. Carpi bylo v koncovce dokonce nebezpečnější. Střelu Cofieho dokázal Donnarumma vytěsnit a krátce na to pálil těsně vedle Borriello. Ve 14.minutě, po standardní situaci pálil z další vlny Lollo a Donnarumma se musel opět činit. Carpi si hodně troufalo a na hrací ploše bylo lepším týmem. Hosté se dostali ke slovu až po půlhodině hry a to prostřednictvím volného přímého kopu Cerciho. Na malém vápně hlavičkoval Bacca a golman Belec musel na zem. Také Niangův pokus o několik minut později Belec zneškodnil.

Siniša Mihajlovič ale nemohl být s výkonem svých svěřenců v prvním poločase vůbec spokojen. AC nebylo proti outsiderovi vůbec lepším týmem a to se mělo do druhé půle změnit.

Jenomže nezměnilo. Druhý poločas mnoho šancí nenabídl, aktivní sice byl Bonaventura, ale ani z volného přímého kopu branku výrazněji ohrozit nedokázal. Až v samotném závěru tlak Rossoneri přeci jenom rostl. Bonaventura z dobré pozice pálil nad a hlavičku Alexe fantasticky vytáhl Belec. Carpi přežilo i nastavený čas a připisuje si bod. Nutno podotknout, že si ho za svůj výkon zasloužilo.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - US Sassuolo 1:3

06.12.2015 18:00

Góly: 90. Ervin Zukanović - 8. Francesco Acerbi, 27. Sergio Floccari, 39. Lorenzo Pellegrini

Sampdoria Janov opět zklamala a po debaklu v Miláně prohrála i doma se Sassuolem. Hosté vyhráli díky brankám Acerbiho, Floccariho a Pellegriniho 3:1 a v tabulce drží kontakt s evropskými poháry.

Neroverdi měli parádní start do zápasu a na Lugi Ferraris se ujali vedení už v osmé minutě. Na krátko rozehraný kop a následný centr se dostal až k Acerbimu, jenž poslal Sassuolo do vedení. Ve 27.minutě se pro změnu dostal k míči ve vápně Sergio Floccari a jeho tečovaná rána skončila i s pomocí tyče za Vivianovými zády. Sampdoria nadále působila neškodně a katastrofální výkon podtrhla ve 37.minutě třetí inkasovanou brankou. Den otevřených dveří v defenzívě využil Lorenzo Pellegrini.

Luxusní náskok hostů se podepsal do vývoje druhého poločasu. Sassuolo se nikam nehnalo a svůj náskok pečlivě střežilo. Námořníci se prakticky vůbec nedostávali do šancí, přesto alespoň v závěru výsledek zkorigovali. Zukanovič se v 89.minutě dostal k hlavičce a brankáře Consigliho přehodil. Sassuolo vyhrálo v Janově 3:1 a drží šestou pozici. Námořníci se opět propadnou a před sestupovými vodami mají jen dvoubodový náskok.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 3:0

06.12.2015 15:00

Góly: 26. Nikola Kalinić, 62. Josip Iličić (pen.), 86. Gonzalo Rodríguez

Fiorentina doma zvládla zápas s Udinese a po jasné výhře 3:0 se posunula na druhé místo za vedoucí Inter Milán. Branky si mezi sebou rozdělili Kalinić, Iličič a kapitán Gonzalo Rodríguez.

Fiorentina věděla, že Neapol své utkání na Boloni nezvládla a pokud by Udinese porazila posunula by se na druhé místo. Fialky přistoupily k zápasu zodpovědně a výhrou 3:0 se také naladily na důležité utkání Evropské ligy proti portugalskému Belenenses.

První poločas nabídl poměrně vyrovnanou partii. O něco lepší byla ale přeci jenom Fiorentina, která se zároveň ujala vedení ve 26.minutě. Badeljovu ránu tečoval Nikola Kalinić a bylo to 1:0. Udine sice mohlo okamžitě vyrovnat, ale Widmerova hlavička orazítkovala tyč. Pět minut před koncem zápasu poslal Alonso přesný centr do šestnáctky a Kalinič zahodil obrovskou šanci.

V podstatě až do 60.minuty žily šance hostů na bodový zisk. Po Baduově faulu na Kaliniče ve vlastním vápně sudí odpískal pokutový kop a Josip Iličič výrazně domácím přiblížil tři body. V této fázi zápasu už se Udine dostávalo do koncovky sporadicky. Fiorentina držela otěže zápasu pevně ve svých rukou a v závěru ještě pojistila vítězství třetí brankou. Čtyři minuty před koncem si naskočil na rohový kop Gonzalo Rodríguez a potřetí překonal řeckého brankáře Karnezise.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Empoli FC 0:1

06.12.2015 15:00

Góly: 62. Andrea Costa

Ani léčba pod koučem Delnerim zatím nezabírá a Hellas po další porážce nadále čeká na první vítězství v sezoně. Empoli ve Veroně získalo všechny body po jediné brance Costy. Hellas sice v týdnu postoupil do dalšího kola italského poháru, ale v lize je to stále ta samá písníčka.

Začátek utkání obstaralo Empoli a sice dvěma žlutými kartami. Hra se posléze uklidnila a k vidění byly i šance. Tu první měl ve 24.minutě Massimo Maccarone, za obranu dostal dlouhý balón, ale Gollini výborně zasáhl. Ve 37.minutě přišel pro Hellas dost možná klíčový okamžik celého utkání. Legendární Luca Toni hlavičkoval na malém vápně, ale Skorupski skvěle vyrazil! Za chvíli měl další obrovskou šanci Viviani a Skorupski znovu vytáhl famózní zákrok.

Hellas nakonec na neproměňování šancí zle doplatil. V 62.minutě si naběhl na přesný centr Andrea Costa a Empoli vedlo 1:0. Průběžný výsledek nebyl spravedlivý, Hellas byl do té doby lepším týmem, ovšem i takový fotbal bývá. Alespoň srovnat mohl Bianccheti, ale Skorupski byl znovu na místě. Polský brankář se nakonec stal ústřední postavou celého zápasu a na vítězství svého týmu měl hlavní podíl. Hellas tak na první vítězství nadále čeká.

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - Chievo Verona 0:2

06.12.2015 15:00

Góly: 88. Alberto Paloschi (pen.), 90+3. Riccardo Meggiorini

Po delší době vyhrálo také Chievo, které triumfovalo na půdě Frosinone. To mělo na svém kontě pět domácích neprohraných utkání v řadě, ale dnes na branky Paloschiho a Meggioriniho už nedokázalo reagovat.

Fly Donkeys o svém vítězství rozhodli až v samotném závěru utkání. Paloschi se prosadil minutu před koncem a Mggiorini dorazil zhrzeného soupeře ve čtvrté minutě nastavení.

Největší šance prvního poločasu přišla už v 10.minutě. To na sebe upozornil Ciofani, ale Bizzarri byl na místě. Frosinone mělo více ze hry, bylo aktivnější, ale žádnou další tutovku si vytvořit nedokázalo.

Tlak Frosinone vrcholil ve druhém poločase. V 50.minutě pálil těsně vedle Dionisi a o čtyři minuty později zlikvidoval fantastický Bizzarri pokus Paganiniho. Jedenáct minut před koncem Bizzarri s problémy vyrazil i další nepříjemnou střelu a už už to vypadalo, že se schyluje k bezbrankové remíze.

Jenomže v 88.minutě zbytečně fauloval ve vlastním vápně Diakité a sudí odpískal pokutový kop. Alberto Paloschi si nedělal starosti, Lealiho poslal na druhou stranu a zajistil Chievu překvapivé vedení. Frosinone si takový průběh určitě nezasloužilo, ale bohužel doplatilo na neproměňování šancí. Ve druhé minutě nastavení uviděl za druhou žlutou kartu červenou Pepe a za další dvě minuty Chievo pojistilo výsledek. Meggiorini dostal za obranu pěkný pas a domácím uštědřil poslední ránu z milosti.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Città di Palermo 3:0

06.12.2015 15:00

Góly: 18. Germán Denis, 26. Nicolò Cherubin, 79. Marten de Roon

Atalanta Bergamo doma rozstřílela bezbranné Palermo a pokračuje v demonstraci své síly. Mezi šťastné střelce se postupně zapsali Germán Denis, Nicoló Cherubin a Marten de Roon.

Atalanta chtěla potvrdit svou formu, která se zlepšuje každým zápasem. Ideální podmínky jí k tomu přichystalo Palermo, které se nalézá v přesně opačné pozici. Do brány Orobici si opět stoupl mladý talent Sportiello, dočkali jsme se i útočného tria Moralez, Denis a Gómez. Hosté přijeli i s Gilardinem, v bráně opět působil zkušený veterán Stefano Sorrentino. Ve čtyřčlenné záložní řadě působili Brugman, Hiljemark, Jajalo a Čočev.

Začátek utkání byl hodně opatrný, oba týmy chtěly získat nejprve míč na své kopačky a také pochopit, s čím že to dnes vyrukovala protistrana. Až v desáté minutě jsme mohli registrovat první vážnější ohrožení branky Stefana Sorrentina, ale ten se vymrštil proti hlavičce z blízkosti a hodně pomohlo svému týmu.

O chvíli později už ale musel lovit míč ze své sítě, když po rohovém kopu míč propadl až ke Germánu Denisovi a ten si s touto situací zpravidla ví rady skvěle - 1:0 pro Atalantu.

Příval špatných zpráv neustával a brzy si museli fanoušci hostujících Rosanero zvyknout na dvougólové manko. Po dalším rohovém kopu se totiž před bránu natlačil zkušený Nicoló Cherubin, který hlavičkoval k tyčce a vstřelil druhý gól Orobici!

Domácí tým neubíral na tempu a Palermo se opět dostalo do skluzu. Snad až pět minut před koncem první půle musel do práce také brankář Marco Sportiello, ale s chabou střelou si poradil bez větších potíží. Naopak mohli domácí ještě zvýšit své vedení, když si na míč před bránou naběhl Moralez a jeho střela mířila jen do boční sítě!

Sudí Russo musel řešit jednu ošemetnou situaci poté, co ve vápně Palerma upadl sprintující Gómez, ale nakonec se penalta nepískala. Palermo rychle potřebovalo reakci na nepříznivý stav a do pole byli proto vysláni Quaison a Morganella. Následně chtěl do vývoje utkání promluvit také Alberto Gilardino, který dokonce ve vápně obešel i Sportiella, jenže obránce Brivio míč vyhlavičkoval z čáry!

Střídala i Atalanta. Do zápasu přišel Marco D'Alessandro, Kurtiće pak nahradil Giulio Migliaccio. Jenže ten na trávníku moc dlouho nepobyl. Po půlminutě ve vzduchu nebezpečně fauloval a viděl hned červenou kartu! Ani to však Orobici nezabránilo ve vstřelení třetí branky. Marten de Roon krásnou dělovkou překonal Sorrentina!

To bylo pro Palermo již moc. Tým ze Sicílie se nedokázal pořádně dostat do zápasu a v posledních minutách už jen utkání odevzdaně dohrával. Gilardino se ještě snažil zakončit jednu z mála akcí, jenže dnes neměl ani štěstí, ani podporu spoluhráčů. Ani Trajkovski nemířil v poslední šanci utkání přesně. Denisův gól nakonec kvůli ofsajdu nebyl uznán.

Více informací k zápasu

Bologna FC - SSC Neapol 3:2

06.12.2015 12:30

Góly: 14. Mattia Destro, 21. Luca Rossettini, 60. Mattia Destro - 87. Gonzalo Higuaín, 90. Gonzalo Higuaín

Neapol teprve podruhé v sezoně prohrála. Dnes bylo o to šokující její představení, že s Bolognou prohrávala už o tři branky, než se dokázala také trefit. Ani zlepšená hra v závěru utkání jí ale na body nestačila.

Partenopei dnes nestačili na skvěle hrající Bolognu. Domácím Felsinei se povedl výtečně především první poločas, klíčovou branku na 3:2 ale dali až ve druhém poločase. Neapol nehodlala před utkáním nic ponechat náhodě a samozřejmě poslala na hřiště co možná nejsilnější sestavu. V ní nechyběli Allan, Jorginho, Hamšík, Callejón, Higuaín nebo Insigne.

Bologna se nacházela před začátkem domácího utkání v pozici, ve které mohla jen a jen překvapit. O překvapení se ostatně postarala za letošní sezonu pod trenérem Robertem Donadonim už několikrát a dnes chtěla zastavit dalšího jasného favorita. V utkání jsme viděli hráče jako Diawara, Brienza, Destro a Mounier. Mezi tři tyče se opět postavil spolehlivý brankář Antonio Mirante.

Neapol se samozřejmě do svého soupeře pustila hned od začátku a naplno. Lorenzo Insigne posouval míč na Josého Callejóna, který ale minul a zakončil akci hodně špatně. Ke střele se následně dostal i sám Lorenzo Insigne, jenže jeho zakončení zamířilo těsně vedle tyče, takže brankář Antonio Mirante ani zasahovat nemusel a jen sledoval, jak střela mizí vedle. Callejón se dostal ke střele, která nadělala problémy Mirantemu, ale nakonec vše vyřešil.

Partenopei stále stupňovali svůj tlak, ale paradoxně to byli právě domácí, kdo se jako první mohl radovat z gólu dnešního utkání. Po patnácti minutách si totiž na dlouhý pas za obranu naběhl italský útočník Mattia Destro, kterého stíhal Raul Albiol. S obráncem Neapole si Destro poradil a prostřelil brankáře Pepeho Reinu!

Trenér Maurizio Sarri dirigoval snahy svých svěřenců z lavičky, jenže jeho hráčům se nedařilo dlouhodobě udržet míč na kopačkách a založit nějakou nebezpečnou akci. A tak přišel trest. Po Hysajově zásahu kopala Bologna rohový kop, který skončil na hlavičce Lucy Rossettiniho. Ten si naskočil na balon a uklidil jen mimo dosah brankáře Reiny! Bologna tak vedla o dvě branky a hosté byli šokováni.

Neapol se samozřejmě snažila ihned útočit, ale trenér Donadoni dnes svým svěřencům naordinoval skvělou taktiku. Do obrany se zapojovali i krajní útočníci Felsinei a hodně práce s Higuaínem odvedl především řecký obránce Oikonomou. A když náhodou nestačili hráči, pomohlo štěstí. Po střele Josého Callejóna totiž za zády brankáře Miranteho zazvonila tyč! Kolem přestávky se hra začínala drobit na mnoho nepřesností na obou stranách a fauly.

Hned na začátku druhého poločasu Marek Hamšík naservíroval míč Higuaínovi, který ale pálil hodně mimo! Neapol začala s přibývajícími minutami svírat svého soka, který tak tak bránil. Právě ve chvíli, kdy se zdálo, že už se Bologna neudrží, přišel další zásah! Brankář Reina totiž chyboval, když na něj z boku střílel Mattia Destro a neudržel míč pod kontrolou. Destro tak slavil druhý zásah v zápase - 3:0.

Kdekdo si možná myslel, že je po zápase a rozhodnuto, ale opak byl pravdou. Neapol poslala na hřiště čerstvé síly v podobě Maggia a Mertense, Bologna možná trochu zpomalila. Ještě dokonce deset minut před koncem druhé půle platil pro Neapol dost hrůzný stav, ale pak se začaly dít věci. Bologna totiž přestala dávat pozor a málem na to doplatila. Nejprve Gonzalo Higuaín hlavičkoval těsně mimo.

Tři minuty před koncem se ale už Higuaín trefil, když tečoval pas do pokutového území tím správným směrem. A to nebylo všechno, protože o pouhých pět minut později se Higuaín trefil podruhé! Dostal po zemi míč do vápna, tam si poradil s jediným bránícím hráčem a nekompromisně poslal míč mimo dosah brankáře Miranteho! Ani tato enormní snaha ale nakonec Partenopei nestačila a Bologna slaví nečekané tři body!

Více informací k zápasu

Inter Milán - Janov CFC 1:0

05.12.2015 20:45

Góly: 59. Adem Ljajić

Milánský Inter si doma těsně poradil s janovskými Grify a porazil je po kuriózní brance. Jejím autorem byl Adem Ljajić, který tím rozhodl o třech bodech a alespoň dočasném návratu na čelo nejvyšší italské fotbalové ligy.

Dnes se na hřišti v Miláně střetlo několik starých známých. Domácí Inter vypustil od prvních minut do hry například útočníka Rodriga Palacia, kterého podporovali Ljajić a Jovetić. Před brankářem Samirem Handanovićem nastoupili například D'Ambrosio, Miranda, Murillo a Telles, kteří měli držet na uzdě hráče janovského celku.

CFC se pokoušelo zaskočit Inter odvážnou hrou, k níž měli přispět zejména Lazović, Perotti a Gakpé. Před Perinem se pohybovali Izzo, Burdisso a Ansaldi, kteří měli bránit nebezpečné hráče Nerazzurri. Jedním z nich byl právě Argentinec Rodrigo Palacio.

Zkušený útočník, který nedávno slíbil, že se zbaví svého charakteristického copánku v případě výhry Scudetta, si naběhl do vápna a hledal nabíhajícího útočníka Biabianyho. Střela Jonathana Biabianyho však skončila jen těsně nad břevnem! Inter se velmi často dostával na dostřel od brankáře Perina, ale nepovedlo se mu zakončit pořádně dobrých patnáct minut.

Po jejich plynutí se do střelecké pozice dostal Adem Ljajić, který se neustále zlepšuje a stává se z něj jedna z hlavních postav ofenzívy Interu. Jenže srbský útočník minul. Po víceméně hluché pasáži, která trvala až do konce první půle, se do šance dostal opět Adem Ljajić, který si z levé strany seběhl na střed pole a vyslal ránu po zemi. Ta však mířila jen vedle tyče, takže brankář Perin neinkasoval.

Do druhého poločasu musel Inter něco změnit, pokud chtěl vyhrát. A Janov se o výhru snad ani nepokoušel, protože domácího brankáře Samira Handanoviće zapojovali do hry nejčastěji vlastní hráči formou "malé domů". Jen 45 minut nakonec na hrací ploše vydržel Felipe Melo, který musel vinou zranění střídat a do hry pustil chorvatského záložníka Marcela Brozoviće.

Samira Handanoviće se pokoušel prověřit Diego Perotti, jenže neuspěl. O chvíli později musel zkušený brankář domácích znovu do akce, když musel dobře vyrážet pohotovou ránu hostí. Nakonec si ale s tvrdou střelou poradil a Inter znovu mohl vpřed. Na bránu Interu pálil také útočník Serge Gakpé, který však nastřelil jen prvního obránce před sebou.

A právě v té chvíli se Inter ujal vedení. Adem Ljajić rozehrál nařízenou standardní situaci tak dobře, že míč nikdo netečoval. S tím ale brankář Mattia Perin rozhodně nepočítal a nestihl zareagovat! Inter se tak konečně prosadil.

Na nepříznivý vývoj utkání zareagovali Grifové střídáním a nevýrazného Lazoviće vystřídal čerstvý rychlík Diego Capel. Dvacet minut před koncem dostal do vápna Janova dobrou nahrávku Jonathan Biabiany, ale francouzský útočník místo zakončení, které by bylo asi nejlepším řešením, nahrával. A ještě k tomu nepřesně.

Na hřiště se dostalo i pár čerstvých sil, které mohly změnit průběh utkání. Jenže Inter chtěl ubránit jednobrankový náskok a nehodlal riskovat. Přišli Goran Pandev a na druhé straně také Ivan Perišić. Minimální šance na zvrat se Grifům naskytla pár minut před koncem, kdy musel Inter dohrávat v početním oslabení. Po druhé žluté kartě byl totiž vyloučen italský obránce Danilo D'Ambrosio.

V nastaveném čase ještě Fredy Guarín nahradil útočníka Rodriga Palacia a to byla poslední zajímavá akce dnešního utkání. Inter si po zásluze připisuje tři body a Janov se naopak ocitá v dalších potížích.

Více informací k zápasu

Turín FC - AS Řím 1:1

05.12.2015 15:00

Góly: 90+4. Maxi López (pen.) - 83. Miralem Pjanić

Turín doma remizoval s římským AS, ale fotbal dnes odpoledne mnoho atraktivity nenabídl. Jako první se trefil Miralem Pjanić po chybě obrany Granaty, ale v závěru penaltu proměnil Maxi López a body se dělí.

Turín měl dnes odpoledne jedinečnou možnost. Slovutné římské AS přivítal na své půdě a ještě v době, kdy se Vlkům vůbec nedaří. Do utkání stále nemohl zasáhnout Maksimović, ale v základní jedenáctce jsme se dočkali například Glika, Perese, Baselliho nebo Acquaha s Vivesem. Do problémů měl obranu AS dostávat především Quagliarella s Belottim.

Trenér Rudi Garcia se teď asi před každým utkáním bojí, aby nebylo jeho posledním. Italská média často hovoří o tom, že vedení ani fanoušci nejsou s tím, jak si Vlci vedou. I proto dnes trenér Garcia ihned vsadil na Gervinha, i když se vrací po delším zranění. V bráně se opět představil Polák Szczesny, před ním byli Florenzi, Manolas, Rüdiger a Digne.

První minuty plynuly velmi pomalu, protože se obě jedenáctky střídaly v držení balonu na svých kopačkách a pomalé kombinaci převážně v obranné čtveřici. Vše narušil až Daniele Baselli, který prošel po straně přes Florenziho i Pjaniće a předkládal balon Belottimu. Ten ještě stihl míč zasáhnout, ale tečoval jej jen do nohou brankáře Szczesného!

Turínský celek rozehrával další rohový kop, který skončil na kopačce dobíhajícího Bruna Perese. Mladý obránce se s ničím moc nemazal a krásně napálil balon na římskou bránu. S pomocí teče však méč zamířil na další roh. Velkou šanci si vytvořil také hostující celek, když Florenzi našel krásným paem nabíhajícího Edina Džeka. Ten ještě hledal Iaga Falquého, ale míč zastavil obránce Kamil Glik.

Ofenzivní fáze AS dnes nefungovala a dokonce Edin Džeko musel zakládat několik akcí z vlastní poloviny, aby mohl k míči. Pak dostaly plány trenéra Garcia první menší trhlinu, když se zranil čerstvě uzdravený Gervinho a musel odstoupit. Jeho místo zaujal mladík Juan Iturbe. AS se nadále snažilo prorazit skrze individuální průniky a po jednom z nich byl v šanci sestřelen Lucas Digne.

Pjanićovo umění při standardních situacích se ale poslední dobou vytratilo a z nařízeného trestného kopu opět nic nebylo. Oba týmy se začaly soustředit na emoce a počet faulů se množil. Diváci ale mnoho šancí do konce první půle neviděli. Do té druhé nastoupily oba týmy v totožném složení, v jakém odcházely do šaten. Jako první se pokusilo ohrozit soupeřovu bránu AS, když De Rossi napálil odražený míč po zemi mezo tři tyče.

Pokud římští fanoušci na někoho spoléhali, ale zůstal daleko za očekáváním, pak se jednalo zcela jistě o Miralema Pjaniće. Bosenský tvůrce hry kazil jednu nahrávku za druhou a jeho zahrávání standardních situací postrádalo přesnost i nápad. Několikrát se do šance dostával Lucas Digne, ale dnes si jej pod křídla vzal zkušenější Bruno Peres a jeho akce zastavoval s přehledem.

Do utkání se dostal i Maxi López, který vystřídal unaveného Fabia Quagliarellu. Následně se zranil Daniele Baselli a nahradil jej Marco Benassi. Do zálohy zasáhl i trenér Rudi Garcia, který místo Nainggolana poslal na hřiště Williama Vainqueura. S centrem si dal načas Alessandro Florenzi, ale Džekova hlavička zamířila těsně vedle!

Juan Iturbe možná není vzrůstem nejvyšší, ale přesto se propracoval k hlavičce na přední tyči. Jenže mířil jen a pouze do boční sítě. Trenér Garcia měl nůž na krku, ale mohlo se mu lépe dýchat poté, co Iturbe vybojoval přímý volný kop. K němu se totiž postavil Miralem Pjanić a hledal Edina Džeka. Jenže ten se míče nedotkl, takže balon zapadl po chybě brankáře Padelliho do sítě - 1:0.

Druhou branku mohl ještě přidat Edin Džeko, který pálil v rámci nastaveného času druhé půle, ale brankář Padelli byl na svém místě. Přesto AS nevyhrálo. Kostas Manolas fauloval po chybě Rüdigera ve vápně Belottiho a k nařízené penaltě se postavil Maxi López. Turín tak doma vybojoval bod.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Juventus FC 0:2

04.12.2015 20:45

Góly: 7. Santiago Juan Gentiletti (vl.), 32. Paulo Dybala

Juventus si dnes večer poradil s Laziem a nadělil mu dvě branky. Velký zápas prožil hlavně mladý talent Paulo Dybala, který navíc zaznamenal krásnou branku. Lazio tak smutně čeká na zlepšené výsledky.

Laziu šlo o hodně. Trenér Stefano Pioli se proto pokusil nasadit co možná nejsilnější sestavu. Do hry se tak dostaly esa jako Antonio Candreva, Miroslav Klose nebo Lucas Biglia. V základní jedenáctce jsme navíc našli i stálici mezi třemi tyčemi, brankáře Marchettiho, nebo Kishnu, Bastu a Mauricia.

Juventus toužil dál se posouvat tabulkou vzhůru a dnes mohl několik týmů před sebou pořádně vylekat, kdyby uspěl. Před brankářem Buffonem se objevili Barzagli, Bonucci a Chiellini. Po dlouhé době opět obul kopačky záložník Kwadwo Asamoah a v útoku se vedle zlepšujícího se Mandžukiće prezentoval mladý talent Paulo Dybala.

O první akci se pokoušel Antonio Candreva, jenže jeho rána mířila mimo tři tyče. Juventus tudíž sebral odvahu a Stadio Olimpico zažilo nechtěný start do utkání. Pas z levé strany se totiž odrazil k obránci Gentilettimu, který si jej k radosti hostujících fandů srazil do vlastní brány!

Lazio se tak ocitl v nevýhodné pozici a bylo na něm, zda ukáže charakter a odvrátí hrozbu Staré dámy. O chvíli později se Bianconeri opět vrhli do útoku a míč táhl Kwadwo Asamoah. Předložil jej Sandrovi, který mu balon vrátil. Jenže Asamoah nastřelil jen prvního hráče před sebou.

Lazio začalo přebírat aktivitu v utkání a Juventus se musel bránit. Bonucci doslova složil Milinkoviće-Saviće a z následného centru před bránu musela obrana Juve opět zasahovat. Stará dáma přehrávala svého soka ve středu hřiště především díky Asamoahovi a Marchisiovi.

Po třiceti minutách se hlasivky fanoušků hostí ještě více projevily. Mario Mandžukić si dobře všiml toho, že Dybalu nikdo moc nebrání a nahrál mu. Mladý talent, který má v dohledné době zastoupit úlohu hvězdného Téveze, si poradil skvěle. Nejprve si míč zpracoval a poté jej napálil přesně k tyči! Marchetti se sice natahoval, leč jeho snaha gólu nezabránila.

Druhá branka Laziu ochromila šance na úspěch a ačkoli hráče postupně znovu napadali, jejich obrana už vypadala odevzdaně až dezorientovaně. Konec první půle se rychle blížil, ale hra Lazia stále vypadala bezradně. Po efektivní rozehrávce Maria Mandžukiće se vpřed hnal Lichtsteiner, ale byl zastaven faulujícím Raduem.

Lazio nutně potřebovalo zabrat a podle názoru trenéra Pioliho za to mohli krajní útočníci. Odešli proto Candreva a Kishna, na jejichž místo dorazili Felipe Anderson a Keita Balde. Přesto bylo více aktivní hostující mužstvo. Dušan Basta podcenil souboj se Sandrem, který našel před bránou volného Mandžukiće. Ten ještě vracel míč vedle sebe, ale tam už zasáhla obrana Biancocelesti.

Na druhé straně se do vápna vřítil obránce Radu a padl k zemi, ale dle sudího Bantiho bylo vše v pořádku. Je pravda, že alespoň Keita Balde vnesl do obrany Staré dámy trochu rozruchu, ale jinak byla ofenzivní fáze Lazia bezradná. Juventus velmi dobře bránil a nedovoloval soupeři držet míč častěji.

Trenér Pioli pak stáhl mladíka Milinkoviće-Saviće a nahradil jej někdejším hráčem Juventusu, Alessandrem Matrim. Odpočinout si šel i Asamoah, jehož místo zaujal Patrice Evra. Po sklepnutí od Matriho se k odraženému míči dostal Keita Balde, jenže napálil dobrou střelou jen Buffona!

Do hry se pak v dresu hostí dostali i Juan Cuadrado a Alvaro Morata, aby ještě více zatížili unavenou obranu Lazia. Miroslav Klose po náběhu pálil jen do boční sítě a z následné situace Lazio už nic nevymyslelo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán15103218:933
2.ACF Fiorentina15102330:1232
3.SSC Neapol1594228:1231
4.AS Řím1584330:1828
5.Juventus FC1583422:1127
6.US Sassuolo1575319:1426
7.Atalanta Bergamo1573518:1524
8.AC Milán1573519:1824
9.Turín FC1564521:1922
10.Empoli FC1563617:2021
11.Chievo Verona1554620:1619
12.SS Lazio1561817:2419
13.Udinese Calcio1553714:2018
14.UC Sampdoria1544721:2516
15.Bologna FC1551916:2116
16.Janov CFC1544715:2016
17.Città di Palermo1543813:2315
18.Frosinone Calcio1542914:2614
19.Carpi FC1524913:2710
20.Hellas Verona1506910:256

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (192)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super! FORZA JUVE!!

Reagovat
smazaný uživatel

A jedeme dále, nezastavovat, soupeři nahoře už se ohlíží.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Juveeeeeee

Reagovat
Pipo123

Dúfam že Pioli zostane, musím sa mu omluviť, ale on za toto nemôže, sa môže rozkrájať ako len chce, ale Lazio nemôže dostávať vždy gól na začiatku zápasu, AS, Empoli, Juve všetko rýchle góly a potom sa už zle hraje, tá obrana je absolútne komická a to som si ju dlho zastával. Absencia De Vrija je klúčová, asi nikto nečakal že až tak klúčová FORZA SS

Reagovat
.13

Nechcel som to od teba okopirovat, ale De Vrij vam ak chcete vyhravat, mozno ani za tie ponukane peniaze nestoji. Len to jeho zdravie je otazne

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
.13

Dybala, Sturaro sa mi dnes velmi lubilo aj s Alex Sandrom. Zda sa, ze Juve to omladenie zvladlo( az na ten zaciatok) celkom slusne.

Dnes to bol dobry futbal, skoda, ze Lazio neukazalo viac. Ta ich obrana je hrozna. Chyba im ten De Vrij viac jak by sa zdalo

Reagovat
Pipo123

Biglia sa po zápase rozplakal a musel ho utešovať až Klose, tie slzy vravia za všetko, myslím že fanúšikovia mu nemohli povedať ani pol slova

Reagovat
.13

Srdciar, taliansky futbal ukazuje, ze futbal nieje len biznis, ale aj emocie

Reagovat
lucius6

Bohužel jsem z pracovních důvodů dnešní zápas nemohl vidět (poprvé za hodně dlouhou dobu). Mohl by jsi mi Pipo prosím přiblížit, jak to vypadalo?

Reagovat
Pipo123

Neviem čo k tomu napísať, Juve sme 3 body darovali, Mauricio nahral na dva góly, to sa potom zle hraje, proste je to klasika zápas čo zápas, dostaneme gól a musíme dotahovať a dostaneme ďalší

Reagovat
raduinho

Dybala

Reagovat
cristiano.K.

docela dobrý fotbal, šíleně smutnou princeznu uvidím jindy

Reagovat
Largo

Reagovat
Vtáky cez tepláky

http://www.whoscored.com/Matches/1006204/Live hral ten juventus vôbec,?? 1 strela na bránu a dva góly

Reagovat
ED91

Reagovat
.13

Mozem sa opytat ci je tu nejaky fan AC co. Si pamata este Sacciho eru? Rad by som sa ho nieco spytal

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jsou hateri kteri vypisovali o slabem Juve?nerikam ze je silnejsi ale je jine a verim a veril jsem Pavlovi Nedvodi ktery rikal, sme jini ale ne slabsi.Nakoupilo se dost mladych kteri se tema legendama stanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvedovi

Reagovat
smazaný uživatel

Na zaciatku sezony to vypisoval kazdy, lebo Juventus slaby bol. Ja som tiez jednu dobu Allegriho skoro vyhadzoval a zrejme som sa mylil ale to je vo futbale normalne ze ludia reaguju na aktuale dianie ajked najrozumnejsie je furt pockat do konca sezony a az potom hodnotit, ale to sa nikomu nechce.

Reagovat
Furia Ceca

Tohle je u fotbalových fanoušků zcela normální, nenazval bych to haterstvím. A ten optimismus bych taky krotil. Ano, hodně jsme se zlepšili, ale ještě jsme nic nevyhráli.

Reagovat
juveforever

Dybala nám robí radosť

Reagovat
M11
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Slejdy

Reagovat
The Krupy

Dybala

Reagovat
Pinturicchio

One, two, Juve's coming for you, ... three, four, better lock your door, ... five, six, grab a crucifix, ... seven, eight, gonna stay up late, ... nine, ten, never sleep again.

- nezraněný Kwadwo

- Dybala > Tévez

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
el Principito

tak lepší než Carlos určitě neni, ale je dobrej ... do 2 let ho čekam u nás

Reagovat
andycek1

Tak minimalne za 80 mil ho strelime pokial nebude chciet ostat v Juve ale preco by nemohol ostat??

Reagovat
Pinturicchio

Na 80 už je jeho tržní cena teď, smlouva na 5 let, ... nikam nepůjde.

Reagovat
andycek1

Presne nemá dôvod odchádzať ma tu všetko potrebné pre jeho rast

Reagovat
Furia Ceca

Ty jseš CEO Juventusu? Jako že už dopředu víš, že ho střelíme a dokonce znáš minimální částku...?

Reagovat
andycek1

jo šak ja sem Marotta nikdo ti to nerekel ešte ??

Reagovat
M11

co se tyce cisel.. tak zatim je prave Dybala lepsi

Reagovat
Pinturicchio

A herně taky není o nic horší, Juve táhne, dokáže sám rozhodnout zápas, v 21 letech, po přestupu za 40 milionů.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Furia Ceca

Jděte doprdele už... Tak si v tý vyhlášený barcelonský akademii najděte jinýho Dybalu, ne? A vůbec: jakej to má smysl, když nejlepší světový hráče drží jenom tři týmy? To fakt může bavit jenom fanoušky těch tří týmů, pro zbytek Evropy je to ale vopruz, když už nějakej čtvrtej rok v řadě všichni znají složení semifinále ze 3/4 už v září. Fakt na hovno tohle, když jsem začal sledovat fotbal před 12 lety, tak tu LM mohlo reálně vyhrát 10 týmů - taky ta tehdejší LM byla díky tomu mnohem záživnější.

I když letos očekávám, že Real to semifinále nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca, Real a ??

Reagovat
Furia Ceca

A Bayern. A ještě jsem zapomněl na Manchester City. Ale ten ty světový hráče fakt jenom drží.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, Bayern! Na ten jsem zapomenul

Reagovat
Uwe háže buly

Teď si představ, jak se cítí fanoušci těch zbylých 19 týmů v Serii A, co nefandí Juve

Reagovat
Furia Ceca

Njn, ono to fandění obecně je dost nevděčná činnost.

Reagovat
10

trošku bych tu euforii krotil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

čakám, kto prvý z vás napíše, že svojim štýlom hry je najviac podobný Tottimu keď ešte nosil dlhé vlasy

Reagovat
Alberto Aquilani

akože aby sme predišli doťahovačkám a nedorozumeniam hneď na začiatku, myslím si, že to je podobný futbalista, ako bol Tot.

Reagovat
Pinturicchio

Pochopil jsem to. Pro mě je Paulův styl ta stará dobrá klasika, geniální hráč jako Alex, R. Baggio nebo třeba Totti. Dneska je to samý atlet a hlavu používá tak 1% všech hráčů.

Reagovat
Largo

Presne to v nem vidim! Tu starou klasiku, genialitu jako v Tottim, Tevezovi, Baggiovi nebo teeba Raulovi s Del Pierem

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

My se tu ale bavime o vynikajicich utocnicich

Reagovat
Alberto Aquilani

Sobe Sobe, ty kluku ušatá

Reagovat
M11

Soukalova

Reagovat
Emmett Brown

Garcia von!

Reagovat
Pipo123

Corriere dello Sport uvádza, že Lotito je pripravený vyčleniť celkom 4 miliónov eur a posilniť v rámci prestupového obdobia v januári. Tarého úloha - posilniť obrannú líniu aspoň o jedného kvalitného hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

zato se dá koupit 10x Barzagli z Wolfsburgu, ten Lotito je lišák

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pipo jak moc je reálný odchod Candrevy v zimě?

Reagovat
Pipo123

Myslím že v zime nikto neodíde

Reagovat
wiggum

Porad pohoda nebo uz se bude neco dit?

Reagovat
smazaný uživatel

pohodicka aj nadalej, minuly rok sme tieto remizy zacali hrat aspon najar tak sa to ukopalo. Teraz, teraz je to bledsie.

Reagovat
Dejwa

Miranda výbornej

Reagovat
Jajinek

Nechápu, jak se Atletico mohlo zbavit Mirandy... stále jeden z nejlepších v Evropě

Reagovat
Pipo123

Tak Atletico na nom slušne zarobilo ne ? Inak hodne ma prekvapuje, mal som pocit že on už v Atleticu stagnuje, dneska TOP výkon a v závere ako vyviezol loptu, som mal pocit že sledujem Lucia

Reagovat
Panděvova ofina

Ani nevim , který stoper byl dnes lepší. Oni fungují spolu opravdu dobře..Murrilo je výbornej skoro ve všem a Miranda až na rychlost taky skvělý...KONEČNĚ OBRANA

Reagovat
lnterista

Murillo mam taky rad pripomina mi lepsiho Juana ale taky sem tam propadne. Miranda je v obrane rozhodne cislo 1

Reagovat
lnterista

Murilla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

To jo, skoro jako u AS

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Lebo dosť chyboval a kôli jeho pozícií v klube musel sedávať lepši (50/50) a hlavnej perspektívnejší Gimenéz..... Som rád, že sa zase rozohral k top výkonom, i keď škoda, že v Interi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď na to navázat v Udine.

Forza INTER

Reagovat
lnterista

Miranda luxus. Pevna obrana a zajimavy utok musim rict ze jsem se bavil a libilo se mi to.

Forza Inter

Reagovat
Inter Eterno Amore

konečne to začína vyzerať ako futbal .. nie ako na začiatku sezóny

Reagovat
lnterista

ty nudny zapasy s jednim usmolenym golem maji taky svoje kouzlo

Reagovat
Inter Eterno Amore

ale pritom dnes malo byť 2:0 lebo ten ofsajd pri prihrávke Brozoviča nebol

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Velka spokojnost dnes. Mam radost ze Biabiany sa takto chytil, Ljajic detto.

Miranda klobuk dole.

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Turinske stetky po katastrofalnom zaciatku stracaju uz len 1 bod. Ale najvacsi bojovnik Rima v historii ide dalej. Pallotta dalej drichmi v Bostone. Dzeko je snajper jak kokot, prekona aj rekord Tottiho a Rudiger najlepsi stopersky talent vsetkych cias. Jaka stoka riadi tento klub

Reagovat
Furia Ceca

Já ti dám turínský štetky, ty římskej Mr. Shadowe!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moze Pjanic sklamat? Sak to je eso v rozohravke. Statisticky historicky najuspesnejsi hrac, genius vo svojom odbore

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo super tři body jsou doma a zítra budu fandit Bologni aspoň na tu remízu! Může překvapit Jinak výkon celkem v pohodě i když to zase bylo jen 1:0ale zaplať pánbůh za to... Jovetić se mi v poslední době zdá úplně mimo.... A Ljajić to je pan hráč okamžitě uplatnit výkupní klauzuli!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter AMALA!

Reagovat
M11
Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pinturicchio

Inter , zmrdi luckerští.

Reagovat
M11

to uz neni nahoda 18 golu a z toho mit 33 bodu.. klobouk dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se jim to vymsti..

Reagovat
Nuno čomes

Však vy máte pouze o 4 fíky víc. Odecti si 4 branky o violy a dva od Neapole a hned je to skóre jinde. Ale jak nejde o juve tak je všecko špatně vlastně.

Reagovat
M11

Reagovat
10

a nečum!

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se hraje o titul 38krát 1:0 by bylo epičtější, ale co už.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no..videl si vcera zapas?

Reagovat
Votas

Gasperini?

viz: I am satisfied with Genoa’s game; it was probably on a superior level when it comes to creating chances than Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdálo se ti, že Inter se celý zápas jen bránil a pak náhodně z jedné šance dal jeden gól?

Reagovat
lnterista

vzdyt si dela prdel...ze to vubec resite

Reagovat
smazaný uživatel

FDF

Reagovat
Nuno čomes

Raději mít o 4 vstřelené branky min, ale o 6 bodů víc

Reagovat
Nuno čomes

Jo a vlastně regulérní gól na 2:0 neuznán, já vím. U juve to je většinou naopak.. Ale je fajn, že vás to žere každé kolo..

Reagovat
Fridgiee

Nezvládáš

Reagovat
Deki

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Inter Eterno Amore

stále ho serie, že v Interi nevydržal dlhšie

Reagovat
Deki

jak se mam pak vrátit ve fantě do čela, když se Higuaín utrhne v každym kole...

Reagovat
smazaný uživatel

budu hrat v 10

Reagovat
Deki

nebo by mi stačil dvojnásobek bodů za čistá konta

Reagovat
olis

nevadi, ta prehra raz prist musela, mozno nam to pomoze viac ako vyhra a hraci sa znova nastartuju poriadne, dalsi zapas snad bude znova vyhra a kiezby sme mali zase taku dlhu snuru bez prehry aka bola teraz

Forza Napoli!

Reagovat
Furia Ceca

AS i Neapol ztráty, no tak to čelo odpádává rychleji než jsem čekal... Akorát ten Inter by mohl taky víc ztrácet.

Reagovat
Mrvinho

Teď ale povstane červenočerná

Reagovat
Furia Ceca

Jste nějak nabuzený co? Dneska večer si vás osobně zkontroluju.

Reagovat
Mrvinho

Někdo to hecovat musí To je furt Neapol, Inter, AS, Fiore, teď vy a o nás nikde nic

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Furia Ceca

To je správný. Mně přijde, že fanoušci AC jsou na EF nějaký zalezlí... Přitom tady máte podle statistik nejvíc fanoušků z italských klubů.

Reagovat
Mrvinho

No jo, klasika, on vyleze ale i ten zbytek jen co se začne zas trochu vyhrávat. Zas na druhou stranu teď jsou tu ti, co to fakt sledují když mají možnost a není tu mezi náma žádnej takovej ten kretén co by dělal jen ostudu..

Reagovat
Furia Ceca

Tak to máte dobře pořešený. Já jsem právě zvědavej, kolik nás tady vydrží, až se jednou přestane dařit... Ale naštěstí vše nasvědčuje tomu, že to jen tak nebude. (tˇuk, tˇuk)

Reagovat
Mrvinho

Juventini jsou tu pořád víceméně ta samá parta

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
cervo

"To je furt Neapol, Inter, AS, Fiore, teď vy a o nás nikde nic"

a cudujes sa? posili za 100mega a stale sme osmi

Reagovat
Mrvinho

No nedivím právě, tak to musím rozvířit aspoň já

Reagovat
smazaný uživatel

Mam 0-2 goly, tak doufam, ze to klapne..

Reagovat
Alberto Aquilani

Ono tie naše výsledky serú ešte viac vzhľadom na to, aká je tá špička nevyrovnaná... normálne by bolo lepšie mať zas 100 bodový Juventus, to by som kludne spal a ani ma tie naše pičoviny až tak nemrzeli...

Reagovat
Pipo123

Ono to je celé vyrovnané, kludne stačí ak niekto chytí formu v druhej polovici sezóny a môže ísť do LM či na Scudetto. Niečo podobné čo predviedla minulý rok Fiorentina či Lazio, mna tento rok SA hodne baví

Reagovat
Alberto Aquilani

mňa nie

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, pred 2 rokmi sme mali po 15. kolách o 9 bodov viac a teraz by sme viedli tabuľku...

Reagovat
smazaný uživatel

Super Bologna

Priste Inter s AS, Neapol do Udine. Dalsi ztraty na obzoru..

FORZA JUVE!!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

ty už si tak preemotivovany, že si si pomýlil Inter s Neapolom, sobe....

Reagovat
Zark

jsou Vánoce, má toho teď hodně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

BOLOGNA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou, videl som od zaciatku sezony uz niekolko zapasov bologny a vacsinou aj ked prehrala, hrala lepsie, ten tim ma potencial

Reagovat
Furia Ceca

Cuadradovi se posmívaj i spoluhráči. Ten Chiellini!

https://www.youtube.com/watch?v=qyn-d9gfXk0

Reagovat
smazaný uživatel

pekny vlak tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Jak z Cerekve do Obratane

Reagovat
10

Iachini si může oprášit kšiltovku, protože takhle bude v Palermu za chvíli zpět.

Reagovat
Pipo123

Bývalí tréner Galatasarayu Hamza Hamzaoglu má zajtra prísť do Ríma jednať o podmienkach angažmá v Laziu. Pre Lotita a Tareho favorit číslo jedna takže klasické včera veríme Piolimu a zajtra už ho nahradíme ?

Reagovat
smazaný uživatel

Me ten Pioli neprijde spatnej. Na rozdil od toho druhyho trenera v Rime

Reagovat
Pipo123

In Francia sono sicuri: N'Koulou non rinnova, a giugno andrà alla Lazio Ďalší černoško do obrany zadarmo, Tare Tare

Reagovat
The Krupy

Zase spadne nesprávny tím z Verony

Reagovat
Furia Ceca

Hmm, ten Hellas se asi už nezachrání. Kéž by s Carpi a Frosinone spadl Janov...

Reagovat
Zark

Hellas má o bod mín než lonská Parma po 15. kole

Reagovat
Zark

aspoň, že ty celky co krachnou se dokáží dostat zase relativně rychle nahoru, Parma si to dává a je první itálie má dost klasických a zajímavých mančaftů, takže vždy je někdo jiný dokáže nahradit

Reagovat
Kepy_FCB

Slavný italský brankař Gigi Buffon, po zapase Lazio-Juventus (04.12.2015), vyjádřil podporu fanouškům Lazia v jejich protestu proti represi ze strany státu. "Je to smutné hrát tady bez fanoušků, kteří normalně tak skvěle fandí. Fans Lazia mají mojí absolutní podporu v jejich boji." Buffon se nikdy netajil svými sympatiemi k fans Lazia, i když za nej nikdy nehral, a svou politickou orientaci. Ultras Lazia bojkotují domací zapasy kvuli represivním opatřením zavedenym tento rok. Doprostřed jejich sektoru byl umístěn plot a policie a kriminalka je nově přímo uvnitř stadionu. Zpřísněny byly uz i tak velice přísné vstupní kontroly. Bez fanoušků se hralo i poslední římské derby, kdy se fanoušci obou klubů domluvili na společném bojkotu.

Reagovat
Pipo123

Ono to je pekné od Buffona, ale Lazio absencia fanúšikov škodí, bohužiaľ Lazio má fanúšikov čo dokážu bojkotovať celú sezónu, také AS to tiež bojkotovalo ale zdá sa mi že len pár zápasov

Reagovat
Alberto Aquilani

bojkotujú to stále...

Reagovat
Pipo123

Počkať, ale u vás chodia na zápas, ale nefandia či ? alebo vôbec nechodia ?

Reagovat
Alberto Aquilani

Kurva nechodí na domáce zápasy celú sezónu, ale chodia von, kde ich posledne chodí celkom dosť

Reagovat
Alberto Aquilani

Tony Sanabria ďalšie 2 góly za Gijon, Pellegrini za Sassuolo 1. gol v Serii A, je tam od nás na hosťovaní... Politano vraj 2 asistencie, ten je na tom taktiež....

Reagovat
Alberto Aquilani

Hh, Sanabria dokonca hattrick :-)

Reagovat
Tomanatura

Toto je nejlepsi start Violy za posledni roky a to s papirove o dost slabsim tymem. Chce to jenom udrzet si tu konzistenci a porazet ty slabsi, letos ztraci uplne vsichni, tak proc toho nevyuzit. A taky jsem zvedavy, kdo jako prvni prijde s nabidkou za Bernadeschiho

Reagovat
smazaný uživatel

Montella ven,Zenga zpět!

Reagovat
Zark

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

To Sasso jede...

Reagovat
mojmira

Fakt mrdat, hrajem proti druhýmu nejtragičtějšímu týmu soutěže, co má zkurvenejch 9 bodů za 15 zápasů a nejen, že nedokážem vyhrát, ale my nejsme ani lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Takže první ze série jednoduchých zápasů úspěšně nezvládnut. Na LM to prostě znovu ani po 100 milionové injekci nebude.

Reagovat
Furia Ceca

Kapři byli lepší no. U vás to vidím na EL přes Coppu, potože přes Serii se do Evropy asi opět nekvalifikujete...

Reagovat
Shevchenko

My a Coppa? Prosím tě

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
CubONE

Reagovat
maras93

taky se divím, že to někoho napadne, když jsme porazili Crotone v prodloužení

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Mrvinho

Kdo si počká ten se dočká, po 80 minutách fotbal ale vážně, Niang, Giacomo a Gigi zbytek si naliskejte

Reagovat
CubONE

To bol zasa raz humus, lutujem pretrpene minuty. Teoreticky sa mohla piskat pencla na Adriana, ale ani tu by sme si nezasluzili. Toto ma daleko od poharovej Europy.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo... A ten Berlusconi se dohodne s panem Bee ještě do konce milénia nebo budeme pořád bojovat s Kuckou a říkat si, jak jsme velký tým, když jsme X let zpátky vyhrávali?

Reagovat
Furia Ceca

"Gregory van der Wiel za Paris Saint-Germain pravidelně nenastupuje, často se tak spekuluje o jeho odchodu. Zamířit by pak mohl na Apeninský poloostrov, kde se o jeho služby zajímá Juventus."

No to snad ne! Chci Vrsaljka!

Reagovat
smazaný uživatel

o van der Wiela mal zaujem udajne aj AS. Inak neviem, ci Vrsajlko je lepsia volba

Reagovat
Ragazzo d'oro

až na pár výjimek bych je všechny vylískal

Reagovat
Ragazzo d'oro

A jeste vetsi grády tomu dodává Boateng a Galliani s vyjádřením, že je to jediná zimní posila..

Reagovat
maras93

No jo, letos jedeme na obhajobu z loňska.

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani musí jít. Tady už není o čem debatovat.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Bože, to AC je márne.. Čo nezačnú podplácať ako všetci ostatní v Sérii A Berlusconi asi ešte nepadol na úplné morálne dno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas
Reagovat
smazaný uživatel

to nikdy neskonci toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

dělejte si prdel taky z někoho jinýho, Hernanes stačil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

Vcera dokonaly koncert v podani AC, tento zapas sa urcite zapise do futbalovej kroniky technicka vyspelost a ta rychlost akcii zo strany na stranu, hlava mi lietala, ako na tenise... neprestava ma prekvapovat vyrovnanost tejto ligy, kde do poslednej chvile neviem, ci bojujeme o titul, alebo udrzanie v lige, asi by ma nebavilo pozerat, ako porazime predposledneho, ja si rad vychutnavam toto napatie az dokonca a potom sa zbicujem, keby som nahodou pri zapase trpel malo

Tak snad Galos precizne sleduje, komu v Carpi konci zmluva a privedie tych, co nas vcera prevysovali, alebo niekoho len tak na blic, nech je nejaka ta sranda

Reagovat
Shevchenko

Letošní zápasy AC, které jsem sledoval v TV

Fiorentina - ACM 2:0

Inter - ACM 1:0

Udinese - ACM 2:3 (druhý poločas, který skončil 2:0)

ACM - Neapol 0:4

Carpi - ACM 0:0

Reagovat
mojmira

nechceš se koukat radši na ostatní týmy? hlavně ty co jsou před námi

Reagovat
Furia Ceca

Vím, kam míříš!

Reagovat
maras93

Až budeš koukat příště, tak to sem napiš. Naložim proti nám, abych měl z našeho neúspěchu aspoň trochu užitku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sme ti nesmierne vďačný...

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty na foru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele