15. kolo
06.12.2015 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 3:0

Fiorentina doma zvládla zápas s Udinese a po jasné výhře 3:0 se posunula na druhé místo za vedoucí Inter Milán. Branky si mezi sebou rozdělili Kalinić, Iličič a kapitán Gonzalo Rodríguez.

Fiorentina věděla, že Neapol své utkání na Boloni nezvládla a pokud by Udinese porazila posunula by se na druhé místo. Fialky přistoupily k zápasu zodpovědně a výhrou 3:0 se také naladily na důležité utkání Evropské ligy proti portugalskému Belenenses.

První poločas nabídl poměrně vyrovnanou partii. O něco lepší byla ale přeci jenom Fiorentina, která se zároveň ujala vedení ve 26.minutě. Badeljovu ránu tečoval Nikola Kalinić a bylo to 1:0. Udine sice mohlo okamžitě vyrovnat, ale Widmerova hlavička orazítkovala tyč. Pět minut před koncem zápasu poslal Alonso přesný centr do šestnáctky a Kalinič zahodil obrovskou šanci.

V podstatě až do 60.minuty žily šance hostů na bodový zisk. Po Baduově faulu na Kaliniče ve vlastním vápně sudí odpískal pokutový kop a Josip Iličič výrazně domácím přiblížil tři body. V této fázi zápasu už se Udine dostávalo do koncovky sporadicky. Fiorentina držela otěže zápasu pevně ve svých rukou a v závěru ještě pojistila vítězství třetí brankou. Čtyři minuty před koncem si naskočil na rohový kop Gonzalo Rodríguez a potřetí překonal řeckého brankáře Karnezise.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Domácí potřebují body jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele