Serie A - souhrn 15. kola

06.12.2013, 22:47, aktualizováno 08.12.2013, 22:43
Komentáře a souhrny
Juventus vyhrál i v Boloni, díky čemuž si udržel tříbodový náskok v čele před AS Řím, které udolalo Fiorentinu. Na vedoucí duo už ztrácí Neapol, která pouze remizovala s Udinese, jen bod má také AC Milán z Livorna, rovněž Inter remizoval s Parmou. Chievo uspělo na půdě Sassuola, doma vyhrály Turín, Hellas, Cagliari a Sampdoria.

Inter Milán - Parma FC 3:3

08.12.2013 20:45

Góly: 44. Rodrigo Palacio, 54. Rodrigo Palacio, 56. Fredy Guarín - 11. Nicola Sansone, 45+1. Marco Parolo, 59. Nicola Sansone

Inter v divoké přestřelce remizoval 3:3 s Parmou a ztratil tak důležité body. Bavili se alespoň diváci, kteří viděli v každém poločase po třech brankách. Dva góly si připsali domácí Rodrigo Palacio a hostující Nicola Sansone.

A byl to Marchionni se Sansonem, kteří měli prsty v první brance utkání. Prvně jmenovaný šikovnou uličkou mezi dvěma obránci poslal do tutovky Nicolu Sansoneho a ten tváří v tvář Handanovičovi nezaváhal - 1:0 pro Parmu. Inter dokázal odpovědět, ale bylo to až na konci prvního poločasu. Jonathan z pravé strany poslal míč na malé vápno, kde operoval Palacio a argentinský střelec v pádu srovnal skóre - 1:1. Do šaten šli ale nakonec přeci jenom šťastnější hosté. Cassanova nedůrazná a nepřesná střela nadělala Handanovičovi nečekané problémy, míč slovinskému brankáři vyklouzl z náruče a dorážející Marco Parolo měl snadnou úlohu - 2:1 pro Parmu.

V 54. minutě poslal zleva krásný nadýchaný centr Alvarez a ve vápně si skvěle hlavou počínal Palacio, který znovu srovnal skóre, tentokráte na 2:2. Mirante si sice sáhl na míč, ale brance zabránit nedokázal. O další dvě minuty později dokonce Inter vedl. Guarín si na hranici pokutového území dobře zpracoval balón, zasekl a vystřelil. Bohužel pro Miranteho to bylo s nepříjemnou tečí a ta měla pro Parmu fatální důsledky - 3:2 pro Inter.

Na Giuseppe Meazza se hrál dobrý, ofenzivní fotbal, padaly branky a diváci museli býti spokojeni. Parma se nevzdávala a stejně jako Nerazzurri brzy dokázala srovnat krok. Obrana Interu znovu neuhlídala Nicolu Sansoneho, který byl na značce pokutového kopu nikým nehlídán a podruhé v zápase dokázal překonat Handanoviče - 3:3.

V poslední půlhodině už se diváci branek nedočkali. Inter sice měl šance, ale zlomit utkání ve svůj prospěch už nedokázal. Konečná dělba bodu je pro Mazzarriho svěřence ztrátou, neboť jak Juventus, tak i AS Řím dokázaly zvítězit.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Calcio Catania 2:0

08.12.2013 15:00

Góly: 54. Éder, 77. Manolo Gabbiadini

Sampdoria v záchranářském duelu porazila Catanii 2:0 a ještě více jí přikovala ke dnu ligové tabulky. Výhru Blucerchiati měli na svědomí Éder a Gabbiadini. Nový trenér Siniša Mihajlovič tak neprohrál ani třetí soutěžní zápas na lavičce janovského celku.

Domácí borci mohli poprvé udeřit už po čtvrthodině hry, ale s ranou Gabbiadiniho si gólman Frison poradil. Elefantini nebyli směrem dopředu příliš aktivní, přesto mohli do šaten udeřit. Leto dobře vystřelil, ale chyběla mu větší přesnost. První branka zápasu padla až ve druhém poločase. Do vzduchu se uvnitř vápna pověsil Éder a brankář Frison byl bezmocný - 1:0 pro Sampdorii.

Až třináct minut před koncem byl odpor Catanie definitivně zlomen. Akci na hranici ofsajdového pomezí zakončil nádherným obstřelem Marco Gabbiadini a Frison byl znovu bez šance - 2:0 pro Sampdorii.

Gabbiadini mohl přidat i třetí branku, sám postupoval na Frisona, ovšem celou situaci nezvládl. Frison předvedl dobrý zákrok a uchránil Elefantini od vyšší prohry. Sampdoria pod Mihajlovičem nadále šlape, Catanii porazila v důležitém záchranářském souboji 2:0.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Chievo Verona 0:1

08.12.2013 15:00

Góly: 55. Cyril Théréau

V tabulce bylo Chievo ještě nedávno na chvostu tabulky. Od zápasu s městským rivalem ale stoupá strmě nahoru, za což mohou nadšení fanoušci děkovat především jednomu muži - trenéru Eugeniu Corinimu. Právě bývalý bojovník ze středu pole symbolizuje veronské zmrtvýchvstání, což dokázal také dnes.

Co znamená výsledek pro tabulku? Sassuolo se ocitá v bezprostřední blízkosti sestupové zóny, zatímco z ní vybředlo Chievo a usadilo se na patnácté příčce. Klíčový zápas o únik z tohoto nechvalně známého prostoru tedy zvládli lépe Mussi Volanti a potvrdili, že pod trenérem Eugeniem Corinim se jim daří najít ztracenou sebedůvěru. Dnes jim výhru vystřelil zkušený útočník Cyril Théréau.

Úvod zápasu zastihl v lepší formě domácí celek, do první šance se probojoval mladík Berardi. Na něj navázal Antonio Floro Flores, ke kterému se snesl centr. Zkušený útočník ale v zakončení selhal a ránu namířil jen těsně vedle tyče. Na opačné straně hřiště se něco podobného povedlo pozdějšímu hrdinovi Théréauovi, který pro změnu napálil jen připraveného brankáře Pegola. Pomalejší tempo pokračovalo stejným způsobem i po většinu první půle, z nepříliš pohledné podívané můžeme vyzdvihnout snad jen pokus Estigarribiy, který se po samostatném úniku dostal tváří v tvář brankáři Pegolovi. Ten ale včas vyběhl a celou akci zachytil.

Ke konci prvního poločasu musel Pegolo znovu do akce a pravděpodobně ještě teď jej bolí rukavice po bombě srbského záložníka Ivana Radovanoviće. Druhá půle zase byla zcela v režii hostí, kteří se vzchopili ke smysluplnější ofenzivní akci. Deset minut po změně stran se v pokutovém území nejlépe zorientoval zkušený střelec Cyril Théréau, jehož pokus se od tyče odrazil za brankovou čáru - 1:0 pro Coriniho tým.

Dvacet minut před koncem utkání se nováček první ligy pokusil o srovnání, když se do šance prodral opět celkem aktivní Antonio Floro Flores. Jeho hlavička ale skončila v náruči brankáře Christiana Puggioniho. Ten ve druhé půli příliš práce neměl, nevyrušili ho ani mladíci jako Marrone, Berardi či Zaza. Sassuolu nepomohl ani rychlík Ezequiel Schelotto, takže se Mussi Volanti mohou radovat z cenných tří bodů a nadále chvalořečit vliv nového trenéra.

Více informací k zápasu

Turín FC - SS Lazio 1:0

08.12.2013 15:00

Góly: 19. Kamil Glik

Relativně rychlá branka polského obránce rozhodla o tom, že tři body zůstanou v Turíně. Tamní FC si totiž poradilo s římským Laziem, které však rozhodně nehrálo špatně. Přesto se budoucnost trenéra Vladimira Petkoviće opět dostává na přetřes.

Jediný gól dnes rozhodl o vítězi, přestože samotný výsledek rozhodně není vypovídající. Římané potřebovali uklidnit své fanoušky, kteří se pomalu začínají ozývat a demonstrují svou nespokojenost. Přece jen, tradiční celek se začal po delší odmlce prosazovat také v evropských pohárech, kam podle mínění mnohých jistě patří. Jenže na domácí scéně již tým trenéra Vladimira Petkoviće mnoho důvodů k radosti nemá a po dnešní prohře to nebude lepší. Lazio momentálně sídlí až na dvanácté příčce, zatímco vítězný Turín se posouvá na dohled páté Fiorentině.

Do zápasu rozhodně vstoupili hosté aktivněji, ale chyběla jim větší přesnost. Optickou převahu nedokázali Římané nijak demonstrovat, nahrávaly jim pouze statistiky v držení míče. Naopak to byli domácí hráči, kteří se ujali vedení. Po faulu argentinského štítového záložníka Lucase Bigliy se míč dostal až za záda hostující obrany a pohotový Kamil Glik již neměl problémy z bezprostřední blízkosti překonat bezmocného Marchettiho - 1:0 pro Granatu.

Odpověď Lazia se delší dobu nedostavovala, čehož mohl využít Alessio Cerci. Tahoun turínské ofenzívy se dostal k zajímavé střele, ale krátký byl na zákrok skvělého Federica Marchettiho. Biancocelesti se začali častěji tlačit před vápno hlídané Danielem Padellim, ale jejich centry stěží nacházely adresáta. A když už nějaká rozvíjející se šance mohla Římany posunout blíže k bráně, obvykle ji faulem zastavili hráči Turína. Do druhé půle již nenastoupil Bruno Pereirinha, který své místo věnoval talentovanému Keitovi. Jasný pokyn z lavičky coby posílení útoku dal fanouškům najevo, že Lazio hodlá o body ještě bojovat.

Ani rodák ze Španělska se dlouhou dobu nemohl prosadit, zastoupili jej tedy jiní. Zajímavým pokusem se prezentoval Lorik Cana, ještě blíže srovnání byl Hernanes. Střelu prvního jmenovaného chytil Padelli osobně, Brazilcova rána mířila těsně nad břevno. Turín si hlídal kýžený náskok, zatímco jej Římané obléhali. Po více než hodině hry si ale na své konto připsali další gólovou šanci domácí. Cerciho nepovedená rána ale situaci dva na jednoho pokazila. Deset minut před koncem napřáhl z větší vzdálenosti Antonio Candreva, ale ani jeho rána za zády Padelliho neskončila.

Tlak Lazia narůstal, především v poslední desetiminutovce se musel Padelli několikrát ostře dívat na bránící spoluhráče. Ti totiž nechali zakončovat hned několik soupeřových hráčů. V největší šanci se objevil Keita Baldé, ale bývalý hráč barcelonské juniorky se hrdinou pro hostující fanoušky nakonec nestal. Po prohře se ještě více posílily myšlenky fotbalové veřejnosti na možné odvolání trenéra Petkoviće - v Evropské lize má Lazio co napravovat.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Atalanta Bergamo 2:1

08.12.2013 15:00

Góly: 82. Juan Ignacio Gómez, 87. Jorginho (pen.) - 42. Germán Denis

Veronský nováček soutěže opět podal dobrý výkon, ale stejně jako již mnohokrát předtím nechali hráči své fanoušky v dramatickém očekávání. Atalanta díky neomylnému Germánu Denisovi vedla, jenže dvě branky v závěru zápasu překlonily výhru na stranu domácího týmu.

První poločas možná příliš podívané nepřinesl, ale na závěr druhého budou mnozí fanoušci ještě dlouho vzpomínat. Verona se pomalu sbírá z posledních neúspěchů, mezi které jistě patří prohrané městské derby nebo minulé utkání s Fiorentinou. I dnes Hellas své fanoušky jistě napínal až do krajnosti. I butei dokázali zlomit nepatřičnou statistiku proti týmu z Bergama, nad který nevyhráli již od roku 2004.

Souboj dvou úspěšných a zkušených útočníků vyzníval dlouho jako remíza - první pokusy Germána Denise i Lucy Toniho svůj cíl nenašly. Za to však může především skvěle organizovaná obranná linie obou soupeřů. Do další akce se zapojil i domácí klenot Juan Manuel Iturbe, ale při výšce 170 centimetrů se hlavičkuje opravdu špatně. Po dvaceti minutách napřáhl z větší vzdálenosti k ráně Jorginho, obletovaný záložník ale nechal vyniknout jen brankáře Andreu Consigliho. To už se Atalanta pomalu dostávala do první šance - míč směřovaný na Germána Denise musel brankář Rafael s námahou vyrážet do bezpečí a spoléhat na to, že jej nikdo nebude dorážet.

Nadvakrát musel zasahovat brankář Consigli, když se nejprve k ráně dostal padající Luca Toni, následně Consigli zastavoval dorážku. Přesto se radovali hostující fanoušci. Germán Denis možná čekal na větší podporu spoluhráčů, ale když se nedočkal, zkusil se probít do pokutového území sám. Rychlou kličkou obelstil trio protihráčů a když si všiml přikrčeného brankáře Rafaela, poslal mu do brány lob - 1:0.

Krátce před poločasovou přestávkou se ve vápně Atalanty ukázal Luca Toni, ale neuspěl. Ve snaze proniknout do vápna Atalanty přidal do kroku také rychlík Iturbe, ale ani on neměl štěstí. Toho měl naopak brankář Andrea Consigli. Zkušený gólman předvedl fatální minelu, která mohla jeho tým stát cenné body. Když se pokoušel lapit balon, aby se soupeř nedostal k zahrávání pokutového kopu, nezpracoval míč ideálně, čehož využil Luca Toni. Italský střelec tentokrát zvolil centr na nabíhajícího Iturbeho, před kterým se otevřela prázdná brána. Hlavička nevysokého Argentince však po odskoku od země skončila nad bránou!

Z ofsajdového postavení namířil hlavičkující Luca Toni míč pouze do břevna, následně nejistý Consigli minul letící balon. Abychom Consigliho pouze nehaněli, musíme uznat jeho nesporné kvality, které předvedl po střele střídajícího Gómeze. Narůstající tlak veronského celku byl evidentní, což se projevilo zejména v závěru zápasu. Nejprve se sice Consigli radoval po slušném zákroku proti pronikajícímu Danielemu Caciovi, ale ani Consigli nezabránil inkasování. Série nahrávek a centrů vyvrcholila naběhnutím obránce Juana Ignacia Gómeze, který si naskočil na rohový kop a přesně umístěnou hlavičkou dal domácím naději.

Hrdinou zápasu se mohl stát Germán Denis, ale jeho akce skončila pouze na boční síti. V následné pětiminutovce se událo hned několika věcí. Nejprve se Luca Toni dostával před brankáře Consigliho a jeho postup byl zastaven. Cazzola ale podle mínění sudího De Marca fauloval, takže byl po červené kartě vykázán. K nařízené penaltě se postavil Jorginho a poslal míč k tyči. Consigli se natahoval marně, Hellas tedy v závěru zápasu využil početní výhodu a uzmul tři body. Radost trenéra Mandorliniho neznala mezí...

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Janov CFC 2:1

08.12.2013 15:00

Góly: 76. Marco Sau, 90+2. Marco Sau - 16. Alberto Gilardino

Janovská série bez porážky skončila a postarali se o to možná poněkud překvapivě fotbalisté Cagliari. Klíčovým momentem se stalo vyloučení Manfrediniho a dvě branky v závěrečné čtvrthodině v podání Marca Saua.

Grifové začali na San't Elia znovu dobře. Po šestnácti minutách předvedl důraz ve vápně Gilardino, přetlačil obránce a přesnou střelou k tyči poslal Janov do vedení - 0:1. Avramov proti jeho pokusu nemohl nic moc dělat. Cagliari ale mohlo odpovědět. V Evropě žádaný Nainggolan tvrdě vypálil a jen těsně minul Perinovu svatyni. Janov měl více ze zápasu, byl aktivnější a několikrát mohl navýšit skóre. Bohužel pro něj si ale zápas zbytečně zkomplikoval. Manfredini zbytečně udeřil Contiho a ještě v průběhu prvního poločasu byl po druhé žluté kartě vyloučen.

Vedení Janovu vydrželo až do 76. minuty, kdy si pas za obranu zpracoval Marco Sau, následně s balónem pronikl do vápna, položil si hostující obranu a přesnou střelou pod břevno srovnal stav na 1:1.

Sau se stal nakonec hrdinou celého utkání. Ve druhé minutě nastaveného času stál ve správný čas na správném místě a u tyče dorazil míč za záda Mattia Perina - 2:1 pro Cagliari. Grifové tak přišli o body až v samotném závěru.

Více informací k zápasu

AS Řím - ACF Fiorentina 2:1

08.12.2013 12:30

Góly: 7. Maicon, 67. Mattia Destro - 29. Juan Vargas

Domácí Řím konečně prolomil sérii remízových výsledků a podařilo se mu zvítězit. Oproti minulým soupeřům možná trochu nečekaně porazil Fialky. Polední čas přinesl velmi zajímavé a svižně odehrané utkání, v němž rozhodl navrátilec Mattia Destro.

Římanům se v posledních utkání nedaří skórovat a začali ztrácet body, dnes chtěli proti motivované Fiorentině konečně uspět. Velký krok vpřed udělali díky Maiconovi, který si naběhl do pokutového území Fialek a počkal, až spoluhráč Gervinho dokončí úprk podél postranní čáry. Bývalý hráč Lille či Arsenalu se díky skvělému zrychlení dostal až před brankáře Neta, kde si obrana nehleděla Maicona dostatečně, takže ten si míč zpracoval a poslal jej do sítě!

AS pokračovalo v ofenzivním snažení a nadále útočilo. Bránu Fialek ostřeloval například Gervinho s Florenzim, jejich snaha ale znamenala pouze rohový kop. Na ten si naběhl mimo jiné kapitán Daniele De Rossi, který z bezprostřední blízkosti nechal vyniknout brankáře Neta!

Poté domácí zanechali útoků do plné obrany a přenechali aktivitu hostím. Sami pak vyráželi k nebezpečným protiútokům, využívajíc především pohyblivosti křídla Gervinha. Vincenzo Montella má ve svém kádru eso jménem Giuseppe Rossi, který v současnosti drží titul nejlepšího střelce Serie A. Pepito se dostal do pokutového území, když stoper Castán ne úplně odhadl míč a poslal Rossiho do zakončení. Podle hráčů AS si sice italský reprezentant pomohl rukou, ale sudí mu přesto dovolil vystřelit. Jeho rána z boku však mířila nad bránu.

Vlci dovolovali až příliš útočníkům Violy a jejich laxní přístup k hráčům se jim nemusel vyplatit. Fiorentině ale chyběl klíč, kterým by nejlepší obranu ligy otevřela. Až do třicáté minuty, když obrana AS opět nepřistoupila k Tomovićovi včas a jeho nahrávka se dostala až k číhajícímu Vargasovi. Ten se nerozpakoval a napálil míč do sítě!

Další branka utkání ještě nabudila hostující jedenáctku a motivace na ní byla naprosto zřetelná. Přesto se už do konce poločasu stav neměnil. Úvod druhého dějství patřil pro změnu Viole, která využila schopností jinak nevýrazného Valera. Spolupráce bývalých spoluhráčů z Villarrealu málem slavila úspěch - hlavička Pepita Rossiho mířila jen těsně nad břevno. Nepřehlednou se stala také situace o pár minut později, když míč volně proplachtil pokutovým územím AS bez toho, že by jej kdokoli tečoval.

Deset minut po změně stran se na hřiště podíval také Mattia Destro. Bývalý talent Interu Milán či Sieny se od září potýkal s delším zraněním, v posledních týdnech nastupoval za Primaveru. Dnes přišel podpořit útočnou linii AS a vystřídal nevýrazného Florenziho. Ještě předtím se do šance probíjel Gervinho, který opět servíroval míč volnějšímu Ljajićovi. Srbský útočník ale podklouzl a míč následně minul. AS přežilo chvilkový nápor Violy a díky Gervinhovi se jalo útočit. Ljajić ale z úhlu nastřelil pouze brankáře Neta.

Zvýšení útočníků se trenéru Garciovi vyplatilo jen o chvíli později. Mattia Destro ve své vrcholné formě ztělesňuje právě post, který byl pro AS nedostatkovým zbožím, což ukázal dvacet minut před koncem. Naběhl si do pokutového území, odpoutal se od svého strážce a po Gervinhově akci přesně zakončil. První ligový zápas, první gól.

Fiorentina se ale nechtěla vzdát a brankář Morgan De Sanctis musel vytáhnou parádní zákrok, aby vyrazil míč z volného přímého kopu mimo tři tyče. Závěrečné minuty už ale příliš šancí nenabídly, největším dramatem se stala červená karta pro Miralema Pjaniće, jenž si neodpustil faul kolem středového kruhu. Zajímavostí také byla reakce trenéra Garcii, která stáhl poměrně čerstvého Mattiu Destra a nahradil jej Michaelem Bradleym. Jedním z hrdinů domácího celku se stal také Leandro Castán, který s vypětím všech sil odvrátil ránu Rossiho. Nejlepší střelec Serie A tedy dnes vyšel naprázdno, naopak Řím slaví.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Udinese Calcio 3:3

07.12.2013 20:45

Góly: 38. Goran Pandev, 41. Goran Pandev, 71. Blerim Džemaili - 45. Thomas Heurtaux, 70. Bruno Fernandes, 80. Dušan Basta

Partenopei sehráli s Udinese více než atraktivní utkání, na stánku San Paolo totiž bylo k vidění šest branek! Oba týmy si pro soupeře připravily tři, takže body se nakonec dělí. Co je pro Udinese úspěch, to je pro Benitezův tým zklamáním.

Neapol čeká vprostřed týdne klíčový souboj o přežití v Lize mistrů, což se projevilo i na rotaci hráčů. Do základní jedenáctky se podívali například brankář Rafael nebo obránce Anthony Réveillére. Mimo hru naopak museli zůstat zranění Marek Hamšík, Juan Zuniga či Giandomenico Mesto. Ještě horší situace nastala v kádru hostí - Zebry se ocitly bez kapitána Antonia Di Nataleho a mladíka Luise Muriela, takže snový start dostal na starosti uruguayský talent Nico López.

Takto okleštěná ofenzivní síla na obou stranách se ale kupodivu vůbec neprojevila. Naopak, včera jsme zažili jeden z nejatraktivnějších duelů. Pojďme si jej tedy shrnout. Pro brankáře Rafaela vůbec nic jednoduchého, což se projevilo na jeho prvním zákroku. Talentovaný brazilský reprezentant se totiž málem dopustil velké chyby, když mu míč propadl a pomalu mířil za brankovou čáru. Naštěstí pro domácí barvy Rafael Cabral svou chybu napravil a míč zastavil. Ještě lépe si vedl o pár minut později, když lapil střelu Bruna Fernandese. Zebry nepřijely jen bránit bezbrankový stav, což se projevilo také na další akci. Lazzari se ocitl ve vynikající šanci, ale na zadní tyči minul!

Rychlé kombinace i odvážné zákroky na hranici pravidel, to vše přispívalo ke svižnému tempu utkání. Krátce před odehranou půlhodinou se do šance probíjel mladík Pereyra. Ten převedl slušný slalom mezi obránci, který navíc umně zakončil střelou k tyči. Brankář Rafael se ale opět vyznamenal a rychlým reflexem zabránil inkasované brance. Naopak to byli domácí, kdo se mohl radovat jako první. Deset minut před koncem první půle se k míči dostal Federico Fernandez, jehož nahrávka směřovala k volnějšímu Goranu Pandevovi. Makedonský útočník už si rady věděl a propálil brankáře Brkiće - 1:0.

Pandev ostatně odehrál velmi solidní první poločas a dobře zaujal Hamšíkovo místo v sestavě. Jakoukoli snahu o rychlou odpověď totiž Neapol uťala dvě minuty poté. Rychlou akci Gonzala Higuaina totiž přetavil v další branku právě Makedonec, který z otočky prostřelil Brkiće.

Udinese se sice v první půli netrefilo, ale přesto brankář Rafael čisté konto neuhájil. Překonal jej totiž vlastní hráč, protože po rohovém kopu se k hlavičce dostal Thomas Heurtaux, jehož zakončení si do vlastní brány srazil Federico Fernández.

Druhá půle se z počátku nesla ve výrazně ospalejším tempu, takže první vážnější akce jsme se dočkali až po deseti minutách. Blerim Džemaili má pozici ve středu pole pod kontrolou a občas se dopustí nějaké té povedené rány. Podobnou předvedl také nyní, ale brankář Brkić nakonec zasahovat nemusel. Projektil zkušeného záložníka proletěl kousek vedle tyče. Situace z první půle se zrcadlově opakovala - branku vstřelil tým, který nebyl tím aktivnějším. Bruno Fernandes udělal s míčem u kopačky pár kroků a vyslal takový polo-lob, polo-střelu, která překvapivě zapadla pod břevno. Je pravda, že Rafael mohl předvést více iniciativy...

Přesto se Neapol opět mohla radovat, její odpověď nezabrala ani minutu. Dnes se Gonzalo Higuain proměnil ze střelce na nahrávače, protože opět unikl po straně a tentokrát jeho vyražený projektil doklepl do sítě Blerim Džemaili. Tomu se říká být ve správný čas na správném místě.

Udinese se ale odmítalo vzdát, což dokumentoval Bruno Fernandes. Podobně vypadající rána však pouze vyprášila rukavice brankáře Rafaela. Zklamání trenéra Francesca Guidolina však netrvalo dlouho, protože na rohový kop si počkal Dušan Basta, míč sklepl a po zpětné přihrávce Domizziho jej se štěstím dopravil do sítě - drama pokračovalo, padl již šestý gól.

Ani po něm ale tempo neustalo, naopak se oba celky pokoušely strhnout vedení na svou stranu. Gabriel Silva byl asi nejblíž další brance, díky které by Zebry mohly otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch. Silva si naběhl za obranu, kam dostal přesný pas. Brankáře Rafaela ale nepřekonal. I díky jeho zákroku tak berou Partenopei bod, i když před zápasem byli jasným favoritem.

Více informací k zápasu

AS Livorno - AC Milán 2:2

07.12.2013 18:00

Góly: 26. Luca Siligardi, 58. Paulinho - 7. Mario Balotelli, 83. Mario Balotelli

AC Milán i přes brzké vedení znovu ztratil body a pohárové příčky jsou zase o kousíček dále. Livorno doma sehrálo takticky dobrý zápas a dokonce sahalo po vítězství. Milán ale spasil dvougólový Mario Balotelli, na 2:2 srovnával sedm minut před koncem.

Milánští, kteří vyhráli dva předchozí soutěžní zápasy na hřištích soupeře, si chtěli připsat i třetí triumf a Livorno k tomu mělo být dobrým soupeřem. Navíc trenér hostí Massimiliano Allegri koučoval dvoustý zápas v Serii A a své jubileum hodlal ozdobit vítězstvím. Pro Allegriho družinu se vše vyvíjelo dobře už od sedmé minuty, kdy se Kaká kličkou zbavil protihráče a naservíroval míč před branku Balotellimu. Italský útočník, ani nevěděl jak, dopravil míč do sítě, ale na to se historie ptát nebude - 1:0 pro AC.

I přes vedení ale Milán na hřišti nedominoval. Naopak to bylo Livorno, které podnikalo nebezpečné výpady za obranu hostí. Ve 26. minutě jeden takový skončil gólem. Siligardi přesnou střelou překonal Gabriela a bylo to 1:1. AC muselo ještě v prvním poločase řešit jednu nepříjemnost, zranil se totiž Valter Birsa (svalové problémy) a jeho místo zaujal po delší době uzdravený Stephan El Shaarawy.

První šanci po změně stran měl na svědomí Milán. Balotelli ale na Bardiho nevyzrál, a tak trestalo Livorno. Paulinho ve vápně střelou na bližší tyč překonal Gabriela podruhé a na Stadio Armando Picci se schylovalo k překvapení. Opařený Milán se dlouho nemohl zmoci na odpovědď, Livorno hrálo velmi dobře a favorizovaného soupeře do ničeho nepouštělo.

V 83. minutě ale přeci jenom přišlo vyrovnání. Mario Balotelli precizním přímým kopem překonal Bardiho a bylo to 2:2. Za chvíli byl Balotelli znovu v akci, ale jeho dalekonosná rána si cestu do sítě nenašla. Nastavený čas Livorno rozkouskovalo střídáními, a tak utkání vítěze nepoznalo. Pro Milán je zisk jednoho bodu málo a znovu si tak komplikuje boj o pohárová umístění.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Juventus FC 0:2

06.12.2013 20:45

Góly: 12. Arturo Vidal, 90. Giorgio Chiellini

Turínský Juventus navýšil své vedení na druhý AS Řím, když v páteční předehrávce patnáctého kola porazil domácí Bolognu. O třech bodech rozhodly branky záložníka Artura Vidala a obránce Giorgia Chielliniho.

Trenér Antonio Conte udělal několik změn. Oproti předpokládanému duu v podání Carlose Téveze a Fernanda Llorenteho nastoupili útočníci Mirko Vucinić a Fabio Quagliarella. Místo Leonarda Bonucciho dostal v základní sestavě příležitost Angelo Ogbonna. Na křídlech se proháněli Mauricio Isla a Federico Peluso. Rossoblu chtěli tři body a v základní sestavě jim měli pomoct především Kone, Alessandro Diamanti a Rolando Bianchi.

Od začátku se hosté snažili ujmout aktivity, ale šancí bylo pomálu. Až v desáté minutě si Stará dáma připsala na své konto přímou střelu na bránu, když Fabio Quagliarella vypálil z dvaceti metrů těsně nad bránu. O stejnou šanci se pokusil Arturo Vidal, který využil centr spoluhráče Federica Pelusa, když přesnou ranou ke vzdálenější tyči prostřelil brankáře domácího celku. Brankář Gianluca Curci tak bohužel pro svůj celek nebyl schopen tuto střelu dostatečně pokrýt. 0:1 pro hostující celek.

Turínský celek nadále kontroloval vývoj utkání, k čemuž mu pomohla také naivita soupeřových obránců. Tříčlenná obranná linie nedokázala držet krok s velice silnou středovou formací Juventusu, což se projevovalo v častých přečísleních. Prapor Bologne pozvedl Alessandro Diamanti, který na bránu Juventusu vyslal jedovatou střelu. Brankář Gianluigi Buffon ale s vypětím sil jeho pokus vyrazil. Nepříjemná situace pro Juventus nastala krátce před poločasem, když musel trenér Antonio Conte stáhnout Vuciniće. Zraněného černohorského fotbalistu nahradil Fernando Llorente.

Po změně stran se mohl Juventus málem radovat z dvougólového vedení, ale střídající Llorente si nakonec asistenci nepřipsal - Claudio Marchisio po jeho nahrávce napálil míč vedle brankové konstrukce. Krátce po hodině hry se do zakončení dostal sám španělský reprezentant, který si pohrál s obráncem Natalim a následně prověřil brankáře Ginluca Curciho. Stará dáma opět plýtvala šancemi, což se jí nemuselo vyplatit. Střídající Jonathan Cristaldo si poradil s obráncem Ogbonnou a skoro se dostal až k prostřelení brankáře Buffona. Chilský obránce Mauricio Isla mohl pět minut před koncem zápasu navýšit vedení svého týmu, když v šestnáctce našel dobrým pasem Llorenteho. Střelu španělského útočníka ale gólman Curci dokázal vytěsnit na rohový kop.

Pojistka tří bodů se uskutečnila až v devadesáté minutě. Nově příchozí Carlos Tévez rozehrál rohový kop, na který si naběhl obránce Giorgio Chiellini a přesnou hlavičkou na bližší tyči zvýšil na 0:2. Zbývající minuty už Juventus pouze v poklidu dohrával a tři body mu zajistily šestibodový náskok před druhým AS Řím. Bologna se ocitá na sestupové pozici.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC15131131:1040
2.AS Řím15114029:537
3.SSC Neapol15102331:1732
4.Inter Milán1577134:1728
5.ACF Fiorentina1583429:2027
6.Hellas Verona1581627:2525
7.Turín FC1547424:2319
8.Janov CFC1554616:1819
9.AC Milán1546523:2318
10.Parma FC1546522:2418
11.Cagliari Calcio1546517:2318
12.SS Lazio1545619:2217
13.Atalanta Bergamo1552816:2017
14.Udinese Calcio1552815:1917
15.Chievo Verona1543812:1815
16.UC Sampdoria1535717:2414
17.US Sassuolo1535717:3114
18.AS Livorno1534815:2513
19.Bologna FC1526716:2812
20.Calcio Catania15231010:289

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (198)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Juve je rozjetý jak dobře promazaná mašina, pokud zvládnem klíčovej zápas v LM v Istanbulu, tak budem v LM hodně kousat.Soupeři si musí přát jedině naše vypadnutí, protože nemužu si pomoct, ten tým je čím dál víc sehranější a prostě to šlape.

Reagovat
The Krupy

651 minút čisté konto u Gigiho

Reagovat
smazaný uživatel

jaký je ten rekord? už tu to někdo dával.

Reagovat
smazaný uživatel

929 minut Sebastiano Rossi 1993/94.

Reagovat
Il Architetto

Počítá se i nastavení?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě nikoli. Zápas jako 90 minut.

Reagovat
M11

vyborne

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
didosh

Neví někdo o statistikách počtu diváků na jednotlivá kola?

Reagovat
olis
Reagovat
FuckT

Sranda, ze sme mali najvacsiu navstevnost prave na Sassuolo.

Reagovat
andycek1

Juventus je proste najepší

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

ved je v priemernej navstevnosti az 4. a vzhladom ku kapacite nikdy prvy ani nebude.

Reagovat
andycek1

Pocul si niekedy vyjadrenia Agnelliho ??? povedal ze štadión sa moze rozšíriť o 20 000 až 30 000 tak nikdy nehovor nikdy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat prosím jak by se to dělalo, já o něčem taky takovém slyšel ale to číslo bylo menší 10 000 ale i tak jak by to chtěli rozšířit tu kapacitu?Vždyť tam už není místo.

Reagovat
andycek1

Spomínalo sa že po fínale EL 2014 sa rozšíri kapacita na 51 000...A pokad sis nevsimel tak okolo stadionu je docela planina, a on sa m povidal že tam je mozne rozsirení na 60 000 az 70 000

Reagovat
smazaný uživatel

to su kecy vsak ho len teraz dostavali

Delle Alpi bol podla mna krajsi a futbalovejsi stanok, stacila len modernizacia.

atleticka draha calciu slusi, tieto kockate vaznice su pre anglicke kopni a bez.

Reagovat
The Krupy

Tá atletická dráha na futbalovom štadióne je niečo tak odporné a nevkusné, až to bolí.

Reagovat
Milan.B

jj draha je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to prave dodava punc velkemu zapasu. Olimpico v Rime je u mna suverenne najkrajsi stadion v Taliansku.

Reagovat
The Krupy

Akcia by mala byť pri divákoch čo najbližšie si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom choj do striptizoveho klubu

Reagovat
Milan.B

zabil

Reagovat
The Krupy

Drahô to je

Reagovat
DelPiero137

Nie som moc proti atletickej drahe ale na Delle Alpi bola priliz velka. Ta atmosfera nebula taka dobra. Tiez by som to trocha inak navrhol, posunul zaciatok tribun o 1,5m dalej.

Rozsirenie by nemal byt problem, stoji na zakladoch stareho Delle Alpi ktore malo mohutnu, vacsiu konstrukciu. Asi by sa znil sklon tribun, mozno by pribudlo jedn poschodie.

Reagovat
didosh

Já taky miluji tipické Italské stadiony ale pro mě je nejlepší a nejhezčí San Siro...

Reagovat
Pokahontas

Naprostý souhlas.

Fotbal je venkovní sport a v těch uzavřených arénách to tak vůbec nepůsobí.Je rovněž daleko ekonomičtější,rozumnější využívat jeden stadion na oba sporty než stavět pro každý zvlášť-odjakživa to tak bylo,než přišla ta odporná móda zastřešených tribun nalepených tak nezdravě blízko hřišti.

Jednak to objektivně zmenšuje kapacitu hlediště a pokud nejsou přítomny mechanické zábrany,tak i výrazně snižuje bezpečnost-vniknutí na hřiště je pak neskutečně snadné a taky k němu na takových stadionech dochází podstatně častěji-hrozba trestu moc nezabírá,viz např.poslední derby pražských ,,S"Zároveň tam samozřejmě daleko spíše doletí z hlediště na hřiště nějaký předmět.A rovněž je dokázáno,že na takových stadionech si rozhodčí hůře udržují nadhled a mají větší sklon připískávat domácím,což samozřejmě není dobře.

Rovněž vizuální efekt kotle je daleko lepší v klasické curvě za brankou než na rovné tribuně pod střechou,kde nikdy tolik nevynikne.I používání pyrotechniky se dá daleko lépe obhájit na klasických stadionech,kde díky dostatečnému odstupu od hlediště daleko méně hrozí kvůli tomu narušení zápasu,atd.atd.

tradičním stadionům

Modernímu fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

v roce 1995 sem poprve viděl juve v souboji s Dortmundem, kdy mladý Italský hošík pozdější legenda Juve předvedla parádní výkon od té doby mé srdce bije jen pro jeden klub forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, to si hrál Alex s Dortmundem... krásné časy...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám otázku. Nevíte někdo kde se dá sehnat celej zápas z konce sezony 2010/2011 AC Milan - Cagliari, kdy AC oslavovalo titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Super Mario nejako skrotol a hned sa mu zacalo darit. s pokorou dalej zajdes chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

...ale aby to v sobě zase jen nedusil a pozděj nebouchl jak papiňák..

Reagovat
lnterista

nevite nekdo kolik meri Bardi? Co jse nasel tak 188cm ale moc se mi tomu nechce verit

Reagovat
Milan.B

188 podla transfermarktu

Reagovat
Votas

já našel 187

Reagovat
lnterista

diky oboum...prijde mi malej ale je treba vetsi jak Cesar

Reagovat
FuckT

Higuain teraz uplne krasne, Pandev nesklamal!

Reagovat
risk je zisk

Juve

Reagovat
olis

tato sezona je v riti, na Scudetto mozeme zabudnut, v LM postupime akurat tak zazrakom a na tie ja neverim, EL nam bude na pritaz, v obrane by mal ostat v zaklade iba Albiol a Zuniga, inak to chce kompletnu vymenu, zaloha Behrami, Inler sice vyzera dobre ale castokrat sa ukazuje ze to az take dobre nie je, otazne je koho by mala nova posila vytlacit zo zakladu, kazdopadne ak pridu posily ako Agger alebo Skrtel tak cau cely Neapol

Reagovat
FuckT

Britos by tiez mohol zostat. :D Dufam, ze EL vypustime, bola by skoda, keby prave kvoli EL prideme o 3 miesto v lige, a 2 je tiez este vcelku realistickym cielom, ak sa dost vyrazne postasti.

Reagovat
olis

ano Britosa by som nechal ale ako trojku, vedla Albiola by to chcelo nejaku poriadnu kvalitu, inak to nepojde, na EL dufam aj ja ze sa vysereme

Reagovat
Pettirosso

seš komik.

Reagovat
olis

skapni ty

Reagovat
Pettirosso

nedávno jsi ještě 'jel' na titul..

Reagovat
olis

skapni ty ...

Reagovat
smazaný uživatel

mám podobný pocit, před týdnem je to podle Olise nakoplo, zvýšilo sebedůvěru a teď... je Olisova sebedůvěra v riti.

Reagovat
Pettirosso

příště porazí Inter a zase bude na koni, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Juve – Napoli 3:0, Lazio – Napoli 2:4, Napoli – Udinese 3:3, sakra, je tam ještě Benitez, nebo se vrátil Zeman?

Reagovat
olis

len si kopte uboziaci, skapnite

Reagovat
Alberto Aquilani

*skapte

Reagovat
olis

ja pouzivam ako moj madarsky kamarat skapnite

Reagovat
The Krupy

Prečo používaš tak hnusný výraz? Už som ťa na to upozorňoval minule, nikdy nikomu takéto veci nepíš.

Reagovat
smazaný uživatel

skapnite, dufam ze si to nemyslel vazne, je to predsa len futbal. Rypnut si do neoblubeneho klubu moze kazdy (hlavne ked sa nedari ) ,ale taketo vyrazy do slusnej diskusie nepatria

Reagovat
olis

to by tu najprv musela byt slusna diskusia

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa nedokazes povzniest nad tie podpichovacky od juventinov, samozrejme ze si od neapola cakal zatial viac ale sezona je este dlha... a mozno sa na konci budes smiat ty, nikto nevie dnes nejaku neslusnu diskusiu nevidim takze skapnite sa nehodi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Konečne si spomenul tu stredovu 2ku Behrami- Inler, ako mať tam 2 takýchto psov je niekedy super, ale často krát zbytočne na príťaž, jeden s dovodou prečo sme Vás porazili(aj ked po štandartke ale aj tak).

Reagovat
smazaný uživatel

A cos jako čekal???? že uděláte titul????? vzpamatuj se

Reagovat
smazaný uživatel

"ako Agger alebo Skrtel" Pochybuju, že si je viděl aspoň párkrát vůbec hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to těžký Neapol je šikovná ale prostě tomu chybí taková ta vyzrálost,zkušenost a hlavně organizovanost kterou má Juve a kterou se zatím prezentuje AS.Jsem prostě rád že v lize teď nemáme konkurenci ale chtělo by to už i přenést do Ligy Mistrů.Věřím že se do co nevidět změní a na tu partu ten úspěch v blízké budoucnosti čeká.

Reagovat
FuckT

Tak proti Realu to boli 2 vyborne vykony, takze na tom sa urcite da stavat. V LM je ta konkurencia ovela vacsia, takze Juve by mohlo aj trochu prospelo keby sa ta liga zdvihla. Takto ked jedneho z 2 hlavnych superov o titul vyprasite 3:0 ako nic sa tazko potom podavaju aj 100% vykony proti najsilnejsim klubom.

Reagovat
mastakillah

Západ jsem neviděl. Ale ze sestřihy mi přijde, že nejmíň dva góly mohl (měl) Rafael chytat. Další ztráta. Tady je něco špatně a posily jak píše plus to opravdu nevyŕeší. Přežití léto jsme utratili hromadu peněz a osobně mi přijde celkově horší jak loni

Reagovat
mastakillah

Místo plus tam ma byt olis. iPhone je kok*t

Reagovat
GEGE

Ten Rafael dobrá díra no...

Reagovat
mastakillah

Napsal jsem to jak k*kot. Nicméně pořád z toho plyne to, že tyhle zápasy prostě musíme vyhrávat. Navíc, když vedeme 2:0. Dostávat takový góly jak jsme dostali včera to prostě nejde.... Bylo jasně vidět v kolika situacích nás Pepe letos už zachránil. Rafael bohužel takové kvality nemá ani zdaleka a včera se to jen potvrdilo

Reagovat
M11

takhle ztratit zapas asi moc nepomuze ani pred Arsenalem

Reagovat
10

já se obávám, že nebude nic platná ani ztráta Borussie, která se dá při těch jejich absencích možná čekat...

Reagovat
M11

Reagovat
mastakillah

Pokud bychom to za současné situace a formy nakonec zvládli, tak by to byl malý zázrak

Reagovat
olis

mas pravdu, musel by sa stat zazrak, lebo aj ked by Marseille nejak ukopalo remizu alebo dokonca by vyhrali, tak aj tak su nase sance minimalne,

Reagovat
FuckT

Bud zazrak, alebo neuveritelny suhrn nahod alebo skutocnoti. Napriklad keby Ozil chcel pocas letu na nas stadion skocit s padakom z lietadla a ten by sa mu neotvoril, nasledne by za nim muselo skocit este aspon 5 hracov zo zakl. zostavy Arsenalu a k nam by musela od nich prestupit cela obrana. Potom ked nam este pomozu tie nahody, tak je to mozne. :P

Suhlasim s tvojim prispevkom, nieco tam chyba, ale na 1 sezonu s Benitezom to nie je zle. Treba mu dat este cas nech si ako trener doladi obranu, pretoze bez tej sa hrat neda. Takisto sa musi naucit striedat, vcera to ako tam poslal Armera, skoro som zacal verit v Spontaneous Combustion dpc...

BTW: Ked sa Benitez opat vyjadri, ze vsetko bolo vlastne krasne a remizovali sme iba kvoli roznemu rozpolozeniu nasej planetarnej sustavy, tak ma jebne asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ten Mario dneska Bobánku?

Reagovat
REPLIKATOR

Benítez ven!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Aneb jak zbytečně ztratit body. Diletantství našich stoperů nezná mezí, jeden couvá až do ******, druhy nezna offsidovou past.. Takhle to opravdu nejde a neuvěřitelně mě mrzí, že nevyšel v létě nějaký ten stoper. Nemyslím si, že by nás Rami nejak vytrhnul..

Ricky dnes první poločas super, druhý se vypařil. Nocerino ať táhne někam, na AC absolutne nemá. To uz i kopyto Muntari je lepší. Nianga poslat šupem do Anglie

Pozitivum dnešního zápasu je Mario, který je uz snad konečně zpátky, dnes hrál velmi dobre.

Dále pak Mattia, který na rb hned působil úplne jinak než Poli(neni se čemu divit) a pak, že se Stephan nezranil(proc ho tam dával tak brzo?!).

Dnešní ztráta bodu mrzí hodne, zvlášť při ztrátě Neapole, ale co se dá dělat. Lepší zítřky přijdou!

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
Hans82

Naky odkaz na stranky kde jsou sestrihy zapasu serie A v dobre kvalite moc dik

Reagovat
Milan.B

goalsarena.org

Reagovat
Hans82

Moc dik

Reagovat
Pinturicchio

Udine, Livorno

Reagovat
didosh

pro mě

Reagovat
FuckT

A Guidolin, je to chlap svojho slova, povedal, ze ziadne dobre vykony nechcu, oni chcu 3 BODY. A prisli k nam a nic ine si ani nezasluzili, ako tie 3 body a mali ich mat, ku koncu mi ich bolo aj luto, ale samozrejme som bol rad aj za ten bod pre nas. Dufam, ze Guidolin sa odvola a vude to ok, mali by ho este odskodnit.

Reagovat
Maritazzi

Tohle ale od svazu nikdo čekat nemůže, dostanou flastr oba dva. Udine mi udělalo radost, proti těm lepším týmům se mi i celkem líbí, včera vás fakt měli na lopatě.

Reagovat
FuckT

Tak, skor naopak, na lopate sme ich mali my, kedze sme vyhravali 2:0 a 3:2, ale Udinese si zasluzili vyhrat, pretoze na konci nam dali do zubov, zobrali nam lopatu a dobre nas nou vytrieskali po hlavach. :) Od zvazu cakam minimalne to, ze nebude mat z toho ziadne postihy a v dalsom ligovom zapase si moze sadnut za lavicku Udinese a doviezt ich k vitazstvu. Vcera to bol neskutocne sympaticky vykon.

Reagovat
Maritazzi

Jo, to je pravda, nešťastně jsem se vyjádřil, myslel jsem to tím výkonem (no a pak vlastně i tím, jak šel Maicosuel sám na bránu za stavu 3:3). Pro svaz tohle jsou super peníze za nic, dostane pokutu a na lavičku asi bude moct. Jinak ale vy jste jim k tomu výkonu dopomohli, i tak mi přišli takoví nepřesní.

Reagovat
frankiefcb

As - Fiore moc pěkný mač a parádní výkon Gerva. Jinak to vyloučení Pjaniče. Důležitý zápas s AC a on bude chybět. Snad to kluci v Miláně zvládnou a král Francesco už nastoupí aspoň na 20. minut.

Reagovat
Alberto Aquilani

aj tak by chýbal, aj keby nedostal tu druhu žltu

Reagovat
smazaný uživatel

po tolkych remizach to chcelo konecne vyhrat , zlate 3 bodiky ... 5 bodov pred neapolom , my mozme diktovat podla akych not ligy majstrov sa bude tancovat ...viola podala sympaticky vykon 3 miesto by mohli dat , paradny futbal na nedelne prebudenie ,parada ... dalsie kolo balotelli -totti ... psychika sa po dnesnom zapase znova zvysi ...FORZA ROMA !!! !!!

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

hoho

Reagovat
The Krupy

O to druhé miesto za nami bude ešte poriadna bitka, teším sa

Reagovat
smazaný uživatel

spíš si chtěl říct asi o třetí ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

máš tam chybu, chcel si napísať : O to prvé miesto snami bude ešte poriadna bitka

Reagovat
Pinturicchio

Nezapomen si pak znovu vyměnit boxerky, až se z toho mokrého snu probudíš.

Reagovat
Alberto Aquilani

zabudol som, že na to, aby niekto mohol myslieť na titul potrebuje od teba povolenie, prepáčte vaše lordstvo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Človeče, ja v momentálnej situácii fakt nevidím tím ktorý by nám mohol konkurovať. Iste, ste len tri body za nami ale ten váš tím je nevyzretý a kvalifikácia do LM bude aj tak úspechom, zatiaľ si to prehrať môžeme len sami.

Reagovat
Alberto Aquilani

já teda áno, ak vyhráme ďalšie 2 kolá môže sa karta obrátiť ....

Reagovat
Pinturicchio

Jediným a největším soupeřem Juventusu v boji o titul je Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby sa vam ta nadutost nevypomstila

Reagovat
homeles8

Reagovat
The Krupy

Keď napíše fanúšik iného tímu že Juventus nemá konkurenciu, je to v pohode. Ale keď to napíše Juventino, hneď je nadutý. Vy ste fakt pokrytci

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je pokrytectvo, ani krasna zena by nemala sama o sebe hovorit, ze je krasna

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko horší je falešná skromnost, než notná dávka arogance.

Reagovat
Trand

Reagovat
olis

na poslednom zapase OM proti Nantes sme vraj mali pozorovatelov ktory sledovali N'Koloua a Thauvina, N'Kolou by mohol byt ta spravna posila do obrany podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

N´Koloua soudit ještě nemohu. ale Thauvin bude jednou neskutečnej plejer. někdo může namítat, že už je...

Reagovat
olis

videl som ho hrat velmi malo ale podla toho co som videl musim len suhlasit, akurat my by sme si v prvom rade mali dat dokopy defenzivu a potom riesit ofenzivu

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě..

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak Parma naposledy uhrala body v Milane s Interom v pohari v roku 2006 ako to dnes vidite je realne ze si Parme odvezie nejake body?

Reagovat
homeles8

100.pro Davida Beckhama

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

100. pro Juve

Reagovat
The Krupy

Reagovat
homeles8

Reagovat
The Krupy

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Parma vyhrala na Interi naposledy v roku 1999 to uz je pekna doba

Reagovat
GEGE

Marco Sau

Reagovat
Pipo123

Tragédia, tragédia, tragédia... zmena musí prísť, kľudne nech to prevezme Reja a potom sa uvidí, ale to čo hráme nie je futbal, spoliehame sa na individuálne kvality hráčov, ak niečo nevymyslí Candreva či Hernanes tak sme úplne v prdeli. Očakávam že Petkovič dostane padáka cez týždeň...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný zápas na Sardínii. Ta červená Janova rozhodla, druhou půli je domácí válcovali a Sau dva góly - paráda

Reagovat
M11

Sasuolo

Reagovat
M11

+s

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pedro10

5. pre titul hociktorého týmu len nie Juventusu aby The Krupymu opadlo troška sebavedomie

Reagovat
DelPiero137

AS-Viola bol vynikajuci zapas (aspon co som videl). Uzasna atmosfera, skoda ze Viole okolo 60min odisiel stred pola, Valero, Ambro akoby fyzicky odpadli a Agua nic moc. Vsetko sa to valilo na obranu fialiek.

Gervas s Ademom su borci. Nie su najzohranejsi, najpresnejsi, nie su to golo stroje ale nevidel som v lige obranu ktoru by nerozobrali. Individualne su velmi tazko ustrazitelny + ked sa prida Totti, bude to chciet nejalepsi vykon nasej obrany za posledne roky.

Reagovat
DelPiero137

Ako hral pls Mirko, preco musel byt striedany?

Reagovat
10
Reagovat
rossoneri89

strasne nesympaticky na tej fotke

Reagovat
smazaný uživatel

ale mal hezké topánky...

Reagovat
rossoneri89

o tom nepochybujem

Reagovat
10

Pro Inter zlatej bod. Tu poslední čtvrtinu poločasu je Parma mlela až ostudně, to jsem dlouho neviděl.

Reagovat
madridcan

Chvali sa tu Sansone, Palacio a neviem kto, ale to, ako si mazal obrancov Interu na chleba Biabiany nespomenie nikto

Reagovat
snuff24

Cagliari,Torino,Atalanta,Bologna,Sampdoria,Parma No to jsem zvědavej kde to doženeme

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je bohužial slabučký na hanbu nech sa patri len sa potuluje po serii A ma sklamal a nie jeden zapas moc je to už na tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

pivo si idem radšej dat

Reagovat
lnterista

nezaslouzenej bod...Parma si s nami delala co chtel. To fakt nechapu...mame prevahu dame dva rychly goly takze by jsme meli mit prevahu a kontrolovat ale zase prestanem hrat a dostaneme gola a dal temno...hodne mi to pripominalo zapas s Juve a aby toho nebylo malo tak klasicka jedna golovka v nastaveni na nasrani...jdu si spravit naladu s nezvratnym osudem

Forza Inter

Reagovat
Votas

poprodávat je všechny ty diletanty...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajmave byt se shodnym pocem remiz a vyher (7) na 4.miste...

Reagovat
lnterista

Kovacic se mi dneska hodne libil jinak zabak a Juan to je taky neco...hlavne Juan a jak resi situace s micem...tezce mi pripomina Yuta nazacatku

Reagovat
Votas

jestli za Rana někdo nabídne kolem 15, tak musí jít...rychle, dokud ho na zbytek sezony neposadí blbej Rolando

Reagovat
Maritazzi

O tom se spekuluje?

Reagovat
Votas

prej Mourinho

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
olis

bohuzial to mozno budem aj my, ale snad nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

ja bych to taky nejradeji vsechno prodal...vubec se Morattimu nedivim

Reagovat
10

15 mega lir?

Reagovat
Votas

eur

Reagovat
smazaný uživatel

liber, angličani určitě vyslali skauty

Reagovat
10

jestli tam byli dneska, tak by si měl Rano začít balit kufr

Reagovat
smazaný uživatel

biabiany sa mi pacil ...

Reagovat
Slejdy

uz ted se tesim na zapas s AC, skoda ze jsme az v pondeli

Reagovat
Inter Eterno Amore

stále má inter najlepší útok - 34 gólov

Reagovat
smazaný uživatel

když dal půlku golů Sassuolu

Reagovat
Inter Eterno Amore

7 je polovica z 34 ... nevedel som

Reagovat
Jajinek

Je to naprostá tragédie...paradoxně tyhle 3 zápasy proti "slabším" soupeřům ukázali, jak na tom Inter opravdu je. Měli jsme se dostat na 3 místo a místo toho máme 3 remízy. I když Viola ani Neapol nejsou soupeři, přes které by se nedalo dostat, je vidět, že na to absolutně nemáme.

Obranná hra je tragédie, ale bacha, i to držení míče a diktování tempa je naprosto k ničemu a přehraje nás vlastně kdokoli. Když nás doma dokáže zatlačit Doria, je něco špatně a Parma si s náma dělala, co chtěla.

Návrat Campagnara skoro vůbec nepomohl a Juan s Ranem pokračují v tom, co vloni...od listopadu naprostý grc a je dost pravděpodobné, že to bude pokračovat do konce sezóny, jak vloni.

Jako můžu věřit v zázrak jako bod na Neapoli či výhru v derby...ale jde to po těchto výkonech?

Sestavu nějak obměnit nelze, na lavičce nikdo není. prostě letos uhrát to 5. místo, všechno více bude prostě a jednoduše bonus.

Na LM nemáme, jsme dřeváci, a proto taky hrajeme vokres!

FORZA INTER!

Reagovat
Jajinek

Jinak je vůbec teoreticky možný, aby vyhrál popelnici někdo jiný, než Belfodil???

Reagovat
10

už si viděl Matriho v AC? navíc Belfodil by pak určitě dal v nadcházející sezoně 23 gólů...

Reagovat
10

jinak moc nechápu, proč vám pravidelně nejvíc pije krev Belfodil, kterej celkově odehrál pár minut..? to jsou tam mnohem vhodnější adepti na grilování...

Reagovat
lnterista

protoze treba cekame ze to trochu ozivi po prichodu ale on je uplne mimo...nebo proto ze stal tolik...nebo "vymena" s Cassanem...ale mas pravdu co chces po mladem klukovi...jsou tam co me serou vic to je pravda

Reagovat
10

njn, to jsou věci, za který ale nemůže on...mnohem lepší hráči by na tom v jeho pozici, kdy hraje 15 minut, byli stejně

Reagovat
lnterista

souhlasim ale Belfodil mi taky nevadi nejvic ikdyz bych ho v Interu nerad videl(nelibi se mi jeho styl)

Reagovat
Jajinek

samozřejmě, že ostatní hráči hrají prd a u hráčů, od kterých se čeká, aby tým táhli, je to daleko smutnější a závažnější. Ale on na tom trávníku vypadá, že vůbec neví, kde se ocitnul.

Reagovat
lnterista

jj navic jak to porad taha a hraje na sebe...a takovych je vic Alvarez, Guarin...vubec se mi to nelibi a hodne to zpomaluje akce

Reagovat
Jajinek

tak se na ty zápasy koukni...vždyť nikdo nehraje tak směšně...

Reagovat
10

já jsem viděl dost, co má někde na pravým křídle během 15 minut předvádět? podívej se na první sezony Eto'a, nebo třeba klidně Alvareze a Jonathana...

90% problému Belfodil je diletanství vašeho vedení...

Reagovat
Jajinek

to se přece nedá srovnávat...dá se poznat, jestli hráč hraje špatně, protože nemá formu, protože hraje na špatné pozici, protože je prostě špatný...ale na Belfodilovi je vidět, že je prostě úplně mimo, není schopný řešit jakoukoli situaci a rozhodně to není o pravém křídle. I když nastoupil na hrotu na celý zápas, bylo to stejné. Opravdu si troufám, říci, že aktuálně není horší hráč v kádru.

Reagovat
10

tohle se tady psalo i o Jonathanovi, kterej vás teď s Palaciem doslova táhne...já jsem nikdy nebyl fanoušek Belfodila, to jsem tady i psal, ale na druhou stranu beru v potaz jeho situaci a to pravidlo v Interu, kdy všichni mladý hráči vypadají naprosto nepoužitelně

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovska tragedia posledne zapasy, nerozumiem tomu. Mazzarriho moze drbnut z toho. Thohir si bude musiet nachystat pekny balik na novych hracov, obrana dnes bola uplne nulova, dokonca ani Handa nas moc nepodrzal pri druhom gole.

Palacio je sam utocnik, vobec mu toto nezavidim, Belfodil je mizerak, nechapem co sa mi na jeho hre mohlo pacit, asi som mal upal.

Pozitivum je aspon ze Guarin sa rozstrielal. Dufam, ze tato sezona nedopadne ako predosla, aj ked sa tomu zaciname priblizovat..

Reagovat
Pipo123

Pri pohľade na výsledky a tabu/lku sa naskytá otázka, kvalita ligy je až tak vyrovnaná ?! alebo tie TOP kluby išli kvalitiu dolu ?

Reagovat
10

podle zápasů Udine v třetí Neapoli, nebo Parmy s čtvrtým Interem bys měl mít celkem jasno

Reagovat
smazaný uživatel

ja len dufam ze Roma bude slapat aspon tak ako doteraz,na Milane najblizsie kolo vyhrat,potom doma Catania to su povinne 3 body a slager jesennej casti na Juventuse pokial bude hrat Capitano co by uz vtedy mal byt uplne fit a bude hrat Gervinho tak mozme nieco uhrat aj tam,stale ma ale trapi ze nemame v muzstve klasickeho utocnika,Destro uz je k dispozicii ale pokial sa rozohra do top formy to potrva este minimalne mesiac az 2 v januari zacina prestupove obdobie a sam som zvedavy koho nam vedenie klubu donesie,spomina sa najma Cvitanich,Gomis a nieco som zapocul ze aj Chicharito Hernandez lenze toho chce aj Dortmund,uvidime......a von z kadra by som chcel aby isiel Dodo,ten chlapec nema co u nas robit,suverenne najslabi

Forza ROMA

Reagovat
Ragazzo d'oro

Cvitanichem byste si vůbec nepomohli, to je hrozny dřevo.

Reagovat
smazaný uživatel

ja velmi toho utocnika nepoznam,neviem co je jeho prednost a zas slabina ale ako som pozeral videa o nom tak sa mi zda ze to je cisto hrac do sestnastky,das mu center a on da gol inak nic viac ved uvidime kto pride,nieco som cital este aj o Monterovi zo Sportingu Lisabon,Adrian Lopez z Atletica Madrid a Demba Ba.........ja by som si osobne najviac zelal Chicharita

Reagovat
Pipo123

Cvitanič je doklepávač, ten čaká na to čo vymyslia spoluhráči, to radšej nech tam potom hraje Destro

Reagovat
smazaný uživatel

takze Cvitanich je nieco take ako je Boriello? to potom nech si ho Nice radsej necha,my potrebujeme bombardera a nie poflakovaca

Reagovat
Alberto Aquilani

naopak, my žiadneho bombardéra nepotrebujeme, je dobré, že v tíme žiadny nie je, pretože tie goly su rozložené vpodstate "rovnomerne" pre každého, chce to niekoho možno na lavičku, aby v priebehu zapasu naskočil a čakal len na centre a prihrávky, ale teraz ked je Destro možno ani nebude treba, skôr to chce posilu do zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

na druhej strane by sa hodil niekto, kto da z hovna gol, lebo my potrebujeme XY sanci na kazdy, no mozno tuto rolu vezme na seba Destro

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna treba lebo neviem ci si videl tie zapasy ktore sme remizovali tie boli strasne slabe a hlavna pricina bola ze sme nemali poriadneho utocnika,aj vcera keby nehra Gervinho tak to tam nema kto rozhybat a bolo by to onicom,Florenzi proste na kridle hrat nemoze,ten na to nema......Ljajic je dobry ale skor sa mi paci viac ked do hry naskoci ako nahradnik ako ked hra od zakladu,ja si to predstavujem zhruba takto pokial by nam vysiel nejaky Top utocnik tak gervinho,ljajic na kridlach po pripade nejake kridlo este kupit,hlavne nech to je nejaky rychlik a na hrot hraca typu Demba Ba,Javier Hernandez......zalohu je dobra podla mna tam velmi netreba,pokial by sa kupil utocnik alebo ofenzivny zaloznik tak Florenzi sa stiahne do zalohy a tam mu to aj najviac pasuje,on v utoku hrat nevie.......obrana je vynikajuca az na Doda,to je podla mna suverenne najslabsi hrac u nas,viem ze Balzaretti je zraneny tak ho len zastupuje ale aj tak by som krajneho obrancu kupil,hovori sa o D Ambrosiovi tak to by bolo super,uvidime co nam priniesie prestupove obdobie,ja len dufam ze budeme na nom aktvivny lebo pokial chceme aby sa hrala na buduci rok u nas Liga Majstrov tak kader treba este o dost poslilnit,mladych poslat na hostovania a doniest kvalitu typu Pastoreho

Reagovat
Alberto Aquilani

videl som všetky zápasy okrem Udinese, poučovať ma fakt nemusíš Je zbytočné kupiť nejakého bombardaka za ťažké prachy(inak Chicarito ), na ktorého sa bude sústredovať hra, ktorý bude chcieť všetko zakončovať, ked teraz to je OK a je to tímove kedy moze dat vpodstate kazdy gol. Rudi si musi posadiť Floreho na lavičku ked sa uzdraví Totti a Florenzi necch je alternaíva do stredu + by to chcelo niekoho kto vie kopať ža Maaajkla Bradleyho

Reagovat
Alberto Aquilani

inak Pastore sa do sučasného Ríma vobec nehodí

Reagovat
Ragazzo d'oro

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem,ja mam v tomto trochu iny nazor,podla mna a nielen podla mna ale aj podla vacsiny Roma trpi na tom ze nemame zakoncovatela,pisu o tom vsade tak nieco na tom musi byt ze potrebujeme posilnit utok,aj vedenie povedalo ze cez zimu je priorita hrotovy utocnik,vidia ze tam nas tlaci topanka a ten Pastore by sa nam hodil podla mna momentalne urcite,gervinho a pastore na kridlach a Totti by to reziroval,ale ved nech to bude ako to bude sme fanuskovia Rima a chceme jeden a ten isty ciel,vybojovat ligu majstrov a ci to bude z hrotom alebo bez hrotu hlavne nech sa to podari a budeme moct oslavovat

Reagovat
Alberto Aquilani

dobre, ale je rozdiel priviesť enjakeho Cvitanicha či koho, ako nejakeho extra bombardéra typu Falcaa, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda,preto treba nejakeho kvalitneho utocnika a nie Cvatanicha :).....Falcao to asi nebude ale staci Quagliarella alebo chicharito

Reagovat
Pipo123

Vyzerá to tak že Petkovič dostane padáka po novom roku, náhradou by mal byť Reja alebo Di Carlo, obaja by prípadne dostali kontrakt len do konca sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

uz by sa patrilo,Lazio sa velmi trapi,je tam treba spravit zmenu

Reagovat
KillSwitch

Mattia Destro. Bývalý talent Interu Milán či Sieny se od září potýkal s delším zraněním, v posledních týdnech nastupoval za Primaveru.

co je to ta primavera? na soccerway to neni tak kde potom? :D

Reagovat
Dejwa

juniorka..

Reagovat
smazaný uživatel

poznate niekto tuto stranku? neviete ci su doveryhodni?

http://fans-shop.eu/

dik

Reagovat
Pipo123

Sú, majiteľom je fanúšik Lazia, dlho robil aj stránku Lazio.cz, dôvera 100%

Reagovat
smazaný uživatel

pecka diky!! (snad to nie si ty a snad neodzubujes )

Reagovat
Alberto Aquilani

ak je to Cseitei, tak by ma neprekvapilo, ak by všetky veci boli namalované v skicári

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nejlepší Pipito !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele