15. kolo
08.12.2013 15:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Janov CFC 2:1

Janovská série bez porážky skončila a postarali se o to možná poněkud překvapivě fotbalisté Cagliari. Klíčovým momentem se stalo vyloučení Manfrediniho a dvě branky v závěrečné čtvrthodině v podání Marca Saua.

Grifové začali na San't Elia znovu dobře. Po šestnácti minutách předvedl důraz ve vápně Gilardino, přetlačil obránce a přesnou střelou k tyči poslal Janov do vedení - 0:1. Avramov proti jeho pokusu nemohl nic moc dělat. Cagliari ale mohlo odpovědět. V Evropě žádaný Nainggolan tvrdě vypálil a jen těsně minul Perinovu svatyni. Janov měl více ze zápasu, byl aktivnější a několikrát mohl navýšit skóre. Bohužel pro něj si ale zápas zbytečně zkomplikoval. Manfredini zbytečně udeřil Contiho a ještě v průběhu prvního poločasu byl po druhé žluté kartě vyloučen.

Vedení Janovu vydrželo až do 76. minuty, kdy si pas za obranu zpracoval Marco Sau, následně s balónem pronikl do vápna, položil si hostující obranu a přesnou střelou pod břevno srovnal stav na 1:1.

Sau se stal nakonec hrdinou celého utkání. Ve druhé minutě nastaveného času stál ve správný čas na správném místě a u tyče dorazil míč za záda Mattia Perina - 2:1 pro Cagliari. Grifové tak přišli o body až v samotném závěru.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že Sau už si zahrál i v repre.....určitě je to velký talent, tak snad se letos ukáže i víc než jenom se čtyřmi góly na kontě, jeho první dnešní gól stál rozhodně za to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele