15. kolo
07.12.2013 18:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

AS Livorno - AC Milán 2:2

AC Milán i přes brzké vedení znovu ztratil body a pohárové příčky jsou zase o kousíček dále. Livorno doma sehrálo takticky dobrý zápas a dokonce sahalo po vítězství. Milán ale spasil dvougólový Mario Balotelli, na 2:2 srovnával sedm minut před koncem.

Milánští, kteří vyhráli dva předchozí soutěžní zápasy na hřištích soupeře, si chtěli připsat i třetí triumf a Livorno k tomu mělo být dobrým soupeřem. Navíc trenér hostí Massimiliano Allegri koučoval dvoustý zápas v Serii A a své jubileum hodlal ozdobit vítězstvím. Pro Allegriho družinu se vše vyvíjelo dobře už od sedmé minuty, kdy se Kaká kličkou zbavil protihráče a naservíroval míč před branku Balotellimu. Italský útočník, ani nevěděl jak, dopravil míč do sítě, ale na to se historie ptát nebude - 1:0 pro AC.

I přes vedení ale Milán na hřišti nedominoval. Naopak to bylo Livorno, které podnikalo nebezpečné výpady za obranu hostí. Ve 26. minutě jeden takový skončil gólem. Siligardi přesnou střelou překonal Gabriela a bylo to 1:1. AC muselo ještě v prvním poločase řešit jednu nepříjemnost, zranil se totiž Valter Birsa (svalové problémy) a jeho místo zaujal po delší době uzdravený Stephan El Shaarawy.

První šanci po změně stran měl na svědomí Milán. Balotelli ale na Bardiho nevyzrál, a tak trestalo Livorno. Paulinho ve vápně střelou na bližší tyč překonal Gabriela podruhé a na Stadio Armando Picci se schylovalo k překvapení. Opařený Milán se dlouho nemohl zmoci na odpovědď, Livorno hrálo velmi dobře a favorizovaného soupeře do ničeho nepouštělo.

V 83. minutě ale přeci jenom přišlo vyrovnání. Mario Balotelli precizním přímým kopem překonal Bardiho a bylo to 2:2. Za chvíli byl Balotelli znovu v akci, ale jeho dalekonosná rána si cestu do sítě nenašla. Nastavený čas Livorno rozkouskovalo střídáními, a tak utkání vítěze nepoznalo. Pro Milán je zisk jednoho bodu málo a znovu si tak komplikuje boj o pohárová umístění.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2 0:2

Reagovat
klvana

"Hráčům Rossoneri se sice nedaří, ale poslední výsledky by mohly napovědět, že milánský gigant půjde na horu."

Jo, a na kterou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

file:///C:/Users/Luk%C3%A1%C5%A1/Downloads/grammar.jpg

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

škoda... myslel jsem že budou proti Livornu 3 body snad se podaří příště - hlavně v lize mistrů. FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

cus, nevi nekdo co se stalo Birsovi?

Reagovat
smazaný uživatel

nic, hral totalní hovno tak ho vystřídal.

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že se někoho nedotku,ale stopeři Zapata a Mexes jsou oba tragedie...Dva zapasy tam hrál Bonera a měli tam větší pořádek.To asi stejnak Max,ale neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dva to je fakt hrůza.

Reagovat
cetto

Můžu se zeptat, v jakém rozestavení AC s touto sestavou hraje?? Vždyt tam jsou všeho všudy 2 obránci..

Reagovat
Hagi79

hráli 4-3-2-1, Urby a Poli na krajích obrany..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kterej sobotní přímák se vám líbil víc? Od Zlatana nebo Balotelliho? Já bych hlasoval pro Mária, kterej jich do včerejška poslal tak 99 na tribunu a konečně už mu to vyšlo a ta střela stála za to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele