Serie A souhrn - 1. kolo

30.08.2008, 20:33, aktualizováno 31.08.2008, 22:32
Komentáře a souhrny
Po prvním kole Serie A není v popředí tabulky žádný z favoritů. Fiorentina v největším taháku remizovala s Juventusem 1:1, když se za hosty trefil Pavel Nedvěd, jen bod bral i Inter za remízu na půdě Sampdorie a AS Řím doma s Neapolí. O největší šok kola se postaralo AC Milán, z jehož hřiště si všechny body odvezl nováček Bologna.

Udinese Calcio - Città di Palermo 3:1

30.08.2008 18:00

Góly: 9. Antonio Di Natale, 34. Antonio Di Natale, 70. Gökhan Inler - 69. Mark Bresciano

Udinese vstoupilo do nového ročníku Serie A úspěšně, když si na domácí půdě poradilo s Palermem. Vítězství Udine zařídil dvěma góly v prvním poločase Antonio Di Natale, a přestože ve druhém poločase snižoval Bresciano, domácí Inler bleskově odpověděl a rozhodl.

Palermo, které přes léto takřka kompletně proměnilo kádr, chtělo rychle zapomenout na šokující vyřazení z Coppa Italia od třetiligové Ravenny, ale proti Friulani, jejichž tým doznal přes léto jen malé změny, se jim zaváhání napravit nepodařilo.

Pro hosty z Palerma utkání nemuselo začít vůbec dobře, když hned v úvodu zachyboval brankář Marco Amelia, ale vzápětí si mohl oddychnout, když D'Agostiniho střela skončila vedle. První branka ale nakonec padla jen o pár minut později. V deváté minutě z rychlého brejku udeřil Di Natale, když obešel obránce a povedenou trefou otevřel gólový účet utkání a zároveň celého ročníku. O tři minuty později to mohlo být již o dvě branky, ale parádním zákrokem se zaskvěl brankář Amelia, když zlikvidoval Pepeho gólovku.

Palermo se sice snažilo, ale bylo to opět Udinese, které udeřilo. Ve 33. minutě si připsal po úžasném lobu druhou branku Di Natale a od fanoušků na Stadio Friuli se mu doznalo pocty ve formě tzv. 'standing ovation'. Nejblíže brance na druhé straně Fabrizio Miccoli, ale také on selhal.

Na startu druhého dějství zahodili Rosanero další velkou šanci, tentokrát z šesti metrů netrefil branku Cavani! Na hattrick sahal Di Natale, ale Amelia se znovu vytáhl a oslavy třetí branky nedovolil. Palermo se více než dvacet minut před koncem odhodlalo, že hru otevře a v 69. minutě ihned sklidilo ovoce, naději pro hostující celek vykřesal Bresciano. Jenomže tu zhatil jen o několik desítek sekund později Inler, jenž z rohového kopu rozhodl o konečné podobě výsledku - 3:1.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Inter Milán 1:1

30.08.2008 20:30

Góly: 68. Gennaro Delvecchio - 33. Zlatan Ibrahimović

Inter Milán klopýtl hned v prvním zápase v cestě za obhajobou titulu. Na hřišti Sampdorie Janov sice svěřenci trenére Josého Mourinha od 33. minuty vedli zásluhou branky Zlatana Ibrahimoviče, jenomže ve druhém poločase srovnal Delvecchio a body se nakonec dělily.

Po první půlhodině hry to vypadalo, že nový kouč Nerazzurri Mourinho svému týmu naordinoval příliš defenzivní taktiku a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy Sampdoria svůj tlak přetaví v branku. Jenomže zklamali jak Cassano, tak Sammarco. Najednou jakoby se Inter zvedl a ve 33. minutě bylo všechno jinak. Perfektní pas od Luise Figa našel Zlatana Ibrahimoviče, ale švédský kanonýr míč ideálně nezpracoval a následně vybojoval "pouze" roh. Jenomže domácí se nedokázali standardní situaci ubránit a Ibrahimovič se již napodruhé nemýlil.

Domácí ale nechtěli zápas ztratit bez boje a ve druhém poločase Interu pořádně zatápěli. Jejich snaha byla odměněna v 68. minutě brankou Delvecchia. Sampdoria v útočení příliš nepolevila a několikrát byla blízko dalšímu gólu, ale všechno nebezpečí před brankou černomodrých nakonec bylo zažehnáno. V posledních dvaceti minutách si Inter uvědomil, že pokud chce vyhrát, musí útočit, ale neujaly se pokusy Stankoviče ani Jimeneze a José Mourinho odchází ze svého prvního zápasu v Serii A s bodem.

Více informací k zápasu

AS Řím - SSC Neapol 1:1

31.08.2008 15:00

Góly: 29. Alberto Aquilani - 55. Marek Hamšík

SSC Neapol uhrálo velmi cennou remízu na Olympijském stadionu v Římě. Bod proti domácímu AS zařídil slovenský talent Marek Hamšík. Za Giallorossi skóroval Alberto Aquilani. AS Řím tedy nevyužilo zaváhání Interu Milán a má s Nerazzurri totožný bodový zisk.

Utkání mezi AS Řím a SSC Neapol má velkou historickou tradici. Duel s názvem Derby del Sole se hrál již po 124. Loňský střet těchto rivalů skončil divokou remízou 4:4. Nyní se však tradiční zápas musel obejít bez hvězd Říma Francesca Tottiho, Simoneho Perrotty a Rodriga Taddeie. Nicméně hostující celek také nebyl kompletní. Edy Reja postrádal Roberta De Zerbiho, Maurizia Domizziho, Manniniho a Mariana Bogliacina. Julio Baptista s Johnem Arnem Riisem si odbyli svůj debut v Serii A a Cicinho se navrátil do sestavy po udobření s trenérem Spallettim.

Hned zezačátku utkání vystrašil domácí fanoušky Philippe Mexes. Francouzský obránce se totiž vrhl do střely Germana Denise a míč nasměroval odrazem do brány. Giallorossi zachránil úžasný zákrok Alexandra Doniho. Zhruba po půlhodině hry se již síť opravdu rozvlnila. Ovšem ta na druhé straně. Alberto Aquilani dostal velký prostor od neapolské obrany a De Rossi centr za obranu si v klidu zpracoval a zakončil. AS Řím mělo více ze hry. Julio Baptista však svou střelu nenamířil do sítě. Na druhé straně zahrozil hlavou Denis. Poté přišlo obrovské selhání v koncovce Mirka Vučiniče. Černohorec si narazil s Aquilanim a poté se octl sám před brankářem. Vučinič však vypustil jen slabou střelu do brankářovy náruče.

Vicemistr Itálie měl navrch i v druhé půli. Gennaro Iezzo musel zasahovat proti Mexesovi a Aquilanimu. Poté zahrozili opět hosté. Walter Gargano zakroutil dobrou střelu z přímého kopu jen kousíček nad břevno Doniho brány. Neapol se osmělila a Ezequiel Lavezzi se vydal na parádní sólo. Obešel tři Římany, ale poté nezakončil dobře. O chvíli později propásl svůj moment slávy Marek Hamšík, když neproměnil dobrou šanci po Garganově asistenci. V 54. se naděje Neapole na vyrovnání ještě více vzdálily. Fabiano Santacroce si vyšlápl na pronikajícího Vučiniče, za což si vysloužil druhou žlutou. Následoval odchod do sprch.

Nicméně Neapoli se podařilo vyrovnat i v deseti lidech. Po rohovém kopu se strefil Marek Hamšík do svého spoluhráče Denise, načež míč směřoval do břevna. Poté Hamšík akrobaticky uklidil odražený míč za Doniho záda. Luciano Spalletti se rozhodl posílit ofenzívu a svůj debut v Serii A si odbyl i Jérémy Menez. Ovšem byla to Neapol, kdo mohl odejít ze zápasu vítězně. Ezequiel Lavezzi se řítil sám na Doniho, ale brazilský gólman ho skvěle vychytal. Poté musel Doni ještě jednou zasahovat proti Lavezziho pokusu. Na druhé straně mohl tři minuty před koncem zápasu vstřelit vítězný gól Menez, ale z penalty vystřelil pouze slabě, takže Iezzo neměl žádnou práci.

AS Řím tedy nevkročil do nového ročníku Serie A vítězně, nicméně Neapol nepatří k jednoduchým soupeřům. K vidění byl pohledný ofensivní fotbal za což mohou být obě mužstva ráda. Pro Neapol je bod ze Stadio Olimpico rozhodně úspěchem.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Reggina Calcio 2:1

31.08.2008 15:00

Góly: 76. Michele Marcolini (pen.), 88. Vincenzo Italiano - 72. Bernardo Corradi (pen.)

Chievo Verona oslavilo návrat do nejvyšší italské soutěže vítězstvím 2:1 nad Regginou. Branky začaly padat až čtvrthodinu před koncem, když se jako první trefili hosté. Chievo ale ještě dokázalo odpovědět dvěma brankami a zápas otočit. V 90. minutě navíc hráli domácí o deseti bez vyloučeného Langelly.

Diváci ve Veroně čekali dlouho na první branku, ale i přesto byl v obou poločasech vidět dobrý fotbal. Domácí začali s velkou chutí a k nejkrásnějším momentům celého zápasu patřily nůžky domácího Sergia Pellissieriho, při kterých se činil brankář Regginy Campagnolo. Souboj brankáře Regginy a útočníka Chieva byl k vidění mnohokrát a vždy si vedl lépe hostující Campagnolo. Reggina mohla jít do vedení po rohovém kopu, po němž hlavičkoval Vigiani. Svojí šanci neproměnil ani Bernardo Corradi, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

I ve druhém poločase pokračoval maraton zahozených příležitostí, tedy až do 72. minuty. Domácí Cesar ve vápně fauloval Corradiho a samotný postižený nařízenou penaltu proměnil – 1:0 pro Regginu. Jenomže tento stav dlouho nevydržel. Za tři minuty bylo srovnáno z kopačky Marcoliniho, ten se trefil stejně jako Corradi z pokutového kopu. Smrtící úder obdržela Reggina až dvě minuty před koncem. O utkání rozhodl útočník Italiano, jenž využil šanci po rohovém kopu. Chievo na úvod Seria A zdolalo Regginu těsně 2:1.

Více informací k zápasu

AC Milán - Bologna FC 1:2

31.08.2008 15:00

Góly: 41. Massimo Ambrosini - 18. Marco Di Vaio, 78. Francesco Valiani

AC Milán klopýtl hned při svém první vystoupení v novém ročníku Serie A. A to v zápase, kdy to málokdo čekal. Na San Siro totiž přijel nováček z Boloni a předpokládalo se, že si Rossoneri nenechají tři body uniknout. Jenomže Bologna zabojovala a zvítězila 2:1. Povedený debut v Serii A každopádně zažil Ronaldinho, jenž byl takřka u každé útočné akce domácích, navíc si připsal asistenci.

Milán poprvé nastoupil v nově zformovaném rozestavení a v základní sestavě nechyběly nové posily. V záloze se objevil Flamini, v útoku pak Ronaldinho. Trochu překvapivě na hrotu ale neoperoval Ševčenko ani Pato, ale zkušený Inzaghi.

V úvodu zahrozil střelou Ronaldinho, ale mířil nepřesně. Na druhé straně musel likvidovat nepříjemný pokus Martinse Adailtona brankář Abbiati. U další útočné akce domácích byl znovu brazilský míčový kouzelník, ale tentokrát po Seedorfově centru měl raději míč přenechat lépe postavenému Inzaghimu. Gólový účet na San Siru nakonec ale otevřel v 18. minutě hostující Marco Di Vaio, jenž rovněž za Bolognu debutoval. Právě on byl zakončovatelem povedené kombinace a poslal hosty do vedení.

Vyrovnat se pokoušel po přesném centru Pirla Inzaghi, ale střele nedodal potřebnou razanci. Ze 30 metrů následně pokoušel štěstí Flamini, ale jeho dělovku zneškodnil gólman Antonioli. Okénka v obraně Rossoneri se vzápětí snažil využít Di Vaio, jenomže pálil nepřesně. Nakonec se ale domácím přeci jenom podařilo vyrovnat. Ronaldinho připravil gólovou pozici pro Ambrosiniho, jenž hlavičkou nedal brankáři šanci.

Ve druhém poločasem byl přivítán potleskem 'ztracený syn' Andrej Ševčenko, jenž se do Milána vrátil z nepovedeného angažmá v londýnské Chelsea. Ze hřiště se poroučel český bek Jankulovski a tím pádem se do obrany posunul Flamini. Trenér Ancelotti vsadil na útočnou formaci 4-2-3-1, která fungovala poměrně dobře.

Nejprve zakombinoval Zambrotta s Ronaldinhem a Brazilcův centr hledal v pokutovém území Seedorfa, jemuž ale k trefení míče chybělo pár centimetrů. O pár chvil později opět Dinho nastartoval Ševčenka, ale ukrajinský forvard pálil nepřesně. Milán ale stále útočil a další kombinaci dvojice Pirlo, Ronaldinho a následnou střelu Ševčenka jen se štěstím nohou vyrazil brankář Antonioli. V 70. minutě vystřídal Inzaghiho Pato a krátce po příchodu na hřiště připravil skvělou pozici pro Ševčenka, jehož střelu zablokoval Moras.

Milán sice svého soupeře neustále tlačil, ale Bologna tlak ustála a po povedeném protiútoku neuvěřitelně vstřelila branku. Vedení zařídil v 79. minutě Valiani, na jehož střelu si pouze sáhl, ale nevyrazil brankář Abbiati. Zaskočení hráči Milána se již nezmohli na vyrovnání a Bologna zažila parádní start.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Janov CFC 1:0

31.08.2008 15:00

Góly: 61. Giuseppe Mascara

Catania v prvním utkání sezony na domácím stadionu možná trochu překvapivě přehrála Janov. O jedinou branku, kterou na Stadio Massimino diváci viděli, se postaral v 61. minutě Giuseppe Mascara.

Domácí načali utkání povedeným trestným kopem rumunské posily Dicy, ale brankář Rubinho byl u tyče připraven. Catania se mohla dostat do vedení po brance Silvestriho, jenomže obránce domácího celku fauloval brankáře a gól mu nebyl uznán. Neujala se ani rána Martineze a na druhé straně mířil nepřesně po rohovém kopu Sculli. Těsně před odchodem do kabin vytáhl povedený zákrok brankář Bizzarri, když jednou rukou vyrazil dělovku Andrey Gasbarroniho.

Krátce po přestávce udělal hrubku obránce Silvestre, ale jeho kolega Stovini stihl jeho chybu napravit a Catania si oddechla. Po hodině hry se nakonec dostala do vedení. Gólman Rubinho sice ještě vyrazil střelu Martineze, ale Mascara rychle zareagoval a přesně dorazil. Nejtěsnější vedení si již poté domácí pohlídali a porazili Janov 1:0.

Více informací k zápasu

Turín FC - US Lecce 3:0

31.08.2008 15:00

Góly: 29. Alessandro Rosina (pen.), 33. Paolo Zanetti, 75. Rolando Bianchi

Fotbalisté turínského FC zvládli úvodní kolo na výbornou. Před domácím publikem si lehce poradili s nováčkem z Lecce 3:0. O tři branky domácích se podělili Rosina, Zanetti a Bianchi.

Domácí začali lépe a už po sedmi minutách musel hostující brankář Benussi likvidovat hlavičku obránce Francesca Prataliho. Hosté na sebe upozornili o chvíli později a hned z toho mohla být úvodní branka. Po dvaceti minutách přesně hlavičkoval Simone Tribocchi a Matteo Sereni v brance Turína vytáhl fantastický zákrok. Fotbalisty Lecce tato zahozená šance mrzela dvojnásob, protože přesně za devět minut inkasovali první gól. V pokutovém území byl faulován Rolando Bianchi a následný pokutový kop proměnil Alessandro Rosina.

Hosté mohli vzápětí vyrovnat na 1:1, ale znovu selhali na skvělém Serenim. Místo vyrovnání přišel další gól domácích. Za čtyři minuty po první inkasované brance zvýšil z dorážky po střele Amorusa Paolo Zanetti na 2:0.

Do druhého poločasu vstoupilo Lecce s úkolem vstřelit co nejrychlejší kontaktní branku, čímž by se vrátili do zápasu. Šanci na snížení měl z přímého kopu Caserta, ale minul. Smůla se nováčkovi letošního ročníku Serie A lepila na paty, po další neproměněné šanci Tiribocchiho přišla v pořadí třetí a poslední branka domácích. Čtvrt hodiny před koncem pečetil výsledek Rolando Bianchi. FC Turín si hned v prvním utkání připsal důležité tři body za vysoké vítězství 3:0.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SS Lazio 1:4

31.08.2008 15:00

Góly: 31. Joaquín Larrivey - 61. Mauro Zárate (pen.), 72. Mauro Zárate, 74. Pasquale Foggia, 84. Goran Pandev

Lazio vkročilo do nové sezony, ve které chtějí v Římě napravit tu předešlou, více než dobře. Na stadionu Sant'Elia přejelo domácí Cagliari 4:1, i když ještě po hodině hry vedli domácí! Poté ale dvěma brankami zavelel k obratu Zarate a dílo dokončili Foggia s Panděvem.

Zatímco Cagliari nastoupilo pouze s jednou novou tváří, brankářem Marchettim, Lazio nasadilo nových posil hned pět. Jednou z nich byla i bývalá hvězda Birminghamu City Mauro Zarate, která hned v úvodu pálila vedle. Také Panděvova střela neskončila brankou, když byla tečována a ve 24. minutě měli první příležitost také domácí. Jenomže obrovskou šanci zahodil Larrivey, hlavičkou z bezprostřední blízkosti trefil břevno. Domácí útočník ale vše napravil o sedm minut později, kdy po kombinaci s Cossuem otevřel střelou podél brankáře skóre. Těsně před přestávkou ještě mohli navýšit náskok Jeda s Larriveyem, ale jejich akci utnul David Rozehnal.

Do druhého poločasu naskočil místo Brocchiho bývalý hráč Cagliari Foggia a Mauri se posunul více do útoku. Matuzalemova rána byla ještě zlikvidována, ale po hodině hry již bylo srovnáno. Branku Laziu zajistila hodně kuriózní situace. Goran Panděv svojí střelou překonal brankáře, ale vypadalo to, že domácí Lopez míč z branky odkopne, jenomže co se nestalo. Lopez uklouzl a míč místo nohou "vykopl" rukou, po čemž následovala nevyhnutelná červená karta a pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Zarate a připsal si svou první trefu v dresu Lazia. Zarate ale chtěl, aby si fanoušci jeho debut pamatovali ještě déle a v 70. minutě po obrovské chybě Magliocchettiho otočil skóre.

Cagliari druhá inkasovaná branka zaskočila a Lazio bylo rázem lepším týmem. Domácí již příliš nevzdorovali a o čtyři minuty později se po Kolarově centru lehce trefil Foggia. V závěrečných minutách pak stanovil konečnou podobu výsledku po přihrávce Foggii Goran Panděv.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AC Siena 1:0

31.08.2008 15:00

Góly: 15. Simone Padoin

Atalanta Bergamo si připisuje první tři body. Doma si díky brance Simona Padoina poradila se Sienou. Porážku psychicky neunesl útočník Sieny Massimo Maccarone a před koncem utkání viděl červenou kartu za inzultaci rozhodčího.

Oba celky měly značnou absenci. Domácím chyběli zranění Alessio Cerci, Christian Vieri, Defendi a Diego De Ascentis a suspendovaný Claudio Rivalta. Hosté nastoupili bez Fernanda Forestieriho a Nicoly Belmonteho. Debut v Serii A zažil nový trenér Sieny Marco Giampaolo. Nicméně zkušenost na lavičce Toskánců již má. Minulý týden byl svědkem, jak jeho tým obdržel debakl 0:4 od druholigového Albinoleffe v rámci Coppa Italia.

V úvodu zahrozil Emanuele Calaiò, ale netrefil branku. O poznání úspěšnější byli po čtvrthodině hry domácí. Cristiano Doni krásnou přihrávkou poslal Ferreiru Pinta, který svým centrem našel úplně osamoceného Padoina a pro záložníka Nerazzurri pak již nebyl problém skórovat. O něco později se vytáhl Gianluca Curci proti přímému kopu Guarenteho. Domácí Sienu tlačili celou první půlku. O poločase pak musel střídat Giampaolo Belini kvůli zranění.

Po přestávce Siena vcelku ožila. Coppola musel zneškodňovat Maccaroneho nájezd. Míč se odrazil k Emanueli Calaiò a ten jej poslal na odkrytou klec, na brankové čáře však stihl vykopnout Daniele Manfredini. Siena se ještě snažila srovnat, ale marně. Místo toho přišel zkrat Massima Maccaroneho v samém závěru utkání. Maccarone chtěl pro svůj tým získat přímý kop, což bylo přesně to, co rozhodčí nechtěl odpískat. Holohlavý útočník do něj tedy strčil a sudí jej nekompromisně poslal do sprch.

Atalanta začala ligu velmi dobře. První vítězné utkání je vždy důležité. Zato Siena má v dalším kole co napravovat. Navíc bude zřejmě několik zápasů bez své největší hvězdy Massima Maccaroneho, jenž může jen doufat v nízký trest.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Juventus FC 1:1

31.08.2008 20:30

Góly: 89. Alberto Gilardino - 39. Pavel Nedvěd

V šlágru prvního kola Serie A se rozešla domácí Fiorentina s Juventusem Turín smírně 1:1. Viole zachránil bod v předposlední minutě ex-milánský Alberto Gilardino, Juventus vedl díky brance Pavla Nedvěda. Diváci na Artemio Frachi viděli i červenou kartu, kterou obdržel Felipe Melo.

V utkání chyběla řada hvězd. Na straně Juventusu se nepředstavili David Trezeguet, Giorgio Chiellini, Momo Sissoko či Cristiano Zanetti. Domácí byli bez svého loňského kanonýra Adriana Mutu, Riccarda Montoliva a Franka Semioliho. Posledně jmenovaného nahradil Sergio Almiron, pro kterého mělo utkání zvláštní náboj, neboť při své předchozí štaci působil právě v Turíně.

Fiorentina začala velmi zostra. Již v první minutě se řítil do šance Alberto Gilardino. O chvíli později poslal Amauri Del Pierův centr nad branku domácích. Amauri byl aktivní a dobře zachytil Poulsenův pas za obranu. Sebastien Frey však dobrým vyběhnutím Amauriho zastavil. Na druhé straně se dopustil chyby Olof Mellberg, Mario Alberto Santana ji však nepotrestal. Juventus málem vstřelil branku po komediální situaci. Juan Manuel Vargas rozehrál přímý kop pro Sergia Almirona, ten však nezaznamenal, že se již hraje. Hráči Staré dámy tak měli k dispozici protiútok, který však nevyužili.

V 39. minutě se však již vlnila síť. Lovit musel Sebastien Frey. Branka měla ryze českou stopu, neboť Zdeněk Grygera skvěle naservíroval Pavlu Nedvědovi a ten se z šesti metrů nemýlil. Domácí celek mírně znejistil a lehce ztrácel balóny, čehož málem využil Amauri. Svou hlavičku však nasměroval vedle. Del Piero měl o chvíli později ještě lepší příležitost, ale promeškal pravý okamžik ke střele a Frey si situaci pohlídal. O poločase vystřídal Cesare Prandelli nevýrazného Almirona a nahradil jej srbským talentem Stevanem Joveitčem.

Fiorentina po přestávce opět začala zvyšovat ofenzívu a Gigi Buffon v poslední chvíli vyboxoval centr právě před naskakujícím Albertem Gilardinem. Poté nastala chaotická situace před brankou italského brankáře. Nejprve byla Osvaldova hlavička sražena, po chvíli však Pablo Daniel Osvaldo zakončil Jovetičův centr a jen příznivý odskok míče umožnil Buffonovi šanci zneškodnit. Pak si připsal skvělý obranný zákrok Nicola Legrottaglie, když zastavil Alberta Gilardina právě ve chvíli, kdy by už mířil sám na brankáře. Viola nadále tlačila a Juan Vargas se pokoušel skórovat z přímého kopu, nepřesně. Na druhé straně o sobě dal vědět Del Piero, ale netrefil ideálně.

Alberto Gilardino měl na kopačkách vyrovnání v 72. minutě. Skvěle zachytil míč skrz obranu, dokázal přetlačit Mellberga a vypálil na Buffona. Brankář ukázal svou extratřídu, když konečky prstů míč vyrazil. Následovala další Gilardinova nepřesná střela. O chvíli později se červenalo. Felipe Melo spáchal druhý žlutý faul na Poulsena a byl poprávu vyloučen. Fiorentina se ani v desíti lidech nevzdávala a hrála dále do předu. To se jí nakonec vyplatilo. V 89. minutě si aktivní Alberto Gilardino sklepl hrudí Pazziniho nákop, obešel Olofa Mellberga a krásnou střelou vymetl Buffonovi pravou šibenici. V nastaveném čase ještě domácím fanouškům málem vyrazil dech Amauri, prošel mezi dvěma obránci, ale tváří v tvář s Freyem selhal.

Síly byly velmi vyrovnané. Ani pro jednoho ze soupeřů není remíza špatným výsledkem. Ostatní velcí konkurenti také ztratili, takže je situace po prvním kole nadmíru vyrovnaná.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio11004:13
2.Turín FC11003:03
3.Udinese Calcio11003:13
4.Chievo Verona11002:13
Bologna FC11002:13
6.Atalanta BC11001:03
Calcio Catania11001:03
8.SSC Neapol10101:11
ACF Fiorentina10101:11
UC Sampdoria10101:11
Juventus FC10101:11
AS Řím10101:11
Inter Milán10101:11
14.AC Milán10011:20
Reggina Calcio10011:20
16.AC Siena10010:10
Janov CFC10010:10
18.Città di Palermo10011:30
19.Cagliari Calcio10011:40
20.US Lecce10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (204)

Přidat komentář
Shevchenko

Nevíte někdo, co je zítra na Sport1 v 15:30 (Nebo alespoň stránky Sport1) ?

Reagovat
Shevchenko

Už to mám. Milan - Bologna.

Reagovat
Tsigi

Předminulou sezonu mi bylo Palermo skutečně sympatický, ale to co se z něj stalo. JE vidět, že je pohárové ambice opustily.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Udinese dobry vstup..

Reagovat
Slejdy

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný futbal v podaní Udine, škoda len toho poloprázdneho štadionu....

Reagovat
smazaný uživatel

Inteeeeeer !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

forever

Reagovat
Tsigi

Inter dneska velmi slabý. Snad jediný mně sympatický hráč Interu Cambiasso je utopený na stoperovi to mě vyloženě irituje. Škoda jen, že se Antoniovi zamotal míč mohl tam ještě jeden fláknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo dneska předvedlo špatný výkon, Udinese mohlo vyhrát klidně větším rozdílem. Sampdoria potěšila..

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě očekáváný výsledek. jen škoda toho Cassana..., mohl rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste plno nepresnosti ale az se poradne sehraji s novym stylem bude to dobry...jinak vykon byl slabej no

Reagovat
smazaný uživatel

Možno sa s ním nikdy nezohrajú...

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno je mozny...ale kvalita tam je no

Reagovat
smazaný uživatel

Len kvalita niekedy nestačí...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak rikam...vsechno je mozny

Reagovat
smazaný uživatel

co říkáš na ty dvě ruky ? jedna Ibrova u gólu, druhá Zanettiho ve vlastní šestnáctce

Reagovat
smazaný uživatel

hned jsem si na vas vzpomne :o)l ale u ibry nevim nevim...prenos jsem mel trochu rozmazanej tak nevim ale asi byla no

Reagovat
smazaný uživatel

Hned ze startu... První "vydřený" bod Mourinhových svěřenců, ale musíme věřit, že to byla náhoda a chyby se budou vyskytovat tak nějak rovnoměrně a né na jednu stranu.

Reagovat
Il Principino

Kéž by...

Reagovat
smazaný uživatel

No výkon nebyl špatnej pro začátek, až se uzdraví obrana ,tim pádem Cambiasso do zálohy a ještě Adri a pude to

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší začátek jsem Mourinhovi nemohl přát

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale hral bombovo . Mrzí ma Amelia , je to dobrý gólman , a prestúpil do Palerma , ktoré sa celé rozpadá . (Amauri , Zaccardo , Barzagli, pred pár rokmi Grosso) . Inak skvelý futbal . Inter som moc nepozeral , zasekol sa mi prenos v 20.min. ale ako čítam , to isté čo min. rok . Neomylný , najlepší rozhodca Pán Rossetti .

Reagovat
smazaný uživatel

Inter-celkem slabota, i kdyz po vyrovnani Sampdorie zacali hrat lepe.

Sampdoria-sympatickej vykon, meli i na vitezstvi, skoda ze to Cassanovi neslo zrovna idealne.

Reagovat
smazaný uživatel

Počul som o nejakej šanci , že sa mu v rozhodujúcej chvíli zamotali nohy či ako ?

Reagovat
smazaný uživatel

no, nejak nechal mic za sebou, kdyz sel sam na brankare, pak mu ho ukopli. A celkove tam mel par kiksu, i kdyz jinak nehral spatne.

Reagovat
Slejdy

Inter mi udelal radost

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím - SSC Neapol ...10

Chievo - Reggina ...0

AC Milán - Bologna ...1

Catania - Janov CFC ...02

Turín FC - US Lecce ...1

Cagliari - SS Lazio ...2

Atalanta - AC Siena ...02

Fiorentina - Juventus ...02

Reagovat
Slejdy

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som akurat dal na Atalantu 10 a na Torino 0

Reagovat
smazaný uživatel

áno Inter, jen tak dál věřim jim

Reagovat
Xavi8

AS Rim - Neapol uz sa neviem dockat

Reagovat
smazaný uživatel

Super Doria

Reagovat
GEGE

Inter

Reagovat
Slejdy

AC

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, pozeral som zápas Neapolu s AS musím to hodnotiť ako dobrý zápas, hlavne koniec prvého a začiatok druhého polčasu sa mi páčil keďže sa niesol v ofenzívnom duchu. V provom polčase zaujal hlavne brankár Neapolu, skúsený Iezzo, ktorý vychytal únik Vučiniča či strelu Aquilaniho, na prvý gol bol však prikrátky no, vtedy dostal Aquilani skvelú prihrávku od De Rossiho a bolo 1:0 V prvom polčase nebol Neapol moc aktívny, pochválil by som Lavezziho, Blasiho a Maggia + Iezza. V druhom polčase sa to zmenilo, Neapol začal "hrýzť" a bol k videniu aj pený únik Lavezziho, ktorého hned komentátori prirovnali k Maradonovi Gól však strelil až Slovák Hamšík a to už po vylúčení Santacroceho. Mimochodom ten Hamšíkov gol bol paráda a však okrem toho golu Marek nehral nijak excelentne, o to viac ma prekvapilo keď sa ešte rozčuloval keď ho tréner vystriedal.... V zápase mali potom ešte megašance Aquilani a Menez ale zahodili ich, naštastie, remízu hodnotím ako spravodlivý výsledok

Inak AC chcelo ísť na titul nie?

Reagovat
smazaný uživatel

AC pujde na titul. Kdyby promenili alespon polovinu z sanci co meli, tak to je minimalne 4:2. Hra byla velmi dobra.

Reagovat
smazaný uživatel

O to je to smutnejšie, že hráči Bologne sú efektívnejší než hráči AC Ale aj tak, Bologna má v kádri zabijáka - Di Vaia

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se stava, kdyz jeden tym musi a druhej muze

Zakladnim pozitivnim zjistenim je, ze Ronaldinho umi nejen hrat, ale i behat a branit...to se pak vysledky dostavi

Reagovat
smazaný uživatel

tak on pálil hlavně Pippo. věřím, že Pato s Borriellem a snad Ševa budou efektivnější...

Reagovat
smazaný uživatel

No Ševa to dnes teda neprokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem před něj hodil "snad", protože si tím u něj rozhodně nejsem jistej...

Reagovat
M11

vim je to prvni zapas ale i tak velke zklamani Seva

Reagovat
smazaný uživatel

njn. aspoň, že Dinho s Patem solidně a na druhý kolo by měli být Borriello & Kaka', tak uvidíme. koncovka by chtěla fakt zlepšit, to jsme si jinak mohli rovnou nechat Gilu...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha - já už neumím číst

Reagovat
smazaný uživatel

tak Inzaghi sice palil, ale do sanci se dostaval, porad moc dobre vi, kam si nabehnout, goly prijdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, ze si opisal priebeh, zapas som nemohol sledovat lebo som bol prave vtedy v Poprade..Thx..Inak mne to pride,ze Hamsik ma riaden luck na goly

Reagovat
smazaný uživatel

To jj, podla mna ten výkon nebola žiadna sláva, ale dal góla no, to ho v očiach malých Slovákov urobí ešte lepším futbalistom...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ved prave..Pride hrat za repre a vytrati sa aj ten luck na goly a je z neho neviditelny futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Neviditelný bol aj dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Nielen dnes..Ma velmi kolisave vykony..Ale beriem to OK, pretoze je mlady, ma cas na rozvoj a za svoj klub striela goly..Velka skoda ze toto iste nemozem povedat aj o jeho reprezentacnom posobeni

Reagovat
smazaný uživatel

V reprezentácii však kolísavé výkony nemá, hrá vždy hrozne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA NAPOLI!!! FORZA HAMSYK!!!

Ale vážně je potřeba, aby i v neděli někdo v Maďarsku na tom technickém pracovišti pracoval .

Reagovat
smazaný uživatel

Nevolá sa Hamšík?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kde .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak pekná foto u článku, v tom čase hral ešte Marco za Parmu ked tá foto vznikla...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, nic moc AC....

Reagovat
smazaný uživatel

ac dobry spis anceloti nic moc!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldinho ukázal, že bude pro hru ACM platný, ale zároveň ukázal i to, proč jsem rád, že už je z Barci pryč.

Jinak ta koncovka ACM je tragická, být tam Ronaldo, tak vyhráli rozdílem třídy.

Maldini, Di Vaio, Antoniolli

Reagovat
smazaný uživatel

A nechápu, proč více nevyužívají přímočařosti Flaminiho

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio pekne zničilo Cagliari a to prehrávalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral si Sienu?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Napriek tomu, že prehrala, podala aspon dobrý výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle komentářů hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůzu z toho udělal i rozhodčí, sebemenší kontakt, písk...

Reagovat
smazaný uživatel

A co proboha udělal Big Mac? Proč nehrál Rossettini a jak zahráli Ficagna a Floccari?

Reagovat
smazaný uživatel

BigMac měl toho zápasu plné zuby, pořád se přerušovala hra a když pak zase zasimulovali hráči Atalanty, tak trochu strčil do rozhodčího, a byla červená.Floccari neviditelný, až na loket na Ficagnu, kterému tak tekla krev a rozhodčí si tohodle faulu ani nevšim...Ficagna průměr, jen nevím jestli neměl hlídat Padoinovu hlavičku on nebo Del Prete...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se divil, že nebyl na hřišti, myslím, že nějaké zranění z tréninku asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden tým nehrál dobře, celkově byla jen jedna střela na bránu a ta byla vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

To si sa musel pri sledovaní toho zápasu náramne baviť čo?

Reagovat
M11

zklamani ze Doria vcera nevyhrala.. Neapol ukazala ze letos bude bojovat o Uefu.. ale obrovske prekvapeni je prohra AC.. sice Bologna vylozene beton ale na to se AC nemuze vymlouvat kor v domacim prostredi.. Lazio Zarate Turin Chievo doufam ze vecer budeme my kdo z adeptu v boji o titul vyhraje.. Forza Juve

Reagovat
M11

*doufam ze vecer budeme prvni my kdo z adeptu v boji o titul vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ROnaldinho zahrál dobře, škoda těch neproměněných šancí. JInak pekná akce Bologny s golem Di vaia a trošku haluzácká střela na 1:2 :\

Reagovat
maras93

My prohrajem nad Bologna...sme tragický omfg

Reagovat
smazaný uživatel

pod Bologna, hochu, pod Bologna

Reagovat
smazaný uživatel

Shevchenko je tragickej..on snad v tý Anglii úplně zapoměl hrát fotbal, to není jinak možný.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasi s tim ze sestava acm nic moc???

Reagovat
fantomas

Tak Ronnie v Itálii pookřál nebo ne? Koukal sem na sestřih a táhl drtivou většinu nebezpečných akcí AC. Jinak parádní trefa Valianiho.

Reagovat
smazaný uživatel

hral vyborne a BEHAL

Reagovat
smazaný uživatel

Běhal, jo? No párkrát popoběhl, to je fakt, ale pohyb bez míče minimální.

Reagovat
smazaný uživatel

na zacatku chodil, ale jak se dostal do tempa, tak jsem ho nepoznaval

Reagovat
smazaný uživatel

já ho poznával, stejný "pohyb" jak poslední zápasy za Barcu a o něco lepší než na OH.

Reagovat
smazaný uživatel

No, na zacatku to byla tragedie, to ani nechodil, vetsinou jenom stal...ale tak od 40 minuty do cca 70 (pak jsem to musel vypnout kvuli kvalite obrazu) se obcas i nabizel, sem tam se vratil do obrany...jasne, neni to zadnej Gattuso, ale s micem dokonce i sprintoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Valiani takové dával už loni v Serii B .

Reagovat
smazaný uživatel

to Dogi: Tak sestava nebyla až tak hrozná, Dle nominace na zápas se obranná řada dala takto očekávat, to samé záloha. Jen mě překvapil v útoku Pippo. Radši byc htam měl pata..

Reagovat
smazaný uživatel

proc hral inzi nechapu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

bolona prisla,videla,nezalekla se a vyhrala

Reagovat
smazaný uživatel

xyonek - myslim pippo to je spatny ale chybela ta bojovnost kaka a myslim ze senderos nebo darmian v obrane by nebyli spatni a zaloha prekvapuje me seedorf v zakladu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf v základu tě překvapuje? náš nejlepší hráč přípravy? tahoun ofenzívy?

Reagovat
smazaný uživatel

no ale dneska nic extra, dost kazil.

Reagovat
smazaný uživatel

byl zastíněnej R80 a nevypadá to, že by si spolu na hřišti rozuměli...bohužel. Každopádně základní sestava je pro něj při absenci Kaka´ jasná věc, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude Kaka' připravenej na druhý kolo, Seedorf by se mohl zasunout do středový trojky k Pirlovi a Flamstrovi, respektive Ambrovi. tam by mu to mohlo sedět víc a ještě o něco by vzrostla kreativita zálohy...

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně di útoko Pato..žádný Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

asi jn. dneska vypadal rozhodně líp, než Ševa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ševa se jeví úplně stejně jako v Chelsea, věřím, že se to časem změní...ale teď momentálně je naprosto nepotřebnej pro zk 11

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

No seedorf a priprava bohuzel taky nic moc jako celej ac ale neni to hrac na zaklad myslim ze ne ale uz by jsme se meli probrat proti genoa snad privezem 3 body to uz by mohl aspon na chvilku zasahnout kaka a sestava by mohla byt trosicku jina

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Torino , snad se blýská na lepší časy...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj v minulej sezóne hrali celkom solídne až kým neprišla tá čierna séria prehier a remíz....

Reagovat
smazaný uživatel

měli bídnej útok. letos by jim mohli vytrhnout trn z paty Amoruso s Bianchim...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vtedy tam mali Recobu le ten sa moc nepresadil....

Reagovat
GEGE

Vykon byl dobry priste to chce vetsi stesti a efektivutu v koncovce.Ronaldihno mile prekvapil jeste to chce trochu potrenovat fyzicku a mohl by byt snad platny.Jinak Paolo opet ukazal jaky je to hrac smekam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Slepička se opět překonával, minulou sezonu jsem bohužel neměl možnost sledovat Sport 1, ale jsem rád, že ani po tom jednom roce se v jeho "úžasném" komentování nic nezměnilo. Už jen chybělo, aby řekl, že ho technici v Maďarsku serou

Reagovat
Shevchenko

To nemělo chybu jak se tam nervnul

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička byl včera opravdu výbornej. Jeho hláška: "Tak se dívejte, já se budu dívat s vámi" mě dostala na hodně dlouhou dobu ...

Tak mě napadlo, jestli nehledají na Sportu 1 nějaký komentátory. Tohle je už třetí sezonu pořád stejný a pořád stejně špatný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no a špatný není jen Slepička,jsem se večer díval na zápas Lyonu a u toho komentátora jsem málem usnul,jelikož to byl naprosto nulový prožitek s tím,že neřekl nic,co bych sám neviděl.

Reagovat
SniperxXx

Můžete mi někdo prosím říct sestavu Lazia? Překvapil mě Zárate, věděl jsem, že je dobrý, ale že se mu povede první zápas až takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Carrizo; Lichtsteiner, Siviglia, Rozenhal, Kolarov; Brocchi (Foggia), Ledesma, Matuzalem, Mauri; Pandev (Manfredini), Zarate (Makinwa).

Reagovat
SniperxXx

Díky, Tommaso je zraněn?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, ešte z olympiády...

Reagovat
SniperxXx

Jo šak jasně, to vím a na jak dlouho s ním vypadá? Ale tak náhrady má dobrý...Makinwa i Zárate jsou kvalitní utočníci

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kolko bude pauzovať, ale dúfam, že čo najmenej

Reagovat
smazaný uživatel

U návratu má napsáno říjen, ale všichni doufají, že to bude dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milano Marek Hamšík

Reagovat
smazaný uživatel

Za co dávaš Hamsikovi " " ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól byl luxusní, mají díky němu bod .

Reagovat
smazaný uživatel

To jo...No ja by som Hamsikovi thumbs up nedaval ani keby dal hattrick,pretoze za repre hraje velky prd

Reagovat
smazaný uživatel

naco tu spominas repre sakra??clanok je o talianskom kole lol a dolezity bod z Rima, tak asi preco to ?

Reagovat
smazaný uživatel

Naco tu spominam repre? Pretoze Hamsik by mal v prvom rade reprezentovat nas, ako krajinu!

Tym, ze hraje dobre za Neapol nas nereprezentuje..Myslis, ze kolko ludi vie ze Hamsik je Slovak?

Ak by nas svojimi vykonmi posunul z kvalifikacie, potom by som mu dal ,pretoze zreprezentoval nas narod..Takto reprezentuje len Neapol v ociach fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

aspon niekoho reprezentuje...jeho cas pride a nie je sam v repre...ktory hra horsie ako v klube, muzstvo a hracov mame dobrych, len to akosi nie a nie pretavit v dobre vysledky, ale ja Weissovi verim tak, ako som veril Galisovi a bola z toho 1x baraz...ale tym, ze je moj krajan, tak mu tam drzim palce tak, ako kazdemu nasemu legionarovi a ked ty to tak nevnimas, tak ja za to nemozem,patri mu za dnesny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ano..Ale nemozes to povedat o vsetkych..Taky Sapara hra celkom dobre..Vittek a Mintal za svojich cias tahali nas tim, i ked nehrali za velky klub....Skrtel tiez podava maximum, co moze...

Skor by som zazlieval Holoskovi, Sestakovi a Hamsikovi ich vykony, pretoze tie su na ich pomery fakt biedne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nevíš jak se kupujou hráči na fantacalcio? Já si jen přejmenoval tým a dal barvy dresů...nějak se tam nevyznám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tomto ti kámo neporadím . Ale za mě dneska stříleli Di Vaio, Valiani, Corradi, Hamšík a Rosina .

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.. a dá se tam někde přihlásit do nějaké ligy?

Reagovat
SniperxXx

hoši hoši co to paříte? :-) Já chci taky

Reagovat
smazaný uživatel

Napodobne

Reagovat
smazaný uživatel

Fantacalcio.it

Reagovat
smazaný uživatel

Já to ani nepařím, jsou tam samé komplikace

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, jak už jsem řekl, s Italama to nehraju. Ale jestli oni tam neměli náhodou uzávěrku už včera v 17.30, něco takovýho jsem četl.

Reagovat
smazaný uživatel

asi musím čekat rok

Reagovat
smazaný uživatel

hoši kdo se tu včera smál Interu?

AC a Řím to je ještě horší doma ztratit, a AC dokonce prdlo

páni chtěl bych mít fotky jak blbě čumíte

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej, kdo se tu směje jseš ty a to po jediným odehraným kole, v kterým navíc hrál Inter z Tebou jmenovaný trojice ten nejhorší fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

nevymlovej se , dostali ste s nováčkem a doma

my máme bod ze Sampdorie a to je dobrej bod ,na to že nám chybí celá obrana, a hraje se na výsledek ne na to jakej sme hráli fotbal, co by si chtěl v prvnim kole

Reagovat
smazaný uživatel

já se nevymlouvám . kdyby sis přečet některý moje pozápasový komenty, všimnul by sis, že jsem vcelku kritickej. a mám být proč. jen mi příjde neskonale hloupý smát se jiným týmům za výsledek, když jste sami uhráli bod a předvedli slabší výkon, než právě týmy, kterým se směješ...

Reagovat
smazaný uživatel

já se směju těm co se smály včera Interu, to ostatně vyplívá ze zápisů co sem napsal

slabej výkon nevim na co si koukal, tak špatný to nebylo, až se Cambiasso posune do zálohy ono to začne, první kolo nic neřeší, ale prohrát s Bolognou je fakt hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

možná by Ti pomohlo si pořádně přečíst, co píšeš a co kdo píše + koukat na zápasy týmů, kterým se pak směješ. nenapsal jsem, že to byl slabej výkon. napsal jsem, že to byl nejslabší výkon, z trojice Inter, Roma, AC, to je rozdíl. tys napsal, že se směješ těm, co se smáli včera Interu. co má potom znamenat to tvoje "dostali ste s nováčkem a doma " ? no a kdybys viděl náš zápas, viděl bys, že jsme byli lepším týmem, hráli vcelku dobrej fotbal, vytvářeli si šance, ale bohužel je nedokázali proměňovat a ze dvou šancí Bologni 2x inkasovali, bohužel. hraje se na výsledek, to je samozřejmě pravda, ale však já taky nejsem spokojenej. jsem jen trošku překvapenej, jaký nelogický a hloupý komenty tady vypouštíš, jelikož se někomu vysměješ za výsledek v prvním kole a chvilku na to napíšeš, že první kolo nic neřeší...

Reagovat
smazaný uživatel

lol to asi nepochopíš jak je vidno, ale nevadí ,třeba někdy ti to dojde

chápeš já se směju těm co měli včera(ted už převčírem) keci na výsledek Interu, na to si se ptal,

a s tebou se bavim úplně o něčem jinym, o hře atd. , no prostě co řešíš tady ty, já sen jen směju posměváčkum chápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

očividně to nechápeš ty. to tvoje "dostali ste s nováčkem a doma ", to se směješ celýmu AC. nevím, proč to pořád maskuješ za nějaký včerejší, předevčerejší výsměch jiných. bavíš se se mnou o hře, napíšeš že prohrát s Bolognou je fakt hrůza a přitom jsi ten zápas nejspíš ani neviděl. je to zlý, ale byla to smůla..., výkon byl celkem dobrej. lepší, než váš se Sampdorií. no nic, bude pro Tebe asi lepší, když toho necháme, protože ty jsi ten, kdo tady nechápe a já mám dneska moc dobrou náladu na to, abych něco dokazoval interistovi, přestože je to vlastně úplně zbytečný...

Reagovat
smazaný uživatel

jo vlastně je teda lepší prohrát doma s nováčkem, a nemít ani bod, než bod ze Sampdorie

asi nechápeš podstatu fotbalu, ono se hraje na body víš

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi neskutečně hloupý, jen co je pravda . můžeš mi ukázat, kde jsem napsal, že je lepší prohrát, než remizovat ? psal jsem, že se směješ AC za výsledek (což už jsem Ti 2x dokázal) a přitom jste předvedli horší výkon, než my. s tím rozdílem, že vy jste z toho zápasu vytěžili bod. fotbal se sice hraje na body, ale já tady mluvím jen o hlouposti smát se někomu a sám nic extra nepředvést..., to je všechno.

Reagovat
One-Real

Neapol výborně For DeejayLoLo: Tak jsme to tipli dobře ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,jo..Aj mna to ako prve napadlo ked som videl vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

jj Neapol sem taky čekal že by nemusela prohrát, AS je oslabený a v přípravě taky nic moc, a Neapol válela, jinak handicap 02 - 1,47 kurs luxus

Reagovat
One-Real

Odešel Mancini a Giuly, ale na druhou stranu přišel Baptista, Menéz a Rissé. Ale věřil jsem nám a to se mi vyplatilo .

Reagovat
sansiro

OT: Tak podle všeho Quaresma nakonec přece jen do Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

jak víš?

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Asistence: Zdeněk!

Reagovat
sansiro

Reagovat
M11

GRANDE PAOLO

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Alex nepridal další

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ukazovali rozbor toho gólu, krásně vyškolená obrana Violy

Reagovat
Sosi

Páááável Nedvěd....................

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

COže? Další přímák?? Rozhodčí, pořiď si brýle....

Reagovat
smazaný uživatel

Melo červená...

Reagovat
smazaný uživatel

lazio

Reagovat
smazaný uživatel

proč to byla červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sa mi to páči, mladý a talentovaný Marchisio v základe a nie niaky slabý neperspektívny Tiago Inak tá remíza

Reagovat
M11

no tak sme si krasne pojebali vitezny zapas nicmene Gila RESPEKT

Reagovat
smazaný uživatel

docela pěknej gol

Reagovat
smazaný uživatel

za co byla ta červená?

Reagovat
M11

Melo docela surove nakopl Poulsena.. nebylo co resit

Reagovat
smazaný uživatel

mě přišlo že do toho spíš tak vlítnul, tak jsem se divil

Reagovat
M11

no prave ze do toho tak nekontrolovane vlitnul.. jasna karta

Reagovat
smazaný uživatel

Gilu už opravdu nechápu. U nás spaloval 100% šance, a teď se takto rozstřeluje..

Reagovat
smazaný uživatel

No no, bez tých vulgarizmov poprosím...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

máte štěstí, že nám chyběli Mutu s Montolivem ne, ted vážně, bod je pro Fiorentinu tedka zlatej...Donadel tragickej, Vargas totéž...ale Gila s Pazzinim

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Gila . Opět budu zvědavý, jak hráli Zauri, Gambo, Vargas a Santana?

Reagovat
smazaný uživatel

Zauri nebyl špatnej, ale při golu neuhlidal Nedvěda, ale měl to už těžký. Gamberini tradičně dobrej, s Amaurim měl občas trošku problémy, ale co měl, to bez problémů zvládl. Vargas byl špatnej, Camoranesi si s ním dělal co chtěl a ani ty jeho pasy nebyli tak přesný. Santana podle mě z Fiorentiny nejlepší na hřišti, z beků Juve si nic nedělal, obcházel je, přihrával, napadal, moc se mi jeho výkon líbil..škoda že nic z jeho akcí neskočilo golem

Reagovat
smazaný uživatel

Díky . Aby za chvíli Vargas neskončil na lávce...

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec bych se nedivil. Pasqual nikam neodešel a bude na něho hodně tlačit, Prandelli tam navíc hodně úspěšně stavěl i Gobbiho...pokud bude tohle Vargas hrát dál, tak se v základu asi neudrží...kde jsou ty jeho loňský fantastický výkony

Reagovat
smazaný uživatel

mě jebne...

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo,jinak pekny vykon - z jenotlivcu se mi libil hlavne mauro, ktery byl hodne silny na mici a nekolikrat si s vargasem pekne pohral

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Sampdoria,grande Gennaro

Reagovat
GEGE

Gila

Reagovat
smazaný uživatel

jak by řek jeden expert na italský fotbal - "favorizované velkokluby prožívají tradiční počáteční útlum".

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza SS Lazio!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mám dotaz. jakto že zde nejsou sestavy u souhrnů? díky

Reagovat
smazaný uživatel

kurva kde su zostavy ????????

Reagovat
smazaný uživatel

si je najdi ne, si taková lama nebo co?

i na livesport.cz je najdeš, prostě všude kde chci tam je mám

Reagovat
M11

200. Forza Juve

Reagovat
Slejdy

*bye*

Reagovat
smazaný uživatel

Poulsen ,Mellberg S takovým koncem zápasů, můžeme na Scudetto rovnou zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

www.fotbalweb.blog.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele