1. kolo
31.08.2008 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Janov CFC 1:0

Catania v prvním utkání sezony na domácím stadionu možná trochu překvapivě přehrála Janov. O jedinou branku, kterou na Stadio Massimino diváci viděli, se postaral v 61. minutě Giuseppe Mascara.

Domácí načali utkání povedeným trestným kopem rumunské posily Dicy, ale brankář Rubinho byl u tyče připraven. Catania se mohla dostat do vedení po brance Silvestriho, jenomže obránce domácího celku fauloval brankáře a gól mu nebyl uznán. Neujala se ani rána Martineze a na druhé straně mířil nepřesně po rohovém kopu Sculli. Těsně před odchodem do kabin vytáhl povedený zákrok brankář Bizzarri, když jednou rukou vyrazil dělovku Andrey Gasbarroniho.

Krátce po přestávce udělal hrubku obránce Silvestre, ale jeho kolega Stovini stihl jeho chybu napravit a Catania si oddechla. Po hodině hry se nakonec dostala do vedení. Gólman Rubinho sice ještě vyrazil střelu Martineze, ale Mascara rychle zareagoval a přesně dorazil. Nejtěsnější vedení si již poté domácí pohlídali a porazili Janov 1:0.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele